ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
 Ο Αντίχριστος εμφανίζεται τον Δεκέμβριο του 2015!
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 16
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2015, 19:04:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μάριε, άμα βοηθάει, να κατέβω κι εγώ.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2015, 19:30:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Και τι θα κάνεις εσύ εκεί Μάνο?

Θα τους περικυκλώσεις...συναισθηματικά?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2015, 19:31:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αιθηρ

Αλλο το ετοιμάζω και άλλο το στέλνω.

Aspeti

Τώρα ξεσπάθωσε και ο Κιμ

http://expresstime.gr/ektakto-h-boria-korea-apili-me-piriniko-ktipima-tin-tourkia

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2015, 19:44:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν έχει σημασία τί θα κάνω εγώ εκεί. Τα νούμερα να βγαίνουνε, και βλέπουμε.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sesostris
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4901 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2015, 22:46:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sesostris  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Sesostris  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Sesostris,
για να μην πνιγεσαι σε μια κουταλια νερο,θα σου ποσταρω ΟΛΟΚΛΗΡΟ το κειμενο του Αγιου Δαμασκηνου του Στουδιτη και θα καταλαβεις,γιατι 25 Δεκεμβρη και 25 Μαρτη:

Τοῦ Ἁγίου Δαμασκηνοῦ τοῦ Στουδίτου - Μητροπολίτου ἌρτηςΟ Μητροπολίτης Άρτης Δαμασκηνός έλεγε ότι του κατέβαζε η κούτρα του, γιατί πουθενά στα ευαγγέλια κανονικά και απόκρυφα, δεν αναφέρεται η ημερομηνία και ώρα γέννησης. Εκτός τούτου είναι εντελώς γελοίο και απαράδεκτο το να υπάρχουν Δεκεμβριάτικα μέσα στη νύχτα βοσκοί με τα κοπάδια τους. Σου παραθέτω λοιπόν πιο κάτω αποσπάσματα από αναφορές σοβαρών θεολόγων ερευνητών, μερικοί από τους οποίους είναι και ιερωμένοι.

"Ο εορτασμός των Χριστουγέννων [...] συνέπιπτε δηλαδή με τη μεγάλη ειδωλολατρική γιορτή των Σατουρναλίων προς τιμήν του θεού Σατούρνους (Κρόνος), αλλά και με τα γενέθλια του Μίθρα, του Ανίκητου Ήλιου [...] γιορτές που ο Χριστιανισμός ήθελε να εξαφανίσει. Εξάλλου αυτό ήταν το πιστεύω του πάπα Γρηγορίου του Μεγάλου (590-604 μ.Χ.), που πρέσβευε ότι: "Αι εορταί των εθνικών πρέπει να μετατραπώσι βαθμιαίως εις χριστιανικάς". (Στράτος Θεοδοσίου-Μάνος Δανέζης, Στα ίχνη του ΙΧΘΥΣ, Δίαυλος, Αθήνα, 2000, σελ. 535)

"Έχει θεωρηθεί ότι η ρωμαϊκή ημερομηνία της 25ης Δεκεμβρίου επιλέχτηκε για τη γέννηση του Χριστού ώστε να αντιμετωπίσει τη γιορτή του αήττητου ήλιου" (Erwin Fahlbusch and Geoffrey William Bromiley, The Encyclopedia of Christianity, Grand Rapids, Mich.; Leiden, Netherlands: Wm. B. Eerdmans; Brill, 1999, 1:455)

"Η εκκλησία δεν είχε καμμία γιορτή για να αποσπάσει την προσοχή των μελών της από αυτές τις εκστατικές καταστάσεις γλεντιού και έτσι στα μέσα του 4ου αιώνα οι επίσκοποι της Ρώμης άρχισαν να εορτάζουν τη γέννηση του Χριστού στις 25 Δεκεμβρίου" (Albert A. Bell, Exploring the New Testament World, Nashville: T. Nelson Publishers, 1998, σελ. 141)

"Η ημερομηνία προφανώς επιλέχθηκε για να αντιμετωπίσει τη ρωμαϊκή γιορτή Natalis Solis Invicti ("γέννηση του Ακατανίκητου Ηλίου"), τα γενέθλια του αυτοκράτορα Αυρηλίου" (Allen C. Myers, The Eerdmans Bible Dictionary, Grand Rapids, Mich.: Eerdmans, 1987, σελ. 210)

