ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 
 Όλα τα Forums
 ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
 Άγνωστα τέρατα θαλασσών και λιμνών
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
 
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
xux99
Νέο Μέλος

Greece
3 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/02/2006, 00:03:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους xux99  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος xux99  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος xux99  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ένα νέο βίντεο που τραβήχτηκε στη λίμνη Champlain των ΗΠΑ θεωρείται ότι δίνει νέα στοιχεία σχετικά με την ύπαρξη ενός σαυροειδούς όντος. Υπάρχει η άποψη ότι είναι ένας πλησιόσαυρος, είδος υποθαλάσσιου δεινοσαύρου εξαφανισμένου εδώ και εκατομμύρια χρόνια. Θα ήταν ενδιαφέρον να ακούγονταν σχόλια για το βίντεο καθώς και να παρουσιαστούν πληροφορίες για άλλα τέτοια τέρατα.

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε το βίντεο μεγέθους 13 MB.

amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/02/2006, 01:03:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το θέμα αυτό μεταφέρεται στην ενότητα:
ΝΕΑ, μέσα από το διεθνές Internet


Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Agnostic
Συντονιστής

Greece
3373 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/02/2006, 01:56:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Agnostic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
εγώ δεν κατεβάζω το βίντεο διότι 1)μπορεί να έχει ιο 2)συνήθως κατι τέτοια είναι φάρσες
Θα περιμένω να ακούσω νεότερα και να δω αν θα παίξουν τίποτα οι ειδήσεις, διότι αν δεν γίνει εκτεταμένη αναφορά στα media με αποδείξεις μάλλον θα είναι ακόμα μία φάρσα...και λογικά αν υπάρχει τέτοιο πλάσμα δεν θα είναι μόνο του αλλά θα έχει και μαμά και μπαμπά αλλιώς πως ξεφύτρωσε???


Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...

Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...

Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

durden_alie
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Turkey
1532 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/02/2006, 02:15:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους durden_alie  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος durden_alie  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εγώ πάλι ήμουν "τολμηρός" και το κατέβασα, αλλά είναι σε format .mp4 και ο Media Player δεν μου το παίζει ως βίντεο, αλλά ως ήχο...Στο Winamp που δοκίμασα τα ίδια...Το ηχητικό κλιπάκι δεν το άκουσα ολόκληρο αλλά σαν απόσπασμα από δελτίο ειδήσεων μου ακούγεται!

Καμιά ιδέα;

Edited by - durden_alie on 27/02/2006 02:15:49Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

xux99
Νέο Μέλος

Greece
3 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/02/2006, 07:22:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους xux99  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος xux99  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος xux99  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το βίντεο παίζει με το QuickTime.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
durden_alie
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Turkey
1532 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/02/2006, 12:50:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους durden_alie  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος durden_alie  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ευχαριστώ φίλε xux99...

Λοιπόν, το είδα το βίντεο τελικά...

Είναι απόσπασμα από εκπομπή του ABC με κάποιον να κάνει ένα σύντομο ρεπορτάζ στην περιοχή της "θέασης"...

Μου έκανε εντύπωση πως στην πόλη στην οποία έγινε η καταγραφή έχει αναρτηθεί ολόκληρος πίνακας με μεγάλα γράμματα με το πόσες και ποιες μαρτυρίες υπάρχουν στην ιστορία της θέασης του "τέρατος" (μάλιστα του έχουν βγάλει και όνομα "Champ"...), θυμίζει δηλαδή ένα μικρό και πιο άσημο (που ίσως θέλει να γίνει πιο...διάσημο) Loch Ness... Αυτό φυσικά αφήνει πολλά περιθώρια να σκεφτούμε ότι ίσως υπάρχει και εμπορική εκμετάλευση της φήμης περί της ύπαρξης του "τέρατος" στην περιοχή, κάτι που προσωπικά δεν κατηγορώ...Έχουν πλάκα τέτοιες ιστορίες...

