ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= Η ΨΥΧΗ =-.
 ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 2
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/12/2002, 23:16:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ
Μία ιστορική αναδρομή, πάνω στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ του ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ
Από το site του Πάνου Καπετανίδη (http://snow.prohosting.com/karagioz/)
Πόσες φορές δεν παίξαμε με τη σκιά μας, που μια μεγαλώνει και μια μικραίνει! Πόσες φορές δεν την κυνηγήσαμε, δεν τρέξαμε να την ξεπεράσουμε, δεν κοντοσταθήκαμε να μην την πατήσουμε, δεν κρυφτήκαμε από το φως, για να σταματήσει να μας παρακολουθεί!... Ποιος τη γεννάει τη σκιά μας; ΤΟ ΦΩΣ. Όταν έχουμε φως, έχουμε και σκιά.

Το φως είναι η πηγή της δημιουργίας, της ύπαρξής μας. Πρώτα ο ήλιος, και μετά η φωτιά. Σήμερα στο παιχνίδι με τη σκιά, βοηθάνε και οι ηλεκτρικοί λαμπτήρες. Τόσο παλιά είναι η ύπαρξη της σκιάς. Μαζί με την γέννηση του ήλιου. Η σκιά, εξαρτάται πάντα από το φως, και την παρουσία μιας τρισδιάστατης ύπαρξης, έμψυχης ή άψυχης.

Πολλές θρησκείες, έδωσαν θρησκευτική σημασία στη σκιά. Το βασίλειο των σκιών, δεν είναι παρά ένα συνώνυμο, για το βασίλειο των νεκρών, ενώ ονομάζουν τους πεθαμένους «σκιές του παρελθόντος», και αναφέρονται στις σκιές των νεκρών που περιφέρονται κυρίως τη νύχτα, έξω, ή μέσα σ` ερειπωμένα σπίτια. Το πέσιμο της σκιάς, και η αλλαγή διαστάσεων, σύμφωνα με τη θέση του ήλιου, κρύβει μία ... μαγική διφορούμενη έννοια. Σ` ορισμένα κράτη της Αφρικής, το μεσημέρι θεωρείται η πιο ...δαιμονική ώρα, μιας και ο ήλιος είναι κατακόρυφος, εξαφανίζοντας τέλεια τις σκιές. Να γιατί το Θέατρο Σκιών, έχει τόσο παλιές ρίζες, που χάνονται στα βάθη των αιώνων, και οι πηγές δημιουργίας του τόσο σκοτεινές, όσο σκοτεινή είναι και η σκιά.

Οι διάφορες θεωρίες, τοποθετούν την αρχή του στην ΙΝΔΙΑ την ΙΑΒΑ ή την ΚΙΝΑ. Ομως όλες οι πληροφορίες δείχνουν ότι κατάγεται από την Ασία. Οι παλαιότερες αποδείξεις εμπεριέχονται στα έπη της ΜΑΧΑΜΠΑΡΑΤΑ και της ΤΕΡΙΓΚΑΤΑ. Μα και τα θέματα των έργων του Θεάτρου Σκιών της Ιάβας, της Κεϋλάνης, της Καμπότζης και της Ταϊλάνδης, προέρχονται από την Μαχαμπαράτα και τη Ραμαγιάνα.Η ανάπτυξη του Θεάτρου Σκιών στην Ινδία, είναι γύρω στα 200 π.Χ.. Στην Κίνα, εμφανίζεται γύρω στα 200 μ.Χ. από ένα μάγο, που για να παρηγορήσει τον Βασιλιά Βού - Τί, που έχασε τη γυναίκα του, αναπαριστάνει τη σκιά της, πίσω από μια οθόνη.

