ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 
 Όλα τα Forums
 ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
 "Μαγική" τεχνολογία.
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
 
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Krisnna
Πλήρες Μέλος

Greece
1040 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/01/2006, 22:08:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Krisnna  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
http://news.pathfinder.gr/periscopio/magic_chips.html

Κλειδωθήκατε έξω από το σπίτι σας; Με μια σχεδόν μαγική κίνηση του χεριού σας μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα σας. Πώς; Με ένα μικροσκοπικό ηλεκτρονικό τσιπάκι που θα έχετε εμφυτεύσει στο χέρι σας.
Η απώλεια προσωπικών κωδικών για τον υπολογιστή μας, για παράδειγμα, είναι μια καθημερινή αιτία απογοήτευσης και άγχους για πολλά άτομα. Η λύση όμως μπορεί να βρίσκεται κυριολεκτικά στα χέρια μας με τη μορφή ηλεκτρονικών μοσχευμάτων.
Με μια κίνηση του χεριού του ο 29χρονος Καναδός Amal Graafstra μπορεί να ανοίγει την εξώπορτα του σπιτιού του. Με μια άλλη κίνηση μπορεί να ανοίγει τον υπολογιστή του.
Δεν είναι κάποιο «ξόρκι» που επιτρέπει στον Graafstra κάτι τέτοιο αλλά ένα μικροσκοπικό τσιπ τύπου RFID που του έχει εμφυτευθεί στο χέρι.
"Δεν θέλω να αποκλείομαι από όλα αυτά στα οποία χρειάζομαι να έχω πρόσβαση. Αν σκεφτούμε την χειρότερη περίπτωση, αν κλειστώ κατά λάθος γυμνός έξω από το σπίτι μου θέλω να μπορέσω να μπω πάλι μέσα," εξηγεί ο Graafstra σε μια συνέντευξή του στην οποία προωθεί την εν λόγω τεχνολογία.
Τα συγκεκριμένα τσιπάκια, που κοστίζουν περίπου 2 δολάρια, επικοινωνούν με μια συσκευή εγκατεστημένη σε κάποιον ηλεκτρονικό υπολογιστή ή και άλλες συσκευές. Ενεργοποιούνται μόλις βρεθούν σε μικρή απόσταση από τον δέκτη τους ο οποίος «διαβάζει» τις πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες στο τσιπ.
Όπως δηλώνει ο Graafstra, τουλάχιστον 20 φίλοι του έχουν και αυτοί εμφυτεύσει τέτοια τσιπ στα χέρια τους.
"Δεν το αισθάνομαι καθόλου. Δεν μου δημιουργεί καμιά ενόχληση, δεν με εμποδίζει ούτε με πονάει. Σχεδόν ξεχνάω ότι υπάρχει," συμφώνησε η Jennifer Tomblin, η 23χρονη σύντροφος του Graafstra.
«Αμπρα-κατάμπρα»
Ο Mikey Sklar,ένας 28χρονος «κάτοχος» τέτοιου τσιπ σχολιάζει "Σου δίνει μια μαγική δύναμη. Σαν να λες «αμπρα-κατάμπρα» και να ανοίγουν οι πόρτες και οι υπολογιστές με μια κίνηση του χεριού σου."
Το τσιπάκι στο χέρι του Sklar που είναι μικρότερο σε μέγεθος από ένα κόκκο ρυζιού και έχει διάρκεια μέχρι και 100 χρόνια, το εμφύτευσε ένας χειρούργος. Τα τσιπ μπορούν να τα εμφυτεύσουν στον άνθρωπο καλλιτέχνες τατουάζ αλλά και κτηνίατροι. Άλλωστε, εδώ και χρόνια οι κτηνίατροι εμφυτεύουν σε ζώα παρόμοια τσιπάκια ώστε να αναγνωρίζονται αυτά όταν χάνονται και να επιστρέφονται στους ιδιοκτήτες τους.
Για τον Graafstra τα RFID τσιπ είναι ελκυστικά γιατί διευκολύνουν τη ζωή του σε αυτή την τεχνολογική εποχή ενώ για τον Sklarαυτό που είναι περισσότερο ελκυστικό είναι η δυνατότητα χρήσης αυτής της τεχνολογίας σε ένα ευρύτερο φάσμα.
Στο μέλλον, τα επιτεύγματα της τεχνολογίας θα επιτρέπουν στον άνθρωπο να αποθηκεύει, να μεταφέρει και να έχει πρόσβαση σε κωδικοποιημένες προσωπικές πληροφορίες με πολλούς ασύρματους τρόπους, σχολιάζει ο Sklar.
Ανήσυχος όμως σχετικά με την ασφάλεια των δεδομένων του, ο Sklar σχεδιάζει ένα είδος υφασμάτινης «ασπίδας» για να προστατεύει τα τσιπάκια σε περίπτωση που κάποιος θα θελήσει να υποκλέψει τις προσωπικές πληροφορίες που αυτά φέρουν.
Ένα ακόμα πλεονέκτημα των RFID τσιπ, σύμφωνα με τον Graafstra, είναι ότι δεν μπορούν να κλαπούν ή να χαθούν. Και πάντα μπορεί κάποιος να το αφαιρέσει από το σώμα του τόσο εύκολο όσο το εμφύτευσε.
"Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένα είδος gadget, μόνο που είναι πολύ πιο εντυπωσιακό να το φέρει κανείς στο σώμα του παρά στο μπρελόκ του," αναφέρει χαρακτηριστικά ο Sklar. "Ωστόσο δεν απευθύνεται στον καθένα."


