ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 Morgellons... νέα επιδημία -Νανορομπότ ή κάτι άλλο?
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 2
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/09/2008, 02:26:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

" Μία περιβαλλοντική ασθένεια αναδύεται,
της οποίας οι επιπτώσεις
στον άνθρωπο και το περιβάλλον,
θα είναι πολύ χειρότερες
από αυτές του DDT, του PCB's και του ασβέστη"

Hildegarde Staninger-6/09/2007
National Registry of environmental Professionals

Μία νέα ασθένεια με την ονομασία Morgellons εξαπλώνεται τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ -αλλά και αλλού. Οι ειδικοί παρ' όλες τις έρευνες δεν έχουν καταλήξει ακόμη στα αίτια που την προκαλεί, όμως υπάρχουν υποψίες πως συνδέεται με τα chemtrails ή/και με την κατανάλωση γενετικά τροποποιημένων τροφίμων...

Πρόκειται για μία -κατά κύριο λόγο- δερματολογική ασθένεια που χτυπά με ρυθμούς επιδημίας τις ΗΠΑ, αλλά και άλλες περιοχές του πλανήτη μας .
Τη συγκεκριμένη ονομασία την οφείλει στη βιολόγο Mary Leitao, οποία δημιούργησε το 2002 και το αντίστοιχο ίδρυμα -Morgellons Research Foundation (MRF)- ώστε να προωθηθούν οι σχετικές επιστημονικές έρευνες, αλλά και να προσφέρει συμβουλές στα μέλη-ασθενείς που πάσχουν από Morgellons.

Ολόκληρο το άρθρο στο http://vickytoxotis.blogspot.com/

Τι λέτε? Chemtrails είναι η αιτία ή τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα?

όπως και να' χει ένα ακόμη τέρας ξεπήδηξε από το κουτί της Πανδώρας...

Κάποιοι παίζουν με τις ζωές των ανθρώπων καταργώντας τα όρια της δημιουργίας...


http://vickytoxotis.blogspot.com

Edited by - toxotis on 24/09/2008 02:28:12

Edited by - toxotis on 24/09/2008 02:29:08

Edited by - toxotis on 24/09/2008 02:31:07

helios2012
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
664 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/09/2008, 03:56:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Επιτέλους Βίκη...!


Ξεκίνησες το θέμα αυτό με μία ερώτηση.

Κατά την άποψή μου, λοιπόν, τα m.(morgellons) διασπείρονται στο περιβάλλον μέσω των ψεκασμών και μάλιστα,δια της σε άτοπον απαγωγής,αφού οι μακριές ουρές που εξαπλώνονται και παραμένουν στον ουρανό για μεγάλο χρονικό διάστημα, αποτελούνται από βαρέα μέταλλα,οι κοντές ουρές αποτελούνται από μυκόπλασμα, ιούς και m. σε ποικίλους συνδυασμούς και περιεκτικότητες.
Επίσης, θεωρώ πλέον πως τα μεταλλαγμένα έχουν δημιουργηθεί, προκειμένου να αποστερήσουν πολύτιμα για την υγεία μας, στοιχεία απ'τις πρωταρχικές πηγές! (π.χ. μεταλλαγμένα πορτοκάλια-βιταμίνη c μηδέν:το παράδειγμα είναι φανταστικό πρός κατανόησιν τών λεγομένων μου απ'τους υπόλοιπους,βέβαια δεν αποκλείεται και να ισχύει!)

Όπως, πολύ σωστά λές, άνοιξε το κουτί της Πανδώρας!

Μας θέλουν όλους αρρωστημένους για να μην μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι ή να πάρουμε ανάσα, ώστε όλοι αυτοί οι ''αρρωστημένοι'' να δρούν πρός όποια κατεύθυνση τους ωφελεί, χωρίς καμία αντίδραση!
Κάτι σαν τον άρτο και θεάματα- όλος ο κόσμος βλέπει τελικό ποδοσφαίρου και από πίσω οι συμφωνίες και οι συναντήσεις δίνουν και παίρνουν!

Καληνύχτα μας, λοιπόν!

Υ.Γ. άντε να δούμε πόσους θα κλονίσει αυτό το θέμα και θ'αρχίσουν να ''ξυπνάνε'' αγαπητή Βίκυ!
Ή έστω να'χουν εφιάλτες(και αυτό καλό είναι!)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

XD
Πλήρες Μέλος

Greece
889 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/09/2008, 09:02:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Η υπόθεση είναι περίπλοκη και θέλει προσοχή, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ακόμα και αυτό της αυταπάτης, για περισσότερα διαβάστε μια σύνοψη εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/MorgellonsΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/09/2008, 11:30:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αν δεν κάνω λάθος, εδώ στο esoterica δεν είχε μπει άρθρο με κάποιο ατομο που φυρτώνανε σύρματα στο σώμα του ?

Σχετίζεται λέτε ???Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/09/2008, 11:59:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μιλάς σοβαρά Kerry King?

Δεν πρόσεξα το γεγονός και η αλήθεια όσο κι αν έψαξα στην Ελλάδα δεν είναι γνωστή μέχρι τώρα κάποια περίπτωση... ευτυχώς.

Θεωρώ, πως παίζει ρόλο -αν φταίνε τα chemtrails- πως οι ψεκασμοί άρχισαν 5 χρόνια μετά εδώ

Και πως -αν οφείλεται στο agrobacterium/ γενετικά τροποποιημένα- πως στη χώρα μας, όπως και στα περισσότερα ευρωπαίκά κράτη μέχρι πρόσφατα υπήρχαν αυστηρά μέτρα για τα μεταλλαγμένα.


