ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 Είμαστε μπροστά σε μια νέα επιδημία? (η νόσος των χοίρων ξαναχτυπά)
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 17
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
kostakis
Πλήρες Μέλος

Greece
944 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/07/2010, 21:55:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kostakis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα σε όλους

Δύο ενδιαφέρουσες ειδήσεις που αλίευσε το τμήμα παρακολούθησης της "kostakis ενημέρωση" :

1) Από το διαδικτυακό τόπο www.naftemporiki.gr
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1844890

quote:
ΠΟΥ: Προς λήξη η πανδημία της γρίπης Η1Ν1

Στην κήρυξη λήξης της πανδημίας του γρίπης του ιού Η1Ν1 ενδέχεται να προχωρήσει η επιτροπή αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ΠΟΥ , η οποία μπορεί να συγκληθεί σήμερα, μετέδωσε το Bloomberg News.

Η διευθύντρια του ΠΟΥ, Μάργκαρετ Τσαν, θα πρέπει να προσδιορίσει εάν οι υγειονομικές αρχές θα παραμείνουν σε ετοιμότητα μολονότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο ιός της νέας γρίπης Η1Ν1 έχει γίνει πιο θανατηφόρος ή ότι έχει γίνει ανθεκτικός στα φάρμακα που τον καταπολεμούν.

Ο εκπρόσωπος του ΠΟΥ, Γκρέγκoρι Χαρτλ, δήλωσε πάντως ότι ο Οργανισμός δεν έχει θέσει καμία συγκεκριμένη ημερομηνία στην οποία θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις επί του θέματος.

Η λεγόμενη και «γρίπη των χοίρων» εκδηλώθηκε στις αρχές του 2009 στο Μεξικό και τις ΗΠΑ και πολύ γρήγορα, μέσα σε μόλις έξι εβδομάδες, εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο, σκοτώντας χιλιάδες ανθρώπους, κυρίως παιδιά και άτομα νεαρής ηλικίας.


Τέλος λοιπόν τα γουρούνια.... πάμε στο επόμενο. Αλήθεια, γιατί επιμένουν σε αυτό το αστείο "εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο, σκοτώντας χιλιάδες ανθρώπους, κυρίως παιδιά και άτομα νεαρής ηλικίας."; αφού όλοι ξέρουμε (και κυρίως ο Π.Ο.Υ.) ότι δεν πέθαναν παραπάνω από 18.500 άτομα παγκοσμίως (όσα είχε προβλέψει ο Κωστάκης), ενώ η κοινή γρίπη σκοτώνει πολλαπλάσιους κάθε χρόνο.
Τέλος πάντων, τη χάσαμε αυτή τη γρίπη, πάμε στην επόμενη...

2) Από το διαδικτυακό τόπο της εφημερίδας "Τα Νέα"
http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&ct=1&articleID=10136&la=1

quote:
Ετοιμάζουν σούπερ ε΅βόλιο για τη γρίπη

Ένα σούπερ ε΅βόλιο εναντίον όλων των ιών της γρίπης ΅πορεί να είναι έτοι΅ο ΅έσα σε τρία χρόνια, ανακοίνωσαν επιστή΅ονες. Δοκι΅άστηκε ήδη ΅ε επιτυχία σε ζώα, θα ΅ας απαλλάξει από την ανάγκη να παρασκευάζου΅ε ένα διαφορετικό αντιγριπικό ε΅βόλιο κάθε χρόνο και θα ΅ας προστατεύει για τουλάχιστον 10 χρόνια από ξαφνικές επιδη΅ίες όπως αυτή του 2009.

Α΅ερικανοί ερευνητές του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοι΅ωδών Νόσων (ΝΙΑΙD) παρασκεύασαν ένα ε΅βόλιο που κάνει για όλες τις παραλλαγές του ιού της γρίπης. Φάνηκε αποτελεσ΅ατικό σε ποντικούς, ΅αϊ΅ούδες και κουνάβια (ζώα τα οποία η γρίπη πλήττει ΅ε τρόπο παρό΅οιο ΅ε αυτόν που πλήττει τον άνθρωπο και γι' αυτό χρησι΅οποιούνται στις έρευνες για ε΅βόλια).

Ό΅ως πριν καταστεί δυνατό να χορηγηθεί και στο δικό ΅ας είδος, θα πρέπει να γίνουν πειρά΅ατα για άλλα τρία χρόνια. Τα αποτελέσ΅ατα της ΅έχρι τώρα έρευνας δη΅οσιεύθηκαν στην επιθεώρηση «Science».

Το... πανγριπικό ε΅βόλιο λειτουργεί χάρη σε δύο ενέσεις. Με την πρώτη εγχύονται στον οργανισ΅ό ΅ικροσκοπικά τ΅ή΅ατα του DΝΑ του ιού, αυτά που ο ιός της γρίπης χρησι΅οποιεί για να δη΅ιουργήσει στην εξωτερική επιφάνειά του ΅ια πρωτεΐνη, την αι΅αγλουτινίνη.

Για τον ΅ικροοργανισ΅ό, πρόκειται για ένα στοιχείο κλειδί. Με την αι΅αγλουτινίνη ΅πορεί να αγκιστρώνεται στα κύτταρα των θυ΅άτων του και να τα ΅ολύνει, ενώ η πρωτεΐνη αυτή είναι επίσης ένα από τα χαρακτηριστικά του ιού που ΅εταλλάσσονται ΅ε τη ΅εγαλύτερη ταχύτητα, ε΅ποδίζοντας τους ερευνητές να βρουν ΅ια οριστική θεραπεία.

Η έγχυση του DΝΑ κάνει τον ίδιο τον οργανισ΅ό να παραγάγει την αι΅αγλουτινίνη του ιού της γρίπης, θέτοντας σε συναγερ΅ό το ανοσοποιητικό σύστη΅α. Τότε ΅ια δεύτερη ένεση - ΅ε κανονικό ε΅βόλιο εναντίον της εποχικής γρίπης - συ΅πληρώνει το έργο.

Η αντίδραση του οργανισ΅ού κατά της λοί΅ωξης υπήρξε πολύ πιο ισχυρή από το κανονικό στα ζώα που χρησι΅οποιήθηκαν για το πείρα΅α. Και η ανοσία από το ε΅βόλιο προστάτευσε ποντικούς, ΅αϊ΅ούδες και κουνάβια από πολύ διαφορετικούς ιούς της γρίπης: έναν που ε΅φανίστηκε το 1934 και είναι ιδιαίτερα ισχυρός, έναν που κυκλοφόρησε το 2006 και τέλος από τη γρίπη των πτηνών του 2007 που συνεχίζει ακό΅η να ΅ολύνει ανθρώπους και πουλιά.

Σή΅ερα ένα παγκόσ΅ιο σύστη΅α επιτήρησης απο΅ονώνει στην αρχή του χρόνου τον ιό που θα πλήξει κατά τον επό΅ενο χει΅ώνα. Οι φαρ΅ακευτικές εταιρείες παρασκευάζουν ένα ε΅βόλιο για τον συγκεκρι΅ένο ΅ικροοργανισ΅ό, που ό΅ως καθίσταται άχρηστο την επό΅ενη χρονιά εξαιτίας των συνεχών ΅εταλλάξεων της αι΅αγλουτινίνης και άλλων πρωτεϊνών.

«Αν ό΅ως όλα πάνε καλά ΅ε τα πειρά΅ατα, σύντο΅α θα εί΅αστε σε θέση να κάνου΅ε στα παιδιά ένα ε΅βόλιο κατά της γρίπης που θα είναι ικανό να τα προστατεύει για όλη τους τη ζωή ή έστω για πολλές δεκαετίες», υπόσχεται ο δρ Γκάρι Νέι΅πελ, συντονιστής της έρευνας.

Ο δρ ’ντονι Φάουτσι, διευθυντής της ΝΙΑΙD και πρωτοπόρος στον αγώνα κατά του ΗΙV, του ιού που προκαλεί το ΑΙDS, προσθέτει: «Ένα ε΅βόλιο το οποίο θα διαρκεί και θα είναι αποτελεσ΅ατικό ΅ε όλους τους ιούς, θα έχει ση΅αντική επίδραση στον έλεγχο της γρίπης».


Και εδώ θα ρωτήσω την αγαπητή medtech : είναι δυνατή η παρασκευή ενός τέτοιου εμβολίου και αν ναι, πως αυτό συμβιβάζεται με αυτό που αντιλήφθηκα να αναφέρεις σε προηγούμενη παρέμβασή σου (Απεστάλη: 08/07/2010, 20:14:35) σχετικά με τις διαρκείς μεταλλάξεις του ιού που κάνουν αναποτελεσματικά τα αμέσως προηγούμενα εμβόλια για την αμέσως επόμενη γρίπη; είχες γράψει συγκεκριμένα ότι

quote:
Το εμβόλιο αποδίδει αλλα δεν μπορεί να αποδίδει συνέχεια γιατι οι ιοι ΜΕΤΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ και συνεπως ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ φτιαχνεις καινούργιο εμβόλιο για να αντιμετωπίσεις τα ΝΕΑ στελέχη αφού τα αντισώματα έχουν ειδικότητα προς τα αντιγόνα.

Αν θες, μπορείς να μου το εξηγήσεις. Αν όχι, θα περιμένω να βγει το εμβόλιο

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!

Edited by - kostakis on 20/07/2010 21:58:57Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/07/2010, 21:59:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μα αγαπητέ μου Κωστάκη, εδώ της έγραψα, ότι συμφωνώ, με το ότι είναι όλοι ιοί εργαστηριων και δεν κατάλαβε...
Τι το ψάχνεις;
Πάντως, να ξέρεις, περάσαν στο εμβόλιο της...φυματιωσης..
Ναι, φέτος, υποχρεωτικό για όλους τους εκπαιδευτικούς...
Και ο ιός της γρίπης,ή το εμβόλιο του,θα ξαναρθει, με πολλούς τρόπους στην επικαιρότητα...
Να σε βλέπουμε πιο συχνά...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/08/2010, 23:04:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Μα αγαπητέ μου Κωστάκη, εδώ της έγραψα, ότι συμφωνώ, με το ότι είναι όλοι ιοί εργαστηριων και δεν κατάλαβε...
Τι το ψάχνεις;

καταλαβα απολυτως οτι εισαι πανασχετος με τα βιολογικα φαινόμενα.

Επισης καταλαβα οτι δεν καταλαβες τα παρακάτω

"Καθε χρόνο οι επιστημονες που ασχολουνται με την πρόληψη της γρίπης συγκεντρωνουν πληροφορίες απο όλο τον κόσμο για τις αλλαγες που παρατηρουνται στα αντιγόνα των ιων της γρίπης.Εαν εντοπιστουν ΜΙΚΡΕΣ αλλαγες,τοτε αναμένεται μια εποχη ασχημης γρίππης και συνιστουν να εμβολιαστουν τα παιδια,οι ηλικιωμενοι και οι ανθρωποι με ασθενες ανοσοποιητικό.

Εαν εντοπιστουν ΜΕΓΑΛΕΣ αλλαγές στα αντιγόνα τότε λαμβανονται δραστικα μέτρα για να προλάβουν μια πανδημία.Μετρα για την αποτροπη μιας πανδημιας γρίπης έχουν ληφθει και στο παρελθον πχ το 1976.Και τότε δεν εμφανιστηκε μια μεγαλη πανδημια.Δεν γνωριζουμε εαν αυτο οφείλονταν σε λανθασμενη εκτιμηση των επιστημονων ή στα μέτρα που ελήφθησαν.Παντως ειναι προτιμοτερο να πάρεις μέτρα και ας αποδειχτουν αυτα υπερβολικα/αχρηστα στη συνεχεια παρά να μην παρεις και να κλαις αργότερα.".

quote:
Πάντως, να ξέρεις, περάσαν στο εμβόλιο της...φυματιωσης..
Ναι, φέτος, υποχρεωτικό για όλους τους εκπαιδευτικούς...

περιμενω τα ακαταμαχητα επιχειρηματα σου οτι ΚΑΙ αυτο το μικροβιο κατασκευαστηκε στα εργαστηρια για να βγαλουν χοντρα φραγκα οι φαρμακοβιομηχανιες...

ΥΓ Η φυματιωση επανερχεται το βλεπουμε καθημερινα στα μικροβιολογικα εργαστηρια.Ενας παραγοντας της επανεμφανισης της ειναι φυσικα η μετανάστευση.

The plural of anecdote is not data.

