ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
 Η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 21
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
amalia
Διαχειριστής

Greece
10781 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/09/2007, 14:50:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Προσωρινή απενεργοποίηση θέματος

Οι λογαριασμοί Συνοδινός και samuel1974 απενεργοποιούνται.

Περαιτέρω διευκρινίσεις για τη φύση των απενεργοποιήσεων θα γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Για την ώρα δεν υπάρχει δυνατότητα χρόνου ώστε να γραφτούν περισσότερα, οπότε θα γραφτούν στη συνέχεια όταν γίνουν και οι υπόλοιπες αναγκαίες επεμβάσεις.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10781 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/09/2007, 20:44:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γεια σας.
Το θέμα επανενεργοποιείται, εφόσον έγιναν οι απαιτούμενες επεμβάσεις που αφορούν:

- Μεταφορά του μηνύματος του συμμετέχοντα στη συζήτηση "Συνοδινού" - Απεστάλη: 27/09/2007, 03:53:54 στη ΓΕΝΙΚΗ "ΣΑΛΑΤΑ" ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ και αντικατάσταση των υβριστικών και αισχρών εκφράσεων με αστερίσκους, καθώς επίσης και διαγράμμιση περιπαιχτικών και προσβλητικών εκφράσεων.

- Αντικατάσταση με αστερίσκους σε μέρος φράσης του συμμετέχοντα στη συζήτηση "samuel1974", η οποία ήταν αισχρή και προσβλητική και έπαιξε έντονα εμπρηστικό ρόλο στη συζήτηση, αποτελώντας πρόκληση για την προσωρινή (ελπίζουμε) εκτροπή του θέματος.

- Διαγράμμιση του μηνύματος του μέλους "Ψηλός", το οποίο είχε εμπρηστικό και εμμέσως προσβλητικό χαρακτήρα και συνέβαλλε εντέχνως στην εκτροπή του θέματος.

Επίσης:

- Ο λογαριασμός "Συνοδινός" απενεργοποιείται. Μετά την παρέλευση ενός μηνός, στην περίπτωση που αντιληφθεί σε ποιο χώρο βρίσκεται και ποια όρια θα έπρεπε να επιβάλλει στον εαυτό του ώστε να σεβαστεί και τον χώρο αλλά και τους αναγνώστες και συμμετέχοντες στις συζητήσεις, εάν επιθυμεί να ξανασυμμετάσχει στα forums του esoterica σεβόμενος του κανονισμούς των συζητήσεων, μπορεί να μας το ζητήσει αποστέλλωντας ένα email, στο οποίο θα εκθέτει με ειλικρίνια όποιους άξιους λόγους έχει, για τους οποίους πιστεύει ότι θα έπρεπε να επανενεργοποιηθεί ο λογαριασμός του. (Να σημειώσουμε εδώ, ότι αυτή ήταν και η τρίτη σε σειρά απενεργοποίηση του λογαριασμού "Συνοδινός". Οι προηγούμενες δύο ήταν χρονικές απενεργοποιήσεις).

- Ο λογαριασμός "samuel1974" απενεργοποιείται για μία βδομάδα.


Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Vasiliscm
Μέλος 3ης Βαθμίδας


704 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2007, 09:55:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Vasiliscm  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητή Amalia,

συμφωνώ με τις διαγραφές που έγιναν. Τόσο ο Samuel όσο και ο Συνοδινός επιχείρησαν να γελοιοποιήσουν το forum. To ίδιο έκανε και ο Ψηλός επιβραβεύοντας την χυδαία συμπεριφορά του Samuel1974 και εξωθώντας τον Συνοδινό σε μια ακόμη πιό χυδαία απάντηση.

Η εμπρηστική συμπεριφορά του Ψηλού είναι απλώς κατακριτέα;
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ψηλός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5138 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2007, 11:08:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Αγαπητή Amalia,

συμφωνώ με τις διαγραφές που έγιναν. Τόσο ο Samuel όσο και ο Συνοδινός επιχείρησαν να γελοιοποιήσουν το forum. To ίδιο έκανε και ο Ψηλός επιβραβεύοντας την χυδαία συμπεριφορά του Samuel1974 και εξωθώντας τον Συνοδινό σε μια ακόμη πιό χυδαία απάντηση.

Η εμπρηστική συμπεριφορά του Ψηλού είναι απλώς κατακριτέα;Ναι βρε Αμαλία, ρίξε κι ένα μπαν και στον Ψηλό γιατί είπε πως γέλασε με την ψυχή του με την ατάκα του Σαμουήλ.

Δεν βλέπεις που ο Βασίλης ανυπομονεί;

Α βρε Μπίλυ, δεν σε σώζουν αυτά!!!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Vasiliscm
Μέλος 3ης Βαθμίδας


704 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2007, 13:36:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Vasiliscm  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γέλασες με την ψυχή σου με την χυδαιότητα του Σαμουήλ.

Αυτό τα λέει όλα.

Όχι ατάκα. Χυδαιότητα !Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10781 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2007, 14:29:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Vasiliscm:
Η εμπρηστική συμπεριφορά του Ψηλού είναι απλώς κατακριτέα;

Όχι Vasiliscm δεν είναι απλώς κατακριτέα. Ήταν εμπρηστική και ήταν και έμμεσα προσβλητική, γι' αυτό και δεν εξαιρέθηκε το όνομά του από το μήνυμά μου, που αφορούσε τις επεμβάσεις που έγιναν στο παρόν θέμα. Υπήρχε σκοπός να τονιστεί ότι στην εκτροπή και στις προσβλητικές συμπεριφορές συμμετείχε και ο Ψηλός εκτός από τον Συνοδινό και τον samuel1974.

Ένα σημαντικότατο σημείο βρίσκεται στο "έμμεσο" που χαρακτηρίζει αυτή τη συμπεριφορά και που είναι κάτι το οποίο συνηθίζεται από τον Ψηλό και από άλλους συνομιλητές βέβαια. Και που αντανακλά μία νοοτροπία η οποία δεν έχει μόνο στόχο να δυναμιτίσει ένα θέμα, αλλά να γίνει με "πονηρό" τρόπο, ώστε να χάνονται τα ίχνη σχετικά με το ποιος είναι υπεύθυνος για την εκτροπή ενός θέματος ή για μία ενδεχόμενη ανταλλαγή προσβολών.

Αυτού του είδους οι "πονηρές" κινήσεις είναι πιο δύσκολο να σταματήσουν, ίσως ακόμα και από τις πιο προφανώς προκλητικές συμπεριφορές. Και για να σταματήσουν χρειάζεται να υπάρξει συνειδητοποίηση από το ίδιο το άτομο που τις υιοθετεί αλλά και από όλη την κοινότητα, ώστε να τις απομονώνει και να μην τις τροφοδοτεί. Ένας από τους στόχους των απενεργοποιήσεων είναι να απενεργοποιηθούν ορισμένες μη δημιουργικές συμπεριφορές. Κι αυτός είναι ένας στόχος που μπορεί να επιτευχθεί μέσα από τη συμμετοχή όλης της κοινότητας, εφόσον μία συγκεκριμένη συμπεριφορά καταδειχθεί (όπως έγινε στην περίπτωση του Ψηλού).

Καλά θα κάνεις λοιπόν Ψηλέ να μη γελάς, γιατί το ότι δεν απενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός σου για μερικές ημέρες δε σημαίνει ότι απαλλάσεσαι από τις ευθύνες σου. Οι ευθύνες υπάρχουν ακόμα και ενόσω είναι ενεργοποιημένος ο λογαριασμός σου και μπορείς να προσπαθήσεις να τις συνειδητοποιήσεις, αντί να γελάς σαν την αθώα περιστερά...


Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ
Πλήρες Μέλος

Greece
1132 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2007, 14:49:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αφηστε τους διαξιφισμους αυτου του επιπεδου κυριοι .

Το παρων θεμα ειναι πολυ σοβαρο , για να αναλισκεστε σε τετοιου ειδους αντιπαραθεσεις .

Μετα την αναγνωριση απο τον Καναδα , υπολειπονται να το πραξουν αλλες 5 χωρες μελη του ΟΗΕ , οποτε και θα δυναται να αποκαλειτε πλεον οπως επιθυμει ... Μακεδονια ! Πιθανολογω πως κατι τετοιο δεν θα γινει ! Θα καταληξουμε σε καποια συνθετη ονομασια τυπου Σλαβομακεδονια ή Βορεια Μακεδονια και στο φιναλε θα τους αποκαλουν ολοι και παλι Μακεδονες .

Αν απο ενα τοσο δα μικρο νεοσυστατο , χωρις δομες ,χωρις εθνικη συνοχη κρατος , υπεστημεν μια τοσο οδυνηρη ηττα , αναρωτιεμαι .... με τετοιου ειδους ηγετες , τι αλλο μας περιμενει !

Φιλε Ψηλε , γνωριζεις ασφαλως τις αναφορες της Π.Διαθηκης για την Μακεδονια . Δεν θα μπορουσε να ηταν , συν ολα τα αλλα , ενα καλο χαρτι στα χερια μιας ικανης κυβερνησης ; Αλλα και στα χερια του 'Ελληνα' , Οικουμενικου Πατριαρχη ... δεν θα μπορουσε ηταν ;

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10781 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2007, 19:00:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μιας και επανήλθαμε στο θέμα, να αναφέρω κι εγώ κάτι που είδα στην τηλεόραση και μου έκανε εντύπωση.

Πριν από λίγες ημέρες συναντήθηκε με τη Ντόρα Μπακογιάννη ο υφιπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ, Νίκολας Μπερνς για να συζητήσουν - μεταξύ άλλων θεμάτων - και για τα Σκόπια. Έβλεπα στις ειδήσεις έναν δημοσιογράφο που ρωτούσε τον Μπερνς για τη συνάντηση και ο Μπερνς μιλώντας στον έλληνα δημοσιογράφο χρησιμοποίησε το όνομα "Σκόπια".
Σκέφτηκα μέσα μου (αφελώς μάλλον), πως οι Αμερικάνοι είναι μαζί μας εφόσον επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την ονομασία.
Αλλά φεύ!
Ακριβώς μετά από λίγες στιγμές, οι ειδήσεις έδειξαν τον Μπερνς να μιλάει με έναν σκοπιανό δημοσιογράφο. Στη μεταξύ τους συνομιλία η λέξη "Σκόπια" είχε αντικατασταθεί πλέον με τη λέξη "Ματσεντόνια"!!!


Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Impious Varmint
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
298 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2007, 21:22:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Impious Varmint  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητή amalia όλα είναι θέμα εντυπώσεων...
Αν περιμέναμε από τους Αμερικάνους μέχρι και η Σπάρτη θα άνηκε στην "Ματσεντόνια"...

Impious VarmintΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ψηλός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5138 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/09/2007, 02:14:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Βρε Αμαλία,
Αν εγώ δυναμιτίζω ένα θέμα λέγοντας πως γέλασα με την ψυχή μου, τι έχεις να πεις τότε για τη συμπεριφορά του macedon και του Schwabe με τα τόσα επίθετα που χρησιμοποιούν για να στολίσουν π.χ. τους Ορθόδοξους μοναχούς, για τα οποία ΠΟΤΕ δεν έχεις πάρει θέση και ΠΟΤΕ δεν έχεις πει τίποτα;

Τι έχεις να πεις για τις επεμβάσεις π.χ. των δυο μελών που προανέφερα, που με ειρωνικά σχόλια και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς, επιτίθενται κατά των συνομιλητών τους;

ΤΙΠΟΤΑ, όπως κάνεις συνεχώς.
Έριξες μπαν στο Σαμουήλ για μια ατάκα που τη χρησιμοποιούν ακόμη και παιδιά 5 ετών, τη στιγμή που δεν στράφηκε κατά κάποιου συγκεκριμένου συνομιλητή του, πράγμα που έκανε ο Συνοδινός.

Δηλαδή η «παχιά» τους έθιξε, και έσπευσες να τους προστατέψεις, ενώ το πλήθος προσβλητικών χαρακτηρισμών που χρησιμοποιούν, κατά κάθε τι Χριστιανικό, ποτέ δεν άγγιξε την ευαισθησία σου ως συντονίστριας για να επέμβεις;

Ποτέ μου δεν ξεκίνησα την τακτική του «έμμεσου» όπως με κατηγορείς. Το σφάλμα μου είναι ότι απαντώ στις προκλήσεις, τις οποίες εσύ και οι άλλοι συντονιστές δεν φροντίζετε να τις αποτρέψετε πριν τη γέννησή τους.

Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά, το ποιος είναι υπεύθυνος και προκαλεί εδώ μέσα είναι πολύ εύκολο να το διαπιστώσεις, φτάνει να δεις το είδος των θεμάτων που ανοίγονται και από ποιους ανοίγονται.

Αυτά Αμαλία μας,
Και, μείνε ήσυχη, εγώ δεν θα σου κλαψουρίζω και θα σου ζητώ να κάνεις μπαν τον έναν και τον άλλο αν, αστειευόμενος, μου πει να ρίξω και καμιά πα.... για να ξελαμπικάρω.
Θυμήσου τα χίλια μύρια που μου έχει σύρει ο gigenis, και πώς τα αντιμετώπιζα.
Είναι λιγοστές οι φορές που ζήτησα την επέμβαση των συντονιστών γιατί δεν γινόταν αλλιώς.
Άντε καληνύχτα μας.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10781 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/09/2007, 03:11:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ψηλέ
θα πρότεινα "να μπουν οι δικαιολογίες στο ντουλάπι" και όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για το παρόν θέμα να συμμετάσχει με τις απόψεις του.


Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ψηλός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5138 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/09/2007, 03:23:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Παρότι είπα καληνύχτα, είμαι ακόμη εδώ.

Αν, ξαφνικά, αποφάσιζαν οι Η.Π.Α. να μετονομάσουν μια από τις πολιτείες τους σε Μακεδονία, πώς θα αντιδρούσατε;

Αν κάποιο μακρινό κρατίδιο π.χ. που βρίσκεται κάπου στον Ειρηνικό, ή κάποιο κράτος της Αφρικής ή της Νοτίου Αμερικής, αποφάσιζε να ονομαστεί Μακεδονία από αύριο, πώς θα αντιδρούσατε;

Αν οι Η.Π.Α. αποφάσιζαν να δώσουν το όνομα "Μέγας Αλέξανδρος" ή "Μακεδονία" σε κάποιο ή κάποια από τα διεθνή τους αεροδρόμια, πώς θα αντιδρούσατε;

Edited by - Ψηλός on 30/09/2007 03:27:25Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10781 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/09/2007, 04:16:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ψηλέ κι εγώ θα έλεγα καληνύχτα αλλά θα μείνω λίγο ακόμα

Οι συγκρίσεις που κάνεις είναι λίγο άστοχες σχετικά με το ζήτημα των Σκοπίων-Μακεδονίας. Η θέση των σκοπιανών σχετικά με την ονομασία του κράτους τους έχει βαθύτερες και σίγουρα διαφορετικές ρίζες από ότι θα είχε π.χ. η ονομασία ενός αμερικανικού αεροδρομίου σε "Μακεδονία".
Οι ρίζες αυτές έχουν σχέση με μία - σημαντική για την ιστορία μας και για την εθνική μας ταυτότητα - διαμάχη που αφορά το εάν τα εδάφη ακόμα και της ελληνικής μακεδονίας είναι ελληνικά, ή ήταν από παλιά, εδάφη ενός κράτους που μαζί με τα Σκόπια και άλλες περιοχές, αποτελούσε τη Μακεδονία.

