ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο2
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 16
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
helios2012
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
664 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/11/2008, 21:24:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητή μιμόζα, είπες:
1ον:''Μα έτσι κι αλλιώς, τα αρνητικά μας συναισθήματα, σκέψεις, ο φόβος κλπ, δεν δημιουργούν "ενεργειακές-οντότητες";''

2ον:''Πρόβλημα θα είχαμε αν ήταν οι διπλάσιοι σε μεγεθος και βαρος απο μας και μας αρχιζαν στο κυνήγι. Εμένα αυτό με ανησυχεί βρε παιδιά... αν υπάρχουν κάποιες οντότητες κρυμμένες κάπου στη Γή!!!!!!!!!''

Απαντώ λοιπόν!
Γιατί θα πρέπει να ισχύει ένα απ'τα δύο?
Δεν μπορούν να ισχύουν και τα δύο?
Να στο πώ απλά (μπακαλίστικα)

Στην 1η περίπτωση μιλάμε για σκέψεις μας που σε ''άλλο'' επίπεδο μορφοποιούνται...Ο λεγόμενος σκεπτομορφισμός!
Αν αυτός ο σκεπτομορφισμός γίνει με συγκεκριμένο τρόπο, μπορεί το υποκείμενο σκέψης να ισχυροποιηθεί τόσο πολύ ώστε να υλοποιηθεί και να ανεξαρτητοποιηθεί.Αν γίνει αυτό (ξεφύγει δηλαδή απ'τον έλεγχό μας και αυτονομηθεί, τότε την πατήσαμε....)
’ρα και αυτή η περίπτωση, δηλαδή ο σκεπτομορφισμός και τροφοδότηση σκέψεων μπορεί ν'αποβεί μοιραίος...
Δεν είναι λίγοι οι αγνώμονες που πειραματίζονται με αυτά και τρέχουν άλλοι να συμμαζέψουν τ'ασυμμάζευτα...

Στη 2η περίπτωση μιλάμε για άλλο είδος ζώου, όπως μιλάμε για αγελάδες, με τη διαφορά πως το πρώτο έχει 20πλάσια μυϊκή δύναμη απ'το μέσο όρο ανδρών, κινείται στο αιθερικό επίπεδο ανενόχλητο, έχει ίδια ευφυία με μάς και χειρίζεται τέλεια την τηλεπάθεια...

Και οι δύο περιπτώσεις, παρ'ότι τελείως διαφορετικές είναι υπαρκτές και επικίνδυνες(κυρίως για όσους έχουν άγνοια).
Αντιμετωπίζονται όμως, απλά χρειάζεται γνώση...
Αλλιώς επικρατεί σύγχιση...

Και πέρα απ'τις δύο αυτές περιπτώσεις υπάρχουν και άλλες....


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

papadothomakos
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
52 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/11/2008, 09:21:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους papadothomakos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλοι μου εκπλήσσομαι θετικά. Κατά ένα περίεργο τρόπο διαβάζοντας επί τροχάδην τίς τρείς τελευταίες σελίδες αναγνώρισα σκέψεις μου σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Θα τό εκλάβω σαν λογικό επιχείρημα που αποδεικνύει ότι είμαστε άπαντες αλληλένδετοι.
Εχουμε βέβαια πάμπολλες και διαφορετικές επιρροές ο καθένας ξεχωριστά.
Έτσι εξηγείται η πολυποικιλότητα μας στην εμφάνιση και τόν χαρακτήρα περισσότερο.Ο κάθε ένας μας είναι φορέας τών πάντων, και ανάλογα με τό ποσοστό που υπερισχύει στην επαφή που έχουμε μαζί του τόν κατατάσουμε στούς συμμάχους ή στούς αντιπάλους. Πιστεύω είμαστε φτιαγμένοι να υπηρετούμε κάτι, ας πούμε ή το καλό ή τό κακό.
Εχουμε μέσα μας χάσει τόν Απόλλωνα, δηλαδή σύμφωνα με την βίβλο τόν Παράδεισο. Τί είναι ο Απόλλων, είναι τό φώς πού χάθηκε είναι ό Αλ, ο νοητός ήλιος. Η ίδια η λέξη τό δηλώνει αυτός πυο απωλέσθηκε.
Μετά αιώνες υπήρξε τό "εγώ ειμί τό φώς τού κόσμου".
Υπάρχουν άγια κείμενα πρέπει να τα κατανοήσουμε. Νίκησε το θάνατο, δηλαδή μας άνοιξε τόν δρόμο να ξεφύγουμε από την 4η διάσταση.
Πώς θα τό κάνουμε?? πιστέυω με τήν "φώτιση", επειδή δεν μπορούμε δυστυχώς να βρούμε όλη την γνώση μόνοι μας θα μας δοθεί αυτόματα.
Ολη η ιστορία είναι ένας πόλεμος, όχι αυτός που φαίνεται στην επιφάνεια αλλά ένα πόλεμος που προσπαθεί να υπερισχύση ο ένα πόλος έναντι τού άλλου. Τελική επικράτηση τού καλού δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εμάς. "ΑΥΤΌΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΌΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ"
Υπάρχει ο άυλος και ο υλικός κόσμος, και δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνει πόλεμος μεταξύ των δύο διαφορετικών κόσμων.
Ο πόλεμος γίνεται μεταξύ αύλων, ή μεταξύ υλικών. Γι αυτό και τό γνωστό ο πόλεμος πάντων πατήρ.
Ο πόλεμος μεταξύ αύλων, συντελέιται από εμάς και όταν είμαστε ξύπνιοι, αλλά σε μεγαλύτερη έκταση κατά την διάρκεια τού ύπνου. Μήν ξεχνάμε ο υ΄πνος είναι ό αδελφός τού θανάτου και ο θάνατος σύμφωνα με τα ανθρώπινα είναι μεταφορά σε άλλη διάσταση.
Στόν ύπνο λοιπόν μεταβαίνει ο καθείς απο εμάς και πολεμά, ανάλογα με το στρατόπεδο που βρίσκεται. Για λόγους ευνοήτους οι αναμνήσεις αυτές καταγράφονται αλλού και δεν έχουμε πρόσβαση.
Τό ευκολότερο είναι όταν είμαστε ξύπνιοι, αναγνωρίζουμε τούς αντίπαλους εξ ενστίκτου(αυτόν δεν τόν πάω,δεν ταιριάζουν οι χημείες μας).
Τό πρόβλημα είναι ότι οι θετικοί αρμέγονται ενεργειακά από τούς αρνητικούς, αυτόματα χωρίς να μπορούμε πρός τό παρόν να το ελέγξουμε.
Ο μοναχισμός προσπάθησε να αποφύγει με τόν αναχωρητισμό αυτό τό άρμεγμα, και νωρίτερα ο Πυθαγόρας, και ο Χριστός, πρίν ξεκινήσει τό έργο του. Μιά μεγάλη αλήθεια είναι ότι τό κακό νικιέται με καλό,οχι με κακό.
Φοβάμαι ότι η ισοροπία απαιτεί την ύπαρξη και τών δύο πόλων, ενώ τό τέλειο και ο σύνδεσμος είναι η μονάδα, και οι κινήσεις και τών θετικών και των αρνητικών έχουν στόχο την ένταξή μας στην μονάδα, την ολοκλήρωση.
Μέχρι εκεί μπορώ νά φθάσω δηλαδή την ολοκλήρωση, είναι κάτι σάν τό αντίστροφο τής μεγάλης έκρηξης τού σύμπαντός, που δεν μπορεί να ερευνηθεί.
Και βέβαια έχω ξεχάσει και πολλά απο αυτά που σκέφτομαι.

