ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
 samael aun weor
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 18
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
xristosxatz
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1626 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/03/2013, 23:05:28  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
"Υπο αυτή τη λογική θα μπορούσα να πω οτι δεν ειναι σέκτα ο γνωστικισμός."
Ποιά λογική; Ότι προσπαθεί να σε κατευθύνει από το τί να τρώς μέχρι το πώς να κάνεις έρωτα; Αν δεν είναι αυτό ο ορισμός της σέκτας τί είναι τότε;
Τα λεφτά που επαναλαμβάνεις ότι δεν δέχονται, δείχνει πόσο πολύ έχουν πέσει με τα μούτρα σε αυτό το σύστημα όσοι είναι μέσα και το ακολουθούνε πιστά. Και μή ξεχνάμε ότι ο Samael έκανε ότι έκανε στην Λατινική Αμερική σε ένα πλήθος που μπορούσε να τον ακούσει και ούτε καν μίλησε στην Ευρώπη. Απεναντίας μάζεψε ότι μπορούσε να μαζέψει από παντού και το παρουσίασε σαν δικό του.


Κατω απο αυτη την λογικη και με το ιδιο ακριβως σκεπτικο θα μπορουσες να υποπτευθεις και καποιον που θα σου εδινε γεγραφικες πληροφοριες στην περιπτωση που θα ηθελες να πας καπου
Γιατι στην πραγματικοτητα

quote:
Ότι προσπαθεί να σε κατευθύνει από το τί να τρώς μέχρι το πώς να κάνεις έρωτα;

ειναι πληροφοριες για το πως θα κανει κανεις καλυτερη την ζωη του
Αν θελει να την κανει

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/03/2013, 23:16:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Ποιά λογική; Ότι προσπαθεί να σε κατευθύνει από το τί να τρώς μέχρι το πώς να κάνεις έρωτα;
Κάποιος που θέλει να φτάσει στην αυτοπραγμάτωση, και θεωρεί οτι είναι άλλη η μέθοδος απο αυτή που δίνει ο Δ. Σαμαέλ, είναι ελεύθερος να πάει στην άλλη μέθοδο. Αν η άλλη μέθοδος αποδώσει καρπούς, μπράβο του. Πάντως μέσα στις γνωστικές ομάδες, δε επιβάλλεται σε κανέναν το τι να τρώει και πώς να "το κάνει". Το αν κάποιος κάνει ή δεν κάνει πράξη τη διδασκαλία, είναι δικό του θέμα. Δεν το ελένχει κανείς. Απλά το να μπαίνεις σε μια γνωστική ομάδα και να μην χρησιμοποιείς τη διδασκαλία, είναι σαν να γράφεσαι στο γυμναστήριο και να μην χρησιμοποιείς τα όργανα.
quote:
Τα λεφτά που επαναλαμβάνεις ότι δεν δέχονται, δείχνει πόσο πολύ έχουν πέσει με τα μούτρα σε αυτό το σύστημα όσοι είναι μέσα και το ακολουθούνε πιστά.
Αν ήταν έτσι, τότε όλοι θα δίνανε χρήματα. Αυτό που συμβαίνει πιο συχνά είναι οτι οι λίγοι πληρώνουν και η πλειοψηφία δεν έχει ή δεν ασχολείται να δώσει.
quote:
Και μή ξεχνάμε ότι ο Samael έκανε ότι έκανε στην Λατινική Αμερική σε ένα πλήθος που μπορούσε να τον ακούσει και ούτε καν μίλησε στην Ευρώπη. Απεναντίας μάζεψε ότι μπορούσε να μαζέψει από παντού και το παρουσίασε σαν δικό του.
Έχεις δίκαιο στο οτι ο Δ. Σαμαέλ δεν είπε τίποτα καινούριο. Όσα είπε (ειδικά σχετικά με τον έρωτα κλπ που ανέφερες πριν) τα έχουν ήδη πει, πολλοί γιόγκοι, σημαντικοί εσωτεριστές, και έχουν βγει πολλά βιβλία πάνω σε αυτά, που όποιος "την ψάχνει" τα γνωρίζει (κάποια ειναι γνωστά). Αυτό που έκανε ο Δ. Σαμαέλ είναι οτι πήρε την γνώση απ' ανατολάς, και την έκανε νια-νια, για τα δυτικά μυαλά. Γιατί κατα τα άλλα, αυτή η γνώση ήταν ήδη γνωστή στην Ανατολή.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 04/03/2013 23:24:13Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

astroman
Νέο Μέλος


36 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/03/2013, 23:46:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους astroman  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το θέμα είναι ότι ο Samael τα περί έρωτος τα πήρε από τον Krumm Heller ο οποίος τα πήρε από το OTO και τον Crowley. Επίσης οι σεξουαλικές τεχνικές του Crowley ήταν διαφορετικές από αυτές που κατέληξαν τελικά στον Samael. Αλήθεια οι νεογνωστικοί αναγνωρίζουν τον Crowley σαν διδάσκαλο;
Επίσης επειδή την γνώση την πήρε από παντού και όχι μόνο από την ανατολή, και έχει κάνει έναν αχταρμά, το έντιμο θα ήταν να έγραφε στα βιβλία του το κάθε τι από που το πήρε, όπως γίνεται σε κάθε σοβαρή έρευνα και εργασία.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2013, 00:29:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Το θέμα είναι ότι ο Samael τα περί έρωτος τα πήρε από τον Krumm Heller ο οποίος τα πήρε από το OTO και τον Crowley. Επίσης οι σεξουαλικές τεχνικές του Crowley ήταν διαφορετικές από αυτές που κατέληξαν τελικά στον Samael.
Αυτά είναι βλακείες. Ποιος στα έχει πει αυτά; Γνωρίζω την τεχνική που χρησιμοποιούσε ο Κρόουλι στο σεξ, και ειναι (όπως και του Σαμαέλ) εξ ανατολάς. Δεν ειναι ανήκει καν στον Κρόουλι. Ένα το κρατούμενο. Και δεύτερον την σεξουαλική τεχνική του Κρόουλι, την αναφέρει ο Δάσκαλος Σαμαέλ (ονομαστικά) ως τεχνική μαύρης μαγείας.
Η τεχνική που δίνει ο Δάσκαλος Σαμαέλ, είναι εξ ανατολάς, και την εποχή που την έδινε δεν ηταν γνωστή στη δύση, τουλάχιστον όχι ευρέως. Κάποια άτομα μεμονωμένα που ασχολούνταν με την γιόγκα, το τάντρα κλπ μπορεί να τη ξέρανε. Αλλά το θέμα ήταν να τη μάθουν οι εσωτεριστές.
quote:
Αλήθεια οι νεογνωστικοί αναγνωρίζουν τον Crowley σαν διδάσκαλο;
Η απόπειρα σύνδεσης του Κρόουλι με τον Δ. Σαμαέλ είναι τουλάχιστον συκκοφαντική.
quote:
Επίσης επειδή την γνώση την πήρε από παντού και όχι μόνο από την ανατολή,
Την τεχνική που δίνει στο σεξ, την πήρε εξ ανατολάς. Διάβασε Mantak Chia, διάβασε περι Qigong, περι Kundalini Yoga, Taoist yoga και μετά πες μου οτι ο... Κρόουλι τα ανακάλυψε αυτά. Ο δυτικός εσωτερισμός σε μεγάλο μέρος του δεν είναι παρά μια χοντροκομμένη ερμηνεία του ανατολικού. Τίποτα δεν ανακάλυψε ο Κρόουλι και οι όμοιοι του, φτιάξανε συστηματα μαγείας που μπροστά στα ανατολικά συστήματα μαγείας είναι τρίχες.
quote:
το έντιμο θα ήταν να έγραφε στα βιβλία του το κάθε τι από που το πήρε, όπως γίνεται σε κάθε σοβαρή έρευνα και εργασία.
Το έντιμο θα ήταν να κάνουν το ίδιο και οι συγγραφείς πριν απο αυτόν (οι περισσότεροι δεν το έκαναν). Δεν υπάρχει copyright στη Γνώση. Και αυτά που πήρε (όσα δεν ήταν δικά του) ήταν πράγματα διαδεδομένα τόσο στον κόσμο γενικά, όσο και στις εσωτεριστικές οργανώσεις, επομένως δεν είχαν copyright. Και ο Κρόουλι και διάφοροι άλλοι γνωστοί, απλά βάλαν σε βιβλία, υλικό που υπήρχε από πριν, συν πράγματα δικά τους.
Ο Δ. Σαμαέλ πάντως αναφέρει ονόματα διάφορων Δασκάλων και ανθρώπων όπως του Κρουμ Χέλλερ, του Γκουρτζίεφ, του Κρισναρμούτη κλπ, απο τους οποίους έχει πάρει σημεία της διδασκαλίας (Κυρίως από τον Γκουρτζίεφ).

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 05/03/2013 00:37:40Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Κostakourtas
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
245 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2013, 00:50:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Η τεχνική που δίνει ο Δάσκαλος Σαμαέλ
σαμαελ???...το ονομα του αρχοντα του σκοτους του διαβολου του σατανα δεν ειναι???

Ποιός ήρθε?Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

astroman
Νέο Μέλος


36 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2013, 01:05:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους astroman  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το 1920 ο Heller συνάντησε τον Crowley στην Γερμανία και είχε επαφές για πολλά χρόνια http://en.wikipedia.org/wiki/Samael_Aun_Weor
Και όπως μου τα λες πήρε την μαύρη μαγεία και την έκανε άσπρη;!
Όταν λέω την γνώση την πήρε από παντού εννοώ γενικά τι έχει γράψει. Τους ρούνους τους πήρε κι αυτούς από την ανατολή;
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2013, 08:27:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Το 1920 ο Heller συνάντησε τον Crowley στην Γερμανία και είχε επαφές για πολλά χρόνια http://en.wikipedia.org/wiki/Samael_Aun_Weor
Πάμε ξανα. Όπως αναφέρεται στο Βιβλίο "Τα Τρία Βουνά", μέσα στη Ροδοσταυρική βιβλιοθήκη, ο Δ. Σαμαέλ ανακάλυψε το "κρυφό σεξουαλικό κλειδί". Αυτό που λές οτι γράφει η wikipedia (η οποία δεν ειναι έγκυρη πηγή) δεν έχει καμία αναφορά σε πηγές (και αν δεν έχει κάτι πηγές, "δεν είναι σοβαρό"). Και συγκεκριμένα πρόκειται για μια παράγραφο-ενότητα "σαν την καλαμιά στον κάμπο". Η οποία παρεμπιπτόντως δεν υπήρχε στο παρελθόν γιατί έχω ξαναδιαβάσει το άρθρο. Όταν βρεθούν πηγές να στηρίξουν όλα αυτά που γράφει, βλέπουμε. Αλλά η σύνδεση αναμεσα στον Δ.Σαμαέλ και τον Κρόουλι, είναι δικό σου αποκύημα, και να ισχύουν ακόμα αυτά που γράφει η παράγραφος, η ιδέα οτι ο Δ.Σαμαέλ πήρε οποιαδήποτε ιδέα περι σεξουαλικότητας από τον Κρόουλι, παραμένει συκκοφαντική.

