ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 Περιφερειακό θέμα συζήτησης. Νοέμβριος 2006 - Απρίλιος 2007
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 29
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/04/2007, 04:46:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
Όπως είχε γραφτεί και σε προηγούμενο μήνυμα, το θέμα αυτό είχε μπει σε τροχιά ολοκλήρωσης. Πιστεύουμε – μάλλον είναι εμφανές και σε πολλούς – ότι το θέμα έχει συμπληρώσει τους κύκλους του, μικρούς και μεγάλους, και ότι η μεγαλύτερη χρησιμότητα απ’ εδώ και πέρα του υλικού που υπάρχει σ’ αυτό το θέμα θα πρέπει να είναι για στοχασμό σε ατομικό, ευρύτερα ομαδικό, αλλά ακόμα και κοινωνικό επίπεδο.

Σήμερα το βράδυ θα απενεργοποιηθεί, ευελπιστούμε στην καλή προαίρεση – υπάρχουσα και εν δυνάμει – για να κλείσει όσο γίνεται πιο σωστά και ανθρώπινα.

(angi και A.Kircher, ούτε συμφωνημένο να το' χαμε για το κλείσιμο του θέματος! Ίδια ακριβώς αίσθηση...)Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/04/2007, 04:46:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
gigenis
επανήλθες στις συζητήσεις των forums και από την πλευρά μας ευχόμαστε να συνεχίσεις τη συμμετοχή σου δημιουργικά, καθώς και να τη διευρύνεις. Όπως φαίνεται από την προσπάθειά σου στο θέμα που άνοιξες μετά από την απενεργοποίησή σου, μπορείς να το κάνεις.

Ωστόσο, πριν κλείσει το θέμα, θεωρούμε πως είναι σωστό να ξεκαθαριστεί ένα ζήτημα που αφορά την ψηφιακή υπογραφή που χρησιμοποιείς, από τότε που επανενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός σου. Οποιοσδήποτε εκνευρισμός κι αν υπήρχε, κανονικά – και είναι το φυσιολογικό – τώρα θα πρέπει να έχει λάβει τέλος. Έχει γίνει από την δική μας πλευρά παραπομπή σχετικά με το σημείο της ψηφιακής σου υπογραφής όπου αναφέρεις ”οι συντονιστες με αποκαλουν γιδοβοσκο/μαναβη”

Παραμένει λοιπόν το θέμα της αναληθούς δήλωσης που χρησιμοποιείς για ψηφιακή υπογραφή, που δεν πρέπει (δεν είναι σωστό και έχουμε δείξει το γιατί) να υφίσταται.
Τι λες;
Θέλεις να συνεργαστείς σ’ αυτό;
Το καταλαβαίνεις φαντάζομαι και συ ο ίδιος, ότι δεν είσαι ο πρώτος για τον οποίο γίνεται σύσταση σχετικά με την ψηφιακή σου υπογραφή, οπότε καλύτερα είναι να μην μεγεθυνθεί άλλο το όλο θέμα.Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/04/2007, 04:46:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
gentleman
θα προτιμούσαμε να δεχτούμε για την ώρα, ότι είναι συμβολικές οι αναφορές που έχεις κάνει σε λαχαναγορίτες, γιδοβοσκούς, μανάβηδες, σαλόνια και οτιδήποτε άλλο παρόμοιο, αλλά σκέψου κι εσύ ως άνθρωπος που προασπίζεις το δικαίωμα των άλλων να εκφράζονται ελεύθερα:
Πως σου φαίνεται κάτι τέτοιο που δημιουργεί άσχημες εικόνες για ανθρώπους που ανήκουν σε οποιεσδήποτε από τις ομάδες αυτές και που σπέρνουν σπόρους διαχωρισμού και εχθρότητας; Πόσο σωστό σου ακούγεται; Δε θα αντιδρούσες σε μια τέτοια άσχημη γενίκευση, αν την άκουγες από κάποιον άλλο;

Σε παρακαλούμε να αποφύγεις από δω και πέρα τη χρήση τέτοιων όρων.

Αν θέλεις να καταδείξεις μια συμπεριφορά, περιέγραψέ την ή χαρακτήρισέ την με γενικούς όρους. Αυτός είναι και ο καλύτερος τρόπος για να καταλαβαίνουν όλοι τι θέλεις να πεις χωρίς παρερμηνείες.Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/04/2007, 04:46:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
jonniebegood
μετά λύπης μας έχουμε παρακολουθήσει τους τελευταίους καιρούς, να έχεις επιτρέψει στον εαυτό σου να πέφτει ολοένα και πιο πολύ σε μια παγίδα λασπολογίας, κιτρινισμού, διαστρέβλωσης των λεγομένων των άλλων και επιλεκτικής παράθεσής τους, με σκοπό την υποστήριξη ερμηνειών που κατά τη γνώμη μας, στο τεράστιο ποσοστό τους δεν στέκουν ούτε και στο ελάχιστο.

