ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
 Ναζισμός & Χριστιανισμός [Φωτο Άλμπουμ]
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 13
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Lock_Smith
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
459 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/10/2008, 17:16:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Επειδή καλό είναι να θυμόμαστε κάποια συμβάντα σας παραθέτω αυτά τα ολίγα....

Τα συμπεράσματα δικά σας:

Ό,τι κλείνει, ανοίγει!

samuel1974
Πλήρες Μέλος

Argentina
1323 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/10/2008, 20:30:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους samuel1974  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες των καθολικών ιερέων, οι οποίοι χαιρετούνε φασιστικά μαζί με τους Ναζί αξιωματικούς. Απο αυτό μπορώ να συμπεράνω ότι όποιος χαιρέτησε εκείνη την εποχή με τον φασιστικό χαιρετισμό, ασπαζότανε ταυτόχρονα και τις ναζιστικές ιδέες...

...δηλαδή οι Άγγλοι αθλητές;;;


Πληροφοριακά για το καλό της κουβέντας να πούμε ότι:

1. Ο Εθνοφυλετισμός έχει καταδικαστεί απο την Ορθόδοξη Εκκλησία ήδη απο το 1872, δηλαδή όχι εκ των υστέρων...
"...Η Σύνοδος του 1872 αντιμετώπισε τον εθνοφυλετισμό (εθνικισμό) ως αίρεση. Βέβαια, αναφέρεται στο «βουλγαρικόν ζήτημα», διότι το «ελλαδικόν» είχε «λυθεί» το 1850. Ο φυλετισμός χαρακτηρίζεται ασυμβίβαστος με την Ορθοδοξία, ως προβολή της φυλής και του έθνους εις βάρος της πίστεως, με συνέπεια τη διάσπαση της ενότητας της Εκκλησίας. Το κείμενο είναι σαφές: καταδικάζει τις φυλετικές διακρίσεις και εθνικές έριδες και τις διχοστασίες, πού αναιρούν την «ενότητα της πίστεως». Ο φυλετισμός (εθνικισμός) καταδικάζεται ως «καινή δόξα», «ξένος» προς την ορθόδοξη παράδοση και «νεωτερική λύμη». Η Εκκλησία -υποστηρίζεται- δεν μπορεί να γίνει ποτέ «εθνική», δηλαδή «φυλετική»...."

Πηγή: http://www.orthodoxie.net/gr/Texte/Texte_Varia/Metallinos_Nation_Gr.html

2. Η μόνη οργανωμένη αντίσταση ιερέων κατά της Ναζιστικής κατοχής ήτανε αυτή των Oρθoδόξων ιερέων.

"...Στις 23 Ιουνίου 1943, στη Σπερχειάδα ιδρύθηκε η Παγκληρική Ενωση Ελλάδας - ΠΕΕ με στόχο τη σύμπραξη του Κλήρου στον Εθνικοαπελευθερωτικό Αγώνα. Η απόφαση πάρθηκε στο Συνέδριο Κληρικών, που είχε συνέλθει εκείνη την ημέρα για να εξετάσει τα ζητήματα των κληρικών στην Ελεύθερη Ελλάδα.

Στις 29 Αυγούστου 1943, συνήλθε η Α' Συνδιάσκεψη της Παγκληρικής Ενωσης Ελλάδας, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι του Κλήρου από μερικά διαμερίσματα της χώρας..."
Πηγή: http://www.enet.gr/online/online_obj?pid=93&tp=T&id=20570856

Μάλιστα στο άρθρο αναφέρεται ότι η Παγκληρική τάχτηκε στο πλευρό του ΕΑΜ...


3. Το ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδας τάχτηκε κατά του Αντισημιτισμού των Ναζί πρακτικά και όχι σε λόγια δεν το μαρτυρεί κανένας λιγότερος απο τους ίδιους τους Εβραίους της Ελλάδας:

"...Ένα μνημειώδες κείμενο, για την υποστήριξη των Εβραίων της Ελλάδος, μοναδικό στα χρονικά ολόκληρης της κατεχόμενης Ευρώπης, ήταν η υπερήφανη απάντηση του τότε Αρχιεπισκόπου Αθηνών Δαμασκηνού προς το δοσίλογο Πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Λογοθετόπουλο και το στρατηγό των Ναζί Στροπ, ο οποίος απείλησε τον Αρχιεπίσκοπο Δαμασκηνό με τουφεκισμό, εξ αιτίας της σκληρής έγγραφης διαμαρτυρίας του για τους διωγμούς των Ισραηλιτών της Ελλάδος.

Η επιστολή αυτή ήταν γραμμένη σε αυστηρότατο ύφος και αναφερόταν στους ισχυρούς δεσμούς που ενώνουν τους Έλληνες Ορθόδοξους με τους Έλληνες Εβραίους ως από κοινού πολίτες της Ελλάδος στα πολιτικά δικαιώματα, αλλά κυρίως στο νου και την ψυχή. Η επιστολή απετέλεσε μνημείο θάρρους, εθνικής αξιοπρέπειας και σεβασμού των ανθρωπίνων ιδανικών και εξέφρασε τις απόψεις του τότε κατ΄ ανάγκη φιμωμένου Ελληνικού λαού.

Την επιστολή αυτή προσυπέγραψαν 29 ιδρύματα και οργανώσεις που εκπροσωπούσαν ολόκληρη την πνευματική και επαγγελματική Ελλάδα. Παράλληλα ο Αρχιεπίσκοπος προέτρεψε τους Έλληνες Χριστιανούς και τα μοναστήρια να παραχωρήσουν άσυλο σε εβραϊκές οικογένειες προκειμένου να αποφύγουν τον εκτοπισμό..."

