ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= Η ΨΥΧΗ =-.
 Αστρική προβολή (μέρος δεύτερο)
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 21
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
JohnS
Νέο Μέλος


9 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/04/2004, 13:53:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους JohnS
Γεια σου Πέγκυ και πάλι,

"Θα σου πώ κάτι για τους εξορκισμούς, και γιατί μου έκανε εντύπωση: Αυτό για τον σταυρό ή συγκεκριμένες προσευχές το έχω μόνο ακούσει οτι δουλεύει (όπως έχω γράψει). Δεν το έχω χρησιμοποιήσει, γιατί δεν πιστεύω σε σύμβολα. 'Εμαθα΄όμως ότι όλα αυτά (οι προσευχές, τα σύμβολα κτλ) έχουν ισχύ ή όχι, όταν πιστεύουμε/ τα φορτίζουμε με την πίστη μας. Αυτό ισχύει και στο φυσικό. Αυτό που κατάλαβα εγώ απο αυτό που 'έμαθα' είναι οτι δεν υπάρχουν προσευχές και σύμβολα που να δουλεύουν απο μόνα τους, παρά μόνο η εσωτερική πρόθεση που μπορεί να γίνει το ισχυρότερο βοήθημα. Γι'αυτό μου έκαναν εντύπωση όσα είπες."

Τα λόγια έχουν δύναμη. Και συγκεκριμένες λέξεις έχουν ακόμη περισσότερο δύναμη. Πέρα όμως από τα λόγια απαιτείται και πίστη και δύναμη και συνείδηση ώστε αυτά για να λειτουργήσουν σωστά. Το ίδιο ισχύει και για τους εξορκισμούς. Υπάρχου σύμβολα με μεγάλη δύναμη τόσο για το καλό όσο και για το κακό. Σε καταλαβαίνω που δεν πιστεύεις, αλλά καλό θα ήταν να αποδεικνύουμε αυτά που μας λένε ώστε να έχουμε άμεση εμπειρία από οτιδήποτε. Άλλωστε μόνο αυτό είναι πλέον κεκτημένη και αληθινή γνώση για μας και όχι κάτι το οποίο διαβάσαμε ή απλά πιστέψαμε. Αναρωτήσου, τι είναι άλλωστε αυτό που πιστεύει μέσα μας;


"Με θορύβησε επίσης λίγο αυτό που είπες για την σκοτεινή πλευρά. Εβγαλες το συμπέρασμα οτι μπορεί να με βλέπουν σαν απειλή στην σκοτεινή πλευρά; Αντιλαμβάνομαι οτι ο καθένας λίγο πολύ βιώνει διαφορετικά πράγματα στο αιθερικό...κι έχει διαφορετικούς ρόλους. Δεν με 'έβλεπα' ποτέ όμως μέχρι τώρα σαν ιδιαίτερη απειλή. Μάλλον ειμαι πολύ ευάλωτη και θα ήταν ιδιαίτερα εύκολο να με 'ρίξουν', και μάλλον δεν έχουν ασχοληθεί ιδιαίτερα."

Πάντα πρέπει να είσαι επιφυλακτική ιδιαίτερα με τις εμπειρίες του αστρικού. Δεν μπορώ να ξέρω ότι σε βλέπουν σαν απειλή, απλά το υποθέτω. Το αστρικό είναι πηγή απίστευτης γνώσης και απαραίτητο για να οδηγηθείς στην «θέωση». Οποιοσδήποτε λοιπόν από ένας απλός «κοιμισμένος» άνθρωπος αρχίζει να οδηγείται προς κάτι διαφορετικό, είναι απειλή για αυτούς.

"Με ανησύχησε αυτό που είπες γιατί: απ'ό,τι κατάλαβα όταν χάνουν κάτι που θεωρούν 'δικό' τους, το θέλουν περισσότερο (κατάλαβα σωστά;). "

Όλοι μας, όσο λειτουργούμε με ελαττώματα είμαστε λίγο πολύ «δικοί τους». Όταν λίγο αρχίσεις να ξεφεύγεις τότε, αρχίζουν να ανησυχούν. Για να μην μιλήσω όταν κάποιος αρχίσει πραγματικά να εξελίσσεται τι γίνεται. Τότε βέβαια έχει και διαφορετικά «όπλα» στην διάθεσή του και διαφορετική δύναμη.

"Ξέρω πολύ καλά οτι ήμουν πολύ κοντά τους, ίσως πάρα πολύ... Μπορεί να προσπαθούν να με επηρεάσουν και στο φυσικό προκειμένου να επανέλθω; Δεν το έχω συζητήσει με κανέναν (με κανέναν), και κανείς δεν με έχει ρωτήσει γι'αυτό (κανείς) αλλά κατά καιρούς μου επιβάλλονται εικόνες και λέξεις (στο μυαλό μου). Τις ελέγχω και τις αντιμετωπίζω σαν να πρόκειται για κάτι ξένο, αλλά μέχρι τώρα θεωρούσα οτι ήταν η αρνητική πλευρά μου που έβγαινε στην επιφάνεια (τελείως ξαφνικά και σε άσχετες στιγμές!). Το ελέγχω, αλλά θέλω να απαλλαγώ τελείως απο αυτό. Μπορούν ο κος Τζέκυλ και ο κος Χάυντ να 'χωρίσουν' για πάντα; Πιθανά θα είναι ο μόνιμος αγώνας μου, και φοβάμαι οτι θα με κρατήσει μέχρις ενός συγκεκριμένου επιπέδου, κάτι το οποίο με θλίβει, αλλά το έχω αποδεχθεί.
Ποιά είναι η γνώμη σου; Μπορεί να είναι επιβολή απο αυτούς, ή είναι αυτό το κατάδικό μου κομμάτι που ελέγχω; Και πιο ειλικρινά ακόμα πές μου: πιστεύεις οτι μπορώ να μεταλλάξω/αποσυντονίσω αυτό το μέρος του εαυτού μου για πάντα;"

Κατά πάσα πιθανότητα αυτό στο οποίο αναφέρεσαι είναι μέρος του δικού σου υποσυνειδήτου. Είναι πολύ καλό το γεγονός ότι το βλέπεις και δείχνει ότι πραγματικά έχεις αρχίσει να εμβαθύνεις στον ψυχισμό σου. Όσο κάποιος αρχίζει και εμβαθύνει μέσα του θα αρχίσει να βλέπει απίστευτα πράγματα τα οποία ποτέ δεν είχε φανταστεί ότι έχει. Έχουμε 3% συνείδηση και το υπόλοιπο 97% είναι υποσυνείδητο, ή ελαττώματα τα οποία ελέγχουν τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς μας.
Δυστυχώς αυτά τα ελαττώματα όσο και αν τα θεωρούμε κομμάτι μας, ή «εμείς», είναι κάτι το διαφορετικό με ξεχωριστή υπόσταση και μάλιστα στο αστρικό μπορείς να τα δεις σαν πραγματικές οντότητες και να τους μιλήσεις (κάτι το οποίο σου επιτρέπει να μάθεις πολλά πράγματα για αυτά και συνεπώς για τον τρόπο που λειτουργείς). Και το τραγικό είναι ότι εμείς τις δημιουργήσαμε και αυτές κρατάνε εγκλωβισμένη την συνείδησή μας.
Μία αρνητική οντότητα δεν μπορεί να λειτουργήσει μέσα από εμάς (εκτός αν κάποιος είναι μέντιουμ οπότε και έχει ανοίξει δίοδο για αυτά). Αυτό όμως που μπορεί να κάνει είναι να τσιγκλήσει δικά μας ελαττώματα (και αυτό γίνεται στο αστρικό) με αποτέλεσμα για παράδειγμα να νιώθουμε αγχωμένοι ή οτιδήποτε άλλο χωρίς εμφανή λόγο. Αυτό όμως δεν μπορεί να συμβεί όταν λειτουργούμε συνειδητά, που σημαίνει ότι δεν εκδηλώνονται ελαττώματα.
Θα έχεις επίσης παρατηρήσει ότι αν βρεθείς σε ένα χώρο για παράδειγμα όπου υπάρχει πολύ βία, αυτό αρχίζει να σε επηρεάζει. Αυτό γίνεται γιατί υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των ελαττωμάτων (και πάλι στο αστρικό) και το αποτέλεσμα είναι τα αντίστοιχα δικά μας ελαττώματα να αρχίσουν να εκδηλώνονται αν δεν είμαστε επάγρυπνοι ώστε να μην τα αφήσουμε να εκδηλωθούν. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι οι μαζικές εκδηλώσεις π.χ. κομμάτων, ή γήπεδα κτλ.

"Για την θέωση νόμιζα αλλιώς. Νόμιζα οτι είναι το επίπεδο όπου επιλέγεις πιά εάν θα γυρίσεις ή όχι (η ένωση με το Θείο κομμάτι σου, οι θεικοί γονείς όπως τους λές, είναι άλλο, αλλά το καταλαβαίνω)."

Η "θέωση" έχει διαφορετικά στάδια. Όταν για πρώτη φορά ενσαρκωθεί μέσα σου το θείο, τότε πλέον παύεις να επιστρέφεις με ανθρώπινες ζωές σε αυτό το κόσμο ή μπορείς να επιλέξεις σώμα και τις συνθήκες, ώστε να μπορέσεις να ολοκληρώσεις αυτό το οποίο ξεκίνησες ή να συνεχίσεις σε αυτή την ζωή μέχρι την οριστική ένωσή σου με το θείο.

"ΥΓ Εχθές άκουγα πάλι το όνομά μου, ενώ δεν έκανα άσκηση, κι ενώ δεν χρειάζεται να γίνεται αυτό, εδώ και καιρό...περίεργο ε;"

Δεν μπορώ ακριβώς να σου πω τι είναι αυτό. Θα μπορούσε να είναι κάτι αρνητικό ή κάτι θετικό.
Συνήθως όταν δοκιμάζεις την αστρική προβολή, μπορεί να ακούσεις φωνές ή τραγούδια, τότε σημαίνει ότι κάποιος σε βοηθάει να βγεις. Αν τώρα ακούσεις κραυγές, ή έντονες φωνές ή μουγκρίσματα κτλ ... τότε είναι τα ελαττώματά σου τα οποία με τον διαχωρισμό αρχίζουν και μεταφέρονται στο αστρικό.