Το Κινέζικο Θέατρο Σκιών, φτάνει σε θαυμαστό βαθμό τελειότητας, και απαράμιλλη αισθητική ποιότητα, γιατί ενσωματώνει διαφορετικές Τέχνες, όπως: Η ζωγραφική, η Χαραχτική, η Μουσική, η μιμητική, δίνοντάς ‘τες, σε μια καινούργια έκφραση. Καμιάς άλλης χώρας οι φιγούρες, δεν συγκρίνονται σε φινέτσα και λεπτοδουλειά μ’ αυτές της Κίνας. Δουλεμένες με κοφτερά μαχαίρια, πάνω σε δέρμα γαϊδάρου συνδυάζουν μαστοριά και φαντασία. Λεπτοκομμένες και χαραγμένες φιγούρες, έχουν ύψος γύρω στους 33 πόντους και είναι καμωμένες από 11 κομμάτια: Το κεφάλι, το πάνω και κάτω μέρος του σώματος, δύο μπράτσα, δύο βραχίονες, δύο παλάμες και δύο πόδια. Η οθόνη είναι καμωμένη από χαρτί βατόμουρου ή καθαρή άσπρη γάζα, τεζαρισμένη πάνω σε σκελετό μπαμπού, μήκους 8 μέτρων. Βρίσκεται ενάμισι μέτρο πάνω από το έδαφος, διακοσμημένη με μεταξωτά, που κρέμονται και από τις δύο πλευρές. Στην παράσταση παίρνουν μέρος: Ο παρουσιαστής, ο βοηθός, και τρεις μουσικοί, που χρησιμοποιούν διάφορα όργανα. Οι παλαιότερες φιγούρες, προβάλλονταν απάνω στο πανί ακίνητες. Είχαν νύχια και ράμφος, όπως οι ψυχές των νεκρών που συμβόλιζαν. Είχε Θρησκευτικό χαραχτήρα. Οι παίκτες ήταν παπάδες, οι ΝΤΑΛΑΓΚ, όπως τους ονόμαζαν. Τα έργα και οι φιγούρες, παρμένες από τη θρησκευτική λατρεία τους ήταν θεότητες, ή Δράκοι. Αργότερα έπαψε να είναι αποκλειστικά θρησκευτική τέχνη, και οι φιγούρες, πήραν ανθρώπινη μορφή και κίνηση. Οι παραστάσεις, διαρκούν μέχρι και τέσσερις ώρες.

Το Θέατρο Σκιών της Κίνας , του Μπαλί και της Ιάβας, μπορεί να είναι τα πιο γνωστά, με παγκόσμια απήχηση, όμως και άλλες χώρες της Άπω Ανατολής, έχουν αναπτύξει αυτή τη Λαϊκή Τέχνη, με ενδιαφέρουσες παραλλαγές, όπως η Καμπότζη και η Ταϊλάνδη. Στο ταξίδι του από την Άπω Ανατολή προς τα Δυτικά, η ΠΕΡΣΙΑ είναι ο πρώτος φυσικός σταθμός. Στο Ιράν, τα έργα Σκιών είναι γνωστά μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα. Απ' όλες τις Αραβικές χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, μόνο η ΑΙΓΥΠΤΟΣ μας παρέχει τα πρώτα τεκμήρια για Θέατρο Σκιών, παρ' όλο που κάπου κάπου τ' αχνάρια του παρουσιάζονται στα μεγάλα Αραβικά αστικά κέντρα όπως η ΒΑΓΔΑΤΗ και η ΔΑΜΑΣΚΟΣ. Μα και στην ΑΛΓΕΡΙΑ, από διάφορες πηγές μαθαίνουμε, ότι το Θέατρο σκιών, ήταν ή αγαπημένη διασκέδαση των κατοίκων, όπου κάποιος ΚΑΡΑΓΚΟΥΣ παρουσιαζόταν σαν ένας φοβερός πατριώτης και εθνεγέρτης, που χτυπούσε με προσβλητικό τρόπο τους Γάλλους τότε αποικιοκράτες. Εκτός της Αλγερίας, η ΤΥΝΗΣΙΑ και το ΜΑΡΟΚΟ, έχουν να επιδείξουν ένα δικό τους Θέατρο Σκιών. Η μόνη απ` όλες τις χώρες, που κατέχει τα πρώτα γραπτά κείμενα, παιγμένα σε παραστάσεις Θεάτρου Σκιών, είναι η ΑΙΓΥΠΤΟΣ στις αρχές του 20ου Αιώνα.