Πηγή: Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος
http://www.kis.gr/mainframe.html


4. Απο την ίδια πηγή διαβάζουμε ότι ο Μεταξάς δεν ήτανε αντισημιτικός (βασικότατο στοιχείο του Ναζισμού), και το λέω αυτό γιατί μερικοί προσπαθούνε να ταυτίσουνε τον Μεταξικό Φασισμό με τον Χριστιανισμό και ταυτόχρονα με τον Ναζισμό, για να βγάλουνε μετά το "εμπεριστατωμένο" συμπέρασμα ότι Χριστιανισμός = Ναζισμός, ακολουθώντας την τετράγωνη λογική που υπαγορεύει ό,τι εφόσoν ο αστυνομικός είναι όργανο και το μπουζούκι είναι όργανο, άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι...

Στοιχείο του ότι ο Μεταξάς δεν ήτανε αντισημιτικός...

"...Το 1940, όταν οι Ιταλοί και οι Γερμανοί επετέθηκαν κατά της Ελλάδος, 12.898 Εβραίοι πολέμησαν στις τάξεις του Ελληνικού Στρατού. Από αυτούς, οι 343 έφεραν τα βαθμό του αξιωματικού ή του υπαξιωματικού. Ανάμεσα στους γενναίους πολεμιστές του Αλβανικού μετώπου ήταν ο συνταγματάρχης Μορδοχαίος Φριζής, από τη Χαλκίδα, που έχασε τη ζωή του ηρωϊκά στη μάχη του Καλαμά, ο αξιωματικός Ζαν Αλλαλούφ από τη Θεσσαλονίκη, ο ταγματάρχης Σαλβατώρ Σαρφατής από την Αθήνα, οι αξιωματικοί Ζοζέφ Βαρούχ από την Κέρκυρα και Λέων Ντόστης από τα Ιωάννινα και πολλοί άλλοι..."

Πηγή: http://www.kis.gr/mainframe.html


5. Δεν θέλω να γίνω συνήγορος των Προτεσταντών, αλλά να λέμε και του στραβού το δίκιο... Οι Προτεστάντες ιερείς αποκυρήξανε επίσημα τον Νεοναζισμό το 1934...

Πηγή: http://en.wikipedia.org/wiki/Barmen_Declaration


6. Ούτε των Ρωαμαιοκαθολικών συνήγορος θέλω να γίνω, αλλά για το πόσους καθολικούς ιερείς έστειλαν τα Ες Ες στα κρεματόρια πρέπει να το ψάξουμε ακόμα. Επιγραμματικά μόνο να αναφέρω ότι ο Χίτλερ κατήργησε τον μισθό των καθολικών ιερέων, κρατικοποίησε περιουσίες μοναστηριών και εκκλησιών στη Γερμανία και απαγόρευσε έκδοση εντύπων των Ρωμαιοκαθολικών. Ένα παράδειγμα διώξης είναι ο ιερέας Richard Frasl ο οποίος πέθανε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης επειδή δεν κτυπησε την καμπάνα στην κηδεία της γυναίκας ενός γιατρού, που ήτανε μέλος του NSDAP.

Επίσης πρέπει να αναφερθεί ότι στις 19 Αυγούστου του 1935 οι καθόλικοι επίσκοποι της Γερμανίας συγκεντρώθηκανε στο Fulda και καταδικάσανε τον Ναζισμό και απαγόρεψανε την εγγραφή ιερέων στο NSDAP.

Πηγή: http://www.kath-info.de/nationalsoz.html
(άρθρο του Prof. Dr. Georg May)


Καταλαβαίνω ότι ο ιδεολογικός μικρόσκοσμος ορισμένων μπορεί να επιβιώσει μόνο ανάμεσα απο υπερυψωμένους τοίχους παραπληροφόρησης...“Why do my eyes hurt?”

“You’ve never used them before.”

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
europaios2
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5735 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/10/2008, 23:19:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους europaios2  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Συγχαρητήρια αγαπητέ samuel1974, αλλά είσαι εκτός θέματος.......τίποτα κατά του Χριστιανισμού έχεις να γράψεις? Αν ναι καλώς αν όχι χαλάς την πιάτσα............
...........και ένα νέο το οποίο επιμελώς κάποιοι κρύβουν.........
"Ο σημερινός πρωθυπουργός της Ελλάδας στάθηκε προσοχή στο άκουσμα του Εθνικού ύμνου της Τουρκίας κατά την πρόσφατη επίσκεψή του εκεί. Το ίδιο έκανε και η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου και το ίδιο έμαθα ότι θα κάνουν και οι παίκτες του Ολυμπιακού στον αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ την Πέμπτη..........(σχετίζονται..... μή νομίζεις αγαπητέ Lock_Smith!)


"Μηνύστε με, μηνύστε με σε δίκες ξεφτιλίστε με"Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ψηλός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5138 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/10/2008, 00:47:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ρε συ Σαμουήλ,
δεν περίμενα να πονούσε τόσο πολύ στους "άθεους" το θέμα που άνοιξες για τη σχέση Νεοναζισμού και Νεοπαγανισμού!!!

Έχουν φάει τα λυσιακά τους και ησυχία δεν βρίσκουν!!!!

***Μα πώς τόλμησες και έκανες κάτι τέτοιο;;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sesostris
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4901 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/10/2008, 02:29:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sesostris  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Sesostris  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Ψηλός
Ρε συ Σαμουήλ,
δεν περίμενα να πονούσε τόσο πολύ στους "άθεους" το θέμα που άνοιξες για τη σχέση Νεοναζισμού και Νεοπαγανισμού!!!

Με την απάντησή σου αυτή αγαπητέ Ψηλέ επιβεβαιώνεις δύο πράγματα .
Πρώτον ότι αυτοί που υποφέρουν αυτή τη στιγμή μετά από τα φωτογραφικά ντοκουμέντα του φίλου Lock_Smith είναι οι χριστιανοί , που τινάχτηκε στον αέρα η προσπάθεια τους να συσχετίσουν τον νεοπαγανισμό με τους νεοναζί , και τώρα το ρίχνουν στο ότι οι ιερείς είναι καθολικοί και όχι ορθόδοξοι , λες και δεν υπήρξαν και ορθόδοξοι ιερείς δοσίλογοι όπως φυσικά υπήρξαν και πολλοί αγωνιστές , μόνο που οι τελευταίοι πλήρωσαν μετά ακριβά για την φιλοπατρία τους .