Πάντως, εμένα προσωπικά δε θα με ενοχλούσε καθόλου να βάπτιζαν οι ΗΠΑ κάποια από τις πολιτείες τους με το όνομα της Μακεδονίας, φτάνει να την ονόμαζαν "Νέα Μακεδονία" όπως συνηθίζουν άλλωστε...

Έχω σκεφτεί και τραγουδάκι που θα της ταίριαζε:

There is a house in New Macedonia
They call the Rising Sun
And it's been the ruin of many a poor boy
And God I know I'm one

Παρεπιπτόντως μήπως ξέρεις την Athens της Georgia;
Κάνενα σχετικό διάβημα μήπως έχεις ακουστά;Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ
Πλήρες Μέλος

Greece
1132 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/09/2007, 12:26:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Αν, ξαφνικά, αποφάσιζαν οι Η.Π.Α. να μετονομάσουν μια από τις πολιτείες τους σε Μακεδονία, πώς θα αντιδρούσατε;

Αν κάποιο μακρινό κρατίδιο π.χ. που βρίσκεται κάπου στον Ειρηνικό, ή κάποιο κράτος της Αφρικής ή της Νοτίου Αμερικής, αποφάσιζε να ονομαστεί Μακεδονία από αύριο, πώς θα αντιδρούσατε;

Αν οι Η.Π.Α. αποφάσιζαν να δώσουν το όνομα "Μέγας Αλέξανδρος" ή "Μακεδονία" σε κάποιο ή κάποια από τα διεθνή τους αεροδρόμια, πώς θα αντιδρούσατε;


Στα οπλαααααααααααααααααα !!!!!!!!!

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

europaios2
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5735 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/09/2007, 14:21:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους europaios2  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
-ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ, ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΜΕΛΟΝ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΗΚΙΣΟΥΝ ΕΔΑΦΗ!
-ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ! ΓΕΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑ! ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΡΟΔΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟ ΧΙΟΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ! ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ..ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΟΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΗΚΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΒΟΡΕΙΑ ΕΔΑΦΗ!
-ΔΕ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΩΤΟΔΟΣΟΥΜΕ! --ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ! Η' ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ?


ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!
--ΚΑΫΜΕΝΕ ΓΙΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!!!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

macedon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7458 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/09/2007, 19:18:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
amalia
Παρεπιπτόντως μήπως ξέρεις την Athens της Georgia;
Κάνενα σχετικό διάβημα μήπως έχεις ακουστά;

Λοιπόν, επειδή το ανάφερε η Αμαλία, μερικά στοιχεία για ενημέρωση:

Στις Η.Π.Α. υπάρχουν

1 πόλη με το όνομα Ελλάδα (Greece) στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.
16 πόλεις και 25 κομητείες ή περιοχές με το όνομα Athens
3 πόλεις και 6 περιοχές ή κομητείες με το όνομα "Μακεδονία"

Πηγή: Στατιστική Υπηρεσία των Η.Π.Α.

macedonΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Schwabe
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5715 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/09/2007, 20:24:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
samuel1974:
«Ο ίδιος ο Σβάμπε ισχυρίζεται εδω μέσα ότι είναι ο νέος Αριστοτέλης Ωνάσης και γράφει στο εσοτέρικα καθισμένος στην αναπαυτική πολυθρόνα του ιδιωτικού του τζετ…»

Έ, καλά, είπαμε ότι……δεν ιδρώνουμε απαραίτητα άμα ξεχάσουμε να διαβάσουμε το μενού του εστιατορίου από την δεξιά στήλη, αλλά μην το βγάλουμε και τα μάτια πια!!

samuel1974:
«***, μπας και ξεχλαμιδώσει ο εγκεφαλός σας λέω εγω...»

Την ευρύτητα των επιχειρημάτων, αλλά συχνά και την προσωπικότητα του καθενός, την βλέπουμε μέσα από τα «δύσκολα».

Και εκεί, δυστυχώς, έχεις πολύ δρόμο φίλτατε Σαμουήλ μπροστά σου.

Πάντως, τον κατήφορο που επέλεξες δεν θα σε ωφελήσει…
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ
Πλήρες Μέλος

Greece
1132 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/10/2007, 19:31:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

quote:
Impious Varmint


Αν περιμέναμε από τους Αμερικάνους μέχρι και η Σπάρτη θα άνηκε στην "Ματσεντόνια"...


Καλο ! Ομως και οι Ρωσοι δεν ειναι καλυτεροι ! Παμε λιγο πισω στη ιστορια ;

Το Ρωσικο σχεδιο με την συνθηκη του Αγιου Στεφανου το 1878 , υπηρξε η πρωτη επιβουλη κατα της Μακεδονιας , με την διαφορα οτι τοτε δεν διανοηθηκε κανεις , ουτε Βουλγαρος ουτε κανενας αλλος Σλαβος να αναζητησει συγγενεια με τους Μακεδονες , διοτι ολοι γνωριζαν την καταγωγη τους .Συμφωνα με το σχεδιο αυτο ιδρυοταν μεγαλο ανεξαρτητο Βουλγαρικο κρατος που θα περιελαμβανε την περιοχη απο τον Δουναβη εως το Αιγαιο και απο την Μαυρη θαλασσα εως τη Πρεσπα-Αχριδα με εξαιρεση την Θρακη απο το Πορτο Λαγος και ανατολικα τη Χαλκιδικη και την πολη της Θεσσαλονικης .
Η αναγγελια της συνθηκης εφερε γενικο ξεσηκωμο του ελληνισμου (ελευθερου και υποδουλου) . Τοτε ξεσπασε και το κινημα του Ολυμπου , οποτε και σχηματιστηκε προσωρινη κυβερνηση στο Λιτοχωρο .
Να μην τα πολυλογουμε, η επανασταση επεκταθηκε και σ΄αλλες περιοχες (Κοζανη -Καστορια ..κλπ ) και με την πιεση τοτε των μεγαλων δυναμεων τα σχεδια των Ρωσων ανατραπηκαν , και με το συνεδριο του Βερολινου (Ιουλιος 1878) τα Βουλγαρικα συνορα περιοριστηκαν μεταξυ του Δουναβεως και του Αιμου .
Ομως κατοπιν τουτου στην Βουλγαρια αρχισαν να διαμορφωνονται δυο τασεις που εκδηλωθηκαν δυναμικα στην αρχη του 20ου αιωνα . Η μια των "Βερχοβιστων" που ζητουσε την ενσωματωση της Μακεδονιας στη Βουλγαρια και η αλλη της Ε.Μ.Ε.Ο. (Εσωτερικη Μακεδονικη Επαναστατικη Οργανωση) που υποστηριζε οτι αφου οι διεθνεις συνθηκες δεν ευνοουσαν την ενσωματωση θα επρεπε να επιδιωξουν σαν πρωτο βημα την αυτονομηση της Μακεδονιας . Και απο τα δυο σχεδια ειναι προδηλο τι θα ακολουθουσε : η προσαρτηση της Μακεδονιας στην Βουλγαρια . Αποτρεπτικος παραγων στα σχεδια αυτα υπηρξε ο Μακεδονικος αγωνας 1904-1908 , η επανασταση των νεοτουρκων αλλα και οι υπολοιποι Βαλκανικοι πολεμοι .