quote:
Και όπως μου τα λες πήρε την μαύρη μαγεία και την έκανε άσπρη;!
Παιδάκι μου, διάβασε κάνα βιβλίο να καταλαβαίνεις 5 πράγματα, και ξαναμιλάμε.
quote:
Όταν λέω την γνώση την πήρε από παντού εννοώ γενικά τι έχει γράψει. Τους ρούνους τους πήρε κι αυτούς από την ανατολή;
Στον εσωτερισμό όλοι παίρνουν απ' όλους. Δεν υπάρχουν ούτε σύνορα, ούτε έθνη, ούτε τίποτα. Αν σ'αρέσει, ωραία, αν δεν σ'αρέσει, δε ασχολείσαι. Είναι απλό.
Ως προς τις ρούνες συγκεκριμένα (ως πρακτικές, όχι ως σύμβολα) δε ξέρω αν τις έχει πάρει και από πού τις έχει πάρει.
Αλλά τις έχει ή δεν τις έχει πάρει, είναι αδιάφορο.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 05/03/2013 10:24:06Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2013, 10:17:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
σαμαελ???...το ονομα του αρχοντα του σκοτους του διαβολου του σατανα δεν ειναι???
Χαχα Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
xristosxatz
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1626 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2013, 12:07:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεκα κοκορια μαχονταν σε ξενο κοτετσονα

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

regulus
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


460 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2013, 16:23:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους regulus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Την τεχνική που δίνει στο σεξ, την πήρε εξ ανατολάς. Διάβασε Mantak Chia, διάβασε περι Qigong, περι Kundalini Yoga, Taoist yoga και μετά πες μου οτι ο... Κρόουλι τα ανακάλυψε αυτά. Ο δυτικός εσωτερισμός σε μεγάλο μέρος του δεν είναι παρά μια χοντροκομμένη ερμηνεία του ανατολικού. Τίποτα δεν ανακάλυψε ο Κρόουλι και οι όμοιοι του, φτιάξανε συστηματα μαγείας που μπροστά στα ανατολικά συστήματα μαγείας είναι τρίχες.
..............
Ο Δ. Σαμαέλ πάντως αναφέρει ονόματα διάφορων Δασκάλων και ανθρώπων όπως του Κρουμ Χέλλερ, του Γκουρτζίεφ, του Κρισναρμούτη κλπ, απο τους οποίους έχει πάρει σημεία της διδασκαλίας (Κυρίως από τον Γκουρτζίεφ).


Γιατί βάζετε Δ. μπροστά από το όνομα του Βεόρ σαν να ήταν Δάσκαλος;;; Ο Βεόρ δεν ήταν τίποτε ούτε μαθητής ούτε δάσκαλος. Οι ανατολίτες , κάποιοι , όχι όλοι, κάποιοι στην Κίνα και κάποιοι στην Ινδία έχουν βρει τα μυστικά της αθανασίας πουσ χετίζονται με το σεξ. Αυτοί αποδεικνύουν ότι τα έχουν μέσω της ίδιας της μακροβιότητας, και των θεραπευτικών ικανοτήτων που εχουν , αν έχουν. Ο Γκουρτζίεφ βρήκε ελάχιστα και δεν ασκήθηκε σωστά να προχωρήσει. Ο Κρόουλυ πανάσχετος από αυτά, αλλά πιο έξυπνος από το Σαμαέλ, κατάφερε και κορόιδεψε πολλούς και έζησε εις βάρος των κορόιδων.Ο Γκουρτζίεφ επίσης αλλά τον κατάλαβαν κάποιοι εγκαίρως. Οι άλλοι έμειναν για πολύ. Τα μυστικά δεν σχετίζονται με το ίδιο το σεξ αυτό καθεαυτό. Αλλά με τον Έρωτα ως οδηγό προς το θείο Έρωτα, όπως λέει και Γιανναράς, και με την ερμηνεία των πραγμάτων. Γιαυτό και δεν βρίσκονται σε τεχνικές κλπ. Ο μόνος δρόμος που έχει όλα αυτά σε ισορροπία και που φτάνει πέρα από όλους τους άλλους είναι ο χριστιανισμός και μάλιστα ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός. Αυτό το διαπιστώνει μόνο όποιος μελετήσει συγκριτικά τον Ταοϊσμό με τα κείμενα των Πατέρων της Εκκλησίας. Η ανασχόληση με τον Βεόρ είναι χάσιμο χρόνου στην καλύτερη περίπτωση γιατί ως ανίδεος παρερμήνευσε τα πάντα. Θα έπρεπε όσοι έχουν έστω και ελάχιστη πείρα να το έχουν καταλάβει αυτό.


"ΧΑΙΡΕ ΑΣΤΕΡΟΣ ΑΔΥΤΟΥ ΜΗΤΗΡ , ΧΑΙΡΕ ΑΥΓΗ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"

Edited by - regulus on 05/03/2013 16:25:32Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2013, 16:49:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Ο Βεόρ δεν ήταν τίποτε ούτε μαθητής ούτε δάσκαλος.
Αν τον πετύχω, θα μάθουμε τι είναι

quote:
Οι ανατολίτες , κάποιοι , όχι όλοι, κάποιοι στην Κίνα και κάποιοι στην Ινδία έχουν βρει τα μυστικά της αθανασίας πουσ χετίζονται με το σεξ.
Άλλο το ελιξίριο της αθανασίας. Τώρα μιλάμε για την σεξουαλική τεχνική που προτείνει ο Δ. Σαμαέλ. Αυτή υπήρχε στην Ανατολή απο πριν και όλα αυτά που είπε ο Δ. Σαμαέλ περι σεξουαλικής ενέργειας είναι γνωστά σε όσους εντριφούν στις ανατολικές τέχνες.
quote:
Ο Γκουρτζίεφ βρήκε ελάχιστα και δεν ασκήθηκε σωστά να προχωρήσει.
Σωστά
quote:
Τα μυστικά δεν σχετίζονται με το ίδιο το σεξ αυτό καθεαυτό. Αλλά με τον Έρωτα ως οδηγό προς το θείο Έρωτα, όπως λέει και Γιανναράς, και με την ερμηνεία των πραγμάτων.
Δεν έχει να κάνει με καμιά ερμηνεία, έχει να κάνει με απτές πραγματικότητες. Για τον έρωτα συμφωνώ, ναι. Αλλά για τον έρωτα δε θα διαβάσεις σε βιβλία.
(Αν και υπάρχουν υπερβολικά πολλά γνωστικά βιβλία που αναφέρονται στο θέμα του έρωτα, δύσκολο να μη τα προσέξεις)
quote:
Ο μόνος δρόμος που έχει όλα αυτά σε ισορροπία και που φτάνει πέρα από όλους τους άλλους είναι ο χριστιανισμός και μάλιστα ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός.
Ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός πρέπει να βάλει @ρχίδια, φίλτατε. Να πάρει το Λευιτικον που γράφει για τον οργασμό, να το εκτυπώσει και να το βάλει φάτσα κάρτα σε όλες τις εκκλησίες.
Ο Δ. Σαμαέλ στα λέει μεσ'τα μούτρα φίλτατε. Σ'αρέσουν δε σ'αρέσουν, πρόβλημά σου. Αλλά δε κρύβει τη μισή αλήθεια με τη λογική "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε".
quote:
Η ανασχόληση με τον Βεόρ είναι χάσιμο χρόνου στην καλύτερη περίπτωση γιατί ως ανίδεος παρερμήνευσε τα πάντα. Θα έπρεπε όσοι έχουν έστω και ελάχιστη πείρα να το έχουν καταλάβει αυτό.
Η πείρα μου μου 'χει δείξει οτι η ορθοδοξία σου λέει τα μισά, και τα άλλα μισά κόψε το κεφάλι σου. Δεν είναι λάθος αυτά που λέει, αλλά είναι τα μισά, και αυτά παρεμηνευμένα κάποιες φορές.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 05/03/2013 17:37:40Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

regulus
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


460 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2013, 18:06:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους regulus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Άλλο το ελιξίριο της αθανασίας. Τώρα μιλάμε για την σεξουαλική τεχνική που προτείνει ο Δ. Σαμαέλ. Αυτή υπήρχε στην Ανατολή απο πριν και όλα αυτά που είπε ο Δ. Σαμαέλ περι σεξουαλικής ενέργειας είναι γνωστά σε όσους εντριφούν στις ανατολικές τέχνες.


Αυτά είναι παρανοήσεις που προέκυψαν από εκείνα που προείπα. Δε χρειάζεται καμμιά σεξουαλική τεχνική. Είναι όλα απάτες και αυταπάτες.
quote:

Ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός πρέπει να βάλει @ρχίδια, φίλτατε. Να πάρει το Λευιτικον που γράφει για τον οργασμό, να το εκτυπώσει και να το βάλει φάτσα κάρτα σε όλες τις εκκλησίες.


Συνεχίζεις να τον ονομάζεις δάσκαλο και εκφράζεσαι αισχρά για το χριστιανισμό. Γιαυτό και τούτο το μήνυμα θα είναι το τελευταίο προς εσένα.
Δεν κατάλαβα τι θα έπρεπε να τυπώσει που λέει για τον οργασμό από το Λευιτικό. Προφανώς εχεις παρανοήσει κάποια πράγματα που διάβασες από κακή μετάφραση.

quote:

Ο Δ. Σαμαέλ στα λέει μεσ'τα μούτρα φίλτατε. Σ'αρέσουν δε σ'αρέσουν, πρόβλημά σου. Αλλά δε κρύβει τη μισή αλήθεια με τη λογική "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε".


Δε σου λέει καμμιά αλήθεια. Σε εξαπατά. Γιατί και ίδιος ήταν αυταπατώμενος και ο ίδιος σε όλη του ή εξαπατούσε εν γωνσει του.
quote:
Η πείρα μου μου 'χει δείξει οτι η ορθοδοξία σου λέει τα μισά, και τα άλλα μισά κόψε το κεφάλι σου. Δεν είναι λάθος αυτά που λέει, αλλά είναι τα μισά, και αυτά παρεμηνευμένα κάποιες φορές.


Δε σου λέει καθόλου τα μισά. Η πείρα σου περί αυτής είναι πολύ μικρή.Δεν γνωρίζεις ΤΙ λέει η Ορθοδοξία και επομένως δε μπορείς να πόσα λέει. Αμφιβάλλω αν έχεις διαβάσει το 1/10000 από τα κείμενα των ανατολικών πατέρων που αριθμούν πάνω από 150 τόμους μεγάλου μεγέθους. Για να μη συμπεριλάβω των δυτικών και πολύ περισσότερες βιογραφίες και ασκητικά έργα που είναι άγνωστα ακόμη και εκτός της Πατρολογίας. Συνεπώς δε μπορείς να γνωρίζεις τι λέει και τι δε λέει η Ορθοδοξία, όπως δε γνωρίζεις και για καμμιά άλλη θρησκεία γιατλί δεν έχεις διαβάσει ούτε τους εκατοντάδες τόμους των βουδδιστικών και ινδουιστικών γραφών. Πως λοιπόν ξέρεις εσύ ότι σου λέει την αλήθεια; Που τη βρήκες την αλήθεια και έκανες σύγκριση; Μήπως διάβασες τους διαλόγους του Πλάτωνα (έστω) ή κάτι που να έχεις γνωρίσει ολόκληρο; Αυταπατάσαι αν νομίζεις ότι θα βρεις εκεί αυτό που νομνίζεις. Αν το κάνεις για να δουλεύεις άλλους, να τους στρέφεις σε αποτυχημένες κατευθύνσεις (ξέροντας ότι είναι λανθασμένα όλα όσα διδα΄σκονται εκεί) για να μπορείς μετά να τους το παίξεις δάσκαλος και να τους δίνεις με το σταγονόμετρο πράγματα που θα έβρισκαν μόνοι τους αν δεν του παραπλανούσες,όπως έκανε ο Γκουρτζίεφ και άλλοι, τότε μαγκιά σου! Μαγκιά σου που βρήκες τα κορόιδα! Αν αυτοί δεν θέλουν να ερευνήσουν και στηρίζονται σε τέτοιες διαβεβαιώσεις και στο "μύθο" του δασκάλου "Σαμαέλ" (που είχε με τη Αληθινή Γνώση την ίδια σχέση που έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο) καλά τους κάνεις. Το χρειάζονται φαίνεται. Ο "Σαμαέλ" ή Βίκτωρ Ροντρίγκες , όπως ήταν το όνομά του, αυτοαποκλήθκε "Χριστός", "Κάλκι αβατάρ","Ματρέγια" και ένα σωρό άλλα. Διακύρηξε ότι γεννήθηκε αφυπνισμένος κλπ κλπ τα οποία μόνο γέλιο θα προξενούσαν σε όποιον έχει στοιχειώδη γνώση του τι σημαίνουν. "Δάσκαλος" που αναγορεύει τον εαυτό του σε Χριστό, Βούδδα, Κάλκι κλπ φαίνεται τι σόι δάσκαλος είναι!!! Και γιαυτό επιτρέπει και ο Θεός την εκμετάλλευση : για να μάθει και ο "μαθητής" ότι η αλήθεια δε βρίσκεται στους "δασκάλους" με τις μυστικές και βαρύγδουπες "γνώσεις" ή τίτλους αλλά σε πολύ απλές αλήθειες και στην εμπέδωσή τους, τις οποίες θα επαναανακαλύψουν οι εξαπατηθέντες μετά από χρόνια "πείρας" και ταλαιπωρίας από τέτοιους δασκάλους.


