ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
 Ελπίδα θεραπείας για πάσχοντες απο HIV/AIDS?
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 3
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
amato
Νέο Μέλος

Greece
39 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/11/2007, 13:30:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amato  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γειά σε όλους

Πρόσφατα έχω διαβάσει για μια ουσία, μια ένωση χλωρίου που χρησιμοποιήθηκε απο έναν ιατρό ερευνητή στην Αφρική, με την οποίθα έχει θεραπεύσει μυριάδες φορείς της νόσου, καθώς και άλλες νόσους οι οποίες οφείλονται κι αυτές σε παρασιτισμό απο κάποιο μικροοργανισμό όπως Lyme disease, ελονοσία καθώς και διαβήτη. Η ουσία αυτή αποκαλείται MMS (sodium chlorite solution) για Miracle Mineral Solution. Η κεντρική σελίδα του ερευνητή είναι:

http://www.miraclemineral.org/


επίσης μιά άλλη χρήσιμη σελίδα:

http://phaelosopher.wordpress.com/2007/09/09/no-miracle-just-wonderful-chemistry/

συζητήσεις και εμπειρίες απο αληθινά πρόσωπα στο κάτωθι forum:
http://curezone.org/forums/f.asp?f=871&p=4

δυστυχώς τα ανωτέρω είναι όλα στα Αγγλικά.

Το προτόκολλο θεραπείας μπορεί να γίνει download απο την κεντρική σελίδα του ερευνητή.Ένα δεύτερο βιβλίο προσφέρεται ηλεκτρονικά με $10 περίπου απο τον ίδιο ερευνητή με σκοπό την στήριξη του έργου του στην Αφρική.
Η ουσία αυτή μπορεί να φτιαχτεί και απο τον καθένα αλλά με περισσή προσοχή διοτι η πρώτη ύλη είναι εκρηκτική, ιδιότητα όμως που δεν κατέχει το τελικλό προϊόν.
Εγώ προσωπικά έχω αγοράσει απο το ebay με $8 το μπουκάλι + έξοδα μεταφοράς.
Στο προαναφερθές forum θα βρείτε tips για την χρήση του καθώς και προβλήματα που ίσως να αντιμετωπίσει κάποιος κατα την διάρκεια της θεραπείας.

Επίσης θα συνιστούσα(προσωπική μου άποψη) σε όσους αποφασίσουν να το δοκιμάσουν, να κάνουν για μικρό χρονικό διάστημα Loading Ιωδίου, διότι το χλώριο όπως και τα υπόλοιπα αλογόνα αντικαθιστούν το ζωτικής σημασίας Ιώδιο στα κύταρρα.Αυτό μπορεί να γίνει είτε με διάλυμα Lugol's είτε με Iodoral ή όπως αλλιώς λέγεται το Ιώδιο σε ταμπλέτες για κατάποση εδώ στην Ελλάδα.

Τώρα θα μου πείτε, έχεις AIDS; όχι αλλά το αγόρασα για να δοκιμάσω τι θα κάνει για τα παράσιτα που έχω στο σώμα μου.Βασικά δεν το χρησιμοποιώ ακόμα γιατί περιμένω να δω τι θα κάνω με κάποια άλλα προτόκολλα στα οποία βρίσκομαι προς το παρόν και με τα οποία βλέπω δραματικές βελτιώσεις στην υγεία μου.

good search


Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/11/2007, 08:16:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα, αγαπητέ amato.

Προσωπικά θα πρότεινα να προσεγγίσουμε με κάπως σκεπτική διάθεση την συγκεκριμένη ουσία και τις αναφορές για την ευεργετική της δράση απέναντι σε ασθένειες όπως το AIDS, τον Διαβήτη - για τον οποίο, χωρίς να έχω ιατρικές γνώσεις, νομίζω ότι δεν οφείλεται σε κάποιο παράσιτο - κι άλλες που ταλαιπωρούν εκατομμύρια συνανθρώπους μας.
Δεδομένου μάλιστα ότι μια τέτοια είδηση μπορεί να δώσει ελπίδες ακόμη και σε συνανθρώπους μας που μας διαβάζουν, θα πρέπει να γνωρίζουμε στα σίγουρα αν αυτές οι ελπίδες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή όχι.

Ίσως βέβαια η συγκεκριμένη ουσία να έχει πράγματι τεράστια ευεργετική δράση, αυτό όμως που προσωπικά με κάνει κάπως πιο "συγκρατημένο" είναι το γεγονός ότι δεν έχει ακουστεί κάτι για αυτήν.

Εάν πράγματι έχει τόσα θεαματικά αποτελέσματα - αναφέρεις συγκεκριμένα ότι ο ιατρός - ερευνητής έχει θεραπεύσει μυριάδες φορείς στην Αφρική - το θέμα δεν θα είχε λάβει τεράστιες διαστάσεις, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε παγκόσμια κλίμακα;
Για αυτό το λόγο λοιπόν, η προσωπική μου συμβουλή είναι ότι για τις ασθένειες που ανέφερες θα πρέπει να υπάρχει συνεχής επικοινωνία του ασθενούς και του γιατρού κι ενημέρωση του δεύτερου από τον πρώτο για οποιαδήποτε πρωτοβουλία σκέφτεται να λάβει...
Το σκεύασμα αυτό λοιπόν θα μπορούσε να έχει θετικές επιπτώσεις στην υγεία κάποιου αλλά θα μπορούσε να έχει κι αρνητικές συνέπειες, ειδικά όταν η χρήση του γίνεται σε συνδυασμό με την φαρμακευτική του αγωγή.

Θα ήθελα να σου θέσω μια ερώτηση επάνω στο μήνυμα σου κι αν επιθυμείς να μου απαντήσεις, θα το εκτιμούσα:

quote:
Τώρα θα μου πείτε, έχεις AIDS; όχι αλλά το αγόρασα για να δοκιμάσω τι θα κάνει για τα παράσιτα που έχω στο σώμα μου.Βασικά δεν το χρησιμοποιώ ακόμα γιατί περιμένω να δω τι θα κάνω με κάποια άλλα προτόκολλα στα οποία βρίσκομαι προς το παρόν και με τα οποία βλέπω δραματικές βελτιώσεις στην υγεία μου.

Εάν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με την υγεία σου, σου εύχομαι να είναι περαστικό και να έχεις μια ταχεία ανάρρωση.
Δεδομένου ότι αναφέρεις πως αγόρασες το σκεύασμα για να το δοκιμάσεις προκειμένου να δεις τα αποτελέσματα που θα έχει στα παράσιτα του σώματος σου, έχεις συμβουλευτεί κάποιον ειδικό ο οποίος να έχει επιβεβαιώσει την ύπαρξη τους;
Σου έχει χορηγήσει πχ κάποια φαρμακευτική αγωγή την οποία ακολουθείς για την καταπολέμηση τους;


In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
amato
Νέο Μέλος

Greece
39 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/11/2007, 19:06:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amato  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γειά σου φίλε Dying Incubus

Σίγουρα η ουσία αυτή είναι κάτι το οποίο δεν έχει ακουστεί και πολύ.Έχεις δίκιο που καθιστάς την προσοχή σε όποιον διαβάσει το μύνημά μου περι MMS. Το ίδιο κάνω κι εγώ πρίν πάρω κάποια ουσία έστω και δοκιμαστικά.
Τις πληροφορίες που διαβάζουμε στο διαδίκτυο πρέπει να τις φιλτράρουμε και κατόπιν κουραστικής έρευνας να βγάζουμε τα συμπεράσματά μας. Το διαδίκτυο είναι πηγή των πιό χρήσιμων καθώς και των πιό άχρηστων=επικύνδυνων πληροφοριών όταν έχει να κάνει με το πολυτιμότερό μας αγαθό=υγεία.

Ο σκοπός του μυνήματός μου ήταν όχι να πείσω κάποιον να το δοκιμάσει, αλλά απλώς να κεντρίσω το ενδιαφέρον σε κάποιους που ενδιαφέρονται για τέτοιες μεθόδους ίασης, και αν το βρίσκουν ενδιαφέρον να το ερευνήσουν περεταίρω.Απλώς το ανέφερα γιατί πολύς ντόρος γίνεται γι'αυτό σε άλλους δικτυακούς χώρους και πιστεύω πως υπάρχει κάποια αλήθεια.

Η αναφορά για τους θεραπευμένους γίνεται στο ηλεκτρονικό βιβλίο του ερευνητή το οποίο μπορεί ο καθένας να "κατεβάσει" απ'την ιστοσελίδα του, την οποία αναφέρω στο αρχικό μύνημα.

¨οσον αφορά την αλληλεπίδρασή του MMS με φαρμακευτική αγωγή έχω διαβάσει πως εάν λαμβάνονται σε διαφορετικές χρονικές στιγμές κατα την διάρκεια της ημέρας, δεν υπάρχει πρόβλημα.Έχει χρησιμοποιηθεί και κατα την διάρκεια χημειοθεραπείας.Αλλά χρειάζεται πάντα προσοχή όσον αφορά τις αντιδράσεις αποτοξίνωσης του οργανισμού απο τα παθογόνα και κάποια άλλα χημικά.