Τώρα, οι ψαράδες που τράβηξαν το βίντεο είναι Newyorkers παρακαλώ (τί λέγαμε; ) και είναι απολύτως σίγουροι ότι το "πλάσμα" που είδαν δεν είναι κανένα γνωστό είδος ψαριού...Βέβαια, το βίντεό τους δεν είναι και τόσο διαφωτιστικό...Αυτό που δείχνει είναι μόνον ένας κυματισμός του νερού σε απόσταση κάποιων μέτρων από το σκάφος τους και σε κάποια στιγμή που αυτός πλησιάζει πολύ, υπάρχει μια υποψία ενός ζώου κάτω απ' το νερό, του οποίου όμως το μέγεθος δεν θα έλεγα ότι είναι και ιδιαίτερα εντυπωσιακό (αν λάβουμε υπόψη μας το μέγεθος που συχνά λαμβάνουν κάποια λιμνίσια ψάρια!). Το βίντεο πάντως εξετάστηκε και λένε ότι είναι αυθεντικό!

Τώρα, πρόκειται απλά για υπέρμετρο ενθουσιασμό από την πλευρά των ψαράδων; Ποιος ξέρει; (Είναι παροιμιώδης άλλωστε ο τρόπος που διηγούνται ιστορίες οι ψαράδες! ). Αυτό που έχουμε πάντως στα χέρια μας είναι οι μαρτυρίες τους και αυτό το καθόλου διαφωτιστικό βίντεο!

Till next time I guess...

Edited by - durden_alie on 27/02/2006 12:52:03Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Agnostic
Συντονιστής

Greece
3373 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/02/2006, 14:09:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Agnostic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Λοιπόν, το είδα το βίντεο τελικά...


Δεν κάνεις και ένα scan στο pc σου καλού κακού??

quote:
του "τέρατος" (μάλιστα του έχουν βγάλει και όνομα "Champ"...),

εγώ πάντως θα το βάφτιζα "Μπαμπη"


quote:
Αυτό φυσικά αφήνει πολλά περιθώρια να σκεφτούμε ότι ίσως υπάρχει και εμπορική εκμετάλευση της φήμης περί της ύπαρξης του "τέρατος" στην περιοχή

χαχα...ξέρεις καμιά δουλειά να γίνετα τσάμπα αγαπητέ μου durden? Ξέρουν καλά την δουλειά οι "ειδικοί" τερατολόγοι και ακολουθούν το παράδειγμα της εμπορικής ατραξιόν των UFO του Roswell και του Aztec. Εχω UFO πάρε παρε...Εχω υποαθαλάσσιο τέρας πάρε πάρε καλέ κυρία


quote:
Τώρα, πρόκειται απλά για υπέρμετρο ενθουσιασμό από την πλευρά των ψαράδων; Ποιος ξέρει;

εχω βάσιμες πληροφορίες ότι ο γίγαντας Λιακό θα ετοιμάσει σχετικό με το θέμα βιβλίο. Παίζει να ειναι μυστικός αντιβαρυτικός αλλιγάτορας που εκτοξεύει τηλακατευθυνόμενες ρουκέτες τύπου "ΕΛ" ΕΥΛΌΓΗΣΟΝ του Πούτιν για να χτυπήσει το αμερικανικο κατεστημένο!!!
Μα τι ωραία που περνάμε εδώ στο esoterica

Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...

Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...

Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Agnostic
Συντονιστής

Greece
3373 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/03/2006, 19:38:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Agnostic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τι έγινε ρε παιδιά? Κανα νέο από το τερατάκι δεν έχουμε ακόμα? Μπας και πήγε να πετάξει χαρταετο??

Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...

Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

xux99
Νέο Μέλος

Greece
3 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/04/2006, 00:35:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους xux99  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος xux99  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος xux99  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εδώ μπορείτε να δείτε άλλο ένα βίντεο του τέρατος της λίμνης Champlain.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Tuor
Νέο Μέλος

Greece
1 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/04/2006, 17:03:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Tuor  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εγώ πιστεύω ότι δε μπορούμε να μιλάμε για άγνωστα πλάσματα σε λίμνες διότι έχουνε περιορισμένο χώρο και 8α είχανε εύκολα ανιχνευτεί με τα σύγχρονα μέσα.
Αντίθετα τα βάθη των ωκεανών μπορούν να κρύβουν και υπάρχουν καταγεγραμμένα στοιχεία για ύπαρξη όντων άγνωστα ακόμα στους επιστήμονες.
Πολύ καλό σε αυτό το θέμα, παρότι είναι πια παλιό ειναι το βιβλίο του Άρθουρ Κλαρκ¨"Τα μηστήρια του κόσμου" όπου μεταξύ άλλων θεμάτων θίγει και αυτόΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
   
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.078125
Maintained by Digital Alchemy