Edited by - medtech on 15/08/2010 23:07:04Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/08/2010, 11:13:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Βρε συ απατεώνισα, medtech,ποιά...μικροβιολογικά εργαστήρια, επικαλείσαι;
Τόσο εκτός πραγματικότητας βρίσκεσαι;Δεν μου λες, ο ..πρόεδρος του σωματείου, που λές, ότι ανήκεις, γιατί έλεγε, ότι ψεύδεσαι,λέγοντας ότι ανήκεις στο σύλλογο τους, στο μήνυμα που διάβασα για σένα;.....

Τέσπα...Η φυματίωση ....αστοιχείωτη, ημιμαθή, έχει αντιμετωπιστεί, με τη δημιουργία των κατάλληλων αντισωμάτων, στον ανθρώπινο οργανισμό εδώ και δεκαετίες, γι αυτό δεν κάνανε πια τέτοια εμβόλια......Γιατί να γίνει;...
Για άσκηση;..Κάντε ένα εμβόλιο, μπορείτε;...
Δεν μου λες,γιατί ο ιός της γριπης, έπαψε να είναι πανδημία;....
Και τα εμβόλια;Τι θα τα κάνουμε;Υπήρχε και δεύτερο,λέει...
Ή να τα κάνουμε, έτσι κι αλλοιώς, για να μην πάνε τζάμπα;
Για διασκέδασε μας, καλή μου.....

____________________________________________________________________
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΛΟΓΩ ΑΝΑΦΟΡΑΣ
ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΩΝ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ

25/9/2010
____________________________________________________________________
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/08/2010, 13:33:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
ΥΓ Η φυματιωση επανερχεται το βλεπουμε καθημερινα στα μικροβιολογικα εργαστηρια.Ενας παραγοντας της επανεμφανισης της ειναι φυσικα η μετανάστευση.

Κι αυτό είναι όντως ανησυχητικό, αγαπητή medtech, εάν αναλογιστεί κανείς ότι τα τελευταία 2 - 3 χρόνια έχουν αυξηθεί τα κρούσματα της φυματίωσης, μιας ασθένειας η οποία ήταν υπεύθυνη για τον θάνατο πολλών ανθρώπων τις προηγούμενες δεκαετίες...

In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/08/2010, 13:49:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Απο τους γιατρούς χωρίς σύνορα, σε σχετικό με την φυματίωση, θέμα τους, στην ιστοσελίδα τους, τονίζουν, μεν την επικινδυνότητα της νόσου,αλλά βλέπουμε και μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία, που δέιχνουν, ότι η έξαρση, για εμβόλια,είναι η πανδημία που έρχετια και πλέον,κάνουμε εμβόλια και για την κοινή γρίπη...
Γιατί; Για να μην έχει ο άνθρωπος τα κατάλληλα αντισώματα,με τους νέους ιούς που περιλαμβάνουν ,τα νέα εμβόλια;
Ας δούμε όμως,μερικά χαρακτηριστικά κομμάτια του:
"Κάθε χρόνο, 9 εκατομμύρια άνθρωποι προσβάλλονται από φυματίωση παγκοσμίως. Κάθε λεπτό, 4 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους. Και ίσως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το 95% των νέων περιστατικών εμφανίζονται σε χώρες του αναπτυσσόμενου κόσμου."
" Το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού είναι μολυσμένο από το βάκιλο, αλλά μόνο το 10% εκδηλώνει την ασθένεια."
"Κανένα νέο φάρμακο δεν έχει γίνει αντικείμενο έρευνας ή ανάπτυξης από τις αρχές της δεκαετίας του '60. Καθώς η φυματίωση προσβάλει περισσότερο τους φτωχούς, οι φαρμακευτικές εταιρίες δε βρίσκουν συμφέρουσα την αγορά αυτή για την παρασκευή νέων φαρμάκων: σχεδόν καμία καινούργια έρευνα δεν έχει διεξαχθεί για την ανάπτυξη νέων θεραπειών, εκτός από αυτήν που γίνεται από τη «Συμμαχία για τη Φυματίωση». Η φυματίωση δεν αποτελεί μόνο μια ιατρική κρίση. Είναι ένα πολιτικό και κοινωνικό πρόβλημα που θα μπορούσε να έχει ανυπολόγιστες επιπτώσεις για τις επόμενες γενιές."
Δεν είναι περίεργα, όλα αυτά; Ούτε ότι είναι μια γνωστη ασθένεια,και λόγω του...Αίητζ, έχει δυναμώσει,αλλά,είναι κάτι που είναι γνωστό, ενώ νέα φάρμακα δεν βγήκαν...
Δεν είναι περίεργη, η ......αναποτελεσματικότητα;...Γινεται, λέει,
κοινωνικό πρόβλημα...
Γιατί ο καρκίνος;Δεν είναι;...
Δεν ξέρω, εγώ βλέπω μια υστερία με τα εμβόλια,πράγμα, που μοιάζει τουλάχιστον ύποπτο και με όσα άλλα γνωρίζουμε, μέχρι και επικίνδυνο για τον άνθρωπο...
Και φυσικά, υπάρχουν πολλά,που δείχνουν, ότι η έξαρση φυματίωσης,είναι τεχνητή, είναι απλώς μια νέα εμβολιαστική τακτική...
Καλά,είναι να προσέχουμε, εμάς και τα παιδιά μας...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
kostakis
Πλήρες Μέλος

Greece
944 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/08/2010, 22:03:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kostakis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα σε όλους

Και μέσα σε όλα, οι νέοι "ΑΤΡΩΤΟΙ" super(duper) ιοί. Παραθέτω από το διαδικτυακό τόπο www.espressonews.gr (ναι, ακόμα και εγώ ο δήθεν "σοβαρός" μπήκα... ) με την επιφύλαξη της επιβεβαίωσης του άρθρου :

http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catid=8&artID=1244091

quote:

Νέοι, άτρωτοι σούπερ ιοί
21.8.2010
Τα νέα σούπερ βακτήρια που είναι άτρωτα ακόμα και από τα πιο ισχυρά αντιβιοτικά είναι γεγονός! Οι ειδικοί υπογραμμίζουν ότι ο μόνος τρόπος για να εμποδίσουμε την εξάπλωσή τους είναι η πρόληψη, η οποία θα πρέπει να ξεκινάει από τα νοσοκομεία και να φτάνει ακόμα και στα σπίτια μας!

Τα νοσοκομεία είναι ο αγαπημένος χώρος των βακτηρίων, γι’ αυτό πρώτη και πολύ βασική συμβουλή είναι η χρησιμοποίηση αντιβακτηριακών προϊόντων για τον καθαρισμό τόσο του σώματος όσο και των μαλλιών κατά την παραμονή στο νοσοκομείο και αρκετό καιρό μετά το εξιτήριο. Επίσης κατά τη νοσηλεία σας καλό θα είναι να ζητάτε από το νοσηλευτικό προσωπικό και τους επισκέπτες σας να χρησιμοποιούν αντισηπτικό τζελ που θα έχετε πάντα στο κομοδίνο σας.

Το άλλο μεγάλο κεφάλαιο για τον περιορισμό της εξάπλωσης των σούπερ ιών είναι η ορθότητα της λήψης των αντιβιοτικών. Θα πρέπει να ακολουθείτε με θρησκευτική ευλάβεια τις οδηγίες του γιατρού σας σε ό,τι αφορά τη διάρκεια της λήψης. Αν σταματήσετε να τα παίρνετε νωρίτερα από το καθορισμένο ή αποφασίσετε αυθαίρετα να μειώσετε τη δοσολογία τους, υπάρχει κίνδυνος η θεραπεία να μην επιτευχθεί και να δοθεί το περιθώριο στους σούπερ ιούς και τα βακτήρια να ενισχυθούν και να πολλαπλασιαστούν στον οργανισμό σας, αλλά να γίνουν και περισσότερα μεταδοτικά!

«Το τέλος μιας αγωγής με αντιβιοτικά σημαίνει ότι σκοτώθηκαν όλα τα παθογόνα μικρόβια. Οταν όμως μειώνεται αυθαίρετα η δοσολογία, μπορεί να υπάρξει αυξημένη αντίσταση από τα αναπτυσσόμενα στελέχη» δήλωσε ο καθηγητής Μέρβιν Μπιμπ, μοριακός μικροβιολόγος.

Ομως και στο σπίτι θα πρέπει να επιδεικνύουμε ιδιαίτερη προσοχή στην καθαριότητα, ιδιαίτερα των χεριών. Το πλύσιμο των χεριών μετά τη χρήση της τουαλέτας, όπως και πριν από το φαγητό, είναι επιβεβλημένο. Αποφεύγετε επίσης να μοιράζεστε τις πετσέτες, ενώ καλό θα είναι να καθαρίζετε το χερούλι στην πόρτα της τουαλέτας και τον διακόπτη με αντισηπτικά. Μεγάλη προσοχή απαιτείται και στην κουζίνα, γιατί το βακτήριο E. Coli παραμονεύει στα κρέατα και στις επιφάνειες κοπής τους. Προτιμάτε να ψήνετε τα κρέατα αρκετά, ώστε να μη μένουν με αίμα.


Για να δούμε λίγο τι γράφεται μέσα...

quote:
Τα νέα σούπερ βακτήρια που είναι άτρωτα ακόμα και από τα πιο ισχυρά αντιβιοτικά είναι γεγονός!

σε συνδυασμό με

quote:
Το άλλο μεγάλο κεφάλαιο για τον περιορισμό της εξάπλωσης των σούπερ ιών είναι η ορθότητα της λήψης των αντιβιοτικών.

Αν τα super(duper) βακτήρια είναι άτρωτα ακόμα και από τα πιο ισχυρά αντιβιοτικά, τότε πως η ορθότητα της λήψης των τελευταίων θα περιορίσει την εξάπλωση των sd (=super duper) βακτηρίων;
Πάμε παρακάτω...

quote:
Οι ειδικοί υπογραμμίζουν ότι ο μόνος τρόπος για να εμποδίσουμε την εξάπλωσή τους είναι η πρόληψη, η οποία θα πρέπει να ξεκινάει από τα νοσοκομεία και να φτάνει ακόμα και στα σπίτια μας!

Τρομολαγνικό μου ακούγεται... αμάν, ένα βακτήριο κυκλοφορεί στην οθόνη μου!!!

quote:
Τα νοσοκομεία είναι ο αγαπημένος χώρος των βακτηρίων, γι’ αυτό πρώτη και πολύ βασική συμβουλή είναι η χρησιμοποίηση αντιβακτηριακών προϊόντων για τον καθαρισμό τόσο του σώματος όσο και των μαλλιών κατά την παραμονή στο νοσοκομείο και αρκετό καιρό μετά το εξιτήριο.

Παρότι τα sd είναι άτρωτα από τα αντιβιοτικά, δε θα αντέξουν με τίποτα το συχνό λούσιμο με ultr..., ε, με αντιβακτηριδιακά. Μάλιστα....

quote:
Αν σταματήσετε να τα παίρνετε νωρίτερα από το καθορισμένο ή αποφασίσετε αυθαίρετα να μειώσετε τη δοσολογία τους, υπάρχει κίνδυνος η θεραπεία να μην επιτευχθεί και να δοθεί το περιθώριο στους σούπερ ιούς και τα βακτήρια να ενισχυθούν και να πολλαπλασιαστούν στον οργανισμό σας, αλλά να γίνουν και περισσότερα μεταδοτικά!

Οι sd ιοί τιμωρούν... γι' αυτό να ακολουθείτε με "θρησκευτική ευλάβεια" τις οδηγίες του γιατρού σας (τώρα αν θα πω για το παράδειγμα γνωστής μου, που κάποιος γιατρός της είπε ότι έχει βαριάς μορφής ιγμορίτιδα και της έδωσε ισχυρή αντιβίωση, ενώ ένας άλλος γιατρός δεν της βρήκε τίποτα, θα με πείτε κακό, αλλά τέλος πάντων). Ποιου γιατρού όμως; αυτού που θα σας προφυλάξει από τα sd βακτήρια ή αυτού που θα σας προφυλάξει από τις αρλούμπες του άλλου γιατρού σας;
Αν η θεραπεία δεν επιτευχθεί, τα sd βακτήρια ενισχύονται και γίνονται πιο μεταδοτικά!
(Ουστ από δω βρωμοβακτήριο, τρομάζεις το παιδί μου)

quote:
Ομως και στο σπίτι θα πρέπει να επιδεικνύουμε ιδιαίτερη προσοχή στην καθαριότητα, ιδιαίτερα των χεριών. Το πλύσιμο των χεριών μετά τη χρήση της τουαλέτας, όπως και πριν από το φαγητό, είναι επιβεβλημένο.