Τώρα όσον αφορά εμένα και την υγεία μου, σου λέω πως τα τελευταία 4 χρόνια πάσχω απο Ελκώδης Κολίτιδα(κατόπιν διάγνωσης με ιστολογική εξέταση). ¨εχω δοκιμάσει πάρα πολλές μεθόδους τόσο της κλασικής όσο και της εναλλακτικής ιατρικής με λιγότερα ή περισσότερα αποτελέσματα.
Τα τελευταία 2-2 1/2 χρόνια όμως ασχολούμαι μόνο με την εναλλακτική ιατρική.

Τα παράσιτα ήταν πάντοτε στο στόχαστρο της έρευνας μου εφόσον η όλη ασθένεια είχε ως έναυσμα την χρήση 2 αντιβιοτικών σε 1 μήνα για την καταστολή μιάς ίωσης..Κατα την 4η εμέρα της λήψης του 2ου αντιβιοτικού άρχισα ομαλά η εντερική αιμορραγία.Απο κεί και πέρα άνοιξε το κουτί της Πανδώρας.Και γιατί αναφέρω αντιβιοτικά=καταστροφή της ωφέλιμης χλωρίδας του εντέρου? Διοτι με αυτό μάλλον αναπτύχθηκαν κάποια άλλα βλαβερά χωρίς αντίσταση απο τον οργανισμό.Τουλάχιστον αυτό έδειξαν κάποιες νέες διαγνωστικές μέθοδοι για τα παράσιτα.Όταν μιλούσα σε γιατρούς για πιθανό παρασιτισμό του εντέρου, με κοιτούσαν θαρρείς και κατέβηκα απο τον πλανήτη Άρη.Παντελής απαξίωση των ανησηχιών μου.
Το καλοκαίρι του 2005 είχα διαγνωστεί να έχω την Entoamoeba histolityca απο ένα όργανο που λέγεται Synchrometer.
Εν τω μεταξύ έχω κάνει και καλλιέργεις κοπράνων αλλά όλα βγήκαν αρνητικά.Μάλλον δεν γνωρίζουν σήμερα οι μικροβιολόγοι και πολύ για τον πλοιομορφισμό των μικροπαρασίτων.
Κατόπιν είχα και την επιβεβαίωση για την συγκεκριμένη αμοιβάδα καθώς και 2 άλλα είδη απο μία νέα διαγνωστική συσκευή που λέγεται QXCI/SCIO. Για το 2ο ταξίδεψα στην Γερμανία, αν και υπάρχει και στην Αθήνα.Απλώς εκεί είχα και δωρεάν διαμονή για μέρες.Το QXCI διέγνωσε επίσης και Epstein Barr virus καθώς και fungus overgowth.Το ήξερα απο τα συμπτώματα, απλώς ήθελα μια επιβεβαίωση.
Παρακαλώ για τους faint-hearted να μην διαβάσουν αυτή την παράγραφο.
Και μένουμε στα παράσιτα.Πρίν 2 χρόνια ενώ έκανα πεζοπορία έξω στα χωράφια ενεργήθηκα και ήθελα επειγόντως τουαλέτα(αυτό γίνεται αστραπιαία σε όσους υποφέρουν απο κολίτιδα). Ε, είπα να πάω στις καλαμποκιές.LOL!!!Κατόπιν αφού τελείωσα γύρισα να παρατηρήσω πόσο αίμα είχαν αυτή τη φορά τα κόπρανα.Ξαφνικά μέσα απο τα κόπρανα άρχισαν να βγαίνουν μικρά λευκά σκουλήκια.Εκείνη την περίοδο έπινα 3 φορές την ημέρα τσάι Απήγανου, ένα ισχυρό ανθελμινθικό βότανο. Φέτος την άνοιξη πήρα να δοκιμάσω εκχύλισμα σπόρων γκρέιπ φρούτ.Την επόμενη ημέρα αφόδευσα ένα μακρόστενο αλλά μικρών διαστάσεων σκουλήκι που μάλλον έμοιαζε με ασκαρίδα.
Και να φανταστείς πως τίποτα δεν έδειχναν τα τεστ κοπράνων.

Εδώ και 1 μήνα έχω αγοράσει ένα Zapper.Είναι μια μικρή συσκευή που παράγει συγκεκριμένες συχνότητες και δουλεύει με 1 9βολτη μπαταρία για την εξόντωση παρασίτων.Ε, λοιπόν σας λέω, και όποιος θέλει το πιστεύει, ήταν το πιό δραστικό μέτρο για τον σταμάτημα της αιμορραγίας απο το έντερό μου.Σε 3 εβδομάδες σταμάτησε τελείως η αιμορραγία και σκοπεύω να το συνεχίσω για τουλάχιστον 4 μήνες εφόσον υποφέρω για 4 χρόνια.¨οταν πάει να με ποιάσει κάποια ίωση Zapάρω και μου φεύγει τελείως.

Ο μόνος λόγος που παρήγγειλα το MMS είναι ότι ή συχνότητα του Zapper δεν φτάνει τόσο βαθιά στο έντερο για να καταστρέψει όλα τα βλαβερά βακτήρια(όσο και στους όρχεις για όσους ενδιαφέρονται).Ενώ αντιθέτως το MMS φτάνει σε όλλα τα κύταρρα και δρά δια οξείδωσης των μικροοργανισμών.

Ελπίζω να μην σε κούρασα, αλλά ανέφερα μερικά πράγματα για να σου δώσω μια εικόνα τόσο για να απαντήσω στην ερώτησή σου όσο και να δικαιολογήσω την ελπίδα μου για το MMS

ΒΕ ΗΕΑLTΗΥ, ΒΕ WELL
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

meteor
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
111 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/12/2007, 15:22:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους meteor  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γειά σας.
Γνωρίζει κάποιος να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες για τη συσκευή (zapper) της Dr.Hulda Clark?
Από τα λίγα αγγλικά που γνωρίζω, λένε ότι είναι σχεδόν πανάκεια.
Από απλούς ιούς, μέχρι καρκίνο, σχιζοφρένεια κλπ ότι θεραπεύει.
Κατά πόσο είναι αλήθεια λοιπόν;
www.biowaves.com/zappers
www.huldaclark.com

Τry HarderΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amato
Νέο Μέλος

Greece
39 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/12/2007, 17:28:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amato  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γειά σου Meteor

μπορείς να διαβάσεις μαρτυρίες ανθρώπων που το δοκίμασαν εδώ
http://curezone.org/forums/f.asp?f=292
υπάρχουν πολλές σελίδες εκεί.Εάν πας πάνω εκεί που γράφει BSA, RR, R και πατήσεις π.χ. πάνω στο R θα σου βγάλει όλα τα Recommended μυνήματα τα τελευταία 5 χρόνια που λειτουργεί το forum.

επίσης στην σελίδα
http://www.island.net/~zapper/Index.html
θα βρείς ένα απο τα βιβλία της Hulda Regehr Klark δωρεάν. Για να το κάνεις download πήγαινε στις frequently asked questions.Απο κάτω ακριβώς έχει μια διεύθυνση που στο κατεβάζει αυτόματα.Είναι σε pdf μορφή.Εάν θυμάμαι καλά στο βιβλίο περιγράφει πώς να φτιάξει κανείς μόνος του ένα Zapper.Εγώ αγόρασα απο το e-bay ένα Zapper προς $60 περίπου + $10 shipping.
υπάρχουν πάρα πολλές σελίδες που προσφέρουν δωρεάν το βιβλίο αυτό.Απλώς googlάρεις Hulda Klark download free

Μιά άλλη καλή σελίδα που μπορούσες να διαβάσεις είναι η
http://www.paradevices.com/parazapper_faq.html
είναι ενός τύπου που ασχολείται επαγγελματικά με Zappers, τον κυνηγάνε οι τοπικές αρχές(φαρμακευτικές εταιρίες) και έχει περιοριστεί κάπως η business του.Επίσης απαντάει σε ερωτήσεις στο παραπάνω forum.

καλή researchΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/12/2007, 08:39:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ meteor, προσωπικά δεν γνωρίζω την συσκευή Zapper.
Τείνω να είμαι πάρα πολύ επιφυλακτικός απέναντι στην χρήση της και στο αν αποτελεί επιβεβαιωμένα πανάκεια απέναντι σε σοβαρές ασθένειες όπως ο καρκίνος, η σχιζοφρένεια κλπ.
Ειδικά για την διαταραχή της σχιζοφρένειας, δεν ξέρω αν είναι εύκολο να υπάρξει κάποια πανάκεια με τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας έως σήμερα.

Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα αλλά υπάρχουν κάποιες επιστημονικές έρευνες που να αποδεικνύουν την ευεργετική δράση της συσκευής Zapper;
Επιμένω πάρα πολύ σ' αυτό διότι είναι πολύ πιθανόν - φυσικά άθελα μας - να δημιουργηθούν κάποιες ελπίδες σε ανθρώπους οι οποίοι πάσχουν από κάποια σοβαρή ασθένεια όπως πχ τον καρκίνο...

Φίλε amato, φυσικά και δεν πιστεύω ότι η πρόθεση σου ήταν να πείσεις κάποιον να δοκιμάσει την ουσία που ανέφερες.
Έκρινα όμως σκόπιμο να εφιστήσω κι εγώ την προσοχή απέναντι στην θέαση κάποιων πραγμάτων/μεθόδων που έχουν να κάνουν με ζητήματα υγείας και τα οποία απασχολούν χιλιάδες συνανθρώπους μας και να καταθέσω και τους προσωπικούς μου προβληματισμούς.

Είναι όντως πιθανό η ουσία αυτή να είχε κάποιες ευεργετικές δράσεις στην υγεία κάποιων ανθρώπων - όπως τουλάχιστον αναφέρεται στο βιβλίο του γιατρού - αλλά δεν θα έπρεπε να έχουν γίνει κάποιες ιατρικές έρευνες που να αποδεικνύουν την ευεργετική της ικανότητα;
Όσο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, δεν είναι πιθανόν να μην ωφελήσει κάποιους άλλους ανθρώπους ή να τους βλάψει στην χειρότερη περίπτωση;
Ας πάρουμε και την περίπτωση που ένας άνθρωπος λαμβάνει μια ιατροφαρμακευτική αγωγή για ένα Χ πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.
Εάν πειστεί ότι η ουσία αυτή θα τον βοηθήσει - χωρίς αυτή να έχει αποδειχθεί ότι πράγματι έχει ιαματικές δράσεις - κι αντικαταστήσει την αγωγή του με την ουσία αυτή, τι γίνεται;

Όσον αφορά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζεις, σου εύχομαι να έχεις μια ταχεία ανάρρωση κι όλα να σου πάνε δεξιά.
Θα ήθελα μόνο να σταθώ σε ένα σημείο:

quote:
Όταν μιλούσα σε γιατρούς για πιθανό παρασιτισμό του εντέρου, με κοιτούσαν θαρρείς και κατέβηκα απο τον πλανήτη Άρη.Παντελής απαξίωση των ανησηχιών μου.

Απ' όσο καταλαβαίνω από τα γραφόμενα σου, έχεις ψάξει σε κάποιον βαθμό τα ιατρικά θέματα κι έχεις κάποιες γνώσεις γύρω από αυτά.
Παρόλα αυτά, ένας γιατρός που ομολογουμένως γνωρίζει κάποια περισσότερα πράγματα, δεν θα συμφωνούσε μαζί σου αν όντως αντιμετώπιζες αυτό το πρόβλημα;

quote:
Μάλλον δεν γνωρίζουν σήμερα οι μικροβιολόγοι και πολύ για τον πλοιομορφισμό των μικροπαρασίτων.

Δεδομένου ότι αναφέρεσαι στον πληθυντικό αριθμό, καταλαβαίνω ότι έχεις επισκεφθεί τουλάχιστον δύο μικροβιολόγους όπου τους εμπιστεύθηκες τις σκέψεις σου.
Αλλά και πάλι, δεν είναι κάπως "παράδοξο" το να πούμε ότι οι μικροβιολόγοι δεν γνωρίζουν κάτι που έχει να κάνει με την δουλειά τους κι ανήκει στο γνωστικό/επιστημονικό τους πεδίο;

Εν πάσει περιπτώσει, σου εύχομαι το καλύτερο.
Θα σε συμβούλευα μόνο προτού δοκιμάσεις κάτι να είσαι σε συνεχή επικοινωνία με τον προσωπικό σου γιατρό ώστε να παρακολουθείτε σε συνεργασία την πορεία της υγείας σου.


In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
meteor
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
111 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/12/2007, 15:12:35  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους meteor  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα.
Αγαπητέ amato, δυστυχώς τα αγγλικά μου είναι πολύ λίγα όπως είχα πει και πιο πάνω.
Υπάρχει μήπως φόρουμ ελληνικό;
Αγαπητέ Dying Incubus,δεν έχω προσωπική εμπειρία (γι αυτό και έθεσα την ερώτηση) πέρα από της πληροφορίες (πρόσφατα) από ένα φίλο ο οποίος το κατασκεύασε και το χρησιμοποιεί εδώ και δέκα χρόνια.
Είδε βελτιώσεις σε αρθριτικά προβλήματα, εξαφάνιση σταφυλόκοκου, ελάχιστη προσβολή από γρίπη, και γενικώς είναι σε πολύ καλύτερη υγεία αυτά τα δέκα χρόνια.
Σίγουρα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί, γι αυτό και ζήτησα πληροφορίες.
Αν κάποιες (χιλιάδες) κόσμου το έχουν χρησιμοποιήσει και είδαν βελτίωση, τότε νομίζω ότι κάτι υπάρχει εδώ, και δεν είναι μια μεμονωμένη εμπειρία.
Και μην ξεχνάμε τους πολέμους από τους φαρμακάδες που πέρασε η γιατρός που το εφεύερε.

Σας χαιρετώ

Τry HarderΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amato
Νέο Μέλος

Greece
39 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/12/2007, 18:38:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amato  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γεια σε όλους

Φίλε Dying Incubus ευχαριστώ για τις ευχές σου.Φαίνεται πως βρίσκομαι σε καλό μονοπάτι τελευταία.Και πιστεύω πως η ίαση θα επιταχυνθεί όταν προσθέσω και το πρωτόκολλο αποτοξίνωσης απο τον Υδράργυρο.Όταν λέω πως οι γιατροί με βλέπαν σαν Αριανό, εννοώ πως ούτε καν το σκέφτονταν οτι υπήρχε περίπτωση να ξέρω περισσότερα απο αυτούς όσον αφορά την πιθανή αιτιολογία.Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να γράφουν φάρμακα που όχι μόνο δεν μου κάναν καλό αλλά κακό.Φυσικά το ανέφερα αλλά...πέρα βρέχει.Ύποπτο έ??όχι καθόλου.Περισσότερες συνταγογραφήσεις=more bonus+free travels.Τέλος πάντων, δεν ασχολήθηκα περεταίρω με τους συγκεκριμένους διοτι δεν με ενδιέφερε η γνώμη τους.
Τώρα για τους μικροβιολόγους.¨εχω παει σε 2 μέχρι στιγμής και δεν χρειάζεται να αυξήσω τις εμπειρίες μου για να πεισθώ.Δεν λέω ότι φταίνε αυτοί μόνο.Φταίει το εκπαιδευτικό σύστημα με την παμπάλαια βιβλιογραφία.Επίσης ο κάθε επιστήμονας θα πρέπει να ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες έρευνες.Ε γι'αυτό σας λέω για πλοιομορφισμό, τον οποίο δεν κατέχουν μόνο προτόζωα όπως οι αμοιβάδες αλλά και πολλά άλλα μικρόβια.Άντε δηλαδή να ψάξεις να βρείς μικρόβια, και κατόπιν να κάνεις και ταυτοποίηση.

Τώρα για το Zapper.Η μεγαλύτερη επιστημονική έρευνα έγινε απο την ίδια την Dr Clark. Μήν περιμένεις απο γιατρούς της δυτικής ιατρικής να δοκιμάσουν ποτέ και να δούν τί κάνει αυτή η μηχανή.No way! Η ίδια η ερευνήτρια βρίσκεται currently νομίζω κάπου νότια του Texas γιατί την κυνηγάνε ακόμη οι φαρμακευτικές εταιρίες.Πόσο θέλουν το καλό μας(το πορτοφόλι) οι χριστιανοί, δεν λέγεται!!!!


Τώρα φίλε Meteor, δέν έχω δει ακόμα κανα ελληνικό forum στο οποίο να αναφέρονται στο Zapper.Αυτό είναι το πρώτο ελληνικό forum που μπαίνω.Απ'οτι έχω παρατηρήσει τα ελληνικά δεν έχουν και πολύ επισκεψιμότητα, ούτε συμμετοχή.Εγώ μπαίνω εδώ και χρόνια στο Curezone και τελευταία στο Yahoo.Όντως τα αγγλικά είναι πρόβλημα, αλλά αναπόφευκτο.Υπάρχουν τόσες έρευνες εκεί έξω(ξενόγλωσσες) που αξίζουν όσο τίποτα.Πραγματικός θησαυρός!Μήν αποθαρρύνεσαι.Εάν ξέρεις λίγα αγγλικά συνέχισε την έρευνα σου.Εγώ όσο συνέχιζα τόσο μάθαινα περισσότερο την γλώσσα.Οι ιατρικοί όροι είναι εύκολοι διότι πολύ απλά είναι ελληνικές λέξεις.