"Edition: (τώρα καταλαβαίνω πόσο δυσκολευα τα μέλη του forum στο να μου απαντήσουν!!!) Λές οτι δεν υπάρχει κίνδυνος γιατί κάθε βράδυ όλος ο πλανητης είναι εκεί: Μόνο που κανείς δεν ασχολείται με τους 'κοιμισμένους', εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, και όσοι έχουν 'ξυπνήσει' δεν κινούνται μόνο στο πεδίο που βρίσκονται οι κοιμισμένοι. Γι'αυτό άλλωστε υπάρχει μέν πολυκοσμία εκεί, αλλά προκειται για 'ξύπνιους' ταξιδευτές, κι όχι για όλους όσους κοιμούνται. Το πεδίο των κοιμισμένων, όπως και το πεδίο των νεκρών που αναφέρεις είναι πολύ συγκεκριμένα. Και οι αρνητικές οντότητες δεν κινούνται σε αυτά, γιατί δεν έχουν λόγο να το κάνουν (ίσως να μήν τους επιτρέπεται κιόλας, δεν ξέρω)."

Συμφωνώ σε αυτά που λες. Όταν κάποιος είναι κοιμισμένος δεν ασχολείται μαζί του κανείς. Το μόνο που μπορεί μία αρνητική οντότητα να σου κάνει είναι να σε φοβίσει ή να σε κάνει να αισθανθείς πόνο (ο οποίος όμως δεν είναι πραγματικός) ή θα μπορούσε σε χειρότερο βαθμό να επηρεάσει το φυσικό σου σώμα. Αλλά αυτό είναι κάτι πολύ ακραίο. Άλλωστε και η μαύρη μαγεία και τα βουντού και όλα αυτά ουσιαστικά επιδρούν στο αστρικό και το αποτέλεσμα το βλέπεις στο φυσικό.
Το ανώτερο αστρικό πεδίο δυστυχώς είναι μόνο για αυτούς οι οποίοι έχουν δημιουργήσει με πολύ συγκεκριμένο τρόπο το ηλιακό αστρικό σώμα. Το σεληνιακό το οποίο έχουμε εμείς δεν μας επιτρέπει να φτάσουμε εκεί. Και το κατώτερο αστρικό, εκεί όπου πηγαίνουμε και εμείς όταν βγαίνουμε στο αστρικό, είναι εκεί που πηγαίνουν οι νεκροί ή αλλιώς ο προθάλαμος των κολάσεων. Αλλά ούτως ή άλλως είναι τόσα πολλά αυτά που μπορούμε να μάθουμε από αυτό. Αλλά μάλλον αυτό που ονομάζεις πεδία, εννοείς διαφορετικά μέρη του αστρικού τα οποία όμως όλα βρίσκονται στο κατώτερο αστρικό, αυτά τουλάχιστον στα οποία έχουμε πρόσβαση. Η λέξη κατώτερο μην σε μπερδεύει ως κάτι άσχημο! Περιλαμβάνει πολλά πράγματα!
Και οι δάσκαλοι έρχονται σε εμάς αν τους καλέσουμε όπου και αν βρίσκονται.

Δυστυχώς το forum είναι περιορισμένο για να μπορέσουμε να αναφερθούμε εκτενέστερα σε αυτό και σε άλλα ζητήματα, και σήμερα τυγχάνει να έχω χρόνο για να απαντώ τόσο γρήγορα. Αυτό που θα πρότεινα, όπως έχω ήδη κάνει, και το κάνω εξαιτίας της δικής μου εμπειρίας και τα οφέλη τα οποία έχω αποκομίσει, είναι να σου προτείνω το site www.mysticweb.org ή το www.astralweb.org όπου μπορείς να παρακολουθήσεις μία σειρά διαλέξεων για το αστρικό και για άλλα σχετικά θέματα ώστε να καταλάβεις την συνολική εικόνα.
Πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μία πλήρη εικόνα του τι ακριβώς συμβαίνει και θα σου δώσει πολλά ερεθίσματα να ερευνήσεις πράγματα στο αστρικό και τις άλλες διαστάσεις, θα μπορέσεις να έρθεις σε επαφή με πολλούς ανθρώπους από όλο τον κόσμο και να μοιραστείς τις εμπειρίες σου, να λάβεις βοήθεια και να διευρύνεις πάρα πολύ τις γνώσεις σου.
Ποτέ δεν ήθελα να πιστέψω σε κάτι, αν και πέρασα από φάσεις όπου πήγαινα από την μία θεωρία στην άλλη. Τελικά δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την άμεση εμπειρία και αυτές οι διαλέξεις αποτέλεσαν πραγματικά έναν οδηγό για εμένα και με βοήθησαν να αποκτήσω πολλές γνώσεις κάτι το οποίο ποτέ δεν είχα κάνει στο παρελθόν.
Δυστυχώς όπως και όλα τα πράγματα στην ζωή, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αφοσιωθείς σε αυτό, ειδάλλως κάποιος θα πηγαίνει από την μία θεωρία στην άλλη, προσπαθώντας να βρει το εύκολο αποτέλεσμα, την εύκολη λύση, την έτοιμη γνώση. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι δεν υπάρχει εύκολη λύση ούτε εύκολη γνώση. Απαιτεί προσπάθεια, κόπο και αφοσίωση. Και αυτό το λέω από δική μου εμπειρία.
Δυστυχώς το site είναι στα αγγλικά προς το παρόν. Τις διαλέξεις όμως τις έχω μεταφράσεις στα ελληνικά. Οπότε αν κάποιος γραφτεί, ας μου στείλει το όνομά του (σε εμένα ή σε κάποιον από τους εκπαιδευτές του site) οπότε θα λαμβάνει και τις διαλέξεις στα ελληνικά. Επίσης εκεί θα μπορείς να λάβεις απαντήσεις από αξιόλογα άτομα με πραγματική εμπειρία στο χώρο. Βρίσκομαι στο στάδιο της μετάφρασης των σελίδων και σύντομα θα είναι και όλο το site στα ελληνικά.

Από ότι είπε και ο Στέφανος, το site σχετίζεται με κάποιον τρόπο με τους Γνωστικούς αλλά ταυτόχρονα είναι κάτι εντελώς νέο και δεν έχει καμία σχέση με τα άτομα της παλιάς Γνωστικής Κίνησης. Όταν υπήρχε η Γνωστική Κίνηση στην Ελλάδα ήμουν και εγώ τότε σε αυτή για αρκετά χρόνια. Σε διαβεβαιώνω Στέφανε όμως ότι τότε τα πράγματα ήταν ήδη νεκρά και αυτός είναι και ο λόγος που είχα φύγει.
Αυτά που έχω καταφέρει τους τελευταίους 8 μήνες δεν τα είχα καταφέρει τα τελευταία 10 χρόνια. Τώρα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, πολύ πιο σοβαρά, υπάρχει μία πολύ μεγάλη ενέργεια, η δύναμη της ομάδας είναι τεράστια, τα πράγματα είναι πολύ πιο πρακτικά και ξεκάθαρα και όποιος πραγματικά θέλει να προχωρήσει θα προχωρήσει. Ούτως ή άλλως ο σκοπός μας είναι να ερευνάμε και όχι να πιστεύουμε, όπως γινόταν παλιά!

Πέγκυ ότι και αν επιλέξεις να κάνεις, να είσαι προσεκτική όσον αφορά τις γνώσεις που λαμβάνεις στο αστρικό και μην φοβάσαι για να σου συμβεί κάτι κακό! Είπαμε το μόνο που μπορεί να σου συμβεί είναι να σε εμποδίζουν να μάθεις. Μην φοβάσαι για κάτι άλλο.
Πέγκυ και οποιοσδήποτε άλλος αν χρειαστεί οτιδήποτε και μπορώ να σε βοηθήσω ευχαρίστως να το κάνω. Δεν θα ήθελα όμως να μπλέξω σε θεωρίες και νοητικές συζητήσεις. Η εξάσκηση είναι το παν. Το να μεταφέρω εμπειρίες μου εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος δεν προσφέρει τίποτε άλλο από απλή νοητική ικανοποίηση. Εξάσκηση και προσπάθεια είναι αυτά τα οποία χρειάζονται. Αν κάποιος συγκεντρωθεί σε ένα μόνο πράγμα και βάλει τις δυνάμεις του σε αυτό τότε έίναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρει.
Επίσης αν θέλετε και κανονίσετε κάποια στιγμή θα μπορούσαμε να βρεθούμε και από κοντά, εγώ θα είμαι διαθέσιμος.

Καλή επιτυχία στις προσπάθειες όλων!

Με εκτίμηση

Γιάννης

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Pagwna
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
280 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/04/2004, 13:56:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Pagwna
Στέφανε, κι εγώ βοηθιέμαι...ιδιαίτερα
Γιάννη, χωρίς να θέλω να σε ζαλίσω, επειδή διαβάζω και ξαναδιαβάζω τις απαντήσεις σου (και μπορεί και να με απολύσουν αν δεν πιάσω δουλειά σύντομα)και προσπαθώ να τα συνδέσω με τις προσωπικές μου εμπειρίες για να καταλάβω και τί εννοείς,αλλά και τί είναι αυτό που ...νομίζω οτι ξέρω, έχω άλλη μία ερώτηση, η οποία αφορά στην θέωση:
λές στην αρχή οτι πρόκειται για μία εμπειρία στην 6η διάσταση όπου υπάρχει η απόλυτη ευτυχία, κι όπου δεν υπάρχουν ελαττώματα. Ισως εννοούμε διαφορετικά την ευτυχία (όπως μιλάγαμε διαφορετικά για τα συναισθήματα, κι εννοούσαμε το ίδιο πράγμα τελικά), αλλά κατά την διάρκεια της θέωσης δεν μπορείς να 'δείς' ό,τι έχει μέσα του το σύνολο των ανθρώπων; Είχα την εντύπωση οτι μαζί με την ευτυχία της ένωσης με το θείο, η εμπειρία αυτή είναι πολύ επώδυνη γιατί ακριβώς μπορείς να δείς ΟΛΟ το κακό που έχει εισχωρήσει ή γεννηθεί απο τον άνθρωπο. Γι'αυτό επιλέγεις αν θές να συνεχίσεις δουλεύοντας και στο φυσικό και στο αιθερικό πεδίο, ή αποφασίζεις να δουλέψεις μόνο εκ των...άνωθεν. Μάλλον οι περισσότεροι επιστρέφουν, γιατί έτσι κι αλλιώς για να φτάσεις εκεί πρέπει να έχεις απέραντη αγάπη για τους ανθρώπους.
Γνωρίζεις κάτι γι'αυτό; (χίλια συγγνώμη... τώρα που το σκέφτομαι, ασφαλώς δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις σε όλα αυτά, μόνο αν κρίνεις οτι χρειάζεται ή πρέπει. Σ'ευχαριστώ ό,τι κι αν κάνεις)


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Pagwna
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
280 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/04/2004, 14:12:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Pagwna

...ευτυχώς που είμαι μεταφράστρια Αγγλικών, οπότε δεν χρειάζομαι αυτό το κομμάτι της βοήθειάς σου. Θα δούμε αν χρειάζομαι κάποιο αλλο. Θα μελετήσω τα links και θα αποφασίσω... Ευχαριστώ, ευχαριστώ, και... ευχαριστώ :)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

JohnS
Νέο Μέλος


9 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/04/2004, 14:22:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους JohnS
Η εμπειρία του αιτιατού (έκτη διάσταση) στην οποία αναφέρομαι δεν είναι θέωση. Είναι αυτό που αναφέρεται στους βουδιστές ως φώτιση αλλά δεν είναι κάτι μόνιμο. Είναι μία γεύση από το πως είναι η απόλυτη ευτυχία χωρίς ελαττώματα. Και δεν είναι καθόλου επώδυνη. Επώδυνο ίσως είναι το γεγονός επιστρέφεις σε αυτόν τον κόσμο πάλι αντικρίζοντας αυτή το κακό στο οποίο βρίσκεται μέσα. Αλλά μία τέτοια εμπειρία σου δίνει απίστευτη δύναμη για να συνεχίσεις το «καθάρισμα» του εαυτού σου και την μετατροπή σου σε ένα «αγνό» πλάσμα.
Όπως είπε και ο Χριστός τα παιδιά θα εισέλθουν στην βασιλεία των ουρανών, αναφερόμενος σε μία εσωτερική κατάσταση αγνότητας και όχι μία εξωτερική ηλικίας! Αν βλέπαμε πως πραγματικά είμαστε στο αστρικό, και όχι όπως νομίζουμε ότι είμαστε, τότε θα καταλαβαίναμε την «βρωμιά» μας.

