ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 Αντισυμβατικές Πληροφορίες ]+[
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 2
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
**___*__****
Διεγραμμένος Λογαριασμός


27 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/07/2006, 20:35:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους **___*__****
ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Επιτρέψτε μου να αναφέρω μια γρήγορη ανασκόπηση της πλανητικής μας κατάστασης... Αυτό μπορεί να φανεί τρελό σε κάποιους, ΑΛΛΑ... συνδέει όλα τα σημεία...

Η Γη έχει αποικισθεί από την Λευκή Πελασγική φυλή για περίπου 3.5 εκατομμύρια χρόνια. Ήρθαν σε επαφή πρώτα με την αύτοχθον μαύρη φυλή (ηλικίας 4.5 δισεκατομμυρίων ετών, γεννημένη μαζί με τον πλανήτη). Έγινε μια συμφωνία που έδινε στους Πελασγούς τις βόρειες χώρες με αντάλλαγμα υψηλή τεχνολογία και επικοινωνία με τους υπόλοιπους 70 δισεκατομμύρια πλανήτες που κατοικούνται από ανθρώπους. Το ηλιακό μας σύστημα έπεσε σε σφοδρή πολιορκία το 11.500 π.Χ όταν ο Δρακονιανός στόλος κάτω από την ηγεσία του YHWH ήρθε στην περιοχή μας...αφού ήδη η γαλαξιακή κυβέρνηση κατέστειλε την επανάσταση του και κατέστρεψε τον κόσμο του στα συστήματα του Α’Δράκοντα και Ε’Βοώτη διαμέσου της αποστολής Περσεύς.

Ο εισερχόμενος στόλος συμμάχησε πρώτα με τον πρώην διοικητή του συστήματος Κρόνο (βλ. Θεογονία Ησίοδου) και ανέλαβε τον έλεγχο του εσωτερικού ηλιακού συστήματος. Από τότε οι πλανήτες (μέχρι τον Κρόνο) έχουν γίνει η Δρακονιανή εσωτερική αμυντική περίμετρος.
Ξεκίνησαν την πρώτη τους απόπειρα να επιβάλουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων με την Ατλαντίδα, αλλά τα σχέδια τους απέτυχαν. Από τότε, προετοιμάζονται ώστε να μετατρέψουν αυτό τον πλανήτη σε ένα δεύτερο κόσμο τους, με την εξολόθρευση μαζί της μαύρης και της λευκής φυλής.


Η κίτρινη φυλή έκανε την εμφάνιση της στον πλανήτη σαν ένα υβρίδιο μεταξύ των Βρίλ (Γκρίζοι) και των προδοτών Κρόνιων το 4.000 π.Χ. (ακριβώς όταν οι γραφές λένε ότι ο Αδάμ εμφανίστηκε στη Γη). Μετά από μια μαζική γενοκτονική εκστρατεία που ξεκίνησε από το Ουρ της Μογγολίας (σημερινό Ουλάν Μπατόρ) το 2.200 π.Χ. (με 7 ορδές) προετοιμάζονται πλέον για την ημέρα κρίσεως (Αρμαγεδδών) διαμέσου των παγκόσμιων πολέμων (ιδίως του 3ου ΠΠ). Ο λόγος που τόσο τεράστια τεχνολογική άνοδος εμφανίσθηκε στον περασμένο αιώνα είναι επειδή τα προηγούμενα απομεινάρια του κυβερνητικού αστροστόλου επέστρεψαν με μαζικές ενισχύσεις. Τα τελευταία χρόνια, ο Δρακονιανός έλεγχος του Κρόνου απωλέσθη λόγω των ενισχύσεων. Δρακονιανοί πλανήτες μάχης είναι σταθμευμένοι έξω από τον Δία αυτές τις μέρες (δείτε όλους τους νεοανακαλυφθέντες “δορυφόρους” του Δία). Επίσης δείτε προσεχτικά μέσα στο project του Άρη, όπου πλέον κατασκευάζουν αμυντικές γραμμές (καθώς ο στρατός των ΗΠΑ συμμετέχει, ισχυριζόμενοι ότι περιμένουν μια απειλή από το εξώτερο διάστημα).

Δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχει όλη αυτή η βιασύνη για να ξεσπάσει ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος...

]+[ HELLENIAN

**___*__****
Διεγραμμένος Λογαριασμός


27 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/07/2006, 21:05:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους **___*__****
ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ

Ότι ακολουθεί είναι μέρος μιας αρκετά μεγάλης ιστορίας και πήρε αρκετό χρόνο να μπουν όλα αυτά μαζί. Το γεγονός είναι ότι δεν έχω διαβάσει ποτέ κάποιο από τα βιβλία του David Icke, άλλα ορισμένα πράγματα είναι κοινά. Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω από την πηγή των πληροφοριών που έχω.


Στην Ελλάδα, τα τελευταία 12 χρόνια συγκεκριμένα βιβλία άρχισαν να «διακινούνται» στην αγορά, που μιλούσαν για μια «Ομάδα Έψιλον» που υποτίθεται ότι ήταν ο μεγάλος αντίπαλος του Σιωνισμού και που έμενε σε χαμηλό προφίλ μέχρι να έρθει ο κατάλληλος χρόνος ώστε να αλλάξει την ισορροπία της σημερινής κατάστασης. Το παράξενο πράγμα που είδα ήταν ότι αυτά τα βιβλία δημοσιεύονταν μόνο σ’ αυτή τη χώρα.

Επεδίωξα μια επαφή με ένα άτομο που κάπως ένοιωθα ότι είχε κάτι να κάνει με τη μη συμβατική άποψη της πραγματικότητος. Επαληθεύτηκα! Συμμετείχε σε μια ομάδα ερευνητών που κοιτούσαν σε πράγματα που με αρκετούς τρόπους ήταν κοντά σε αυτά που διάβαζα στα βιβλία. Εισήλθα στην ομάδα (ελεύθερων ερευνητών, δίχως σέχτες, τελετουργίες ή οποιαδήποτε μορφής μύηση). Από εκεί έμαθα ότι υπήρχε κάτι λάθος σχετικά με τα βιβλία που κυκλοφορούσαν στην αγορά. Κάτι δεν ήταν σωστό. Κατόπιν, έφτασα να μάθω για μια ακόμα μεγαλύτερη ομάδα, που λέγεται Ο.Ε.Α. (Ομας Ελληνικής Αποκαταστάσεως), η οποία δρούσε κυρίως μυστικά, λόγω της Σιωνιστικής λαίλαπας. Έτσι κατάφερα να δω μια πιο καθαρή θέα της κατάστασης και της θέσης μας στο σύμπαν. Ακόμα, δεν ήμουν σίγουρος για οτιδήποτε, καθώς στην αρχή ακούγονταν περισσότερο σαν επιστημονική φαντασία. Σύμφωνα με τα λόγια τους, είμαστε ένας πλανήτης κάτω από Σινο-Μογγολική κατοχή, ο οποίος ήταν (και ακόμα είναι) κάτω από τις διαταγές του δρακονιανού ηγέτη YHWH (Γιαχβεχ, αλλά κατά καιρούς χρησιμοποίησε και άλλα ονόματα όπως Ασμοντάι, Τζεντάι, Μέτατρον κλπ) και του προδότη συμμάχου Κρόνου (ο οποίος στις γραφές αναφέρεται ως Σαββαώθ). Μετά από ένα έτος, η ομάδα μας ήρθε σε επαφή από την ίδια την Ο.Ε.Α., και καταφέραμε να συναντηθούμε με τον εξωτερικό τους εκπρόσωπο, πρώην μέλος της υπο-διοίκησης της ομάδας (πρώην, επειδή όλη η οικογένεια του δολοφονήθηκε και κατέληξε πλήρως χρεοκοπημένος από τους Σιωνιστές όταν έκανε την εμφάνιση του). Μας έδωσε αρκετές εκατοντάδες σελίδες χειρόγραφου κειμένου και δακτυλογραφημένων αναφορών. Από τότε οι επιθέσεις στην ομάδα μας χειροτέρεψαν και μπήκαμε κάτω από την στενή παρακολούθηση της Μοσάντ, της NSA και ακόμα και η ύπατη σιωνιστική υπερστοά ΑΟΑ Λονδίνου (Adeptis Ordo Atlantis = Τάξις των Αποδεκτών Ατλαντίδος) κατάστρωσε ένα σχέδιο παγίδευσης ενός από εμάς, το οποίο ξεσκεπάστηκε εγκαίρως και μας παραδόθηκε από την Ο.Ε.Α.

Αφού πραγματοποίησα περίπου 2 χρόνια έρευνας, επιβεβαιώνοντας τις αναφορές που έλαβα, όλα άρχισαν να βγάζουν νόημα. Όλα συνδέονταν. Σιών, σέχτες, θρησκείες, παγκόσμιοι πόλεμοι μέχρι και αρχαίες εισβολές (μυθικοί πόλεμοι) μέχρι και γενετικά πειράματα, κλώνοι, και ΑΤΙΑ. Όλα συνδέονταν σε ένα απλό γενικευμένο σχέδιο. Αυτό το σχέδιο είναι η δημιουργία ενός νέου κατοικήσιμου Δρακονιανού κόσμου στο ηλιακό μας σύστημα. Αυτό σημαίνει ότι η μαύρη και η λευκή φυλή είτε θα πρέπει να αφομοιωθεί πλήρως γενετικά ή να …εξοντωθεί. Και εδώ είναι που λαμβάνει χώρα η Σιών.

Το μακροπρόθεσμο σχέδιο γενετικής αφομοίωσης έχει αποτύχει, και έτσι αναγκάστηκαν να μετακινηθούν στο σχέδιο της μαζικής εξόντωσης μας.

Η κορυφή της πυραμιδοειδούς ιεραρχίας των κατοχικών δυνάμεων εδράζεται στη Λεβάν (Το αρχαικό Δρακονιανό όνομα της Σελήνης, χρησιμοποιείται από μασώνους άνω του 18ου βαθμού). Πρόκειται για την ναυαρχίδα του Δρακονιανού στόλου. Το αρχηγείο της διοικείται από ένα 24μελές (+ 3) συμβούλιο, στο οποίο ο YHWH (Γιαχβεχ) είναι ο απόλυτος ηγεμόνας. Πίσω από την Λεβάν βρίσκεται η Λίλιθ (οι μύθοι αναφέρονται σε αυτό το όνομα ως «η μητέρα των δαιμόνων»), η δευτερεύουσα ναυαρχίδα, η οποία διοικείται από τον Ταμίλ, γνωστό στις γραφές ως Βελζεβούλ, Εωσφόρο, Σατανά, Διάβολο. Πρόκειται για δύο πλευρές του ίδιου νομίσματος. Αυτός είναι ο λόγος που το λογότυπο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (NOVUS ORDO SECLORUM), είναι η αποκομμένη στην κορυφή της πυραμίδα. Η κάτω (χαμηλή) πυραμίδα είναι η εξουσιαστική δομή εδώ κάτω στη Γη. Το πάνω μέρος (με τον παντεπόπτη οφθαλμό) είναι το ιεραρχικό συμβούλιο στην Λεβάν, το οποίο μας επιβλέπει όλους εδώ κάτω. (Το αρχικό σχέδιο είχε το μάτι ενός ερπετού)

Το δρακονιανό λογότυπο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης:
(Βρίσκεται πάνω στο χαρτονόμισμα του 1$)

Παρακάτω ακολουθεί ένα μέρος της ιστορίας ως προς το πώς ήρθαν εδώ κάτω στον πλανήτη μας.

Πριν από ενάμιση εκατομμύριο χρόνια, μια τεράστια επανάσταση ξέσπασε στο ένα τρίτο του γαλαξία μας. Ο πυρήνας της ήταν τα συστήματα του Άλφα Δράκοντος, Έψιλον Βοώτη, και Όφεως. Οι δρακονιανοί κατέστρεψαν αρκετές φυλές και αφομοίωσαν άλλες διαμέσου των εξαιρετικών ικανοτήτων τους στην γενετική. Κάποια από αυτά τα είδη συμμάχησαν με τους επαναστάτες, ώστε να αποφύγουν τον αφανισμό. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι οι Ωριωνικοί (ή αλλιώς Βριλ, από τον αστερισμό του Ωρίωνος, γνωστοί ευρέως ως «Γκρίζοι»). Στο τέλος όμως, ακόμα και αυτοί σχεδόν αφομοιωθήκαν και έγιναν το είδος που αναλαμβάνει τις «βρώμικες» δουλειές των δρακονιανών σε πολλαπλούς κόσμους (συμπεριλαμβανομένου και της Γης). Η διαγαλαξιακή κυβέρνηση της Ανδρομέδας, μια αμυντική φυλή εξαιρετικής διάνοιας (Το ποιο προηγμένο είδος στο δικό μας τομέα του σύμπαντος) σχεδίασε μια αποστολή για να χτυπήσει την καρδιά της επανάστασης (Το αντίστροφο της κινηματογραφικής παραγωγής Star-Wars). Το όνομα της ήταν Περσευς. Μετά την επιτυχία του στόλου, τα συστήματα άρχισαν να απελευθερώνονται από την Δρακονιανή επιρροή. Όμως ένας τελευταίος στόλος απέδρασε, αποτελούμενος από 118 πλανήτες πολέμου και 2 ναυαρχίδες (Λεβάν και Λίλιθ) εισήλθε στο ηλιακό μας σύστημα το 11.500 π.Χ. Εκλιπάρησαν για μια άδεια ώστε να αποβιβάσουν τους πληθυσμούς τους κάτω στη Γη για λόγους επιβίωσης, η οποία και εγκρίθηκε από τα αρχηγεία του Διός, αλλά μόνο κάτω από συγκεκριμένους όρους να αποβιβαστούν αποκλειστικά στην χώρα του Ποσειδώνα… την ήπειρο της Ατλαντίδος. Η όλη διαδικασία έλαβε χώρα από το 11.000 μέχρι το 10.500 π.Χ. Η λευκή φυλή (Πελασγοί, κωδική ονομασία Έλληνες, μια θεραπευτική-εκπολιτιστική φυλή των Ανδρομέδιων) ήταν ήδη παρούσα στις βόρειες περιοχές του πλανήτη για 3.5 εκατομμύρια χρόνια (όπως καταγράφεται στα χρονικά της φυλής Ντόγκον, στο Μάλι της Αφρικής, οι οποίοι ήταν και οι πρώτοι που ήρθαν σε επαφή). Μετά την αποβίβαση των πληθυσμών, οι πρώτες μορφές θρησκείας άρχισαν να εμφανίζονται, στις οποίες λάτρευαν τον θεό όφι Σεθ. Οι δρακονιανοί (και οι αφομοιωμένοι σύμμαχοι τους) κατάφεραν και γύρισαν τους Πελασγούς εναντίον του ίδιου του είδους τους, στην Ευρώπη, στην Εσπερία (σημερινή Αμερική) και στην Ασία. Το 9.700 π.Χ άρχισαν μυστικά να συγκεντρώνουν τεχνολογία και στρατεύματα ώστε να πραγματοποιήσουν μια μαζική εισβολή εναντίον των γειτονικών ηπείρων… και να επιβάλουν την Νέα Παγκόσμια Τάξη τους (ακούγεται οικείο;)

