ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 Υπάρχουν ΑΓΓΕΛΟΙ που προμηνύουν ότι θα σου γίνει κάτι?
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
 
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Sarantis
Νέο Μέλος


5 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/12/2007, 20:09:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sarantis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα σας,

Αν και πάνε πολλοί μήνες από τότε που μου συμβαίνει το περιστατικό θεώρησα ότι πρέπει να την μοιραστώ μαζί σας διότι εσείς σίγουρα θα ξέρετε. Δεν μ αρέσει να μιλάω για προσωπικές εμπειρίες γιατί ίσως να μην τις ξαναβιώσω.
Λοιπόν, θα ξεκινήσω να σας λέω την ιστορία, όταν είμουν Φαντάρος - Στρατιώτης στον Έβρο και είμασταν δέκα άτομα που είχε έρθει η σειρά μας να άλλαξουμε τους άλλους σκοπούς αρχίζαμε να ντυνόμαστε και να ετοιμαζόμαστε μέσα στο σκοτεινό φυλάκιο χωρίς θόρυβο γιατί οι άλλοι σκοποί που θα μας άλλαζαν κοιμόντουσαν. Κατα την διάρκει που ετοιμαζόμουν κι εγώ σιωπηλά μια φωνή ( δεν φαινόταν ούτε ανδρική ούτε γυναικεία - μάλλον παιδική όπως εμείς ) ξαφνικά μου μίλησε και μου είπε " Να ντυθείς ζεστά... " εγώ δεν έδωσα σημασία και του απάντησα έχεις δίκιο αφου έξω είχε πολύ κρύο και φυσούσε πάραπολύ, τόσο πολύ που την επόμενη μέρα είχαν πέσει και δέντρα από την άλλη μεριά του στρατοπέδου. Όταν όμως απάντησα ποιος με ρώτησε συνητοποιήσα πως δεν ήταν κανείς δίπλα μου γιατί ο καθένας και μισοκοιμησμένοι που είμασταν βιαζόταν να ντυθεί γρήγορα, Αν και δεν έδωσα σημασία γιατί αυτό με τις φωνές το παθαίνω που και που.
Λίγα λεπτά αργότερα βγήκαμε έξω από το φυλάκιο ( φύσαγε πολύ και έκανε κρύο )και σε μια σειρά ξεκινήσαμε για το δάσένιο μέρος του στρατοπέδου με τον Δεκανέα αλλαγής μπροστά και τον φακό να φωτίζει τον λασπομένο δρόμο από τις ψιχάλες που μας μαστίγοναν. Εκεί θα φιλούσα σκοπιά εγώ μαζί με έναν που επάγγελμα είχε νεκροθάφτης. Αφού φτάσαμε στην σκοπιά, έμεινα μαζί με τον νεκροθάφτη και οι υπόλοιποι ξεκίνησαν για να αλλάξουν τους υπόλοιπους σκοπούς.
Να σας ενημερώσω ότι η σκοπιά του Νεκροθάφτη στρατιώτη δεν ήταν κινητή σκοπιά και μόνο εγώ μπορούσα να κάνω περιπολεία από την δική του Σκοπιά μέχρι την δική μου που ήταν αρκέτα μέτρα ποιο κάτω και χανόταν στο σκοτάδι. Όπως κάνουν όλοι οι στρατιώτες έτσι κι εμείς ποιάσαμε συζήτησει για διάφορα, μέχρι που η συζήτησει έφτασε για λαφρωίσκιοτους και πως ο παππούς του παιδιού ήταν και είχε την δυνατόττητα όταν έβλεπε κάτι να το έβλεπε και ο άλλος που ακούμπαγε. Με αυτές τις ιστορίες είναι η αλήθεια πως περνέι η ώρα και μάλιστα σε έκανε να ξεχάσεις το κρύο που ειδικά εμένα με έσπρωχνε κι όλας σαν λεπτός που είμαι.
Κατα την διάρκεια της σκοπιάς μας το κρύο ανέβαινε και η ώρα θα ήταν περίπου 3 το βράδυ, ο φίλος μου ανέβηκε πάνω για να φορέσει την κάπα που είχε κάθε σκοπός σε περίπτωση έκτακτου κρύου, όταν κατέβηκε είδα πως δεν κρύωνε και τόσο και φαινόταν ποιο ζεστός σε σύγκρισει με εμένα κι έτσι, έπρεπε να κατευθυνθώ κι εγώ μόνος μου στην δική μου σκοπιά για να φορέσω κι εγώ την δική μου κάπα για να με ζεστένει, έτσι άφησα τον σκοπό και τονενημέρωσα ότι πάω για την κάπα, εξάλου και ο επόμενος σκοπός δεν θα έμπαινε στον κόπο να περπατήσει μέχρι εκεί κάτω αφού θα του τη έδεινα εγώ.