"ΧΑΙΡΕ ΑΣΤΕΡΟΣ ΑΔΥΤΟΥ ΜΗΤΗΡ , ΧΑΙΡΕ ΑΥΓΗ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
astroman
Νέο Μέλος


36 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2013, 18:20:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους astroman  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μια άλλη απορία που έχω είναι ότι ο Samael παντογνώστης όπως ήταν είχε γράψει για εναλλακτικές θεραπείες, μέχρι και θεραπείες του καρκίνου http://www.amazon.com/Occult-Medicine-Practical-Magic-Samael/dp/0974591629
Πώς είναι δυνατόν να πεθαίνει από καρκίνο στα 60 και μάλιστα σε καρκίνο που χτύπησε σε tsakra;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2013, 19:07:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Δεν κατάλαβα τι θα έπρεπε να τυπώσει που λέει για τον οργασμό από το Λευιτικό. Προφανώς εχεις παρανοήσει κάποια πράγματα που διάβασες από κακή μετάφραση.

Το παρακάτω:

ΛΕΥΙΤΙΚΟΝ 15

Λευ. 15,1 Καὶ ἐλάλησε Κύριος πρὸς Μωυσῆν καὶ Ἀαρὼν λέγων·
Λευ. 15,1 Ωμίλησεν ο Κυριος προς τον Μοϋσήν και τον Ααρών και είπε·
Λευ. 15,2 λάλησον τοῖς υἱοῖς Ἰσραήλ, καὶ ἐρεῖς αὐτοῖς· ἀνδρὶ ἀνδρί, ᾧ ἐὰν γένηται ῥύσις ἐκ τοῦ σώματος αὐτοῦ, ἡ ῥύσις αὐτοῦ ἀκάθαρτός ἐστι.
Λευ. 15,2 “μίλησε προς τους Ισραηλίτας και ειπέ εις αυτούς· εις κάθε άνδρα, στον οποίον θα γίνη ρεύσις εκ του σώματός του, η ρεύσις αυτή είναι ακάθαρτος.
Λευ. 15,3 καὶ οὗτος ὁ νόμος τῆς ἀκαθαρσίας αὐτοῦ· ῥέων γόνον ἐκ σώματος αὐτοῦ, ἐκ τῆς ῥύσεως, ἧς συνέστηκε τὸ σῶμα αὐτοῦ διὰ τῆς ῥύσεως, αὕτη ἡ ἀκαθαρσία αὐτοῦ ἐν αὐτῷ· πᾶσαι αἱ ἡμέραι ῥύσεως σώματος αὐτοῦ, ᾗ συνέστηκε τὸ σῶμα αὐτοῦ διά τῆς ῥύσεως, ἀκαθαρσία αὐτοῦ ἐστι.
Λευ. 15,3 Αυτός είναι ο νόμος της ακαθαρσίας του· Οταν εκ του σώματός του εξέλθη το σπέρμα, εκ του οποίου λαμβάνει σύστασιν το ανθρώπινον σώμα, η ρεύσις αυτή είναι ακάθαρτος εις αυτόν. Ολαι αι ημέραι της εκ του σώματος ρεύσεως, εκ της οποίας λαμβάνει ύπαρξιν το ανθρώπινον σώμα, είναι ημέραι ακαθαρσίας και αυτού του ιδίου.
Λευ. 15,4 πᾶσα κοίτη, ἐφ᾿ ἧς ἐὰν κοιμηθῇ ἐπ᾿ αὐτῆς ὁ γονοῤῥυής, ἀκάθαρτός ἐστι, καὶ πᾶν σκεῦος ἐφ᾿ ὃ ἂν καθίσῃ ἐπ᾿ αὐτὸ ὁ γονοῤῥυής, ἀκάθαρτον ἔσται.
Λευ. 15,4 Καθε κλίνη επί της οποίας θα κοιμηθή, ο πάσχων την ρεύσιν είναι ακάθαρτος. Και κάθε σκεύος, επάνω στο οποίον θα καθήση, είναι ακάθαρτον.
Λευ. 15,5 καὶ ἄνθρωπος, ὃς ἐὰν ἅψηται τῆς κοίτης αὐτοῦ, πλυνεῖ τὰ ἱμάτια αὐτοῦ καὶ λούσεται ὕδατι καὶ ἀκάθαρτος ἔσται ἕως ἑσπέρας·
Λευ. 15,5 Ο δε άνθρωπος, ο οποίος θα εγγίση την κλίνην εκείνου, θα πλύνη τα ιμάτιά του, θα λουσθή ο ίδιος με νερό και θα είναι ακάθαρτος έως την εσπέραν.
Λευ. 15,6 καὶ ὁ καθήμενος ἐπὶ τοῦ σκεύους, ἐφ᾿ ὃ ἐὰν καθίσῃ ὁ γονοῤῥυής, πλυνεῖ τὰ ἱμάτια αὐτοῦ καὶ λούσεται ὕδατι καὶ ἀκάθαρτος ἔσται ἕως ἑσπέρας·
Λευ. 15,6 Εκείνος που θα καθήση εις σκεύος, επάνω στο οποίον εκάθισεν ο πάσχων την ρεύσιν, θα πλύνη τα ιμάτια αυτού, θα λουσθή ο ίδιος με νερό και θα είναι ακάθαρτος έως την εσπέραν.
Λευ. 15,7 καὶ ὁ ἁπτόμενος τοῦ χρωτὸς τοῦ γονοῤῥυοῦς πλυνεῖ τὰ ἱμάτια καὶ λούσεται ὕδατι καὶ ἀκάθαρτος ἔσται ἕως ἑσπέρας.
Λευ. 15,7 Εκείνος, που θα εγγίση το σώμα του έχοντος την ρεύσιν, θα πλύνη τα ενδύματά του, θα λουσθή, με νερό και θα είναι ακάθαρτος έως την εσπέραν.
Λευ. 15,8 ἐὰν δὲ προσσιελίσῃ ὁ γονοῤῥυὴς ἐπὶ τὸν καθαρόν, πλυνεῖ τὰ ἱμάτια αὐτοῦ καὶ λούσεται ὕδατι καὶ ἀκάθαρτος ἔσται ἕως ἑσπέρας.
Λευ. 15,8 Εάν δε ο παθών αυτήν την ρεύσιν ρίψη τον σίελόν του εις καθαρόν άνθρωπον, αυτός πρέπει να πλύνη τα ενδύματά του, να λουσθή με νερό και θα είναι ακάθαρτος έως την εσπέραν.
Λευ. 15,9 καὶ πᾶν ἐπίσαγμα ὄνου, ἐφ᾿ ὃ ἂν ἐπιβῇ ἐπ᾿ αὐτὸ ὁ γονοῤῥυής, ἀκάθαρτον ἔσται ἕως ἑσπέρας.
Λευ. 15,9 Και το σαμάρι του όνου, επάνω στο οποίον θα καθήση ο πάσχων την ρεύσιν, θα είναι ακάθαρτον έως την εσπέραν.
Λευ. 15,10 καὶ πᾶς ὁ ἁπτόμενος ὅσα ἂν ᾖ ὑποκάτω αὐτοῦ, ἀκάθαρτος ἔσται ἕως ἑσπέρας· καί ὁ αἴρων αὐτὰ πλυνεῖ τὰ ἱμάτια αὐτοῦ καὶ λούσεται ὕδατι καὶ ἀκάθαρτος ἔσται ἕως ἑσπέρας.
Λευ. 15,10 Οιοσδήποτε δε εγγίση κάθε αντικείμενον, που ευρίσκεται κάτω από το σώμα του πάσχοντος την ρεύσιν, θα είναι ακάθαρτος μέχρι την εσπέραν. Και εκείνος που θα σηκώση αυτά τα αντικείμενα, θα πλύνη τα ενδύματά του, θα λουσθή με νερό και θα είναι ακάθαρτος μέχρι της εσπέρας.
Λευ. 15,11 καὶ ὅσον ἐὰν ἅψηται ὁ γονοῤῥυής, καὶ τὰς χεῖρας οὐ νένιπται ὕδατι, πλυνεῖ τὰ ἱμάτια καὶ λούσεται τὸ σῶμα ὕδατι καὶ ἀκάθαρτος ἔσται ἕως ἑσπέρας.
Λευ. 15,11 Εκείνοι τους οποίους θα εγγίση ο έχων την ρεύσιν, αν δεν έχη ο ίδιος πλύνει τα χέρια του με νερύ, θα πλύνουν τα ενδύματά των, θα λουσθούν με νερό και θα είναι ακάθαρτοι έως την εσπέραν.
Λευ. 15,12 καὶ σκεῦος ὀστράκινον, οὗ ἂν ἅψηται ὁ γονοῤῥυής, συντριβήσεται· καὶ σκεῦος ξύλινον νιφήσεται ὕδατι καὶ καθαρὸν ἔσται.
Λευ. 15,12 Σκεύος πήλινον, το οποίον θα εγγίση ο έχων την ρεύσιν, θα συντριβή· αν δε είναι ξύλινον σκεύος, θα πλυθή με ύδωρ και θα είναι καθαρόν.
Λευ. 15,13 ἐὰν δὲ καθαρισθῇ ὁ γονοῤῥυὴς ἐκ τῆς ῥύσεως αὐτοῦ, καὶ ἐξαριθμηθήσεται αὐτῷ ἑπτὰ ἡμέρας εἰς τὸν καθαρισμὸν αὐτοῦ, καὶ πλυνεῖ τὰ ἱμάτια αὐτοῦ καὶ λούσεται τὸ σῶμα ὕδατι καὶ καθαρὸς ἔσται.
Λευ. 15,13 Οταν θεραπευθή και μέλλει να καθαρισθή εκ της ρεύσεως αυτής ο παθών, θα μετρηθούν επτά ημέραι δια τον καθαρισμόν του, θα πλύνη τα ενδύματά του, θα λουσθή με νερό και θα είναι καθαρός.
Λευ. 15,14 καὶ τῇ ἡμέρᾳ τῇ ὀγδόῃ λήψεται ἑαυτῷ δύο τρυγόνας ἢ δύο νεοσσοὺς περιστερῶν καὶ οἴσει αὐτὰ ἔναντι Κυρίου ἐπὶ τὰς θύρας τῆς σκηνῆς τοῦ μαρτυρίου καὶ δώσει αὐτὰ τῷ ἱερεῖ.
Λευ. 15,14 Την ογδόην ημέραν θα πάρη αυτός δύο τρυγόνας η δύο νεοσσούς περιστερών, θα φέρη αυτά απέναντι του Κυρίου, εις την θύραν της Σκηνής του Μαρτυρίου και θα τα δώση στον ιερέα.
Λευ. 15,15 καὶ ποιήσει αὐτὰ ὁ ἱερεὺς μίαν περὶ ἁμαρτίας καὶ μίαν εἰς ὁλοκαύτωμα. καὶ ἐξιλάσεται περὶ αὐτοῦ ὁ ἱερεὺς ἔναντι Κυρίου ἀπὸ τῆς ῥύσεως αὐτοῦ.
Λευ. 15,15 Από αυτάς την μίαν θα προσφέρη ο ιερεύς θυσίαν περί αμαρτίας και την άλλην εις ολοκαύτωσιν. Ετσι δε θα εξιλεώση αυτόν απέναντι του Κυρίου δια την ρεύσιν του αυτήν.
Λευ. 15,16 Καὶ ἄνθρωπος, ᾧ ἂν ἐξέλθῃ ἐξ αὐτοῦ κοίτη σπέρματος, καὶ λούσεται ὕδατι πᾶν τὸ σῶμα αὐτοῦ καὶ ἀκάθαρτος ἔσται ἕως ἑσπέρας.
