ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
 REIKI - Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 26
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
FRA LE NUVOLE
Μέλος 1ης Βαθμίδας


52 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/08/2006, 11:01:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους FRA LE NUVOLE  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σας εύχομαι μια καλή, φωτεινή ημέρα (αν κι εδώ που είμαι έχει συννεφιά)! Γεια και χαρά σε όλους!

Επιτέλους τελείωσα με το διάβασμα όλων των σελίδω που έχετε γράψει μέχρι τώρα κι έτσι αποφάσισα να σας γράψω κι εγώ, για να σας περιγράψω το θαύμα που μου συμβαίνει την τελευταία εβδομάδα και πως να σας το πω, βρε φωτεινούλιδες.....μ' αρέσει, αλλά με έχει αποσυντονήσει ελαφρώς!!!!

Κατ' αρχήν θα ήθελα να σας πω πόσο πολύ σημαντική είναι η παρουσία σας, αλλά και οι γνώσεις που απλόχερα μας προσφέρετε και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω γι' αυτό! Να είστε όλοι καλά και μαζί με ' σας και αυτοί που διαβάζουν και για κάποιους λόγους δεν συμμετέχουν!

Έχετε ''μπροστά'' σας ένα πρωτάκι του ρέικι. Κάνω την ασκησούλα μου κάθε μέρα (κάθε βράδυ για την ακρίβεια), μόνο που με το που βάλω τα χεράκια μου στην πρώτη θέση η χαλάρωση είναι τόσο μεγάλη που αισθάνομαι σα να έχω πάρει υπνωτικό και συνεχίζοντας δύσκολα κρατιέμαι για να μην με πάρει ο ύπνος! Χέρια και πόδια παθαίνουν υπερθέρμανση, άσπρα και γαλάζια φωτάκια πετάνε δεξιά και αριστερά....κι εγώ βρίσκομαι δεύτερο συννεφάκι όπως ανεβαίνεις....χα χα χα

Πάντως έχω την εντύπωση πως πρέπει όλο αυτό να το συνηθίσει το κορμάκι μου πρώτα, γιατί τώρα νομίζω πως παθαίνω overdose ένα πράγμα.

Εσείς τί λέτε;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Unseen
Πλήρες Μέλος

Greece
1331 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/08/2006, 12:39:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Unseen  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα σε όλους από μια παλιά φίλη.

Διαπιστώνω ένα πολύ θετικό και ζεστό κλίμα που με χαροποιεί ιδιαίτερα, αν και δεν διάβασα τα πολύ τελευταία ποστ.

Ρωρ μπράβο που μας δίνεις πληροφορίες για συνέδρια, σεμινάρια, κλπ. να ξεστραβωνόμαστε λιγάκι.

Συννεφούλα ή Fra Le Nuvole ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα του ρέικι είναι ότι δεν μπορείς να πάθεις overdose. Αφού ο οργανισμός λάβει ό,τι χρειάζεται, απλά σταματά η ροή ενέργειας. Είναι ωστόσο σημαντικό να τηρείς τη διαδικασία, να κάνεις δηλ. πλήρη συνεδρία στον εαυτό σου. Δεν είναι απαραίτητο να την κάνεις όλη μαζί, μπορείς να την κάνεις τμηματικά. Αν δηλ. κάνεις τις θέσεις του κεφαλιού το βράδυ προτού κοιμηθείς, μπορείς να συνεχίσεις με τις υπόλοιπες θέσεις το πρωί που θα ξυπνήσεις - και μάλιστα διακεκομμένα, κάθε στάση όποτε μπορείς. Απ' όσο γνωρίζω όμως, θα πρέπει να ολοκληρώσεις τη συνεδρία μέσα στο 24ωρο. Μολονότι το ρέικι δεν επιδρά άμεσα στα τσάκρας, έχω την εντύπωση ότι επιδρά στον χώρο γύρω από αυτά, δημιουργώντας ένα είδος ενεργειακού ανέμου που ίσως έχει να κάνει με την ευθυγράμμιση της κίνησής τους. Γι' αυτό είναι καλό να κάνει κανείς ολόκληρη τη συνεδρία.


***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Unseen
Πλήρες Μέλος

Greece
1331 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/08/2006, 12:43:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Unseen  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
A, ναι.

Με αφορμή μία προσωπική μου αλληλογραφία, θα ήθελα να αναφέρω κάτι ακόμη. Κάποιο άτομο που, στο ξεκίνημα ακόμη της πνευματικής του αναζήτησης, ενδιαφέρθηκε για το ρέικι, ξαφνικά μου έγραψε ότι μίλησε με κάποιον γνωστό που του "εξήγησε για την επιβάρυνση του θεραπευτή" και έτσι το άτομο αυτό αποφάσισε να μην ασχοληθεί με την ενεργειακή θεραπεία.

Θα ήθελα λοιπόν να πω και δημοσίως ότι, απ' όσο ξέρω, μόνο η βιοθεραπεία μπορεί να επηρεάσει άμεσα (αρνητικά εννοώ) τον θεραπευτή, και πάλι εφόσον αυτός δεν λάβει τις απαραίτητες προφυλάξεις. Οι ενεργειακές θεραπείες, γενικά μιλώντας, είναι απολύτως ασφαλείς γιατί, εφόσον τηρείται το πρωτόκολλο της καθεμίας, βάζουν τον θεραπευτή μέσα σε μια ενεργειακή ομπρέλα προστασίας.

