ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 Η ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ -8/12/08- ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ, ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΦΟΡΜΕΣ;;
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 23
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/12/2008, 12:41:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν λές όμως το καλύτερο φίλε KERRY KING...Μετά
λίγες μέρες, τίποτε δεν θα έχει αλλάξει, αλλά οι
ζημιές και η ύφεση στην ελληνική οικονομία, θα παραμείνουν...
Ότι έγινε, έγινε, ΄πως το λές δήθεν για εκτόνωση, για
ζημιά στην Ν.Δ., αφού οι ξένοι δεν τη θέλουν και προτιμούν το
θείο βρέφος...
Τίποτε δεν έγινε και πέραν της εκτόνωσης, έμεινε το
άρυθμο της κατάστασης.... Κοινώς, μάλλον πρέπει να
περιμένουμε νέα θέματα για επεισόδια, με συμμετοχή ακούσια
και εκούσια πολλών,σύντομα....Επεισόδια που θα βλάψουν και
πάλι τη χώρα μας και μόνο...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/12/2008, 13:44:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Να μας ζήσει το ΑΣΥΛΟ !!!

Όλη η ΕΛΛΑΔΑ ένα ΑΣΥΛΟ (ανιάτων....)Τι φταίει το άσυλο, αν υπάρχουν ζώα που καταστρέφουν και δειλοί φοιτητές ανίκανοι να προστατέψουν το υλικό τους.
...παρ' εκτός και τα ζώα είναι οι περισσότεροι...
ΕΙΝΑΙ;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/01/2009, 22:03:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αν υπήρχε μια ελάχιστη αμφιβολία, γράφει ο Μανώλης Κοττάκης, για τις αληθινές επιδιώξεις που έχουν ορισμένοι πρωταγωνιστές του δημόσιου βίου τούτη την περίοδο, , αυτή διαλύθηκε οριστικά και αμετάκλητα χθες.

Μια ματιά στη συνέντευξη του Αλέκου Αλαβάνου στην «Κυριακάτικη Αυγή» πείθει δυστυχώς και τον πλέον αδαή ότι το Δεκέμβριο που μας έφυγε «παίχθηκαν», για λόγους μικροκομματικούς, είτε ενσυνειδήτως είτε από βαριά αμέλεια, επικίνδυνα παιχνίδια εις βάρος της χώρας.

Εις βάρος της διεθνούς εικόνας της, εις βάρος της οικονομίας της, εις βάρος του κοινού μας μέλλοντος.

Παιχνίδια που συνεχίζονται ακόμη. Ας δούμε τα πειστήρια: Στο προχθεσινό φύλλο της «Κυριακάτικης Αυγής» υπήρχε ως «ένθετο» ένα ημερολόγιο του 2009, με εξώφυλλο το πρόσωπο του Αλέξη και τίτλο «Εικόνες από το μέλλον». Ποιες είναι αυτές οι εικόνες (φωτογραφίες) από το μέλλον ; Μήπως έχετε την περιέργεια να μάθετε ;

Το μέλλον μας είναι ένας κουκουλοφόρος, ο οποίος εικονίζεται στο ημερολόγιο της «Αυγής» (μήνας Φεβρουάριος) να πετά μια πέτρα προς άγνωστη κατεύθυνση! Η λεζάντα κάτω από τη φωτό δεν επιτρέπει παρερμηνείες: ....«Η λάβα αιφνιδιάζει όσους δεν βλέπουν το ηφαίστειο»…...

Το μέλλον μας είναι ένα αλλόφρον ζευγάρι (μήνας Φεβρουάριος και πάλι), το οποίο εικονίζεται να φεύγει τρέχοντας καθώς οι φλόγες των μολότοφ έχουν ζώσει έναν καιόμενο κάδο σκουπιδιών δίπλα του. Η λεζάντα κάτω από τη φωτό δεν κρύβει επιθυμίες. «Καραμανλής ή χάος; Χάος!» επιλέγουν οι συνθηματολογούντες. Το χάος της φωτιάς και του ρημαδιού…..

Το μέλλον μας είναι οι σπασμένες βιτρίνες της Πανεπιστημίου, οι οποίες «κοσμούν» το ημερολόγιο της «Αυγής» για το μήνα Ιούλιο. Λεζάντα; «Πλιάτσικο στις κλεμμένες μας ζωές». Το μέλλον είναι το πλιάτσικο. Μέχρι και το φλεγόμενο δένδρο της Πλατείας Συντάγματος χρησιμοποιείται ως εικόνα του ...«αύριο».

Αυτό λοιπόν είναι το κοινό μας μέλλον; Φωτιές και πέτρες; Πίστευα ότι στη συνέντευξη του φίλου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκου Αλαβάνου στη χθεσινή «Αυγή» θα έβρισκα διαφορετικές απαντήσεις.

Πίστευα ότι στον πολιτικό λόγο της ανανεωτικής Αριστεράς δεν υπάρχει ούτε ο ελάχιστος χώρος για ανοχή στη βία. Κι όμως... Αφού ο Αλέκος δήλωσε αρχικώς ότι την Αριστερά την εμπνέουν προσωπικότητες «που έφεραν επαναστατικά αποτελέσματα με ειρηνικές μορφές πολιτικής πάλης» (Γκάντι, Κινγκ), απάντησε: «Αν όντως επιδιώκουμε ριζοσπαστικές αλλαγές στο ταξίδι, παρότι εμείς δεν τους κουβαλάμε στην ψυχή μας, θα συναντήσουμε και τους Λαιστρυγόνες και τους Κύκλωπες και τον άγριο Ποσειδώνα (...) Χωρίς συγκρούσεις δεν γίνονται αλλαγές στην κοινωνία».

Ώστε έτσι, πρόεδρε ; Άγριοι «Ποσειδώνες» με τρίαινες οι κουκουλοφόροι ; Κύκλωπες και Λαιστρυγόνες οι αντιεξουσιαστές ; Με τέτοια «λογοπαίγνια» δίνει επίσημη κάλυψη σε φαινόμενα βίας ο πρόεδρος της Κ.Ο. ενός κόμματος Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας ; Κρίμα, πρόεδρε. !