http://www.seasite.niu.edu/Indonesian/Indonesian_Elections/Indo-pemilu99/21.jpg
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ

valgraph
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Cyprus
294 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/01/2006, 20:50:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους valgraph  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Οι πρώτες δοκιμές για το ..."χάραγμα"...
Πολύ καλά το πλάσαραν σαν κάτι χρήσιμο για το σπίτι, μνήμη κ.λ.π....

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Peronosporos
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Christmas Island
621 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/01/2006, 23:41:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Peronosporos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εγώ ξέρω ότι οτιδήποτε και αν φτιάχνει ένας άνθρωπος, μπορεί ένας άλλος να το "προσπεράσει" με τον κατάλληλο τρόπο...
Και οι κλέφτες εξελίσονται βλέπεις....
quote:
Οι πρώτες δοκιμές για το ..."χάραγμα"...
Hannibal ante portas - o Αννίβας πρό των πυλών....


I'm going to enjoy watching you die, Mr. Anderson.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

matthias16
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
187 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/01/2006, 00:46:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΜΕ ΘΕΟΥΣ Κ ΔΑΙΜΟΝΕΣ....ΙΣΧΥΕΙ? ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ? ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΝΟΩ, ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ???????? ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΤΩΡΑ.....

"the world is full of kings and queens,who blind your eyes and steal your dreams"Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2072 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2006, 01:00:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ρε σας τα'λεγα εγώ
αλλά δεν μ'ακούγατε....

Ελάτε στο Κ.Τ.Ξ.
βρε ελάτε στο Κ.Τ.Ξ.

βρε αμάν -βρε ζαμάν!

να τα μας τώρα,
τα φέρνουν σιγά σιγά
κι αγάλι αγάλι
η αγουρίδα γίνεται μέλι
...

Ρίχτε μια ματιά σε ένα παλιό αλλά σχετικότατο topic

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=2&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=4326

με τίτλο "φτηνό τσίπωμα"
(...και ακριβό "ξετσίπωμα" άραγε???)


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

valgraph
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Cyprus
294 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2006, 09:52:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους valgraph  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εννοώ "χάραγμα" υπό μορφής GATAGA...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

valgraph
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Cyprus
294 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2006, 09:55:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους valgraph  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΜΕ ΘΕΟΥΣ Κ ΔΑΙΜΟΝΕΣ....ΙΣΧΥΕΙ? ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ? ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΝΟΩ, ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ???????? ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΤΩΡΑ.....