Όσον αφορά τη γενικότερη επιβάρυνση του κάρμα, ας σκεφτούμε: κάθε φορά που προσευχόμαστε για κάποιον ή τον παροτρύνουμε ή ευχόμαστε το καλό του, επιβαρυνόμαστε; Αν ήταν έτσι, θα είχαμε όλοι πεθάνει από την πολύ επιβάρυνση. Δεν νομίζω ότι οι ενεργειακές θεραπείες (ασφαλώς και το ρέικι μέσα σε αυτές) διαφέρουν, στο ουσιαστικό τους επίπεδο, πολύ από την προσευχή...


***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ρωρ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
215 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/08/2006, 20:09:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ρωρ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Unseen, με πόση χαρά σε ξαναβλέπω στην παρέα!
Σας χαιρετώ όλους

Ναι Unseen, τίποτα δεν μπορεί να πάθει ο "θεραπευτής". Γιατί το Ρέικι είναι θεϊκή ενέργεια μόνο για καλό!
Και καλά κάνεις και το ξεκαθαρίζεις! Γιατί υπάρχει πολύ μεγάλη άγνοια. Και αυτό προέρχεται από το γεγονός, ότι κάποιος παίρνει τις μυήσεις του ρέικι, για να γίνει δάσκαλος και να τις δώσει στους επόμενους. Χωρίς να έχει σκύψει στον εαυτό του για να αντλήσει την γνώση που χρειάζεται να έχει κανείς, για να πλησιάσει τον άνθρωπο!
Πίσω από την λέξη "δάσκαλος" πρέπει να υπάρχει αγάπη, ταπεινότητα και ενδιαφέρον για το ανώτατο καλό του ανθρώπου! Το ρέικι αρχίζει να διαδίδεται και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Και πιστεύω ότι όποιος θέλει να προχωρήσει θα βρει τις δικές του παραμέτρους, ανεξάρτητα αν ο δάσκαλος που τον μύησε ήταν καλός, μέτριος ή κακός! Σημασία έχει ο ενδιαφερόμενος να έχει την ανάγκη να προχωρήσει. Καμία φήμη, κανένας δάσκαλος δεν μπορεί να αναχαιτίσει αυτήν την επιθυμία! Η αναζήτηση, το ξέρουμε, έχει και εμπόδια. Αλλά ποιός σταματά, όταν υπάρχει πρόθεση και θέληση; Και προς Θεού, ας μην υπάρχει φόβος! Γιατί όπου υπάρχει φόβος, δεν υπάρχει αγάπη! Και χωρίς αγάπη, καμία ενέργεια δεν είναι ικανή για ουσιαστική "θεραπεία" του εαυτού και των άλλων!


Σας φιλώ όλους!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

astrol
Νέο Μέλος


12 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/09/2006, 01:07:35  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους astrol  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
+++++Γιατί το Ρέικι είναι θεϊκή ενέργεια +++++

Γεια σας

Τι εννοεις θεϊκή ενεργεια ?????
Δοσε μου περισσοτερα στοιχεια

Ευχαριστω

ΙΩΑΝΝΗΣ

Edited by - astrol on 07/09/2006 01:08:29Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ρωρ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
215 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/09/2006, 07:16:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ρωρ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα σε όλους
Είναι δύσκολο να εξηγηθεί η έννοια «θεϊκός». Ο καθένας έχεις τις δικές του παραμέτρους για να αισθανθεί τον Θεό. Θα σου πω λοιπόν την δική μου άποψη, που δεν χρειάζεται απαραίτητα να βρίσκει σύμφωνους και τους άλλους. Σημαντικό όμως είναι να αισθάνεσαι και να πιστεύεις ό,τι σε «διευρύνει» και σε κάνει να εκδηλώνεις αγάπη και φως.

Η θεϊκή ενέργεια είναι αυτή η ενέργεια με υψηλές δονήσεις που προέρχεται από την Πηγή μας και διαρρέει τα πάντα.
Η χαμηλή δόνηση της ύλης μας κάνει να ζούμε χωρίς να αντιλαμβανόμαστε το θεϊκό μας μέρος και να επικεντρωνόμαστε στο σώμα μας, σ’ αυτό που βλέπουμε.
Ο καθαρισμός των αυρικών μας πεδίων αυξάνει συνεχώς τις δονήσεις μας, έτσι ώστε (με συνειδητή εργασία) να ενωθούμε με το ανώτερο θεϊκό μας κομμάτι και να ζούμε με επίγνωση. ΄Όπου επίγνωση εδώ σημαίνει κατανόηση της ύπαρξής μας.
Η έννοια καλό-κακό έχει σημασία μόνο για το υλικό πεδίο. Γιατί μέσα από την αντίθεση κατανοείς και τις δύο. Στα ανώτερα πνευματικά επίπεδα δεν υπάρχουν αντίθετες ενέργειες. ΄Έτσι το ρέικι είναι η ενέργεια αυτή που με τις υψηλές της δονήσεις καθαρίζει τα αόρατα πεδία μας και μας κάνει να αντιλαμβανόμαστε την ουσία της ύπαρξής μας . Η έννοια καλό-κακό απομυθοποιούνται. Η συνειδητότητα μας διευρύνεται, ώστε να αντιληφθούμε ποιοι είμαστε. Σ’ αυτήν την αντίληψη δεν χωράει το «κακό» με την έννοια που του αποδίδουμε εδώ στον φυσικό κόσμο.
Από αυτήν την άποψη, θεωρώ πως η ενέργεια ρέικι δεν μπορεί να κάνει κακό
Δεν εννοώ βέβαια ότι όποιος πάρει τις μυήσεις του ρέικι, αυτόματα γίνεται «καλός». Αλλά το ρέικι λόγω της υψηλής του δόνησης «ανοίγει» την πόρτα της αντίληψης. Η συνειδητή εργασία είναι η πρόθεση του καθενός μας, ώστε να εκμεταλλευθούμε την ενέργεια ρέικι και να εργαστούμε προς την κατεύθυνση της αγάπης και του φωτός και της επανένωσής μας με τον Ανώτερο Εαυτό μας.

