ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= Η ΨΥΧΗ =-.
 ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ - «Κουσούρι» για την Πυρά?
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 21
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Diostas
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
242 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/08/2006, 14:45:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Diostas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΥΣΤΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ


Οι πάντες, που υποφέρουν και βασανίζονται από την μη παραδοσιακή (αφύσικη) σεξουαλική κατεύθυνση έχουν σοβαρά προβλήματα στον υποσυνείδητο τομέα. Και στον επαγγελματικό, κοινωνικό, οικογενειακό τομέα.

Πρόκειται κατά βάθος για βαθιά δυστυχισμένα άτομα, που πάσχουν από την φοβερή θανατηφόρα αρρώστια – τον αργό όλο και βασανιστικό συν τω χρόνω θάνατο- από την έλλειψη της αγάπης μέσα στην ψυχή.

Όλοι τους- έχουν τα εξής χαρακτηριστικά : την παντελή ανικανότητα αντοχής στον πόνο και στο στρες .

Η δυνατότητα απόκτησης παιδιών σ’ αυτήν την κατηγορία ατόμων αποκλείεται , διότι για να αποκτήσει κανείς απογόνους, πρέπει η ψυχή του να είναι έτοιμη να αποδεχτεί τον πόνο, που καθαρίζει την ψυχή σε πολύ μεγαλύτερη ένταση, απ’ ότι στους υπόλοιπους ανθρώπους.

Η ανικανότητα αντοχής στον καθαρτήριο πόνο φέρνει την έκρηξη της επιθετικότητας και τις επόμενες σωματικές βλάβες.

Στην αρχική φάση υποφέρει το σώμα, δηλαδή εμφανίζονται οι σωματικές παθήσεις, αργότερα εμφανίζονται οι ατυχίες στον τομέα της μοίρας.

Εάν η δύναμη της προσκόλλησης στην ανθρώπινη γήινη ευτυχία είναι πολύ έντονη, θα υποφέρει το πνεύμα και η συνείδηση.

Μπορούν να εμφανιστούν οι ψυχικές παθήσεις ως φραγμός της προσκόλλησης.

Επί της παντελούς μη αντοχής του δοκιμαστικού καθαρτήριου πόνου αρχίζει να διαλύεται η ψυχή , δηλαδή η ψυχή αρχίζει να αλλάζει τον σεξουαλικό προσανατολισμό της.

Το υποσυνείδητο αρνείται την συνέχιση της ζωής ( την σχέση μεταξύ δυο αντιθέτων φύλων) και αναλόγως ελαττώνει τον πόνο, που είναι απαραίτητος για την κάθαρση της ψυχής.

Αυτή η λύση αφήνει μεν την ευκαιρία της σωματικής επιβίωσης στο συγκεκριμένο άτομο, αλλά δεν αφήνει πολλές ευκαιρίες επιβίωσης στην κοινωνία γενικά.

Υπό το πρίσμα αυτό η ομοφυλοφιλία είναι επίθεση κατά της κοινωνίας, είναι απόπειρα δολοφονίας της κοινωνίας, είναι η τάση ολίγων ατόμων να σκοτώσουν όλο το σύνολο και στο τέλος και τους εαυτούς τους.

Η ομοφυλοφιλία δεν είναι δικαίωμα και ελεύθερη επιλογή, όπως υποστηρίζουν οι ασυνείδητοι και διεστραμμένοι φιλελεύθεροι της δεκάρας και της κακιάς ώρας- είναι ο ιμπεριαλισμός και φασισμός μιας ψυχής/ ορισμένων ψυχών , που φλέγονται από το μίσος προς το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο.

Πας φιλελεύθερος στην αρχή - κρύβει μέσα του τον αυριανό φασίστα.
Ο φιλελευθερισμός και ο φασισμός της ψυχής χαρακτηρίζεται από την έλλειψη της αγάπης για τον εαυτόν σου και για τους γύρω σου ανθρώπους.