Η Λευκή φυλή σε αυτό το χρόνο όμως, ευρισκόμενη στη Χρυσή Εποχή της (υπέρτατη τεχνολογία) ανακάλυψε το σχέδιο και το ηλιακό συμβούλιο αποφάσισε να προετοιμαστεί για μια ευρίας κλίμακος σύρραξη. Τα αρχηγεία του Διός έστειλαν το μήνυμα στην αθηναϊκή αυτοκρατορία (ένα τεράστιο κράτος που εξαπλώνονταν από τη Μέση ανατολή, μέχρι τη διώρυγα του Γιβραλτάρ, γνωστή τότε ως οι Ηράκλειες Στήλες) και μια ξαφνική εισβολή στην Ατλαντίδα έλαβε μέρος σε χρόνο ρεκόρ το 9.600 π.Χ. Οι Αθηναίοι κατέστρεψαν τους στρατούς των Ατλάντων και τους ανάγκασαν να καταφύγουν στην γειτονική ήπειρο, Εσπερία. Η οργή του YHWH ήταν θηριώδης και προειδοποίησε τα αρχηγεία του Διός να μην επέμβουν, ειδάλλως θα καταστρέψει τον πλανήτη. Σαν προειδοποίηση, χρησιμοποίησε τα Λεβάνια βαρυτικά κανόνια για να αυξήσει τις δυνάμεις πάνω από την ήπειρο της Ατλαντίδος και προκάλεσε το ρήγμα στη λιθοσφαιρική πλάκα που καταβύθισε ολόκληρη την ήπειρο κάτω από τον Ατλαντικό Ωκεανό. Κατόπιν η αστάθεια του φλοιού προκάλεσε την καταβύθιση της κοιλάδος της Αιγηίδος, δημιουργώντας την σημερινή Μεσόγειο Θάλασσα. Η πίεση που ασκήθηκε στο μάγμα από κάτω βρήκε το δρόμο της και εκτονώθηκε μέσω των Ηφαιστίων στη Δύση, προκαλώντας εξωφρενικές καταστροφές. Ο πολιτισμός γύρισε στη λίθινη εποχή.

Η ΑΡΧΑΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ:
ΤΟΠΟΣ ΒΟΩΤΕΙΔΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΛΕΒΑΝΙΩΝ-ΛΙΛΙΘΙΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ+ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ


Ο Κρόνος, πρώην διοικητής του συστήματος, ο οποίος προσχώρησε στην επανάσταση πιο πριν και έχασε από το Δία, (μύθοι Τιτανομαχία, θεογονία Ησίοδου) συμμάχησε με τον YHWH και επιτέθηκε την συμμαχία Δία – Ουρανού. Ο Ανδρομέδιος στόλος, αποτελούμενος κυρίως από μεταγωγικά σκάφη και επιστημονικά εργαστήρια, αναγκάστηκε να υποχωρήσει έτσι ώστε να αποφευχθεί η μάχη να καταστρέψει όλη τη ζωή στη Γη. Χωρίστηκε σε 3 τμήματα. Ένα εισήλθε στους Γήινους πόλους (Βόρειο και Νότιο), το άλλο υποχώρησε στους εξωτερικούς πλανήτες του συστήματός μας, δημιουργώντας μια αμυντική γραμμή στον πλανήτη Ουρανό, και το τρίτο έφυγε από το σύστημα για να καλέσει ενισχύσεις. Οι Δρακονιανοί τότε επιτέθηκαν σε κάθε ξεχωριστό εσωτερικό πλανήτη, ζητώντας την παράδοση τους άνευ όρων. Δύο πλανήτες αρνήθηκαν, ο Ήφαιστος και ο Φαέθων (Ο Ήφαιστος ήταν μεταξύ του Ήλιου και του Ερμή και ο Φαέθων μεταξύ Άρη και Δία). Και οι δυο τους καταστράφηκαν. Τα συντρίμμια του Ήφαιστου ρουφήχτηκαν από τον Ήλιο και ο Φαέθων είναι σήμερα η ζώνη αστεροειδών που βλέπουμε μεταξύ πλανητών Άρη και Δία. (αν και αρκετά από τα συντρίμμια, συμπεριλαμβανομένου και χτισμάτων έπεσαν εδώ κάτω στη Γη, καθώς τα αρχαία κείμενα μιλούν για «ουρανό που κλαίει με δάκρια αίματος»)

Ο YHWH και οι δυνάμεις του κατάφεραν να στήσουν ένα στοιχειώδες σύστημα διακυβέρνησης στον πλανήτη το 5.619 π.Χ. Οι αναμνήσεις των Πελασγών για τις Συπμαντικές λειτουργίες Ζευς, Ήρα, Απόλλων, Άρτεμις, Αθηνά κλπ μετατράπηκαν από εκείνο το σημείο και μετά στο Δωδεκάθεο το οποίο υποδύονταν από αξιωματικούς των στρατευμάτων του αποστάτη-προδότου Κρόνου-Σαββαώθ. Κατόπιν και μετά από εκτεταμένα γενετικά πειράματα, οι Δρακονιανοί ξεκίνησαν το σχέδιο αφομοίωσης των εναπομείναντων πληθυσμών. Διασταυρώνοντας τα Βρίλ (κοντοί, μεγάλα κεφάλια, μεγάλα μαύρα μάτια, αδύνατοι στο σώμα εξωγήινοι) με τους Κρόνιους Ανδρομέδιους δημιούργησαν ένα εντελώς νέο είδος: Την Κίτρινη Φυλή. Το νέο είδος αποβιβάστηκε στις στέπες της Μογγολίας/Σιβηρίας το 4.000 π.Χ. (όταν οι θρησκείες μιλούν για την εμφάνιση του Αδάμ και της Εύας).

ΟΙ "ΓΚΡΙΖΟΙ" (ΒΡΙΛ)

ΜΟΓΓΟΛΟΙ - Προιόντα γενετικής μηχανικής Λεβάν:

Το 2.200 π.Χ η τεράστια εκστρατεία εισβολής ξεκίνησε, διασπασμένη σε 7 διαφορετικές ορδές:

ATΛANTIEΣ EΠEKTAΣEIΣ ME EΔPA OYPΓK MOΓΓOΛIAΣ KAI KAΣMIP AΛTAΪΩN OPEΩN


1H TOYPANIA MOΓΓOΛOEBPAΪKH OPΔH

YΠO THN ONOMAΣIA YΞΩΣ KAI EΛAMITEΣ EIΣBAΛOYN TO 2.200 Π.X. EIΣ THN KINA, ΓENOKTONΩNTAΣ TON APPENA ΠΛHΘYΣMO. ANTIMETΩΠIZOYN IΣXYPH ANTIΣTAΣH EIΣ THN KENTPIKH KINA KAI ΣTPEΦONTAI NOTIOΔYTIKA. EIΣBAΛOYN EIΣ THN EΛΛHNIKH AΣΣYPIA KAI BABYΛΩNIA KAI TIΣ YΠOTAΣOYN.

IΔPYOYN EIΣ THN BABYΛΩNIA THN ΠOΛH OYP 'H OYPΓK ΠPOΣ TIMHN TOY ΘEOY ΣIN 'H ΣIΩN THΣ ΣEΛHNHΣ... KAI EIΣ ANAMNHΣIN THΣ MHTPOΠOΛITIKHΣ OYPΓK ΠPΩTEYOYΣAΣ MOΓΓOΛIAΣ, ΣHMEPINHΣ OYΛAN - MΠATOP.

H OYP BABYΛΩNIAΣ EINAI H ΓENNETEIPA TOY XABPA - XAN 'H ABPAXAN 'H ABPAXAM 'H ABPAAM, ΠATPOΣ TOY IAKΩB, TOY IΣAAK KAI THΣ ΓENEAΛOΓIKHΣ ΓPAMMHΣ ΔABIΔ KAI ...XPIΣTOY.

OI AΣΣYPOBABYΛΩNIOI EΠANAΣTATOYN KAI ΔIΩKOYN TOYΣ EBPAIOMOΓΓOΛOYΣ EΛAMITEΣ. TMHMA TΩN EΛAMITΩN YΠO TON ABPAAM KATAΦEYΓEI EIΣ THN AIΓYΠTO KAI AΛΛO TMHMA EIΣ THN APABIA ΠOY KATOIKOYNTAN AΠO INΔOYΣ EΛΛHNIKΩN ΔPABIΔIΩN ΦYΛΩN.

TO ΠPΩTO TMHMA ΔIAΛYEI MEΣΩ ΣYNOMΩΣIΩN THN AIΓYΠTO, TO ΔE ΔEYTEPO ΓENOKTONEI TOYΣ INΔOYΣ ΔPABIΔEΣ KAI ΣΠEPNEI TOYΣ ΣHMEPINOYΣ ...APABEΣ..., YΠOTIΘEMENOYΣ EXΘPOYΣ TΩN IΣPAHΛINΩN, MEXPIΣ EΞONTΩΣEΩΣ TΩN ...ΠAΛAIΣTINIΩN 'H ΦIΛIΣTAIΩN, EΛΛHNΩN AΠOΓONΩN AΠOIKΩN KPHTHΣ KAI EΞONTΩΣEΩΣ ΔPABIΔΩN ΠEPΣIAΣ - IPAK ME EMΦYΛIO ΠOΛEMO.

2H TOYPANIA MOΓΓOΛOEBPAΪKH OPΔH

YΠO THN ONOMAΣIA IAΠΩNEΣ EIΣBAΛOYN ΣTH NHΣO AΪNOY 'H NHΣO IΩNΩN AΠOIKΩN, ΣHMEPINH IAΠΩNIA. ΓENOKTONOYN TIΣ EΛΛHNIKEΣ ΦYΛEΣ AΪNOY 'H IΩNΩN, KPATΩNTAΣ MONO ΩΣ ΣKΛABOYΣ TOYΣ EMΠEIPOYΣ EIΣ THN AΛIEIA KAI THN NAYΠHΓIKH TEXNH EIΣ ΠAPAKTIA XΩPIA.

ΣHMEPA YΠOΛEIMATA TΩN AΪNOY EΠIZOYN AKOMA EIΣ THN BOPEIA IAΠΩNIA KAI EIΣ TIΣ BOPEIOTEPEΣ NHΣOYΣ KATOXHΣ E.Σ.Σ.Δ., OMIΛOYN APXAIOTATH EΛΛHNIKH ΔIAΛEKTO KAI KPATOYNTAI EIΣ ΠΛHPH AΠOMONΩΣH AΠO TOYΣ "ΠOΛITIΣMENOYΣ" IAΠΩNEΣ.

ΦΩTOΓPAΦIEΣ EΛΛHNΩN AΪNOY IAΠΩNIAΣ, ME KAΘAPA EΛΛHNIKA XAPAKTHPIΣTIKA, EΔHMOΣIEYΣE O I. ΠAΣΣAΣ, EKΔOTHΣ EΓKYKΛOΠAIΔEIAΣ HΛIOY EIΣ TO ΠAPENΘEMA "EΛΛHNIKH ΠPOΪΣTOPIA".

(Φυλή Αϊνού Βόρειας Ιαπωνίας - πηγή internet:)

ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΧΑΝ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΥΑΡΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΟΤΤΟ 'Η ΟΘΩΝ ΧΑΝ, ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΟ 1930 Μ.Χ. ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΥΑΤΟΥ ΤΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΡΥΠΤΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΩΣΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟΘΙ ΤΟ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ" ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗΚΑΝ ΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΣ ΤΣΟΥΓΚΑΣΒΙΛΙ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΙ ΤΡΟΥΜΑΝ ΚΑΙ ΑΪΖΕΝΧΑΟΥΕΡ.


3H TOYPANIA MOΓΓOΛOEBPAΪKH OPΔH

YΠO THN ONOMAΣIA ΔΩPIEIΣ ΔIEPXONTAI AΠO TA NOTIA ΠAPAΛIA THΣ MAYPHΣ ΘAΛAΣΣAΣ KAI EIΣBAΛOYN EIΣ THN BAΛKANIKH.

OI EΛΛHNIKEΣ ΠOΛEIΣ, EKTOΣ THΣ ΣΠAPTHΣ, TOYΣ EKTOΠIZOYN KAI EKEINOI ANAXΩPOYN ΔIA THN ITAΛIKH XEPΣONHΣO OΠOY KAI ΓENNOKTONOYN TIΣ EΛΛHNIKEΣ ΦYΛEΣ ETPOYΣKΩN ΣABINΩN, ΛATINΩN TPΩAΔOΣ KAI ΣIKEΛIAΣ, KAI IΔPYOYN THN PΩMH.

OI NOTIΩΣ ΦΛΩPENTIAΣ ΠΛHΘYΣMOI EINAI MOΓΓOΛOΓENEIΣ ΔΩPIEΩN EKTOΣ EΛAXIΣTΩN EΛΛHNOΓENΩN ΣIKEΛIAΣ - NOTIOY ITAΛIAΣ. IΔPYΣAN TON ΦAΣIΣMO EIΣ ΣYNEPΓAΣIAN ME IAΠΩNEΣ KAI BAYAPOYΣ.

ME EPΓAΛEIO ΔIABPΩΣEΩΣ THN ΣΠAPTH ΔIAΛYOYN TOYΣ EΛΛHNEΣ EIΣ ANTIMAXOMENEΣ ΣYMMAXIEΣ. H ΛAKEΔAIMΩN TOY MENEΛAOY ΔIAΦΘEIPETAI EIΣ BAPBAPH ΣΠAPTH ΛYKOYPΓOY ΠOY ANTAΛΛAZE ΠPEΣBEIΣ KAI EΠIΣTOΛEΣ "EΘNIKHΣ TAYTOTHTOΣ" ME TON APXIEPEA THΣ IEPOYΣAΛHM OΠΩΣ EΞAΓETAI AΠO TA BIBΛIA A' KAI B' MAKKABAIΩN, THΣ ...AΓIAΣ ΓPAΦHΣ, METAΦPAΣIΣ TΩN EBΔOMHKONTA.