Λευ. 15,16 Ανθρωπος, ο οποίος θα πάθη νυκτερινήν εις την κλίνην του ρεύσιν θα λουσθή εις όλον του το σώμα με νερό και θα είναι ακάθαρτος μέχρις εσπέρας.
Λευ. 15,17 καὶ πᾶν ἱμάτιον καὶ πᾶν δέρμα, ἀφ᾿ ὃ ἐὰν ᾖ ἐπ᾿ αὐτὸ κοίτη σπέρματος, καὶ πλυθήσεται ὕδατι καὶ ἀκάθαρτον ἔσται ἕως ἑσπέρας.
Λευ. 15,17 Καθε ένδυμα είτε από ύφασμα είτε από δέρμα είναι αυτό, επί του οποίου ήθελε συμβή η κατά την νύκτα ρεύσις αυτή, θα πλυθή με νερό, και θα είναι ακάθαρτον έως την εσπέραν.
Λευ. 15,18 καὶ γυνὴ ἐὰν κοιμηθῇ ἀνὴρ μετ᾿ αὐτῆς κοίτην σπέρματος, καὶ λούσονται ὕδατι καὶ ἀκάθαρτοι ἔσονται ἕως ἑσπέρας.
Λευ. 15,18 Εάν γυνή κοιμηθή με τον άνδρα της και έλθουν εις ένωσιν, θα λουσθούν και οι δύο με νερό και θα είναι ακάθαρτοι έως την εσπέραν.
Λευ. 15,19 Καὶ γυνή, ἥτις ἐὰν ᾖ ῥέουσα αἵματι, καὶ ἔσται ἡ ῥύσις αὐτῆς ἐν τῷ σώματι αὐτῆς, ἑπτὰ ἡμέρας ἔσται ἐν τῇ ἀφέδρῳ αὐτῆς· πᾶς ὁ ἁπτόμενος αὐτῆς ἀκάθαρτος ἔσται ἕως ἑσπέρας,
Λευ. 15,19 Γυνή, εις την οποίαν ήθελε συμβή ρύσις αίματος, πρόκειται δε περί της φυσιολογικής εμμήνου ρύσεως, θα είναι επί επτά ημέρας κατά την περίοδον της ρύσεως αυτής ακάθαρτος. Οποιος δε την εγγίση θα είναι ακάθαρτος έως την εσπέραν.
Λευ. 15,20 καὶ πᾶν, ἐφ᾿ ὃ ἐὰν κοιτάζηται ἐπ᾿ αὐτὸ ἐν τῇ ἀφέδρῳ αὐτῆς, ἀκάθαρτον ἔσται. καὶ πᾶν ἐφ᾿ ὃ ἐὰν ἐπικαθίσῃ ἐπ᾿ αὐτό, ἀκάθαρτον ἔσται.
Λευ. 15,20 Καθε δε αντικείμενον, επάνω στο οποίον θα κοιμάται αυτή κατά την έμμηνον περίοδόν της, θα είναι ακάθαρτον.
Λευ. 15,21 καὶ πᾶς ὃς ἐὰν ἅψηται τῆς κοίτης αὐτῆς, πλυνεῖ τὰ ἱμάτια αὐτοῦ, καὶ λούσεται τὸ σῶμα αὐτοῦ ὕδατι καὶ ἀκάθαρτος ἔσται ἕως ἑσπέρας.
Λευ. 15,21 Οποιος θα εγγίση την κλίνην αυτής, θα πλύνη τα ενδύματά του, θα λουσθή εις ολόκληρον το σώμα με νερό και θα είναι ακάθαρτος έως την εσπέραν.
Λευ. 15,22 καὶ πᾶς ὁ ἁπτόμενος παντὸς σκεύους, οὗ ἐὰν καθίσῃ ἐπ᾿ αὐτό, πλυνεῖ τὰ ἱμάτια αὐτοῦ, καὶ λούσεται ὕδατι καὶ ἀκάθαρτος ἔσται ἕως ἑσπέρας.
Λευ. 15,22 Καθένας που εγγίζει σκεύος, επί του οποίου εκείνη εκάθησε, θα πλύνη τα ενδύματά του, θα λουσθή με νερό και θα είναι ακάθαρτος έως την εσπέραν.
Λευ. 15,23 ἐὰν δὲ ἐν τῇ κοίτῃ αὐτῆς οὔσης, ἢ ἐπὶ τοῦ σκεύους, οὗ ἐὰν καθίσῃ ἐπ᾿ αὐτῷ ἐν τῷ ἅπτεσθαι αὐτὸν αὐτῆς, ἀκάθαρτος ἔσται ἕως ἑσπέρας.
Λευ. 15,23 Εάν δε κανείς εγγίση αυτήν κοιμωμένην επί της κλίνης της κατά την περίοδόν της η καθημένην εις κάποιο σκεύος, αυτός θα είναι ακάθαρτος έως την εσπέραν.
Λευ. 15,24 ἐὰν δὲ κοίτῃ κοιμηθῇ τις μετ᾿ αὐτῆς καὶ γένηται ἡ ἀκαθαρσία αὐτῆς ἐπ᾿ αὐτῷ, ἀκάθαρτος ἔσται ἑπτὰ ἡμέρας. καὶ πᾶσα κοίτη, ἐφ᾿ ᾗ ἂν κοιμηθῇ ἐπ᾿ αὐτῇ, ἀκάθαρτος ἔσται.
Λευ. 15,24 Εάν δε ο ανήρ κοιμηθή μαζή της και η έμμηνος ρύσις της πέση στο σώμα του, θα είναι αυτός ακάθαρτος επί επτά ημέρας. Και η κλίνη, επί της οποίας αυτή θα κοιμηθή, θα είναι ακάθαρτος.
Λευ. 15,25 Καὶ γυνὴ ἐὰν ῥέῃ ῥύσει αἵματος ἡμέρας πλείους, οὐκ ἐν καιρῷ τῆς ἀφέδρου αὐτῆς, ἐὰν καὶ ῥέῃ μετὰ τὴν ἄφεδρον αὐτῆς, πᾶσαι αἱ ἡμέραι ῥύσεως ἀκαθαρσίας αὐτῆς, καθάπερ αἱ ἡμέραι τῆς ἀφέδρου αὐτῆς, ἔσται ἀκάθαρτος.
Λευ. 15,25 Εάν γυνή έχη ρύσιν αίματος περισσοτέρας ημέρας των κανονικών, πέραν δηλαδή του χρόνου της κανονικής εμμήνου ροής, όλαι αι ημέραι της ρύσεως αυτής είναι ημέραι ακαθαρσίας, όπως και αι της κανονικής. Κατ' αυτάς η γυνή θα είναι ακάθαρτος.
Λευ. 15,26 καὶ πᾶσα κοίτη, ἐφ᾿ ἧς ἐὰν κοιμηθῇ ἐπ᾿ αὐτῆς πάσας τὰς ἡμέρας τῆς ῥύσεως, κατὰ τὴν κοίτην τῆς ἀφέδρου ἔσται αὐτῇ, καὶ πᾶν σκεῦος, ἐφ᾿ ὃ ἐὰν καθίσῃ ἐπ᾿ αὐτό, ἀκάθαρτον ἔσται κατὰ τὴν ἀκαθαρσίαν τῆς ἀφέδρου.
Λευ. 15,26 Και η κλίνη, επί της οποίας θα κοιμηθή αυτή όλας τας επί πλέον αυτάς ημέρας της ρύσεως, τας πέραν των κανονικών της εμμήνου ρύσεως, θα είναι ακάθαρτος, και κάθε αντικείμενον επί του οποίου ήθελε καθήσει θα είναι ακάθαρτον, όπως και κατά την φυσιολογικήν της περίοδον.
Λευ. 15,27 πᾶς ὁ ἁπτόμενος αὐτῆς ἀκάθαρτος ἔσται, καὶ πλυνεῖ τὰ ἱμάτια καὶ λούσεται τὸ σῶμα ὕδατι καὶ ἀκάθαρτος ἔσται ἕως ἑσπέρας.
Λευ. 15,27 Καθένας που εγγίζει αυτήν θα είναι ακάθαρτος, θα πλύνη τα ενδύματά του, θα λούση το σώμα του με νερό και θα είναι ακάθαρτος έως την εσπέραν.
Λευ. 15,28 ἐὰν δὲ καθαρισθῇ ἀπὸ τῆς ῥύσεως, καὶ ἐξαριθμήσεται αὐτῇ ἑπτὰ ἡμέρας καὶ μετὰ ταῦτα καθαρισθήσεται.
Λευ. 15,28 Εάν δε σταματήση η μη φυσιολογική αυτή ρύσις, θα περάσουν επτά ημέραι, μετά τας οποίας θα προσφέρη την θυσίαν προς καθαρισμόν της.
Λευ. 15,29 καὶ τῇ ἡμέρᾳ τῇ ὀγδόῃ λήψεται αὕτη δύο τρυγόνας, ἢ δύο νεοσσοὺς περιστερῶν, καὶ οἴσει αὐτὰ πρὸς τὸν ἱερέα ἐπὶ τὴν θύραν τῆς σκηνῆς τοῦ μαρτυρίου.
Λευ. 15,29 Κατά την ογδόην ημέραν θα πάρη η γυνή αυτή δύο τρυγόνας η δύο νεοσσούς περιστερών, και θα πρασφέρη αυτά προς τον ιερέα, εις την θύραν της Σκηνής του Μαρτυρίου.
Λευ. 15,30 καὶ ποιήσει ὁ ἱερεὺς τὴν μίαν περὶ ἁμαρτίας καὶ τὴν μίαν εἰς ὁλοκαύτωμα. καὶ ἐξιλάσεται περὶ αὐτῆς ὁ ἱερεὺς ἔναντι Κυρίου ἀπὸ ῥύσεως ἀκαθαρσίας αὐτῆς.
Λευ. 15,30 Ο ιερεύς θα πρσσφέρη την μίαν από αυτάς θυσίαν περί αμαρτίας και την άλλην εις ολοκαύτωσιν. Ετσι δε θα εξιλεώση αυτήν απέναντι του Κυρίου από την ακάθαρτον αυτήν ρύσιν.
Λευ. 15,31 Καὶ εὐλαβεῖς ποιήσεται τοὺς υἱοὺς Ἰσραὴλ ἀπὸ τῶν ἀκαθαρσιῶν αὐτῶν, καὶ οὐκ ἀποθανοῦνται διὰ τὴν ἀκαθαρσίαν αὐτῶν ἐν τῷ μιαίνειν αὐτοὺς τὴν σκηνήν μου τὴν ἐν αὐτοῖς.
Λευ. 15,31 Θα καταστήσετε τους υιούς σας προσεκτικούς από τας ακαθαρσίας των αυτάς, δια να μη θανατωθούν, εάν δεν τας προσέξουν και εισερχόμενοι εις την Σκηνήν του Μαρτυρίου την μολύνουν με αυτάς.
Λευ. 15,32 οὗτος ὁ νόμος τοῦ γονοῤῥυοῦς. καὶ ἐάν τινι ἐξέλθῃ ἐξ αὐτοῦ κοίτη σπέρματος, ὥστε μιανθῆναι ἐν αὐτῇ,
Λευ. 15,32 Αυτός είναι ο νόμος του καθαρισμού δι' εκείνον, ο οποίος πάσχει παθολογικήν ρεύσιν και δι' εκείνον ο οποίος έπαθε νυκτερινήν ρεύσιν, ώστε να μολυνθή από αυτήν.
Λευ. 15,33 καὶ τῇ αἱμοῤῥοούσῃ ἐν τῇ ἀφέδρῳ αὐτῆς, καὶ ὁ γονοῤῥυὴς ἐν τῇ ῥύσει αὐτοῦ, τῷ ἄρσενι ἢ τῇ θηλείᾳ, καὶ τῷ ἀνδρί, ὃς ἐὰν κοιμηθῇ μετὰ ἀποκαθημένης.
Λευ. 15,33 Αυτός είναι ο νόμος δια την γυναίκα, η οποία αιμορροεί κατά και μετά την φυσιολογικήν της περίοδον, και δια πάντα άνδρα πάσχοντα ρεύσιν, δια πάντα άνδρα και πάσαν γυναίκα. Αυτός ακόμη είναι ο νόμος δια τον άνδρα, ο οποίος εκοιμήθη με γυναίκα, ευρισκομένην εις την έμμηνον περίοδόν της”.