Ευτυχώς που μας το είπαν... εγώ προσωπικά δεν έπλενα τα χέρια μου, ούτε όταν έκανα ντους - τώρα όμως ΞΕΡΩ!

quote:
Αποφεύγετε επίσης να μοιράζεστε τις πετσέτες

Επίσης, αποφεύγετε να μοιράζεστε μπλουζάκια ή boxerάκια με τη σύντροφό σας (τώρα το ότι συνευρίσκεστε ερωτικά, ήτοι κολλάτε ο ένας με τον άλλο είναι αδιάφορο, το sex θα σας το κόψουμε αργότερα), αποφύγετε να χρησιμοποιείτε το ίδιο ποτήρι, το ίδιο κουτάλι, το ίδιο μαχαίρι (εκτός αν αποφασίσετε να αυτοκτονήσετε παρέα, χάρη στα sd βακτήρια), αποφύγετε να μοιράζεστε ιδέες, απόψεις κλπ. κλπ.

quote:
Μεγάλη προσοχή απαιτείται και στην κουζίνα, γιατί το βακτήριο E. Coli παραμονεύει στα κρέατα και στις επιφάνειες κοπής τους.

Αχ, τι ωραίο βακτηριόνομα... E. Coli, μάλλον είναι ο πληθυντικός του "E, κώλ...."

Δυνατό άρθρο, με sd νοήματα. Να δω τι άλλο θα βρουν για να τρομάξουν τους ανίδεους.
Πρόταση : αν εμφανιστούν super(duper) βακτήρια στο σπίτι σας, καλέστε το Super(χωρίς duper)man, αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ, επουδενί μη μοιραστείτε τη στολή του.

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/08/2010, 22:11:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/08/2010, 08:19:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Έξι κρούσματα ναρκοληψίας σε άτομα που είχαν εμβολιαστεί κατά της πανδημίας της γρίπης Α/Η1Ν1 γνωστή και ως η γρίπη των χοίρων, έχουν αναφερθεί στη Γαλλία από τη Δευτέρα στη γαλλική Υπηρεσία Υγειονομικής Ασφάλειας Προϊόντων Υγείας (Afssaps).

Πέντε από τα κρούσματα αυτά προέκυψαν μετά τη χορήγηση του εμβολίου Pandemrix του βρετανικού φαρμακευτικού εργαστηρίου GlaxoSmithKline και ένα μετά τη χορήγηση του Panenza του Sanofi-Pasteur.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Afssaps «δεν έχει αποδειχθεί η ύπαρξη σχέσης ανάμεσα στον εμβολιασμό κατά της γρίπης Α/Η1Ν1 και την εμφάνιση ναρκοληψίας».

Πριν τη Γαλλία είχαν παρουσιαστεί 6 κρούσματα ναρκοληψίας στη Σουηδία και 6 στη Φιλανδία. Μέχρι σήμερα έχουν αναφερθεί στην Ευρώπη 22 κρούσματα ναρκοληψίας, ανάμεσά τους και πολλά παιδιά, μετά τον εμβολιασμό τους κατά της γρίπης των χοίρων, συνολικά έχουν εμβολιαστεί περισσότεροι από 30 εκατομμύρια άνθρωποι.

Η ναρκοληψία είναι μια χρόνια, νευρολογική διαταραχή που οφείλεται στην ανεπάρκεια του εγκεφάλου να ρυθμίζει τους κύκλους κατά τους οποίους ο ασθενής κοιμάται ή είναι ξύπνιος.

http://www.newsbeast.gr/world/arthro/35224/anisuhia-stin-europi-gia-ta-krousmata-narkolipsias/Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/09/2010, 00:44:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Και μέσα σε όλα, οι νέοι "ΑΤΡΩΤΟΙ" super(duper) ιοί. Παραθέτω από το διαδικτυακό τόπο www.espressonews.gr (ναι, ακόμα και εγώ ο δήθεν "σοβαρός" μπήκα... ) με την επιφύλαξη της επιβεβαίωσης του άρθρου :


Μαθημα πρωτο.Δεν ενημερωνομαστε για θεματα υγειας απο την εσπρεσσο.


quote:
Νέοι, άτρωτοι σούπερ ιοί
21.8.2010
Τα νέα σούπερ βακτήρια


Μαθημα δευτερο.Αλλο ιός και ΑΛΛΟ βακτηριο!

quote:

Αν τα super(duper) βακτήρια είναι άτρωτα ακόμα και από τα πιο ισχυρά αντιβιοτικά, τότε πως η ορθότητα της λήψης των τελευταίων θα περιορίσει την εξάπλωση των sd (=super duper) βακτηρίων;


Μια υπερβολη του γραφόντος.Υπαρχουν βακτηρια που ειναι ανθεκτικα σε πολλα αντιβιοτικα και μερικα που ειναι ανθεκτικα στα καινουργια.Με αντιβιογραμμα βρισκεις σε ποιο,(απο συγκεκριμενο αριθμο αντιβιοτικων καθε φορα) ειναι ανθεκτικο το βακτηριο και σε ποια ειναι ευαισθητο.Μετα το μικροβιολογικο εργαστηριο δινει την λιστα στον κλινικό γιατρό.

quote:
Τρομολαγνικό μου ακούγεται... αμάν, ένα βακτήριο κυκλοφορεί στην οθόνη μου!!!

Αντιθετως.Ειναι ενας βασικος κανονας υγιεινης και μαλιστα προληπτικου χαρακτηρα (ωστε να μην μολυνθεις και αρρωστησεις.

quote:
Οι sd ιοί τιμωρούν... γι' αυτό να ακολουθείτε με "θρησκευτική ευλάβεια" τις οδηγίες του γιατρού σας (τώρα αν θα πω για το παράδειγμα γνωστής μου, που κάποιος γιατρός της είπε ότι έχει βαριάς μορφής ιγμορίτιδα και της έδωσε ισχυρή αντιβίωση, ενώ ένας άλλος γιατρός δεν της βρήκε τίποτα, θα με πείτε κακό, αλλά τέλος πάντων). Ποιου γιατρού όμως; αυτού που θα σας προφυλάξει από τα sd βακτήρια ή αυτού που θα σας προφυλάξει από τις αρλούμπες του άλλου γιατρού σας;

Ποτε πηγε η φιλη σου στους 2 γιατρους;Πχ οταν επισκεφτηκε τον δευτερο οταν ειχαν υποχωρησει τα συμπτωματα μπορει να μην μπορεσε να κανει διαγνωση αυτος ο γιατρος η να ειδε την ιγμοριτιδα σε υφεση κτλ και να σκεφτηκε οτι δεν χρειαζεται αντιβιοση...

quote:
Δυνατό άρθρο, με sd νοήματα. Να δω τι άλλο θα βρουν για να τρομάξουν τους ανίδεους.

Ενω εσυ εχεις ιδεα ε;Πχ ξερεις την διαφορα ιου και βακτηριου,ξερεις τι θα πει αντιβιογραμμα κτλ

To αρθρο με εξαιρεση το οτι εμπλεξε ιους και βακτηρια,καλα τα λεει.Και ολα αυτα που λεει για πλυσιμο χεριων,να μην μοιραζεσαι πεσετες,να τρως καλα μαγειρεμενο φαγητο κτλ ειναι απο τους βασικους κανονες υγιεινης που σκοπο εχουν την προληψη της μεταδοσης παθογονων μικροοργανισμων ωστε να αποφυγεις την μολυνση και την ασθενεια.(αποφευγοντας ετσι παραλληλα να κανεις πλουσιοτερες τις σατανικες φαρμακοβιομηχανιες.

ΥΓ.Ελπιζω να εμαθες τουλαχιστον οτι αλλο ιος και αλλο βακτηριο ε;;;

quote:
Γιατί; Για να μην έχει ο άνθρωπος τα κατάλληλα αντισώματα,με τους νέους ιούς που περιλαμβάνουν ,τα νέα εμβόλια;

Γιατι οι ιοι της γριπης μεταλλασονται συνεχεια.Συνεχεια εμφανιζονται νεοι ιοι τους οποιους δεν πιανουν τα αντισωματα που δημιουργει το προηγουμενο εμβολιο!

ΥΓ Και αλλο βακιλος της φυματιωσης και αλλο ιος της γρίπης.Μην μπλεκεις τον ενα μολυσματικο οργανισμο με τον αλλο.

The plural of anecdote is not data.

Edited by - medtech on 09/09/2010 00:46:06

Edited by - medtech on 09/09/2010 00:48:33

Edited by - medtech on 09/09/2010 00:50:11Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kostakis
Πλήρες Μέλος

Greece
944 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/09/2010, 01:15:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kostakis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα σε όλους

Αγαπητή Medtech

quote:
Μαθημα πρωτο.Δεν ενημερωνομαστε για θεματα υγειας απο την εσπρεσσο.

Καλή αρχή, προχώρα στο παρασύνθημα. ’λλωστε είναι πασιφανής η έλλειψη χιούμορ στις τοποθετήσεις σου, με το συμπάθειο.

quote:
Μαθημα δευτερο.Αλλο ιός και ΑΛΛΟ βακτηριο!

Μισό λεπτάκι να ενημερώσω την Κάτια (τη συντάκτρια), γιατί μάλλον δεν το γνωρίζει.

quote:
Μια υπερβολη του γραφόντος.

Ακριβώς... δεν είναι βέβαια και η μόνη!!
Είναι γράφουσα, αλλά αυτό θα στο συγχωρήσω

quote:
Αντιθετως.Ειναι ενας βασικος κανονας υγιεινης και μαλιστα προληπτικου χαρακτηρα (ωστε να μην μολυνθεις και αρρωστησεις.

Δε θα διαφωνήσω, αλλά ενέταξέ το λίγο στο υπόλοιπο κείμενο και θα καταλάβεις τη σάτιρα.
Εγώ δεν αρρωσταίνω, αλλά για τους υπόλοιπους, καλό είναι.

quote:
Ποτε πηγε η φιλη σου στους 2 γιατρους;Πχ οταν επισκεφτηκε τον δευτερο οταν ειχαν υποχωρησει τα συμπτωματα μπορει να μην μπορεσε να κανει διαγνωση αυτος ο γιατρος η να ειδε την ιγμοριτιδα σε υφεση κτλ και να σκεφτηκε οτι δεν χρειαζεται αντιβιοση...

Φυσικά και όχι. Πήγε "καπάκι", γιατί τρόμαξε με τα ευρήματα. Βλέπεις, ανήκει στην κατηγορία αυτών που δεν εμπιστεύονται μόνο μία γνώμη και, ίσως, κάποιες φορές να κάνει και καλά (και κάποιες άλλες όχι).

quote:
Να δω ποσοι αλλοι ανιδεοι θα ασχοληθουν με αντικειμενα εκτος ειδικοτητας τους πετωντας αρλουμποσχολια.

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και ανταποδίδω.

quote:
To αρθρο με εξαιρεση το οτι εμπλεξε ιους και βακτηρια,καλα τα λεει.

’παξ και τα μπέρδεψε όμως, μάλλον τα χάνει λίγο και ασχολείται με γενικότητες.

quote:
Και ολα αυτα που λεει για πλυσιμο χεριων,να μην μοιραζεσαι πεσετες,να τρως καλα μαγειρεμενο φαγητο κτλ ειναι απο τους βασικους κανονες υγιεινης που σκοπο εχουν την προληψη της μεταδοσης παθογονων μικροοργανισμων ωστε να αποφυγεις την μολυνση και την ασθενεια.

Δε θα διαφωνήσω καθόλου σε αυτό, αλλά και η πολύ "Κατακουζινίτιδα" με τα Betadin και τα λοιπά θα μας "στείλει" στο τέλος νωρίτερα από νευρικό κλονισμό. Λίγη χαλάρωση δε βλάπτει, δε ζούμε και σε θερμοκοιτίδα.

quote:
(αποφευγοντας ετσι παραλληλα να κανεις πλουσιοτερες τις σατανικες φαρμακοβιομηχανιες).