Καρυούπολις Κοντόσταυλοι&Φωκάδες !


Edited by - papadothomakos on 12/11/2008 09:26:42Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/11/2008, 13:21:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ποιός θα το περίμενε ε? papadothomako?

Μετά τόσα χρόνια αναζήτησςη, έρευνας και παρατήρησης στο θέμα των χημικών αεροψεκασμών, φτάσαμε εδώ, όλοι μαζί να συμφωνούμε στο γιατί και στο ποιοι, ι κάθε ένας μας προσθέτοντας από τα δικά του κομμάτι εξέλιξης, αυτογνωσίας και συνειδητότητας.

Είναι μία πολύ ευχάρηστη στιγμή αυτή, να βλέπεις να κουμπώνουν πολλά κομματάκια του παζλ. Κομματάκια που συγκέντρωσε ο κάθε ένας μας κι ερχόμαστε τώρα να τα βάλουμε όλα μαζί στη μία και μοναδική εικόνα

Χθες μίλαγα με ένα φίλο που δεν έχει πρόσβαση στα ΜέσαΜΕ, ούτε και στο ιντερνετ. Θα ήθελα όμως να μεταφέρω την άποψη του, όπως λίγο πολύ μου την εξήγησε.

Λέει λοιπόν πως δεν αρκεί να βρεις τι και γιατί και δεν φτάνει να λέμε αόριστα πως είναι ένας πόλεμος ανάμεσα στο καλό και το κακό. Πως είναι ένας πόλεμος ενάντια στον άνθρωπο. Αυτό, λέει, είναι άσχημο καθώς μπερδέυει τον άνθρωπο και δεν ξέρει από που να φυλαχτεί.
Οι δικές του έρευνες, τον οδήγησαν στο συμπέρασμα πως πίσω από όλα αυτά κρύβεται η Σιών και οι εβραίοι. (Επισημαίνω εδώ μια δική μου άποψη-θέση-διαπίστωση: δεν είναι όλοι οι εβραίοι "γνώστες" ούτε οπαδοί της Σιών και αντίστροφα δεν είναι όλοι οι Σιωνιστές μόνο "εβραίοι".)

Όπως λοιπόν συνεχίζει ο φίλος, για όλα είναι οι υπεύθηνοι οι "εβραίοι", οι οποίοι επίσημα και σύμφωνα με το Ταλμούδ, έχουν από αιώνες κυρήξει τον πόλεμο όχι μόνο γενικά στους "goyim" (αλλόθρησκους, βρωττούς), αλλά ειδικά απέναντι στον Έλληνα (από καταγωγή ή παιδεία).

Μάλιστα μου τόνισε τη σύνδεση με τις "εξαφανήσεις" παιδιών με το έθιμο τους να θυσιάζουν κάθε εβδομάδα "μαρτυρικά" νεαρό χριστιανό...

(Δεν θέλω να επεκταθώ γιατί "ανακατεύομαι" με αυτή τη διάσταση...)

Τόνισε μάλιστα την τραγική κατάσταση στη χώρα μας, η οποία "κυβερνάτε" από μεγάλη μερίδα εβραίων και "κρυπτοεβραίων"...

Θεωρεί λοιπόν πως πρέπει να γνωρίζουμε και να αναγνωρίζουμε στο "πρόσωπο" τους, μαζί με τις στοές και τα τάγματα ή τις "οργανώσεις" τους τον ΕΧΘΡΟ μας... για να ξέρουμε από που να φυλαχτούμε...

Αυτά εν συντομία.
Θεώρησα πως έπρεπε να αναφερθεί και αυτή η διάσταση. Τα σχόλια δικά σας.


Και μία ερώτηση: Πόσοι από εσάς είχατε χθες γύρω στις 10 "εμβοές"- βόμβο στα "αυτιά" σας?

Περιμένω απαντήσεις-τοποθετήσεις σας
Ευχαριστώ
Βίκυ


http://vickytoxotis.blogspot.comΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

papadothomakos
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
52 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/11/2008, 14:34:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους papadothomakos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τοξότη συμφωνώ, με όσα αναφέρει ο φίλος σου, δεν θέλω να τό ονομάσω όμως κάπως επειδή θα αδικήσω εν μέρη μία φυλή.
Η εξάπλωση τών αρνητικών είναι πλέον διαστρωματική, μετά απο τα συνεχή ανακατέματα τής ιστορίας.
Κάπου στην μυθολογία αναφέρονται οι διφυείς(Ηφαιστος,Κέκροπας κ.α.), και οι ένωση τών όλυμπίων με αυτούς αλλά και με τούς ανθρώπους.
Καταλαβαίνει κάποιος σε τί αχταρμά έχουμε εξελιχθεί, και ότι σε σύνολο είμαστε εκφράσεις κατ αναλογία ο καθένας, όλων αυτών.
Το ενδιαφέρον βρίσκεται στό ότι μάλλον δεν έχει επιτευχθεί, τό ποθητό αποτέλεσμα, επειδή αυτός ο αχταρμάς συνεχίζει να προωθείται, μάλλον να επιβάλλεται.
Ελπιδοφόρα προβλέπω ότι η καταστροφή των αρνητικών θα επέλθει, στό άυλο επίπεδο τους και όχι στό υλικό, έτσι θα είναι και τελειωτική.
Αυτό είναι η ημέρα τής κρίσεως, και όλα τα παρεμφερή.
Σχετικά με την ερώτησή σου η απάντησή μου είναι θετική. Αυτό μαλιστα συμβαίνει τό τελευταίο διάστημα περίπου δύο μηνών.
Τό αντιλαμβάνομαι όταν ηρεμώ και βυθίζομαι στόν εαυτό μου.
Τό φαινόμενο είναι έντονο σε σημείο, που να θέλω στην πρώτη ευκαιρία, να μετρήσω την πίεσή μου.

Καρυούπολις Κοντόσταυλοι&Φωκάδες !
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

helios2012
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
664 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/11/2008, 15:15:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πώ πώ τι καταιγιστικές κβαντικές προεκτάσεις παίρνει το θέμα!
Δεν περίμενα τέτοια γεωμετρική εξέλιξη και πρόοδο!
Για τα περί εβραίων θα συμφωνήσω με τη φίλη Βίκυ ως πρός το ότι δεν μπορούμε να κοπαδοποιούμε τα πάντα.
Μέγιστο παράδειγμα αποτελεί ο εβραίος Βίλχελμ Ράϊχ που ανέλυσε την οργόνη...
Συνήθως όσοι αναζητάμε απαντήσεις και συνδέουμε κομμάτια απ'το πάζλ, σκοντάφτουμε και παραμένουμε σε κάποια απ'αυτά περισσότερο απ'όσο χρειάζεται με αποτέλεσμα να βαλτώνουμε...
Το κλειδί είναι να κάνουμε το βήμα παραπέρα...να μην κατασταλλάζουμε σε μια περιορισμένη και μοναδική αλήθεια...
Τα πάντα αλλάζουν και είναι ρευστά...
Όλα παίζουν...
Υπάρχουν τόσες αλήθειες, όσες και οι πραγματικότητες ή διαστάσεις...

Στον πόλεμο που γίνεται το χειρότερο όπλο εναντίον μας, είναι η πολυδιάσπαση της σκέψης σε χίλια μύρια κομματάκια τα οποία αδυνατούμε να συνδέσουμε ή ακόμα χειρότερα, συνδέοντας μερικά απ'αυτά, νομίζουμε πως έχουμε δεί και ολόκληρη την εικόνα-αλήθεια!