Όσο αρχίζει κάποιος και ανακαλύπτει τις κρυφές πτυχές του εαυτού του, και όσο ξεδιπλώνεται μπροστά του όλη η ασχήμια του ψυχισμού του, ούτως ή άλλως νιώθεις απογοητευμένος από αυτό που βλέπεις σε εσένα και κατά επέκταση και στους άλλους.

Ένας δάσκαλος από ένα σημείο και μετά μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει στο αστρικό και στα υπόλοιπα ανώτερα του αστρικού πεδία όπως λες εσύ και να μην ξαναεπιστρέψει σε αυτόν τον κόσμο. Αλλά για να φτάσεις σε αυτό το σημείο απαιτείται πολύ προσπάθεια όπως λες .... Η αγάπη είναι το αποτέλεσμα μίας προσπάθειας. Όσο κάποιος καθαρίζεται από τα ελαττώματα τότε η αγνή και αυθεντική αγάπη αρχίζει να εμφανίζεται και να μεγαλώνει. Τότε η αγνή συνείδηση αρχίζει να εκφράζεται και αυτό που βλέπουμε σε ένα νεογέννητο και το κάνει τόσο ελκυστικό (δηλαδή την απώλεια του μεγαλύτερου μέρους των ελαττωμάτων και την εκδήλωση της συνείδησης) αρχίζουμε να το βιώνουμε εμείς οι ίδιοι.
Το αιθερικό πεδίο είναι η τέταρτη διάσταση και εκεί βρίσκεται το ζωτικό σώμα (το οποίο δημιουργεί και την αύρα) και είναι αυτό το οποίο τρέφει το φυσικό σώμα. Απλά στο αναφέρω από θέμα ορολογίας.

Φιλικά

Γιάννης


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Στέφανος
Πλήρες Μέλος

Greece
842 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/04/2004, 14:31:45  Εμφάνιση Προφίλ
Γιάννη.

Είσαι καταπληκτικός

Οι γνώσεις και οι απαντήσεις σου είναι αυτό που έλειπε από το topic

Λες:

quote:
Από ότι είπε και ο Στέφανος, το site σχετίζεται με κάποιον τρόπο με τους Γνωστικούς αλλά ταυτόχρονα είναι κάτι εντελώς νέο και δεν έχει καμία σχέση με τα άτομα της παλιάς Γνωστικής Κίνησης. Όταν υπήρχε η Γνωστική Κίνηση στην Ελλάδα ήμουν και εγώ τότε σε αυτή για αρκετά χρόνια. Σε διαβεβαιώνω Στέφανε όμως ότι τότε τα πράγματα ήταν ήδη νεκρά και αυτός είναι και ο λόγος που είχα φύγει.
Αυτά που έχω καταφέρει τους τελευταίους 8 μήνες δεν τα είχα καταφέρει τα τελευταία 10 χρόνια. Τώρα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, πολύ πιο σοβαρά, υπάρχει μία πολύ μεγάλη ενέργεια, η δύναμη της ομάδας είναι τεράστια, τα πράγματα είναι πολύ πιο πρακτικά και ξεκάθαρα και όποιος πραγματικά θέλει να προχωρήσει θα προχωρήσει. Ούτως ή άλλως ο σκοπός μας είναι να ερευνάμε και όχι να πιστεύουμε, όπως γινόταν παλιά!

Κι εγώ συνιστώ σε όλους να διαβάσουν προσεκτικά το www.mysticweb.org.

Είχα πάει στους Γνωστικούς, στους Αμπελόκηπους, γύρω στο 1992 ή 1993.
Να είσαι καλά.

Ζήσε τη στιγμή!

Edited by - Στέφανος on 14/04/2004 14:34:46Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Pagwna
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
280 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/04/2004, 20:50:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Pagwna
Καλησπέρα σε όλους.
Γιάννη, σε ευχαριστώ ξανά για την βοήθειά σου. Για να είμαι ειλικρινής, έχω κακή εμπειρία απο 'δασκάλους'. Ενας που με βρήκε, παρόλο που έμοιαζε να είναι 'λευκός' (χρησιμοποιώ και δική σου ορολογία για να μήν μπερδευόμαστε), τελικά αποδείχθηκε 'σκοτεινός', και αποδείχθηκε απο πολύ μικρά πράγματα, τα οποία του εξέθεσα, και τότε ξετυλίχτηκε όλο του το...σκότος.
Επειδή όμως δεν θέλω σε καμμία περίπτωση να είμαι άδικη, και επειδή δεν ξέρω αν γίνεται κάποια ουσιαστική ομαδική προσπάθεια στο φυσικό πεδίο (που γιατί να μήν γίνεται), ήδη προσπάθησα να ρωτήσω σήμερα. Το περίεργο είναι οτι είχα lucid dreaming (που δεν μου συμβαίνει συχνά πιά), αντί για αστρική προβολή.Και δεν μπόρεσα κάν να μεταπηδήσω σε αστρική. Μπορεί να φταίει οτι ήταν μέρα ακομα, και δεν έχω κάνει αστρική κατά την διάρκεια της μέρας! Και πάλι όμως, πήρα ένα είδος απάντησης, και θα ξαναπροσπαθήσω το βράδυ.
Αυτά στα λέω, γιατί θέλω να ξέρεις οτι δεν είμαι αρνητική με τις προτάσεις σου, μόνο επιφυλακτική και νομίζω θα συμφωνήσεις μαζί μου οτι πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί με τέτοιες καταστάσεις.
Προσωπικά δεν ξέρω αν θα έπρεπε να μπώ σε μία τέτοια ομάδα (εκτός αν μου το πεί κάποιος οδηγός), αφού είμαι ήδη σε έναν δρόμο. Θα ρωτήσω όμως πάλι, γιατί για πολλά πράγματα με έκανες να αμφιβάλλω (που δεν είναι απαραίτητα κακό). Ακόμα και γι'αυτό σε υπέρ-ευχαριστώ.
Αυτό το μήνυμα το κοινοποιώ στο forum, γιατί θέλω να κάνω ξεκάθαρη την πρότασή μου, οτι πρέπει να ερευνούν όλες τις καταστάσεις, να είναι ανοιχτοί σε όλα, αλλά και επιφυλακτικοί με όλα (όπως ακριβώς και στο αστρικό), και είμαι σίγουρη οτι θα συμφωνήσεις με αυτή την γενικότερη...τακτική.
Δεν κρίνω ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ τον δρόμο σου! Μπορεί να είναι ο ιδανικός δρόμος για πολλούς ταξιδευτές, ακόμα και για μένα! Απλά δεν το ξέρω ακόμα, και γι'αυτό δεν ενθουσιάζομαι (όπως δεν ενθουσιάζομαι με κανέναν δρόμο πιά)...
Διάβασα λοιπόν με προσοχή και τα δύο αδελφά sites. Ομολογώ οτι είχαν ενδιαφέρον. Κάποια απο τα στοιχεία που παραθέτουν ως 'γνώση' ή τεχνικές δεν με άγγιξαν, αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπικό (σαν τα σύμβολα και τις ειδικές προσευχές/εξορκισμούς που δεν εξυπηρετούν την δική μου πορεία, τουλάχιστον μέχρι εδώ - δεν είμαι και τόσο προχωρημένη πιά για να έχω ολοκληρώσει την πορεία μου και να έχω πλήρη εικόνα).
Σε ευχαριστώ ξανά (απο καρδιάς - και να ξέρεις οτι έχω λίγη αγωνία για την απάντηση που θα πάρω), και καλή δύναμη σε όλους στις προσπάθειές τους.
Την αγάπη μου

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Κωστας
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
627 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/04/2004, 21:44:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Κωστας
Ειμαι και εγω μαζι σου πεγκυ στο οτι εισαι επιφυλακτικη.
Και εγω ειμαι και θα ειμαι. Η κακια υπαρχει αφθονη στον υλικο χωρο δεν θα υπαρχει αφθονη και στο πνευματικο..
Ο καθενας μπορει να σου φανει σαν οδηγος και να ειναι κατι τελειως διαφορετικο απο αυτο που λεει.
Οσο αφορα τα σαιτ που προτεινε ο φιλος χωρις καμια προθεση να τον κρινω,ουτε να τον θιξω δεν θα θα ακολουθουσα ποτε γιατι ενας δασκαλος με το ονομα belzebub παραδεχεται οτι ειναι η ενσαρκωση του γνωστου δαιμονα αλλα ισχυριζεται οτι ανηκει στο καλο πια και στην λευκη αδελφοτητα.
Ισως ειναι ετσι αλλα ισως και οχι.
Επισημενω παλι οτι δεν κρινω κανεναν απλα εκφραζω προσωπικη μου γνωμη.


Πρεπει να πιασεις πατο για να μπορεσεις να συνηδειτοποιησεις καποια πραγματα και για να βρεις την δυναμη να ξανασηκωθεις...Για παντα ομως αυτη την φορα...