Και δεύτερον , ότι ο εγκέφαλος των χριστιανών δεν μπορεί να κάνη διαχωρισμούς , αλλά τα βλέπει όλα σε άσπρο μαύρο , και όποιος δεν είναι χριστιανός βαφτίζεται αυτομάτως άθεος .


*Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/10/2008, 09:26:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Με την απάντησή σου αυτή αγαπητέ Ψηλέ επιβεβαιώνεις δύο πράγματα .
Πρώτον ότι αυτοί που υποφέρουν αυτή τη στιγμή μετά από τα φωτογραφικά ντοκουμέντα του φίλου Lock_Smith είναι οι χριστιανοί , που τινάχτηκε στον αέρα η προσπάθεια τους να συσχετίσουν τον νεοπαγανισμό με τους νεοναζί , και τώρα το ρίχνουν στο ότι οι ιερείς είναι καθολικοί και όχι ορθόδοξοι , λες και δεν υπήρξαν και ορθόδοξοι ιερείς δοσίλογοι όπως φυσικά υπήρξαν και πολλοί αγωνιστές , μόνο που οι τελευταίοι πλήρωσαν μετά ακριβά για την φιλοπατρία τους .

Δεν ειναι εκει το θεμα. Οταν μπροστα σου εχεις ενα στρατο με οπλα προφανως λιγα χριστιανικος σωστα πραματα μπορεις να κανεις.
Απο εκει και περα κ παλι δεν εχει σημασια. Αυτο το θεμα ειναι ιδιο με το "ΕΠΑΝΔΥΣΗ ΣΕ ΜΟΝΕΣ" και άλλα προπαγανδιστικα θέματα.
Τώρα, για το τι εχουν να κανουν οι παπαδες με το θεο το εχουμε πει απειρες φορες για αυτο σε παροτρυνω να διαβασεις ενα οποιαδηποτε απο τα πολυσελιδα θεματα του φορουμ. Βεβαια αυτα ειναι πολυ μεγαλα... και επειδη εγω δε προκειτε να ξαναδοσω για 100η φορα την ιδια εξηγηση το μονο που εχω να σου πω ειναι.. καλη τυχη!


quote:
Και δεύτερον , ότι ο εγκέφαλος των χριστιανών δεν μπορεί να κάνη διαχωρισμούς , αλλά τα βλέπει όλα σε άσπρο μαύρο , και όποιος δεν είναι χριστιανός βαφτίζεται αυτομάτως άθεος .


Αφου αυτος ο ιδιος δε μας λεει τι ειναι τι θες να υποθεσουμε?
Δεν θα υποθεσουμε αυτο που ισχυει στατιστικα στο φορουμ?
Γενικα αυτο που λες ισχυει παραμονο αν αναφερεσαι στο φορουμ.
Φυσικα σε αυτο το φορουμ το 90% των οσων μιλανε ασχημα για τον Χριστιανισμο ειναι αθεοι. Υπαρχουν βεβαια και οι "κρυφοι πιστοι" καποιας πίστης(πίστης?) άγνωστης σε εμένα ονομαστικά, οπως υπαρχουν και οι "ανώτερα όντα" πιστοί. Και υπαρχει φυσικα(αν υπαρχει πια) μια ελαχιστη μειωψηφια αλλοθρησκων(μουσουλαμνων κοκ).

Σε εμας τι διαφορα μας κανει το τι πιστευει ο καθενας που επιτεθεται στο χριστιανισμο? Απλα καμία. Ειναι ενα ακομη ποστ που ζηταει ανταπαντηση. Ουσιαστικη διαφορα=0


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

europaios2
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5735 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/10/2008, 12:12:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους europaios2  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Sesostris:
Με την απάντησή σου αυτή αγαπητέ Ψηλέ επιβεβαιώνεις δύο πράγματα .
Πρώτον ότι αυτοί που υποφέρουν αυτή τη στιγμή μετά από τα φωτογραφικά ντοκουμέντα του φίλου Lock_Smith είναι οι χριστιανοί , που τινάχτηκε στον αέρα η προσπάθεια τους να συσχετίσουν τον νεοπαγανισμό με τους νεοναζί , και τώρα το ρίχνουν στο ότι οι ιερείς είναι καθολικοί και όχι ορθόδοξοι , λες και δεν υπήρξαν και ορθόδοξοι ιερείς δοσίλογοι όπως φυσικά υπήρξαν και πολλοί αγωνιστές , μόνο που οι τελευταίοι πλήρωσαν μετά ακριβά για την φιλοπατρία τους .
Και δεύτερον , ότι ο εγκέφαλος των χριστιανών δεν μπορεί να κάνη διαχωρισμούς , αλλά τα βλέπει όλα σε άσπρο μαύρο , και όποιος δεν είναι χριστιανός βαφτίζεται αυτομάτως άθεος .


Toυλάχιστον εμείς οι Χριστιανοί ποτέ δε φέραμε στοιχεία από ένα μυθιστόρημα για να στηρίξουμε τις απόψεις μας όπως έκανες εσύ.....και μάλιστα υπερηφανεύτηκες για την πηγή σου......γιατί δε χρησιμοποιείς και τον Aρκά? Μέσα στο άκρατο και τέλειο χιούμορ του θα βρείς και κει στοιχεία για να μας φέρεις.....άντε καλό ψάξιμο....


"Μηνύστε με, μηνύστε με σε δίκες ξεφτιλίστε με"Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

γιαπετ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5009 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/10/2008, 12:36:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
europaios2

quote:
Toυλάχιστον εμείς οι Χριστιανοί ποτέ δε φέραμε στοιχεία από ένα μυθιστόρημα για να στηρίξουμε τις απόψεις μας

Εσείς οι χριστιανοί, έχετε χτίσει ολόκληρη την πίστη σας, πάνω σ' ένα παραμύθι και μάλιστα μισοτελειωμένο... αφού "εκκρεμεί η "επάνοδος" και η "τελική κρίση".