Είναι κρίμα να επενδύεις στη βία για την εκλογική ανάκαμψη του ΣΥΡΙΖΑ, μην υπολογίζοντας το κόστος για τη χώρα. Είναι κρίμα, παραμονές νέων κινητοποιήσεων, να ενθαρρύνεις το σχέδιο …«κουκούλα».

Η Αριστερά που μάθαμε εμείς στα αμφιθέατρα, στις κόντρες μας, είχε πάντα πρόσωπο και δεν κρατούσε ποτέ τρίαινα.

Πηγή: «e-tipos»Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/01/2009, 22:12:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το περίφημο Indymedia το γνωρίζετε φαντάζομαι...
Τον ρόλο που έπαιξε όλο αυτό το διάστημα, όσοι το παρακολουθούσατε θα τον είχατε καταλάβει.

Βρήκα το παρακάτω ανώνυμο σχόλιο στο εξωφρενικό blog preza tv (όνομα και πράμα...)

Το δίκτυο του Indymedia ως γνωστόν είναι ο χώρος οργάνωσης και συντονισμού των "αναρχικών". Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα λειτουργούν 2 indymedia αυτά της Αθήνας και Πάτρας.

Μέχρι πριν κάνα χρόνο λειτουργούσε και το Indymedia Θεσσαλονίκης αλλά επειδή οι "σύντροφοι" εκεί ήταν πιο "αγνοί", το ξήλωσαν μόνοι τους όταν κατάλαβαν και έμαθαν ότι το παγκόσμιο δίκτυο Indymedia αποτελεί μία "έμπνευση" και υλοποίηση του "φιλάνθρωπου" πολυεκατομμυριούχου αντικομμουνιστή και σιωνιστή George Soros, της λέσχης Bilderberg και άλλων βασικά σιωνιστικών παγκόσμιων κέντρων εξουσίας, φανατικά αντικομμουνιστικών μάλιστα, που προωθούν την "Νέα Τάξη", τη νέα δηλαδή παγκόσμια εξουσία συγκεντρωμένη στα χέρια αυτών των άρρωστων τύπων.

Σκοπός τους? Η αποεθνοποίηση και η μετατροπή των λαών σε μάζα χωρίς συνείδηση και εθνικά (και όχι μόνο) ιδανικά, χωρίς αξίες, χωρίς αρχές και ιστορία, με όλα αυτά - μαθηματικά - να οδηγούν στο στόχο τους που δεν είναι άλλος από το να δημιουργηθεί μία παγκόσμια νέα τάξη-εξουσία στα χέρια των προαναφερόμενων.

Τροφή για σκέψη....

Σας φέρνει τίποτα στο νου η τελευταία παράγραφος ???Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/01/2009, 18:24:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Παιδια δείτε αυτό αν μπορείτε.. είναι ΣΟΣ που λεμε.. ιδίως απ τη μέση κ μετά.

http://video.google.com/videoplay?docid=-7492068823950286254

Zeitgeist:Addendadum(οχι το Zeitgeist σκέτο. Εκείνο ήδη κυκλοφορεί στα φόρουμ)
Αν και ίσως και αυτό να ελεγχεται απο μασόνους.. κάποιοι το λένε κ αυτο.. εντουτοις κ έτσι να είναι αξίζει να το δείτε..
Κρατάει 2 ώρες. Αν κ πάλι είναι λίγο αντι-θρησκευτικο.

http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Sweden
2197 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/01/2009, 19:10:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τώρα μπαίνουμε σιγά σιγά στο....δάσος
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/01/2009, 10:35:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
09/01/09 08:35

Ομοφώνως το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) στο Στρασβούργο αναγνώρισε ανεπάρκεια της ελληνικής αστυνομίας στην υπόθεση του δεκαοχτάχρονου Νικόλαου Λεωνίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του, ύστερα από πυροβολισμό αστυνομικού στις 25 Μαρτίου 2000.

Την προσφυγή στο ΕΔΑΔ κατέθεσε στις 23 Νοεμβρίου 2005 ο πατέρας του, Γρηγόριος Λεωνίδης.

Σύμφωνα με την προσφυγή, ο Γρηγόριος Λεωνίδης αναφερόμενος στο άρθρο 2 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα ανθρώπινα δικαιώματα, υποστήριζε ότι αφενός ο αστυνομικός που σκότωσε το γιο του έκανε κατάχρηση του όπλου του, αφετέρου ότι οι ελληνικές αρχές δεν έκαναν ουσιαστική έρευνα για τις συνθήκες της υπόθεσης.

Ομόφωνα οι δικαστές αναγνώρισαν την παραβίαση του άρθρου 2 (δικαίωμα ζωής) της Ευρωπαϊκής Σύμβασης, κατά την αστυνομική επιχείρηση, η οποία δεν διεξήχθη όπως έπρεπε και είχε ως συνέπεια το θάνατο του 18χρονου.

Αντιθέτως, για το δεύτερο σκέλος της προσφυγής που αφορά τον ελλιπή χαρακτήρα της έρευνας από τις ελληνικές αρχές, το ΕΔΑΔ απεφάνθη, με έξι ψήφους έναντι μίας, ότι «δεν υπήρξε παραβίαση» του άρθρου 2 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης, η δε διεξαχθείσα έρευνα μπορεί να θεωρηθεί ως ικανοποιητική.

Επίσης το ΕΔΑΔ δεν αναγνώρισε επιπλέον υλική ικανοποίηση προς τον πατέρα του θύματος, αφού το ελληνικό κράτος τον έχει αποζημιώσει με 80.000 ευρώ.

Οι δικαστές με 6 ψήφους έναντι μιας κατέληξαν ότι η ομόφωνη αναγνώριση για την παραβίαση του άρθρου 2, σχετικά με το δικαίωμα ζωής, θα πρέπει να αποτελεί την ηθική ικανοποίηση για τον Γρ.Λεωνίδη.

