ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 
 Όλα τα Forums
 ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
 ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΥΠΟΔΟΥΛΟΥΣ
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
 
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
polit2006
Νέο Μέλος

Greece
3 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/05/2008, 23:47:35  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους polit2006  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΠΩΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙΣ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ;

Πριν καιρό πήγα στην Ισπανία . Περίμενα να δώ κάτι παραπλήσιο με την Ελλάδα αφού στους αριθμούς είμασταν (τότε ) παραπλήσιοι . Αντίθετα , αυτό που είδα με εξέπληξε . Είναι φανερό με την πρώτη ματιά οτι η Ισπανία είναι μια χώρα με εθνική ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ . Έχει βάλει στόχο να κερδίζει χρήματα απο τον τουρισμό και έχει δημιουργήσει μια βιτρίνα που "κερδίζει" τον τουρίστα . Στα χωριουδάκια της Ισπανίας δεν πήγα και δεν ξέρω πως είναι . Ίσως είναι στο ίδιο χάλι με τα ελληνικά χωριά . Όπου όμως πατάει ο τουρίστας δεν θα βρεί ψεγάδι . Καθαριότητα , τάξη , καλαίσθητα κτίρια . Καμμία σχέση με το ελληνικό μπάχαλο . Στην εξωτερική τους πολιτική είναι ( οι Ισπανοί ) φιλιππινέζες των Αμερικανών . Στο εσωτερικό τους όμως δεν δίνουν την εντύπωση μπανανίας .
Φυσικά αναρωτήθηκα "Γιατί η Ελλάδα υποδουλώθηκε τελείως ενώ η Ισπανία και η Ιταλία διατήρησαν σε μεγαλύτερο βαθμό την ανεξαρτησία τους ;" . Η πρώτη απάντηση που σκέφθηκα ήταν οτι έχει σχέση με το μέγεθος της χώρας . Η Ισπανία και η Ιταλία έχουν απο 40 εκατομμύρια πληθυσμό η κάθε μία . Πώς όμως το μέγεθος επιδρά ; Κάνει τους ηγέτες πιο θαρραλέους όταν ξέρουν οτι έχουν μεγαλύτερο στρατό ή υπάρχει άλλος μηχανισμός ; Η Ελλάδα είναι σε πολύ νευραλγικό σημείο του δρόμου του πετρελαίου και ήταν αναμενόμενο οι αμερικανοί να μην μας δώσουν ίχνος ανεξαρτησίας . Πώς όμως τα καταφέρνουν ;
Ο παρατηρητής που δεν εμβαθύνει θα πεί οτι έχουν διαφθείρει 400 δημοσιογράφους , καναλάρχες , τραπεζίτες και εφοπλιστές έτσι ώστε τα ΜΜΕ να είναι πλήρως εναρμονισμένα με τα κελεύσματα των αμερικανών . Αυτό όμως δεν απαντά σε δύο καίρια ερωτήματα :
1) Αφού είναι θέμα 400 ατόμων η υποδούλωση μια χώρας , γιατί δεν έκαναν το ίδιο για ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ;
2) Και η Τουρκία είναι σε κομβικό σημείο . Και εκεί υπήρχαν διεφθαρμένοι δημοσιογράφοι , τραπεζίτες , επιχειρηματίες και πολιτικοί . Πώς οι Τούρκοι "ξέφυγαν" και ψήφισαν τους ισλαμιστές ;

Την απάντηση νομίζω την βρήκα στην ιστοσελίδα της Στατιστικής Υπηρεσίας .
Έτος 2007
Έσοδα απο προϊόντα και υπηρεσίες (δηλαδή και απο τουρισμό ) 50.785.000.000 ευρώ
Έξοδα 81.014.000.000 ευρώ
Διαφορά ( έλειμμα ) : 30.229.000.000 ευρώ