Τουλάχιστον κάποια άλλα παραμύθια, έχουν αρχή, και τέλος...ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/10/2008, 12:55:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Να περιμενεις για το sequel λοιπον..Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Ψηλός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5138 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/10/2008, 13:00:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:
Ψηλός
Ρε συ Σαμουήλ,
δεν περίμενα να πονούσε τόσο πολύ στους "άθεους" το θέμα που άνοιξες για τη σχέση Νεοναζισμού και Νεοπαγανισμού!!!

Με την απάντησή σου αυτή αγαπητέ Ψηλέ επιβεβαιώνεις δύο πράγματα .
Πρώτον ότι αυτοί που υποφέρουν αυτή τη στιγμή μετά από τα φωτογραφικά ντοκουμέντα του φίλου Lock_Smith είναι οι χριστιανοί , που τινάχτηκε στον αέρα η προσπάθεια τους να συσχετίσουν τον νεοπαγανισμό με τους νεοναζί , και τώρα το ρίχνουν στο ότι οι ιερείς είναι καθολικοί και όχι ορθόδοξοι , λες και δεν υπήρξαν και ορθόδοξοι ιερείς δοσίλογοι όπως φυσικά υπήρξαν και πολλοί αγωνιστές , μόνο που οι τελευταίοι πλήρωσαν μετά ακριβά για την φιλοπατρία τους .

Και δεύτερον , ότι ο εγκέφαλος των χριστιανών δεν μπορεί να κάνη διαχωρισμούς , αλλά τα βλέπει όλα σε άσπρο μαύρο , και όποιος δεν είναι χριστιανός βαφτίζεται αυτομάτως άθεος .Όταν κάποιος έχει κατεβάσει διακόπτη, ό, τι και να του πεις είναι ανώφελο τελικά.

Ο Σαμουήλ το επανέλαβε τόσες και τόσες φορές αλλά δεν θέλεις-ετε να το καταλάβετε.

Αν δεν βλέπετε τον έρποντα ή/και έκδηλο φασισμό που εμπεριέχεται στο πνεύμα που διέπει τις διάφορες νεοπαγανιστικές ομάδες, τι μπορεί να πει κανείς;;

Δυστυχώς, το κόλλημα που έχετε φάει με το Χριστιανισμό σας έχει θολώσει το μυαλό και παραμιλάτε συνεχώς.

****Τελικά, δεν είπατε αν οι Άγγλοι ποδοσφαιριστές της φωτογραφίας που παρέθεσε ο Σαμουήλ, είναι και αυτοί ναζιστές;;;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

europaios2
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5735 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/10/2008, 13:08:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους europaios2  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
γιαπετ:
Εσείς οι χριστιανοί, έχετε χτίσει ολόκληρη την πίστη σας, πάνω σ' ένα παραμύθι και μάλιστα μισοτελειωμένο... αφού "εκκρεμεί η "επάνοδος" και η "τελική κρίση".

Τουλάχιστον κάποια άλλα παραμύθια, έχουν αρχή, και τέλος...Tι λες ρε παιδάκι μου!!!!! ευτυχώς που υπάρχουν Χριστιανομάχοι σαν κι εσένα για να μας ανοίξουν τα μάτια...

"Μηνύστε με, μηνύστε με σε δίκες ξεφτιλίστε με"Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

OANNHSEA
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1892 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/10/2008, 13:14:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους OANNHSEA  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Θα μπω και εγώ σε αυτό το σημείο.
Δυστυχώς ο Lock_Smith δεν ξέρει και τόσο καλά την ιστορία του ναζιστικού κινήματος.
Δεν ξέρει τους εκατοντάδες ιερείς - μέχρι και επισκόπους - που εκτελέστηκαν μέχρι το 1938, ή στάλθηκαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Δεν έχει διαβάσει κάποιους από τους αρχικούς λόγους του Χίτλερ που αναφέρονται ΚΑΤΑ της εκκλησίας. ΜΟΝΟ όταν οι επίσκοποι δήλωσαν υποταγή, σταμάτησαν οι διώξεις και οι αιχμές εναντίων τους...
Βλέπετε ΚΑΘΕ απολυταρχικό σύστημα φέρνει ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ πίστη στην επιφάνεια και δεν γουστάρει πολλά - πολλά με το παλαιό...

Οι ναζιστές θα έμεναν απ'έξω όταν οι κουμμουνιστές αφάνιζαν (ξερίζωναν) τις θρησκείες και έκαναν τα συνθήματα (ή το κόκκινο βιβλίο) θρησκεία τους; Άλλωστε σε κάποιες δηλώσεις του ο Χίμλερ είχε αναφέρει ότι σκόπευε στην κατάργηση της θρησκείας - προφανώς είχαν μία άλλη στα σκαριά... Βέβαια ο Χίμλερ είχε πει και άλλα τεινά οπότε...
Τώρα στον 21ο αιώνα έρχονται καινούρια απολυταρχικά καθεστώτα και φέρνουν μαζί τους νέες θρησκείες - είτε είναι στον βορρά, είτε στην ανατολή, είτε στην δύση... Γιατί πολύ απλά τα παλαιά απολυταρχικά καθεστώτα έχουν αρχίσει να καταρρέουν...
Ε ρε τζέρτζελο που έχει να γίνει...