"the world is full of kings and queens,who blind your eyes and steal your dreams"Πιθανότατα, επειδή τα τσιπ αυτά κουβαλούν και ιατρικές πληροφορίες, κάποια στιγμή θα είναι υποχρεωτικά και θα εμφυτεύονται στα νεογέννητα.
Και δεν θα μπορείς να πεις και όχι σ' αυτήν την περίπτωση...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Krisnna
Πλήρες Μέλος

Greece
1040 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/01/2006, 12:25:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Krisnna  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μήπως το μεγαλοποιήσατε λίγο το πράγμα?
Δέν φαίνεται να είναι και τόσο ύποπτο προς το παρών, αργότερα όταν εξελιχθεί αρκετά το τσιπάκι ... τότε αρχίζουν τα δύσκολα.
2 δολλάρια μόνο κοστίζει, δέν δείχνει κάτι το σπουδαίο. Και ούτε υπάρχει κίνδυνος κλοπής του απο την στιγμή που είναι εμφυτευμένο στο χέρι. Απλώς πρίν το τοποθετήσεις αποθηκεύεις κάποιες χρήσιμες προσωπικές πληροφορίες που πιστεύεις οτι θα σου χρειαστούν όταν τις έχεις ανάγκη.
Πρέπει να είναι εξαιρετικά πολύτιμο για τους αφηρημένους και τους απρόσεκτους.


http://www.seasite.niu.edu/Indonesian/Indonesian_Elections/Indo-pemilu99/21.jpg
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