Καλή μου Βίκυ, όσον αφορά τις εμβοές, δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί προσωπικά τις έχω σε μόνιμη βάση! εδώ και 2 χρόνια...Όταν ξεκίνησαν, πήγα σε γιατρούς, έκανα όλες τις απαραίτητες εξετάσεις(ακουόγραμμα κ.τ.λ.), ακολούθησα ισχυρή φαρμακευτική αγωγή χωρίς αποτελέσματα και κατέληξα στη μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε πως δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα οργανικό! Πόλυ απλά δηλαδή οι γιατροί έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά και δεν μπορούν να εξηγήσουν τι συμβαίνει με τ'αντικρουόμενα αποτελέσματα των εξετάσεων...
Όπότε και χθές, όπως και κάθε μέρα και νύχτα, έχω εμβοές!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

mimosa
Μέλος 3ης Βαθμίδας


773 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/11/2008, 17:06:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους mimosa  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
μπορεί το υποκείμενο σκέψης να ισχυροποιηθεί τόσο πολύ ώστε να υλοποιηθεί και να ανεξαρτητοποιηθεί.Αν γίνει αυτό (ξεφύγει δηλαδή απ'τον έλεγχό μας και αυτονομηθεί, τότε την πατήσαμε....)

Αυτό το -υλοποιηθεί- είναι που με μπερδεύει. Τι εννοείς υλοποιείται μια σκεπτομορφή; Πώς υλοποιείται στη φυσική μας διάσταση; με σαρκα-οστά, βάρος και μας κυνηγάει;;;
Η πιο ακραία "υλοποίηση" που μπορώ να σκεφτώ ειναι μέσα απο ένα όραμα ή... με τα ολογράμματα του Blue Beam!
Η απορία μου δεν ήταν τόσο πολύπλοκη.
Εκτός απο τις ενεργειακές οντότητες, τους "δαιμονες" κλπ που έχει ο κάθε΄άνθρωπος να πολεμήσει για τον Εαυτό του....
... υπάρχουν και κάποιες άλλες οντότητες που απειλούν σοβαρά την ανθρωπότητα; Ρωτάω για να ξέρω πως θα τους αντιμετωπίσουμε, να αγοράσω κάποιο όπλο; να μάθω σκοποβολή;

Τελος πάντων, θα κρατήσω τον πόλεμο μεταξύ καλού και κακού... έτσι γενικά...΄και βλέπουμε στην πορεία!
Όλα πάιζουν όπως λες...!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

mimosa
Μέλος 3ης Βαθμίδας


773 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/11/2008, 17:23:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους mimosa  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν ξέρω αν έχεις "συναντήσει" ποτέ ενεργειακή οντότητα. Δεν είναι και τόσο τρομακτική όσο "φαίνεται".Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/11/2008, 17:45:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πράγματι μιμόζα, δεν είναι τόσο τρομακτική μια ενεργειακή οντότητα, ειδικά όταν δεν βρίσκει σ'εμάς κατάλληλη αντίχηση.

Τρομακτική κατά μία έννοια μπορεί να είναι η "χρήση" ενεργειακών οντοτήτων από "συνανθρώπους μας", που ούτε μπορούμε να φανταστούμε κατά ποιό τρόπο τις χειρίζονται ή τις "εκμεταλλέυονται" για τους σκοπούς τους. Ή αντίστροφα όταν αρνητικές ενεργειακές οντότητες κάνουν κατάλληψη του νου & του πνεύματος ενός συνανθρώπου και δεν δρα πλέον ως άνθρωπος, αλλά ως το "υλικό" μακρύ χέρι τους...

Φόβος δεν υπάρχει όταν κινείσε στη συχνότητα της αγάπης. Δεν χρειάζεται "συμβατικά όπλα", απλά θετικά συναισθήματα και ανιδιωτελή αγάπη...

Τώρα για τις "εμβοές" φίλε μου ήλιε, έψαξες κατά πόσο έχει κοντά ή μέσα στο σπίτι σου συσκευές υψηλής ηλεκτρομαγνητικής συχνότητας? (τηλέφωνα DECT, κινητά, κοντινές κεραίες κινητής τηλεφωνίας ή κάτι τέτοιο? Υπάρχουν κοντά σου μήπως ραντάρ? ή κάποια "βάση"?)
Δεν είμαστε όλοι το ίδιο ευαίσθητοι βέβαια, αλλά εγώ έχω λίγες φορές εμβοές και συνήθως έρχονται βράδυ... απλά χθες είχα δει τα περίεργα HAARP-νέφη από το πρωί και το βράδυ είχα και την εμβοή. Βέβαια πλέον την ελέγχω και τη διώχνω συνειδητά, οπότε δεν με ενοχλεί πάνω από λίγα δεύτερα....


http://vickytoxotis.blogspot.comΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

helios2012
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
664 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/11/2008, 18:28:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητή μιμόζα πόσο πιό μπακαλίστικα να το πώ?
Θα προσπαθήσω μέσω παραδειγμάτων, αν και η τοξεύτριά μας, το έθεσε πολύ σωστά...
Τι νομίζεις ότι έκαναν στα μυστήρια οι αρχαίοι Έλληνες όταν με συγκεκριμένη τελετουργία πετύχαιναν την κάθοδο του πνεύματος ενός θεού στο υλικό επίπεδο?
Τροφοδοτούσαν το πνεύμα με τις σκέψεις τους(το δυνάμωναν δηλαδή) και το έφερναν στο δικό μας κόσμο. Το άγαλμα που περιείχε το εν λόγω πνεύμα, ζωντάνευε και τους μιλούσε!
Και τι περίεργο, η πραγματεία του Ιάμβλιχου ''περί αγαλμάτων'' έχει ''χαθεί'' και πλέον δεν μπορούν να φτιαχτούν κατάλληλα αγάλματα...Τυχαίο????
Αυτό είναι ένα εκλεπτυσμένο παράδειγμα υλοποίησης μιας οντότητας στο δικό μας κόσμο...
Μη εκλεπτυσμένες είναι οι τελετές που γίνονται προς τιμήν π.χ. του Βάαλ κ.τ.λ. και τα δυσάρεστα αποτελέσματα τα διακρίνουν μόνο οι γνώστες των συνεπειών, τέτοιων επικλήσεων.
Τα θύματα περνούν σε μια κατάσταση ζωντανού-νεκρού...
’ψυχα κουφάρια που αναπνέουν...

Αγαπητή Βίκυ, ίσως όσα αναφέρεις περί εμβοών να ισχύουν ταυτόχρονα...
Στην περίπτωσή μου, το περίεργο είναι πως τ'αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως έχω τέλεια πτώση ακοής στις πολύ υψηλές συχνότητες και αυτό θα συνεβαινε μόνο αν βρισκόμουν μέσα σε μια έκρηξη βόμβας μεγατόνων, όπως μου είπαν χαρακτηριστικά! Ε δεν έχω βρεθεί, και αν είχα βρεθεί μάλλον τώρα δε θα σας μιλούσα!!!
(Απ'την άλλη βέβαια, ποιός ξέρει σε κάποια άλλη διάσταση τί έγινε...)
Ο μαγνητικός τομογράφος έδειξε πως δεν πρέπει να έχω εμβοές...
Με αυτό το ζήτημα ασχολήθηκα κανα χρόνο, μέχρι που το αποδέχτηκα και πλέον ζώ μ'αυτό, έχοντας προσαρμοστεί.
Τώρα αν περάσει κανά υπερηχητικό αεροπλάνο,μάλλον θα'μαι ο μόνος που δεν θα το ακούσω!
Πάντως τώρα που το ξανασκέφτομαι, όντως τις τελευταίες μέρες κατά τις 22.00 με 24.00 έχω εξάρσεις και αυξομειώσεις των εμβοών!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

mimosa
Μέλος 3ης Βαθμίδας


773 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/11/2008, 18:58:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους mimosa  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Ή αντίστροφα όταν αρνητικές ενεργειακές οντότητες κάνουν κατάλληψη του νου & του πνεύματος ενός συνανθρώπου και δεν δρα πλέον ως άνθρωπος, αλλά ως το "υλικό" μακρύ χέρι τους...

