ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
 Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 51
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Think_Math
Μέλος 3ης Βαθμίδας

USA
769 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2010, 01:10:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Think_Math

Ευρωπαίος :

quote:
Εξήγησα ποιο πάνω....βάση λογικής, θα πρέπει να δημιουργήθηκαν χιλιάδες!! οργανισμοί από τους οποίους σε βάθος χρόνου προήλθαν οι υπόλοιποι, όχι όμως ένας! αυτό το θεωρώ μή λογικό.
Ο άνθρωπος λοιπόν προήλθε από έναν τέτοιο μοναδικό αρχικό οργανισμό, το ίδιο κάποια είδη πιθήκων, το ίδιο κάποια άλλα!
Δεν μπορεί για παράδειγμα ο Γορίλας να έχει προέλθει από εκεί που προήλθε και η μικρή μαιμού! ...ενδεχομένως να προήλθε από εκεί που προήλθε και ο ουραγκοτάγκος ή ο χιμπατζής! όχι όμως και ο μικροσκοπικός μακάκος.

Συγνώμη αλλα αν κατάλαβα καλά απο τα παραπάνω , έχεις αποδεχθεί την εξελιξη των είδών με μόνη εξαίρεση τον άνθρωπο.

Γιατί οταν λές , ενδέχεται ο ουρακοτάγκος ο χιμπατζής και ο Γορίλας να έχουν κοινό πρόγονο , δέχεσαι οτι ένα αρχικό είδος μπορεί να διασπαστεί σε περισσότερα ξεχωριστά είδη .
Μπραβο . Με εκπλήσεις .

Τον φουκαρά τον μακάκο γιατί τον πετάς έξω ?
Διαφορές στο μέγεθος υπάρχουν ακόμα και σε οικογένειες του ίδιου είδους . Π.χ. Λυκόσκυλο και πεκινουα .

Σου κάνει εντύπωση οτι υπάρχει σε διαφορετικά είδη ?
Αυτό που γράφεις δεν είναι λογικό .

Κάνε τώρα και το επόμενο βήμα και βάλε και τον άνθρωπο στο παιχνίδι . Δεν είναι δύσκολο ...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2010, 01:31:17  Εμφάνιση Προφίλ
άραγε ο trexagireve που γράφει για χάος ξέρει να λύνει ένα ντερμενιστικό σύστημα 3 διαστάσεων; Πολύ φτηνά "κατανοούν" μερικοί την επιστήμη και ειδικά αντικείμενα πανδύσκολα όπως το χάος.

Ευρωπαίε
Λες για πλεονέκτημα των χριστιανών έναντι των άλλων ανθρώπων. Αυτό αναιρεί τη δικαιοσύνη του Θεού.Αν κάποιοι (ας πούμε οι κάτοικοι της λεκάνης της Μεσογείου, όπου έδρασε ο Χριστός και οι απόστολοι του) έχουν πλεονέκτημα να σωθούν έναντι κάποιων άλλων(ας πούμε οι Ινδιάνοι της Αμερικής) τότε αυτό σημαίνει ότι ο Θεός διάλεξε κάποιους για τους οποίους ο δρόμος της σωτηρίας είναι γνωστός και άφησε τους άλλους στην άγνοια άρα δεν είναι δίκαιος.ΑΝΤΙΦΑΣΗ


Για την αυθυπαρξία του Θεού έγραψες ένα κάρο θεωρίες και όχι μια σαφή απάντηση. Είναι ή δεν είναι αυθύπαρκτος ο Θεός; Δεν προκύπτει τίποτα με τη λογική από αυτά που λες. Επειδή οι πατέρες της εκκλησίας ας πούμε οι 3 ιεράρχες ήταν θαυμάσια μυαλά και πολύ μορφωμένοι και γνώστες και της κλασσικής παιδείας αυτό κάνει το Θεό αυθύπαρκτο; Όσον αφορά τα πατερικά κείμενα και τους ψαλμούς, ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για αυτοαναφορική γνώση. Μία είναι η πρωτογενής πηγή και οι άλλες επαναλαμβάνουν την πρώτη. Είναι πολύ απλό μου λες ο Θεός όλα τα μπορεί άρα μπορεί να γεννήσει και τον εαυτό του. Και θεωρείς ότι ένα παιδάκι δεν το καταρρίπτει αυτό. Άστο ρε φίλε μελετημένε είναι βαρύ για ολόκληρη την ανθρωπότητα,μόνο εσύ είσαι έξυπνος και έβγαλες συμπέρασμα. Θεός υπήρχε πριν από όλα.Γιατί να μην πω σύμπαν υπήρχε πριν από όλα που είμαι και σίγουρος για την ύπαρξη του σύμπαντος. Επίσης αν είναι άλλος ο αληθινός Θεός τότε δεν έχει κανέναν νόημα ούτε να ακολουθάς ούτε να λατρεύεις ένα ψεύτικο Θεό.

Οι φρονιμίτες είναι κατάλοιπα των δοντιών των αρχαίων προγόνων μας και είναι πρόβλημα όλων των ανθρώπων όχι μερικών.Το οστό κόκκυς είναι κατάλοιπο ουράς. Τα άλλα ζώα έχουν αυτό το οστό και εκεί στηρίζουν την ουρά τους, εμάς όμως μας είναι άχρηστο.Το ότι δεν ξέρεις σε τι χρείαζεται η ουρά στα ζώα είναι ενδεικτικό του χαμηλό επιπέδου γνώσεων που έχεις. Άλλα ζώα την έχουν για ισορροπία στο τρέξιμο, άλλα για όπως οι αλεπούδες για να μπερδεύουν το διώκτη τους, άλλα για εξομάλυνση της θερμοκρασίας του σώματος, άλλα για κρατιούνται από τα δέντρα. Το γιατί έχουμε εμείς αυτό το οστό έχει την εξής εξήγηση. Αυτοί που περπατούσαν με τα 2 πόδια και δεν είχανε ουρά πλεονεκτούσαν έναντι αυτών που είχαν. Έτσι αυτοί επέζησαν περισσότεροι και αναπαράχθηκαν περισσότερο με αποτέλεσμα να επιβληθεί ένας φαινότυπος. Στις μέρες μας κανένας άνθρωπος δεν κερδίζει τίποτα είτε έχει είτε όχι το οστό έτσι δεν ασκείται καμία εξελικτική πίεση οπότε διατηρείται.


Όσον αφορά τις μικρές διαφοροποιήσεις που δέχεσαι.Μα αυτό ακριβώς είναι εξέλιξη, το άθροισμα πολλών μικρών διαφοροποιήσεων στον αιώνα των αιώνων που φτάνεις σε σημείο αν κοιτάξεις τον πρόγονο και το σημερινό πλάσμα να μην μπορείς να τα συσχετίσεις. Δεν είναι απότομο γεγονός που θα διαπιστώσεις στη διάρκεια της ζωής σου. Αν μια μικρή διαφοροποίηση επιτρέψει σε κάποια μέλη ένος είδους να ζήσουν ενώ λειτουργήσει ως μειονέκτημα για κάποια άλλα τότε η επόμενη γενιά θα απαρτίζεται κυρίως από τα μέλη με το πλεονέκτημα. Ας πούμε ότι ο ήλιος λόγω της ακτινοβολίας γίνεται επικίνδυνος και οι ξάνθοί άνθρωποι πεθαίνουν πριν φτάσουν σε ηλικία αναπαραγωγής. Τότε στην επόμενη γενιά ανθρώπων δε θα έχουμε ξανθούς. Με αυτή τη λογική και προσθέτοντας την πιθανότητα μεταλλάξεων ότι δηλαδή αυθόρμητα κάποια μέλη του είδους θα εμφανίζουν νέα χαρακτηριστικά τα οποία ανάλογα με το περιβάλλον θα τους δίνουν πλεονέκτημα ή μειονέκτημα θα φτάσουμε σε ένα άλλο είδος. Κανένας δε μίλησε για γκρέμλινς, δε ζούμε στο σινεμά.Απο γενιά σε γενία μόνο μικρές διαφορές θα βρεις

Κάτσε τώρα γιατί ανοίξαμε θέμα. Μπορεί κάποιος να είναι τρελός να σκοτώσει άνθρωπο και να είναι λειτουργία του εγκεφάλου του.Τότε θα κρατηθεί υπόλογη η ψυχή για κάτι που δε φταίει. Κάτσε κάτσε γιατί μας μπερδεύεις.Ποιος κυβερνάει το σώμα, η ψυχή ή το μυαλό; Δηλαδή υπάρχει ψυχή και μυαλό μαζί; Και το μυαλό τι γίνεται πώς συσχετίζεται με την ψυχή; ΑΝΤΙΦΑΣΗ. Τουλάχιστον ο Μπλεκ δεν έπεφτε σε αντιφάσεις.

Όσον αφορά το κλάμα, έχεις δει σκύλο που δεν έχει να φάει;Μια χαρά ξέρει να κλαίγεται.Μόνο γέλιο δεν υπάρχει στα ζώα και ίσως αυτό να είναι έκφραση της ψυχής.

Την τελευταία φορά που κοίταξα οι μύγες είναι έντομα και όχι πουλιά
Έχουν 6 πόδια 4 φτερά και 3 μέρη σώματος(κεφάλι, θώρακα και κοιλιά). Θεμελιώδης ζωολογία. Επίσης οι αράχνες και οι σκορπιοί δεν είναι έντομα γιατί έχουν 8 πόδια και 2 μέρη σώματος. Είναι δικιά τους κατηγορία τα αραχνοειδή...

Τα ανθρωποειδή μοιάζουν να είναι ενδιάμεσα μεταξύ των σημερινών πιθήκων και των σημερινών ανθρώπων. Αυτό ΔΕ σε προβληματίζει; Βλέπεις τα κρανία πόσο διαφορετικά από το σημερινό είναι;

Edited by - IndustrialAngel on 05/02/2010 01:35:22Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ψηλός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5138 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2010, 01:40:46  Εμφάνιση Προφίλ
Μόλις πριν λίγο, στο τηλεοπτικό δελτίο της ΕΤ1 άκουσα πως καταρρίπτεται η αντίληψη πως οι ασθενείς σε κωματώδη κατάσταση δεν σκέφτονται και δεν επικοινωνούν με το περιβάλλον. Βρετανοί και Βέλγοι επιστήμονες καταρρίπτουν την έως τώρα αποδεκτή αντίληψη.

Tην είδηση αυτή την πέρασαν στα γρήγορα και δεν πρόλαβα να συγκρατήσω ακριβώς τι είπαν.

Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, το μέγεθος των λαθών ή/και εγκλημάτων που ενδεχομένως να έχει προκαλέσει η έως σήμερα λανθασμένη επιστημονική αντίληψη;

Αν, όντως, είναι έτσι (θα το δούμε στην πορεία και όταν θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες), όπως λέω πιο πάνω, ποιος θα λογοδοτήσει για τα εγκλήματα αυτά; Και καταλαβαίνετε πιστεύω για ποια εγκλήματα μιλώ!!!

Το λέω αυτό, και απευθύνομαι ειδικότερα στους αρνητές και πολέμιους των αρχών του Χριστιανισμού και ειδικότερα της Ορθοδοξίας.