Το θέμα πολλών συζητήσεων και διαφωνιών, ανάμεσα στους ερευνητές, της τέχνης του Θεάτρου Σκιών, είναι ο τρόπος με τον οποίο αυτό ταξιδεύει Δυτικά, φθάνει στη Μεσόγειο, και καταλήγει στην ΤΟΥΡΚΙΑ και την ΕΛΛΑΔΑ. Το πιο πιθανό είναι να ταξίδεψε μαζί με τους Τσιγγάνους, από την Ινδία. Για το πώς ξέφυγε το Θρησκευτικό Θέατρο Σκιών από σοβαρό να γίνει κωμικό, ένας από τους πολλούς - γοητευτικούς θρύλους, λέει, πως ο Χατζηαβάτης είναι εργολάβος στην Προύσα, και χτίζει το σαράι του Πασά. Ο Καραγκιόζ, δουλεύει εκεί, σαν αρχιμάστορας - μαραγκός, και λέει χιλιάδες ιστορίες στους εργάτες. Εκείνοι ακούν τον Καραγκιόζ μ' ανοιχτό το στόμα, .... και το σαράι δε λέει να τελειώσει. Όταν ο Πασάς ανακαλύπτει το λόγο της αργοπορίας, διατάζει να θανατώσουν τον Καραγκιόζ. Αργότερα όμως ο Πασάς είχε τύψεις για το έγκλημά του αυτό, κι' έπεσε σε βαθιά μελαγχολία. Τότε ο Χατζηαβάτης, που είχε ακούσει πολλές ιστορίες απ' τον Καραγκιόζ, κόβει ένα χαρτόνι, του δίνει τη μορφή του Καραγκιόζ, και κάνοντας τη φωνή του, παίζει σ` ένα άσπρο σεντόνι, τις αστείες ιστορίες του Καραγκιόζ.

Αυτός και άλλοι πολλοί θρύλοι, δείχνουν την σύγχυση που υπάρχει για την είσοδο του Θεάματος στην Τουρκία, ή αλλιώς την Τουρκοκρατούμενη Ελλάδα. Στον Ελλαδικό χώρο εμφανίζεται στα 1841 στο ΝΑΥΠΛΙΟ όπου στην εφημερίδα της εποχής, γίνεται λόγος για τον Καραγκιόζη. Ο πρώτος καραγκιοζοπαίκτης στην Ελλάδα, ήταν ο Μπαρμπα - Γιάννης Βράχαλης. Αμέσως ο Καραγκιόζης γίνεται δεκτός και αγαπητός στην ελεύθερη Ελλάδα, και όπου παίζεται παράστασή του γεμίζει από απλό κόσμο. Η απαλλαγή του Καραγκιόζη από τα Τούρκικα στοιχεία, θα γίνει με πολλή σοφία από τον ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΣΑΡΔΟΥΝΗ ή ΜΙΜΑΡΟ.στα 1890 στη ΠΑΤΡΑ. Μεγάλος μάστορας και μίμος ο ... Μίμαρος, χτενίζει από τα αισχρά λόγια και άσεμνες εκφράσεις και κινήσεις τον Καραγκιόζη, και σιγά - σιγά του δίνει τη φόρμα που βλέπουμε και σήμερα. Με τον καιρό, γίνεται πια ΣΑΤΙΡΙΚΟ Θέατρο. Χρησιμοποιώντας την παλιά εξουσία (Πασά, Βεζυροπούλα, Βεζίρη, Βεληγκέκα), πρόσωπα που δεν υπήρχαν στο Τούρκικο Θέατρο Σκιών, σατιρίζει την καινούργια εξουσία.

Από τόπο σε τόπο, προσθέτονται νέοι τύποι, ανάλογα με τις ανάγκες της περιοχής, από τους οποίους οι πιο ισχυροί, παραμένουν μέχρι σήμερα. Στην Αθήνα, τον πρωτοβλέπουμε στα 1852 σε συνοικία της Πλάκας. Όπως στον Τούρκικο Καραγκιόζη, έτσι και στον Ελληνικό, τα γυναικεία πρόσωπα είναι λιγοστά, γιατί ο παίκτης που κάνει όλες τις φωνές, είναι άνδρας. - Το ίδιο συμβαίνει και στο αρχαίο Ελληνικό Θέατρο, όπου οι ηθοποιοί ήταν άνδρες, που έκαναν και τους γυναικείους ρόλους. Μεγάλη ομοιότητα του Καραγκιόζη υπάρχει και με τα πρόσωπα της Αρχαίας Αριστοφανικής Κωμωδίας. Ο Καραγκιόζης φαίνεται σαν ο απόγονος των δούλων των Αριστοφανικών κωμωδιών. Ακόμα λόγω των σταθερών τύπων, υπάρχει μεγάλη συγγένεια και με την Κωμέντια ντε λ' άρτε. Ο ήρωας της Κωμέντια ΠΟΥΛΤΣΙΝΕΛΑ φαντάζει σαν ο πρώτος εξάδελφος του Καραγκιόζη.


ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/12/2002, 23:20:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ¨¨
Πειστήρια μας οδηγούν σε συμπεράσματα ότι ο Καραγκιόζης ξεκίνησε, όπως κάθε λαϊκό θέατρο, από θρησκευτικό θέατρο. Π.χ. παρουσίαζαν νεκρώσιμες τελετές. Υπάρχουν ακόμα ενδείξεις ότι το θέατρο σκιών ευρίσκετο στα Ελευσίνια Μυστήρια, στα αρχαία ελληνικά δράματα, στις μουσουλμανικές χώρες στα μοναστήρια των δερβισών και σε τελετές του ραμαζανιού. Στην Τουρκία παρουσιάζεται το θέατρο σκιών με τον Καραγκιόζη σαν ταραχοποιό και βέβηλο στοιχείο που με χειρονομίες και βωμολογίες απεκάλυπτε τις μικρές αδυναμίες του λαού. Τέλος στην Τουρκία κατέληξε να είναι στα τουρκικά λουτρά (χαμάμ).
Τώρα μία από τις πολλές ιστορίες και θρύλους, το πως ο Καραγκιόζης έφθασε στην Ελλάδα είναι αυτή:

Στην Κίνα κατά το 1840 ζούσε ένας Υδραίος ονόματι Μαυρομάτης που έχασε την περιουσία του από ατυχίες και σοφίστηκε να κόψει χαρτόνια κι να τα προβάλει σε μια άσπρη πάνινη επιφάνεια, δίνοντας σαν κύριο όνομα του πρώτου ρόλου τ' όνομά του Μαυρομάτης, όπου σημαίνει Καρα-γκεζ, προέκταση στα ελληνικά Καραγκιόζης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ
Σχέδιο ομιλίας του στον "Παρνασσό" για τα 30 χρόνια του Σπαθάρη
Δημοσιεύθηκε στα Θεατρικά 71, Νο 1 και στην "Αυτοβιογραφία και η Τέχνη του καραγκιόζη" Σωτήρη Σπαθάρη

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AVATARGR
Πρώην Συνεργάτης

Greece
4317 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/12/2002, 12:28:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΗ ΑΤΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΣΚΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ.
ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.

ΘΑ ΕΙΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/12/2002, 16:32:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΓΕΙΑ +ΧΑΡΑ,
ΦΙΛΕ ΑΒΑΤΑΡ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΜΕ Σ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ,ΘΑ’ΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΄ΣΚΙΑ,Ο ΑΛΛΟΣ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟΣ΄,ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ...
ΟΣΟ ΓΙΆΥΤΟ , ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ’ΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑΝ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΑΥΤΟ...
ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ...ΑΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,ΑΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ,ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ‘ΓΙΑΤΡΕΨΟΥΜΕ‘ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ Ή ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΜΑΛΥΝΟΥΜΕ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΟΝΟ Μ’ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ,ΠΟΙΟ ΖΩΔΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ...
Ο,ΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΡΟΥ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ +ΕΔΩ ΜΟΝΗ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΟΛΟΥΣ
ΕΥΧΕΣ,ΑΤΜΑ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AVATARGR
Πρώην Συνεργάτης

Greece
4317 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/12/2002, 19:25:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ...

ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΙΛΗ ΑΤΜΑ ΝΑΙ ΘΑ ΔΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ...
ΑΛΛΑ ΔΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ......
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΑΝΑΦΕΡΩ.......
ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/12/2002, 23:32:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΓΕΙΑ,
ΦΙΛΕ ΑΒΑΤΑΡ ,
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ...ΟΜΩΣ
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ Ν’ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ ΣΤΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΠΙΣΩ-Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ,ΟΝΤΑΣ ΓΑΤΑ...
ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ,ΩΣΤΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΩ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΑΤΜΑ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AVATARGR
Πρώην Συνεργάτης

Greece
4317 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/12/2002, 17:04:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.