Σε προσκαλούμε για ακόμα μία φορά, να αφήσεις χώρο να εκφραστεί στον άλλο Jonniebegood, που ξέρουμε πως υπάρχει: Σ’ αυτόν που δεν επιτρέπει στο μίσος να του χτυπήσει την πόρτα και έχει την καρδιά του ανοιχτή.

Αν πραγματικά επιλέξεις να συνεχίσεις κάποια στιγμή τη συμμετοχή σου εδώ, ενεργοποίησε περισσότερο το συναίσθημα αλλά και το μυαλό σου, για να δεις αμερόληπτα τι υπάρχει γύρω σου και μέσα σου. Κανονικά, αν έβλεπες από οποιονδήποτε άλλο να υποτιμούν μ’ αυτόν τον χείριστο τρόπο ανθρώπους αποκαλώντας τους «pets», θα έφριττες και θα αγανακτούσες! Εξακολουθείς όμως να επαναλαμβάνεις αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά και εδώ στο esoterica, καθώς και σε προσωπικό σου χώρο «έκφρασης», τον οποίο έχεις κοινοποιήσει και εδώ. Έναν χώρο που συντηρεί την εχθρότητα στη δική σου καρδιά, αλλά επίσης προκαλεί και συντηρεί πολύ αρνητικές συμπεριφορές και συναισθήματα σε άλλους ανθρώπους. Σε σένα όμως απομένει να το καταλάβεις αυτό και να πράξεις αυτό που είναι σωστό. Ειδικότερα αν θέλεις να συμμετάσχεις πραγματικά σ’ αυτήν την κοινότητα.

Για να ξεκαθαρίσουμε και τη δική μας θέση απέναντι σε ότι αφορά την μελλοντική συμμετοχή σου στα forums, δεν πρόκειται να ανεχτούμε την οποιαδήποτε υποψία υπονοουμένων, θολού λόγου με σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων, ψευδών δηλώσεων, καταστροφικής συμπεριφοράς και οτιδήποτε παρόμοιο.

Επίσης, επειδή προτρέπεις (!) "ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ", λάβε υπόψη σου πως δεν είσαι σε θέση να μας πεις "μαζευτείτε", ούτε και να μας πεις να "μαζέψουμε" κάποιον άλλο. Κοίταξε καλύτερα να "μαζέψεις" τον εαυτό σου και τη σκέψη σου. Ούτε να μας απειλείς με οποιονδήποτε τρόπο!!!

Ακόμα, τα μηνύματα που πρέπει να μεταφερθούν, θα μεταφερθούν στη ΓΕΝΙΚΗ "ΣΑΛΑΤΑ" ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ . Μπορεί όποιος θέλει να τα διαβάσει εκεί. Δεν μπορούν να ανήκουν σε κανέναν άλλο χώρο των συζητήσεων.

____________________________________________

Γενικότερα θα θέλαμε να ενημερώσουμε ξανά, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνουμε οτιδήποτε περνάει από το χέρι μας, για να μην επιτρέψουμε την ύπαρξη διαιωνιζόμενων πολέμων υπονοουμένων, υποτιμήσεων, απαξιώσεων και αρνητικότητας στα θέματα των συζητήσεων. Πόλεμοι προερχόμενοι από οποιαδήποτε άτομα ή κύκλους. Γνωρίζουμε πολύ καλά, πως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που και επιθυμούν και μπορούν να συνδράμουν σ’ αυτό.Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

salkoman
Διεγραμμένος Λογαριασμός


7 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/04/2007, 07:58:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους salkoman
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΧΩΡΟ
21/04/2007
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
salkoman
Διεγραμμένος Λογαριασμός


7 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/04/2007, 09:11:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους salkoman
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΧΩΡΟ
21/04/2007
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
gigenis
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2759 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/04/2007, 09:45:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gigenis
quote:
Παραμένει λοιπόν το θέμα της αναληθούς δήλωσης που χρησιμοποιείς για ψηφιακή υπογραφή, που δεν πρέπει (δεν είναι σωστό και έχουμε δείξει το γιατί) να υφίσταται.
Τι λες;
Θέλεις να συνεργαστείς σ’ αυτό;
Το καταλαβαίνεις φαντάζομαι και συ ο ίδιος, ότι δεν είσαι ο πρώτος για τον οποίο γίνεται σύσταση σχετικά με την ψηφιακή σου υπογραφή, οπότε καλύτερα είναι να μην μεγεθυνθεί άλλο το όλο θέμα.