Το κακό βέβαια με την σκοπιά ήταν ότι οι φακοί που μας έδειναν ήταν επαναφωρτιζόμενοι και ο φακός της δικής μας σκοπιάς δεν φώτιζε πολλή και τσακωνόμασταν γι αυτό το θέμα, αφού άναψα τον προβληματικό φακό, τα αυτιά μου βούιζαν από το κρύο και τα βήματα μου βυθιζόντουσαν στις λάσπες ξεκίνησα ολομόναχος μέσα στο σκοτεινό μονοπάτι. Η αλήθεια είναι ότι δεν φοβόμουν και ούτε φοβάμαι το σκοτάδι, και το κρύο με έκανε να είμαι ποιο παρατηριτικός διότι δεν βασιζόμουν μόνο σε κάποιον θόρυβο για να κάνω αναγνώρισει στην έφοδη η στην περίπολο.
Με τις λάσπες στις αρβύλες μου και το φακό να φωτιζει ελάχιστα είχα απομακρυνθεί αρκετά από την σκοπιά που ήταν ο φίλος μου και καθώς περπατούσα για την δική μου σκοπιά για να πάω να πάρω την κάπα μου ξαφνικά μου ήρθε στο μυαλό η φωνή " Να ντυθείς ζεστά... " ( δεν την άκουσα απλώς την θυμίθηκα ) και κατέληξα στο σκεπτικό ότι κάποιος ήθελε να πάω να ντυθώ ζεστά για κάποιν λόγο κι ίσως ήθελε ναμου πει με πλάιγιο τρόπο " ντύσου ζεστά με την κάπα... " καθώς περπατούσα το φως άρχισε να πέφτει και ζήτημα ήταν αν θα προλάβαινανα πάω στην δική μου σκοπιά ώσπου ξαφνικά στην δεξιά μεριά μου στους θάμνους αισθάνθηκα μια παρουσία, η καρδιά μου χτυπούσε από φόβο επειδή φοβήθικα πολλή είναι η αλήεθια, κι όταν γύρισα το φακό να φωτίσω προς εκείνο το σημείο δεν υπήρχε τίποτα, φαινόταν σαν παραίσθηση όμως δεν ήταν γιατί πρόλαβα να δώ αρκετά μέχρι να το σημαδέψω με τον χαλασμένο φακό.
Αυτό που είδα φορούσε μακρή μανδυά, όπως τους αγίους στο χρώμμα γκρίζο με έναν δέυτερο μανδύα από μέσα που είχε το χρώμμα γαλάζιο, δεν είδα κεφάλι αλλά είδα το σημείο του πλευρού του με το χέρι του, κι από το χέρι κατάβα ότι ήταν άνδρας και ότι μέσα στο μανίκι φορούσε δεύτερο ύφασμα. Σε σύγκρισει όμως με τον αέρα το είδωλο που είδα δεν κουνιόταν καθόλου, έμοιαζε σαν φωτογραφίακαι εξαφανίστηκε χωρίς να τρέξει κάπου, απλά μ ένα τσαφ!
Φυσικά αυτό είχε αποτέλεσμα όχι να μην πάω στην σκοπιά μου αλλά να είμαι συνέχεια μαζί με τον άλλο σκοπό, κι όταν επέστρεψα και με ρώτησε γιατί δεν φοράς την κάπα που είπες εγώ του απάντησα ψέμματα ότι τελικά δεν κρύωνα. Αν και δεν φαινόταν εχθρικό ήξερα πως φαινόταν καλό αλλά έχω ακούσει πως και το κακό παίρνει αγγελική μορφή. Την επόμενη μέρα, πήγα σ έναν φίλο μου που είναι στον ίδιο θάλαμο εμένα και επειδή ασχολείτε με την εκκλησία του ζήτησα να μου δείξει την βίβλο τον Αγίων, παρατήρησα πολλούς που είχαν την ίδια εμφάνιση μ αυτός Γκρι και Γαλάζιο αλλά κάτι μέσα μου έλεγε πως αυτό που είδα και που οι άλλοι κορόιδευαν όταν τους είπα ήταν ένας φύλακας Άγγελος που με προστάτευε, ίσως να ήταν και κάτι άλλο που να είχε σχέση με τον πατέρα μου αφού όταν είμουν στο στρατό η μητέρα μου δεν μου αποκάλυψε, και με το δίκιο της βέβαια ότι ο πατέρας μου είχε φύγει κατα την διάρξεια που είμουν στρατό και πως το ταξίδι που μου είπαν δεν ήταν αυτό που ίσχυε.