Τα προβλήματα αυτά τα γεννά η ίδια η υλιστική, στην πράξη άθεα και φασιστοειδής σατανοκρατούμενη κοινωνία με την φιλελεύθερη μάσκα της (πορνοειδής κοινωνία), την οποία αποκαλώ κοινωνίωμα, κοινωνία δηλαδή, που πάσχει από τον πνευματικό καρκίνο.
Το πάσχον κοινωνίωμα φέρνει την διεστραμμένη παιδεία και οδηγεί στην διεστραμμένη κοσμοαντίληψη και διεστραμμένους σκοπούς.

Η σωτηρία της κοινωνίας δεν βρίσκεται στα χέρια των πολιτικών, ούτε των θρησκευτικών αρχηγών, ούτε στα μέτρα , ούτε στους νόμους.

Η σωτηρία της κοινωνίας βρίσκεται στα χέρια των δασκάλων και πρωτευουσών της Αγάπης- στα χέρια των γυναικών.

Εάν η κοινωνία δεν μάθει την γυναίκα να αγαπά, αυτή η κοινωνία θα υποφέρει και στο τέλος θα πεθάνει.

Καμιά τεχνικο-υλική πρόοδος δεν μπορεί να σώσει την κατάσταση, αλλά μπορεί στην προκειμένη διεστραμμένη ψυχική κατάσταση να επιταχύνει την διαδικασία διάλυσης της ψυχής, με την αναπόφευκτη διάλυση του σώματος αργότερα.

Μία από τις κύριες αιτίες εμφάνισης στον κόσμο των ομοφυλοφίλων (ανδρών) και των λεσβιών ( γυναικών) – είναι η ανικανότητα των γονέων, ιδίως των μητέρων να περάσουν από τον καθαρτήριο πόνο της ψυχής και του σώματος πριν την σύλληψη και την εγκυμοσύνη.

Εάν δεν υπάρχει η εσωτερική ισχυρή τάση προς την Θεϊκή Αγάπη και η ενότητα με τον Δημιουργό – τότε ο οποιοσδήποτε πόνος, σωματικός η ψυχικός γίνεται αβάσταχτος, ανυπόφορος και για να απαλλαγείς απ΄ αυτόν , να σταματήσεις το βάσανο, ο άνθρωπος είναι έτοιμος να σκοτώσει, να εξαφανίσει την πηγή του πόνου- δηλαδή τον γύρω κόσμο η τον ίδιο τον εαυτόν του.

Στις περισσότερες γυναίκες η συναισθηματική επιθετικότητα, που κλείνει την πρόσβαση στον Θεό εκδηλώνεται δια της θλίψης, της απροθυμίας του ζην, της δυσαρέσκειας με την κατάσταση και την μοίρα.

Όσο πιο πολύ προσπαθεί μια γυναίκα να σκοτώσει μέσα της την Αγάπη, τόσο λιγότερες πιθανότητες έχει το παιδί της να αντέξει στην οποιαδήποτε δοκιμασία του πόνου.

Τότε, για να επιβιώσει στο παρόν, το παιδί της καταστρέφει το μέλλον του – γίνεται ανισόρροπο, επιθετικό η ομοφυλόφιλο.

Η απότομη αύξηση του αριθμού των ομοφυλοφίλων και των λεσβιών μαρτυρεί το γεγονός, ότι η κοινωνία είναι ψυχικά βαριά άρρωστη σήμερα.

Όταν αρρωσταίνει η ψυχή, αν λείπει ο παράγοντας, που μπορεί να την σώσει- η αγάπη προς τον Θεό- το σώμα είναι καταδικασμένο σε διάλυση και τον θάνατο.

Η επέμβαση της κλασικής ιατρικής όσο επιτυχής στο υλικό επίπεδο να είναι, εις ουδέν συμβάλλει στον καθαρισμό της ψυχής, και απλά μεταθέτει την ημερομηνία του φρικτού τιμωρητικού θανάτου στο μέλλον.

