ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
 Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο 3
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 50
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/11/2010, 01:37:26  Εμφάνιση Προφίλ
Βρε καλώς τον κορίνθιο
quote:
Πως δηλαδή σαν κι εσένα? που σου γράφω μέσα από λεξικά τι σημαίνει νόηση κι εσύ ψάχνεις για ανατροφοδοτήσεις και χιονοστιβάδες?

Έγραψα και κάτι άλλο εκτός από αυτό που κάνεις quote και κάνεις ότι δεν το είδες. Ο ορισμός που έδωσες για την νόηση περιλαμβάνει ΚΑΙ ορισμένα έξυπνα ζώα... Αλλά σαν πούστης άντρας που είσαι δεν το βλέπεις και δεν απαντάς. Επίσης ΔΕΝ είναι επιστημονικός (ανθρωπολογικός, βιολογικός) αλλά ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΚΟΣ. Δε μου δίνει ΜΕΤΡΗΣΙΜΑ μεγέθη. Ποιες επιμέρους ιδιότητες συνιστούν τη γνώση; Πώς αυτές αξιολογούνται; Η συνθετική σκέψη πχ να λύσεις ένα γρίφο είναι; Η μαθηματική ικανότητα είναι;


quote:
Απέδειξες ότι επεξεργάζονται μαθηματικά και μπορούν να προσθέτουν? Ας δω έναν γίβωνα, να λύνει ασκήσεις αριθμητικής της πρώτης δημοτικού και τι στον κόσμο!!!

Δε θέλω να πεθάνεις. Απλώς να ομολογήσεις δημοσίως ότι είσαι μαλάκας. Μέχρι και ο ελό έδωσε λινκ πάνω στο θέμα. Οι μεγάλοι πίθηκοι ΟΧΙ μόνο προσθέτουν αλλά ΚΑΙ μετράνε. Υπάρχει και αντίστοιχο βίντεο... Δεν το είδες πουλάκι μου;


quote:
Μάλιστα....ήσουν λοιπόν πριν από 100 εκ. χρόνια στη φωλιά των μυρμηγκιών και έβλεπες από πρώτο χέρι τι έκαναν.....εάν έκλεβαν δηλαδή αυγά από άλλες φυλές μυρμηγκιών όπως κάνουν σήμερα....και η απάντησή σου είναι ότι όχι τότε δεν έκλεβαν....
Εκτός και αν βρήκες κανά ημερολόγιό τους

Με τη λογική του Χριστιανού ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ έμμεση απόδειξη για γεγονός που ΔΕΝ έχει μάρτυρα δεν ισχύει. Αν ας πούμε σου σκοτώσω το παιδί και βρουν αποτυπώματά μου αλλά ΔΕΝ το είδες, εγώ είμαι αθώος έτσι; Γιατί τα ίχνη των γεγονότων είναι τόσο σαφή και οδηγούν μονοσήμαντα συμπεράσματα σε τέτοιο βαθμό όσο το να βρεις αποτυπώματα.


Η παρομοίωση αυτή είναι απολύτως επιτυχημένη. Όπως ένας αστυνομικός προσπαθεί να μαντέψει τα ακριβή γεγονότα και το δράστη ενός εγκλήματος από τα ίχνη που άφησε στον τόπο του εγκλήματος έτσι και οι γεωλόγοι, παλαιοντολόγοι, βιολόγοι κτλ προσπαθούν να μαντέψουν πώς ήταν τα γεγονότα και η ζωή εκατομμύρια χρόνια πριν...

quote:
Γιατί οι επιστημονικές δημοσιεύσεις αναφέρουν ότι δεν προσεύχονταν και δε σήκωναν τα χέρια στον ουρανό?...αν ναι να το δεχτώ.

Βρε ηλίθιε σου είπα πώς θα μπορούσε να αποδειχθεί κάτι τέτοιο. Αν υπήρχε βραχογραφία της εποχής που να έδειχνε αυτήν την πράξη τότε θα το αποδεχόμουν. Η΄ κάτι αντίστοιχο. Λοιπόν, ΠΟΙΑ βραχογραφία της εποχής των άνθρωπων των όρθιων (erectus) δείχνει προσευχή; Πού υπάρχει και ποιος τη βρήκε; Έχεις τέτοια στοιχεία;


quote:
Σπαστά Ελληνικά εγώ? εσύ λες ότι κατάγεσαι από τις μαϊμούδες..

Μάθε να κλίνεις σωστά και να χρησιμοποιείς σωστά την ορολογία και άσε τις δικαιολογίες και τις εξυπνάδες.


quote:
Ναι σωστά.....εσένα ο πρόγονός σου μάλιστα φαίνεται ότι βρίσκεται λίγα στάδια μετά το χώμα.......στο τούβλο δηλαδή.


Έχεις μπλέξει τα μπούτια σου... Εσύ πιστεύεις ότι είσαι φτιαγμένος από χώμα (για δείξε το μας κιόλας!) οπότε τα περί τούβλων επιστρέφονται....

quote:
Τι πάει να πει γονιός;

Αυτός ο οποίος δίνει απογόνους, που δημιουργεί τα νέα στελέχη του είδους...

quote:
-Γιατί εμείς δεν βγάλαμε φτερά και να πετάμε ώστε να αποφεύγουμε τους εχθρούς μας ποιο εύκολα?
-Γιατί ο Γορίλας που είναι είδος υπό εξαφάνιση δεν γίνεται έξυπνος και να πάει να διαμαρτυρηθεί μόνος του στα ηνωμένα έθνη αφού η δύναμή του δεν επαρκεί ώστε να επιβιώσει?
-Γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δεν μπορεί από τη μια μεριά να βρίσκεται μόνο ο άνθρωπος και από την άλλη όλα τα άλλα ζώα?
-Γιατί ο ρινόκερος δεν βγάζει και αυτός φτερά ώστε να επιβιώσει? (και αυτός είδος υπό εξαφάνιση)
-Τόσα και τόσα ζώα που εξαφανίσθηκαν ή είναι είδος υπό εξαφάνιση γιατί δεν αναπτύσσουν τη γλώσσα τους και τη νόησή τους, ώστε να μπορέσουν να βρουν έναν καλό δικηγόρο και να αναζητήσουν διά της δικαστικής οδού την επιβίωσή τους?

Σου είπα να κάτσει να διαβάσεις. Τόσο καιρό τις ΙΔΙΕΣ μαλακίες λες. Είναι απλά τα πράγματα: ΔΙΑΒΑΣΕ τι λέει η εξελικτική θεωρία. Αυτά που γράφεις είναι ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΕΣ αντιφάσεις και δεν έχουν κάνουν ΟΥΤΕ με την πραγματικότητα ΟΥΤΕ με την εξελικτική θεωρία, ούτε διαψεύδουν τίποτα. Δεν επιλέγει το ζώο τι θα κάνει. Δεν είναι στο χέρι του. Αν τύχει η ευνοϊκή μετάλλαξη που θα το βοηθήσει να επιβιώσει έχει καλώς αλλιώς εξαφανίζεται. Οι γονείς του Αϊνστάιν ΔΕΝ επέλεξαν να τον κάνουν έξυπνο, ούτε ο ίδιος. Ομοίως οι γονείς σου επίσης ΔΕΝ επέλεξαν να γεννήσουν ένα χαζό, ούτε ο ίδιος διάλεξες να είσαι έτσι.


Η φύση λέει: Αυτοί που επιβιώνουν σε δεδομένα περιβάλλον ΜΕΧΡΙ την αναπαραγωγική ηλικία διαιωνίζουν τα χαρακτηριστικά τους. Αυτό λέγεται φυσική επιλογή.Καινούρια χαρακτηριστικά προκύπτουν κάθε τόσο μέσω των μεταλλάξεων. ΔΕΝ διαλέγουμε να φυτρώσουμε φτερά, όπως δε διαλέγουμε το χρώμα των ματιών μας... Αυτό μπορείς να το διαψεύσεις ή να το αρνηθείς; Εκεί είναι η ουσία και η αλήθεια. Η' θα αρχίσεις ΠΑΛΙ τα αστειάκια και τα καραγκιοζιλίκια.


Α υπόψιν, η ευφυΐα διαφοροποιείται ΚΑΙ σε άλλα είδη εκτός του ανθρώπου. Πχ ΚΑΙ οι χιμπατζήδες έχουν μεγαλύτερους εγκεφάλους από τον κοινό πρόγονο αλλά όχι τόσο όσο εμείς. Αντιθέτως, τα οικόσιτα ζώα, επειδή το περιβάλλον που ζουν ΔΕΝ ευνοεί τους ευφυέστερους αλλά αυτούς που παράγουν περισσότερο κρέας ή γάλα παρουσιάζουν ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ μείωση του μεγέθους του εγκεφάλου...


quote:
Όχι δεν είπα ότι δεν πρέπει να ρωτάς.
Ούτε εχθρός μου είναι η γνώση.

Το καλό είναι ότι διαχωρίζεις τη γνώση (που παρουσιάζω εγώ) από την πίστη σε ανοησίες όπως εσύ...

quote:
Αν η φάλαινα δεν είχε ανάγκη να αναπνεύσει, δε θα χρειαζόταν να βγει στην επιφάνεια. Και δεδομένου ότι ήδη μπορεί και κατεβαίνει σε τεράστια βάθη, δε θα ήταν είδος υπό εξαφάνιση, αλλά και δε θα μπορούσαμε να την πιάσουμε.
Το γιγάντιο χταπόδι και το γιγάντιο καλαμάρι ζουν σε τεράστια βάθη μακριά από τον άνθρωπο....άντε ψάρεψέ τα..
Δεδομένης τώρα της χρησιμότητας της φάλαινας στον άνθρωπο, φαίνεται ξεκάθαρα ότι η πράξη αυτή δεν ήταν παρά γεμάτη σοφία....βέβαια η φάλαινα ενδεχομένως να μην έχει την ίδια άποψη....όμως όπως λες στο χέρι της ήταν να μπορέσει να αναπνέυσει και στο νερό......τι χαζή αλήθεια αυτή η φάλαινα...ή μήπως δεν αποφάσισε αυτή?

Ο Θεός έφτιαξε τη φάλαινα έτσι ώστε να μπορούμε να την πιάνουμε. Δηλαδή τα, ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ από το Θεό να υποθέσω, φαλαινοθηρικά, μακελεύουν φάλαινες οι οποίες έχουν το συγκεκριμένο handicap, το οποίο υπάρχει ΕΠΙΤΗΔΕΣ εκεί βαλμένο από το Θεό. Μάλιστα.Εδώ θέλω να σταθώ.


Πρώτα πρώτα,ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΩ την ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ πλέον τοποθέτηση ότι πρέπει,σύμφωνα με τον Ευρωπαίο, να εξηγούμε τον κόσμο με γνώμονα το Goddidit. Δηλαδή, να αποδίδουμε τα φαινόμενα σε κάποια σκοπιμότητα θεϊκή.


Δεύτερον, και σημαντικότερον, ΕΔΩ ακριβώς φαίνεται ποια κέντρα και ποιες σκοπιμότητες εξυπηρετούνται από τις δημιουργιστικές θεωρήσεις του κόσμου. Ο κόσμος, η φύση, οι ζώντες οργανισμοί για αυτούς που κρύβονται πίσω από τους δημιουργιστές (πετρελαιάδες,μεγαλοεπιχειρηματίες κτλ) είναι ένα ΠΡΟΒΑΤΟ φτιαγμένο (από το Θεό) για να το αρμέγει και πολλές φορές να το ΓΔΕΡΝΕΙ ο άνθρωπος. Και αυτοί (οι από πίσω) φυσικά είναι οι πρώτοι στο άρμεγμα και το γδάρσιμο. Οι φάλαινες έχουν αυτήν την αδυναμία ΟΧΙ επειδή εξελίχθηκαν από ζώα της στεριάς αλλά επειδή τις έφτιαξε έτσι ο Θεός ώστε οι ΦΑΛΑΙΝΟΘΗΡΕΣ να επιτελούν το θεάρεστο έργο τους. Σε έναν κόσμο φτιαγμένο για τον φονεύει και τον εκμεταλλεύεται ο άνθρωπος, σε ένα κόσμο που ο άνθρωπος ΔΕΝ υπόκειται στη φυσική επιλογή και ΔΕΝ κινδυνεύει με αφανισμό ΟΣΕΣ σπατάλες και καταστροφές και αν κάνει, η οικολογία, ο σεβασμός στο περιβάλλον, η αειφορία ΔΕΝ έχουν θέση. Αντίθετα θέση έχουν το κυνήγι, τα ορυκτά καύσιμα, η εξαφάνιση μορφών ζωής. Και αυτό ΔΕΝ το γράφω για πρώτη φορά. Το έχω ΗΔΗ πει στο Νο2, ακριβώς αυτή η φράση αποτελεί την επιβεβαίωση μου.


Ερώτηση. Έχουμε ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ επιβεβαιώσεις της ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗΣ θεώρησης ως προς την καταγωγή της φάλαινας. Έχουμε βρει σκελετούς από πολλά ενδιάμεσα στάδια από το ζώο που ζούσε στη στεριά, στο ζώο που κολυμπούσε, στο ζώο που είχε άκρα και ουρά στο ζώο που είχε πτερύγια και ουρά κτλ κτλ. Έχουμε επίσης στοιχεία από την εμβρυολογία,τα έμβρυα της φάλαινας έχουν δόντια (αντί για μπαλένες) και τρίχες (ενώ οι ενήλικες είναι άτριχες για υδροδυναμικούς λόγους)όπως επίσης και περιπτώσεις αταβισμού (φάλαινες και δελφίνια να γεννιούνται με ψευδοάκρα, κατάλοιπα των προγόνων της στεριάς). Και το γενετικό υλικό επιβεβαιώνει αυτή τη συσχέτιση της φάλαινας με ζώα της στεριάς (συγκεκριμένα τα ελάφια). Τι έχεις να πεις για αυτά; Εξελίχθηκε ή όχι η φάλαινα από ζώα της στεριάς; Αν εξελίχθηκε, γιατί ο Θεός δεν έφτιαξε ένα είδος εκ των προτέρων ένα ζώο της θάλασσας αλλά ξεκίνησε από ένα ζώο της στεριάς; Η' μήπως έφτιαξε ΟΛΑ τα σύμφωνα με την εξελικτική θεωρία ενδιάμεσα είδη και τα εξαφάνισε για να μας εξαπατήσει (την πάτησες Δαρβίνε, που έλεγε και ο Μακφόρ). Δεν είναι μόνο η παρούσα κατάσταση της φάλαινας που είναι συνεπής με την εξέλιξη αλλά και η παλαιοντολογία που έχουμε στη διάθεση μας. Αυτή ΠΟΙΑ θεϊκή σκοπιμότητα εξυπηρετούσε;

quote:
Αυτό δεν είναι απάντηση. Να στο πω αλλιώς μήπως και δεν το κατάλαβες....
Τα ζώα εμφανίστηκαν από κάποια στιγμή και μετά σωστά?
Γιατί ντε και καλά να ήσαν ίδια μεταξύ τους? Γιατί εξ' αρχής το ζώο από το οποίο προήλθε ο σκύλος να μην διέφερε από το ζώο από το οποίο προήλθε το βουβάλι?

