ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
 Ο ΜΕΓΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 51
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Terity
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Netherlands
90 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/01/2009, 00:46:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Terity  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:

Terity:
helios2012!!!! Καλείσαι να δώσεις φως στο θέμα. Όντως είμαι "καρκινάκι" αλλά εγώ γνωρίζω δυο δαγκανίτσες τις οποίες δυσκολεύομαι πολύ να ταυτίσω με "όνους".

Με φωνάξατε?
Α μάλιστα, ας φωτίσω το θέμα...

Το πιό αξιοσημείωτο αντικείμενο στον Αστερισμό του Καρκίνου είναι το αστρικό σμήνος Μ44 ή Praesepe ή Παχνί! ή Σμήνος της Κυψέλης.
Οι αστέρες γ,δ του Αστερισμού,αντίστοιχα αποκαλούνται Asellus Borealis (Βόρειος Όνος) και Asellus Australis (Νότειος Όνος) και σύμφωνα με την παράδοση τρέφονται απ'το Παχνί.

Αποστολή εξετελέσθη!

Υ.Γ Respect Ερίωπα! Πως "μυρίστηκες" πως η αξιολάτρευτη Τerity είναι Καρκίνος? Εμένα τί με "κόβεις"? Αν το βρείς, ε τότε όχι απλά respect αλλά...Εγώ και τα γαιδουράκια μου γνωριστήκαμε. Το βόρειο λέγεται ότι είναι αρσενικό και το νότιο θηλυκό. Λέγεται επίσης ότι ο καρκίνος ήταν η "Πύλη του Ανθρώπου" μέσω της οποίας η ψυχή εισερχόταν στον άνθρωπο. Χμ! Στην Αίγυπτο είχαν το σκαραβαίο.

"The hieroglyph of a Scarab in ancient Egyptian has the phonetic value of (k)hpr (the adopted pronunciation is Kheper, with vowels added). It acts as an ideogram for the following words:

(k)hprr: The insect itself - the dung-beetle
(k)hpr: a verb that expresses the concept of taking a place within the cyclical nature of the world, of existence.

Καμιά σχέση με το 8άρι, μήπως;

Ευχαριστώ!

Edited by - Terity on 07/01/2009 00:47:48Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/01/2009, 00:51:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε Sesostris διερωτάσαι αν η ΑΡΓΩ – ΟΡΓΟΝΗ , δύο λέξεις τόσο ταυτόσημες είναι το ίδιο πράγμα. Διερωτάσαι επίσης αν η Αργώ ονομάστηκε έτσι γιατί ίσως στην πραγματικότητα ήταν το διαστημικό όχημα που μετέφερε τους Αργο-ναύτες στην πηγή της «αρχέγονης κοσμικής ενέργειας».

Θα έλεγα ότι εάν θεωρήσουμε αλληγορικά το θέμα μέσα από τον κόσμο των ιδεών, ΝΑΙ!!

Πέρασε όμως και από μία Πύλη;

Μη ξεχνάς επίσης ότι οι "Πύλες της Δικαιοσύνης" στην αρχαιότητα αντιπροσώπευαν το πέρασμα του ανθρώπου και το γνώρισμά του με τις αρετές.

Πυλωρός της κάθε ανδρικής ΠΥΛΗΣ μιά γυναίκα. Πυλαία λοιπόν και η θεά Δήμητρα. Πυλαία και η Ισιδα του συμπαντικού πέπλου.

"Πέρασμα" λοιπόν φίλε μου είναι και η ζωή μας. Ένας παλιός μου δάσκαλος έλεγε ότι ο κάθε άνδρας θα περάσει μέσα από 83 Πύλες. Όταν δε φτάσει και ξεπεράσει και την 84η τότε δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ σ' αυτή την διάσταση. 84 και οι ΠΥΛΩΝΕΣ του Παρθενώνα......!

Χρειάζεται όμως φίλε μου πάντα ένας καλός "Ιάσων" ή "Ιάσιος" ή "Ιησούς" ή "Οδηγός" ή "Μαχντι" για να περάσει την κάθε ..."Αργώ" μέσα απ' την Πύλη των "συμπληγάδων".

Λουκάς

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/01/2009, 01:12:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Terity
Εγώ και τα γαιδουράκια μου γνωριστήκαμε. Το βόρειο λέγεται ότι είναι αρσενικό και το νότιο θηλυκό. Λέγεται επίσης ότι ο καρκίνος ήταν η "Πύλη του Ανθρώπου" μέσω της οποίας η ψυχή εισερχόταν στον άνθρωπο. Χμ! Στην Αίγυπτο είχαν το σκαραβαίο.

"Ευρών δε ο Ιησούς ονάριον (μικρό γαϊδουράκι) εκάθισεν επ' αυτό, καθώς έστι γεγραμμένον."
Ακολουθεί η θριαμβευτική είσοδος εις τα Ιεροσόλυμα.

Καθ' οδόν και αφού επρόκειτο να συναντήσει τους Έλληνες ο ΙΗΣΟΎΣ είπε στους μαθητές του:
"Ελύλυθεν η ώρα ίνα δοξασθεί ο Υιός του ΑΝΘΡΩΠΟΥ".