Έτσι το καταλαβαίνω. Είναι άνθρωποι!

Εγω όταν ρωτάω άν υπάρχουν κάποιες οντότητες, εννοώ, ερπετοειδή μορφή, κεφάλι τσακαλιού, 3 μέτρα και τετοια!!!!!

quote:
Αγαπητή μιμόζα πόσο πιό μπακαλίστικα να το πώ?
Τροφοδοτούσαν το πνεύμα με τις σκέψεις τους(το δυνάμωναν δηλαδή) και το έφερναν στο δικό μας κόσμο. Το άγαλμα που περιείχε το εν λόγω πνεύμα, ζωντάνευε και τους μιλούσε!

Μου κάνεις πλάκα, έτσι?Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

helios2012
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
664 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/11/2008, 19:10:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

mimoza:Εγω όταν ρωτάω άν υπάρχουν κάποιες οντότητες, εννοώ, ερπετοειδή μορφή, κεφάλι τσακαλιού, 3 μέτρα και τετοια!!!!!

Και αυτές υπάρχουν και στο υλικό επίπεδο και στο αιθερικό, και δεν σου κάνω πλάκα!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

mimosa
Μέλος 3ης Βαθμίδας


773 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/11/2008, 19:13:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους mimosa  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φαντασου λέει να βρεθούν κάποιοι που κατέχουν την τεχνική (;;;) του να ζωντανεύεις αγάλματα... και να ζωντανέψουν αυτό:


Δημόσιος κίνδυνος είσαι βρε Ήλιε μου!
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

mimosa
Μέλος 3ης Βαθμίδας


773 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/11/2008, 19:46:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους mimosa  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το θέμα Ήλιε, είναι να σταματήσουν οι άνθρωποι να φοβούνται βλακείες!
Μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά.

Στο θέμα του Blue Beam έγραψες κάποια πράγματα... ξαναδιάβασέ τα!

Αυτοί που μας καταδυνατεύουν, κοροϊδεύουν θα έλεγα καλύτερα, είναι απλά άνθρωποι με άρρωστο-μαύρο υποσεινήδητο-ασυνείδητο!
Δεν υπάρχει λόγος να φοβόμαστε... οι μαύρες οντότητες που κατοικούν στο κεφάλι του και τον κατευθύνουν είναι δικό του πρόβλημα! Εμείς επηρεαζόμαστε γιατι... τον φοβομαστε!!!

Ο φόβος σε κάνει το τέλειο θύμα αυτών των ανθρώπων...!

Edited by - mimosa on 12/11/2008 19:58:19Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

helios2012
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
664 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/11/2008, 20:23:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Χμμ, πολύ ενδιαφέρουσα η φωτογραφία σου mimoza!

Αν αυτοί οι ''κύριοι'' που έφτιαξαν το άγαλμα, βρούν και τη ''χαμένη-κρυμμένη'' πραγματεία του Ιάμβλιχου, ζήτω που καήκαμε...!

Χα,χα,χα!

Γέλιο θα'χει επίσης αν αυτοί που προσπαθούν να ξυπνήσουν τον Κθούλου (και δεν είναι λίγοι...) απ'τα βάθη του ωκεανού στα οποία βρίσκεται, το καταφέρουν!

Γέλιο θα'χει επίσης αν η ταινία του St. King ''the mist'' επαληθευτεί...

Α ρε γέλιο που'χουμε να ρίξουμε...

Να μη ρίξω λάδι στη φωτιά?

Ήλιος είμαι, τι να κάνω...!

Πύρ γενόμεθα, δια πυρός οδεύσομεν!


Γελάστε τώρα που μπορείτε φίλοι μου!
Και γελάστε με την ψυχή σας, ίσως έτσι σκιαχτούν κάποιοι και δεν τολμήσουν να μας πλησιάσουν!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

mimosa
Μέλος 3ης Βαθμίδας


773 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/11/2008, 20:32:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους mimosa  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
καλά, εγω θα πάω να αγοράσω ενα μπαζούκας, για καθε ενδεχόμενο!!!!!
Γιατι, ενταξει, τον άνθρωπο και τους δ-εμμονες του τον καταφερνουμε...ΑΝΕΤΑ...
αυτά τα τερατάκια όμως πως; ε;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/11/2008, 21:22:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Κάτι λέγατε για 3 μέτρα ύψος?...

Μου θυμήσατε κάτι φωτο που είχα και έγραψα σύντομα κάτι σχετικό στο μπλογκ μου...

Για δείτε...http://vickytoxotis.blogspot.com/2008/11/blog-post.html


http://vickytoxotis.blogspot.comΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/11/2008, 21:26:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μπορεί να μην έχουν κεφάλι "σκύλου" ή "γύπα" καθώς μοιάζουν ανθρώπινοι απλά σε μεγέθηνση, αλλά μας δίνουν ένα στίγμα:

Οι μυθολογίες και παραδόσεις δεν είναι απλά "παραμυθάκια"...

ίσως κρύβουν αλήθειες που ή δεν πρέπει να μάθουμε ή δεν αντέχουμε να μάθουμε...

αν και κλείνω προς την πρώτη περίπτωση...

Καθώς δεν θα με πείραζε αν μάθαινα από παιδί στο σχολείο για το παρελθόν της ζωής στη Γη (απλά, θα μεγάλωνα με αυτή την αλήθεια)... αντίθετα μου..."κακοφαίνεται" να διαπιστώνω πως μου το κρύβουν...http://vickytoxotis.blogspot.comΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/11/2008, 02:29:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Βρε παιδιά τι γένεται? Χάσαμε κανένα επισόδειο?

Στο εξωτερικό από καιρό κινούνται κάποια πρότζεκτ πολιτών δίνοντας συμβουλές για πρώτες ανάγκες, προετοιμασία για δύκολους καιρούς, οδηγούς επιβίωσης κτλ.

Οι άνθρωποι έχουν φτάσει στο σημείο να παρουσιάζουν πιθανές τοποθεσίες, οι οποίες φαίνονται ασφαλέστερες (Βραζιλία, Μογγολία π.χ.) και να τονίζουν να διαβάσουμε μυθολογίες Συντέλειας του τόπου μας, ώστε να βρούμε την "ασφαλή περιοχή" στον τόπο μας. Σπήλαι π.χ. ή παρατημένες σύραγγες από μεταλλεία κτλ.

Να ετοιμαζόμαστε μήπως? Ή το παρατραβάνε?

Δείτε στο δύκτιο "Πρότζεκτ Camelot" και "Protjekt Avalon"...