Και τους κάθε λογής πλασιέ τους... μην ξεχνιόμαστε, σωστά;

quote:
ΥΓ.Ελπιζω να εμαθες τουλαχιστον οτι αλλο ιος και αλλο βακτηριο ε;;;

Κάτια, το άκουσες; να το γράψεις 100 φορές για τιμωρία... "ΑΛΛΟ ΙΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΒΑΚΤΗΡΙΟ"

Χωρίς παρεξήγηση πάντως, δε θα ήθελα ποτέ να συναντηθούμε εμείς οι δύο. Και μόνο η σκέψη να με περιμένεις με το αντισηπτικό για τη χειραψία, μου δημιουργεί παρενέργειες. Ιντερνετικά και αγαπημένοι(;) λοιπόν... και, καλού-κακού, πρόσθεσε λίγο θετικό χιούμορ στις απαντήσεις σου. Η "ψυχρή" επιστήμη μπορεί να είναι πολύ επωφελής γνωσεολογικά, αλλά η κυνικότητά της δυσχεραίνει την επικοινωνία. Εκτός αν ο σκοπός ΔΕΝ είναι η επικοινωνία...

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/09/2010, 20:23:13  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Φυσικά και όχι. Πήγε "καπάκι", γιατί τρόμαξε με τα ευρήματα. Βλέπεις, ανήκει στην κατηγορία αυτών που δεν εμπιστεύονται μόνο μία γνώμη και, ίσως, κάποιες φορές να κάνει και καλά (και κάποιες άλλες όχι).


Βεβαια υπαρχει και το ενδεχομενο η διαγνωση να ειναι αναλογη με την φαρμακευτικη εταιρια - χορηγο του γιατρου. Το λεω γιατι ειμαι παθων, οπου για την περιπτωση μου, πηγα σε 7 ορθοπεδικους και αλλαξα 7 αναλγητικα!!!


NOVUS ORDO SECLORUM
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/09/2010, 22:30:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Μισό λεπτάκι να ενημερώσω την Κάτια (τη συντάκτρια), γιατί μάλλον δεν το γνωρίζει.

Και προφανως ουτε εσυ γιατι τα εμπλεξες ολα στο μυαλο σου με την γριπη (που ειναι ίωση και οχι βακτηριακη λοιμωξη).

quote:
Ακριβώς... δεν είναι βέβαια και η μόνη!!
Είναι γράφουσα, αλλά αυτό θα στο συγχωρήσω

Σιγα τα ωα

quote:
Δε θα διαφωνήσω, αλλά ενέταξέ το λίγο στο υπόλοιπο κείμενο και θα καταλάβεις τη σάτιρα.
Εγώ δεν αρρωσταίνω, αλλά για τους υπόλοιπους, καλό είναι.

Συγχαρητηρια ιατρικο θαυμα και βιολογικο φαινομενο.

quote:
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και ανταποδίδω

Εδω γελαμε.Ο κυριος ασχετος ανταποδιδει σε ατομο με πανεπιστημιακες γνωσεις βιολογιας.

quote:
’παξ και τα μπέρδεψε όμως, μάλλον τα χάνει λίγο και ασχολείται με γενικότητες.

Αντιθετως.Εντοπιζω το μοναδικο προβλημα στο οτι μπουρδουκλωσε την εννοια ιου και βακτηριου (οπως και εσυ για να κανεις χιουμορακι με sd ιους που ομως δεν ειναι ιοι αλλα βακτηρια χεχεχε).

quote:
Δε θα διαφωνήσω καθόλου σε αυτό, αλλά και η πολύ "Κατακουζινίτιδα" με τα Betadin και τα λοιπά θα μας "στείλει" στο τέλος νωρίτερα από νευρικό κλονισμό. Λίγη χαλάρωση δε βλάπτει, δε ζούμε και σε θερμοκοιτίδα.

Φιλε κανεις δεν ειπε να πασαλειβεσαι με bentatin σαν τον Κατακουζηνο.Να πλενεις τα χερακια σου ομως πριν φας ειναι πολυ καλη συμβουλη ομως.Η μηπως εσυ δεν τα πλενεις;;

quote:
Χωρίς παρεξήγηση πάντως, δε θα ήθελα ποτέ να συναντηθούμε εμείς οι δύο. Και μόνο η σκέψη να με περιμένεις με το αντισηπτικό για τη χειραψία, μου δημιουργεί παρενέργειες. Ιντερνετικά και αγαπημένοι(;) λοιπόν... και, καλού-κακού, πρόσθεσε λίγο θετικό χιούμορ στις απαντήσεις σου. Η "ψυχρή" επιστήμη μπορεί να είναι πολύ επωφελής γνωσεολογικά, αλλά η κυνικότητά της δυσχεραίνει την επικοινωνία. Εκτός αν ο σκοπός ΔΕΝ είναι η επικοινωνία...

Αυτο με το αντισηπτικο και την χειραψια το εβγαλες εσυ με το μυαλουδακι σου.Εαν ειχα αυτη την νοοτροπια θα επρεπε να ειχα παραιτηθει απο την δουλεια μου.Πχ. μολις προχθες επεξεργαστηκα 2 καλλιεργειες θετικες για μυκοβακτηριδιο της φυματιωσης (που σημαινει οτι στο θρεπτικο υποστρωμα υπηρχαν κατι δισεκατομμυρια βακτηρια).Ενω κινουμαι συνεχεια διπλα σε ενα παγκο καλλιεργειων με δισεκατομμυρια βακτηρια και μυκητες (μεσα στα τρυβλια θρεπτικων υποστρωματων οπου ανεπτυχθηκαν φυσικα).Ασε τους αρρωστους με τους οποιους ερχομαι διαρκως face to face.

Ολα αυτα που λες για ψυχρη και κυνικη επιστημη ειναι επισης δικες σου ιδεοφαντασιες και παρερμηνειες του τι ειναι επιστημη.Η επιστημη ειναι μεθοδος ερευνας και κακως την προσωποποιεις.Οσο για την δυσχερεια της επικοινωνιας μαλλον δεν μπορεις να χωνεψεις οτι σου χαλασα λιγο το "χιουμορακι" (δηλ τις βλακειες που εγραψες για sd ιους).

Απο τον παντογνωστη trexagireve

quote:
Απο τους γιατρούς χωρίς σύνορα, σε σχετικό με την φυματίωση, θέμα τους, στην ιστοσελίδα τους, τονίζουν, μεν την επικινδυνότητα της νόσου,αλλά βλέπουμε και μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία, που δέιχνουν, ότι η έξαρση, για εμβόλια,είναι η πανδημία που έρχετια και πλέον,κάνουμε εμβόλια και για την κοινή γρίπη...
Γιατί; Για να μην έχει ο άνθρωπος τα κατάλληλα αντισώματα,με τους νέους ιούς που περιλαμβάνουν ,τα νέα εμβόλια;
Ας δούμε όμως,μερικά χαρακτηριστικά κομμάτια του:
"Κάθε χρόνο, 9 εκατομμύρια άνθρωποι προσβάλλονται από φυματίωση

Συγχαρητηρια για αλλη μια φορα ελαμψε η αμαθεια σου.Εμπλεξες τους ιους της γριπης με τα μυκοβακτηριδια της φυματιωσης!Ευγεεεεεε!

The plural of anecdote is not data.

Edited by - medtech on 09/09/2010 23:25:57

Edited by - medtech on 09/09/2010 23:26:36

Edited by - medtech on 09/09/2010 23:27:00Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/09/2010, 22:36:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΩΠΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΤΡΕΧΑΓΥΡΕΥΕ

quote:
Βρε συ απατεώνισα, medtech,ποιά...μικροβιολογικά εργαστήρια, επικαλείσαι;

Τα μικροβιολογικα εργαστηρια της Ελλαδας.Σε ενα απο αυτα εργαζομαι και εγω και ενα απο τα καθηκοντα μου ειναι η επεξεργασια των δειγματων των υποπτων για φυματιωση και αλλες ασθενειες απο μυκοβακτηριδια.

Τυπικος ξερολας κυριε τρεχαγυρευε που αναθεμα και εαν ξερεις τι εστι μυκοβακτηριδιο.

quote:

Τόσο εκτός πραγματικότητας βρίσκεσαι;Δεν μου λες, ο ..πρόεδρος του σωματείου, που λές, ότι ανήκεις, γιατί έλεγε, ότι ψεύδεσαι,λέγοντας ότι ανήκεις στο σύλλογο τους, στο μήνυμα που διάβασα για σένα;.....


ΤΙ ΕΙΠΕΣ;ΠΟΤΕ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΑΝΗΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ;;;ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ!

Ποιο μηνυμα διαβασες για μενα ρε συκοφαντη!Φερε το εδω ρε συκοφαντη ε συκοφαντη!

quote:

Τέσπα...Η φυματίωση ....αστοιχείωτη, ημιμαθή, έχει αντιμετωπιστεί, με τη δημιουργία των κατάλληλων αντισωμάτων, στον ανθρώπινο οργανισμό εδώ και δεκαετίες, γι αυτό δεν κάνανε πια τέτοια εμβόλια......Γιατί να γίνει;...
Για άσκηση;..Κάντε ένα εμβόλιο, μπορείτε;...
Δεν μου λες,γιατί ο ιός της γριπης, έπαψε να είναι πανδημία;....
Και τα εμβόλια;Τι θα τα κάνουμε;Υπήρχε και δεύτερο,λέει...
Ή να τα κάνουμε, έτσι κι αλλοιώς, για να μην πάνε τζάμπα;
Για διασκέδασε μας, καλή μου.....


Αστειωτε και ημιμαθη.

Που δεν εχεις ιδεα απο βιολογια.

ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ.

Εμβολιο για την φυματιωση υπαρχει και λειτουργει μια χαρα.

Ποσοι ομως νεοι εχουν κανει το εμβολιο ε; Και μαλιστα την κατάλληλη στιγμη εχω να προσθέσω;

Ο ιος της γριπης ειναι πανδημια;Αλλο ενα λαμπρο πονημα ενος μυαλου που θα το ζηλευε και ο Αινσταιν!Φυσικα εγω η ημιμαθης εκατσα και εγραψα οτι οι ιοι της γριπης μεταλλασονται,οτι τα αντισωματα που λειτουργουσαν για τα παλια στελεχη παυουν να ειναι αποτελεσματικα και οτι πανδημιες προκαλουν οι ιοι της γριπης με μεγαλες μεταλΛαγες στα αντιγονα τους.Παντα θα υπαρχει κινδυνος για πανδημιες και παντα θα αγρυπνει η επιστημη για να αντιμετωπισει τους νεους επικινδυνους ιους (ωστε να επιζουν δυστυχως και φρουτα σαν και εσενα και να συκοφαντουν).

The plural of anecdote is not data.

Edited by - medtech on 09/09/2010 22:37:39

Edited by - medtech on 09/09/2010 22:44:07

Edited by - medtech on 09/09/2010 22:49:02

Edited by - medtech on 09/09/2010 22:52:29

Edited by - medtech on 09/09/2010 23:11:20Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/09/2010, 22:51:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Τόσο εκτός πραγματικότητας βρίσκεσαι;Δεν μου λες, ο ..πρόεδρος του σωματείου, που λές, ότι ανήκεις, γιατί έλεγε, ότι ψεύδεσαι,λέγοντας ότι ανήκεις στο σύλλογο τους, στο μήνυμα που διάβασα για σένα;.....ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΠΟΥ ΕΓΩ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΨΕΥΔΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ!


ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ!

The plural of anecdote is not data.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Διαχειριστής

Greece
3627 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/09/2010, 22:55:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
..... απολαυστική όπως πάντα


(δεν είναι compliment για να ηρεμήσω τα πνεύματα το είπα )

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/09/2010, 22:58:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
..... απολαυστική όπως πάντα

Αυτο το forum ειναι γεματο απολαυσεις οπως βλεπεις.Πχ ελεεινα υποκειμενα που δεν φτανει που δεν ξερουν την τυφλα τους για το θεμα της συζητησης εχουν το ΘΡΑΣΟΣ να λερωνουν την τιμη και την υποληψη των συνομιλητων τους.

