ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 17
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
steelspring
Πλήρες Μέλος

Austria
829 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/08/2004, 04:23:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους steelspring  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Άραγε να έχει μελετήσει ο προλαλήσας εραστής της πνευματοκρατίας π.χ. ΚΑΙ τους Ίωνες φιλόσοφους όταν μέμφεται όσους «..δήθεν πιστεύουν στο Ελληνικό πνεύμα», ή του αρκούνε ως δεκανίκια της επιχειρηματολογίας που προτάσσει οι απόψεις του Πλάτων περί «ψυχής», ως έκφραση του συνόλου των Ελλήνων φιλοσόφων?


Κύριοι.
Η επιχειρηματολογία δεν έχει ανάγκη απο πνευματικούς σπόνσορες.
Ούτε απο forums.
H "Έκφραση" των Ελλήνων φιλοσόφων δεν αφορά αυτό το φόρουμ.
Αντίθετα μάλιστα ,, είναι πολύ μακρυά απο επικοινωνιακά παχνίδια τύπου "εσοτερικα" , κατι που ισοδυναμεί με Μυλωνά, Σαμίου, και Λυριντζή-Οικονόμου.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

steelspring
Πλήρες Μέλος

Austria
829 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/08/2004, 09:32:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους steelspring  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
gege anyone?


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Schwabe
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5715 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/08/2004, 17:23:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
athakandr:
«Schwabe χαίρομαι που σε ξανακούω και ελπίζω να ξεκουράστηκες στις διακοπές σου, αλλά δεν μελέτησες καλά βλέπω και μάλλον έχεις ξεχάσει τις απόψεις κάποιων από τους Ίωνες φιλόσοφους.»

Να σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια φίλτατε, και όντως πέρασα καλά, και εύχομαι το ίδιο και για του λόγου σου. Για να δούμε τώρα όμως τι και ποιος «ξέχασε» τελικά ath.

athakandr:
«Να σου φρεσκάρω λοιπόν λίγο την μνήμη υπενθυμίζοντας ότι ο Ηράκλειτος θεωρώντας τη φωτιά ως γνωστό ως αρχή του κόσμου θεωρεί και την ψυχή ως ασώματη και την διαχωρίζει από την 'ύλη'.»

Αυτό δεν είναι «φρεσκάρισμα» φίλτατε αλλά…..άγαρμπη οικειοποίηση! Δεν έχουνε ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ τα όσα προσωπικά ερμηνεύεις με τα όσα εννοεί και γράφει αυτός ο ΕΝΙΣΤΗΣ-ΠΑΝΘΕΪΣΤΗΣ φιλόσοφος. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ!

Και για να αντιληφθούνε οι αναγνώστες μας καλύτερα το πόσο απέχει ο Ηράκλειτος από τους «Θεούς» και τις «ψυχές» που θέλεις να του προσάψεις, ας δούμε μια σχετική διατύπωση του:

«Τι εστί Θεός? Άνθρωπος αθάνατος.»
«Τι εστί άνθρωπος? Θεός θνητός.»

Λοιπόν φίλτατε? Μήπως θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί όταν «ερμηνεύουμε» έναν φιλόσοφο που μάχεται μέσα από τα γραπτά του τα δεινά του δυϊσμού?

Και κλείνοντας το θέμα των «Θεών», καλά θα κάνεις να θυμηθείς τα όσα ο ίδιος λέει για τους θεούς και τα αντικείμενα λατρείας τους, μη ξεχνώντας πως όταν ανακαλούμε στην σκέψη μας αυτόν τον Μέγα Σοφό Άνδρα μιλάμε ουσιαστικά για τον πατέρα της διαλεκτικής του Γίγνεσθαι και όχι κανέναν μεταπράτη μεταθανάτιων παραδείσων.

Και τι μας λέει π.χ. για τον ανθρωπομορφισμό της ολύμπιας θρησκείας: (κατ’επέκταση και για τους πιστούς των Αβρααμικών-προσωπικών Θεών) «προσεύχονται στα αγάλματα σαν να ήθελε κάποιος να κουβεντιάσει με τα σπίτια, αγνοώντας την αληθινή φύση των Θεών και των ηρώων».
Βλέπουμε λοιπόν τον Ηράκλειτο, όπως επίσης και τον Ξενοφάνη, να γελοιοποιεί τον ανθρωπομορφισμό της θρησκείας θεωρώντας την προσευχή προς τα αγάλματα σαν μια κουβέντα με….τα τούβλα! (κτήρια)

Αυτός είναι λοιπόν ath ο Ηράκλειτος που κατά την γνώμη σου «διαχώρισε την ψυχή από την ύλη» ή κάποιος άλλος??

Προκειμένου όμως να ξεκαθαρίσουμε αυτή την «ύλη» που εσφαλμένα αντιλαμβάνεσαι στα λόγια του ΕΝΙΣΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ, και για να αποφεύγονται παρερμηνείες, όταν μιλάμε για «Ύλη» δεν ορίζεται με την σημερινή επιστημονική έννοια, αλλά αποτελεί μια μορφή κοσμικής ύλης. Το νερό, ο αέρας είτε άλλο στοιχείο είναι κατά τους Προσωκρατικούς φιλοσόφους συνυφασμένο με την ζωή, ΤΗΝ ΨΥΧΗ (=ψύχω -φυσώ- αναπνέω- άρα ζω), και τη δύναμη της φύσεως που κινεί τα πάντα (φύεσθαι).

Και κάνω αυτή τη διευκρίνηση διότι διακρίνω –ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ- μια τάση σύγχυσης στα όσα γράφεις περί «ύλης» και υλιστών. Με λίγα λόγια, ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Η ΨΥΧΗ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΥΛΗ»?

ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ φίλτατε ath και τζάμπα μην κουράζεσε.

athakandr:
«Όσο για τον Αριστοτέλη τον οποίο ίσως έχεις διαβάσει αλλά δεν έχεις κατανοήσει..»

Γεια σου ρε ΑΘΑΝΑΤΕ ATHAKANDR! Και εκεί που άρχισα να ανησυχώ γιατί «έριξες στροφές»……. Πάντως, και για να σου απαλύνω την ανησυχία, σίγουρα έμαθα περισσότερα από ότι εσύ για τις……«ψυχές» του Ηράκλειτου!

athakandr:
«…μπορεί να φαίνεται με μια πρώτη ματιά υλιστής καταπολεμώντας απόψεις του Πλάτωνος αλλά σε τελική ανάλυση δέχεται μία 'θεότητα' ως καθαρή ενέργεια σαν τον κυριάρχο του κόσμου. Ο δυισμός του Αριστοτέλη είναι καθαρός και όταν μιλά πως το σύμπαν χωρίζεται σε γήινο και ουράνιο.»

Άχ αυτή σας η άσβεστη ελπίδα για την «τεκμηρίωση» της (άφαντης!) ψυχής, άχ! Με λίγα λόγια: ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.

