ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 
 Όλα τα Forums
 .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
 "ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟΝ ΦΩΣ"
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
 
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
GANYMIDES
Νέο Μέλος


40 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/07/2005, 16:24:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους GANYMIDES  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πολλά είναι τα έντυπα Ελληνικού και ιστορικού περιεχομένου που κυκλοφορούν και τα περισσότερα αντιφατικής φυσιογνωμίας. Καθ΄εκάστη φορά, διατρέχοντας τις σελίδες τους αισθάνομαι αντιφατικά συναισθήματα αδυνατώντας να τα εκτιμήσω και ή να δηλώσω αποδοχή ή να εκφράσω απόρριψη.
Δυστυχώς η εργασία μου δεν μου επιτρέπει καθολική αφιέρωση στα έντυπα αυτά και εντελή μελέτη, αλλά σποράδην όταν τα "συναντώ" πάντοτε μένω με την αυτή απορία.
Εσχάτως προσπαθώ να ερμηνεύσω το "ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟΝ ΦΩΣ" το οποίον άλλοτε με ενθουσιάζει και άλλοτε με απογοητεύει.
Μήπως κανείς μπορεί να με κατευθύνει; Μήπως υπάρχουν πληροφορίες για την εκδοτική ομάδα του και τον εκδότη του;
Μηδενιστής
Μέλος 2ης Βαθμίδας


277 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/07/2005, 17:36:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Μηδενιστής  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε μου GANYMIDES να σου πώ περιληπτικά τί συμβαίνει με το εν λόγω περιοδικό. Ο ιδιοκτήτης και εκδότης του είναι κάποιος κύριος εν ονόματι Ιωάννης Χαραλαμπόπουλος.
Προβάλλει έντονα τον Αρχαίο και μόνο Ελληνικό πολιτισμό με όλα τα παρακλάδια του. Προβάλλει το έργο των φιλοσόφων και προσπαθεί με ορθολογικό τρόπο να επεξηγήσει την Μυθολογία μας. Αυτά σε σχέση με κάποια περιοδικά που έτυχε να βρεθούν στα χέρια μου. Κατακρίνει έντονα τόσο τον Εβραισμό όσο και τον Χριστιανισμό τονίζοντας οτι βράζουν στο ίδιο καζάνι. Κατακρίνει τέλος έντονα και την UFOλογία των Έψιλον με τους Κεραμιδάδες.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/07/2005, 20:28:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μηδενιστής, πωλείται στα περίπτερα, σωστά...?
Εννοώ, μπορώ να το βρώ εύκολα?Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Μηδενιστής
Μέλος 2ης Βαθμίδας


277 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/07/2005, 22:39:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Μηδενιστής  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Βεβαίως σε όλα τα περίπτερα και σε όλα τα Mini Market.
Θα σου συνιστούσα να το προμηθευτείς, είναι ένα απο τα λίγα περιοδικά που λέει τα πράγματα με το όνομα τους, και ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/07/2005, 00:49:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μμμμ!
Θα βγώ στη γύα αύριο! Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
GANYMIDES
Νέο Μέλος


40 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/07/2005, 14:24:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους GANYMIDES  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Aγαπητοί συνομιλητές, το "ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟΝ ΦΩΣ" βρίσκεται εύκολα, επίσης εύκολα εντοπίζεται και η προφανής σας καλή προαίρεση, η καλοπιστία σας, αλλά μήπως το ζητούμενο είναι η ανεπηρέαστη γνώση;
Σας ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκρισή σας επί του (ρητορικού, ομολογώ...) "ερωτήματός" μου. Περισσότερο ήθελα να δω εάν οι εδώ συνομιλητές ερευνούν τις "γραφές" ή απλώς ...υποκύπτουν στην γοητεία τους. Τι εννοώ; Iδού!
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=6785
Επειδή το επάγγελμά μου δεν μου παρέχει περιθώρια ελευθέρου χρόνου, αντιθέτως δε με εγκλωβίζει στο όχημά μου πολλές φορές και για πλέον των δέκα συνεχών ωρών, προσπαθώ να απορροφώ πληροφόρηση προκειμένου να αισθάνομαι πνευματική ασφάλεια έναντι παρασυρμών οι οποίοι λόγω "καιρών" είναι συνήθεις...
Δυστυχώς, παρά τους δικούς μου περιορισμούς, οι διαθέτοντες άπλετον χρόνο φαίνεται ότι αδυνατούν να τον διαθέσουν εποικοδομητικώς με αποτέλεσμα το κρατούν...
Φίλοι μου, αν το να αποκτήσωμε χρήματα είναι μάλλον εύκολο, είναι εξαιρετικά δύσκολο να τα διαθέσωμε προς όφελός μας... Τό ίδιο και ο χρόνος!
Το να είσαι διαπρύσιος Έλλην είναι καλόείναι όμως απαραίτητο να είσαι και εφυής, εάν πράγματι επιθυμείς να υπηρετήσεις το Έθνος σου!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Smokin_7
Μέλος 1ης Βαθμίδας


73 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/07/2005, 04:50:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Smokin_7  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Φίλοι μου, αν το να αποκτήσωμε χρήματα είναι μάλλον εύκολο

Φαίνεται οτι δέθα ζείς στην Ελλάδα για νατο λές αυτό.
Στο άλλο που είπες η ευφυία είναι απαραιτητο βοήθημα αλλά έχει πάρει φτερά, κάνει συνέχεια πουλάκια.
Ούτε ευφιία έχουμε, ούτε και μας ενδιαφέρει και και ένα εθνικιστικό περιοδικό αυτής της μορφής είναι δύσκολο να τη προσφέρει.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/07/2005, 07:45:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Ούτε ευφιία έχουμε, ούτε και μας ενδιαφέρει και και ένα εθνικιστικό περιοδικό αυτής της μορφής είναι δύσκολο να τη προσφέρει.

Γιατί όταν κάποιος μιλάει για την πατρίδα του και τον αρχαίο πολιτισμό μας τον λέμε εθνικιστή...?Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Sweden
2197 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/07/2005, 15:10:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το θέμα είναι να διαδοθεί και να εξαπλωθεί ο ελληνισμός, η Ελλάδα είναι απλά (συγκρινόμενος με την ιδέα του Ελληνισμού) ένας γεωγραφικός χώρος στον πλανήτη Γή. Πόσοι και πόσοι λάτρεψαν και μετέδωσαν τον ελληνισμό εκτός αυτού του γεωγραφικού χώρου. Ο σοβινισμός καταστρέφει. Είναι εχθρός της εξέλιξης της ανθρωπότητας, είναι αντίθετος ως προς τα Ελληνικά ιδεώδη. Ο Έλληνας είναι πολίτης της γης, του κόσμου. Ο Έλληνας δεν πίνει φραπέ λέγοντας έλα μωρέ αδελφέ. Αυτός είναι ο ραγιάς. Μίζερο κομπλεξικό σκλαβάκι του παρελθόντος. Ο Έλληνας έχει μεγαλείο. Αγαπά, τιμά και σέβεται τους προγόνους του. Έχει μνήμη!!! Ρίζες. Δέντρο δίχως ρίζες νεκρό. Άνθρωπος δίχως μνήμη, έρμαιο.

Εχέμβροτος: Περίφημος αυλωδός εξ Αρκαδίας, ζήσας μεταξύ - Ζ’ και - ΣΤ’ αιώνων Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

   
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.078125
Maintained by Digital Alchemy