Φιλιά σε όλους

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Unseen
Πλήρες Μέλος

Greece
1331 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/09/2006, 10:15:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Unseen  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητή Ρωρ

Πολύς κόσμος χθες στο 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ρέικι. Ήθελα να μείνω να σε ακούσω, αλλά δυστυχώς ο χρόνος με πίεζε. Απ’ όσο πρόλαβα ωστόσο να δω, ήταν μια πολύ καλή πρώτη προσπάθεια με μεγάλη συμμετοχή. Εύχομαι φως, φως, φως.

Με πολλή αγάπη,
Unseen

ΥΓ Καλή επιτυχία και στο βιβλίο σου.


***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ρωρ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
215 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/09/2006, 14:21:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ρωρ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Unseen, τι κρίμα που δεν σας είδα!!!
΄Ηταν πολύ μεγάλη συμμετοχή! Κι εγώ δεν την περίμενα! Και όχι μόνο:
υπήρχε αγάπη και ενότητα! ΄Ημουν πολύ χαρούμενη εχτές, με αυτό που διαπίστωσα. Γιατί όλοι μας έχουμε εισπράξει και αρνητικά από τον κόσμο του ρέικι, έτσι; Εχτές έγινε σαν ένα θαύμα και το φως επικράτησε!!! Και εύχομαι για πάντα! Λέμε να ξαναγίνει!!! Δύο φορές τον χρόνό! Καλό;;

Σ' ευχαριστώ για τις ευχές για το βιβλίο!

Φιλιά σε όλουςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

galazia_sfaira
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
544 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/09/2006, 09:02:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους galazia_sfaira  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Kαλημερα σας καλημερα σας!
Ενα αντίγραφο παρακαλώ.......μόλις κυκλοφορήσει.
Οι κάρτες ειδα αυξήθηκαν τον τελευταίο καιρό!!
Ευχομαι το φως να διαχεεται παντου και παντα!
Να είστε καλα!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
FRA LE NUVOLE
Μέλος 1ης Βαθμίδας


52 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/09/2006, 10:52:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους FRA LE NUVOLE  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα κι απο 'μένα!

Κάτι για βιβλίο άκουσα -διάβασα- και θα ήθελα πολύ να έχω κι εγώ λίγες πληροφορίες γι' αυτό.

Χριστινούλα-Ανσινούλα, κι εγώ θα ήθελα να ήμουν εκεί για να πηγαίναμε μαζί στο Φεστιβάλ, αλλά εύχομαι να είμαστε καλά και να πάμε του χρόνου!

Ξέρετε, έχω να σας πω, πως από τότε που έλαβα τον πρώτο βαθμό στο Ρέικι έχω γλυτώσει πολλά λεφτά, γιατί δεν χρειάζεται πιά να τηλεφωνώ στην μητέρα μου για να με ξεματιάσει. Μην γελάτε (αν γελάτε), γιατί είχα πρόβλημα αρκετά σοβαρό. Ήμουν συνεχώς άρρωστη και κακόκεφη!
Τώρα, όταν αρχίζω να αισθάνομαι κάπως περίεργα...χεράκια σε θέση ''μάχης'' και ''μπλούπ στην μαρμίτα με το μαγικό φίλτρο''!!! χα χα χα!!

Πολλά φιλιά και αγκαλιές!!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/09/2006, 22:18:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπημένη παρεούλα πολύ χαίρομαι που σας βλέπω!

Κάτι έλεγε η Λίλιαν για μύηση σε πρώτο βαθμό ολόκληρου χωριού...αλλά που χρόνος για τη βόρεια Ελλάδα...σνιφ σνιφ

Πολύ θα ήθελα να συμβεί, αλλά οι καλές μου νεράϊδες είναι στην Αθήνα.

Αλήθεια Ανσινούλα μου, αισθάνομαι πως θα ήθελα να προχωρίσω λιγάκι στο μονοπάτι του Ρεϊκι...

Καλή επιτυχία και από 'μένα για το βιβλίο που ετοιμάζεις Ρωρ

Φιλιά πολλά
και πολύ φως
Τοξοτάκι

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Unseen
Πλήρες Μέλος

Greece
1331 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/09/2006, 09:04:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Unseen  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα κι από μένα

Το βιβλίο της Ρωρ έχει κυκλοφορήσει, galazia sfaira μου, εγώ πάντως το αγόρασα στο Φεστιβάλ. Δεν αφορά το ρέικι ακριβώς, όμως είναι αναμφισβήτητα ρέικι.

Βεβαίως fra le nuvole, εάν επαναληφθεί το Φεστιβάλ και βρίσκεσαι στην Ελλάδα, εξυπακούεται ότι θα πάμε παρέα.

Τοξοτίνα, δυστυχώς δεν έχω να σε παραπέμψω σε κάποιον reiki master στη Θεσσαλονίκη, ίσως να ξέρει η Ρωρ κάποιον εκεί. Διαφορετικά... περίμενε όταν θα συναντηθούμε!

Με πολλή αγάπη,
Unseen

***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ρωρ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
215 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/09/2006, 13:17:35  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ρωρ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα σε όλους,
τι καλά που μαζευτήκαμε!

Ναι μια μαθήτριά μου ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη για ρέικι.
Τοξοτίνα μου αν θέλεις να μιλήσουμε για να σου δώσω το τηλέφωνό της. Στείλε μου e-mail στο προσωπικό μου.