Σύμφωνα με το κείμενο της απόφασης του ΕΔΑΔ, το περιστατικό του θανάτου του 18χρονου είχε ως εξής: Στις 25 Μαρτίου 2000, ο Νικόλαος Λεωνίδης, 18 ετών, έκανε βόλτα με φίλους του στη Θεσσαλονίκη, όταν αστυνομικοί με πολιτικά βγήκαν από ιδιωτικό αυτοκίνητο και θέλησαν να κάνουν έλεγχο ταυτοτήτων.

Αντιδρώντας, ο νεαρός προσπάθησε να φύγει, ο αστυνομικός όμως κατόρθωσε να τον συλλάβει και να τον ακινητοποιήσει πάνω στο αυτοκίνητο, με το περίστροφό του στραμμένο πάνω του.

Ο συλληφθείς, όμως, έδωσε ένα δυνατό χτύπημα με τον αγκώνα του στον αστυνομικό, ο οποίος έσκυψε για λίγο εμπρός, επανερχόμενος δε στη θέση του προκάλεσε την εκπυρσοκρότηση του όπλου του. Η σφαίρα χτύπησε τον Νικόλαο Λεωνίδη στο δεξί αυτί, προκαλώντας τον ακαριαίο θάνατό του.

ΠΗΓΗ http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=973784&lngDtrID=244

Τώρα βέβαια απορίας άξιο δεν είναι που η "νεολαία" έκανε τουμπεκί ψιλικομμένη εκείνη την εποχή ??? Που ήτανε οι αντιδράσεις των δημοκρατών τότε ??? Α, ξέχασα, δεν υπήρξε Δεξιά κυβένρηση εκείνη την εποχή....

Και πάλι όμως, θυμήθηκαν τα περήφανα νειάτα μας τον Καλτεζά ξαφνικά.
Ο Λεωνίδης δηλαδή δεν υπήρξε θύμα αστυνομικής βίας ???
Και μάλιστα από ένοπλους με πολιτικά !!!!
Ούτε εγώ πιστεύω να "συνεργαζόμουνα" σε αστυνομικό με πολιτικά...
Αλλά είπαμε.....

ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/01/2009, 11:05:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σήμερα έχουνε και το συλαλητήριο.

Πρώτη γραμμή τα παιδιά, με κύριο εκπρόσωπό τους το Συντονιστικό Σχολείων Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος (!!!!!!!!).

Να μην μιλήσω για την καπηλεία που είναι το εθνικό σπορ των "αριστερών", να μην σχολιάσω για το τι παίζεται και γράφεται μέσα στο μπλογκ τους, να σας παραθέσω απλά το "σύμβολό" τους και τα συμπεράσματα δικά σας....

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Open Mind
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4851 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/01/2009, 11:33:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Open Mind  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
KERRY KING Κατακριτέα είναι και αυτή η περίπτωση στην τωρινή είχαμε μεγαλύτερες αντιδράσεις γιατί ήταν η αφορμή έπειτα από πολλά συσσωρευμένα προβλήματα .
Οποιαδήποτε χρήση βίας είναι κατακριτέα από οποια μεριά και αν είναι .
Το κακό της υπόθεσης είναι ότι έχουμε θύματα δυο παιδια τον Αλέξη και τον αστυνομικό
Τον Διαμαντη που χαροπαλεύει ευχή όλων βεβαία είναι να βγει νικητής στη μάχη που δίνει .
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/01/2009, 13:25:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
στην τωρινή είχαμε μεγαλύτερες αντιδράσεις γιατί ήταν η αφορμή έπειτα από πολλά συσσωρευμένα προβλήματα .

Εδώ είναι που διαφωνούμε....
Η τωρινή αντίδραση είναι μεθοδευμένο πραξικόπημα.
Ψάξε λίγο το φαινόμενο Indymedia, βρες τι ποσταριζότανε από εκεί εκείνο το βράδυ και μετά έλα πες μου για συσωρευμένα προβλήματα....

Αλλά ας μην τα ξαναλέμε, έχουνε χιλιοειπωθεί παραπάνω....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/01/2009, 13:30:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αλήθεια, τον ήξερες τον Νικόλαο Λεωνίδη φίλε Open Mind ???

Το κάθε τσουτσέκι πάντως έμαθε να μιλάει για Καλτεζάδες και Τεμπονέρες.
Σύνθημα στα χείλη τους.....

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Open Mind
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4851 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/01/2009, 13:33:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Open Mind  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Αλλά ας μην τα ξαναλέμε, έχουνε χιλιοειπωθεί παραπάνω....


Συμφωνώ τα έχουμε πει παραπάνω .

quote:
Αλήθεια, τον ήξερες τον Νικόλαο Λεωνίδη φίλε Open Mind ???

Να πω την αλήθεια δεν το θυμόμουν το περιστατικό .Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/01/2009, 10:23:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Η ουσία όμως, παραμένει ότι υπάρχει μια άψογη
οργάνωση σε παγκόσμιο επίπεδο, η οποία δημιουργεί
αναταραχές, κατά βούλησην και κατά το δοκούν...Τώρα
ότι αυτά που γίνονται σήμερα, δεν θα υπήρχε περίπτωση να
συμβούν επι ΠΑΣΟΚ, είναι γνωστό..Πολλά γίναν κι όχι μόνο με τον
νεαρό Λεωνίδη, αλλά τότε ήταν προοδευτική η κυβέρνηση,
άλλες σφαίρες είχαν τα όπλα, όχι σαν των δεξιών...
Αυτή την εμφύλια..λαχτάρα των Ελλήνων, πολλοί εκμεταλεύτηκαν
κατα καιρούς και οι εξής ίδιοι: Άγγλοι, εβράιοι, αμερικάνοι....
Εμείς, όμως ακόμη να τους εντοπίσουμε και ακόμη να βρούμε
τρόπο να αμυνθούμε και να μην μας πειράζουν...
Όλα είναι καθοδηγούμενα...Ακόμη και τα ατυχήματα...Πόσο
μάλλον, τα έκτροπα με στόχο κυβερνήσεις που δεν εξυπηρετούν
διεθνή σχέδια των αμερικάνων...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/01/2009, 11:03:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ας θυμηθούμε λιγάκι τον ρόλο των ΗΠΑ στην πορτοκαλί επανάσταση της Ουκρανίας....
Ας σκεφτούμε λιγάκι τον ρόλο της Ουκρανίας στην κρίση των σχέσεων Ρωσσίας - Ευρώπης με αφορμή το φυσικό αέριο.