Edited by - Κωστας on 14/04/2004 22:05:26Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

JohnS
Νέο Μέλος


9 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/04/2004, 22:00:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους JohnS
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Πέγκυ,

Όσο ερευνούμε πάντα προχωράμε. Το θέμα είναι να μην κολλάμε σε ιδέες, προκαταλήψεις, κείμενα του Χ ή του Υ και γενικά με οτιδήποτε δεν έχουμε αποδείξει. Έχουμε μεγαλώσει δυστυχώς μέσα από αυτές και έχουμε μάθει να ζούμε μέσα σε κάποια πλαίσια πολύ συγκεκριμένα.
Κάθε στιγμή ο κάθε άνθρωπος είναι έτοιμος για διαφορετικά πράγματα και μπορεί να κάνει διαφορετικά βήματα. Όσο όμως ψάχνεις για αποδείξεις ο ίδιος και δεν βασίζεσαι στα λόγια άλλων τότε μόνο πραγματικά μαθαίνεις.
Κράτησε όσα νομίζεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν από αυτά τα οποία είπα και προχωρώντας θα μαθαίνεις ότι χρειάζεται να μάθεις. Είμαι σίγουρος ότι θα την βρεις την άκρη.
Όσον αφορά τους δασκάλους, όπως σου ανέφερα και πριν έχω πάρα πολλές εμπειρίες παρόμοιες με αυτή που αναφέρεις. Πρέπει γενικά να είσαι πολύ προσεκτικός στο αστρικό αν θες να μάθεις πραγματικά και όχι να παραπλανηθείς.

Κώστα ποτέ μην κρίνεις με βάση απλά ένα όνομα, αν και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Μόνο όταν μπορείς να αποδείξεις κάτι ο ίδιος τότε μόνο μπορείς να πιστέψεις πραγματικά και αυτό μόνο είναι αληθινή πίστη, οτιδήποτε άλλο εμπίπτει στην κατηγορία των «πιστεύω» των «φανατισμών» και των «αναπόδεικτων πεποιθήσεων». Όσο και αν σου πει κάποιος ότι η φωτιά καίει αν δεν το εμπειραθείς ο ίδιος ποτέ δεν θα μάθεις αν αυτό που σου είπε είναι αλήθεια ή όχι και η γνώση αυτή απλά θα παραμένει στη σφαίρα των πεποιθήσεων και θα είναι ευάλωτη στο να αντικατασταθεί με κάποια άλλη, αρκεί κάποιος να σε πείσει για αυτό. Δυστυχώς τα πράγματα πάντα έτσι ήταν και έτσι θα είναι.

Καλές επιτυχίες και καλές προσπάθειες!

Γιάννης

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Pagwna
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
280 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/04/2004, 22:26:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Pagwna
Η εμπειρία μου με τον 'δάσκαλο' ήταν στο φυσικό πεδίο! Γι'αυτό με βλέπεις και επιφυλακτική. Στο αστρικό δεν είχα παρόμοια εμπειρία (ή δεν την κατάλαβα!), όπως σου έχω πεί... Ειδωμεν!
Για το όνομα belzebuub, μου έκανε μία εντύπωση, που ενώ έχει 'μεταπηδήσει' χρησιμοποιεί κάτι που μοιάζει τόσο πολύ με το δαιμονικό όνομα, αλλά επειδή έχω 'ακούσει' για μεταπηδήσεις και απο τις δύο πλευρές, δεν μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Μπορεί να σημαίνει και κάτι η παράφραση του ονόματος, δεν ξέρω...
Τέλος πάντων, μεγάλο θα είναι το βράδυ σήμερα :)))))
Καληνύχτα σας είπα;;; ΟΧΙ!????
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Nickkontos
Νέο Μέλος

Greece
5 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/04/2004, 22:26:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Nickkontos  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Nickkontos  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος Nickkontos
Για σε ολους,

Μετα απο αρκετο καιρο ξαναρχομαι στην παρεα σας.
Θα ηθελα μονο να κανω μια ερωτηση. Τι γνωμη εχετε για τις εκπομπες του κ Χαρδαβελα σχετικα με αυτο το θεμα και υπαρχει κανεις εδω που να εχει παρουσιαστει στην εκπομπη του?
αυτα για την ωρα...

Ποτε μην θεωρεις τα πραγματα δεδομενα...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Στέφανος
Πλήρες Μέλος

Greece
842 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/04/2004, 23:22:08  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Τι είναι αυτό το "kundalini" που ασχολείστε τελευταία;..;
Εξηγήστε μου, if you please....
Καλά, αν βαριέστε, δώστε κάνα καλό site..
Ευχαριστώ!

Razielle.

Σίγουρα, δεν είμαι ο κατάλληλος να σου εξηγήσω για την κουνταλίνη.
Από τα λίγα που ξέρω, μπορώ να πω πως είναι μία ενέργεια αποθηκευμένη στο πρώτο τσάκρα (ηβικό οστούν).

Η αφύπνισή της προκαλεί εξαιρετικές αλλάγές στον άνθρωπο. Κάποιοι ισχυρίζονται πως δεν πρέπει να αφυπνισθεί ούτε απότομα ούτε από κάποιον αρχάριο, γιατί τότε θα έχει καταστροφικά αποτελέσματα.

Άποψή μου είναι πως αν ξεκινήσεις σταδιακά, μέχρι οι δικές σου δυνάμεις να το επιτρέπουν, δεν έχεις να φοβηθείς και πολλά πράγματα.

Πώς αφυπνίζεται τώρα: Εδώ είναι το δύσκολο μέρος. Με ασκήσεις στα τσάκρα, που μπορείς να βρεις σε καλά βιβλία γιόγκα κι όχι μόνο και με εσωτερική καθαρότητα και αγάπη

Ζήσε τη στιγμή!

Edited by - Στέφανος on 14/04/2004 23:23:38Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Στέφανος
Πλήρες Μέλος

Greece
842 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/04/2004, 23:44:03  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Όσο όμως ψάχνεις για αποδείξεις ο ίδιος και δεν βασίζεσαι στα λόγια άλλων τότε μόνο πραγματικά μαθαίνεις.

Όσο και αν σου πει κάποιος ότι η φωτιά καίει αν δεν το εμπειραθείς ο ίδιος ποτέ δεν θα μάθεις αν αυτό που σου είπε είναι αλήθεια ή όχι...


Θα συμφωνήσω με το Γιάννη, στα παραπάνω.

Όλοι μας χρειαζόμαστε κάποιον να μας δείξει, αρχικά, κάποια πράγματα.
Άν, όμως, παράλληλα, δε δουλεύουμε με τον εαυτό μας, τελικά είναι δώρον άδωρο.

Είμαι υπέρ του να είναι κανείς ανοικτός, αλλά ταυτόχρονα και να αμφισβητεί. Για να αμφισβητήσεις πρέπει πρώτα να δεις, να βιώσεις, να ελέγξεις και τελικά να κρίνεις.

Σίγουρα κι έμενα, εξ αρχής, δε μου άρεσε το όνομα του συντάκτη των κειμένων του mysticweb.org. Όμως, θα δοκιμάσω, θα προσπαθήσω, θα δω τις συνέπειες κι αναλόγως θα κρίνω.

Όπως με αυτό, έτσι και με όλα τ' αλλα στη ζωή.

Ζήσε τη στιγμή!

Edited by - Στέφανος on 14/04/2004 23:49:24Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Κωστας
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
627 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/04/2004, 10:50:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Κωστας
Φιλε Στεφανε δεν ειναι μονο το ονομα αλλα και το οτι παραδεχεται οτι ειναι η ενσαρκωση του γνωστου δαιμονα. Μπορει να ανηκει στο καλο τωρα πια αλλα δεν με εδιαφερει τοσο πολυ η αστρικη προβολη ωστε να το διακινδυνεψω να παρω μαθηματα απο εναν δαιμονα.

Πρεπει να πιασεις πατο για να μπορεσεις να συνηδειτοποιησεις καποια πραγματα και για να βρεις την δυναμη να ξανασηκωθεις...Για παντα ομως αυτη την φορα...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

JohnS
Νέο Μέλος


9 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/04/2004, 11:15:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους JohnS
Κώστα, ποιος σου είπε ότι ήταν ή είναι δαίμονας; Μήπως και αυτό δεν το διάβασες (διάβασα) κάπου; Η διαφορά είναι ότι τα κείμενα από τα οποία το διαβάσαμε είναι ευρέως αποδεκτά και συνεπώς δεν μας προκαλούν και πολύ την αμφιβολία. Ή μήπως είχες άμεση εμπειρία και το επαλήθευσες εσύ;
Ομοίως αν διαβάζαμε στις Γραφές ότι ο Belzebuub δεν ήταν δαίμονας και εμφανιζόταν τώρα κάποιος με το ίδιο όνομα και έλεγε ότι ήταν δαίμονας, πάλι δεν θα τον πιστεύαμε. Είναι απλά θέμα ποια πίστη υπερισχύει περισσότερο. Αλλά τελικά η πραγματική γνώση είναι πέρα από την πίστη των βιβλίων ή των κειμένων ή των ομιλιών κάποιου. Η πραγματική γνώση είναι η άμεση επαλήθευση των γεγονότων. Όσοι και αν μιλήσουν σε κάποιον για το αστρικό, για τον ίδιο θα παραμείνει μία απλή πληροφορία και τίποτα περισσότερο και πολύ εύκολα θα μπορεί είτε να το πιστέψει είτε όχι, ανάλογα με τους κανόνες που υπάρχουν στο μυαλό του, τον τρόπο με τον οποίο έχει μεγαλώσει κτλ. Δεν μπορώ να σε πείσω ότι η φωτιά δεν καίει, γιατί το έχεις επαληθεύσει. Όπως και δεν μπορεί κάποιος να με πείσει ότι το αστρικό δεν υπάρχει, γιατί το έχω (έχεις) επαληθεύσει. Αυτή η πίστη είναι πίστη βασισμένη σε εμπειρία και είναι αυθεντική.
Τα πράγματα συνεχώς αλλάζουν και τίποτα δεν παραμένει στατικό. Πράγματα τα οποία ίσχυαν παλιά δεν ισχύουν τώρα. Και ευτυχώς ο μοναδικός τρόπος να το επαληθεύσουμε αυτό είναι με δική μας εμπειρία. Και λέω ευτυχώς γιατί αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να μάθει πραγματικά κάποιος.
Δεν θέλω να σε κρίνω για κάτι, απλά να δεις ότι ο τρόπος που σκεφτόμαστε, και εσύ και εγώ, τις περισσότερες φορές είναι «φτιαγμένος» με αυτά τα οποία κατηγορούμε. Και εγώ έκανα τις ίδιες σκέψεις με εσένα, ίσως σε λιγότερο έντονο βαθμό λόγω του χαρακτήρα μου, απλά προτίμησα να το επαληθεύσω από μόνος μου παρά να κλείσω τις πόρτες σε κάτι το οποίο δεν γνωρίζω και απλά έχω ακούσει.
Μην θεωρήσεις ότι προσπαθώ να σε πείσω για κάτι. Απλά κοίταξε λίγο περισσότερο τον τρόπο που σκεφτόμαστε και λειτουργούμε και θα καταλάβεις. Και αυτό στο λέω από δική μου εμπειρία και δυστυχώς έχει εφαρμογή σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Ο δρόμος της μάθησης είναι ένας δρόμος δοκιμής και αποτελέσματος.