4H TOYPANIA MOΓΓOΛOEBPAΪKH OPΔH

YΠO THN ONOMAΣIA OYNNOI KAI HΓETH TON ATIΛΛA 'H ATΛ ΔHΛAΔH "ATΛANTIOΣ", EΓKAΘIΣTANTAI EIΣ THN ANATOΛIKH EΛΛAΔA (ΣHMEPINH TOYPKIA), EIΣ THN BOYΛΓAPIA, EIΣ THN BAYAPIA KAI EN MEPEI EIΣ THN POYMANIA, KAI KATA ΠAΓIA TAKTIKH ΣΦAZOYN KAI ΓENOKTONOYN TIΣ AYTOXΘONEΣ ΔPABIΔIEΣ EYPΩΠAΪKEΣ ΦYΛEΣ.


5H TOYPANIA MOΓΓOΛOEBPAΪKH OPΔH

YΠO THN ONOMAΣIA OYPΓKOI 'H OYΓΓPOI KAI ME HΓETH TON TΣEΓKINΣ XAN - KAN - KOYN - KOEN KATAΛAMBANOYN THN ΣHMEPINH OYΓΓAPIA, ΦIΛANΔIA, THN ΠPΩHN ΛETONIA, EΣΘONIA KAI AΛΛA ΣHMEPINA ΣOBIETIKA EΔAΦH.

ΓENOKTONOYN TOYΣ AYTOXΘONEΣ ΔPABIΔIOYΣ ΠEΛAΣΓIKOYΣ ΠΛHΘYΣMOYΣ KAI EIΔIKA TOYΣ PΩΣ KAI ΘOYBAΛIOYΣ AΠOΓONOYΣ ΠEΛAΣΓΩN ΣKYΘΩN 'H ΣHMEPINOYΣ ΛEYKOPΩΣOYΣ. EΠIΣHΣ ΓENOKTONOYN TOYΣ EΛΛHNEΣ ΣKYΘEΣ BAΛKANIKHΣ.


6H TOYPANIA MOΓΓOΛOEBPAΪKH OPΔH

YΠO THN ONOMAΣIA ΣEΛTZOYKOI ENIΣXYOYN TOYΣ TOYPKOMOΓΓOΛOYΣ THΣ 5HΣ OPΔHΣ ΣHMEPINHΣ TOYPKIAΣ KAI KATAΛAMBANOYN THN AΛBANIA OΠOY KAI ΓENOKTONOYN THN EΛΛHNIKH ΦYΛH TΩN IΛΛYPIΩN.


7H TOYPANIA MOΓΓOΛOEBPAΪKH OPΔH

YΠO TON TAMEPΛANO EΠIΔIΩKEI ΔIEΛEYΣH EIΣ THN EYPΩΠH KAI ANAKOΠTETAI AΠO TOYΣ IΔIOYΣ TOYΣ MOΓΓOΛOYΣ TOYPKIAΣ THΣ 5HΣ KAI 6HΣ OPΔHΣ, ΛOΓΩ ΣYΓKPOYΣEΩΣ ...ENΔOMOΓΓOΛIKΩN ΣYMΦEPONTΩN. ΣTPEΦOMENOI ANATOΛIKA KATAKTOYN THN KINA ME THN BOHΘEIA TΩN MOΓΓOΛΩN MANTΣOYKOYO ΠPΩHN MANTZOYPIAΣ.

Απόγονοι της 5ης Ορδής, γνωστοί ως Σάξονες προχώρησαν προς την Δύση, εισέβαλαν στην σημερινή Βρετανία και συνέχισαν το σχέδιο των Ατλάντιων επεκτάσεων γενοκτονόντας τις τοπικές Πελασγικές φυλές. Συνάντησαν ισχυρή αντίσταση στα βόρεια υψίπεδα της Σκωτίας και στη νήσο της Ιρλανδίας. Από εκείνο τον καιρό, οι Σάξονες αξαπέλυαν πολέμους εναντίον των δύο προαναφερόμενων περιοχών.

Διαμέσου αυτών των πολέμων, και μαζικών βιασμών λευκών και μαύρων γυναικών δημιουργήθηκαν οι Λευκο-Μογγόλοι και Μαυρο-Μογγόλοι (εν μέρει αποτυχημένο σχέδιο γενετικής αφομοίωσης)

Αυτό ήταν μόλις ένα μικρό κομμάτι της ιστορίας των πραγμάτων όπως ξεκίνησαν στον πλανήτη μας και στην τοπική περιοχή γαλαξία. Ελπίζω να έδωσα αρκετή τροφή για σκέψη και περεταίρω έρευνα.


]+[ HELLENIANΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

**___*__****
Διεγραμμένος Λογαριασμός


27 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/07/2006, 21:17:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους **___*__****
ΑΠΟΡΙΕΣ / ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Οι σαύρες(δρακονιανοί) αυτή τη στιγμή είναι σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Άσχετα με τι έχει γραφτεί για αυτούς, λείπουν άλλες σημαντικές πληροφορίες κλειδιά. Σαν το πώς και πότε έφτασαν εδώ, γιατί έφτασαν εδώ και ποιος ακριβώς είναι ο σκοπός τους. Άλλες ερωτήσεις που ακολουθούν, είναι μόνοι τους; Έχουν φίλους; εχθρούς; Περιμένουμε σημαντικές εξελίξεις;

Και πάνω απ’όλα, εμείς, ως άνθρωποι, έχουμε συμμάχους;

Τυχαίνει να βρίσκομαι «εντός του παιχνιδιού» για αρκετό καιρό και οι εξελίξεις είναι αρκετά εντυπωσιακές…

Πως μπορείς να πεις ότι γνωρίζεις το σκοπό τους;
Συμμετέχω ως μέλος μιας ημι-δημόσιας ομάδας ερευνητών κυρίως μη-συμβατικής πληροφόρησης σε συνεργασία με άλλες μυστικές ομάδες που έχουν διεισδύσει ακόμα και στις ύπατες στοές του σιωνισμού. Αυτή η ιστορία σχετικά με την πρώην δρακονιανή αυτοκρατορία και της καταστροφής του κόσμου τους από την επιχείρηση Περσεύς (βλ. μύθο Περσέα & Ανδρομέδας) μέχρι των ημερών μας, έχει γίνει τόσο καθημερινή ρουτίνα σε εμάς, ώστε η «πρωινή προσευχή» μας είναι να καταριόμαστε τον YHWH και τον προδότη σύμμαχο του Σαβίτ/Σαββάθ/Σαββαώθ/Κρόνο.
Φυσικά, γι’αυτό το λόγο έχουμε δεχτεί πολλαπλές επιθέσεις, αλλά κρατάμε την γραμμή, επειδή γνωρίζουμε πως ακριβώς λειτουργούν οι Δρακονιανοί.

Ποιοι είναι οι εχθροί τους;
Η Ανδρομέδια Διαγαλαξιακή Κυβέρνηση. Από τον χρόνο της τεράστιας επανάστασης στο 1/3ο του Γαλαξία μας, πριν περίπου 1.5 εκατομμύρια χρόνια και την προδοσία του διοικητή του συστήματός μας Κρόνου (βλ. Θεογονία Ησίοδου), τα απομεινάρια των συστημάτων του Α’Δράκοντος και Ε’Βοώτη εισήλθαν στο ηλιακό μας σύστημα το 11.500π.Χ, (Γήινος Χρόνος). Η μάχη μεταξύ των συμμαχιών Δία-Ουρανού εναντίον της Λεβάν (Σελήνη) – Κρόνου έληξε με την υποχώρηση της πρώτης συμμαχίας, ώστε να αποφευχθεί η ολική καταστροφή της ζωής στην Γη. Το τρίτο του στόλου Δία-Ουρανού (το οποίο αποτελούνταν κυρίως από εργαστηριακά και μεταφορικά σκάφη) βρήκε καταφύγιο στους Βόρειο και Νότιο πόλους του πλανήτη μας, το άλλο 1/3ο επέστρεψε στους εξωτερικούς πλανήτες (Ουρανό, Πωσειδώνα, Πλούτωνα) και το τελευταίο τρίτο έφυγε από το ηλιακό σύστημα για να ζητήσει ενισχύσεις.

Εξελίξεις σε τι;
Ο 4ος ηλιακός διαστημικός πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει. Οι δρακονιανές δυνάμεις μετρούνε 118 πλανήτες πολέμου και 2 ναυαρχίδες: Λεβάν (Σελήνη) και Λίλιθ (Το δεύτερο «φεγγάρι» πίσω από την Λεβάν). Όλες αυτές οι δυνάμεις είναι της 1ης διάστασης αραιώσεως ύλης (ορατοί). Ο Ανδρομέδιος αστροστόλος έφτασε στα μέσα του 20ου αιώνα και συμπλήρωσε τις δυνάμεις του το 2000 με 960 πλανήτες πολέμου, με 340 από αυτούς να ανήκουν στην 1ης διάσταση αραιώσεως ύλης. Οι υπόλοιποι είναι υψηλότερης διαστάσεως και άρα μόνο ορατοί διαμέσου τηλεσκοπίων νετρίνων.

Το 2003, αναφορές ανακοίνωσαν ότι ο Ανδρομέδιος αστροστόλος πήρε πίσω τον Κρόνο και τώρα επελαύνει προς την Γαία. O Δρακονιανός στόλος συγκεντρώθηκε έξω από τον Δία (από εκεί προήλθαν όλα τα νεοανακαλυφθέντα «φεγγάρια» από το αστεροσκοπείο Μάουνα Κέα της Χαβάης). Περισσότερες πρόσφατες πληροφορίες λένε ότι οι υψηλότερες διαστάσεις των Ανδρομεδίων δυνάμεων έχουν ήδη καταφθάσει. Τα επίπεδα είναι από την 2η έως την 6η διάσταση της αραιώσεως ύλης. Λάβετε υπόψιν ότι κάθε διάσταση μπορεί να επηρεάσει ΜΟΝΟ τη δική της και αυτή από κάτω της διαμέσου τεχνολογίας.
Οι Δρακονιανές δυνάμεις έχουν πληρώματα της 1ης και 2ης διαστάσεως αραιώσεως ύλης, ενώ ο υψηλός ηγέτης και διοικητής τους, ΥΗWH ανήκει εις την 3η. Η δυνατότητα ανίχνευσης και εντοπισμού των δρακονιανών περιορίζεται μέχρι και την 3η διάσταση. Η υψηλή διοίκηση των ερπετών αποτελείται από 24+3 μέλη κάτω από την ηγεσία του YHWH.

Έμεινε κανείς τους τελικά σ’αυτόν τον μικρό γαλαξία;
Ολόκληρη η επανάσταση έχει κατασταλεί και ουσιωδώς νικηθεί από τους Ανδρομέδιους. Το ηλιακό μας σύστημα είναι το τελευταίο Δρακονιανό καταφύγιο και οι 70 δισεκατομμύρια πλανήτες που κατοικούνται από ανθρώπους, έχουν τα μάτια τους πάνω σε εμάς… τον πλανήτη με την πιο ασυνήθιστη κατάσταση που έχει ποτέ εμφανιστεί. Η επιχείρηση όμως είναι αρκετά δύσκολη, από τότε που δύο πλανήτες έχουν καταστραφεί από τους Δρακονιανούς και η ισορροπία μας κρέμεται από μια κλωστή. Μία ακόμα απώλεια και θα σημάνει την κατάρρευση του συστήματος μας, του υπερ-ηλιακού συστήματος, του γαλαξία, και τέλος του ίδιου του Σύμπαντος. Μιλάμε για μία άκρως θανάσιμη κατάσταση εδώ πέρα, και αυτός είναι ο λόγος που δεν έγιναν άλλες σημαντικές επιχειρήσεις εναντίον των δρακονιανών, μέχρι να συγκεντρώσουν οι Ανδρομέδιοι έναν υπερβολικά ισχυρό στόλο. Εάν προσθέσουμε σ’αυτό και τα εκατομμύρια των παγιδευμένων ψυχών μέσα στις Δρακονιανές Ενεργειακές γεννήτριες (ακριβώς, όπως στο πρώτο επεισόδιο του Matrix… αυτές οι ψυχές χρησιμοποιούνται ως μπαταρίες), τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά.

Γιατί Ανδρομέδα;
Η Ανδρομέδα είναι το σπίτι της λευκής φυλής. Οι Ανδρομέδιοι, με την κωδική ονομασία Έλ-ληνες (μεταδότες του φωτός/εκπολιτιστές) αποίκησαν αυτόν τον πλανήτη πριν 3.5 εκατομμύρια χρόνια όταν ήρθαν σε επαφή με την αυτόχθον μελανή φυλή και σύναψαν συμφωνία να αποικήσουν το βόρειο τμήμα του πλανήτη, με αντάλλαγμα υψηλή τεχνολογία και απευθείας επικοινωνία με άλλους κατοικήσιμους από ανθρώπους κόσμους.
Είτε μας αρέσει είτε όχι, είμαστε απόγονοι των Ανδρομέδιων και η φυλή των Ντόγκον του Μάλι της Αφρικής το γνωρίζουν αυτό, καθώς ήταν οι πρώτοι που ήρθαν σε επαφή.

Η Κίτρινη φυλή εμφανίστηκε το 4.000 π.Χ. διαμέσου των Δρακονιανών γεννητικών εργαστηρίων ούτως ώστε να ξεκινήσουν την επιχείρηση της ολικής ηγεμονίας του κόσμου, και να δημιουργήσουν εδώ ένα νέο σπίτι, κόσμο των ερπετών. Μαζί με άλλες ράτσες/υβρίδια μαστίγωσαν τον κόσμο με 7 κύριες γενοκτονικές εκστρατείες που ξεκίνησαν από το 2.200 π.Χ και τελείωσαν περίπου το 900 π.Χ. Έδρασαν με αυτό τον τρόπο επειδή η πρώτη τους απόπειρα να επιβάλουν την Νέα Παγκόσμια Τάξη τους διαμέσου της Ατλαντίδος απέτυχε λόγω της Αθηναϊκής επίθεσης… και τους πήρε περίπου 5.000 χρόνια για να καθιερώσουν έναν στοιχειώδη έλεγχο του πλανήτη

Πως μπορώ να πάρω ένα διαστημόπλοιο και να σκοτώσω «δράκους»;
Αυτό θα το αναλάβει ο Ανδρομέδιος αστροστόλος. Το καθήκον μας είναι εδώ κάτω με τους υπόλοιπους. Όταν όλα τελειώσουν, πολλοί από εμάς θα κληθούν ως μάρτυρες ώστε να δημιουργηθεί μια δικαστική υπόθεση εναντίον αυτόν που ήταν υπεύθυνοι για το ταξίδι του κόσμου μας στον θάνατο. Οι ένοχοι θα μεταφερθούν σε στρατόπεδα εργασίας στον πλανήτη Τιτάνα.