Αυτή την θεωρία του ντε και καλά όλοι έχουν τον ίδιο πρόγονο εγώ δεν την αποδέχομαι χωρίς αποδείξεις και αποδείξεις δεν υπάρχουν.
Το να απορρίπτεται μία άποψη χωρίς επαρκή στοιχεία εμένα δεν μου αρέσει.1. Ποιος είπε ότι ήταν ίδια μεταξύ τους; Αυτό κατάλαβες; Κοινός πρόγονος σημαίνει ίδια ζώα;
2. ΟΛΑ έχουν προταθεί στη διαδικασία του δημοκρατικού διαλόγου μέσα στην επιστήμη. Η ιδέα των ειδών που εξελίσσονται ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ (χορτάρι της ζωής) έχει προταθεί από το Λαμάρκ ΠΡΙΝ από το Δαρβίνο (δέντρο της ζωής). Τα πράγματα είναι απλά, απορρίφθηκε. Ο Λαμάρκ επίσης πρότεινε ότι τα επίκτητα χαρακτηριστικά μπορούν να κληρονομηθούν. Παρά τα λάθη του, τον μνημονεύουμε ως τον πρώτο που έδωσε μια συνεκτική θεώρηση της προέλευσης των ζώντων οργανισμών. Γιατί όμως έκανε λάθη; Γιατί δεν μπορεί να εξηγήσει το ίδιο ποσοστό δεδομένων με την εξελικτική. Για παράδειγμα δεν εξηγεί τις ομοιότητες στο γενετικό υλικό μεταξύ των οργανισμών. Και για να διαλύσουμε ΚΑΙ αυτές τις πλάνες ΞΑΝΑΛΕΩ, ΔΕΝ είναι μόνο οι λειτουργικές ομοιότητες (χρειάζομαι το ίδιο πράγμα, εμφανίζω το ίδιο γενετικό υλικό, που ΚΑΙ αυτό ΔΕΝ αποδεικνύεται πουθενά, πχ οι νυχτερίδες εμφάνισαν ικανότητα πτήσης αλλά δεν έχουν κοινό DNA σε αυτό το σημείο με τα πτηνά) αλλά οι ομοιότητες στο υπόλοιπο κομμάτι, οι επαναλήψεις, οι μεταλλάξεις κτλ αυτά που οι γενετιστές αποκαλούν ΔΕΙΚΤΕΣ (markers)(όμοια λογική επίσης ακολουθούν οι γενετιστές όταν διερευνούν την πατρότητα). Δεν εξηγεί το γεγονός της ταξινομικής συσχέτισης μεταξύ των ζώων. Ότι ΑΝ κάποιος κάτσει και δει τι ισχύει ταξινομικά, τη ζωή (συνολικά) δηλαδή, θα δει κάτι σαν δέντρο συγγενειών με κοντινούς και μακρυνούς συγγενείς. Έχουν δε φτάσει ΤΟΣΟ μπροστά ώστε να μπορούν να ανασυστήσουν την φυλογενετική πορεία πρωτεϊνών σε βάθος γεωλογικών αιώνων.


Αλλά δεν είναι αυτό μόνο. Η ΙΔΙΑ ακριβώς περιορισμένη βιοχημική "παλέτα" αμινοξέων και αζωτούχων βάσεων (από τις πολλές περισσότερεςς χημικά εφικτές) που χρησιμοποιούν ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι οργανισμοί. Τα ψευδογονίδια και το junk DNA, επίσης διατηρούν αποδείξεις στο βάθος του χρόνου.

Η παλαιοντολογία, που μας δίνει μια χρονική διαδοχή οργανισμών που ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ με την εξέλιξη σε καινούριες (και κατά κανόνα συνθετότερες) μορφές ζωής. Πχ βρίσκουμε θηλαστικά ΜΟΝΟ ως σύγχρονα το ΠΟΛΥ των ερπετών και ΠΟΤΕ αρχαιότερα. Τυχαίο ή εξελίχθηκαν από αυτά; Το ίδιο μεταξύ ερπετών και αμφιβίων. Βρίσκουμε στα πανάρχαια πετρώματα των δις ετών μόνο απλούς ασπόνδυλους οργανισμούς και στα ακόμα πιο παλιά ΜΟΝΟ μικροαπολιθώματα βακτηρίων και άλλων μονοκύτταρων οργανισμών. Σύμπτωση η χρονική και στρωματική διαδοχή να ταυτίζεται με την εξελικτική;

Υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ όγκος δεδομένων, που πρέπει κάποιος να μιλήσει


3.Από πού προκύπτει ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις; ΠΟΥ έψαξες και δεν τις βρήκες; Στα μεγάλα συγγράμματα του Κιλήφη, στον Πρωταθλητή και την Derbie ή στα ποστ του τρέχα; Όντως εκεί δεν υπάρχουν. Για τσέκαρε κανένα επιστημονικό βιβλίο...


quote:
Ο άνθρωπος εμφανίστηκε όταν άρχισε να χρησιμοποιεί το μυαλό του σε αντίθεση με τα πιθηκοειδή.

Πώς γίνεται να χρησιμοποιήσει κάτι χωρίς να έχει εμφανιστεί; Κάνει πράγματα χωρίς να υπάρχει; Πρωτοτυπία...

quote:
Δεν ήμουν μπροστά για να γνωρίζω ακριβώς το πως και το γιατί.

Τότε γιατί πλασάρεσαι με βεβαιότητα; Αφήνεις ανοιχτό παράθυρο να κάνεις λάθος;

quote:
Αυτό που γνωρίζω καλά είναι ότι δεν έχει καμία σχέση συγγένειας με τους γορίλες και τους άλλους πιθήκους.

Όχι καλέ καμία. Σκέψου οι χιμπατζήδες ανταλλάζουν γλωσσόφιλα, κάνουν στοματικό έρωτα, έρωτα για ευχαρίστηση, γελάνε, βιώνουν την απώλεια αγαπημένου προσώπου με λύπη. Καμία σχέση με τον άνθρωπο. Επίσης, μεταξύ ομάδων παρουσιάζουν επιθετική συμπεριφορά σε αντίθεση με τους ανθρώπους που ΔΕΝ κάνουν ποτέ πολέμους και σφαγές. Καμία σχέση... Αυτοί είναι φονιάδες, ερωτιάρηδες, στοργικοί γονείς ενώ εμείς είμαστε διαφορετικοί...


quote:
Απόδειξη του ότι όλοι οι πίθηκοι μοιάζουν μεταξύ τους ως προς τις συνήθειες και γενικά τον τρόπο ζωής σε αντίθεση με τον άνθρωπο.

Επίσης λάθος. Οι μπονόμπο είναι ειρηνικοί ενώ οι χιμπατζήδες επιθετικοί σαν τον άνθρωπο προς τους ξένους που ανήκουν στο ίδιο είδος, παρόλο που μεταξύ τους είναι πιο συγγενικοί. Α και οι συνήθειες και ο τρόπος ζωής ΔΕΝ είναι ΣΦΑΙΡΙΚΗ εξέταση. Όταν εξετάζεις αυτό ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΥΣΤΙΚΑ πολυάριθμες άλλες ομοιότητες. Ξεχνάς τις ομοιότητες στο σκελετό, την οδοντοστοιχία κτλ κτλ...


quote:
Η διαφορά που οφείλεται στη νόηση και εκεί πρέπει να εστιάσουμε.


Συνέχισε τις πουστιές.


quote:
Στο γιατί ενώ έχουν τόσο πολλές και σημαντικές σωματικές (βιολογικές..δεν ξέρω ποιος είναι ο ποιο σωστός όρος και δεν με απασχολεί) ομοιότητες, πνευματικές όμως δεν έχουν απολύτως καμία.

Όχι καλέ. Και αν φέρει κανένας θα τις βαφτίσουμε επιφανειακές, ψεύτικες κτλ κτλ. Έχουμε το χριστιανικό υπερεγκέφαλο εμείς

quote:
Γιατί σε επίπεδο διανόησης ο τετράποδος φίλος μας βρίσκεται στο ίδιο περίπου με αυτούς στάδιο. Δε θα έπρεπε βάση λογικής οι πίθηκοι να ήσαν οι φίλοι μας και οι εκπαιδευμένοι φύλακές μας και όχι ο σκύλος?
Ο σκύλος που απ΄ ότι φαίνεται (εκ του αποτελέσματος δηλαδή) είναι ποιο έξυπνος από τον πίθηκο, φρόντισε δίπλα μας να εξασφαλίσει την επιβίωσή του, δε συνέβη όμως το ίδιο με τον πίθηκο που όπως λες είναι ο πρόγονός μας.
Εκ του αποτελέσματος από απόψεως νόησης, ποιο κοντά ως συγγένεια με εμάς είναι ο σκύλος παρά ο πίθηκος.
Μπορεί λόγω σωματικής κατασκευής να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει εργαλεία, αλλά μόνο και μόνο η ευρείας κλίμακα εκπαίδευσή του αποδεικνύει ότι η νόησή του είναι κλάσης ανώτερη από τους πιθήκους. Περίεργα πράγματα δε νομίζεις?
Άρα, είναι περισσότερο πιθανόν ο σκύλος να είναι συγγενείς με τον γορίλα, παρά ο άνθρωπος όσον αφορά την διανοητική συγγένεια.


Το μόνο περίεργο που βρίσκω σε αυτήν την παράγραφο είναι ότι κάποιοι σε άφησαν να βγάλεις το δημοτικό. Ο ενικός του συγγενή είναι συγγενείς ε;

Οι πίθηκοι είναι από τα ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΑ ζώα. Μόνο τα δελφίνια και ο άνθρωπος τους ξεπερνάνε. Από τους σκύλους είναι με διαφορά εξυπνότεροι. Αυτό προκύπτει από ΠΟΛΛΕΣ διαφορετικές έρευνες. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν χιμπατζήδες για κατοικίδια (στην Αμερική) και τους έχουν μάθει να ανοίγουν πόρτες και να πίνουν με ποτήρια το νερό τους. Ο λόγος που χρησιμοποιούμε το σκύλο περισσότερο είναι ότι τον ΕΞΗΜΕΡΩΣΑΜΕ εδώ και ΠΕΡΙΠΟΥ 10 000 χρόνια.


quote:
Τι είναι λοιπόν αυτό που έφερε αυτή τη διαφορά σε εμάς τους ανθρώπους σε σχέση με τον μεγάλο πίθηκο? Η απάντηση είναι απλή ή αυτό οφείλεται στον διαφορετικό πρόγονο ή σε κάποια θεία επέμβαση.

Η απάντηση είναι ότι αυτό οφείλεται στο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ περιβάλλον και τις ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ μεταλλάξεις που αυτό ευνόησε. Οι μεν ζούσαν στις ζούγκλες οι δε στις σαβάνες.


quote:
Η επιστήμη λέει.....εγώ δεν ξέρω.
Η θρησκεία λέει.....ο Θεός.

Ώσπου να μας το αιτιολογήσει επαρκώς η επιστήμη διαλέγω τον Θεό.Ο Θεός σου δηλαδή είναι ο Θεός των Κενών. Ο Θεός της άγνοιας, και μάλιστα της ΔΙΚΙΑΣ σου άγνοιας και όχι της ανθρωπότητας.

quote:
Ο Θεός δεν έδωσε στον άνθρωπο τα ψάρια, αλλά τον έμαθε να ψαρεύει. Αυτή είναι η απάντησή μου ως προς την πρώτη παράγραφο. Αυτός είναι και ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος όσον αφορά την όποια επιβίωση.


Τον δίδαξε να ψαρεύει; Τόσο ηλίθιος είναι ο άνθρωπος που δεν μπορεί από μόνος του να ανακαλύψει κάτι; Α και ΔΕΝ απάντησες σε αυτό που σε ρώτησα λέει ΑΛΛΟ άσχετο πράγμα...


quote:
Ο Θεός λέγοντας ότι τον έφτιαξε από χώμα τον άνθρωπο, απλά μας πληροφορεί ότι ασχολήθηκε ιδιαίτερα μαζί του. Παραβολική είναι εδώ ή χρήση του χώματος.

Τι έκανε δηλαδή,αν το χώμα είναι παραβολή, να μας πεις τι έκανε και να το ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.


quote:
Που να ξέρω ποιος γέννησε ή πως δημιουργήθηκε ο Homo erectus?

Αφού δεν ξέρεις γιατί απορρίπτεις τη συγγένεια του με τους προηγούμενους homo;

quote:
Αυτόν βλέπω ως προς την ποιο μακρινή μας συγγένεια αυτόν αναφέρω. Το ότι ο Homo erectus προήλθε από τον Homo habilis και αυτόςα από τον αυστραλοπίθηκο, είναι απλά μια εικασία.

Όχι εικασία. Βασίζεται σε στοιχεία συγκεκριμένα. Και δεν απάντησες ΤΙ είναι αυτά τα άλλα ζώα. Δίποδοι πίθηκοι; Το είδες το κρανίο του Homo habilis; Δεν είναι ανθρωπόμορφο;


quote:
Ο Homo erectus , είναι αυτός είναι ο πρώτος που ανέπτυξε τη νόηση (ανακάλυψε τη χρήση της φωτιάς) αυτόν ψηφίζω εάν ήταν απαραίτητο ως πρόγονό μας.
Αν πάμε ποιο πίσω τη βαλίτσα και ψάξουμε το ποιος έκανε αυτόν και ποιος έκανε αυτόν κ.ο.κ στο τέλος θα φτάσουμε στο μεγάλο κρότο .... ποιος έκανε λοιπόν τον κρότο αυτό?
Και ποιος έκανε αυτόν που έκανε τον κρότο? και ποιος.....θα παίζουμε την κολοκυθιά με λίγα λόγια.