Μια τελευταία ερώτηση, υπάρχουν Άγγελοι που προμηνύουν τον θάνατο συγγενικού προσώπου σας η κάτι που πρόκειται να σου συμβεί?


Edited by - Sarantis on 04/12/2007 20:23:49

Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/12/2007, 10:52:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ Sarantis, διαβάζοντας τον τίτλο του θέματος σου σκέφθηκα την ταινία "Τον χρησμό της πεταλούδας" που είχε ως κύριο θέμα τον "Mothman", ένα πλάσμα του οποίου η εμφάνιση εθεωρείτο ότι ήταν ένας οιωνός για κάποιο τραγικό συμβάν.
Αν θέλεις, μπορείς να διαβάσεις κάποιες πληροφορίες εδώ.

Πέρα από αυτό, θα ήθελα να σταθώ σε κάποια σημεία του εισαγωγικού σου μηνύματος:

quote:
Κατα την διάρκει που ετοιμαζόμουν κι εγώ σιωπηλά μια φωνή ( δεν φαινόταν ούτε ανδρική ούτε γυναικεία - μάλλον παιδική όπως εμείς ) ξαφνικά μου μίλησε και μου είπε " Να ντυθείς ζεστά... " εγώ δεν έδωσα σημασία και του απάντησα έχεις δίκιο αφου έξω είχε πολύ κρύο και φυσούσε πάραπολύ, τόσο πολύ που την επόμενη μέρα είχαν πέσει και δέντρα από την άλλη μεριά του στρατοπέδου. Όταν όμως απάντησα ποιος με ρώτησε συνητοποιήσα πως δεν ήταν κανείς δίπλα μου γιατί ο καθένας και μισοκοιμησμένοι που είμασταν βιαζόταν να ντυθεί γρήγορα, Αν και δεν έδωσα σημασία γιατί αυτό με τις φωνές το παθαίνω που και που.

Όσον αφορά την φύση της φωνής που αναφέρεις, μήπως ήταν μια πολύ έντονη σκέψη που είχες με αποτέλεσμα να νιώσεις ότι άκουσες κάποια φωνή;
Μήπως υποσυνείδητα είχες σκεφτεί ότι θα πρέπει να ντυθείς καλά για να μην κρυώσεις;
Σχετικά με την πρόταση που υπογράμμισα, θα ήθελες να δώσεις κάποιες περαιτέρω διευκρινήσεις για το τι εννοείς;
Εννοείς ότι έχεις παρατηρήσει αυτές τις φωνές σε κάποιες άλλες περιπτώσεις;
Έχεις παρατηρήσει τι κοινά έχουν οι περιπτώσεις που συμβαίνει αυτό;

