ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= Η ΨΥΧΗ =-.
 ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ - «Κουσούρι» για την Πυρά?
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 21
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Giatros
Νέο Μέλος


19 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/05/2005, 23:38:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Giatros  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητοί μου φίλοι σας χαιρετώ θερμά! Παρακολουθώ εδώ και καιρό τα όσα γράφονται σε διάφορα topic των forums, δυστυχώς χωρίς να λαμβάνω ενεργώ συμμετοχή…
Πήρα όμως την απόφαση εφορμούμενος από μια συζήτηση μέσα στην παρέα σχετική με το θέμα του topic να ζητήσω την άποψή σας επάνω στο θέμα…

Είναι όντως κουσούρι μια ανθρώπινη επιλογή και δει στις μέρες που πολλοί ευαγγελίζονται την ανεξαρτησία και ελευθερία σκέψεων και επιλογών? Έχουμε δικαίωμα να (κατά-)κρίνουμε τις σεξουαλικές επιλογές των συνανθρώπων μας?

Από την άλλη όμως οι επιλογές αυτές μήπως επηρεάζουν και τους νεότερους? Μήπως η άκριτη αποδοχή και υπέρμετρη προβολή τους οδηγήσει σε διαστρέβλωση του «φυσιολογικού» έχοντας άμεσο αντίκτυπο στη ψυχοσύνθεση και σεξουαλικότητα των νεότερων? Μήπως αλλοιώσει των κοινωνικο-σεξουαλικό ιστό της ανθρωπότητας παραπάνω από όσο είναι ήδη αλλοιωμένος?

Θέτω αυτά τα ερωτήματα εν αρχή και ίσως ακολουθήσουν και άλλα…

Edited by - Giatros on 27/05/2005 23:58:39

kswtikoula
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
676 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2005, 00:03:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kswtikoula  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος kswtikoula  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γεια σου γιατρέ!

Έχεις δίκιο και στις δύο σου θέσεις...

Πως γίνεται αυτό???

Όταν κάποιος θεωρεί τόσο σημαντικό το τι κάνει κάποιος στο κραβάτι του,
δημιουρούνται και κουσούρια και στίγματα και "πρότυπα".

Μια ζωή οι διαφορετικοί πετροβολούνται από τους νορμάλ!!!

Όσο έχει κουσούρι ο αριστερόχειρας και ο ουρολάγνος άλλο τόσο έχει και ο ομοφυλόφιλος.

Αν τους άφηνε η καθ'όλα φυσιολογική κοινωνία στην ησυχία τους αυτοί δεν νομίζω ότι ποτέ θα χτυπιόταν για να γίνουν αποδεκτοί και δεν θα διαφημιζόταν τόσο πολύ το θέμα.

Αλλά μια που ζούμε στη γη των αναμάρτητων δημιουργούμε δυστυχισμένους γονείς και καταπιεσμένα παιδιά.

Δεν είμαι υπέρ αλλά και σε καμμιά περίπτωση δεν είμαι κατά αυτών των ανθρώπων,
γιατί έτσι κι αλλιώς δεν παίρνω θέση υπέρ ή κατά ανθρώπων με γνώμονα το τι κάνουν στο κραβάτι τους.

Δηλαδή οι παιδεραστές και οι βιαστές που έχουν όντως ψυχολογικό πρόβλημα ανήκουν στην ίδια κατηγορία με ανθρώπους που έχουν απλά άλλα γούστα?

Φιλικά Ξωτικούλα

Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμαΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Spanish eyes
Μέλος 1ης Βαθμίδας


58 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2005, 00:18:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Spanish eyes  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΟΣΟ ΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΘΕΡΙΟΠΟΙΗΣΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ...ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Giatros
Νέο Μέλος


19 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2005, 00:22:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Giatros  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλη kswtikoula ίσως να μην είναι ένα κουσούρη όπως προσπαθούν πολλοί να το παρουσιάσουν και σε καμία περίπτωση δεν έχει κάποιος το διακίωμα να σε κατακρίνει για το τι κάνεις στο κρεβάτι σου [όχι εσύ...γενικά μιλώντας].
Ωστόσο, βλέπουμε τις καθημερινές σειρές να έχουν γεμίσει από ρόλους ομοφυλόφιλων και σε αρκετές από αυτές τους βλέπουμε και σε περιπτήξεις... Και μόνο στην υπόθεση ότι κάτι τέτοιο όμως μπορεί να γίνει αντικείμενο θέασης από κάποιο μικρό σε ηλικία άτομο, που δεν έχει ακόμα σχηματίσει σεξουαλική ταφτότητα, αυτό μπορεί να αποτελέσει αιτία ή έναυσμα για θεώρηση αυτού του είδους της σεξουαλικής συμπεριφοράς ως "φυσιολογική"...
Άλλωστε γιατί δεν γίνεται η ίδια προβολή των ουρολάγνων ή των παιδεραστών?Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Giatros
Νέο Μέλος


19 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2005, 00:31:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Giatros  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

ΟΣΟ ΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ

Το θέμα δεν είναι φίλε μου η συμπεριφορά μεμονωμένων ατόμων απέναντι σε σένα κι εμένα, αλλά η γενικότερη προβολή αυτού του θέματος με τον τρόπο με τον οποίο γίνεται...

quote:

ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΘΕΡΙΟΠΟΙΗΣΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ...

Επιπλέον δε μίλησα για περιθοριοποίηση... Για το λόγο αυτό και έβαλα το πρώτο μέρος της ερώτησης μου, με τον τρόπο που το έθεσα...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kswtikoula
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
676 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2005, 00:32:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kswtikoula  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος kswtikoula  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γιατί ακριβώς αυτοί όντως έχουν κάποιο κουσούρι.

Επίσης νομίζω ότι αυτός που γουστάρει άντρες το καταλαβαίνει έτσι κι αλλιώς από μικρή ηλικία ανακαλύπτοντας τη σεξουαλικότητά του και δεν θα του έρθει η όρεξη αν δει κάποια σκηνή στην τηλεόραση.

Εξάλλου οι λεσβιακές σκηνές κυριαρχούν στο θέαμα από το 70 δεν είδα κάποια αύξηση των λεσβιών.

Απλά δυο γυναίκες που "παίζουν" είναι μέρος αντρικής φαντασίωσης και δεν ξεσηκώνει,
αλλά όταν κάτι είναι έξω από τις επιθυμίες μας γίνεται επικίνδυνο.

Είναι αλήθεια έτσι?

Όσο για τις συχνές εμφανίσεις πλέον στο θέαμα είναι γιατί όπου να ναι θα πρέπει να αναγνωριστεί ο γάμος των ομοφυλόφιλων και στην Ελλάδα όπως στην υπόλοιπη Ευρώπη οπότε μετά από χρόνια κηνυγιού μαγισσών πρέπει ξαφνικά να τους αποδεχτούμαι και το περνάνε λάο λάο.

Φιλικά Ξωτικούλα

Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμαΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

mariha2912
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
619 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2005, 02:36:18  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος mariha2912  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ (ΕΛΕΥΘΕΡΗ)ΣΧΕΣΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝ GAY ΑΛΛΑ ΒΙSEXUAL,ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ...
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Η kswtikoula ΠΙΟ ΠΑΝΩ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
pyramid
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1585 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2005, 11:18:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους pyramid  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το τι κάνει κάποιος στο κρεβάτι του όντως δεν ενδιαφέρει κανέναν, προσωπικά ούτε κρύο ούτε ζέστη μου κάνει.

Πιστεύω όμως ότι είναι λίγοι οι άνθρωποι που έχουν σεξουαλική προτίμηση στο άλλο φύλο γιατί έτσι γεννήθηκαν.
Δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι σειρές στην τηλεόραση έχουν κάποιον ομοφυλόφιλο, αυτό δεν οφείλεται μόνο ότι έχει προχωρήσει πολύ ο κόσμος στο θέμα ελευθερία ατόμου.