Ετσι .... η Μακεδονια εμεινε Ελληνικη με ενα μικρο τμημα της να περνει τοτε η Σερβια και η Βουλγαρια και σημερα μας δημιουργει τοσα και τοσα προβληματα .

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

libero
Διεγραμμένος Λογαριασμός

Greece
282 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/10/2007, 16:27:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους libero  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν κατάλαβα, δίνουμε το όνομα σε ένα κράτος, όπως σε ένα κατοικίδιο Ότι να’ ναι

Το κράτος παίρνει το όνομά του από το έθνος που κατοικεί εκεί (π.χ. Ελλάδα – έλληνες, Ρωσία – ρώσοι, Τουρκία - τούρκοι )ή από ένα τοπικό προσδιορισμό με σαφή όρια (π.χ. Κύπρος – κύπριοι έλληνες μεν στο έθνος αλλά κάτοικοι της νήσου Κύπρος)
Οι σκοπιανοί επικαλούνται ένα όνομα ενός κράτους με έναν από τους βασιλείς του τον Μέγα Αλέξανδρο, που δεν υπάρχει εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Σε ποια γλώσσα μιλούσε ο Μέγας Αλέξανδρος?

Πέρασε οι Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, η οθωμανική αυτοκρατορία… Αντέδρασε ποτέ κάποια Μακεδονική φυλή με σλαβική γλώσσα σε αυτές της αυτοκρατορίες. Υπήρχε ποτέ απελευθερωτικός αγώνας κατά την διάρκεια της τουρκοκρατίας από κάποια μακεδονική φυλή με τα χαρακτηριστικά των σημερινών σκοπιανών? Ή μήπως οι μακεδονομάχοι ήταν σλάβοι?

Η αρχαία Μακεδονία είχε την έκταση, που έχουν τώρα τα Σκόπια? Είναι ένας σαφής τοπικός προσδιορισμός? Μόνο εκεί έδρασε ή αρχαία «φυλή» Μακεδόνες?

Κουλά πράγματα…

quote:
macedon:

Λοιπόν, επειδή το ανάφερε η Αμαλία, μερικά στοιχεία για ενημέρωση:

Στις Η.Π.Α. υπάρχουν

1 πόλη με το όνομα Ελλάδα (Greece) στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.
16 πόλεις και 25 κομητείες ή περιοχές με το όνομα Athens
3 πόλεις και 6 περιοχές ή κομητείες με το όνομα "Μακεδονία"

Πηγή: Στατιστική Υπηρεσία των Η.Π.Α.


Φίλε macedon, όταν δίνουμε σε μια οδό το όνομα «Ελ. Βενιζέλου», «Κύπρου», «Βουλγαροκτόνου » σημαίνει πως στις οδούς αυτές μένουν απόγονοι του Βενιζέλου, κύπριοι, ή φονιάδες βουλγάρων, αντίστοιχα;

Δεν είναι το ίδιο, με ένα επίσημο κράτος.

...perche io sono libero
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ
Πλήρες Μέλος

Greece
1132 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/10/2007, 22:18:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Κουλά πράγματα…
Χμμμ ! Δεν ειναι και τοσο κουλα . Τι νομιζεις , το κανουν γιατι πιστευουν οτι ειναι Μακεδονες στην καταγωγη ; Οχι φιλε μου . Και τοτε αλλα και τωρα (οπως πιστευω εγω) ο σκοπος ειναι ενας : προσβαση στο Αιγαιο (ειτε οι Βουλγαροι , ειτε οι Σερβοι ) με οτι αυτο συνεπαγεται . Σαν να λεμε δηλαδη , δυο γαϊδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα !

Κι αυτο κραταει απο παλια . Στις 15/1/1920 συνηλθε στη Σοφια Συνεδριο των κουμμουνιστικων κομματων Βαλκανικης με επικεφαλης την Κομιντερν , οπου και ιδρυσαν την Βαλκανικη Κουμμουνοστικη Ομοσπονδια ,(ΒΚΟ).

Στην 3η Διασκεψη της ΒΚΟ στη Μοσχα ( 19-21 / 7 / 1921 ) ο Βουλγαρος κουμμουνιστης ηγετης Κολαρωφ εθεσε θεμα αυτονομησης της Μακεδονιας , στην οποια θα περιλαμβανονταν τα τμηματα Βαρδαριου ,Πιριν και Αιγαιου δηλαδη τα τμηματα στη Γιουγκοσλαβια , στη Βουλγαρια και στην Ελλαδα !

Στην αποφαση αυτη αντιταχθηκε αρχικα ο γενικος γραμματεας κουμμουνιστικου κομματος Ελλαδος κ. Γεωργιαδης . Η αποφαση ομως παρθηκε και ο Γεωργιαδης διαγραφηκε !

Σασφεστερο κειμενο διατυπωθηκε απο την 6η συνδιασκεψη της ΒΚΟ το 1924 με το οποιο η ΒΚΟ ταχθηκε υπερ μιας ενιαιας και αυτονομης Μακεδονιας και υπερ μιας κουμμουνιστικης ομοσπονδιας στα βαλκανια οπου θα συμμετειχε και η "Δημοκρατια της Μακεδονιας και Θρακης" . Την αποφαση αυτη επικυρωσε και το 5ο συνεδριο την Κομιντερν το 1924.

Οι αποφασεις της 6ης διασκεψης της ΒΚΟ και του 5ου συνεδριου της Κομιντερν επικυρωθηκαν απο το 3ο συνεδριο του Κουμμουνιστικου κομματος Ελλαδος (!!!!) το Σεπτεμβριο του 1924 . Οι διαφονουντες καθαιρεθηκαν και παραιτηθηκαν , μεταξυ των οποιων ητο και ο ιστορικος Κορδατος .

Η πολιτικη αυτη παρεμεινε εως το 1935 οποτε η Κομιντερν αναγκαστηκε να εγκαταλειψει την ιδεα για "Ανεξαρτητη Μακεδονια" και να υιοθετηση τον συστημα "ισοτιμια των μειονοτητων" ,σε μια προσπαθεια να προωθησει την πολιτικη των Λαικων Μετωπων .
Τον Απριλιο του 1936 το Κ.Κ.Ε. ανακαλεσε την αποφαση ( της ντροπης !) του 1924 , και ευθυγραμμισθηκε ( ε καλα τωρα !) εκ νεου με την γραμμη της Κομιντερν !

(Θα το συνεχισω αυριο , εχει ενδιαφερον)

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/10/2007, 09:50:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Η πολιτικη αυτη παρεμεινε εως το 1935 οποτε η Κομιντερν αναγκαστηκε να εγκαταλειψει την ιδεα για "Ανεξαρτητη Μακεδονια" και να υιοθετηση τον συστημα "ισοτιμια των μειονοτητων" ,σε μια προσπαθεια να προωθησει την πολιτικη των Λαικων Μετωπων .
Τον Απριλιο του 1936 το Κ.Κ.Ε. ανακαλεσε την αποφαση ( της ντροπης !) του 1924 , και ευθυγραμμισθηκε ( ε καλα τωρα !) εκ νεου με την γραμμη της Κομιντερν !

Κι αυτό μπορεί να συνεχιστεί κάλλιστα και τώρα, σωστά?
Στην συνέχεια μπορούμε να ακούσουμε ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Σκοπιανός, ότι η Βεργίνα είχε Σκοπιανούς και διάφορα παρόμοια "διαμάντια"...
Φαντάζεστε σε μερικά χρόνια να υπάρξει κάποια αξίωση για διεύρυνση των συνόρων του Μακεδονικού Κράτους που κάποιοι επιθυμούν?


In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/10/2007, 12:39:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Έχει πολύ "ψωμί" το στοιχείο που πρόσθεσε ο φίλος ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ σχετικά με την τοποθέτηση του τότε ΚΚΕ, αρκεί μια ματιά στα ιστορικά αρχεία του ΚΚΕ.