Αφιερωμένο σε όλους τους θρησκοπολέμους
Maowar: Holy war...
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Richter
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
359 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/10/2008, 13:27:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Richter  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
αφού "εκκρεμεί η "επάνοδος" και η "τελική κρίση".
Aυτό θα ήθελα να το κουβεντιάσουμε... Υπάρχει λογική στην "Τελική κρίση;"Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/10/2008, 13:43:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Και απο εμενα κατι πιο προσφατο
το Heart of Leningrand απο τους Dark Lunacy
http://www.youtube.com/watch?v=yM1ImfvvCHs
Που παρομοιαζει το Λενινγκραντ με την ψυχη/καρδια του ανθρωπου...
Το βιντεο ειναι επισης ενδιαφερον

Επισης το Holy war που αναφερες OANNHSEA απο τους manowar εδω
http://www.youtube.com/watch?v=tcNvDF_7F8k

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 22/10/2008 13:56:00Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

γιαπετ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5009 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/10/2008, 13:44:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ψηλέ, θεωρείς ότι οι φωτογραφίες του Lock_Smith και του Σαμουήλ, είναι συγκρίσιμες;;


ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/10/2008, 13:57:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φυσικα
Εχουν 1 κοινο στοιχειο:
Δεν αποδεικνυουν τιποτα!

Για αυτο αλλωστε την εβαλε ο ΣαμουηλΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

γιαπετ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5009 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/10/2008, 14:02:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Richter

quote:
Aυτό θα ήθελα να το κουβεντιάσουμε... Υπάρχει λογική στην "Τελική κρίση;"

Τί εννοείς μ' αυτό, φίλε μου;;

Γίνε λίγο πιο σαφής...


ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Richter
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
359 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/10/2008, 14:41:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Richter  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Τί εννοείς μ' αυτό, φίλε μου;;

Γίνε λίγο πιο σαφής...


Εννοώ μήπως η τελική κρίση είναι τελικά ένα έξυπνο ψέμμα που μας έχουν πλασάρει για νας μας χαλιναγωγούν να μην αντιδράμε για τις αδικίες και τα αίσχη παγκόσμίως; Να περιμένουμε δηλαδή δικαίωση σε μία αόρατη διάσταση η οποία δεν έχει αποδειχτεί!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/10/2008, 15:15:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Κανεις δε ζει τη ζωη του με βαση εναν μετεπειτα παραδεισο. Ισως καποιοι φανατικοι ή ψυχανομαλοι ή αφελείς ή αγιοι.
Και παλι αυτο που βλεπω ειναι οτι αντιμετωπιζετε(ειναι και αλλοι που εχουν πει αναλογα) τον Χριστιανισμο λες και ολοι οι ανθρωποι ειναι πραγματικα πιστοι(ειχαμε μιλησει για το 98%), λες και ειμαστε στο μεσαιωνα όπου ολοι ειναι αμορφωτοι, χειραγωγισιμοι και πιστευουν ο,τι ακουνε.
Πραγμα που και παλι μας δειχνει τον πραπαγανδισμο που υπαρχει
και "εωρειτε"
Η ουσια παντως ειναι οτι αυτοι που σημερα ειναι αρκετα χαζοι ωστε να μην εχουν αμφιβολιες ειναι χαμενοι ετσι κι αλλιως. Ως πνευματικες οντοτητες χαμενοι.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 22/10/2008 15:38:16Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

samuel1974
Πλήρες Μέλος

Argentina
1323 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/10/2008, 15:16:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους samuel1974  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
@ γιάπετ

quote:
Ψηλέ, θεωρείς ότι οι φωτογραφίες του Lock_Smith και του Σαμουήλ, είναι συγκρίσιμες;;

Θέλεις να πεις ότι το να χαιρετήσει κάποιος ναζιστικά κάποια φορά ή να φορέσει περιστασιακά ναζιστικά σύμβολα, αποδεικνύει ότι ο συγκεκριμένος είναι και συνειδητοποιημένος ναζιστής;;;

Με αυτό το σκεπτικό, ο παρακάτω τύπος είναι αποδεδειγμένα ένας συνειδητοποιημένος ναζιστής;;;


...ενώ κάποιος που φοράει κοστούμι και πιστεύει στην εθνικότητα της άϋλης ψυχής του, η οποία είναι ένα κομμάτι των αρχαίων θεοτήτων και νιώθει βολικά καθώς επανενσαρκώνεται μόνο σε ένα καθαρόαιμο εθνοφυλετικά σώμα δεν είναι ρατσιστής;;;

Jürgen Rieger, απο το Μαϊο του 2008 αντιπρόεδρος του NPD και απο το 1989 ηγέτης της νεοπαγανιστικής οργάνωσης Artgemeinschaft.


Θέλεις να ισχυριστείς ότι επειδή οι καθολικοί ιερείς που είχανε το πιστόλι στον κρόταφο ήτανε ναζιστές επειδή χαιρετούσανε ναζιστικά;;;


"...Απο τους 8000 καθολικούς ιερείς της Αυστρίας, οι 700 συνελήφθησαν κατα τη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής..."

Πηγη: http://www.doew.at/projekte/wuv/163titel.html


Ακόμα δεν έχω βρει ένα συγκεντρωτικό νούμερο για το πόσοι καθολικοί ιερείς αφήσανε τη ζωή τους στα κρεματόρια, αλλά εάν το φέρω θα ισχυριστείς μετά ότι πάθανε ότι πάθανε επειδή παραβιάσανε τους κανόνες του ποινικού δίκαιου, όπως ισχυρίζεσαι και για τους Χριστιανούς που πέσανε θύματα των διωγμών της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας;;;

Δηλαδή όταν κάποιος έχων την ακονισμένη χατζάρα στο σβέρκο λέει έστω και κάτι ή κάνει έστω κι ένα νεύμα του μικρού του δακτύλου υπέρ του εξουσιαστή γίνεται στενός συνεργάτης και βαθύτατα συνειδητοποιημένος ιδεολόγος του καθεστώτος και όταν πεθαίνει για τις ιδέες του, γιατί δεν γουστάρει τον απολυταρχισμό του καθεστώτος, μετατρέπεται αυτόματα σε έναν κοινό εγκληματία;;;;

Τι να πω;... Πολύ ωραία και πολύ μετριοπαθής λογική!! ..έκφραση ενός ελληνικότατου τρόπου σκέψης!!“Why do my eyes hurt?”