"Αυτή η ημερομηνία πιθανώς επιλέχθηκε για να αντιμετωπίσει τη γιορτή των Natalis Solis Invicti με τον εορτασμό της γέννησης του "Ήλιου της Δικαιοσύνης" (F. L. Cross and Elizabeth A. Livingstone, The Oxford Dictionary of the Christian Church, Oxford University Press, 2005, σελ 338)

"Ο εορτασμός της 25ης Δεκεμβρίου ως Χριστούγεννα προέρχεται από τον 4ο αιώνα, πιθανώς ως χριστιανική εναλλακτική λύση απέναντι στην ειδωλολατρική γιορτή του χειμερινού ηλιοστασίου (Σατουρνάλια)" (Walter A. Elwell and Barry J. Beitzel, Baker Encyclopedia of the Bible, Baker Book House, 1988, σελ. 444)

"...τα Χριστούγεννα, ως εορτασμός της γέννησης του Χριστού στις 25 Δεκεμβρίου, άρχισαν, όχι πριν τον 4ο αιώνα στη δυτική εκκλησία. Και οι δύο ήταν πιθανώς χριστιανικές αντικαταστάσεις για τις ειδωλολατρικές γιορτές" (Southeastern Baptist Theological Seminary, Faith and Missions Volume 8, 1991, vnp.8.2.4.)

"Οι χριστιανοί της Ρώμης υιοθέτησαν αργότερα την 25η Δεκεμβρίου ως ημέρα των Χριστουγέννων για να εκτοπίσουν μια ειδωλολατρική ρωμαϊκή γιορτή που διοργανωνόταν εκείνη τη περίοδο" (Craig S. Keener and InterVarsity Press, The IVP Bible Background Commentary : New Testament, InterVarsity Press, 1993, Lk 2:8)

"Ο Μιθραϊσμός, μια μυστηριακή θρησκεία με επίκεντρο τον Μίθρα, έγινε πολύ δημοφιλής μεταξύ των ρωμαίων στρατιωτών κατά το 2ο αιώνα μ.Χ. Η λατρεία του, αργότερα συνδέθηκε με τον sol invictus, τον "Ακατανίκητο Ήλιο". Τον 4ο αιώνα, η οικειοποίηση από την εκκλησία της 25ης Δεκεμβρίου, ημέρα που εορταζόταν η λατρεία αυτή, ως γενέθλια ημέρα του Χριστού, ήταν αναμφισβήτητα μια πράξη με σκοπό να αντιδράσει σε αυτή την κίνηση (σ.σ του Μιθραϊσμού)" (Geoffrey W. Bromiley, The International Standard Bible Encyclopedia, Revised, Wm. B. Eerdmans, 2002, 4:127-128)

Από κει και πέρα αφού γύρω στον 4ο αιώνα αποφάσισαν να γιορτάζουν τα Χριστούγεννα, για τους παραπάνω λόγους στις 25 Δεκεμβρίου, αφαίρεσαν 9 μήνες και καθόρισαν τον "Ευαγγελισμό της Θεοτόκου" στις 25 Μαρτίου. Σου φτάνουν αυτά ή θέλεις κι άλλα για να πειστής?

*Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sesostris
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4901 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2015, 22:55:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sesostris  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Sesostris  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
κοιτα να δεις τι γινεται:Εμεις,οι Χριστιανοι Ορθοδοξοι,εχουμε μια ΠΕΤΡΙΑ:Αν πει οτιδηποτε καποιος Αγιος (που εχει αναδειχτει απο την Εκκλησια μας) το θεωρουμε ΝΟΜΟ!Το ειπε ο Αγιος ταδε,ειναι ΝΟΜΟΣ!Δεν το ψαχνουμε παραπερα,οι Αγιοι ειναι κατι σαν ΤΟΤΕΜ για μας!Καταλαβες;;;

Ακόμα κι αν αυτοί οι άγιοι έχουν "λαϊνοπετριά" όπως λένε και στη Μάνη?
Γιατί στον "Μέγα Συναξαριστή" περιλαμβάνονται αρκετοί "Σαλοί" άγιοι. Κάτι σαν τον Γιάννη τον Θεό που γύριζε στους δρόμους της Αθήνας.

*Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/12/2015, 02:15:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
5 και σήμερα. Ας βάλει η Μεγαλόχαρη το χέρι της. Στάχτη και μπούρμπερη καθηγιασμένη. Αμήν Παναγία μου.

Ψήνω και τα δυο μου αδέρφια να κατέβουν. +2. ΧΟ, το παλεύω.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Χριστιανός Ορθόδοξος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2101 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/12/2015, 08:27:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Χριστιανός Ορθόδοξος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Sesostris,δεν έχει σημασία το πότε ξεκίνησε να εορτάζεται, αλλά αν ή ημερομηνία της 25 Δεκεμβρίου, αντιστοιχεί στην πραγματικότητα! Και όπως σου εδειξα με τον μητροπολίτη,ο Δεκέμβρης για γέννηση είναι 9 μηνες μετά τον Μάρτιο.Έχει όμως την εξήγηση του αυτό γιατί ο Μάρτιος είναι ο μήνας που συμβαίνουν όλα τα σωτηριολογικα γεγονότα! 25 δηλαδή Μαρτιου

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Χριστιανός Ορθόδοξος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2101 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/12/2015, 10:55:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Χριστιανός Ορθόδοξος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τώρα,πως το σκέφτομαι ότι θα γίνει εγβ το πράγμα. Αυτός θα εμφανιστεί την Κυριακή που μας έρχεται.αμέσως μόλις εμφανιστεί,θα γίνει γνωστή και ή ημερομηνία γεννήσεως του.οι πιο ψαγμενοι,δεν θα αρκεστουν στο 33 ετών αλλά θα θελήσουν και να προσδιορίσουν τους μήνες!εκεί που θα καταλήξουν,είναι και ή ακριβής ημέρα του Χριστού! Έτσι,θα αρχίσει ή πλύση εγκεφάλου για ότι πρόκειται για τον Ιησού που ξαναήρθε στη γη!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/12/2015, 14:04:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sesostris
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4901 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/12/2015, 15:43:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sesostris  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Sesostris  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Και όπως σου εδειξα με τον μητροπολίτη,ο Δεκέμβρης για γέννηση είναι 9 μηνες μετά τον Μάρτιο.

1ον Με τον μητροπολίτη δεν μου έδειξες απολύτως τίποτα, γιατί πουθενά στα ευαγγέλια, τόσο τα κανονικά όσο και τα απόκρυφα, δεν αναφέρεται ημερομηνία γέννησης του Ιησού. Στο έχω αποδείξει πολλές φορές αυτό, και μάλιστα μέσα από τα ευαγγέλια.
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Έχει όμως την εξήγηση του αυτό γιατί ο Μάρτιος είναι ο μήνας που συμβαίνουν όλα τα σωτηριολογικα γεγονότα! 25 δηλαδή Μαρτιου

Αν εννοείς το παραμύθι με τον Παλαιών Πατρών Γερμανό και το "Λάβαρο" που κουνούσε ο Χριστόδουλος στο Σύνταγμα, πλανάσαι. Η επανάσταση στην Πελοπόννησο δεν ξεκίνησε στις 25 Μάρτη στην Αγία Λαύρα, όπου ποτέ δεν υψώθηκε κανένα λάβαρο. Ο ξεσηκωμός άρχισε στις 21 Μαρτίου στην Πάτρα και ο αρχηγός των εξεγερμένων ήταν ένας ταπεινός τσαγκάρης, ο Παναγιώτης Καρατζάς, που ήταν μέλος της Φιλικής Εταιρείας. Αργότερα ο Καρατζάς είχε την ίδια τύχη με άλλους ήρωες, γιατί τον δολοφόνησαν οι κοτζαμπάσηδες.


*Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sesostris
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4901 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/12/2015, 15:48:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sesostris  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Sesostris  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Αυτός θα εμφανιστεί την Κυριακή που μας έρχεται.αμέσως μόλις εμφανιστεί,θα γίνει γνωστή και ή ημερομηνία γεννήσεως του.οι πιο ψαγμενοι,δεν θα αρκεστουν στο 33 ετών αλλά θα θελήσουν και να προσδιορίσουν τους μήνες!

Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα σκαρφιστής να λες την Δευτέρα στις 7 του μηνός.


*Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Χριστιανός Ορθόδοξος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2101 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/12/2015, 16:27:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Χριστιανός Ορθόδοξος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Sesostris,
μπορει να μην το λενε τα Ευαγγελια,αλλα το λεει Άγιος!
Αυτο,για μας τους χριστιανους ορθοδοξους,ειναι ΙΣΟΚΥΡΟ (σχεδον)!
Δεν ειμαστε προτεσταντες,αν και με πολλης μου λυπης βλεπω ''παρακλαδια'' των προτεσταντων,να ανθιζουν και στην Ελλαδα.....

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/12/2015, 16:35:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Και ως γνωστόν, μην τάξεις του Άγιου κερί και του παιδιού κουλούρι.

Ούτε αυτό το λένε τα ευαγγέλια, αλλά είναι ισόκυρο επίσης.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Χριστιανός Ορθόδοξος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2101 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/12/2015, 17:23:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Χριστιανός Ορθόδοξος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Αυτός θα εμφανιστεί την Κυριακή που μας έρχεται.αμέσως μόλις εμφανιστεί,θα γίνει γνωστή και ή ημερομηνία γεννήσεως του.οι πιο ψαγμενοι,δεν θα αρκεστουν στο 33 ετών αλλά θα θελήσουν και να προσδιορίσουν τους μήνες!

Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα σκαρφιστής να λες την Δευτέρα στις 7 του μηνός.


*


Κανε λιγο υπομονη,να περασουν αυτες οι 5 μερες.....Εχω μεγαλη αγωνια,γιατι το οικοδομημα ολο θα γκρεμιστει,και το φοβερο ειναι οτι δεν υπαρχουν σε αυτο ΑΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ!Στου Μάξιμου,υπηρχαν,σε αυτο,δεν υπαρχουν.....

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/12/2015, 17:58:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Για να μην σε χάσουμε γιαλαντζή βλήμα, σε πληροφορώ πως έχεις κάνει λάθος τρείς ολόκληρους μήνες στους υπολογισμούς σου.Δηλαδή 90 μέρες.Θα σε έχουμε κοντά μας άλλο ένα τρίμηνο και βλέπουμε.

Εχουμε και λέμε:

w1/33.V.6m=33+-9/33:6+X.+-14=210

Αυτό σημαίνει πως ο Αντίδικος θα έρθει στις 6-3-2016.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Χριστιανός Ορθόδοξος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2101 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/12/2015, 18:05:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Χριστιανός Ορθόδοξος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σιγα μην σας λειψω!Εδω με ''καθυβριζετε'' ποστ παρα ποστ.....

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Διαχειριστής

Greece
3391 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/12/2015, 18:56:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AitheroVamon  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ε τώρα είσαι άδικος!
Αν εξαιρέσεις τον ΝΙΚΟΜΑΧΟ (που κι αυτός κατά βάθος σ'αγαπάει)
Σου έχουμε φερθεί πολύ καλά,
ξέρεις οτι είναι πολύ μεγάλη ευθύνη να βγαίνεις και να προβλέπεις πολέμους, καταστροφή του κόσμου,
να τρέχουν τα σάλια σου για τον αντίχριστο για να σώσεις το τομάρι σου... μα πάνω απ'ολα! Χριστιανός Ορθόδοξος!

Και η πλάκα είναι οτι το ξέρεις κι εσυ... και λες οκ, αυτοί με αγαπάνε και μας "εκμεταλλεύεσαι"
και δω στου νέες ημερομηνίες και δω στου εμείς "συμβουλές" ...
Κι ετσι περνά ο καιρός στην οικογένεια.....

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/12/2015, 19:50:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Oπως τα είπες Αιθηρ.