Ο Αριστοτέλης, πόσο μάλλον δε ο ΕΝΙΣΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ, δεν βαρύνεται με τις απολυτοποιήσεις της καταφατικής θεολογίας του μεσαιωνικού δογματισμού φίλτατε, καθώς είναι γνωστό ΠΟΥ τελικά θέλεις να το πας το θέμα. Το Αριστοτελικό «πρώτον Κινούν Ακίνητον» δεν έχασε ποτέ την υπερβατικότητα του και ο Θεός της Αριστοτελικής μεταφυσικής ΔΕΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΦΑΤΙΚΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΘΕΟ των προσωκρατικών μυστών, του Σωκράτη και του Πλάτωνα.

Σε σχέση δε με την «ψυχή», και κατά πόσο μπορεί ο Αριστοτέλης να ενταχθεί εις τους δυϊστες που υπονοείς, ξαναδιάβασε τα παρακάτω του Αριστοτέλη και σύγκρινε τα με εκπροσώπους της πνευματοκρατίας.

«Η ψυχή εστίν εντελέχεια η πρώτη σώματος φυσικού δυνάμει ζωήν έχοντος. Τούτο δε, αν η οργανικόν» Δηλαδή, η ψυχή είναι η πρώτη εντελέχεια φυσικού σώματος, που έχει δυνάμει ζωή και κάθε τέτοιο είναι οργανικό.

Η «ψυχή» λοιπόν, αυτή η….αιώνια καραμέλα των εραστών του αστήρικτου δυϊσμού, σαν ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, γεννιέται και χάνεται με το σώμα κατά τον Αριστοτέλη! (Β 412 α27).

Λοιπόν ath? Ξέρεις πολλούς τέτοιους πνευματοκράτες??


athakandr:
«Και τέλος επειδή πάλι φόρεσες τις ιουδαϊκές σου παρωπίδες…»

Μπορεί φίλτατε εγώ να φόρεσα όπως λες ξανά τις ιουδαϊκές παρωπίδες, αλλά θυμήσου πως εσύ δεν έβγαλες ποτέ σου τους μεγεθυντικούς φακούς της ιουδαϊκής εσχατολογίας. Η άλλαξες δόγμα?

athakandr:
«Γιατί είναι αλήθεια πως ο Πλάτων αναφέρει και έτσι είναι πως όλες οι μορφές αθεϊσμού είναι πλαστές και απαράδεκτες. Ο άθεος --λέει ο Πλάτων-- έχει ανάγκη διαφωτίσεως και αν αυτο δεν είναι εφικτό, εξαφανίσεως!»

Ας σε βοηθήσω λοιπόν να το καταλάβεις φίλτατε athkandr:

Η Άπειρη ουσία του Σύμπαντος ( σε χώρο και σε χρόνο) είναι και η έννοια που δίνουμε στο «Θεό» ή στον «Αρχιτέκτονα» καθώς και στο «Θείον». Η ταυτότητα είναι προφανής λοιπόν.

Με άλλα λόγια, εάν ξεφύγεις από τον ερμητικά κλειστό ορίζοντα του μεσσιανισμού και ταυτίσεις τη Κοσμολογία με τη Θεολογία, και δεν εκφέρεις τον θεό ως προσωποποιημένη ιδέα (ουσιαστικό-υποκείμενο), αλλά απλά ως επίθετο του Απείρου (=Θείον) τότε έχεις την ορθή ερμηνεία.

Επομένως, και όπως αντιλαμβάνεσαι, δεν θα βρεις τον «άθεο» στους κόλπους των αναζητητών αλλά σε όσους θεωρούν πως κατέχουνε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

ΑΘΕΟΣ λοιπόν, αλλά και ζηλωτής της αθεΐας, είναι εκείνος που αρκείται μακάριος στην πίστη ενός παραδοσιακού Θεού-μύθου κάποιας από τις πολλές θρησκείες (όπως και αυτές του Αβρααμισμού), δείχνοντας ασέβεια προς το συμπαντικό Θείον που όλοι αγνοούμε.

Ελπίζω να κατανοείς σε πόσο θολά νερά ψαρεύεις……..

athakandr:
«Επίσης άσε τον κόσμο να πιστεύει ότι νομίζει και άσε τους λαϊκισμούς και τις απλοποιήσεις, που βλέπω πως παραθέτεις και σε άλλα fora.»

Λυπάμαι που δεν λαμβάνεις φίλτατε τις επιδοκιμασίες που θα’θελες, αλλά εάν αναζητάς «συνοδοιπόρους»στις ετσιθελικές σου αναλύσεις μάλλον λάθος στόχευσες. Sorry!

athakandr:
«Αν νομίζεις πως με την πλύση εγκεφάλου θα καταφέρεις κάτι τουλάχιστον όσο αφορά εμένα πλανάσαι οικτρά.»

Και……….άλλη??????

athakandr:
«Δεν ξέρω που διαβάζεις όλα αυτά που γράφεις ή ποιοι σου τα 'σφυρίζουν'….»

Έξ……….αποκαλύψεως!!!!!!!

athakandr:
«ΥΓ. Ούτε εγώ όσα αναφέρω τα αναφέρω με υποτιμητικό τρόπο, απλώς κι εγώ αναφέρω τα πράγματα ως έχουνε!»

Χαίρομαι λοιπόν. Ας διατηρήσουμε τότε αυτή τη συμφωνία μας ath!!


Ο θρησκευτικός αποχρωματισμός είναι μια επίπονη διεργασία που κρατάει συχνά μια ολάκερη ζωή……….

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

apistefta omorfos
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
73 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/08/2004, 18:02:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους apistefta omorfos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
SCHWABE,ATHAKANDR,STEELSPRING
ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΑΣ,ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
ΑΛΛΑ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Schwabe
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5715 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/08/2004, 00:05:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σωστό φίλε μου!

Αλλά να, αυτή η επιμονή ορισμένων, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝΕ, σε παρασύρει γαμ…!!!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Kaizer
Μέλος 2ης Βαθμίδας