***Μου έρχονται στο μυαλό παλαιότερες συζητήσεις περί μεταμοσχεύσεων, με κάποιους χριστιανομάχους που χλεύαζαν το Χριστιανισμό, αλλά και εμάς, διότι μας θεωρούσαν φανατικούς αφού δεν δεχόμαστε με τόση ευκολία το «ξεπέταγμα» ενός ασθενούς σε κώμα, δηλαδή ενός που οι «επιστήμονες» τον έχουν χαρακτηρίσει «φυτό».
Ελπίζω να έχουν το θάρρος να παραδεχθούν το λάθος και τον παραλογισμό τους, όχι εδώ δημόσια, αλλά εντός τους και εύχομαι να τους φωτίσει ο Θεός να μην είναι τόσο απόλυτοι στη ζωή τους και να μετριάσουν το μένος τους κατά του Χριστιανισμού.

Εδώ, επιβεβαιώνεται και ο φίλος ευρωπαίος (αν δεν απατώμαι, αυτός ήταν που το είπε) που είχε ισχυριστεί πως οι επιστήμονες κάθε τόσο αναθεωρούν τις απόψεις τους.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

mimosa
Μέλος 3ης Βαθμίδας


773 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2010, 01:48:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους mimosa
Ναι, για ποια εγκλήματα μιλάς;
Δεν θανατώνουν κανέναν αν λειτουργεί ο εγκέφαλός του, και αυτό φαίνεται με ένα απλό εγκεφαλογράφημα.
Αποσύνδεση γίνεται μόνο αν είναι εγκεφαλικά νεκρός. Το οτι δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον ή δεν καταλαβαίνει δεν σημαίνει ότι είναι εγκεφαλικά νεκρός.

Edited by - mimosa on 05/02/2010 01:49:41

Edited by - mimosa on 05/02/2010 01:53:42Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2010, 01:53:11  Εμφάνιση Προφίλ
άραγε ποιοι έκαναν την ανακάλυψη αυτή για το κωμα;χμ παπάδες;μάγοι γιατροί από την Αφρική;όχι άσε το βρήκα κάτι γιατροί. Αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι η σημερινή επιστήμη σε αντίθεση όλα τα άλλα συστήματα γνώσης έχει τους κατάλληλους μηχανισμούς ώστε να ξέρει πότε κάνει λάθος.Μαντέψτε ποιοι θεσμοί ΔΕΝ έχουν τέτοιους μηχανισμούς. Το γεγονός ότι η αμφισβήτηση είναι υγιής και βοηθάει την επιστήμη εκλαμβάνεται ως αδυναμία της επιστήμης. Η ίδια αμφισβήτηση προς την εκκλησία εκλαμβάνεται ως μίσος. Εξάλλου, αν δεν υπήρχε επιστήμη αυτοί σε κωματώδη κατάσταση όπως και πολλοί ακόμα θα ήταν ήδη νεκροί. Άρα η επιστήμη αλλάζει τα σύνορα μεταξύ ζωής και θανάτου και τα πάει όλο και πιο πέρα.


Αν κάνει μια φορά έγκλημα η λανθασμένη επιστημονική αντίληψη η λανθασμένη ερμηνεία της Βίβλου τι είναι; Αν και στην ερώτηση περί ορθότητας των μεταφράσεων, αντιγραφών και ερμηνειών μέχρι σήμερα της Βίβλου αναμένω απάντηση. Επίσης επιμένω να αμφισβητώ την ικανότητα οποιουδήποτε ερμηνευτή της Βίβλου να την ερμηνεύει σωστά. Αφού είναι άνθρωπος λάθη θα κάνει...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Think_Math
Μέλος 3ης Βαθμίδας

USA
769 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2010, 02:10:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Think_Math

ΨΗΛΟΣ :

quote:
Μόλις πριν λίγο, στο τηλεοπτικό δελτίο της ΕΤ1 άκουσα πως καταρρίπτεται η αντίληψη πως οι ασθενείς σε κωματώδη κατάσταση δεν σκέφτονται και δεν επικοινωνούν με το περιβάλλον. Βρετανοί και Βέλγοι επιστήμονες καταρρίπτουν την έως τώρα αποδεκτή αντίληψη.

Tην είδηση αυτή την πέρασαν στα γρήγορα και δεν πρόλαβα να συγκρατήσω ακριβώς τι είπαν.

Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, το μέγεθος των λαθών ή/και εγκλημάτων που ενδεχομένως να έχει προκαλέσει η έως σήμερα λανθασμένη επιστημονική αντίληψη;

Αν, όντως, είναι έτσι (θα το δούμε στην πορεία και όταν θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες), όπως λέω πιο πάνω, ποιος θα λογοδοτήσει για τα εγκλήματα αυτά; Και καταλαβαίνετε πιστεύω για ποια εγκλήματα μιλώ!!!

Το λέω αυτό, και απευθύνομαι ειδικότερα στους αρνητές και πολέμιους των αρχών του Χριστιανισμού και ειδικότερα της Ορθοδοξίας.


Ασε ψηλέ .
Αυτα που γράφεις είναι εκτός τόπου και χρόνου .
Κάποιος που είναι σε κώμα , δεν είναι αναγκαστικά εγκεφαλικά νεκρός .

Υπάρχει το ανατάξιμο και το μη ανατάξιμο κώμα .

το αναταξιμο κώμα μπορεί να προέλθει απο χτύπημα , απο δυσλειτουργια του εγκεφάλου , ακόμα και απο υπερβολική αυξηση η μείωση του σακχάρου στο αιμα .

Σε αυτες τις περιπτώσεις που το κώμα είναι ανατάξιμο, ο ασθενής συνήθως συνέρχεται μετά απο λίγες ώρες ή μέρες , ισως και μήνες , και ουδείς διανοείται να τον αποσυνδέσει απο τα μηχανήματα .

Υπάρχουν ακόμα και περιπτώσεις που κάποιος συνήλθε μετά απο χρόνια ! (Δες παρακάτω).

Στο μή ανατάξιμο κώμα , δεν υπάρχει εγκεφαλογράφημα και εγκεφαλικές λειτουργίες και ο ασθενής είναι τυπικά νεκρός .
Προφανώς το ντοκυμανταίρ που είδες αναφερόταν στο ανατάξιμο κώμα .
Γιαυτό αντί να μιλάς για εγκλήματα της επιστήμης , Δες αυτό :

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=806999

Για να διαπιστώσεις μόνος σου οτι τα εγκλήμτα έιναι μόνο στην φαντασία σου και στην αιματοβαμμένη ιστορία του Χριστιανισμού .

Οχι να μιλάτε και σεις οι Χριστιανοί για εγκλήματα . ΕΛΕΟΣ .

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

europaios2
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5735 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2010, 02:52:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους europaios2
quote:
elo:
Παίζεις με τα λόγια ευρωπαίε και μάλιστα χωρίς να υπάρχει λογική σε αυτά που λες, πράγμα που με κάνει άλλη μια φορά να αναρωτιέμαι το πόσο σοβαρά πρέπει να σε παίρνω…

Kαλά....μην παίρνεις όρκο κιόλας....

quote:
elo:
Το είδος μου είναι ο άνθρωπος, αλλά αυτό βέβαια δεν πάει να πει ότι νοιώθω ανώτερος λόγο νοημοσύνης που κατέχω/ουμαι.

Τι αλτρουισμός!!....να φανταστώ ότι πατάς και φρένο μήπως πατήσεις το σκουλήκι?.....ή αυτά είναι πολλά....οπότε επιτρέπεται?

quote:
elo:
Το ότι λαμβάνω από την φύση τα απαραίτητα που χρειάζομαι για να ζήσω (όπως συμβαίνει παντού στην φύση) δεν λέγεται κανιβαλισμός αλλά επιβίωση, επιβίωση παίρνοντας μόνο αυτά που χρειάζομαι, και όσο χρειάζομαι (τροφή, ένδυση, και ότι άλλο παράγεται από την φύση)

Α! και τις μύγες γιατί τις σκοτώνεις?.....για επιβίωση?
Δεν ντρέπεσαι να σκοτώνεις οργανισμούς τους οποίους θεωρείς ίσους με σένα?....ή πάλι λες ψέματα?

quote:
elo:
πάντα με μέτρο και σεβασμό προς αυτήν και καταδικάζοντας κάθε ανώφελη κτηνωδία, που από ότι φαίνεται εσύ δεν το γνωρίζεις γιατί η θρησκεία σου σε έχει μάθει να νοιώθεις ανωτέρως πάνω στα πάντα.


Α!!! τρως το κατσικάκι...το αρνάκι.....το γουρουνάκι....αλλά καταδικάζεις την κτηνωδία!!!....ξέχασα!! όμως!!! είναι θέμα επιβίωσης!! και οι χορτοφάγοι πως τα καταφέρνουν και ζούν? ο τρεχαγύρευε είναι χορτοφάγος!! να μιλήσει αυτός για κτηνωδία, θα το δεχτώ....εσύ όμως?
Έχεις δει πως σκοτώνουν τα γουρούνια? πως γδέρνουν τα αρνιά!!! ακόμη δεν έχουν ξεψυχήσει!! και τα γδέρνουν!!!....αλλά ξέχασα....είναι θέμα επιβίωσης....ποιον κοροϊδεύεις?

quote:
elo:
Υποτυπώδη σύγκριση με την ανθρώπινη νοημοσύνη, αυτό όμως δεν πάει να πει ότι δεν είναι ενδιαφέρων, διάβασε αυτήν την σελίδα.

Τα Eξυπνότερα Zώα στον KόσμοΥποτυπώδη, σε σύγκριση με τον άνθρωπο είπα, όχι μεταξύ τους.

quote:
elo:
Να’ σε καλά ρε ευρωπαίε που μας διασκεδάζεις με αυτά που γραφείς…
Μην περιμένεις βέβαια να μπω στην διαδικασία να κάτσω να γράψω ένα ολόκληρο κατεβατό από αποδείξεις που ούτε καν πρόκειται να διαβαστούν..

Δεν έχεις γιατί δεν υπάρχουν, είναι η απάντηση....μόνο ενδείξεις υπάρχουν που αντιστοιχούν περίπου στο 3-5% και από εκεί φαντάζεσαι το άλλο 95-97%.

quote:
elo:
Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου δώσω τα στοιχεία (αποδείξεις) και να ψάξεις

Να τα φέρεις εδώ.

quote:
elo:
"RNA", "DNA", "Μιτοχονδριακό DNA" (mtDNA) και το "χρωμόσωμα Υ" η που έχει χρησιμοποιηθεί πάνω στην μελέτη της εξελικτικής γραμμής των διαφόρων ειδών που οδήγησε στο ανθρώπινο είδος και στην διερεύνηση της γενετικής συγγένειας των σημερινών αλλά και εξαφανισμένων ανθρώπινων πληθυσμών της Γης.
"Αταβισμός", "γενετικές μεταλλάξεις", "γονίδια".
"Εξελικτική βιολογία" και γενικά όλα αυτά που έχω αναφέρει εδώ μέσα.