Φίλε μου XD, όλα τα δεδομένα παίζουν ακόμη ούτως ή άλλως, όσων αφορά την ταυτοποίηση της αιτίας, η "ασθένεια" όμως υφίστατε δυστυχώς και οι πρώτες έρευνες δείχνουν κάποια πράγματα που καλό είναι να τα έχουμε υπ' όψην και να πάρουμε τα μέτρα μας, έστω σε προσωπικό επίπεδο προληπτικά. Αν περιμένουμε να αποσαφηνιστεί...

Όσο για το wikipedia... ναι μεν αποτελεί μια καλή συγκέντρωση υλικού και έναν πρώτο "οδηγό" για περαιτέρω έρευνα, όμως έχω παρατηρήσει πως πολύ συχνά γράφονται πράγματα υπέρ όσων συνηθίζουν να ξεμπερδεύον εύκολα με περίεργα φαινόμενα κατατάσσοντας ή στιγματίζοντας καταστάσεις ως συνωμοσιολογικές...
Και ας μην ξεχνάμε πως ο κάθε ένας μας μπορεί να γράψει κείμενα στη wikipedia υποσηρίζοντας την προσωπική του άποψη.

Λαμβάνοντας δε υπ' όψη την άποψη της νομπελίστα Rosalie Bertel -την οποία άποψη και συμμερίζομαι- Δεν είναι απαραίτητο να είναι κανείς συνωμοσιολόγος σήμερα για να διαπιστώσει πως τρομερά πράγματα συμβαίουν -ιδιαίτερα στα πλαίσια στρατιωτικών προγραμμάτων/πειραμάτων- τα οποία από τη φύση τους είναι "μυστικά" και που δείχνουν μία χαρακτηριστική τάση...

Δεν νομίζω να είναι πολλοί αυτοί στις μέρες μας που πιστεύουν πως ζουν σε ένα κόσμο "αγγελικά πλασμένο"...


http://vickytoxotis.blogspot.comΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/09/2008, 12:16:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το έχει ποστάρει η keraynos την 1/9 στο Θέμα με τα Παράξενα των Παράξενων :

Φύτρωσαν καλώδια σε γυναίκα

Μεταλλικά καλώδια, μήκους περίπου 10-20 εκατοστών, φύτρωσαν στο σώμα μίας γυναίκας στην Ινδονησία.

Οι πιο σκεπτικιστές πίστεψαν αρχικά πως η ίδια η γυναίκα είχε μπήξει στο σώμα της τα καλώδια. Οι γιατροί, όμως, που την εξέτασαν προέβαλαν διαφορετικές θεωρίες, χωρίς όμως να καταφέρουν να εξηγήσουν επιστημονικά και ιατρικά το φαινόμενο αυτό.

Η γυναίκα αντιμετώπιζει το συγκεκριμένο πρόβλημα εδώ και σχεδόν 17 χρόνια, ενώ η κατάστασή της έχει γίνει αντικείμενο έρευνας του Υπουργείου Υγείας της χώρας.

Οι αρχικές εξετάσεις των γιατρών και ειδικών που επισκέφτηκε η γυναίκα έδειξαν ότι τα καλώδια βρίσκονται και στο εσωτερικό του σώματός της και όχι μόνο στην επιφάνειά του. Οι γιατροί δεν μπορούν να δώσουν προς το παρόν κάποια ιατρική εξήγηση, ενώ ποτέ στα ιατρικά χρονικά δεν έχει αναφερθεί παρόμοιο περιστατικό. Ως εκ τούτου, η μόνη λογική εξήγηση που μπορούν να δώσουν αυτή τη στιγμή είναι ότι πρόκειται για αποτέλεσμα μαγείας.

Η γυναίκα ονομάζεται Noorsyaidah, είναι 40 ετών και εργάζεται ως νηπιαγωγός στην πόλη Sangatta του Ανατολικού Κουτάι. Τα συμπτώματα εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 1991. Άρχισαν να φυτρώνουν μεταλλικά καλώδια από το στήθος της και την κοιλιά της. Όπως και τώρα, ούτε και τότε μπόρεσαν οι γιατροί να δώσουν μία λογική εξήγηση. Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας, τα καλώδια άρχισαν να πέφτουν και κάποια στιγμή έφυγαν τελείως. Ένα μήνα όμως μετά, τα καλώδια ξαναφύτρωσαν και από τότε δεν έχουν ξαναφύγει.

Καθώς τα καλώδια συνέχισαν να μεγαλώνουν, μία από τις αδερφές της προσπάθησε να τα κόψει. Κάθε φορά όμως που τα έκοβε, αυτά υποχωρούσαν σαν να κρύβονταν και φύτρωναν σε διαφορετικό σημείο στο σώμα της Noorsyaidah.

Την Noorsyaidah παρακολουθούν 4 εξειδικευμένοι γιατροί, οι οποίοι την έχουν υποβάλλει σε μία σειρά από εξετάσεις. Κανείς τους όμως δεν έχει μπορέσει ακόμα να καταλάβει τι της συμβαίνει.

Η ακτινογραφία, στην οποία υποβλήθηκε η Noorsyaidah, έδειξε πως μέσα στο στομάχι της υπάρχουν τουλάχιστον άλλα 40 μεταλλικά καλώδια, εκ των οποίων κάποια έχουν διαπεράσει το δέρμα της και έχουν φυτρώσει στην επιφάνεια.

Φαίνεται πως πρόκειται για ένα ζωντανό φαινόμενο καθώς τα καλώδια δείχνουν να έχουν την ικανότητα να μετακινούνται και να αλλάζουν θέση κατά βούληση.

Οι γιατροί αναγκάστηκαν να υποβάλλουν την Noorsyaidah σε μαγνητική τομογραφία ώστε να εντοπίσουν την ακριβή θέση των καλωδίων. Τα καλώδια φυτρώνουν στο σώμα χωρίς να προκαλούν συμπτώματα τέτανου, αλλά η ίδια η Noorsyaidah δηλώνει πως την πονάνε σαν να την καρφώνουν βελόνες.

news.pathfinder.grΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/09/2008, 13:04:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εξίσου περίεργη περίπτωση ομολογουμένως, όμως θαρρώ πως πρόκειται για κάτι άλλο...