Όσον αφορά τη μορφή που είδες όταν κατευθυνόσουν προς την σκοπιά σου, υπάρχει η πιθανότητα να ήταν μια οφθαλμαπάτη λόγω του σκοταδιού και του αδύναμου φωτός που ξεπρόβαλλε από τον φακό που είχες;
Επειδή αναφέρεις πως ήταν στιγμιαία η εικόνα που είχες, μήπως είχε να κάνει με τον τρόπο που φωτίστηκαν οι θάμνοι από την δέσμη φωτός;

quote:
Μια τελευταία ερώτηση, υπάρχουν Άγγελοι που προμηνύουν τον θάνατο συγγενικού προσώπου σας η κάτι που πρόκειται να σου συμβεί?

Αυτό δεν το γνωρίζω, αγαπητέ.
Παρόλα αυτά, έχω την αίσθηση ότι στο περιστατικό που αναφέρεις δεν έχουμε να κάνουμε με ένα "κακό" που απετράπη.


In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/12/2007, 02:03:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Κάποια πράγματα είναι πράγματι περίεργα και ο τίτλος του θέματός σου μπορεί να περιλάβει περιπτώσεις προμηνυμάτων που έχουν αναφερθεί από ανθρώπους αρκετές φορές.
Στην περίπτωση που περιγράφεις Sarantis δεν ξέρω ποια ήταν η φύση της "προειδοποίησης" και εάν αφορούσε σε κάποιον πραγματικό κίνδυνο, μιας και η φιγούρα που περιγράφεις θα μπορούσε να είναι κάποια φανταστική οπτασία που πλάστηκε από τις σκιες της νύχτας και η συμβουλή "να ντυθείς ζεστά" δεν σε προστάτευσε από κάτι που θα γινόταν και που λόγω της συμβουλής γλύτωσες από τον κίνδυνο. Μπορεί όμως να είχε σχέση με τον πατέρα σου... Έχει εμφανιστεί ξανά από τότε; Σε έχει προειδοποιήσει ποτέ για κάποιον πιθανό κίνδυνο;

Ο τίτλος του θέματός σου μου θύμησε μια φορά που ήμουν στο δρόμο με τη μηχανή μου, όταν ξαφνικά άκουσα μια φωνή πίσω από το αφτί μου να μου λέει "πήγαινε δεξιά!"
Δεν σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή ποιος θα μπορούσε να μου έχει μιλήσει δίπλα στο αφτί, αφού ήμουν μόνη στη μηχανή και η φωνή είχε ακουστεί στην ουσία μέσα στο μυαλό μου. Το ενδιαφέρον πάντως είναι, πως λίγα δευτερόλεπτα μετά από τη στιγμή που πήγα προς τη δεξιά λωρίδα του δρόμου (και μάλιστα άκρη - άκρη) απέφυγα - σαν από θαύμα - μια νταλίκα η οποία έρχόταν με μεγάλη ταχύτητα από την αντίθετη κατεύθυνση και που είχε καταλάβει και την αριστερή λωρίδα της δικής μου κατεύθυνσης!!


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Western Sahara
731 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/12/2007, 00:18:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Φίλε η ιστορία που μας περιγράφεις θα μπορούσε να ήταν ένα δημιούργημα της φαντασίας σου. Θα μπορούσε επίσης να ήταν κάποιος που σου έκανε πλάκα.
Θα μπορούσε όμως να μην ήταν τίποτα απο αυτά τα δύο και πραγματικά να ήταν η επίσκεψη κάποιου “άγγελου”.
Θα προσπαθήσω να σου δώσω μια απάντηση στο ερώτημα που κάνεις , απο την χριστιανική οπτική των “μεταφυσικών” εμπειριών .

