ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 
 Όλα τα Forums
 Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
 Παρατηρήσεις και Συστάσεις σχετικά με Ψηφιακές Υπογραφές στα forums
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
 
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
amalia
Διαχειριστής

Greece
10781 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/04/2007, 03:02:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
Αυτό το θέμα αφορά - όπως γράφεται και στον τίτλο του - παρατηρήσεις και συστάσεις για ψηφιακές υπογραφές οι οποίες δεν είναι αποδεκτές στα forums του esoterica.

Όπως θα γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι που συμμετέχουν στις συζητήσεις, στο παρελθόν έχουν γίνει κάποιες συστάσεις σε ανθρώπους, που οι υπογραφές τους δεν μπορούσαν να υφίστανται για διάφορους λόγους. Τέτοιοι λόγοι είναι και οι παρακάτω:


  • περιεχόμενό που προσβάλλει και υποτιμά άμεσα ή έμμεσα άλλους ανθρώπους που συμμετέχουν στις συζητήσεις
  • περιεχόμενό που προσβάλλει και υποτιμά άμεσα ή έμμεσα ομάδες ανθρώπων εντός και εκτός της διαδικτυακής κοινότητας του esoterica, καθώς και ιδεολογίες.
  • περιεχόμενο που περιλαμβάνει υβριστικές εικόνες ή εικόνες που μπορούν να προσβάλλουν ή να δυσφημίσουν συγκεκριμένους ανθρώπους ή ομάδες ανθρώπων
  • περιεχόμενο που περιέχει αναληθείς δηλώσεις και εξυπηρετεί στη δημιουργία ψευδών εντυπώσεων
  • περιεχόμενο που περιέχει υπονοούμενα ή άμεσα νοήματα, που στοχεύουν στη διαιώνιση καταστροφικών αντιπαραθέσεων μεταξύ ανθρώπων
  • περιεχόμενό που είναι συκοφαντικό και αναληθές

κ.λπ., κ.λπ.

Αυτές είναι κάποιες από τις περιπτώσεις ψηφιακών υπογραφών που δεν είναι αποδεκτές. Ο κατάλογος δεν είναι πλήρης, μιας και βασίζεται κυρίως στην μέχρι τώρα εμπειρία μας, σχετικά με τέτοιου είδους υπογραφές που έχουν υπάρξει στις συζητήσεις. Ούτως ή άλλως, το ποια υπογραφή μπορεί να θεωρηθεί αποδεκτή ή μη, μπορεί κανείς να το συνάγει εάν λάβει υπόψη του την υγιή νοοτροπία που διέπει (ή σε κάποιες περιπτώσης θα έπρεπε να διέπει) τις συζητήσεις στα forums, αλλά και στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον των ανθρώπων γενικότερα.

Επίσης, σε περίπτωση που κάποιος χρησιμοποιεί μια ψηφιακή υπογραφή που δεν είναι αποδεκτή, όταν πέσει στην αντίληψή μας του γίνεται σχετική σύσταση και εξηγούνται οι λόγοι για τους οποίους δεν είναι αποδεκτή. Σε κάποιες τέτοιες περιπτώσεις, μέλη που είχαν χρησιμοποιήσει ψηφιακές υπογραφές που δεν μπορούσαν να είναι αποδεκτές (και που πιθανώς δεν είχαν σκεφτεί ότι μπορεί να υπήρχε πρόβλημα με την ψηφιακή υπογραφή που χρησιμοποιούσαν), συζήτησαν καλοπροαίρετα με την ομάδα υπευθύνων του esoterica και τις άλλαξαν.

Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, αυτό δεν έγινε...


Το θέμα αυτό θα είναι ενεργό μόνο για ανάγνωση και θα ανανεώνεται, όταν υπάρχει λόγος που αφορά τα παραπάνω.


Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

amalia
Διαχειριστής

Greece
10781 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/05/2007, 17:40:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
Σχετικά με την ψηφιακή υπογραφή που χρησιμοποιεί ο gigenis από το Σάββατο, 7 Απριλίου 2007:

"(οι συντονιστες με αποκαλουν γιδοβοσκο/μαναβη εγω τους ευχομαι να μιασουν
εστω και στο μικρο δαχτυλακι ενος γιδοβοσκου/μαναβη)"

Εδώ και περίπου ένα μήνα, χρησιμοποιείται η παραπάνω αναληθής ψηφιακή υπογραφή από το μέλος gigenis.