The plural of anecdote is not data.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Διαχειριστής

Greece
3627 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/09/2010, 23:10:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Οι φτωχές ιατρικές μου γνώσεις επιπέδου PHTLS (ξέρεις υποθέτω)
λένε οτι και οι δυο λέτε πάνω κάτω τα ίδια
(εξαιρώντας τους χαρακτηρισμούς που εκτοξεύετε)
Αν και δε βρήκα σε ποιο σημείο σου λέει αυτά που παραθέτεις
(όχι οτι έψαξα και πολύ)
Νομίζω οτι ο φίλτατος Ευάγγελος πρέπει να δώσει μια εξήγηση ,
γιατί άλλο να υπάρχει διαφωνία άποψης (έστω και λανθασμένης)
κι άλλο προσωπική επίθεση και άλλο ... "συκοφαντία"
(όπως το ερμηνεύεις)

Edited by - AitheroVamon on 09/09/2010 23:11:18Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/09/2010, 23:19:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Οι φτωχές ιατρικές μου γνώσεις επιπέδου PHTLS (ξέρεις υποθέτω)
λένε οτι και οι δυο λέτε πάνω κάτω τα ίδια
(εξαιρώντας τους χαρακτηρισμούς που εκτοξεύετε)
Αν και δε βρήκα σε ποιο σημείο σου λέει αυτά που παραθέτεις
(όχι οτι έψαξα και πολύ)
Νομίζω οτι ο φίλτατος Ευάγγελος πρέπει να δώσει μια εξήγηση ,
γιατί άλλο να υπάρχει διαφωνία άποψης (έστω και λανθασμένης)
κι άλλο προσωπική επίθεση και άλλο ... "συκοφαντία"
(όπως το ερμηνεύεις)

Ποιοι λενε πανω κατω τα ιδια;Εγω και ο trexagireve;;Στο θεμα της γριπης;

Διαβασες καλα το θεμα;

Και εαν περιμενεις εξηγησεις απο αυτο το υποκειμενο που με συκοφαντει αδιαντροπα θα περιμενουμε πολυ.

Παντως εγω τον ανεφερα σε διαχειριστη.

Την συκοφαντικη δημοσιευση του του θα τη βρεις στην παρουσα σελιδα καμια δεκαπενταρια μηνυματα πιο πανω απο το παρον!

Και παλι ΠΡΟΚΑΛΩ τον συκοφαντη trexagireve που ισχυριζεται οτι α)εγω δηλωσα οτι ανηκω σε σωματειο !!!!!!! και β)οτι επισης διαβασε και μηνυμα απο προεδρο του σωματειου που ελεγε οτι ψευδομαι!!!!!! να φερει εδω τα μηνυματα αυτα για να τα δουμε!


The plural of anecdote is not data.

Edited by - medtech on 09/09/2010 23:21:52Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kostakis
Πλήρες Μέλος

Greece
944 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/09/2010, 23:49:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kostakis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα σε όλους

Πάμε λοιπόν και πάλι στη medtech

quote:
Και προφανως ουτε εσυ γιατι τα εμπλεξες ολα στο μυαλο σου με την γριπη (που ειναι ίωση και οχι βακτηριακη λοιμωξη).

Και προφανώς δεν κατάλαβες ότι το θέμα με τη γρίπη δεν έχει (για μένα) καμία σχέση με το άρθρο (για γέλια) που παρέθεσα. ’κυρη λοιπόν...

quote:
Συγχαρητηρια ιατρικο θαυμα και βιολογικο φαινομενο.

Παρακαλώ, τίποτα. Φροντίζω να διατηρώ τις αποστάσεις από λάθος παρενέργειες.

quote:
Ο κυριος ασχετος ανταποδιδει σε ατομο με πανεπιστημιακες γνωσεις βιολογιας.

Είπαμε ότι η ευγένεια δεν είναι και το δυνατό σου σημείο, αλλά το προσπερνάω. Αν δε σου αρέσει το χιούμορ, δικαίωμά σου, αλλά μπορείς να απαντάς και πιο ευγενικά. Αλλά ξέχασα, εσύ είσαι πανεπιστήμων...
Όσο για μένα, μην ψάξεις το τι είμαι. Δε νομίζω να σε ενδιαφέρει.

quote:
(οπως και εσυ για να κανεις χιουμορακι με sd ιους που ομως δεν ειναι ιοι αλλα βακτηρια χεχεχε).

Κι εγώ εντοπίζω το πρόβλημα στο ότι έχεις παντελή έλλειψη του χιούμορ και αρπάζεσαι με το καθετί, αλλά ακόμα περιμένω την επιβεβαίωση για τα θύματα της πανδημίας.
Κακομοίρια... ασχολείστε και με τη στατιστική.

quote:
Φιλε

Δεν έχεις κάνει καμία προσπάθεια επί τούτου, οπότε δεν μπορώ να σε αντιμετωπίσω παρομοίως... αν και μάλλον προς ειρωνεία μου φέρνει.

quote:
Αυτο με το αντισηπτικο και την χειραψια το εβγαλες εσυ με το μυαλουδακι σου.

Και κάποιοι άλλοι έβγαλαν από τα μυαλουδάκια τους παραμύθια περί πανδημίας και φάγανε (θέλαμε, δε θέλαμε) τα ελάχιστα από το υστέρημά μας. Όσο λοιπόν θα αποδεικνύονται απάτες οι ψεύτικοι συναγερμοί, τόσο θα τα χώνω και ας θίγεται όποιος θέλει. Καρφί δε μου καίγεται.

quote:
Ολα αυτα που λες για ψυχρη και κυνικη επιστημη ειναι επισης δικες σου ιδεοφαντασιες και παρερμηνειες του τι ειναι επιστημη.

Μισό λεπτό να κρατήσω σημειώσεις για το τι είναι επιστήμη... βλέπεις η μόνη επιστήμη είναι η βιολογία, όλες οι υπόλοιπες είναι απλά οδοντόπαστες.

quote:
Η επιστημη ειναι μεθοδος ερευνας

Ωραία... το αποθήκευσα και θα το διαβάζω 5 φορές τη μέρα.

quote:
και κακως την προσωποποιεις.

Δε φταίω εγώ αν μου δώθηκε το δικαίωμα, ένεκα της επίθεσής σου. Στο κάτω της γραφής, θα μπορούσες κάλλιστα να υποστηρίξεις τις θέσεις σου, χωρίς χαρακτηρισμούς. Όταν όμως έπρεπε να απαντήσεις επί πραγματικών αριθμών, έκανες τουμπεκί γιατί δε σε έπαιρνε. Την επιστήμη λοιπόν να την υπηρετείς από το μετερίζι σου, αλλά έχε υπόψη σου ότι δεν είσαι η μόνη.

quote:
Οσο για την δυσχερεια της επικοινωνιας μαλλον δεν μπορεις να χωνεψεις οτι σου χαλασα λιγο το "χιουμορακι" (δηλ τις βλακειες που εγραψες για sd ιους).

Το φαντάστηκα ότι δε θα σου άρεσε, αλλά βλέπεις σε κάποιους αρέσει και η ελαφρή πλευρά του πράγματος και το πήραν χαλαρά. Το ότι "θίγεσαι", όποτε τίθεται θέμα για φαρμακευτικές αγωγές, εμβολιασμούς κλπ συμπράκαλα θα μπορούσε να αποτελεί καλή ένδειξη για τη σχέση σου με την επιστήμη που υπηρετείς, αλλά επειδή είμαι θετικός σαν άνθρωπος δε θα υποστηρίξω ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Τέλος θα σου υπενθυμίσω κάποιες ερωτήσεις που σου έκανα με θετική προδιάθεση και αγνόησες παντελώς

Απεστάλη: 05/07/2010, 08:07:04

quote:
Για την οικονομική πολιτική των φαρμακοβιομηχανιών, επέτρεψέ μου να είμαι αρκετά επιφυλακτικός. ’λλωστε, αν επιτελούν καθαρά κοινωνικό (μην πω και κοινωφελή) σκοπό, για ποιο λόγο είναι εισηγμένες στα χρηματιστήρια;

Απεστάλη: 20/07/2010, 21:55:38

quote:
είναι δυνατή η παρασκευή ενός τέτοιου εμβολίου και αν ναι, πως αυτό συμβιβάζεται με αυτό που αντιλήφθηκα να αναφέρεις σε προηγούμενη παρέμβασή σου (Απεστάλη: 08/07/2010, 20:14:35) σχετικά με τις διαρκείς μεταλλάξεις του ιού που κάνουν αναποτελεσματικά τα αμέσως προηγούμενα εμβόλια για την αμέσως επόμενη γρίπη;

(Εκτός αν θες να περιμένω να βγει το εμβόλιο...)

Κωστάκης (το φιλικά αναιρείται στην περίπτωση αυτή, όσο και να το θέλω)


Εν οίδα ότι ουδέν είδα!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/09/2010, 01:00:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Και προφανώς δεν κατάλαβες ότι το θέμα με τη γρίπη δεν έχει (για μένα) καμία σχέση με το άρθρο (για γέλια) που παρέθεσα. ’κυρη λοιπόν.

Και ομως εχει.Στο πνευμα της αμφισβητησης της επικινδυνοτητας των λοιμωξεων το εγραψες και αυτο.

quote:
Είπαμε ότι η ευγένεια δεν είναι και το δυνατό σου σημείο, αλλά το προσπερνάω. Αν δε σου αρέσει το χιούμορ, δικαίωμά σου, αλλά μπορείς να απαντάς και πιο ευγενικά. Αλλά ξέχασα, εσύ είσαι πανεπιστήμων...
Όσο για μένα, μην ψάξεις το τι είμαι. Δε νομίζω να σε ενδιαφέρει.

Παρακαλω φερε εδω υπερσυνδεσμο απο μηνυμα μου οπου ισχυριζομαι οτι ειμαι πανεπιστημων.

Ειχες δηλωσει λογιστης νομίζω;

quote:
Κι εγώ εντοπίζω το πρόβλημα στο ότι έχεις παντελή έλλειψη του χιούμορ και αρπάζεσαι με το καθετί, αλλά ακόμα περιμένω την επιβεβαίωση για τα θύματα της πανδημίας.
Κακομοίρια... ασχολείστε και με τη στατιστική.

Ασχολουμαστε ομως και με τα βιολογικα φαινομενα (που δεν ασχολουνται οι λογιστες).Και ξερουμε οτι υπαρχει παντα η πιθανοτητα faulse alarm.Επισης ξερουμε οτι καλυτερα να παρεις μετρα,παρα να μην παρεις και να κλαις αργοτερα.Θυμομαστε τις μεγαλες πανδημιες γριπης του παρελθοντος που ειχαν πιο πολλα θυματα και απο τους 2 παγκοσμιους πολεμους μαζι.Ξερουμε οτι οι ιοι της γριπης ειναι RNA ιοι και μεταλλασονται πολυ ευκολα.Ξερουμε ποτε οι ιοι της γριπης γινονται ικανοι να προκαλεσουν πανδημιες.Ολα αυτα που δεν τα ξερεις εσυ και γιαυτο χαφτεις τις πατατες που κυκλοφορουν περι συνωμοσιας των εταιριων...

quote:
Και κάποιοι άλλοι έβγαλαν από τα μυαλουδάκια τους παραμύθια περί πανδημίας και φάγανε (θέλαμε, δε θέλαμε) τα ελάχιστα από το υστέρημά μας. Όσο λοιπόν θα αποδεικνύονται απάτες οι ψεύτικοι συναγερμοί, τόσο θα τα χώνω και ας θίγεται όποιος θέλει. Καρφί δε μου καίγεται.

Τοσα ξερεις τοσα λες.Δεν διαβασες καθολου το κοματι που εγραψα εδω,που λεει για τις μεταλλαξεις των ιων της γριπης και το γεγονος οτι οι επιστημονες παρακολουθουν τις μεταλλαξεις για να δουν ποτε ενας ιος δυναται να προκαλεσει πανδημια (hint:οταν ανακατευεται το γενετικο υλικο ενος ιου γριπης που προσβαλει ανθρωπους με το γενετικο υλικο ενος ιου γριπης που προσβαλει ζωα);

Η αν το διαβασες το ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΣ;

Και φυσικα κρινεις εκ των υστερων,ξεχνωντας οτι οι επιστημονες δεν εχουν την μαγικη σφαιρα για να τους δινει μελλοντικες πληροφοριες για την επικινδυνοτητα του ιου.Εκτιμησεις κανουν.

Φυσικα αν οι επιστημονες δεν εκαναν τιποτα και ο ιος αρχιζε να θεριζει μαζικα,παλι θα πετιοταν τυποι σαν και σενα να ωρυονται για τις εταιριες που δεν τις συνεφερε το εμβολιο και δεν το παρασκευασαν μαζικα,αφηνωντας τον κοσμο να πεθανει για να μην χασουν φραγκα μπλα μπλα μπλα

quote:
Μισό λεπτό να κρατήσω σημειώσεις για το τι είναι επιστήμη... βλέπεις η μόνη επιστήμη είναι η βιολογία, όλες οι υπόλοιπες είναι απλά οδοντόπαστες.

