ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 ΤΑ ΝΕΑ ΩΣ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ;;
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
 
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Kyanos_Drakos
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
76 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/01/2008, 09:42:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Kyanos_Drakos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΚΑΤ΄ΑΡΧΑΣ ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΑΣ!!!

Και συγχαρητήρια για την υπέροχη σας προσπάθεια και την πολύ καλή σας δουλειά, για να μπορεί ο καθένας να έχει πρόσβαση στην εναλλακτική πληροφόριση και τον εσωτερισμό...

Βλέπω ότι το θέμα δραστηριότητες στην κεντρική σελίδα υπολειτουργεί ή δεν λειτουργεί καθόλου...
Κάμω λάθος;

Η πρόταση μου, είναι να κάνετε ένα θέμα στην κατηγορία ΝΕΑ στο forum, για να μπορούν όσοι θέλουν να ανακοινώνουν τυχόν διαλέξεις, σεμινάρια κ.λ.π. το οποίο θα φιλοξενεί τις δημοσιεύσεις που θα αφορούν δραστηριότητες μέχρι και την μέρα που θα γίνονται και όχι παλαιότερες, οι οποίες καλο είναι να σβίνονται και απο τους ίδιους τους χρίστες.

Επειδή είδα και στο παρόν θέμα ας πούμε δημοσίευση με το θέμα Νέο Θέμα "Διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει το ESOTERICA", και γενικά μέσα στα θέματα πολλές "διαφημίσεις", που και εγώ ο ίδιος αναγκάστηκα να κάνω παρόμοια δημοσιευση-ανακοινωση, και δεν το θεωρώ πρέπον και καλάισθητο, και πάνω απ' όλα λειτουργικό!!!

Αυτή είναι η πρόταση μου, προς τους διαχειριστές του Esoterica, και σε οποιονδήποτε συμφωνεί να υποστηρίξει αυτή την πρόταση.

Ευχαριστω προκαταβολικά


ο Κισσός... αναριχάται
"Όταν δείς κάτι καkό σε κάποιον άλλο, γύρισε και εξέτασε πολύ προσεκτικά τον εαυτό σου" Κομφούκιος
www.myspace.com/okissos

amalia
Διαχειριστής

Greece
10781 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/01/2008, 02:27:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γεια σου Kyanos_Drakos

Καλώς ήρθες στα forums του ESOTERICA και σ' ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.
Σου ευχόμαστε καλή συμμετοχή στις συζητήσεις των forums.

Υπάρχει ήδη ένα θέμα που έχουμε ανοίξει ως υπεύθυνοι του ESOTERICA που σκοπό έχει να φιλοξενεί προτάσεις που αφορούν δημόσιες εκδηλώσεις, όπως ημέρίδες, συνέδρια, ομιλίες, σεμινάρια, κ.λπ. που σχετίζονται με τα πεδία της Μεταφυσικής, της Επιστήμης και της Φιλοσοφίας. Στο θέμα αυτό είναι δημοσιευμένες αρκετές ανακοινώσεις για ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και μπορείς να το επισκεφτείς εάν κάνεις -κλικ- στον παρακάτω σύνδεσμο:

Προτάσεις για δημόσιες εκδηλώσεις με φιλοσοφικό, μεταφυσικό, επιστημονικό, κ.λπ. ενδιαφέρον

Στο παραπάνω θέμα μπορούν να δημοσιεύσουν ανακοινώσεις και μέλη της κοινότητας των forums που συμμετέχουν καιρό στις συζητήσεις, έχουν ανταλλάξει απόψεις και έχουν αλληλεπιδράσει επί μακρόν με άλλους ανθρώπους της κοινότητας των forums. Επίσης, σε διάφορα θέματα - όπως έχεις διαπιστώσει κι εσύ κατά την περιήγησή σου στις συζητήσεις - αναρτούνται κατά καιρούς κάποιες ανακοινώσεις, από μέλη των forums που πιστεύουν πως μια τέτοια ανακοίνωση θα συντελούσε δημιουργικά στους σκοπούς της συζήτησης και πιθανώς θα ενδιέφερε όσους συζητούν επάνω στο αντικείμενο που πραγματεύεται το θέμα.

Τα forums του ESOTERICA έχουν ως βασικό σκοπό να φιλοξενήσουν τη συζήτηση μεταξύ ανθρώπων που ενδιαφέρονται για τη θεματολογία του παρόντος χώρου και ως πολύ δευτερεύον σκοπός θα ήταν η ύπαρξη ανακοινώσεων για σεμινάρια, διαλέξεις κ.λπ. από διάφορους φορείς μέσα στα forums, κάτι που για να γίνει βέβαια έχει ως βασική και πρώτη προϋπόθεση, το να συμμετάσχει κανείς για τον πρώτο σκοπό που σου ανέφερα.