Είναι ο μόνος Ρωμαίος που δεν πειράζουμε.Χαλάλι του.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Χριστιανός Ορθόδοξος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2101 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/12/2015, 08:26:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Χριστιανός Ορθόδοξος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Aitherovamon,ο μοναδικός λογος που γράφω στα φορουμς, είναι η έλευση εκείνου.Αν πέσω έξω για την Κυριακή, δεν υπάρχει άλλη ημερομηνία,και δεν θα έχω κανένα έρεισμα παραμονής. Αυτή ή ιστορία κράτησε 8 ολοκληρα χρόνια,και θα τελειώσει οριστικά σε 4 μέρες.Για το καλό μου....

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Χριστιανός Ορθόδοξος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2101 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/12/2015, 19:01:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Χριστιανός Ορθόδοξος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πω,πω,ειχα μια εμπνευση σημερα στο γιατι ο Αντιχριστος επελεξε την 6η Δεκεμβρη να εμφανιστει!
Λοιπον,η 6η Δεκεμβρη γραφεται αλλιως και 6/12.
Το 12 ειναι ο 12ος μηνας του χρονου.Τι ειναι ομως το 12;;;
2 φορες το 6!!!Αρα και ενα 6 μπροστα,τρια εξαρια,ο 6 6 6 !
φοβερον;;;


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/12/2015, 19:49:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/12/2015, 00:46:44  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τρεις και σήμερα. ΧΟ, δεν θέλω να σε αγχώσω, αλλά το βραβείο σου είναι έτοιμο. Κάνε πρόβες:

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Χριστιανός Ορθόδοξος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2101 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/12/2015, 09:02:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Χριστιανός Ορθόδοξος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ο Θεός είναι μεγαλος!Όλα μπορεί να συμβούν μέσα σε αυτές τις τρεις μέρες!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Julius Caesar
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


286 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/12/2015, 10:04:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Julius Caesar  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Ο Θεός είναι μεγαλος!Όλα μπορεί να συμβούν μέσα σε αυτές τις τρεις μέρες!Σύντομα θα συμβούν.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Χριστιανός Ορθόδοξος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2101 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/12/2015, 13:27:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Χριστιανός Ορθόδοξος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ιουλιε, τα γεγονότα δεν μπορούν να συμβούν οπότε νάναι,αλλά μόνο κάτω από συγκεκριμένες ημερομηνίες.Και αυτό δεν θα συνεβαινε, αν δεν υπήρχαν οι Γραφές που δίνουν απολύτως συγκεκριμένα χρονικά διαστηματα!Συνεπώς δεν υπάρχει σύντομα ή σε λίγο καιρό,αλλά μόνο ή 6η Δεκέμβρη!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Διαχειριστής

Greece
3391 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/12/2015, 14:15:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AitheroVamon  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΧΟ αν πίστευες στις Γραφές θα πίστευες κι αυτά που γράφουν επι της πλάνης σου.
Μόνο ο Θεός γνωρίζει το πότε, ούτε καν ο Ιησούς (λένε οι Γραφές τις οποίες επικαλείσαι) αλλά δεν πιστεύεις...
Να σου θυμίσω για μια ακόμη φορά ότι ο ρασοφόρος μέντορας σου
δεν αναγνωρίζει την Ορθόδοξη Εκκλησια (δικαίωμα του, αλλά το δηλώνει ο άνθρωπος)
εσύ γιατί δεν το κάνεις; και "κρύβεσαι" πίσω από την Ορθόδοξη Εκκλησία
Ούτε εσύ, ούτε ο άλλος ο "χριστιανός" με τα χίλια προσωπα
γιατί ντρέπεστε να πείτε, είμαι ΜτΙ είμαι Ευαγγελιστής, είμαι Ζηλωτής, είμαι σατανιστής... ούτε κι εγώ ξέρω τι είμαι!
Δεν είναι κακο να πιστεύει ο καθένας οτι θέλει, μπορεί να κοροϊδεύει τον εαυτο του... αποδεκτό ακόμα κι αυτό,
αλλα τους συνομιλητες σου δε μπορείς να τους κοροιδευεις!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Χριστιανός Ορθόδοξος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2101 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/12/2015, 15:11:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Χριστιανός Ορθόδοξος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