“You’ve never used them before.”

Edited by - samuel1974 on 22/10/2008 15:45:26Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

samuel1974
Πλήρες Μέλος

Argentina
1323 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/10/2008, 16:23:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους samuel1974  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
...Ακόμα μερικές φωτογραφίες απο άτομα που χαιρετάνε "ναζιστικά"...

ο Βλαδίμηρος ο μέγας

ο πατερούλης των λαών

..και ο Φιντέλ“Why do my eyes hurt?”

“You’ve never used them before.”

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Lock_Smith
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
459 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/10/2008, 16:37:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα

Dr Jekyll Mr Hyde: (Για τις φωτογραφίες)

quote:
Δεν αποδεικνυουν τιποτα!

Βεβαίως και δεν αποδυκνύουν τίποτα, για σένα και ο Χριστός ο ίδιος να σου δήλωνε οτι είναι Ναζί, πάλι δεν αποδύκνυε τίποτα.....

OANNHSEA:

quote:
Δυστυχώς ο Lock_Smith δεν ξέρει και τόσο καλά την ιστορία του ναζιστικού κινήματος. - Δεν έχει διαβάσει.....

Το τι ξέρω και τι όχι, εσύ δεν μπορείς να το ξέρεις.....
Η βιασύνη σου να βγάλεις συμπέρασμα για μένα που ούτε καν έχεις ανταλάξει μια καλημέρα μαζί μου, δείχνει οτι σπεύδεις να μου κολήσεις ετικέτα γιατί δεν σου αρέσει το topic.
Σ' αρέσει ή όχι αυτή είναι η Ιστορία και αυτές είναι οι αποδείξεις του ΑΙΣΧΟΥΣ.

quote:
ΜΟΝΟ όταν οι επίσκοποι δήλωσαν υποταγή, σταμάτησαν οι διώξεις και οι αιχμές εναντίων τους...

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ!!!!!

Δόξα και τιμή σε όσους/όσες φωνάξαν δυνατά κάτω το "΄Γ Ράϊχ" την ώρα που τους εκτελούσαν.
Το να γονατίσεις στην Ναζιστική μηχανή για να σώσεις την γούνα σου δεν σε δικαιολογεί.
Χαιρέτησες? Είσαι μαζί τους.
Και όσοι χαιρέτησαν έσωσαν το τομάρι τους αλλά όχι και την ψυχή τους.

samuel 1974: (Παραθέτει φωτό όπου Άγγλοι ποδοσφαιριστές χαιρετούν ναζιστικά και ιδού ο προβληματισμός του)

quote:
...δηλαδή οι Άγγλοι αθλητές;;;

Τώρα που σε "πόνεσε" αναρωτιέσαι?
Όταν άνοιξες το προβοκατόρικο θέμα σου, φίλε μου δεν σε είδα πουθενά να αναρωτιέσαι έτσι καθαρά και τίμια το απλούστατο:

"Όποιος έιναι Παγανιστής είναι Ναζί"?

Αντίθετα προσπαθείς δια της πλαγίας οδού (που κατέχεις άριστα), να τσουβαλιάσεις τους μισητούς προς εσένα αλόθρησκους με τον ποιό προσβλητικό τρόπο.

Ένα θα σου πω: Έπρεπε να είμαι συντονιστής για να σε τακτοποιούσα όπως σου πρέπει, (δεν εννοώ πως οι moderator του blog δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους αλλά σε φαινόμενα σαν εσένα παρα είναι ελαστικοί).

europaios2:

quote:
τίποτα κατά του Χριστιανισμού έχεις να γράψεις? Αν ναι καλώς αν όχι χαλάς την πιάτσα............

quote:
"Μηνύστε με, μηνύστε με σε δίκες ξεφτιλίστε με"

Εσύ ξεφτυλίζεσαι μόνος σου με το στυλάκι σου, δεν χρειάζεσαι "δίκες".

Ψηλός:

quote:
Όταν κάποιος έχει κατεβάσει διακόπτη, ό, τι και να του πεις είναι ανώφελο τελικά.

Άρχισες να κάνεις αυτοκριτική? Αυτό είναι καλό βήμα.....

quote:
Αν δεν βλέπετε τον έρποντα ή/και έκδηλο φασισμό που εμπεριέχεται στο πνεύμα που διέπει τις διάφορες νεοπαγανιστικές ομάδες, τι μπορεί να πει κανείς;;

Το μόνο που μπορεί να πει κανείς είναι αυτό εδώ το παράδειγμα:

Φαντάσου έναν τρελό στην Ομόνοια ο οποίος βλέπει οράματα, (βλέπει πως τον κυνηγάει ένα λιοντάρι ας πούμε).
Αρχίζει και φωνάζει:
-Λιοντάρι βοήθεια!
Τον ρωτάει ο κόσμος:
-Ποιό λιοντάρι άνθρωπέ μου? Που το είδες το λιοντάρι?
Απάντηση:
-Αν δεν βλέπετε το λιοντάρι τι μπορεί να πει κανείς;;

quote:
Δυστυχώς, το κόλλημα που έχετε φάει με το Χριστιανισμό σας έχει θολώσει το μυαλό και παραμιλάτε συνεχώς.

Πως το είπες αυτό Ψηλέ, για ξαναπές στο δυνατά.....
Ποιός έχει κολλήσει με τον Χριστιανισμό?
Ποιούς βλέπω στο blog να έχουν κολλήσει με την θρησκεία και να έχει γίνει το μυαλό τους milk shake?
Διακρίνω και δεύτερο σημάδι αυτοκριτικής?

Ό,τι κλείνει, ανοίγει!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

europaios2
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5735 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/10/2008, 17:33:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους europaios2  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Lock_Smith:
Εσύ ξεφτυλίζεσαι μόνος σου με το στυλάκι σου, δεν χρειάζεσαι "δίκες".