κοιτα αμαλια η υπογραφη μου δεν ειναι καθολου αναληθης
οταν γραφεις

quote:
Gentleman συμφωνούμε με την ουσία αυτών που έγραψες στο μήνυμά σου της προηγούμενης σελίδας. Πιστεύουμε ότι μιλάς τη γλώσσα της αλήθειας, με τον αιχμηρό λόγο που ομολογουμένως χρησιμοποίησες και ο οποίος σε κάποια σημεία έχει υπερβεί κάπως τα όρια. Ωστόσο, η αντίδρασή σου είναι δικαιολογημένη ηθικά, άλλωστε τη στοιχειοθετείς επαρκώς στο μήνυμά σου και είναι κάτι που είναι εμφανέστατο σε κάθε αμερόληπτο αναγνώστη.


δειχνεις να συμφωνεις οτι τα ατομα που χαρακτηριζει ο σαλονατος
ως τραμπουκους,αγραματους,υποαναπτυκτους,αξεστους.... εστω και αν εκανε χρηση επαγγελματων για να τους δωσει αυτους τους χαρακτηρισμους
(που αυτο δειχνει οτι στο μυαλο του εχει διαχωρησει τους ανθρωπους σε κοινωνικες και επαγγελματικες καστες και αναλογως στο τι δουλεια κανουν τους θεωρει ως αξεστους και μη)
εχει δικιο

quote:
Ένσταση μόνο έχουμε στην υπερβολή των χαρακτηρισμών που αποδίδεις στον gigenis και όχι στη συμπεριφορά του ιδίου, καθώς θεωρούμε, συμφωνώντας σε μεγάλο βαθμό με τη σωστή τοποθέτηση της angi, ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει επιδείξει τη δυνατότητά του να αντιληφθεί και να υποστηρίξει κάτι το αληθινό και δίκαιο...


και εδω περα προσπαθεις να καλυψεις αλλα χωρις επυτυχια το οτι συμφωνεις με αυτα που λεει

αν πραγματικα δεν πιστευες οτι ειμαι γιδοβοσκος/μαναβης= αξεστος,τραμπουκος,ακοινωνιτος
αν πραγματικα οι προσδιορησμοι στα συγκεκρημενα ατομα ηταν κατα την γνωμη σου υπερβολικοι,λαθος
τοτε πολυ απλα θα ειχες διαγραψει το μηνυμα καιθατου ελεγες να προσεχει το τι γραφει
εσυ ομως το αφησες ως εχει ουτε ενα απλο κοκκιναδι δεν του εβαλες
αν λοιπον θες να σβησω την υπογραφη δεν εχεις παρα να ζητησεις δημοσια συγνωμη αν λοιπον πεις οτι ηταν λαθος σου που αφησες το μηνυμα ετσι και οτι οι χαρακτηρησμοι αυτοι ειναι λαθος (και δεν αναφερομαι στα επαγγελματα)τοτε θα την σβησω

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβoλωντας το κεφαλι του

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=9170#321671Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

salkoman
Διεγραμμένος Λογαριασμός


7 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/04/2007, 10:19:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους salkoman
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΧΩΡΟ
21/04/2007
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
salkoman
Διεγραμμένος Λογαριασμός


7 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/04/2007, 12:40:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους salkoman
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΧΩΡΟ
21/04/2007
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
gentleman
Μέλος 3ης Βαθμίδας


757 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/04/2007, 14:37:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gentleman
angi:
> ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ";
Σου εγιναν παρατηρησεις, αλλα τις εγραψες στον.... Εβγαλα το συμπερασμα οτι δεν τις καταννοεις...

Κατανοώ απόλυτα τις παρατηρήσεις. Είναι για τον κίνδυνο παρεξήγησης και μόνο. Δηλαδή ξέρουμε τι εννοούμε, δεν είναι περιφρόνηση του επαγγέλματος, αλλά φράση κλισέ για την έλλειψη παιδείας. Αλλά επειδή κάποιος απρόσεκτος μπορεί να το παρεξηγήσει, κι επειδή μπορεί να υπάρχουν και πραγματικοί μανάβηδες ή συγγενείς τους ανάμεσα σε όσους το παρεξηγήσουν και στενοχωρηθούν, η αμαλία λέει μη το γράφουμε.