Είτε μας αρέσει είτε όχι οι ομοφυλόφιλοι τουλάχιστον στο τομέα θεάματος έχουν κάνει μία πολύ δυνατή κλίκα, ή είσαι μαζί τους ή είσαι εναντίον τους, εάν είσαι μαζί τους επιβιώνεις και όχι μόνο, εάν δεν είσαι μαζί τους είσαι εχθρός και έσβησες.
Δεν ξέρω εάν η δουλειά κάποιου από εδώ σχετίζεται με αυτόν τον τομέα αλλά εγώ μένω κάθε μέρα με το στόμα ανοιχτό με αυτά που ακούω.

Ούτε που με νοιάζει βέβαια δεν κτυπάει για μένα η καμπάνα αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν με ενοχλεί το σκεπτικό, εάν θέλεις να δουλέψεις φίλε πρέπει να το κάνεις, είναι τρομερό.
Σε τέτοιες περιπτώσεις που είναι παρα πολλές όχι μόνο για την Πυρά είναι, πιάνω τον εαυτό μου όταν ακούω τέτοια παρόλο που είμαι ήρεμος άνθρωπος να θέλω να τους ρίξω κλωτσιές.

Βέβαια δεν συζητάω για το θέμα των βιαστών που αναφέρθηκε και πολύ δε περισσότερο για το θέμα των παιδεραστών, με καλύπτει απόλυτα η δήλωση που έκανε η βουλευτής Λιάνα Κανέλλη σε μιά συνέντευξη που έδωσε στην Κατρίτση "παρόλο που είμαι κατά της βίας όταν ακούω για παιδεραστία είμαι ικανή να φτάσω στα άκρα".Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

xal
Μέλος 1ης Βαθμίδας


62 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2005, 11:54:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους xal  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μα τι λέτε τώρα? κολλάει το μυαλό σας εκεί που θέλετε εσείς?
με τι ιδιότητα αποφαίνεστε για τέτοια θέματα?
Θεωρώ σκληρόκαρδο το ότι κρίνουμε τόσο άσπλαχνα αυτά τα παιδιά..
Τι ξέρουμε εμείς από μοναξιά και πόνο αυτών των ανθρώπων?
Μην αφαιρουμε το δικαίωμα από τους ανθρώπους που ζουν μέσα σ αυτή τη δύσκολη κοινωνία να έχουν μια σχέση ..
Δηλαδή αφού είναι λάθος της φύσης να πεθάνουν ε ?
και απομακρύνουμε αυτούς κ άλλους από κοντά μας..
παρολα αυτα συνεχίζουμε τη συζήτηση με τους παντρεμένους που νιώθουν ότι απειλούνται από τους gay..
και με τους ανθρώπους που δεν έχουν νιώσει ποτέ τι είναι να
μην είσαι εσύ αυτό που η φύση προσπάθησε να σε κάνει αλλά δεν της βγήκε.. Και όλη αυτή η κακή ενέργεια που πλανάται στην οικουμένη , αλλά αφού έτυχε σε αυτούς!!!!.... ?
βλέπετε…. δεν μπορούν να αυτοκτονήσουν ..
Θα συνεχίσουν να ζούνε και να διεκδικούνε μια θέση ..Αν την χάσουν..... τουλάχιστον θα έχουν παλέψει ...........
μην είμαστε τόσο σκληροί και απόλυτοι σε θέματα που δεν έχουμε ιδία πείρα..

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kswtikoula
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
676 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2005, 14:40:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kswtikoula  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος kswtikoula  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Ούτε που με νοιάζει βέβαια δεν κτυπάει για μένα η καμπάνα αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν με ενοχλεί το σκεπτικό, εάν θέλεις να δουλέψεις φίλε πρέπει να το κάνεις, είναι τρομερό.
Σε τέτοιες περιπτώσεις που είναι παρα πολλές όχι μόνο για την Πυρά είναι, πιάνω τον εαυτό μου όταν ακούω τέτοια παρόλο που είμαι ήρεμος άνθρωπος να θέλω να τους ρίξω κλωτσιές.


Αγαπητέ στο χώρο του θεάματος πάντα έτσι ήταν,
δηλαδή όταν οι παραγωγοί το λένε αυτό σε γυναίκες παίρνουν συγχωροχάρτι ως φυσιολογικοί?

Το ότι κάποιος είναι ομοφυλόφιλος δεν τον καθιστά ούτε καλύτερο ούτε χειρότερο άνθρωπο.

Είναι απλά άνθρωπος και καμμιά κλωτσιά να μη τους ρίξουμε,
γιατί στην κοινωνία μας,
όσο καλός, αξιόλογος και δημιουργικός αν είναι ένας άνθρωπος θα γίνει γνωστός πάνω απ'όλα ως ο πούστης.

Οπότε κι αυτοί το κάνουν από μόνοι τους θέμα γιατί έτσι κι αλλιώς σ'αυτό θα βασιστούν για να τους λοιδωρήσουν.

Όπως είπε και ο αγαπητός Τζίμης Πανούσης,
είναι μειονότητα και ως μειονότητα αλληλοϋποστηρίζονται.

Φιλικά Ξωτικούλα

Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμαΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

xal
Μέλος 1ης Βαθμίδας


62 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2005, 14:55:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους xal  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
αγαπητη Ξωτικουλα...

ξεχασες κατι, τοσο εσυ οσο κι εγω..
οτι εχουμε τον παραγοντα ανθρωπο που θα στο υπενθυμίσω, ειναι εικονα του Θεου! οπότε καταλαβαινουμε πως τα λογια μας αδυνατουν μπροστα στο φαινομενο αυτο...
η κριση μας, ειναι πολυ επιφανειακη και ρηχη μπροστα στο ανεξιχνιοαστο φαινομενο ή καλυτερα "το τραυμα" που λεγεται ανθρωπος!...
θέλετε; να πεθάνουνε όλοι οι ομοφυλόφιλοι να ξεβρομίσει ο τόπος ?
καλή ιδέα δεν είναι;
καλό δεν φαντάζει;
Εμπρός λιθοβολήστε ............ τους γιατί δεν τους σκοτώσατε όσο
Ήταν μικροί;
γιατί τους αφήσατε να μεγαλώσουν;
γιατί δεν τους κλείσατε σε κάνα μπουντρούμι να μη τους βλέπει «ο
άγιος κόσμος αυτούς τους αμαρτωλούς και βρωμερούς ανθρώπους»;
γιατι;;
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

pyramid
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1585 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2005, 15:09:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους pyramid  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Κανένας δεν ανέφερε για λάθος της φύσης αγαπητή/έ xal, αυτό από μόνο του αναιρεί την όποια υποστήριξη θέλεις να δώσεις σε αυτούς τους ανθρώπους. Και δεν είναι θέμα ιδίας πείρας απλώς συζητάμε.

Αγαπητή kswotikoula βεβαίως οι παραγωγοί λένε ακριβώς τα ίδια στις γυναίκες και όχι δεν παίρνουν συγχωροχάρτι. Εδώ μητέρες προσφέρουν/εκδίδουν τα κορίτσια τους για να πάρουν ρόλο κομπάρσου ή να παίξουν σε διαφημιστικό, στους παραγωγούς θα κολλήσουμε και στους ομοφυλόφιλους.