Επειδή όμως δεν μου αρέσει η κολοκυθιά και ποτέ στη ζωή μου ούτε ως μικρό παιδάκι δεν έπαιξα αυτό το παιχνίδι γιατί το θεωρούσα από τα πλέον γελοία.....δε θα το κάνω ούτε τώρα.

Ως πρόγονο λοιπόν θεωρώ το πολύ πολύ τον Homo erectus και αυτό για λόγους νόησης.Τι μας λες ρε πούστη άντρα; Δε σε βολεύει να απαντήσεις και βαφτίζεις αυτήν την ερώτηση κολοκυθιά για να την αποφύγεις; Πώς προήλθε ο Homo erectus; Ποιος τον γέννησε; Με στοιχεία και αποδείξεις. Οι επιστήμονες ΡΩΤΑΝΕ διαρκώς και αμφισβητούν τα πάντα. Και πώς έγινε αυτό; Και τι υπήρχε πριν από αυτό; Έτσι προχωράμε. Δε υπάρχει σύνορο και τέρμα.


Επίσης οι ερωτήσεις που προκύπτουν είναι 2:
1. Πώς εξηγείς τα πιθηκόμορφα χαρακτηριστικά του erectus; Τα οστά πάνω από τα μάτια του, την κρανιακή του χωρητικότητα κτλ.
2. Τι πάει να πεις ψηφίζεις; Με ποια κριτήρια απορρίπτεις τα άλλα ευρήματα και ποια κριτήρια δέχεσαι τα υπόλοιπα;


quote:
Εργαλεία κατασκευάζει και ο πίθηκος σήμερα...δεν είναι αυτός λόγος να τον θεωρήσουμε πρόγονό μας

ΔΕΝ κατασκευάζει εργαλεία. Χρησιμοποιεί εργαλεία που βρίσκει. Η κατασκευή εργαλείων είναι ΕΠΟΜΕΝΟ βήμα. ΑΛΛΟ παίρνω μια αιχμηρή πέτρα και ΑΛΛΟ σμιλεύω μια πέτρα (με επιδεξιότητα, εξ'ου και habilis) ώστε να την κάνω αιχμηρή. Εκτός αν υπήρχαν ζώα ΕΞΥΠΝΟΤΑΤΑ οπότε πάλι έρχεσαι σε αντίφαση με αυτά που έλεγες.


quote:
Δεν κοιτάζω μόνο το κρανίο όπως είπα.

Να το κοιτάξεις και να το ξανακοιτάξεις και να μας πεις ΤΙ ΕΙΝΑΙ αυτό; Ζώο; Άνθρωπος; Τι πάει να πει δεν κοιτάζω; Δε με συμφέρει;

quote:
Για πες μου όμως η καμηλοπάρδαλη έχει έναν τεράστιο μακρύ λαιμό …..ποι ο ζώο είναι το ενδιάμεσο? Βάση της εξέλιξης θα έπρεπε να υπάρχουν δεκάδες ζώο με διαφορετικό μήκος λαιμού ώστε σιγά σιγά να φτάσει η καμηλοπάρδαλη στο σημερινό της ύψος.
Έχει έναν λαιμό περίπου τρία μέτρα… ποιο ζώο είναι αυτό που έχει λαιμό 1.5 μέτρο?

εεε... Πρώτον,άσε της δοτικές γιατί δεν το έχεις. Γράψε εκεί ένα ΜΕ ΒΑΣΗ να είσαι σωστός... Δεύτερον έχουν βρει αρκετά τέτοια ζώα ξεκινώντας από τη μειόκαινο περίοδο, όπου πράγματι προοδευτικά μεγαλώνει ο λαιμός... Οι πρόγονοι αυτοί έχουν εξαφανιστεί σήμερα αλλά τους έχουμε βρει. Τώρα είμαι σίγουρος ότι θα ακούσω τη μαλακία αν έχουμε βρει ΟΛΑ τα μήκη ή μόνο κάποια (πχ αν έχουμε βρει το 1 μέτρο και τα 2 μέτρα ή και το 1.2 1.4 1.6 κ.ο.κ.

Edited by - IndustrialAngel on 03/11/2010 01:43:48

Edited by - IndustrialAngel on 03/11/2010 01:46:28Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Think_Math
Μέλος 3ης Βαθμίδας

USA
769 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/11/2010, 02:13:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Think_Math

europaios2 :

quote:
Για πες μου όμως η καμηλοπάρδαλη έχει έναν τεράστιο μακρύ λαιμό …..ποι ο ζώο είναι το ενδιάμεσο? Βάση της εξέλιξης θα έπρεπε να υπάρχουν δεκάδες ζώο με διαφορετικό μήκος λαιμού ώστε σιγά σιγά να φτάσει η καμηλοπάρδαλη στο σημερινό της ύψος.
Έχει έναν λαιμό περίπου τρία μέτρα… ποιο ζώο είναι αυτό που έχει λαιμό 1.5 μέτρο?

geostat :

quote:
Η προβατοκαμηλος,κερδιζω κατι;

Εκτος απο την προβατοκάμηλο , υπαρχει επίσης και η στρουθοκαμηλος που είναι πρόγονος και των δύο σας .

Αν σας ενδιαφέρουν οι πρόγονοι της στρουθοκαμήλου ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ( τωρα γελάμε ), διαβάστε το παρακάτω :

http://www.africageographicdigital.com/download/issue04/04_howdo_giraffe.pdf

Εκει θα δείτε τους προγονους που εχουν βρεθεί στα απολιθώματα:

1)Prolibytherium magnieri

2)Palaeotragus primaevus

3)Okapia Okapia johnstoni

4)Giraffa jumae

5)Samotherium africanum

7) Giraffa stillei (σελιδα 3)

Επειδη φυσικα τα παραπάνω δεν σε ενδιαφέρουν Ευρωπαίε , γιατί εσυ "ψηφίζεις" και "θεωρείς" οτι σου κατεβει ως "αλήθεια" , λες και η βιολογία των οργανισμων είναι κάτι σαν να εκλέγουμε δήμαρχο , συνέχισε να κάνεις οτι η προγονος σου η στρουθοκάμηλος .

Πες οτι τα απολιθώματα αυτα δεν υπάρχουν , οτι είναι πλαστογραφία , ψέματα , απάτη και θεωρησε εσύ οτι "κολλάει" στο προβληματικό μυαλουδάκι σου , ώς " αλήθεια" .
Αντε μπραβο . Θα τα καταφέρεις και πάλι να μας διασκεδάσεις .
είμαι 100% σίγουρος .


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Think_Math
Μέλος 3ης Βαθμίδας

USA
769 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/11/2010, 02:17:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Think_Math

europaios2 :

quote:
Για πες μου όμως η καμηλοπάρδαλη έχει έναν τεράστιο μακρύ λαιμό …..ποι ο ζώο είναι το ενδιάμεσο? Βάση της εξέλιξης θα έπρεπε να υπάρχουν δεκάδες ζώο με διαφορετικό μήκος λαιμού ώστε σιγά σιγά να φτάσει η καμηλοπάρδαλη στο σημερινό της ύψος.
Έχει έναν λαιμό περίπου τρία μέτρα… ποιο ζώο είναι αυτό που έχει λαιμό 1.5 μέτρο?

geostat :

quote:
Η προβατοκαμηλος,κερδιζω κατι;

Εκτος απο την προβατοκάμηλο , υπαρχει επίσης και η στρουθοκαμηλος που είναι πρόγονος και των δύο σας .

Αν σας ενδιαφέρουν οι πρόγονοι της καμηλοπαρδαλης ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ( τωρα γελάμε ), διαβάστε το παρακάτω :

http://www.africageographicdigital.com/download/issue04/04_howdo_giraffe.pdf

Εκει θα δείτε τους προγονους που εχουν βρεθεί στα απολιθώματα:

1)Prolibytherium magnieri

2)Palaeotragus primaevus

3)Okapia Okapia johnstoni

4)Giraffa jumae

5)Samotherium africanum

7) Giraffa stillei (σελιδα 3)

Επειδη φυσικα τα παραπάνω δεν σε ενδιαφέρουν Ευρωπαίε , γιατί εσυ "ψηφίζεις" και "θεωρείς" οτι σου κατεβει ως "αλήθεια" , λες και η βιολογία των οργανισμων είναι κάτι σαν να εκλέγουμε δήμαρχο , συνέχισε να κάνεις οτι η προγονος σου η στρουθοκάμηλος .

Πες οτι τα απολιθώματα αυτα δεν υπάρχουν , οτι είναι πλαστογραφία , ψέματα , απάτη και θεωρησε εσύ οτι "κολλάει" στο προβληματικό μυαλουδάκι σου , ώς " αλήθεια" .
Αντε μπραβο . Θα τα καταφέρεις και πάλι να μας διασκεδάσεις .
είμαι 100% σίγουρος .

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/11/2010, 03:00:22  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Σιγά μην κάτσω να διαβάσω το έργο του Δαρβίνου για να δώσω το σωστό ορισμό....δεν αδιαφορώ για την αλήθεια, αδιαφορώ για το θέμα. Το βρίσκω ανούσιο γιατί δεν μπορεί να απαντήσει σε βασικά πράγματα

Τι μαλακίες γράφεις ρε Κορίνθιε. Πώς είναι δυνατόν να ασκήσεις κριτική σε κάτι χωρίς να ξέρεις ΑΚΡΙΒΩΣ τι λέει; Αν αδιαφορείς για την προέλευση του ανθρώπου γιατί γράφεις σε αυτό το θέμα; Για να ακούσεις τα μπινελίκια μου; Εκτός από πούστης είσαι και μαζόχας;Απαντάει σε βασικότατα θέματα με ΑΛΗΘΕΙΕΣ απλώς ΔΕΝ το διαβάζεις γιατί αυτές οι αλήθειες είναι ΑΒΟΛΕΣ για σένα...


quote:

Στην Παλιά Διαθήκη δεν μελετώ τη σχέση του ανθρώπου με την ύλη, αλλά με το πνεύμα. Το πνεύμα η επιστήμη δεν το έχει εξηγήσει ακόμη, η θρησκεία όμως ναι.

Το πνεύμα δεν είναι μετρήσιμο μέγεθος και άρα δεν αφορά την επιστήμη. Ούτε το εξήγησε ούτε θα το εξηγήσει.


quote:
Επειδή όμως κατ' επέκταση του πνεύματος έρχεται το σώμα, διαβάζω και τις πληροφορίες γι΄ αυτό. Η θρησκεία λοιπόν μου λέει ότι τον άνθρωπο τον έφτιαξε ο ίδιος ο Θεός. Δεν μου λέει όμως το πως.

Το τι έρχεται κατ'επέκτασιν ποιου είναι ένα θέμα, από πού το ξεκινάς αλλά τέλος πάντων. Αν ΔΕ σου λέει το ΠΩΣ γιατί επιμένεις να απορρίπτεις την πιθανότητα να τον έφτιαξε μέσω της εξέλιξης;


Και θα ξαναρωτήσω ΑΛΛΗ μια φορά (κάπου πενταψήφιο πρέπει να έχω φτάσει) για να φανεί ΠΟΣΟ ΔΕΙΛΟΙ είστε όταν κάνετε συζητήσεις οι μεγαλοχριστιανοί. ΓΙΑΤΙ υπάρχουν άνθρωποι που αποδέχονται τη συμβατότητα εξέλιξης και θρησκείας;Και μιλάω ΚΑΙ για ιερείς (πολλών θρησκειών και της ορθοδοξίας) ΚΑΙ για επιστήμονες. Αυτό ΚΑΝΕΝΑΣ δεν το έχει απαντήσει. Όλο τσαμπουκάδες, απειλές ότι θα με δείρετε, αστειάκια, προσβολές,εξυπναδούλες. Αλλά ένας Ψηλός, κοντός, Κορίνθιος, βλάχος, δημήτρης ή έταιρος μεγαλοχριστιανός ΔΕΝ βρήκε τον ανδρισμό να απαντήσει σε αυτό. Άντε ρε αντράκια...

quote:
Η επιστήμη έρχεται να μου πει το πως φτιάχτηκε ο άνθρωπος. Όμως δεν με καλύπτουν τα επιχειρήματά της και απορρίπτω την υπόθεση αυτή. Γιατί περί υποθέσεως επρόκειτο.

Δεν είναι υπόθεση είναι ΘΕΩΡΙΑ και θεωρία σημαίνει κάτι ΠΟΛΥ σοβαρό στην επιστήμη. Σημαίνει ότι υποστηρίζεται και εξηγεί το ΣΥΝΟΛΟ των δεδομένων και φαινομένων που έχουμε. Έχω δώσει ορισμό για τη θεωρία (στα πλαίσια της ΕΠΙΣΤΗΜΟΛΟΓΙΑΣ, όχι από λεξικό).


quote:
Αν αργότερα με πείσει με κάποια νεώτερα επιχειρήματα, τότε θα την δεχτώ.

Ποια επιχειρήματα μπορούν να σε πείσουν ακριβώς;


quote:
Μέχρι τότε απορρίπτω την άποψη ότι είμαστε αδέλφια με τον πίθηκο, ή ότι καταγόμαστε από αυτόν.

Καλά εντάξει, από βλάκα βλακείες θα ακούς.


quote:

Ποιο λάθος βρε? το ότι ο Αϊνστάιν δεν ήταν χριστιανός? Και? τώρα δηλαδή που δεν είναι είμαι κακός μαθητής....αλλά εάν ήταν θα ήμουν λέει άριστος?.... πας καλά?

Αυτό κατάλαβες;Από το ότι ακόμα και τις ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΕΣ που γράφεις προσπαθείς να βαφτίσεις ασήμαντες παίρνω αφορμή και λέω ότι θα ήσουν κακός μαθητής. Άνθρωπος που δε διδάσκεται από τα λάθη του.


quote:
Ναι για πες μου για τον Θεόφλιο Καΐρη....τι τρέχει?