talking
Νέο Μέλος

Greece
13 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/03/2006, 15:59:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους talking  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Krisnna, θα διαφωνήσω μαζί σου καθώς δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από αυτό το chipaki.Όλα αυτά τα που μας περιγράφεις παρουσιάζονται σαν πλεονεκτήματα για να πεισθεί ο κόσμος ότι δεν είναι τίποτα αυτό το chipaki.Και γι αυτό άλλωστε παρουσιάζουν τόσα προβλήματα στην καθημερινότητα μας.
Γραφειοκρατία? Δεν μπορούν να το λύσουν αυτό το πρόβλημα ή μήπως το αφήνουν για να μας παρουσιάσουν μετά ότι όποιος έχει το chipaki θα κάνει τις συναλλαγές του αμέσως? Και ο κόσμος θα ενθουσιαστεί με αυτή την ιδέα και θα θέλει να το βάλει. Βέβαια πρώτα όλα μας τα έγγραφα θα τα βάλουν σε μια κάρτα όπου θα γίνονται όλα μέσω αυτής.. Το χρήμα θα γίνει πλαστικό. Έχουν αρχίσει με τις πιστωτικές κάρτες όπου με ένα chipaki πάνω στην κάρτα γίνονται οι συναλλαγές. Ηρθε το e-pass.”Θα είστε πιο ασφαλείς με αυτό”.Και εμείς που μας τρομοκρατούν συνεχεία, νομίζουμε ότι το βγάλανε για καλό. Δεν το βγάλανε για καλό, απλός είναι ο πρόδρομος για το chipaki.Το 2007 θα βγουν οι ηλεκτρονικές ταυτότητες. Και μετά δήθεν όλα αυτά χάνονται, και μαζί τους χάνονται και όλα μας τα στοιχεία, θα μας πούν <Βάλτε ένα τσιπάκι που έχει όλα τα στοιχεία σας το στο χέρι για να μιν το χάνεται >.
Και γιατί να ανοίγουμε την πόρτα μας με ένα τσιπάκι? Δεν έχουμε χέρια?
¨Όσο για το ότι το Chipaki δεν δημιουργεί καμία ενόχληση, σε περίπτωση που σπάσει η εξωτερική γυάλινη επιφάνεια του μικροτσίπ και η μπαταρία λιθίου που διαθέτει εσωτερικά έρθει σε επαφή με τον ανθρώπινο οργανισμό μπορεί να προκαλέσει σοβαρά έλκη και εξανθήματα, και αυτό σημαίνει σύμφωνα με τον ΕΟΦ ότι αυτό το τσιπ θα πρέπει να έχει χρήση «ασφάλειας» και «ταυτοποίησης» βγάζοντας ψεύτρα την εταιρία όπου για να το εμφυτεύσουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχει χρησιμοποίηση πολλά άλλοθι. Ότι δήθεν με αυτόν τον τρόπο είναι ασφαλισμένη η υγεία του φορέα του Chip. Δηλαδή σε περίπτωση που θα ανέβει λόγου χάρη η πίεση ή θα έχει κάποια αρρυθμία στην καρδιά ο σφραγισμένος, θα χτυπήσει συναγερμός στα κεντρικά γραφεία με τους υπολογιστές μέσω του μικροτσίπ και θα ενημερώσουν τον σφραγισμένο για την κατάσταση της υγείας του.
Είδατε? Άλλα αντί άλλον ,λέει ο καθένας.
Βέβαια όποιοι έχετε σκύλο, αναγκαστικά θα έχετε βάλει και στα σκυλιά σας ένα παρόμοιο τσιπάκι. φυσικά όχι για να βρίσκετε τον σκύλο σας όταν χάνεται. ίσως να είναι μια δοκιμασία που κάνουν στο τσιπάκι. Άλλωστε το τσιπάκι δεν φτιάχτηκε για τα ζώα αλλά για τον άνθρωπο.
Αυτό το chipaki θα μπαίνει στο δεξί χέρι η στο μέτωπο. Και στο μέλλον θα είναι υποχρεωτικό γιατι χωρις αυτό «δεν θα υπάρχεις».Πως θα το βγάλεις που μας λες, γίνεται? τι είναι πουκάμισο, να το βάζεις και να το βγάζεις όποτε θέλεις? Αν είναι να μετανιώσεις που το έβαλες να μην το βάλεις ποτέ.
Μέσα στο τσιπάκι χωράνε 2000 σελίδες με στοιχεία του φορέα του.