Δεν νομίζω να χρειάζεται σχόλια αγαπητή μας φίλη αυτή η παράγραφος.


Ερίωπας


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/01/2009, 01:46:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
...και ένα τελευταίο. Την Αργώ, δηλαδή το "όχημα του φωτός" στην αρχαία βιβλική Εβραϊκή γλώσσα την συναντάμε ώς "Merkaba" (το πνευματικό όχημα). Kαλά τα λέω φίλε Veritas?

Σε ένα προηγούμενο άρθρο έλεγα ότι οι άνθρωποι δεν φτιάχνουν πλέον τέτοια "οχήματα". Ακόμα και οι Εβραίοι (άνθρωποι του θεού) βάπτισαν στην εποχή μας (εποχή της Οργονικής Πτώσης) τα θανατηφόρα πολεμικά Τάνκς με το όνομα της αρχαίας "Merkaba".


Ερίωπας

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

helios2012
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
664 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/01/2009, 05:36:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αχ βρέ παίδες τί Μαίρα και αυτή!

Ερίωπα, η σύνδεση της Αργούς με την οργόνη, που έκανες με βρίσκει σύμφωνο, σκέφτομαι δε και το όχημα (Αργώ) σχηματικά σαν το κανονικό 12εδρο το σύμβολο του αιθέρα (οργόνη).
Όσον αφορά δε τις 83 πύλες, έσπασα το κεφάλι μου να θυμηθώ ποιός αρχαίος φιλόσοφος είχε περιγράψει τη δημιουργία σαν ένα τρίγωνο που αποτελείται απο 83 κόσμους, 80 στις τρείς πλευρές και οι υπόλοιποι 3 στις κορυφές του τριγώνου (κάτοψη 4έδρου-πυραμίδας, κατ'εμέ)αλλά μάταια. Έχω μελετήσει αρκετά την αρχαιοελληνική γραμματεία και έχω τόσα βιβλία που "χάθηκα" στην προσπάθεια να βρώ απο ποιόν και σε ποιά πραγματεία περιγράφεται τοιουτοτρόπως η δημιουργία μας...
Το μόνο σίγουρο είναι πως το έχω συναντήσει κάπου αλλά δε θυμάμαι πού. Λυπάμαι, θα ενίσχυε πολύ την άποψή σου, που εγώ προσωπικά τη βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα. Σου υπόσχομαι πως μόλις το βρώ θα το καταθέσω αμέσως...
Γενικότερα είπατε τόσα πολλά που δε σας προφταίνω...πήρατε φόρα!
Πολύ χαίρομαι με την τροπή των πραγμάτων...

Ερίωπα αν μπορείς κάνε μου λιανά τα περί της Κύρβης...
Το μόνο που γνωρίζω είναι πως, είναι άλλη ονομασία της Ρόδου...
Αλλά αν είναι να παρεκτραπεί το θέμα από τη ροή που περιλαμβάνει την οργόνη, άστο και προχώρα ακάθεκτος...
Καλή Μαίρα σε όλους...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/01/2009, 07:11:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
helios2012
Ερίωπα αν μπορείς κάνε μου λιανά τα περί της Κύρβης...

Χμ… ας πούμε ότι σε ..χρίζω σήμερα «Κορυβάντα» στα «Μεγάλα Μυστήρια» της Κύρβης και σε στέλνω σε ιεραποστολή στην απέναντι μεγάλη γη. (κεφάκια σήμερα ο Ερίωπας)

Ο λαουτζίκος στον μεγάλο κάμπο με το πέρασμα του χρόνου μπορεί να καταλήξει μια μέρα να σε ονομάζει και «Κυρβάντα».(Εδώ αρχίζει και ετοιμάζει σάτιρα ο Ευρωπαίος αρχηγός της ξακουστής Ορνιθοκόρυττης Ταξιαρχίας)

Εσύ θα τους μιλάς για τον Νόμο της «Κύρβης» και αυτοί επειδή είναι ξενόγλωσσοι θα προφέρουν το θυσιαστήριο σου με την κοσμική φωτοδέσμη «Kurba) και το θυμίαμα σου «Kurban». ( Εδώ ο SESOSTRIS πέφτει με τα μούτρα στα λεξικά και σπάει τα τηλέφωνα να βρεί τον αραβόφωνο φίλο του)

Εσύ θα πασχίζεις στον κάμπο να τους εξηγείς το τρίγωνα της δημιουργίας «Κύρβις» «CYRVIS» και αυτοί (οι άνθρωποι του κάμπου, εναλαμβάνω για να μη παρεξηγηθούμε) θα φτιάχνουν είδωλα πυραμοειδή και εσύ θα απογοητεύεσαι σφόδρα. Τελικά μια μέρα θα αφήσεις σε ορισμένους νεοφώτιστους "Κούρους" απ’ τον κάμπο τους ιερούς σου νόμους γραμμένους πάνω σε Τρίγωνα και θα επιστρέψεις με την Αργώ σου στον Κύρ-ιό σου τόπο. (Εδώ ο Veritas θολώνει και για να κρατήσει την ψυχραιμία του κατεβάζει τρία πυθάρια μεταλλαγμένου /θαυματουργού οίνου)

Αν δεν σου αρέσει τώρα το «Κύριος» κάνε το «Σύριος». Αν πάλι δεν ενθουσιάζεσαι με τον Σύριο κάνε το Σείριο. Κανένας δεν θα διαμαρτυρηθεί.