Mε το στυλάκι μου σ' έχω ταράξει στις τάπες.....ακόμη περιμένω τις λεπτομέρειες του πολέμου των Ιουδαίων εναντίων των Ρωμαίων Χριστιανών άκουσον άκουσον περί το 132μ.Χ.
Όσο για τις δίκες ακόμη περιμένω τη μήνυση του macedon!!! με αυτό το μήνυμά μου όμως!!! σου παρουσιάζεται μια μεγάλη ευκαιρία....να πάρεις τη σκυτάλη!!!!!
quote:
Lock_Smith:
Βεβαίως και δεν αποδυκνύουν τίποτα, για σένα και ο Χριστός ο ίδιος να σου δήλωνε οτι είναι Ναζί, πάλι δεν αποδύκνυε τίποτα.....

Άλλοι εδώ μέσα έχουν ισχυριστεί ότι και ο Χριστός ο ίδιος να εμφανιζόταν μπροστά τους δε θα τον δέχονταν.......ψάξε για φανατικούς εκεί γύρω........

quote:
Lock_Smith:
Σ' αρέσει ή όχι αυτή είναι η Ιστορία και αυτές είναι οι αποδείξεις του ΑΙΣΧΟΥΣ.

Για σχολίασε όμως τη στάση προσοχής των Ελλήνων ποδοσφαιριστών στο άκουσμα του Τουρκικού εθνικού ύμνου τι έχεις να πεις? εμένα κάτι μου μυρίζει!!!!!

quote:
Lock_Smith:
Το να γονατίσεις στην Ναζιστική μηχανή για να σώσεις την γούνα σου δεν σε δικαιολογεί.
Χαιρέτησες? Είσαι μαζί τους. Και όσοι χαιρέτησαν έσωσαν το τομάρι τους αλλά όχι και την ψυχή τους.


Συμπέρασμα όλοι οι Έλληνες πλην όσον βγήκαν στο βουνό εναντίων των Γερμανών ήσαν προδότες.
Και άλλο ένα συμπέρασμα όχι δικό μου αλλά από τα δικά σου γραφόμενα είναι ότι οι γονείς σου ή οι παππούδες σου ήσαν τομάρια αφού εσύ έχεις γεννηθεί!!......γιατί εάν είχαν αντισταθεί στους Γερμανούς τώρα εσύ δε θα έγραφες τις κοτσάνες που μας γράφεις,......κι αυτό γιατί δε θα είχαν σώσει το τομάρι τους...... (και επειδή απ’ ότι βλέπω σχετίζεσαι άμεσα με τα ραδίκια δε λέω τίποτα εναντίων των δικών σου ανθρώπων με σκοπό να τους προσβάλλω δεν τους ξέρω τους ανθρώπους και μπορεί να είναι οι καλύτεροι άνθρωποι του κόσμου, διευκρινίζω!!! γιατί με το μυαλό που κουβαλάς ποιος ξέρει τι θα μπορούσες να υποθέσεις).

quote:
Lock_Smith:
Ένα θα σου πω: Έπρεπε να είμαι συντονιστής για να σε τακτοποιούσα όπως σου πρέπει, (δεν εννοώ πως οι moderator του blog δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους αλλά σε φαινόμενα σαν εσένα παρα είναι ελαστικοί).

Τσσσ τσσσ ποπό!!!!! φασίστας!!!!!! ο άνθρωπος!!!!!!!!!

quote:
Lock_Smith:
Πως το είπες αυτό Ψηλέ, για ξαναπές στο δυνατά.....
Ποιός έχει κολλήσει με τον Χριστιανισμό?
Ποιούς βλέπω στο blog να έχουν κολλήσει με την θρησκεία και να έχει γίνει το μυαλό τους milk shake?
Διακρίνω και δεύτερο σημάδι αυτοκριτικής?

Καλά σου λέει ρε ψηλέ!!! εδώ ο άνθρωπος γράφει νέα ιστορική νουβέλα!!!!! θα του χαλάσεις τη ζαχαρένια του??????
........α!!!!! που να σκάσετε όλοι σας!!!!!!

"Μηνύστε με, μηνύστε με σε δίκες ξεφτιλίστε με"

Edited by - europaios2 on 22/10/2008 19:43:22

_________________________________________________________________
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΛΟΓΩ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΩΝ ΚΙ
ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΛΛΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ.
25/10/2008
_________________________________________________________________
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

γιαπετ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5009 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/10/2008, 18:06:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
samuel1974

quote:
@ γιάπετ
quote:
________________________________________
Ψηλέ, θεωρείς ότι οι φωτογραφίες του Lock_Smith και του Σαμουήλ, είναι συγκρίσιμες;;
________________________________________
Θέλεις να πεις ότι το να χαιρετήσει κάποιος ναζιστικά κάποια φορά ή να φορέσει περιστασιακά ναζιστικά σύμβολα, αποδεικνύει ότι ο συγκεκριμένος είναι και συνειδητοποιημένος ναζιστής;;;


Δεν καταλαβαίνω το λόγο που προσπάθησες να ερμηνεύσεις την ερώτησή μου, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, όπως είναι και φυσιολογικό και μάλιστα καταλήγοντας σε συμπέρασμα που βγαίνει μόνο από το λιβανισμένο μυαλό σου.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...

Επομένως όλο το υπόλοιπο μήνυμά σου, είναι παραλήρημα...και η ανάρτιση των συγκεκριμένων φωτογραφιών, δείχνει τους στόχους και την αφετηρία σου...


ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
europaios2
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5735 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/10/2008, 19:59:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους europaios2  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
γιαπετ:
Δεν καταλαβαίνω το λόγο που προσπάθησες να ερμηνεύσεις την ερώτησή μου, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, όπως είναι και φυσιολογικό και μάλιστα καταλήγοντας σε συμπέρασμα που βγαίνει μόνο από το λιβανισμένο μυαλό σου.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...