Keep researchingΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amato
Νέο Μέλος

Greece
39 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/12/2007, 16:00:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amato  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μία πρόσφατη μαρτυρία για τις θεραπευτικές ικανότητες του MMS

http://curezone.org/forums/fm.asp?i=1070443#iΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amato
Νέο Μέλος

Greece
39 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/03/2008, 23:53:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amato  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα σε όλους,

ήθελα να αναφέρω τις προσωπικές μου εμπειρίες, που σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν συμβουλές για άλλους.
Πρίν αναφέρω το ---MMS---, το οποίο είναι το θέμα του topic, θα ήθελα να σας πώ για το Zapper.Ασχολήθηκα με την συσκευή για 2 περίπου μήνες.Την χρησιμοποιούσα 1 φορά κάθε βράδυ με το κατάλληλο πρωτόκολλο.Σε 3 εβδομάδες σταμάτησε τελείως το "ποτάμι" αίματος που έτρεχε απο το παχύ έντερό μου.Σύμπτωση? ¨οχι, διότι δεν είχα αλλάξει κάτι άλλο στο lifestyle μου ή στην διατροφή μου εκείνο το διάστημα.Η αιμορραγία σταμάτησε τελείως, αλλά μία μικροσκοπική σταγόνα, σχεδόν αόρατη, εμφανιζόταν σε κάθε κένωση στην τουαλέτα.Ημουν σε πολύ καλό επίπεδο βελτίωσης αλλά δεν μου έφτανε φυσικά αυτό.

Τότε αποφάσισα να δοκιμάσω και το ---MMS---.Αρχικά ξεκίνησα με 1 σταγόνα ενεργοποιημένη με λεμονόζουμο, μέχρι που αύξησα την δοσολογία μου σε 15 σταγόνες την ημέρα.Συνολικά έκανα αυτό το πρωτόκολλο για 1 1/2 μήνα.Τις πρώτες κιόλας ημέρες που το δοκίμασα, παρατήρησα πως ακόμα και αυτό το σταγονίδιο αίματος που είχα κάθε φορά που πήγαινα τουαλέτα είχε εξαφανιστεί.Είπα, επιτέλους τέρμα οι αιμορραγίες!!
Πιστεύω πως με το --MMS-- εξοντώθηκαν όχι μόνο οι αμοιβάδες αλλά και κάποια άλλα παράσιτα που είχα κολλήσει προφανώς απο κατοικίδια όπως το Strongylus equinus κ.α. τα οποία μπορούν κάλιστα να προκαλέσουν κι αυτά έλκη και κολίτιδες στους ξενιστές τους.Το τελευταίο παράσιτο είχε διαγνωστεί στο σώμα μου με την συσκευή QXCI/SCIO.
Εκτός απο την παύση της αιμορραγίας, ένα άλλο σημαντικό βήμα προς την υγεία ήταν ότι εξαφανίστηκαν οι περισσότερες τροφικές αλλεργίες που χρόνια τώρα είχα λόγω ενεργούς κολίτιδας.Και λέω οι περισσότερες διότι δεν πίνω πολύ αλκοόλ τώρα για να δώ πόσο το αντέχω, και δεν τόλμησα ακόμη να φάω πικάντικα.Πάντως εκτός απο το φαί το οποίο είναι τώρα οτιδήποτε υπάρχει στο πιάτο, έχω δοκιμάσει και κάποια εκχυλίσματα βοτάνων το τελευταίο δεκαήμερο χωρίς κανένα πρόβλημα.Ενώ στο παρελθόν ερέθιζαν υπερβολικά το ευαίσθητο έντερό μου.
Επίσης νοιώθω σχεδόν να έχω την ενέργεια που είχα πρίν απο 4 χρόνια(έναρξη κολίτιδας).και αυτό όχι μόνο για το ότι δεν χάνω αίμα πλέον, αλλά και επίσης για το οτι αυτό που τρώω το τρώω μόνο εγώ και όχι εγώ+παράσιτα τα οποία υπήρχαν στο σώμα μου.Φυσικά δεν υπονοώ οτι είμαι απολυμασμένος εσωτερικά, αλλά πιστεύω πως υπάρχει μια ιδανικότερη ισορροπία τώρα, και αυτό φαίνεται εξάλλου.

Οι μόνες παρενέργειες ή καλίτερα αντιδράσεις αποτοξίνωσης ή Herxheimer reactions που είχα ήταν μαλακά κόπρανα και ναυτία κατα τις 3 πρώτες εβδομάδες σε μικρό βαθμό.Τίποτα άλλο.Α, επίσης να μην ξεχάσω πως η γεύση του είναι αηδιαστική.Σου θυμίζει χλώριο.Κατόπιν ξεπέρασα την αηδία της γεύσης.Άλλοι πάλι αναφέρουν πως δεν τους ενοχλεί η γεύση και άλλοι πως δεν μπορούν να το συνηθίσουν με τίποτα.Εγω πάντως είχα πολύ μεγάλο μπελά και δεν με ενδιέφερε τίποτα άλλο παρά να τον ξεφορτωθώ. Παρόλα ταύτα άξιζε όσο τίποτε άλλο που έχω δοκιμάσει σε αυτά τα 2 1/2+ χρόνια.

Συνοψίζοντας ήθελα να πώ πως η συσκευή Zapper καθώς και το -MMS- μου έδωσαν ξανά ελπίδα καθώς και νόημα στην ζωή.Δεν μπορούσα να συμβιβαστώ με την ιδέα οτι θα έπαιρνα φάρμακα για μια ζωή, απο μια τόσο μικρή ηλικία.(όχι οτι είχα πάρει, εκτός απο λίγα αντιφλεγμονώδη υπόθετα).

Η ιδια η ασθένεια μου έδωσε ένα μεγάλο μάθημα= ποτέ μην παίρνεις την υγεία σου στ'αστεία. Και δεν εννοώ για καταχρήσεις μόνο διατροφικές αλλά και για Lifestyle και ψυχολογικές.

BE HEALTHY, BE WELLΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amato
Νέο Μέλος

Greece
39 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/03/2008, 22:42:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amato  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα σε όλους,

θα ήθελα να κάνω άλλη μία αναφορά για την ουσία MMS.
Όσο περνάει ο καιρός, νομίζω πως μπορώ να μιλάω με περισσότερη σιγουριά για ίαση της Ελκώδους κολίτιδας.Πλέον τρώω τα πάντα, πίνω αλκοόλ κανονικά όπως και πρίν, δεν έχω συμπτώματα κολίτιδας εδώ και καιρό, όπως αιμορραγίες, μετεωρισμό, δυσκοίλια, διάρροια, εντερικούς πόνους κ.α.Και όλα αυτά εντατικοποιήθηκαν με την χρήση της παραπάνω ουσίας.

Αναφέρω για πιθανή ίαση εφόσον εδώ και καιρό δεν έχω πλέον συμπτώματα και δεν εξαρτώμαι απο καμία ουσία για να θεωρηθεί ότι η ασθένεια είναι σε ύφεση.Δέν παίρνω πλέον MMS.Ίσως πάρω στο μέλλον απλώς για πρόληψη απο πιθανές επιμολύνσεις.

Το βασικό είναι οτι νοιώθω και είμαι όπως πριν νοσήσω με την ασθένεια αυτή, που μου την παρουσίαζαν σαν χρόνια και αυτοάνοση.Bulls..t Sorry.

Το αναφέρω σε αυτό το forum διότι πιστεύω ότι υπάρχουν ανοιχτόμυαλα άτομα εδώ που μπορούν να το αναφέρουν σε κάποιον γνωστό τους που υποφέρει απο πεπτικά προβλήματα, καθώς και άτομα που ασχολούνται με την εναλλακτική ιατρική επαγγελματικά και ίσως μπορούν να βοηθήσουν ακόμη περισότερα άτομα που υποφέρουν.Πιστεύω πως είναι πολύ ωραίο να δίνεις ιδιαίτερα σε νέα άτομα ελπίδα καθώς και επιβεβαίωση διορθώνοντας κάποια προβλήματα υγείας τους.Τους ξαναδίνεις πίσω την ξωή που τους ανήκει.

Η ονομασία MMS εξηγεί Miracle Mineral Solution και χημικά είναι διάλυμα Sodium Chlorite (νομίζω Χλωριώδες Νάτριο μεταφράζεται στα ελληνικά) 28% σε απεσταγμένο νερό.Εγώ το έχω αγοράσει απο το e-bay αλλά μπορεί να υπάρχει και σε φαρμακεία εδώ στην Ελλάδα.Με κατάλληλη ενεργοποίηση η παραπάνω ουσία μετατρέπεται σε Chlorine Dioxide (Διοξείδιο του Χλωρίου), η οποία και είναι υπεύθηνη για τις αντιπαρασιτικές ιδιότητες του διαλύματος.