quote:
Αυτά είναι παρανοήσεις που προέκυψαν από εκείνα που προείπα. Δε χρειάζεται καμμιά σεξουαλική τεχνική. Είναι όλα απάτες και αυταπάτες.
Εσύ το ξέρεις πώς..;
quote:
Δε σου λέει καθόλου τα μισά. Η πείρα σου περί αυτής είναι πολύ μικρή.Δεν γνωρίζεις ΤΙ λέει η Ορθοδοξία και επομένως δε μπορείς να πόσα λέει. Αμφιβάλλω αν έχεις διαβάσει το 1/10000 από τα κείμενα των ανατολικών πατέρων που αριθμούν πάνω από 150 τόμους μεγάλου μεγέθους.
Δεν τα 'χω διαβάσει.
quote:
ως λοιπόν ξέρεις εσύ ότι σου λέει την αλήθεια; Που τη βρήκες την αλήθεια και έκανες σύγκριση; Μήπως διάβασες τους διαλόγους του Πλάτωνα (έστω) ή κάτι που να έχεις γνωρίσει ολόκληρο;
Την αλήθεια τη βρίσκεις σε τι σου βελτιώνει τη ζωή. Η ορθόδοξία με έφτασε ως ένα σημείο. Η διδασκαλία του Δ. Σαμαέλ με έφτασε σε ένα άλλο σημείο. Και τα δύο ιδρύματα με έχουν βοήθησει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αλλά είναι κάποια πράγματα που οι ορθόδοξοι (και οι περισσότερες χριστιανικές θρησκείες) στα "μασάνε". Έχει ακουστεί ας πούμε οτι δεν πρέπει να γίνεται σεξ χωρίς προφυλακτικό. Ερώτημα: Γιατί;
Είναι τα διάφορα "γιατί" τα οποία δεν απαντούνται (και τα οποία μπορεί να βρίσκονται κάπου στους 150 τόμους, δεν αντιλέγω) ή απαντούνται λάθος, που δημιουργούν μισές αλήθειες.

Αλλά θεωρώ εκ των πραγμάτων οτι η αλήθεια δεν βρίσκεται στα βιβλία, αλλά στην πρακτική εμπειρία.

Αλλά την 'αλήθεια' που βρίσκεται στα βιβλία, θα πρέπει να την δίνεις ξεκάθαρα. Ωραίοι είναι οι 150 τόμοι, αλλά ο μέσος άνθρωπος δεν θα κάτσει να ασχοληθεί.

quote:
Αυταπατάσαι αν νομίζεις ότι θα βρεις εκεί αυτό που νομνίζεις. Αν το κάνεις για να δουλεύεις άλλους, να τους στρέφεις σε αποτυχημένες κατευθύνσεις (ξέροντας ότι είναι λανθασμένα όλα όσα διδα΄σκονται εκεί) για να μπορείς μετά να τους το παίξεις δάσκαλος και να τους δίνεις με το σταγονόμετρο πράγματα που θα έβρισκαν μόνοι τους αν δεν του παραπλανούσες,όπως έκανε ο Γκουρτζίεφ και άλλοι, τότε μαγκιά σου! Μαγκιά σου που βρήκες τα κορόιδα! Αν αυτοί δεν θέλουν να ερευνήσουν και στηρίζονται σε τέτοιες διαβεβαιώσεις και στο "μύθο" του δασκάλου "Σαμαέλ" (που είχε με τη Αληθινή Γνώση την ίδια σχέση που έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο) καλά τους κάνεις. Το χρειάζονται φαίνεται.
Τίποτα από τα παραπάνω.
quote:
Και γιαυτό επιτρέπει και ο Θεός την εκμετάλλευση : για να μάθει και ο "μαθητής" ότι η αλήθεια δε βρίσκεται στους "δασκάλους" με τις μυστικές και βαρύγδουπες "γνώσεις" ή τίτλους αλλά σε πολύ απλές αλήθειες και στην εμπέδωσή τους, τις οποίες θα επαναανακαλύψουν οι εξαπατηθέντες μετά από χρόνια "πείρας" και ταλαιπωρίας από τέτοιους δασκάλους.
Μπορεί και να είναι έτσι.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 05/03/2013 20:08:29Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2013, 19:40:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Μια άλλη απορία που έχω είναι ότι ο Samael παντογνώστης όπως ήταν είχε γράψει για εναλλακτικές θεραπείες, μέχρι και θεραπείες του καρκίνου http://www.amazon.com/Occult-Medicine-Practical-Magic-Samael/dp/0974591629
Πώς είναι δυνατόν να πεθαίνει από καρκίνο στα 60 και μάλιστα σε καρκίνο που χτύπησε σε tsakra;
Διάβασε τη γουικιπίδια που της έχεις εμπιστοσύνη. Έχει και για αυτό την απάντηση.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

panpam
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2484 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/03/2013, 09:59:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Μια άλλη απορία που έχω είναι ότι ο Samael παντογνώστης όπως ήταν είχε γράψει για εναλλακτικές θεραπείες, μέχρι και θεραπείες του καρκίνου http://www.amazon.com/Occult-Medicine-Practical-Magic-Samael/dp/0974591629
Πώς είναι δυνατόν να πεθαίνει από καρκίνο στα 60 και μάλιστα σε καρκίνο που χτύπησε σε tsakra;

Από 'μαγική' άποψη αυτό είναι το ευκολότερο πράγμα να συμβεί - όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα... παραδοσιακά ο θεραπευτής τραβά έξω τον παράγοντα που προξενεί ασθένεια από τον ασθενή. Αν όμως δεν είναι ο ίδιος ο θεραπευτής καλά προστατευμένος αντί να διώξει μακριά την ασθένεια, μένει ο παράγων μέσα του και ασθενεί εκείνος. Μιά στραβή αρκεί... μια φορά να έτυχε δηλαδή να μην είναι 'έτοιμος' για το πράγμα.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
xristosxatz
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1626 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/03/2013, 15:30:57  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
για να μάθει και ο "μαθητής" ότι η αλήθεια δε βρίσκεται στους "δασκάλους" με τις μυστικές και βαρύγδουπες "γνώσεις" ή τίτλους αλλά σε πολύ απλές αλήθειες και στην εμπέδωσή τους, τις οποίες θα επαναανακαλύψουν οι εξαπατηθέντες μετά από χρόνια "πείρας" και ταλαιπωρίας από τέτοιους δασκάλους.

Φιλε regulus θα συμφωνησω με το παραπανω κειμενο ομως νομιζω οτι δεν εχουμε την δυνατοτητα να κρινουμε και ποσο μαλλον να αποριπτουμε ΚΑΝΕΝΑΝ
Ποσο μαλλον εναν ανθρωπο που εν δυναμει μπορει και να ηξερε καποια πραγματα περισσοτερα απο εμας
Και το σιγουρο ηταν οτι ηξερε!!
Την αληθεια ομως ο καθενας μας για τον εαυτο του θα την βρει μονος του χιλιοστο προς χιλιοστο
Και αυτο ειναι κατι για το οποιο θα πρεπει να μοχθησει
Επειγει να εχουμε ολες μας τις αισθησεις μας σε εγρηγορση συνεχεια ωστε να μπορουμε να διακρινουμε το ωφελιμο στην εσωτερικη εργασια απο το στειρο
Σαν ωφελιμο ενοω οτιδηποτε θα μας βοηθησει να κατανοουμες την λειτουργια του εαυτου μας και του περιβαλοντος μας
Σαν στειρο οτιδηποτε μας κανει απλα να δημιουργουμε συναισθηματα 'να δρουμε και να αντιδρουμε μηχανικα
Και μην παρεις προσωπικα αυτα που λεω τα λεω πρωτα για να τα ακουω εγω

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

regulus
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


460 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/03/2013, 16:34:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους regulus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Φιλε regulus θα συμφωνησω με το παραπανω κειμενο ομως νομιζω οτι δεν εχουμε την δυνατοτητα να κρινουμε και ποσο μαλλον να αποριπτουμε ΚΑΝΕΝΑΝ


Ποιός σου είπες ότι δεν έχουμε τη δυναότητα να κρίνουμε; ΦΥΣΙΚΑ και έχουμε τη δυνατίοτητα να κρίνοιυμε ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ να κρινουμε ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ γιαυτό επιβιώνουμε.

quote:

Ποσο μαλλον εναν ανθρωπο που εν δυναμει μπορει και να ηξερε καποια πραγματα περισσοτερα απο εμας
Και το σιγουρο ηταν οτι ηξερε!!

Και εσύ πως το κατάλαβες ; Από τις αντιγραφές που έκανε; (μόνο αντιγραφές έκανε και αλλοιώσεις τόποτε καινούριο ή νέα ερμηνεία)

quote:

Την αληθεια ομως ο καθενας μας για τον εαυτο του θα την βρει μονος του χιλιοστο προς χιλιοστο
Και αυτο ειναι κατι για το οποιο θα πρεπει να μοχθησει


Αφού τα βλέπεις έτσι πρέπει να μοχθήσεις ακόμη. Ο μεγαλύτερος μόχθος είναι να καταλάβεις ότι δε χρειάζεται μόχθος. Και αυτό επειδή ο άνθρωπος είναι πολύ μαζοχιστικό ον και θέλει πόνο για να καταλάβει.
quote:

Επειγει να εχουμε ολες μας τις αισθησεις μας σε εγρηγορση συνεχεια ωστε να μπορουμε να διακρινουμε το ωφελιμο στην εσωτερικη εργασια απο το στειρο


Σου προτείνω κάτι καλύτερο: να απορρίπτεις ότι σου φαίνεται καλό και να επιλέγεις το πιο κουραστικό και επίμοχθο. Το πιο λάθος. Έτσι θα έχεις πιο πολλά βιώματα και εμπειρίες. Αυτό δε θέλεις;

quote:

Σαν ωφελιμο ενοω οτιδηποτε θα μας βοηθησει να κατανοουμες την λειτουργια του εαυτου μας και του περιβαλοντος μας
Σαν στειρο οτιδηποτε μας κανει απλα να δημιουργουμε συναισθηματα 'να δρουμε και να αντιδρουμε μηχανικα
Και μην παρεις προσωπικα αυτα που λεω τα λεω πρωτα για να τα ακουω εγω


Σας εχει ευνουχίσει τελείως ο νεο-ψευδογνωστικισμός λέω γω ...