Επομένως όλο το υπόλοιπο μήνυμά σου, είναι παραλήρημα...και η ανάρτιση των συγκεκριμένων φωτογραφιών, δείχνει τους στόχους και την αφετηρία σου...Μια χαρά κατάλαβε εσύ δε βλέπεις ότι οι φωτογραφίες αναδεικνύουν τη γύμνια σας? αν όχι δεν πειράζει.......δε θα ναι η πρώτη φορά........

"Μηνύστε με, μηνύστε με σε δίκες ξεφτιλίστε με"Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Richter
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
359 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/10/2008, 20:29:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Richter  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Κανεις δε ζει τη ζωη του με βαση εναν μετεπειτα παραδεισο
Όχι φίλε μου Dr Jekyll Mr Hyde άλλα υποσυνείδητα το σκέφτεσαι! Ένας που δηλώνει Χριστιανός απορρίπτει την ιδέα της τελικής κρίσης; Συν τοις άλλοις, ξέρω ανθρώπους που ήταν αδιάφοροι για τον Χριστιανισμό και μεγαλώνοντας αρχίζουν και ασχολούνται... θεωρώντας ότι θέλουν να φύγουν με καθαρή την ψυχή τους δηλαδή ήσυχη την συνειδησή τους. Είναι αυτό που είχε πει ο Elo (ας με διορθώσει αν κάνω λάθος) ότι όλες οι θρησκείες στηρίχθηκαν στο τι γίνεται μεταθάνατον!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
samuel1974
Πλήρες Μέλος

Argentina
1323 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/10/2008, 20:54:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους samuel1974  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Απόσπασμα απο ομιλία του Αδόλφου Χίτλερ

"Μόνο για την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία μπορεί να πει κανείς ότι ο πολιτισμός ήτανε ένας παράγοντας. Ακόμα και το καθεστώς των Αράβων στην Ισπανία είχε μία αρχοντιά: οι μεγαλύτεροι διανοητές, αστρονόμοι, μαθηματικοί, μία απο τις πιο ανθρώπινες περιόδους της ανθρώπινης ιστορίας, όμοια ενός κολοσσιαίου ιπποτισμού. Όταν ήρθε μετά ο Χριστιανισμός, μπορεί κάποιος να πει μόνο: Οι βάρβαροι. Ο ιπποτισμός, τον οποίο έχουνε οι Καστιλιάνοι είναι στην πραγματικότητα αραβική κληρονομιά. Εάν δεν νικούσε στο Πουτιέ ο Κάρολος Μαρτέλ: -Πήραμε ήδη τον εβραϊκό κόσμο μέσα μας- Ο Χριστιανισμός είναι κάτι τόσο άνοστο- θα είχαμε ασπαστεί τον Μωαμεθανισμό, αυτή την διδαχή της αμοιβής του ηρωϊσμού: μόνο ο μαχητής έχει τον έβδομο ουρανό! Οι Γερμανοί θα κατακτούσανε με αυτό όλον τον κόσμο, μόνο ο Χριστιανισμός μας εμπόδισε σε αυτό."

Hitler's Table Talk 1941-1944, Enigma Books, 2000, S. 607, ISBN 1929631480“Why do my eyes hurt?”

“You’ve never used them before.”

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/10/2008, 20:56:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Συν τοις άλλοις, ξέρω ανθρώπους που ήταν αδιάφοροι για τον Χριστιανισμό και μεγαλώνοντας αρχίζουν και ασχολούνται...

Αναρωτηθηκες ποτε γιατι συμβαινει αυτο και μαλιστα σε καπως προχωρημενη ηλικια οπως λές? μημπως καταλαβαν κατι?

quote:
θεωρώντας ότι θέλουν να φύγουν με καθαρή την ψυχή τους δηλαδή ήσυχη την συνειδησή τους. Είναι αυτό που είχε πει ο Elo (ας με διορθώσει αν κάνω λάθος) ότι όλες οι θρησκείες στηρίχθηκαν στο τι γίνεται μεταθάνατον!

Κανεις δεν τους αναγκαζει να κανουν ή να πιστεψουν οτιδηποτε. Εχουν μορφωση, κριση άρα και πληρη συνειδηση των επιλογων τους. Αν αυτες ειναι λαθος τοτε ειναι ειναι δικο τους και το προβλημα και η ευθυνη.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Richter
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
359 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/10/2008, 21:22:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Richter  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Αναρωτηθηκες ποτε γιατι συμβαινει αυτο και μαλιστα σε καπως προχωρημενη ηλικια οπως λές? μημπως καταλαβαν κατι?
Λές να τους ήρθε επιφοίτηση του Άγιου Πνέυματος; Απλά αρχίζουν και φοβούνται... Είναι αυτό που είχα πει παλιότερα, πρέπει τον εκάστοτε θεό που ασπάζεσαι να τον θεωρείς σαν φίλο σου.. Να μην αισθάνεσαι κανένα φόβο, δέος, σεβασμό κτλ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/10/2008, 22:32:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Λές να τους ήρθε επιφοίτηση του Άγιου Πνέυματος; Απλά αρχίζουν και φοβούνται... Είναι αυτό που είχα πει παλιότερα, πρέπει τον εκάστοτε θεό που ασπάζεσαι να τον θεωρείς σαν φίλο σου.. Να μην αισθάνεσαι κανένα φόβο, δέος, σεβασμό κτλ.

Πότε στα 30 τους? Μελλοθανατοι ειναι και τρεμουν απο φοβο? λολ..Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
europaios2
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5735 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/10/2008, 22:39:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους europaios2  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Είναι αυτό που είχα πει παλιότερα, πρέπει τον εκάστοτε θεό που ασπάζεσαι να τον θεωρείς σαν φίλο σου.. Να μην αισθάνεσαι κανένα φόβο, δέος, σεβασμό κτλ.

Nα παίζεις και καμιά σφαλιάρα, να συζητάς για γκομενοδουλιές και πάει λέγοντας..........γιατί όχι?

"Μηνύστε με, μηνύστε με σε δίκες ξεφτιλίστε με"Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 13 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.234375
Maintained by Digital Alchemy