Ας βάλουμε λιγάκι το μυαλό να δουλέψει, μπροστά μας είναι τα κομμάτια, δεν είναι και τόσο δύσκολο το παζλ...

Μεγάλη κωλοφαγούρα τα πουστραγγλάκια για την αναβίωση της τρομοκρατίας στην χώρα μας...
Δεν κοιτάνε τα χάλια τους τα ζώα....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/01/2009, 12:27:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν είναι η Ουκρανία, η Γεωργία κι οι χώρες της
Βαλτικής οι δούρειοι ίπποι των αμερικάνων, στην
περιοχή της πρώην Σοβιετικής Ένωσης φίλε KERRY KING;
Αυτοί δεν συχνοπροκαλούν προβλήματα στην Ρωσία τα
τελευταία χρόνια;
Δεν βλέπουμε τα Σκόπια, μικρή χώρα, πόσο στυλώνει τα πόδια
για το όνομα, στην κόντρα με την Ελλάδα; Αν δεν ήταν πίσω
τους οι αμερικάνοι, θα τολμούσαν ποτέ να κάνουν τέτοια
πράγματα;Βλέπομε πόσο ανισόρροπα γίνονται οι καταστάσεις γύρω
μας και σε σχέση με μας, όπως οι προκλήσεις των Τούρκων, με
διεθνώς αναγνωρισμένες περιοχές της Ελλάδας...Δεν κινεί
τα πάντα αυτή η Αμέρικα;Όλα τα άσχημα εννοείται...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/01/2009, 14:53:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν μπορείς να διανοηθείς πόσο έχει εισχωρήσει η αμερικάνικη προπαγάνδα στις χώρες τις βαλτικής. Κάτι το μίσος για τους Ρώσσους, κάτι οι κώλοι που έπρεπε να γλείψουν, μιλάμε για γιοσουφάκια αισχρής μορφής... Να δεις η γυναίκα μου τσακωμούς που ρίχνει με συμπατριώτες της...

Για τα βαλκανικά γιοσουφάκια τι να λέμε τώρα...
Θα επανέλθω στο θέμα για την Μακεδονία....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/01/2009, 14:59:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ας επιστρέψουμε στην ουσία τους θέματος (αιτίες - αφορμές) και διαβάστε το παρακάτω...

Στην Γαλλία αποτελεί κυρίαρχο θέμα των ειδήσεων το τελευταίο δίμηνο . Στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καθόλου , παρότι έχει σχέση (ως ένα βαθμό) με τις διαδραματιζόμενες ταραχές στην χώρα μας.

Αναφέρομαι στην περίπτωση του Julien Coupat , ενός «κομουνιστή της εποχής της Κομούνας του Παρισιού» σύμφωνα με τα όσα έχει πει ο ίδιος στον πατέρα του, ή ενός αρχηγού τρομοκρατικής οργάνωσης σύμφωνα με τις γαλλικές αρχές.

Γιατί αφορά τη χώρα μας ; Γιατί ο Julien Coupat είχε έρθει στην Θεσσαλονίκη τον περασμένο Σεπτέμβριο , όχι φυσικά όπως καταλαβαίνετε για την …Διεθνή Έκθεση .

Πριν αναφερθώ στο ιστορικό της σύλληψης του στη Γαλλία ,θα ήθελα σημειολογικά να επισημάνω κάποιες σχέσεις αναρχικών στην Θεσσαλονίκη («Αναρχική Αρχειοθήκη» κ.α). με το οργανωμένο έγκλημα. (υπόθεση Παλαιοκώστα κ.α).

Θα ήθελα επίσης να τονίσω , πάντα σημειολογικά ,και την παρουσία του πρώην ηγέτη του UCK κ. Χασίμ Θάτσι στη Θεσσαλονίκη κατά το κρίσιμο διάστημα των πρόσφατων ταραχών. Συμπτώσεις ; Δεν νομίζω !

Ας επανέλθουμε στην υπόθεση του Julien Coupat . Τη νύχτα μεταξύ 7 και 8 Νοεμβρίου 2008 μια σειρά από δολιοφθορές στις γραμμές του τραίνου υψηλής ταχύτητας TGV διέκοψε την κυκλοφορία στο γαλλικό δίκτυο σιδηροδρόμων για αρκετές ώρες.

Για το συγκεκριμένο θέμα, σας είχα «προϊδεάσει» σχετικά με το τι παίζεται από τον περασμένο μήνα ,όταν στο άρθρο μου «Τα αθέατα κομμάτια του παζλ» ανέφερα ότι : «Δεν είναι τυχαίο ότι στη Γαλλία πρόσφατα, ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών ότι οι Γάλλοι αναρχικοί σε συνεργασία με τους ομόλογους τους Έλληνες και Ιταλούς, προσπάθησαν να σαμποτάρουν το σιδηροδρομικό δίκτυο (τρένα TGV)».

Τρεις ημέρες μετά, στις 11 Νοεμβρίου 2008, στο μικρό χωριό Ταρνάκ (Tarnac) των 350 κατοίκων , διενεργείται μεγάλη επιχείρηση από 150 άνδρες της ειδικής αντιτρομοκρατικής ομάδας και συλλαμβάνονται εννέα νεαρά άτομα – πέντε κοπέλες και τέσσερα αγόρια – ηλικιών από 22 ως 34 χρονών, γόνοι μεσο-αστικών οικογενειών, όλοι τους με πανεπιστημιακές σπουδές κι αρκετοί με μεταπτυχιακές .