Είναι φανερό οτι αγοράζουμε πιό πολλά απ' ότι πουλάμε . Πώς καλύπτουμε τη διαφορά ; Με δάνεια . Αν διαιρέσουμε το έλειμμα με τις 365 μέρες του χρόνου , αντιστοιχούν 82,81 εκατομμύρια ευρώ την ημέρα . Πράγματι στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ( 6-1-2008 ) διαβάζω οτι το Δημόσιο θα δανείζεται μέσα στο 2008 100 εκατομμύρια ευρώ την ημέρα . Αυτό σημαίνει 3022 ευρώ ετησίως ανά άτομο . Για μια τετραμελή οικογένεια σημαίνει 12.000 ευρώ ετησίως . Δηλαδή άν στερούμασταν τα δανεικά , για τις πιό πολλές ελληνικές οικογένειες το βιοτικό επίπεδο θα έπεφτε στο μισό του σημερινού ή ακόμη παρακάτω !

Τώρα ας μπούμε στις ουσιώδεις ερωτήσεις :
1) Πραγματικά πιστεύετε οτι αυτή η μπαχαλοχώρα θα ξεπληρώσει ποτέ τα δάνεια ;
2) Ποιός αφελής θα δάνειζε ποτέ στην Ελλάδα ;
3) Γιατί οι δανειστές μας δεν απαιτούν απο τους πολιτικούς μας και μια σοβαρή πολιτική που να δίνει ελπίδες οτι κάποτε θα μπορέσουμε να ξεπληρώσουμε τα δάνεια;

Υπάρχει λοιπόν ένα σοβαρό παράδοξο : Είμαστε πιθανόν το υπ' αριθμόν 2 ρεμάλι της υφηλίου . Χρωστάμε πάνω απο ενα ΑΕΠ . Δηλαδή πρέπει να δουλεύουμε πάνω απο ένα έτος , χωρίς να τρώμε , για να ξεχρεώσουμε . Απο όσο γνωρίζω μόνο οι ΗΠΑ μας ξεπερνούν σε χρέος . Οι Κινέζοι όμως ( κύριοι πάροχοι δανείων προς ΗΠΑ ) έχουν τους λόγους τους που δίνουν δανεικά στον κυριώτερο αντίπαλό τους . Σε εμάς ποιός έχει λόγο να μας δίνει δανεικά ;