Πρέπει να επανεξεταστεί όλο το παρελθόν.

Να γίνει αποδεκτός ο οποιοσδήποτε πόνος σώματος και ψυχής, η οποιαδήποτε ταπείνωση της ανθρώπινης ευτυχίας, διότι αυτά τα μέτρα είναι στην ουσία η δυνατότητα απόκτησης της Θεϊκής Αγάπης, η μόνη που πραγματικά και όχι προσωρινά και επιφανειακά μπορεί να σώσει τους πάντες και τα πάντα.

Μόνον όταν η ψυχή πειστεί σ’ αυτό, μπορεί να σώσει τον εαυτόν της και τους άλλους γύρω της, που κληρονομούν το κάρμα της- δηλαδή τα παιδιά της.

Η εξαφάνιση των ζώων, των φυτών και η πιθανή εξαφάνιση του ανθρώπου, με άλλα λόγια τα βάσανα του ανθρώπου στο μέλλον – είναι το αποτέλεσμα της αρρώστιας της ψυχής στο παρόν.

Μια αδύναμη και άδεια από την αγάπη ψυχή δεν δίνει πιθανότητες επιβίωσης στο σώμα.

Ο σάπιος από μέσα σπόρος δεν μπορεί να δώσει καρπό.

«Εξ αιτίας εξάπλωσης της ανομίας σε πολλούς θα φύγει η αγάπη», - έλεγε ο Ιησούς Χριστός.

Ασχέτως του γεγονότος, ότι ο κόσμος διαλύεται μπροστά στα μάτια μας – εγώ προσωπικά δεν χάνω την πεποίθηση, ότι η βαριά αυτή κρίση θα ωθήσει την ανθρωπότητα στην αναγέννηση και την σωτηρία.

Οι έντονες και βαθιές αλλαγές της δομής στο κάθε έμψυχο ον μοιάζουν με τον θάνατο, διότι τα πραγματικά βήματα προς την σωτηρία εμείς κάνουμε μόνον τότε, όταν βλέπουμε, ότι οι άλλες πιθανότητες επιβίωσης ουσιαστικά δεν υπάρχουν.

Αν θέλουμε να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας και τα παιδιά μας- πρέπει να περάσουμε την εσωτερική διαδικασία του πιθανού θανάτου μας και αποχωρισμού με το παν, που μας είναι ακριβό.

Και μέσα από αυτήν την διαδικασία πρέπει να μάθει η ψυχή μας να αγαπά τον γύρω κόσμο, τον εαυτό της, την μοίρα της, ασχέτως πόσο ατελής και να είναι, ασχέτως του πόνου, που αυτή μας προκαλεί.

Και αυτό μπορεί να πράξει= να σωθεί πραγματικά μόνον εκείνος, που πραγματικά ξέρει να αγαπά άνευ όρων.

Μετά την μεγάλη κρίση θα επιβιώσουν πολύ λίγοι- μόνο εκείνοι, που κατάφεραν να αγαπήσουν άνευ όρων.

Η μελλοντική, 6 ανθρωπότητα στην αρχή θα είναι ολιγάριθμη, αλλά ασυνήθιστα σφριγηλή και υγιής ψυχικά και σωματικά.

ΟΤΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ Η ΨΥΧΗ- Ο ΝΟΥΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

dimitris84
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
150 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/08/2006, 16:04:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους dimitris84  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Diostas


quote:
Η ομοφυλοφιλία δεν είναι δικαίωμα και ελεύθερη επιλογή, όπως υποστηρίζουν οι ασυνείδητοι και διεστραμμένοι φιλελεύθεροι της δεκάρας και της κακιάς ώρας- είναι ο ιμπεριαλισμός και φασισμός μιας ψυχής/ ορισμένων ψυχών , που φλέγονται από το μίσος προς το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο.