Κανένας τόπος δεν πρέπει να μείνει εκτός. Το ρέικι δεν φθάνει μόνο στην Αθήνα! ΄Ελεος. Θα βρούμε λύσεις.΄Εχω ήδη "μήνυμα" για μοίρασμα σε ανθρώπους και σε άλλες πόλεις. Θα το ήθελα πάρα πολύ. Αλλά δεν ξέρω πως να το πραγματοποιήσω! Και καλό θα ήταν οι μυήσεις να γίνονται από ανθρώπους που εμπιστευόμαστε. Και το σεμινάριο επίσης. Γιατί έχω ακούσει ότι μπορείτε να φανταστείτε!!!

Είμαι σίγουρη πως θα βρεθεί λύση. Το ίδιο το ρέικι θα την βρει! Γιατί δεν γίνεται να αποκλείεται η υπόλοιπη Ελλάδα από το "άνοιγμα" και την "ενέργεια". ΄Ηδη το πρωϊ μιλούσαμε γι' αυτό με την Γαλάζια σφαίρα!

Σας φιλώ
και σας στέλνω την ομορφιά
που αντικρύζω τώρα έξω από το παράθυρο
ασημένια-λευκά σύννεφα που δημιουργούν
έναν "δικό" μας Ουρανό!!!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/09/2006, 13:57:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Α! τι καλά που θα έρθει Θεσσαλονίκη!
Θα επικοινωνίσω Ρωρ!
Αλήθεια πως λέγεται το βιβλίο σου?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ρωρ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
215 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/09/2006, 22:13:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ρωρ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το βιβλίο λέγεται "Μέσα στην σιωπή...άκουσέ Με"
Θα είναι σε λίγες ημέρες στα βιβλιοπωλεία. Μπορώ όμως, επειδή πήρα μερικά για το φεστιβάλ, να σου το ταχυδρομήσω, αν θέλεις.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/09/2006, 21:46:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλή εβδομάδα σε όλους σας εύχομαι
και περιμένω με αγωνία τα νέα από το Ρεϊκι στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο που μας πέρασε!

Πάλι ατυχία είχα, αλλά που θα πάει τουλάχιστον τώρα με ένα βάρος λιγότερο θα μπορώ να βρίσκω χρόνο για όσα με ενδιαφέρουν προσωπικά. Μετά από ολόκληρο μαραθώνιο καταφέραμε να εκλέξουμε νέο Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Σύλλογο.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/09/2006, 02:36:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Mε μεγάλη λύπη διάβασα σε άλλο τόπικ του esoterica το παρακάτω:

"Το ξαναλεω οι ΑΗΔΙΕΣ ΠΕΡΙ ΨΥΧΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΕΙΤΕ ΒΛΑΠΤΙΚΗΣ ΕΙΤΕ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ) ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ.

Edited by - medtech on 04/08/2006 01:14:51"

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=7855&whichpage=44&ARCHIVE=

Αν είναι δυνατόν τέτοια ισοπέδωση για χάρη της "πρεσβευόμενης" ψυχρής
λογικής και του σκεπτικισμού...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

vassoula
Νέο Μέλος


3 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/09/2006, 11:18:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους vassoula  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γειά σας και από μένα.Από τον περασμένο χειμώνα ανακάλυψα το ρέικι διαβάζοντας κάποιο βιβλίο.Βασικά βρισκόμουν σε πολύ μεγάλη εσωτερική αναζήτηση και όταν διάβασα για το ρέικι αισθάνθηκα ότι αυτό είναι για μένα. Αρχισα να ψάχνω στο νετ μια και μένω σε επαρχιακή πόλη. Βρήκα πράγματι αρκετές πληροφορίες και είχα αποφασίσει ότι προς το τέλος Σεπτεμβρίου θα έπαιρνα τον πρώτο βαθμό. Ψάχνοντας όμως ακόμα περισσότερο ανακάλυψα ότι δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα. Πρέπει κατ' αρχάς από ότι κατάλαβα να βρεις τον σωστό μάστερ, αλλιώς όπως διάβασα και εδώ στο φόρουμ αλλά και όπως με πληροφόρησε κάποια δασκάλα- μάστερ υπάρχουν νευρολογικές διαταραχές. Επίσης με φοβίζει η μύηση και τα σύμβολα, όπως ας πούμε η κοπέλα που είχε ένα λάθος σύμβολο και πιάστηκε ο λαιμός της. Πως θα ξέρω ποιά είναι τα σωστά σύμβολα. Διαβάζουμε τόσα στις μέρες μας, αν τα σύμβολα επικαλούνται κάτι κακό (ας πούμε τον Σατανά εν αγνοία μου?) και αν κατά την διάρκεια της μύησης λέγονται λόγια που δεν καταλαβαίνω και επικαλούνται δαίμονες? πως προστατευόμαστε. Πέστε μου βρε παιδιά, γιατί αισθάνομαι ότι έχω ανάγκη να α ασχοληθώ με το ρέικι όχι να γίνω μάστερ αλλά να βοηθήσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου.
Με αγάπηΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Ρωρ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
215 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/09/2006, 11:28:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ρωρ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα σε όλους,