Τέλος αν δεν κατάλαβες γιατί η Ρόδος (εκεί που λάτρευαν τον Σειρό Ήλιο) λεγόταν Κύρβη, να έλθεις αύριο το πρωί με τον κηδεμόνα σου στο γραφείο του Ερίωπα (όχι θα μας την βγαίνει η ορνιθοκόρυττη ταξιαρχία συνέχεια, δεν κατάλαβα).


Βοήθησα καθόλου;

ΕΕΕ

Edited by - ΕΡΙΩΠΙΣ on 07/01/2009 07:14:09

Edited by - ΕΡΙΩΠΙΣ on 07/01/2009 07:17:38Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/01/2009, 07:33:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Ερίωπα, η σύνδεση της Αργούς με την οργόνη, που έκανες με βρίσκει σύμφωνο, σκέφτομαι δε και το όχημα (Αργώ) σχηματικά σαν το κανονικό 12εδρο το σύμβολο του αιθέρα (οργόνη).

Αθήρ νηι, έλεγαν ότι είναι η θεά Αθηνά. Δηλαδή ΑΙΘΕΡΑΣ που ταξιδεύει. Ποιος έφτιαξε φίλε μου το Οργονικό ιπτάμενο καραβάκι του μεγάλου «Οδηγού» Ιάσωνα;
...Και για να μη σε κουράζω 7 φορές το 12 μας κάνει 84.
Η ΑΘΗΝΗ=84
Ο κόσμος μας όμως απλά βρίσκεται στο στάδιο "ΑΘΗΝΗ" χωρίς το (Η), δηλαδή στο 76.
Απομένει να γεννηθούν άλλοι 8(Η) ----------ς για να ξεκινήσει η Κύρβη μας το ταξίδι για τον Σείριο.


ΕΕΕ
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/01/2009, 09:42:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Λέγεται επίσης ότι ο καρκίνος ήταν η "Πύλη του Ανθρώπου" μέσω της οποίας η ψυχή εισερχόταν στον άνθρωπο. Χμ! Στην Αίγυπτο είχαν το σκαραβαίο.

Κι ο Αιγόκερως ήταν η πύλη μέσω της οποίας η ψυχή εξερχόταν, αγαπητή Terity.

quote:
Αθήρ νηι, έλεγαν ότι είναι η θεά Αθηνά. Δηλαδή ΑΙΘΕΡΑΣ που ταξιδεύει.

Φίλε ΕΡΙΩΠΑ, το "Αθήρ" παραπέμπει και στην αιγυπτιακή θεότητα "Αθώρ" όπου είναι συγγενική της Αθηνάς αλλά και της Αφροδίτης.
In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Terity
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Netherlands
90 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/01/2009, 10:37:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Terity  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
@Eriopis
Μέχρι τώρα έχουμε δημιουργήσει μια πολύ μικρή εξέδρα με τα όσα είπαμε για το Χάος και τον κ. 666, τον Ιαπετό της προϊστορίας ή τον Τυφώνα της Π.Δ. , ή ΧΞς του Ιωάννη, ή ΧΑΣΟΥ των Αιγυπτίων που τόσο πολύ φοβούνται οι άνθρωποι στην εποχή μας.
Αυτός ήταν και ο πρόδρομος της λέξης "ΧΑΣΟΥ" η οποία στην Αιγυπτιακή γλώσσα σήμαινε συρίκνωση και κακία. Αριθμολογούμενη η λέξη στην Αιγυπτιακή γλώσσα μας δίνει παραδόξως 666.

quote:

"Χάζω" είναι η Ελληνική λέξη, αν σε ενδιαφέρει. Σημαίνει υποχωρώ ή συρικνώνομαι.

quote:

Αυτός ήταν και ο πρόδρομος της λέξης "ΧΑΣΟΥ" η οποία στην Αιγυπτιακή γλώσσα σήμαινε συρίκνωση και κακία. Αριθμολογούμενη η λέξη στην Αιγυπτιακή γλώσσα μας δίνει παραδόξως 666.


Να υποθέσω ότι το "χάζω" είναι το ίδιο με το «Χασία» δηλαδή το κόψιμο, το χώρισμα;
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

helios2012
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
664 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/01/2009, 10:37:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Eρίωπα!
Εισαι απλά όλα τα λεφτά!
Αυτό θα πεί πολυδιάστατο όν!
Φίλε μου, είσαι άπαιχτος!
Πάντα τέτοια κέφια!
Που είναι είπαμε το γραφείο σου?
Θέλουν οι κηδεμόνες μου να σου φέρουν γλυκά γιατί ευχαριστήθηκαν απ'τις καλές μου επιδόσεις...Δάσκαλε!