Σημειωτέον ο κάτοχος δεν έχει πρόσβαση να μάθει τα ακριβή στοιχεία που είναι αποθηκευμένα για το πρόσωπο του στο μικροτσίπ. Όμως αυτοί που έχουν πρόσβαση μπορούν κάθε φορά να προσθέτουν ή και αφαιρούν διάφορα για τον σφραγισμένο χωρίς αυτός ποτέ να ενημερώνετε για τίποτα. Οποιαδήποτε συκοφαντική πληροφορία μπορεί να περιέχεται μέσα του χωρίς ο υποδουλωμένος πλέων χρήστης να μπορεί να κάνει το οτιδήποτε. Πια ασφάλεια μας λες? Οι άνθρωποι που θα το έχουν θα είναι οι πιο πλανεμένοι που υπάρχουν, διότι θα νομίζουν ότι θα είναι οι πιο ασφαλείς στον κόσμο ενώ δεν θα είναι. Υπάρχουν πολλές ταινίες που προειδοποιούν γι αυτό , δεν ξέρω αν έχετε δει το «ανθρώπινο μίσος»? Δήθεν για να μην γίνεται πόλεμος οι άνθρωποι θα πρέπει να χάσουν τα αισθήματα τους. Έτσι και εδώ προκείμενου να υπάρχει «ασφάλεια» θα πρέπει να θυσιάσουμε την προσωπική μας ελευθέρια. Γιατί όποιος βάλει το τσιπάκι καλύτερα να ξεχάσει την λέξη «ελευθερία» δηλαδή χειρότερα από τα ζώα.Όσο αναφορά την ταινία εσείς με ποιους θέλατε να είστε? με τους ανθρώπους που ήταν σα ζώα (και χειρότερα)χωρίς αισθήματα , η με τους ανθρώπους που είχαν αισθήματα(ελευθερία) και τους κυνήγαγαν συνέχεια. , γιατί όποιος δεν βάλει το τσιπάκι θα υποστεί τις συνέπειες της φτώχιας και του κατατρεγμού. Βλέπετε τα reality παιχνίδια? πχ big brother?(μόλις το είχε?)Είναι μια ιδέα του μέλλοντος τίποτα δεν είναι τυχαίο από όσα βλέπουμε. Και κάτι άλλο. Ξέρετε ότι το νευρικό σύστημα δουλεύει με ηλεκτρισμό? Όποιος έχει το τσιπάκι με ένα σήμα που θα του στέλλουν στο τσιπάκι του μπορούν να διοχετεύσουν ρεύμα και να τον ακινητοποιήσουν άμεσος η να ακινητοποιήσουν μέρος του σώματος του οι θα αρχίσουν οι σπασμοί .Αυτά θα γίνουν στο όνομα της δικαιοσύνης για προστασία από τους ληστές και από τους φονιάδες και κάθε εγκληματικό στοιχείο. Ποίος θα τολμά να κουνηθεί εάν έχει το τσιπάκι? Αυτός που το έχει κάτω από το δέρμα του παρακολουθείτε 24 ώρες το 24ωρο μέσω των δορυφόρων, και μπορεί να εντοπιστεί οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη και αν βρίσκετε. Το τσιπάκι αυτό όπως μέχρι τώρα διαπιστώνουμε υλοποιεί την πλήρη υποδούλωση του ανθρώπου.
Και για να απαντήσω στον φίλο «matthias 16» για αυτό το τσιπάκι προφητεύει η αποκάλυψη του Ιωάννη ότι αυτό θα είναι το χάραγμα του αντίχριστου και θα αναγκάσει όλους τους ανθρώπους να φέρουν το χάραγμα του στο μέτωπο η στο δεξί χέρι για να τους κυβερνήσει. πως όταν κάποιος παίζει σε μία ομάδα πχ με τον ολυμπιακό δεν έχει το σήμα του ολυμπιακού για να ξεχωρίζει?
δηλαδή αυτό θα είναι σαν μια τεχνητή ψυχή.
<Και υποχρέωσε όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και πτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να έχουν ένα χάραγμα εις το δεξί τους χέρι ή εις το μέτωπόν τους, ώστε να μην μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πωλήσει παρά εκείνος που θα έχει το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματος του. (Αποκάλυψη 13:16,17)…>
Και ρωτάω: εάν κάποιος δεν έχει το τσιπάκι(χάραγμα) θα μπορεί να αγοράσει και να πουλήσει στο μέλλον ?Αν ναι πως? Αφού το χρήμα θα είναι πλαστικό και θα κυκλοφορεί μόνο μέσω του τσιπ, και με ένα σκανάρισμα θα γίνονται οι συναλλαγές. Αυτός που δεν έχει το τσιπάκι πως θα αγοράζει? Είναι τυχαίο αυτό?
Υπάρχουν πάρα πολλές προφητείες στην αποκάλυψη σχετικά με το τσιπ.
Όποιος θέλει περισσότερα να κάνει μια αναζήτηση στο google σε ελλινικα site με τιν λέξη
Verichip , χάραγμα , bar code k.a.