Be well be healthyΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

geox
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
155 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/03/2008, 23:05:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους geox  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Με τη σχιζοφρένεια δεν μας είπες... τι έγινε ?
Επιμμένουν τα συμπτώματα?Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
amalia
Διαχειριστής

Greece
10781 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/03/2008, 04:10:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τις τελευταίες ημέρες έχει πιάσει ένα κρύο... άλλο πράγμα!


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amato
Νέο Μέλος

Greece
39 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/03/2008, 23:29:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amato  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
'Οπως ανάφερα και παραπάνω,γράφω για την μαρτυρία μου και κάποια προσωπική έρευνα ετών και απευθύνομαι σε ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΑ άτομα.
Σκοπό δεν έχω να θίξω κανέναν.Τώρα αν απο αυτά που γράφω θίγονται κάποια συμφέροντα, δεν με νοιάζει καθόλου.

Θεωρώ χρέος μου να ενημερώσω τον κόσμο που έρχεται εδώ να ψάξει κάτι διαφορετικό που ίσως βοηθήσει σε μόνιμη βάση την υγεία του.Και λέω χρέος γιατί κι εγώ έχω βοηθηθεί αρκετά απο άλλα άτομα για να φτάσω στην ίαση.

Μυνήματα άσχετα ή υβριστικά δεν βοηθούν τον σκοπό του forum με κανένα τρόπο.


Be well, be healthy

ps δεν ανέφερα ποτέ ότι είχα συμπτώματα σχιζοφρένειας, αλλα όπως λέει ο σοφός λαός---όποιος έχει την μύγα ..........Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10781 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/04/2008, 00:17:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ amato

Το δικό μου "άσχετο" μήνυμα, αναφέρεται στο "αστείο" του geox σχετικά με τη σχιζοφρένεια, αστείο που είχε ως στόχο τα δικά σου γραφόμενα.

Μάλλον παρεξήγησες λοιπόν (ίσως θα έπρεπε να το γράψω κι εγώ πιο ξεκάθαρα)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amato
Νέο Μέλος

Greece
39 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/04/2008, 22:23:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amato  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γεια σου Αμαλία,

δεν προσπάθησα να σε προσβάλλω, απλώς έγραψα όσο πιό ευγενικά μπορούσα, προσπαθώντας να καταλάβω εκείνη την ώρα τις απαντήσεις σας στο θέμα μου.
Καμία παρεξήγηση μαζί σου τώρα που τα έκανες crystal clear, don't worry.

Όμως για το άλλο μύνημα δεν μπορώ να το εκλάβω σαν αστείο, να βγαίνει κάποιος άγνωστος στην ψύχρα και να σε κατηγορεί για ότι βάζει ο νούς του. Θα το έπαιρνα σαν αστείο αν γνώριζα το άτομο αυτό και τον τρόπο συμπεριφοράς του. Με το συγκεκριμένο άτομο δεν έχω μιλήσει ποτέ, ούτε έχω διαβάσει κάποιο post του, για να δω πώς εκφράζεται και με τους άλλους.

Τέλος πάντων, δεν με ενδιαφέρει και τόσο.Αυτό που ήθελα ήταν να περάσω το μύνημά μου και να το διαβάσουν όσο περισσότεροι μπορούν για να δούν πως τα φάρμακα δεν θεραπεύουν σε καμία περίπτωση, ούτε στην πιό απλή γρίπη.Ενώ η εναλλακτική ιατρική ίσως μπορεί να κάνει το τρικ, όπως στην περίπτωσή μου.


Αμαλία be well be healthyΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/04/2008, 08:07:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Αυτό που ήθελα ήταν να περάσω το μύνημά μου και να το διαβάσουν όσο περισσότεροι μπορούν για να δούν πως τα φάρμακα δεν θεραπεύουν σε καμία περίπτωση, ούτε στην πιό απλή γρίπη.Ενώ η εναλλακτική ιατρική ίσως μπορεί να κάνει το τρικ, όπως στην περίπτωσή μου.

Αγαπητέ amato, μήπως αυτή η άποψη που εκφράζεις είναι λίγο ακραία ή και παρακινδυνευμένη σε κάποιο βαθμό;
Υπάρχουν πάρα πολλές ασθένειες που μπορούν να ταλαιπωρήσουν έναν άνθρωπο, άλλες πιο δύσκολα ιάσιμες κι άλλες πιο εύκολα.
Παρόλα αυτά, ένα μεγάλο ποσοστό αυτών αντιμετωπίζεται επιτυχώς με τη λήψη της κατάλληλης ιατροφαρμακευτικής αγωγής από τον ασθενή.
Για να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα αυτή δε, θα πρέπει να χορηγείται ύστερα από την γνωμάτευση του γιατρού που είναι αρμόδιος για να διαγνώσει και να βοηθήσει στο να θεραπευθεί αυτή η ασθένεια.

Προσωπικά είμαι εναντίον της άσκοπης χρήσης φαρμάκων κι ειδικά όταν αυτή γίνεται από τον ασθενή με δική του πρωτοβουλία και χωρίς να έχει έρθει σε συνεννόηση με κάποιον γιατρό.
Δεν εννοώ πχ την χρήση παυσίπονου όταν κάποιος έχει πονοκέφαλο, εννοώ κυρίως την αντιβίωση κλπ.

Κατανοώ πως ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του βιώματα και τον δικό του τρόπο αντίληψης των πραγμάτων που συμβαίνουν τόσο σε αυτόν όσο και στον κόσμο γύρω του.
Κατά αυτόν τον τρόπο, μπορεί να έχεις την πεποίθηση πως τα φάρμακα δεν σε ωφέλησαν όταν αντιμετώπισες κάποιο πρόβλημα υγείας.
Αυτό όμως σε κάνει να πιστεύεις πως δεν θα ωφελήσουν κανέναν συνάνθρωπο σου;


In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
amalia
Διαχειριστής

Greece
10781 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/04/2008, 23:37:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ amato γράφεις:
quote:
Τέλος πάντων, δεν με ενδιαφέρει και τόσο.Αυτό που ήθελα ήταν να περάσω το μύνημά μου και να το διαβάσουν όσο περισσότεροι μπορούν για να δούν πως τα φάρμακα δεν θεραπεύουν σε καμία περίπτωση, ούτε στην πιό απλή γρίπη.Ενώ η εναλλακτική ιατρική ίσως μπορεί να κάνει το τρικ, όπως στην περίπτωσή μου.

Καταρχήν καλό θα ήταν να προσδιοριστεί τι εννοούμε όταν λέμε εναλλακτική ιατρική:

Εναλλακτική ιατρική όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ (έχοντας στενή σχέση και με την επιστήμη της ιατρικής αλλά και με τη φιλοσοφία της επιστήμης γενικότερα) θα μπορούσε να χαρακτηριστεί οποιαδήποτε θεραπευτική πρακτική που διαφοροποιείται από τους στόχους και τις μεθόδους που χαρακτηρίζουν τη δυτική ιατρική όπως έχει διαμορφωθεί κυρίως τα τελευταία 150 χρόνια. Και αναφέρω τα χρόνια αυτά, διότι:
- Ο νόμος περί Δημόσιας Υγείας ψηφίστηκε το 1848
- Η αντισηψία, η ασηψία και η αποστείρωση στα χειρουργεία υιοθετήθηκε και άρχισε να εξαπλώνεται περί τα 1860-70
- Η κυτταροπαθολογία άρχισε να γίνεται γνωστή το 1858 και μέχρι τα τέλη του 19ου αιώνα οι ανακαλύψεις του Pasteur μας έδωσαν τα όπλα για να πολεμήσουμε τις λοιμώξεις
- Οι ακτίνες Χ ανακαλύφθηκαν από τον Wilhelm Konrad Roentgen το 1895
- Η πενικιλλίνη ανακαλύφθηκε από τον Sir Alexander Fleming το 1928
- κ.λπ. μέχρι σήμερα

Δηλαδή, τα βασικά στοιχεία της σύγχρονης ιατρικής που είναι η αντιμετώπιση μιας πάθησης μέσα από φάρμακα των οποίων η δράση έχει μελετηθεί σε επιστημονικές έρευνες, η χειρουργική αντιμετώπιση σε συνθήκες χειρουργείου όπου τα μικρόβια δεν χορεύουν ανεξέλεγκτα, οι σύγχρονες διαγνωστικές μέθοδοι για διάφορες παθήσεις και τραυματισμούς και τέλος η πρόληψη που στηρίζεται στον εμβολιασμό, στις προληπτικές εξετάσεις και στους κανόνες δημόσιας υγιεινής είναι όλα δημιουργήματα ενός κινήματος σκέψης που εκκολαύθηκε και άνθισε στον δυτικό κόσμο τα τελευταία αυτά χρόνια.