Πέγκυ, αν ένας δάσκαλος είναι πραγματικός, τότε στο φυσικό και στο αστρικό έχει ακριβώς την ίδια μορφή (εφόσον έχει σώμα). Οτιδήποτε διαφορετικό θα πρέπει να σε ανησυχεί. Ο πιο σίγουρος τρόπος για να ελέγξεις αν κάποιος είναι δάσκαλος, είναι να το κάνεις αστρικό.

Με εκτίμηση

Γιάννης

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Στέφανος
Πλήρες Μέλος

Greece
842 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/04/2004, 11:32:59  Εμφάνιση Προφίλ
Καλημέρα.

Εδώ και λίγο διάστημα, παράλληλα με άλλες ασκήσεις, προσπαθώ να είμαι στη μία σκέψη.
Πολύ δύσκολο εγχείρημα, οφείλω να ομολογήσω, συνέχεια το μυαλό φεύγει , αλλά το παλεύω...

Χθες βράδυ, ενώ ονειρευόμουν ασυνείδητα, αισθάνθηκα σα να ξυπνάω, μέσα στο όνειρο. Αισθάνθηκα τη θετική παρουσία κάποιων οντοτήτων, με ανθρώπινη μορφή, αλλά ήμουν σίγουρος, πως δεν ήταν άνθρωποι.

Τους χαρακτήριζε μία πραότητα, θετική ενέργεια και αίσθημα σοφίας.

Με ρώτησαν για ποιο λόγο θέλω να κάνω συνειδητή αστρική προβολή.

Τους απάντησα ότι θέλω να μελετήσω τον εαυτό μου, το περιβάλλον και άλλους κόσμους, άγνωστους σε μένα.
Τους είπα, επίσης, πως θέλω να διδαχθώ, να γνωρίσω υψηλές ποιοτικά οντότητες και να διευρύνω τις δυνατότητές μου ως άνθρωπος.

Φάνηκε να έμειναν ικανοποιημένοι από τις απαντήσεις μου. Μετά, με ρωτούν αν το ενδιαφέρον μου πηγάζει και από απλή περιέργεια, για να γνωρίζω κάποια πράγματα για τους ανθρώπους στη γη, μόνο καθημερινά και υλικά.

Τους είπα πως δεν μπορώ να αρνηθώ ότι ίσως υπάρχει μία τέτοια δυνατότητα, αλλά ο απώτερος στόχος μου είναι αυτά που τους είχα πει στην αρχή.

Στη συνέχεια έφυγαν, εγώ αισθανόμουν ακόμα τη θετική τους ενέργεια και μετά χάθηκα πάλι στα ασυνείδητα όνειρα.

Μήπως μπορεί κάποιος να δώσει κάποια εξήγηση, πάνω σε αυτά που ανέφερα;
Γιάννη, Πέγκυ, Κώστα, κάποιος άλλος;

Ζήσε τη στιγμή!

Edited by - Στέφανος on 15/04/2004 11:36:41Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

JohnS
Νέο Μέλος


9 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/04/2004, 11:43:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους JohnS
Αν είχες συνειδητοποιηθεί στο όνειρό σου τότε βρισκόσουν στο αστρικό. Εφόσον τους «αισθάνθηκες» σαν κάτι θετικό τότε μάλλον ήταν θεία όντα τα οποία θα ήθελαν να σου δείξουν κάτι, περισσότερο παρά να μάθουν. Οι προθέσεις σου ούτως ή άλλως είναι γνωστές στα ανώτερα όντα. Το τι ακριβώς μπορείς εσύ να το καταλάβεις.
Το ότι ήσουν ειλικρινής πάντως ήταν πολύ καλό εκ μέρους σου. Γενικά είναι μία ενθαρρυντική εμπειρία για εσένα και έτσι πρέπει να την εκλάβεις και μπορεί και να δηλώνει ότι θα δεχτείς ή δέχεσαι βοήθεια.
Αλλά μην ξεχνάς ότι η βοήθεια είναι πάντα στην αρχή. Μετά θα πρέπει να αποδείξεις με τις προσπάθειές σου ότι την αξίζεις.

Φιλικά
Γιάννης


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Στέφανος
Πλήρες Μέλος

Greece
842 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/04/2004, 12:01:05  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Αν είχες συνειδητοποιηθεί στο όνειρό σου τότε βρισκόσουν στο αστρικό. Εφόσον τους «αισθάνθηκες» σαν κάτι θετικό τότε μάλλον ήταν θεία όντα τα οποία θα ήθελαν να σου δείξουν κάτι, περισσότερο παρά να μάθουν. Οι προθέσεις σου ούτως ή άλλως είναι γνωστές στα ανώτερα όντα. Το τι ακριβώς μπορείς εσύ να το καταλάβεις.
Το ότι ήσουν ειλικρινής πάντως ήταν πολύ καλό εκ μέρους σου. Γενικά είναι μία ενθαρρυντική εμπειρία για εσένα και έτσι πρέπει να την εκλάβεις και μπορεί και να δηλώνει ότι θα δεχτείς ή δέχεσαι βοήθεια.
Αλλά μην ξεχνάς ότι η βοήθεια είναι πάντα στην αρχή. Μετά θα πρέπει να αποδείξεις με τις προσπάθειές σου ότι την αξίζεις.

Φιλικά
Γιάννης


Σ΄ευχαριστώ, Γιάννη

Τώρα τελευταία, έχω δει σημαντικές αλλαγές, στην καθημερινή μου ζωή, με αντίκτυπο στον ύπνο μου, που τα θεωρώ πολύ σημαντικά.

Θέλω να ξέρετε ότι έχετε συμβάλλει όλοι σε αυτό. Να είστε καλά

Ζήσε τη στιγμή!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Pagwna
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
280 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/04/2004, 12:44:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Pagwna
Καλημέρα σε όλους/όλες :)
1. Στέφανε, μάλλον το ήθελες πραγματικά πολύ να σε βοηθήσουν στις προσπάθειές σου και 'εισακούσθηκες' (αν δεν πρόκειται απλά για ένα πολύ ζωντανό όνειρο επιθυμιών) :) Εύχομαι πολύ σύντομα να βρεθείς κοντά στους οδηγούς σου και ν'αρχίσεις να μαθαίνεις αλλά και να 'εργάζεσαι' (ναι,ευχή είναι αυτό, κι ας μήν της φαίνεται!!!)
2. Razielle...συγγνώμη που σε αφήσαμε έτσι! Δεν αγνοήσαμε την ερώτησή σου, απλά μας συνεπήρε ο Γιάννης ;) Ευτυχώς που σου απάντησε ο Στέφανος...υπάρχουν και πολλά site βέβαια (ένα search να κάνεις και δεν θα προλαβαίνεις να διαβάζεις)
3.Γιάννη, εγώ δεν μπορώ να ακολουθήσω (το φανταζόμουν ήδη, αλλά...), γιατί ήδη βρίσκομαι σε μία συγκεκριμένη γραμμή-διαδρομή. Δεν υπάρχει λόγος να μεταπηδήσω ή να προχωρήσω παράλληλα με μία άλλη γραμμή-διαδρομή. Αυτό ισχύει μόνο για μένα βέβαια. Οι υπόλοιποι πάρτε τις αποφάσεις σας... Καμμιά φορά η αλλαγή ψυχολογίας/δρόμου/τεχνικής όταν αυτή που ήδη χρησιμοποιούμε φαίνεται να δουλεύει σωστά και δίνει τα επιθυμητά αποτελέσματα, είναι άσκοπο ή και ψυχοφθόρο να γίνεται (η αλλαγή). Αλλες φορές όμως, μπορεί να κάνει όλη την διαφορά! Για τον καθένα είναι αλλιώς: ό,τι σας πεί το ένστικτό σας λοιπόν, γιατί ο ανώτερος εαυτός σας ξέρει καλά τί χρειάζεται και ποιός είναι ο δρόμος του
Βλέπω πάντως οτι όλοι μας προσπαθούμε με επιμονή και σοβαρότητα, κι αυτό με αναζωογονεί (συναισθηματικά και ψυχολογικά).
Σας φιλώ προς το παρόν. ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ:)
...Ισως κάποια στιγμή δώσουμε ένα ραντεβού εκεί;;;

Edited by - Pagwna on 15/04/2004 12:48:23Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Στέφανος
Πλήρες Μέλος

Greece
842 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/04/2004, 13:47:13  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Καλημέρα σε όλους/όλες :)
1. Στέφανε, μάλλον το ήθελες πραγματικά πολύ να σε βοηθήσουν στις προσπάθειές σου και 'εισακούσθηκες' (αν δεν πρόκειται απλά για ένα πολύ ζωντανό όνειρο επιθυμιών) :) Εύχομαι πολύ σύντομα να βρεθείς κοντά στους οδηγούς σου και ν'αρχίσεις να μαθαίνεις αλλά και να 'εργάζεσαι' (ναι,ευχή είναι αυτό, κι ας μήν της φαίνεται!!!)

Καλημέρα Πέγκυ.

Σ' ευχαριστώ, για την ευχή σου.

Ίσως να ήταν και ένα πολύ ζωντανό όνειρο επιθυμιών. Απλώς, ήταν η πρώτη φορά που βίωσα την παρουσία κάποιου, στο αστρικό, τόσο έντονα και τόσο συνειδητά, για τα δεδομένα μου βέβαια...

quote:
Σας φιλώ προς το παρόν. ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ:)
...Ισως κάποια στιγμή δώσουμε ένα ραντεβού εκεί;;;

Με σοβαρή και σταθερή προσπάθεια, πιστεύω, κάποια στιγμή, θα σας συναντήσουμε εκεί.

Ζήσε τη στιγμή!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Κωστας
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
627 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/04/2004, 14:01:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Κωστας
quote:

Κώστα, ποιος σου είπε ότι ήταν ή είναι δαίμονας; Μήπως και αυτό δεν το διάβασες (διάβασα) κάπου;

Το διαβασα επειδη ειχε γινει θεμα συζητησης στο συγκεκριμενο σαιτ. Απο εκει εμαθα οτι ηταν η ενσαρκωση του γνωστου δαιμονα. Κανεις απο τα μελη του σαιτ δεν το αρνηθηκε αυτο απλα λεγαν και λενε οτι ανηκει στο καλο τωρα πια αποκλειστικα.
Ισως ειναι ετσι δεν λεω και δεν μπορω να ξερω και ουτε κρινω κανεναν και τιποτα,απλα εγω δεν ειμαι ετοιμος για ενα τετοιο ρισκο.