αφού στα morgellons, (αν μπορούμε να τα πούμε καλώδια, καθώς αναφέρονται πιο συχνά ωε "πλαστικές ίνες"- )δεν είναι αρχικά ορατές με γυμνό μάτι και αφ' ετέρου δεν φαίνεται να υπάρχει μέταλλο σε αυτά.

Να σημειώσω πως στο πολύ στενό οικογενειακό μου περιβάλλον έχουμε δύο περιπτώσεις, εκ των οποίων στο

1ο) φύτρωσε μία λευκή ίνα μέσα από το νύχι του αντίχειρα, η οποία έμοιαζε σαν πλαστικό ή γυαλί (?) αλλά ήταν εύκαμπτο και δεν λύγιζε. Αν προσπαθούσε να το τρβήξει πονούσε φρικτα -το είδα η ίδια-...
(γιατροί, άσχετα με αυτό, είδαν στις αιματολογικές εξετάσεις του πολύ ανεβασμέες τιμές, που παρ΄πεμπαν σε ύπαρξη παρασίτων στο στομάχι -αφού γι' αυτό το λόγο έγιναν οι εξετάσεις- όπως και πολύ άσχημες τιμές στο συκώτι- ακολούθησε τρομερά επιθετική αγωγή και το πρόβλημα στο στομάχι υποχώρησε- Να σημειωθεί ότι το άτομο αυτό (35ετών) ακολουθεί υγιεινή διατροφή και γενικότερα υγιή τρόπο ζωής)

στο 2ο) μέσα στο καλοκαίρι εμφάνησε σπυράκια με έντονη φαγούρα στα πόδια, τα οποία άνοιγαν και μάτωναν. Μετά από μία εβδομάδα άρχισαν να εμφανίζονται και πιο ψηλά στο σώμα - φοβήθηκε καρκίνο του δέρματος, αλλά δεν ήταν- Μετά τη συγγραφή του άρθρου με τις φωτογραφίες στο μπλογκ μου, επικοινώνησε μαζί μου και μου ανέφερε, πως η εικόνα στο σώμα του μοιάζει με τις φωτογραφίες που ανέβασα ... (και αυτό το άτομο (56) ακολουθεί υγιή τρόπο ζωής και τρέφεται "υγειηνά"- Η δερματολόγος που τον εξέτασε θεώρησε ως αιτία το άγχος και του είπε πως είναι τυχερός που ξέσπασαν έξω, γιατί αν "χτυπούσαν" εσωτερικά όργανα ή την καρδιά, θα έπρεπε να υπολογίζει ακόμη και με θάνατο...)

Και οι δύο τους ζουν στη γερμανία. Εκεί οι ψεκασμοί είναι κατά πολύ εντονότεροι και συχνότεροι σε σχέση με τα εδώ δεδομένα...

Αν και γενικότερα -απ' όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω- οι άνθρωποι εκεί είναι πιο ενήμεροι σε σχέση με τα βιολογικά προϊόντα και φροντίζουν τη διατροφή τους ανάλογα, δεν αποκλείεται να παίζει και το agrobacterium στις περιπτώσεις αυτές...

Επιπλέον απ' όσο διάβασα σχετικά, δεν μπορεί να βρεθεί μόνο μία αιτία καθώς συμβάλλουν προγανώς πολλές συνιστώσες,
ωστε να εμφανισθεί Morgellons

Να σημειώσω πως σύμφωνα με τις αναφορές το 1/3 των πασχόντων που έχουν εμφανιστεί είναι παιδιά κάτω των 13ων ετών....http://vickytoxotis.blogspot.com

Edited by - toxotis on 24/09/2008 13:10:57Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

XD
Πλήρες Μέλος

Greece
889 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/09/2008, 13:45:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Μιλάς σοβαρά Kerry King?

Δεν πρόσεξα το γεγονός και η αλήθεια όσο κι αν έψαξα στην Ελλάδα δεν είναι γνωστή μέχρι τώρα κάποια περίπτωση... ευτυχώς.

Θεωρώ, πως παίζει ρόλο -αν φταίνε τα chemtrails- πως οι ψεκασμοί άρχισαν 5 χρόνια μετά εδώ

Και πως -αν οφείλεται στο agrobacterium/ γενετικά τροποποιημένα- πως στη χώρα μας, όπως και στα περισσότερα ευρωπαίκά κράτη μέχρι πρόσφατα υπήρχαν αυστηρά μέτρα για τα μεταλλαγμένα.


Φίλε μου XD, όλα τα δεδομένα παίζουν ακόμη ούτως ή άλλως, όσων αφορά την ταυτοποίηση της αιτίας, η "ασθένεια" όμως υφίστατε δυστυχώς και οι πρώτες έρευνες δείχνουν κάποια πράγματα που καλό είναι να τα έχουμε υπ' όψην και να πάρουμε τα μέτρα μας, έστω σε προσωπικό επίπεδο προληπτικά. Αν περιμένουμε να αποσαφηνιστεί...

Όσο για το wikipedia... ναι μεν αποτελεί μια καλή συγκέντρωση υλικού και έναν πρώτο "οδηγό" για περαιτέρω έρευνα, όμως έχω παρατηρήσει πως πολύ συχνά γράφονται πράγματα υπέρ όσων συνηθίζουν να ξεμπερδεύον εύκολα με περίεργα φαινόμενα κατατάσσοντας ή στιγματίζοντας καταστάσεις ως συνωμοσιολογικές...
Και ας μην ξεχνάμε πως ο κάθε ένας μας μπορεί να γράψει κείμενα στη wikipedia υποσηρίζοντας την προσωπική του άποψη.