Δεν βλέπω άλλη εξήγηση απο αυτήν : Μας διαφθείρουν με δάνεια ! Οι αμερικανοί θέλουν να κρατήσουν στην εξουσία τους αμερικανόδουλους πολιτικούς . Αυτοί όμως είναι τελείως ανίκανοι να εξασφαλίσουν ένα ανεκτό επίπεδο ζωής στον λαό . Οι αμερικανοί λοιπόν μας δίνουν δανεικά ( που φυσικά δεν ελπίζουν να τα πάρουν πίσω ) για να μας κοιμίζουν και να ανεχόμαστε τα ρεμάλια . Πάνω απο το 1/3 των υλικών αγαθών μας προέρχεται απο δανεικά . Χωρίς τα δανεικά θα έπρεπε να στερηθούμε ένα απο τα παρακάτω : αμάξι , πετρέλαιο χειμερινής θέρμανσης , κρεοφαγία ( εισάγουμε το 70% του κρέατος που καταναλώνουμε ) . Ποιός σημερινός Έλληνας θα ανεχόταν αδιαμαρτύρητα τέτοια πτώση του βιοτικού επιπέδου ; Όσο είναι χορτάτος ο λαός , σκέφτεται "Εντάξει , είναι πουλημένοι αλλά τουλάχιστον δεν πεινάμε" . Αν πεινάσει ο λαός δεν ακούει κανέναν πουλημένο δημοσιογράφο . Ψηφίζει αυτούς που εκφράζουν την συμπυκνωμένη οργή του . Αυτό έγινε στην Τουρκία : όταν έσφιξε η πείνα όλοι οι αμερικανόδουλοι πολιτικοί πήγαν στον κάλαθο των αχρήστων . Μόνο η ( αμερικανοθρεμμένη ) τάξη των στρατιωτικών απέμεινε σύμμαχος των αμερικανών . Οι ΗΠΑ ή θα το πάρουν απόφαση οτι χάνουν την Τουρκία ( που γλυστρά προς τον ισλαμισμό ) ή θα δώσουν στους στρατιωτικούς ένα κομμάτι της Ελλάδας για να ανέβει το κύρος τους και να κρατηθούν μερικά χρόνια ακόμη στην εξουσία .
Καταλήγοντας λοιπόν μπορούμε να πούμε οτι το 95% της δουλείας της Ελλάδας οφείλεται στο τάϊσμα απο τους αμερικανούς ( ή γενικά το παγκόσμιο κεφάλαιο ) . Μόνο το 5 % οφείλεται σε πουλημένους διαμορφωτές της κοινής γνώμης .
Τώρα μπορούμε να εξηγήσουμε το γιατί η Ισπανία και η Ιταλία είναι πιό ανεξάρτητες απο την Ελάδα . Δεν μπορούν να ταϊζουν άλλα 80 εκατομμύρια κόσμο για να τον κρατούν υποδουλωμένο . Σκεφθήτε οτι οι ΗΠΑ ξοδεύουν 700 δίς δολλάρια ετησίως για το Υπυργείο Άμυνάς τους ( συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα για τον πόλεμο στο Ιράκ και Αφγανιστάν ) ( ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗ 29-30/3/2008 )
. Τα 30 δίς ευρώ που δίνουν "δανεικά" σε εμάς δεν είναι τεράστιο αλλά ούτε και ασήμαντο ποσό . Θα χρειαζόταν 240 δίς ευρώ επιπλέον για να υποτάξουν την Ισπανία και την Ιταλία . Δεν νομίζω οτι τους περισσεύουν .
Σ' αυτούς που επαναπαύονται όμως σ' αυτό το τάϊσμα πρέπει να θυμίσουμε αυτό : Οι χωρικοί όταν τάϊζαν ένα χοιρινό στην αυλή τους , το έκαναν για να το σφάξουν ! Δεν έχουν σκοπό να μας ταϊζουν αιώνια . Ή θα μας δώσουν στην Αλβανία και στην Τουρκία ( σαν πληρωμή για την υπακοή τους ) ή θα μας φυτέψουν 100 μειονότητες στο εσωτερικό και τότε θα υπακούμε χωρίς δανεικά διότι θα υπάρχει η απειλή "Αν δεν υπακούσετε θα αποσχιστεί η Θράκη με την τουρκική μειονότητα , η Ήπειρος με την αλβανική μειονότητα κλπ" . Έχοντας στη Βουλή δεκάδες αλλοεθνείς βουλευτές ( και τον ΣΥΡΙΖΑ ! ) θα περνά αδιαμαρτύρητα οποιοδήποτε ανθελληνικό νομοσχέδιο .

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008

polit2006@yahoo.com

Άλλα παρόμοια κείμενα : http://www.geocities.com/polit2006/index.htm


Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/05/2008, 15:44:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το θέμα θα μεταφερθεί σύντομα στην Κατηγορία ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet από την Κατηγορία "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού" στην οποία ανοίχθηκε αρχικά.

In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
kostakis
Πλήρες Μέλος

Greece
944 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/05/2008, 10:34:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kostakis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα σε όλους

Φίλε polit2006 εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η προσέγγισή σου. Πάμε ένα προς ένα λοιπόν...

quote:
Γιατί η Ελλάδα υποδουλώθηκε τελείως ενώ η Ισπανία και η Ιταλία διατήρησαν σε μεγαλύτερο βαθμό την ανεξαρτησία τους ;