Πολυ σωστες οι συμβουλες σου και σε ευχαριστω.

Πρεπει να πιασεις πατο για να μπορεσεις να συνηδειτοποιησεις καποια πραγματα και για να βρεις την δυναμη να ξανασηκωθεις...Για παντα ομως αυτη την φορα...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Pagwna
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
280 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/04/2004, 14:02:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Pagwna
Στέφανε, Στέφανε, αφού τα όνειρα είναι κομμάτια του αστρικού. :))))
Προσωπικά νομίζω οτι η ισχυρή σου πρόθεση τους έφερε κοντά σου. Κι εσύ το ξέρεις ακόμα καλύτερα, γιατί εσύ είχες την συνείδηση. Συνέχισε έτσι, να πάμε καμμιά βόλτα όλοι μαζί τώρα που είναι Ανοιξη, πού'ρχεται Καλοκαίρι, και κελαϊδούν και τα πουλάκια (στο φυσικό και στο αστρικό!!!) ;) Μπορεί να φέρω και το τάνκ/αυτοκίνητό μου, που ενώ θέλω να το ξεφορτωθώ στο φυσικό, όλο μπροστά μου είναι στο αστρικό!!!! (μήπως προσπαθεί να μου πεί κάτι;)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Κωστας
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
627 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/04/2004, 14:04:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Κωστας
Φιλε Στεφανε τι εμπειρια ηταν αυτη?!!!

Σιγουρα πρεπει να ησουν συνειδητος στο αστρικο πεδιο και αυτες οι οντοτητες ηταν ευτυχως του καλου. Θα κανω μια ερωτηση για την εμπειρια σου σε καποια ξενα σαιτ για να παρουμε και γνωμες απο πιο εμπειρους επι του θεματος και θα σου πω τα νεοτερα!!!!

Πρεπει να πιασεις πατο για να μπορεσεις να συνηδειτοποιησεις καποια πραγματα και για να βρεις την δυναμη να ξανασηκωθεις...Για παντα ομως αυτη την φορα...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Κωστας
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
627 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/04/2004, 14:06:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Κωστας
quote:

Στέφανε, Στέφανε, αφού τα όνειρα είναι κομμάτια του αστρικού. :))))
Προσωπικά νομίζω οτι η ισχυρή σου πρόθεση τους έφερε κοντά σου. Κι εσύ το ξέρεις ακόμα καλύτερα, γιατί εσύ είχες την συνείδηση. Συνέχισε έτσι, να πάμε καμμιά βόλτα όλοι μαζί τώρα που είναι Ανοιξη, πού'ρχεται Καλοκαίρι, και κελαϊδούν και τα πουλάκια (στο φυσικό και στο αστρικό!!!) ;) Μπορεί να φέρω και το τάνκ/αυτοκίνητό μου, που ενώ θέλω να το ξεφορτωθώ στο φυσικό, όλο μπροστά μου είναι στο αστρικό!!!! (μήπως προσπαθεί να μου πεί κάτι;)Πεγκυ παρα ενα δευτερολεπτο απντησαμε στο θεμα

Πρεπει να πιασεις πατο για να μπορεσεις να συνηδειτοποιησεις καποια πραγματα και για να βρεις την δυναμη να ξανασηκωθεις...Για παντα ομως αυτη την φορα...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Pagwna
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
280 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/04/2004, 14:45:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Pagwna
TA ΜΕΓΑΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΩΣΤΑ!


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Nickkontos
Νέο Μέλος

Greece
5 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/04/2004, 15:04:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Nickkontos  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Nickkontos  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος Nickkontos
quote:
Θα κανω μια ερωτηση για την εμπειρια σου σε καποια ξενα σαιτ για να παρουμε και γνωμες απο πιο εμπειρους επι του θεματος

Μηπως θα μπορουσες να μας τα πεις?

Ποτε μην θεωρεις τα πραγματα δεδομενα...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

meteor
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
111 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/04/2004, 15:18:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους meteor
Καλησπέρα σε όλους.
Παιδιά να μου επιτρέψετε μια μικρή παρεμβολή,όχι άσχετη όμως.
Αφορά τον διαλογισμό.
Θα παρακαλούσα λοιπόν όσοι έχουν αρκετή εμπειρία να μας περιγράψουν τεχνικές διαλογισμού,και ιδιαίτερα κάποια τεχνική που αφορά τον έλεγχο κάποιου φόβου.
Π.χ. υψοφοβία κλπ.
Σας ευχαριστώ,και ζηλεύω (καλοπροαίρετα πάντα) τις εμπειρίες σας.
Να'σται καλά παιδιά.

Καλό απόγευμα σε όλους
Νίκος

Τry HarderΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Pagwna
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
280 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/04/2004, 18:54:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Pagwna
Καλησπέρα Νίκο,
Καταρχήν δεν υπάρχει λόγος να ζηλεύεις. Να ξέρεις οτι όλοι έχουμε κάνει πολύ δουλειά (άλλοι περισσότερη, άλλοι λιγότερη), για να έχουμε και το μικρότερο αποτέλεσμα. Αν είσαι διατεθειμένος να δουλέψεις πάνω ΣΟΥ, τότε σίγουρα θα έχεις κι εσύ :)))