Από τους συλληφθέντες κρατούνται σήμερα ο Julien Coupat ,34 χρονών και η σύντροφος του Yldune L,25 χρονών, κόρη καθηγητού πανεπιστήμιου.

Τι είχε συμβεί. Από το 2007 είχε έρθει στις γαλλικές αρχές σήμα σχετικά με τον Julien Coupat και είχε τεθεί υπό παρακολούθηση.

Ο Julien Coupat συμμετείχε τακτικά σε διάφορες πολιτικές διαδηλώσεις (μεταξύ των οποίων και στον Καναδά και στις ΗΠΑ), στις διαδηλώσεις κατά των φάκελων της βάσης δεδομένων EDVIGE και κατά της νομοθεσίας για τους μετανάστες.

Συχνά ταξίδευε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, για να επισκεφθεί χώρους καταλήψεων που όλως τυχαίως περιλάμβαναν συγκρούσεις με την αστυνομία.

Εκείνη την περίοδο η υπουργός εσωτερικών της Γαλλίας , σε συνέντευξη στη εφημερίδα Le Figaro, επισείει την απειλή της «αριστερής τρομοκρατίας» η οποία .. «σύμφωνα με τις υπηρεσίες δεν θα αργήσει να δράσει».

Η αναφορά εκπλήσσει τους δημοσιογράφους αφού οι βίαιες αριστερές ομάδες έχουν σταματήσει την δράση τους στη χώρα από τα τέλη της δεκαετίας του 80΄ και την σύλληψη των τελευταίων μελών της οργάνωσης Action Directe.

Το συγκεκριμένο βράδυ της δολιοφθοράς στις γραμμές του τραίνου υψηλής ταχύτητας TGV εντοπίζεται μαζί με την σύντροφό του μέσα σε αυτοκίνητο Mercedes να βρίσκονται δίπλα σ’ ένα από τους σταθμούς ψηλής τάσης για τον εφοδιασμό μ’ ηλεκτρική ενέργεια των σιδηροδρομικών γραμμών.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν ο Julien Coupat, , φαίνεται να είχε προαναγγείλλει τη δράση του. Φέρεται ως ο συγγραφέας του βιβλίου L'insurrection qui vient, (η εξέγερση που έρχεται) και που υπογράφει η Αόρατη επιτροπή (Comité invisible).

Ένα βιβλίο που αποτελεί μια σκληρή κριτική της καταναλωτικής κοινωνίας και αναφέρεται στην επικείμενη «ανταρσία» που θα σημάνει το τέλος του καπιταλισμού και της κοινωνίας του θεάματος. Παρουσιάζει την εξέγερση ως αυτοσκοπό. Ένα είδος μόνιμου εμφυλίου πολέμου.Στο βιβλίο περιγράφονται και οι μέθοδοι που πρέπει να ακολουθήσουν οι αντάρτες της πόλης.

Πηγές αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος χώρος των αντιεξουσιαστών έχει αλωθεί από μυστικές υπηρεσίες ξένης χώρας. Για αυτό και η πλήρης ταυτοποίηση των αδικημάτων από τις διωκτικές αρχές έρχεται αντιμέτωπη με τα …γνωστά εμπόδια.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία όπως αποτυπώματα ή DNA από τον τόπο της δολιοφθοράς. Οι έρευνες στα σπίτια των υπόπτων δεν έδωσαν τίποτα το αξιοποιήσιμο για αυτή τη χρονική περίοδο, εκτός από ορισμένους χάρτες των σιδηροδρόμων και σημειώσεις επ`αυτών.

Το ίδιο και οι ανακρίσεις .Το μόνο στοιχείο εις βάρος τους φαίνεται να είναι προς το παρόν η παρουσία τους στη περιοχή την περίοδο που έγιναν τα σαμποτάζ και η αδυναμία του Julien Coupat και της συντρόφου του να δικαιολογήσουν την εκεί παρουσία τους.

Θυμηθείτε όσα ανέφερα στο άρθρο. Αποτελούν και αυτά …κομμάτια του παζλ.

Αναρτήθηκε στο politis-gr Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/01/2009, 18:58:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Άρα λοιπόν, φίλε KERRY KING ξέρουμε τι γίνεται και
τώρα, ξέρουμε κι αυτές οι "λαικές" διαδηλώσεις πως
οργσνώνονται και λειτουργούν για να εξυπηρετούν τα
σχέδια των αμερικάνων,αυτή τη στιγμή τουλάχιστον και
των ισχυρών του πλανήτη...Κι εμείς; Όργανα στα χέρια τους..
Γι αυτό και λέω πρέπει να συγκεκριμενοποιήσουμε ποιοί είναι..
Μπορει να φοβηθούν αν δουν ότι είναι αντιληπτοί...Τόσους
αιώνες κρύβονται, κομπλάρουν με τη δημοσιότητα.. Αλλά
ποιοί είναι αυτοί, που ΄χουν τοσο απολυταρχικές ιδέες και
πως κρίνονται σε σχέση με άλλες τέτοιες "μεγάλες" προσωπικότητες
της ιστορίας...Πρόσφατες και παλιές...
Αυτή τη στιγμή, η Ελλάδα με ποιούς ειναι και με ποιούς τη
συμφέριε να είναι;Έτσι για να λέμε και αλήθειες....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/01/2009, 11:04:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Αυτή τη στιγμή, η Ελλάδα με ποιούς ειναι και με ποιούς τη συμφέριε να είναι;Έτσι για να λέμε και αλήθειες....