Και? επειδή μοιάζουν σημαίνει ότι είναι και συγγενείς?
Μέχρι στιγμής δεν έχετε καταφέρει να δώσετε ούτε μία λογική απάντηση στο γιατί μόνο ο άνθρωπος έχει νόηση...αντ' αυτού το ρίχνετε στην τύχη.....αυτό λοιπόν δεν είναι δείγμα επιστήμης! αλλά τσαρλαντανισμού!.....ο τσαρλαντάνης θα τα ρίξει στην τύχη και ο ανίδεος.

quote:
elo:
Βλέπεις δεν ασχολούνται (διαβάζουν) όλοι με αυτά που γράφεις, μερικοί δεν έχουν καν το κουράγιο

Μερικοί δεν μπορούν να ξεχωρίσουν δυο γαϊδουριών άχυρα....όχι να με διαβάσουν.

quote:
elo:
Κατά πρώτον ξεκαθάρισε μου τι εννοείς όταν γράφεις νόηση και πνεύμα, δηλαδή είναι το ίδιο για εσένα αυτά τα δυο ή διαφορετικά;

Η νόηση είναι ο "Λ"όγος της ψυχής....για να δούμε τι ψάρια πιάνεις...κοκοβιούς? ή και κανά σαργό...γιατί για λαβράκι δε σε κόβω.

quote:
elo:
Τώρα η επιστήμη πάνω στο κομμάτι της εξέλιξης, σε αυτά που έχει πει δεν υπάρχει λάθος, γιατί πλέον εκτός από τα ευρήματα που έχει βρει (Παλαιοντολογία), τώρα έχει αναπτύξει και άλλους τομείς βασικούς που εξερευνεί την εξέλιξη (βιολογία, μοριακή βιολογία, γενετική), οπότε οι αποδείξεις υπάρχουν, διάβασε εδώ για να καταλάβεις τι είναι το κομμάτι της βιολογίας και με τι ασχολείται

Για να δούμε λέει τίποτα για τη νόηση?......τίποτα.....θεωρία και πάλι θεωρία.....και ξαναρωτάω, αφού προερχόμαστε όλοι από έναν κοινό πρόγονο!! έπεται ότι είμαστε συγγενείς με όλους τους άλλους ζωντανούς οργανισμούς!!....σωστά?......άρα έχουμε όχι χιλιάδες!!...αλλά εκατομμύρια συγγενείς!!! είμαστε όλοι συγγενείς μεταξύ των ζώντων οργανισμών!!! σωστά?.....και ρωτάω!!! τι διάολο!! από όλους αυτούς τους συγγενείς μεταξύ τους!!! τα εκατομμύρια και ίσως τα δισεκατομμύρια των οργανισμών!! ΜΟΝΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΗ ΝΟΗΣΗ?.......ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΚΑΤΟΥΡΗΣΑΝ?


Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΨΥΧΟΜΑΧΕΙ ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).


Edited by - europaios2 on 05/02/2010 03:07:04Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

europaios2
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5735 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2010, 02:59:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους europaios2
quote:
IndustrialAngel:
ώπα κάτσε
υπάρχουν δεινόσαυροι;
αφού η αγία γραφή δε λέει ότι υπάρχουν ζώα που εξαφανίστηκαν
ούτε λέει ότι υπάρχουν δεινοσαυροι
με μπερδεύεις

? ούτε για το ποδόσφαιρο λέει κάτι.

quote:
IndustrialAngel:
ξέρεις τι γίνεται
αυτά που λέτε οι δημιουργιστές είναι αντιεπιστημονικά
μια επιστήμη έχει κάποιες απλές προϋποθέσεις για να είναι επιστήμη


Αποδείξεις δεν έχει…… και εδώ είναι το θέμα!! στην ποιο απλή ερώτηση γιατί μόνο ο άνθρωπος από τα εκατομμύρια των συγγενών του έχει νόηση.....όλοι σφυρίζουν αδιάφορα....και μιλάνε για τύχη και για ζάρια...

quote:
Εαρινός:
Τελικά μια είναι η επιστήμη , που στην θεωρία της έχει δώσει 'ολες και μάλιστα ολοκληρωμένες απαντήσεις...ο χριστιανισμός..!

O χριστιανισμός ασχολείται με τον άνθρωπο και το πνεύμα! και όχι με τη βιολογία.

quote:
Think_Math:
Οταν γράφεις κάτι που θεωρείς μαλιστά οτι είναι και μεγάλη εξυπνάδα , θα πρέπει πρώτα να το έχεις ψάξει καλά για να μην προκαλέις πάλι το γέλιο σε όλους .

Κοίταξε εξαρτάτε κάθε φορά ποιος γελάει!...αν γελάσει ο γύφτος για παράδειγμα δεν μου καίγεται καρφί.

quote:
Think_Math:
1)Οι βαλβίδες της καρδιάς των πιθηκοειδών δεν χρησιμοποιούνται στους ανθρώπους , πολυ απλά γιατί η εκμετάλευση των μεγάλων πιθήκων ( χιμπατζή ,Γοριλλά , Ουρακοτάγκο ) οδηγούνται απο την επιστημονική κοινότητα σε πλήρη απαγόρευση .

Σου λέει τίποτα η φράση Great Ape Project ?
http://en.wikipedia.org/wiki/Great_Ape_Project

Για να μαθαίνεις λοιπόν , και σύ και ο Ψηλός , στα μεγάλα πιθηκοειδή αναγνωρίζονται τα ίδια δικαιώματα στην ζωή και στην ελευθερία , που αναγνωρίζονται και στους ανθρώπους .
Ο οργανισμός Great Ape Project δημιουργήθηκε απο επιστήμονες , είναι επίσημα αναγνωρισμένος απο τα τα Ηνωμένα έθνη , και αγωνίζεται να επιβληθούν παγκοσμίως νόμοι που προστατεύουν την ζωή και την ελευθερία των κοντινότερων συγγενών μας .
(Ηδη η Ισπανία έχει ψηφίσει σχετικό νόμο .)Θα ανθούσε το παραεμπόριο! Κάποιοι ασθενείς, θα σώζονταν στα σίγουρα χωρίς να υπήρχε ο κίνδυνος να απορριφτεί το μόσχευμα και κάποιοι θα πλούτιζαν.
Καιρός τώρα είναι να αρχίσουμε να λατρεύουμε και τον Θεό Γορίλα!
Ο οργανισμός αυτός δημιουργήθηκε το 1993, μόνο που η μεταμόσχευση από τα γουρούνια έχει ξεκινήσει ποιο πριν…..όπως και η προσπάθεια από τον πίθηκο..για τα νεφρά, κάπου το 1920-30 δεν πρέπει να πέφτω και πολύ έξω.

Μάλιστα γράφει ότι 1280 κρατούνται για βιοιατρική έρευνα....δεν διαβάζεις τις πηγές που μας φέρνεις?

Δε θα πρέπει όμως να παρακολουθείς καθόλου ντοκιμαντέρ! αλλιώς θα είχες δει κάποια με τα πειράματα που κάνουν σε χιμπατζήδες για τον καρκίνο!....όντως για λύπηση! αλλά αν θέλουμε να είμαστε τίμιοι να λυπόμαστε το ίδιο και για τα πειράματα που κάνουν στα ποντίκια.....

Η σπανιότητα των μεγάλων πιθηκοειδή θα μπορούσε εύκολα να καταπολεμηθεί! εάν τους προστάτευαν στη φύση......αλλά από οργανώσεις που παίρνουν "κονδύλια" για τα ηθικά δικαιώματα του γορίλα! έχουμε χορτάσει!

Εξάλλου ο γορίλας μπορεί να σπανίζει αλλά ο χιμπατζής όχι!!! γεμάτα είναι τα τσίρκο! γεμάτοι οι ζωολογικοί κήποι! γεμάτες και οι ζούγκλες!!
Άνετα μπορούν να πάρουν και να εκθρέψουν....για μοσχεύματα!!!....έλα όμως που του γουρουνιού! είναι ποιο ασφαλή!!

Διάβασε λίγο μπας και ανοίξεις τα μάτια σου:
"Μεταμοσχεύσεις με κύτταρα χοίρων για την αντιμετώπιση των διάφορων μορφών διαβήτη μπορεί εντός τριών χρόνων να λύσουν το πρόβλημα διαβητικών ασθενών μετά τα επιτυχημένα πειράματα σε πιθήκους
"

Όπως βλέπεις έχουν κάνει πειραματόζωο τον πίθηκο! ώστε να δεχτεί το μόσχευμα από το γουρούνι πριν το δώσουν στον άνθρωπο....κατάλαβες τώρα?
Ελευθεροτυπία
και
"Μειώνονται χρόνο με το χρόνο οι μεταμοσχεύσεις καρδιάς εξαιτίας της διαρκώς ελαττούμενης προσφοράς από δότες, με αποτέλεσμα οι επιστήμονες να προσπαθούν να βρουν νέους τρόπους για ν' αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Προς την κατεύθυνση αυτή ερευνώνται οι δυνατότητες δημιουργίας μιας νέας τεχνητής καρδιάς, αλλά και η χρήση μοσχευμάτων καρδιάς από γουρούνια και πιθήκους, αφού προηγουμένως το όργανο υποστεί μετάλλαξη."
πηγή

Κάτι είπες για την οργάνωση......δεν τους παίρνεις ένα τηλέφωνο να τους ενημερώσεις?

quote:
Think_Math:
Για να μαθαίνεις λοιπόν , και σύ και ο Ψηλός , στα μεγάλα πιθηκοειδή αναγνωρίζονται τα ίδια δικαιώματα στην ζωή και στην ελευθερία , που αναγνωρίζονται και στους ανθρώπους .
Ο οργανισμός Great Ape Project δημιουργήθηκε απο επιστήμονες , είναι επίσημα αναγνωρισμένος απο τα τα Ηνωμένα έθνη , και αγωνίζεται να επιβληθούν παγκοσμίως νόμοι που προστατεύουν την ζωή και την ελευθερία των κοντινότερων συγγενών μας .
(Ηδη η Ισπανία έχει ψηφίσει σχετικό νόμο .)

Η Αμερική τον ψήφισε? γιατί εκεί γίνονται τα περισσότερα πειράματα.....και όπως γράφει και στο άρθρο που μας έφερες!! 1280 πιθηκοειδή ακόμη τα χρησιμοποιούν στην έρευνα!....αλλά και η Ισπανία ανήκει στην ΕΟΚ....διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις.

quote:
Think_Math:
2)Θα ήταν αδύνατον οι πιθηκοι , ακόμα και αν επιτρέποταν η θανατωσή τους , να καλύψουν τις ανάγκες του ανθρώπινου πληθυσμού σε καρδιακές βαλβίδες , λόγω του μικρού πληθυσμού τους , και του χαμηλού ρυθμού του πολλαπλασιασμού τους .

Επιτρέπεται διάβασε τα άρθρα που σου έφερα....μερικά!! από τα άρθρα γιατί είναι πολλά!
Επειδή όμως ζεις στον κόσμο σου, θα σου κάνω τη χάρη να σε σκουντήσω λίγο....διάβασε:
"Οι ερευνητές μπορούν να συνεχίσουν τα επιστημονικά πειράματά τους χρησιμοποιώντας τους μεγάλους πιθήκους (χιμπατζήδες, γορίλες, ουρακοτάνγκους), καθώς το Ευρωκοινοβούλιο «έβαλε νερό» στις αυστηρές προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Θα συνεχίσουν να γίνονται αντικείμενο βάρβαρης εκμετάλλευσης
Η Κομισιόν πέρυσι, με την αναθεώρηση της Οδηγίας 86/609 (ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή νομοθεσία για την χρησιμοποίηση και προστασία των ζώων στα πειράματα, η οποία εμφανίστηκε το 1986, αλλά θεωρήθηκε πλέον απαρχαιωμένη), είχε προτείνει μια ευρεία γκάμα νέων μέτρων...."
ελευθεροτυπία

Όπως βλέπεις .....για άλλη μια φορά την πάτησες!!

quote:
Think_Math:
3)Και τέλος όπως σωστά σου είπε ο IndustrialAngel , δεν σου κάνει εντύπωση οτι ακόμα και οι βαλβίδες του γουρουνιου μπορούν να πετύχουν τον στόχο τους και να μην απορριφθούν απο τον ανθρώπινο οργανισμό ?