Παραθέτω λοιπόν την τεχνική διαλογισμού που λειτουργεί για μένα, υπάρχουν πάντως πολλές ακόμα. Το σημαντικό είναι να καταλάβεις γιατί θές ή πρέπει να κάνεις διαλογισμό. Αν έχεις ξεκάθαρο τον στόχο θα ξέρεις μέχρι ποιού σημείου μπορείς να αλλάξεις την τεχνική σου για να σε εξυπηρετεί καλύτερα (τί είναι αυτό που πρέπει να δουλέψεις περισσότερο στον εαυτό σου , πχ οι φόβοι που αναφέρεις, ή κάποια αδυναμία της προσωπικότητας, όπως ζήλεια, κτλ).
Ας πούμε λοιπόν τί κάνει ο διαλογισμός πρώτα (όλα αυτά είναι προσωπικές απόψεις, διαμορφωμένες απο ευρύτερες ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ έρευνες): ο διαλογισμός μπορεί να λειτουργήσει θεραπευτικά για την ψυχή, με απώτερο σκοπό ό,τι ορίσει ο διαλογιζόμενος (αστρικές προβολές, άνοδος της ψυχής/τελική θέωση, ή απλά καλυτέρευση της προσωπικότητας, ως ενισχυτική άσκηση στην καθημερινή προσπάθεια να βοηθήσεις και να μεταβάλλεις τον εαυτό σου στο καλύτερο που μπορεί να ΕΙΝΑΙ), αλλά και του σώματος (η σωστή ροή των τσάκρας μπορεί να έχει θεαματικά αποτελέσματα σε ψυχοσωματικές ασθένειες, ή αρρώστειες που μπορεί να οφείλονται σε κακή ενεργειακή ροή… χωρίς βέβαια να γίνεται πανάκεια θεραπείας). Ετσι κι αλλιώς καταλαβαίνεις οτι το σώμα μας δεν είναι ξέχωρο απο το πνεύμα ή την ψυχή μας, οπότε και οι ασθένειες που εκδηλώνονται σε αυτό κατά ένα τεράστιο ποσοστό σχετίζονται με κακή ενεργειακή ροή, και κακή ψυχολογία.
Η τεχνική που χρησιμοποιώ έχει ήδη παρατεθεί στο forum (για την καθημερινή άσκηση μιλάω, γιατί ο διαλογισμός πρέπει να γίνεται μαζί με συνειδητή καθημερινή προσπάθεια/άσκηση, για να έχει τα μέγιστα αποτελέσματα ως προς την επίτευξη των στόχων που είπαμε). Θα πώ όμως πιο ξεκάθαρα την άσκηση του διαλογισμού μόνο:
-Μπορείς να κάτσεις οκλαδόν στο κρεββάτι σου ή σε κάποιο στρωματάκι ή χαλάκι για να είσαι πιο άνετα. Ξέρω οτι πολλοί κάνουν διαλογισμό σε σκληρές επιφάνειες, αλλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να ταλαιπωρήσουμε το κορμί μας και τελικά να χάσουμε και την αυτοσυγκέντρωσή μας απο τον πόνο! Είναι σημαντικό να ενώσεις τους παράμεσους των χεριών σου με τους αντίστοιχους αντίχειρες, γιατί η ενέργεια που κυλάει απο τα δύο δάχτυλα είναι πιο ‘δυναμικής’ φύσης (δεν έχω ιδέα γιατί πάντως!!!). Αν παρατηρήσεις εικόνες θρησκευτικές, δείχνουν τον Χριστό να ‘ευλογεί’ με αυτόν τον τρόπο. Προσωπικά έχω παρατηρήσει οτι όντως δουλεύει καλύτερα έτσι, και τώρα μελετάω και τις σχέσεις των υπόλοιπων δακτύλων μεταξύ τους. Πχ, ο δείκτης με τον αντίχειρα βάζει την ενέργεια σε πολύ γρήγορη κίνηση, κι αν αφήσεις τα υπόλοιπα δάκτυλα προς τα κάτω (η παλάμη ευθεία), απαλλάσεσαι πολύ γρήγορα απο αρνητική ενέργεια (με το αριστερό χέρι). Ή κάνεις το λεγόμενο grounding της ενέργειας (εγώ έτσι το κάνω δηλαδή).
Ακουμπάς και τα δύο σου χέρια , με τον παράμεσο και τον αντίχειρα ενωμένους (να κοιτούν οι παλάμες προς τα πάνω) πάνω στα γόνατά σου.
-Παίρνεις μερικές κανονικές, βαθιές, και ήρεμες ανάσες με κλειστά ή ανοιχτά μάτια (καλύτερα με κλειστά). Εννοείται οτι το καλύτερο είναι να μήν φοράς τίποτα, ή κάτι ΠΟΛΥ άνετο, και οπωσδήποτε τίποτε μεταλλικό. Αν είναι μεταλλικό το κρεβάτι έχω παρατηρήσει οτι δεν επηρεάζει, αρκεί να κάτσεις λίγο μακρυά απο τα σιδερένια του μέρη, κάπου στη μέση του στρώματος.
-Αυτό είναι το βασικό στάδιο της άσκησης τώρα. Αρχίζεις και συγκεντρώνεις την σκέψη σου στα τσάκρας ξεκινώντας απο το χαμηλότερο και φτάνοντας μέχρι το υψηλότερο. Μπορείς να τα φανταστείς με τα αντίστοιχα χρώματά τους, αλλά επειδή εμένα πάντα με μπέρδευε αυτό την ώρα της άσκησης και έχανα την αυτοσυγκέντρωσή μου,μπορείς απλά να τα φανταστείς στα σωστά τους σημεία, ως φωτεινά σημεία που πάλλονται (έτσι κάνω κι εγώ). Προσπάθησε να κρατάς την σκέψη σου στο καθένα για 1-2 λεπτά. Οσο θα προχωράς στις ασκήσεις σου, που θα παρατηρείς οτι τα τσάκρας σου αρχίζουν και ενεργοποιούνται (ανοδικά), θα συγκεντρώνεσαι για μερικά δευτερόλεπτα στο καθένα, μέχρι να φτάσεις στο επόμενο (ανοδικά) τσάκρα προς ενεργοποίηση.
Οταν φτάσεις μέχρι και το τσάκρα του κεφαλιού μπορείς να μεταβάλλεις την συγκέντρωσή σου στην εξής εικόνα: Ολα σου τα τσάκρας είναι ενωμένα με μία ενεργειακή ρέουσα γραμμή, που ξεκινάει απο το χαμηλότερο τσάκρα, φτάνει στου κεφαλιού, κι εκεί ανοίγει σαν συντριβάνι, δημιουργώντας μία σφαίρα γύρω σου, και επιστρέφει έτσι στο χαμηλότερο τσάκρας και ξανακάνει την ίδια κίνηση. Συγκεντρώσου όσο μπορείς σε αυτή την εικόνα. Σ’αυτή την εικόνα υπάρχει τρόπος να συγκεντρωθείς στο τσάκρα της καρδιάς (που βρίσκεται στο ίδιο σημείο με την κανονική μας καρδιά, αλλά στην δεξιά πλευρά μας), που για μένα λειτουργεί ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΑ, αλλά επειδή αυτό (έχω παρατηρήσει) ενεργοποιεί και την kundalini, ίσως είναι καλό να μήν προχωρήσεις ακόμα σε αυτό το στάδιο. Δεν ξέρω είναι η αλήθεια αυτά που λέγαμε στο φόρουμ τις προάλλες, αλλά αν όντως μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες για κάποιους, καλό είναι να μην το μάθουμε μ’εσένα!!!!
-Προσωπικά χρησιμοποιώ τον διαλογισμό σαν άσκηση/προσευχή περισσότερο, και μετά κάνω την –θεωρητικά- διαλογιστική άσκηση του αδειάσματος της σκέψης, την ώρα που προσπαθώ (το βράδυ) να κάνω αστρική προβολή. Ομως, μπορείς να το κάνεις την ώρα του διαλογισμού. Ετσι, αυτό το στάδιο μπορείς να το κάνεις με πολλούς τρόπους ή και με όλους τους παρακάτω:
1. Να συγκεντρωθείς σε μία συγκεκριμένη προσευχή σου/αίτηση προς τα θεία για αυτό που θές να επιτύχεις, πχ –Χριστέ μου (ή Θεέ μου, ή οδηγοί μου, ή αδέλφια μου, που χρησιμοποιώ εγώ, ή βοηθοί μου, ή όπως αλλιώς σου έρχεται καλύτερα) «θέλω να εργαστώ στα αιθερικά πεδία μαζί σας, να σταθώ δίπλα σας αντάξιος/α της αποστολής μου, να περπατήσω στον λευκό δρόμο σας (ή στον λευκό δρόμο της Παναγίας, ή του Χριστού, ειδικά της Παναγίας όμως….για διάφορους λόγους, όλα αυτά αν είσαι χριστιανός εννοείται), να είμαι γεμάτος καθαρά, αγνά, θετικά συναισθήματα αγάπης, συναδέλφωσης, προστασίας, φιλίας, ατρόμητος αλλά λογικός να κινούμαι σε όλα τα πεδία.» Αυτό είναι κάτι γενικό, μπορεί να είναι μεγαλύτερο ή μικρότερο (επικεντρωμένο) σε συγκεκριμένα προβλήματα (όπως μία φοβία), αλλά κάτι τέτοιο χρησιμοποιούσα κι εγώ και είδα οτι δούλευε σε πολλά επίπεδα της ζωής μου. Ετσι κι αλλιώς μπορείς να δουλέψεις με επικεντρωμένα προβλήματα σε επόμενο στάδιο του διαλογισμού. Γενικά προσπάθησε ειδικά στην προσευχή/αίτηση να μην χρησιμοποιείς ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ λέξεις (πχ και το ατρόμητος δεν είναι πολύ καλή λέξη, γιατί περιέχει το α-, που είναι σαν μή, σαν όχι,και τον τρόμο), γιατί όλες οι αρνητικές λέξεις λειτουργούν σαν αρνητικές δονήσεις που δεν συντονίζονται με τα λεπτά στρώματα όπου κινούνται τα αιθερικά όντα, κι εσύ θές να λάβουν ΟΛΗ την προσευχή σου, έτσι; Μερικές φορές, ξέφευγα απο την συνηθισμένη μου προσευχή και απλά τους ‘μίλαγα’ για κάποιο πρόβλημα που μπορεί να είχα και με απασχολούσε. Ειναι εξαγνιστικό!!!!! Και είμαι σίγουρη οτι με άκουγαν (είχα και περίεργες απαντήσεις καμμιά φορά με συνειδητό ονείρεμα ή και ‘συναισθηματική’ αστρική προβολή, ακόμα και μετά τον διαλογισμο, στην διάρκεια του ύπνου…. Εχει ενδιαφέρον να παρατηρείς πώς ανταποκρίνονται, όταν τους αγαπάς και ΞΕΡΕΙΣ οτι σε ακούνε… ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΚΟΥΝΕ, όταν το ΞΕΡΕΙΣ μέσα σου...
2. Να συγκεντρωθείς σε μία μόνο λέξη ή εικόνα (είναι πολύ δύσκολο, κι ας φαίνεται εύκολο. Το μυαλό τείνει να φεύγει σε άσχετες σκέψεις, ειδικά όταν προσπαθείς να το τιθασεύσεις)… Αυτό ειδικά κάντο όση περισσότερη ώρα μπορείς. Μετά αφού νιώσεις έτοιμος (όταν θα έχεις έναν σχετικό έλεγχο πάνω σε αυτή την μοναδική σκέψη), προχώρησε στην ΚΑΜΜΙΑ σκέψη. Αυτό δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς. Αλλά αυτό που έκανα ήταν να σβήνω κομμάτια της λέξης ή της εικόνας, μέχρι να μένει μόνο ένα κεντρικό. Και μετά προσπαθούσα να εξαφανίσω όλη την σκέψη. Παρόλα αυτά, έμενε μία σκέψη κενού, που δεν ήταν όμως ο απώτερος στόχος μου. Δηλαδή ‘σκεφτόμουν’ οτι είχα κενό, αρα το κενό δεν ήταν πραγματικό. Αυτό που θές στην ουσία είναι να μήν σκέφτεσαι καθόλου, αλλά το μόνο που μπορείς να καταφέρεις (τουλάχιστον στην αρχή) είναι να έχεις ένα πραγματικό κενό σκέψης για 1-2 δευτερόλεπτα (που είναι μεγάλη επιτυχία). Μετά αμέσως ο εγκέφαλος σου στέλνει ‘μήνυμα’ οτι ‘κατάφερες να εχεις κενό’, οπότε αρχίζει πάλι και σκέφτεται! (δράμα....!!!)
3. Οταν επιστρέψει πάλι η σκέψη σου μπορείς να επικεντρωθείς (όταν θα έχεις φτάσει στο στάδιο που λέγαμε παραπάνω με την συγκέντρωση στα επιμέρους τσάκρας) να δουλέψεις με το εκάστοτε τσάκρα που σε ενδιαφέρει, πχ της καρδιάς (που δουλεύω εγώ) ή (νομίζω αυτό θα σε ενδιαφέρει περισσότερο:
4. Συγκεντρώσου στο μεγαλύτερο ελάττωμα (αυτό που θές να δουλέψεις την συγκεκριμένη περίοδο). Για παράδειγμα σε απασχολεί η υψοφοβία. Νομίζω ο καλύτερος τρόπος (απο προσωπική εμπειρία, η οποία όμως μπορεί να μήν είναι ιδανική για την δική σου περίπτωση, αλλά τον παραθέτω), είναι να δημιουργήσεις μία κατάσταση στο μυαλό σου που σχετίζεται με τον φόβο σου. Για παράδειγμα: δημιούργησε μία εικόνα ενός βουνού, με έναν απότομο γκρεμό, ή ενός πολύ ψηλού κτιρίου (ουρανοξύστη). Στάσου στην κορυφή, γείρε το κορμί σου όσο μπορείς (σχηματίζοντας γωνία Γ) προς τα κάτω, και κοίτα με προσοχή. Πές στον εαυτό σου οτι ελέγχεις εσύ το κορμί σου, και δεν κινδυνεύεις. Μείνε σε αυτή την στάση και δές όσο πιο χαμηλά μπορείς, προσπάθησε να ξεχωρίσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια στο τέλος του γκρεμού ή την βάση του κτιρίου. Παρατήρησε όσα πιο πολλά μπορείς. Σήκω σε όρθια στάση, και κοίτα πάνω, παρατήρησε τον ‘ουρανό’ σου, με όλες τις λεπτομέρειες που μπορείς να δημιουργήσεις. Ξαναγύρε προς τα κάτω και πές στον εαυτό σου οτι αυτή την φορά εστίασε κάτω στην βάση σε ένα συγκεκριμένο σημείο (ένα αυτοκίνητο ας πούμε, ή έναν θάμνο), και αποφάσισε να τον δείς απο όσο πιο κοντά μπορείς. Φέρτο –ας πούμε- πάνω σε σένα. Στην ουσία όμως θα παρατηρήσεις οτι θα είναι σαν να μειώνεις το ύψος του κτιρίου ή του βουνού, ή μπορεί απλά να βρεθείς εσύ εκεί στο σημείο που επέλεξες. Αν είσαι ακόμα στην ίδια απόσταση, και δεν μπορείς να το ‘φέρεις’ κοντά σου, πές στον εαυτό σου οτι θα ‘κατέβεις’ ο ίδιος σε αυτό: περπάτα έξω στο κενό και μείνε ακίνητος εκεί που βγήκες. Γύρνα αριστερά και δεξιά και παρατήρησε το σημείο που βρισκόσουν πρίν (στην κορυφή), ξανακοίτα κάτω και κατέβα σε όρθια στάση (καλύτερα, σαν να είσαι σε ανανσέρ), σιγά σιγά, παρατηρώντας την πλευρά του κτιρίου ή βουνού, μέχρι να φτάσεις κάτω στο σημείο που θές. Μετά παρατήρησέ το όσο πιο λεπτομερώς μπορείς, άγγιξέ το, και κάνε το ίδιο για να ξανανέβεις.
Αυτό είναι κάτι παρόμοιο που έκανα για τον φόβο μου για ‘τρομακτικά’ πρόσωπα (εξαιτίας κάποιων εικόνων-επαφών που είχα). Για μένα δούλεψε. Πάρε και μία δεύτερη γνώμη απο τους υπόλοιπους φίλους του forum και ξεκίνα την άσκησή σου με σιγουριά. Μήν ξεχνάς οτι στην άσκηση όλα είναι στο μυαλό σου, αλλά μπορεί κάλλιστα να τα βιώσεις σαν πραγματικότητα. Εχεις τον έλεγχο λοιπόν, αλλά μπορεί κάλλιστα να τον χάσεις στην πορεία της άσκησης, αλλά και να γίνει αυτό, δεν θα πάθεις τίποτα. Αυτό πρέπει να το καταλάβεις.
5. Υπάρχει περίπτωση κάπου σε αυτό το στάδιο να έχεις συνειδητό ονείρεμα ή και αστρική προβολή. Κι εκεί μπορείς να ελέγξεις τα πάντα. Μήν χάσεις ποτέ αυτή την σκέψη: οτι εσύ είσαι ο κύριος και κυρίαρχος της κατάστασης.
6. Οποιαδήποτε στιγμή στην διάρκεια του διαλογισμού, μπορεί να έχεις κάποια έντονα συμπτώματα ενεργοποίησης των τσάκρας ή και της kundalini σου. Οποια στιγμή κι αν γίνει αυτο, προσωπικά προτείνω να επικεντρωθείς ακριβώς σε αυτά τα συμπτώματα, σε κάθε τους λεπτομέρεια, χωρίς να προσπαθήσεις να τα καταλάβεις, απλά να τα παρατηρείς. Μπορεί ας πούμε να αρχίσεις να κουνιέσαι σαν να γίνεται σεισμός, μπορεί μάλιστα να είναι τόσο έντονο που να νομίζεις την πρώτη φορά οτι όντως γίνεται σεισμός, και να ανοίξεις τα μάτια σου για να το επιβεβαιώσεις. Δεν πειράζει αν το κάνεις. Ξανακλείστα και συνέχισε να παρατηρείς. Εγώ συνήθως σε αυτή την φάση (όποτε κι αν συμβεί), παρατηρώ για λίγο, και μετά:
7. Στέλνω ένα ευχαριστώ και συναισθήματα αγάπης στα αιθερικά όντα που με βοήθησαν στην άσκησή μου, και σιγά σιγά αρχίζω και χαλαρώνω την στάση μου. Σταματάω τον διαλογισμό δηλαδή. Αν έχεις πονοκέφαλο (που σημαίνει ενέργεια που έχει φτάσει στο ανώτερο τσάκρα του κεφαλιού), μπορείς απλά να σηκωθείς να ρίξεις νερό στο πρόσωπό σου, και να κάνεις αυτό που σου είπα για το grounding. Να φανταστείς δηλαδή οτι η ενέργεια που δεν ‘χρειάζεσαι’ φεύγει σιγά σιγά απο το κεφάλι σου και μέσα απο το χέρι σου και τα ανοικτα δάκτυλα, ρέει έξω απο το σώμα σου....