Δεν ξέρω για τις άλλες χώρες, αλλά η σύγχρονη Ελλάδα ως κρατική οντόητα δημιουργήθηκε για συγκεκριμένους λόγους από τις 3 εγγυήτριες δυνάμεις (και δη την Αγγλία), δανεισμένη τόσο ώστε να μην αποπληρώσει ποτέ και σε καμία περίοδο της πρόσφατης ιστορίας της δεν ήταν απαλλαγμένη από "extras" όπως πόλεμοι, κατοχές, χούντες κλπ. κλπ. (αυτό το είχαν και οι άλλες δύο χώρες που αναφέρεις, αλλά σίγουρα είναι πιο επιβαρυντικό για εκείνον που ήδη οφείλει, παρά για τους άλλους, άλλωστε εσύ ο ίδιος λες ότι η Ισπανία είναι "φιλιππινέζες" των Αμερικάνων, όσο για τη Μπερλουσκοκίνητη Ιταλία, τα σχόλια δικά σου).
Το πότε και υπό ποιες συνθήκες θα υπάρξει λόγος διάλυσης αυτής της οντόητας, είναι κάτι που δε θα ήθελα να μάθω ποτέ.

quote:
Αφού είναι θέμα 400 ατόμων η υποδούλωση μια χώρας , γιατί δεν έκαναν το ίδιο για ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ;

Αλλού πιάνει το κόλπο, αλλού όχι. Στη Λατινική Αμερική το έκαναν με χούντες, σε χώρες της Ασίας με παρατράπεζες, στην Αφρική δε χρειάστηκε να το κάνουν ή το έπραξαν με εμφύλιους σπαραγμούς, στην Ευρώπη με τη μέθοδο που αναφέρεις, αλλού με εισβολές και κατοχές, σε κάποιες χώρες με οικονομικό πόλεμο. Ε, σε κάποιους, είτε λόγω μεγέθους, είτε λόγω πόρων, είτε λόγω ισχύος, δεν μπόρεσαν να το κάνουν... εδώ το δοκίμασαν σε κοτζάμ Ε.Σ.Σ.Δ. και βγήκε!!!

quote:
Είναι φανερό οτι αγοράζουμε πιό πολλά απ' ότι πουλάμε . Πώς καλύπτουμε τη διαφορά ; Με δάνεια . Αν διαιρέσουμε το έλειμμα με τις 365 μέρες του χρόνου , αντιστοιχούν 82,81 εκατομμύρια ευρώ την ημέρα . Πράγματι στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ( 6-1-2008 ) διαβάζω οτι το Δημόσιο θα δανείζεται μέσα στο 2008 100 εκατομμύρια ευρώ την ημέρα . Αυτό σημαίνει 3022 ευρώ ετησίως ανά άτομο . Για μια τετραμελή οικογένεια σημαίνει 12.000 ευρώ ετησίως . Δηλαδή άν στερούμασταν τα δανεικά , για τις πιό πολλές ελληνικές οικογένειες το βιοτικό επίπεδο θα έπεφτε στο μισό του σημερινού ή ακόμη παρακάτω !

Και δανείζεται ο (παν)ηλίθιος Νεοέλληνας και γελάει κιόλας... δανείζεται για να ικανοποιήσει πλαστές ανάγκες, με πλαστό χρήμα που του παρέχει "αφειδώς" η πλέον πλαστή οικονομία παγκοσμίως, αυτή που μέσω των σοφών πλαστών εκφραστών της προσέφερε σε όλους το πλαστό "Αμερικάνικο όνειρο", όπου όλοι(!) ευημερούν, αλλά ακόμα περισσότεροι υποφέρουν. Πάρε Νεοέλληνα πλαστές κάρτες, για να ενισχύσεις τον πλαστό πλούτο σου και να ενισχύεις το πλαστό κοινωνικό σου "image" και "status". Μακάρι να στερούμασταν τα δανεικά (και δεν το λέω επειδή δε χρωστάω σε κανέναν!!!), μήπως γνωρίζαμε τους συνέλληνες γύρω μας!

quote:
Πραγματικά πιστεύετε οτι αυτή η μπαχαλοχώρα θα ξεπληρώσει ποτέ τα δάνεια ;