Αυτό το σύστημα σκέψης έχει πολλές διαφορές από την "εναλλακτική" ιατρική, η οποία δεν είναι μία ιατρική αλλά πολλές. Είναι και κάπως άδικο να τις βάζουμε όλες στο ίδιο τσουβάλι, γιατί έτσι αφήνουμε το περιθώριο για την ανάπτυξη πολύ επιφανειακών κρίσεων, όπου μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Συμβατικά λοιπόν, ας τις καλέσουμε έτσι ("εναλλακτική ιατρική"), προσέχοντας όμως τον προαναφερθέντα κίνδυνο της τσουβαλοποίησης.

Κάθε ιατρική φιλοσοφία που εντάσσεται στην πιο πάνω κατηγορία έχει διαφορετικές μεθόδους και διαφορετικούς στόχους - όπως προανέφερα. Αν για την δυτική ιατρική ο στόχος είναι να καταπολεμηθεί το μικρόβιο που προκάλεσε κάποια συμπτώματα, για την παραδοσιακή κινέζικη ιατρική λόγου χάρη, ο στόχος είναι να αποκατασταθεί η γενικότερη ισορροπία των "ενεργειών" του οργανισμού, που εκφράζονται μέσα από ιδιότητες όπως "θερμό-ψυχρό", ή "νερό-μέταλο-ξύλο..." κ.λπ. Για την ομοιοπαθητική είναι να αντιστραφεί η πορεία μιας συνολικότερης διαταραχής του οργανισμού που κλιμακώνεται σε ολοένα πιο σύνθετα οργανωμένα συμπτώματα, τα οποία εκφράζονται ως ασθένειες. κ.λπ., κ.λπ. Ανάλογα, η παραδοσιακή κινέζικη ιατρική χρησιμοποιεί μεταξύ άλλων τον βελονισμό σε συγκεκριμένα σημεία κατά μήκος των μεσημβρινών, η ομοιοπαθητική χρησιμοποιεί ειδικά φάρμακα που στηρίζονται στην αρχή της ομοιότητας στην επίδραση που έχουν κάποιες ουσίες στον οργανισμό, κάποια άλλη ιατρική μπορεί να χρησιμοποιεί μόνο κινήσεις και ασκήσεις (σαν αυτές της γιόγκα) και πάει λέγοντας.
Ποια είναι καλύτερη από τις άλλες;
Είναι η ομοιοπαθητική;
Είναι η παραδοσιακή κινέζικη;
Είναι η αγιουρβέδα;
...
Ίσως αυτό στο οποίο οφείλεται η ομαδοποίησή τους, είναι το ότι εστιάζουν σε μια συνολικότερη υγεία του οργανισμού που δεν περιορίζεται μόνο στα ορατά και στα παρατηρήσιμα μέσω εργαστηριακών μελετών. Αν και ένας ψυχίατρος, ένας ψυχοθεραπευτής, ένας ψυχαναλυτής, ακόμα και ένας κοινωνικός λειτουργός θα διαφωνούσε. Και η δυτική ιατρική προσπαθει να θεραπεύσει τα "αόρατα", αυτά που δεν πιάνει η μαγνητική τομογραφία και το μικροσκόπιο. Αλλά η μεθοδολογία της είναι οργανωμένη με διαφορετικό τρόπο και η φιλοσοφία που κρύβεται από πίσω είναι διαφορετική, αντανακλά την επιστημονική κοσμοθεώρηση.

Με όλα όσα σου έγραψα πιο πάνω amato, σκοπό είχα να σου δείξω πως καμιά προσέγγιση δεν είναι άχρηστη. Είναι όλες διαφορετικές οπτικές που στην βέλτιστη των περιπτώσεων έχουν τον αγαθό σκοπό να απαλλάξουν τον άνθρωπο από τον πόνο, ενώ στην αντίθετη περίπτωση (βλέπε παιχνίδια των φαρμακοβιομηχανιών, απάτες και ψεύτικες υποσχέσεις των δήθεν "εναλλακτικών" θεραπευτών) σκοπό έχουν το προσωπικό κέρδος.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amato
Νέο Μέλος

Greece
39 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/04/2008, 22:17:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amato  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γεια σε όλους

Φίλτατε Dying Incubus τα φάρμακα μπορεί να είναι ωφέλιμα σε πολλούς συνανθρώπους, δεν αντιλέγω, 'ομως δεν προσφέρουν ίαση.Αυτό που συμβαίνει είναι η έναρξη μιας εξαρτημένης σχέσης του ασθενή με τα φάρμακα χωρίς να προσφέρεται οριστική λύση, δηλαδή χτύπημα στην ρίζα του κακού.Και δεν σου λέω για τις παρενέργειες που έχουν και τις ζημιές που προκαλούν σε ζωτικά όργανα,όπως π.χ το συκώτι.

Φίλτατη Αμαλία καλή η ανάλυση που έκανες αλλά δεν χρειαζόταν να μπείς σε τόσο κόπο.Καταλαβαίνω τα ερωτήματά σου και σου απαντώ λίγο γρήγορα με το εξής.Όταν λέω εναλλακτικές μεθόδους εννοώ οποιαδήποτε μέθοδο, είτε αυτή λέγεται βελονισμός,νηστεία, διαθρεπτική ίαση, αντιπαρασιτισμός, ομοιοπαθητική κλπ, κλπ, κλπ η οποία τελικά θα καταστίσει ικανή την μόνιμη ίαση του οργανισμού, δηλαδή την απαλλαγή του όχι μόνο απο τα συμπτώματα αλλά και απο τα αίτια της ασθένειας.
Τώρα το ποιά μέθοδος είναι καλύτερη, δεν υπάρχει απάντηση.Ο καθένας μπορεί να θεραπευτεί με διαφορετικές μεθόδους.
Και χωρίς να μακρυγορώ, θα σου δώσω ένα παράδειγμα.Προσωπικά έχω δοκιμάσει πάρα πολλές μεθόδους, όμως για παράδειγμα η ομοιοπαθητική μου ήταν άχρηστη εντελώς.

Η κάθε μέθοδος έχει την δικιά της ιστορία και φιλοσοφία.
Μια τελευταία συμβουλή.Για να δείς ποιά μέθοδο θα ακολουθήσεις, ένα τρομερό βοήθημα είναι και η εξέταση με την συσκευή QXCI/SCIO.Αν και λίγο ακριβή, αξίζει.
Ευχαριστώ πάντως το Θεό που μου έδωσε τον γιατρό που με εισήγαγε στην εναλλακτική ιατρική, καθώς και λίγο μυαλουδάκι για να κάνω την προσωπική μου έρευνα, η οποία τελικά με οδήγησε στην θεραπεία.Τελικά ουδέν κακό αμιγές καλού.

Αυτά εν ολίγοις
Be well, be healthyΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/04/2008, 08:07:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε amato, όπως έχει διαμορφωθεί η ζωή την σημερινή εποχή στις μεγαλουπόλεις - εν μέρει και στην επαρχία - ο ανθρώπινος οργανισμός κινδυνεύει από πάρα πολλά δεινά.
Από την ατμόσφαιρα, από τα τρόφιμα που δεν είναι πλέον τόσο αγνά όσο παλιότερα, από το νερό, από το άγχος και το στρες κλπ.
Οπότε κι από τα φάρμακα να γλιτώνει, όλο και κάτι θα τον ενοχλήσει.

quote:
Αυτό που συμβαίνει είναι η έναρξη μιας εξαρτημένης σχέσης του ασθενή με τα φάρμακα χωρίς να προσφέρεται οριστική λύση, δηλαδή χτύπημα στην ρίζα του κακού.

Η εξαρτημένη σχέση που αναφέρεις θα μπορούσε ίσως να ισχύει σε περιπτώσεις μακροχρόνιας λήψης φαρμάκων.
Τι γίνεται όμως όταν η λήψη τους είναι για μικρό χρονικό διάστημα;
Από την άλλη, η εξάρτηση ενός ανθρώπου με κάτι μπορεί να γίνει με χίλια δύο πράγματα για πολλούς λόγους.
Η ίδια εξάρτηση δεν θα μπορούσε να αναπτυχθεί και με κάποια μέθοδο της εναλλακτικής ιατρικής;In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
amalia
Διαχειριστής

Greece
10781 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/04/2008, 15:31:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ amato έθεσα τα ερωτήματα με ρητορικό τρόπο. Δεν έχει νόημα να προσπαθούμε να βρούμε ποια μέθοδος είναι καλύτερη. Όπως γράφεις πολύ σωστά κι εσύ, εξαρτάται από την περίπτωση.