Η ερώτηση είχε 2 σκέλη πούστη άντρα. Αν έχει ειπωθεί ποτέ από ορθόδοξο ότι ο κόσμος είναι επίπεδος ΚΑΙ αν έχει κυνηγηθεί κάποιος για τις ιδέες του από το εδώ παπαδαριό. Απάντα ξανά.


quote:
Τώρα πλάκα μας κάνεις? η μελέτη της Αγίας Γραφής δεν είναι κάτι το απλό. Βρίσκεται σε συνάρτηση πολλών παραγόντων....αλλά αυτό είναι άλλο.
Που η το Δόγμα της Ορθοδοξίας έχει αλλάξει θέση για το ορθό του Δόγματος?....στις 7 ημέρες?

Τελικά ήταν 7 μέρες ή 7 περίοδοι; Και δεν ξέρω τι εννοείς ορθό του δόγματος... Είναι ή δεν είναι αυτά που γράφονται στην ΑΓ ανεξαιρέτως ορθά και δόγμα;


quote:
Την εξέλιξη της νόησης. Εδώ είναι η ουσία...τι συνέβη βιομηχανικέ με αυτήν?

Αυτή η ερώτηση ΟΥΤΕ γραμματικά δε θα μπορούσε να είναι απάντηση σε αυτό που ρώτησα. Για το νοηματικό σκέλος...Άστο...


quote:
Ναι δεν είχε μάθει ακόμη για τον σούπερ-μαν ή τον ποπάυ....εδώ όντως πιάστηκε αδιάβαστος.
Τι τον πέρασες βρε έναν όμορφο κόσμο? μικη-μάους?
Έφτιαξε με τόση σοφία ο Κύριος τα πάντα,....αληθινή μαγεία! και όλα με τη σειρά τους.

Ποια σοφία ρε μάστορα; Εσύ μόλις μας παρουσίασες ένα Θεό που ΔΕΝ μπορούσε να κάνει κάτι γιατί(να φτιάξει τον άνθρωπο) τον εμπόδιζαν οι δεινόσαυροι... Είδες τι έγραψες;


quote:
Αποκλείεις δηλαδή τα ζώα κυνηγοί να τους αιφνιδίαζαν αυτά πρώτα?
Εμένα πάλι μου φαίνεται απίθανο να μην είχαν τουλάχιστον ακόντια.

Πρώτον αυτό πήγαινε στο γείτονα. Δεύτερον, το λένε έρευνες ρε φίλε...ΠΟΣΕΣ φορές θα το γράψω; Η λογική είναι απλή, αφού ΔΕΝ έχουν βρει ακόντια και έχουν βρει ΜΟΝΟ όπλα για κυνήγι "εκ του συστάδην" με τους αντίστοιχους τραυματισμούς στα οστά. Αργότερα εφεύραν (οι sapiens sapiens) τα ακόντια όπως επίσης και ένα καταπληκτικό μηχανισμό για να τα πετάνε. Ακόμα πιο μετά ήρθαν τα βέλη και τα τόξα... Το τι σου φαίνεται εσένα απίθανο και πιθανό ΕΥΤΥΧΩΣ δεν καθορίζει την επιστήμη αλλά ΜΟΝΟ τα στοιχεία και τα ευρήματα.


quote:
Πως εκτιμάται η μεγάλη ποσότητα? από την ύπαρξη της αποθήκης ανόητε.
Ξέρεις βρε κανέναν να μη νοιάζεται για το μέλλον του? Επειδή το τσιτάχ ανεβάζει την τροφή του στο δέντρο για να την φάει αργότερα αυτό σημαίνει ότι έφτιαξε μια αποθήκη?


Ακόμα επιμένεις σε αυτήν τη μαλακία; Γιατί δεν ανοίγεις μια εγκυκλοπαίδεια στο λήμμα για τον κόρακα να βρεις τη λέξη "αποθηκεύει τροφή" να φας την τάπα μόνος σου να ησυχάσουμε από τις μαλακίες που λες.

Όσο για το ξέρεις κανένα να μη νοιάζεται για το μέλλον του...απλά ΝΤΟ'ΙΝ. Το ανάποδο ακριβώς είπε ο Χριστός, ότι δε νοιάζονται γιατί ο Θεός φροντίζει για αυτά...


quote:
-Πρώτον δεν έδωσες καμιά έρευνα όπως λες, μαλακίες έφερες και ειδικά με το βίντεο του αρσενικού κόρακα, που δε γνωρίζουμε αν όντως έκρυβε κάτι προσωρινά ή απλά έκανε κόλπα σε κάποια θηλυκιά εκεί γύρω.

Έδωσα αλλά είσαι γκασμάς και δε μιλάς αγγλικά. Και δε ζήτησες ευγενικά με ΠΑΡΑΚΑΛΩ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ να στο μεταφράσω. Για αυτό το λόγο είσαι 2 φορές μαλάκας


quote:
Δεύτερον έγραψα και πάλι ότι αποθήκευση σημαίνει τη συγκέντρωση προς φύλαξη μεγάλων ποσοτήτων. Ο Ιησούς σύγκρινε τον κόρακα όχι με το γεράκι ή με κάποιο άλλο πτηνό, αλλά με τον άνθρωπο.
Ο άνθρωπος λοιπόν στις αποθήκες του, την εποχή του Ιησού, δεν φύλασσε το απογευματινό του γεύμα ή το βραδύνω, ούτε καν το αυριανό του γεύμα.
Θέριζε για παράδειγμα το καλοκαίρι για να έχει αλεύρι όλο το χειμώνα.
Αλλά τέτοιο φλάουτο που είσαι που να στροφάρεις.
Μπήκες στο ιντενετ και μας έφερες έναν αναμμένο αρσενικό κόρακα (πρόσεξε κάτω από το λαιμό του το λεγόμενο "μουστάκι") για να αποδείξεις ότι ο Ιησούς είχε άδικο! και μας τα κάνεις τσουρέκια για να μας πείσεις ότι ο κόρακας αποθηκεύει και είναι γνωστό σε όλους και πράσινα άλογα....και ανάθεμα αν έχεις δει ποτέ σου κόρακα από κοντά.

μπλα μπλα μπλα μπλα. χριστιανικές μαλακίες. Άνοιξε καμιά εγκυκλοπαίδεια να μορφωθείς... Τόσες ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ έχεις...


quote:
Δεν πιστεύω στο Θεό, για τις βιολογικές μου ανησυχίες, αλλά για τις πνευματικές μου.....μπούφε!

Όχι καλέ. Απλώς εξηγείς τα βιολογικά φαινόμενα με επέμβαση του Θεού. Μηχανισμός είναι και αυτός...


quote:
Παραμύθια της χαλιμάς για βλίτα σαν κι εσένα....το δούλεμα της μαϊμούς τρως καημένε!!!

Βλίτο και μάλιστα άπλυτο είσαι εσύ. ΡΕ βλάκα, σου λέω ΚΑΝΑΝΕ πείραμα. Απλά πράγματα. Το δημοσιεύσανε, πέρασε τη διαδικασία της κριτικής. Είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι μπορούν να προσθέσουν. Ο ελό έχει δώσει ΑΚΟΜΑ περισσότερα λινκ για παρεμφερή θέματα αλλά δεν τα είδες.


quote:
Ποια σωστή σκέψη βρε? παπαγάλιζαν οι πίθηκοι. Δούλεμα τρως κορόιδο!

Τι μαλακίες λέει ο χριστιανικός εγκέφαλος. Όταν τα στοιχεία γίνονται συντριπτικά και τρώει την ΤΑΠΑ προσπαθεί να τα βγάλει όλα λάθος και ψεύτικα. ΚΟΡΟΪΔΟ είναι αυτός που ΧΑΦΤΕΙ την προπαγάνδα των πετρελαιάδων και των παπάδων. Εγώ μιλάω ΠΑΝΤΑ με επιστημονικές πηγές...


quote:
Βρε καραγκιόζη σου απάντησα, κάποτε τα αυτιά μας ήσαν σαν βεντάλιες και τα κουνάγαμε για να διώξουμε τις μύγες.....μετά εφεύραμε τη μυγοσκοτώστρα και δεν χρειαζόντουσαν τα μεγάλα αυτιά, άρα ούτε οι μυς σε αυτό, έτσι μίκρυναν τα αυτιά, αλλά μας έμεινε ο μυς.....παρακαταθήκη...για να μην ξεχνιόμαστε....ούφο!
Και γιατί να είναι λειτουργικός όπως λες?
Τόση ενέργεια καταναλώνει που πρέπει ντε και καλά να κάνει κάτι για να μην κατηγορηθεί ως σπάταλος και τον φορολογήσει κανένας?

Θες να το ακούς ότι είσαι πούστης ε; Γουστάρεις; Φτιάχνεσαι; Άμα σε βρίζω εγώ μετά ορμάς στη γυναίκα σου; Κάνω και κάτι καλό δηλαδή, να ανεβάζουμε τον πληθυσμό των Ελλήνων.


ΡΕ πούστη άντρα,
αυτά που λες είναι όλα ΜΠΟΥΡΔΕΣ που κατέβασες από το μυαλό σου ενώ στην πραγματικότητα ΔΕΝ έχεις να απαντήσεις ΤΙΠΟΤΑ ουσιαστικό.

quote:
Έλα στα λόγια μου....η κατσίκα τα έχει μεγάλα και τα γυμνάζει τα αυτιά της...εξαιρείται κάποια εδώ στη γειτονιά μου.
Ο άνθρωπος από τότε που του μίκρυναν δεν μπορεί να τα γυμνάσει...δεν ξέρω βέβαια ο Παπαληγούρας αν τα γυμνάζει.
Κάποτε είχαμε μεγάλα αυτιά σαν του ελέφαντα και μεγάλη μύτη. Ε! με την εξέλιξη αυτά μίκρυναν. Κάποιοι μάλιστα ακόμη και σήμερα εξακολουθούν να κουβαλάνε μνήμες από το παρελθόν.

Επίσης μαλακίες...


quote:
Να κοίτα τη βρήκα...το βγάζουν τελικά το ψωμί τους οι μυς.
Τη μετακίνηση των οσταρίων μπορεί να σκληρύνει από δύο μυς, το stapedius και tensor το tympani, οι οποίοι είναι υπό έλεγχο του προσώπου νεύρο και τριεμβρυικό νεύρο, αντίστοιχα.Αυτοί οι μυ'ες συμβάλλονται σε απάντηση στους δυνατούς ήχους, με αυτόν τον τρόπο μειώνοντας τη μετάδοση του ήχου στο εσωτερικό αυτί. Αυτό καλείται ακουστική αντανάκλαση.


Εντάξει τον κέρδισες τον τίτλο. Είσαι επισήμως και ΜΑΛΑΚΑΣ και ΗΛΙΘΙΟΣ και ΧΑΖΟΣ.


Βρε ΓΚΑΣΜΑ, ο τίτλος του άρθρου που έφερες είναι για το ΜΕΣΟ αφτί. Ξέρεις που είναι αυτό; ΜΕΣΑ, εκεί που βάζεις τη μπατονέτα (πριν βρει εγκέφαλο). Εγώ μιλάω για μύες που είναι στο ΕΞΩ αφτί ηλίθιε. Ό,τι να ναι κατάλαβες.


κοίτα τι λέει για το έξω αφτί το ΙΔΙΟ σάιτ:

http://www.worldlingo.com/ma/enwiki/el/Outer_ear

Το ορατό μέρος καλείται pinna και λειτουργίες για να συλλέξει και να στρέψει τα υγιή κύματα. Είναι αποτελεσμένο από έναν λεπτό του κίτρινου fibrocartilage, καλυμμένο με το περίβλημα, και συνδεμένο με τα περιβάλλοντα μέρη με τους συνδέσμους και τους μυς και στην έναρξη του εξωτερικού ακουστικού meatus από τον ινώδη ιστό. Πολλοί θηλαστικά μπορέστε να κινήσετε το pinna (με auriculares μυ'ες) προκειμένου να στραφεί η ακρόασή τους σε μια ορισμένη κατεύθυνση με τον ίδιο σχεδόν τρόπο ότι μπορούν να γυρίσουν τους μάτια. Οι περισσότεροι άνθρωποι, αντίθετα από τα περισσότερα άλλα θηλαστικά, δεν έχουν αυτήν την δυνατότητα.


Καλά πέραν του ότι είναι ΑΘΛΙΑ η εγκυκλοπαίδεια που βρήκες, ακόμα ΚΑΙ αυτή σε διαψεύδει Κορίνθιε

Edited by - IndustrialAngel on 03/11/2010 03:02:29

_______________________________________________
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΩΝ

4/11/2010
_______________________________________________
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Think_Math
Μέλος 3ης Βαθμίδας

USA
769 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/11/2010, 03:02:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Think_Math

Μια πιο αναλυτική παρουσίαση των απολιθωμάτων - προγόνων της καμηλοπάρδαλης εδω , ανα γεωλογική περίοδο :

  • ΟΛΟΚΑΙΝΟ: Giraffa camelopardalis (the modern giraffe), Okapia johnstoni (the modern okapi)
  • ΠΛΕΙΣΤΟΚΑΙΝΟ: Giraffa camelopardalis, Giraffa jumae, Giraffa gracilis, Giraffa sivalensis, Okapia stillei, Sivatherium giganteum, Sivatherium maurusium
  • ΠΛΕΙΟΚΑΙΝΟ: Giraffa attica, Giraffa punjabiensis, Giraffa priscilla, Samotherium boissieri, Samotherium sp. , Honanotherium sp. , Samotherium mongoliensis, Helladotherium sp. , Bramatherium perimense
  • ΑΝΩΤΕΡΟ ΜΕΙΩΚΑΙΝΟ:Samotherium africanum, Samotherium sp. , Palaeotragus germaini, Honanotherium sp. , Honanotherium schlosseri, Honanotherium sivalense, Birgerbohlina schaubi, Giraffokeryx punjabiensis, Bramatherium megacephalum, Shansitherium fuguensis, Shansitherium tateli , Palaeotragus primaevus , Progiraffa exigua
  • ΜΕΣΟ ΜΕΙΩΚΑΙΝΟ: Palaeotragus primaevus, Giraffokeryx sp., Giraffokeryx tungurensis, Giraffokeryx punjabiensis
  • ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΜΕΙΩΚΑΙΝΟ:Prolibytherium magnieri , Climacoceras africanus , Climacoceras gentryi, Canthumeryx sertensis
  • ΟΛΙΓΟΚΑΙΝΟ:Eumeryx sp.

Οποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες μπορει να τσεκάρει στο google κάθε ξεχωριστο προγονικό είδος.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

europaios2
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5735 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/11/2010, 03:09:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους europaios2
quote:
IndustrialAngel:
Έγραψα και κάτι άλλο εκτός από αυτό που κάνεις quote και κάνεις ότι δεν το είδες. Ο ορισμός που έδωσες για την νόηση περιλαμβάνει ΚΑΙ ορισμένα έξυπνα ζώα... Αλλά σαν πούστης άντρας που είσαι δεν το βλέπεις και δεν απαντάς. Επίσης ΔΕΝ είναι επιστημονικός (ανθρωπολογικός, βιολογικός) αλλά ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΚΟΣ. Δε μου δίνει ΜΕΤΡΗΣΙΜΑ μεγέθη. Ποιες επιμέρους ιδιότητες συνιστούν τη γνώση; Πώς αυτές αξιολογούνται; Η συνθετική σκέψη πχ να λύσεις ένα γρίφο είναι; Η μαθηματική ικανότητα είναι;

Πούστης μπορεί να είσαι εσύ, εγώ ως χριστιανός και να ήθελα μου το απαγορεύει η θρησκεία μου.
Και αιμομίκτης μπορείς να είσαι και κτηνοβάτης, αν δεν είσαι ήδη, δεν σου το απαγορεύει κανένας.

Αν δε θέλετε οι συντονιστές, να μετατραπεί το θέμα σε θέαμα παρακαλώ να τον μαζέψετε.

Για τα υπόλοιπα που γράφεις, μια επίσκεψη σε έναν γιατρό κτηνίατρο ίσως να σε βοηθήσει.

quote:
IndustrialAngel:
Δε θέλω να πεθάνεις. Απλώς να ομολογήσεις δημοσίως ότι είσαι μαλάκας. Μέχρι και ο ελό έδωσε λινκ πάνω στο θέμα. Οι μεγάλοι πίθηκοι ΟΧΙ μόνο προσθέτουν αλλά ΚΑΙ μετράνε. Υπάρχει και αντίστοιχο βίντεο... Δεν το είδες πουλάκι μου;

Ναι, ειδικά όταν παίζουν κρυφτό μετράνε πέντε πέντε μέχρι το 100

quote:
IndustrialAngel:
Με τη λογική του Χριστιανού ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ έμμεση απόδειξη για γεγονός που ΔΕΝ έχει μάρτυρα δεν ισχύει. Αν ας πούμε σου σκοτώσω το παιδί και βρουν αποτυπώματά μου αλλά ΔΕΝ το είδες, εγώ είμαι αθώος έτσι; Γιατί τα ίχνη των γεγονότων είναι τόσο σαφή και οδηγούν μονοσήμαντα συμπεράσματα σε τέτοιο βαθμό όσο το να βρεις αποτυπώματα.


Η παρομοίωση αυτή είναι απολύτως επιτυχημένη. Όπως ένας αστυνομικός προσπαθεί να μαντέψει τα ακριβή γεγονότα και το δράστη ενός εγκλήματος από τα ίχνη που άφησε στον τόπο του εγκλήματος έτσι και οι γεωλόγοι, παλαιοντολόγοι, βιολόγοι κτλ προσπαθούν να μαντέψουν πώς ήταν τα γεγονότα και η ζωή εκατομμύρια χρόνια πριν...Τι αποτυπώματα βρήκες στη φωλιά των μυρμηγκιών πριν από 100 εκατομμύρια χρόνια που να ενισχύουν την άποψή σου?.....άσε με να μαντέψε.....τα σκατά τους! το βρήκα?

quote:
IndustrialAngel:
Βρε ηλίθιε σου είπα πώς θα μπορούσε να αποδειχθεί κάτι τέτοιο. Αν υπήρχε βραχογραφία της εποχής που να έδειχνε αυτήν την πράξη τότε θα το αποδεχόμουν. Η΄ κάτι αντίστοιχο. Λοιπόν, ΠΟΙΑ βραχογραφία της εποχής των άνθρωπων των όρθιων (erectus) δείχνει προσευχή; Πού υπάρχει και ποιος τη βρήκε; Έχεις τέτοια στοιχεία;

Yπήρχε, αλλά κάποια μικρά κακά παιδιά, πήγαν και πάτησαν επάνω τους κάνοντας γκράφιτι. Επίσης έχω στην τρίτη μου βιβλιοθήκη αριστερά όπως μπαίνεις που θα φτιάξω, ένα προσευχητάριο της εποχής τους....να το

quote:
IndustrialAngel:
Μάθε να κλίνεις σωστά και να χρησιμοποιείς σωστά την ορολογία και άσε τις δικαιολογίες και τις εξυπνάδες.

Γιατί? φοβάσαι μη μείνω στα φιλολογικά?


quote:
IndustrialAngel:
Έχεις μπλέξει τα μπούτια σου... Εσύ πιστεύεις ότι είσαι φτιαγμένος από χώμα (για δείξε το μας κιόλας!) οπότε τα περί τούβλων επιστρέφονται....

Αυτό εσύ το υπόθεσες και τα τούβλα τα ανέφερα για να σε δείξω ποιο πειστικό.


quote:
IndustrialAngel:Αυτός ο οποίος δίνει απογόνους, που δημιουργεί τα νέα στελέχη του είδους...

Μάλιστα, ρώτησες μόνος σου στις 02/10/2010, 19:47:04 και απάντησες μόνος σου τελικά...εύγε.

quote:
IndustrialAngel:
Σου είπα να κάτσει να διαβάσεις. Τόσο καιρό τις ΙΔΙΕΣ μαλακίες λες. Είναι απλά τα πράγματα: ΔΙΑΒΑΣΕ τι λέει η εξελικτική θεωρία. Αυτά που γράφεις είναι ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΕΣ αντιφάσεις και δεν έχουν κάνουν ΟΥΤΕ με την πραγματικότητα ΟΥΤΕ με την εξελικτική θεωρία, ούτε διαψεύδουν τίποτα. Δεν επιλέγει το ζώο τι θα κάνει. Δεν είναι στο χέρι του.

Εσύ έτσι είχες πει, ότι ήταν θέμα επιλογής του κάθε είδους ο τρόπος επιβίωσης και έφερες ως παράδειγμα τον γορίλα ο οποίος επειδή ήταν δυνατός δεν χρειάστηκε να σπαταλήσει ενέργεια ώστε να έχει και νοημοσύνη....τώρα λες ότι δεν ήταν στο χέρι του?...τι άλλαξε τώρα και το ρίχνεις στην τύχη?.....δεν βγαίνει καλή η σούπα?

quote:
IndustrialAngel:
Η φύση λέει: Αυτοί που επιβιώνουν σε δεδομένα περιβάλλον ΜΕΧΡΙ την αναπαραγωγική ηλικία διαιωνίζουν τα χαρακτηριστικά τους. Αυτό λέγεται φυσική επιλογή.Καινούρια χαρακτηριστικά προκύπτουν κάθε τόσο μέσω των μεταλλάξεων. ΔΕΝ διαλέγουμε να φυτρώσουμε φτερά, όπως δε διαλέγουμε το χρώμα των ματιών μας... Αυτό μπορείς να το διαψεύσεις ή να το αρνηθείς; Εκεί είναι η ουσία και η αλήθεια. Η' θα αρχίσεις ΠΑΛΙ τα αστειάκια και τα καραγκιοζιλίκια.

Έφερε κανείς αντίρρηση σε αυτό?

quote:
IndustrialAngel:
Α υπόψιν, η ευφυΐα διαφοροποιείται ΚΑΙ σε άλλα είδη εκτός του ανθρώπου. Πχ ΚΑΙ οι χιμπατζήδες έχουν μεγαλύτερους εγκεφάλους από τον κοινό πρόγονο αλλά όχι τόσο όσο εμείς. Αντιθέτως, τα οικόσιτα ζώα, επειδή το περιβάλλον που ζουν ΔΕΝ ευνοεί τους ευφυέστερους αλλά αυτούς που παράγουν περισσότερο κρέας ή γάλα παρουσιάζουν ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ μείωση του μεγέθους του εγκεφάλου...

Δηλαδή αν χτυπήσω την κεφάλα της αγελάδας....θα κάνει μεγάλο θόρυβο?

quote:
IndustrialAngel:
Το καλό είναι ότι διαχωρίζεις τη γνώση (που παρουσιάζω εγώ) από την πίστη σε ανοησίες όπως εσύ...

Αυτοχρήστικες γνωστικός? μπράβο μπράβο πολύ το χαίρομαι, εις ανώτερα!

quote:
IndustrialAngel:
Ο Θεός έφτιαξε τη φάλαινα έτσι ώστε να μπορούμε να την πιάνουμε. Δηλαδή τα, ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ από το Θεό να υποθέσω, φαλαινοθηρικά, μακελεύουν φάλαινες οι οποίες έχουν το συγκεκριμένο handicap, το οποίο υπάρχει ΕΠΙΤΗΔΕΣ εκεί βαλμένο από το Θεό. Μάλιστα.Εδώ θέλω να σταθώ.

Ναι να σταθείς να ξαποστάσεις.


quote:
IndustrialAngel:
Πρώτα πρώτα,ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΩ την ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ πλέον τοποθέτηση ότι πρέπει,σύμφωνα με τον Ευρωπαίο, να εξηγούμε τον κόσμο με γνώμονα το Goddidit. Δηλαδή, να αποδίδουμε τα φαινόμενα σε κάποια σκοπιμότητα θεϊκή

Είπα εγώ τέτοιο πράγμα? τρελός είσαι? απλά τον είπες μαλάκα και έτρεξα να τον βγάλω από τη δύσκολη θέση....να βοηθήσω ήθελα...μην παρεξηγηθώ και στο τέλος!


quote:
IndustrialAngel:
Δεύτερον, και σημαντικότερον

Εδώ είναι το ζουμί στο σημαντικότερο!


quote:
IndustrialAngel:
ΕΔΩ ακριβώς φαίνεται ποια κέντρα και ποιες σκοπιμότητες εξυπηρετούνται από τις δημιουργιστικές θεωρήσεις του κόσμου. Ο κόσμος, η φύση, οι ζώντες οργανισμοί για αυτούς που κρύβονται πίσω από τους δημιουργιστές (πετρελαιάδες,μεγαλοεπιχειρηματίες κτλ) είναι ένα ΠΡΟΒΑΤΟ φτιαγμένο (από το Θεό) για να το αρμέγει και πολλές φορές να το ΓΔΕΡΝΕΙ ο άνθρωπος. Και αυτοί (οι από πίσω) φυσικά είναι οι πρώτοι στο άρμεγμα και το γδάρσιμο. Οι φάλαινες έχουν αυτήν την αδυναμία ΟΧΙ επειδή εξελίχθηκαν από ζώα της στεριάς αλλά επειδή τις έφτιαξε έτσι ο Θεός ώστε οι ΦΑΛΑΙΝΟΘΗΡΕΣ να επιτελούν το θεάρεστο έργο τους. Σε έναν κόσμο φτιαγμένο για τον φονεύει και τον εκμεταλλεύεται ο άνθρωπος, σε ένα κόσμο που ο άνθρωπος ΔΕΝ υπόκειται στη φυσική επιλογή και ΔΕΝ κινδυνεύει με αφανισμό ΟΣΕΣ σπατάλες και καταστροφές και αν κάνει, η οικολογία, ο σεβασμός στο περιβάλλον, η αειφορία ΔΕΝ έχουν θέση. Αντίθετα θέση έχουν το κυνήγι, τα ορυκτά καύσιμα, η εξαφάνιση μορφών ζωής. Και αυτό ΔΕΝ το γράφω για πρώτη φορά. Το έχω ΗΔΗ πει στο Νο2, ακριβώς αυτή η φράση αποτελεί την επιβεβαίωση μου.

Παιδιά ο άνθρωπος δεν είναι καλά!!!

quote:
IndustrialAngel:
Ερώτηση. Έχουμε ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ επιβεβαιώσεις της ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗΣ θεώρησης ως προς την καταγωγή της φάλαινας. Έχουμε βρει σκελετούς από πολλά ενδιάμεσα στάδια από το ζώο που ζούσε στη στεριά, στο ζώο που κολυμπούσε, στο ζώο που είχε άκρα και ουρά στο ζώο που είχε πτερύγια και ουρά κτλ κτλ. Έχουμε επίσης στοιχεία από την εμβρυολογία,τα έμβρυα της φάλαινας έχουν δόντια (αντί για μπαλένες) και τρίχες (ενώ οι ενήλικες είναι άτριχες για υδροδυναμικούς λόγους)όπως επίσης και περιπτώσεις αταβισμού (φάλαινες και δελφίνια να γεννιούνται με ψευδοάκρα, κατάλοιπα των προγόνων της στεριάς). Και το γενετικό υλικό επιβεβαιώνει αυτή τη συσχέτιση της φάλαινας με ζώα της στεριάς (συγκεκριμένα τα ελάφια). Τι έχεις να πεις για αυτά; Εξελίχθηκε ή όχι η φάλαινα από ζώα της στεριάς; Αν εξελίχθηκε, γιατί ο Θεός δεν έφτιαξε ένα είδος εκ των προτέρων ένα ζώο της θάλασσας αλλά ξεκίνησε από ένα ζώο της στεριάς; Η' μήπως έφτιαξε ΟΛΑ τα σύμφωνα με την εξελικτική θεωρία ενδιάμεσα είδη και τα εξαφάνισε για να μας εξαπατήσει (την πάτησες Δαρβίνε, που έλεγε και ο Μακφόρ). Δεν είναι μόνο η παρούσα κατάσταση της φάλαινας που είναι συνεπής με την εξέλιξη αλλά και η παλαιοντολογία που έχουμε στη διάθεση μας. Αυτή ΠΟΙΑ θεϊκή σκοπιμότητα εξυπηρετούσε;

Να σου απαντήσω γιατί ο Θεός δεν έφτιαξε ένα είδος εκ των προτέρων ένα ζώο της θάλασσας αλλά ξεκίνησε από ένα ζώο της στεριάς;
Η απάντηση είναι πολύ απλή. Ήταν θέμα επιλογής του. Αποφάσισε μόνος του...δικά του τα χτέναι που λέμε δικά του και τα γένια.....αν έχεις αντίθετη άποψη να το συζητήσουμε.