Οχι φυσικα δεν ειναι η μονη επιστημη ουτε ποτε ισχυριστηκα κατι τετοιο.Αλλα δεν πρεπει να ανακατευονται μη ειδικοι σε πεδια αγνωστα σε αυτους για να μην καταληξουν να μιλανε οπως εσυ kostakis.Μεινε στην ειδικοτητα σου και μην ανακατευεσαι σε αλλες.

quote:
Δε φταίω εγώ αν μου δώθηκε το δικαίωμα, ένεκα της επίθεσής σου. Στο κάτω της γραφής, θα μπορούσες κάλλιστα να υποστηρίξεις τις θέσεις σου, χωρίς χαρακτηρισμούς. Όταν όμως έπρεπε να απαντήσεις επί πραγματικών αριθμών, έκανες τουμπεκί γιατί δε σε έπαιρνε. Την επιστήμη λοιπόν να την υπηρετείς από το μετερίζι σου, αλλά έχε υπόψη σου ότι δεν είσαι η μόνη.

Ποτε εγω εκανα τουμπεκι;

Τα ειπαμε και τα ξαναειπαμε.Αλλα κωφευεις.


quote:
Το φαντάστηκα ότι δε θα σου άρεσε, αλλά βλέπεις σε κάποιους αρέσει και η ελαφρή πλευρά του πράγματος και το πήραν χαλαρά. Το ότι "θίγεσαι", όποτε τίθεται θέμα για φαρμακευτικές αγωγές, εμβολιασμούς κλπ συμπράκαλα θα μπορούσε να αποτελεί καλή ένδειξη για τη σχέση σου με την επιστήμη που υπηρετείς, αλλά επειδή είμαι θετικός σαν άνθρωπος δε θα υποστηρίξω ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Καλα θα κανεις γιατι θα γινεις και εσυ συκοφαντης.

Ουτε ειχα ουτε εχω οικονομικη εξαρτηση απο εταιριες.Πολλες φορες με κατηγορησαν εδω μεσα αθλιοι τσαρλατανοι οταν τους στριμωχνα με επιχειρηματα για τις αγυρτειες που διαφημιζαν.

Την επιστημη υπερασπιζομαι οχι τις εταιριες.

Και την δημοσια υγεια.


quote:
Για την οικονομική πολιτική των φαρμακοβιομηχανιών, επέτρεψέ μου να είμαι αρκετά επιφυλακτικός. ’λλωστε, αν επιτελούν καθαρά κοινωνικό (μην πω και κοινωφελή) σκοπό, για ποιο λόγο είναι εισηγμένες στα χρηματιστήρια;

Μα γιατι ειναι ΕΤΑΙΡΙΕΣ και οχι φιλανθρωπικα ιδρυματα.Αυτο δεν μπορειτε να το συνειδητοποιησετε ακομα.

Εταιριες που ξοδευουν δισ. για ερευνα και αναπτυξη των προιοντων τους

Εταιριες με πολυ καλα προιοντα.

Φυσικα εσυ που δεν αρρωσταινεις δεν τα χρειαζεσαι.Ετσι αν πχ. φθαρει η αρθρωση του ισχιου σου και χρειαστεις αντικατασταση,να την κολησεις με κολα uhu και να μην προχωρησεις σε αρθοπλαστικη με τεχνητη αρθρωση (που ειναι προιον εταιριας).Την δε εγχειρηση να την κανεις χωρις αναισθητικο και χωρις αντιβιοτικη καλυψη κτλ

Επισης να μην κανεις αναλυσεις προ και μετα της εγχειρησεως,γιατι πολλες μεθοδοι αναλυσης,ιδιαιτερα οι πιο συγχρονες εχουν αναπτυχθει απο εταιριες (που φυσικα ειναι η απολυτη αποδειξη οτι ειναι αχρηστες).


quote:
είναι δυνατή η παρασκευή ενός τέτοιου εμβολίου και αν ναι, πως αυτό συμβιβάζεται με αυτό που αντιλήφθηκα να αναφέρεις σε προηγούμενη παρέμβασή σου (Απεστάλη: 08/07/2010, 20:14:35) σχετικά με τις διαρκείς μεταλλάξεις του ιού που κάνουν αναποτελεσματικά τα αμέσως προηγούμενα εμβόλια για την αμέσως επόμενη γρίπη;


Τι εννοεις εμβολιο που να πιανει ολα τα στελεχη;Oχι φυσικα.

The plural of anecdote is not data.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kostakis
Πλήρες Μέλος

Greece
944 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/09/2010, 01:31:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kostakis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα και πάλι

quote:
Παρακαλω φερε εδω υπερσυνδεσμο απο μηνυμα μου οπου ισχυριζομαι οτι ειμαι πανεπιστημων.

Αν δεν κάνω λάθος μίλησες για "ατομο με πανεπιστημιακες γνωσεις βιολογιας.". Είναι στο προηγούμενο μήνυμά σου προς εμένα.

quote:
Ειχες δηλωσει λογιστης νομίζω;

Δε νομίζω ότι ενδιαφέρει κανέναν, αλλά όχι.

quote:
Και ξερουμε οτι υπαρχει παντα η πιθανοτητα faulse alarm.

Συμφωνώ, αλλά με κάνει καχύποπτο το γεγονός των πολλαπλών false alarms εσχάτως. Δικαίωμά σου βέβαια να υποστηρίζεις το αντίθετο.

quote:
Επισης ξερουμε οτι καλυτερα να παρεις μετρα,παρα να μην παρεις και να κλαις αργοτερα.Θυμομαστε τις μεγαλες πανδημιες γριπης του παρελθοντος που ειχαν πιο πολλα θυματα και απο τους 2 παγκοσμιους πολεμους μαζι.Ξερουμε οτι οι ιοι της γριπης ειναι RNA ιοι και μεταλλασονται πολυ ευκολα.Ξερουμε ποτε οι ιοι της γριπης γινονται ικανοι να προκαλεσουν πανδημιες.

Αν τα ξέρετε όλα αυτά, πολύ χαίρομαι. Ίσως βρίσκεστε και στο σωστό δρόμο για να κάνετε κάτι.

quote:
Τοσα ξερεις τοσα λες.Δεν διαβασες καθολου το κοματι που εγραψα εδω,που λεει για τις μεταλλαξεις των ιων της γριπης και το γεγονος οτι οι επιστημονες παρακολουθουν τις μεταλλαξεις για να δουν ποτε ενας ιος δυναται να προκαλεσει πανδημια (hint:οταν ανακατευεται το γενετικο υλικο ενος ιου γριπης που προσβαλει ανθρωπους με το γενετικο υλικο ενος ιου γριπης που προσβαλει ζωα);

Η αν το διαβασες το ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΣ;


Δικαίωμά σου να διαφωνείς, δικαίωμά μου να είμαι καχύποπτος. Η πορεία και τα γεγονότα θα κρίνουν και θα αποφασίσουν.
Μία χαρά το κατανόησα. Ήσουν αρκετά σαφής. Δυστυχώς όμως δε δέχομαι κάποια πράγματα όπως τα παρουσιάζεις, τι να κάνουμε; δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα.

quote:
Και φυσικα κρινεις εκ των υστερων,ξεχνωντας οτι οι επιστημονες δεν εχουν την μαγικη σφαιρα για να τους δινει μελλοντικες πληροφοριες για την επικινδυνοτητα του ιου.Εκτιμησεις κανουν.

Θα σου έλεγα τώρα ότι καλύπτεσαι πίσω από τη λέξη "μετάλλαξη" και διαλογίζεσαι, αλλά δε με ενδιαφέρει να μπω σε βιολογικές συζητήσεις. Όπως κάνουν εκτιμήσεις οι επιστήμονες της ιατρικής ή της βιολογίας, κάνω και εγώ, άλλωστε ποιος θα ακούσει εμένα και ποιος τους επιστήμονες; τι σε ανησυχώ λοιπόν;

quote:
Φυσικα αν οι επιστημονες δεν εκαναν τιποτα και ο ιος αρχιζε να θεριζει μαζικα,παλι θα πετιοταν τυποι σαν και σενα να ωρυονται για τις εταιριες που δεν τις συνεφερε το εμβολιο και δεν το παρασκευασαν μαζικα,αφηνωντας τον κοσμο να πεθανει για να μην χασουν φραγκα μπλα μπλα μπλα

Α, γι' αυτό μην ανησυχείς καθόλου. Δε θα ωρυόμουν ποτέ για εμβόλιο που δε βγαίνει, το λόγο μπορείς να τον φανταστείς.

quote:
Αλλα δεν πρεπει να ανακατευονται μη ειδικοι σε πεδια αγνωστα σε αυτους για να μην καταληξουν να μιλανε οπως εσυ kostakis.

Να στο πω πιο απλά : έκανες το εμβόλιο σου; με γεια σου, με χαρά σου. Εγώ δεν το έκανα και είμαι επίσης μία χαρά.
Αν δε σηκώνετε ενστάσεις ως προς τις αποτυχίες σας, χωθείτε στις θερμοκοιτίδες σας και μην ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΕ τις κυβερνήσεις να αγοράζουν άχρηστα, ανεπαρκώς ελεγμένα, εμβόλια με τον τόνο. Αν δε θέλετε να ανακατεύονται ειδικοί σε πεδία άγνωστα, να μην μπλέκετε με τις προμήθειες και τις νομοθεσίες του κράτους, κλέβοντας τον κοσμάκη με τις υπερτιμολογήσεις και πιέζοντας πλαγίως για απευθείας αναθέσεις. Αν θέλετε να είστε οι μόνοι γνώστες της επιστήμης σας, θα κάνετε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ μπροστά μας τα εμβόλια που μας προτείνετε και θα αφήνετε τον κόσμο να επιλέξει αν θα σας ακολουθήσει ή όχι. Δε νομίζω όμως ότι σας παίρνει...

quote:
Μεινε στην ειδικοτητα σου και μην ανακατευεσαι σε αλλες.

Πολύ δημοκρατική η τοποθέτησή σου, επιφυλάσσομαι να σε πετύχω σε άλλο θέμα.

quote:
Τα ειπαμε και τα ξαναειπαμε.Αλλα κωφευεις.

Οι αριθμοί μίλησαν και στις δύο περιπτώσεις γρίπης των τελευταίων ετών. Το ότι αρνείσαι να το δεχτείς, είναι ασφαλώς επιλογή σου.

quote:
Καλα θα κανεις γιατι θα γινεις και εσυ συκοφαντης.

Ουτε ειχα ουτε εχω οικονομικη εξαρτηση απο εταιριες.


Προσωπικούς χαρακτηρισμούς και λοιδωρίες δε χρησιμοποίησα ποτέ πρώτος στην κουβέντα μας. Ούτε θα το έκανα σε αυτή την περίπτωση. Πολύ καλά κάνεις, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι είσαι μέρος της μειοψηφίας στον κλάδο σου.

quote:
Την επιστημη υπερασπιζομαι οχι τις εταιριες.

Και την δημοσια υγεια.


Την επιστήμη ναι. Τις εταιρείες όχι. Τη δημόσια υγεία ελέγχεται, έστω και αν το κάνεις άθελά σου.

quote:
Μα γιατι ειναι ΕΤΑΙΡΙΕΣ και οχι φιλανθρωπικα ιδρυματα.Αυτο δεν μπορειτε να το συνειδητοποιησετε ακομα.

Εταιριες που ξοδευουν δισ. για ερευνα και αναπτυξη των προιοντων τους


Αει γεια σου. Όταν λοιπόν ακούω εγώ για ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΕΣ εταιρείες, οι οποίες όλως τυχαίως ασχολούνται εμπορικά (και όχι μόνο) με τον τομέα της ανθρώπινης υγείας, βγάζω καντήλες. Για σένα μπορεί να είναι φυσιολογικό το να κερδίζει κάποιος χρήματα από ένα εμβόλιο αμφισβητούμενης αξίας, για μένα εντάσσεται στο χώρο του ανήθικου. Διαφορά νοοτροπίας.

quote:
Φυσικα εσυ που δεν αρρωσταινεις δεν τα χρειαζεσαι.Ετσι αν πχ. φθαρει η αρθρωση του ισχιου σου και χρειαστεις αντικατασταση,να την κολησεις με κολα uhu και να μην προχωρησεις σε αρθοπλαστικη με τεχνητη αρθρωση (που ειναι προιον εταιριας).Την δε εγχειρηση να την κανεις χωρις αναισθητικο και χωρις αντιβιοτικη καλυψη κτλ

Επισης να μην κανεις αναλυσεις προ και μετα της εγχειρησεως,γιατι πολλες μεθοδοι αναλυσης,ιδιαιτερα οι πιο συγχρονες εχουν αναπτυχθει απο εταιριες (που φυσικα ειναι η απολυτη αποδειξη οτι ειναι αχρηστες).