Όχι πάντα! και όχι για πάντα.....ξέρω από πρώτο χέρι λόγω της μητέρας μου.

quote:
Think_Math:
Δεν είναι αυτό άλλη μία απόδειξη το οτι ο άνθρωπος έχει στενή συγγένεια με άλλους οργανισμούς ?
ΝΑΙ Η ΟΧΙ ?

Ναι είμαστε αδέλφια με το γουρούνι και πρώτα ξαδέρφια με τον πίθηκο.....αύριο θα πάω να αγοράσω ένα κινητό στον αδελφό μου τον πόρκυ....μου το έχει ζητήσει εδώ και καιρό.....αλλά δουλειές βλέπεις...

quote:
Think_Math:
Φουκαρά και άσχετε Ευρωπαίε , πεφτεις ό ιδιος στους λάκους που ανοίγεις , γιατί δεν έχεις ούτε τις γνώσεις να συζητήσεις ένα τέτοιο θέμα , ούτε την διάθεση να μάθεις .
Συνέχισε απλά να μας διασκεδάζεις . Δεν είναι κακό .

Είδαμε παρά πάνω ποιος και πως διασκεδάζει και με ποιους!

quote:
Think_Math:
Και για να μήν ξεχνιόμαστε :
1) Πως εξηγείται θεολογικώς οτι 2 χρωμοσώμτα του DNA των πιθήκων που έχουν συνολικά 48 , βρίσκονται ενωμένα μαζί στο Χρωμόσωμα 2 του ανθρώπου έχοντας αποτέλεσμα να έχει ο άνθρωπος 46 χρωμοσώματα .
Δεν μπορούσε ο Θεός να φτιάξει τον άνθρωπο απο το μηδέν , και χρειάζοταν να ενώσει 2 χρωμοσώματα των πιθηκοειδών για να τον φτιάξει ?
Η μήπως ήθελε να μπερδέψει τους κακους επιστήμονες ?


Όχι, αλλιώς δε θα έμοιαζαν στην εμφάνιση ώστε να θυμίζει ο Θεός στον άνθρωπο, ότι όπως φαντάζει ο πίθηκος μπροστά στον άνθρωπο....έτσι φαντάζει και ο άνθρωπος μπροστά στο Θεό!...τα πάντα εν σοφία εποίησε....αντί λοιπόν να δείχνεις τόσο ενδιαφέρον για τον πίθηκο! δείξε έστω και λιγότερο για τον δημιουργό σου.....

quote:
Think_Math:
Πως εξηγείται θεολόγικώς οτι το RNA των πιθήκων και των ανθρωπων περιέχει στις ίδιες ακριβώς θέσεις μολυσματικό RNA , απο ρετροιούς ?
Ετυχε οι ίδιοι ιοί να μολύνουν δύο διαφορετικά είδη στο ίδιο σημείο του RNA που αποτελείται απο δισεκατομμυρια βάσεις ?
Ποια άλλη εξήγηση υπάρχει, εκτός απο το γεγονός οτι αυτός που μολύνθηκε είναι ο κοινός πρόγονος και το θέμα έληξε ?


Αλλά!! όχι παίζουμε!!!.....και το θέμα έληξε....αυτός είναι ο λόγος!!!...
Πως δημιουργήθηκε ο άνθρωπος?.......από τον πίθηκο.....και το θέμα έληξε!! ......αμ δε!!
Το δάγκωμα το έχεις σκεφτεί? τη διατροφική αλυσίδα?
Τη στιγμή που μοιάζουν οι οργανισμοί είναι πολύ φυσικό ο ιός να πάει να κάτσει στο ίδιο σημείο.....απλή λογική!
Οι τρελές αγελάδες θυμάσαι που χτύπαγαν τον άνθρωπο? στο ίδιο σημείο ακριβώς με το δικό τους!!! άρα είμαστε αδέλφια και με τα βόδια.....και απ' ότι διαβάζω .....σίγουρα!!

quote:
Think_Math:
Αφού λοιπόν ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ σε αυτά τα δύο ερωτήματα , χωρίς κολοτούμπες , και την τακτική του "δεν ακούω δεν βλέπω " , και χωρίς να το ρίξεις στην τρελίτσα , μπορεί να γίνει κουβέντα . Αλλιώς εκτίθεσαι αλλή μια φορά στα μάτια αυτών που καταλαβαίνουν τι διαβάζουν , και τι βλέπουν .

Και τώρα? για πες μας τι λέει η επιστήμη για τη μετάδοση μέσω δαγκώματος ή τροφής? (είτε ο πίθηκος τον άνθρωπο, είτε το ανάποδο)

Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΨΥΧΟΜΑΧΕΙ ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ


"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).


Edited by - europaios2 on 05/02/2010 03:17:03Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

mimosa
Μέλος 3ης Βαθμίδας


773 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2010, 03:09:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους mimosa
quote:
Όπως βλέπεις έχουν κάνει πειραματόζωο τον πίθηκο! ώστε να δεχτεί το μόσχευμα από το γουρούνι πριν το δώσουν στον άνθρωπο....κατάλαβες τώρα?

Αυτό διάβασέ το προσεκτικά καμμιά 400ριά φορές.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

mimosa
Μέλος 3ης Βαθμίδας


773 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2010, 03:16:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους mimosa
Επίσης και ο άνθρωπος γίνεται πειραματόζωο όταν πρόκειται για θεραπείες ή φάρμακα.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
europaios2
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5735 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2010, 03:21:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους europaios2
quote:
mimosa:
Αυτό διάβασέ το προσεκτικά καμμιά 400ριά φορές.

400 και παραπάνω να το διαβάσεις εσύ!

quote:
mimosa:
Επίσης και ο άνθρωπος γίνεται πειραματόζωο όταν πρόκειται για θεραπείες ή φάρμακα.

Ναι.....για να σώσουν τον άρρωστο πίθηκο....θα μας τρελάνετε!

Ta smurneika tragudia-Παντελής Θαλασσινός

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

mimosa
Μέλος 3ης Βαθμίδας


773 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2010, 03:29:35  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους mimosa
Εσύ θα δεχόσουν να είσαι ο πρώτος που θα δοκιμάσει το πρώτο χάπι για τη σκλήρυνση κατά πλάκας άς πούμε. Το 98% των ασθενών λέει όχι και το 2 απλά το σκέφτεται.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2010, 09:11:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Αστείο είναι,αλλά, κανείς μας δεν ξέρει απόλυτη την ΑΛΉΘΕΙΑ,αλλά
πριν την φτάσουμε, μαλώνουμε και την χάνουμε....Τόσο ανώριμος είναι άνθρωπος ακόμη;Πιστεύετε οι νεοεποχίτες,ότι γνω΄ρισατε κατι που δνε ξέρουν οι άλλοι;Γελιέστε...
Και δλδ, γι αυτο δεν ξεφεύγει κανένας κρίκος, απο την περιβόητη αλυσίδα κατα λάθος, να ζήσουμε κάτι που έγινε, ή που θα μπορούσε να γίνει;Γιατί δεν γίνεται λάθος,λάθη,στην εξέλιξη,όπως συμβαίνει με ζώα και φυτά;
Τόσο παραμύθι τρώτε;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Think_Math
Μέλος 3ης Βαθμίδας

USA
769 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2010, 09:29:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Think_Math

Ευρωπαιος :
quote:
Θα ανθούσε το παραεμπόριο! Κάποιοι ασθενείς, θα σώζονταν στα σίγουρα χωρίς να υπήρχε ο κίνδυνος να απορριφτεί το μόσχευμα και κάποιοι θα πλούτιζαν.
Καιρός τώρα είναι να αρχίσουμε να λατρεύουμε και τον Θεό Γορίλα!
Ο οργανισμός αυτός δημιουργήθηκε το 1993, μόνο που η μεταμόσχευση από τα γουρούνια έχει ξεκινήσει ποιο πριν…..όπως και η προσπάθεια από τον πίθηκο..για τα νεφρά, κάπου το 1920-30 δεν πρέπει να πέφτω και πολύ έξω.

Μάλιστα γράφει ότι 1280 κρατούνται για βιοιατρική έρευνα....δεν διαβάζεις τις πηγές που μας φέρνεις?

Δε θα πρέπει όμως να παρακολουθείς καθόλου ντοκιμαντέρ! αλλιώς θα είχες δει κάποια με τα πειράματα που κάνουν σε χιμπατζήδες για τον καρκίνο!....όντως για λύπηση! αλλά αν θέλουμε να είμαστε τίμιοι να λυπόμαστε το ίδιο και για τα πειράματα που κάνουν στα ποντίκια.....

Η σπανιότητα των μεγάλων πιθηκοειδή θα μπορούσε εύκολα να καταπολεμηθεί! εάν τους προστάτευαν στη φύση......αλλά από οργανώσεις που παίρνουν "κονδύλια" για τα ηθικά δικαιώματα του γορίλα! έχουμε χορτάσει!

Εξάλλου ο γορίλας μπορεί να σπανίζει αλλά ο χιμπατζής όχι!!! γεμάτα είναι τα τσίρκο! γεμάτοι οι ζωολογικοί κήποι! γεμάτες και οι ζούγκλες!!
Άνετα μπορούν να πάρουν και να εκθρέψουν....για μοσχεύματα!!!....έλα όμως που του γουρουνιού! είναι ποιο ασφαλή!!

Διάβασε λίγο μπας και ανοίξεις τα μάτια σου:
"Μεταμοσχεύσεις με κύτταρα χοίρων για την αντιμετώπιση των διάφορων μορφών διαβήτη μπορεί εντός τριών χρόνων να λύσουν το πρόβλημα διαβητικών ασθενών μετά τα επιτυχημένα πειράματα σε πιθήκους
"
Όπως βλέπεις έχουν κάνει πειραματόζωο τον πίθηκο! ώστε να δεχτεί το μόσχευμα από το γουρούνι πριν το δώσουν στον άνθρωπο....κατάλαβες τώρα?


Τελικά εισαι για γέλια και για κλάματα .
Εγώ δεν είπα οτι δεν γίνονται πιά πειράματα σε πιθήκους .
ΑΣΦΑΛΩΣ και γίνονται ακόμα . Και κακώς γίνονται .

Διαβασες τι έγραψα η πάλι μας κάνεις πλάκα ?

Είπα οτι η χρήση των ζώων αυτών για τέτοιους σκοπούς είναι στην πορεία της οριστικής απαγόρευσης μετά τις πρόσφατες ανακαλύψεις οτι τα ζώα αυτά διαθέτουν αυτοσυνείδηση όπως ο άνθρωπος .