Για την παλαιοντολογία εάν δεν κάνεις ανάλυση φοβάμαι ότι δε θα μπορέσω να σου απαντήσω.

quote:
IndustrialAngel:
1. Ποιος είπε ότι ήταν ίδια μεταξύ τους; Αυτό κατάλαβες; Κοινός πρόγονος σημαίνει ίδια ζώα;

Μάλιστα έχουμε λοιπόν ζώα που δεν είναι ίδια μεταξύ τους αλλά έχουν κοινό πρόγονο...πάμε παρακάτω.

quote:
IndustrialAngel:
2. ΟΛΑ έχουν προταθεί στη διαδικασία του δημοκρατικού διαλόγου μέσα στην επιστήμη. Η ιδέα των ειδών που εξελίσσονται ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ (χορτάρι της ζωής) έχει προταθεί από το Λαμάρκ ΠΡΙΝ από το Δαρβίνο (δέντρο της ζωής). Τα πράγματα είναι απλά, απορρίφθηκε. Ο Λαμάρκ επίσης πρότεινε ότι τα επίκτητα χαρακτηριστικά μπορούν να κληρονομηθούν. Παρά τα λάθη του, τον μνημονεύουμε ως τον πρώτο που έδωσε μια συνεκτική θεώρηση της προέλευσης των ζώντων οργανισμών. Γιατί όμως έκανε λάθη; Γιατί δεν μπορεί να εξηγήσει το ίδιο ποσοστό δεδομένων με την εξελικτική. Για παράδειγμα δεν εξηγεί τις ομοιότητες στο γενετικό υλικό μεταξύ των οργανισμών. Και για να διαλύσουμε ΚΑΙ αυτές τις πλάνες ΞΑΝΑΛΕΩ, ΔΕΝ είναι μόνο οι λειτουργικές ομοιότητες (χρειάζομαι το ίδιο πράγμα, εμφανίζω το ίδιο γενετικό υλικό, που ΚΑΙ αυτό ΔΕΝ αποδεικνύεται πουθενά, πχ οι νυχτερίδες εμφάνισαν ικανότητα πτήσης αλλά δεν έχουν κοινό DNA σε αυτό το σημείο με τα πτηνά) αλλά οι ομοιότητες στο υπόλοιπο κομμάτι, οι επαναλήψεις, οι μεταλλάξεις κτλ αυτά που οι γενετιστές αποκαλούν ΔΕΙΚΤΕΣ (markers)(όμοια λογική επίσης ακολουθούν οι γενετιστές όταν διερευνούν την πατρότητα). Δεν εξηγεί το γεγονός της ταξινομικής συσχέτισης μεταξύ των ζώων. Ότι ΑΝ κάποιος κάτσει και δει τι ισχύει ταξινομικά, τη ζωή (συνολικά) δηλαδή, θα δει κάτι σαν δέντρο συγγενειών με κοντινούς και μακρυνούς συγγενείς. Έχουν δε φτάσει ΤΟΣΟ μπροστά ώστε να μπορούν να ανασυστήσουν την φυλογενετική πορεία πρωτεϊνών σε βάθος γεωλογικών αιώνων.


Αλλά δεν είναι αυτό μόνο. Η ΙΔΙΑ ακριβώς περιορισμένη βιοχημική "παλέτα" αμινοξέων και αζωτούχων βάσεων (από τις πολλές περισσότερεςς χημικά εφικτές) που χρησιμοποιούν ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι οργανισμοί. Τα ψευδογονίδια και το junk DNA, επίσης διατηρούν αποδείξεις στο βάθος του χρόνου.Και έγραψες όλα αυτά για να τον βγάλεις σκάρτο τον άνθρωπο?....δεν ντρέπεσαι?

quote:
IndustrialAngel:
Η παλαιοντολογία, που μας δίνει μια χρονική διαδοχή οργανισμών που ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ με την εξέλιξη σε καινούριες (και κατά κανόνα συνθετότερες) μορφές ζωής. Πχ βρίσκουμε θηλαστικά ΜΟΝΟ ως σύγχρονα το ΠΟΛΥ των ερπετών και ΠΟΤΕ αρχαιότερα. Τυχαίο ή εξελίχθηκαν από αυτά; Το ίδιο μεταξύ ερπετών και αμφιβίων. Βρίσκουμε στα πανάρχαια πετρώματα των δις ετών μόνο απλούς ασπόνδυλους οργανισμούς και στα ακόμα πιο παλιά ΜΟΝΟ μικροαπολιθώματα βακτηρίων και άλλων μονοκύτταρων οργανισμών. Σύμπτωση η χρονική και στρωματική διαδοχή να ταυτίζεται με την εξελικτική;

Εμένα ρωτάς?...μέχρι να διαβάσω τον πρώτο τόμο του Δαρβίνου!!!

quote:
IndustrialAngel:
Υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ όγκος δεδομένων, που πρέπει κάποιος να μιλήσει

Έλα...μην τα λες έτσι απότομα!....τρομάζω!!

quote:
IndustrialAngel:
3.Από πού προκύπτει ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις; ΠΟΥ έψαξες και δεν τις βρήκες; Στα μεγάλα συγγράμματα του Κιλήφη, στον Πρωταθλητή και την Derbie ή στα ποστ του τρέχα; Όντως εκεί δεν υπάρχουν. Για τσέκαρε κανένα επιστημονικό βιβλίο..

Όλα τα παραπάνω δηλαδή τα έγραφες εναντίων μου?...τώρα στο 3 φαίνεται ξεκάθαρα!
Ζήτω ο Λαμάρκ

Τα υπόλοιπα αύριο....

NIKOS XILOYRIS - O GIGANTAS P.X.

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
,

Edited by - europaios2 on 03/11/2010 03:13:25Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/11/2010, 03:09:52  Εμφάνιση Προφίλ
Σωτήρη, μη με βάζεις στη διαδικασία να απαντήσω σε αυτά που έλεγε ο Παΐσιος, δε θέλω να πω τίποτα χοντρό γιατί σέβομαι το χώμα που τον σκεπάζει... Απλώς λέω ότι δε συμφωνώ...

Think math, όλα ωραία...αλλά με τη στρουθοκάμηλο διαφωνώ... Μάλλον ΑΛΛΟ ζώο ήθελες να πεις και έγινε κάπου λάθος στη μετάφραση. Για τα απολιθώματα είμαι μαζί σου,το έγραψα και εγώ άλλωστε.


Να βάλουμε ένα στοιχηματάκι; Εγώ λέω ότι θα πει ότι ΔΕΝ έχουμε όλα τα ενδιάμεσα μήκη και εσύ ότι θα τα βαφτίσει ψεύτικα...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

europaios2
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5735 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/11/2010, 03:22:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους europaios2
quote:
Σωτήρη, μη με βάζεις στη διαδικασία να απαντήσω σε αυτά που έλεγε ο Παΐσιος, δε θέλω να πω τίποτα χοντρό γιατί σέβομαι το χώμα που τον σκεπάζει... Απλώς λέω ότι δε συμφωνώ...

Α! δεν κάνεις καλά.....να τα πεις...να τα πεις!!

quote:
IndustrialAngel:
Να βάλουμε ένα στοιχηματάκι; Εγώ λέω ότι θα πει ότι ΔΕΝ έχουμε όλα τα ενδιάμεσα μήκη και εσύ ότι θα τα βαφτίσει ψεύτικα...

Θέλω φωτογραφίες!....ντοκουμέντα!!! έχετε κύριοι? αν ναι δείξτετα.


Σημερον αλλος ουρανος


"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Think_Math
Μέλος 3ης Βαθμίδας

USA
769 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/11/2010, 03:24:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Think_Math

IndustrialAngel :
quote:
ΡΕ πούστη άντρα, αυτά που λες είναι όλα ΜΠΟΥΡΔΕΣ που κατέβασες από το μυαλό σου ενώ στην πραγματικότητα ΔΕΝ έχεις να απαντήσεις ΤΙΠΟΤΑ ουσιαστικό.

Φίλε IndustrialAngel μην εκνευρίζεσαι και κυρίως μην βρίζεις , γιατί χανεις το δίκιο σου .
Το οτι ο συγκεκριμένος φίλος χριστιανός , δεν έχει επιχειρήματα για να αντικρούσει όσα σωστα λες , είναι κατανοητό απο τον κάθε στοιχειωδως λογικό ανθρωπο .

Το να τον προσβάλεις δεν οδηγεί πουθενα , και κυρίως διώχνει και τους άλλους που θελουν να παρακολουθήσουν το θέμα , και δεν θέλουν να παρακολουθήσουν συζήτηση οπαδικού και γηπεδικού χαρακτήρα .

Ξερω οτι σε ενοχλεί η διαστρεβλωση της αλήθειας , και η προσβολή της νοημοσύνης σου ( κατι που είναι επίσης ανυποφορο, και γίνετε συστηματικά απο τα γνωστα σε ολους ατομα ), αλλα δεν πρέπει εσύ που αγαπάς την αλήθεια , να πεφτεις στην παγίδα η αλήθεια αυτή , να καταντα τελικά "θόρυβος" και να μπαίνει στο ιδιο τσουβάλι με τις ανοησίες των ταλιμπανοχριστιανων .

Το ξέρω οτι το συγκεκριμενο ατομο χρησιμοποιει πάντα προσβλητικό τρόπο για να υπερασπίσει τις ανοησίες του , αλλα αυτο προσβάλει τον ίδιο και ΟΧΙ εσένα .
Συνεπως μην εκνευρίζεσαι και απλά γραψε την επιστημονική αλήθεια που γνωρίζεις .
Δεν χρειαζεται τιποτα περισσότερο απο αυτό .


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/11/2010, 03:34:07  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Πούστης μπορεί να είσαι εσύ, εγώ ως χριστιανός και να ήθελα μου το απαγορεύει η θρησκεία μου.
Και αιμομίκτης μπορείς να είσαι και κτηνοβάτης, αν δεν είσαι ήδη, δεν σου το απαγορεύει κανένας.
Αν δε θέλετε οι συντονιστές, να μετατραπεί το θέμα σε θέαμα παρακαλώ να τον μαζέψετε.

Για τα υπόλοιπα που γράφεις μια επίσκεψη σε έναν γιατρό κτηνίατρο ίσως να σε βοηθήσει.Βρίζεις αλλά δεν απαντάς... Πούστης δηλαδή... Α ναι, να παρεμβούν οι μοντεράτορες... Να δούμε ΠΟΣΟ δικαίωμα έχει ένα λογιστής ΤΕΙ να αποκαλεί έναν άνθρωπος ΚΟΡΟΪΔΟ επειδή αποδέχθηκε μια έρευνα που έγινε από ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ και δημοσιεύθηκε σε έγκριτο journal. Βασικά και ο ένας από τους διαχειριστές είναι επίσης κορόιδο γιατί και αυτός δέχθηκε την έρυνα.


quote:
Ναι ειδικά όταν παίζουν κρυφτό μετράνε πέντε πέντε μέχρι το 10

Καλά δε φταίω εγώ αν εσύ είσαι λοβοτομημένος και αμφισβητείς έρευνες


quote:
Τι αποτυπώματα βρήκες στη φωλιά των μυρμηγκιών πριν από 100 εκατομμύρια χρόνια που να ενισχύουν την άποψή σου?.....άσε με να μαντέψε.....τα σκατά τους! το βρήκα?

Άστο δεν το έχεις, πάμε με τα απλά.


quote:
Yπήρχε αλλά κάποια μικρά πήγαν και πάτησαν επάνω τους κάνοντας γκράφιτι. Επίσης έχω στην τρίτη μου βιβλιοθήκη αριστερά όπως μπαίνεις που θα φτιάξω, ένα προσευχητάριο της εποχής τους....να το

Ό,τι να ναι . Ρε μάστορα αν υπάρχει erectus θαμμένος σε συγκεκριμένη στάση με κτερίσματα, αν υπάρχει βραχογραφία που να δείχνει κάτι σαν προσευχή τότε ΠΑΙΖΕΙ όντως να είχαν θρησκεία. Και ξαναλέω, τέτοια πράγματα από όσο έχουμε βρει για τους Νεάτερνταλ αλλά όχι για τους erectus. Αν αγνοώ κάποιο εύρημα να μου το πεις συγκεκριμένα. Έχεις; Τι προσευχητάρια και μαλακίες λες;


quote:
Εσύ έτσι είχες πει, ότι ήταν θέμα επιλογής του κάθε είδους ο τρόπος επιβίωσης και έφερες ως παράδειγμα τον γορίλα ο οποίος επειδή ήταν δυνατός δεν χρειάστηκε να σπαταλήσει ενέργεια ώστε να έχει και νοημοσύνη....τώρα λες ότι δεν ήταν στο χέρι του?...τι άλλαξε τώρα και το ρίχνεις στην τύχη?.....δεν βγαίνει καλή η σούπα?

Ναι ηλίθιε αλβανόφωνε, δεν έγραψα ΕΠΕΛΕΞΕ έγραψα ΑΝΕΠΤΥΞΕ, η ανάπτυξη ΔΕΝ προϋποθέτει βούληση. Αμέσως μετά έγραψα για την οικονομία της φύσης. Η λογική είναι εξής. Οι δυνατότεροι των αρχαίων γοριλών επιζούσαν επομένως οι σημερινοί έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά ακριβώς. Αν γινόντουσαν ΚΑΙ έξυπνοι ενδεχομένως να έχαναν το εξελικτικό πλεονέκτημα γιατί θα χρειαζόντουσαν περισσότερη τροφή για να συντηρούν τον εγκέφαλό τους...


quote:
Έφερε κανείς αντίρρηση σε αυτό?

Αν το αποδέχεσαι αυτό, η εξέλιξη ισχύει. Αυτές είναι οι μόνες παραδοχές-διαπιστώσεις που έχει κάνει ο Δαρβίνος. Όλα τα υπόλοιπα προκύπτουν με τη λογική.


quote:
Δηλαδή αν χτυπήσω την κεφάλα της αγελάδας....θα κάνει μεγάλο θόρυβο?

Εξαρτάται. Αν την κουτουλήσεις θα ακούσεις θόρυβο (αλλά θα είναι από το δικό σου κεφάλι), αν τη βαρέσεις με το χέρι δε θα ακούσεις. ΡΕ βλαμμένε, το κρανίο πάει πακέτο με τον εγκέφαλο στο μέγεθος.

quote:
Είπα εγώ τέτοιο πράγμα? τρελός είσαι? απλά τον είπες μαλάκα και έτρεξα να τον βγάλω από τη δύσκολη θέση....να βοηθήσω ήθελα...μην παρεξηγηθώ και στο τέλος!