Αν θες τη γνώμη μου, όχι. Αυτό όμως ισχύει και για όλες τις δανεισμένες οικονομίες παγκοσμίως. Είναι απολύτως φυσιολογικό αυτό, δεδομένου ότι τα "δάνεια" αυτά προέρχονται από προσφορά χρήματος που δεν έχει αντίκρυσμα σε όρους παραγωγής στο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα (βλέπε αθρόα εκτύπωση "πλαστών", με οικονομικούς όρους, δολαρίων από την Ε.Κ.Τ.)

quote:
Γιατί οι δανειστές μας δεν απαιτούν απο τους πολιτικούς μας και μια σοβαρή πολιτική που να δίνει ελπίδες οτι κάποτε θα μπορέσουμε να ξεπληρώσουμε τα δάνεια;

Γιατί δε συμφέρει κανένα δανειστή αυτής της διεθνούς πραγματικότητας η αποπληρωμή των δανείων, φίλε μου. Το να χρωστάς σημαίνει βάρος, το βάρος σημαίνει σκύψιμο (μη ρωτήσεις τώρα το σκύψιμο τι σημαίνει, γιατί θα σου πω λουμπάγκο...χαχαχαχα). Άλλωστε, τα δάνεια λ.χ. του Δ.Ν.Τ. δίνονται με σκοπούς 1) την αύξηση της ροής χρήματος στην οικονομία με σκοπό την ενίσχυση του πληθωρισμού (!) και της κίνησης (δήθεν) της οικονομίας 2) την επιβολή οικονομικών όρων, που επιφέρουν πολλαπλάσια εκροή κεφαλαίων σε σχέση με την αρχική εισροή αποπληθωρισμένη και χωρίς την επίδραση του επιτοκίου 3) την πολιτικοοικονομική εξάρτηση της χώρας και 4) την αδυναμία αποπληρωμής των σε οποιοδήποτε βάθος χρόνου. Αυτοί είναι οι βασικοί στόχοι, μπορώ να σου βρω μερικούς χιλιάδες ακόμα.

quote:
Χρωστάμε πάνω απο ενα ΑΕΠ . Δηλαδή πρέπει να δουλεύουμε πάνω απο ένα έτος , χωρίς να τρώμε , για να ξεχρεώσουμε . Απο όσο γνωρίζω μόνο οι ΗΠΑ μας ξεπερνούν σε χρέος . Οι Κινέζοι όμως ( κύριοι πάροχοι δανείων προς ΗΠΑ ) έχουν τους λόγους τους που δίνουν δανεικά στον κυριώτερο αντίπαλό τους .

Δε μας ξεπερνούν μόνο οι Η.Π.Α. Απλά μόνο αυτές γνωρίζουμε, γιατί είναι η πλέον διαφημισθείσα οικονομία (και κοινωνία) παγκοσμίως. Αν π.χ. το Αζερμπαϊτζάν ή η Ζιμπάμπουε είναι σε χειρότερη θέση από εμάς, λες να το γνωρίζαμε;
Όσο για τους Κινέζους... η πλειοψηφία κινεί την ιστορία ή αλλιώς η ζωή (και η οικονομία) κάνει κύκλους και οι δανειστές δανείζονται.

quote:
Πάνω απο το 1/3 των υλικών αγαθών μας προέρχεται απο δανεικά . Χωρίς τα δανεικά θα έπρεπε να στερηθούμε ένα απο τα παρακάτω : αμάξι , πετρέλαιο χειμερινής θέρμανσης , κρεοφαγία ( εισάγουμε το 70% του κρέατος που καταναλώνουμε ) . Ποιός σημερινός Έλληνας θα ανεχόταν αδιαμαρτύρητα τέτοια πτώση του βιοτικού επιπέδου ; Όσο είναι χορτάτος ο λαός , σκέφτεται "Εντάξει , είναι πουλημένοι αλλά τουλάχιστον δεν πεινάμε" . Αν πεινάσει ο λαός δεν ακούει κανέναν πουλημένο δημοσιογράφο . Ψηφίζει αυτούς που εκφράζουν την συμπυκνωμένη οργή του . Αυτό έγινε στην Τουρκία : όταν έσφιξε η πείνα όλοι οι αμερικανόδουλοι πολιτικοί πήγαν στον κάλαθο των αχρήστων . Μόνο η ( αμερικανοθρεμμένη ) τάξη των στρατιωτικών απέμεινε σύμμαχος των αμερικανών . Οι ΗΠΑ ή θα το πάρουν απόφαση οτι χάνουν την Τουρκία ( που γλυστρά προς τον ισλαμισμό ) ή θα δώσουν στους στρατιωτικούς ένα κομμάτι της Ελλάδας για να ανέβει το κύρος τους και να κρατηθούν μερικά χρόνια ακόμη στην εξουσία .