Θα ήθελα να μου αναφέρετε την πρώτη σας αυθόρμητη αντίδραση καθώς τα διαβάζεται... είναι και η σωστή (διαισθηση)


http://vickytoxotis.blogspot.comΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

papadothomakos
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
52 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/11/2008, 12:37:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους papadothomakos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν διάβασα γιά τό θέμα, αλλά "το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον".
Αυτό βέβαια δεν αποκλείει τίς διορθωτικές κινήσεις, και η καταστροφή, τό τέλος σίγουρα είναι μία νέα αρχή, άν καταργήσουμε τόν εγωισμό.
Να αναφέρω ομως έναν φρέσκο προβληματισμό μου σχετικά με τίς σχέσεις μας.
Κατάλαβα γιατί αποτελούμε ο ένας μέρος τής συνείδησης τού άλλου.
Από τήν στιγμή που υπάρχει κάποια επαφή, σημαντική η ασήμαντη, μικρή η μεγάλη, αναλογικά αυτή εντάσσεται αυτόματα και παρά την θέληση μας στην συνείδηση του άλλου.
Βέβαια οι κοντινοί μας καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος και οι μακρινοί μικρότερο.
Μπακαλίστικα που γράφει ο helios2012, υπάρχει καί αυτός και όλοι οι υπόλοιποι στην συνείδηση μου είτε το θέλω είτε όχι και ανάποδα, υπάρχω και εγώ στην συνειδησή σας.
Αν μπορούσαμε να μεγαλώσουμε τήν κατειλημένη περιοχή (επειδή δεδομένα υπάρχει άπειρος χώρος 9/10), ίσως να ενισχύαμε τούς ανθρώπινους δεσμούς.

Καρυούπολις Κοντόσταυλοι&Φωκάδες !


Edited by - papadothomakos on 13/11/2008 12:40:13Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/11/2008, 13:35:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλέ μου papadothomako,

τίποτα δεν είναι τυχαίο, αφού όλοι μας είμαστε -ως ανθρωπότητα- Ένα. Ένας οργανισμός. Και η "συχνότητα που εκπέμπει ο κάθε ένας μας, έλκει σαν μαγνήτης ανθρώπους της δικής μας συχνότητας.

(αυτό σαν προϋπόθεση για να υπάρξει η αρχική επαφή)

Στη συναίχεια υπάρχει ανταλλαγή "ενέργειας", σκέψης, συνειδησης.

Είναι το παγκόσμιο ανθρώπινο ίντερνετ, που έλεγα κάποτε. Η συνείδηση όλων μας είναι συνδεμένη σε ένα επίπεδο. Ότι σκέφτομαι ή σκέφτεσαι επικοινωνεί με αυτό το παγκόσμιο δίκτυο της ανθρωπότητας και άνθρωποι που τυπικά δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, ανταλλάσσουν "πληροφορίες" ή ιδέες μέσα από αυτό το "αόρατο ίντερνετ" χωρίς καν να το καταλαβαίνουν, αρκεί η συχνότητα τους να είναι κατάλληλη με αυτή της συγκεκριμένης σκέψης ή ιδέας.

Τίποτε δεν είναι τυχαίο κια όλα συνδέονται. Δεν είναι τυχαίο που εδώ και χρόνια βρεθήκαμε να συζητάμε για τις κοινές μας ανησυχίες. Δεν είναι τυχαίο που -έστω και έτσι γνωριστήκαμε- δεν είναι τυχαίες οι αλλαγές που βιώνουμε. Δεν είναι τυχαίες ούτε οι μεταφυσικές μας ανησυχίες που ξυπνάνε μέσα σε όλους μας.

Όλα εξυπηρετούν ένα υπέροχο σχέδιο. Δεν ξέρουμε καλά το πλάνο, αλλά ο κάθε ένας μας κρατάει ένα κομμάτι για την εξέληξη και συναρμολόγηση του "έργου". Όλοι συμμετέχουμε ακόμη και αν δεν το συνειδητοποιούμε.

Μια σειρά από "φαινομενικά" άσχετες επιλογές μας μας έφερε στο σημείο που στεκόμαστε σήμερα.

Κάποιοι ξυπνάνε νωρίτερα, κάποιοι αργούν ακόμη, αλλά η ίδια η Γη μας και ολόκληο το πλανητικό μας σύστημα συμμετέχουν σε αυτό το "παιχνίδι". Μας προετοιμάζουν για μια νέα διάσταση, μια νέα πραγματικότητα... Θυμάστε το συνειδησιακό άλμα?...

Όσο άσχημα και αν φαίνονται -ή μας παρουσιάζουν- τα διάφορα επιμέρους επεισόδια, το σχέδιο θα είναι θετικότατο στην εκπλήρωση του για την ανθρώπινη εξέλιξη, όσες παγίδες κι αν "σπέρνουν" αυτοί που δεν μας θέλουν "ξυπνητούς"...

Αυτό το φινάλε θα πρέπει να έχουμε μπροστά στα μάτια μας κάθε στιγμή, και μέσα από αυτό το "φίλτρο" να διαβάζουμε κάθε πληροφορία που έρχετε σ'εμάς. Μόνο με μια τέτοια πυξίδα δεν θα χάσουμε τον προσανατολισμό μας στον καταιγισμό αρνητικών "ειδήσεων' και καταστάσεων που μας τυλίγουν...

Ας οχυροθούμε όσο πιο καλά μπορούμε μέσα μας, δυναμώνοντας την πίστη μας στο καλό, στο θετικό, στις ανθρώπινες αξίες, στην ανιδιοτέλεια και την αγάπη.

Ευχαριστώ
Βίκυ


http://vickytoxotis.blogspot.comΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

helios2012
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
664 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/11/2008, 14:05:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αχ καλή μου Βίκυ,

Τα συγκεκριμένα project τα διάβασα πρίν από κανά μήνα και δεν θυμαμαι τις πρώτες μου αντιδράσεις!(συμφωνώ μαζί σου πως είναι και οι πιό σωστές...!)
Σήμερα ξαναμπήκα στο σάϊτ και συγκεκριμένα στο ''big picture''.
Το πέρασα επί τροχάδην και ''σκάλωσα'' στο σημείο που μιλάει για το ''Dark Star''...!
Γενικότερα διαπιστώνω πως όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναρωτιούνται τι συμβαίνει και πως κάτι δεν πάει καλά...
Και μάλιστα τα τελευταία χρόνια...π.χ. η μάνα μου πρίν από 10 χρόνια δεν είχε τέτοιες ανησυχίες...
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και οι διαφορετικές απόψεις συγκλίνουν...
Θα επαναλάβω πως η πολυδιάσπαση της σκέψης και ο βομβαρδισμός με καταιγιστικές πληροφορίες δρά αποπροσανατολιστικά, αν δεν έχουμε κριτική σκέψη και ικανότητα...
Και κριτική σκέψη δε σημαίνει απόρριψη αλλά μάλλον αποδοχή αρχικά, και έπειτα ψάξιμο πρός πάσα κατεύθυνση...
Κάπου αλλού, κάποιος είπε το εξής: το ίντερνετ είναι το εξκάλιμπερ του Αναζητητή...!
Εγώ θα'λεγα το φτυάρι, οπότε σκάψτε...!

Ο papadothomakos είπε:''Μπακαλίστικα που γράφει ο helios2012, υπάρχει καί αυτός και όλοι οι υπόλοιποι στην συνείδηση μου είτε το θέλω είτε όχι και ανάποδα, υπάρχω και εγώ στην συνειδησή σας.''