Αγαπημένη μου Τοξοτίνα
Μην αγανακτείς με όσους έχουν αντίθετη άποψη. Υπάρχουν τα αντίθετα για να μας κάνουν να κατανοήσουμε το Ενα. Και μέσα από αυτήν την γνώση αντιλαμβανόμαστε ότι μία είναι η Ενέργεια που περιέχει τα πάντα, απλά εκδηλώνεται διαφορετικά. Μέσα σ' αυτήν την Ενέργεια υπάρχουν και οι ορθολογιστές. Εμείς δεν κάνουμε debate γιατί σεβόμαστε τις επιλογές των ανθρώπων και είμαστε υπέρμαχοι της ελευθερίας να επιλέξουν την αγάπη ή τον φόβο. Δεν υπάρχουν άλλες κατευθύνσεις. Η Ενέργεια περιέχει φως και αγάπη. Και εμείς είμαστε αυτή η ενέργεια. ΄Ολοι αντιλαμβάνονται την αγάπη, αλλά οι περισσότεροι δεν έχουν το θάρρος να το παραδεχτούν. Αν εμπιστεύεσαι, αν αντιλαμβάνεσαι, αν αισθάνεσαι, αν ακούς, αν βλέπεις την ομορφιά παντού και πάντα, δεν χρειάζεσαι επιβεβαιώσεις από άλλους!!!
Γι' αυτό γλυκειά μου τοξοτίνα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΗΝ ΘΥΜΩΝΕΙΣ!

Μια μεγάλη αγκαλιά με αγάπη για σένα
και πολλά φιλιά σε όλουςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ρωρ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
215 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/09/2006, 12:34:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ρωρ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα Βασούλα, καλώς ήρθες

Ας μου επιτρέψεις να σου διευκρινίσω ορισμένα πράγματα για το ρέικι.
Κατ’ αρχήν τα σύμβολα έχουν κατά τι διαφοροποιηθεί, λόγω του ότι η Τακάτα που έφερε το ρέικι στην Δύση δεν επέτρεπε τα σύμβολα να δίνονται γραπτά.
Ο Frank Peter Arjawa όταν βρήκε τον τάφο του Ουσούι, ανακάλυψε και τα σωστά σύμβολα και οι δάσκαλοι του ρέικι που είναι παγκοσμίως γνωστοί (Lee Rand, Luebeck, Arjawa) αποφάσισαν να τα χρησιμοποιούν ως αυθεντικά.
΄Όμως πίστεψέ με η διαφορροποίηση δεν έφερε και μεγάλη ανατροπή γιατί τα σύμβολα λειτουργούν μόνο με την καθαρή και αγνή πρόθεσή μας και πάντα για το Ανώτατο καλό. Εγώ πήρα στο πρώτο μάστερ το ένα, το οποίο μια χαρά έκανε την δουλειά για την οποία το επικαλούμουν και στο δεύτερο μάστερ πήρα το σύμβολο του Arjawa που κι αυτό μια χαρά λειτουργούσε. Τώρα για να στείλω ρέικι δεν χρησιμοποιώ κανένα σύμβολο!!!
Φτάνει η πρόθεσή μου για να λάβει ο άλλος το καλύτερο.
Δεν υπάρχουν επικλήσεις στον Σατανά, μέσω των συμβόλων του ρέικι! Το ρέικι είναι η θεϊκή ενέργεια του φωτός και της αγάπης και αν παραμείνεις σ’ αυτήν την ενέργεια δεν υπάρχει περίπτωση να πάθεις κακό. Ο Σατανάς είναι στο μυαλό μας και στην κακή μας πρόθεση να χειριστούμε την δύναμή μας για κακό. Μα την δύναμη αυτην την έχουμε όλοι οι άνθρωποι έτσι κι αλλιώς, είτε το γνωρίζουμε, είτε όχι. Η πρόθεση παίζει σημαντικό ρόλο στις επιλογές μας. Σε όλες τις επιλογές μας.
Το ότι πιάστηκε ο λαιμός της κοπέλας, δεν ήταν από την χρήση συμβόλου. Αλλά η ενέργεια ρέικι καθαρίζει μπλοκαρίσματα και φυσικό είναι να πονά ο λαιμός όταν αυτό το τόσο σημαντικό κέντρο καθαρίζει από την αρνητική ενέργεια που έχει συσσωρευτεί εκεί. Νευρολογικές διαταραχές δεν έρχονται από την ενέργεια ρέικι. ΄Ερχονται από την ανικανότητα ορισμένων δασκάλων, που δεν στέκονται με σεβασμό κοντά στους «μαθητές» τους, και δεν τους δίνουν να καταλάβουν τι ακριβώς κάνει το ρέικι, παρά επικεντρώνονται στην θεραπεία του σώματος.
Γι’ αυτό καταθέσαμε σ’ αυτό το φόρουμ, την προσοχή που χρειάζεται στην επιλογή δασκάλου, που πρέπει πρώτα απ’ όλα ο ίδιος να έχει αντιληφθεί την ενέργεια και την αγάπη και αυτή μόνο να δίνει.

Μην φοβάσαι λοιπόν το ρέικι! Γιατί βγαίνεις από την ενέργεια της αγάπης. Και αυτό από μόνο του δεν σε βοηθά να αντιληφθείς και να αισθανθείς την ενέργεια και το καλό που κάνει!
Αν έχεις οδηγό την αγάπη, σίγουρα δεν θα κάνεις λάθος!