Αυτό είπες. Ότι η σοφία του Θεού είναι να έχουν οι φάλαινες αυτήν την αδυναμία για να τις σκοτώνουμε εύκολα...


quote:
Να σου απαντήσω γιατί ο Θεός δεν έφτιαξε ένα είδος εκ των προτέρων ένα ζώο της θάλασσας αλλά ξεκίνησε από ένα ζώο της στεριάς;
Η απάντηση είναι πολύ απλά. Ήταν θέμα επιλογής του. Αποφάσισε μόνος του...δικά του τα χτέναι που λέμε δικά του και τα γένια.....αν έχεις αντίθετη άποψη να το συζητήσουμε.

Μάλιστα. Ακόμα ένα Goddidit. Το τέλμα της ανθρώπινης σκέψης...


quote:
Για την παλαιοντολογία εάν δεν κάνεις ανάλυση φοβάμαι ότι δε θα μπορέσω να σου απαντήσω


Την έχω κάνει στο Νο2. Έχω δείξει και το πτερύγιο της σημερινής που έχει δάχτυλα, και τους αταβισμούς, και τα τριχωτά έμβρυα και τους σκελετούς...

Τέλος έχω άλλη μία ερώτηση να κάνω. Γιατί αυτή η ρουφιάνα η εξέλιξη των ειδών (που δεν ισχύει όμως σύμφωνα με τους χριστιανικούς εγκεφάλους) ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ και ΣΥΜΦΩΝΕΙ με τα ευρήματα; Αναλωνόμαστε στη συζήτηση του αν όντως ο Homo habilis είναι πρόγονος του σημερινού μοντέρνου ανατομικά ανθρώπου,και ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΥΜΕ να υπογραμμίσουμε την ΑΠΟΛΥΤΑ επιτυχή πρόβλεψη από τη μεριά του Δαρβίνου. Μάγος ήταν ο κερατάς και φαντάστηκε ότι θα βρούμε αυτά τα πράγματα;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Think_Math
Μέλος 3ης Βαθμίδας

USA
769 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/11/2010, 03:56:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Think_Math

europaios2:

quote:
Θέλω φωτογραφίες!....ντοκουμέντα!!! έχετε κύριοι? αν ναι δείξτετα.

Ακου φίλε ευρωπαίε .
Αυτο το ανόητο παιχνιδάκι που παίζεις πιστευεις πραγματικά οτι πείθει κάποιον ?

Αν θελεις να δεις τα απολιθώματα των προγόνων της καμηλοπαρδαλης , να πας στο πανεπιστήμιο που τα κατέχει , να τους ζητησεις να σου τα δείξουν .

Δυστυχως δεν είναι δημοφιλή οπως των ανθρωπιδών για να τα βρεί κάποιος στο Ιντερνετ .
Απο την άλλη τωρα αν δεν πιστευεις οτι οντως υπάρχουν και οι επιστήμονες σε κοροιδευουν , μπορεις να συνεχισεις να το πιστευεις , εξασκώντας το γνωστο σου χόμπι , να χώνεις το κεφάλι στην αμμο .

Δεν θα κάτσουμε να σκάσουμε τωρα και για την καμηλοπαρδαλη.
Εδω δεν αναγνωρίζεις ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ πειστήρια για την εξέλιξη , θα σε επειθαν τα απολιθώματα των προγονων της καμηλοπάρδαλης ?
Αστεία λέμε τωρα ?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

geostat
Μέλος 3ης Βαθμίδας


768 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/11/2010, 09:36:15  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

geostat :

quote:
Η προβατοκαμηλος,κερδιζω κατι;

Εκτος απο την προβατοκάμηλο , υπαρχει επίσης και η στρουθοκαμηλος που είναι πρόγονος και των δύο σας .

Αν σας ενδιαφέρουν οι πρόγονοι της καμηλοπαρδαλης ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ( τωρα γελάμε ), διαβάστε το παρακάτω :

http://www.africageographicdigital.com/download/issue04/04_howdo_giraffe.pdf
Καλως τον θι(ν)κ μαθ!
Αντε να λειτουργησει ο επιταχυντης τον αδρονιων σου μπας και στρουθοκαμηλισεις σε καμια μελετη!
Αυτη τη φορα θα λιποτακτησω απο το στρατοπεδο που με τοποθετησες!


Industrial
Δικαιωμα στην εκφραση φιλε!Χωσε...!


You've got to fight for your right

to fight
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/11/2010, 10:06:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Δηλαδή, ρε φίλε europaios2, έχεις κι εσύ την....ψευδαίσθηση, ότι
μπορεί να γίνει σοβαρός διάλογος,εδώ μέσα με τέτοια .... χουλιγκάνια;...
Πέτρες και καδρόνια, πετάνε οι ...φίλαθλοι,εσύ τι περιμένεις;
Τους βάζεις πηγές,αλλά σε λένε μόνο φανατικό, λες κι οι πηγές, που έβαλες, δεν αποτελούν τεκμηριωμένη γνώση, για τον μέσο πολίτη,που έχει ασχοληθεί...
Όχι, πρέπει να λές τις κοτσάνες τους κι εσύ, για να σε δεχτούνε, ώς
επιστημονικά κατοχυρωμένο νού....Είσαι κουτοχριστιανός,γιατί σου το λένε,δωδεκαθειστές,εξελικτές κι όλος ο ....κατιμάς της κοινωνίας μας....
Δεν τους λαμβάνεις υποψην;...
Απο την άλλη, σήμερα, ολοκληρώνεται στη Λάρισα,πανορθόδοξη,συνδιάσκεψη, που βασικό της συμπέρασμα, μέχρι στιγμής, είναι, το ότι ο αποκρυφισμός, έχει γίνει ο πυρήνας, του αντιχριστιανισμού...
Συγκεκριμένα,"ο αποκρυφισμός αποτελεί τον πυρήνα και την καρδιά του παγκόσμιου αντιχριστιανικού φαινομένου, της λεγομένης "Νέας Εποχής", η οποία επιθυμεί( απλά) να αντικαταστήσει το πρόσωπο του
Χριστού και την Ευαγγελική διδασκαλία,με ένα συνοθύλευμα ετερόκλητων θέσεων, οι οποίες ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΟΝΤΑΙ ως μια δήθεν, εναλλακτική μορφή θρησκευτικότητας..."
Για ...παπάδες, σαφέστατοι...
Εσύ τι λές, ρε Νώντα, οι ...επιστήμονες εδώ, θα καταλάβουν τίποτε απο αυτό που αντέγραψα πιο πανω;....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
geostat
Μέλος 3ης Βαθμίδας


768 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/11/2010, 10:15:15  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Δηλαδή, ρε φίλε europaios2, έχεις κι εσύ την....ψευδαίσθηση, ότι
μπορεί να γίνει σοβαρός διάλογος,εδώ μέσα με τέτοια .... χουλιγκάνια;...
Πέτρες και καδρόνια, πετάνε οι ...φίλαθλοι,εσύ τι περιμένεις;
Τους βάζεις πηγές,αλλά σε λένε μόνο φανατικό, λες κι οι πηγές, που έβαλες, δεν αποτελούν τεκμηριωμένη γνώση, για τον μέσο πολίτη,που έχει ασχοληθεί...
Όχι, πρέπει να λές τις κοτσάνες τους κι εσύ, για να σε δεχτούνε, ώς
επιστημονικά κατοχυρωμένο νού....Είσαι κουτοχριστιανός,γιατί σου το λένε,δωδεκαθειστές,εξελικτές κι όλος ο ....κατιμάς της κοινωνίας μας....
Δεν τους λαμβάνεις υποψην;...
Απο την άλλη, σήμερα, ολοκληρώνεται στη Λάρισα,πανορθόδοξη,συνδιάσκεψη, που βασικό της συμπέρασμα, μέχρι στιγμής, είναι, το ότι ο αποκρυφισμός, έχει γίνει ο πυρήνας, του αντιχριστιανισμού...
Συγκεκριμένα,"ο αποκρυφισμός αποτελεί τον πυρήνα και την καρδιά του παγκόσμιου αντιχριστιανικού φαινομένου, της λεγομένης "Νέας Εποχής", η οποία επιθυμεί( απλά) να αντικαταστήσει το πρόσωπο του
Χριστού και την Ευαγγελική διδασκαλία,με ένα συνοθύλευμα ετερόκλητων θέσεων, οι οποίες ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΟΝΤΑΙ ως μια δήθεν, εναλλακτική μορφή θρησκευτικότητας..."
Για ...παπάδες, σαφέστατοι...
Εσύ τι λές, ρε Νώντα, οι ...επιστήμονες εδώ, θα καταλάβουν τίποτε απο αυτό που αντέγραψα πιο πανω;....

γιατι ρε τρεχα ο χριστιανισμος πως ξεκινησε;
Καπως πρεπει να τραβηξεις το πληθος,με κατι να αμπαλαρεις τη μουφα που θες να σερβιρεις...αλλιως το εχασες το παιχνιδι!You've got to fight for your right

to fight
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/11/2010, 10:19:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Ειμαι άνθρωπος χωρίς..κόμπλεξ, αγαπητέ μου geostat, αλλά,
όταν ξεκινάς κάτι, πρέπει να έχεις και κάτι να το στηρίξεις...
Ο χριστιανισμός, είχε και έχει, ένα Χριστό, Θεό εις τους αιώνας...
Οι άλλοι, τι έχουν;.....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
geostat
Μέλος 3ης Βαθμίδας


768 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/11/2010, 10:22:23  Εμφάνιση Προφίλ
Κατι χειροπιαστο,
εχουμε γινει λιγο καχυποπτοι με τις αισθησεις μας πια!You've got to fight for your right

to fight
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/11/2010, 11:37:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Ένα ολόκληρο κόσμο, βρε geostat...Γύρω μας,δε τον βλέπεις;....
Οι άλλοι, όμως, για τη θεωρία τους, τι έχουν;....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
geostat
Μέλος 3ης Βαθμίδας


768 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/11/2010, 12:02:28  Εμφάνιση Προφίλ
το δαχτυλο στην πληγη τρεχα!
Μονο που η πληγη εχει κακοφορμισει και το δαχτυλο γεμιζει με αιμα και πυον γι'αυτο και κρινετε απαραιτητη η περιποιηση του τραυματος και το κοψιμο του δαχτυλου!

Καψιμο και αγραναπαυση!
Μετα φτου και απο την αρχη!You've got to fight for your right

to fight
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
europaios2
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5735 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/11/2010, 13:59:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους europaios2
quote:
IndustrialAngel:
Βρίζεις αλλά δεν απαντάς... Πούστης δηλαδή...

MAZEΨΤΕ ΤΟΝ.
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΤΝΗΛΙΑ

Σημερον αλλος ουρανος


"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

Edited by - europaios2 on 03/11/2010 14:00:47Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

geostat
Μέλος 3ης Βαθμίδας


768 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/11/2010, 14:07:22  Εμφάνιση Προφίλ
γιατι δε λες στο θεο σου να τον εξαφανισει και καλεις τους γηινους κρατουντες;


το σχεδιο του ειναι να σε φερει στα ορια σου,να σε δοκιμασει.
γιατι λοιπον απαρνησε τη δοκιμασια του;


βουλη...βαλε τα καζανια μπροστα,εχουμε κοσμο!


You've got to fight for your right

to fight

Edited by - geostat on 03/11/2010 15:15:06Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

libero diegrammenos logariasmos
Διεγραμμένος Λογαριασμός


132 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/11/2010, 14:55:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους libero diegrammenos logariasmos
quote:

quote:
IndustrialAngel:
Βρίζεις αλλά δεν απαντάς... Πούστης δηλαδή...

MAZEΨΤΕ ΤΟΝ.
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΤΝΗΛΙΑ


Αυτό περιμένουν οι συντονιστές, να αρχίσεις το βρισίδι κι εσύ

Edited by - libero diegrammenos logariasmos on 03/11/2010 14:59:32Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/11/2010, 15:15:27  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

quote:
IndustrialAngel:
Βρίζεις αλλά δεν απαντάς... Πούστης δηλαδή...

MAZEΨΤΕ ΤΟΝ.
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΤΝΗΛΙΑ

Σημερον αλλος ουρανος


"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

Edited by - europaios2 on 03/11/2010 14:00:47


Μαμά , μου έδειξε το δάχτυλό του ... φώναξέ του...
Κάτι αντίστοιχο μου θυμίζει το όλο πράμα...
Αν Ευρωπαίε , χρειάζεσαι συντονιστές στην ζωή σου...τότε θα χρειαστείς προφανώς και "πολλά άλλα" προκειμένου να μπορέσεις να επικοινωνήσεις...και δεν μπορεί -ξέρεις- παντού και σε όλες τις συνδιαλέξεις σου να καλείς "συντονιστές"...
Μάθε μόνος σου να τα καταφέρνεις και βρές τον τρόπο...πάντα υπάρχει και αφήστε τους συντονιστές και την επίκληση βοήθειας , σαν τα μικρά και ανήμπορα παιδάκια..
Η δική ελλειματικότητα και αδυναμία δεν μπορεί σε καμμιά περίπτωση να εκληφθεί ως προβληματική των άλλων...
Τι θα γινόταν στην περίπτωση που δεν υπήρχαν συντονιστές Ευρωπαίε...και θαρρείς ότι δεν είσαι ΚΑΙ ΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ..συνδημιουργός της κατάστασης..???
Φαντάζομαι , ότι δεν το πιστεύεις κάτι τέτοιο...

ΥΓ:"Τώρα , αν εσύ θεωρείς διάλογο αυτόν που εσύ κάνεις και μάλιστα με αυτά τα σμάιλς και τις καρικατούρες που συνέχεια βάζεις , ειρωνευόμενος και χλευάζοντας σαν "Ο ΕΙΔΙΚΟΣ" και επί παντός επιστητού και με αποδεικτικό υλικό μάλιστα απο τα Θεολογικά βιβλία ΚΑΙ ΤΙΠΟΤ'ΑΛΛΟ...τοτε φίλε μου , προφανώς έχεις λάθος χάρτες αλλα και "πλεόνασμα ανισο-κρισίας" που θά'λεγε και ο συμπαθεστατος φίλος Noema , για να βλέπεις το πρόβλημα μόνο στους άλλους"


Μείνε μέσα στο παιχνίδι...