Το θέμα μας δεν ήταν όμως αυτό , αλλά το γιατί χρησιμοποιούμε μοσχεύματα απο τα γουρούνια και όχι απο τους πηθίκους .
Και η απάντηση είναι οτι ΦΥΣΙΚΑ και τα μοσχεύματα απο τους πιθήκους θα ήταν προτιμότερα γιατί οι πίθηκοι είναι κοντινότεροι συγγενείς του ανθρώπου απο τα γουρούνια , αλλά η χρήση τους δεν είναι εφικτή για τους λόγους που εξηγεί η παρακάτω επιστημονική εργασία :

http://www.nuffieldbioethics.org/fileLibrary/pdf/xenotransplantation.pdf

Διαβάζουμε λοιπόν στην σελίδα 41 :

"Organ rejection becomes much more of a problem with xenografting, because of the greater difference between human and animal tissues. The more distantly related, in a biological sense, the human recipient and the source animal, the stronger the
immune reaction. For this reason, attempts have been made in the US to use organs from primates, such as baboons, for xenotransplantation. Biologically speaking, primates are closely related to human beings so that problems of organ rejection may
not be much more severe than those seen with human transplants. As discussed in Chapter 4, however, ethical concerns are raised by the use of primates for
xenotransplantation. So efforts have been made to develop animals other than primates for use in xenografting. Attention has focused in particular on the pig for several reasons.

1) Pig organs are comparable in size and, to a lesser degree, physiology to those of human beings, and they reproduce quickly and produce large numbers of
offspring.
2) The use of pigs as a domestic animal that is farmed and eaten is longestablished and many would have fewer concerns about their use for xenotransplantation as compared with the use of primates "(discussed further in Chapter 4).

Στην σελίδα 42 εξηγεί γιατί προτιμάμε τα γουρούνια :

"Pigs, however, are less closely related to human beings than primates. The human immune response to pig organs is rapid and severe, resulting in complete destruction of the transplanted organ. This is called hyperacute rejection. Hyperacute rejection is so extreme that it cannot be controlled with immunosuppressive drugs.
The success of pig heart valve transplantation lies in the fact that they can be treated with a preservative (glutaraldehyde) that reduces the strength of the immune response they induce .

και σελ 56 βλέπουμε γιατί εγείρονται προβληματισμοί για την χρήση των προτευόντων :

" There is evidence that some animals, notably the higher primates, have much in common with human beings, including self-awareness, complex social relationships and many of the other characteristics that have often been supposed to make human beings unique. If that is so, then these animals should be accorded the same moral status as human beings.

Η εργασία είναι εκδοση του ιδρύματος "Nuffield Council on Bioethics " στο οποίο συμμετέχουν οι παρακάτω καθηγητες πανεπιστημίων :

http://www.nuffieldbioethics.org/go/aboutus/councilmembers

Αυτά λοιπον που γράφεις είναι απλά εκτος τόπου και χρόνου , διότι με κατηγορείς για πράγματα που δεν έγραψα , ενω αντίθετα σου αποδεικνύω οτι αυτά που έγραψα είναι ακριβέστατα , με ατράνταχτες αποδείξεις .
Διαβασε όλη την εργασία , και θα σου λυθούν όλες οι απορίες .

quote:
Επειδή όμως ζεις στον κόσμο σου, θα σου κάνω τη χάρη να σε σκουντήσω λίγο....διάβασε:
"Οι ερευνητές μπορούν να συνεχίσουν τα επιστημονικά πειράματά τους χρησιμοποιώντας τους μεγάλους πιθήκους (χιμπατζήδες, γορίλες, ουρακοτάνγκους), καθώς το Ευρωκοινοβούλιο «έβαλε νερό» στις αυστηρές προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Οπως ήδη σου εξηγησα στον κόσμο σου βρίσκεσαι εσύ που δεν καταλαβαίνεις Ελληνικά , και ερμηνεύεις οτι διαβάζεις κατα το δοκούν .
Που έγραψα οτι δεν γίνονται πειράματα σε πιθήκους ?
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ .

quote:
Όχι πάντα! και όχι για πάντα.....ξέρω από πρώτο χέρι λόγω της μητέρας μου.

Λυπάμαι για την μητέρα σου , αλλα δυστυχώς η απόρριψη μοσχευμάτων γίνεται ακόμα και με ανθρωπινους δότες .

quote:
Ναι είμαστε αδέλφια με το γουρούνι και πρώτα ξαδέρφια με τον πίθηκο.....αύριο θα πάω να αγοράσω ένα κινητό στον αδελφό μου τον πόρκυ....μου το έχει ζητήσει εδώ και καιρό.....αλλά δουλειές βλέπεις..

Θα μπορούσες να είσουν λιγότερο γελοίος .
Εντάξει , καταλαβαίνω οτι δεν έχεις κάποια εξήγηση , και το ρίχνεις ξανά και ξανά στην ειρωνία , αλλά απλά προκαλείς το γέλιο όσων διαβάζουν .


quote:
Όχι, αλλιώς δε θα έμοιαζαν στην εμφάνιση ώστε να θυμίζει ο Θεός στον άνθρωπο, ότι όπως φαντάζει ο πίθηκος μπροστά στον άνθρωπο....έτσι φαντάζει και ο άνθρωπος μπροστά στο Θεό!...τα πάντα εν σοφία εποίησε....αντί λοιπόν να δείχνεις τόσο ενδιαφέρον για τον πίθηκο! δείξε έστω και λιγότερο για τον δημιουργό σου.....

Τα πάντα εν σοφία εποίησε . ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ .

quote:
Τη στιγμή που μοιάζουν οι οργανισμοί είναι πολύ φυσικό ο ιός να πάει να κάτσει στο ίδιο σημείο.....απλή λογική!
Οι τρελές αγελάδες θυμάσαι που χτύπαγαν τον άνθρωπο? στο ίδιο σημείο ακριβώς με το δικό τους!!! άρα είμαστε αδέλφια και με τα βόδια.....και απ' ότι διαβάζω .....σίγουρα!!

Οι τρελές αγελάδες και οι ρετροιοι το ίδιο πράγμα . ΕΛΕΟΣ.
Τι κάνεις Γιάννη ? Κουκιά σπέρνω .
Απο την πόλη έρχομαι και στην κορφή ... Αγελάδα .

Αντε γειά ...
.

Για να σοβαρευτούμε τώρα .
Επειδή ο Ευρωπαίος είναι προφανές οτι δεν μπορεί να απαντήσει στις ερωτήσεις που έθεσα τις απευθύνω ξανά και σε οποιον άλλο πιστεύει οτι έχει κάποια πειστική απάντηση .

1) Πως εξηγείται θεολογικώς οτι 2 χρωμοσώμτα του DNA των πιθήκων που έχουν συνολικά 48 , βρίσκονται ενωμένα μαζί στο Χρωμόσωμα 2 του ανθρώπου έχοντας αποτέλεσμα να έχει ο άνθρωπος 46 χρωμοσώματα .
Δεν μπορούσε ο Θεός να φτιάξει τον άνθρωπο απο το μηδέν , και χρειάζοταν να ενώσει 2 χρωμοσώματα των πιθηκοειδών για να τον φτιάξει ?
Η μήπως ήθελε να μπερδέψει τους κακους επιστήμονες ?

2)Πως εξηγείται θεολόγικώς οτι το RNA των πιθήκων και των ανθρωπων περιέχει στις ίδιες ακριβώς θέσεις μολυσματικό RNA , απο ρετροιούς ?
Ετυχε οι ίδιοι ιοί να μολύνουν δύο διαφορετικά είδη στο ίδιο σημείο του RNA που αποτελείται απο δισεκατομμυρια βάσεις ?
Ποια άλλη εξήγηση υπάρχει, εκτός απο το γεγονός οτι αυτός που μολύνθηκε είναι ο κοινός πρόγονος και το θέμα έληξε ?

Περιμένω την συμμετοχή κάθε νεοκοπου η μη απολογητή .

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

makfor
Πλήρες Μέλος

Greece
1496 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2010, 09:36:11  Εμφάνιση Προφίλ
ευρωπαιος , αρα για ολα οσα λες , δηλαδη τα χιλιαδες ειδη που αρχικα υπηρξαν και στην συνεχεια εξελιχθηκαν οπως λες , στα σημερινα , θα επρεπε να βρουμε απολιθωματα ? να βρουμε οστα - κρανια κτλπ ? θα επρεπε να βρουμε στοιχεια διαφορετικα στο DNA κτλπ ? ετσι δεν ειναι ?

επισης κανεις ενα "λαθος" κατα την αποψη μου , συγκρινεις κατι με την μορφη που το βλεπεις σημερα , πχ το μακακο με το γοριλλα ... εαν σου ελεγα να συγκρινεις το παντα με το σκυλο , τι θα ελεγες ? και οπως σημερα υπαρχουν στοιχεια που δειχνουν οτι εχουν κοινο προγονο

τον κοινο προγονο δεν τον βρισκουν κοιτοντας απλα κρανια ή κανοντας υποθεσεις ... ΣΗΜΕΡΑ υπαρχουν πολυ ποιο απλοι μεθοδοι , οπως με την μεθοδο του ελεγχου DNA μπορουν να σου πουν ποια ειναι η μητερα και ο πατερας , ειδαν οτι μπορουν να σου που και ποια ειναι η γιαγια και η προγιαγια κτλπ ... ανακαλυψαν δηλαδη στοιχεια στο DNA που ερχονται απο τους προγονους μας ... ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΜΟΙΟΤΗΑ οταν λεμε οτι ενα ειδος εχει κοινο προγονο με ενα αλλο (εαν στο αιμα μου και στο αιμα σου - DNA , βρεθει οτι εχουμε κοινο προγονο-γιαγια πριν απο 10 γενιες τοτε ειτε το δικο μου σοι ηρθε απο εκει που εισαι εσυ ή το αναποδο δεν υπαρχει αλλη επιλογη !!!! ) ... και ξανα ρωταω , θα πιστευες ποτε οτι ο σκυλος και το παντα εχουν κοινο συγγενη ? εγω οχι εαν απλα μου το λεγαν , οταν ομως εχουν βρει οτι υπαρχει κοινος προγονος μεσα απο τον ελεγχο του DNA, δεν μπορω να μη το δεχθω (εφοσον θεωρω αξιοπιστη την πηγη που μου παρειχε την πληροφορια)

επισης δεν ειναι ΜΟΝΟ αυτα , υπαρχουν και αλλα στοιχεια που ερευνουνται πχ η συμπεριφορα των ζωων , εχεις δει πουλια να πετανε σε σμηνη ? σιγουρα τα εχεις δει ... η συμπεριφορα τους στον αερα ειναι ιδια με αυτη των ΨΑΡΙΩΝ (τυχαιο?) ... οπως ειναι ΙΔΙΑ με αυτη των αγελων διαφορων θυλαστικων (επισης τυχαια?) ,,, δηλαδη 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΝΤΑ εχουν ομοια συμπεριφορα ... ? σιγουρα δεν αντεγραψε το ενα το αλλο ... αυτη συμπεριφορα (αλλα οχι μονο ) μας δειχνει οτι κατι κοινο υπαρχει αναμεσα σε ψαρια - πτηνα - θυλαστικα !!!!

αλλα στοιχειο αποτελει τα κοινα κοκκαλα , οργανα και διαφορα αλλα που υπαρχουν ... και που το τυχαιο ή η προελευση απο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ οργανισμους ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να δικαιολογηση την ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ (τα ψαρια εχουν την νυκτικη κυστη (εαν το λεω καλα) , ομοια ομως το εχουν και καποια πουλια χμμ? , τα ψαρια εχουν βρανχια παραδοξος το ανθρωπινο εμβρυο εχει βρανχια διπλο χμμμ!!!!)