Ακριβώς ότι είπα για τους ομοφυλόφιλους ισχύει και για όλους τους υπόλοιπους.
Όμως δεν μου αρέσει κάποιος με το ζόρι να προσπαθεί να σου αλλάξει την σεξουαλική ταυτότητα επειδή θέλει να μεγαλώσει το ποσοστό των ατόμων που έχουν τις ίδιες προτιμήσεις με αυτόν ώστε πιό εύκολα να διεκδικήσει τα δικαιώματά του.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

xal
Μέλος 1ης Βαθμίδας


62 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2005, 15:19:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους xal  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
πολυ ωραια...

συνεχιστε τη συζητηση...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Giatros
Νέο Μέλος


19 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2005, 15:35:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Giatros  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι σειρές στην τηλεόραση έχουν κάποιον ομοφυλόφιλο, αυτό δεν οφείλεται μόνο ότι έχει προχωρήσει πολύ ο κόσμος στο θέμα ελευθερία ατόμου.

Δεν τάχθηκα ποτέ εναντίων των ίδιων το ομοφυλόφιλων, αντίθετα μάλιστα σε πολλές συζητήσεις παίρνω το μέρος τους, αφού ως μειονότητα χρείζουν υποστήριξης από τους πιο διαλακτικούς...
Ωστόσο μου είναι αδύνατο να δεχτώνα βλέπω σε κάθε βραδυνή σειρά να παρουριάζονται ομοφυλόφιλοι ως αναπόσπαστο κομμάτι της πλοκής της σειράς. Ο λόγος που γίνεται αυτό? Για να μην καταστροφολογήσω θα αρκεστώ απλά να πω ότι πουλάει... Αν και υπάρχουν πολλές ακόμα αληθοφανείς αιτίες για ποιο λόγο γίνεται αυτό.
Δε διαφωνώ ότι το θέμα δεν θα πρέπει να παραμένει ένα κοινωνικό taboo, αλλά και η απότομη και υπέρμετρη προβολή του ίσως δημιουργήσει λαθεμένες αντιλήψεις σε πολλούς [μικρότερης κυρίωσ ηλικίας τονίζω άτομα] που ίσως τους επηρεάσει στην αργότερα ερωτική τους ζωή.

quote:

θέλετε; να πεθάνουνε όλοι οι ομοφυλόφιλοι να ξεβρομίσει ο τόπος ?
καλή ιδέα δεν είναι;
καλό δεν φαντάζει;
Εμπρός λιθοβολήστε ............ τους γιατί δεν τους σκοτώσατε όσο
Ήταν μικροί;
γιατί τους αφήσατε να μεγαλώσουν;
γιατί δεν τους κλείσατε σε κάνα μπουντρούμι να μη τους βλέπει «ο
άγιος κόσμος αυτούς τους αμαρτωλούς και βρωμερούς ανθρώπους»;
γιατι;;

Φίλε/η xal μπορώ κι εγώ να χτυ΄πήσω στο συναίσθημα όπως και ο καθένας μας... Και το να προβάλουμε ως λιθοβολισμό τη συζήτηση και κυρίως τις όποιες αρνητικές απόψεις εκφράζονται γύρω από το θέμα αυτό μας οδηγεί στο ακριβώς αντίθετο άκρω... Ενώ κάποτε κανείς δεν τολμούσε να υπερασπιστεί αυτόύς τους ανθρώπους [ή καλύτερα την σεξουαλικήτους ιδιαιτερότητα], πλέον όποις τολμά να την κατακρίνει ή έστω και να μην την αποδέχεται, θεωρείται απάνθρωπος, φασιστής, δήμιος και πολλά ακόμα... Δεν είχει δηλαδήδικαίωμα κάποις να μην αποδέχεται κάποια πράγματα? Δημοκρατία δεν έχουμε? Δε σου μιλώ για πράξεις σωματικής ή λεκτικής βίας, αλλά για αποστροφή.. Δεν έχει κάποις δικαίωμα να το επιλέξει αυτό? όπως εγώ ή εσύ αποστρεφόμαστε μια ομάδα ατόμων για τους όποιυς δικούς μας λόγους, το ίδιο δεν μπορεί να κάνει και ο καθένας?

quote:

οτι εχουμε τον παραγοντα ανθρωπο που θα στο υπενθυμίσω, ειναι εικονα του Θεου!

Το θέτεις και υπό θεολογική σκοπιά το ζήτημα? Εδώ θα αναγκαστώ να χρησιμοποιήσω μια ασεβή φράση που χρησιμοποίησε κάποις γνωστός μου σε παρόμοια συζήτηση, η οποία όμως πιστεύω ότι εμπερικλείει το δια ταύτα των όσων θα είχα να πω...
"...Αν ήταν έτσι ο Θεός θα είχε πλάσει τον Αδάμ και τον Μπάμπη και όχι τον Αδάμ και την Εύα..."
Συνεπώς βρίσκω ότι μάλλον είσαι λάθος σε αυτήν σου την τοποθέτηση, εκτώς βέβαια και αν εγώ την εξέλαβα λάθος.

Αυτά προς το παρόν και αν θέλετε μπορώ να το θέσω και σε ιατρική βάση το θέμα...
ΕυχαριστώΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

OSIRIS_A_K
Νέο Μέλος

Greece
45 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2005, 16:03:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους OSIRIS_A_K  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος δεν είναι επιλογή του.
Ούτε αν ένα μικρό παιδί δει μια σκηνή στην τηλεόραση με ομοφυλόφιλους πάει να πει ότι θα γίνει και αυτός, γιατί δεν γίνεσαι αλλά γεννιέσαι έτσι.
Να ξέρετε ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να είσαι έτσι ( διαφορετικός ).Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Deva_Parinito
Πλήρες Μέλος


1157 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2005, 16:13:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Deva_Parinito  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Νομίζω πως η επιστήμη της ψυχολογίας αποδέχεται πια πως ο άνθρωπος είναι ερμαφρόδιτος. Ρωτήστε και τον Ραμακρίσνα, άμα θέτε...

"Σε πονώ γιατί είμαι μόνος/
φίλε αδελφή ψυχή/
όσο μόνος είναι ο κόσμος/
στην δική του ενοχή..."Μ.Ρασούλης

Τα δέοντα,
Deva

Edited by - Deva_Parinito on 28/05/2005 16:35:01Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Giatros
Νέο Μέλος


19 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2005, 16:24:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Giatros  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Το να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος δεν είναι επιλογή του.
Ούτε αν ένα μικρό παιδί δει μια σκηνή στην τηλεόραση με ομοφυλόφιλους πάει να πει ότι θα γίνει και αυτός, γιατί δεν γίνεσαι αλλά γεννιέσαι έτσι.
Να ξέρετε ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να είσαι έτσι ( διαφορετικός ).


Επέτρεψε μου να διαφωνήσω κάθετα σε αυτό!!!!
Υπάρχουν ορισμένες [και το τονίζω το ορισμένες] περιπτώσεις ατόμων που γενετικάεμφανίζουν μια ισχυρή προδιάθεση για έλξη από το ίδο φύλο [ορμονικό ανακάτεμα μέσα τους οφειλόμενο σε γονιδιακές ανωμαλίες απλούστερα]. Η συντρηπτική πλειοψηφία όμως των ατόμων αυτών δεν εμφανίζει καμία απολύτως διαφορά από το μέσο όρο, όσων αφορά τουλάχιστον τις γενετικές τους ιδιαιτερότητες...