Συμφωνώ απολύτως με την τοποθέτηση, τουλάχιστον όσον αφορά στις διπλωματικές προθέσεις της μίας εκ των υπερδυνάμεων. Το αν θα της βγει, είναι άλλη ιστορία.
Όσο για το Νεοέλληνα και τα συμπτώματα στέρησής του; πολύ μακριά το πας, εδώ χωρίς κινητό και το 90% των Ελλήνων θα πάθαινε ψυχολογική ασφυξία (δεν έχω κινητό, οπότε εξαιρούμαι). Το αν είναι βέβαια πτώση του βιοτικού επιπέδου το να ζεις κάπως πιο λιτά, πιο κοντά στη φύση, πιο προσεγμένα, είναι άλλη κουβέντα. Πίστεψέ με, η έννοια του βιωτικού επιπέδου δεν είναι αυτή που νομίζει η πλειοψηφία των Νεοελλήνων μικρομεσοαστών σήμερα.

quote:
Σ' αυτούς που επαναπαύονται όμως σ' αυτό το τάϊσμα πρέπει να θυμίσουμε αυτό : Οι χωρικοί όταν τάϊζαν ένα χοιρινό στην αυλή τους , το έκαναν για να το σφάξουν ! Δεν έχουν σκοπό να μας ταϊζουν αιώνια . Ή θα μας δώσουν στην Αλβανία και στην Τουρκία ( σαν πληρωμή για την υπακοή τους ) ή θα μας φυτέψουν 100 μειονότητες στο εσωτερικό και τότε θα υπακούμε χωρίς δανεικά διότι θα υπάρχει η απειλή "Αν δεν υπακούσετε θα αποσχιστεί η Θράκη με την τουρκική μειονότητα , η Ήπειρος με την αλβανική μειονότητα κλπ" . Έχοντας στη Βουλή δεκάδες αλλοεθνείς βουλευτές ( και τον ΣΥΡΙΖΑ ! ) θα περνά αδιαμαρτύρητα οποιοδήποτε ανθελληνικό νομοσχέδιο .

Συμφωνώ 110% σε αυτή σου την τοποθέτηση, με εξαίρεση την κομματική προσέγγιση που περιλμβάνει, απέναντι στην οποία δε λαμβάνω θέση (πάντως, δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ για να μη σπεύσει ο οποιοσδήποτε). Δυστυχώς, δεν έχουν ανάγκη να φυτέψουν άλλες μειονότητες... φύτεψαν τις κατάλληλες και υπάρχει πάντα επικρεμάμενη και η δαμόκλειος σπάθη της ένταξης της Τουρκίας για να σκύβουμε περαιτέρω, υπό την απειλή της μαζικής εισόδου τούρκων λόγω ανοίγματος των συνόρων. Και αυτοί δε θα είναι μουσουλμάνοι, ΤΟΥΡΚΟΙ θα είναι, αν καταλαβαίνουμε τη διαφορά.

Συγχαρητήρια για το θέμα. Σηκώνει πολλή συζήτηση, αλλά από συμμετοχή δεν είδα ακόμα δυστυχώς, εν αντιθέσει με άλλα, ήσσονος σημασίας ζητήματα που παρακολουθούνται και εξελίσσονται ανελλιπώς.

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

   
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.109375
Maintained by Digital Alchemy