Αν και καταβάλλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια (εμείς, αλλά και κάποια άλλα μέλη) να δείξουμε στον gigenis το ότι όσα δηλώνει σχετικά με τους συντονιστές στην ψηφιακή του υπογραφή, δεν έχουν ποτέ εκφραστεί ή και υπονοηθεί από εμάς<-- κάνε κλικ

Αν και του δόθηκε χρονικό περιθώριο δύο ημερών <-- κάνε κλικ (έως τώρα έχουν περάσει αρκετά περισσότερες ημέρες από το χρονικό αυτό περιθώριο) για να μπορέσει να συνειδητοποιήσει και μόνος του το αναληθές της δήλωσής του και το αντιδημιουργικό αυτής της τακτικής και να τροποποιήσει την υπογραφή του με τρόπο που να μην συκοφαντεί άλλους ανθρώπους και έμμεσα την κοινότητα του esoterica…

Διαπιστώνουμε ότι συνεχίζει να διατηρεί στο προφίλ του τη συγκεκριμένη ψηφιακή υπογραφή. Περιφέρει από θέμα σε θέμα ως λάβαρο μία δήλωση, η οποία υφίσταται μόνο στο δικό του το μυαλό. Δημιουργεί ψευδείς εντυπώσεις σε (παλιά και νέα) μέλη και επισκέπτες που συμμετέχουν στα forums του esoterica, προβάλλοντας μία εικόνα για τους υπευθύνους του χώρου και βάζοντάς μας να τον έχουμε υποτίθεται χαρακτηρίσει με τους συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς. Τη στιγμή μάλιστα που όχι μόνο δεν το έχουμε ποτέ κάνει, αλλά δηλώνουμε διαρκώς ότι είμαστε αντίθετοι με απαξιωτικούς ή υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς που αποδίδονται σε ανθρώπους ή ομάδες ανθρώπων οποιουδήποτε τύπου. Προτείνουμε δε, η κριτική να εστιάζεται σε συμπεριφορές και βέβαια δεν συμφωνούμε με χαρακτηρισμούς συμπεριφορών που υποτιμούν ομάδες ανθρώπων, όπως οι "μανάβηδες", οι "γιδοβοσκοί", τα "σαλόνια", η "λαχαναγορά", κ.λπ.

Επειδή ο συγκεκριμένος χώρος δεν διατίθεται να φιλοξενεί τα παιδιάστικα καμώματα οποιουδήποτε μέλους, που φαντασιώνεται ότι θίχτηκε από εμάς και καταλογίζει τη φαντασίωσή του αυτή σε ανθρώπους που δεν του χρωστούν σε τίποτε να τους συκοφαντεί με κάθε μήνυμά του,
όλες οι ψηφιακές υπογραφές που έχουν το τελευταίο αυτό διάστημα δημοσιευτεί από τον gigenis θα τροποποιηθούν, ώστε να παραπέμπουν στο παρόν μήνυμα.

Επιπλέον, εάν ο gigenis εξακολουθήσει να χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη φράση, η οποιαδήποτε άλλη παρόμοια που δεν μπορεί να είναι αποδεκτή στο χώρο αυτό,
κάθε μήνυμα - ανεξαρτήτως περιεχομένου - που θα φέρει μια τέτοια υπογραφή θα μεταφέρεται στη ΓΕΝΙΚΗ "ΣΑΛΑΤΑ" ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ στην αρχή και σε ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΧΩΡΟ στη συνέχεια.

Οποιοσδήποτε μπορεί - φανταζόμαστε - να καταλάβει, πως θα ήταν πολύ πιο εύκολο για εμάς, να δηλώσουμε ότι εάν ο gigenis συνεχίσει να χρησιμοποιεί μια τέτοια ψευδή και συκοφαντική ψηφιακή υπογραφή, θα απενεργοποιηθεί (χρονικά ή και οριστικά), όπως είχε απενεργοποιηθεί χρονικά ακόμα δύο φορές στο παρελθόν (μία φορά πρόσφατα και άλλη μία φορά το καλοκαίρι που μας πέρασε). Για την ώρα τουλάχιστον, θα προτιμήσουμε να υποστούμε την προσωπική μας ταλαιπωρία και κατάχρηση του χρόνου μας, χρόνου που θα μπορούσαμε να διαθέσουμε σε άλλες δημιουργικές δράσεις μέσα στα forums ή στο esoterica γενικότερα, μεταφέροντας αρχικά τα μηνύματα του gigenis και τροποιποιώντας έναν - διόλου ευκαταφρόνητο - αριθμό ψηφιακών υπογραφών.

Επειδή όμως όπως είναι εύλογο, δεν μπορεί να την πληρώνει ένας ολόκληρος χώρος και όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που συμμετέχουν σ' αυτόν διαβάζοντας, γράφοντας, αλλά και συντονίζοντας τα forums για το "καπρίτσιο" ενός ανθρώπου που δεν μπορεί να αντιληφθεί το προφανές, εάν ο gigenis δεν μπορέσει να συνεργαστεί σε όσα έχουν αναφερθεί παραπάνω, ο λογαριασμός του θα απενεργοποιηθεί και πάλι.

ΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ.Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

   
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.0625
Maintained by Digital Alchemy