Το θέμα είναι, δεν έχουμε βρει ακόμα άλλη λέξη, που να γίνεται κατανοητή από τα άτομα χωρίς παιδεία τα οποία προσπαθούμε να εκπολιτίσουμε. Δεν έχει κανένα συναισθηματικό αντίκτυπο η φράση "χωρίς παιδεία", στα άτομα που απευθυνόμαστε αμαλία.

Είναι τραγικό, αν καθόμαστε και παρακαλάμε ευγενικά τον κάθε αναίσθητο.

Οπότε angi και αμαλία, βρείτε μου αντίστοιχη λέξη που να γίνεται καλύτερα κατανοητή από τα άτομα αυτά. Μήπως να γράφουμε μια επεξήγηση από κάτω, ότι ένας μανάβης μπορεί να είναι φιλότιμος και να σέβεται τους συνομιλητές του και να έχει μια υγιειή προσέγγιση σε αυτό που δεν γνωρίζει, ιδίως όταν είναι πάνω από τις δυνατότητές του; Δηλαδή να είναι ξεκάθαρο ότι καταδικάζουμε συμπεριφορές, όχι κοινωνικές τάξεις;


Dare To Dream


Edited by - gentleman on 21/04/2007 14:58:03Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gentleman
Μέλος 3ης Βαθμίδας


757 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/04/2007, 14:51:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gentleman
Ο χαρακτηρισμός γιδοβοσκός ειπώθηκε από μένα πριν 2-3 μήνες. Αλλά στα αρρωστημένα μυαλά και τον ψεύτη που ασχολείται μαζί μας, ο γιδοβοσκός είναι ongoing theme, δήθεν τον αποκαλούνε και οι συντονιστές έτσι, όταν συμφωνούν σε αργότερα μηνύματά μου όπου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ.

Και για να δεις με τι έχεις να κάνεις αμαλία, πρότεινα ότι θα ζητήσω συγνώμη για το "γιδοβοσκός", αν ζητήσει κι αυτός συγνώμη για την καταστροφή του topic. Είδες καμία τέτοια κίνηση; Νομίζω είναι βιολογικώς αδύνατο να κατανοήσει τι του ζητείται σε ένα site εσωτερικής θεματολογίας.

Επειδή λοιπόν για να ψάξω εγώ τον λεμούριο και τον κάθε λεμούριο που φυσικά σημαίνει μεταφυσικά θέματα όπως remote viewing, αστρική προβολή, φαντάσματα, επικλήσεις κλπ στα ακαδημαϊκά δημοσιεύματα και τα πειράματα για την τεχνολογία υποβολής παραισθήσεων για παράδειγμα, πρέπει κάποιοι επιτέλους να μάθουν τι θα πει αμερόληπτη έρευνα στο άγνωστο, και τι θα πει επιφύλαξη και τι θα πει φιλοξενία στην ιδέα που δεν πιστεύεις. Λυπάμαι αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Ή μαθαίνεις να κάνεις πολιτισμένη συζήτηση σε τέτοια θέματα, ή μας αδειάζεις τη γωνιά.


Dare To Dream
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

telemenu
Διεγραμμένος Λογαριασμός


1 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/04/2007, 20:26:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους telemenu
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΧΩΡΟ
21/04/2007
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/04/2007, 03:21:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
gigenis
επιμένεις στη χρήση της αναληθούς ψηφιακής σου υπογραφής και όχι μόνον αυτό. Εκβιάζεις και εμάς να παραδεχτούμε δημόσια κάτι το όποιο δεν είναι αλήθεια. Σου αφήνουμε περιθώριο δύο ημέρες να σκεφτείς σχετικά με το ζήτημα, πριν κάνουμε τις απαιτούμενες επεμβάσεις που σχετίζονται με την ψηφιακή αυτή υπογραφή.
Θα έπρεπε να μπορείς να καταλάβεις, πως δε γίνεται να χρησιμοποιείς μια ανακριβή δήλωση ως σημαία. Φαντάζομαι ότι μάλλον θα καταλαβαίνεις επίσης, πως φυσιολογικό είναι το να βρίσκεται κάποιος εδώ για να συμβάλλει στο διάλογο και όχι για να προσπαθεί να μεταδόσει στους άλλους, παλιά και νέα μέλη, τις οποιεσδήποτε ψευδαισθήσεις του για ανθρώπους.


Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/04/2007, 03:22:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
Όπως είχε γραφτεί και σε προηγούμενα μηνύματα,
το θέμα αυτό απενεργοποιείται.


Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 29 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.234375
Maintained by Digital Alchemy