Να ένα πολύ ωραίο θέμα που θα μπορούσε να συζητηθεί ξεχωριστά....
Έλα όμως που δεν βλέπω ενδιαφέρον για τέτοια θέματα....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/01/2009, 11:23:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Την αλήθεια, δεν την λέμε, προτιμάμε το φλού, αλλά
αυτό είναι και ο λόγος που παραδέρνουμε και σαν
κοινωνία και σαν χώρα..
Δεν είμαστε ξεκάθαροι, δεν φροντίζουμε να κοιτάμε, όπως
κάθε άλλη χώρα, τα συμφέροντα μας, απλά αγόμεθα και μας
πάνε άλλοι, που δεν είναι κάν φίλοι μας....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
kswtikoula
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
676 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/01/2009, 11:27:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kswtikoula  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος kswtikoula  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καταρχάς να ζητήσω συγνώμη γιατι δεν άντεξα να διαβάσω παραμόνο τις πρώτες δύο σελίδες και τα μάτια μου πετάξανε σπίθες.
Φαντάζομαι ότι κάποιοι στις υπόλοιπες δεν θα είχαν τόσο καλά στρωμένο το κωλ...ακι τους στον καναπέ.

Πάμε καλά????
Τι λέτε???
Το κράτος σε μία δημοκρατία είναι ο λαός.
Και ο λαός από καιρό έπρεπε να είναι στους δρόμους και να δείξει σε αυτούς που διόρισε δυνάστες του τα αποτελέσματα της παρατεταμένης κακοποίησης.
Όπως φωνάζουν τα παιδιά εδώ και καιρό
Εμείς μιλάμε για βιτρίνες
κι αυτά μιλάνε για ζωές
Έλεος με την έννομη τάξη και την ευρυθμία που διαταράχτηκε.
Δεν υπήρχε για να διαταραχθεί.
Ένα ατελείωτο αλισβερήσι μεταξύ κατεργαραίων είναι η ψωροκώσταινα.
Είναι ποτέ δυνατόν να αναρωτιέται οποιοσδήποτε ποιος δίνει το δικαίωμα στον κόσμο να βγει και να τα σπάσει?
Άμα δεν έβγαινε και τώρα ρε παιδιά ο κόσμος στο δρόμο,
ας αποδεχτούμε το λουράκι στο λαιμό
την άμμο μας να κατουράμε
την απαραίτητη κατανάλωση αγαθών
(γιατί αυτός είναι ο μόνος λόγος που μας θέλουν εν ζωή)
Αυτές τις γιορτές κυκλοφόρησαν τόσα μα τόσα πολλά ναρκωτικά στην αγορά, μα τόσα πολλά και τόση αυθονία που έλεγες δεν είναι δυνατόν, μήπως νομιμοποιήθηκαν και δεν το πήρα χαμπάρι?
Τι είναι κατευθυνόμενο, ο αγώνας των πιτσιρικάδων
ή οι ουσίες που ρίξανε στην αγορά για να τα ξανακοιμήσουν τα έρμα τα νιάτα?
Ποιο θεμέλιο της κοινωνίας ταρακουνήθηκε, αφού είναι τσαντίρι με πασαλάκια?
Έλεος!
Αντί να χαρούμε που τα πιτσιρίκια μας βγάλανε όλους στους δρόμους
Αντί να οργιστούμε που οπλίζουν με τους φόρους που πληρώνουμε τσογλαναραίους
Αντί να δούμε πως κανένας καθωσπρέπει δεν άλλαξε ποτέ τον κόσμο
Μας χαλάει αισθητικά το κατεστραμμένο κέντρο των πόλεων.
Αν δεν υπήρχαν τα καμμένα κτίρια, ίσως σήμερα το 90% των ελλήνων να έλεγε πέρυσι ή πρόπερσι ήταν που σκότωσαν εκείνο το παιδάκι???
Καλά κρασιά παίδες
Χωρίς κόμματα
Χωρίς αποκόμματα
Χωρίς πλευρές
Σε κύκλο
να πάρουμε την πολιτική μας ευθύνη στα χέρια και να πράξουμε κατά συνείδηση!

N' αγαπάς την ευθύνη.

Να λες, εγώ μονάχος μου θα σώσω τη Γη.

Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.

Νίκος Καζαντζάκης, Ασκητική

Δεν θέλω πια να γυρίζω στις θάλασσες φωνάζοντας...
Θέλω να βρω κι εγώ μια φωνή να μ'αποκρίνεται.

Edited by - kswtikoula on 15/01/2009 11:35:41Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/01/2009, 11:34:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΧΑΧΑ, έχει ο καιρός γυρίσματα......

Αντιγράφω από το triktiko.blogspot :

Η κακοί χειρισμοί της κυβέρνησης της Λετονίας στην οικονομική κρίση ήταν η αφορμή για μια πορεία που στη συνέχεια δημιούργησε επεισόδια έξω από τη Βουλή. Περίπου 1000 άτομα προσπάθησαν να μπουν στο Saeima (η βουλή της Λετονίας) και επιτέθηκαν στην αστυνομία πέτρες και μπουκάλια. Αναποδογύρισαν περιπολικά και κατέστρεψαν μαγαζιά. Συνέλαβαν 127 άτομα ενώ άλλα 28 έπρεπε να πάνε στο νοσοκομείο (μεταξύ των οποίων και αστυνομικοί)

http://troktiko.blogspot.com/2009/01/blog-post_4904.html

Η πλάκα είναι στον αποτροπιασμό που νιώθανε οι Λετονοί για τα γεγονότα της Αθήνας πριν ένα μήνα. Εδώ είναι που λένε "καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς".

Το δεύτερο αστείο στοιχείο έχει να κάνει με το μύνημα που έρχεται στην χώρα μας. "Λαϊκή Αντικυβερνητική Εξέγερση" ΧΑΧΑ - σας θυμίζει κάτι αυτό ??????

Ψάχνω από το πρωί να βρω κάτι βιντεάκια που είδα τυχαία σε κάτι ιντερνετικά κανάλια για το γεγονότα στην Λετονία. Είδα για παράδειγμα διαδηλωτές με κράνη μοτοσυκλετικά !!! Κράνη μοτοσυκλετικά στην Λετονία είναι τόσο συχνά όσο και τα χιονοπέδιλα στις Μαλντίβες !!!