Πως μπορώ να έρθω σε επαφή με όντα υψηλότερης διάστασης;
Δεν μπορείς. Αυτοί έρχονται σε επαφή με σένα. Πρόσεχε πολύ όμως, επειδή οι Δρακονιανοί κάνουν απομίμηση σε αυτό το επίπεδο της επικοινωνίας πολύ συχνά διαμέσου συγκεκριμένων εκπομπών συχνοτήτων. Εμπιστέψου βαθιά το ένστικτό σου. Παρακολούθησε την αντίδραση του κεφαλιού σου (όπου βρίσκεται ο νους, μέρος της ψυχής), καθώς είναι η είσοδος στα βαθύτερα μέρη της ψυχής σου. Εάν νοιώθεις μικρούς αλλά οξείς πόνους ή/και υψηλή πίεση, είναι οι δρακονιανοί που προσπαθούν να μπουν μέσα. Χρειάζεται να συγκεντρωθείς στον εαυτό σου, να «γνωρίσεις τον εαυτό σου»(γνωθι σ’αυτόν) πριν έρθεις σε πλήρη ισορροπία ώστε να αποκτήσεις τη δύναμη να αντισταθείς στο δρακονιανό ενεργειακό και νοητικό πόλεμο. Η ψυχή μας είναι μια 2ας διαστάσεως οντότητα και καθώς θα αρχίσεις να το γνωρίζεις, θα γίνεις ικανός να ακούσεις τα καλέσματά της.

Εάν σε οποιαδήποτε στιγμή χρειαστείς βοήθεια, ζήτησε το μόνο από το υπέρτατο ον, τον Νοήμον Συμπαντικό οργανισμό… το ίδιο το σύμπαν. Βεβαιώσου ότι δεν είναι για εγωιστικούς σκοπούς και η αίτηση σου το πιο πιθανόν είναι ότι θα εγκριθεί. Ζήτησε βοήθεια για πράγματα που βρίσκονται κυρίως στα ενεργειακά επίπεδα, τα οποία χρειάζονται για να ενδυναμώσουν την ψυχή σου.

Οι ανδρομέδιοι είναι οι κυβερνήτες του 1/3ου του σύμπαντος, το τμήμα της Ήρας (αριστερά) της ύλης και της ζωής. Το μεσαίο τμήμα είναι ο Απολλώνιος μέσος-ήλιος και το δεξιό είναι το τμήμα Ζευς της αντι-ύλης.

Είναι αλήθεια ότι ο Ιησούς Χριστός και ο Εωσφόρος είναι αδέλφια;
Ο Ιησούς Χριστός, ή εάν προτιμάτε το αληθινό του όνομα, ραββίνος Γεχοσουά, ήταν μια καθαρά Δρακονιανή δημιουργία, που εστάλη για μια συγκεκριμένη αποστολή νοητικού πολέμου. Ο Εωσφόρος είναι ο δεύτερος στην τάξη διοίκησης του YHWH, δρακονιανός, διοικητής της ναυαρχίδας Λίλιθ. Το πραγματικό του όνομα είναι Ταμίλ… Οι διαταγές του «Σατανά» όμως έρχονται απευθείας και άμεσα από τον ίδιο τον YHWH.

Ο Ιησούς (Γεχοσουά) βρίσκεται στη Λεβάν (Σελήνη) για τα προηγούμενα 2.000 χρόνια, συντονίζοντας το θρησκευτικό-νοητικό πόλεμο εδώ κάτω. Είναι πολύ πιθανόν όμως ότι το πνεύμα του έχει μετενσαρκωθεί και για όχι καλό σκοπό. Από τότε που οι ερπετοειδείς έχουν θεαθεί στον πλανήτη, σημαίνει ότι βρίσκονται σε μια τεράστια βιασύνη να ξεκινήσουν το «προβλεπόμενο» (βλέπε σχεδιαζόμενο) σχέδιο Αρμαγεδών. Δεν νομίζω όμως ότι θα έχουν αρκετό χρόνο…

Αλλά συνάντησα μερικές κούκλες Ασιάτισες. Δεν είναι πιθανόν ότι όλοι πλέον είμαστε υβρίδια;
Αν και η κίτρινη φυλή είναι πολύ επικίνδυνη, στο παρελθόν αρκετοί Ανδρομέδιοι γλύτωσαν από την γενοκτονία ώστε να υπηρετήσουν τους Σινο-Μογγόλους με την επιδεξιότητά τους (Βλέπε Αϊνού Ιαπωνίας). Αρκετό από το DNA των Ανδρομέδιων έχει επιβιώσει μέσα σ’αυτούς και αυτό μπορεί να φανεί από το παρουσιαστικό τους, καθώς δεν είναι ακριβώς όμοιοι με τους υπόλοιπους κίτρινους. Αυτό το φαινόμενο έχει συμβεί κυρίως στην Βόρεια Ιαπωνία.
Σε αντίθεση με τα άλλα είδη, το γονίδιο των Ανδρομέδιων είναι εξαιρετικά ισχυρό και οι Δρακονιανοί δεν έχουν καταφέρει να το υπερνικήσουν ακόμη. Σχετικά πρόσφατα συγκέντρωσα κάποια πειραματικά αποτελέσματα που δείχνουν ακριβώς αυτό. Παίρνει πολλές γενναίες για να γίνει το Ανδρομέδιο γονίδιο ΙΧΩΡ ανίσχυρο έναντι του ερπετοειδούς DNA.

Σε αυτή τη ζωή; Πόσο ακόμα θα χρειαστεί να περιμένω;
Θα έπρεπε να ρωτήσεις μέλη από άλλες ομάδες για να δεις πόσο καιρό έχουν που περιμένουν για αυτή ακριβώς τη στιγμή! Στην δική μας ομάδα έχουμε τους «υπομονετικούς» και τους πολύ αισιόδοξους… οι τελευταίοι το περιμένουν να συμβεί πολύ γρήγορα. Οι περισσότερο πρόσφατες αναφορές μιλούν για μεγάλες εξελίξεις το 2004. Νομίζεις ότι δεν περιμένω και εγώ; Είχα ένα μόνιμο δαίμονα του ΥΗWH πάνω από το κεφάλι μου για χρόνια, μέχρι που πρόσφατα καταστράφηκε από Ανδρομέδιες δυνάμεις της 3ης διάστασης αραιώσεως ύλης που μόλις κατέφθασαν. Δεν έχεις ιδέα το πόσο ευχάριστα έννοιωσα!

Έχω κουραστεί να ζω έτσι. Νοιώθω ότι είμαι σε συνεχή πόλεμο μ’αυτά τα όντα. Είναι πολύ πανούργα.
Ολόκληρος ο πλανήτης είναι σε πόλεμο… μερικοί το γνωρίζουν.. οι περισσότεροι όχι. Η πλειοψηφία των πραγμάτων προέρχονται από την ψυχή μας, και τις αρχαίες της εμπειρίες. Μερικοί από εμάς έχουν σταλθεί εδώ κάτω από τον ίδιο τον Νοήμον Οργανισμό για ένα συγκεκριμένο λόγο.
Αυτή η υπόθεση είναι το καλύτερα κρατημένο μυστικό του πλανήτη. ΤΑ ΠΑΝΤΑ που συμβαίνουν σήμερα είναι ενορχηστρωμένα για αυτόν και μόνο τον σκοπό: Σιών, Θρησκείες, Μυστικές Εταιρείες, Παγκόσμιοι Πόλεμοι, Νέα Παγκόσμια Τάξη… όλα εξυπηρετούν αυτό και μόνο το πράγμα.

]+[ HELLENIANΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/07/2006, 22:27:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech
Οι αποψεις περι Ανδρομεδας και Δρακονιων ειναι μυθολογία και μαλιστα της κατωτερης μορφης διοτι:

α)πηγαζουν απο την ευθυνοφοβια,τη ξενοφοβια και τη μισαλοδοξια (δεν φταιμε εμεις για τα χαλια μας αλλα οι Εβραιοι/Δρακονιοι/Κινεζοι (!!!!)/ολοι οι αλλοι.

β)δεν ειναι καν πρωτοτυπες αλλα αντιγραφες της νεομυθολογίας περι αρχαιων αστοναυτων που ξεκινησαν τσαρλατανοι οπως ο Ντενικεν και ο Σιτσιν.Οι δε ερπετοειδεις εξωγηινοι εγιναν μοδα απο εναν Αγγλο πρωην τερματοφυλακα που ονομαζεται DAVID ICKE.

Οσο για τον ΙCKE και τις αποψεις του περι Δρακονιων (ερπετοειδεις τους ονομαζει) απολαυστε αυτο το αρθρο αγαπητοι αναγνωστες για να δειτε ποσο ατεκμηριωτες ειναι:

DAVID ICKE.

(Ο κύριος Μας-Κυβερνουν-Οι-Eρπετοειδεις.).

Γεννήθηκε στην πόλη Leicester της Αγγλίας στις 29 Απριλίου το 1952.Παρατησε το σχολείο για να παίξει ποδόσφαιρο στο Αγγλικό πρωτάθλημα σαν τερματοφύλακας αλλά αναγκάστηκε να τα παρατήσει στην ηλικία των 21 ετών εξαιτίας της αρθρίτιδας που τον προσέβαλε.

Βρήκε μια δουλειά σε μια τοπική εφημερίδα στην γενέθλια πόλη του και έγινε ρεπορτερ,κατόπιν εργάστηκε στο τοπικό ραδιόφωνο και τηλεόραση και κατόπιν στην εθνική τηλεόραση με το BBC όπου έγινε παρουσιαστής στα αθλητικά. Εγκατέλειψε το BBC το 1988 για να γίνει ακτιβιστής για το κόμμα των Πρασίνων, ανερχόμενος γρήγορα στην θέση του αντιπρόσωπου στα εθνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.Το 1990 έγγραψε το πρώτο του βιβλίο It Doesn't Have To Be Like This όπου υπογράμμιζε την περιβαλλοντική του και πολιτική του φιλοσοφία.


Επαφή με τον κόσμο των πνευμάτων.

Στην δημοσιευμένη βιογραφία του στο Ιντερνετ,γράφει ότι τον Μάρτιο του 1990,έλαβε ένα μήνυμα από τον κόσμο των πνευμάτων διάμεσου ενός μέντιουμ (φιλική συμβουλή : ποτέ μην ακούτε τις μλκ των μέντιουμ).Του είπε ότι ήταν ένας θεραπευτής (τι είδους?) που είχε επιλεχθεί (από ποιους?) για το κουράγιο του και είχε αποσταλεί για να θεραπεύσει την Γη και ότι είχε καθοδηγηθεί στο ποδόσφαιρο για να μάθει πειθαρχία (για να δείτε πως οι απατεώνες μέντιουμ μπορούν να πάρουν πληροφορίες για την ζωή σας και να τις υφάνουν σε μια κολακευτική για σας ιστορία).Θα παρατούσε την πολιτική και θα γινόταν διάσημος γράφοντας 5 βιβλία σε 3 χρόνια και μια μέρα θα γινόταν ένας μεγάλος σεισμός (τα μέντιουμ αγαπάνε να προβλέπουν φυσικές καταστροφές) και η «θάλασσα θα επανακτούσε την στεριά» (σε ποιο σημείο?) επειδή οι άνθρωποι κακοποιούσαν την Γη.

Όταν ο Icke είπε στους αρχηγούς του Πράσινου κόμματος τι είχε βιώσει, αμέσως αποκλείστηκε από το να ομιλεί στις δημόσιες συγκεντρώσεις του κόμματος.Το 1991 μετά από ένα ταξίδι στο Peru έγγραψε το Τruth Vibrations που κατέγραφε περιληπτικά τις εμπειρίες της ζωής του έως τότε με μια έμφαση στις πρόσφατες επαφές του με τα πνεύματα.Άρχισε να φοράει μόνο τουρκουαζ και στις 27 Μαρτιου 1991 έδωσε μια συνέντευξη τύπου:


«O πρώην τερματοφύλακας της Hereford United ίσιωσε τα τουρκουάζ ρούχα του,προσεκτικά επιλεγμένα για να «βρίσκονται σε συντονισμό με το σύμπαν»,έλεγξε το ρολόι του και προετοιμάστηκε να αναγγείλει το τέλος του κόσμου.Με την ίδια υπερβολική φωνή που είχε χρησιμοποιήσει στην προηγούμενη ενσάρκωση του ως αθλητικός παρουσιαστής του BBC,κάλεσε τους δημοσιογράφους σε τάξη. «Είμαι ένας διάμεσος για τον πνεύμα του Ιησου.Ο τίτλος μου δόθηκε πολύ πρόσφατα από τον godhead».


Σε μια συνέντευξη του στην εκπομπή του Terry Wogan εκείνη την χρόνια, ανακοίνωσε ότι ήταν «ο γιος του θεού» και ότι η Βρετανία θα καταστρεφόταν από παλιρροιακά κύματα και σεισμούς.Οι ανακοινώσεις του έγιναν υποδεκτες με γέλιο και κοροϊδίες από το κοινό,περίγελο από τον Τύπο και υπαινιγμούς ότι ήταν πνευματικά άρρωστος.Ο Icke αργότερα είπε ότι τα ΜΜΕ τον είχαν παρερμηνεύσει. Σύμφωνα με τον Icke χρησιμοποίησε τον όρο «ο υιός του θεού»…με την έννοια της ύπαρξης μιας όψης όπως την καταλάβαινα εκείνο τον καιρό,της Άπειρης συνείδησης που είναι τα πάντα. Όπως έχω γράψει πρωτύτερα,είμαστε σαν σταγόνες νερού σε έναν ωκεανό Άπειρης συνείδησης. (Tales From The Time Loop 2003).Σε μια συνέντευξη του το 2006 δήλωσε ότι «Ότι ο καθένας είναι γιος ή κόρη του θεού).