[quote]
Αν είσαι άνδρας, αυτό σημαίνει πως είσαι 51% άνδρας και 49% γυναίκα και το αντίστροφο ισχύει για τις γυναίκες.
[quote]

Έχω διαβάσει κι εγώ για παρόμοιες θεωρίες οι οποίες όμως να τονίσψ δεν είναι απόψεις της ψυχολογίας, αλλά της ψυχοφαρμακολογίας. Και μάλιστα βασίζονται στο γεγονός ότι ένασ άνδρας περιέχει ορισμένες ποσότητες ορμονών κατεξοχήν γυναικείων και το αντίστροφο στις γυναίκες. Αυτό βέβαια ούτε εξηγεί πλήρως τήν άποψη ότι κάποιες στιγμές "βγαίνει η γυναικεία πλευρά ενός άνδρα" ούτε βέβαια τα ποσοτά που δίνεις αγαπητέ φίλε, αφού οι αναλογίες είναι μακράν πιο μετατοπισμένες από το απλό 51-49...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Deva_Parinito
Πλήρες Μέλος


1157 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2005, 16:38:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Deva_Parinito  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ναι, όπως είδες τα έσβησα τα ποσοστά. Ας μην βάζουμε αριθμούς. Το γεγόνος όμως παραμένει. Η διαφορά είναι ποσοτική νομίζω. Αρκεί όμως μια μικρή ορμονική μεταβολή για να αλλάξει το φύλλο. Και επίσης, η αλλαγή μπορεί να γίνει και με μεταβολή του ψυχισμού. Δεν είμαι ψυχολόγος βέβαια, αλλά σε κάθε άνδρα εμφανίζονται γυναικείες πλευρές, όπως και σε κάθε γυναίκα εμφανίζονται ανδρικές πλευρές. Νομίζω πως και τα δύο βρίσκονται μέσα μας. Είναι ζήτημα έμφασης.

Προσωπικά, ενίσταμαι μόνο στην υπερβολή...

Deva

Edited by - Deva_Parinito on 28/05/2005 16:52:25Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ryche
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1765 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2005, 16:46:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ryche  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Νομίζω πως η επιστήμη της ψυχολογίας αποδέχεται πια πως ο άνθρωπος είναι ερμαφρόδιτος. Κάθε άνδρας είναι και γυναίκα. Κάθε γυναίκα είναι και άνδρας. Η διαφορά είναι μόνο ποσoτική, διαφορά βαθμών. Αν παρατηρήσετε τους εαυτούς σας, καθ' όλο το εικοσιτετράωρο θα μπορέσετε να δείτε, σε ποιες στιγμές συμβαίνει αυτό. Θα διαπιστώσετε πότε γυρνάτε από γυναίκες σε άνδρες και πότε από άνδρες σε γυναίκες. Αν είσαι άνδρας, αυτό σημαίνει πως είσαι 51% άνδρας και 49% γυναίκα και το αντίστροφο ισχύει για τις γυναίκες. Αυτή είναι όλη κι όλη η διαφορά. Γι' αυτό η αλλαγή φύλου είναι δυνατή. Είναι διαφορά βαθμών, τίποτε άλλο. Ρωτήστε και τον Ραμακρίσνα, άμα θέτε...


Γεια σου και χαρα σου Deva.
εδω Μanu.
μια διευκρινηση θα θελα για το ποστ σου.Εννοεις οτι λειτουργουμε ερμαφροδιτα στο νοητικο;γιατι αν το κανουμε συνειδητα αυτο ειναι επιτευγμα.

κοιτα τωρα τι μου ρθε..
ο κωλος δεν χωριζεται και αυτος σε δυο ημισφαιρια οπως ο εγκεφαλος;αραγε προς επιτευξη του ερμαφροδιτου οντος χρειαζεται καποιος να τον παρει;
Θεωρω πως υπαρχει και αυτη η κατηγορια ανθρωπων που για να γνωρισουν την θηλυκη τους πλευρα φτανουν ασυνειδητα προς την ομοφυλοφυλια.
Βεβαια υπαρχουν και αλλοι τροποι να αντιληφθεις την Ανιμα σου τους οποιους προτιμω.

Edited by - ryche on 28/05/2005 16:48:56Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Deva_Parinito
Πλήρες Μέλος


1157 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2005, 17:04:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Deva_Parinito  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Εννοεις οτι λειτουργουμε ερμαφροδιτα στο νοητικο;

Κάθε άλλο. Στο νοητικό είμαστε "κολλημένοι"...

Τέλος πάντων, υπάρχει στην Ινδία ένα μονοπάτι προς το θεϊκό : Να θεωρήσεις τον Θεό σου σαν το μόνο αρσενικό και τον εαυτό σου σαν το θηλυκό, την αγαπημένη. Είτε είσαι άνδρας, είτε γυναίκα, δεν έχει σημασία, ο Θεός είναι το αρσενικό κι εσύ το θηλυκό. Ο Θεός είναι ο Κρίσνα και ο καθένας είναι η αγαπημένη του. Ο Ραμακρίσνα έτσι έγινε τέλεια γυναίκα. Άρχισε να έχει έμμηνα, αιμορραγούσε 3-4 μέρες κάθε μήνα, τα στήθη του φούσκωσαν. Οι γιατροί το είδαν με τα μάτια τους. Το πως συνέβει αυτό, παραμένει μυστήριο. Ο νους είχε καταφέρει να αλλάξει όλο το σώμα. Έξι μήνες ο Ραμακρίσνα βάδιζε σε τούτο το μονοπάτι. Μετά, χρειάστηκε έναν χρόνο για να ξαναγίνει άνδρας...

quote:
αραγε προς επιτευξη του ερμαφροδιτου οντος χρειαζεται καποιος να τον παρει;

Ε, δεν νομίζω, ας μην είμαστε υπερ-βολικοί! Τίποτε δεν χρειάζεται να γίνει από κανέναν και κανένας δεν μπορεί να κατέχει κανέναν. Ούτε ο κώλος είναι κτήμα κανενός...

quote:
φτανουν ασυνειδητα προς την ομοφυλοφυλια.

Η ασυνειδητότητα δεν είναι χαρακτηριστικό μόνον των ομοφυλόφιλων, αλλά όλων των ανθρώπων.

Επαναλαμβάνω πως κάθε άνδρας είναι και γυναίκα, και κάθε γυναίκα είναι και άνδρας. Η διαφορά, αυτό που δίνει το "φαίνεσθαι" του φύλου, είναι μόνο ποσοτική, διαφορά βαθμών, όχι ποιοτική. Ξέρω γυναίκες που είναι αυτεξούσιες και με περισσότερη "μπέσα" από πολλά αρσενικά. Όπως ξέρω και άνδρες που είναι "γυναικούλες" και δεν μπορούν να κάνουν ένα βήμα μονάχοι τους. Η γυναίκα είναι από την φύση της "παθητική", ενώ ο άνδρας "ενεργητικός". Αν παρατηρήσετε τον εαυτό σας, θα δείτε πως ο καθένας σας, είτε άνδρας είτε γυναίκα, αλλάζει τους ρόλους του κατά την διάρκεια μιας ημέρας. Πότε γίνεται "ενεργητικός" και πότε "παθητικός", αυτό εννοώ λέγοντας πως είναι ερμαφρόδιτος. Όχι σωματικά φυσικά. Στον ψυχισμό του όμως, αυτό συμβαίνει. Και η επιστήμη, τούτο το παραδέχεται, εξετάζοντάς το βέβαια, από την δική της οπτική, των γονιδίων, των ορμονών κ.τ.λ. Ο φίλος μας Giatros, θα μπορούσε ίσως να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Η "διαφορετικότητα" που χρησιμοποιείται εδώ, δεν είναι η κατάλληλη λέξη. Κάθε τι που φαίνεται σε μας "διαφορετικό" προέρχεται από αυτή την διάκριση που κάνουμε στο νου μας. Αυτό το "κόλλημα" που έχουμε συνεχώς να διαχωρίζουμε το αρσενικό από το θηλυκό, το σωστό από το λάθος.