Έτσι ακριβώς είναι φίλε μου!
Κάθε φορά που διαβάζω τις σκέψεις ενός συνφορουμίτη τον σκέφτομαι...
Κάθε φορά που κοιτάω ένα άστρο, ενώνομαι με το φώς του...
Μεταξύ μας υπάρχει ένα διαρκές αλισβερίσι σκέψεων...
Οι σκέψεις μας είναι το πιό δυνατό μας εργαλείο και το μόνο που δύσκολα ελέγχεται...αν και κάποιοι με τεχνικές mind control το κάνουν...ή άλλοι ασυνείδητα...
Δε μας μένει λοιπόν παρά να μάθουμε να κοντρολάρουμε τις σκέψεις μας και να στοχεύουμε όπου εμείς θέλουμε...
Οι τεχνικές για να επιτευχθεί αυτό ποικίλλουν από άτομο σε άτομο, αλλά όλες σκοπεύουν στην χαλιναγώγηση και καθοδήγηση της σκέψης!
Αν όλοι συνειδητά στρέφαμε τη σκέψη μας πρός μιά συγκεκριμένη κατεύθυνση θα κάναμε ''θαύματα''.
Το γιατί ακόμη δεν γίνεται αυτό, οφείλεται σε πολλούς λόγους...
Ένας εκ των οποίων είναι η δύναμη σε λάθος χέρια...
Θα μπορούσαν δηλαδή αντί για θαύματα να γίνουν καταστροφές!
Εξού και το ''ου τα πάντα τοις πάσει ρητά''.

Πολλές φορές όσα δεν μπορούν να ειπωθούν με λόγια, γίνονται κατανοητά μέσω εικόνων ή και βίντεο...
Δείτε λοιπόν την ταινία Scanners του David Cronenberg (1981) και θα με θυμηθείτε...
Σας σκέφτομαι θετικά!
Το αν επηρεάζεστε απ'τη θετική μου σκέψη είναι κάτι που δεν το ξέρω αλλά το εύχομαι!
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

helios2012
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
664 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/11/2008, 14:08:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Έλεος, τέτοια συγχρονικότητα πιά!!!!!!!!!!!!
Τώρα είδα το πόστ σου Βίκυ...
Εκπέμπουμε απ'την ίδια συχνότητα?!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/11/2008, 15:04:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)


http://vickytoxotis.blogspot.comΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

mimosa
Μέλος 3ης Βαθμίδας


773 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/11/2008, 19:10:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους mimosa  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Βρε παιδιά τι γένεται? Χάσαμε κανένα επισόδειο?

Στο εξωτερικό από καιρό κινούνται κάποια πρότζεκτ πολιτών δίνοντας συμβουλές για πρώτες ανάγκες, προετοιμασία για δύκολους καιρούς, οδηγούς επιβίωσης κτλ.

Οι άνθρωποι έχουν φτάσει στο σημείο να παρουσιάζουν πιθανές τοποθεσίες, οι οποίες φαίνονται ασφαλέστερες (Βραζιλία, Μογγολία π.χ.) και να τονίζουν να διαβάσουμε μυθολογίες Συντέλειας του τόπου μας, ώστε να βρούμε την "ασφαλή περιοχή" στον τόπο μας. Σπήλαι π.χ. ή παρατημένες σύραγγες από μεταλλεία κτλ.

Να ετοιμαζόμαστε μήπως? Ή το παρατραβάνε?

Δείτε στο δύκτιο "Πρότζεκτ Camelot" και "Protjekt Avalon"...

Θα ήθελα να μου αναφέρετε την πρώτη σας αυθόρμητη αντίδραση καθώς τα διαβάζεται... είναι και η σωστή (διαισθηση)


http://vickytoxotis.blogspot.com


Υπάρχει κανείς που επαναπαύεται με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας;;;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/11/2008, 21:05:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλή μου mimosa κι όμως...

όταν καμιά φορά πάω να πιω έναν καφέ το πρωί δίπλα στην καφετερία, σε πληροφορώ ότι οι συνομήλικες μου μαμάδες, ανησυχούν μόνο για τα extensions και τα ψέυτικα νύχια...
μήπως δεν κόλλησαν καλά...

ή για το επεισόδιο της χ, ψ σειράς...

Και σε πληροφορώ πως είναι η πλειοψηφία... δυστυχώς.

Μάλιστα, μέσα στην άγνοια τους, φτάνουν να θεωρούν γελοίους όσους ανησυχούν...

Κι εσύ νομίζεις πως δεν επαναπαύονται?


http://vickytoxotis.blogspot.comΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

mimosa
Μέλος 3ης Βαθμίδας


773 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/11/2008, 22:03:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους mimosa  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σωστά. Το αλλάζω. Υπάρχει κανείς εδώ μέσα που επαναπαύεται;;
Δεν είναι άγνοια. Είναι φόβος. Φοβούνται ακόμα και να σκεφτούν ότι κάτι ΄συμβαίνει.
Αν και το χρήμα βουλώνει πολλά στόματα.
Ξέρεις τι με τρελαίνει πιο πολύ; Η δουλεία...
Εσύ θα τα ξέρεις καλύτερα αυτά, υποθέτω οτι αυτοί οι άνθρωποι, που δεν πρέπει να είναι πολλοί, είναι οι ίδιοι στις πολυεθνικές, στους ναούς του Χρήματος, στις κυβερνήσεις.
Δεν πιστέυω ότι μισούν την ανθρωπότητα, όλα γίνονται για το χρήμα.
Έχουν εμπορευματοποιήσει-βιομηχανοποιήσει αγαθά πρώτης ανάγκης...

Βάζω στοίχημα ότι καταστρέφουν τη Φύση για να την εμπορευθούν! 5 μέρες στον καθαρό αέρα και στο πράσινο θα κοστίζουν πολυ ακριβά σε μερικά χρόνια.
Αγοράζουμε το νερό ρε παιδιά...
Μέχρι και το χαμομήλι που υπάρχει άφθονο στα βουνά. Αγοράζουμε αγαθά που η φύση μας παρέχει δωρεαν...

Απλά πράγματα... έχουν εκατομμύρια δούλους που για να ζήσουν πρέπει να δουλέψουν σκληρά στις εταιρείες τους-εργοστάσια κλπ... με αγαθα ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ... και μετά τους δίνουν πισω τα χρήματα για να τα αγοράσουν... Τραγικο;
Το χρήμα γυρνάει πάλι σε αυτούς.

Όταν οι άνθρωποι ζούν αποκομμένοι απο τη Φύση, σε πόλεις-κάστρα, αυτά παθαίνουν.

Βοήθεια μας.

Edited by - mimosa on 13/11/2008 22:10:17Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

mimosa
Μέλος 3ης Βαθμίδας


773 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/11/2008, 22:21:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους mimosa  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αυτά που είπα βέβαια ήταν άσχετα με τα projects, αλλά ούφ ξεθύμανα.

Υποψιάζομαι ο΄τι θα έρθουν δύσκολες μέρες. Το καλό όμως είναι ότι τα σχέδιά αυτών των ανθρώπων δεν θα πραγματοποιηθούν.
Κατ'αρχήν... είναι πολύ άρρωστοι όπως είπα. Σε λίγο καιρό θα "πεθάνουν". Συνεχίστε να βομβαρδίζετε.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

papadothomakos
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
52 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/11/2008, 07:54:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους papadothomakos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Βάζω στοίχημα ότι καταστρέφουν τη Φύση για να την εμπορευθούν! 5 μέρες στον καθαρό αέρα και στο πράσινο θα κοστίζουν πολυ ακριβά σε μερικά χρόνια.Και για να αποκοπούμε από τίς ρίζες μας από την "μητέρα γή". Τα σαρκοβόρα κατ΄αρχήν αποκόπτουν τό μικρό από τό κοπάδι. Με ένα σμπάρο δυό τριγόνια.
quote:

Αγοράζουμε το νερό ρε παιδιά...
Μέχρι και το χαμομήλι που υπάρχει άφθονο στα βουνά. Αγοράζουμε αγαθά που η φύση μας παρέχει δωρεαν....