Αφού περιγελάστηκε ευρέως,εξαφανίστηκε από το δημοσιο βίο.Έγραψε ότι για αρκετά χρόνια,ηταν αδύνατον να περπατήσει στο δρόμο χωρίς να τον δείχνουν με το δάκτυλο και να γελάνε και ότι αυτή η εμπειρία τον βοήθησε να βρει το κουράγιο να αναπτύξει τις αμφιλεγόμενες ιδέες του, επειδή δεν φοβόταν πια την γνώμη των άλλων ανθρώπων για αυτόν.


Γραφές συνομωσίας.

Κεντρική στις ιδέες του Icke είναι η ιδέα ότι ο κόσμος ελέγχεται από μια μυστική κυβέρνηση από τραπεζίτες και επιχειρηματίες όπως οι Rockefellers και οι Rothschilds,αναφέροντας το Ολοκαύτωμα,την Βομβιστικη επίθεση στην Οκλαχόμα (όπου ένας ακροδεξιός Αμερικανός ανατίναξε ένα ομοσπονδιακό κτίριο) και τις επιθέσεις της 11 Σεπτεμβρίου του 2001 σαν παραδείγματα γεγονότων που χρηματοδοτήθηκαν και οργανώθηκαν από αυτούς.Ο βρετανός δημοσιογράφος Simon Jones γράφει ότι σύμφωνα με τον Icke «οι συνηθισμένοι άνθρωποι εξαπατώνται μαζικά στο να πιστέψουν ότι η καθημερινή πορεία των παγκόσμιων γεγονότων είναι αποτέλεσμα γνωστών πολιτικών δυνάμεων και τυχαίων ανεξέλεγκτων γεγονότων…Παρολαυτα η πορεία της ανθρωπότητας χειραγωγείται σε κάθε επίπεδο..Τωρα μπορεί να αναρωτιέστε σε ποιες φαύλες δραστηριότητες μπορούσαν να επιδοθούν αυτοί οι ανθρωποι.Ο Icke φυσικά έχει την απάντηση.Αυτά τα άτομα κανονίζουν να συμβούν γεγονότα ανά τον κόσμο,που θα προκαλέσουν μια αντίδραση από το κοινό («κάτι πρέπει να γίνει») και με την σειρά τους επιτρέπουν σε αυτούς που βρίσκονται στην εξουσία να κάνουν οτιδήποτε είχαν σχεδιάσει από την αρχή»Ο Icke αναφέρεται σε αυτό σαν την λύση προβλήματος-αντίδρασης.

Ανθρωποειδή Ερπετά

To 1999,ο Icke έγραψε και δημοσίευσε το The Biggest Secret: The Book That Will Change the World στο οποίο ισχυρίζεται ότι ο πλανήτης κυβερνάται από μια Νέα Παγκόσμια Τάξη που ελέγχεται από μια ράτσα ανθρωποειδών Ερπετών που ονομάζεται Βαβυλωνιακή Αδελφότητα.Εγραψε «Η ερευνά μου (παρένθεση τι σόι έρευνα ήταν αυτή?) δείχνει ότι προέρχεται από μια άλλη διάσταση,την κατώτερη τέταρτη διάσταση (στην φυσική όμως 4η διάσταση θεωρείται ο χρόνος),που ελέγχεται από τα ερπετά και η χειραγώγηση ενορχηστρώνεται αρχικά.΄Αλλοι άνθρωποι την γνωρίζουν ως την κατώτερη αστρική διάσταση,το μυθικό σπίτι των διαμονών και των κακοποιών οντοτήτων στις τελετές μαύρης μαγείας τους»… (παρενθεση:αλλά μην φοβάστε εγώ ένας αγράμματος ποδοσφαιριστής τα ξέρω όλα και θα σας σώσω).

Σύμφωνα με τον Ιcke,το υβριδικό ερπετό-ανθρώπινο DNA τους επιτρέπει να αλλάζουν μορφή από ερπετό σε άνθρωπο εάν καταναλώσουν ανθρώπινο αίμα (εντελώς βλακωδης άποψη,το DNA σου δίνει μια σταθερή μορφή. Ακόμα και εάν μπορούσαμε να αλλάξουμε το DNA θα απαιτούνταν τόσο πολύ ενέργεια που κανένας ζωντανός οργανισμός δεν θα μπορούσε να την αντέξει.Οπωσδηποτε δεν έχουμε κανένα στοιχείο που να δείχνει ότι η κατανάλωση αίματος ή οποιαδήποτε άλλης ουσίας μπορεί να μεταβάλει το DNA και μάλιστα με τέτοιο δραστικό τρόπο που να αλλάζει η σωματική δομή) .Έχει παραλληλισμούς με την σειρά επιστημονικής φαντασίας του 1980 V στην οποία η Γη καταλαμβάνεται από ερπετοειδείς εξωγήινους μεταμφιεσμένους σε ανθρώπους.

H ομάδα των ερπετοειδών περιλαμβάνει πολλούς εξέχοντες ανθρώπους και πρακτικά κάθε παγκόσμιο ηγέτη από την μακαρίτισσα Βασιλομήτορα της Βρετανίας έως τον George H.W. Bush,την Hilarry Clinton,τον Harold Wilson και τον Tony Blair.Αυτοί οι άνθρωποι είναι είτε ερπετοειδεις οι ίδιοι είτε εργάζονται για τους ερπετοειδεις ως αυτό που ο Icke αποκαλεί παρόμοια με σκλάβους θύματα διαταραχής πολλαπλής προσωπικότητας.(εύλογο ερώτημα: και που το ξέρει ο Icke?τους έψαξε έναν έναν?Θα άφηναν να τους πλησιάσει ένας ασήμαντος πρώην ποδοσφαιριστής έστω στα 100 μέτρα αυτοί οι VIP,πόσο μάλλον να τους κατασκοπεύσει?).Οι Rothschilds,οι Rockefellers, η Βρετανική Βασιλική οικογένεια και οι διοικούσες πολιτικές και οικονομικές οικογένειες των ΗΠΑ και του υπόλοιπου κόσμου έρχονται από τις ΙΔΙΕΣ αυτές οικογένειες.Δεν το κάνουν για λόγους σνομπισμου αλλά για διατηρήσουν όσο μπορούν μια γενετική δομή το ερπετο-θηλαστικο DNA συνδυασμό που τους επιτρέπει να αλλάζουν μορφή (και γιατί να μην αφήσουν το DNA τους να μετατραπεί εντελώς σε DNA θηλαστικού και να γλιτώσουν έτσι τον κόπο της μεταμόρφωσης κάθε λίγο και λίγακι?Επίσης η αιμομιξία είναι αυτή που αλλάζει τα φώτα στο DNA με την συσσώρευση γενετικών λαθών καθώς συγγενείς που διασταυρώνονται διασταυρώνουν και τα όμοια γενετικά τους λάθη).

Έχει δηλώσει ότι η Dianna πριγκίπισσα της Ουαλίας δολοφονήθηκε επειδή είχε ανακαλύψει ότι ο Κάρολος και η Καμιλα είχαν αποκτήσει ένα παιδί που θυσιάστηκε σε σατανιστικη τελετουργία (μα αυτό το παιδί θα ήταν τόσο άσχημο που θα τρόμαζε και τον ίδιο τον Σατανά :P).Ο Icke επίσης έγγραψε ότι σύμφωνα με την Christine Fitzgerald,ένα έμπιστο πρόσωπο της Dianna,πίστευε ότι η Βρετανική βασιλική οικογένεια συνδέονταν με ερπετά και ότι τους είχε δει να αλλάζουν μορφή.


Αυτά αναφέρει η Wikipedia

Να και ένα κομμάτι από άρθρο του βρετανικού σκεπτικιστικό site με θέμα τον Icke:


…Η online βιογραφία του αναφέρει το επάγγελμα του ως «από το 1990 είναι ένας ερευνητής πλήρους απασχόλησης που διερευνά το ποιος και τι κυβερνάει στην πραγματικότητα τον κόσμο».


Αυτό το «ποιος και τι» ο Icke πιστεύει ότι είναι οι Illuminate,μια υποθετική ισχυρή ελίτ,που αποτελείται από 4ης διαστάσεως εξωγήινα ανθρωποειδή ερπετά.Στο βιβλίο “Children of the Matrix” ο Icke λέει ότι 13 οικογένειες έχουν αυτό το υβριδικό DNA και η ατζέντα τους περιγράφεται στην ιστοσελίδα του ως εξής:Οι ερπετοειδεις και άλλες οντότητες που μας χειραγωγούν υπάρχουν πέραν από την ακτίνα των συχνοτήτων των αισθήσεων μας.Η δική τους φυσική μορφή έχει διασπαστεί και δεν μπορούν πλέον να αναπαραχθούν.Έτσι αποζήτησαν να διεισδύσουν στην ανθρώπινη μορφή και την χρησιμοποιήσουν για να υπάρξουν και να ελέγξουν σε αυτή την διάσταση.

Πιστεύει ότι αυτά τα άτομα μπορούν να αλλάζουν μορφή και ότι έχουν διεισδύσει στους Μασόνους,την Τρίμερη Επιτροπή,την ομάδα Bildeberg και το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων. Πιστεύει επίσης ότι είναι ένοχοι Σατανιστικης λατρείας περιλαμβανόμενης της αιμοποσίας και θυσίας παιδιών και ισχυρίζεται ότι οι αριθμοί τους περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων των George Bush,τους Clintons,την Βασιλική οικογένεια,τον ηθοποιό Kris Kristofferson και τον τραγουδιστή Boxcar Willie.

O Icke πιστεύει ότι η ατζέντα των Illuminate είναι να καθυποτάξουν τις μάζες με ένα σύστημα νοητικού ελέγχου.Δίπλα σε αυτό, παρατίθεται ο ισχυρισμός ότι οι Illyminati θέλουν να δημιουργήσουν έναν κόσμο φόβου ώστε οι ερπετοειδεις Illuminati να τραφούν από την αρνητική ενέργεια (ξεκάθαρες New Age επιρροές εδώ).Φαίνεται από την ιστοσελίδα του ότι αυτός ο φόβος θεωρείται ως πηγή τροφής και όχι σαν μεταφορά για την απόλαυση της εξουσίας.Είναι δύσκολο να βρεθούν αποδείξεις για την ύπαρξη μίας τέτοιας τροφικής αλυσίδας.


O Icke εμπνεύστηκε από τη χολιγουντιανή ταινία The Matrix.Γράφοντας το 2004 πιστεύει ότι η ατζεντα του μικροτσίπ είναι ένας άμεσος κίνδυνος. “Πρέπει να πάρουμε πίσω τον έλεγχο των μυαλών μας.Οι ζωές που ζούμε είναι απατηλές ψευδαισθησιακές εκδηλώσεις της φαντασίας μας περιγράφοντας την κατάσταση μας σαν ολογραφική παρόμοια με εκείνες στο Matrix».Υποθετικά το γεγονός ότι οι πληροφορίες εκ των εσω του Matrix τις είδαν εκατομμύρια ήταν μια παράβλεψη από την Χολιγουντιανή μυστική ομάδα των Illuminate.


Πήγες του Icke.


Aπο ποια αξιόπιστη πηγή αντλεί ο Icke αυτές τις συνταρακτικές πληροφορίες?


Από μέντιουμ!(γελάστε ελευθέρα):

A “channelled source” has told him that the mind–controlled celebrities do not have cosmetic surgery out of vanity: “Cosmetic surgery is necessary to conceal exactly what is being done to them on a biological and genetic level.”

In addition to using "channelled" sources, Icke embraces many of the New Age pastimes. He has worked with healers and psychics and has spoken at length about his own spiritual awakening when he heard voices and was physically directed by an unseen force to stop and look at the New Age book section whilst on holiday. This awakening was further developed whilst on a visit to Peru, when Icke’s arms were held aloft at a historical site, by the same unseen force, accompanied by the reassurances of a disembodied voice speaking to him.

Aπο τσαρλατάνους ψευτοθεραπευτες:

Whilst in Australia, Icke visited and was treated by a healer who helped his arthritis. Whilst there, Icke claims to have seen many instances of incredible healing, including cured lung cancer and mended spinal cords: “These are not miracles, though they would appear to be. They are the expert use of the life force which some call Prana. The very knowledge that the Illuminati has worked so hard to suppress.”

Aπο εμπειρίες με παραισθησιογόνα φυτά:

Icke’s spiritual enlightenment and revelations have carried on apace, and as luck would have it, provided material for many further books. In 2002 whilst on a visit to Brazil, Icke tried a local psychoactive substance called ayahuasca. The resulting 5 hour drug trip led to him hearing a voice that told him “Infinite love is the only truth, everything else is illusion”.

In January 2003, he traveled to Brazil, and later talked about having used Ayahuasca: "[It] is a plant – a rain forest plant – which they turn in to what they call a turn and Shaman in South America have been using it for centuries at least to take people into other realms of reality. ... I took it twice and it was an experience – particularly on the 2nd night – that completely transformed my view of life. What it did was take my intellectual understanding that the world is an illusion into the realms of knowing it’s an illusion and there’s a difference between intellectually understanding it’s an illusion and this level of knowing it because you’ve experienced it. I got to the age of 50 without taking a single magic mushroom and I never even had one smoke of pot or anything." [18]

Icke has no empirical evidence that any of his reptilian agenda or global governance is actual fact. He admits that at school he was bored rigid by mainstream teaching : "He rejected it all with a sort of inner knowing that it was not relevant to him." He has continued to eschew reality and has set great store by information and prophecies gathered from psychics.

(μετάφραση) O Icke δεν διαθέτει καμία εμπειρική απόδειξη ότι οποιοδήποτε τμήμα της ερπετοειδους του ατζέντας ή της παγκόσμιας κυβέρνησης είναι αληθινό. Παραδέχεται ότι στο σχολείο βαριόταν αφόρητα από την καθιερωμένη διδασκαλία.»Τα απέρριψε όλα αυτά με ένα είδος εσωτερικής επίγνωσης ότι δεν ήταν σχετικά με αυτόν».Συνέχισε να αποφεύγει την πραγματικότητα και έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο αρχείο από πληροφορίες και προφητείες που συνέλεξε από μέντιουμ…


[Ι]Α ο David Icke ακούει και φωνές που του λένε τι να κάνει…[/Ι]
(ακουω φωνες γιατρε μου που κανενας αλλος δεν ακουει,ειναι σοβαρο?)