Λαμβάνοντας δε υπ' όψη την άποψη της νομπελίστα Rosalie Bertel -την οποία άποψη και συμμερίζομαι- Δεν είναι απαραίτητο να είναι κανείς συνωμοσιολόγος σήμερα για να διαπιστώσει πως τρομερά πράγματα συμβαίουν -ιδιαίτερα στα πλαίσια στρατιωτικών προγραμμάτων/πειραμάτων- τα οποία από τη φύση τους είναι "μυστικά" και που δείχνουν μία χαρακτηριστική τάση...

Δεν νομίζω να είναι πολλοί αυτοί στις μέρες μας που πιστεύουν πως ζουν σε ένα κόσμο "αγγελικά πλασμένο"...


http://vickytoxotis.blogspot.com


Κοίταξε, σε έναν κόσμο που κατά τεκμήριο κυριαρχεί η παράνοια, σε έναν κόσμο που οι άνθρωποι (σε μεγάλο ποσοστό) είναι έτοιμοι να χάψουν το οτιδήποτε, μια δόση σκληρής, άκαμπτης και στείρας λογικής δεν κάνει καθόλου κακό. Στα πλαίσια αυτά κρατώ την υπόθεση Morgellons στην σκέψη μου και φυσικά περιμένω τις όποιες εξελίξεις, ταυτόχρονα διαβάζω με ενδιαφέρον τα ευρήματα της μιας πλευράς όσο και της άλλης και συντάσσομαι με όποια μου φανεί περισσότερο πειστική εκ των ισχυρισμών της κτλ.

Τώρα σχετικά με την WikiPedia..

Αν δοκιμάσει κανείς να κάνει μια σοβαρή έρευνα στα άρθρα της θα διαπιστώσει ότι περιέχει πολύ περισσότερες (και πολύτιμες) πληροφορίες για θέματα ταμπού (υπερφυσικά φαινόμενα, conspiracy theories κτλ) από άλλες σαφώς παλαιότερες και ενδεχομένως περισσότερο έγκριτες εγκυκλοπαίδειες.

Υ.Γ.
Σε αγγελικά πλασμένο κόσμο δεν ζούμε, για αυτό ακριβός οφείλουμε να είμαστε πολύ επιφυλακτικοί απέναντι σε όλα, ακόμα και στα “Morgellons”.

Edited by - XD on 24/09/2008 13:48:33Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/09/2008, 14:05:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ XD, δε διαφωνώ σε κανένα σημείο, στα όσα λες.

Αν δεν είχα δει με τα μάτια μου αυτό να βγαίνει όπως είπα παραπάνω από το νύχι ανθρώπου, ίσως και να μην έψαχνα παραπέρα, καθώς από καιρό είχα δει τη σύνδεση που έκαναν κάποιοι ανάμεσα στην ασθένεια morgellons και τα chemtrails... (λόγω του ότι παρακολουθώ από κοντά το δεύτερο)

Το είχα βάλει όπως λες στην άκρη του μυαλού να υπάρχει ως πληροφορία και επειδή στο θέμα chemtrails -δυστυχώς- παίζουν και πολλές φαντασιοπληξίες και ουφολογίες, δεν ασχολήθηκα τότε περισσότερο.

Αυτό μέχρι τα περιστατικά που ανέφερα, τα οποία -πάλι δυστυχώς και μακάρι να μην είναι τίποτε τέτοιο, γιατί πρόκειται για ιδιαίτερα αγαπημένα μου πρόσωπα-

Μάλιστα την καταπληκτική ομοιότητα των περιστατικών την πρόσεξε τρίτο άτομο... τραβώντας την προσοχή μου και ωθώντας με να δω από πιο κοντά περι τίνος πρόκειται...

Μάλιστα πρότεινα στα άτομα που ανέφερα να στείλουν δείγματα στους ερευνητές που ήδη ασχολούνται στην αμερική, αλλά και να κάνουν σχετικές εργαστηριακές έρευνες στη γερμανία, όπου και κατοικούν, για να έχουμε μία σαφέστερη εικόνα.

Σίγουρα δεν ξέρουμε ακόμη περί τίνος πρόκειται -γενικα-

αλλά ας έχουμε το νου μας


http://vickytoxotis.blogspot.comΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

helios2012
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
664 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/09/2008, 15:30:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το συγκεκριμένο θέμα το παρακολουθώ περίπου 1 χρόνο.
Η αφορμή στάθηκε ένα ολοσέλιδο άρθρο του ΒΗΜΑSCIENCE της Κυριακής 1/7/07. Ονομάζεται, ''Νανορομπότ επιτίθενται στον καρκίνο''.
Ακολούθησε 2ο άρθρο, απ'το ίδιο ένθετο στις 23/9/07 με τίτλο ''νανο-ταξίδι στα άδυτα του οργανισμού'', 2 σελίδων!
Όταν τα διάβασα απελπίστηκα!
Συζητούσαμε με φίλους το φαινόμενο των m. αλλά, μέχρι τότε, χωρίς κάτι επίσημο στα χέρια μας.
Ήρθε λοιπόν η επίσημη ενημέρωση απ'τον τύπο σαν κεραυνός εν αιθρία να επιβεβειώσει τις ανησυχίες μας.

Αποσπάσματα:
1ο: δημιούργησε υβριδικές μικροσυσκευές ανίχνευσης από βιολογικα! και ηλεκτρονικά κυκλώματα.
2ο:μια νανοσυσκευή μνήμης, που κατασκευάζεται με εμφύτευση ιών! στις λεγόμενες ''κβαντικες κουκκίδες'' ενός ημιαγωγού.Ενα πραγματικό υβριδικό υλικό που μπορεί να οδηγήσει στην παραγώγη βιοσυμβατών ηλεκτρονικών διατάξεων!
3ο:Η Μιχρί έκανε αρκετούς κύκλους εγγραφής, ανάγνωσης και διαγραφής αυτής της βιονικής μνήμης και είναι βέβαιη ότι μπορεί να οδηγήσει σε νανο-ρομποτάκια που θα σαρώνουν όλο το σώμα μας, εσωτερικά!