Τό χειρότερο είναι ότι στήν πλειοψηφία,θεωρούμε αφύσικο να πιούμε από την πηγή....ακόμα και νερό βρύσης.
quote:

Απλά πράγματα... έχουν εκατομμύρια δούλους που για να ζήσουν πρέπει να δουλέψουν σκληρά στις εταιρείες τους-εργοστάσια κλπ... με αγαθα ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ... και μετά τους δίνουν πισω τα χρήματα για να τα αγοράσουν... Τραγικο;....

Θα έλεγα εθελοντές δούλους, οι μεγαλύτεροι και αυτοί που μεγάλωσαν σε αγροτικές περιοχές θα θυμούνται ότι πρίν σαράντα χρόνια, υπήρχε αυτάρκεια στα αγροτικά νοικοκυριά, και ανεξαρτησία, καθώς και μία απαξίωση γιά τίς πόλεις, από τούς "αμόρφωτούς" πατεράδες ή παπούδες μας (όποιος πάει στην Αθήνα θα ψοφά από την πέινα). Τί άλλαξε τόσο πολύ μέσα σε λίγα χρόνια? ("αμόρφωτούς") πώς κατορθώθηκε να ξεριζωθεί από τούς περισσότερους μας αυτή η πηγαία μόρφωση, που μεταδιδόταν από γενιά σε γενιά, ίσως και κυταρικά.
quote:

Το χρήμα γυρνάει πάλι σε αυτούς...

Στην ουσία (μάλλον αρχίζει να γίνεται) τό χρήμα δεν έχει καμία αξία, πρόκειται γιά εικονικό μέσον πού βοηθά τίς συναλλαγές.

quote:

Όταν οι άνθρωποι ζούν αποκομμένοι απο τη Φύση, σε πόλεις-κάστρα, αυτά παθαίνουν.
Βοήθεια μας.


Κάθε άλλο παρά πόλεις μπορούν να χαρακτηρισθούν, και κατ΄επέκτασιν κάθε άλλο παρά πολίτες μπορούν να χαρακτηρισθούν οι κατοικοί τους, ούτε κάν αστοί.
Παρ όλα αυτά είναι αναπόφευκτό, ότι σε μερικά χρόνια θα εγκαταληφθούν,και μάλιστα με εντολή ιατρού.

Καρυούπολις Κοντόσταυλοι&Φωκάδες !
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/11/2008, 10:08:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Έτσι και από εδώ εμείς θα συνεχίζουμε να συλλέγουμε και να ανταλλάσσουμε πληροφορίες, θα συνεχίζουμε να προσπαθούμε να ενημερώσουμε, αλλά και να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό, θα συνεχίζουμε να προσπαθούμε να αποσπάσουμε σαφείς απαντήσεις από τους υπεύθυνους...

Αγαπητή toxotis, καλημέρα κι από μένα, εδώ, στο θέμα σου.

Διάβασα - και είδα και τις φωτογραφίες - σχετικά με τα στίγματα που φαίνεται πως υπάρχουν σ' αυτές. Έχω, κατά βάσην, να κάνω μερικές παρατήρησεις, γι' αυτό και σου έγραψα κάποια σχόλια στο blog σου. Οι φωτογραφίες αυτές που έχεις τραβήξει, όντως δείχνουν κάποια μαύρα στίγματα. Η μία έχει τραβηχθεί χθες (13/11), ή άλλη τον Απρίλιο του 2008 και η τρίτη (αυτές τις 3 είδα εγώ) το 2005. Απ' ότι βλέπω - δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος - δεν φαίνεται πως πρόκειτε για το ΙΔΙΟ σημείο του ουρανού. Δηλ. έχουμε 3 φωτογραφίες, και 3 διαφορετικά σημεία του ουρανού. Έπειτα, και στις 3, η γωνία λήψης είναι διαφορετική. Επίσης, δεν γνωρίζουμε τις συνθήκες του περιβάλλοντος την στιγμή της φωτογράφισης.

Προτείνω λοιπόν το εξής - φαίνεται πως σ' ενδιαφέρει πολύ η μετεωρολογία - αν θέλεις να έχουμε κάποια περισσότερα στοιχεία και κάποιες πρόσθετες πληροφορίες για την έρευνα που ξεκίνησες να κάνεις. Βασικά, δεν είμαι μετεωρολόγος - δεν έχω πάρει δηλ. τέτοια ειδικότητα - ωστόσο έχω κάποιες γνώσεις πάνω στην οπτική.

Θα προσπαθήσεις - αυτό είναι δυνατόν με την χρήση ενός τρίποδα - να φωτογραφήσεις το ΙΔΙΟ σημείο του ουρανού - δηλ. να έχεις ΙΔΙΑ γωνία λήψης της φωτογραφίας από ένα σταθερό σημείο - 2 ή περισσότερες φορές. Όσο περισσότερες, τόσο πιο "ισχυρά" θα είναι τα δεδομένα σου. Το σημείο αυτό του ουρανού, στις πρώτες φωτογραφίες θα είναι χωρίς να έχει γίνει προηγουμένως αεροψεκασμός και στις υπόλοιπες αφ' ότου έχει γίνει αεροψεκασμός. Δεν ξέρω αν το έχεις δοκιμάσει αυτό. Μιλάμε, για το ΙΔΙΟ σημείο του ουρανού. Λήψη από σταθερό σημείο, ίδιο σημείο του ουράνιου θόλου. Εννοείται πως θα δώσεις στο αναγνωστικό κοινό, όλες τα τεχνικά χαρακτηριστικά της φωτογραφικής μηχανής που χρησιμοποίησες, ευαισθησίες, pixels κτλ. Αυτό, θα μας δώσει την δυνατότητα να γνωρίσουμε, ΑΝ τα στίγματα εμφανίζονται - στο ΊΔΙΟ σημείο του ουρανού - μετά από αεροψεκασμό ή όχι. Αν πάρεις π.χ μια φωτογραφία του ίδιου του ουρανού χωρίς να έχει ψεκασθεί ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ καθαρή, αυτό σημαίνει πως τα στίγματα εμφανίζονται μόνο όταν το σημείο αυτό ψεκασθεί. (εκεί θα πρέπει να ανησυχούμε)

Δεύτερον, θα πρέπει να γνωρίζουμε τις συνθήκες του περιβάλλοντος στο οποίο έχει πραγματοποιηθεί η λήψη. Αυτές οι συνθήκες θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν ΙΔΙΕΣ σ' αυτες τις δύο κατηγορίες των φωτογραφιών (η μία μετά από αεροψεκασμό, η άλλη χωρίς αεροψεκασμό). Θα πρέπει δηλ. να έχουμε - όσο μπορούμε - ίδια θερμοκρασία ατμόσφαιρας, ίδιο ποσοστό υγρασίας, ίδια πίεση κτλ. Αυτό, θα μας επιτρέψει να εξετάσουμε το φαινόμενο χωρίς να εισάγουμε στον λογισμό μας μεταβλητές όπως είναι η θερμοκρασία, η πίεση ή η υγρασία. Δηλ. θα το δούμε ΞΕΧΩΡΑ από αυτά. Δεν θα μας απασχολούν - αν π.χ το δείγμα των φωτογραφιών είναι σύμφωνο με αυτές τις συνθήκες, έχουμε δηλ. ΙΔΙΕΣ συνθήκες - δεν θα "κολώσουμε" σε κάποιον που θα μας πει "ρε παιδιά, στην μία φωτογραφία είχατε 80% υγρασία, στην άλλη 40%, λογικό είναι να βγουν στίγματα". Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις.