Οι επιλογές των ανθρώπων αυτών αν είναι συνειδητές, εμένα με βρίσκουν σύμφωνο. Πολλές φορές κατά την διάρκεια μιας παράδοσης, τα παιδιά βάζουν τέτοια θέματα στην τάξη, επηρρεασμένα από τα όσα βλέπουν, από τα όσα ακούν. Τα ίδια που λέω εκεί, τα ίδια λέω κι εδώ. Αυτό που με κάνει, ας το πούμε "αρνητικό", έναντι των ομοφυλόφιλων, είναι η κακώς αναμεταδιδώμενη προβολή της υπερβολής. Εκεί γίνομαι Τούρκος. Όχι μόνο δηλ. στο θέμα της ομοφυλοφιλίας, αλλά και σε πολλά άλλα θέματα. Κι αυτό γιατί, προσωπικά, εγώ δεν θα ήθελα να μαθαίνω κάποια πράγματα, τα οποία όμως μου τα μαθαίνουν ντε και καλά. Δεν θα ήθελα για παράδειγμα να μάθω τις ομοφυλοφιλικές τάσεις τους τάδε ηθοποιού, δεν με ενδιαφέρει, δεν με απασχολεί. Καλά κάνει στην τελική. Αλλά γιατί εσύ μου το φέρνεις Κυριακή βράδυ μέσα στο σαλόνι μου ? Γιατί πρέπει να το γνωρίζω εγώ αυτό?

Πιο πολύ αυτό μου την βιδώνει, κι όχι ένας ομοφυλόφιλος, που έχει στο κάτω κάτω την παλικαριά να δηλώνει τις σεξουαλικές προτιμήσεις του, χωρίς να νοιάζεται για την "κοινή" γνώμη.

Απο την άλλη, και το έχω ξαναπεί, η κακή χρήση της ελευθερίας και της δημοκρατίας, πάντα θα βάζει αυτόν τον ασυνάρτητο τόπο σε μεγάλους μπελάδες. Κι αυτό γιατί όσοι νομίζουν πως η δημοκρατία δεν έχει νόμους και αρχές, διαπράτουν βαρύτατο αδίκημα. Και τούτοι είναι χειρότεροι κι από τους ομοφυλόφιλους γιατί δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο.

Δύο είναι τα δόγματα του Νεοέλληνα :
α) Ό,τι φάμε ό,τι πιούμε κι ό,τι αρπάξει ο κώλος μας.
β) Μακρυά απ΄το κώλο μας, κι όπου θέλει ας είναι.

Έχει κανένας από εσάς ομοφυλόφιλο παιδί? Όποιος έχει, ας μιλήσει. Εδώ σε θέλω κάβουρα που περπατάς στα κάρβουνα...

Τα σέβη μου,
Deva


Edited by - Deva_Parinito on 28/05/2005 18:41:46Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

xal
Μέλος 1ης Βαθμίδας


62 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2005, 19:21:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους xal  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

"...Αν ήταν έτσι ο Θεός θα είχε πλάσει τον Αδάμ και τον Μπάμπη και όχι τον Αδάμ και την Εύα..."


φιλε,
ο Αδαμ και η Ευα γινανε για την αναπαργωγη των ανθρωπων..
ολοι οι αλλοι που δεν επιτελουν αναπαραγωγη, δεν ειναι απο τον Θεο?Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kswtikoula
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
676 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2005, 20:07:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kswtikoula  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος kswtikoula  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ Deva_Parinito παιδί δεν έχω αλλά έχω άλλο συγγενή ο οποίος είναι ομοφυλόφιλος και έκανε το λάθος να είναι ειλικρινής με τους γονείς του και τρελάθηκαν.

Δεν ρωτούν πλέον αν είναι καλά παρά μόνο αν βρήκε γκόμενα.

Δεν φταίνε αυτοί είναι πολύ καλοί άνθρωποι,
αλλά μεγάλωσαν σε εποχή που ο δαίμονας ήταν άγγελος μπροστά στον πούστη.

Και είναι πολύ δύσκολο το να το αποδεχτεί κάποιος.

Εγώ για το συγκεκριμένο άτομο το έμαθα όταν ήμουν 9 χρονών από ένα ημερολόγιο και έκλαιγα για ώρες.

Έπρεπε να μιλήσω μετά από 7 χρόνια μαζί του και με τον φίλο μου (ο οποίος τον ερωτεύθηκε!!!) για να καταφέρω να αποδεχτώ τη ζωή που είχε/αν διαλέξει.

Είναι άδικο από δέκα τσόγλανους που ανέβηκαν ψηλά να κατακρίνουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που όταν ανακαλύπτουν τη σεξουαλικότητά τους είναι αυτοί που παθαίνουν το μεγαλύτερο σοκ.

Ξέρω άτομο που μετά από 3 χρόνια σε ψυχολόγο κατάφερε να το γράψει σε ένα χαρτί ότι είναι ομοφυλόφιλος και όχι να το πει.

Και τελικά μετά από 6 μήνες παντρεύτηκε για τα μάτια του κόσμου.

Και αν γίνει συνήθεια μέσω της τηλεόρασης η εικόνα τους πάλι καλό θα είναι.

Θα πάψουν να καταστρέφονται μανάδες και πατεράδες, γιατί καταστρέφονται και μαραζώνουν λες και το παιδί τους πεθαίνει
και να γίνονται γάμοι από υποχρέωση.


Στην αρχαία Ελλάδα η αμφιφιλία ήταν σχεδόν ο κανόνας και δεν είδα την κοινωνία τους να απειλείται από αυτό.

Από το χάλι που έχει η ζωή μας το τελευταίο που μας έβλαψε είναι οι άνθρωποι που έχουν άλλες προτιμήσεις,
όλα τα υπόλοιπα πρότυπα της τηλεόρασης είναι καλύτερα???

Φιλικά Ξωτικούλα

Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμαΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Deva_Parinito
Πλήρες Μέλος


1157 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2005, 23:04:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Deva_Parinito  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Στην αρχαία Ελλάδα η αμφιφιλία ήταν σχεδόν ο κανόνας και δεν είδα την κοινωνία τους να απειλείται από αυτό.

Ναι, μα μονάχα που εδώ δεν είναι πια η αρχαία Ελλάδα. Εδώ είναι Βαλκάνια, δεν είναι παίξε - γέλασε, που λέει κι ο Νιόνιος. Πρέπει να προσέχουμε το κάθε μας βήμα. Ελευθερία δεν σημαίνει ασυδοσία. Πρέπει να υπάρχουν όρια.

Πολλοί ισχυρίζονται πως αυτή η ιδιάζουσα στάση της κοινωνίας έναντι των ομοφυλοφίλων έχει τις ρίζες της σε ένα βαθύτερο πολιτικό πρόβλημα που οφείλεται στην έλλειψη νομοθετών, τόσο ικανών που να μπορούν να θέσουν τα νομικά πλαίσια και τα όρια για την εύρυθμη λειτουργία ενός δημοκρατικού πολιτεύματος που θα επιτρέπει την αρμονική συμβίωση τούτης της ομάδας των ανθρώπων με το ευρύτερο σύνολό της. Δεν νομίζω πως έχουν και πολύ άδικο, διότι για να πάψουμε να βλέπουμε κάποιες "μειoνότητες" (πάλι δεν μου αρέσει αυτή η λέξη) ως "μειονότητες", πρέπει να υπάρχουν σόφρωνες και δίκαιοι νομοθέτες. Κι όχι μόνο στο θέμα των ομοφυλοφίλων, αλλά και σε πολλά ακόμη θέματα που δέρνουν αυτόν τον έρμο τον τόπο. Αυτός που θα αποφασίσει να επιτρέψει για παράδειγμα έναν γάμο, νομικά καλυπτόμενο και βάσιμο, μεταξύ δύο ομοφυλόφιλων στην Ελλάδα, πρέπει να έχει το θάρρος του Αθανάσιου Διάκου, γιατί καταλαβαίνεις τι θα ακολουθήσει μετά. Ο Έλληνας δεν σηκώνει τέτοια αστεία. Καλώς ή κακώς, δεν ξέρω, αλλά δεν μπορεί να τα χωνέψει. Εγώ δεν θα 'θελα να βρισκόμουν στην θέση ενός τέτοιου νομοθέτη πάντως. Και ο λόγος είναι πως δεν είμαι σε θέση να αποφανθώ για ένα τέτοιο ζήτημα.