Και σκέφτομαι, άντε να το δεχτώ ότι τα δημιούργησε η ιατρική για θεραπευτικούς σκοπούς!
Ποιός μου λέει ότι δεν το ''μυρίστηκαν'' τα τσακάλια των μυστικών υπηρεσιών και δεν τα ανέπτυξαν για στρατιωτικούς σκοπους?
Η επιβεβαίωση ήρθε λίγο αργότερα, με την ανακάλυψη πώς γιατροί απ'όλο τον κόσμο, εκλιπαρούν ο ένας τον άλλο για βοήθεια, καθώς παρατηρούν ασθενείς με συμπτώματα έρπητα, τα οποία δεν αντιμετωπίζονται με τα υπάρχοντα φάρμακα.

Τέλος, γνωρίζω ότι στην Ελλάδα είχαμε 2 κρούσματα, αλλά δεν μπορώ να επεκταθώ σ'αυτό, και φυσικά αποσιωπήθηκαν, για να μην προκληθεί πανικός!

Έπεται συνέχεια...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10776 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/09/2008, 04:05:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πολύ ενδιαφέρον θέμα toxotis
Και αρκετά... τρομακτικό (διάβασα το άρθρο στο blog σου).
Θα διαβάσω και τα υπόλοιπα στοιχεία, όπως το άρθρο στη wikipedia για να αποκτήσω πιο ευρεία άποψη επί του θέματος.

Να' σαι καλά πάντως, που μας βάζεις σε σκέψεις σχετικά με θέματα που (για μένα τουλάχιστον) είναι καινούργια και αρκετά άγνωστα!


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/09/2008, 05:49:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Να' σαι καλά amalia μου, για τα καλά σου λόγια, όμως πολύ θα θελα να μην ήμουν αγγελιοφόρος κακών "μαντάτων"...

η κατάσταση είναι τέτοια όμως, που απαιτεί ενημέρωση και πάλι ενημέρωση!

Στο εξωτερικό βλέπουμε επιστήμονες -λίγοι βέβαια, αλλά ΜΠΡΑΒΟ για την τόλμη τους- που δεν συζητάνε καν για την ύπαρξη ή όχι των chemtrails, αλλα τα θεωρούν πιθανή ΑΙΤΙΑ της ασθένειας!

Κι εδώ ο κάθε ένας επιπόλαιος "πετάει" ακόμη ατάκες με υποροπτικό υφάκι, του τύπου πως κουράστηκε "μωρέ" με αυτή την τρελή ιστορία με τα chemtrails...

Δυστυχώς αντί να θορυβηθούμε και να αναρωτηθούμε σοβαρά, επιμένουμε πολλές φορές στην "καλή πίστη", μολονότι τα πάντα γύρω μας φωνάζουν πως τέτοια πια δεν υπάρχει...

Κι αντί να στρεφόμαστε με επιμονή και σύσσωμοι οι πολίτες προς τους αρμόδιους για απαντήσεις, αναλωνόμαστε στις μεταξύ μας αντιπαραθέσεις, σχηματίζοντας "ομάδες" υπέρ ή "κατά" της ομολογουμένως εξωφρενικής πραγματικότητας...

-Μιλάω γενικά αυτή τη στιγμή και όχι συγκεκριμένα επί του θέματος. Είναι το παράπονο, ας πούμε ενός ανθρώπου, που δεν βλέπει γύρω του ενεργούς πολίτες...- Τόσα έχουν γραφτεί για τα chemtrails, τόσα περιοδικά,βιβλία, συζητήσεις... και μόνο 70 πολίτες νοιάζονται να πάρουν απαντήσεις?...
Χιλιοειωμένο μεν... αλλά μάλλον είμαστε άξιοι της μοίρας μας...-


http://vickytoxotis.blogspot.comΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

helios2012
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
664 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/09/2008, 14:13:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Eίναι το παράπονο, ας πούμε ενός ανθρώπου, που δεν βλέπει γύρω του ενεργούς πολίτες...

Μα εκεί ακριβώς στοχεύουν οι ψεκασμοί καλή μου!

Οι τοξίνες που διασπείρουν, εισβάλλουν στο κεντρικό νευρικό σύστημα και καθιστούν τους πολίτες ''ανενεργούς''! ! !

Αλλιώς με την κατάφορη αδικία γύρω μας, θα είχαν ξεσηκωθεί οι πολίτες και θα βλέπαμε πολλούς κρεμασμένους σε πλατείες!

Βέβαια, μπορεί κανείς να παραδεχτεί ότι δυσκολεύεται να πάρει αποφάσεις, έστω για απλά ζητήματα, πόσο μάλλον για σοβαρά? ? ?

Δεν εξηγειται διαφορετικά, η απάθεια και αδράνεια των μαζών σ'εναν κόσμο που οδεύει προς την καταστροφή και τα πάντα γύρω μας διαλύονται!

Παλαιότερα, ο έλεγχος των μαζών γινόταν μέσω της άγνοιας, των προκαταλήψεων, της δημαγωγίας, των θρησκειών κτ.λ.

Τώρα, που όλα αυτά πλέον δεν ''περνάνε'', εφαρμόζουν πρακτικές μεθόδους: ψεκασμοί με νευροτοξίνες και σιγά σιγά, πειραματίζονται και με τα m. με τα οποία θα πετύχουν πλήρη έλεγχο των ανθρώπων στα οποία θα έχουν διεισδύσει...

Υ.Γ. Αγαπητή μου Βίκυ, εσύ τα ''βλέπεις'' όλα αυτά, όντας κάτοχος πυραμίδας...Τυχαίον?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/09/2008, 16:50:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Τι θέλει να πει ο ποιητής?----> εγώ ούτε τροχόσπιτο δεν εχω... μας ακούνε και θα νομίζουν πως είμαι και εχων και κατεχων


Την ανάλυση σε παρακαλώ στο προσωπικό μου μαιλ μη μας βάλει μέσα η εφορία για κατοχή ιστορικού κτίσματος...!