Edited by - talking on 04/03/2006 16:34:48Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

talking
Νέο Μέλος

Greece
13 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/03/2006, 19:26:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους talking  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
συγνωμη εκανα λαθος, τωρα προσεξα οτι το πειρες απο το pathfinder,δεν ειναι για σενα τωτε το μυνημα αλλα για αυτον που το εγραψε.

Edited by - talking on 04/03/2006 19:30:06Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Gladiaitor
Νέο Μέλος

Greece
2 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/03/2006, 12:19:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Gladiaitor  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Συμφωνώ απόλυτα. Μακάρι ο κόσμος να ξυπνήσει και να δει τι πραγματικά γίνεται γιατί μόνο ο κόσμος μπορεί να αντισταθεί.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2072 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/03/2006, 23:14:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε talking
καλωσήλθες
στο φόρουμ

και από ότι βλέπω το "έπιασες" το νόημα...

Κάπως έτσι θά'ναι τα πράγματα, δυστυχώς....
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Krisnna
Πλήρες Μέλος

Greece
1040 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/03/2006, 17:22:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Krisnna  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Να χαιρετήσω κατ'αρχήν τα νέα μέλη.
Φίλε talking διάβασα με μεγάλο ενδιαφέρον αυτά που έγραψες, είναι ένα εξαιρετικά εφιαλτικό σενάριο το οποίο άν επαληθευτεί θα οδηγήσει την ανθρωπότητα σε ολοκληρωτική καταστροφή.
Εγώ έκανα αναφορά με τα πλεονεκτήματα που θα μπορούσε να έχει η συγκεκριμένη εφεύρεση, αλλά με την προυπόθεση οτι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί με την ορθή του χρήση. Άν υπάρχουν τέτοιου είδους ιδέες απο τα παγκόσμια φασιστοειδή που κατευθύνουν τις ανθρώπινες τύχες αυτό είναι ένα ξεχωριστό θέμα. Εδώ ανοίγει το θέμα σχετικά με την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ και την επαλήθευση της προφητείας, ένα κείμενο που είναι ποίημα για τον χριστιανικό κόσμο, και όλοι πάνω - κάτω ακόμα και οι πιό αμόρφωτοι γνωρίζουν γύρω απο τα γεγονότα που αναφέρεται.
Ήδη φαίνονται αχνά κάποια βήματα πάνω σε αυτό όπως ο περίφημος Big Brother, αλλά δέν τολμούν προς το παρόν απ'ότι δείχνει το πράγμα να προχωρήσουν περισσότερο. Η γραφειοκρατία πραγματικά μας ταλαιπωρεί στα πάντα σε εφιαλτικό βαθμό, κάνει την ζωή μας αφόρητη προπαντώς εδώ στην Ελλάδα. Στο εξωτερικό φυσικά είναι πιό ήπια τα πράγματα αλλά αυτό δέν έχει και πολύ σημασία.
Αυτό που πιστεύω εγώ είναι οτι άν οι λαικές μάζες δεχτούν αυτό το έγκλημα απο την στιγμή που γνωρίζουν καλά όλα τα σενάρια απο την Αποκάλυψη χωρίς λυσσώδεις αντιδράσεις που θα το αποτρέψουν τότε πραγματικά η ανθρώπινη ανικανότητα θα φτάσει στο αποκορύφωμα της.

http://www.seasite.niu.edu/Indonesian/Indonesian_Elections/Indo-pemilu99/21.jpg
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

talking
Νέο Μέλος

Greece
13 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/03/2006, 14:24:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους talking  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Οτι θελουν να μας δωσουν πρεπει πρωτα να μας κανουν να νομιζουμε οτι το εχουμε αναγκη αλλιως δεν θα πετηχουν τιποτα.
Μονο με αυτο τον τροπο πιστευω οτι θα περάσει το τσιπακι.

Edited by - talking on 13/03/2006 14:32:35Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2072 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/03/2006, 13:44:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Οτι θελουν να μας δωσουν πρεπει πρωτα να μας κανουν να νομιζουμε οτι το εχουμε αναγκη αλλιως δεν θα πετηχουν τιποτα.
Μονο με αυτο τον τροπο πιστευω οτι θα περάσει το τσιπακι.

Δεν νομίζω φίλε talking να είναι τόσο "ευγενείς" και υπομονετικοί.
Κι αν δηλαδή
ικανή μερίδα του κόσμου δεν το αποδεχτεί καθόλου και δεν το θεωρεί ανάγκη,
θα υπάρχει αποδοχή της άποψης/θέσης τους και θα μπορούν να συνεχίσουν να ζουν κανονικά τη ζωή τους με τους όρους και τους ρυθμούς που αυτοί επιθυμούν
ή θα ετοιμαστούν τίποτα ειδικά "Γκουαντανάμο" για τους ξε-τσίπωτους (ή α-τσίπωτους αν προτιμάτε...) ???


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

   
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.125
Maintained by Digital Alchemy