Οι άγγελοι είναι λειτουργικά πνεύματα του θεού.
Το πνεύμα δεν έχει υλική υπόσταση. Πολλές φορές όμως παίρνει και ανθρώπινη μορφή για να λειτουργήσει. Να εκτελέσει δηλαδή την αποστολή που του έχει ανατεθεί.
Αν διαβάσεις στην αγία γραφή υπάρχουν παραδείγματα τέτοια.

Φυσικά υπάρχουν και τα πνεύματα της πλάνης τα οποία και αυτά μπορούν να πάρουν διάφορες μορφές , ακόμα και άγγελου φωτός, ώστε να εκτελέσουν το έργο τους , δηλαδή να πλανέψουν τον άνθρωπο...

το τι έζησες και τι ακριβώς διαδραματίστηκε όταν ήσουν στο Έβρο , αν και το περιγράφεις πολύ παραστατικά δεν μπορώ να σου το εξηγήσω ή να το ερμηνεύσω, δεν έχω τέτοια δυνατότητα.
Μπορώ με σιγουριά όμως να σου πω τι πρέπει να κάνεις αν τυχόν ξανα-ακούσεις κάποια φωνή ή αν ξανασυναντηθείς με τέτοια φιγούρα παράξενη.

Μην φοβηθείς.
Ο φόβος είναι κόλαση και δεν ωφελεί σε τίποτα. Πρέπει δε να γνωρίζεις πως ότι και αν είναι αυτό που βλέπεις ή ακούς δεν έχει την εξουσία να σε πειράξει. Εκτός και αν το έχεις καλέσει εσύ μέσω κάποιου βιβλίου επίκλησης. Τότε δεν μπορώ να σου εγγυηθώ τίποτα.
Σε αντίθετη περίπτωση ψύχραιμα , ρώτα ποιος είναι αυτός που σου μιλάει.
Δεν χρειάζεται να μιλήσεις για να σε ακούσει, μίλα του με την σκέψη σου. Άλλωστε η φωνή που ακούς δεν την ακούς απο τα αυτιά σου αλλά μέσω του μυαλού.
Αν πάρεις απάντηση που θεωρήσεις ότι παραπέμπει σε μεταμφιεσμένο άγγελο, διέταξε τον στο όνομα του Κυρίου Ιησού Χριστού να εξαφανιστεί.
Αν πάλι η απάντηση που θα πάρεις σου ακουστεί αγγέλου απάντηση, για να είσαι σίγουρος αν πράγματι είναι τέτοιος , ρώτα τον : ο Ιησούς έζησε και δοξάστηκε σαν άνθρωπος ναι ή όχι;
Να ξέρεις ότι κανένα πνεύμα πλάνης όσο καλά κι αν μεταμφιεστεί δεν μπορεί να παραδεχτεί ότι ο Ιησούς έζησε σαν άνθρωπος και σαν άνθρωπος αναστήθηκε και δοξάστηκε.

Αν φίλε μου το δεχτεί και αυτό τότε δεν είναι κάτι που σε επισκέπτεται με κακό σκοπό και δεν βλέπω τον λόγω να το αποφεύγεις.
Αν είσαι χριστιανός καλό θα ήταν να προσεύχεσαι που και που νοερά. Να φέρνεις δηλαδή την εικόνα του Ιησού στο μυαλό και να του μιλάς.
Όπως επίσης να μετέχεις όποτε μπορείς στα μυστήρια της εκκλησίας.

Αν πάλι δεν είσαι χριστιανός και δεν γουστάρεις να γίνεις(κρίμα), φρόντισε να έχεις καθαρή την συνείδηση σου να αγαπάς τους συναθρώπους σου και να πράτεις το αγαθό, η καρδιά σου ξέρει ποιο είναι το Αγαθό.