…and has spoken at length about his own spiritual awakening when he heard voices and was physically directed by an unseen force to stop and look at the New Age book section whilst on holiday

(μτφ) "και εχει μιλησει επι μακρον για την δικη του πνευματικη αφυπνηση οταν ακουσε φωνες και μια αορατη δυναμη οδηγησε το σωμα του να σταματησει και να κοιταξει στο τμηνα Νεοεποχιτικων βιβλιων κατα την διαρκεια των διακοπων του"

Τόσο αξιόπιστες πηγές….Και τόσο αξιοπρόσεκτη και αξιοσέβαστη μεθοδολογία

Αυτά για τον κύριο Ιcke τον αγράμματο πρώην ποδοσφαιριστή που με κάμποση παράνοια,ακούγοντας τα απατηλά λόγια των μέντιουμ,καπνίζοντας παραισθησιογόνα φυτά, ακούγοντας τις φωνές μέσα στο κεφάλι του που του λένε τι να κάνει και απορρίπτοντας κάθε επιστημονική απόδειξη σαν ξεγέλασμα από τα ερπετα,έφτιαξε το παραμυθάκι των ερπετοειδων εξωγήινων που πίνουν αίμα για να αλλάζουν μορφη και θυσιάζουν παιδάκια στον Σατανά (αυτό το τελευταίο δεν κολλάει πουθενά).

Οσο αξιοπιστες ειναι οι πηγες του Ντενικεν τόσο αξιοπιστες ειναι και οι πηγες των Ελλανοφαν.


quote:
Η Ανδρομέδα είναι το σπίτι της λευκής φυλής.

Ολες οι φυλες εχουν κοινο προγονο την μαυρη φυλη.Get over it.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

**___*__****
Διεγραμμένος Λογαριασμός


27 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/07/2006, 22:46:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους **___*__****
Δεν έχω καμία σχέση με icke. Απ'ότι έχω ακούσει σπέρνει ανακρίβειις
Αν και ο icke είναι η κύρια πηγή περί των δρακονιανών..
Όπως καταλαβαίνεις έχουν αρχίσει να φοβούνται και διαρρέουν πληροφορίες.
Δεν τους μένει όμως πολύ χρόνος ακόμα!

quote:
Ολες οι φυλες εχουν κοινο προγονο την μαυρη φυλη.Get over it.

Η συμπαθής μαύρη φυλή είναι ο μόνος δικαιωματικά αυτόχθον κάτοικος της Γαίας, γεννημένος με τον πλανήτη.
Οι Λευκοί άνθρωποι δεν προήλθαν από τους μαύρους. Έχουν εξελιχθεί σε άλλα συστήματα και ήρθαν εδώ πριν αρκετά εκατομμύρια χρόνια.
Πρώτη καταγεγραμμένη επαφή με τους Ντόγκον, Μάλι Αφρικής.
Ανταλλαγή συμπαντικων γνώσεων υπέρπυκνου άστρου Σειρίου Β.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Βρίλ
Μέλος 3ης Βαθμίδας


659 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/07/2006, 23:23:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Βρίλ
Αναζητήστε τους ειδικούς !

Ψυχοθεραπεία, ειδικά φάρμακα και πάλι ψυχοθεραπεία !

Η εποχή, ποθ ο Αδόλφος σας έστελνε σε ειδικά σταρόπεδα, έχει (δυστυχώς ή ευτυχώς) περάσει ανεπιστρεπτί !

Αλήθεια, όταν προσκολήσατε στα ιδεώδη του, σίγουρα δεν ξέρατε τι έκανε στους συν-αδέλφους σας, έστι δεν έιναι ?

*** Η Καλή Κουβέντα Φέρνει Την Άλλην ***
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

OEN
Νέο Μέλος


15 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/07/2006, 23:29:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους OEN
ΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
ΑΓΩΝ ΙΕΡΟΣ ΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ: ΝΟΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ, Η ΜΑΧΗ EXEI ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΑΠΟΠΤΥΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΜΗΝΟΥΣ 13 ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΑΣ ΓΑΙΑ.
Ο ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΙΜΟΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ,ΕΙΘΕ ΤΟ ΦΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ
ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ,ΚΡΟΝΙΩΝ ΛΕΒΑΝΙΩΝ, "GREYS", "REPTILIANS"ΣIN-ΣIΩN-YHWE".

ΕΙΣ ΠΟΡΕΙΑΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΣ..
oen
]+[Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

**___*__****
Διεγραμμένος Λογαριασμός


27 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/07/2006, 23:43:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους **___*__****
quote:
Ψυχοθεραπεία, ειδικά φάρμακα και πάλι ψυχοθεραπεία !

Μάλλον εσύ το χρειάζεσαι αυτό απαισιώτατο Βριλ-άκι μου...

Μετά μέγιστης αηδίας, αποστροφής και απέχθιας.

]+[ HELLENIANΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AZAΧ_ΧΑΖΑ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Uzbekistan
301 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/07/2006, 23:48:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AZAΧ_ΧΑΖΑ
quote:

masonoterica λέει...

Δεν έχω καμία σχέση με icke. Απ'ότι έχω ακούσει σπέρνει ανακρίβειις


Μήπως ...λέω μήπως ΠΕΡΙΑΥΤΟΛΟΓΕΙΣ;;;;;

ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΥΤΙ .... Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ....Ο άσπρος σίφουνας....

Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

**___*__****
Διεγραμμένος Λογαριασμός


27 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/07/2006, 00:01:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους **___*__****
Ενώ ο δικός σου "ερπετοειδής" εγκέφαλος δουλεύει σώστα; Είσαι σίγουρος γι'αυτό ΑΖΑΧ ...ΧΑΖ(Ε);

Mετά μέγιστης αηδίας, αποστροφής, απέχθιας.

]+[ HELLENIANΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

OEN
Νέο Μέλος


15 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/07/2006, 00:06:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους OEN
οταν φτασεις στην 18η βαθμιδα σοδομισμου-μασωνισμου ενημερωσε μας να σε λαβουμε σοβαρα υπ οψιν.ως τοτε καλα γ..μ.ισια.
υποτακτικε..
μετα βδελιγμιας αηδιας και μεγιστης αποστροφης

oen
]+[Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

OEN
Νέο Μέλος


15 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/07/2006, 00:14:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους OEN
εχε υπ οψιν οτι μασωνικ vodafone κτλ δεν χρησιμοποιουμε.
την ακτινοβολια του κινητου σου να φοβασαι..
κινδυνος εγκαιφαλικου
oen
]+[Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/07/2006, 00:22:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech

quote:
Δεν έχω καμία σχέση με icke. Απ'ότι έχω ακούσει σπέρνει ανακρίβειις
Αν και ο icke είναι η κύρια πηγή περί των δρακονιανών..
Όπως καταλαβαίνεις έχουν αρχίσει να φοβούνται και διαρρέουν πληροφορίες.

Γιατι να διαρευσουν πληροφοριες επειδη φοβουνται?Δε θα ηταν καλυτερο να κανουν την παπια?

quote:
Οι Λευκοί άνθρωποι δεν προήλθαν από τους μαύρους. Έχουν εξελιχθεί σε άλλα συστήματα και ήρθαν εδώ πριν αρκετά εκατομμύρια χρόνια.
Πρώτη καταγεγραμμένη επαφή με τους Ντόγκον, Μάλι Αφρικής.
Ανταλλαγή συμπαντικων γνώσεων υπέρπυκνου άστρου Σειρίου Β.

Oι Ντογκον εμαθαν για τον Σειριο Β μεσω της επαφης τους με τους λευκους δυτικους ανθρωπους και οχι απο εξωγηινους.

Ναι κοιτα ακομα και εαν αυτη η ιστορια ειναι αληθινη τους Ντογκον κατ αυτη την θεωρια ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΛΕΥΚΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΑΛΛΑ gly, amphibious* extraterrestrials, the Nommos=ασχημοι αμφιβιοι εξωγηινοι που μαλλον δνε μοιαζουν και πολυ ουτε με τους Ελληνες ούτε με τους λευκους ούτε με τους ανθρωπους

Αλλα το κυριοτερο αυτη η ιστορια ειναι διατρητη.

Παραθετω το αρθρο ενδεικτικα και μεταφραζω καποια σημεια κλειδια.

Dogon and Sirius

(Οι Ντογκον και ο Σειριος)

The Dogon are a people of about 100,000 who dwell in western Africa. According to Robert Temple (The Sirius Mystery), the Dogon had contact with some ugly, amphibious* extraterrestrials, the Nommos, some 5,000 years ago. The aliens came here for some unknown reason from a planet orbiting Sirius some 8.6 light years from earth. The alleged visitors from outer space seem to have done little else than give the earthlings some useless astronomical information.

One of Temple's main pieces of evidence is the tribe's alleged knowledge of Sirius B, a companion to the star Sirius. The Dogon are supposed to have known that Sirius B orbits Sirius and that a complete orbit takes fifty years. One of the pieces of evidence Temple cites is a sand picture made by the Dogon to explain their beliefs. The diagram that Temple presents, however, is not the complete diagram that the Dogon showed to the French anthropologists Marcel Griaule and Germaine Dieterlen, who were the original sources for Temple's story. Temple has either misinterpreted Dogon beliefs, or distorted Griaule and Dieterlen's claims, to fit his fantastic story.

(Ενα απο τα ενδεικτικα στοιχεια της θεωριας του Temple ειναι η υποθετικη γνωση της φυλης της υπαρξης του Σειριου Β.Οι Ντογκον υποτιθεται οτι γνωριζαν οτι ο Σειριος Β περιστρεφεται γυρω απο τον Σειριο Α και οτι μια πληρης περιστροφει διαρκει 50 ετη.Ενα απο τα στοιχεια που παρουσιαζει ο Temple όμως δεν ειναι το πληρες διαγραμμα που οι Ντογκον εδειξαν στους γαλλους ανθρωπολογους Marcel Griaule και Germaine Dieterlen που ηταν οι αρχικες πηγες της ιστοριας του Temple.Ο Temple ειτε παρερμηνευσε τις πεποιθησεις των Ντόγκον είτε διαστρεβλωσε τους ισχυρισμους των Griaule και Dieterlen για να ταιριαξουν στην φανταστικη θεωρια του.)

Griaule and Dieterlen describe a world renovation ceremony, associated with the bright star Sirius (sigu tolo, "star of Sigui"), called sigui, held by the Dogon every sixty years. According to Griaule and Dieterlen the Dogon also name a companion star, po tolo "Digitaria star" (Sirius B) and describe its density and rotational characteristics. Griaule did not attempt to explain how the Dogon could know this about a star that cannot be seen without telescopes, and he made no claims about the antiquity of this information or of a connection with ancient Egypt.*

(Οι Griaule και Dieterlen περιγραφουν μια τελετη αναγεννησης του κοσμου που σχετιζεται με το λαμπρο αστρο Σειριο (sigu tolo, "Αστρο του Sigui") που κανουν οι Ντογκον καθε εξήντα χρόνια.Συμφωνα με τους Griaule and Dieterlen οι Ντογκον επισης ονομαζουν ενα αστρο συνοδο,"po tolo" "Αστρο Digitaria" (Σειριο Β) και περιγραφουν την πυκνοτητα του και τα χαρακτηριστικα της περιστροφης του..Ο Griaule δεν προσπαθησε να εξηγησει γιατι οι Ντογκον μπορουσαν να το ξερουν αυτο για ενα αστρο που δεν ειναι ορατο χωρις την χρηση τηλεσκοπιου και δεν εκανε ισχυρισμους αναφορικα με την αρχαιοτητα αυτης της πληροφοριας ή της συνδεσης της με την αρχαια Αιγυπτο).

Temple lists a number of astronomical beliefs held by the Dogon that seem curious. They have a traditional belief in a heliocentric system and in elliptical orbits of astronomical phenomena. They seem to have knowledge of the satellites of Jupiter and rings of Saturn, among other things. Where did they get this knowledge, he asks, if not from extraterrestrial visitors? They don’t have telescopes or other scientific equipment, so how could they get this knowledge? Temple’s answer is that they got this information from amphibious aliens from outer space.

(Ο Temple αριθμει μια σειρα αστρονομικων πεποιθησεων των Dogon που φαινονται αξιοπεριεργες.Εχουν μια παραδοσιακη αντιληψη σε ενα Ηλιοκεντρικο συστημα και τις ελλειπτικες τροχιες των αστρονομικων φαινομενων.Φαινεται να εχουν γνωση των δορυφορων του Δια και τψν δακτυλιων του Κρονου αναμεσα στα αλλα.Απο που αποκτησαν αυτη την γνωση διερωταται εαν οχι απο εξωγηινους επισκεπτες?Δεν διαθετυ τηλεσκοπθα ή αλλο επιστημονικο εξοπλισμο αρα απο που ελαβαν αυτη την γνωση?Η απαντηση του Temple ειναι οτι ελαβαν αυτη την γνωση απο αμφιβιους εξωγηινους.)

Afrocentrists, on the other hand, claimed that the Dogon could see Sirius B without the need of a telescope because of their special eyesight due to quantities of melanin (Welsing, F. C. 1987. "Lecture 1st Melanin Conference, San Francisco, September 16-17, 1987"). There is, of course, no evidence for this special eyesight, nor for other equally implausible notions such as the claim that the Dogon got their knowledge from black Egyptians who had telescopes.

(Οι Αφροκεντριστες απο την αλλη,ισχυριστηκαν οτι οι Ντογκον μπορουσαν να δουν τον Σειριο Β χωρις να εχουν αναγκη απο τηλεσκοπιο χαρη στην ειδικη τους οραση ενεκα των ιδιοτητων της μελανινης.Φυσικα δεν υπαρχουν στοιχεια που να υποστηριζουν την υπαρξη αυτης της ειδικης ορασης ούτε για αλλες απιθανες ιδεες όπως οτι οι Ντογκον πηραν τηννγνωση απο μαυρους Αιγυπτιους που ειχαν τηλεσκοπια.)

a terrestrial source?

(Μια γηινη πηγη?)

Carl Sagan agreed with Temple that the Dogon could not have acquired their knowledge without contact with an advanced technological civilization. Sagan suggests, however, that that civilization was terrestrial rather than extraterrestrial. Perhaps the source was Temple himself and his loose speculations on what he learned from Griaule, who based his account on an interview with one person, Ambara, and an interpreter.