αλλα οκ αστον για την ωρα τον ανθρωπο ...

οσο αφορα τα ζωα αυτα τα στοιχεια ειναι χιλιαδες και ενω αρχικα επιβεβαιονοταν μονο ΟΠΤΙΚΑ (ειτε με τα χαρακτηριστικα τους ειτε με τις κινησεις ειτε με τα οργανα που βλεπαν οταν ανοιγαν ενα ζωο) σημερα υπαρχει το αιμα , το DNA και ολα οσα αναφεραν οι φιλοι παραπανω ... ΠΩΣ μπορουμε να ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ή να ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ολες αυτες τις ομοιοτητες ? (οταν πχ ξερουμε οτι ενα συγκεκριμενο σημειο στο DNA υπαρχει μονο στους σκυλους και σε οσα ζωα εξεταζουμε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και σε ενα ειδος οπως πχ το ΠΑΝΤΑ , βρισκους οτι ΥΠΑΡΧΕΙ .. τι θα πουμε ? συμπτωση? δε νομιζω ...)

οι πολλοι οργανισμοι που λες υπηρξαν πραγματι , αλλα και αυτοι ειχαν κοινο προγονο .. οταν λεμε οτι υπηρξε - δημιουργηθηκε ενας οργανισμος αυτο δεν ειναι και αριθμητικα 1 !!! κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες αρχισαν να δημιουργουνται οργανικες ενωσεις που οδηγησαν με την σειρα τους στην δημιουργια των πρωτων μικροοργανισμων (ή δε ξερω πως να τους πω) απο αυτους ΚΑΠΟΙΟΣ ανεπτυξε την ιδιοτητα του πολλαπλασιασμου με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ... ΤΥΧΑΙΝΕΙ απο οσο ξερουμε αυτος ο τροπος να ειναι ΙΔΙΟΣ ΔΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΖΩΗΣ που υπαρχει στον κοσμο μας ... ΔΕ πιστευω οτι ειναι ευκολο να τον περιγραψουμε ουτε να πουμε πως ακριβως δημιουργηθηκε , μη ξεχναμε ομως οτι η προσομειωση των τοτε συνθηκων της γης με τα τοτε χημικα στοιχεια σε "δοκιμαστικο δοχειο" ΑΠΕΔΩΔΕ οργανικη υλη ...

η σειρα θαλασιοι οργανισμοι - ψαρια - ερπετα - θυλαστικα ... δεν ειναι τυχαια , ακομη και σημερα υπαχουν οργανισμοι που επαληθευουν αυτη την σειρα , υπαρχουν ερπετα που ζουν ολη την ζωη στην στερια αλλα γενανε στο νερο , τα μωρα τους ειναι σχεδον ψαρια και μετα γινονται ερπετα ... θυλαστικα που γυρισαν ξανα στη θαλασσα οπως οι φαλαινες δεν ειναι επισης τυχαιο ... η ερευνα εχει να δειξει παρα πολλα στοιχεια ... (θα προσπαθησω να βρω στο ιντερνετ ενα ντοκιμαντερ που εχω σε dvd που δειχνει θα ελεγα με αριστο τροπο ολες αυτα τα στοιχεια)


οσο αφορα τα γουρουνια , θελω να θιξω 2 πραγματα
α) δεν ειναι αξιοσημειοτο το γεγονος οτι ενα οργανο απο ΓΟΥΡΟΥΝΙ μπορει να χρησιμοποιηθει στον ανθρωπο? επισης αναπτυσονται ιστοι σε ποντικια που μετα τα παιρνει ανθρωπος .. ΠΑΡΑΞΕΝΟ ? εαν δεν υπηρχε κατι το ΚΟΙΝΟ με ολα αυτα τα ζωα , θα ηταν αυτο εφικτο ? ειμαστε ολοι θηλαστικα εχουμε κοινα χαρακτηριστικα και ακολουθουμε κοινους κανονες πχ αναπαραγωγη ... ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ?
β) τα γουρουνια εφοσον υπαρχει εναλακτικη για αλλο ζωο (αυτο δε το ξερω , ξερω ομως οτι ειχαν γινει πειραματα με διαφορα ζωα) εχουν ενα βασικο πλεονεκτημα σε συγκριση με τον γοριλλα ή αλλα πιθηκοειδη , αναπτυσεται ποιο γρηγορα ... οσοι ειναι σε χωριο ξερουν ... εαν παρω γουρουνι το πασχα τα χριστουγεννα εαν το ταιζω καλα θα φαει ολο το χωριο κρεας χαχαχα σωστα ? ο γοριλλας ομως (δες το και ως ομοιοτητα με τον ανθρωπο) δεν εχει την ιδια αναπτυξη , υπαρχει παιδικη ηλικια , εφηβεια και ενηλικιωση , οχι ομοια ακριβως αλλα με αρκετες ομοιοτητες και απαιτουνται περισσοτερα χρονια !!! στοιχεια απαραιτητο , αρα εαν ο γοριλας και το γουρουνι ηταν οι πιθανες επιλογες για να παρουμε ενα οργανο ΠΟΙΟ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑΜΕ ? βαση λογικης λεω ... οχι βαση ομοιοτητων

ΟΜΩΣ τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα , οπως για να κατανοησω εγω την αγια γραφη ή οποιο ιερο κειμενο , πρεπει να διαθεσω εκατονταδες ωρες ΜΕΛΕΤΗΣ και να μπω σε βαθος , ΟΜΟΙΑ για να καταλαβει καποιος την εξελιξη πρεπει να ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΩΡΡΕΣ ΜΕΛΕΤΗΣ και θα ελεγα πολυ περισσοτερες απο το καθε ιερο βιβλιο με την εννοια οτι πρεπει να γνωρισω την χημεια, την φυσικη , την βιολογια , την ιατρικη και ενα σωρο αλλους τομεις της επιστημης ... πραγμα δυσκολο ... η απλοποιηση ομως και η γενικευση με ευκολες κουβεντες ειναι τουλαχιστο "χαζο" για να μη πω τιποτα αλλο ... αρα "ο ανθρωπος εχει ξαδερφο τον πιθηκο ή το γουρουνι ... δεν εχει νοημα οταν το λεει καποιος" πριν το πουμε πρεπει να εχουμε μαθει ... το να ρωτας πως εγινε ο πρωτος ανθρωπος δεν εχει νοημα γιατι ακομη και εαν υπαρχει απαντηση θα πρεπει να ειναι καποιες βιβλιοθηκες ωστε να γινει κατανοητη και να λυνει ολες τις αποριες ...

αυτο που μας ειναι γνωστο σημερα και ευκολα κατανοητο απο καποιον που το διαβαζει , ειναι οι ομοιοτητες των ειδων σε διαφορα επιπεδα και αυτο δεν μπορει να χαρακτηριστει ως τυχαιο ...

οσο αφορα τον ανθρωπο εκτος απο την διαφορετικοτητα μας (εμφανισιακα που ομως δεν ειναι απλα η εμφανιση και μονο) υπαρχει και ο πλυθησμος ... τι πρεπει να δεχθω ? τους 2 πρωτοπλστους ? και πως βγηκαν τα 6 δις ? και πως διασκορπηστικαν? ή κατι αλλο ? ποια ειναι η αποψη σου ? (ασχετα απο συγγενεια με το ζωικο βασιλειο) ποτε εμφανιστηκε ο πρωτος? δεχομαστε το 7000πχ ? ή πρεπει να παμε ποιο πισω ? και τι μορφη ειχαμε αυτη την σημερινη ? ή αυτη του νεαντερνταλ ? ή του προηγουμενου απο αυτου κτλπ ? ποσω πισω πιστευεις οτι πρεπει να παμε ωστε να ΔΟΥΜΕ τον πρωτο ανθρωπο , την εμφανιση του και αρα και την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ του θεου ?

[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».

ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2010, 12:26:52  Εμφάνιση Προφίλ
Μα και το ίδιο το πάντα εν σοφία εποίησε που επικαλείται ο ευρωπαίος αρνείται την τυχαιότητα της ομοιότητας μεταξύ ανθρώπου και πρωτεύοντων θηλαστικών. Δεν έτυχε να γίνει παρόμοιος αλλά κάτι σκέφτηκε ο Θεός. Αφού εν σοφία εποίησε αυτά ο Θεός κάτι ήθελε να μας δείξει. Αν είχε ποιήσει κάποια όντα εν πονηρία τότε θα ήταν λογικό να συμπαιράνουμε ότι έβαλε επίτηδες το γενετικό υλικό του ανθρώπου να μοιάζει με του ανθρώπου για να πλάνεψει τον άνθρωπο.

Φτιάχτηκε σοφά τελικά ο άνθρωπος ή όχι; Αντιφάσεις αντιφάσεις αντιφάσειςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ψηλός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5138 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2010, 12:59:25  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
[b]mimosa[.b]
Ναι, για ποια εγκλήματα μιλάς;
Δεν θανατώνουν κανέναν αν λειτουργεί ο εγκέφαλός του, και αυτό φαίνεται με ένα απλό εγκεφαλογράφημα.
Αποσύνδεση γίνεται μόνο αν είναι εγκεφαλικά νεκρός. Το οτι δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον ή δεν καταλαβαίνει δεν σημαίνει ότι είναι εγκεφαλικά νεκρός.

Edited by - mimosa on 05/02/2010 01:49:41

Edited by - mimosa on 05/02/2010 01:53:42Βλέπω πως υπάρχουν αρκετοί ειδικοί στο φόρουμ μας!
Τι σου κάνει αυτή η πανεπιστημοσύνη τελικά.

Βρε Μιμόζα δεν ήξερα πως και σε αυτόν τομέα είσαι από τους ειδικούς;

**Πιο κάτω θα παραθέσω ένα άρθρο όπου η καινούργια μέθοδος εφαρμόστηκε σε ανθρώπους με "σχεδόν κατεστραμμένο εγκέφαλο".
Βέβαια, οι ειδικοί αυτοί που δοκίμασαν την καινούργια μέθοδο, ξέχασαν να ρωτήσουν τους πανεπιστήμονες του Εσωτέρικα. Ελπίζω στο μέλλον να μην ξανασυμβεί!


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2010, 13:14:05  Εμφάνιση Προφίλ
Δεν απέδειξαν ότι ο κλινικά νεκρός σκέφτεται αλλά ότι σκέφτεται αυτός που είναι κώμα. Αλλά θέλω να δω τι θα αποδείξεις. Αν έκανε λάθος η επιστήμη που αμφιβάλλω στη συγκεκριμένη πάλι μέσω της επιστήμης βρέθηκε η αλήθεια. Για αυτό το άρθρο που παραθέτεις δεν έχεις αμφιβολίες; Μόνο στην εξέλιξη μπορεί να κάνει λάθος η επιστήμη; Και κάνει λάθος επειδή συγκρούεται με αυτά που πιστεύεις εσύ;
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Ψηλός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5138 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2010, 15:32:21  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
IndustrialAngel
άραγε ποιοι έκαναν την ανακάλυψη αυτή για το κωμα;χμ παπάδες;μάγοι γιατροί από την Αφρική;όχι άσε το βρήκα κάτι γιατροί.