D_i πολλές ωπές ανακαλύπτουμε τώρα τελευταία, δε συμφωνείς?
Έχουμε και μιά εκεί μακριά στην Αυστραλία...μια τρύπα "να" σου λέω!
Και μη μου πείς αυτή του όζοντος!

Ερίωπα, ένα 8άκι μας έμεινε...
Θα τα πούμε πάνω στην Αργώ (αν δεν την κάνω νωρίτερα) αλλιώς ραντεβού στο Πάν-Πέρας...

(Βρέ λές να την "πατήσουμε" όπως ο έρμος ο Ίππασος, όταν μίλησε για το 12έδρο πως προέρχεται από 12 πεντάγωνα?)
ΧΑ ΧΑ ΧΑ μπά δεν το νομίζω...
Ολόκληρο γάϊδαρο φάγαμε, στην ουρά θα μας κολλήσουνε!?

Keep dancing my friend!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/01/2009, 10:56:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Terity Απεστάλη: 07/01/2009, 10:37:08
Να υποθέσω ότι το "χάζω" είναι το ίδιο με το «Χασία» δηλαδή το κόψιμο, το χώρισμα;

Πως λέμε "Χασία Γωνία" στην Κρήτη, εκεί πάνω στον Αη Γιώργη, στα μονοπάτια του Ερίωπα σε ευθεία γραμμή από την μεγάλη Κύρβη;


Ερίωπας


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Terity
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Netherlands
90 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/01/2009, 11:00:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Terity  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:
Terity Απεστάλη: 07/01/2009, 10:37:08
Να υποθέσω ότι το "χάζω" είναι το ίδιο με το «Χασία» δηλαδή το κόψιμο, το χώρισμα;

Πως λέμε "Χασία Γωνία" στην Κρήτη, εκεί πάνω στον Αη Γιώργη, στα μονοπάτια του Ερίωπα σε ευθεία γραμμή από την μεγάλη Κύρβη;


ΕρίωπαςΝαι, αυτό εννοούσα. Τη διαχωριστική γραμμή των δυο κόσμων... Για τα 888 χλμ μεταξύ της μεγάλης πυραμίδας και της Ασή Γωνιάς. Και για τα άλλα 444 χλμ από τον Αη Γιώργη μέχρι τους Δελφούς. Σύνολο των οποίων μας δίνει 1332 χλμ, μια συμπαντική ισορροπία που δεν πρέπει να χαλάσει διότι αν κοπεί στη μέση μας δίνει ΧΞς.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς θα μπορούσε να χαλάσει; Η απόσταση είναι απόσταση, δεν αλλάζει. Ακόμη και να βυθιστεί η Κρήτη (λέμε) η νοητή απόσταση παραμένει. Έχει να κάνει με κάποια πηγή/αποθήκη ενέργειας κάτω από τον Αη Γιώργη, και τους Δελφούς; Κάτι παρεμφερές με την ενέργεια που υπάρχει κάτω από κάθε πυραμίδα;
Μήπως θα ήθελες να μας πεις περισσότερα γι'αυτό;


Edited by - Terity on 07/01/2009 12:41:08Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/01/2009, 11:16:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Dying_Incubus Απεστάλη: 07/01/2009, 09:42:52
Φίλε ΕΡΙΩΠΑ, το "Αθήρ" παραπέμπει και στην αιγυπτιακή θεότητα "Αθώρ" όπου είναι συγγενική της Αθηνάς αλλά και της Αφροδίτης.


Θα έλεγα ότι η Αφροδίτη που θηλάζει το μωρό (έρωτα) πλησιάζει πράγματι στην Ίσιδα δηλαδή την Αθηνά.

Την "Σειρά Αφροδίτη" που λέμε, η οποία βρίσκεται έξω απ' το Ηλιακό μας Σύστημα. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις.

Θα σου υπενθυμίσω κάτι που έχω ξαναγράψει.

Ορφικός ύμνος στην Αφροδίτη:

« ...είτε και επτά κύκλων υπέρ άντυγας αιθέρι ναίεις,
σειραίς ημετέραις δυνάμεις προχέουσα αδαμάστους.»

Δηλαδή « είτε κατοικείς (μπορεί να εννοεί και ταξιδεύεις) εις την περιφέρεια του αιθέρα
πάνω ακόμα και απ’ την πορεία των επτά κύκλων και διαχέεις αδάμαστες δυνάμεις στους δικούς μας πλανήτες»

Εδώ μας λένε οι παλιοί ότι η Αφροδίτη δεν είναι αυτή που όλοι σήμερα πιστεύουμε βάσει των όσων παπαγαλίζουν οι ποιητές αλλά κάτι πολύ ανώτερο.

Βρίσκεται και κινείται (ναίει) μας λένε έξω απ’ το ηλιακό μας σύστημα και διαχέει δυνάμεις που επηρεάζουν και τους δικούς μας πλανήτες.

Ούτε για αγοραίους έρωτες μιλά ούτε για ομορφιές. Καθαρή αστρονομία και μάλιστα για πολύ ολίγους. (Αυτά να τα διαβάζουν οι Κυπριες και να χαίρονται)

Σίγουρα μιλά για την Ίσιδα/Μαιρά/αστέρα του Κυνός/Σείριο που βρίσκεται έξω απ’ την «Χρυσή Πύλη».