Ευχαριστώ.ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
XD
Πλήρες Μέλος

Greece
889 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/12/2007, 08:03:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ενδιαφέρουσα ιστορία, ανεξαρτήτως του αν είναι αλήθεια ή ψέμα. Ας υποθέσουμε λοιπόν πως τα όσα διηγείσαι είναι αληθινά ή τουλάχιστον ότι μας τα παραθέτεις έτσι όπως πιστεύεις ότι συνέβησαν --άλλωστε μπορεί να ήταν απλά ιδέα σου ή η φωνή της λογικής σου (λίιιγο πιο δυνατή.. ) λόγο του καιρού -βλέπεις το μυαλό μας στο σκοτάδι & και στην σκοπιά του Στρατού παίζει μαζί μας διάφορα παιχνίδια, ειδικά σε οριακές συνθήκες όπως αυτές που λες ότι βίωσες!

Η προσωπική γνώμη που έχω σχηματίσει (διότι το να δεχθώ πως οι Άγγελοι ή οι Νεκροί συγγενείς προειδοποιούν κάποιους και κάποιους άλλους, καλούς κατά τα άλλα ανθρώπους όχι, αφήνοντας τους στην μοίρα τους, δεν με ικανοποιεί Θεολογικά..) από διάφορες παρόμοιες προσωπικές εμπειρίες αλλά και εμπειρίες τρίτων ατόμων που τις μοιράσθηκαν μαζί μου αυτά τα χρόνια όμως κινείται σε ένα διαφορετικό επίπεδο και άρα συμπέρασμα, δηλαδή..

Θεωρώ πως κάποιοι άνθρωποι έχουν αυξημένη προαίσθηση - πρόγνωση ορισμένων πραγμάτων που πρόκειται να συμβούν, όχι ότι είναι αυτό που λέμε "Προφήτες" βέβαια, απλά ξυπνάνε το πρωί έχοντας δει ένα "Προφητικό" όνειρο για παράδειγμα (όπου συνήθως κάποιος νεκρός συγγενής τους εμφανίζεται για καλό ή κακό -εξαρτάται στον κάθε άνθρωπο πως η ροή των πραγμάτων τον κάνει να το ερμηνεύει) ή έχουν μια αίσθηση πως θα συμβεί κάτι ευχάριστο ή δυσάρεστο ή τέλος πάντων βιώνουν μια άλλη αλλόκοτη εμπειρία (όπως εσύ στην στρατώνα).

Το γιατί; Άγνωστο, οι έρευνες ακόμα ψάχνουν τον λόγο, κάτι υπάρχει αλλά δεν έχει προσδιορισθεί, τα πειράματα του Princeton με τα περίφημα EGG που προσπαθούν να μετρήσουν τις διακυμάνσεις του τυχαίου με βάση το συλλογικό ασυνείδητο (αν και δεν είναι ούτε αυτοί σίγουροι τι μετράνε τα EGG τελικά!), δείχνουν καμία φορά ολιγόωρη Prognosis –δηλαδή διακυμάνσεις στην εντροπία της λειτουργίας τους- πριν σημαντικά γεγονότα, αλλά αυτό είναι ένα δαιδαλώδες ζήτημα..

Αυτή η πρόγνωση λοιπόν, ότι και αν είναι, όπου και αν προέρχεται, θεωρώ (άποψη μου για να προλάβω τους διαφωνούντες..) πως από-συμβολίζεται εκ του εγκεφάλου αυτών των ανθρώπων με κάποιο τρόπο, ώστε από το ασυνείδητο ή λιγότερο συνειδητό να εισέλθει και να πραγματωθεί στο ενσυνείδητο τους που δεν είναι ικανό να την ανιχνεύσει διαφορετικά, έτσι η εκδήλωση της ποικίλη καθώς οι συμβολισμοί εξαρτώνται από το πολιτισμικό υπόβαθρο κάθε ανθρώπου (ανεξαρτήτως γνωσιολογικού επίπεδου ή των θρησκευτικών πεποιθήσεων του συνειδητού).