251 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/08/2004, 01:03:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Kaizer  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Παρότι η συζήτηση μεταξύ των μελών είναι αρκετά ενδιαφέρουσα κατα τη γνώμη μου ξεφεύγει απο το θέμα και μάλιστα πολύ. Συχνά μάλιστα αναλώνεται σε ανούσιες λεκτικές αντιδικίες μεταξύ των συμετεχοντων που όχι μόνο δεν προσφέρουν τίποτα στο θέμα αλλα αντίθετα γηπεδοποιούν τη συζήτηση ρίχνοντας πολύ το επίπεδο της! Αν και νέο μέλος, έχω διαβάσει αρκετά απο τα διάφορα topics και έχω καταλήξει στο συμπέρασμα οτι πολλά θέματα ξεφεύγουν τελείως απο αυτό που προορίζονταν αρχικά και συχνά τα topics γίνονται απλά το πεδίο της σύγκρουσης μεταξύ διαφόρων μελών που έχουν τσακωθεί σε άλλα άσχετα topics! Προτείνω λοιπόν τη δημιουργία ενός topic στο οποίο όλα τα μέλη θα λύνουν τις προσωπικές τους διαφορές ! Προς Θεού, δεν είμαι κατά του διαλόγου, και βέβαια δεν πιστεύω πως είμαστε εδώ για να συμφωνούμε, αλλα για να διαφωνούμε αφου είναι οι διαφωνίες που τροφοδοτούν το διάλογο! ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΟς ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ!!! Επίσης, αν και δεν είναι κακό καμιά φορά να διευρήνουμε το θέμα, νομίζω πως αυτό καμιά φορά παραγίνεται με αποτέλεσμα να ξεχνάμε το θέμα του topic. Λοιπόν... Θέμα αυτού του topic ειναι ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(και όχι ο ΑΛ.ΕΞ.ΑΝΔΡΟΣ Ω!ΜΕΓΑ.Σ). Επίτέλους ας δίξουμε λίγο σεβασμό στον μέγιστο των Ελλήνων(που,αν παρακολουθούσε απο κει που είναι το ταπεινό μας forum θα γελούσε μαζί μας)! Που θέλω να καταλήξω? Ας κάνουμε μια καινούργια αρχή και για όνομα του Θεού( η των θεών, ανάλογα ότι πιστεύει κανείς) ΑΣ ΕΠΙΣΤΡΈΨΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ!!!!!size=6]

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Zadok
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Kiribati
4489 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/08/2004, 01:50:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Zadok  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Zadok  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλώς ήλθες, Kaizer, στο esoterica!

quote:
Προτείνω λοιπόν τη δημιουργία ενός topic στο οποίο όλα τα μέλη θα λύνουν τις προσωπικές τους διαφορές !

Υπάρχουν κι απ' αυτά (πληθυντικός αριθμός), αν και δεν έχουν δείξει ν' αποδίδουν μέχρι στιγμής τουλάχιστον.
Ίσως δεν έτυχε να τα συναντήσεις ακόμα.

quote:
Θέμα αυτού του topic ειναι ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(και όχι ο ΑΛ.ΕΞ.ΑΝΔΡΟΣ Ω!ΜΕΓΑ.Σ)

Όχι, φίλε μου, κάνεις λάθος. Η δημιουργός, εν προκειμένω, του τόπικ το ονόμασε "ΑΛ.ΕΞ.ΑΝΔΡΟΣ Ω!ΜΕΓΑ.Σ" και είναι δικαίωμά της να καθορίζει την πορεία αυτής της συζήτησης.

Αν εσύ θέλεις να γράψεις για κάτι άλλο, το οποίο είναι και δικαίωμά σου, μπορείς να οργανώσεις μία άλλη συζήτηση και να σεβαστείς την παρούσα.

multi - persona

"Virtus Junxit Mors Non Separabit"(Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 22/08/2004 01:51:54Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

athakandr
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
536 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/08/2004, 03:15:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους athakandr  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Σωστό φίλε μου!

Αλλά να, αυτή η επιμονή ορισμένων, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝΕ, σε παρασύρει γαμ…!!!Το άλλο με τον Τοτό ... το ξέρετε;

ath.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

steelspring
Πλήρες Μέλος

Austria
829 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/08/2004, 03:14:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους steelspring  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Υπάρχουν κι απ' αυτά (πληθυντικός αριθμός), αν και δεν έχουν δείξει ν' αποδίδουν μέχρι στιγμής τουλάχιστον.
Ίσως δεν έτυχε να τα συναντήσεις ακόμα.


Zadok , προφανώς εννοείς όλα τα τόπικ που ανοίχτηκαν (πληθυντικός αριθμός )σχετικά με την προσωπικότητα του Μ.Αλέξανδρου.
Όλα αυτά όμως κλειδώθηκαν και εξαφανίστηκαν παραδόξως ένα-ένα.
Ο ωμέγας δεν κλείνει με τίποτα όμως.......


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Zadok
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Kiribati
4489 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/08/2004, 05:25:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Zadok  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Zadok  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Προφανώς δεν εννοούσα αυτό.

Αν θέλεις, ξαναδιάβασε όλο το ποστ και νομίζω ότι θα καταλάβεις.

Σχετικά με τα τόπικς του Αλέξανδρου που λες, δεν το έχω ερευνήσει, γιατί δε με ενδιέφερε.
Δεν καταλαβαίνω πού είναι το παράδοξο πάντως.
Εδώ μέσα υπάρχουν πάρα πολλά διπλά και τριπλά θέματα και κάποια άλλα κλειδώνονται πάρ' αυτα.
Δε σε είδα το ίδιο εύθικτο.

multi - persona

"Virtus Junxit Mors Non Separabit"(Whom virtue unites, death will not separate)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
steelspring
Πλήρες Μέλος

Austria
829 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/08/2004, 23:21:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους steelspring  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
..δεν το έχω ερευνήσει, γιατί δε με ενδιέφερε...

Έτσι εξηγείται.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Zadok
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Kiribati
4489 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/08/2004, 23:35:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Zadok  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Zadok  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Έτσι εξηγείται.

Επίσης.


multi - persona

"Virtus Junxit Mors Non Separabit"(Whom virtue unites, death will not separate)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
steelsummer
Νέο Μέλος

Austria
27 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/09/2004, 04:52:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους steelsummer  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Όταν οι εσωτεριστάδες ανακαλύπτουν ξαφνικά τον Αλέξανδρο σπεύδουν να τον μετονομάσουν σε κάτι που είναι στα δικά τους μέτρα και σταθμά.
Αν ήταν τίμιοι θα έπρεπε να τον κατηγορήσουν για σύσταση στρατιωτικών μονάδων και προδοσία κατά της παγκοσμιότητας που ήθελαν να επιβάλλουν οι Πέρσες τότε.
Η Ανατολολατρεία δεν γνωρίζει όρια. Θεώρησε μάλιστα και τον Σωκράτη , τον μεγάλο βετεράνο πολεμιστή των ιδεών της πατρίδας του και της πολυαγαπημένης του Αθηναικής δημοκρατίας σαν έναν ποταπό διεθνιστή .
Ήμαρτον Θεοί!!!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/09/2004, 17:51:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5292 Μηνύματα Posted - 03/01/2003 : 14:36:39

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ 6 ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΔΙΠΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ+ΤΗ ΖΩΗ+ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ... ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ 'ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ'...


http://sangha.net/messengers/alexander/life.htm
................

ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΙΔΕΑ !
ΑΤΜΑ

*ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΓΡΑΦΤΕΙ.....*


Edited by - ΑΤΜΑ on 11/10/2003 23:59:22

~_~

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5292 Μηνύματα Posted - 04/01/2003 : 22:44:30

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΜΟΥ...
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΜΙΑΣ 'ΑΛΛΗΣ' ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ,ΘΑ'ΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΟΧΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ,ΑΛΛΑ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ...
ΕΝΑΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ.
ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΒΙΟΣ ,ΕΝΑΣ ΕΠΙΠΟΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ.ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΤΑ 'ΘΕΙΑ',
ΤΑ ΚΑΒΕΙΡΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ,Η ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ(Η ΠΗΓΗ)
...ΑΚΟΜΗ +ΓΙΑΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΙΛΟΣ ΕΝΑΣ ΥΙΟΣ,ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΑΥΤΟ...
ΤΕΤΟΙΑ +ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ...
ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ
ΕΥΧΕΣ ΕΙΡΗΝΗΣ,ΑΤΜΑ

*ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΓΡΑΦΤΕΙ.....*

Edited by - ΑΤΜΑ on 04/01/2003 22:46:16


~_~

Kelsos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2068 Μηνύματα Posted - 05/01/2003 : 20:27:50

Γεία σου φίλη 'Ατμα...

Λοιπόν, απ'ότι κατάλβα (μιάς και είμαι λιγάκι αργόστροφος) ΔΕΝ θέλεις να μιλήσουμε για τα περι Αλέξανδρου του Μακεδώνα απο την ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ πλευρά των πραγμάτων...

Με βρίσκεις σύμφωνο λοιπόν και θα σου φανερώσω κάποιες σκέψεις μου.

Είναι απορίας άξιο να απαντηθεί το ερώτημα, ΓΙΑΤΙ ο Αλέξανδρος, ο ΜΥΗΜΕΝΟΣ στα ΥΨΙΣΤΑ Καβείρια Μυστήρια, ήθελε να φτάσει στην Ινδία...
Εάν γνωρίζεις, εκεί ΔΕΝ καταφερε να φτάσει...
'Εμεινε στον Ινδό ποταμό...

Εκεί απόκτησε έναν δάσκαλο, τον ΚΑΛΑΝΟ ο οποίος τον ακολούθησε μέχρι την Περσία, διδάσκοντάς των. Απο τον οποίον ΜΑΛΛΟΝ διδάχθηκε πολλά απο τα Μυστήρια των Βραχμάνων...
Κατα τη ταπεινή μου άποψη, απο αυτόν ΕΜΑΘΕ την αξία της ζωής, όταν στα Σούσα της Περσίας ξαφνηκά πήδησε στην πυρά των νεκρών χωρίς να δείχνει ίχνος πόνου!!!

Ποιά ήταν εκείνη η ΕΜΟΝΗ να φτάσει στην Ινδία;;;
Τι ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ σκοπό ήθελε να πετύχει;;;
Είχε ΞΑΝΠΕΡΑΣΕΙ απο εκείνα τα άγια μέρη σε παλαιότερες σαρκώσεις του;;;

Και πάλι η δολοφονία απο τα ίδια του τα χέρια, του ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ τι μας λέει;;;

Για την ομοφυλική ή όχι ερωτική του προτίμηση, παίζει ρόλο;;;
Και αν παίζει, τι ρόλο παίζει, θετικό ή αρρνητικό;;;

Κέλσος ο Φιλαλήθης


ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5292 Μηνύματα Posted - 05/01/2003 : 23:06:21

ΦΙΛΕ ΚΕΛΣΟ ,ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ,ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΡΡΩΤΙΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ(ΙΣΩΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΓΟΡΓΟΝΑΣ...)
ΑΚΟΜΗ +ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΩ...
ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...
ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΝΩ!(ΑΝΑΡΡΩΤΙΟΜΟΥΝ ΜΑ ΔΕΝ ΕΨΑΞΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΩ!)

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ,ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑΝ ΕΝΑΡΞΗ...
...ΝΑ ΜΑΘΩ,ΟΣΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ...
... ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ...ΘΑ'ΛΕΓΑ ΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ...ΙΣΩΣ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΨΗΛΑ- +ΣΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΑΚΡΥΑ...(ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗ ΘΕΩΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 'Η ΤΟΥ ΕΧΕΙΝ...)
ΑΝ ΘΕΩΡΗΣΩ ΠΩΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ, ΤΟΤΕ ,ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΩ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΑ+ΚΑΤΑΚΤΟΥΣΕ ΩΣ ΑΝΔΡΑΣ...

ΩΡΑΙΑ ...

*ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΓΡΑΦΤΕΙ

aum mani padme hum
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/09/2004, 19:21:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Προς Schwabe, athakandr και λοιπούς:

Διαβάζοντας τα τελευταία σας μηνύματα αναρωτιέμαι:

Μήπως αυτή η συζήτηση περί Ψυχής, δυισμού-μονισμού δεν ανήκει σε αυτό το topic;

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"Νamaste...
-Επαναπροσδιορισμου συνεχεια-

...Θα διαφωνησω Τρισμεγιστε--ελαχιστες ,το εκανα αυτο:)-ακριβως εδω επρεπε να γραφουν.

Το θεμα ποιο ειναι;

"Α"ΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο "Ω"ΜΕΓΑΣ//

ο Ελληνας=1

ο Ιησους+
ο Αλεξανδρος=2

--ΠΩΣ ΣΥΥΓΚΡΙΝΟΜΕΝΟΙ; ΩΣ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ~ ΟΧΙ ΩΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ"--

(χριστιανοεβραιος- εθνικος=ενα "προσοδοφορο διδυμο" δε λεω!
αλλα Εξωτερικα!
ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ
ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΕΣ-(ΟΠΟΙΕΣ)ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ.
ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΤΗ ΣΤΑΥΡΩΣΗ + ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Ν' ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝ.
ΕΝΑΣ! + ΟΧΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΤΑΙΗ ΥΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΩΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΔΑ.. ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΤΩΝ ΚΗΘΥΡΩΝ..
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΑΧΩΡΗΤΗΣ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΖΟΡΜΠΑΙΚΗ...ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ"...ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΣΗΣ...:)


ΕΡΡΩΣΘΕ!

--ΜΟΝΑΧΑ ΤΟΤΕ--ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΩΝ-- ΤΟ ΕΝΑ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ..ΔΥΟ:(--


---

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΔΩΤΕΣ..
ΤΟ ΕΨΙΛΟΝ (ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ...ΕΙΝΑΙ Η
ΔΟΜΗ, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ --ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΑΡΜΟΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΥ ...ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ "ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΑ"....aum mani padme hum
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Kelsos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2081 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/09/2004, 09:04:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Kelsos  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

quote:

quote:

Προς Schwabe, athakandr και λοιπούς:

Διαβάζοντας τα τελευταία σας μηνύματα αναρωτιέμαι:

Μήπως αυτή η συζήτηση περί Ψυχής, δυισμού-μονισμού δεν ανήκει σε αυτό το topic;

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"


Νamaste...
-Επαναπροσδιορισμου συνεχεια-

...Θα διαφωνησω Τρισμεγιστε--ελαχιστες ,το εκανα αυτο:)-ακριβως εδω επρεπε να γραφουν.