Μιλά για τον έρωτα/Σείριο του σύμπαντος. Μιλά για τον αρχαίο AMOR (έρωτα).
AM και OR, δηλαδή θεϊκή φωτοδέσμη.


ΕΕΕΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ypatia8
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Australia
182 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/01/2009, 12:42:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ypatia8  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ερίωπα θέλω να σε ευχαριστήσω για την άψογη ενημέρωση και διερωτούμαι πώς μας προλαβαίνεις και με τέτοια επιδεξιότητα που μόνο εμείς οι Ταύροι το αντέχομε. Καλή συνέχεια αγαπητέ μου φίλε.

quote:

For the past 200 years, we have been blindly building our own asteroid — it is called climate change. Since 1990, despite increasing knowledge of the consequences, we have been adding to its size at a frenzied pace.


mcΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ypatia8
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Australia
182 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/01/2009, 14:11:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ypatia8  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Αγαπητέ Ηλιε12 δεν θάθελα να ξεχάσω να σε ευχαριστήσω για την διαφώτηση μήπως και μου χολιάσεις και πέσεις σε καμιά τρύπα του Παν Τέρας και βρεις την Περσεφόνη αντί για την Αφροδίτη.
Μόνο κράτα το μυστικό και μην το πεις του Ευρωπαίου.


Ο πολιτισμός των Ινδιάνων της Αμερικής έχει εξαφανιστεί σήμερα, όπως είχε εξαφανιστεί παλαιότερα ο πολιτισμός των Μάγια και των Ινκας. Ενα μήνυμα ενός αρχηγού Ερυθροδέρμου έχει να μας διδάξει πολλά για το σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον, που έδειχνε ο πολιτισμός του λαού του. Στις μέρες μας όλοι γνωρίζουμε τους κινδύνους που απειλούν τη ζωή μας αλλά λίγα έχουν επιτευχθεί για να λυθούν τα προβλήματά μας.

" Πώς μπορείτε να αγοράζετε και να πουλάτε τον ουρανό - τη ζέστα τη γης. Για μας μοιάζει παράξενο. Η δροσιά του αγέρα ή το άφρισμα του νερού ωστόσο δεν μας ανήκουν. Κάθε μέρος της γης αυτής είναι ιερό για το λαό μου. Οταν ο στερνός ερυθρόδερμος λείψει από τη γη , και από τη μνήμη δεν απομένει παρά ο ίσκιος από ένα που ταξιδεύει στον κάμπο, τα δάση θα φυλάγουν ακόμα τα πνεύματα του λαού μου-αυτή τη γη την αγαπούν, όπως το βρέφος αγαπά το χτύπο της μητρικής καρδιάς.
Διατηρήστε τη γη για τα τέκνα σας, αγαπήστε την καθώς ο Θεός αγαπά όλους μας. Ενα ξερομε - ο Θεός σας είναι ο ίδιος Θεός. Η γη Του είναι ακριβή. Ακόμη και ο λευκός δε γίνεται να απαλλαχτεί από την κοινή μοίρα."

mcΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/01/2009, 17:40:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
"Η ΕΝΝΕΑΔΑ αντιπροσωπεύει ένα νέο κύκλο εκδηλώσεων. Ετυμολογικά συνδέεται με τη μονάδα (ενάδα) που κατέχει το άλλο άκρο της δεκάδας. Ο εννέα είναι ο μεγαλύτερος αριθμός μέσα στην δεκάδα και το τέλος της πρώτης σειράς των αριθμών που από κεί και πέρα επαναλαμβάνεται, («Ανυπέρβλητον Πέρας»). Την ονόμαζαν Ωκεανό (γιατί περιβάλει τους άλλους αριθμούς της δεκάδας) και Ορίζοντα (γιατί τους περιορίζει). Θεωρείται σαν τρεις φορές τέλεια, γιατί περιέχει δυο κύβους, το 1 και το 8 και είναι η ίδια ένα τέλειο τετράγωνο. Την ονόμαζαν επίσης Προμηθέα, Ομόνοια, Τερματισμό, Άθροισμα, Ανεικία (αδιαφιλονίκητη), Ειλικρίνεια, Ομοίωση, Ήφαιστο, Ήρα, Εκάεργο (επειδή εμποδίζει, αποκλείει την περαιτέρω πρόοδο των αριθμών), Κόρη, Υπερίωνα, Τερψιχόρη και Τελεσφόρο. Θεωρείται το έμβλημα της ύλης που, αν και διαφοροποιείται, δεν καταστρέφεται ποτέ. Έτσι ο αριθμός 9 όταν πολλαπλασιάζεται με οποιονδήποτε αριθμό αναπαραγάγει τον εαυτό του μέσα στο άθροισμα των ψηφίων του παραγόμενου αριθμού. "
http://dikaiopolis.pblogs.gr/2008/11/358448.html
---->>>
quote:
Ρώτησε και κανένα αρχαιογνώστη να σου πει για τις αναφορές των αρχαίων Έλληνων στον αριθμό 9.