Επίσης, κάπου κάτι διαδηλωτές σήκωσαν την ρωσική σημαία !!!! Σε μια χώρα που μισεί θανάσιμα την ρωσία και που το 50% του πλυθησμού της είναι ρωσικής καταγωγής.

Ε ρε κάτι τυχαίες και αυθόρμητες καταστάσεις......

Θα σας περιγράψω το προφίλ των λετονών στο θέμα για την μεσαία τάξη, όσοι πιστοί προσέλθετε....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/01/2009, 11:40:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Η εκτόνωση είναι το ζητούμενο, τελικά, φίλη kswtikoula,
γιατί, ότι και να αποφέριε μια αναταραχή,, στο τέλος αυτό που γίνεται, είναι ότι ήταν να γίνει...
Κι οι παρόλες είναι μονο τάσεις ελευθερίας,χρήσιμες σαν αιτία,
αλλά δεν ζούμε σε σκλαβωμένο κόσμο...Εκτος αν ζούμε...
Φίλε KERRY KING είμαστε όλο αυτιά....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Open Mind
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4851 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/01/2009, 12:11:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Open Mind  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
trexagireve Σε σκλαβωμένο κόσμο ζούμε απλα δεν το ξέρουμε καθώς μας έχουν βάλει σε καλούπια
Και μας έχουν προγραμματίσει τώρα για τις διαδηλώσεις καλα κάνουν και γίνονται
Να ξυπναει ο κόσμος σιγά σιγά να πάρουν χαμπάρι αυτοί που μας διοικούν ότι δεν
Είμαστε πρόβατα .


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/01/2009, 13:40:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Open Mind σκοπός είναι να πάρουν χαμπάρι αυτοί που πιστεύουν ότι μπορούν να διοικούν αυτούς που μας διοικούν ότι δεν είμαστε πρόβατα....

Πράγματι, να ξυπνάει ο κόσμος σιγά-σιγά.....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/01/2009, 14:19:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε trexagireve σου απαντάω εδώ το σχόλιο σου σχετικά με αυτά που παράθεσα για τους Λετονούς (και το πόσο έντεχνα εξαφανίζεται η μεσαία τάξη εκεί...).

Για μένα δεν είναι τυχαία τα γεγονότα που συνέβησαν στην Λετονία τώρα. Όλα φαίνονται να είναι άψογα ενορχηστρωμένα. Οι Λετονοί βρίζουν την κυβέρνηση τους εδώ και χρόνια. Δεν είναι λαός που βγαίνει στους δρόμους και τα σπάει όμως. Στα βίντεο που παρακολούθησα βλέπω παντού νεαρούς χαμογελαστούς. Πετάνε την χιονόμπαλα (!!!) στο περιπολικό και σκάνε στα γέλια. Χαβαλές σε όλο του το μεγαλείο από μια νεολαία που θέλει να γίνει αμερικάνικη. Τι πιο εύκολο να αποσυντονίσεις μια χώρα φτωχή ??? Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μερικούς "επαγγελματίες" για να καθοδηγήσουν τα πρόβατα. Η Λετονία είναι ιδανική χώρα (όπως και η Ελλάδα). Μέσα στην αναταραχή και την οργή για την φτώχια, θα βγούνε νοσταλγοί του σοβιετικού καθεστώτος και εύκολα ο λαός θα διασπαστεί (επαναλαμβάνω το ποσοστό των ρωσικής καταγωγής Λετονών και το γενικότερο μίσος των Λετονών για την Ρωσσία) μέχρι να βρεθεί κάποιος σωτήρας να τους βγάλει από την στενωπό. Έχετε αναρωτηθεί πόσο εύκολα μπορεί να μπλεχτεί η Ρωσσία σε ενδεχώμενες ταραχές στην Λετονία ???

Τυχαία και αυθόρμητη η εξέγερση στην Ρίγα λοιπόν, λαϊκή αντικυβερνητική αντίδραση.
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Για το τέλος, πες με παρανοϊκό, αλλά πόσο σύμπτωση είναι η διαφήμιση του ΕΟΤ ανάμεσα στην είδηση για τα επεισόδια στη Ρίγα από την επίσημη ιστοσελίδα του BBC ???

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

europaios2
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5735 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/01/2009, 14:20:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους europaios2  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητή kswtikoula, προσωπικά δεν περιμένω τα υποκινούμενα "παιδάκια" που τα χαρτζιλικώνουμε εμείς οι γονείς, να μας δείξουν ότι υπάρχει πρόβλημα!

Το πρόβλημα υπάρχει από πολύ παλιά:

-Από τότε που η γενιά του "Πολυτεχνείου" ξέχασε από που ξεκίνησε και βάλθηκε να ξεπαστρέψει κάθε αρχή νομιμότητας με μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

-Από τότε που ο λαός "ξέχασε τη σημαίνει Δεξιά" και έβαλε το λύκο και πάλι να φυλάει τα πρόβατα.

-Από τότε που ο Έλληνας έχασε κάθε είδος αξιοπρέπειας και για ψηφοθηρικούς λόγους βλέπαμε στην t.v. τις κουμπαριές του Πάγκαλου και της Ντορούλας με τους γύφτους.

-Από τότε που η Ελληνική οικογένεια έχασε την αξιοπρέπειά της και οι Ελληνίδες σύζυγοι παίρνουν πλέον δώρα στους συζύγους τους, βερνίκια για το κέρατο!

-Από τότε που ο Έλληνας σύζυγος θυμάται τα καθήκοντά του μόνο κατά την τέλεση της συζυγικής "πράξης", αδιαφορώντας για τους λοιπούς ρόλους του.

-Από τότε που το σχολείο με την ανοχή "όλων" έπαψε να είναι σχολείο.

-Από τότε που το "ίδιον" όφελος επισκίασε τα πάντα

-Από τότε που όλοι λένε μπράβο "στα παιδιά" φορώντας τις παρωπίδες και τον ύπνο του Δικαίου.