ΦΙΛΗ ΑΤΜΑ ΚΑΛΗ Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΜΙΤΗ.

ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΙΣΩ Ο ΛΟΓΟΣ ?????
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ????
ΟΣΟ ΠΡΟΧΟΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ ΑΥΤΗ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΑΞΙΟΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΩΣ...
ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΙΑ.....
(ΒΕΒΑΙΑ ΑΣ ΜΗΝ ΞEΧΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΙΑ)

ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ.....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/12/2002, 17:26:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ananasss
Πλήρες Μέλος


884 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/12/2002, 20:40:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ananasss  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Υπέροχες στιγμές παραδειγματισμού στη... διαδικτυακή κυματοδρόμησή μου.
Κι εγώ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

Edited by - ananasss on 28/12/2002 21:37:51Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Sweden
2198 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/01/2003, 08:10:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

THA SYMFONISW APOLITA MAZI SOU AVATARGR.
quote:
ΟΣΟ ΠΡΟΧΟΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ ΑΥΤΗ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΑΞΙΟΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΩΣ...
ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΙΑ.....

OSO GIA TO SKOTADI.....

quote:
(ΒΕΒΑΙΑ ΑΣ ΜΗΝ ΞEΧΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΙΑ)

NAI ALA....OUTE KAI FOS....

Πάνα καλώ κρατερόν,νόμιον
κόσμοιο τό σύμπαν.......Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AVATARGR
Πρώην Συνεργάτης

Greece
4317 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/01/2003, 12:24:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.


ΦΙΛΕ ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΙΑ
ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΦΩΣ.

ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.
ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΙΑ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Sweden
2198 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/01/2003, 18:14:57  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
1)GIATI ME LES''ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ''ONOMA EINAI
2)SE ENAN XORO POU EINAI TO IDIO TO FOS POS EINAI DINATON NA YPARXEI
SKIA?DEN GINETE,DEN TO LEW FILOSOFIKA ALA EINAI KATI POU EINAI DEDOMENO!FANTASOU OTI VRISKESE STO ESOTERICO MIAS SFERAS H OPIA
FOTIZETE APO KATHE XILIOSTO TIS ESOTERIKHS THS EPIFANIAS,THA DEIS
POUTHENA THN SKIA SOU?OUTE TON EAUTO SOU DEN THA MPOREIS NA DIAKRINEIS.

Πάνα καλώ κρατερόν,νόμιον
κόσμοιο τό σύμπαν.......Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/01/2003, 01:26:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΓΕΙΑ !
ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΛΟΓΑ ΕΝΟΣ ΚΕΡΙΟΥ?
(JUST IMAGINE...)
ΦΩΣ,ATMA

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΓΡΑΦΤΕΙ.....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/01/2003, 01:28:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΡΩΤΑΩ ΑΥΤΟ?
ΜΑ ΑΝ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΚΕΡΙ , Η ΦΛΟΓΑ ΕΧΕΙ ΣΚΙΑ...

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΓΡΑΦΤΕΙ.....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/01/2003, 01:35:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ANYWAY...
ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΟΛΑΚΕΡΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΝΙΟΝΙΟΥ(ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ)ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΙΣΩΣ...
[...'ΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΩΕΙ,
' ΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΩΖΕΙ,
' ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ... .]
ΕΧΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΚΑΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΛΟΓΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ...
ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΝΟΙΩΘΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ....ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΤΕ,+ΣΟΥ ΨΙΘΥΡΙΖΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ...
ΧΜ!
ΕΥΧΕΣ,ΑΤΜΑ


ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΓΡΑΦΤΕΙ.....

Edited by - ΑΤΜΑ on 03/01/2003 00:32:14Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/01/2003, 01:57:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑ ΠΑΛΙ ΕΔΩ...
ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΚΑΤΙ!
ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ,ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΓΑ ΜΕΣΑ Σ'ΕΝΑ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΣΚΙΕΣ .ΗΤΑΝ ΦΙΓΟΥΡΕΣ -ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΜΟΡΦΕΣ-ΤΟΠΙΑ,ΟΛΑ ΧΟΡΕΥΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΖΩΝΤΑΝΑ!
ΦΟΒΗΘΗΚΑ.ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΠΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΩ.
ΕΠΕΙΤΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΩ.
ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΩ ,ΘΑ ΔΩ.
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΑΣΕΣ ΣΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΛΥΤΖΑΝΙΟΥ...
+ΤΙ Μ'ΕΚΑΝΕ ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ?
ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΣ.
+ΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕ ΕΚΕΙ?
Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ.
Η ΣΙΩΠΗ.
Η ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ.
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ.
ΟΙ ΣΚΙΕΣ.
Ο ΦΟΒΟΣ.


ΦΩΣΣΣΣΣΣΣ,ΑΤΜΑ


ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΓΡΑΦΤΕΙ.....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AVATARGR
Πρώην Συνεργάτης

Greece
4317 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/01/2003, 10:24:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

ΦΙΛΗ ΑΤΜΑ ΘΑ ΕΙΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ.

quote:
Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ.
Η ΣΙΩΠΗ.
Η ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ.
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ.
ΟΙ ΣΚΙΕΣ.

ΣΕ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ????????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/01/2003, 00:38:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΕΡΩΤΗΣΗ!...-[+ΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕ ΕΚΕΙ?]
ΑΠΑΝΤΗΣΗ!...
-[Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ.
Η ΣΙΩΠΗ.
Η ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ.
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ.
ΟΙ ΣΚΙΕΣ.
Ο ΦΟΒΟΣ.]

ΓΕΙΑ !ΦΙΛΕ ΑΒΑΤΑΡ,ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΞΙΚΟΙΩΘΗΚΕΣ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΟΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ +ΤΗΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΤΜΑ.....
ΦΩΣ

*ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΓΡΑΦΤΕΙ.....*Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/01/2003, 22:56:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ "ΠΑΝΙ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ"...

ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
http://www.karaghiozis.net/history/istoria.html

'manava seva, madhava seva'

Edited by - ΑΤΜΑ on 09/01/2003 22:58:57Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ryche
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1765 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/08/2003, 19:41:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ryche  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τετραλογια σε πηγαδακι τη στιγμη που ο Καμπορομακρυχερης λεει τις αποψεις του,σε συγκεντρωση στον ιδιο χωρο:
Σταυρακας:ρε τι λεει αυτος;
Νιονιος:οτι λεει παντα...
Σταυρακας:ναι,αλλα ομωσ,γιατι κανω οτι τον καταλαβαινω;
Νιονιος:γιατι,δεν τον καταλαβαινουμε.
Σταυρακας:δηλαδη αυτος μας καταλαβαινει;
Χαντζηαβατης (επεμβενει):αν δεν μασ καταλαβαινε,τοτε δεν θα ειχε να μας πει αυτα που μας λεει.
Ομορφονιος:δηλαδη δικα μας ειναι;δεν ειναι δικα του;και μας κλεβει την ΔΟΞΑ;
Χατζηαβατης:να την μοιραστει θελει γιατι τον βαραινουν τα των ολων μας,να τα κουβαλει μονος το.και θελει,να παρουμε ολοι το μερδικο μας
για να χαρουμε και μεις χωρις χαζογελα τα αληθινα...
Σταυρακας:και εσυ που το ξερεις ρε μαλαγανα;
Χατζηαβατης:τα μαθαινω καθε φορα και πιο πολυ,οταν κανω αυτοκριτικη των πραξεων μου,μετα απο καθε ομιλια του καμπουρομακρυχερη.
Ομορφονιος:απο την Κρητη ειστε κυριε Χατζηαβατη;
Χατζηαβατης:οχι,αλλα απο την κριτικη που μας κανει καθε τοσο ο Καμπουρομακρυχερης,βγαινει η αυτοκριτικη μου...
Νιονιος:δηλαδη τον Καμπουρομακρυχερη δεν το καταλαβαινουμε,γιατι μας μιλαει την κριτικη διαλεκτο;
Χατζηαβατης:α,να το βρηκα.
Σταυρακας-Νιονιος-Ομορφονιος:πεστο μας βρε μαλαγανα,για να τελειωνουμε.
Χατζηαβατης:ΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΥΡΩ ΤΟΥ...
Σταυρακας-Νιονιος-Ομορφονιος:Τοτε δεν μας μενει τιποτα αλλο,παρα να κανουμε κι εμεις οπως κι εσυ,αυτοκριτικη για να τον καταλαβαινουμε,δηλαδη για να μαθαινουμε τι ειμαστε,και γιατι...
Χατζηαβατης-Νιονιος-Ομορφονιος(ολοι μαζι):κι οπως λεει και ο Κμπουρομακρυχερης,μαθαινοντας ανοιγει η ορεξη για μαθηση,που ομορφαινει τη ζωη μας...