Δεν ξέρω προσωπικά κάποιον αρχαιογνώστη που να χει ασχοληθεί με τον αριθμό 9.

quote:
Ρώτησε ένα σύγχρονο αστρονόμο να σου πει κάτι για τον Σείριο και τον αριθμό 9.

Αμα ήξερα κάποιον αστρονόμο θα τον ρωτούσα για τη σχέση του Σειριου με κάθε αριθμό.Και ωραία, πες οτι ο Σειρίος έχει να κάνει κατι με τον αριθμο 9.. αυτό παει να πει τι..?

quote:
Διότι αν μας το παίζεις τάχα μας χριστιανορθόδοξος δεν χρειάζεται να πας πολύ μακριά για να βρείς τις τρείς ΠΥΛΕΣ. Ιδιαίτερα την μεγάλη ΠΥΛΗ.
Το οποίο πάει να πει τι..? Και όχι δεν το "παίζω" χριστιανορθόδοξος.

quote:
Ή μήπως νομίζεις ότι αυτό που πιστεύεις είναι και το σωστό;
Έχω προσωπική εμπειρία αυτού που πιστεύω. Τη μοιράζομαι μάλιστα κ με άλλο κόσμο. Πολλες δε είναι οι εμπειρίες διαφόρων θαυμάτων απο αγίους.
Αόρατα σκάφη απ την Ανδρομέδα πάλι δεν έχω δει ποτέ.. ούτε κανεις άλλος στην Ελλάδα.. αφου είναι αόρατα θα μου πεις.. μα κατι χειροπιαστο δεν πρεπει να υπάρχει για να στηρίξει μια τέτοια παράδοξη θεωρία?

quote:
Τώρα γιατί ειρωνεύεσαι τις Πύλες δεν το καταλαβαίνω. Μήπως από μαγκιά ή από βαρεμάρα;

Βαρεμάρα ναι(βλέπε προσωπάκι), ειρωνία όχι. Απλά εβγαλα συμπέρασμα με βάση αυτα που γράφεις.
quote:
Πυλαία, πιστεύω να γνωρίζεις ποιά ονόμαζαν οι αρχαίοι Έλληνες;
Και επειδη..? Εξηγησέ μου..

http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

veritas
Μέλος 2ης Βαθμίδας


198 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/01/2009, 18:38:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους veritas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

...και ένα τελευταίο. Την Αργώ, δηλαδή το "όχημα του φωτός" στην αρχαία βιβλική Εβραϊκή γλώσσα την συναντάμε ώς "Merkaba" (το πνευματικό όχημα). Kαλά τα λέω φίλε Veritas?
Σε ένα προηγούμενο άρθρο έλεγα ότι οι άνθρωποι δεν φτιάχνουν πλέον τέτοια "οχήματα". Ακόμα και οι Εβραίοι (άνθρωποι του θεού) βάπτισαν στην εποχή μας (εποχή της Οργονικής Πτώσης) τα θανατηφόρα πολεμικά Τάνκς με το όνομα της αρχαίας "Merkaba".
Ερίωπας

Πολύ μικροί είμαστε για να μιλήσουμε για Μαασέ Μερκαμπά. Μόνο 4 οι εκλεκτοί που μπήκαν και βγήκαν από τον Κήπο του Ροδιού. Ας μείνουμε στα ελληνικά καλύτερα και θα κατεβάσω το κρασάκι μου με την προτροπή σου. Δεν απάντησες όμως στο μήνυμα μου για τις πύλες. Ζοριζόμαστε; Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sesostris
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4898 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/01/2009, 21:54:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sesostris  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Sesostris  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
ΕΡΙΩΠΙΣ
..και ένα τελευταίο. Την Αργώ, δηλαδή το "όχημα του φωτός" στην αρχαία βιβλική Εβραϊκή γλώσσα την συναντάμε ώς "Merkaba" (το πνευματικό όχημα). Kαλά τα λέω φίλε Veritas?
Σε ένα προηγούμενο άρθρο έλεγα ότι οι άνθρωποι δεν φτιάχνουν πλέον τέτοια "οχήματα". Ακόμα και οι Εβραίοι (άνθρωποι του θεού) βάπτισαν στην εποχή μας (εποχή της Οργονικής Πτώσης) τα θανατηφόρα πολεμικά Τάνκς με το όνομα της αρχαίας "Merkaba".

Το «Merkaba» φίλε Λουκά μου φαίνεται ότι ταυτίζεται με το Αιγυπτιακό «Markeb» βάρκα , πλοίο . Δεδομένου ότι οι Εβραίοι είχαν επιρροές από την αρχαία Αίγυπτο και την λατρεία των θεών της , λες να έχουν καμιά σχέση με το «Ηλιακό πλοίο» των αρχαίων Αιγυπτίων , που και αυτό αν δεν κάνω λάθος οδηγούσε στις πύλες . Ποια είναι η γνώμη σου ;

*Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

helios2012
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
664 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/01/2009, 23:38:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ Ερίωπα....
Ο κομήτης (hale) Bobb πέρασε κοντά απ'τη Γή.
Μήπως λέω μήπως, μας προτοιμάζεις για το πέρασμα κανενός άλλου "κομήτη" ονόματος Bob απ'τον "Μέγα ιδεολογικό πόλεμο"?
Παγωμένου φωτός?
Το απεύχομαι...