Και κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις εκτός διαλογισμού για την φοβία σου είναι να την προσωποποιήσεις και να της μιλήσεις (πιάνει για μένα). Αυτή ειδικά την άσκηση μπορείς να την κάνεις όπως σου έρχεται καλύτερα. Ζήτα της να σε αφήσει, και 'εξήγησέ' της οτι την έχεις ξεπεράσει, και καλύτερα να χωρίσουν οι δρόμοι σας (πές το με σιγουριά όμως, όπως θα έκανες με μία κοπέλα που σέβεσαι μέν, αλλά δεν μπορείς να είσαι πιά μαζί της...) :)))))

Αυτά, ελπίζω να βοήθησα. Θα ήθελα πολύ και την γνώμη και ασκήσεις των υπόλοιπων. Σίγουρα θα βοηθηθούμε όλοι.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Κωστας
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
627 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/04/2004, 22:25:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Κωστας
quote:

TA ΜΕΓΑΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΩΣΤΑ!
Πες το ξανα αυτο

Φιλε Nickkontos τα σαιτ ειναι αυτα:

http://www.astralpulse.com

http://www.astralforum.com/

http://www.astralsociety.com
Οσο αφορα για να εχουν θεμα συζητησης.

Ενα αλλο ομως και πολυ αξιολογο επειδη εχει πολες τεχνικες και δειχνει την αστρικη προβολη σε flash animation ειναι αυτο:

http://www.whiteoakdesign.com/timekillers/astral/index2.html

Πρεπει να πιασεις πατο για να μπορεσεις να συνηδειτοποιησεις καποια πραγματα και για να βρεις την δυναμη να ξανασηκωθεις...Για παντα ομως αυτη την φορα...

Edited by - Κωστας on 15/04/2004 22:42:08Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Κωστας
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
627 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/04/2004, 22:30:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Κωστας
quote:

Καλησπέρα σε όλους.
Παιδιά να μου επιτρέψετε μια μικρή παρεμβολή,όχι άσχετη όμως.
Αφορά τον διαλογισμό.
Θα παρακαλούσα λοιπόν όσοι έχουν αρκετή εμπειρία να μας περιγράψουν τεχνικές διαλογισμού,και ιδιαίτερα κάποια τεχνική που αφορά τον έλεγχο κάποιου φόβου.
Π.χ. υψοφοβία κλπ.
Σας ευχαριστώ,και ζηλεύω (καλοπροαίρετα πάντα) τις εμπειρίες σας.
Να'σται καλά παιδιά.

Καλό απόγευμα σε όλους
Νίκος

Τry Harder


Οπως ειπε και η φιλη η Πεγκυ μην ζηλευεις καθολου. Ειναι κατι που μπορεις να το πετυχεις αρκει να το θες πραγματικα και να αφιερωνεις χρονο για προσπαθειες.
Εγω στην αρχη διαβασα πολλα e books για την αστρικη προβολη,εγινα μελος στα ξενα σαιτ που γραφω πιο πανω και ετσι ενημερωθηκα για το θεμα που ειχα βιωσει χρονια πριν (αστρικη προβολη) και με λιγες ασκησεις ειδα αποτελεσματα πολυ γρηγορα!!!

Πρεπει να πιασεις πατο για να μπορεσεις να συνηδειτοποιησεις καποια πραγματα και για να βρεις την δυναμη να ξανασηκωθεις...Για παντα ομως αυτη την φορα...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Κωστας
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
627 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/04/2004, 22:39:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Κωστας
Καλησπερα σε ολους

Ωραιες οι τεχνικες σου Πεγκυ.
Εμενα η αγαπημενη τεχνικη και με την οποια εχω κολησει ειναι αυτη:

Astral Projection Through Meditation and Relaxation


You should understand that astral projection is not a 'specialist' thing - you've probably done it before, just unconsciously. The belief that you can do it is a key element to having an out of body experience, as you need a clear head with no doubts at all, otherwise your head will be clogged up with negative thoughts. This a big obstacle to overcome, but as you practise the following methods, these doubts will disappear. Whenever a thought like that comes into your head dismiss it and visualise it leaving your body.

The following exercise is pretty much the standard way to prepare yourself for astral projection. Basically it's meditating.
The key elements to this part are your posture and your breathing. You don't need to be seated in the lotus position, or any position at all. Simply find one for yourself that you can stay in comfortably for a good few hours. This could be seated in your favourite chair, sitting in bed or lying down. The only problem with lying down though is that it's all too easy to fall asleep. So unless you're confident you won't, it's advisable to choose another position. The only other requirement is a quiet place where you won't be interrupted. Any distraction will make you aware of the outside world which is exactly what you're trying to get away from! If there are noises all around, such as cars passing or pipes creaking, then you could use music. Make sure it's proper meditation music with no strong beats though.

Now that you're sitting comfortably you will need to clear your head of everything and anything that's buzzing around. Forget about your troubles and stresses, as these will just keep your mind off the job. You can find your own way of dealing with this but one example is to do it while focusing on your breathing. The correct way to breath is in through your nose and out through your mouth. Every time you breath out visualise in your head all your thoughts and troubles leaving through your mouth. You'll soon find yourself feeling more and more relaxed.

Now here comes the importand guide how to :

Reaching an Altered State of Consciousness


Now that you are more focused you can really begin the process of relaxing yourself into an altered state of consciousness. The simplest process for this is as follows:
Focus on your breathing. The best example of correct breathing is when you're asleep. In a state of sleep you breathe in deeply through your nose and then out through your mouth.
Now focus on each individual part of your body, starting from your toes and finishing up at your head. As you breath out, say something to yourself like 'My toes are relaxing, I am relaxing.' You will feel each part relax to the extent that you will not be able to move without thinking about it very hard. It's difficult to explain this sensation but you will notice it instantly when it happens.

When you feel that you are totally relaxed, move on to the next step. You will need to come up with a repetitive line to say over and over in your head. Examples of this could be counting down from ten or something like 'I fly, I fly, I fly'. There is no right or wrong thing to say. It's at this point that you either make or break. Your mind will get bored quickly because it's doing nothing, so you will find yourself drifting of to other things. If this happens just snap back into your repetitive saying with out acknowledging that you drifted off.
By now you should be in what is known as an altered state of consciousness. Basically all this means is that your inner self is aware, but your body is asleep. You will feel very heavy and will not be able to move without going to great effort. It is in this state that you are ready to astral project.

There are many methods that you can apply to astral project. There isn't really enough space here to go into all of them so we shall look at a couple of ways to do this.
Method One

Possibly the simplest way is to continue to repeat your line that you have used to reach your altered state. This works on the principle that your inner self will get 'bored' of doing so little and eventually leave your body to remedy this. However, this method can take a while to take effect and unless you really put in the time to condition yourself, it can be very difficult to pull off. Just try to clear your head of everything and repeat the line 'I fly, I fly' over and over. If you can manage 5 minutes without drifting off to 'what shall I do tomorrow' or the like, then you have exceptionally good mind power! Again though, if you do drift off onto other things, just snap yourself back without thinking about what happened. Sooner or later though, you will leave your body. Perseverance is the key!

Ειναι απο ενα σαιτ και εχω δει πολλα καλα αποτελεσματα ειδικα στο να αδειαζει το μυαλο και να εχω μια σκεψη η μια γαληνη πανεμορφη!!!

Πρεπει να πιασεις πατο για να μπορεσεις να συνηδειτοποιησεις καποια πραγματα και για να βρεις την δυναμη να ξανασηκωθεις...Για παντα ομως αυτη την φορα...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 21 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.21875
Maintained by Digital Alchemy