Αυτά βέβαια, τα έχουμε συζητήσει εκατοντάδες φορές μέσα στα forums, πιθανότατα θα τα διαπιστώσεις και μόνος σου εάν συμμετάσχεις για κάποιον καιρό. Ο παρόντας χώρος επιθυμεί τη σοβαρή πληροφόρηση και έρευνα και δεν είναι δυνατόν να μπορεί να μπει οποιοσδήποτε νέος λογαριασμός και να κάνει προτάσεις. Πιθανόν να έχεις υπόψη σου, ότι στον ευρύτερο χώρο της αναζήτησης κυκλοφορούν πολλών λογιών προτάσεις, κάποιες δε από αυτές στερούνται σοβαρότητας. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, υπάρχει και αυτή η αντιμετώπιση για όλους. Αν αφήναμε το ζήτημα έτσι, οποιοσδήποτε θα μπορούσε να μπει και να αναρτήσει ανακοινώσεις για οτιδήποτε κυκλοφορεί, τσάνελινγκ, αγγελολογίες, κ.λπ. κ.λπ... Είναι λοιπόν μια δικλείδα ασφάλειας να υπάρχει από πριν η επί μακρόν συμμετοχή ενός μέλους. Από τη συνοδή συμμετοχή κρίνεται και η ποιότητα μιας πρότασης, για να μπορούν να καταλάβουν και οι άλλοι άνθρωποι που τη διαβάζουν, ποιος είναι εκείνος που κάνει την πρόταση. Αυτή είναι η στάση που κρατάμε.

Θα θεωρήσουμε καλοπροαίρετη την πρότασή σου, αλλά όπως καταλαβαίνεις και με βάση τα παραπάνω, το θέμα που ξεκίνησες στην ενότητα "ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet" δεν μπορούσε να μείνει ενεργό ως γενική συζήτηση, γι΄αυτό αλλάξαμε και τον τίτλο του από: "Διαλέξεις, Σεμινάρια, Ανακοινώσεις" σε: "Σεμινάριο από τον Γνωστικό Πολιτιστικό Σύλλογο -Samael Aun Weor-" και παράμεινε ενεργό μόνο για ανάγνωση.

Αν τέλος, κάποιος φορέας επιθυμεί να επικοινωνήσει μαζί μας και να συζητήσει την περίπτωση της δημοσίευσης κάποιας ενημερωτικής ανακοίνωσης για τις δραστηριότητές του, μπορεί να το κάνει μέσω των email των υπευθύνων του χώρου.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

nikos_K
Νέο Μέλος


4 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/01/2008, 09:23:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους nikos_K  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Τα forums του ESOTERICA έχουν ως βασικό σκοπό να φιλοξενήσουν τη συζήτηση μεταξύ ανθρώπων που ενδιαφέρονται για τη θεματολογία του παρόντος χώρου και ως πολύ δευτερεύον σκοπός θα ήταν η ύπαρξη ανακοινώσεων για σεμινάρια, διαλέξεις κ.λπ. από διάφορους φορείς μέσα στα forum ...

... πλυν του φορέα "ΝΈΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ" τον οποίο και εκπροσωπούμε.

quote:
Ο παρόντας χώρος επιθυμεί τη σοβαρή πληροφόρηση και έρευνα και δεν είναι δυνατόν να μπορεί να μπει οποιοσδήποτε νέος λογαριασμός και να κάνει προτάσεις ...

... αν δεν είναι μέλος της Νέας Ακρόπολης.

quote:
Θα θεωρήσουμε καλοπροαίρετη την πρότασή σου, αλλά όπως καταλαβαίνεις και με βάση τα παραπάνω, το θέμα που ξεκίνησες στην ενότητα "ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet" δεν μπορούσε να μείνει ενεργό ως γενική συζήτηση, γι΄αυτό αλλάξαμε και τον τίτλο του από: "Διαλέξεις, Σεμινάρια, Ανακοινώσεις" σε: "Σεμινάριο από τον Γνωστικό Πολιτιστικό Σύλλογο -Samael Aun Weor-" και παράμεινε ενεργό μόνο για ανάγνωση ...

... ενώ άμα συνεχίσεις τις μαγκιές, θα σε στείλουμε απο 'κει που 'ρθες.

- το ολοκληρωμένο μύνημα -

Edited by - nikos_K on 29/01/2008 09:38:39Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10781 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/02/2008, 03:52:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
nikos_K
μιας και είσαι - όπως τουλάχιστον φαίνεται από τον αριθμό των μηνυμάτων σου - νέο μέλος στα forums και οφείλουμε να σε αντιμετωπίσουμε ως τέτοιο επί του παρόντος τουλάχιστον, οφείλω να σε ενημερώσω ότι:

εξυπνάδες, εμπρηστικά και υπονομευτικά σχόλια δεν ευδοκιμούν στον παρόντα χώρο.

Όπως επίσης δεν ευδοκιμούν αστήρικτες "δήθεν κατηγορίες" ωσάν να προέρχονται από πένα δημοσιογράφου που αναλαμβάνει το ρόλο αυτεπάγγελτου δημόσιου κατήγορου, που εκφράζονται μάλιστα με κακόβουλο και περιπαιχτικό τρόπο.