Μακάρι να κάνω λάθος...
Ή να μην έχουμε ολέθριες καταστροφές...

Πύρ γενόμεθα διά πυρός οδεύσομεν...

Για να δούμε που θα μας βγάλει αυτό το ταξίδι...
Σε τι πελάγη πλέουμε...
Με τι είδους πλοίο άραγε?
Παίζει ρόλο η εταιρεία στην ποιότητα του ταξιδιού ή όλα τα πλοία είναι το ίδιο?
Μerkaba και Αργώ έχουν την ίδια ποιότητα παροχής υπηρεσιών ή διαφέρουν?
Έχουμε κανά τετράεδρο αστέρι οδηγό μας?
Χμμμ...ΧίΜαιρα...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/01/2009, 00:05:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Έχουμε κανά τετράεδρο αστέρι οδηγό μας?
Χμμμ...ΧίΜαιρα...

Μας λείπει η Μαία.


10Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/01/2009, 00:12:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Sesostris
Το «Merkaba» φίλε Λουκά μου φαίνεται ότι ταυτίζεται με το Αιγυπτιακό «Markeb» βάρκα , πλοίο . Δεδομένου ότι οι Εβραίοι είχαν επιρροές από την αρχαία Αίγυπτο και την λατρεία των θεών της , λες να έχουν καμιά σχέση με το «Ηλιακό πλοίο» των αρχαίων Αιγυπτίων , που και αυτό αν δεν κάνω λάθος οδηγούσε στις πύλες . Ποια είναι η γνώμη σου ;

Αγαπητέ μου φίλε, ψάξε το στους "Ρεχαβήτες". Αν σκοντάψεις ζήτα βοήθεια απ' τον αγαπητό μας Veritas.

ΛουκάςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/01/2009, 00:20:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
veritas Απεστάλη: 07/01/2009, 18:38:19
Δεν απάντησες όμως στο μήνυμα μου για τις πύλες. Ζοριζόμαστε;

Το "ζοριζόμαστε" που κολλάει; Είπαμε Πυλαία είναι η ΔΑΜΑΤΕΡ. Αν θες την λες και.....


ΛουκάςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/01/2009, 00:24:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde
Αόρατα σκάφη απ την Ανδρομέδα πάλι δεν έχω δει ποτέ..

Φίλε μου, ποτέ δεν μίλησα για αόρατα σκάφη απ' την Ανδρομέδα. Έτσι για να μη χανόμαστε στα σοκάκια της γειτονιάς μας που λένε.


ΛουκάςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/01/2009, 00:31:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Υπατία8
Μόνο κράτα το μυστικό και μην το πεις του Ευρωπαίου.Υπατιούλα, μου έχεις κατατρομάξει τον φίλο μου τον Ευρωπαίο-θείο
.... και δεν θα τα πάμε καλά εμείς οι δύο.

ΕρίωπαςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/01/2009, 00:47:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Terity
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς θα μπορούσε να χαλάσει; Η απόσταση είναι απόσταση, δεν αλλάζει. Ακόμη και να βυθιστεί η Κρήτη (λέμε) η νοητή απόσταση παραμένει.


Θυμάσαι τι έκανε ο Τάλως; Πάρε ένα διαβήτη και παίξε.

Εκεί τελείωναν και οι "Μηροί"


ΕρίωπαςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/01/2009, 01:03:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Περιδιαβαίνων
Αν και δε με ξέρεις σε θεωρώ φίλο.
Φίλε Λουκά μην δίνεις σημασία σε ότι γράφουν. Τόσα έμαθαν, τόσο νοιώθουν βολεμένοι.
Μην ξεχνάς μιλάς για "ιδεολογικό πόλεμο", έχεις να δώσεις και συ τις μάχες σου ενίοτε μέσα στην
απογοήτευση.

Υπάρχουν πολλοί, βουβοί αναγνώστες, σαν και εμένα, που απλά
παρακολουθούν και ενώ έχουν την κοινή λογική, δεν μιλούν γιατί δεν γνωρίζουν.
Τους δίνεις όπως και οι γνώσεις του Sesostris, Helios, Γιάπετ, Schwabe
το έρισμα να ψάχνουν.

Ειδικά η λέξη "ιδεολογικός" στο θέμα σου με κεντρίζει καθώς οι ιδέες είναι πίσω
από τις ενέργειες.

Συνέχισε την προσπάθειά σου, και ελπίζω να μιλώ στο όνομα άλλων βουβών αναγνωστών.Αγαπητέ φίλε "Περιδιαβαίνων" καλωσήλθες στο "σκάφος" των αναζητήσεων μας. Νοερά πήρες και συ ένα κουπί στα χέρια και κάθησες στην 22η θέση της Αργούς.