Την ανακάλυψη αυτή την έκαναν οι ίδιοι άνθρωποι (θέλω να ελπίζω πως είναι μειοψηφία μεταξύ των επιστημόνων) που προσπαθούσαν να πείσουν τον πονεμένο γονιό να «τραβήξουν τα σωληνάκια» από το «φυτό» παιδί του, λέγοντάς του πως δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον και ούτε πρόκειται ποτέ να γίνει καλά. Ναι, μιλώ για αυτούς τους ανθρώπους που κριτήριό τους είναι το κόστος σε χρήματα και όχι το πόσο πολύτιμη είναι μια ανθρώπινη ζωή.

Την ίδια στιγμή, οι παπάδες μιλούσαν και μιλούν για την αξία της ανθρώπινης ζωής και επιμένουν και προσεύχονται κάποια στιγμή οι ίδιοι αυτοί «επιστήμονες» να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους

Με χαρά διαπιστώνω πως η επιστήμη, έστω και ευρισκόμενη στη δυσάρεστη θέση να κάνει στροφή 180 μοιρών, έρχεται σήμερα, εμμέσως, να δικαιώσει τους παπάδες και να τους αναγνωρίσει την ορθότητα στο να επιμένουν στις αξίες τους!


quote:
IndustrialAngel
Αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι η σημερινή επιστήμη σε αντίθεση όλα τα άλλα συστήματα γνώσης έχει τους κατάλληλους μηχανισμούς ώστε να ξέρει πότε κάνει λάθος.

Αυτό αποδεικνύει το πόσο αδιάλλακτη μπορεί να είναι ορισμένες φορές η «επιστήμη», αλλά, δυστυχώς, βρίσκεται στο απυρόβλητο, ιδιαίτερα όταν υποστηρίζεται από άτομα πορωμένα και φανατισμένα, και ποτέ δεν θα κληθεί (η επιστήμη) να λογοδοτήσει για την αδιαλλαξία της αυτή που σε αρκετές περιπτώσεις ενδέχεται να έχει γίνει η αιτία διάπραξης εγκλημάτων.

Αυτό, αποδεικνύει, επίσης το πόσο πιο ελαστική και πιο ανθρώπινη είναι η Ορθοδοξία που, ενώ δεν απορρίπτει την επιστήμη, στέκεται στο πλευρό του κάθε ατόμου ξεχωριστά αποδίδοντάς του την αξία της μοναδικότητάς του ως εικόνα του ίδιου του Θεού.


Edited by - Ψηλός on 05/02/2010 15:35:18Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2010, 15:41:15  Εμφάνιση Προφίλ
πότε ήταν η τελευταία φορά που κάποια θρησκεία έστω ή η ορθοδοξία που κατέχεις καλύτερα παραδέχτηκε ότι έκανε κάτι λάθος;


Και ξαναλέω επικαλείσαι την επιστήμη, όταν αυτή υποστηρίζει αυτά που πιστεύεις και την απορρίπτεις όταν δε συμβαδίζει με την άποψη σου.


Το σημαντικότερο επίτευγμα της σύγχρονης επιστήμης είναι ότι ξέρει πότε κάνει λάθος, το έχω γράψει και παλιότερα. Όταν οι μεγαλο-παπάδες του μεσαίωνα βγάζανε τη γη στο κέντρο του σύμπαντος υπήρχε μηχανισμός αμφισβήτησης να αποδείξει τη θεολογική ορθότητα ή μη του ισχυρισμού;


Και επείδη τόσο σου αρέσει η επιστήμη για πες μου κατάλαβες τη διαφορά κλινικού θανάτου και κώματος; Κλινικός θάνατος είναι όταν έχεις εγκεφαλογράφημα γραμμή. Αυτοί που μελετήθηκαν δεν είχαν ηλεκτρεγγεφαλογράφημα γραμμή αλλά παρουσίαζαν δραστηριότητα και από αυτή τη δραστηριότητα βγήκε το συμπέρασμα ότι αντιλαμβάνονται το περιβάλλον. Το "φυτό" είναι έκφραση αδόκιμη. Α και έχε υπόψιν σου ότι η επιστήμη είναι αυτή που μετακινεί τα σύνορα ζωής και θανάτου πιο πέρα όχι η θρησκεία

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ψηλός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5138 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2010, 15:44:21  Εμφάνιση Προφίλ
Αν κάτι προσπαθώ να αποδείξω είναι το γεγονός της αδιαλλαξίας ορισμένων που προκειμένου να δώσουν τροφή στο αντιχριστιανικό τους μένος, γίνονται επιστημονικότεροι των επιστημόνων και δεν παραδέχονται τίποτα. Δεν με ενδιαφέρει να παραδεχθούν κάτι δημόσια. Αυτό είναι αδύνατο. Ο εγωισμός είναι δυνατότερος και νικά τα πάντα. Τουλάχιστον, εύχομαι, μέσα τους να γίνει ένα, έστω μικρό κλικ.


Eπικοινωνία με ανθρώπους «φυτά»

Ιχνη εγκεφαλικής λειτουργίας κατέγραψαν, με μαγνητικό τομογράφο,
σε 29χρονo στο Βέλγιο

The New York Times

Μετά το αυτοκινητικό ατύχημα, ο νεαρός άνδρας ανοιγόκλεινε τα βλέφαρά του, αλλά ο εγκέφαλός του «είχε κλείσει», δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Επί πέντε χρόνια παρέμεινε ακίνητος και αμίλητος, σε κατάσταση «φυτού». Τους τελευταίους μήνες, ωστόσο, στην κλινική της Λιέγης στο Βέλγιο, ο ασθενής, 29 ετών σήμερα, δείχνει ίχνη εγκεφαλικής λειτουργίας την οποία οι γιατροί καταγράφουν με μαγνητικό τομογράφο. Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση, o νεαρός άνδρας απαντάει σε απλά ερωτήματα, όπως αν έχει αδέλφια.

Στη μελέτη, που δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική έκδοση του The New England Journal Of Medicine, οι ειδικοί υπογραμμίζουν ότι οι διαπιστώσεις τους δεν υποδεικνύουν ότι κάθε ασθενής που δεν έχει επαφή με το περιβάλλον έχει δυνατότητα επικοινωνίας ούτε ότι θα αποκατασταθεί η εγκεφαλική του λειτουργία.
Τα συμπεράσματα, εξάλλου, δεν ισχύουν για ασθενείς με κατεστραμμένο εγκέφαλο λόγω έλλειψης οξυγόνου. Στη τελευταία εργασία, ερευνητές από τη Βρετανία και το Βέλγιο μελέτησαν 54 ασθενείς. Οι 23 από αυτούς θεωρούνταν «φυτά» και δεν ανταποκρίνονταν σε εντολές ή ερωτήσεις. Οι υπόλοιποι «απαντούσαν» κινώντας τα δάχτυλα ή τα βλέφαρα.

Μελέτη του 2006 κατέγραψε εγκεφαλική δραστηριότητα σε μία νεαρή γυναίκα που εθεωρείτο φυτό. Οι γιατροί τής είχαν ζητήσει να σκεφτεί ότι παίζει τένις και αμέσως εμφανίστηκε δραστηριότητα στον φλοιό του εγκεφάλου που διαχειρίζεται την κίνηση.

Στην τελευταία μελέτη, οι ερευνητές κατέγραψαν ανάλογες αντιδράσεις σε άλλους τρεις ασθενείς που εθεωρούντο φυτά. Για να ανοίξουν ένα δίαυλο επικοινωνίας, ζήτησαν από τον 29χρονο άνδρα να συνδυάσει τις σκέψεις για το τένις με την κατάφαση και τις σκέψεις για την επιστροφή στο σπίτι με την άρνηση. Στη συνέχεια έκαναν ερωτήσεις, μεταβάλλοντας τους συσχετισμούς, για να διασφαλίσουν ότι ο ασθενής έκανε συνειδητές επιλογές.

«Τον ρωτήσαμε «ο πατέρας σου λέγεται Τόμας;», «ταξίδεψες στις ΗΠΑ;», λέει ο νευροβιολόγος Αντριαν Μ. Οουεν του Συμβουλίου Ιατρικής Ερευνας του Πανεπιστημίου του Κέμπριτζ, που ανέπτυξε τη μέθοδο και υπογράφει τη μελέτη. «Ελέγξαμε τις απαντήσεις, τις αντιδράσεις που κατέγραψε ο μαγνητικός τομογράφος και ήταν σωστές».

Ομως, αυτή η αμφίδρομη επικοινωνία με έναν άνθρωπο ακίνητο και με σχεδόν κατεστραμμένο εγκέφαλο γεννά πολλά ηθικά διλήμματα, υποστηρίζει ο δρ Τζόζεφ Τζ. Φινς, διευθυντής του Τμήματος Ιατρικής Ηθικής.

Πηγή: http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_world_2_05/02/2010_389623


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

europaios2
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5735 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2010, 15:49:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους europaios2
quote:
Think_Math:
Το μόνα πράγματα που αυτοαναιρούνται συνεχώς είναι οι αστειότητες που γράφεις εσύ και ο Ευρωπαίος .
Οντας εντελώς άσχετος επιστημονικά , δεν μπορεις να κρίνεις αν η επιστήμη περιέχει αντιφάσεις η όχι .
Είναι γελοίο .
Είναι σαν να σου λέω εγώ ο άσχετος απο μαγειρική , οτι οι απόψεις 2 σέφ για τα μανιτάρια αλα κρέμ είναι αντιφατικές .
Η επιστήμη είναι Αυταποδεικτο οτι δεν αυτοαναιρείται γιατί απλά ΔΟΥΛΕΥΕΙ .
Αποδειξη είναι οτι βλέπω το κείμενο που γράφεις , και σύ βλέπεις το δικό μου .
Σταμάτα λοιπόν να γράφεις Βλακείες (ακόμα και για την θεωρία του χάους τρομάρα σου) για πράγματα που δεν γνωρίζεις , γιατί ετσι αποδεικνύεις συνεχώς οτι το ΧΑΟΣ είναι μέσα στο κεφάλι σου .Think_Math: 05/02/2010, 09:29:32
"Τελικά εισαι για γέλια και για κλάματα .
Εγώ δεν είπα οτι δεν γίνονται πιά πειράματα σε πιθήκους .
ΑΣΦΑΛΩΣ και γίνονται ακόμα . Και κακώς γίνονται .
Διαβασες τι έγραψα η πάλι μας κάνεις πλάκα ?
Είπα οτι η χρήση των ζώων αυτών για τέτοιους σκοπούς είναι στην πορεία της οριστικής απαγόρευσης μετά τις πρόσφατες ανακαλύψεις οτι τα ζώα αυτά διαθέτουν αυτοσυνείδηση όπως ο άνθρωπος ."

Think_Math: 04/02/2010, 23:53:31
"Οταν γράφεις κάτι που θεωρείς μαλιστά οτι είναι και μεγάλη εξυπνάδα , θα πρέπει πρώτα να το έχεις ψάξει καλά για να μην προκαλέις πάλι το γέλιο σε όλους .
1)Οι βαλβίδες της καρδιάς των πιθηκοειδών δεν χρησιμοποιούνται στους ανθρώπους , πολυ απλά γιατί η εκμετάλευση των μεγάλων πιθήκων ( χιμπατζή ,Γοριλλά , Ουρακοτάγκο ) οδηγούνται απο την επιστημονική κοινότητα σε πλήρη απαγόρευση .
Σου λέει τίποτα η φράση Great Ape Project ?

http://en.wikipedia.org/wiki/Great_Ape_Project

Για να μαθαίνεις λοιπόν , και σύ και ο Ψηλός , στα μεγάλα πιθηκοειδή αναγνωρίζονται τα ίδια δικαιώματα στην ζωή και στην ελευθερία , που αναγνωρίζονται και στους ανθρώπους.