Edited by - Εαρινός on 03/11/2010 15:29:19Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/11/2010, 15:30:47  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

quote:

quote:
IndustrialAngel:
Βρίζεις αλλά δεν απαντάς... Πούστης δηλαδή...

MAZEΨΤΕ ΤΟΝ.
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΤΝΗΛΙΑ


Αυτό περιμένουν οι συντονιστές, να αρχίσεις το βρισίδι κι εσύ

Edited by - libero diegrammenos logariasmos on 03/11/2010 14:59:32


Eσύ αυτό κατάλαβες δηλαδή συνδίκτυε..???


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
libero diegrammenos logariasmos
Διεγραμμένος Λογαριασμός


132 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/11/2010, 15:35:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους libero diegrammenos logariasmos
quote:
Eσύ αυτό κατάλαβες δηλαδή συνδίκτυε..???
Ναι.
Εσυ;

Ubi Dubium, Ibi Libertas
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ar_ia
Πλήρες Μέλος

Greece
824 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/11/2010, 15:42:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ar_ia

europaios2
quote:

quote:
IndustrialAngel:
Βρίζεις αλλά δεν απαντάς... Πούστης δηλαδή...

MAZEΨΤΕ ΤΟΝ.
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΤΝΗΛΙΑTώρα, έρχονται οι συντονιστές να τον κάνουν νταντα τον IndustrialAngel γιατί ήταν κακό παιδί!!

IndustrialAngel πιπέρι θα σου βάλω άμα ξαναπείς κακιές λέξεις

===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4


ΑΜΗΝ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/11/2010, 15:49:03  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

quote:
Eσύ αυτό κατάλαβες δηλαδή συνδίκτυε..???
Ναι.
Εσυ;

Ubi Dubium, Ibi Libertas


Όχι φίλε μου , προσωπικά αντιλαμβάνομαι τα πράματα , με εντλώς διαφορετικό τρόπο ...

Οι συντονιστές γνωρίζουν ότι δεν απευθύνονται σε παιδάκια αλλα σε ενήλικες ανθρώπους και φαντάζομαι αναμένουν να συμπεριφερθούν κάποια στιγμή , όπως αρμόζει σε ενήλικους ανθρώπους...ελπίζουν τουλάχιστον φαντάζομαι και δεν μπορεί να γίνεται μια συζήτηση με έναν μπαπούλα απο πάνω μας...αυτό πιστεύω..!!!

Εσύ δηλαδή , αυτό δεν το θεωρείς ως "προφανές"..???


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
europaios2
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5735 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/11/2010, 16:17:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους europaios2
quote:
IndustrialAngel:
Ο άνθρωπος κατάλαβε ΛΑΘΟΣ ένα κείμενο και άρχισε τους χαρακτηρισμούς. Θέλω να μείνει αυτή η σελίδα ανέπαφη ως ΜΝΗΜΕΙΟ εγωισμού και ανοησίας ενός Χριστιανού που νομίζει ότι τα ξέρει όλα
Θέλει σίγουρα διάβασμα!

quote:
elo:
Βέβαια πρέπει να παραδεχτώ ότι το παιχνίδι του Ευρωπαίου με τις ειρωνείες και τα αστειάκια είναι αρκετά έξυπνο, άλλα δυστυχώς πολύ συνηθισμένο, καθώς ο μοναδικός τρόπος να αντικρούσει κάτι, είναι το να φτάσει τον συνομιλητή του στα όρια

Να τον φτάσω στα όρια?.....ο Αϊνστάιν δεν είχε πει ότι αυτά είναι άπειρα?

quote:
Εαρινός:
Θεωρώ ότι τους κόβει πολύ περισσότερο , απείρως περισσότερο και αυτό ασφαλώς ισχύει για όλους μας ... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ..!!!
Είναι πολύ πιο βαθειά τα αίτια φίλε μου ....

Να....αυτός μάλλον είναι μαζί μου...

quote:
makfor:
εαρινε , δεν νομιζω οτι παιζουν κανα παιχνιδι , η δικη μου αποψη ειναι οτι τοσο τους κοβει !!!

Αυτός δεν είναι...

quote:
elo:
Βέβαια πρέπει να παραδεχτώ ότι το παιχνίδι του Ευρωπαίου με τις ειρωνείες και τα αστειάκια είναι αρκετά έξυπνο, άλλα δυστυχώς πολύ συνηθισμένο, καθώς ο μοναδικός τρόπος να αντικρούσει κάτι, είναι το να φτάσει τον συνομιλητή του στα όρια …

Αγαπητέ συντονιστή, αυτά τα λες κατόπιν μελέτης κάποιου πολύτιμου συγγράμματος?....ή έχεις σπουδές που σε καταξιώνουν ως εκφραστή τέτοιων συμπερασμάτων?....και το λέω αυτό γιατί κάποτε μου είχες πει ότι ήσουν ένας απλός οδηγός....μου έδειξε μια εικόνα αν θυμάμαι καλά.

Το ρωτάω αυτό γιατί επειδή εγώ δεν έχω σπουδάσει το αντικείμενο της ψυχολογίας, ενδεχομένως μέσα από διάβασμα των σωστών εγχειρειδίων, να μπορώ να κάνω κι εγώ εγκαίρως τέτοιες διαγνώσεις.
Αν λοιπόν είναι το πρώτο, όπως από ένστικτο πιστεύω, θα ήθελα να μου προτείνεις μερικά συγγράμματα, για να τα βάλω στην τρίτη μου βιβλιοθήκη που θα φτιάξω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

quote:
Άνθρωποι υπάρχουν φίλε μου..???


Θα μας απαντήσει ο βιομηχανικός....ανήκει στο χώρο της βιομηχανίας το ερώτημα


quote:
IndustrialAngel:
Η' έχω καταλάβει αλλά απλώς ΔΕΝ μπορώ να συγκρατηθώ πλέον

Έχω το φάρμακο γι' αυτό, μια δοκιμή θα σε πείσει

quote:
IndustrialAngel:
Καμία διαφωνία...Όμως ο ευρωπαίος ΔΕΝ έχει γνώση. Στην προκειμένη περίπτωση δεν έχουμε την αντίθεση δύο "γνώσεων" ή έστω "απόψεων "αλλά ΓΝΩΣΗΣ και ΠΙΣΤΗΣ. Έχω ήδη γράψει ότι γνώση είναι μια "δικαιολογημένα ορθή πίστη" και έχω εξηγήσει αναλυτικά τι ακριβώς εννοώ με τη λέξη "δικαιολογημένα" και νομίζω ότι εσύ ενστερνίστηκες αυτόν τον ορισμό(αν δεν κάνω λάθος). Σκέψου ΠΟΛΥ κάλα τη βαρύτητα της ΚΑΘΕ λέξης που χρησιμοποίησα και ξαναπες μου τη γνώμη σου

Ε! που να τη βρω ο καημένος τη γνώση? πρόλαβες και την πήρες όλη εσύ.....μόνο που τη φόρτωσες στον δυστυχή τον κόρακα όπως είδαμε...

quote:
IndustrialAngel:
Σαφώς και ΔΕΝ υπάρχει απόλυτη αλήθεια (φιλοσοφικά) αλλά ΥΠΑΡΧΕΙ απόλυτο ψεύδος. Υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά. Εδώ ΔΕΝ ισχύει ο δυασμός της ιδιότητας "απόλυτο" (μη απόλυτη αλήθεια=>μη απόλυτο ψεύδος). Αν κάτι ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ και ΔΕΝ υποστηρίζεται από ΚΑΝΕΝΑ στοιχείο ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ολοκληρωτικά και ΑΠΟΛΥΤΑ και πλέον ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ασχολείται μαζί του. Προσπάθησε να καταλάβεις τι εννοώ, η επιστήμη προόδευσε ΠΟΛΥ τα τελευταία χρόνια ΟΧΙ επειδή βρήκε "καλύτερες" αλήθειες αλλά επειδή μπόρεσε να βρίσκει ΠΟΥ κάνει λάθος, και βρίσκοντας τα λάθη προσεγγίζεις ΚΑΛΥΤΕΡΑ την αλήθεια. Αυτό που θέλουν να μας πλασάρουν είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ ψεύδος. Τα είδη ΔΕΝ είναι στατικά, ο άνθρωπος ΠΡΟΕΚΥΨΕ από ΑΥΤΟΝ εδώ τον κόσμο κτλ κτλ. Προφανώς και η εξελικτική θεωρία ΔΕΝ είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ αλήθεια αλλά μια ΣΧΕΤΙΚΑ πολύ καλή εκδοχή της (η καλύτερη που έχουμε αυτήν την στιγμή στα χέρια μας, ως ανθρωπότητα) και υπάρχει η πιθανότητα να αντικατασταθεί από μια πληρέστερη θεωρία. Όμως το να αντικαταστήσεις μια καλή εκδοχή της αλήθειας με το ΑΠΟΛΥΤΟ ψεύδος είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ.

Και γιατί βρε παιδιά δεν ρωτάμε και τις μαϊμούδες να μας πουν τη γνώμη τους?....εδώ έμαθαν να μετράνε μέχρι το δέκα!.....κανείς δεν το είχε σκεφτεί αυτό!

quote:
IndustrialAngel:
ΔΕ θέλω ρε γαμώτο να παραδεχτείς ΤΙΠΟΤΑ, ας λεει Ο,ΤΙ θέλει. Εγώ θέλω να λάβεις ΣΑΦΗ θέση. Να πεις ΕΣΥ λέει. Προσθέτουν ή δεν προσθέτουν οι πίθηκοι; Μπορεί εγώ να είμαι ΠΑΛΑΒΟΣ ή ΒΛΑΚΑΣ και να μην καταλαβαίνω.

Σώπα καημένε.....

quote:
IndustrialAngel:
Όχι παιχνίδι, ΑΛΛΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ σαφέστατη. Και αν δεν την έχουν αυτοί την έχουν τα βιβλία και το σάιτ προπαγάνδας που διαβάζουν. Στο παρελθόν είχα παραθέσει τους τύπους ψευδών επιχειρημάτων (ad hominem, ]επίθεση στο σκιάχτρο,γενίκευση κτλ κτλ) που κυκλοφορούν και αξίζει τον κόπο κάποιος να ανατρέξει στα 3 θέματα με αυτόν τον οδηγό και να δει ότι ΟΛΑ τα επιχειρήματα που έχουν γραφτεί ΠΕΦΤΟΥΝ τραγικά ΜΕΣΑ σε κάποια κατηγορία.Τυχαίο; ΔΕ νομίζω...

Μάλιστα.....οδηγός λοιπόν, Η ΛΈΞΗ ΚΛΕΙΔI!!..... επίθεση στο σκιάχτρο ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΓΙΑΓΙΑ!!!! ΠΑΤΑ ΤΟ ΓΚΑΖΙ!!!

Η μπαλάντα του κυρ μέντιου Νίκος Ξυλούρης

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

Edited by - europaios2 on 03/11/2010 16:20:24Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

libero diegrammenos logariasmos
Διεγραμμένος Λογαριασμός


132 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/11/2010, 16:32:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους libero diegrammenos logariasmos
quote:
Εαρινός:
Όχι φίλε μου , προσωπικά αντιλαμβάνομαι τα πράματα , με εντλώς διαφορετικό τρόπο ...

Οι συντονιστές γνωρίζουν ότι δεν απευθύνονται σε παιδάκια αλλα σε ενήλικες ανθρώπους και φαντάζομαι αναμένουν να συμπεριφερθούν κάποια στιγμή , όπως αρμόζει σε ενήλικους ανθρώπους...ελπίζουν τουλάχιστον φαντάζομαι και δεν μπορεί να γίνεται μια συζήτηση με έναν μπαπούλα απο πάνω μας...αυτό πιστεύω..!!!

Εσύ δηλαδή , αυτό δεν το θεωρείς ως "προφανές"..???


Εχθρέ Εαρινέ, αντιλαμβάνεσαι πως αυτά που γράφεις είναι γενικά και αόριστα; ("Προφανές", "κάποια στιγμή", "όπως αρμόζει" ) και η απενεργοποίηση του άθεου είναι πρόσφατη.

Ubi Dubium, Ibi Libertas
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
γιαπετ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5009 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/11/2010, 16:36:53  Εμφάνιση Προφίλ
ευρωπαίοι....

quote:
Πούστης μπορεί να είσαι εσύ, εγώ ως χριστιανός και να ήθελα μου το απαγορεύει η θρησκεία μου.

Γιατί δεν το απαγορεύει και στους ιεράρχες, παρά μόνο στους πιστούς;;

Ύποπτο έτσι;;;

Είναι να μη βρεθούν μαζί, ιεράρχες και πιστοί.....


ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/

http://diakiros.blogspot.com/Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/11/2010, 16:38:51  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

quote:
Εαρινός:
Όχι φίλε μου , προσωπικά αντιλαμβάνομαι τα πράματα , με εντλώς διαφορετικό τρόπο ...

Οι συντονιστές γνωρίζουν ότι δεν απευθύνονται σε παιδάκια αλλα σε ενήλικες ανθρώπους και φαντάζομαι αναμένουν να συμπεριφερθούν κάποια στιγμή , όπως αρμόζει σε ενήλικους ανθρώπους...ελπίζουν τουλάχιστον φαντάζομαι και δεν μπορεί να γίνεται μια συζήτηση με έναν μπαπούλα απο πάνω μας...αυτό πιστεύω..!!!

Εσύ δηλαδή , αυτό δεν το θεωρείς ως "προφανές"..???


Εχθρέ Εαρινέ, αντιλαμβάνεσαι πως αυτά που γράφεις είναι γενικά και αόριστα; ("Προφανές", "κάποια στιγμή", "όπως αρμόζει" ) και η απενεργοποίηση του άθεου είναι πρόσφατη.

Ubi Dubium, Ibi Libertas


Libero...η ελευθερία και η μη χειραγώγηση ορίζεται και θεμελιώνεται εκ των έσω..."κάποιος" μας κατευθύνει σε κάθε σκέψη και πράξη..

Δούλεψε πάνω σε αυτό , όπως καιόλοι ας εξ'αλλου..η διαδρομή αυτή δεν τελειώνει ποτέ...

'Οσο για την διαγραφή του Άθεου...μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμμένος..???


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 50 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.328125
Maintained by Digital Alchemy