Αν επέτρεπα για παράδειγμα τον γαμό, δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να πω στην κοινή γνώμη, αυτό που λέω παραπάνω, πως δηλ. ο κάθε άνδρας είναι και γυναίκα, και η κάθε γυναίκα είναι και άνδρας, κι ας είναι η αλήθεια. Δεν θα το έλεγα τούτο. Μπορεί να έβρισκα χίλιες δυο άλλες δικαιολογίες για να στηρίξω τούτη την απόφασή μου, μα αυτό, δεν θα τολμούσα να το ξεστομίσω. Μπορεί να μιλούσα για την Ευρώπη, για Ολλανδίες, για τέτοια πράγματα, αλλά να πω, πως η διαφορά είναι θέμα ποσότητας και όχι ποιότητας, δεν θα το έκανα.

Από την άλλη όμως, και μόνο που τίθεται εδώ αυτό το ερώτημα από τον εισηγητή του θέματος, φέρνει την ιδέα ως "πρόβλημα". Για μένα, δεν είναι. Ξέρεις, τα προβλήματα πάντα αναζητούν τις λύσεις τους. Αυτή είναι η μοίρα των προβλημάτων, γι' αυτό υπάρχουν. Ίσως ο φίλος, δικαίως να αναρωτιέται, γιατί μπορεί να βρίσκεται στην θέση ενός πατέρα και να βλέπει τα όσα συμβαίνουν. Μια αγωνία, δικαιολογημένη, που όποιος όμως δεν είναι πατέρας, πολύ δύσκολα μπορεί να προσεγγίσει. Δεν πρέπει να το παραβλέπουμε κι αυτό. Είναι πολλά που μπαίνουν στην μέση, και θαρρώ πως δύσκολα μπορεί κάποιος να αποφανθεί. Ας μην βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα.

Σαφώς η ομοφυλοφιλία δεν είναι κουσούρι για την πυρά. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια απάντηση στον φίλο. Αλλά και ο ίδιος, προχωρεί ακόμη βαθύτερα και τοποθετεί το θέμα, σε άλλη βάση. Όταν αλλάζει η βάση, αλλάζουν και οι μετέπειτα τοποθετήσεις...

quote:
Και αν γίνει συνήθεια μέσω της τηλεόρασης η εικόνα τους πάλι καλό θα είναι.

Έ, κοίταξε, αυτό δεν νομίζω πως μπορούμε να το λέμε έτσι, ελαφρά τη καρδία, που λέμε. Καλό θα είναι, αλλά για ποιους ? Για τους ίδιους τους ομοφυλόφιλους, φυσικά καλό θα είναι. Αλλά για τους πατεράδες που έχουν γιους ? Πάλι καλό θα είναι ? Δεν νομίζω. Δεν νομίζω δηλ. πως παρακολουθώντας οι γονείς μια υπερβολική δόση από ομοφυλοφιλικές σκηνές, θα αλλάξουν και την στάση τους έναντι της ανατροφής των παιδιών τους. Νομίζω πως θα λειτουργήσει αντίστροφα. Δεν ξέρω πάλι, μπορεί να κάνω και λάθος, δεν έχω παιδιά, δεν μπορώ να πω.

Πάντως, οτιδήποτε το υπερβολικό, αυτό δηλ. που βρίσκεται εκτός του μέτρου, δεν θεωρώ πως είναι καλό. Και η τηλεόραση είναι γεμάτη από υπερβολές, αυτό είναι πασίγνωστο. Μένει σε μας δηλ, να μπορέσουμε να διακρίνουμε τούτη την ασυδοσία που συμβαίνει και να θέσουμε εαυτούς εντός ορίων. Τα όρια του καθενός φυσικά και διαφέρουν. Συνεπώς, και πάλι οι απαντήσεις των ερωτημάτων του φίλου, εναπόκεινται στα δικά του όρια και βρίσκονται εντός των δικών του μέτρων. Εμείς, ως ομιλητές, συνομιλητές και παρατηρητές, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε περισσότερο...

Τα δέοντα,
Deva Parinito


Edited by - Deva_Parinito on 28/05/2005 23:27:36Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Jaya
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
127 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2005, 23:15:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Jaya  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Είναι γεγονός ότι η ομοφυλοφιλία έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια.
Αυτό όμως, δε μπορώ σε καμία περίπτωση να δεχτώ ότι οφείλετε στα ΜΜΕ και στην οποιαδήποτε προβολή του θέματος… Μιλάμε για ορμόνες και όχι για αξεσουάρ μόδας…
Ήμουν πάντα της άποψης ότι η φύση ξέρει καλά τη δουλειά της… Από τη στιγμή που «αποφάσισε» ν’ αυξήσει τον αριθμό του «τρίτου φίλου», κάποιος λόγος θα υπάρχει… Μπορεί ενδεχομένως να είναι κι ένας τρόπος ν’ αμυνθεί από τον υπερπληθυσμό του πλανήτη. Δεν ξέρω…
Εμπιστευτείτε τις αλλαγές και τις «επιθυμίες» της φύσης, όποιες κι αν είναι αυτές…

Φιλικά
JAYA


Όποιος στο φως ζεστάθηκε, είδε κι έζησε στο φως...
όποιος στο φως τυφλώθηκε, αξιώθηκε αιώνιο σκοτάδι...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Hermes
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
640 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/05/2005, 03:43:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Hermes  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ας υπαρχουν ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ, δεν υπαρχει προβλημα...αρκει να μην προσυλητιζουν, και να μην γινουν τοσοι πολλοι ωστε να μην μπορουμε πλεον να αναπαραχθουμε σαν ειδος.

"Παν μετρον, αριστον!"

Οπως λεγανε και οι "παπουδες"...

"Η φύση αγαπάει να κρύβεται."
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
pyramid
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1585 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/05/2005, 11:39:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους pyramid  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Όταν η όποια επιλογή είναι θέμα ορμονών δεν με βρίσκει αντίθετη και βέβαια ούτε μου πέφτει λόγος όπως δεν πέφτει λόγος σε κανέναν τι κάνω εγώ. Δεν θα επιλέξω να μιλήσω ή να κάνω παρέα με κάποιον κρίνοντας από την σεξουαλική προτίμησή του.

Αλλά όταν πιάνω τον εαυτό μου να κυνηγάω από πίσω τον γιό μου προσέχοντας τι θα δει στην τηλεόραση, προσέχοντας που θα τον πάω, μέχρι και σε ποιό μαγαζί θα μπω να ψωνίσω, ανησυχώ ανησυχώ ανησυχώ.
Και ας μου πει κάποιος παρακαλώ τι να απαντήσω στις όποιες ερωτήσεις μπορεί να μου κάνει, να του πω ότι είναι άρρωστοι το θεωρώ βλακώδες και προσβλητικό, να του πω ότι είναι φυσιολογικό, τι ακριβώς να κάνω?

Εάν πάτε στην πλατεία Κολωνακίου και μπείτε σε κάποιο μαγαζί ρούχων, η πλειοψηφία των αντρών πωλητών είναι ομοφυλόφιλοι, καλά κάνουν οι άνθρωποι να είναι ότι θέλουν δεν έχω όμως καταλάβει γιατί πρέπει να χαριεντίζονται να χαϊδεύονται μεταξύ τους και να επινοούν όλους τους δυνατούς τρόπους να δηλώσουν την προτίμησή τους.