Ακόμα:
Από θέμα Διεθνές Συνέδριο στην Σαμοθράκη

quote:
nikos_K
Απεστάλη: 08/01/2008, 15:54:26

Γεια σας!

Θα ήθελα να προσθέσω πως μια ομάδα φοιτητών της Θεολογικής σχολής του Αριστοτελείου Παν. Θεσ/νίκης (στην οποία ανοίκω κι εγώ), θα παρεβρεθεί για να παρακολουθήσει το συνέδριο. Ήδη, σε συνεργασία με ξένα πανεπιστήμια έχουμε ξεκινήσει μια μελέτη πάνω στην γενικότερη έννοια του "εσωτερισμού" και των μυστηρίων και ελπίζουμε μέχρι τέλος του έτους να έχουμε στα χέρια μας περισσότερα στοιχεία και πληροφορίες για το θέμα.

Ευχαριστώ


quote:
nikos_K
Απεστάλη: 09/01/2008, 11:37:29

Η Θεολ. Σχολή του Α.Π.Θ και συγκεκριμένα το τμήμα έρευνας και μελέτης θεολογικών και θεοσοφικών σπουδών, στα πλαίσια ένος μεταπτυχιακού προγράμματος και σε συνεργασία με τα τμήματα Κοινωνιολογίας και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου, ξεκίνησε το 2007 μια εργασία που αφορά την έννοια της "εσωτερικής αναζήτησης", θέλοντας να παρουσιάσει στο ευρύτερο κοινό μια ολοκληρωμένη και εμπεριστατωμένη μελέτη σχετικά με αυτό που ονομάζουμε "εσωτερισμός", βλέποντας την ολοένα μεγαλύτερη στροφή της ελληνικής κοινωνίας (ιδιαίτερα παιδιών μικρής ηλικίας) σ' αυτόν τον χώρο.

Η έρευνα αφορά και συμπεριλαμβάνει στοιχεία από τα Μ.Μ.Ε (περιοδικό τύπο, εφημερίδες, ιnternet, διαδικτυακές κοινότητες και αγορές κτλ), από διάφορες ομάδες θρησκευτικού ή φιλοσοφικού ύφους, ενώ μελετά και αξιολογεί προτάσεις ή θέσεις, συμμετέχοντας σε συνέδρια, διαλέξεις και ημερίδες.

Περισσότερες πληρ. αν θέλεις μπορώ να σου στείλω μέσω mail.

Ευχαριστώ


Απ' ότι είδαμε σε άλλα μηνύματά σου, επικαλείσαι την ιδιότητα του... ερευνητή στα πλαίσια ενός μεταπτυχιακού προγράμματος που υλοποιείται από το Α.Π.Θ. και συγκεκριμένα το "τμήμα έρευνας και μελέτης θεολογικών και θεοσοφικών σπουδών", για την ύπαρξη του οποίου δεν έχουμε βρει κάποιο στοιχείο που να το επιβεβαιώνει.

Οπότε εφόσον συμμετέχεις στα forums για να μας "κρίνεις" (βλ. μήνυμα στο παρόν θέμα), αλλά ίσως και να μας "μελετήσεις" (κρίνοντας από το αντικείμενο του "μεταπτυχιακού προγράμματος" που επικαλείσαι στα προαναφερθέντα μηνύματά σου) περιμένουμε σαφείς διευκρινίσεις για τις δηλώσεις σου. Και αυτές που αφορούν στο παρόν θέμα, αλλά και αυτές που αφορούν στο θέμα από το οποίο προέρχονται τα κείμενα που παρέπεμψα σε quote.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Kyanos_Drakos
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
76 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/04/2008, 05:09:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Kyanos_Drakos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αμαλία ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις
και να με συγχωρείς που άργησα τόσο πολύ να πάρω χαμπάρι τι έχει γίνει.

Αυτό που ουσιαστικά πρότεινα δεν καταργούσα την δικλίδα ασφαλείας σας, καθώς
σωστά λειτουργείτε έτσι διότι περίμενα αυτό που ήδη είπες, την συνεργασία
με τους διαχειριστές πού όπως θα σπεύσω να επιδιώξω!

Αν μπορείς σε παρακαλώ και αν δεν σου είναι κόπος στο ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet"
το: "Σεμινάριο από τον Γνωστικό Πολιτιστικό Σύλλογο -Samael Aun Weor-" να διαγράψεις
αυτό το θέμα, καθώς είναι παλιό, και πλέον πιστεύω άνευ ουσίας.

ο Κισσός... αναρριχάται
"Όταν δεις κάτι κακό σε κάποιον άλλο, γύρισε και εξέτασε πολύ προσεκτικά τον εαυτό σου" Κομφούκιος
www.myspace.com/okissosΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

   
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.09375
Maintained by Digital Alchemy