Ωστόσο, επειδή συμπεριλαμβανομένης και της δυτικής ιατρικής, όλες αυτές οι μέθοδοι μπορεί να αποτελούν θετικότατες προσπάθειες για την αποκατάσταση της υγείας κάποιου ανθρώπου, καλύτερα είναι να μην μπαίνουμε στη διαδικασία συγκρίσεων ανταγωνιστικού τύπου. Πολλά καλά στοιχεία από κάθε οπτική μπορούν να δημιουργήσουν μια σύνθεση που θα είναι ωφέλιμη για τους ανθρώπους που πάσχουν.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amato
Νέο Μέλος

Greece
39 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/04/2008, 22:56:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amato  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλτατε Dying Incubus έχεις δίκιο στον στοχασμό σου περι τοξινών που καταναλώνουμε και αναπνέουμε καθημερινά χωρίς όρια.Στην προκειμένη περίπτωση θα πρότεινα μία "συμβιβαστική" λύση που είναι αν όχι η καθημερινή, η κατα περιόδους κατανάλωση ιωδίου Lugol που είναι ισχυρό αποτοξινωτικό. Απο τελευταίες έρευνες που έχουν γίνει στο θέμα αυτό, έχει αποδειχθεί ότι αποτοξινώνει απο βαρέα μέταλλα, τοξίνες, καταστρέφει προκαρκινικά κύταρρα και ποτίζει τον θυροειδή και τα υπόλοιπα όργανα με ένα μεταλλικό στοιχείο, που σήμερα έχει ξεπλυθεί απο την γή λόγω της υπερκαλλιέργειας.

Όσον αφορά την λήψη φαρμάκων για μικρό χρονικό διάστημα,και σε αυτή την περίπτωση βλέπουμε πως έχει αρνητικές επιδράσεις μακροχρόνια.
Και θα σου αναφέρω δύο συνοπτικά παραδείγματα:
1) Όταν υπάρχει μια φλεγμονή στο σώμα, τότε σημαίνει πως ευλόγως αντιδρά το σώμα έτσι, θερμαίνωντας την περιοχή εκεί για να πολεμήσει καλύτερα την ασθένεια και στέλνωντας περισσότερο αίμα το οποίο περιέχει οξυγόνο και θρεπτικά που βοηθούν στην ίαση.Όταν επεμβαίνουμε με αντι-φλεγμονώδη, λέμε στο σώμα να πάψει να αντιδρά έτσι δημιουργώντας φλεγμονή.Πάμε κόντρα στην διαδρομή ίασης που αυτό επέλεξε.Έτσι κρύβουμε το σύμπτωμα (φλεγμονή), χωρίς να έχουμε λύσει το πρόβλημα, το οποίο μελλοντικά ίσως γίνει μεγαλύτερο.(εδώ χτυπάμε ξύλο)

2)Όταν παίρνουμε ένα παυσίπονο για να σταματήσουμε τον πονοκέφαλο, το μόνο που κάνουμε είναι να απαλάσσουμε τον εαυτό μας απο το σύμπτωμα-πονοκέφαλο.Ο οργανισμός εκείνη την ώρα ουρλιάζει πως έχει πρόβλημα, είτε αυτό είναι άλλειψη μαγνησίου, είτε υπερβολική συγκέντρωση κάποιου βαρέως μετάλλου στο αίμα, είτε προσβολή απο κάποιον ιό κλπ,κλπ.Ο πόνος σταματάει, αλλά ο κίνδυνος ελοχεύει μέσα μας και σίγουρα θα εμφανίζεται όλο και πιό συχνά, εάν παίρνουμε συνεχώς μόνο παυσίπονα.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/04/2008, 11:56:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ amato, γύρω στα τέλη Νοεμβρίου έκανα μια μικροεπέμβαση αφαίρεσης ενός φρονιμήτη - η εξαγωγή του οποίου δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση - έκανα πέντε ράμματα και για 2 μέρες έπαιρνα παυσίπονα ώστε να μην γίνω πύραυλος από τον πόνο.
Τα παυσίπονα λοιπόν λειτούργησαν και με βοήθησαν.
Για εμένα λοιπόν - που γενικά δεν παίρνω παυσίπονα συχνά - υπήρχε χρησιμότητα κι αποτελεσματικότητα στη λήψη τους.
Θεωρείς ότι η λήψη τους ήταν λανθασμένη και θα έπρεπε να υπομείνω τον πόνο;


In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
grecobraziliano
Νέο Μέλος


34 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/04/2008, 12:06:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους grecobraziliano  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
[quote]
'Οπως ανάφερα και παραπάνω,γράφω για την μαρτυρία μου και κάποια προσωπική έρευνα ετών και απευθύνομαι σε ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΑ άτομα.
Σκοπό δεν έχω να θίξω κανέναν.Τώρα αν απο αυτά που γράφω θίγονται κάποια συμφέροντα, δεν με νοιάζει καθόλου.


Αγαπητέ ΑΜΑΤΟ διάβασα την μακρόχρονη ιστορία σου και είπα να γράψω και εγώ κάτι από αυτά που γνωρίζω από καιρό και ασχολούμαι, παρόλα που είμαι αρκετά αποσχολημένος με τις δουλειές μου και μου μένει λίγος χρόνος να ασχολούμαι με τις σελίδες αυτές. Όμως το θεωρώ υποχρέωσή μου να γράψω έστω κάτι.
Ελκώδους κολίτιδας, Αμοιβάδες,μικρόβια. ΤΟ εκχύλισμα του φυτού,(βότανο) Χιλιόφυλος ή Αχιλέας όπως λέγετε θα σε συνεφέρει,Αλλά πρόσεχε να μην σε βλέπει πολύ ο ήλιος για πολύ διότι το ρόφημα αυτό λεπτένει την επιδερμίδα. COLLOIDAL SILVER (Ασιμόνερο)που το βρίσκεις να το αγοράσεις από τα μαγαζιά υγειηνής διατροφής, και θα σου δώσουν αναλογίες αυτοί. Όσο για την αοτοξίνωση από τον Υδράργυρο που χρειάζεσε όπως λες δεν είναι εύκολο πράγμα, για να μην προστέσης και άλλο στον οργανισμό σου, θα πίνεις νερό μόνον από ιδικό φύλτρο που φυλτράρει και αφαιρεί από το νερό, 99% το μολύβι, τον υδράργυρο, και το φθόριο. προσοχή στα ψάρια και τα ψαρικά που τρώς λίγα και διαλεγμένα. μπορείς κάλλιστα να μετράς την ποσότητα του υδράργυρου στο ψάρι που τρώς με ίδικό όργανο που υπάρχει στην αγορά. πικάντικα, τηγανιτά, και οινοπνευματώδει δεν τα πλησιάζουμε άλλο. Εύχομαι το καλλύτερο.Γειά σας. greco.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amato
Νέο Μέλος

Greece
39 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/04/2008, 23:13:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amato  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλτατε Dying Incubus δέν μπορώ να σου πω με ακρίβεια αν έπραξες καλά ή όχι με το παυσίπονο, ή αν θα μπορούσες να αποφύγεις την οδύνη του πόνου με κάποιο άλλο μέσο όπως το γαρυφαλέλαιο και όχι η παρακεταμόλη.Απλώς ανέφερα δύο απλά παραδείγματα.Τα συμπεράσματα πολλές φορές απλώς εικάζονται όταν δεν μπορούμε να τεστάρουμε και να βρούμε την αιτιολογία.Sorry αλλά δεν μπορώ να σου δώσω μια απάντηση του τύπου σωστό ή λάθος για μια περιστασιακή χρήση παυσίπονου.

Amico grecobraziliano, grazie tante per il tuo interesse per quanto riguarda la mia salute. Έχω δοκιμάσει το χιλιόφυλλο ή Αχιλλέα στο παρελθόν για μακρό χρονικό διάστημα, χωρίς όμως καμία ωφέλεια.Φρόντιζα μάλιστα να αγοράζω όσο το δυνατόν πιό φρέσκο βότανο κάθε φορά.

Τώρα για το Colloidal Silver, έχω συσκευή που παρήγγείλα απο USA και φτιάχνω εδώ και 1 1/2 χρόνο δικό μου 20 ppm CS με ηλεκτρόλυση ράβδων ασημιού καθαρότητας 99.99.Είναι καταπληκτικό.Πέρσι σχεδόν όλη η οικογένεια μου είχε κολλήσει κάποια ίωση που τους έφερνε διάρροια.Έτυχε να παίρνω εκείνο τον μήνα CS καθημερινά.Ημουν ο μόνος που δεν κόλλησα.Επίσης με αυτό φτιάχνω και ζελέ CS για εξωτερική χρήση.Τόσο σε μένα όσο και σε άλλους που έχω δώσει το ζελέ έκανε καλή δουλειά και κανείς τους δεν το περίμενε.Βλέπεις φαινομενικά δεν "λέει" και πολλά ένα άχρωμο ζελέ.
Τώρα για το νερό.Έχω ένα καλό φίλτρο στο σπίτι που έχει όχι μόνο ενεργό άνθρακα για μέταλλα, φυτοφάρμακα και σωματίδια αλλά και βιολογικό φίλτρο UV για την εξόντωση των παθογόνων μικροοργανισμών.Απο αυτό το νερό πίνω όπου και να πάω.