Ο οργανισμός Great Ape Project δημιουργήθηκε απο επιστήμονες , είναι επίσημα αναγνωρισμένος απο τα τα Ηνωμένα έθνη , και αγωνίζεται να επιβληθούν παγκοσμίως νόμοι που προστατεύουν την ζωή και την ελευθερία των κοντινότερων συγγενών μας .
(Ηδη η Ισπανία έχει ψηφίσει σχετικό νόμο .)"


Σύμφωνa όμως με την ελευθεροτυπία: ......:"Οι ερευνητές μπορούν να συνεχίσουν τα επιστημονικά πειράματά τους χρησιμοποιώντας τους μεγάλους πιθήκους (χιμπατζήδες, γορίλες, ουραγκοτάγκους), καθώς το Ευρωκοινοβούλιο «έβαλε νερό» στις αυστηρές προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Θα συνεχίσουν να γίνονται αντικείμενο βάρβαρης εκμετάλλευσης
Η Κομισιόν πέρυσι, με την αναθεώρηση της Οδηγίας 86/609 (ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή νομοθεσία για την χρησιμοποίηση και προστασία των ζώων στα πειράματα, η οποία εμφανίστηκε το 1986, αλλά θεωρήθηκε πλέον απαρχαιωμένη), είχε προτείνει μια ευρεία γκάμα νέων μέτρων...."


Koινός.....το Ευρωκοινοβούλιο μελέτησε τις βλακείες περί συγγένειας! από τις επιτροπές για τα ανθρώπινα δικαιώματα των πιθήκων......τα θεώρησε μύθο και επιτρέπει τα πειράματα στους πιθήκους.

Μελέτησε λοιπόν καλύτερα τις πηγές και μετά να μας τις φέρνεις...

NIKOS XILOYRIS - O GIGANTAS P.X.

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).


Edited by - europaios2 on 05/02/2010 15:54:52Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2010, 15:58:26  Εμφάνιση Προφίλ
και με αυτό καταρρέουν όλα νομίζεις ρε ευρωπαίε; Εδώ δεν εφαρμόζουν τα δικαιώματα των παιδιών και τα αφήνουν να πεθάνουν από την πείνα, τους πιθήκους θα λυπηθούν;.Νόμος ήταν και η δουλεία κάποτε

Το ρεύμα το αμφισβητείτε; Είναι επιστημονικό προϊόν και αυτό. Όταν ανάβουμε το φως είναι οφθαλμαπάτη; Και τα πεδία δεν υπάρχουν γιατί και αυτά της επιστήμης είναι.Ιδέα μας είναι ότι σε αυτά στηρίζονται οι τηλεπικοινωνίες. Στην πραγματικότητα αόρατα μπλε καλικατζαράκια κουβαλάνε τα πακέτα πληροφορίας


Μη με ρωτάτε πώς γίνεται κάτι να είναι και μπλε και αόρατο.Τα πάντα εν σοφία εποίησε

Edited by - IndustrialAngel on 05/02/2010 15:59:23

Edited by - IndustrialAngel on 05/02/2010 16:03:22Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2010, 16:20:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος
IndustrialAngel περιμένεις να κάνεις σοβαρή συζήτηση με άτομα που πιστεύουν ότι ο αέρας είναι άυλος και ότι η νέα ιερουσαλήμ θα έρθει ουρανοκατέβατη και θα μπει εκεί που τώρα είναι η πόλη;

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι

ακόμα της μόδας.»

—Ethan AllenΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2010, 16:23:20  Εμφάνιση Προφίλ
σε παρακαλώ άθεε μη λες ανακρίβειες το ότι αναπνέουμε οξυγόνο είναι απλώς μια θεωρία, μια εικασία μη σου πω. Έχουν ελέγξει όλους τους ανθρώπους να δουν αν αναπνέουν οξυγόνο; Το οξυγόνο είναι μια αντιχριστιανική συνωμοσία για να πουλάνε μπουκάλες στους δύτες.Οι άνθρωποι αναπνέουν χάρη του Θεού. Και για να αποδείξει την αλήθεια κάποιος μεγαλοχριστιανός από την παρέα θα κρατήσει την αναπνοή του μέχρι να σκάσει

Edited by - IndustrialAngel on 05/02/2010 16:24:00Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ar_ia
Πλήρες Μέλος

Greece
824 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2010, 16:47:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ar_ia
quote:
ψηλός
quote:
mimosa
Ναι, για ποια εγκλήματα μιλάς;
Δεν θανατώνουν κανέναν αν λειτουργεί ο εγκέφαλός του, και αυτό φαίνεται με ένα απλό εγκεφαλογράφημα.
Αποσύνδεση γίνεται μόνο αν είναι εγκεφαλικά νεκρός. Το οτι δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον ή δεν καταλαβαίνει δεν σημαίνει ότι είναι εγκεφαλικά νεκρός.
Βλέπω πως υπάρχουν αρκετοί ειδικοί στο φόρουμ μας!
Τι σου κάνει αυτή η πανεπιστημοσύνη τελικά.

Βρε Μιμόζα δεν ήξερα πως και σε αυτόν τομέα είσαι από τους ειδικούς;Καλά σου λέει mimosa, μην ξαναμιλήσεις, άσε τους "ειδικούς" (ψηλό & ευρωπαίο), μόνο αυτοί διαβάζουν και μαθαίνουν, οι υπόλοιποι δεν θα έχετε άποψη, ΜΟΝΟ αυτοί ξέρουν

===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4


ΑΜΗΝ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ψηλός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5138 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2010, 17:08:50  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

quote:
ψηλός
quote:
mimosa
Ναι, για ποια εγκλήματα μιλάς;
Δεν θανατώνουν κανέναν αν λειτουργεί ο εγκέφαλός του, και αυτό φαίνεται με ένα απλό εγκεφαλογράφημα.
Αποσύνδεση γίνεται μόνο αν είναι εγκεφαλικά νεκρός. Το οτι δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον ή δεν καταλαβαίνει δεν σημαίνει ότι είναι εγκεφαλικά νεκρός.
Βλέπω πως υπάρχουν αρκετοί ειδικοί στο φόρουμ μας!
Τι σου κάνει αυτή η πανεπιστημοσύνη τελικά.

Βρε Μιμόζα δεν ήξερα πως και σε αυτόν τομέα είσαι από τους ειδικούς;Καλά σου λέει mimosa, μην ξαναμιλήσεις, άσε τους "ειδικούς" (ψηλό & ευρωπαίο), μόνο αυτοί διαβάζουν και μαθαίνουν, οι υπόλοιποι δεν θα έχετε άποψη, ΜΟΝΟ αυτοί ξέρουν

===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4


ΑΜΗΝ
Βρε, βρε, νάτη και η άλλη η ειδικός!!

Άντε βρε και ανησυχούσα και αναρωτιόμουνα αν θα έχουμε την τιμή να ακούσουμε και τη γνώμη της άλλης ειδικού άραγε;

Αχχχχχχχχ, τώρα ησύχασα!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ψηλός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5138 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2010, 17:18:44  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

σε παρακαλώ άθεε μη λες ανακρίβειες το ότι αναπνέουμε οξυγόνο είναι απλώς μια θεωρία, μια εικασία μη σου πω. Έχουν ελέγξει όλους τους ανθρώπους να δουν αν αναπνέουν οξυγόνο; Το οξυγόνο είναι μια αντιχριστιανική συνωμοσία για να πουλάνε μπουκάλες στους δύτες.Οι άνθρωποι αναπνέουν χάρη του Θεού. Και για να αποδείξει την αλήθεια κάποιος μεγαλοχριστιανός από την παρέα θα κρατήσει την αναπνοή του μέχρι να σκάσει

Edited by - IndustrialAngel on 05/02/2010 16:24:00Συνήθως, όσοι καταφεύγουν στη χρήση εξυπνάδων, είναι αυτοί που βλέπουν και συνειδητοποιούν πως αυτά που ισχυρίζονται είναι φούσκες και καταρρέουν.

Τουλάχιστον, στην προκειμένη περίπτωση, αυτοί που υποχρεούνται να κάνουν στροφή 180 μοιρών είναι οι "εξυπνάκηδες επιστημολιγούρηδες", οι οποίοι, φυσικά, καμιά σχέση δεν έχουν με την επιστήμη. Αυτή η φουκαριάρα η επιστήμη γίνεται πατσαβούρι στα χέρια όσων προσπαθούν να υποστηρίξουν τις, στην ουσία, αντι-χριστιανικές τους θέσεις.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2010, 17:42:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Λάθος τα λές αγαπητέ μου IndustrialAngel, πότε ήταν η τελευταία φορά, που η επιστήμη διέψευσε την θρησκεία, να μας πεις, μπορείς;...Μία απο τις πολλές σου ζητάω, αλλά μάλλον ....κωφεύεις....
Και φυσικά, ο φίλος think math, λέει άλλα αντι άλλων,γιατί, ευτυχώς, ακόμη, έχει ο καθένας δικαίωμα να έχει άποψη...Ευτυχώς,τέτοιες ιδέες, δεν έχουν σέση με την πραγματικότητα...Στο περιθώριο,βγάινουν κάποιοι ονειροπόλοι, τυχάρπαστοι και κρίνουν τα άκριτα....Ε, τους ξεχνλάμε σε λίγο...Γιατί ο χριστιανισμός, δεν ξεχνιέται....
Γι αυότ και η...ζήλια.....
Αλλά, μςε εντυπωσιάζει, πως κάποιοι ημιμαθείς, νοιώθουν την ικανότητα κρίσης ακόμη και του Θεού....Καλά, λένε, χειρότερα της αμάθειας, η ημιμάθεια...Ο αμαθής, δεν ξέρει, τι να πει;
Αλλά, ο ημιμαθής,δεν αφήνει τιποτε άκριτο...Να χ@@ω μέσα!!!!!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
mimosa
Μέλος 3ης Βαθμίδας


773 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2010, 17:52:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους mimosa
Και τι το διαφορετικό γράφει το άρθρο ψηλέ;
Ότι κατέγραψαν εγκεφαλική δραστηριότητα σε 'φυτά'.
Και σου ξαναλέω... όταν υπάρχει εγκεφαλική δραστηριότητα, δεν θεωρείται νεκρός ο άνθρωπος και αντιμετωπίζεται σαν ασθενής. Τα 'φυτά' δεν σημαίνει ότι είναι εγκεφαλικά νεκροί. Τα να είναι 'φυτό' δεν σημαίνει ότι είναι πεθαμένος. Δεν τίθεται θέμα δωρεάς οργάνων σε αθρώπους που έχουν την παραμικρή εγκεφαλική δραστηριότητα. Δεν τίθεται θέμα εγκλήματος. Εσύ για ποιά εγκληματα μιλάς;
Λέω κάτι δυσνόητο;
Εσύ ρε Άρια, το καταλαβαίνεις;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 51 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.234375
Maintained by Digital Alchemy