Αγαπάς την Ελλάδα? ενδιαφέρεσαι για κάτι άλλο πλήν της σημερινής απόδειξης?.......ΑΠΟΔΕΙΞΗ!

Στις εκλογές μην ψηφίσεις ΠΑΣΟΚΗ η Ν.Δ. ψήφισε μικρά κόμματα ώστε να αρχίσει η αλλαγή! εάν δε θέλεις απλά θα εξακολουθείς να παίρνεις στο λαιμό σου και εμάς! και να κρύβεσαι πίσω από άτριχα παιδάκια.....που καλά καλά δε βγάλαν τρίχες στο πράμα τους και άρχισαν τις επαναστάσεις του χαβαλέ! παρασυρόμενοι από ξένα, ντόπια, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ συμφέροντα.

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Open Mind
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4851 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/01/2009, 18:15:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Open Mind  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Open Mind σκοπός είναι να πάρουν χαμπάρι αυτοί που πιστεύουν ότι μπορούν να διοικούν αυτούς που μας διοικούν ότι δεν είμαστε πρόβατα....

Το ίδιο πράγμα λεμέ .

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/01/2009, 18:41:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καταλαβαίνω πολύ καλά τι λες φίλε KERRY KING
γιατί και σαν άνθρωπος που ειμαι πολιτικοποιημένος,
με την καλή έννοια, οτι με ενδιαφέρει τί γίνεται για
μένα,αλλά και σαν δημοσιογράφος, παρατήρησα τέτοιες
ταυτοσημότητες, που ποτέ δεν θεώρησα τυχαίες...
Η μόδα προηγήθηκε αναλόγων εξεγέρσεων με πολλούς τρόπους,
εκπαιδεύτηκαν καλά οι λαοί πριν φτάσουν εκεί...
Αλλά πέραν αυτού, βλέπουμε και μια ακολουθία γεγονότων
που δείχνουν καθαρά που οδηγούν...Μόνο εμείς το βλέπουμε;
Κανείς αρμόδιος,κανείς υπεύθυνος, να δώσει λύσεις και
να αποσυμφορήσει την κατάσταση;Κανένας φορέας διαχείρησης
τέτοιων θεμάτων;
Κοινώς, το αφήνουν απλά να συμβαίνει στην καλύτερη ή το καθοδηγούν
που ειναι και το πιο πιθανό....
Φίλε Europaios2, καλησπέρα και φυσικά συμφωνώ απόλυτα με τις θέσεις
σου περι διάβρωσης των αξιών και ιερών του ανθρώπου και γι αυτό
έχουμε αυτή την αναταραχή, στην κοινωνία ολόκληρη...Αυτές οι αξίες
βάλλονται κατά κόρον.Και είμαστε συνένοχοι όλοι....
Για μένα το θέμα έχει να εντοπίσουμε και κατανοήσουμε το άρρωστο
τμήμα που παρεισφρύει στα της υγιούς σκέψης, να το αντικαταστήσουμε και τότε θα το έχουμε λύσει ώς πρόβλημα...Δεν είναι τυχαίο αυτό το παγκόσμιο του προβλήματος...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
kswtikoula
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
676 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/01/2009, 18:21:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kswtikoula  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος kswtikoula  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Προφανώς αγαπητέ ζεις σε κάποιο αστικό κέντρο, όπου βιώνεις μια άλλη πραγματικότητα από αυτή της υπόλοιπης Ελλάδας.
Μιας Ελλάδας που ακόμη πιστεύει πως η δικτατορία έκανε μόνο καλά πράγματα και πως αν δεν ήταν τα τραγικά γεγονότα του Πολυτεχνείου, ο Παπαδόπουλςο σίγουρα θα εκλέγονταν και με δημοκρατικές διαδικασίες.

Αυτή η Ελλάδα λοιπόν φίλε μου,
αν δεν σκοτωνόταν ένα παιδάκι
και αν δεν έβγαιναν οι χιλιάδες κόσμου στο δρόμο,
αν δε γυρνούσε το παιδί τους με τα μάτια κατακόκκινα από τα δακρυγόνα,
δεν θα ξυπνούσε ποτέ.

Κι όσο για το χαρτζιλίκωμα των πιτσιρικάδων,
ε μόνο αυτό τελικά κάνουμε και τίποτα άλλο.
Γι αυτό έχει ξεχειλίσει η οργή τους.
Νεκρωμένα, απομονωμένα, εγκλωβισμένα, με πορνό και βία από μωρά παιδιά, πάντα μπροστά σε μια οθόνη, χωρίς διεξόδους και με σκοτωμένη την παιδικότητα τους από τα 10.
Εμείς είμαστε η αιτία όλως αυτών και αν κάποιος πιστεύει πως στις εκλογές δίνονται λύσεις, ας κοιτάξει την αθάνατη ελληνική ιστορία,
όπου ο έλληνας άμεσος απόγονος του χρυσόψαρου ξεχνά μέσα σε 3'' τι έχει συμβεί και τσαλαβουτά ξανά και ξανά στη γυάλα του.

Εγώ δεν τους ψήφησα ποτέ αυτούς,
αυτό δε με έσωσε από την υποχρέωση να τους λούζομαι σε όλη μου τη ζωή. Κι αν χρειάστηκαν 1000 βιτρινες για να καταλάβουν καποιοι πως το πρόβλημα δεν είναι το αν θα αλλάξουμ εταπετσαρία ή όχι και ότι ο γείτονας έχει καλύτερο αμάξι απο το δικό μου και πιο ωραία γκόμενα,
ε χαλάλι!
Γιατί κάποια στιγμή και αναγκαστικά με κρότο πρέπει να ξυπνήσει ο αποκοιμισμένος ελληνάκος.
....σαν ξυπνήσεις μονομιάς,
θα ρθει ανάποδα ο ντουνιάς....

Δεν θέλω πια να γυρίζω στις θάλασσες φωνάζοντας...
Θέλω να βρω κι εγώ μια φωνή να μ'αποκρίνεται.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 23 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.1865234
Maintained by Digital Alchemy