Το θέμα είναι όμως πως ο όρος "σλαβομακεδόνας" δεν είναι κάτι άγνωστο και νέο. Αν δεχτούμε πως η ευρύτερη γεωγραφική περιοχή (συμπεριλαμβανομένων και εδαφών που ανήκουν τώρα στην Βουλγαρία) ονομάζεται "Μακεδονία", τότε είναι φως-φανάρι πως οι σκοπιανοί είναι "σλαβομακεδόνες". Δεν έχει νόημα να ψάχνουμε στην αρχαιότητα να δούμε εθνολογικά αν στέκει αυτό, ο γεογραφικός τόπος ορίζει πως οι άνθρωποι κατοικούν σε ένα ευρύτερο κομμάτι που ονομάζεται Μακεδονία - κάτι αντίστιχο στο βόρειο κομμάτι της ευρώπης που ονομάζεται Σκανδιναβία.

Αν υποθέσουμε πως η Φινλανδία χωρίζεται σε 10 κρατίδια και ένα από αυτά θέλει να έχει στην ονομασία του την λέξη "Σκανδιναβία", θα μας φανεί παράξενο ? Θα το κατακρίναμε ? Θα μπορούσαμε να δεχτούμε ποτέ ότι ένα αντίστοιχο κρατίδιο 500000 κατοίκων (για παράδειγμα) θα μπορούσε να απειλήσει την Σουηδία με εδαφικές διεκδηκήσεις ?

Μήπως τελικά η αδιαλαξία μας στις αρχές του '90 να μην υπάρχει η λέξη Μακεδονία στην ονομασία του νέου κράτους ήτανε λάθος ? Μήπως οι λύσεις "Σλαβομακεδονία" - "Νόβα Ματσεντόνια" (Βόρεια Μακεδονία) θα ήτανε πιο ενδεδειγμένες ??? Τι καταφέραμε τελικά ???? Μια τρύπα στο νερό. Όταν μια σοφή φωνή είπε πως σε 10 χρόνια όλοι θα το έχουνε ξεχάσει, βγήκανε οι ελληνάρες και τον χαρακτηρίσανε ηλίθιο και προδότη....

Ε λοιπόν κανένας πλέον δεν θυμάται τι γινότανε τότε, γιατί δεν δεχόμασταν τον όρο Μακεδονία και τις διαδηλώσεις στην χώρα μας.... ΟΛΟΙ - μηδενός εξαιρουμένου - ΜΑ ΟΛΟΙ τους αποκαλούν ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ και την χώρα την αποκαλούν ΜΑΤΣΕΝΤΟΝΙΑ.

Όλα τα έγγραφα στον χώρο των μεταφορών (που εργαζομαι) αναφέρουν MACEDONIA. Ακόμα και κοριτσάκια (κυρίως) μεταξύ 20-25 ετών που δουλεύουνε σε ελληνικές εταιρείες, μας ζητάνε ναύλους και έξοδα για αποστολές στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !!! Ειδικά αυτές έχουνε ήδη ξεχάσει....

Το παιχνίδι είναι χαμένο, γελάνε πλέον μαζί μας... Σε κάποια άλλη εποχή ίσως θα μπουκάραμε μέσα και θα τους ελληνοποιούσαμε
Τώρα πλέον το μόνο που μας απομένει είναι μια καυτή πατάτα την οποία προσπαθούμε να πετάξουμε από κόμμα σε κόμμα προκειμένου να βρεθεί ο εθνικός προδότης που θα στιγματήσουμε στα βιβλία μας σε μερικά χρόνια.... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

libero
Διεγραμμένος Λογαριασμός

Greece
282 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/10/2007, 14:42:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους libero  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
KERRY KING δεν λέει κανένας ότι θα μας πάρουν με πόλεμο τα εδάφη αλλά με νομικά τερτίπια και τους ανώτερους παγκόσμιους οργανισμούς, όπως ακριβώς πήραν το όνομα χωρίς να πάρουμε χαμπάρι και χωρίς να φταίει κανένας.

Με την ιστορία τι θα γίνει όμως; Άντε και ονομάστηκαν Σλαβομακεδονία τα Σκόπια, τι ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος σλαβομακεδόνας, ελληνομακεδόνας, τούρκομακεδόνας ή ποιος ξέρει, ίσως να είναι και πέρσομακεδόνας .

Αυτός ο γεωγραφικός τόπος πως πήρε το όνομα Μακεδονία; Προϋπήρχε και πριν αποικιθει από τους ανθρώπους;

Ελλάδα είναι και τα παράλια της Μίκρας Ασίας αλλά όταν τα κατέλαβαν οι Τούρκοι, τα ονόμασαν και αυτα,Τουρκία (ή Οθωμανική Αυτοκρατορία) ως μέρος του κράτους. Το έκαναν αυτό γιατί είναι εθνικα υπερήφανοι, και καλά κάνουν.

Αλήθεια η σκοπιανοί τι είναι;
Γλώσσα - Σλαβική,
Αλφάβητος - Λατινική,
Ιστορία - Ελληνική

Πως θα ονόμαζε κανείς ένα τέτοιο κράτος;


...perche io sono libero
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/10/2007, 15:39:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε libero δεν διαφωνώ σε τίποτα από όσα αναφέρεις.
Το δια ταύτα ποιό είναι όμως ?
Ένα κράτος διαμμελίστηκε και από εκεί γεννήθηκε ένα νέο κράτος το οποίο διεκδικεί την ονομασία του μέσω της γεωγραφικής του περιοχής.

Εκεί λοιπόν θεωρώ πως την πατήσαμε....

Με το να δεχόμασταν μια σύνθετη ονομασία δεν πιστεύω πως διακυνδινεύαμε τα σύνορα και την ιστορία μας. Με την λογική αυτή, κάποια στιγμή "με νομικά τερτίπια και τους ανώτερους παγκόσμιους οργανισμούς" θα μπορέσουμε να πάρουμε την Βόρεια Ήπειρο - σωστα ?

Δεν είναι μόνο οι σκοπιανοί που παραποιούν την ιστορία μας. Οι τούρκοι προσπαθούν να ανακαλύψουνε την "αρχαία τουρκία", οι αλβανοί μιλάνε για καταπατημένα εδάφη που φτάνουνε μέχρι την Αιτωλοακανρανία... Μα θα ασχολούμαστε με τον κάθε κακόμοιρο ρε libero ??? Ας έρθουνε να τα διεκδικίσουνε !!! Να έρθουν με την όπισθεν μόνο, να αποφεύγουμε περιτές μανούβρες και να γυρίσουν πίσω και πιό γρήγορα....

Θεωρώ λάθος την στάση μας στο μακεδονικό, στο χέρι μας είναι να διαφυλάξουμε την όποια ακαιρεότητά μας. Ας συνεχίσουμε να διδάσκουμε όπως κάναμε στο παρελθόν και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα (λέμε τώρα.....).Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ
Πλήρες Μέλος

Greece
1132 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/10/2007, 20:10:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Κι αυτό μπορεί να συνεχιστεί κάλλιστα και τώρα, σωστά?
Στην συνέχεια μπορούμε να ακούσουμε ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Σκοπιανός, ότι η Βεργίνα είχε Σκοπιανούς και διάφορα παρόμοια "διαμάντια"...
Φαντάζεστε σε μερικά χρόνια να υπάρξει κάποια αξίωση για διεύρυνση των συνόρων του Μακεδονικού Κράτους που κάποιοι επιθυμούν?