τελικα ο καραγκιοζης ειναι ενας μυστης αρκει να τον ακουμε...


ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ryche
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1765 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/08/2003, 00:51:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ryche  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ο καραγκιοζης εχει μεγαλη καμπουρα λοιπον γιατι κουβαλα ολα τα βασανα του λαου αλλα και ολη την γνωση...
ΕΡΩΤΗΣΗ:ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΧΕΙ ΑΦΥΣΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΕΡΙ????????????????

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

reptilesalonica
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1849 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/08/2003, 03:55:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους reptilesalonica  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Όταν το φώς είναι διάχυτο και άπλετο δεν υπάρχουν σκιές.
Οι Σκιές δημιουργουνται απο μονομερή φωτισμό που υποδεικνύει την ανθρώπινη ιδιότητα-μονομερή αλήθεια...
Η αλήθεια είναι ζωή και η ζωή αλήθεια

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

Edited by - reptilesalonica on 17/08/2003 02:58:34Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ryche
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1765 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/08/2003, 01:18:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ryche  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Ο καραγκιοζης εχει μεγαλη καμπουρα λοιπον γιατι κουβαλα ολα τα βασανα του λαου αλλα και ολη την γνωση...
ΕΡΩΤΗΣΗ:ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΧΕΙ ΑΦΥΣΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΕΡΙ????????????????

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΨΑΞΗΜΟ.ΑΦΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ Η ΑΤΜΑ...ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΥΣΙΚΑ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ..ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ..ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ...


ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ryche
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1765 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/08/2003, 02:49:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ryche  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΩ...ΤΟ ΠΑΝΙ...
ΟΥΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΚΙΑ...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ..
ΒΑΡΙΑ Η ΕΥΘΥΝΗ...ΟΥΤΕ ΤΟ ΦΩΣ...ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟ...ΠΡΟΤΙΜΩ
ΤΟ ΜΕΣΟ...ΤΟ ΠΑΝΙ...


ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ryche
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1765 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/08/2003, 01:49:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ryche  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΤΟ ΠΑΝΙ...
ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ...
ΜΗΜΠΩΣ ΟΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ...
ΜΑ ΜΟΝΟ TO ΦΩΣ ΣΤΕΚΕΙ ΕΚΕΙ...
ΛΕΣ;;....ΜΗΜΠΩΣ ΟΙ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΦΩΣ;;;...

Η ΓΝΩΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΙΓΟΥΡΑΣ ΜΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΙ ΑΡΑ...ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;;...ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ;;
ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙ...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ryche
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1765 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/08/2003, 18:32:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ryche  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΚΑΜΟΥΡΟΜΑΚΡΥΧΕΡΗΔΕΣ
ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΔΕΙΤΕ
ΤΙΣ ΚΑΜΠΟΥΡΟΜΑΚΡΥΔΡΟΜΙΣΣΕΣ.

ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΑΥΤΕΣ
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΘΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΤΙΕΣ
ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ

ΣΤΙΣ ΟΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ
ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ
ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ
ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ HΜΟΥΝ ΕΓΩΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ryche
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1765 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/09/2003, 01:18:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ryche  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΠΟΣΟ ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟPΙC...!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑ ΠΟΙΗΤΙΚΑ....
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΔΩ ΝΑ ΘΕΣΩ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ...