Ωραίο ήταν αυτό το διάλειμμα...


http://vickytoxotis.blogspot.comΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/09/2008, 00:51:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Κι αφού ωραία γελάσαμε με τις πλακίτσες μας...

ας πάμε πάλι στο θέμα που "βρωμάει", τα morgellons...

Δεν ξέρω αν έχετε κι εσείς συνειδητοποιήσει τις "συμπτώσεις" να έρχονται κάθε που αναζητάτε απαντήσεις σε κάτι...

αλλά, τυχαία (?) βλέπει χθες σε ένα φίλο μας ο σύζηγος το περιοδικό mystery, με το άρθρο του Ιωνα του Μάγγου, για τι άλλο ? για τα morgellons, ta chemtrails, τον κλιματολογικό πόλεμο και πολλά πολλά ακόμη πιο εξωφρενικά...

Ο σύζηγος ήξερε πως εδώ και λίγο καιρό συγκέντρωνα το υλικό για να κάνω μια πρώτη προσέγγυση και γνώριζε πως είχα πλέον ανεβάσει το πρώτο μέρος στο μπλογκ μου... σκέφτηκε λοιπόν να μου φέρει και το άρθρο του Μάγγου από το περιοδικό...

τι σύμπτωση... ακόμη και τις ίδιες φωτογραφίες προτιμήσε η σύνταξη...

τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται...

Το άλλο το ωραίο έρχετε από ένα βιβλίο και ένα CD που έφτασαν στα χέρια μας...

όμως περι αυτού την επόμενη φορά...


http://vickytoxotis.blogspot.comΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

helios2012
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
664 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/09/2008, 02:48:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Περιμένουμε να μας πείς για το βιβλίο-cd ή/και για τα morgellons!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/09/2008, 03:50:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Α, εγώ θεωρώ πως εδώ θα κάνουμε όλοι μαζί "δουλίτσα", για σηκώστε τα μανίκια και αρχίστε να συγκεντρώνετε υλικό...

¨Οσο για το βιβλίο - φίλε μου που -ω τι "σύμπτωση"- φέρει το ήμισι του nickname σου στον τίτλο του!- καταλαβαίνεις πως δεν είναι για το εδώ τόπικ. Η αναφορά έγινε απλά επειδή μετρά στην καθόλου τυχαία σειρά συμπτώσεων... μιας και π.χ. στο ίδιο περιοδικό που υπήρχε το άρθρο του Μάγγου, υπήρχε και άρθρο για το Zeitgeist, το...cd που έλεγα...

Πάντως άσχετα που τυπικά δεν έχει σχέση με το θέμα εδώ, σε κάποιο επίπεδο έχουν: είναι ένα ωραίο εργαλείο για να "ξεστραβωθεί" κανείς...
και να δει ποιοι είναι οι πραγματικοί "συνωμοσιολόγοι" και πως αυτοί κατάφερνουν να κάνουν "παιχνίδι" με τη λογική του λαού παραπλανώντας...

κατά το "άλλος έχει το όνομα κι άλλος έχει τη χάρη"...


http://vickytoxotis.blogspot.comΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

helios2012
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
664 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/09/2008, 12:50:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλή μου Toxotis,
Όπως βλέπεις από τότε που ''κυκλοφόρησε'' η λέξη ''συνομωσιολογία'' έγινε πολύ της μόδας.
Εδώ, τα πάντα γύρω νας διαλύονται, όλα είναι μολυσμένα, τα σκάνδαλα δίνουν και παίρνουν, ζούμε σε ασφυκτικές πόλεις, πόλεμοι γίνονται, κάνεις δεν είναι ευτυχισμένος και παρόλα αυτά, όταν κάποιος πολίτης διαμαρτύρεται, ε τότε ονομάζεται ''συνομωσιολόγος''.
Πολύ βολικό, δε βρίσκεις?
Τα τσακάλια, βρήκαν εύστοχη ταμπέλα για να φιμώνουν όποιον αντιδρά!
Συνομωσιολόγος=σχιζοφρενής=φαντασιόπληκτος=παράλογος=περιθωριακός....
Στα νοσοκομεία όλου του κόσμου συρρέουν άνθρωποι-θύματα των morgellons, και μείς ακόμα πιστεύουμε ότι είναι ανύπακτα και προϊόν αχαλίνωτης φαντασίας συνομωσιολόγων και καταστροφολόγων!
Έλεος!!!!!!!!!!!!!!
Όσο για το zeitgeist, όταν κάποτε το έδειξα σε φίλους, ο ένας μέσα στο 10λεπτο έφυγε γιατί θίχτηκαν τα θρησκευτικά του πιστεύω και δεν άντεξε να δεί άλλο,απ'τους υπόλοιπους δε(άλλα 7 άτομα) μόνο οι 2 ψιλοσοκαρίστηκαν και έγιναν ''σκεπτικοί'',οι υπόλοιποι:αργά παν τα ζά!Άρα 6 στους 9 δε ''νιώθουν''!!!
Με τόση πλύση εγκεφάλου τι περιμένεις?Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
XD
Πλήρες Μέλος

Greece
889 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/09/2008, 13:34:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Κοίταξε το Zeitgeist τουλάχιστον στο πρώτο μέρος, όπου μπορώ να έχω κάποια μεγαλύτερη γνώση του αντικειμένου που πραγματεύεται (θρησκείες, Χριστιανισμός κτλ), παρουσιάζει ορισμένους ενδιαφέροντες συλλογισμούς αλλά ταυτόχρονα περιέχει και αρκετές ανακρίβειες.