Όσον αφορά την διατροφή δεν νομίζω πως χρειάζεται πλέον να κάνω ειδική δίαιτα.Πιστεύω πως η Κολίτιδα έχει τελειώσει μια για πάντα με την βοήθεια του MMS και δευτερευόντως του Zapper.Πλέον τρώω τα πάντα ξανά, πίνω κανονικά αλκοόλ, τρώω έξω, no limiti piu.Και όλα αυτά απο τον Γενάρη και μετά.

Το μόνο που πιστεύω μου έχει μείνει να διορθώσω τάρα είναι η αποτοξίνωση του Υδραργύρου.Απλώς δεν αποφάσισα ακόμη ποιά μέθοδο chelation θα ακολουθήσω για να το επιτεύξω.

Grazie mille per la tua risposta.Questo significa che ci siano anche qua persone che si interessano per gli altri.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/04/2008, 08:05:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ amato, με το παράδειγμα που σου ανέφερα στο τελευταίο μου μήνυμα θέλησα να σου δείξω ότι μπορεί να υπάρχουν και περιπτώσεις λήψης παυσίπονων για μικρό χρονικό διάστημα που ίσως να μην έχουν τις αρνητικές επιπτώσεις που ανέφερες.
Είναι κι αυτή μια πιθανότητα, σωστά;


In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
elo
Συντονιστής

Greece
3417 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/04/2008, 10:56:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους elo  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
-μία αναφορά για την ουσία MMS.
-ένα τρομερό βοήθημα είναι και η εξέταση με την συσκευή QXCI/SCIO
-Έχω δοκιμάσει το χιλιόφυλλο ή Αχιλλέα
-Τώρα για το Colloidal Silver
-20 ppm CS με ηλεκτρόλυση ράβδων ασημιού καθαρότητας 99.99
-Έτυχε να παίρνω εκείνο τον μήνα CS καθημερινά
-Έχω ένα καλό φίλτρο στο σπίτι που έχει όχι μόνο ενεργό άνθρακα για μέταλλα
-αλλά και βιολογικό φίλτρο UV για την εξόντωση των παθογόνων μικροοργανισμών
-με την βοήθεια του MMS και δευτερευόντως του Zapper.
-η αποτοξίνωση του Υδραργύρου.Απλώς δεν αποφάσισα ακόμη ποιά μέθοδο chelation
-Συνοψίζοντας ήθελα να πώ πως η συσκευή Zapper καθώς και το -MMS- μου έδωσαν ξανά ελπίδα καθώς και νόημα στην ζωή

Αν και όλα αυτά που αναφέρεις αγαπητέ amato προσωπικά μου είναι άγνωστα και δεν αμφιβάλω για την χρησιμότητα που .. μπορεί ..να έχουν φέρει στον οργανισμό σου όπως λες και εσύ.

Από την άλλη όμως αναρωτιέμαι μήπως έχεις πέσει σε μια παγίδα ψυχολογικής εξάρτησης (φόβου) που ενώ μπορεί να έχεις καταφέρει μια ίαση στον οργανισμό σου με όλα αυτά, έχεις περάσει στην «αντίθετη όχθη» της ψυχολογικής ασθένειας…

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
grecobraziliano
Νέο Μέλος


34 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/04/2008, 13:11:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους grecobraziliano  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
]Amato, Bom dia, a lingua gue eu falo e Brasileira. Me interesa a sua saude por iso te respondei.
Οταν πέρνεις ασιμόνερο να καταναλώνης μεγάλες ποσότητες φυλτραρισμένου νερού, 6-8 λύτρα την ημέρα, για να ωφεληθείς στο μέγιστο.
Tον περασμενο χρονο έχουμε εξάγει 8.500 συσκευές για την παραγωγή
colloidal silver (Aσιμόνερου) στην Βόρειο Αμερική. Πράγματι χρησιμοποιούμε ράβδους ασιμιού καθαρού 99.999. Μην ξεχνάς να χρησιμοποιής τον ιδανικότερο χρωματισμό colloidal silver που είναι ο χρυσαφής, και αυτόν συμβουλεύει και το ιστιτούτο στην Αμερική.ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΧΤΙ,Η ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ. Αρα πυκνότης ασιμόνερου χρώματος χρυσαφί. Καλή σου ώρα.
greco.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
amato
Νέο Μέλος

Greece
39 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/04/2008, 22:29:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amato  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλτατε Dying Incubus ίσως και να έχεις δίκιο.

Amicos Grecobraziliano ho comprato il Silverpuppy da USA.Faccio CS ma sempre non ha colore, solo un po di grizio.Su internet ho letto che tutti i due colori:legero grizio e giallo, sono di buona quolita.E giusto?

grazie tanteΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amato
Νέο Μέλος

Greece
39 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/04/2008, 23:42:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amato  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ξέχασα το σχόλιο του φίλου μας του elo.

Δεν ξέρω τι εννοείς με την "εξάρτηση".Αν νομίζεις πως καταναλώνω χίλια δυό πράγματα, σε διαβεβαιώνω πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.Απλώς παίρνω 2-3 βιταμίνες λόγω σκληρής δουλειάς και σκοπεύω να τις σταματήσω μόλις τελειώσουν τα μπουκάλια.Αυτό που παίρνω καθημερινά είναι το Ιώδιο, καθώς και 1 φορά εβδομαδιαίως MMS για προληπτικούς λόγους.Τίποτα άλλο.

Με το MMS όντως πέρασα στην "αντίπερα όχθη".Διέσχισα κάποιο χρονικό διάστημα έχοντας καταρακωμένη ψυχολογία για την μη υποχώρηση της ασθένειας και πέρασα στην ευτυχία,πράγμα που είχα χάσει με την κολίτιδα και που ξαναβρήκα με το προαναφερθέν.Ξέρεις δεν είναι και ό,τι καλύτερο να αιμορραγείς καθημερινά, να χάνεις αλματωδώς κιλά, να ζαλίζεσαι απ'την αναιμία, να πηγαίνεις για κένωση 20-30 φορές την ημέρα, ό,τι βάζεις στο στόμα σου και φθάνει στο στομάχι σου να σκάει μέσα σου σαν βόμβα κλπ, κλπ.

Η επίδραση του MMS είχε επίδραση όχι μόνο στο σώμα μου αλλά και στην ψυχολογία μου. Άλλωστε ξέρουμε το αρχαίο σοφό ρητό "νούς υγιής εν σώματι υγιές". Αυτά τα δύο είναι αλληλένδετα.Όταν νοσεί το σώμα τότε δεν βρίσκεσαι και στην τρελή χαρά.Όμως για φανταστείτε την χαρά που έχει κάποιος όταν θεραπεύεται απο κάτι τέτοιο που είχα κι εγώ.

Όμως πιστεύω πως μόνο εκείνει που έχουν περάσει κάποια ανάλογη "μπόρα" μπορούν να καταλάβουν για τί είδους μετάβαση πρόκειται.

Αυτά για την παρούσα ψυχολογία μου.
Be well, be healthyΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

grecobraziliano
Νέο Μέλος


34 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/04/2008, 06:21:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους grecobraziliano  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:Η επίδραση του MMS είχε επίδραση όχι μόνο στο σώμα μου αλλά και στην ψυχολογία μου. Άλλωστε ξέρουμε το αρχαίο σοφό
ρητό "νούς υγιής εν σώματι υγιές". Αυτά τα δύο είναι αλληλένδετα.Όταν νοσεί το σώμα τότε δεν βρίσκεσαι και στην τρελή χαρά.Όμως για φανταστείτε την χαρά που έχει κάποιος όταν θεραπεύεται απο κάτι τέτοιο που είχα κι εγώ. amato.

Αγαπητέ συνέλληνα ΑΜΑΤΟ, σε πληροφορώ πως η κλασική ρήση, <<ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΣ>> δεν ειναι αρχαίο ελληνικό ρητό.

Orandum est ut sit mens sana in corpore sano.
«Νους υγιής εν σώματι υγιεί» η κλασική αυτή ρήση, την οποία δήθεν έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες για τον αθλητισμό, ακούστηκε να λέγεται για πρώτη φορά όταν μεταφράστηκε αρχαιοπρεπώς τον 19ο αιώνα, από μια φράση του Λατίνου ποιητή Δέκιμου Ιούνιου Ιουβενάλη (60-127 μ.Χ.) στο έργο του Σάτιρες (Sature). Δεν έχει καμία σχέση με τους αρχαίους Έλληνες, και δεν αναφέρεται από κανέναν Έλληνα συγγραφέα πουθενά μέχρι τον 19ο αιώνα μ.Χ. αν εξαιρέσουμε φυσικά τον Θαλή τον Μιλήσιο με το “ ό το μεν σώμα υγιής, την δε ψυχήν εύπορος, την δε φύσιν ευπαίδευτος”. greco.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 3 Σελίδες:
  1  2  3
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.15625
Maintained by Digital Alchemy