Το θεμα ποιο ειναι;

"Α"ΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο "Ω"ΜΕΓΑΣ//

ο Ελληνας=1

ο Ιησους+
ο Αλεξανδρος=2

--ΠΩΣ ΣΥΥΓΚΡΙΝΟΜΕΝΟΙ; ΩΣ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ~ ΟΧΙ ΩΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ"--

(χριστιανοεβραιος- εθνικος=ενα "προσοδοφορο διδυμο" δε λεω!
αλλα Εξωτερικα!
ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ
ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΕΣ-(ΟΠΟΙΕΣ)ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ.
ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΤΗ ΣΤΑΥΡΩΣΗ + ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Ν' ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝ.
ΕΝΑΣ! + ΟΧΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΤΑΙΗ ΥΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΩΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΔΑ.. ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΤΩΝ ΚΗΘΥΡΩΝ..
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΑΧΩΡΗΤΗΣ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΖΟΡΜΠΑΙΚΗ...ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ"...ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΣΗΣ...:)


ΕΡΡΩΣΘΕ!

--ΜΟΝΑΧΑ ΤΟΤΕ--ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΩΝ-- ΤΟ ΕΝΑ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ..ΔΥΟ:(--


---

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΔΩΤΕΣ..
ΤΟ ΕΨΙΛΟΝ (ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ...ΕΙΝΑΙ Η
ΔΟΜΗ, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ --ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΑΡΜΟΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΥ ...ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ "ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΑ"....

aum mani padme hum


Την καλημέρα μου σε όλους...

Αγαπητή μου Ατμα, απο τη μεριά μου ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ (όπως σε πάρα πολλά θέματα ΑΝ ΟΧΙ σε όλα) με το αγαπητό Τρισμέγιστο...
Αρα θα διαφωνήσω μαζί σου...

Τα παραπάνω μέλη, όπως και τα πρόσφατα διπλοεγγραμένα (βλέπε Steelsprind ή Steelsummer) ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ αυτό που εσύ είχες εξαρχής θέση ως θεμέλιο λίθο στο παρόν τόπικ...

Ας ΜΗΝ καταστρέψουμε μόνοι ΜΑΣ αυτό το παραγματικά ΑΞΙΟΛΟΓΟ τόπικ...
Τα διάφορα ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΑΣ ΛΟΓΙΚΗΣ βλέπεις πόσο έχουν ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ τα υπόλοιπα τόπικς...

Και αυτό γίνεται ΑΚΡΙΒΩΣ γιατί ΜΟΝΟ με την Αριστοτέλεια Λογική, ΤΑ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡEΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ...
Και αυτό ΕΣΥ το γνωρίζεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...

Ας μείνουμε ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ και ας συνεχίσουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ το ταξίδι που εσύ ξεκίνησες 1,5 χρόνο τώρα...
Και να θυμάσαι πώς ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΤΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΓΥΜΝΟΣ...
Αναλογίσου τα αγαπημένη φίλη...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/09/2004, 02:25:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Αγαπητή μου Ατμα, απο τη μεριά μου ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ* (όπως σε πάρα πολλά θέματα ΑΝ ΟΧΙ σε όλα) με το αγαπητό Τρισμέγιστο...
Αρα θα διαφωνήσω* μαζί σου...

---*τακαταφεραααααα...---


λυπαμαι που δεν καταλαβες..
δενμιλω για το υποκειμενο που ηρθε με σκοπο να καταστρεψει το θεμα--αν ειναι ετσι//το καταστρεφω μοναχη μου-εγω το γεννησα-

δεν εγραψα για τουτον !
εγραψα για τους συνομιλητες στους οποιους απευθυνεται ο τρισμεγιστος..
διαβασε παλι σε παρακαλω τι εγραψα...
χωρις να λαμβανεις υποψιν "την παραταση- με το ζορι-των εποχων"...

Θεωρω οτι οι αποψεις "περι ψυχης" αφορουν αμεσα το θεμα//
εγω τις θεωρω εννοω//
εφοσον για "την ψυχη του Ελληνα "ανοιξα το παρον τοπικ..!
Για τουτο προσφεραν τις αποψεις του οι αγαπητοι συνταξιωτες.
Δεν μ'ενδιαφερει αν διαφωνουν 'η συμφωνουν//
--the point is..that....--
εστω πως εχουμε εναν εγκεφαλο... -
εχοντας στο ενα ημισφαιριο...τον
αλεξανδρο...
+ στην αλλη τον ιησου...

-αντε να αφησουμε την ψυχη....--

σαν εναρμονιστει τουτο το διπολο...τοτε θα υπαρξει το επομενο...

μεταξυ ψυχης και...

----δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνουνε με την αποψη μου
οσοι ερχονται στο παρον θεμα/και το γνωριζεις καλα αυτο...
πως αυτο που θελαμε εξαρχης..ηταν να υπαρχει μια ροη σεβομενη το σκεπτικο του τοπικ...("εναρμονηση του ελληνα"..)
αν μας το επιτρεπουν δηλαδη επειδη τεθηκε και θεμα ελευθεριας ...:(
--τη δικη μου παντως ,δεν τη διαπραγματευομαι.---

Ειτε λοιπον συμφωνουμε,ειτε οχι...--αλλα κοσμια!-

δεν θελω να συνεχισω σε αυτο το "σκοπο"+σταματω επειδη το επανελαβα περι του εναμισυ χρονου/οποιος θελει πραττει το αυτο.------


--μηπως επειδη ειπα το απαγορευμενο γραμμα;...-Ε------>>ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΑΡΜΟΝΗΣΗ /ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ/ΕΙΝΑΙ "ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ"--Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ Η ΠΕΙΡΑ ΜΟΥ ..ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΕΤΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΘΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ/ΘΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΕΣ/ΘΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΘΑ ΜΑΘΩ...
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΜΟΝΗΣΗ...

...ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ../ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ" ΟΧΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ... ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.../ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΑ ΑΣΤΟΧΑ+ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΑ -ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ....:(--

ΕΡΡΩΣΘΕ!---ΤΟ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ-

--ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΦΙΛΕ.--
aum mani padme hum
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
steelsummer
Νέο Μέλος

Austria
27 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/09/2004, 03:03:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους steelsummer  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Τα παραπάνω μέλη, όπως και τα πρόσφατα διπλοεγγραμένα (βλέπε Steelsprind ή Steelsummer) ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ αυτό που εσύ είχες εξαρχής θέση ως θεμέλιο λίθο στο παρόν τόπικ...