Ναι αγαπητε Dying_Incubus ΄ οτι δεν εχει ειπωθει εκεινη την εποχη ,θα το ακουσουμε στις μερες μας , με "τεκμηριωμενα ιστορικα στοιχεια" , αυτο ειναι πλεον βεβαιο .

======================================================

quote:
Όταν μια σοφή φωνή είπε πως σε 10 χρόνια όλοι θα το έχουνε ξεχάσει, βγήκανε οι ελληνάρες και τον χαρακτηρίσανε ηλίθιο και προδότη....

Αυτος και πολλοι αλλοι τυποι (Μπιστης , Κουναλακης ... κ.α.) ηταν της ιδιας αποψης . Ηλιθιος δεν ειναι , για προδοτης δεν ξερω , ειναι βλεπεις και εκεινες οι φωτογραφιες στην Κρητη αγκαλια με τους ναζι ... Προσωπικα δεν συμμεριζομαι την αποψη του κ.Μητσοτακη , για δυο λογους : α) δεν του εχω εμπιστοσυνη (λογω παρελθοντος ...) και β) δεν σκεφτηκε πως αυτη η συναινεση θα μπορουσε να εχει τις συνεπειες του παρελθοντος ,οπως περιγραφτηκαν παραπανω και θα δουμε και παρακατω ;

====================================================

Οι αποφασεις λοιπον στα διαφορα συνεδρια των κομμουνιστικων κομματων της Βαλκανικης ενισχυσαν την ιδεα της ιδρυσεως της δημοκρατιας της Μακεδονιας στη Γιουγκοσλαβια . Στις 11/11/1943 συγκροτηθηκε η πρωτη Ταξιαρχια Παρτιζανων Κοσσυφοπεδιου στη Διβρη της Γιουγκοσλαβιας ενω στις 20/12/1943 το 5ο συνεδριο Παρτιζανων στο Γαϊτσε ενεκρινε ψηφισμα σχετικα με την ιδρυση "Μακεδονικου ομοσπονδου κρατους" στα πλαισια της Γιουγκοσλαβικης ομοσπονδιας .

[ Σοβαρη δραστηριοτητα για την προβολη του ολου θεματος ανεπτυξε και η "ανεξαρτητη μακεδονικη ορθοδοξη εκκλησια" που ιδρυθηκε το 1968 στα Σκοπια και που με την σειρα της ιδρυσε Μητροπολη στην Αμερικη ,οπου και επεδειξε μεγαλη δραστηριοτητα .
Φυσικα αυτη η εκκλησια δεν ειναι αναγνωρισμενη ουτε απο το Πατριαρχειο Κων/πολης ουτε απο το Πατριαρχειο της Σερβιας καθως επισης και απο καμια αλλη ορθοδοξη εκκλησια ! (να ενας γερος ασσος που δεν ειδε κανενας ... )]

Στις 2/8/1944 στη μονη PROHOR PCINJSCI ανακηρυχθηκε η συσταση της λαϊκης σημερινης "Σοσιαλιστικης Δημοκρατιας της Μακεδονιας" , ομοσπονδου τμηματος της νεας Ομοσπονδιακλης Γιουγκοσλαβιας .

Ετσι τον Απριλιο του 1945 ο Τιτο επιβαλλει το ομοσπονδιακο συστημα στη Γιουγκοσλαβια και εγκαθιστανται κυβερνησεις ομοσπονδων κρατων της Σερβιας, Κροατιας, Βοσνιας,Σλοβενιας,Μαυροβουνιου και τελος της Μακεδονιας η οποια ιδρυθηκε στις 30/4/1945 . Ενω οι αλλες 5 δημοκρατιες υπηρχαν πραγματικα φυλετικα κριτηρια για την δημιουργια τους , η δημοκρατια της Μακεδονιας δημιουργηθηκε μονο απο πολιτικα κριτηρια διοτι ο πληθυσμος της δεν ειχε καμια σχεση με τους Μακεδονες 'η την Μακεδονια της αρχαιοτητας .

Το μεγαλο παιχνιδι παιχτηκε με τον Τιτο και τον Δημητρωφ . Μετα απο διαβουλευσεις που εγιναν στο Μπλεντ εθεσαν τις βασεις για την ενωση του Πιριν (βουλγαρικη) με την δημοκρατια των Σκοπιων .Συμφωνηθηκε ακομα να προηγηθει μια πνευματικη και πολιτιστικη προπαρασκευη των Βουλγαρων του Πιριν ωστε να δεχθουν την Μακεδονοποιηση τους και στην συνεχεια την ενσωματωση της επαρχιας τους στο Γιουγκοσλαβικο κρατος , σαν φυσικη και αναγκαια θυσια στο βωμο της Βουλγαρο-γιουγκοσλαβικης φιλιας που θα οδηγουσε στη ομοσπονδιοποιηση των νοτιων Σλαβων.
Σε ανταλαγμα η Γιουγκοσλαβια θα παραχωρουσε στη Βουλγαρια τις παλιες μικρες Βουλγαρικες περιοχες που ειχε προσαρτησει μετα τον Α΄παγκοσμιο πολεμο με την συνθηκη του Νεϊγυ. Επι πλεον η Γιουγκοσλαβια ανελαβε να υποστηριξει το Βουλγαρικο αιτημα στη Διασκεψη Ειρηνης των Παρισιων για την ενσωματωση στην ηττημενη Βουλγαρια της Ελληνικης Δυτικης Θρακης !

Για την εκτελεση της συμφωνιας αυτης οι Βουλγαροι δεχθηκαν την εισοδο στο Πιριν δηθεν Μακεδονων , καθοδηγητων , διδασκαλων και διοικητικων υπαλληλων για την εφαρμογη του πρωτου σταδιου της ενσωματωσης της Μακεδονιας του Πιριν .

Για την Μακεδονια του Αιγαιου με μυστικο πρωτοκολλο αναγνωριστηκε στη Γιουγκοσλαβια το δικαιωμα ενσωματωσης της μελλοντικα στην ενιαια "Σοσιαλιστικη Δημοκρατια της Μακεδονιας"
Συνεβη ομως κατι που δεν το περιμεναν οι μεγαλοι ηγετες ,Τιτο και Δημητρωφ . Οι Βουλγαροι του Πιριν ξεσηκωθηκαν διαμαρτυπομενοι πως δεν ειναι Μακεδονες αλλα Βουλγαροι .

Τον Ιουνιο του 1948 λοιπον , με την αποκηρυξη του Τιτο απο την Κομινφορμ η συμφωνια του Μπλεντ πεφτει στο κενο και ετσι εκδιωχθηκαν ολοι οι Γιουγκοσλαβοι καθοδηγητες απο την Βουλγαρια . Η Βουλγαρια απο το 1948 και μετα , βαθμηδον εγκατελειπε τις διακηρυξεις για εδαφικες διεκδικησεις , ωσπου με επισημη δηλωση της αναγνωριζει οτι δεν υπαρχει Μακεδονικον Εθνος , οτι στο Πιριν κατοικοι αμιγης Βουλγαρικος πληθυσμος και οτι στην Ελλαδα δεν υπαρχει Σλαβικη εθνοτητα .

Η ρηξη αυτη δημιουργησε προβληματα και στο Κ.Κ.Ε. Στις 31/1/1949 η 5η ολομελεια του Κ.Κ.Ε. που ασπαστηκε την Κομινφορμικη γραμμη στο Μακεδονικο διακηρυξε οτι "ο Μακεδονικος λαος θα βρει την πληρη εθνικη αποκατασταση του " (!!!!!) και ταχθηκε υπερ μιας ενιαιας και ανεξαρτητης Μακεδονιας υπο Σοβιετικο ελεγχο Βαλκανικης Κομμουνιστικης Ομοσπονδιας (Τι διαολο , να χαλασουμε το χατρι της μαμας Ρωσιας;)

Το 1956 βεβαια χαρακτηρισε την αποφαση αυτη ως "λαθος" .