Αντίθετα δεν έχω δει γυναίκες ομοφυλόφιλες να κάνουν έτσι.

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι έχει γίνει μόδα να είναι ο άντρας ομοφυλόφιλος όπως γίναν τα κινητά με τις κάμερες, έχεις κινητό με κάμερα είσαι in δεν έχεις είσαι πολύ πίσω, άρα για να γίνεις αποδεκτός σε συγκεκριμένους χώρους πρέπει να βγάζεις συνεχώς την θηλυκή πλευρά σου.

Και πιστεύω ακράδαντα ότι τα ΜΜΕ έχουν συμβάλλει κατά πολύ στην μόδα αυτή, δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα σίριαλ που κάποιος από τους σεναριογράφους είναι ομοφυλόφιλος έχουν στην πλοκή τους και την ομοφυλοφιλία σε έντονο βαθμό.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gretel
Πρώην Συνεργάτης

Aruba
3518 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/05/2005, 12:23:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gretel  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

[maroon]

Επίσης νομίζω ότι αυτός που γουστάρει άντρες το καταλαβαίνει έτσι κι αλλιώς από μικρή ηλικία ανακαλύπτοντας τη σεξουαλικότητά του και δεν θα του έρθει η όρεξη αν δει κάποια σκηνή στην τηλεόραση.

Εξάλλου οι λεσβιακές σκηνές κυριαρχούν στο θέαμα από το 70 δεν είδα κάποια αύξηση των λεσβιών.

Απλά δυο γυναίκες που "παίζουν" είναι μέρος αντρικής φαντασίωσης και δεν ξεσηκώνει,
αλλά όταν κάτι είναι έξω από τις επιθυμίες μας γίνεται επικίνδυνο.Συμφωνώ απόλυτα με την Ξωτικούλα, γιατί δε μας κάνει εντύπωση, -εμένα τουλάχιστον μου κάνει- ότι σε ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό ταινίες, στην τηλεόραση και στον κιν/φο βρίθουν από σκηνές που γυναίκες "παίζουν" μεταξύ τους, για να μη συζητήσουμε τα σοφτ πορνό σε κάτι κανάλια αλτερ, σεβεν, εξτρα, κ.λ.π όπου είναι το κυρίως θέμα οι λεσβιακές σκηνές.

Δεν είδα καμια διαμαρτυρία. Αν γινόταν το ίδιο με σκηνές αντρικής ομοφυλοφυλίας θα γινόταν επανάσταση. Τί συμβαίνει τελικά? Φοβόμαστε μόνο για τ'αγόρια μας μη γίνουν gay? Και τα κορίτσια? Αν δηλ. μεγαλώνεις ένα κορίτσι και από τα 11 θεωρεί απόλυτα φυσιολογικό τη συνεύρεση δύο γυναικών γιατι το βλέπει συνέχεια, δε μας ενοχλεί?
....Χμμμ νομίζω ότι κάποια πράγματα πρέπει να τα σκεφτούμε ουσιαστικά"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Bombardil
Νέο Μέλος

Malaysia
9 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/05/2005, 12:43:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Bombardil  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Κατ'εμέ ασφαλώς και πρόκειται η σεξουαλική ταυτότητα για θέμα προσωπικής επιλογής.Σαφώς η ηθική πλευρά εδώ είναι αδιάφορη,ούτε καν δευτερεύουσα,όπως και σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις-πλην βέβαια αυτών που βλάπτεις τον άλλον.Ίσως όντως να υπάρχουν κάποιες "εντολές" στο γονιδίωμα του ανθρώπου που τον κατευθύνουν είτε προς την μία είτε στην άλλη πλευρά,είτε και στις δύο(bisexual).Και πάλι όμως οι εν λόγω "δυνατότητες" αποτελούν πιστεύω μία πρωτογενή μαγιά την οποία ο καθένας στο κατάλληλο περιβάλλον μπορεί είτε να αναπτύξει είτε όχι.Η προσωπικότητα είναι επίκτητη κι όχι κληρονομική.Ικανότητες αναπτύσσονται από γονιδιακό δυναμικό μα κι εκ του μηδενός στο ανάλογο περιβάλλον.
Αν διδαχτούμε από την φύση και την ζωολογία,θα παρατηρήσουμε πως η αμιγής ομοφυλοφυλία είναι(πασιφανώς)βιολογικά ασύμφορη κι αυτό γιατί εξ'όσων γνωρίζω δεν απαντάται σε κανένα είδος.Αμφιφυλοφυλία όμως,και δη ολοκληρωμένες σεξουαλικές επαφές,συναντάται σε αρκετά είδη.Π.χ.στα λιοντάρια που ο νικητής αρσενικός σε μία διαμάχη για την ηγεσία μιας αγέλης μπορεί να φορμαρει κανονικά τον ηττημένο!Κίνηση προφανώς επιβολής κι επισφράγισης της νίκης..Πραγματικά έχω δει φωτό με το εν λόγω ζευγάρι εν θερμώ..:P Οπότε,εφόσων κι εμείς είμαστε μέρος της φύσης,η αμφιφυλοφυλία είναι ένα φυσικό φαινόμενο που συναντάται συχνά στην φύση μα η αμιγής ομοφυλοφυλία του ανθρώπου οφείλεται ξεκάθαρα σε ψυχολογικούς κι εμπειρικούς παράγοντες.Εννοώ βασικά τις περιπτώσεις που κάποιος ή κάποια είναι gay γιατί κατά βάθος απεχθάνεται ή φοβάται το έτερον φύλο του.Πιστεύω πως ένας συνειδητοποιημένος gay καθαρά από επιλογή και μόνο δεν θα είχε πρόβλημα να κάνει έστω και μία φορά sex με το αλλόφυλο.Π.χ.,για να κάνει ένα παιδί μία γυναίκα λεσβία και να το μεγαλώσει με την σύντροφό της θα μπορούσε να επιλέξει κάποιον άντρα να της το κάνει(και να μην του πει ας πούμε πως έμεινε έγκυος),κι όχι να καταφύγει στην ψυχρή τράπεζα σπέρματος.Τουλάχιστον να γεννηθεί το παιδί με αισθησιασμό και ερωτισμό.Αν δεν είναι σε θέση να το κάνει,είναι κατά 99% καμμένη,βιασμένη,αποπλανημένη κτλ στο παρελθόν,κι ας μην το'χει πει ούτε στον παπά...
Αγαπητή pyramid ίσως θα'πρεπε απλά να μάθεις στον γιο σου σιγά-σιγά από τώρα την έννοια του μέτρου και της ισορροπίας.Δηλ.ούτε π.χ.να τον μάθεις(λέμε τώρα..)να ντύνεται και κοριτσίστικα και να παίζει πιο πολύ με τα κοριτσάκια της ηλικίας του,μα ούτε και να τον σύρεις στο άλλο άκρο να κάνει παρέα με τους νταήδες του σχολείου που πλακώνουν στο ξύλο τα στραβάδια και καταντήσει άντρακλας ψευτοβαρύς και μελλοντικός ομοφυλόφοβος(δηλ..κρυπτομοφυλόφιλος).
Σε καμμία περίπτωση βέβαια μην τον απομακρύνεις από φίλο που... "αυτός μεθαύριο έτσι που μιλάει και κουνιέται θα γίνει εντελώς δικιά μας".Αυτό πιστεύω θα ήταν παιδαγωγικός όλεθρος...