O Θεμέλιος λίθος του φόρουμ μετράει καλέ μου χοιροτόκε Κέλσο.
Μα πώς δεν σε πληροφόρησε ο admin o φίλος σου οτι δεν υπάρχει πιά steelspring βρέ αγόρι μου;
Δεν σου το είπε ότι τον απενεργοποίησε;
Τι σκατά συντονισμό έχετε;
Επειδή όμως είναι δύσκολο κάποιοι να καταλάβουν , θα πώ ότι ο steelspring συνεχίζει με το όνομα steelsummer.
Πρόκειται για το ίδιο ακριβώς πρόσωπο που εξ`αφορμής της άστοχης επέμβασης του admin έδωσε την ευκαιρία στον steelspring να αλλάξει εποχή.
Μιλάτε λοιπόν ελεύθερα με τον steelspring έστω κι`αν λέγεται πλέον steelsummer.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

steelsummer
Νέο Μέλος

Austria
27 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/09/2004, 03:06:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους steelsummer  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Κατανοητόν, ή να το ξαναπώ;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

steelsummer
Νέο Μέλος

Austria
27 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/09/2004, 03:22:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους steelsummer  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
--μηπως επειδη ειπα το απαγορευμενο γραμμα;...-Ε------>>ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΑΡΜΟΝΗΣΗ /ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ/ΕΙΝΑΙ "ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ"--Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ Η ΠΕΙΡΑ ΜΟΥ ..ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΕΤΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΘΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ/ΘΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΕΣ/ΘΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΘΑ ΜΑΘΩ...
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΜΟΝΗΣΗ...

Όντως είναι περίεργα πράγματα οι ψευτιές και οι χλευασμοί.
Καί όντως είναι περίεργοι οι ψεύτες και οι χλευαστές.
Ατμα , η "βιωματική εμπειρία" που αναφέρεις είναι η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ εμπειρία.
Σε όλο το μεγαλείο της γυναικείας φύσης που κάποτε έρχεται σε αντιπαράθεση με την αντρική φύση ....
Πές μου.
Η Γυναικεία φύση είναι σεληνιακή ;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

steelsummer
Νέο Μέλος

Austria
27 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/09/2004, 03:51:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους steelsummer  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ
ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΕΣ-(ΟΠΟΙΕΣ)ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ.
ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΤΗ ΣΤΑΥΡΩΣΗ + ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Ν' ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝ.
ΕΝΑΣ! + ΟΧΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΤΑΙΗ ΥΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΩΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΔΑ.. ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΤΩΝ ΚΗΘΥΡΩΝ..
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΑΧΩΡΗΤΗΣ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΖΟΡΜΠΑΙΚΗ...ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ"...ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΣΗΣ...:)


Και εφόσον ο Έλλην κατάφερε να υπερβεί την θλιβερή υλιστική πραγματικότητα (διεθνισμός, ethnic, παγκοσμιοποίηση, σταύρωση σαν λαός, έθνος, οντότητα βιολογική και πραγματική μέσα στο πέρασμα των αιώνων με χίλιους μαρξισμούς,) είμαστε σε θέση να πούμε κάτι περισσότερο;
Καλώ όσους έχουν την υπομονή να διαβάσουν την οδύσσεια απο κάποια παλαιότερη έκδοση , έστω και τις 2 πρώτες σελίδες.
Η εμπειρία θα είναι μοναδική. Όχι τόσο για το γεγονός , αλλά για τη γλώσσα , που με τη δόνησή της παρασύρει και τον πιό δύσπιστο στην αλήθεια του Έλληνα.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ramoglou
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2211 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/09/2004, 04:22:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
η "βιωματική εμπειρία" που αναφέρεις είναι η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ εμπειρία.
Σε όλο το μεγαλείο της γυναικείας φύσης που κάποτε έρχεται σε αντιπαράθεση με την αντρική φύση ....

Επειδή εδώ δεν είναι το κατάλληλο θέμα αν θέλεις πήγαινε διάβασε τον «Ερμαφρόδιτο» που είναι πάλι θέμα που άνοιξε η ΑΤΜΑ και εκεί αν θέλεις μιλάμε για το ποια είναι η γυναικεία και ποια η αντρική φύση, πότε έρχονται σε αντιπαράθεση και πότε έρχονται σε αρμονία και τάξη.

Όσο για την γλώσσα δεν είδα κανένα να διαμαρτύρεται που την άλλαξαν και το Εύα πλέον γράφετε ‘Εβα το Αυγό γράφετε αβγό κλπ κλπ κλπ. Η αμορφωσιά σε όλο της το μεγαλείο.

Γ+Α ? Γαααα κυρία , μπράβο παιδάκια
Τ+Α ? Ταααα κυρία, μπράβο παιδάκια
Όλο μαζί ?
ΚΑΤΣΟΥΛΑ κυρία !!!!!!!!

Όταν θέλεις να τελειώσεις έναν λαό τελειώνεις τη γλώσσα του πρώτα.

Ίσως γι’ αυτό δε καταλαβαίνετε τι γράφει η ΑΤΜΑ, τι λέει ο Κέλσος, τι λέει ο συνάνθρωπος σας.

Αναθρών α όπωπε επεξήγησε ο Σωκράτης στον Κράτυλο ότι σημαίνει η λέξη άνθρωπος και ο Πλάτων αυτό έγραψε στο βιβλίο.
Ίσως σήμερα και με την τροπή που έχει πάρει η γλώσσα και παραπέρα η σκέψη να μας έγραφε ένας αντίστοιχος Πλάτων πως το «αναθρών» σημαίνει άλλα, για το όπωπε ούτε λόγος.Ο κακός λύκος
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ramoglou
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2211 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/09/2004, 04:25:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αμαλία φτιάξε την παρένθεση που λείπει από το guote μιας και εγώ δεν έχω αυτή τη δυνατότητα.


Ο κακός λύκος
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Kelsos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2081 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/09/2004, 09:54:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Kelsos  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:
Τα παραπάνω μέλη, όπως και τα πρόσφατα διπλοεγγραμένα (βλέπε Steelsprind ή Steelsummer) ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ αυτό που εσύ είχες εξαρχής θέση ως θεμέλιο λίθο στο παρόν τόπικ...


O Θεμέλιος λίθος του φόρουμ μετράει καλέ μου χοιροτόκε Κέλσο.
Μα πώς δεν σε πληροφόρησε ο admin o φίλος σου οτι δεν υπάρχει πιά steelspring βρέ αγόρι μου;
Δεν σου το είπε ότι τον απενεργοποίησε;
Τι σκατά συντονισμό έχετε;
Επειδή όμως είναι δύσκολο κάποιοι να καταλάβουν , θα πώ ότι ο steelspring συνεχίζει με το όνομα steelsummer.
Πρόκειται για το ίδιο ακριβώς πρόσωπο που εξ`αφορμής της άστοχης επέμβασης του admin έδωσε την ευκαιρία στον steelspring να αλλάξει εποχή.
Μιλάτε λοιπόν ελεύθερα με τον steelspring έστω κι`αν λέγεται πλέον steelsummer.


Mα καλά, γράφουμε για να γράφουμε;;;
Αλήθεια ΜΠΟΡΕΙΣ, δύνασαι δηλαδή με τον ατροφικό σου εγκέφαλο, να ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ;;;

Μάλλον ΟΧΙ...
ΑΡΑ:

Μετά από το πρώτο μάθημα γραμματικής του Ράμογλου, μάθημα δεύτερο από τον Κέλσο...