ΧΟ αν πίστευες στις Γραφές θα πίστευες κι αυτά που γράφουν επι της πλάνης σου.
Μόνο ο Θεός γνωρίζει το πότε, ούτε καν ο Ιησούς (λένε οι Γραφές τις οποίες επικαλείσαι) αλλά δεν πιστεύεις...
Να σου θυμίσω για μια ακόμη φορά ότι ο ρασοφόρος μέντορας σου
δεν αναγνωρίζει την Ορθόδοξη Εκκλησια (δικαίωμα του, αλλά το δηλώνει ο άνθρωπος)
εσύ γιατί δεν το κάνεις; και "κρύβεσαι" πίσω από την Ορθόδοξη Εκκλησία
Ούτε εσύ, ούτε ο άλλος ο "χριστιανός" με τα χίλια προσωπα
γιατί ντρέπεστε να πείτε, είμαι ΜτΙ είμαι Ευαγγελιστής, είμαι Ζηλωτής, είμαι σατανιστής... ούτε κι εγώ ξέρω τι είμαι!
Δεν είναι κακο να πιστεύει ο καθένας οτι θέλει, μπορεί να κοροϊδεύει τον εαυτο του... αποδεκτό ακόμα κι αυτό,
αλλα τους συνομιλητες σου δε μπορείς να τους κοροιδευεις!Aitherovamon,
εγω εγινα χριστιανος ορθοδοξος απο την κοιλια της μητερας μου!Δεν θυμαμαι ποτε τον εαυτο μου να μην ηταν πιστος στον Χριστο!Αλλα,μονο αυτο,ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ!Αυτο το καταλαβα πολυ αργα στην ζωη μου,οταν και ειχε κιολας διαλυθει και εξαυλωθει....Ο Θεος με τιμωρησε στην ζωη μου σαν να ημουν ο αμαρτωλοτερος ανθρωπος στον κοσμο!Επειδη αυτο ακριβως,το να πιστευεις ΜΟΝΟ δεν ΦΤΑΝΕΙ και δεν ΩΦΕΛΕΙ!Και οι δαιμονες πιστευουν,αυτο τους σωζει,δεν τους σώζει!Αμα κανεις ενα σωρο αμαρτιες,στην κολαση θα πας,πιστευεις δεν πιστευεις.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sesostris
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4901 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/12/2015, 20:30:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sesostris  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Sesostris  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Συνεπώς δεν υπάρχει σύντομα ή σε λίγο καιρό,αλλά μόνο ή 6η Δεκέμβρη!

Είμαι περίεργος φίλε Χριστιανέ Ορθόδοξε να δω, τι νέους υπολογισμούς θα κάνης την Δευτέρα στις 7 του μηνός, για να διαιωνίσης την αυταπάτη σου.


*Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Julius Caesar
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


286 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/12/2015, 21:39:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Julius Caesar  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τί σημασία έχει τί είναι ο καθένας;

Εγώ δεν δέχομαι όλα τα δόγματα της Ορθόδοξης Εκκλησίας, όλα τα δόγματα των μαρτύρων του Ιεχωβά, όλα τα δόγματα των Ευαγγελιστών, των Προτεστάντων, των Καθολικών κτλ κτλ

Πιστεύω σε κάτι που πιστεύουν και οι Μάρτυρες του Ιεχωβά, σε κάτι άλλο που πιστεύουν και οι Ορθόδοξοι και οι Καθολικοί κτλ.

Δεν νομίζω ότι τηρώ τις προυποθέσεις για να ανήκω σε μια συγκεκριμένη εκκλησία, μια και δεν δέχομαι όλα τα δόγματά της, αλλά συμφωνώ με αυτούς στο τάδε και με εκείνους στο άλλο.

Νομίζω ο όρος χριστιανός θα ήταν αρκετός και μακάρι όλες οι εκκλησίες να ήταν μια, με ανοχή δογμάτων, εφόσον βέβαια αυτά έχουν να κάνουν με θέματα θεολογίας, ανθρωπολογίας, κοσμολογίας, προφητείας.

Φυσικά και δεν εννοείται Χριστιανός που να μην δέχεται τον Ιησού και την Ανάστασή Του. Αυτό είναι βασικό δόγμα για όλες τις εκκλησίες.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 16 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.125
Maintained by Digital Alchemy