Σε γενικές γραμμές όμως είναι ένα ευχάριστο ντοκιμαντέρ


Edited by - XD on 27/09/2008 13:38:10Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/09/2008, 15:30:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ακριβώς έτσι είναι...

πολυ βολικό...

έτσι καίνε τα "καυτά θέματα" και μετά αν υπάρχουν κάποιοι που δεν το βάζουν κάτω, ε αυτοί είναι βαρεμένοι...

τα είπαμε και στο άλλο τόπικ που σχετίζεται άμεσα, τα chemtrails,

δεν είναι πολύ αυτοί που καταλαβαίνουν πως ζουν στη σπηλιά του Πλάτωνα... και από αυτούς ακόμη πιο λίγοι είναι αυτοί που θα θελήσουν να σπάσουν τις αλυσίδες...

Και όταν θα τους μιλούν για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, θα χαρακτηρίζονται "συνωμοσιολόγοι"

Πολύ βολικό όπως λες, αλλά όχι για το λαό φυσικα΄, αλλά γι' αυτούς που κινούν τα νήματα...

Από τότε που οργανώθηκε πολιτισμός ανθρώπινος έτσι είναι...

το σύστημα απλά συνθλίβει όποιον τολμα να σπάσει τις αλυσίδες του...
γι'αυτό και ο φόβος...


http://vickytoxotis.blogspot.comΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/09/2008, 15:37:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Α, ξέχασα να σου πω το dvd μου, το zeitgeist,
κόλλαγε δυστυχώς, ειδικά από το 2ο μέρος, όμως πίσω, μπρος και με το pause κατάφερα να το δω...

απλά επιβεβαιώνει όσα 'ηδη είχα βρει και μόνη μου τα τελευταία χρόνια...

τώρα αν για κάποιους είναι σοκαριστικό...
ε, δεν τόλμησαν και ποτέ τους να αμφησβητίσουν οτιδήποτε...

για να αμφισβητίσεις θα πρέπει να σκέφτεσε και να είσαι ελεύθερος...

όταν είσαι γρανάζι στο ίδιο το σύστημα, πως να το αμφισβητήσεις?
οι ίδιες οι σκέψεις σου θα είναι καμωμένες από την ύλη του συστήματος...


http://vickytoxotis.blogspot.comΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/09/2008, 13:54:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Χθες αγά το βράδυ είχε μία ταινία στο Αλτερ με οικο-τρομοκράτες...

όπου η νανοτεχνολογία είχε ξαφύγει από το "κουτί της Πανδώρας"... τι σύμπτωση αυτές οι αμερικάνικες ταινίες...

λίγο πολύ "προφητικές"....


http://vickytoxotis.blogspot.comΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/09/2008, 18:55:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη της Dr.Staninger...

http://www.youtube.com/watch?v=359fuiF-fAg


http://vickytoxotis.blogspot.comΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/10/2008, 14:40:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Νεότερα σχετικά με τη νόσο και την ...καθ' όλα περίεργη εμμονή της Dr. Staninger να συνδέσει τα Morgellons μόνο με τα chemtrails (χημικές ουρές)

Μorgellons-Chemtrails και γενετικά τροποποιημένα τρόφιμαhttp://vickytoxotis.blogspot.com/2008/10/morgellons-chemtrails.html


http://vickytoxotis.blogspot.comΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

helios2012
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
664 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/10/2008, 14:56:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μία λέξη έχω μόνο να πώ: RESPECT !Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/10/2008, 00:27:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Κάποια στιγμή παλαιότερα, στο 1ο μέρος του θέματος, ήταν η AVALON θαρρώ, που είχε θίξει το θέμα της αύξησης των μετούμενων μικροσωματιδίων στην ατμόσφαιρα και τις κατά καιρους εμφανίσεις σχετικών μετρήσεων στα ΜΜΕ.

Το ότι η συσσώρευση αυτών των μικροσωματιδίων αυξάνει καιι τις ασθένειες στο αναπνευστικό, καρδιακό και ανοσοποιητικό μας σύστημα έχουν κατά καιρούς δηλώσει άνθρωποι από το χώρο της ιατρικής και είναι ευκολονόητο.

Το "περίεργο" είναι πως μέχρι σήμερα σε όλη την Ευρώπη, αλλά και την Ελλάδα, μετρούν μόνο το μέγεθος των σωματιδίων αυτών.

Εννοείται πως όσο μικρότερα είναι τόσο πιο βαθειά εισχορούν στους πνεύμονες και τον οργανισμό μας.

Αν λάβουμε υπ' όψη λοιπόν το γεγονός, πως στα ψεκαζόμενα υλικά των chemtrails, τα σωματίδια έχουν μέγεθος υπερβολικά (νανο-σωματίδια) και πως κάποια στιγμή καταλήγουν χαμηλά και τα εισπνέουμε ή πέφτουν στο έδαφος ή το νερό και τα καταναλώνουμε μέσα από την τροφική αλυσίδα

καταλαβαίνουμε, πως πέρα από το μέγεθος θα έπρεπε να μελετάτε και η σύσταση των μικροσωματιδίων!

Γιατί άλλο η γύρη και η σκόνη και άλλο μικρο-σκόνη αλουμινίου, βαρίου, πολυμερών υλικών κτλ!

Και αφού "κόπτονται" τάχα για την ποιότητα του αέρα, γιατί δεν τοποθετούν ΑΜΕΣΑ και τις εκπομπές των αερομεταφορών και μόνο έμεσα επισημαίνουν την αύξηση των πτήσεων και της συμβολής τους "στην άνοδο της θερμοκρασίας"?
(δεν ρωτώ για τους αεροψεκασμούς, γιατί είναι ευνόητο, πως αφού τους "αρνούνται"=>δεν ασχολούνται)http://vickytoxotis.blogspot.comΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/10/2008, 14:57:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΤΟ παραπάνω ποστ, μπήκε από λάθος στο θέμα αυτό και δεν είχα δυνατότητα να το αφαιρέσω... ανήκει στη θεματολογία "χημικές ουρές"... μολονότι δεν είναι εντελώς άσχετο με την εμφάνηση της νόσου morgellons....


http://vickytoxotis.blogspot.comΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/11/2008, 05:04:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Και όσο ο κόσμος περιμένει να μάθει τι συμβαίνει με τη συγκεκριμμένη νόσο, η περίφημη Staninger αναμένει πάνω από μήνα να πάρει οκ για συνέντευξη σε ελληνίδα δημοσιογράφο...