Όταν μικρέ μου ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΛΕΞΕΩΝ διαβάζεις το ΔΙΑΖΕΥΚΤΙΚΟ ήτα ( ή ) σημαίνει πολύ απλά ότι η ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ (ονόματα επί της προκείμενης περίπτωσης) ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ…
Παράδειγμα:
Αυτοκίνητο ή όχημα
Σπίτι ή κατοικία
Θάλασσα ή ωκεανός

Έτσι λοιπόν και με τα ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΑ…
Μεταξύ τους παράθεσα το ΔΙΑΖΕΥΚΤΙΚΟ ήτα ( ή ) ΑΚΡΙΒΩΣ για να τονικό την ΚΟΙΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ των δύο nicknames

Εάν ήθελα να μιλήσω για ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, τότε η κανόνες γραμματικής ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ μεταξύ των δύο λέξεων να τοποθετηθεί ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ “ΚΑΙ” που αυτόματα αυτό θα δήλωνε ότι ΚΑΙ το ένα πρόσωπο ΚΑΙ το άλλο πρόσωπο ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, έχουν το ίδιο ή τα ίδια χαρακτηριστικά.
Παράδειγμα:
Ο Κώστας ΚΑΙ ο Γιώργος (είναι αδέρφια)
Ο Σκύλος ΚΑΙ η Γάτα (είναι ζώα)
Οι Φίλοι ΚΑΙ οι Εχθροί (ζούνε στην ίδια πόλη)

Άρα μικρέ μου, ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ μεταξύ των δύο nicknames ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΣΑ ΤΟ ΔΙΑΖΕΥΚΤΙΚΟ ήτα ( ή ) αλλά θα τοποθετούσα τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ “ΚΑΙ”

Αυτά τα ολίγα…
Όμως επειδή κατανοώ το πάθος των μικρών παιδιών να τσακώνονται συνέχεια, ΕΑΝ έχεις και εσύ ως μικρό παιδί το ίδιο πάθος, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ας μη το κάνεις εδώ μέσα, σε αυτό το τόπικ…
Άνοιξε ΚΑΙ ΕΣΥ (όπως τόσα και τόσα παιδάκια) ένα τόπικ κάπου αλλού και εκεί λέγε και γράφε ότι θέλεις…

Την καλημέρα μου σε όλους,

Κέλσος ο Φιλαλήθης


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

steelsummer
Νέο Μέλος

Austria
27 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/09/2004, 18:36:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους steelsummer  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Τα παραπάνω μέλη, όπως και τα πρόσφατα διπλοεγγραμένα (βλέπε Steelsprind ή Steelsummer) ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ αυτό που εσύ είχες εξαρχής θέση ως θεμέλιο λίθο στο παρόν τόπικ...

1.Πόσο διπλοεγγεγραμένο θεωρείται ένα μέλος όταν ο παλιός του λογαριασμός είναι απενεργοποιημένος;
Τη λάσπη την έχεις κάτω απο τη γλώσσα σου φιλαράκο.
2. Πόσο "δόλια" θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η επιλογή του νέου nick όταν ακόμα και ένας τελείως χαζός θα καταλάβαινε για ποιό ακριβώς πρόσωπο πρόκειται .
3.Το μάθημα γραμματικής σου είναι τελείως ιλίθιο


quote:

Mα καλά, γράφουμε για να γράφουμε;;;
Αλήθεια ΜΠΟΡΕΙΣ, δύνασαι δηλαδή με τον ατροφικό σου εγκέφαλο, να ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ;;;

Μάλλον ΟΧΙ...
ΑΡΑ:

Μετά από το πρώτο μάθημα γραμματικής του Ράμογλου, μάθημα δεύτερο από τον Κέλσο...

Όταν μικρέ μου ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΛΕΞΕΩΝ διαβάζεις το ΔΙΑΖΕΥΚΤΙΚΟ ήτα ( ή ) σημαίνει πολύ απλά ότι η ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ (ονόματα επί της προκείμενης περίπτωσης) ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ…
Παράδειγμα:
Αυτοκίνητο ή όχημα
Σπίτι ή κατοικία
Θάλασσα ή ωκεανός

Έτσι λοιπόν και με τα ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΑ…
Μεταξύ τους παράθεσα το ΔΙΑΖΕΥΚΤΙΚΟ ήτα ( ή ) ΑΚΡΙΒΩΣ για να τονικό την ΚΟΙΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ των δύο nicknames

Εάν ήθελα να μιλήσω για ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, τότε η κανόνες γραμματικής ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ μεταξύ των δύο λέξεων να τοποθετηθεί ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ “ΚΑΙ” που αυτόματα αυτό θα δήλωνε ότι ΚΑΙ το ένα πρόσωπο ΚΑΙ το άλλο πρόσωπο ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, έχουν το ίδιο ή τα ίδια χαρακτηριστικά.
Παράδειγμα:
Ο Κώστας ΚΑΙ ο Γιώργος (είναι αδέρφια)
Ο Σκύλος ΚΑΙ η Γάτα (είναι ζώα)
Οι Φίλοι ΚΑΙ οι Εχθροί (ζούνε στην ίδια πόλη)

Άρα μικρέ μου, ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ μεταξύ των δύο nicknames ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΣΑ ΤΟ ΔΙΑΖΕΥΚΤΙΚΟ ήτα ( ή ) αλλά θα τοποθετούσα τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ “ΚΑΙ” …

Αυτά τα ολίγα…
Όμως επειδή κατανοώ το πάθος των μικρών παιδιών να τσακώνονται συνέχεια


Α. Κατά την Κέλσειο γραμματική λοιπόν το (ή) μπαίνει μόνο ανάμεσα σε δύο ονόματα που έχουν κοινή ταυτότητα.
Ένας άνθρωπος λοιπόν μπαίνει σε ένα pet shop για να αγοράσει χρυσόψαρα ή σκυλοτροφές.
Επομένως τα χρυσόψαρα είναι ταυτόσημα με τις σκυλοτροφές.
Β. Κατά την ίδια γραμματική αντίληψη , ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ “ΚΑΙ” αυτόματα δηλώνει ότι ΚΑΙ το ένα πρόσωπο
ΚΑΙ το άλλο πρόσωπο ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, έχουν το ίδιο ή τα ίδια χαρακτηριστικά.
Δηλαδή ο Θανάσης KAI ο γάτος του καθόταν στη βεράντα.
Αυτομάτως λοιπόν ο Θανάσης και ο γάτος ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ(πάλι καλά..) έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά!!!!!
Αυτιά , τρίχωμα, σκέψεις κλπ.