"Δεν είμαστε ανθρώπινα όντα με πνευματικές εμπειρίες,είμαστε πνευματικά όντα με ανθρώπινες εμπειρίες",Piehre Teilhard de SardinΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Giatros
Νέο Μέλος


19 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/05/2005, 01:04:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Giatros  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

[pyramid]

Αλλά όταν πιάνω τον εαυτό μου να κυνηγάω από πίσω τον γιό μου προσέχοντας τι θα δει στην τηλεόραση, προσέχοντας που θα τον πάω, μέχρι και σε ποιό μαγαζί θα μπω να ψωνίσω, ανησυχώ ανησυχώ ανησυχώ.
Και ας μου πει κάποιος παρακαλώ τι να απαντήσω στις όποιες ερωτήσεις μπορεί να μου κάνει, να του πω ότι είναι άρρωστοι το θεωρώ βλακώδες και προσβλητικό, να του πω ότι είναι φυσιολογικό, τι ακριβώς να κάνω?


Ακριβώς αυτό ήθελα να συζητήσουμε! Γιατί αφενώς να πρέπει να προβάλονται τέτοιες σκηνές σε ζώνες τηλεθέασης που μπορούν να γίνουν αντικείμενο θέασης από μικρά παιδιά? Και αφετέρου πώς να χειριστείς το ζήτημα?

quote:

Εάν πάτε στην πλατεία Κολωνακίου και μπείτε σε κάποιο μαγαζί ρούχων, η πλειοψηφία των αντρών πωλητών είναι ομοφυλόφιλοι, καλά κάνουν οι άνθρωποι να είναι ότι θέλουν δεν έχω όμως καταλάβει γιατί πρέπει να χαριεντίζονται να χαϊδεύονται μεταξύ τους και να επινοούν όλους τους δυνατούς τρόπους να δηλώσουν την προτίμησή τους.

Και άλλο ένα μεγάλο κεφάλαιο... Είναι απαραίτητη αυτού του είδους η συμπεριφορά? Γνωρίζω άτομα gay πουθα ορκιζώσουν ότι ουδεμία σχέση έχουν... Γιατί λοιπόν να πρέπει ένα μεγάλο ποσοστό να έχει μια τέτοια (ας μου επιτραπεί η έκφραση) ιδιόμορφη ή προκλιτική συμπεριφορά?Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Bombardil
Νέο Μέλος

Malaysia
9 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/05/2005, 03:43:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Bombardil  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Ακριβώς αυτό ήθελα να συζητήσουμε! Γιατί αφενώς να πρέπει να προβάλονται τέτοιες σκηνές σε ζώνες τηλεθέασης που μπορούν να γίνουν αντικείμενο θέασης από μικρά παιδιά? Και αφετέρου πώς να χειριστείς το ζήτημα?


Μεγάλο αμφιλεγόμενο ζήτημα αυτό..Πιστεύω πως οι γονείς οφείλουν να αντιμετωπίσουν ισορροπημένα το θέμα,όπως έγραψα και παραπάνω,κάπου ανάμεσα στην πλήρη απαγόρευση και στο να επιτρέψουν στα παιδιά να βλέπουν τα πάντα.Εξαρτάται κι απ'το εκάστοτε παιδί βέβαια,την ιδιοσυγκρασί του και το πως το ανέθρεψαν οι γονείς του.


quote:

Και άλλο ένα μεγάλο κεφάλαιο... Είναι απαραίτητη αυτού του είδους η συμπεριφορά? Γνωρίζω άτομα gay πουθα ορκιζώσουν ότι ουδεμία σχέση έχουν... Γιατί λοιπόν να πρέπει ένα μεγάλο ποσοστό να έχει μια τέτοια (ας μου επιτραπεί η έκφραση) ιδιόμορφη ή προκλητική συμπεριφορά?


Αυτοί είναι οι ανασφαλείς gay,οι.."κραγμένες".Άλλο το να μην κρύβεις τι είσαι κι άλλο το να το διαλαλείς με κάθε δυνατό τρόπο.Φαντάζομαι δεν είναι τυχαίο που ο Βαλλιανάτος,ο πρόεδρος των ομοφυλοφίλων είναι σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του σοβαρότατος κι ανδροπρεπής..
Gay δεν είναι μιμείσαι την γυναίκα ή τον άντρα μα απλά το να γουστάρεις το δικό σου φύλο.Αν θες να μεταμορφωθείς σε γυναίκα ας τα σκάσεις να γίνεις transexual,τα ημίμετρα είναι μάταια κι απλά γελοιοποιούν όποιον τα συνηθίζει...

"Δεν είμαστε ανθρώπινα όντα με πνευματικές εμπειρίες,είμαστε πνευματικά όντα με ανθρώπινες εμπειρίες",Piehre Teilhard de Sardin

Edited by - Bombardil on 30/05/2005 03:49:12Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

pyramid
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1585 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/05/2005, 09:58:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους pyramid  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Bombardil παρόλο που μου αρέσει η τοποθέτησή σου, είναι σωστό ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε το θέμα ισορροπημένα, στην πράξη όμως έχει πολλές δυσκολίες.

Δεν μπορείς να εξηγήσεις σε ένα παιδί 9 ετών ότι είναι θέμα προτίμησης, είναι στη ηλικία που μιμούνται συμπεριφορές και προσπαθούν να τις κάνουν δικές τους. Τους αρέσει το περίεργο, το καινούργιο, θέλουν να δοκιμάσουν να το κάνουν/μιμηθούν.

Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, δεν ξέρεις τι να κάνεις, δεν αφήνω τον γιό μου να δει τηλεόραση Δευτέρα-Παρασκευή για να αποφύγω όσο μπορώ αυτά τα σίριαλ έλα όμως που βάζουν και τρέϊλερ τα Σαβατοκύριακα.
Δεν λέω ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι το μοναδικό πρόβλημα στην τηλεόραση, τα υπόλοιπα όμως μηνύματα τα παλεύω ξέρω να τα αντιμετωπίσω, με αυτό δεν ξέρω τι να κάνω δεν έχω ιδίαν πείρα για να βρω λύση πάω στα τυφλά.

Θα πω ένα περιστατικό
Μιλούσα με την μαμά ενός φίλου του γιού μου η οποία μου έλεγε ότι το παιδί της δεν θέλει να βγει να παίξει με τα παιδιά της γειτονιάς, μένουν σε δρόμο που δεν περνάνε πολλά αυτοκίνητα και τα πιτσιρίκια μαζεύονται για μπάλα κάθε απόγευμα.
Ποιός είναι ο λόγος? ένα παιδί που είναι 1 χρόνο μικρότερο από το γιό της ένα απόγευμα προσπαθούσε να τραβήξει το γιό της σε ένα γκαράζ πολυκατοικίας να κάνουν σεξ, το πιστεύετε? να τρελαθώ δηλαδή.

Το παιδί αντέδρασε γύρισε σπίτι και δεν ήθελε να βγει έξω, δεν έλεγε στην μητέρα τίποτα. Αυτή έμαθε για αυτές τις κινήσεις από μία γειτόνισα που τα είχε δει από το μπαλκόνι της, κάτι υποψιάστηκε και ρώτησε το παιδί που της είπε το συμβάν.

Αυτό λοιπόν το οκτάχρονο από που έμαθε τι να κάνει και πως να το κάνει?

Εγώ δηλαδή πρέπει τώρα να είμαι ψύχραιμη?τι θα έκανα εάν συνέβαινε στο δικό μου παιδί?
Μιά πρώτη σκέψη που μου έρχεται είναι να ενημερώσω την μάνα του οκτάχρονου μιά δεύτερη να μην αφήσω το παιδί μου να κάνει παρέα με το οκτάχρονο.

Ο ψυχισμός ενός παιδιού κλονίζεται είτε θέλουμε να το πιστεύουμε είτε όχι.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 21 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.171875
Maintained by Digital Alchemy