"ΧΑΙΡΕ ΑΣΤΕΡΟΣ ΑΔΥΤΟΥ ΜΗΤΗΡ , ΧΑΙΡΕ ΑΥΓΗ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
regulus
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


460 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/03/2013, 16:45:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους regulus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

ΛΕΥΙΤΙΚΟΝ 15

Λευ. 15,1 Καὶ ἐλάλησε Κύριος πρὸς Μωυσῆν καὶ Ἀαρὼν λέγων·
Λευ. 15,1 Ωμίλησεν ο Κυριος προς τον Μοϋσήν και τον Ααρών και είπε·
Λευ. 15,2 λάλησον τοῖς υἱοῖς Ἰσραήλ, καὶ ἐρεῖς αὐτοῖς· ἀνδρὶ ἀνδρί, ᾧ ἐὰν γένηται ῥύσις ἐκ τοῦ σώματος αὐτοῦ, ἡ ῥύσις αὐτοῦ ἀκάθαρτός ἐστι.
Λευ. 15,2 “μίλησε προς τους Ισραηλίτας και ειπέ εις αυτούς· εις κάθε άνδρα, στον οποίον θα γίνη ρεύσις εκ του σώματός του, η ρεύσις αυτή είναι ακάθαρτος.
Λευ. 15,3 καὶ οὗτος ὁ νόμος τῆς ἀκαθαρσίας αὐτοῦ· ῥέων γόνον ἐκ σώματος αὐτοῦ, ἐκ τῆς ῥύσεως, ἧς συνέστηκε τὸ σῶμα αὐτοῦ διὰ τῆς ῥύσεως, αὕτη ἡ ἀκαθαρσία αὐτοῦ ἐν αὐτῷ· πᾶσαι αἱ ἡμέραι ῥύσεως σώματος αὐτοῦ, ᾗ συνέστηκε τὸ σῶμα αὐτοῦ διά τῆς ῥύσεως, ἀκαθαρσία αὐτοῦ ἐστι.
Λευ. 15,3 Αυτός είναι ο νόμος της ακαθαρσίας του· Οταν εκ του σώματός του εξέλθη το σπέρμα, εκ του οποίου λαμβάνει σύστασιν το ανθρώπινον σώμα, η ρεύσις αυτή είναι ακάθαρτος εις αυτόν. Ολαι αι ημέραι της εκ του σώματος ρεύσεως, εκ της οποίας λαμβάνει ύπαρξιν το ανθρώπινον σώμα, είναι ημέραι ακαθαρσίας και αυτού του ιδίου.
Λευ. 15,4 πᾶσα κοίτη, ἐφ᾿ ἧς ἐὰν κοιμηθῇ ἐπ᾿ αὐτῆς ὁ γονοῤῥυής, ἀκάθαρτός ἐστι, καὶ πᾶν σκεῦος ἐφ᾿ ὃ ἂν καθίσῃ ἐπ᾿ αὐτὸ ὁ γονοῤῥυής, ἀκάθαρτον ἔσται.
Λευ. 15,4 Καθε κλίνη επί της οποίας θα κοιμηθή, ο πάσχων την ρεύσιν είναι ακάθαρτος. Και κάθε σκεύος, επάνω στο οποίον θα καθήση, είναι ακάθαρτον.
Λευ. 15,5 καὶ ἄνθρωπος, ὃς ἐὰν ἅψηται τῆς κοίτης αὐτοῦ, πλυνεῖ τὰ ἱμάτια αὐτοῦ καὶ λούσεται ὕδατι καὶ ἀκάθαρτος ἔσται ἕως ἑσπέρας·
Λευ. 15,5 Ο δε άνθρωπος, ο οποίος θα εγγίση την κλίνην εκείνου, θα πλύνη τα ιμάτιά του, θα λουσθή ο ίδιος με νερό και θα είναι ακάθαρτος έως την εσπέραν.
Λευ. 15,6 καὶ ὁ καθήμενος ἐπὶ τοῦ σκεύους, ἐφ᾿ ὃ ἐὰν καθίσῃ ὁ γονοῤῥυής, πλυνεῖ τὰ ἱμάτια αὐτοῦ καὶ λούσεται ὕδατι καὶ ἀκάθαρτος ἔσται ἕως ἑσπέρας·
Λευ. 15,6 Εκείνος που θα καθήση εις σκεύος, επάνω στο οποίον εκάθισεν ο πάσχων την ρεύσιν, θα πλύνη τα ιμάτια αυτού, θα λουσθή ο ίδιος με νερό και θα είναι ακάθαρτος έως την εσπέραν.
Λευ. 15,7 καὶ ὁ ἁπτόμενος τοῦ χρωτὸς τοῦ γονοῤῥυοῦς πλυνεῖ τὰ ἱμάτια καὶ λούσεται ὕδατι καὶ ἀκάθαρτος ἔσται ἕως ἑσπέρας.
Λευ. 15,7 Εκείνος, που θα εγγίση το σώμα του έχοντος την ρεύσιν, θα πλύνη τα ενδύματά του, θα λουσθή, με νερό και θα είναι ακάθαρτος έως την εσπέραν.
Λευ. 15,8 ἐὰν δὲ προσσιελίσῃ ὁ γονοῤῥυὴς ἐπὶ τὸν καθαρόν, πλυνεῖ τὰ ἱμάτια αὐτοῦ καὶ λούσεται ὕδατι καὶ ἀκάθαρτος ἔσται ἕως ἑσπέρας.
Λευ. 15,8 Εάν δε ο παθών αυτήν την ρεύσιν ρίψη τον σίελόν του εις καθαρόν άνθρωπον, αυτός πρέπει να πλύνη τα ενδύματά του, να λουσθή με νερό και θα είναι ακάθαρτος έως την εσπέραν.
Λευ. 15,9 καὶ πᾶν ἐπίσαγμα ὄνου, ἐφ᾿ ὃ ἂν ἐπιβῇ ἐπ᾿ αὐτὸ ὁ γονοῤῥυής, ἀκάθαρτον ἔσται ἕως ἑσπέρας.
Λευ. 15,9 Και το σαμάρι του όνου, επάνω στο οποίον θα καθήση ο πάσχων την ρεύσιν, θα είναι ακάθαρτον έως την εσπέραν.
Λευ. 15,10 καὶ πᾶς ὁ ἁπτόμενος ὅσα ἂν ᾖ ὑποκάτω αὐτοῦ, ἀκάθαρτος ἔσται ἕως ἑσπέρας· καί ὁ αἴρων αὐτὰ πλυνεῖ τὰ ἱμάτια αὐτοῦ καὶ λούσεται ὕδατι καὶ ἀκάθαρτος ἔσται ἕως ἑσπέρας.
Λευ. 15,10 Οιοσδήποτε δε εγγίση κάθε αντικείμενον, που ευρίσκεται κάτω από το σώμα του πάσχοντος την ρεύσιν, θα είναι ακάθαρτος μέχρι την εσπέραν. Και εκείνος που θα σηκώση αυτά τα αντικείμενα, θα πλύνη τα ενδύματά του, θα λουσθή με νερό και θα είναι ακάθαρτος μέχρι της εσπέρας.
Λευ. 15,11 καὶ ὅσον ἐὰν ἅψηται ὁ γονοῤῥυής, καὶ τὰς χεῖρας οὐ νένιπται ὕδατι, πλυνεῖ τὰ ἱμάτια καὶ λούσεται τὸ σῶμα ὕδατι καὶ ἀκάθαρτος ἔσται ἕως ἑσπέρας.
Λευ. 15,11 Εκείνοι τους οποίους θα εγγίση ο έχων την ρεύσιν, αν δεν έχη ο ίδιος πλύνει τα χέρια του με νερύ, θα πλύνουν τα ενδύματά των, θα λουσθούν με νερό και θα είναι ακάθαρτοι έως την εσπέραν.
Λευ. 15,12 καὶ σκεῦος ὀστράκινον, οὗ ἂν ἅψηται ὁ γονοῤῥυής, συντριβήσεται· καὶ σκεῦος ξύλινον νιφήσεται ὕδατι καὶ καθαρὸν ἔσται.
Λευ. 15,12 Σκεύος πήλινον, το οποίον θα εγγίση ο έχων την ρεύσιν, θα συντριβή· αν δε είναι ξύλινον σκεύος, θα πλυθή με ύδωρ και θα είναι καθαρόν.
Λευ. 15,13 ἐὰν δὲ καθαρισθῇ ὁ γονοῤῥυὴς ἐκ τῆς ῥύσεως αὐτοῦ, καὶ ἐξαριθμηθήσεται αὐτῷ ἑπτὰ ἡμέρας εἰς τὸν καθαρισμὸν αὐτοῦ, καὶ πλυνεῖ τὰ ἱμάτια αὐτοῦ καὶ λούσεται τὸ σῶμα ὕδατι καὶ καθαρὸς ἔσται.
Λευ. 15,13 Οταν θεραπευθή και μέλλει να καθαρισθή εκ της ρεύσεως αυτής ο παθών, θα μετρηθούν επτά ημέραι δια τον καθαρισμόν του, θα πλύνη τα ενδύματά του, θα λουσθή με νερό και θα είναι καθαρός.
Λευ. 15,14 καὶ τῇ ἡμέρᾳ τῇ ὀγδόῃ λήψεται ἑαυτῷ δύο τρυγόνας ἢ δύο νεοσσοὺς περιστερῶν καὶ οἴσει αὐτὰ ἔναντι Κυρίου ἐπὶ τὰς θύρας τῆς σκηνῆς τοῦ μαρτυρίου καὶ δώσει αὐτὰ τῷ ἱερεῖ.
Λευ. 15,14 Την ογδόην ημέραν θα πάρη αυτός δύο τρυγόνας η δύο νεοσσούς περιστερών, θα φέρη αυτά απέναντι του Κυρίου, εις την θύραν της Σκηνής του Μαρτυρίου και θα τα δώση στον ιερέα.
Λευ. 15,15 καὶ ποιήσει αὐτὰ ὁ ἱερεὺς μίαν περὶ ἁμαρτίας καὶ μίαν εἰς ὁλοκαύτωμα. καὶ ἐξιλάσεται περὶ αὐτοῦ ὁ ἱερεὺς ἔναντι Κυρίου ἀπὸ τῆς ῥύσεως αὐτοῦ.
Λευ. 15,15 Από αυτάς την μίαν θα προσφέρη ο ιερεύς θυσίαν περί αμαρτίας και την άλλην εις ολοκαύτωσιν. Ετσι δε θα εξιλεώση αυτόν απέναντι του Κυρίου δια την ρεύσιν του αυτήν.
Λευ. 15,16 Καὶ ἄνθρωπος, ᾧ ἂν ἐξέλθῃ ἐξ αὐτοῦ κοίτη σπέρματος, καὶ λούσεται ὕδατι πᾶν τὸ σῶμα αὐτοῦ καὶ ἀκάθαρτος ἔσται ἕως ἑσπέρας.
Λευ. 15,16 Ανθρωπος, ο οποίος θα πάθη νυκτερινήν εις την κλίνην του ρεύσιν θα λουσθή εις όλον του το σώμα με νερό και θα είναι ακάθαρτος μέχρις εσπέρας.
Λευ. 15,17 καὶ πᾶν ἱμάτιον καὶ πᾶν δέρμα, ἀφ᾿ ὃ ἐὰν ᾖ ἐπ᾿ αὐτὸ κοίτη σπέρματος, καὶ πλυθήσεται ὕδατι καὶ ἀκάθαρτον ἔσται ἕως ἑσπέρας.