Πάντως, για να μπορέσουμε να εξάγουμε σοβαρά συμπεράσματα - και συνήθως έτσι γίνεται όταν ξεκινάμε μια έρευνα, έστω και μικρή - θα πρέπει να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και θα πρέπει να μπορούμε να αποκλείουμε ενδεχόμενα. Αυτό είναι η Επιστήμη. Το να αποκλείεις ενδεχόμενα.

π.χ >

Από την τάδε ημερομηνία μέχρι την τάδε ημερομηνία, πραγματοποιήθηκαν λήψης φωτογραφιών στο ταδε σημείο του ουρανού (γεωγραφικό μήκος τάδε, γεωγραφικό πλάτος τάδε, ύψος από την επιφάνεια της θάλασσας τάδε). Η λήψεις έγιναν με φωτογραφική μηχανή τάδε, τεχνικά χαρακτηριστικά τάδε. Χρησιμοποιήθηκαν όργανα τάδε.

Έχουμε δυο βασικές κατηγορίες φωτογραφιών. Η πρώτη μετά από αεροψεκασμό, η δεύερη χωρίς αεροψεκασμό. Συνθήκες περιβάλλοντος : ΙΔΙΕΣ και στις δύο κατηγορίες φωτογραφιών, θερμοκρασία τάδε, υγρασία τάδε, πίεση τάδε. Μικροσωματίδια : τάδε, Συμπίκνωση : τάδε, Dopler : τάδε, κτλ, κτλ, κτλ.

Όλα αυτά τα "τάδε", δεν πρέπει να είναι "τάδε". Καταλαβαίνεις ; Πρέπει να έχουμε όσο το δυνατόν συγκεκριμένα πράγματα, συγκεριμένα στοιχεία, μεγάλο όγκο πληροφοριών, έτσι ώστε εγώ και ο κάθε "εγώ", να μην έρθει και σου πει :

"α, ωραία, έχεις δυο φωτογραφίες. Είναι το ίδιο σημείο του ουρανού ; Το ξέρεις πως ο ουρανός δεν εμφανίζει ομοιογένεια σε όλα τα σημεία του ; Και καλά, τι θερμοκρασία είχες ; Και καλά, την μία την έχεις τραβήξει Απρίλιο, την άλλη Νοέμβριο. Πόση ήταν η συγκέντρωση των μικροσωματιδίων τον Απρίλιο, πόση ήταν το Νοέμβριο ; Τι μικροσωματίδια είχες ; Και καλά, με τι φωτογραφική μηχανή έκανες τις λήψεις ; Τι σου λέει το dopler ; Εγώ έχω μια καλύτερη που δεν βγάζει στίγματα. " To 'πιασες ;

Είδα πως στο θέμα σου, κάνεις και ένα μικρό γκάλοπ του στυλ "σας πονούσε ο λαιμός χθες ;". Σωστή σκέψη, ωραία ιδέα, χρησιμοποιείς και Στατιστική, σωστό. Όλα αυτά τα δεδομένα, σε μια ευρύτερη κλίμακα, π.χ στον πληθυσμό ενός χωριού, θα ήταν ακόμη ισχυρότερα. Αν π.χ οι περισσότεροι κάτοικοι ενός μικρού χωριού πάνω από το οποίο έγιναν αεροψεκασμοί εμφανίζουν την επομένη κάποια συμπτώματα, αυτό είναι ένα ισχυρό δεδομένο για να συμπεριληφθεί στην έρευνα. Θα "ενισχύσει" δηλ. τα όποια συμπεράσματα. Τώρα, να βγαίνει ο ένας και να λέει "ναι, εμένα μ' έτσουζαν τα μάτια μου", να βγαίνει ο άλλος και να λέει "ναι, κι εμένα με πονούσε ο λαιμός", 'ντάξει, δεν λέω πως τα παιδιά λένε ψέμματα, αλλά δεν μπορούμε να βασιστούμε σε αυτά. Είναι ενδείξεις, δεν λέω, απλώς πρέπει να συνδιαστούν όλα αυτά με μετρήσεις. Χωρίς μέτρηση, δυστυχώς, δεν μπορούμε να καταλήξουμε σε ένα ασφαλές συμπέρασμα.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις από ποια μεριά το βλέπω το όλο θέμα ...

Ευχαριστώ.

Edited by - zip on 14/11/2008 10:50:39Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/11/2008, 10:57:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Zip μου συμφωνώ απολύτως, αλλά ξέρεις κάτι αυτό θα έπρεπε να το αναλάβουν αυτοί που έχουν τις πληροφορίες και τα κατάλληλα όργανα.

Δεν θέλω να πω πως δεν μου είναι δυνατόν να το κάνω, ακόμη και αναδρομικά, κάπου υπάρχουν στοιχεία φυλαγμένα για καιρικές συνθήκες κτλ.
ΚΑι όπως γράφω έχω χιλιάδεςφωτογραφίες και από "Απρίληδες" κάθε έτους και από "Νοέμβρηδες" -χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Απρίλης του 2005 π.χ. είχε ίδιες συνθήκες με τον Απρίλη του 2006, 2007 ή 2008...

Βέβαια δεν έχω παράλληλες φωτογραφίες, δηλαδή και από αναλογική και από ψηφιακή, γιατί προς το παρόν ο φακός είναι ένας. ’σε που θα μπορούσαν να μας πουν πως πρέπει ο φακός να είναι ολόϊδιος...

Όμως όπως είπα και στο μπλογκ, αυτά είναι ανησυχίες και παρατηρήσεις ανθρώπων μακρυά από τα κατάλληλα όργανα μετρήσεων.

Οι επιστήμονες μας λοιπόν γιατί δεν κάνουν τις μετρήσεις και τα πειράματα? Γιατί δεν πιάνουν ένα αεροσκάφος σε στιγμή αεροψεκασμού και να πάρουν δείγματα αέρα σ' εκείνο το ύψος, μέσα από τη γραμμή chemtrail, να την αναλύσουν και να μας πουν τι περιέχει? αν είναι αέρας κοπανιστός όλα καλά, μερικές χιλιάδες άνθρωποι άδικα ανησυχούν (που δεν το νομίζω...) ή να μας πουν περιέχει τόσο αλουμίνιο, τόσο βάριο, τόσο...κτλ κτλ.

Ναι πράγματι στα 5 χρόνια που παρατηρώ και μελετώ το φαινόμενο, έφτασα να διαβάζω όλα τα μαθήματα του ΑΠΘ που αφορούν ατμοσφαιρική φυσική και κλιματολογία γενικότερα...

Ο μόνος επιστήμονας που έγραψε σχετικά είναι ο Κατσαρός και κόντεψε να τον "φάνε". Ο τοξικολόγος κ. Κοβάτσης νομίζω, "υποσχέθηκε" να κάνει μετρήσεις (την περασμένη εβδομάδα σε εκπομπή του "Εγνατία"), αλλά περιμένει να τον ενημερώσουν "πότε θα δούμε αεροψεκασμούς" για να πάρει δείγμα από χορταράκια...

Και ποιός του είπε ότι την ώρα που το βλέπουμε ψηλά στον ουρανό, άμεσα μπορεί να βρει δείγμα στα χορταράκια κάτω στο έδαφος? Δεν είναι ο ίδιος "αντιεπιστημονικός"?
Αν μας υποσχόταν να βρει τρόπο να πάρει τα δείγμαρα του στο αέρα... κάτι θα περίμενα...

Γι κάποιο λόγο... δεν περιμένω απαντήσεις του...

Ειδικά όταν ήταν τόσο "επιστημονικός" που δεν ήθελε να ακούσει λέξη για τον Κατσαρό...


http://vickytoxotis.blogspot.comΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 16 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.203125
Maintained by Digital Alchemy