Θελω να ξερω ,απο τον Ελληνικο λαο , ολοι αυτοι οι εθνοπατερες , ποτε θα ζητησουν συγνωμη , ποτε ;


ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/10/2007, 07:36:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Ηλιθιος δεν ειναι , για προδοτης δεν ξερω , ειναι βλεπεις και εκεινες οι φωτογραφιες στην Κρητη αγκαλια με τους ναζι ...

Ψευδές και άτοπο επιχείρημα, δεν είναι επί του θέματος όμως για να το αν αλύσουμε...

φίλε ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ (μόνο αδιάβαστος δεν εμφανίζεσαι τελικα ), παραθέτεις στοιχεία που είναι καλό να διαβάζονται (μιας και υπάρχει πολύ θολούρα όσον αφορά την νεότερη ιστορία της χώρας μας). Το ότι το τότε ΚΚΕ λειτουργούσε με γνώμωνα το συμφέρον της Σοβιετικής Ένωσης και αναγνώριζε το δικαίωμα στους "μακεδόνες" για αυτοδιάθεση και ανεξαρτησία, δεν πιστεύω (προσωπικά) πως αποτελεί άσσο στα χέρια των σκοπιανών για περαιτέρω διεκδικήσεις.

Το δια ταύτα όμως ποιό είναι ?

Το θέμα της ονομασίας είναι σχεδόν τελειωμένο. Θα επιμείνω στις προσωπικές μου απόψεις ότι ΟΛΗ η πολιτική ηγεσία του τόπου μας την πάτησε γερά με το θέμα του ονόματος κι εκεί που θα μπορούσε να υπάρχει η σύνθετη ονομασία που έστω με κάποιο τρόπο θα διαφοροποιούσε την ελληνική μακεδονία από την σκοπιανή, τώρα θα πάρουνε και το copyright του ονόματος και ποιός τους πιάνει. Το όνομα "μακεδονία" θα γίνει πλέον συνόνυμο μιας κουραδίτσας μέσα στην καρδιά των βαλκανίων και ο κάθε αγεογράφιτος και αστοιχείωτος κάτοικος του πλανήτη μας (δηλαδή πάνω από το 90%) θα το αναγνωρίζει αυτό το όνομα από τις εκπροσωπήσεις των σκοπιανών στις κάθε διοργανώσεις.

Στο χέρι μας πλέον είναι να μαζέψουμε τα ασυμάζευτα και να δώσουμε στον κόσμο να καταλάβει την διαφορά της ιστορικής μακεδονίας και του κράτους μακεδονίας, του χώρου που ονομάζεται μακεδονία και την σχέση του πολιτισμού που αναπτύχθηκε στον εκεί χώρο με τον ελληνικό πολιτισμό...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ
Πλήρες Μέλος

Greece
1132 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/10/2007, 18:12:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Το ότι το τότε ΚΚΕ λειτουργούσε με γνώμωνα το συμφέρον της Σοβιετικής Ένωσης και αναγνώριζε το δικαίωμα στους "μακεδόνες" για αυτοδιάθεση και ανεξαρτησία, δεν πιστεύω (προσωπικά) πως αποτελεί άσσο στα χέρια των σκοπιανών για περαιτέρω διεκδικήσεις.

Αγαπητε KERRY KING . Η θεση του ΚΚΕ στο θεμα αυτο ηταν και ειναι παντα η ιδια . Παντα θα ειναι ενα χαρτι (οχι απαραιτητα ασσος..) στα χερια των γειτονων μας . Πες μου αν , αντιστοιχα , στα Σκοπια υπαρχει καποια πολιτικη παραταξη που να πραττει τα ιδια ; Απεναντιας αυτοι ηταν στην αρχη διαλακτικοι αλλα τωρα ειναι αμετακλητοι στην αποφαση τους .... ουτε καν συνθετη ονομασια συζητουν .... απλα Μακεδονια και Μακεδονες !

Εδω απ΄την πρωτη στιγμη βγηκε ο Μητσοτακης και οι λοιποι (ΚΚΕ ....) κοντρα στην πολιτικη Ανδρεα ( την επισημη κρατικη πολιτικη ) , διχαζοντας και προβληματιζοντας τους παντες , υποθαλποντας στην ουσια την ιδια την πατριδα τους, καταρρακωνοντας το κυρος του λογου της παγκοσμιος .

quote:
Το δια ταύτα όμως ποιό είναι ?
Αποψη μου ειναι πως ηρθε η ωρα να σκληρυνει την θεση της η Ελλαδα . Η μεχρι τωρα διαλακτικη πολιτικη μας , δεν μας ωφελησε σε τιποτα .
quote:
Στο χέρι μας πλέον είναι να μαζέψουμε τα ασυμάζευτα και να δώσουμε στον κόσμο να καταλάβει την διαφορά της ιστορικής μακεδονίας και του κράτους μακεδονίας, του χώρου που ονομάζεται μακεδονία και την σχέση του πολιτισμού που αναπτύχθηκε στον εκεί χώρο με τον ελληνικό πολιτισμό...
Θαρρεις δεν ξερουν ; Αυτο πιστευεις πως ειναι το προβλημα ; Δες την παρακατω δηλωση του Κισσιγκερ και κανε εναν συσχετισμο με τα γεγονοτα στην τελευταια 10 ετια :

Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ .

Νομιζω θα ανασκευασεις την γνωμη σου

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Odysseus_nemo
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
539 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/10/2007, 07:46:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ένας λόγος που τα Σκόπια εμμένουν σε αυτήν την πολιτική είναι πως η οικονομία τους πάει χάλια. Ο ίδιος ο λαός των Σκοπίων δεν επιδιώκει την ονομασία του κρατίδιού τους σε "Μακεδονία", αντιθέτως είναι φιλικοί προς τους Έλληνες.

Θα μου πείτε γιατί ο λαός δεν ελέγχει τους πολιτικούς του. Μήπως το κάνουμε εμείς.

Πιστεύω πως η περίπτωση των Σκοπίων, από πλευράς εξωτερικής πολιτικής, είναι όμοια με αυτή της Τουρκίας. Προβάλλει αιτήματα για να πάρει χρήματα και άλλα οφέλη.

Μπορεί να κάνω και λάθος, ωστόσο θα ήθελα να ακούσω και μια άλλη εκδοχή της πολιτικής κατάστασης των Σκοπίων.

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/10/2007, 13:54:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε Οdysseus nemo, δεν πιστεύω ούτε εγώ πως οι Σκοπιανοί είναι αρνητικά διακείμενοι απέναντι στους Έλληνες όπως δεν το πιστεύω και για τους Τούρκους - στην πλειοψηφία τους.
Βέβαια τα πράγματα είναι διαφορετικά με τους Τούρκους αν σκεφθούμε ότι για 400 χρόνια τους θεωρούσαμε ως δυνάστες κι εκείνοι μας θεωρούσαν ως ένα τμήμα της Αυτοκρατορίας τους.
Γενικότερα όμως πιστεύω πως με το πέρασμα των χρόνων οι σχέσεις των λαών - βγάζω έξω τα πολιτικά θέματα - θα εξομαλυνθούν ακόμη περισσότερο.
Και για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω πως αυτό είναι το καλύτερο...

Όσον αφορά την εξωτερική πολιτική της Τουρκίας και των Σκοπίων, νομίζω ότιυπάρχει μια διαφορά.
Η Τουρκία έχει επιδείξει σε αρκετές περιπτώσεις επεκτατικές βλέψεις, κάτι που δεν έχει φανεί σε μεγάλο βαθμό με τα Σκόπια.