Λευ. 15,17 Καθε ένδυμα είτε από ύφασμα είτε από δέρμα είναι αυτό, επί του οποίου ήθελε συμβή η κατά την νύκτα ρεύσις αυτή, θα πλυθή με νερό, και θα είναι ακάθαρτον έως την εσπέραν.
Λευ. 15,18 καὶ γυνὴ ἐὰν κοιμηθῇ ἀνὴρ μετ᾿ αὐτῆς κοίτην σπέρματος, καὶ λούσονται ὕδατι καὶ ἀκάθαρτοι ἔσονται ἕως ἑσπέρας.
Λευ. 15,18 Εάν γυνή κοιμηθή με τον άνδρα της και έλθουν εις ένωσιν, θα λουσθούν και οι δύο με νερό και θα είναι ακάθαρτοι έως την εσπέραν.
Λευ. 15,19 Καὶ γυνή, ἥτις ἐὰν ᾖ ῥέουσα αἵματι, καὶ ἔσται ἡ ῥύσις αὐτῆς ἐν τῷ σώματι αὐτῆς, ἑπτὰ ἡμέρας ἔσται ἐν τῇ ἀφέδρῳ αὐτῆς· πᾶς ὁ ἁπτόμενος αὐτῆς ἀκάθαρτος ἔσται ἕως ἑσπέρας,
Λευ. 15,19 Γυνή, εις την οποίαν ήθελε συμβή ρύσις αίματος, πρόκειται δε περί της φυσιολογικής εμμήνου ρύσεως, θα είναι επί επτά ημέρας κατά την περίοδον της ρύσεως αυτής ακάθαρτος. Οποιος δε την εγγίση θα είναι ακάθαρτος έως την εσπέραν.
Λευ. 15,20 καὶ πᾶν, ἐφ᾿ ὃ ἐὰν κοιτάζηται ἐπ᾿ αὐτὸ ἐν τῇ ἀφέδρῳ αὐτῆς, ἀκάθαρτον ἔσται. καὶ πᾶν ἐφ᾿ ὃ ἐὰν ἐπικαθίσῃ ἐπ᾿ αὐτό, ἀκάθαρτον ἔσται.
Λευ. 15,20 Καθε δε αντικείμενον, επάνω στο οποίον θα κοιμάται αυτή κατά την έμμηνον περίοδόν της, θα είναι ακάθαρτον.
Λευ. 15,21 καὶ πᾶς ὃς ἐὰν ἅψηται τῆς κοίτης αὐτῆς, πλυνεῖ τὰ ἱμάτια αὐτοῦ, καὶ λούσεται τὸ σῶμα αὐτοῦ ὕδατι καὶ ἀκάθαρτος ἔσται ἕως ἑσπέρας.
Λευ. 15,21 Οποιος θα εγγίση την κλίνην αυτής, θα πλύνη τα ενδύματά του, θα λουσθή εις ολόκληρον το σώμα με νερό και θα είναι ακάθαρτος έως την εσπέραν.
Λευ. 15,22 καὶ πᾶς ὁ ἁπτόμενος παντὸς σκεύους, οὗ ἐὰν καθίσῃ ἐπ᾿ αὐτό, πλυνεῖ τὰ ἱμάτια αὐτοῦ, καὶ λούσεται ὕδατι καὶ ἀκάθαρτος ἔσται ἕως ἑσπέρας.
Λευ. 15,22 Καθένας που εγγίζει σκεύος, επί του οποίου εκείνη εκάθησε, θα πλύνη τα ενδύματά του, θα λουσθή με νερό και θα είναι ακάθαρτος έως την εσπέραν.
Λευ. 15,23 ἐὰν δὲ ἐν τῇ κοίτῃ αὐτῆς οὔσης, ἢ ἐπὶ τοῦ σκεύους, οὗ ἐὰν καθίσῃ ἐπ᾿ αὐτῷ ἐν τῷ ἅπτεσθαι αὐτὸν αὐτῆς, ἀκάθαρτος ἔσται ἕως ἑσπέρας.
Λευ. 15,23 Εάν δε κανείς εγγίση αυτήν κοιμωμένην επί της κλίνης της κατά την περίοδόν της η καθημένην εις κάποιο σκεύος, αυτός θα είναι ακάθαρτος έως την εσπέραν.
Λευ. 15,24 ἐὰν δὲ κοίτῃ κοιμηθῇ τις μετ᾿ αὐτῆς καὶ γένηται ἡ ἀκαθαρσία αὐτῆς ἐπ᾿ αὐτῷ, ἀκάθαρτος ἔσται ἑπτὰ ἡμέρας. καὶ πᾶσα κοίτη, ἐφ᾿ ᾗ ἂν κοιμηθῇ ἐπ᾿ αὐτῇ, ἀκάθαρτος ἔσται.
Λευ. 15,24 Εάν δε ο ανήρ κοιμηθή μαζή της και η έμμηνος ρύσις της πέση στο σώμα του, θα είναι αυτός ακάθαρτος επί επτά ημέρας. Και η κλίνη, επί της οποίας αυτή θα κοιμηθή, θα είναι ακάθαρτος.
Λευ. 15,25 Καὶ γυνὴ ἐὰν ῥέῃ ῥύσει αἵματος ἡμέρας πλείους, οὐκ ἐν καιρῷ τῆς ἀφέδρου αὐτῆς, ἐὰν καὶ ῥέῃ μετὰ τὴν ἄφεδρον αὐτῆς, πᾶσαι αἱ ἡμέραι ῥύσεως ἀκαθαρσίας αὐτῆς, καθάπερ αἱ ἡμέραι τῆς ἀφέδρου αὐτῆς, ἔσται ἀκάθαρτος.
Λευ. 15,25 Εάν γυνή έχη ρύσιν αίματος περισσοτέρας ημέρας των κανονικών, πέραν δηλαδή του χρόνου της κανονικής εμμήνου ροής, όλαι αι ημέραι της ρύσεως αυτής είναι ημέραι ακαθαρσίας, όπως και αι της κανονικής. Κατ' αυτάς η γυνή θα είναι ακάθαρτος.
Λευ. 15,26 καὶ πᾶσα κοίτη, ἐφ᾿ ἧς ἐὰν κοιμηθῇ ἐπ᾿ αὐτῆς πάσας τὰς ἡμέρας τῆς ῥύσεως, κατὰ τὴν κοίτην τῆς ἀφέδρου ἔσται αὐτῇ, καὶ πᾶν σκεῦος, ἐφ᾿ ὃ ἐὰν καθίσῃ ἐπ᾿ αὐτό, ἀκάθαρτον ἔσται κατὰ τὴν ἀκαθαρσίαν τῆς ἀφέδρου.
Λευ. 15,26 Και η κλίνη, επί της οποίας θα κοιμηθή αυτή όλας τας επί πλέον αυτάς ημέρας της ρύσεως, τας πέραν των κανονικών της εμμήνου ρύσεως, θα είναι ακάθαρτος, και κάθε αντικείμενον επί του οποίου ήθελε καθήσει θα είναι ακάθαρτον, όπως και κατά την φυσιολογικήν της περίοδον.
Λευ. 15,27 πᾶς ὁ ἁπτόμενος αὐτῆς ἀκάθαρτος ἔσται, καὶ πλυνεῖ τὰ ἱμάτια καὶ λούσεται τὸ σῶμα ὕδατι καὶ ἀκάθαρτος ἔσται ἕως ἑσπέρας.
Λευ. 15,27 Καθένας που εγγίζει αυτήν θα είναι ακάθαρτος, θα πλύνη τα ενδύματά του, θα λούση το σώμα του με νερό και θα είναι ακάθαρτος έως την εσπέραν.
Λευ. 15,28 ἐὰν δὲ καθαρισθῇ ἀπὸ τῆς ῥύσεως, καὶ ἐξαριθμήσεται αὐτῇ ἑπτὰ ἡμέρας καὶ μετὰ ταῦτα καθαρισθήσεται.
Λευ. 15,28 Εάν δε σταματήση η μη φυσιολογική αυτή ρύσις, θα περάσουν επτά ημέραι, μετά τας οποίας θα προσφέρη την θυσίαν προς καθαρισμόν της.
Λευ. 15,29 καὶ τῇ ἡμέρᾳ τῇ ὀγδόῃ λήψεται αὕτη δύο τρυγόνας, ἢ δύο νεοσσοὺς περιστερῶν, καὶ οἴσει αὐτὰ πρὸς τὸν ἱερέα ἐπὶ τὴν θύραν τῆς σκηνῆς τοῦ μαρτυρίου.
Λευ. 15,29 Κατά την ογδόην ημέραν θα πάρη η γυνή αυτή δύο τρυγόνας η δύο νεοσσούς περιστερών, και θα πρασφέρη αυτά προς τον ιερέα, εις την θύραν της Σκηνής του Μαρτυρίου.
Λευ. 15,30 καὶ ποιήσει ὁ ἱερεὺς τὴν μίαν περὶ ἁμαρτίας καὶ τὴν μίαν εἰς ὁλοκαύτωμα. καὶ ἐξιλάσεται περὶ αὐτῆς ὁ ἱερεὺς ἔναντι Κυρίου ἀπὸ ῥύσεως ἀκαθαρσίας αὐτῆς.
Λευ. 15,30 Ο ιερεύς θα πρσσφέρη την μίαν από αυτάς θυσίαν περί αμαρτίας και την άλλην εις ολοκαύτωσιν. Ετσι δε θα εξιλεώση αυτήν απέναντι του Κυρίου από την ακάθαρτον αυτήν ρύσιν.
Λευ. 15,31 Καὶ εὐλαβεῖς ποιήσεται τοὺς υἱοὺς Ἰσραὴλ ἀπὸ τῶν ἀκαθαρσιῶν αὐτῶν, καὶ οὐκ ἀποθανοῦνται διὰ τὴν ἀκαθαρσίαν αὐτῶν ἐν τῷ μιαίνειν αὐτοὺς τὴν σκηνήν μου τὴν ἐν αὐτοῖς.
Λευ. 15,31 Θα καταστήσετε τους υιούς σας προσεκτικούς από τας ακαθαρσίας των αυτάς, δια να μη θανατωθούν, εάν δεν τας προσέξουν και εισερχόμενοι εις την Σκηνήν του Μαρτυρίου την μολύνουν με αυτάς.
Λευ. 15,32 οὗτος ὁ νόμος τοῦ γονοῤῥυοῦς. καὶ ἐάν τινι ἐξέλθῃ ἐξ αὐτοῦ κοίτη σπέρματος, ὥστε μιανθῆναι ἐν αὐτῇ,
Λευ. 15,32 Αυτός είναι ο νόμος του καθαρισμού δι' εκείνον, ο οποίος πάσχει παθολογικήν ρεύσιν και δι' εκείνον ο οποίος έπαθε νυκτερινήν ρεύσιν, ώστε να μολυνθή από αυτήν.
Λευ. 15,33 καὶ τῇ αἱμοῤῥοούσῃ ἐν τῇ ἀφέδρῳ αὐτῆς, καὶ ὁ γονοῤῥυὴς ἐν τῇ ῥύσει αὐτοῦ, τῷ ἄρσενι ἢ τῇ θηλείᾳ, καὶ τῷ ἀνδρί, ὃς ἐὰν κοιμηθῇ μετὰ ἀποκαθημένης.
Λευ. 15,33 Αυτός είναι ο νόμος δια την γυναίκα, η οποία αιμορροεί κατά και μετά την φυσιολογικήν της περίοδον, και δια πάντα άνδρα πάσχοντα ρεύσιν, δια πάντα άνδρα και πάσαν γυναίκα. Αυτός ακόμη είναι ο νόμος δια τον άνδρα, ο οποίος εκοιμήθη με γυναίκα, ευρισκομένην εις την έμμηνον περίοδόν της”.