Ο Carl Sagan συμφωνησε με τον Temple οτι οι Ντογκον δεν θα μπορουσαν να αποκτησουν αυτη την γνωση χωρις επαφη με καποιο ανεπτθγμενο τεχνολογικα πολιτισμο.Ο Sagan ομως προτεινει οτι ο πολιτισμος αυτος ηταν γηινος μαλλον παρα εξωγηινος.Ισως η πηγη ηταν ο ιδιος ο Temple και οι χαραλες του υποθεσεις πανω σε οτι εμαθε απο τον Griaule που βασισε την ιστορια του πανω σε μια συνεντευξη με εναν ανθρωπο τον mbara και εναν διερμηνεα.

According to Sagan, western Africa has had many visitors from technological societies located on planet earth. The Dogon have a traditional interest in the sky and astronomical phenomena. If a European had visited the Dogon in the 1920's and 1930's, conversation would likely have turned to astronomical matters, including Sirius, the brightest star in the sky and the center of Dogon mythology. Furthermore, there had been a good amount of discussion of Sirius in the scientific press in the '20s so that by the time Griaule arrived, the Dogon may have had a grounding in 20th century technological matters brought to them by visitors from other parts of earth and transmitted in conversation.

Συμφωνα με τον Sagan η Δυτικη Αφρικη ειχε πολλους επισκεπτες απο τεχνολογικα ανεπτυγμενους πολιτισμους με εδρα τον πλανητη γη.Οι Ντογκον εχουν ενα παραδοσιακο ενδιαφερον για τον ουρανο και τα αστρονομικα φαινομενα.Eαν ενας Ευρωπαιος ειχε επισκεφτει τους Dogon την δεκαετια του 20 και του 30 η συζητηση θα ειχε στραφει πιθανοτατα σε αστρονομικα θεματα,περιλαμβανομενου του Σειριου του λαμπροτερου αστρου του ουρανου και κεντρο της μυθολογιας των Dogon.Eπιπλεον την δεκαετια του 20 ειχαν γινει μεγαλες συζητησεις αναφορικα με τοιν Σειριο στον Επιστημονικο Τυπο ώστε όταν εφτασε ο Griaule οι Dogon να ειχαν ήδη αποκτησει μια βαση σε θεματα της τεχνολογιας του εικοστου αιωνα που εφτασαν σε αυτους απο αλλα μερη της γης και μεταδοθηκαν με την συζητηση.

Or, Griaule's account may reflect his own interests more than that of the Dogon. He made no secret of the fact that his intention was to redeem African thought. When the Belgian Walter van Beek studied the Dogon, he found no evidence they knew Sirius was a double star or that Sirius B is extremely dense and has a fifty-year orbit.

Η η ιστορια του Griaule μπορει να αντακλα τα δικα του ενδιαφεροντα περισσοτερο παρα των Dogon.Δεν εκρυψε το γεγονος οτι η προθεση του ηταν να αποκαταστησει την Αφρικανικη σκεψη (αρα επινοησε την ιστορια για να εξυψωσει μια Αφρικανικη φυλη στα ματια των λευκων).Οταν ο Βελγος Walter van Beek μελετησε τους Dogon δεν βρηκε ενδειξεις τι οι Dogon γνωριζαν οτι οι Σειριος είναι διπλο αστρο ή οτι ο Σειριος Β ειναι εξαιρετικα πυκνος και εχει μια πενηνταχρονη τροχια.

Knowledge of the stars is not important either in daily life or in ritual [to the Dogon]. The position of the sun and the phases of the moon are more pertinent for Dogon reckoning. No Dogon outside of the circle of Griaule's informants had ever heard of sigu tolo or po tolo... Most important, no one, even within the circle of Griaule informants, had ever heard or understood that Sirius was a double star (Ortiz de Montellano).*

Η γνωση των αστρων δεν ειναι σημαντικη ουτε στην καθημερινη ζωη ούτε στην τελετη (για τους Dogon).Η θεση του Ηλιου και οι φασεις της Σεληνης ειναι πιο σχετικες με την σκεψη των Dogon.Κανενας Dogon εξω απο τον κυκλο των πληροφοριοδοτων του Griaule είχε ακουσει ποτε για τον sigu tolo ή για τον po tolo.Το κυριοτερο κανενας ακομα και μεσα στον κυκλο των πληροφοριοδοτων του Griaule είχε ακουσει ποτε ή καταλαβαινε (την εννοια του διπλου αστρου)οτι ο Σειριος ηταν διπλο αστρο.

According to Thomas Bullard, van Beek speculates that Griaule "wished to affirm the complexity of African religions and questioned his informants in such a forceful leading manner that they created new myths by confabulation." Griaule either informed the Dogon of Sirius B or "he misinterpreted their references to other visible stars near Sirius as recognition of the invisible companion" (Bullard).

Συμφωνα με τον Thomas Bullard,ο van Βeek υποθετει οτι ο Grieule "επιθυμουσε να επιβεβαιωσει την περιπλοκοτητα των Αφρικανικων θρησκειων και εξετασε τους πληροφοριοδοτες του με τετοιο ισχυρα χειραγωγικο τρόπο (τους καθοδηγουσε λοιπον) που δημιουργησαν νεους μυθους με την κουβεντα".Ο Griaule είτε πληροφορησε τους Dogon για τον Σειριο Β είτε "παρερμηνευσε τις αναφορες τους σε αλλα ορατα αστρα πλησιον του Σειριου ώς αναγνωριση της υπαρξης του αορατου συνοδου".

The only mystery is how anyone could take seriously either the notion of amphibious aliens or telescopic vision due to melanin.

See also von Däniken, Zecharia Sitchin, and UFO.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

**___*__****
Διεγραμμένος Λογαριασμός


27 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/07/2006, 00:23:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους **___*__****
Η τελετουργική μάσκα χορού της φυλής Ντόγκον του Μάλι της Αφρικής διακοσμείται από το αρχαϊκό έμβλημα της ανδρομεδίου συμπαντικής ιεραρχίας, τον Απολλώνιο Μέσο Ηλιο. ]-[


Η ύπαρξη, η περίοδος τροχιάς και η θέση του Σείριου Β, συμπαντική ανδρομέδια γνώσις μεταφερόμενη στόμα σε στόμα από αρχαιοτάτων χρόνων εις τα χρονικά της φυλής Ντόγκον.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

OEN
Νέο Μέλος


15 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/07/2006, 00:26:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους OEN
ΠΑΓΙΔΕΣ ΨΥΧΩΝ
30-11-2005

ΑΝΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΥΤΗ... ...AΠO THN ΠPΩTH ΔIAΣTAΣH,

AΦIKNOYMENOΣ EIΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ,

AΠOKTHΣE EΛEΓXO TΩN NEΩN IKANOTHTΩN ΣOY.

ΣYNHΘIΣE THN NEA OΠTIKH TΩN OΦΘAΛMΩN ΣOY.

ΠEIPAMATIΣOY ME TIΣ NEOENEPΓOΠOIHΘΕΙΣEΣ ΔYNAMEIΣ ΣOY.

ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ AMEΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΙΣ ΤΑ ΑΣΤΡΑ.

ΠOΛΛEΣ AΠO TIΣ ΔΙΟΔOYΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑ ΑΣΤΡΑ EINAI ΠAΓIΔEYMENEΣ.

ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΙΜΟΒΟΡΑ, ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ, ΒΡΩΜΕΡΑ, MIΣANΘPΩΠA ΔPAKONIANA ΣEΛHNIAKA ONTA.

ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤA ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΣ ENTYΠΩΣIAKA ΠOΛYXPΩMA ΦΩTA, ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΥΛΩΣ ΘΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘOYN ΝΑ ΣΕ ΔΕΛΕΑΣOYN.

MEINE MAKPIA AΠO ΑΥΤΑ TA ΣEΛHNIAKA ΠAPKA - "LUNA PARK", TA OΠOIA EYPIΣKONTAΙ ΔIAΣKOPΠIΣMENA EIΣ TPOXIA ΠEPIΞ THΣ ΓAIAΣ.

MEINE MAKPIA AΠO THN ΔPAKONIANH ΣEΛHNH.

EΠEΛEΞE MIA ΔIOΔO OΠOY ΘA ΦAINETAI TO XPYΣOKYANO TOY ΓAΛAΞIA ΣEΛAΓIΣMA EΠI TOY ΣKOYPOY XITΩNOΣ TOY AXANOYΣ ΣYMΠANTOΣ.

EAN EΠIΛEΞEIΣ NA MEINEIΣ EIΣ THN ΓAIA ΔIA ENA OPIΣMENO XPONIKO ΔIAΣTHMA, ΜΕΙΝΕ ΠΛΗΣΙΟΝ ΗΜΩΝ.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΜΑΣ.

ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ.

ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΣΟΥ, ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ.

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ.

ΦOPA ΠPOΣΩΠEIA.

ΒΕΒΑΙΩΣΟΥ ΔΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΟΣΩΝ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ.

ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΔΙΑ ΝΑ ΣE ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΝ.

ENΔEXOMENΩΣ, NΑ XPEIAΣΘEI ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕIΣ.

ΘA EIMEΘA EKEI.

NA ΘYMAΣAI, ΟΤΙ MONON H AΓNOIA KAI Ο ΦΟΒΟΣ ΤΡΕΦOYN ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.

ΔΙΟΤΙ, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ

ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΕΙΣ ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΨΥΧΩΝ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ

ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔPAKONIANHΣ ΛΕΒΑΝ (ΣΕΛΗΝΗΣ) ΚΑΙ THΣ ΛΙΛΙΘ, ΥΠΟΦΕΡΟΝΤΑΣ KAI OYPΛIAZONTAΣ BAΣANIZOMENEΣ,

OMHPOI TOY ΓAΛAΞIAKOY EΓKΛHMATIA ΓIOYNT-ΓIAXBE-IAXΩBA-XPIΣTOY KAI TOY KATAΠTYΣTOY,

ΠPΩHN ANΔPOMEΔIOY, ΠPOΔOTH AΠOΣTATH KPONOY-ΣABBAΩΘ.

ΟΣΟΙ EΛΛHNEΣ KAI OΣOI ANΘPΩΠOI, EXOYN AΠOΠOIHΘEI THΣ ENΦΩTOY ANΘPΩΠINOY ΦYΣEΩΣ TOYΣ

KAI EXOYN ΣYNEIΔHTΩΣ METATPAΠEI EIΣ EPEBOΛAΓNA AΠOKTHNΩMENA EPΠONTA ΠPOBATA

- ΠΙΣΤΟYΣ OIAΣΔHΠOTE ΘΡΗΣΚΕΙAΣ 'H ΣTOAΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ OYΔEMIA ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΔIAΦYΓHΣ.

www.e-e-e.gr
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AZAX_XAZA
Νέο Μέλος


6 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/07/2006, 00:32:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AZAX_XAZA
quote:

ΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
ΑΓΩΝ ΙΕΡΟΣ ΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ: ΝΟΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ, Η ΜΑΧΗ EXEI ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΑΠΟΠΤΥΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΜΗΝΟΥΣ 13 ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΑΣ ΓΑΙΑ.
Ο ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΙΜΟΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ,ΕΙΘΕ ΤΟ ΦΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ
ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ,ΚΡΟΝΙΩΝ ΛΕΒΑΝΙΩΝ, "GREYS", "REPTILIANS"ΣIN-ΣIΩN-YHWE".

ΕΙΣ ΠΟΡΕΙΑΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΣ..
oen
]+[


Εγώ διαβάζοντας τα παραπάνω.......κατάλαβα τα παρακάτω......

ΕΙΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΠΑΛΑΒΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ,
ΑΓΩΝ ΒΛΑΚΑΙΩΔΟΣ ΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ: ΟΡΑΜΑΤΙΚΑ, ΝΤΙΕΝΕΙΚΑ, ΔΡΑΚΟΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΑ, Η ΜΑΧΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ. ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΑΠΟΧΑΥΝΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΝΤΑΡΘ ΒΕΙΝΤΑΡ ΚΑΙ ΛΟΥΚ ΣΚΑΙΓΟΥΟΚΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Ο ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΙΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ, ΤΟ ΜΑΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΟΥΓΚΛ ,ΕΙΘΕ Ο ΠΑLMOLIVΟ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ
ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ,ΚΡΟΝΙΩΝ ΛΕΒΑΝΙΩΝ, "GREYS", "REPTILIANS"ΣIN-ΣIΩN-YHWE", ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΩΝ, JOHNNY WALKER BLACK LABEL, HAMSTER KAI ΣΑΜΙΑΜΙΔΩΝ....

ΕΙΣ ΠΟΡΕΙΑΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ, ΚΑΙ Η ΚΕΦΑΛΗΝ ΣΑΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ....Ο άσπρος σίφουνας....

Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

**___*__****
Διεγραμμένος Λογαριασμός


27 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/07/2006, 00:36:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους **___*__****
quote:
Oι Ντογκον εμαθαν για τον Σειριο Β μεσω της επαφης τους με τους λευκους δυτικους ανθρωπους και οχι απο εξωγηινους.

Ακριβώς. Λευκοί άνθρωποι εξ Ανδρομέδας-Σειρίου προ εκατομμυρίων ετών τους μετάδωσαν την πληροφορία ως αντάλλαγμα για να φιλοξενηθούν λευκοί πληθυσμοί στον πλανήτη (στις βόρειες χώρες)

ΝΟΜΟΣ είναι ελληνικότατη αρχαϊκή λέξις, η πρωτογλώσσα των ανδρομεδίων, και παραπέμπει ευθέως στους ερχόμενους ΔΙΚΑΣΤΕΣ.

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

Για τα περι αμφιβίων προφανώς πρόκειται περι μεταφοράς-αλληγορίας από το πέρασμα της πληροφορίας στόμα με στόμα ανα τους αιώνες.

Ίσως να σημαίνει κάτι σημαντικό ίσως και όχι.

]+[ HELLENIAN
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/07/2006, 00:36:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech
quote:
Η τελετουργική μάσκα χορού της φυλής Ντόγκον του Μάλι της Αφρικής διακοσμείται από το αρχαϊκό έμβλημα της ανδρομεδίου συμπαντικής ιεραρχίας, τον Απολλώνιο Μέσο Ηλιο. ]-[

H απαντηση σε αυτες τις θεωριες διδεται απο το αμεσως προηγουμενο μου μηνυμα.Η πηγη αυτης της πληροφοριας περι Σειριου Β στους Ντογκον ειναι γηινη και ο πλεον πιθανος πληροφοριοδοτης των Dogon περι Σειριου Β ειναι ο γαλλος ανθρωπολογος Marcel Griaule.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

OEN
Νέο Μέλος


15 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/07/2006, 00:40:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους OEN
ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΩ,ΟΙ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ-SODOMISM ΦΤΑΙΝΕ.
ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ..
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΩ ΘΡΩΣΚΩ..
ΑΛΛΑ ΟΝ ΘΡΩΠΟΣ..
ΜΕΤΑ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣ ΕΙΣ ΟΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ
ΟΕΝ
]+[Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
AZAX_XAZA
Νέο Μέλος


6 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/07/2006, 00:41:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AZAX_XAZA
quote:

Ενώ ο δικός σου "ερπετοειδής" εγκέφαλος δουλεύει σώστα; Είσαι σίγουρος γι'αυτό ΑΖΑΧ ...ΧΑΖ(Ε);

Mετά μέγιστης αηδίας, αποστροφής, απέχθιας.