Λοιπόν Κέλσο , μήν ασχολείσαι με πράγματα που δεν καταλαβαίνεις, και σβύσε το τελευταίο μήνυμά σου μήπως
κατα τύχη το διαβάσει κανένα παιδί . Θάναι κρίμα.
Τώρα για τα αχαρακτήριστα περί ατροφικού εγκεφάλου και τα "μικρέ μου" σου τα επιστρέφω γιατι σου ταιριάζουν απόλυτα.
To απέδειξες επαρκώς.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/09/2004, 18:57:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
επιτελους παρατασδη καλοκαιριου!

Κυριοι προσοχη παρακαλω..εδω υπαρχει!
Ποιος θα το πιστευε οτι ηρθε ως εχθρος...
+ μου εδωσε ο,τι πολυτιμοτερο....θα μπορουσε:)

καλως ορισες steelsummer..μην ξεχνας "το πετραδι στο λωτο"...κατοπιν "καλοκαιρινης σοδιας" ...σου φανερωνεται....--ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ..ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ...ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...ΤΟ ΠΕΤΡΑΔΙ ΤΟΥ..ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ....ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ...Η ΑΛΙΚΗ+Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ...Η ΡΕΝΑ...Η ΜΕΛΙΝΑ.....

--ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ -ΕΚΑΣΤΟY -ΤΙΣ ΕΙΔΕΣ... ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ;--ΜΑ ΤΙ ΛΕΩ ΣΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΟΙΩΣΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ; ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΣΚΗΣΗΣ...;--
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ...ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΣΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ...ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΔΑΜΑΣΜΕΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ....ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ...!
ΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ ΑΓΗΠΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΕΩΣ;;;
ΕΧΜ...(ΠΟΥ ΝΑΙ ΠΟΥ ΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ "ΣΟΦΗΣ ΑΤΜΑ" ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ...ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΓΡΑΦΕ ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΣ ΜΑΓΟΣ ΣΤΑ ΚΙΤΑΠΙΑ ΤΟΥ...;//ΑΝΤΕ ΒΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΟΜΙΛΩ....ΠΟΥ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΕΚΕΙΝΟΥ ΜΠΛΕ ΒΙΒΛΙΟΥ ..ΗΤΑΝ ΜΙΣΟΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ..//

ΑΝΑΤΟΛΗ>>ΘΑΝΑΤΟΣ.../ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ;

ΕΧΜ....ΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ....ΝΑΙ/ΑΝ ΟΧΙ....
ΠΑΠΑΛΑ ....ΣΤΟΥ ΧΑΝΤΑΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΦΑΝΤΑ...ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ ΦΥΓΕΙ....Ο ΦΥΛΑΚΑΣ-ΟΔΗΓΟΣ...HINDI...
ΧΜ....

---ΚΑΛΩΣΗΛΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΦΡΟΝΙΜΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ..ΘΑ ΣΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ..:Ρ---

quote:
Όντως είναι περίεργα πράγματα οι ψευτιές και οι χλευασμοί.
Καί όντως είναι περίεργοι οι ψεύτες και οι χλευαστές.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ(ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΛΛΑΞΕΣ ΕΠΟΧΗ../ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΩΣ...)

--

quote:

Ατμα , η "βιωματική εμπειρία" που αναφέρεις είναι η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ εμπειρία.
Σε όλο το μεγαλείο της γυναικείας φύσης που κάποτε έρχεται σε αντιπαράθεση με την αντρική φύση ....
Πές μου.
Η Γυναικεία φύση είναι σεληνιακή ;

Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΗ /ΘΗΛΥΚΗ/ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗ/ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ...
ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ'ΘΕΛΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ;...

ΤΥΧΟΝ ..ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΩ..+ΑΝ ΘΕΛΩ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.-


---ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΜΕ +ΜΕΤΑ ΠΕΣΜΟΥ...
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΜΕ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΣΟΥ ΦΥΣΗ;...----
ΚΛΕΙΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ ΑΠΕΞΩ...
"//Σ'ΑΓΑΠΩ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΑ/Σ'ΑΓΑΠΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ...."//


Ατμα,το πετραδι στο λωτο...//R*)clickonmebabe

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

steelsummer
Νέο Μέλος

Austria
27 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/09/2004, 18:58:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους steelsummer  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Όταν θέλεις να τελειώσεις έναν λαό τελειώνεις τη γλώσσα του πρώτα.

Ράμογλου , Ο Κέλσος όσον αφορά αυτό, αγωνίζεται σκληρά.

quote:
Ίσως γι’ αυτό δε καταλαβαίνετε τι γράφει η ΑΤΜΑ, τι λέει ο Κέλσος, τι λέει ο συνάνθρωπος σας.

Ράμογλου την πέταξες την κοτσάνα.
Ο Κέλσος απέδειξε ότι είναι παντελώς άσχετος με την γλώσσα που χρησιμοποιεί.
Όσο για τα ορθογραφικά του λάθη (βλέπω πάντως κάποια βελτίωση για να είμαι και τίμιος), δεν δηλώνουν άτομο που γνωρίζει καλά τη γλώσσα και τους κανόνες της.
Πρόσεξε τι λές Ράμογλου.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/09/2004, 20:05:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΟΥΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;

ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ//ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑ ΘΕΜΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΩΝ/ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΞΕΡΕΙΣ//ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ "ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΣΩ" ΛΙΓΟ:)
//ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ "ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ" ..."ΤΕΛΕΙΑ"...//
ΧΜ!...ΚΑΤΕΥΝΑΣΤΗΚΕ Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΤΟΥ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕΙΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..!
-- ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ'ΛΕΓΕ!...
ΠΩΣ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΕΠΟΧΗΣ...ΘΑ ΑΠΕΒΑΙΝΕ..ΜΟΙΡΑΙΑ... ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΚΑΤΕΥΝΑΣΤΟΥ ... ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΙΚΟΥ... ΚΡΙΟΥ..:)---

--ΚΙ ΑΛΛΟ, ΚΙ ΑΛΛΟ...ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ....:))---clickonmebabe..
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Ramoglou
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2211 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/09/2004, 20:19:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ steelsummer .

Έχεις βαλθεί να με νουθετείς, τουλάχιστον στο παρών Topic.
Μακάρι να καταλάβαινες περί τίνος ομιλούσαν τα δύο αυτά μέλη.
Μα Φευ !

Πολλάκις σου διαφεύγει η επί της ουσίας τοποθέτηση των συνομιλητών υμών.
Μη μένεις λοιπόν στην επιφάνεια αλλά προσπάθησε να κατέλθεις στο βάθος της συνειδήσεως και εκεί προσπάθησε να κατανοήσεις.

Μη κόπτεσαι δι εμέ ……… προσέχω !

Υ.Γ. Δεν έχω "κόρη" εγώ την Μπουμπουλίνα σε νέα έκδοση έχω !


Ο κακός λύκος
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/09/2004, 01:03:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Υ.Γ. Δεν έχω "κόρη" εγώ την Μπουμπουλίνα σε νέα έκδοση έχω !

did you see me, did you see me daddy;)
--DoULikeMyNewRevolutionaryDress;)----clickonmebabe..
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 17 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.171875
Maintained by Digital Alchemy