In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ
Πλήρες Μέλος

Greece
1132 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/10/2007, 22:18:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ξεχασα να σημειωσω κατι ακομα που ειπε ο Χενρι Κισσιγκερ στο συνεδριο Management of Europe (Παρισι ,Ιουνιος 1992)σχετικα με το θεμα αυτο :

Πιστευω οτι η Ελλας εχει δικιο να εχει αντιρρησεις και συμφωνω με την Αθηνα . Ο λογος ειναι οτι εγω γνωριζω ιστορια , πραγμα το οποιο δεν συμβαινει με τους περισσοτερους απο τους αλλους συμπεριλαμβανομενων των περισσοτερων απο την κυβερνηση και κυβερνητικων στελεχων στην Ουασιγκτον. Η ισχυς στην πλευρα της Ελλαδος ειναι η ΙΣΤΟΡΙΑ της .

=======================================================

Νωριτερα ειχαμε πει για προδοτες κλπ . Ας δουμε δυο γεγονοτα
α) Στις 16 Δεκεμβριου του 1991 το τοτε Συμβουλιο της ΕΟΚ, αποφασιζε οτι στην ονομασια των Σκοπιων δεν θα πρεπει να υπαρχει ο ορος «Μακεδονια»!

β)Στην χθεσινη συνεδριαση του Ευρωπαϊκου Κοινοβουλιου στο Στρασβουργο, αποφασιστηκε και με την ψηφο των Ελληνων βουλευτων, ότι «το προβλημα του ονοματος των Σκοπιων δεν αποτελει εμποδιο στην εναρξη των διαπραγματευσεων για την προσχωρηση τους στην ΕΕ».

Μπορουν με αλλα λογια τα Σκοπια να ονομαστουν οπως αυτα επιθυμουν .

γ) Την εκθεση καταψηφισαν ολοι οι βουλευτες της Νεας Δημοκρατιας πλην Σαμαρα ,του ΠΑΣΟΚ εκτος της κ. Τζαμπαζη που ηταν απουσα.
Αρνητικη ηταν η ψηφος των κ. Παφιλη και Τουσα (ΚΚΕ)( ??!!), καθως και του κ. Καρατζαφερη (ΛΑΟΣ), ενω ο κ. Παπαδημουλης (ΣΥΝ) ψηφισε αποχη.

Συνοπτικα, η τροποποιημενη εκθεση για την προοδο της ΠΓΔΜ σε σχεση με την ενταξιακη της πορεια που εισηγηθηκε ο ολλανδος ευρωβουλευτης Ερικ Μαιερ υπερψηφισθηκε απο το Ευρωκοινοβουλιο με 558 ψηφους υπερ, 47 κατα και 8 αποχες.

Και η κ.Μπακογιαννη - Μητσοτακη ( ας μην το ξεχναμε αυτο το επιθετο) διακηρυσσει πως δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα ενταξης της γειτονικης χωρας στο ΝΑΤΟ με το λεγομενο συνταγματικο της ονομα "Δημοκρατια της Μακεδονιας" .

Μπορουμε δηλαδη να καταλογησουμε στους Ευρωβουλετες μας ... προδοσια .
Εγω θαλεγα ....ναι , γιατι οχι .
Υπερ τινος ψηφισαν και ποιος διαολο τους πληρωνει γι΄αυτο .

Καμαρωστε τους

1. ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ, Εμμανουήλ
Ομάδα τoυ Ευρωπαϊκoύ Λαϊκoύ Κόμματoς (Χριστιαvoδημoκράτες) και των Ευρωπαίωv Δημoκρατώv

2. ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ, Σταύρος
Σοσιαλιστική Ομάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

3. ΜΠΑΤΖΕΛΗ, Κατερίνα
Σοσιαλιστική Ομάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

4. ΜΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ, Κωνσταντίνος
Σοσιαλιστική Ομάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

5. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Γιώργος
Ομάδα τoυ Ευρωπαϊκoύ Λαϊκoύ Κόμματoς (Χριστιαvoδημoκράτες) και των Ευρωπαίωv Δημoκρατώv

6. ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Γεώργιος
Ομάδα Ανεξαρτησία/Δημοκρατία

7. ΓΚΛΑΒΑΚΗΣ, Ιωάννης
Ομάδα τoυ Ευρωπαϊκoύ Λαϊκoύ Κόμματoς (Χριστιαvoδημoκράτες) και των Ευρωπαίωv Δημoκρατώv

8. ΚΟΠΠΑ, Μαρία-Ελένη
Σοσιαλιστική Ομάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

9. ΚΡΑΤΣΑ-ΤΣΑΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, Ρόδη
Ομάδα τoυ Ευρωπαϊκoύ Λαϊκoύ Κόμματoς (Χριστιαvoδημoκράτες) και των Ευρωπαίωv Δημoκρατώv

10. ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ, Σταύρος
Σοσιαλιστική Ομάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

11. ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ, Διαμάντω
Συνομοσπονδιακή Ομάδα της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς/Αριστερά των Πρασίνων των Βορείων Χωρών

12. ΜΑΤΣΟΥΚΑ, Μαρία
Σοσιαλιστική Ομάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

13. ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ, Μανώλης
Ομάδα τoυ Ευρωπαϊκoύ Λαϊκoύ Κόμματoς (Χριστιαvoδημoκράτες) και των Ευρωπαίωv Δημoκρατώv

14. ΠΑΦΙΛΗΣ, Αθανάσιος
Συνομοσπονδιακή Ομάδα της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς/Αριστερά των Πρασίνων των Βορείων Χωρών

15. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΑΣΣΙΩΤΟΥ, Μαρία
Ομάδα τoυ Ευρωπαϊκoύ Λαϊκoύ Κόμματoς (Χριστιαvoδημoκράτες) και των Ευρωπαίωv Δημoκρατώv

16. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ, Δημήτριος
Συνομοσπονδιακή Ομάδα της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς/Αριστερά των Πρασίνων των Βορείων Χωρών

17. ΠΑΠΑΣΤΑΜΚΟΣ, Γεώργιος
Ομάδα τoυ Ευρωπαϊκoύ Λαϊκoύ Κόμματoς (Χριστιαvoδημoκράτες) και των Ευρωπαίωv Δημoκρατώv

18. ΠΟΔΗΜΑΤΑ, Αννυ
Σοσιαλιστική Ομάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

19. ΣΧΟΙΝΑΣ, Μαργαρίτης
Ομάδα τoυ Ευρωπαϊκoύ Λαϊκoύ Κόμματoς (Χριστιαvoδημoκράτες) και των Ευρωπαίωv Δημoκρατώv

20. ΤΟΥΣΣΑΣ, Γεώργιος
Συνομοσπονδιακή Ομάδα της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς/Αριστερά των Πρασίνων των Βορείων Χωρών

21. ΤΡΑΚΑΤΕΛΛΗΣ, Αντώνιος
Ομάδα τoυ Ευρωπαϊκoύ Λαϊκoύ Κόμματoς (Χριστιαvoδημoκράτες) και των Ευρωπαίωv Δημoκρατώv

22. ΤΖΑΜΠΑΖΗ, Ευαγγελία
Σοσιαλιστική Ομάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

23. ΒΑΚΑΛΗΣ, Νικόλαος
Ομάδα τoυ Ευρωπαϊκoύ Λαϊκoύ Κόμματoς (Χριστιαvoδημoκράτες) και των Ευρωπαίωv Δημoκρατώv

24. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ, Ιωάννης
Ομάδα τoυ Ευρωπαϊκoύ Λαϊκoύ Κόμματoς (Χριστιαvoδημoκράτες) και των Ευρωπαίωv Δημoκρατώv


ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 21 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.140625
Maintained by Digital Alchemy