]+[ HELLENIAN


ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣ) ΕΝΩ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ...Π.Χ. ΕΣΥ... ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ....Ο άσπρος σίφουνας....

Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

**___*__****
Διεγραμμένος Λογαριασμός


27 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/07/2006, 00:41:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους **___*__****
quote:
εγώ διαβάζοντας τα παραπάνω.......κατάλαβα τα παρακάτω......

Αφού κατάλαβες και κάτι... πάλι καλά...
και σε είχα για τελείως ανεγκέφαλο.

Μετά μέγιστης αηδίας & απέχθιας προς ανιεράρχητους ανίδεους νεοψευδέλληνες γιαχβικά και ιαπετικά κρόνια/λεβάνια συχάματα.

]+[ HELLENIANΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AZAX_XAZA
Νέο Μέλος


6 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/07/2006, 00:47:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AZAX_XAZA
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ...ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ...ΤΟΥΣ "ΗΡΩΕΣ"...ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ....ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.......ΕΙΣΑΣΤΕ Ο ΑΝΘΟΣ....

ΔΡΑΚΟΝΙΟΙ...ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΡΕΜΕΤΕ....ΕΡΧΟΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...ΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ


Ο άσπρος σίφουνας....

Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...


Edited by - AZAX_XAZA on 08/07/2006 00:49:05Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

OEN
Νέο Μέλος


15 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/07/2006, 00:49:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους OEN
ΑΛ ΧΑΖΟΣ ΗΣΟΥΝ ,ΑΛ ΧΑΖΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ..
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/07/2006, 00:50:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech
quote:
Ακριβώς. Λευκοί άνθρωποι εξ Ανδρομέδας-Σειρίου προ εκατομμυρίων ετών τους μετάδωσαν την πληροφορία ως αντάλλαγμα για να φιλοξενηθούν λευκοί πληθυσμοί στον πλανήτη (στις βόρειες χώρες)

Λαθος.Λευκοι απο πλανητη γη με κυριο υποπτο τον Γαλλο ανθρωπολογο Marcel Griaule...

Ενα απο τα ενδεικτικα στοιχεια της θεωριας του Temple ειναι η υποθετικη γνωση της φυλης της υπαρξης του Σειριου Β.Οι Ντογκον υποτιθεται οτι γνωριζαν οτι ο Σειριος Β περιστρεφεται γυρω απο τον Σειριο Α και οτι μια πληρης περιστροφει διαρκει 50 ετη.Ενα απο τα στοιχεια που παρουσιαζει ο Temple όμως δεν ειναι το πληρες διαγραμμα που οι Ντογκον εδειξαν στους γαλλους ανθρωπολογους Marcel Griaule και Germaine Dieterlen που ηταν οι αρχικες πηγες της ιστοριας του Temple.Ο Temple ειτε παρερμηνευσε τις πεποιθησεις των Ντόγκον είτε διαστρεβλωσε τους ισχυρισμους των Griaule και Dieterlen για να ταιριαξουν στην φανταστικη θεωρια του.

Οι Griaule και Dieterlen περιγραφουν μια τελετη αναγεννησης του κοσμου που σχετιζεται με το λαμπρο αστρο Σειριο (sigu tolo, "Αστρο του Sigui") που κανουν οι Ντογκον καθε εξήντα χρόνια.Συμφωνα με τους Griaule and Dieterlen οι Ντογκον επισης ονομαζουν ενα αστρο συνοδο,"po tolo" "Αστρο Digitaria" (Σειριο Β) και περιγραφουν την πυκνοτητα του και τα χαρακτηριστικα της περιστροφης του..Ο Griaule δεν προσπαθησε να εξηγησει γιατι οι Ντογκον μπορουσαν να το ξερουν αυτο για ενα αστρο που δεν ειναι ορατο χωρις την χρηση τηλεσκοπιου και δεν εκανε ισχυρισμους αναφορικα με την αρχαιοτητα αυτης της πληροφοριας ή της συνδεσης της με την αρχαια Αιγυπτο.

Ο Temple αριθμει μια σειρα αστρονομικων πεποιθησεων των Dogon που φαινονται αξιοπεριεργες.Εχουν μια παραδοσιακη αντιληψη σε ενα Ηλιοκεντρικο συστημα και τις ελλειπτικες τροχιες των αστρονομικων φαινομενων.Φαινεται να εχουν γνωση των δορυφορων του Δια και τψν δακτυλιων του Κρονου αναμεσα στα αλλα.Απο που αποκτησαν αυτη την γνωση διερωταται εαν οχι απο εξωγηινους επισκεπτες?Δεν διαθετουν τηλεσκοπια ή αλλο επιστημονικο εξοπλισμο αρα απο που ελαβαν αυτη την γνωση?Η απαντηση του Temple ειναι οτι ελαβαν αυτη την γνωση απο αμφιβιους εξωγηινους.

Οι Αφροκεντριστες απο την αλλη,ισχυριστηκαν οτι οι Ντογκον μπορουσαν να δουν τον Σειριο Β χωρις να εχουν αναγκη απο τηλεσκοπιο χαρη στην ειδικη τους οραση ενεκα των ιδιοτητων της μελανινης.Φυσικα δεν υπαρχουν στοιχεια που να υποστηριζουν την υπαρξη αυτης της ειδικης ορασης ούτε για αλλες απιθανες ιδεες όπως οτι οι Ντογκον πηραν την γνωση απο μαυρους Αιγυπτιους που ειχαν τηλεσκοπια.

Ο Carl Sagan συμφωνησε με τον Temple οτι οι Ντογκον δεν θα μπορουσαν να αποκτησουν αυτη την γνωση χωρις επαφη με καποιο ανεπτθγμενο τεχνολογικα πολιτισμο.Ο Sagan ομως προτεινει οτι ο πολιτισμος αυτος ηταν γηινος μαλλον παρα εξωγηινος.Ισως η πηγη ηταν ο ιδιος ο Temple και οι χαλαρες του υποθεσεις πανω σε οτι εμαθε απο τον Griaule που βασισε την ιστορια του πανω σε μια συνεντευξη με εναν ανθρωπο τον mbara και εναν διερμηνεα.

Συμφωνα με τον Sagan η Δυτικη Αφρικη ειχε πολλους επισκεπτες απο τεχνολογικα ανεπτυγμενους πολιτισμους με εδρα τον πλανητη γη.Οι Ντογκον εχουν ενα παραδοσιακο ενδιαφερον για τον ουρανο και τα αστρονομικα φαινομενα.Eαν ενας Ευρωπαιος ειχε επισκεφτει τους Dogon την δεκαετια του 20 και του 30 η συζητηση θα ειχε στραφει πιθανοτατα σε αστρονομικα θεματα,περιλαμβανομενου του Σειριου του λαμπροτερου αστρου του ουρανου και κεντρο της μυθολογιας των Dogon.Eπιπλεον την δεκαετια του 20 ειχαν γινει μεγαλες συζητησεις αναφορικα με τοιν Σειριο στον Επιστημονικο Τυπο ώστε όταν εφτασε ο Griaule οι Dogon να ειχαν ήδη αποκτησει μια βαση σε θεματα της τεχνολογιας του εικοστου αιωνα που εφτασαν σε αυτους απο αλλα μερη της γης και μεταδοθηκαν με την συζητηση.

Η η ιστορια του Griaule μπορει να αντακλα τα δικα του ενδιαφεροντα περισσοτερο παρα των Dogon.Δεν εκρυψε το γεγονος οτι η προθεση του ηταν να αποκαταστησει την Αφρικανικη σκεψη (αρα επινοησε την ιστορια για να εξυψωσει μια Αφρικανικη φυλη στα ματια των λευκων).Οταν ο Βελγος Walter van Beek μελετησε τους Dogon δεν βρηκε ενδειξεις τι οι Dogon γνωριζαν οτι οι Σειριος είναι διπλο αστρο ή οτι ο Σειριος Β ειναι εξαιρετικα πυκνος και εχει μια πενηνταχρονη τροχια.

Η γνωση των αστρων δεν ειναι σημαντικη ουτε στην καθημερινη ζωη ούτε στην τελετη (για τους Dogon).Η θεση του Ηλιου και οι φασεις της Σεληνης ειναι πιο σχετικες με την σκεψη των Dogon.Κανενας Dogon εξω απο τον κυκλο των πληροφοριοδοτων του Griaule είχε ακουσει ποτε για τον sigu tolo ή για τον po tolo.Το κυριοτερο κανενας ακομα και μεσα στον κυκλο των πληροφοριοδοτων του Griaule είχε ακουσει ποτε ή καταλαβαινε (την εννοια του διπλου αστρου) οτι ο Σειριος ηταν διπλο αστρο.

Συμφωνα με τον Thomas Bullard,ο van Βeek υποθετει οτι ο Grieule "επιθυμουσε να επιβεβαιωσει την περιπλοκοτητα των Αφρικανικων θρησκειων και εξετασε τους πληροφοριοδοτες του με τετοιο ισχυρα χειραγωγικο τρόπο (τους καθοδηγουσε λοιπον) που δημιουργησαν νεους μυθους με την κουβεντα".Ο Griaule είτε πληροφορησε τους Dogon για τον Σειριο Β είτε "παρερμηνευσε τις αναφορες τους σε αλλα ορατα αστρα πλησιον του Σειριου ώς αναγνωριση της υπαρξης του αορατου συνοδου".

Επιπροσθετως οι παραδοσιακες αστρονομικες γνωσεις των Ντογκον που κατεγραψε ο Griaule ανταποκρινονται στις αστρονομικες γνωσεις της εποχης του και δεν περιεχουν τις νεες πληροφοριες αναφορικα με το ηλιακο συστημα της σημερινης εποχης.Γιατι οι τεχνολογικα ανεπτυγμενοι κοσμοταξιδεμενοι εξωγηινοι επισκεπτες δεν ηξεραν τοσο καλα το ηλιακο συστημα οσο εμεις οι καθηλωμενοι στον πλανητη Γη ανθρωποι του σημερα?


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AZAX_XAZA
Νέο Μέλος


6 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/07/2006, 00:51:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AZAX_XAZA
quote:

ΑΛ ΧΑΖΟΣ ΗΣΟΥΝ ,ΑΛ ΧΑΖΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ..ΚΑΙ ΑΛ ΧΑΖΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ....ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΟ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΤΟΥΡΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ....Ο άσπρος σίφουνας....

Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

**___*__****
Διεγραμμένος Λογαριασμός


27 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/07/2006, 00:53:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους **___*__****
quote:
των Dogon περι Σειριου Β ειναι ο γαλλος ανθρωπολογος Marcel Griaule.

Δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα φίλτατε.

Καταρχάς πως ήξερε αυτή την πληροφορία ο ανθρωπολόγος, και μάλιστα εκείνη την εποχή όταν είχε πρωτοξανανακαλυφθεί από τη μοντέρνα αστροφυσική ο Σείριος Β;

Ήταν αστρονόμος; Όχι βέβαια;
Ήταν ανθρωπολόγος.

Δεύτερον και σημαντικότερο η τελετή χορού των Ντόγκον με το 50ετές Ιωβηλαίο (όσο και η τροχιά του Σείριου Β) είναι πανάρχαια και δεν την μετάδωσε κανένας ανθρωπολόγος.

Ο Marcel Griaule ήταν απλά ο πρώτος σύγχρονος άνθρωπος που έμαθε για την πανάρχαια συμπαντική γνώση περι Σειρίου από τους Ντόγκον.
(καθώς και τα ανάλογα τελετουργικά τυπικά)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

OEN
Νέο Μέλος


15 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/07/2006, 00:56:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους OEN
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΥΜΑΣΕ ΟΤΙ Η ΦΥΣΗ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟ.
ΜΕΤΑ ΑΗΔΙΑΣ ΚΑΙ ΒΔΕΛΥΓΜΙΑΣ
ΟΕΝ
]+[Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
**___*__****
Διεγραμμένος Λογαριασμός


27 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/07/2006, 01:01:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους **___*__****
ΠΡΟΣ ΑΖΑΧ ΧΑΖΑΧ... ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΩΝ ΣΑΥΡΟΕΙΔΩΝ!!!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AZAX_XAZA
Νέο Μέλος


6 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/07/2006, 01:02:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AZAX_XAZA
quote:

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΥΜΑΣΕ ΟΤΙ Η ΦΥΣΗ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟ.
ΜΕΤΑ ΑΗΔΙΑΣ ΚΑΙ ΒΔΕΛΥΓΜΙΑΣ
ΟΕΝ
]+[

ΠΡΟΤΙΜΌΤΕΡΟΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ, ΤΗΝ ΧΑΖΟΜΑΡΑ, ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ, ΤΟΝ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΙΣΜΟ, ΚΛΠ ΚΛΠ...ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΕΜΦΥΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΑΣ....
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ....ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΝΗΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑΝΙ ΝΑΝΙ....
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ....ΑΜΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ...ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΡΑΚΟΝΙΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ....


Ο άσπρος σίφουνας....

Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

OEN
Νέο Μέλος


15 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/07/2006, 01:07:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους OEN
ΧΑΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΣ ΕΡΠΕΤΑ..
ΜΟΝΟ ΝΕΜΕΣΙΣ

Ο ΧΑΡΩΝ
ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΣΑΣ
]+[Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AZAX_XAZA
Νέο Μέλος


6 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/07/2006, 01:07:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AZAX_XAZA
quote:

ΠΡΟΣ ΑΖΑΧ ΧΑΖΑΧ... ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΩΝ ΣΑΥΡΟΕΙΔΩΝ!!!ΕΙΔΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ...Η ΦΩΤΟ ΜΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕ ΕΣΑΣ....
ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟ 13ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΟΥΣ, ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΟΥΝ....

ΤΕΛΙΚΑ ΝΑΙ ...ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΑΣ, ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΟΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ...


Ο άσπρος σίφουνας....

Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 2 Σελίδες:
  1  2
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.265625
Maintained by Digital Alchemy