Συνεπώς άλλοι άνθρωποι βλέπουν όπως είπα Νεκρούς συγγενείς τους, άλλοι Αγγέλους που τους προειδοποιούν, άλλοι έχουν μια αίσθηση του «κάτι» ή βιώνουν κάποια Αποκαλυπτική εμπειρία (μια φωνή από το πουθενά..) που τους σώζει την ζωή κτλ και άλλοι φυσικά δεν νιώθουν τίποτα από όλα αυτά -διότι όλοι οι άνθρωποι ΔΕΝ είμαστε ίδιοι .

Αυτά.

Edited by - XD on 13/12/2007 08:09:09Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Sweden
2197 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/12/2007, 20:25:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
πάρχουν ΑΓΓΕΛΟΙ που προμηνύουν ότι θα σου γίνει κάτι?

Σαράντη μου, θα σε γελάσω.

Άνθρωπος δίχως μνήμη, άνθρωπος δίχως μέλλονΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

FeLiSiTy
Νέο Μέλος

Cyprus
7 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/12/2007, 21:56:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους FeLiSiTy  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
καλε μου φιλε saranti πολυ ενδιαφερουσα η ιστορια σου, εγώ δεν εχω να σου πω πολλα το μονο που θα πω ειναι πως οταν εχεις μια εμπειρια με αγγελο πολλες φορες το καταλαβαινεις απο το συναισθημα της στιγμης δλδ φοβο ή ηρεμια (σε περιπτωση αγγελου ηρεμια γιατι πιστευω πως κανενα ων που προερχετε απο το κακο οποια μορφη και αν παρει δεν μπορει να σου προκαλεσει ηρεμια) και μιλαω εκ πειρας γιατι ειχα και εγω αρκετες εμπειριες με αγγελους που βοηθησαν ειτε εμενα ειτε καποιον απο την οικογενεια μου και σε ολες αυτες της περιπτωσεις η αισθηση ηταν μια, ηρεμια και μια αισθηση ασφαλειας.
Οσο για την ερωτηση σου τωρα,οι αγγελοι εχουν ως κυρια αποστολη τους να "αναγγελουν" μηνυματα και πολλες φορες για καποιο λογο προειδοποιουν τους ανθρωπους για διαφορα γεγονοτα ή και για λογους προστασιας (οπως στην περιπτωση της φιλης amalias ) τωρα ομως δεν μπορει να πει κανεις με σιγουρια αν αυτο που εζησες εσυ εκεινη την μερα εχει να κανει με τον πατερα σου παραμονοεσυ, για το μονο που ειμαι σιγουρη εγω ειναι για την υπαρξη των αγγελων :)
αυτα, απολογουμαι για τυχον λαθη
παντα φιλικα!

Ας ζήσουμε όλοι το όνειρό που ο καθένας μόνος του θα διαλέξει και δε θα του το επιβάλει ΚΑΝΕΙΣ!Και αν το πιστέψουμε κάποτε θα γίνει πραγματικότητα....Εστω και αν αργήσει λίγο...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

markos.giann
Νέο Μέλος


37 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2017, 17:16:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
και εγώ έχω εμπειρία με τέτοια πράγματα ........... οι άγγελοι είναι κάτι σα τον γονιό ........... ο θεός μας tous έστειλε να μας δείχνουν την αγάπη του . αυτοί μας φέρνουν τα μηνύματα αυτού κι την αγάπη του. αυτά είναι φτιαγμένα με αγάπη κι δίνουν αγάπη κι προστασία.... κι εγώ σε δύσκολες καταστάσεις τον έχω νιώσει τον φύλακα άγγελο μου de είναι φαντασία ούτε μύθος.αυτά υπάρχουν τα οντα κι χαίρομαι που βλέπω κόσμο που έχει εμπειρίες teties.de είναι τρελοί λοιπόν αυτοί που len ότι έχουν βιώσει τέτοια περιστατικά.ελπιδοφόρα είναι αυτά ώστε να μην ξεχνούμε την προστασία του θεού προς εμάς.

mark.giann


Edited by - markos.giann on 05/02/2017 17:20:38Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

   
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.140625
Maintained by Digital Alchemy