ωραία, πολύ ωραία...

Λέτε να φοβάται την ευστροφία των ελλήνων?

Λέτε να φοβάτε καμία ερώτηση που δεν θα ξέρει να απαντήσει ή της ετοιμάζουν ακόμη τις "σωστές" απαντήσεις?

Θα δείξει.

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως πέρα από τα χημικά σκευάσματα και μάλλον σε μεγαλύτερο βαθμό ευθύνονται τα μεταλλαγμένα, οπότε προσοχή στο τι τρώτε!

Επιπλέον όχι στρες!

Βοηθάει στην ανάπτυξη-εξέλιξη του morgellon...


http://vickytoxotis.blogspot.comΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

helios2012
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
664 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/11/2008, 15:51:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

keraynos:
Απεστάλη: 22/11/2008, 16:58:25 στο θέμα ''τα πιό παράξενα των παράξενων!''
--------------------------------------------------------------------------------
Της έβγαλαν σκουλήκι από τον εγκέφαλο

Το ελαφρύ μούδιασμα που αισθανόταν στο χέρι και η θολή όραση, την οδήγησαν στον γιατρό, ο οποίος παρατήρησε ένα μικρό εξόγκωμα στον εγκέφαλό της. Ο λόγος για τη Ρόζμαρι Αλβάρεζ από την Αριζόνα των ΗΠΑ, που πίστευε ότι έχει όγκο στο κεφάλι.

Ωστόσο, στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της, αφού δεν επρόκειτο για κάποια ασθένεια αλλά για ένα σκουλήκι!

«Υπήρχε κάτι στον εγκέφαλό της, που είχε εισχωρήσει πολύ βαθιά», είπε ο νευροχειρουργός Πίτερ Νακάτζι, που έκανε την επέμβαση. Επιπλέον, επιβεβαίωσε ότι το μικρό σκουλήκι δε θα της δημιουργήσει περαιτέρω πρόβλημα στη υγεία της.

Πάντως, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πώς το σκουλήκι μπήκε στον εγκέφαλο της κ. Αλβάρεζ, αλλά οι ειδικοί λένε ότι μπορεί να προήλθε από την κατανάλωση χοιρινού ή να μεταδόθηκε από ανθρώπους που δεν πλένουν τα χέρια τους μετά την τουαλέτα.


Αναρωτιέμαι ΠΟΣΕΣ τέτοιες ειδήσεις θα πρέπει να δούν το φώς της δημοσιότητας μέχρι να θορυβηθεί ολόκληρη η ανθρωπότητα και ν'αντιληφθεί επιτέλους, ποιοί κινούν τα νήματα και γιατί!

Μήπως τελικα μας χρειάζεται ένα τέτοιο σκουλήκι, να εισχωρήσει στον εγκέφαλό μας, μπας και ξεκουνήσει λίγο απ'την αποχαύνωση στην οποία έχει περιέλθει???

Υ.Γ. ακόμα βέβαια και να ταξινομήθηκε το εν λόγω σκουλήκι, ποιός θα μας έλεγε αν είναι morgellon ή όχι? Να μη μιλήσω για το πως εισχώρησε στον εγκέφαλο είτε δηλαδή μέσω λήψης χοιρινού κρέατος, είτε μέσω του αέρα!
Και μόνο αυτά τα δύο δεν σας τρομάζουν???
Ή θα προσεύχεστε κάθε φορά που τρώτε κρέας ή ανταλλάσσετε χειραψίες, ώστε να μη συμβεί κάτι παρόμοιο και σε σας???

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/11/2008, 16:06:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Να πω την αλήθεια... πολύ κουφό μου φαίνεται να έχει μπει σκουλήκι στον εγκέφαλο με το φαγητό...

αν το είχε φάει, δεν θα είχε επιβιώσει τα γαστρικά υγρά, αλλά και από τον αέρα?... ή από χειραψία?...

ο εγκέφαλος μας δεν επικοινωνεί "άμεσα" με το στομάχι ή με τις αναπνευστικές οδούς... (χωρίς να είμαι γιατρός βέβαια, αλλά σκέφτομαι με βάση κάποια δεδομένα)...

το αίμα που περνάει στον εγκέφαλο, επίσης φιλτράρεται από ένα όργανο-μεμβράνη που βρίσκεται εκεί γι' αυτή τη λειτουργία...

ποιό πιθανό το βρίσκω πράγματι να εισχώρισε στον οργανισμό σαν "αυγό", σε μικροσκοπική κατάσταση δηλαδή και να αναπτύχθηκε εκεί μέσα

Μέχρι τώρα μόνο γι σκουλήκια στο έντερο ή για παράσητα στο στομάχι ήξερα τουλάχιστον...

Τώρα αν ήταν ή όχι morgellon...

Ένας Θεός το ξέρει.

Πάντως πολύ κουφά πράγματα ακούμε τελευταία...

σκουλήκια στον εγκέφαλο, σύρματα στην κοιλιά...http://vickytoxotis.blogspot.comΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Mi_Ki
Μέλος 2ης Βαθμίδας


257 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/11/2008, 16:29:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Mi_Ki  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
σκουληκι στον εγκεφαλο? κυστικερκωση προφανως!

π.χ. http://en.wikipedia.org/wiki/CysticercosisΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 2 Σελίδες:
  1  2
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.171875
Maintained by Digital Alchemy