Εύχομαι σύντομα να συμμετάσχεις πιό δραστήρια. Κάνε λοιπόν μιά αρχή. Ο καλός "Δέκτης" κάποτε αρχίζει και "εκπέμπει". Είμαι σίγουρος ότι κάτι έχεις να μας πεις

Λουκάς

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/01/2009, 14:57:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Φίλε μου, ποτέ δεν μίλησα για αόρατα σκάφη απ' την Ανδρομέδα. Έτσι για να μη χανόμαστε στα σοκάκια της γειτονιάς μας που λένε.

Ακριβώς, είναι γειτονιά... θα ήταν καλό βέβαια να πεις τι πιστεύεις οτι περνάει απο τις πύλες(αλλιώς γιατι υπάρχουνε?). Αν αφορά "ανώτερα οντα" θα είμουνα πολυ σκεπτικιστης.. καθώς το πόσο "ανώτερα" είναι είναι κατι που νομίζω πρέπει εμείς να το κρίνουμε.. τώρα αν αφορά "οντα" γενικώς.. το πράμα για μένα θα γινόταν πιο ενδιαφέρον..

http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/01/2009, 01:29:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
heliow2012
Μακάρι να κάνω λάθος...
Ή να μην έχουμε ολέθριες καταστροφές...

Πύρ γενόμεθα διά πυρός οδεύσομεν...


Αγαπητοί μου φίλοι θα επιμένω να σας θυμίζω τον Ιαπετό. Δυστυχώς όσο και αν θέλουν οι σύγχρονοι Έλληνες να τον ωραιοποιήσουν δεν μπορεί αυτό το όνομα να απομακρυνθεί απ' την Αποκαλυπτική καταστροφή και την έννοια του αντιθέτου της ζωής(888).
Τριπλή κορύφωση του πυρός. Ακριβώς ότι συμβαίνει στην κεφαλή της Πυραμίδος(666). Στέγνωμα. Βιβλική κόλαση. Τι άλλο να σας πω;

Καμένη γη, άρατος και τρισκατάρατος, λέξεις που έχουν παγιδευτεί μέσα στις λαϊκές εκφράσεις οι οποίες όμως κρύβουν την αλήθεια.
Άρατος σημαίνει αγύριστος, και τρισκατάρατος, τρείς φορές στον αγύριστο. Σίγουρα θα έχετε ακούσει καμιά γειτόνισσα να στέλνει κάποιον στον αγύριστο.
Άρατο ονόμαζαν οι αρχαίοι Έλληνες τον πλανήτη Άρη. Με λίγα λόγια «Γη στην οποία δεν μπορούμε να γυρίσουμε».

Πάμε αν θέλετε και στην γλώσσα των Βαβυλωνίων. «Ιάμπεσο» λέγανε και συνεχίζουν ακόμα και σήμερα οι απόγονοί τους να ονομάζουν την «στεγνή γη».
Το περίεργο φίλε Helios2012 είναι ότι ο «Ιάμπεσο» έχει αριθμητική αξία (στην αραβική γλώσσα) 81, με λίγα λόγια ολοκλήρωσε την ανάπτυξη των τριγώνων του μέσα στον «Χρόνο» και τελικά έχει απομείνει μόνος με τις τρείς (ΙΙΙ) βασικές και αναλλοίωτες μονάδες του (3). Με λίγα λόγια 3+81=84, ολοκληρωμένο αιθερικό ταξίδι με την «Μερκάμπα» του ή αν θες με την «Αργώ» του. Όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με μεταφυσικά παραμύθια και θρησκείες.
Αστροφυσική είναι όλα φίλοι μου. Ναι, ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ!!!


Terity, σχετικά με αυτό που με ρωτάς, σου απαντώ λακωνικά: «Η δεκάδα χωρίζεται σε εξάδα και τετράδα. Τρεις φορές το 4 μας κάνει 444. Βγάζεις άκρη;
Αν δυσκολεύεσαι μπες στην «ΙETZIRA» όπου το «Ι» ισοδυναμεί με το 10 της δημιουργίας. Στις εγκυκλοπαίδειες το γράφουν παραπλανητικά «Yetzira».


(9) του (1) σήμερα.

(10) και ο ΛουκάςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/01/2009, 13:41:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde
Ακριβώς, είναι γειτονιά... θα ήταν καλό βέβαια να πεις τι πιστεύεις οτι περνάει απο τις πύλες(αλλιώς γιατι υπάρχουνε?).

"Όγκας Αθηνάς" λέγανε τον παλιό καιρό τις Ωγύγιες Πύλες.
Στίβο θέλεις καλέ μου και εκλεκτέ φίλε; βάλε σπάικς και φύγαμε.

Λέω να βάλουμε και μιά "Μαγδαληνή" να μας .... ενισχύσει το ενδιαφέρον

quote:
Dr Jekyll Mr Hyde
τώρα αν αφορά "οντα" γενικώς.. το πράμα για μένα θα γινόταν πιο ενδιαφέρον..

Ποιό πράμα;


Ο Ερίωπας έχει πάλι κέφια σήμερα

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/01/2009, 13:49:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
helios2012
Έχουμε κανά τετράεδρο αστέρι οδηγό μας?

Κάτι του λείπει;


ΛουκάςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 51 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.15625
Maintained by Digital Alchemy