Σε ευχαριστώ για την πάντα καλοπροαίρετη διάθεσή σου και δεσμεύομαι να ακολουθήσω τις υποδείξεις σου. Δυστυχώς για σένα, δε θα χρειαστεί.

quote:
Τι εννοεις εμβολιο που να πιανει ολα τα στελεχη;Oχι φυσικα.

Τότε μπορείς να μου εξηγήσεις τι εννοούσε το άρθρο που είχα παραθέσει από τα Νέα (http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&ct=1&articleID=10136&la=1) περί super εμβολίου για όλες τις γρίπες;

Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10782 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/09/2010, 04:01:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το επίμαχο μήνυμα του trexagireve
quote:
Απεστάλη: 18/08/2010, 11:13:37

Βρε συ απατεώνισα, medtech,ποιά...μικροβιολογικά εργαστήρια, επικαλείσαι;
Τόσο εκτός πραγματικότητας βρίσκεσαι;Δεν μου λες, ο ..πρόεδρος του σωματείου, που λές, ότι ανήκεις, γιατί έλεγε, ότι ψεύδεσαι,λέγοντας ότι ανήκεις στο σύλλογο τους, στο μήνυμα που διάβασα για σένα;.....


trexagireve το παραπάνω που έγραψες είναι αρκετά... χοντρό.

Περιμένουμε κι εμείς να παραθέσεις με ακρίβεια και σαφήνεια τα στοιχεία στα οποία βασίζεις την παραπάνω δήλωσή σου: Να μας παραπέμψεις εκεί όπου διάβασες αυτά που γράφεις.
Και το σημείο όπου λες ότι υπάρχει η αναφορά της medtech για το σωματείο, καθώς και το μήνυμα που λες ότι διάβασες και όπου αναφέρεται ότι η medtech ψεύδεται.

Επαναλαμβάνω, το θέμα είναι σοβαρό. Δεν μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε χωρίς να το στηρίζουμε και ιδιαίτερα όταν κάτι τέτοιο αφορά στην προσωπικότητα και στην υπόληψη ενός άλλου ανθρώπου.

Περιμένουμε λοιπόν άμεσα την απάντησή σου.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Rankett
Μέλος 2ης Βαθμίδας


410 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/09/2010, 14:07:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
kostakis
Αει γεια σου. Όταν λοιπόν ακούω εγώ για ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΕΣ εταιρείες, οι οποίες όλως τυχαίως ασχολούνται εμπορικά (και όχι μόνο) με τον τομέα της ανθρώπινης υγείας, βγάζω καντήλες.


Γιατί αυτό; Μια φαρμακευτική εταιρεία πρέπει να προσπαθεί συνεχώς να αυξήσει τα αποθέματα κεφαλαίου που διαθέτει. Πώς αλλιώς θα προχωρήσει η έρευνα και η ανάπτυξη νέων φαρμάκων; Εκτός κι αν λες κάτι άλλο εδώ.

quote:
kostakis
Για σένα μπορεί να είναι φυσιολογικό το να κερδίζει κάποιος χρήματα από ένα εμβόλιο αμφισβητούμενης αξίας, για μένα εντάσσεται στο χώρο του ανήθικου. Διαφορά νοοτροπίας.


Πραγματικά δεν ξέρω αν πρέπει να συμφωνήσω ή όχι με αυτό που λες, αν και γέρνω περισσότερο προς τη συμφωνία. Εντούτοις το πρόβλημα δεν είναι καθόλου απλό. Όταν πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένα νέο φάρμακο, και ειδικά όταν η διαδικασία επισπεύδεται για κάποιο λόγο, τότε λογικά γίνεται εκτίμηση πιθανοτήτων ζημιάς και οφέλους στην υγεία του πληθυσμού από τη χρήση ή τη μη χρήση του φαρμάκου και μόνο αν το ισοζύγιο είναι ευρέως θετικό το φάρμακο χρησιμοποιείται τελικά. Έτσι το φαντάζομαι εγώ ο αφελής και η medtech μπορεί να με επιβεβαιώσει ή να με διαψεύσει.

Ακόμα και έτσι όμως τίθεται πάντα ένα ηθικό ζήτημα, δεν ξέρω ακριβώς μείζον ή ελάσσον, και εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου. Επίσης υπολογίζονται πάντα και οι ζημιές στο κεφάλαιο της εταιρείας από τις διάφορες πρακτικές εμπορευματοποίησης φαρμάκων, κάτι που επίσης έχει ηθική αλλά και ανήθικη, όπως λες, όψη.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

makfor
Πλήρες Μέλος

Greece
1496 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/09/2010, 14:22:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Γιατί αυτό; Μια φαρμακευτική εταιρεία πρέπει να προσπαθεί συνεχώς να αυξήσει τα αποθέματα κεφαλαίου που διαθέτει. Πώς αλλιώς θα προχωρήσει η έρευνα και η ανάπτυξη νέων φαρμάκων; Εκτός κι αν λες κάτι άλλο εδώ.

εξαρταται με ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ,

η φαρμακοβιομηχανια δεν ευθυνεται, ευθυνεται το ολο συστημα του καπιταλισμου που οσα καλα "ισως" εχει αυτα στραβονουν απο την κακη χρηση του

γιατι ειναι αλλο αυξανω το κεφαλαιο ΓΙΑ επενδυση - ερευνα κτλπ και αλλα για να εχει ενας τυπακος 10 κοτερα και 50 βιλες και 1000 υπηρετες και κανω πειραματα στους φυλακισμενους !!!

οπως ειναι αλλο να υπαρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ για ενα φαρμακο και αλλα ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΕ Η ΑΝΑΓΚΗ για αυτο το φαρμακο (διαδοσεις για ιους , διαφημιση και αλλα)

η απληστια λοιπον που εχει ο ανθρωπος , με κανει να βλεπω πολυ καχυποπτα το ολο συστημα των φαρμακοβιομηχανιων και τα δωρα που κανουν στους γιατρους ωστε να ΠΡΟΩΘΟΥΝ - δοκιμαζουν ισως ?- τα φαρμακα και πολλα αλλα ... το συστημα ειναι πολυ ΣΑΠΙΟ για να του δειχνουμε εμπιστοσυνη !!!


[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Διαχειριστής

Greece
3627 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/09/2010, 14:47:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Έχουν μπλεχτεί λίγο τα πράγματα , σε καμιά περίπτωση μην συγκρίνετε την έρευνα που γίνετε από της φαρμακευτικές εταιρίες
(όπου 'εταιρία" θα έχετε στο μυαλό σας μόνο το κέρδος , οπως πολυ σωστα ειπε ο makfor)
Οι φαρμακοβιομηχανίες σήμερα τις μόνες έρευνες που κάνουν σε ποσοστό 90%+ είναι στην κοσμητική αποκατάσταση , απο εκει και πέρα οι έρευνες (οποίες κι αν γίνονται) είναι αποκλειστικά σε πανεπιστημιακό , ερευνητικό επίπεδο , και τίποτα περισσότερο .
Από εκεί και πέρα το πάρτι που στήνετε με κυβερνήσεις , υπουργούς , τρομοκράτηση του λαού , με σκοπό το κέρδος είναι αλλουνού παπα ευαγγέλιο .
(’σχετο) Συνωμοσιολογικά μπορεί τα φάρμακα για αρρώστιες μάστιγες της εποχής μας , ίσως και να έχουν βρεθεί , αλλά το κέρδος δεν βγαίνει απο ενα φάρμακο , αλλά απο τα δεκαπλάσια κοκτέιλ που προσφέρονται ουσιαστικά χωρίς αποτέλεσμα .

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/09/2010, 22:04:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Αν δεν κάνω λάθος μίλησες για "ατομο με πανεπιστημιακες γνωσεις βιολογιας.". Είναι στο προηγούμενο μήνυμά σου προς εμένα.

Aλλο ατομο με πανεπιστημιακες γνωσεις βιολογίας και αλλο πανεπιστήμονας!

Σε παραπεμπω σε καποιο ελληνικο λεξικο για την εννοια της λεξης πανεπιστημων....

quote:
Συμφωνώ, αλλά με κάνει καχύποπτο το γεγονός των πολλαπλών false alarms εσχάτως. Δικαίωμά σου βέβαια να υποστηρίζεις το αντίθετο.

Εγω παλι νιώθω ανακουφισμένη.Προτιμώ ενα faulse alarm παρα μια πανδημία...

quote:
Αν τα ξέρετε όλα αυτά, πολύ χαίρομαι. Ίσως βρίσκεστε και στο σωστό δρόμο για να κάνετε κάτι.

Αυτο νομιζω οτι κανουν.Καλυτερα να προλαμβανεις παρα να θεραπευεις...

ΥΓ Το δικο μου επιστημονικο ενδιαφερον εστιαζεται στην μηχανικη ιστών (tissue engineering) και οχι στην παραγωγη εμβολιων ή φαρμακων.

quote:
Δικαίωμά σου να διαφωνείς, δικαίωμά μου να είμαι καχύποπτος. Η πορεία και τα γεγονότα θα κρίνουν και θα αποφασίσουν.
Μία χαρά το κατανόησα. Ήσουν αρκετά σαφής. Δυστυχώς όμως δε δέχομαι κάποια πράγματα όπως τα παρουσιάζεις, τι να κάνουμε; δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα.

Μαλιστα δεκτον.Να λειπουν ομως παρακαλω υπαινιγμοι οτι εγω εχω οικονομικα συμφεροντα γιαυτο και αντικρουω τις αποψεις σου.

quote:
Θα σου έλεγα τώρα ότι καλύπτεσαι πίσω από τη λέξη "μετάλλαξη" και διαλογίζεσαι, αλλά δε με ενδιαφέρει να μπω σε βιολογικές συζητήσεις. Όπως κάνουν εκτιμήσεις οι επιστήμονες της ιατρικής ή της βιολογίας, κάνω και εγώ, άλλωστε ποιος θα ακούσει εμένα και ποιος τους επιστήμονες; τι σε ανησυχώ λοιπόν;

Εσενα θα σε ακουσει το αμαθες κοινο (ξερω βαρυς χαρακτηρισμος).Επειδη βγαινει ο καθε ασχετος και λεει το μακρυ και το κοντο του,πολλοι ανθρωποι επαθαν βλαβη.Επειδη ασχετοι ανθρωποι λοιδωρουσαν τα εμβολια,χωρες ανεπτυγμενες (οπως η Αμερικη και η Βρετανια) ειδαν καμψη στα εμβολιαστικα προγραμματα και φυσικες επακολουθες εξαρσεις ασθενειων που ειχαν ξεχαστει (οπως ο κοκκυτης).Μια αφρικανικη χωρα ειδε να ξεσπαει μια φριχτη επιδημια πολυομυελιτιδας επειδη οι μουσουλμανοι κληρικοι της γυριζαν δεξια και αριστερα και ισχυριζονταν οτι το εμβολιο της πολυομυελιτιδας περιειχε...παραγοντες που προκαλουσαν στειρωση στις γυναικες και το ειχαν φτιαξει ετσι οι Δυτικοι ωστε να εξολοθρευσουν τον ντοπιο πληθυσμο!!!

Καταλαβες τωρα γιατι πρεπει να βγαινουν οι επιστημονες και να αντικρουουν τις ανοησιες;;;;

quote:
Α, γι' αυτό μην ανησυχείς καθόλου. Δε θα ωρυόμουν ποτέ για εμβόλιο που δε βγαίνει, το λόγο μπορείς να τον φανταστείς.

Θα ωρυοταν ολοι οι υπολοιποι τοτε.Βαζω και στοιχημα μαλιστα εαν σκασει καμια πανδημια και η επιστημονικη κοινοτητα πιαστει στον υπνο θα βγουν καποιοι και θα λενε οτι εμβολιο δεν βγηκε επειδη δεν συνεφερε οικονομικα τις εταιριες παραγωγης.

quote:
Να στο πω πιο απλά : έκανες το εμβόλιο σου; με γεια σου, με χαρά σου. Εγώ δεν το έκανα και είμαι επίσης μία χαρά.
Αν δε σηκώνετε ενστάσεις ως προς τις αποτυχίες σας, χωθείτε στις θερμοκοιτίδες σας και μην ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΕ τις κυβερνήσεις να αγοράζουν άχρηστα, ανεπαρκώς ελεγμένα, εμβόλια με τον τόνο. Αν δε θέλετε να ανακατεύονται ειδικοί σε πεδία άγνωστα, να μην μπλέκετε με τις προμήθειες και τις νομοθεσίες του κράτους, κλέβοντας τον κοσμάκη με τις υπερτιμολογήσεις και πιέζοντας πλαγίως για απευθείας αναθέσεις. Αν θέλετε να είστε οι μόνοι γνώστες της επιστήμης σας, θα κάνετε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ μπροστά μας τα εμβόλια που μας προτείνετε και θα αφήνετε τον κόσμο να επιλέξει αν θα σας ακολουθήσει ή όχι. Δε νομίζω όμως ότι σας παίρνει...

