ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 
 Όλα τα Forums
 .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
 Πύλες της Κολάσεως
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
 
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
kanonieris
Νέο Μέλος

Greece
14 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/08/2005, 12:29:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kanonieris  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Διάβασα το ακόλουθο απόσπασμά απο ένα άρθρο και έλεγε:
Οι επιστήμονες είναι φοβισμένοι ότι έχουν ανοίξει τις πύλες στην κόλαση. Μια γεωλογική ομάδα που τρύπησε μια τρύπα περίπου 14.4 χιλιόμετρα βαθιά με τρυπάνι (περίπου 9 μίλια) στην κρούστα της γης, λέει ότι άκουσαν τις ανθρώπινες κραυγές. Οι κραυγές έχουν λήφθουν νέα από τις καταδικασμένες ψυχές από τη γήινη βαθύτερη τρύπα. Οι τρομαγμένοι επιστήμονες είναι φοβισμένοι ότι έχουν αφήσει χαλαρά τις κακές δυνάμεις της κόλασης μέχρι τη γήινη επιφάνεια. "Οι πληροφορίες που συγκεντρώνουμε είναι έτσι εκπληκτικές, ότι φοβόμαστε ειλικρινά αυτού που να βρούμε κάτω εκεί," δήλωσαν τον κ. Azzacov, ο διευθυντής του προγράμματος για να τρυπήσει με τρυπάνι μια τρύπα 14.4 χιλιομέτρου στη μακρινή Σιβηρία. Οι γεωλόγοι ήταν εμβρόντητοι. Αφότου είχαν τρυπήσει διάφορα χιλιόμετρα με τρυπάνι μέσω της γήινης κρούστας, το κομμάτι τρυπανιών άρχισε ξαφνικά να περιστρέφεται άγρια. "Υπάρχει μόνο μια εξήγηση - ότι το βαθύ κέντρο της γης είναι κοίλο," το έκπληκτο Azzacov που εξηγείται. Η δεύτερη έκπληξη ήταν η υψηλή θερμοκρασία που ανακάλυψαν στο γήινο κέντρο. "Οι υπολογισμοί δείχνουν ότι η δεδομένη θερμοκρασία ήταν περίπου 1.100 βαθμοί Κελσίου, ή πάνω από 2.000 βαθμοί fahrenheit," ο Δρ Azzacov επισημαίνουν. "Αυτό είναι πολύ περισσότερο απ' ό,τι αναμείναμε. Φαίνεται σχεδόν όπως μια κόλαση της πυρκαγιάς συνεχίζεται άγρια στο κέντρο της γης." "Η τελευταία ανακάλυψη ήταν εντούτοις να συγκλονίσει στα αυτιά μας, τόσο μεγάλο μέρος έτσι ώστε οι επιστήμονες είναι φοβισμένοι να συνεχίσουν το πρόγραμμα. Προσπαθήσαμε να ακούσουμε τις γήινες μετακινήσεις σε ορισμένα διαστήματα με τα υπερευαίσθητα μικρόφωνα, τα οποία αφέθηκαν κάτω μέσω της τρύπας. Τι ακούσαμε, μετέτρεψε εκείνους τους λογικά σκεπτόμενους επιστήμονες σε δόνηση καταστρέφει. Ήταν μερικές φορές ένας αδύνατος, αλλά υψηλός ριγμένος ήχος που που προερχόμαστε πιθανά από τον εξοπλισμό μας, "εξηγήσαμε το Δρ Azzacov. "Αλλά μετά από μερικές ρυθμίσεις κατανοήσαμε ότι πράγματι ο ήχος προήλθε από το γήινο εσωτερικό. Θα μπορούσαμε μετά βίας να πιστεψουμε τα αυτιά μας. Ακούσαμε μια ανθρώπινη φωνή, κραυγάζοντας στον πόνο. Ακόμα κι αν μια φωνή ήταν ευδιάκριτη, θα μπορούσαμε να ακούσουμε τις χιλιάδες, ίσως εκατομμύρια, στο υπόβαθρο, να υποστούμε την κραυγή ψυχών. Μετά από αυτήν την τρομακτική ανακάλυψη, οι μισοί από τους επιστήμονες εγκαταλείπουν λόγω του φόβου. Ενδεχομένως, αυτός που είναι εκεί κάτω θα μείνει εκεί, "ο Δρ Azzacov πρόσθεσε.
(Η μετάφραση δεν είναι η καλύτερη αλλά ελπίζω να διαβάζεται)
Επειδή δεν ξέρω πολλά, υπάρχει κανένας που ξέρει περισσότερα επι του θέματος?Τη γνώμη έχετε για το κείμενο αυτό?
durden_alie
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Turkey
1532 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/08/2005, 13:48:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους durden_alie  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος durden_alie  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Χωρίς να θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για το περιεχόμενο του άρθρου, θα ήθελα να προτείνω στον αγαπητό kanonieri να δώσει κάποιες περισσότερες πληροφορίες για την προέλευση του συγκεκριμένου άρθρου--όπως για παράδειγμα, είναι κάποιο online άρθρο, είναι απόσπασμα από κάποιο περιοδικό/εφημερίδα; Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσουν και τα υπόλοιπα μέλη να έχουν πρόσβαση στο κείμενο και στις πηγές του άρθρου και φυσικά να το κρίνουν ανάλογα.

Έτσι, για το τυπικόν της υπόθεσης...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

xchamp
Μέλος 1ης Βαθμίδας


94 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/08/2005, 14:47:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους xchamp  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μια απλή αναζήτηση στο δίκτυο δείχνει ότι η συγκεκριμένη
ιστορία είναι προϊόν φαντασίας...

Στο site
http://www.truthorfiction.com/rumors/d/drillingtohell.htm
υπάρχει η σχετική ιστορία, καθώς και η απομυθοποίηση της...

Πάει και αυτό...

Υ.Γ.
Καλώς σας βρήκα παίδες, γύρισα από διακοπές
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Nightingail
Νέο Μέλος

Greece
38 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/08/2005, 15:02:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Nightingail  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλώς όρισες xchamp

Γιατί τόση μπλε στεναχώρια για την επάνοδο εις το κλεινόν άστυ?
Είναι υπέροχη η Αθήνα το Αύγουστο, and by the way, δες το βράδυ το ωραιότερο φεγγάρι του χρόνου. Θα είναι σαν ένα μεγάλο αναμένο φανάρι. Σκοπεύω να το απολαύσω παρέα με τους σκύλους μου τις στιγμές που θα βγαίνει. Με λίγη τύχη και λίγους υδρατμούς μπορεί να εμφανιστεί σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια, δηλ. κόκκινο. Και μη στεναχωριέσαι! αν πέρασες καλά θα έχεις κερδίσει κάτι πολύ σημαντικό. Τις αναμνήσεις σου.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

xchamp
Μέλος 1ης Βαθμίδας


94 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/08/2005, 15:23:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους xchamp  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Thanx Nightingail για την ενθάρρυνση ,

Θα δω και εγώ το Αυγουστιάτικο φεγγάρι από
το μπαλκόνι μου...

Φιλικά
xhChamp
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

   
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.109375
Maintained by Digital Alchemy