φιλιά πολλά
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

vassoula
Νέο Μέλος


3 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/09/2006, 12:51:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους vassoula  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ Ρωρ χαίρομαι για την άμεση απάντησή σου. Πως θα διαλέξω καλό δάσκαλο? Επίσης κάποιο μέλος εδώ του φόρουμ έγραφε ότι έχει ιστοσελίδα, για να μη γυρίζω πίσω μπορείς να μου δώσεις κάποιες ιστοσελίδες και πληροφορίες για κάποιον καλό μάστερ? Στο e-mail μου?Μην με παρεξηγήσετε για τις φοβίες μου,δεν θα ήθελα να κάνω κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τον Θεό.Δεν είμαι θρησκόληπτη καθόλου΄, απλά έχω απόλυτη πίστη στον Θεό. Επίσης πιστεύω πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό στον φύλακα άγγελο που έχουμε όλοι.Εχω ταλαιπωρηθεί πολύ στην ζωή μου, έχω ΄τέσσερα παιδιά το ένα έχει σοβαρότατο πρόβλημα από τότε που γεννήθηκε και τώρα είναι 20 ετών. Εχω αρχίσει να ψάχνομαι πολύ και δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό. Βέβαια πρέπει να ομολογήσω ότι ψάχνοντας και για τις ενεργειακές θεραπείες και για τον διαλογισμό και για την αρμονία στην ζωή μου, έχω αλλάξει πάρα πολύ, εννοείτε προς το καλύτερο. εχω ηρεμήσει και έπαψα να πηγαίνω κόντρα στην ροή της ζωής. Αν το ρέικι μου κάνει καλό- που αυτό πιστεύω- δεν θα ήθελα να το χάσω εξ αιτίας των φοβιών μου. Εξάλλου δεν πιστεύω ότι ο σατανάς είναι μόνο στο μυαλό μας, έχουμε ακούσει τόσα και τόσα για σατανιστικές εκκλησίες και τελετές. Παρακαλώ εσείς που γνωρίζετε βοηθείστε με.
Με αγάπηΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
vassoula
Νέο Μέλος


3 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/09/2006, 12:55:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους vassoula  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ Ρωρ χαίρομαι για την άμεση απάντησή σου. Πως θα διαλέξω καλό δάσκαλο? Επίσης κάποιο μέλος εδώ του φόρουμ έγραφε ότι έχει ιστοσελίδα, για να μη γυρίζω πίσω μπορείς να μου δώσεις κάποιες ιστοσελίδες και πληροφορίες για κάποιον καλό μάστερ? Στο e-mail μου?Μην με παρεξηγήσετε για τις φοβίες μου,δεν θα ήθελα να κάνω κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τον Θεό.Δεν είμαι θρησκόληπτη καθόλου΄, απλά έχω απόλυτη πίστη στον Θεό. Επίσης πιστεύω πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό στον φύλακα άγγελο που έχουμε όλοι.Εχω ταλαιπωρηθεί πολύ στην ζωή μου, έχω ΄τέσσερα παιδιά το ένα έχει σοβαρότατο πρόβλημα από τότε που γεννήθηκε και τώρα είναι 20 ετών. Εχω αρχίσει να ψάχνομαι πολύ και δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό. Βέβαια πρέπει να ομολογήσω ότι ψάχνοντας και για τις ενεργειακές θεραπείες και για τον διαλογισμό και για την αρμονία στην ζωή μου, έχω αλλάξει πάρα πολύ, εννοείτε προς το καλύτερο. εχω ηρεμήσει και έπαψα να πηγαίνω κόντρα στην ροή της ζωής. Αν το ρέικι μου κάνει καλό- που αυτό πιστεύω- δεν θα ήθελα να το χάσω εξ αιτίας των φοβιών μου. Εξάλλου δεν πιστεύω ότι ο σατανάς είναι μόνο στο μυαλό μας, έχουμε ακούσει τόσα και τόσα για σατανιστικές εκκλησίες και τελετές. Παρακαλώ εσείς που γνωρίζετε βοηθείστε με.
Με αγάπηΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Ρωρ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
215 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/09/2006, 18:42:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ρωρ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Bασούλα,
Ο Θεός δεν έχει σχέση με θρησκεία. ΄Αρα άμα λες ότι πιστεύεις στον θεό μην διευκρινίζεις ότι δεν είσαι θρησκόληπτη. Γιατί όλοι κατανοούμε τι σημαίνει "πιστεύω στον Θεό"!

Ο Σατανάς λοιπόν είναι η ονομασία των προθέσεων των ανθρώπων εκείνων που πιστεύουν ότι επικαλούμενοι το κακό, δεν ανήκουν στον Θεό. Και πόσο αφελείς είναι μπορείς να το αξιολογήσεις, αφού καλό-κακό είναι τα αντίθετα που μας οδηγούν στο Ενα! Το ότι έχουν ιδρυθεί εκκλησίες στο όνομα του Σατανά, αυτό δεν του δίνει και ύπαρξη, παρά μόνο στο μυαλό μας! Μέσα εκεί είναι το καλό και το κακό και με το να το σκεπτόμαστε και να το φοβόμαστε του δίνουμε υπόσταση. Φως-σκοτάδι! Γιατί θεωρούμε ότι στο σκοτάδι δεν υπάρχει ο Θεός! Το θεωρείς όμως δυνατόν; Παντού υπάρχει, γύρω μας, μέσα μας, παντού! Σε όλους και όλα!

Το τι δρόμο θα επιλέξουμε όμως να πιστεύουμε είναι δική μας απόφαση και κανενός άλλου! ΄Ετσι αν πιστεύουμε ότι υπάρχει Σατανάς, για εμάς υπάρχει. ΄Αν επιλέξουμε ότι δεν υπάρχει, πάλι για εμάς δεν υπάρχει! Σημασία έχει από ποιά μεριά κοιτάς το σκοτάδι!

Δεν μπορώ να σου συστήσω δάσκαλο ρέικι. Θα ψάξεις εσύ να βρεις τον κατάλληλο για σένα. Θα ανιχνεύσεις την αγάπη που θα σου μεταδώσει με την πρώτη επαφή. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και θα σε οδηγήσει στον κατάλληλο δάσκαλο.

