ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, οι προφητείες, οι επιβεβαιώσεις, οι εξελίξεις
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
 
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
donatella
Νέο Μέλος


3 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/09/2006, 05:45:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους donatella
Το καλοκαίρι αυτό έγιναν πολλές συζητήσεις για το τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.η αλήθεια είναι ότι από μικρή περιμένω πως κάποια στιγμη θα εκδηλωθει , δε ξέρω γιατί , ίσως γιατί προηγήθηκαν οι άλλοι δύο , ίσως γιατί πολύ απλά υπάρχουν πολλά συμφέροντα και τα διεκδικούν ''πολλοί''. η αλήθει όμως είναι ότι φέτος με πολλά και διφορετικά άτομα κάναμε πολλές συζητήσεις γύρω από το θέμα αυτό. μάλιστα ένας ξάδερφός μου που πήγε στο Άγιο όρος για μία βδομάδα, μου είπε πως το μοναδικό θέμα συζήτησης από τους μοναχούς , ήταν ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος. εκεί μου είπε και για τις προφητείες του πάτερ Παϊσιου και για τον πατέρα Ιωσήφ που τον ''διαδέχεται''. μάλιστα ο πατήρ Ιωσήφ υπολογίζει πως ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος θα ξεσπάσει σε περίπου 2 χρόνια και γι αυτό συμβουλεύει τους ανθρώπους όσο είναι καιρός να προετοιμάζονται από τώρα κυρίως για τη τρόφή. ξέρει κανείς σας κάποια παραπάνω πράγματα για τις προφητείες ? έχει κανείς αισθανθει κάτι γι αυτό το θέμα ή έχει δει κάποιο όνειρο?
satyros
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
257 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/09/2006, 06:26:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους satyros
Μάλλον έχουν πέσει 4 χρόνια έξω οι μοναχοί... Σε 6 χρόνια από τώρα θα γίνει, όταν θα έχουν αφιχθεί τα υπερδιαστημόπλοια - κουφια φεγγάρια από το άστρο Γαμα του Καραγκιόζη.

Πέρα από την πλάκα, το πιο πιθανό είναι να μην γίνει Παγκόσμιος πόλεμος αλλά μια επέμβαση των ΗΠΑ όλο και κάπου θα γίνει. Τώρα στο Ιράν θα γίνει; (Δεν τους παίρνει τρίτο μέτωπο στην περιοχή αυτή), στη Συρία θα γίνει (έστω βάζοντας το Ισραήλ σαν μπροστάρη), στο Σουδάν; Στη Βόρεια Κορέα; Ένας θεός ξέρει. Αλήθεια ποιες χώρες απαρτίζουν ακόμα τον "αξονα του Κακού"; Σίγουρα η Κούβα, ίσως η Σομαλία που βρίσκεται σε κατάσταση αναρχίας με τους Ισλαμιστές αντάρτες να κερδίζουν έδαφος ενάντια στις φατρίες και στους πολέμαρχους. Η Λιβύη μάλλον την γλύτωσε μετά τις προπέρσινες εξελίξεις.

ΣΑΤΥΡΟΣ ΜΕΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

donatella
Νέο Μέλος


3 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/09/2006, 06:46:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους donatella
το άστρο γάμα του Καραγκιόζη! ομολογώ ότι μ έκανες να γελάσω!
πάντως πέρα της πλάκας τα πράγματα φαίνεται να κινούνται προς αυτή τη κατεύθυνση. η αμερική θα βρει κάπου να κάνει πόλεμο για τα συμφέροντά της , δε λέω. το θέμα όμως είναι αν θα ακόλουθήσουν κι άλλοι και μπουν στο χορό. οι ρωσί εν τω μεταξύ φαίνεται να παίρνει τα πάνω της κ να μην είναι διατεθημένη να κάνει πίσω σε πολλά.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
XD
Πλήρες Μέλος

Greece
889 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/09/2006, 08:13:47  Εμφάνιση Προφίλ
Το αγαπημένο θέμα συζήτησης όλων των Χριστιανών μοναχών ανέκαθεν ήταν και είναι οι υποτιθέμενες μεγάλες καταστροφές που θα οδηγήσουν τελικά στην «Δευτέρα Παρουσία» οπότε μην ασχολείσαι ιδιαίτερα με τις.. κρυφές ελπίδες τους

Edited by - XD on 11/09/2006 08:15:19Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/09/2006, 08:24:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus
Αγαπητή donatella, καλώς ήλθες στις Συζητήσεις μας!
Σου εύχομαι καλή πορεία και καλές αναζητήσεις!

Θα ήταν καλό προτού ανοίξεις ένα νέο topic να συμβουλεύεσαι την Αναζήτηση (επάνω δεξιά στην σελίδα).
Εκεί μπορείς να υποβάλλεις τις κατάλληλες λέξεις - κλειδιά για το θέμα που επιθυμείς κι αν επιλέξεις την εμφάνιση αποτελεσμάτων για τίτλους θεμάτων μόνο θα βρεις όλα τα σχετικά topics (εάν υπάρχουν).
Εάν λοιπόν υπάρχουν κάποια ενεργά σχετικά θέματα καλό θα ήταν να συνέχιζες σ' αυτά ώστε να αποφεύγουμε τα διπλά θέματα και να έχουμε όλες τις πληροφορίες/απόψεις συγκεντρωμένες σε ένα topic.

Στην προκειμένη περίπτωση, βρήκα 2 θέματα στα οποία θα μπορούσες να συνεχίσεις (κλίκαρε στους παρακάτω τίτλους για να τα δεις κατευθείαν):

Προφητείες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν τα επόμενα χρόνια

ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Το θέμα λοιπόν απενεργοποιείται.

In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
   
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.1083984
Maintained by Digital Alchemy