1.Πρωτον κοψε τον πληθυντικο γιατι εγω δεν ανακατευομαι στην κατασκευη εμβολιων (ουτε με ενδιαφερει να το κανω στο μελλον) ουτε εχω σχεση με καμια φαρμακευτικη εταιρια.

2.Κανεις δεν υποχρεωσε τις κυβερνησεις να το αγορασουν.Την αποφαση την πηραν οι κυβερνησεις μονες τους.

3.Επισης δεν θεωρω την καμπανια εμβολιασμου ως αποτυχια.Εσυ την θεωρεις (αλλα οπως ειπα τοσα ξερεις τοσα λες).

4.Δεν με πειραζει η δικαια κριτικη,μου την σπαει η ανοητη κριτικη απο ασχετους.

ΥΓ Εχω κανει το αντιγριπικο εμβολιο (ενεκα της εργασιας μου ερχομαι σε διαρκη επαφη με ασθενεις και επισης ανηκω σε ευαισθητη απο πλευρας υγειας ομαδα-επιζησασα του καρκινου).Αμα ξαναεμβολιαστω θες να σε καλεσω;

quote:
Πολύ δημοκρατική η τοποθέτησή σου, επιφυλάσσομαι να σε πετύχω σε άλλο θέμα.

1.Η τοποθετηση μου δεν εχει καμια σχεση με την δημοκρατια.Εχει σχεση με το γεγονος οτι καθε τομεας της επιστημης απαιτει εξειδικευση και ειναι ανοητο να εκφραζεις γνωμη σε ενα πεδιο που δεν εχεις εξειδικευση.

2.Εισαι ευπροσδεκτος εαν παω να το παιξω ξερολας σε αλλο επιστημονικο πεδιο να με βαλεις στη θεση μου.

quote:
Οι αριθμοί μίλησαν και στις δύο περιπτώσεις γρίπης των τελευταίων ετών. Το ότι αρνείσαι να το δεχτείς, είναι ασφαλώς επιλογή σου.

Τις προηγουμενες περιπτωσεις πανδημιων τις κοιταξες;;;;;

quote:
Προσωπικούς χαρακτηρισμούς και λοιδωρίες δε χρησιμοποίησα ποτέ πρώτος στην κουβέντα μας. Ούτε θα το έκανα σε αυτή την περίπτωση. Πολύ καλά κάνεις, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι είσαι μέρος της μειοψηφίας στον κλάδο σου.

Xρησιμοποιησες συκοφαντικους υπαινιγμους που λιγο πολυ ελεγαν οτι πιθανως τα παιρνω επειδη εμφανιζομαι να μιλαω για θεματα υγειας με αποψεις που δεν ειναι δημοφιλεις στους οπαδους των συνομωσιολογιων.

Περιμενω στοιχεια που να δειχνουν οτι αποτελω μειοψηφια στον κλαδο μου (ο οποιος ειναι;) στο θεμα που υπαινισεσαι (το οποιο ειναι;;;).

quote:
Τότε μπορείς να μου εξηγήσεις τι εννοούσε το άρθρο που είχα παραθέσει από τα Νέα (http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&ct=1&articleID=10136&la=1) περί super εμβολίου για όλες τις γρίπες;

Θα παω να το διαβασω και θα σου πω

*update Το διαβασα και το βρισκω πολυ ενδιαφερον.Αλλα το βρισκω εξαιρετικα δυσκολο να προστατεψει απο ολες τις μεταλλαξεις.Θα πρεπει να περιμενουμε και να δουμε εαν θα τα καταφερουν.Βρισκονται ακομα στο σταδιο των δοκιμων με ζωα.Αν εχει επιτυχια,θα απαλλαξει τους επιστημονες απο την διαρκη προσπαθεια της προβλεψης των ποιων στελεχων θα επικρατησουν καθε χρονια ωστε να κατασκευασουν και τα αντιστοιχα εμβολια.

Βεβαια ελπιζω να διαβασες και αυτο το κοματι

"Σή΅ερα ένα παγκόσ΅ιο σύστη΅α επιτήρησης απο΅ονώνει στην αρχή του χρόνου τον ιό που θα πλήξει κατά τον επό΅ενο χει΅ώνα. Οι φαρ΅ακευτικές εταιρείες παρασκευάζουν ένα ε΅βόλιο για τον συγκεκρι΅ένο ΅ικροοργανισ΅ό, που ό΅ως καθίσταται άχρηστο την επό΅ενη χρονιά εξαιτίας των συνεχών ΅εταλλάξεων της αι΅αγλουτινίνης και άλλων πρωτεϊνών."

που σου επιβεβαιωνει οσα σου ειπα για τις μεταλλαξεις,το συστημα επιτηρησης αλλαγων στον ιο και την διαρκη αναγκη για νεα εμβολια καθε χρονια.


quote:
Πραγματικά δεν ξέρω αν πρέπει να συμφωνήσω ή όχι με αυτό που λες, αν και γέρνω περισσότερο προς τη συμφωνία. Εντούτοις το πρόβλημα δεν είναι καθόλου απλό. Όταν πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένα νέο φάρμακο, και ειδικά όταν η διαδικασία επισπεύδεται για κάποιο λόγο, τότε λογικά γίνεται εκτίμηση πιθανοτήτων ζημιάς και οφέλους στην υγεία του πληθυσμού από τη χρήση ή τη μη χρήση του φαρμάκου και μόνο αν το ισοζύγιο είναι ευρέως θετικό το φάρμακο χρησιμοποιείται τελικά. Έτσι το φαντάζομαι εγώ ο αφελής και η medtech μπορεί να με επιβεβαιώσει ή να με διαψεύσει.

Καλα τα λες Ranket.

The plural of anecdote is not data.

Edited by - medtech on 10/09/2010 22:09:52

Edited by - medtech on 10/09/2010 22:12:24Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/09/2010, 22:08:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μη θυμώνεις και κάνεις ρυτίδες Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/09/2010, 22:20:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Οι φαρμακοβιομηχανίες σήμερα τις μόνες έρευνες που κάνουν σε ποσοστό 90%+ είναι στην κοσμητική αποκατάσταση , απο εκει και πέρα οι έρευνες (οποίες κι αν γίνονται) είναι αποκλειστικά σε πανεπιστημιακό , ερευνητικό επίπεδο , και τίποτα περισσότερο .
Από εκεί και πέρα το πάρτι που στήνετε με κυβερνήσεις , υπουργούς , τρομοκράτηση του λαού , με σκοπό το κέρδος είναι αλλουνού παπα ευαγγέλιο .
(’σχετο) Συνωμοσιολογικά μπορεί τα φάρμακα για αρρώστιες μάστιγες της εποχής μας , ίσως και να έχουν βρεθεί , αλλά το κέρδος δεν βγαίνει απο ενα φάρμακο , αλλά απο τα δεκαπλάσια κοκτέιλ που προσφέρονται ουσιαστικά χωρίς αποτέλεσμα .


Παρακαλω παραθεσε μου αποδεικτικα στοιχεια για τα παραπανω.

ΥΓ Η πιο μεγαλη ανοησια οτι φαρμακα εχουν βρεθει και αποκρυπτονται.Βρε ανθρωπε μου λες πχ οτι αν ειχε βρεθει το σουπερ φαρμακο για τον καρκινο ή το AIDS να μην α)γινει βουκινο (oλο και καποιος ερευνητης θα ανοιγε το στομα του) β)να εσπευδε να το εκμεταλευτει εμπορικα η φαρμακευτικη που το βρηκε για να κερδισει τα αντερα της;Σου θυμιζω οι παντεντες των φαρμακων εχουν ημερομηνια ληξης και καμια φαρμακευτικη δεν μπορει να κερδιζει συνεχεια απο ενα φαρμακο.

Αν θες να μιλησουμε για ανηθικες τακτικες των φαρμακευτικων να επισημανω τις εξης :

α)το να αλλαζουν ονομασια σε ενα φαρμακο με μια χ δραστικη ουσια και να το χρησιμοποιουν σε αλλη ασθενεια (οπου εχει αποτελεσμα η χ δραστικη ουσια φυσικα)με αλλο ονομα και μαλιστα σε πιο ακριβη τιμη.

β)η δωροδοκια των ιατρων για να προωθουν τα δικα τους φαρμακα,(τα οποια μπορει να ειναι εξισου αποτελεσματικα αλλα ακριβοτερα απο σκευασματα αλλων εταιριων).

Aπο την αλλη ειναι οι μοναδικες των οποιων τα προιοντα υποβαλλονται σε τοσο αυστηρο ελεγχο και με τοση αβεβαιοτητα για την επιτυχια του καθε προιοντος τους (με βαση το γεγονος οτι καθε φαρμακο θα πρεπει να ειναι αποτελεσματικο και ασφαλες σε ενα πληθος ατομων τα οποια εχουν διαφορετικη βιολογια το ενα απο το αλλο.Δεν ειναι σαν να κατασκευαζεις ενα αμαξι η ενα πλυντηριο.)

quote:
trexagireve το παραπάνω που έγραψες είναι αρκετά... χοντρό.

Περιμένουμε κι εμείς να παραθέσεις με ακρίβεια και σαφήνεια τα στοιχεία στα οποία βασίζεις την παραπάνω δήλωσή σου: Να μας παραπέμψεις εκεί όπου διάβασες αυτά που γράφεις.
Και το σημείο όπου λες ότι υπάρχει η αναφορά της medtech για το σωματείο, καθώς και το μήνυμα που λες ότι διάβασες και όπου αναφέρεται ότι η medtech ψεύδεται.

Επαναλαμβάνω, το θέμα είναι σοβαρό. Δεν μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε χωρίς να το στηρίζουμε και ιδιαίτερα όταν κάτι τέτοιο αφορά στην προσωπικότητα και στην υπόληψη ενός άλλου ανθρώπου.

Περιμένουμε λοιπόν άμεσα την απάντησή σου.


Αmalia ευχαριστω για την παρέμβαση.Σε κανενα σωματειο δεν δηλωσα οτι ανηκω φυσικα ουτε υπηρχε πουθενα καποιο μηνυμα προεδρου σωματειου που να λεει οτι ψευδομαι.Τα εβγαλε ΟΛΑ απο το μυαλο του!

Παρακαλω εαν δεν δωσει εξηγησεις η εαν δεν παραδεχθει οτι ειπε ψεματα να ληφθουν τα προβλεπομενα μετρα.

The plural of anecdote is not data.

Edited by - medtech on 10/09/2010 22:24:37

Edited by - medtech on 10/09/2010 22:25:04Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Διαχειριστής

Greece
3627 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/09/2010, 22:53:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Είπα κι εγώ , θα με άφηνες ετσι έμενα ?

Εγραψα λοιπόν :
μια και βλεπω οτι είσαστε fun της quote

quote:
(’σχετο) Συνωμοσιολογικά μπορεί τα φάρμακα για αρρώστιες μάστιγες της εποχής μας , ίσως και να έχουν βρεθεί , αλλά το κέρδος δεν βγαίνει απο ενα φάρμακο , αλλά απο τα δεκαπλάσια κοκτέιλ που προσφέρονται ουσιαστικά χωρίς αποτέλεσμα .

και θες να σου παραθέσω στοιχεία για κατι που είπα οτι είναι στη σφαίρα της συνωμοσιολογίας ? ....

λοιπόν εξέφρασα μια άποψη δε μπήκα στα επιστημονικά σου ενδότερα γιατί πολυ απλά δεν τα γνωρίζω , αν εχεις καμιά απορία στο PHTLS το κουβεντιάζουμε, μέχρι εκεί φτάνουν οι γνώσεις μου το ξεκαθάρισα απο την αρχη .
Αρκούμαι στο να παρακολουθώ το ξεκατίνιασμα

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 17 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.2480469
Maintained by Digital Alchemy