πολύ αγάπη
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Yiannakas
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
218 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/09/2006, 17:19:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Yiannakas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
μετά από 5 χρόνια ενασχόλησης με το ρεικι, πιστεύοντας ότι θα δω διαφορά με την κάθε επόμενη μύηση (έφτασα ως του μαστερ και περα),
έχοντας δώσει πολλά χρήματα, δεν υπάρχει ροή....
οταν προσπαθώ να δώσω δεν αισθάνομαι καλύτερα, ούτε και οι άλλοι.
τι να κάνω?
δεν μπορώ να εμπιστευτώ εύκολα άλλον δάσκαλο, είδα πολύ εμπορευματοποίηση....
δεν κατηγορώ το ρεικι.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
nk
Μέλος 1ης Βαθμίδας


81 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/09/2006, 19:11:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους nk  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γεια σας...
Χαιρετισμούς σε όλη την παρέα!
Φίλε Yiannakas, πιστεύω πως όταν νιώθουμε αγάπη και προσφορά ροή υπάρχει. Οταν δεν μπορεί να μεταδοθεί μέσα από τα χέρια μας η ενέργεια, μπορεί να συμβαίνει γιατί δεν μπορούμε να εξωτερικεύσουμε αυτό μας το συναίσθημα. Το έχω παρατηρήσει πολύ σε άτομα που έχουν πρόβλημα στο άγγιγμα και στην κοντινή επαφή γενικότερα. Χρειάζεται ένα τσεκάρισμα ίσως με τις διαπροσωπικές σχέσεις και την ασφάλεια που νιώθει κάποιος όταν είναι να "μοιράσει" κάποια ευαίσθητα "κομμάτια" του.
Επίσης το παρατηρώ κι όταν υπάρχει συσσωρευμένη ένταση στους ώμους και στο αυχένα από stress.
Φιλικά
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Yiannakas
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
218 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/09/2006, 21:11:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Yiannakas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
καμμία σχέση αυτό με μένα, δεν έχω κανένα πρόβλημα με το να αγγίξω τον άλλο, έχω δώσει και συνεδρίες ώρας. Κανένα πρόβλημα και με την αγάπηΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Ρωρ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
215 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/09/2006, 10:32:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ρωρ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Kαλημέρα σε όλους
Αγαπητέ Yiannaka,

Η ενέργεια ρέικι μας "χαρίστηκε", μας μεταδόθηκε αν θέλεις καλύτερα, για να "θεραπεύσουμε" πρώτα τον εαυτό μας! Να καθαρίσουμε βαθιά νοητικά και συναισθηματικά μπλοκαρίσματα που μας εμποδίζουν στην πορεία μας και δεν μας αφήνουν να εμπιστευθούμε την αρχέγονη Πηγή μας. Πραγματικά αυτό είναι ένα σημείο που πολλοί δάσκαλοι ρέικι δεν το πολυαναφέρουν και αυτό γιατί και οι ίδιοι δεν έχουν δουλέψει με τον εαυτό τους και θεωρούν ότι με τις μυήσεις "καθάρισαν". ΄Ομως αν δεν φροντίσουμε πρώτα τον εαυτό μας, να αντιληφθεί την θέση του στο Σύμπαν, να αντιληφθεί τι είναι η θεϊκή του φύση, να αντιληφθεί την ενότητα με όλα τα όντα, πως θα μπορούσε, φαντάζεσαι, να τολμήσει να θεραπεύσει και άλλους;
Η ενέργεια ρέικι είναι εκεί, όταν την δίνεις. Αλλά από ότι αντιλαμβάνομαι, δεν την αισθάνεσαι, γιατί εσύ ο ίδιος δεν εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου! Και αυτό το συναίσθημα το μεταδίδεις.
Τίποτα δεν λειτουργεί σαν "μαγικό ραβδί" αγαπητέ Υiannaka! Ούτε το ρέικι, ούτε ο διαλογισμός, ούτε η εξωτερική γνώση, αν βαθιά μέσα μας δεν αντικρύσουμε την αλήθεια μας. Τον αληθινό εαυτό μας.
΄Ισως το ότι πλήρωσες πολλά χρήματα για να πάρεις το ρέικι, σε έκανε, χωρίς να το γνωρίζεις σε συνειδητό επίπεδο, να αμφιβάλλεις για την αξιοπιστία αυτης της μύησης που έλαβες. Προσπάθησε να μάθεις την αλήθεια από τον εαυτό σου, και να αξιολογήσεις τα συναισθήματα που σου δημιουργούνται, με ειλικρίνεια, καθαρότητα και δικαιοσύνη.
Το ρέικι ίσως θεωρείς και εσύ, όπως κι εγώ, ότι δεν πρέπει να πληρώνεται τόσο ακριβά! Και από εκεί ξεκινάνε ίσως τα δικά σου μπλοκαρίσματα, σχετικά με την μετάδοση της ενέργειας.
Μην επικεντρώνεσαι στην υλική δόνηση όταν παίρνεις μύηση πνευματικής δόνησης! Παίρνε από τον κάθε δάσκαλο ότι χρειάζεσαι και άφησε την δόνηση χαμηλών κραδασμών απλά να υπάρχει. Ο σκοπός μας είναι να ανεβάσουμε τις δονήσεις του σώματος, ώστε να μπορούμε να αντιληφθούμε την θεϊκή μας ουσία. Και αυτό με την δόνηση μόνο του ύλικού επιπέδου δεν γίνεται. Χρειαζόμαστε την ενέργέια των πνευματικών επιπέδων. Χρειαζόμαστε το φως. Χρειαζόμαστε την ενέργεια της αγάπης. Στην υψηλότερη δόνηση, από αυτήν που έχουμε μάθει εδώ! Αξιολόγησε όσα έχεις μάθει, με βάση τον εαυτό σου. Και θα δεις πως μόνο στον νου σου υπάρχει η αίσθηση ότι δεν δίνεις ρέικι.