Ορισμένοι από άγνοια ισχυρίζονται στις μέρες μας με αφορμή το παρπάνω απόσπασμα ότι η ρεύση του σπέρματος προκαλέι ακαθρσία ενεργιακή συγχέοντας την φυσική ακαθαρσία με την ενεργειακή. Η φυσική ακαθαρσία φαίνεται από το ότι απλά με πλύσιμο καθαρίζεται ο άνθρωπος σε λίγη ώρα, όπως φαίνεται και στο ίδιο το απόσπασμα, αλλά και σε άλλα ενώ η ενεργειακή επιβάρυνση από αιτίες ψυχικές κρατά πολύ περισσότερο, εβδομάδα ή μήνα κλπ. Πχ. όταν επισκεφτεί σπίτι που έχει νεκρό και τον αγγίξει. Η μόλυνση από σύνθετα αίτια κρατά περισσότερο αλλά αυτό φαίνεται και στο ίδιο το απόσπασμα, που μιλά εκτός από φυσιολογική και για ΜΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΡΕΥΣΗ γυναίκας ή άνδρα της οποίας η μόλυνση κρατά περισσότερο.
Είναι αστείο να παραθέτει κανείς ένα απόσπασμα και να μην το διαβάζει!


"ΧΑΙΡΕ ΑΣΤΕΡΟΣ ΑΔΥΤΟΥ ΜΗΤΗΡ , ΧΑΙΡΕ ΑΥΓΗ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/03/2013, 17:05:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Και εσύ πως το κατάλαβες ; Από τις αντιγραφές που έκανε; (μόνο αντιγραφές έκανε και αλλοιώσεις τόποτε καινούριο ή νέα ερμηνεία)
Αυτό το λες, επειδή έχεις διαβάσει όλα τα έργα του;
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/03/2013, 17:13:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Ορισμένοι από άγνοια ισχυρίζονται στις μέρες μας με αφορμή το παρπάνω απόσπασμα ότι η ρεύση του σπέρματος προκαλέι ακαθρσία ενεργιακή συγχέοντας την φυσική ακαθαρσία με την ενεργειακή. Η φυσική ακαθαρσία φαίνεται από το ότι απλά με πλύσιμο καθαρίζεται ο άνθρωπος σε λίγη ώρα, όπως φαίνεται και στο ίδιο το απόσπασμα,
Κοίταξε, θα πρέπει να επιλέξεις όμως. Ή ο Θεός κατέβηκε για να δώσει κανόνες υγιεινής που ήταν κατα πάσα πιθανότητα ήδη γνωστοί (κοινή λογική), ή ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και όχι ο Θεός έδωσαν συμβουλες που αφορούσαν.. την καθαριότητα.
Εγώ ΤΗ ΔΕΧΟΜΑΙ την ερμηνεία σου, παρά τις αναφορές όπως αυτή "Αυτός είναι ο νόμος της ακαθαρσίας του· Οταν εκ του σώματός του εξέλθη το σπέρμα, εκ του οποίου λαμβάνει σύστασιν το ανθρώπινον σώμα, η ρεύσις αυτή είναι ακάθαρτος εις αυτόν", τη δέχομαι, αλλά με τη προοπτική, οτι θα είμαστε ΚΑΘΟΛΑ ρεαλιστές, δηλ. και στο μέρος που γράφει οτι ο ΚΥΡΙΟΣ τα είπε όλα αυτά...
Ή θα πούμε οτι είμαστε ρεαλιστές, και επομένως κανένας κύριος δεν είπε στους Ιουδαίους τι θα κάνουν με το σπέρμα τους ή θα αποδεχτούμε οτι όλο το κείμενο έχει πνευματική-μεταφυσική χροιά, και επομένως ερμηνεύεται πνευματικά και όχι φυσικά, όπως το ερμηνεύεις εσύ.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 06/03/2013 17:17:00Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/03/2013, 17:19:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Αφού τα βλέπεις έτσι πρέπει να μοχθήσεις ακόμη. Ο μεγαλύτερος μόχθος είναι να καταλάβεις ότι δε χρειάζεται μόχθος. Και αυτό επειδή ο άνθρωπος είναι πολύ μαζοχιστικό ον και θέλει πόνο για να καταλάβει.
Για να μείνεις ίδιος, κανένας μόχθος δε χρειάζεται.
Για την αλλαγή, είναι που χρειάζεται.


Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 06/03/2013 17:23:34Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

astroman
Νέο Μέλος


36 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/03/2013, 17:49:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους astroman  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Από το 77 που πέθανε ο Samael μέχρι και σήμερα πολλά έχουν αλλάξει και κάποτε αυτό που ήταν κακό, σήμερα είναι καλό και αντίθετα.
Η επιστήμη προοδεύει και ανακαλύπτει. Και αυτά που κάποτε ήταν ταμπού σήμερα λέγονται με το όνομά τους. Η σύγχρονη ιατρική δε νομίζω να επικροτεί την συγκράτηση σεξουαλικών υγρών. Ρωτήστε έναν ουρολόγο, ανδρολόγο, σεξολόγο, οποιονδήποτε γιατρό. Το σπέρμα περιέχει λεκιθίνει και ασβέστιο που με καμία αυτοσυγκέντρωση και μάντραμ δεν απορροφάται προς τα πίσω από τον οργανισμό. Το μόνο που μπορεί να κάνετε είναι κακό στον εαυτό σας, και συσωρεύοντας τα παραπάνω αθροιστικά, να σας βγει τίποτα ξαφνικό.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/03/2013, 19:26:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Το σπέρμα περιέχει λεκιθίνει και ασβέστιο που με καμία αυτοσυγκέντρωση και μάντραμ δεν απορροφάται προς τα πίσω από τον οργανισμό. Το μόνο που μπορεί να κάνετε είναι κακό στον εαυτό σας, και συσωρεύοντας τα παραπάνω αθροιστικά, να σας βγει τίποτα ξαφνικό.
Το σπέρμα που δεν αξιοποιείται βγαίνει με τον υδρώτα ή με τα ούρα. Πρόσεξε, όχι η ενέργεια, το φυσικό σπέρμα
Αυτά που προτείνουν κάποιοι ανατολίτες γιόγκι και ο Δ. Σαμαέλ περι συγκράτησης των σεξουαλικών υγρών δεν είναι ένα θέμα να το πάρει κάποιος στα ελαφρά, είναι ολόκληρη επιστήμη. Η αλχημεία αναφέρεται σαν μια ακριβή επιστήμη, απ' όλους όσους τη γνωρίζουν. Δεν είναι οτι θα διαβάσεις ένα βιβλίο περι αλχημείας και άντε θα κάνεις αλχημεία. Όχι οτι είναι κακό αυτό, κάποιοι μπορεί να μπορούν να μάθουν και έτσι, αλλά καλό είναι να υπάρχει κάποιος ειδικός να σε καθοδογήσει. Κάποιος που έχει ήδη εμπειρία στο θέμα.
Κάποιος που θα πάρει στα ελαφρά το θέμα και θα πάει χωρίς μπούσουλα, μπορεί να πάθει ζημιά από αυτό. Όχι μονο απ' τη συγκρατηση υγρών, γενικά απο κακή energy work. Αυτό δε σημαίνει βέβαια οτι κάποιος δε πρέπει να πειραματίζεται, αρκεί να έχει λογική σε αυτά που κάνει.
quote:
Η σύγχρονη ιατρική δε νομίζω να επικροτεί την συγκράτηση σεξουαλικών υγρών.
Σου προτείνω να μελετήσεις όχι μόνο την δυτική, αλλά και την κινέζικη ιατρική.
Κάνοντας μια παρένθεση, την ενεργειακή αξία του σπέρματος την αναγνωρίζουν άπαντες οι (γνήσιοι) Δάσκαλοι των ανατολικών τεχνών. Άσχετα αν προτείνουν αυτά που προτείνει ο Δ. Σαμαέλ ή όχι.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 06/03/2013 19:31:44Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/03/2013, 19:35:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δηλαδή Ντοτορο,πηδάτε γιατι χανόμαστε?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/03/2013, 20:35:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Μ'αρέσεις Νικόμαχε
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
xristosxatz
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1626 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/03/2013, 00:34:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Από το 77 που πέθανε ο Samael μέχρι και σήμερα πολλά έχουν αλλάξει και κάποτε αυτό που ήταν κακό, σήμερα είναι καλό και αντίθετα.
Η επιστήμη προοδεύει και ανακαλύπτει. Και αυτά που κάποτε ήταν ταμπού σήμερα λέγονται με το όνομά τους. Η σύγχρονη ιατρική δε νομίζω να επικροτεί την συγκράτηση σεξουαλικών υγρών. Ρωτήστε έναν ουρολόγο, ανδρολόγο, σεξολόγο, οποιονδήποτε γιατρό. Το σπέρμα περιέχει λεκιθίνει και ασβέστιο που με καμία αυτοσυγκέντρωση και μάντραμ δεν απορροφάται προς τα πίσω από τον οργανισμό. Το μόνο που μπορεί να κάνετε είναι κακό στον εαυτό σας, και συσωρεύοντας τα παραπάνω αθροιστικά, να σας βγει τίποτα ξαφνικό

Αυτο φιλε μου και συγνωμη ειναι στην καλυτερη των περιπτωσεων αστειο
Ο οδηγος μας για ενα τοσο ευαισθητο ζητημα επιβαλεται να ειναι κατα κυριο λογο η δικια μας εμπειρια
Ημελετη καποιων σοφων ανθρωπων [ και φυσικα δεν ενοω την συγχρονη ιατρικη] ειναι και αυτη επισης αναγκαια
Τον τελευταιο λογο ομως θα τον εχει η δικια μας εμπειρια και μονο αυτη

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

xristosxatz
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1626 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/03/2013, 00:40:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Σας εχει ευνουχίσει τελείως ο νεο-ψευδογνωστικισμός λέω γω ...

Στο ''παγιδες στην εσωτερικη αναζητηση'' υπαρχει ενα κεφαλαιο που αφορα τον υπνο της συνειδησης αν θελεις διαβασε το να το συζητησουμε

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/03/2013, 00:49:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
regulus

Και όταν αδειάσεις από τα υπόλοιπα, να συζητήσουμε κι αυτό:

Quantum refrigerator offers extreme cooling and convenience

Από εδώ:

http://phys.org/news/2013-03-quantum-refrigerator-extreme-cooling-convenience.html

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

regulus
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


460 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/03/2013, 01:36:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους regulus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:
Και εσύ πως το κατάλαβες ; Από τις αντιγραφές που έκανε; (μόνο αντιγραφές έκανε και αλλοιώσεις τόποτε καινούριο ή νέα ερμηνεία)
Αυτό το λες, επειδή έχεις διαβάσει όλα τα έργα του;Θα κάνω μια παραχώρηση να σου απαντήσω στα ερωτήματα που εθεσες για να μην αφήσω κενά . Ναι είχα διαβάσει όλα τα έργα του όσα κυκλοφορούσαν κάποτε που δεν υπήρχαν στα βιβλιοπωλεία. Τα πήρα από κάποιο μέλος."ΧΑΙΡΕ ΑΣΤΕΡΟΣ ΑΔΥΤΟΥ ΜΗΤΗΡ , ΧΑΙΡΕ ΑΥΓΗ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"

Edited by - regulus on 07/03/2013 01:47:16Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 18 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.25
Maintained by Digital Alchemy