ΟΙ ΦΙΓΟΥΡΕΣ
ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ...
ΕΙΝΑΙ ΑΨΥΧΕΣ...
ΑΡΑ ΘΑΝΑΤΟΣ...
ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ
ΤΗΝ ΖΩΗ...
ΤΟ ΠΑΝΙ...
ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΕΙ¨??..
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΗΜΙΔΙΑΦΑΝΗ ΣΤΙΓΜΗ
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ
ΖΩΗ...;;;
KAI O ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΗΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ;;;
ΜΗΜΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΖΩΗ...
ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΟΝΑΧΑ
ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ;;;

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ HΜΟΥΝ ΕΓΩΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ryche
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1765 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/09/2003, 23:38:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ryche  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Η ΦΙΓΟΥΡΑ
ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ=ΜΙΑ ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ
ΣΤΗΝ ΙΑΒΑ=ΕΝΑΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ
ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΑ ΕΝΑΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ
ΤΟΥΡΚΙΑ=ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ(ΚΑΛΟΝΤΙΜΕΝΟΣ ΚΑΠΕΛΟΜΕΟΣ ΟΧΙ ΜΑΚΡΥΧΕΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΑΠΟΥΤΣΟΜΕΝΟΣ)
ΕΛΛΑΔΑ=ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΜΑΚΡΥΧΕΡΗΣ ΚΑΙ ΞΥΠΟΛΙΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΦΟΡΑΓΑΝ 400 ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΑΣΑΔΕΣ,ΟΙ ΒΕΖΙΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΠΑΧΤΑΔΕΣ...

ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΙΚΟΣ

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΥΡΟΜΑΚΡΥΧΕΡΗ...Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...
Ο ΕΝΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΗΣ
Ο ΑΛΛΟΣ ΜΥΣΤΗΣ...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ HΜΟΥΝ ΕΓΩΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ryche
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1765 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/09/2003, 17:36:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ryche  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Kαλως ηρθες ΜΕΓΑ ΑΤΜΑΝ...ΜΕ ΤΙΣ
ΒΡΟΧΟ-ΠΤΩΣΕΙΣ...

ΘΕΜΑ ΕΞΑΙΣΙΟ...ΠΟΛΥ ΒΑΘΥ...ΜΑ
ΜΟΝΑΧΙΚΟ...ΝΑ ΘΕΣΩ ΑΛΛΟΝ
ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ...

ΚΑΘΕ ΦΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ...
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ...ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ
ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ...
ΑΡΑΓΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ
ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ;;;...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ HΜΟΥΝ ΕΓΩΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/09/2003, 20:22:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
..χμ!ξερεις, αγαπημενε συνταξιδιωτη, τι μου προσφερει η θεαση της σκιας μου...;
την επιβεβαιωση οτι ειμαι ακομη "1"...αφου μεσα απο τοσα ματια απεναντι χανομαι σε ... διαδρομες...

-μια υπεροχη σελιδα για το θεατρο σκιων
http://alex.eled.duth.gr/academy/KARAGIOZIS/3.htm
+αλλη μια με ιστορικα στοιχεια για το "φως της σκιας"
http://www.angelfire.com/art2/panos/istorika-page.htm


Atma Jnani


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ryche
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1765 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/09/2003, 22:09:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ryche  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

..χμ!ξερεις, αγαπημενε συνταξιδιωτη, τι μου προσφερει η θεαση της σκιας μου...;
την επιβεβαιωση οτι ειμαι ακομη "1"...αφου μεσα απο τοσα ματια απεναντι χανομαι σε ... διαδρομες...

-μια υπεροχη σελιδα για το θεατρο σκιων
http://alex.eled.duth.gr/academy/KARAGIOZIS/3.htm
+αλλη μια με ιστορικα στοιχεια για το "φως της σκιας"
http://www.angelfire.com/art2/panos/istorika-page.htm


Atma Jnani
ryche χαιρετα atma

ειναι αυτη η διαδρομη...
χανομαι...
για να με βρω...
σε καθε βλεμμα...
σε καθε καθρεπτιζμα..
η μασκα εγω..η σκια μου..
ΕΓΩ=ΕΜΕΙΣ;;;

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ HΜΟΥΝ ΕΓΩΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 2 Σελίδες:
  1  2
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.125
Maintained by Digital Alchemy