Σε φιλώ
και μια μεγάλη αγκαλιά για όλουςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Yiannakas
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
218 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/09/2006, 14:26:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Yiannakas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Λοιπον κάθε φορά παίρνω και μία διαφορετική εξήγηση.... αυτό έχει πλάκα...
ποιος ειπε ότι αμφέβαλλα για την αξιοπιστία της μύησης?

ως τώρα έχω ακούσει τις εξής εκδοχές από τους συνάδελφους ''δασκάλους'':

- αμφιβάλλω το ρεικι, συνεπως το μπλοκάρω...
- δεν είναι εύκολες οι μυήσεις όσο λέγονται, τα τσάκρας ανοίγονται, καθαρίζονται προσωρινά, αυτά που λέγονται είναι για το χρήμα.
- μύηση κάποιου ''δασκάλου'' με όχι τόσο καλές διαθέσεις μου έβαλε άλλα σύμβολα μέσα στο υποσυνείδητό μου. Μια μάστερ μου είπε ότι μου έβαλαν σύμβολο εξουσίας στο λαιμό μου και είναι μια κοινή τακτική ''δασκάλων'' για να μην χάνουν τους μαθητές τους.
- η επιθυμία μου είναι τόσο μεγάλη για θεραπεία που δίνω δικιά μου ενέργεια αντί ρεικι
- οι άλλοι δάσκαλοι ήταν αναξιόπιστοι, γιαυτό την πάτησα. Να μην δεχομαι από κανέναν άλλο μυήσεις
- οι μυήσεις σου ''δίνουν'' κατώτερο επίπεδο ρεικι, όσο τόσο καθαρό όσο θα έπαιρνες ''μόνος'' σου από το άλλο επίπεδο όπως ο μεγάλος Ουσούι. Εκεί έμπλεξα.
- έφταιγε ένας άλλος μάστερ που αντί για μύηση μου έδωσε μαύρη ενέργεια. Το έχουν πάθει και άλλοι... χρειάζομαι καθάρισμα. Είδε κάποια ενέργεια να μου μπλοκάρει το τσάκρα των χεριών
- με την μύηση προσκολήθηκε στην αύρα μου μια αρνητική οντότητα του ''δασκάλου''

προς το παρόν αυτά τα αίτια μπορώ να θυμηθώ που μου έχουν πει διάφοροι
δάσκαλοι.

τι να σκεφτώ εγώ μετά. Δεν κατηγορώ το ρεικι, δυσανασχετώ με την όλη κατάσταση... και με τις ΘΕΩΡΙΕΣ του καθένα, που τόσα ωραίες ακούγονται.

Όσο αφορά το θέμα των δασκάλων. Οι γνώμη πολλών μεταφυσικών είναι ότι κανείς δεν γίνεται έτσι εύκολα δάσκαλος. Τρεις ή τέσσερις μυήσεις δεν σου δίνουν κανένα τίτλο.οϋτε σε μία ζωή μπορείς να γίνεις δάσκαλος. Στο τομέα του ρεικι βλέπεις πολλά φουσκωμένα εγώ και πολλούς, μα πολλούς μάστερς. Ο ένας κατηγορεί τον άλλον. Υπάρχουν και μάστερς στην κονόμα (τους έχω γνωρίσει) και μάστερς στο μπλα-μπλα.
Πολλά γραφόμενα σε βιβλία παπαγαλίζονται... δίνοντας το ύφος ενός μεταφυσικού δασκάλου.
Λοιπόν εγώ ξεπερασα το επίπεδο του μαστερ! έχω πάρει και μύηση grandmaster, σοβαρολογώ!!.
Όσοι κατάλαβαν ότι μιλάω περί εμπορευματοποίησης κατάλαβαν, οι άλλοι νομίζουν ότι κατηγορω το ρεικι...


Edited by - Yiannakas on 27/09/2006 14:36:24Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ρωρ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
215 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/09/2006, 14:38:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ρωρ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σε όλα αυτά που μου λες φίλε Yiannaka, πουθενά δεν βλέπω την ευθύνη του εαυτού σου, που σ' αυτήν επικεντρώθηκα.
Ψάχνοντας την αιτία έξω από εσένα θα "σκοντάφτεις" πάντα σε κάτι που σου λένε οι άλλοι και θα μπερδεύεσαι. Γι' αυτό σου είπα "επικοινώνησε" με τον ευατό σου, για να βρεις την λύση.
Μην δυσανασχετείς με τις απαντήσεις, γιατί εσύ τις ζήτησες.
Και να ξέρεις, Μάστερ δεν γίνεσαι επειδή πήρες μία μύηση ή ένα δίπλωμα. Αυτά σου δίνουν την δυνατότητα να μεταδώσεις το ρέικι. Μάστερ όμως του εαυτού σου δεν σε κάνουν!!!

Σε φιλώΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stefa_1
Νέο Μέλος


26 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/09/2006, 19:32:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους stefa_1  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γεια σας
Θελω και εγω να μαθω την τεχνη του ΡΕΙΚΙ αλλα δεν μπορω να παω σε σεμηναρια κ.τ.λ ***
ξερετε κανα βιβλιο που να λεει καμια τεχνικη?***


Ζειστε την στιγμη σαν να ειναι μοναδικη...


_________________________________________________________
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥΣ ΛΟΓΩ ΑΝΑΦΟΡΑΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
_________________________________________________________
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 26 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.15625
Maintained by Digital Alchemy