Πας φιλελεύθερος στην αρχή - κρύβει μέσα του τον αυριανό φασίστα.
Ο φιλελευθερισμός και ο φασισμός της ψυχής χαρακτηρίζεται από την έλλειψη της αγάπης για τον εαυτόν σου και για τους γύρω σου ανθρώπους.


Υπαρχουν χρυσοψαρα εδω;

ΕυγνωμοσυνηΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Marte
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
666 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/08/2006, 17:44:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Diostas...."ο Αγών μου" (σε όλα τα περίπτερα τώρα και σε pocket size)ΟΣΟ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΣΟ ΜΕ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Diostas
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
242 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/08/2006, 23:07:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Diostas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Βρε παιδιά, τόσα πράγματα έχω γράψει, τόσα ανώτερα νοήματα έχω μεταδώσει, τόσους προβληματισμούς έχω εκφράσει- και σεις κολλήσατε σε δυο -τρεις τελίτσες?

Και τα ερμηνεύετε κατά το δοκούν?

Τα συμφέροντα του σώματος όταν υπερτερούν των συμφερόντων του πνεύματος... λέγεται υλισμός του ...
Κρίμα...

Τέλος πάντων... δεν έχω απαίτηση, κατανόηση έχω....

ΟΤΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ Η ΨΥΧΗ- Ο ΝΟΥΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

Edited by - Diostas on 10/08/2006 23:10:35Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/08/2006, 10:38:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Υπαρχουν χρυσοψαρα εδω;

Για να δεις ακομα καλυτερα την σοβαροτητα και την αξιοπιστια του Diostas,περαεε απο το θεμα "θεραπεια" για να δεις τις "σοβαρες" του αποψεις "περι αρρωστιας και περι ποιας ειναι η θεση της γυναικας (η δυναμικη γυναικα κατ αυτον ειναι αντρας κτλ.).Κανε καμια βολτιτσα.Και αμα αναρωτιεστε γιατι η Ελλαδα εχει τα χαλια που εχει....

Arhac θα στις φερω τις μελετες αρκει να μπορεσω να τις εντοπισω.Εχουν δημοσιευτει εδω και πολυ καιρο.Δεν εκπονηθηκαν απο μεναν αλλα απο πνεπιστημιακους του εξωτερικου.Οσο για την αποψη σου οτι οσο περισσοτεροι ανθρωποι συμφωνουν με μια αποψη τοσο ορθοτερη ειναι,ειναι λανθασμενη.Καποτε οι περισσοτεροι κατεληξαν στο συμπερασμα οτι η γη ειναι επιπεδη ακολουθωντας την συλλογιστικη διαδικασια που περιεγραψες.

Oσο για το ΡΕ ελπιζω να καταλαβες οτι σε επετιμω επειδη εσυ με αποκαλεσες ΡΕ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/08/2006, 15:17:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
"Yπαρχουν χρυσοψαρα εδω"?

FAG αναφορικα με την ομοφυλοφιλια στα αγγλικα απο τον APA (American Psycological Assosiation).


Sexual Orientation and Homosexuality

What Is Sexual Orientation?

Sexual orientation is an enduring emotional, romantic, sexual, or affectional attraction toward others. It is easily distinguished from other components of sexuality including biological sex, gender identity (the psychological sense of being male or female), and the social gender role (adherence to cultural norms for feminine and masculine behavior).

Sexual orientation exists along a continuum that ranges from exclusive heterosexuality to exclusive homosexuality and includes various forms of bisexuality. Bisexual persons can experience sexual, emotional, and affectional attraction to both their own sex and the opposite sex. Persons with a homosexual orientation are sometimes referred to as gay (both men and women) or as lesbian (women only).

Sexual orientation is different from sexual behavior because it refers to feelings and self-concept. Individuals may or may not express their sexual orientation in their behaviors.

What Causes a Person To Have a Particular Sexual Orientation?

There are numerous theories about the origins of a person's sexual orientation. Most scientists today agree that sexual orientation is most likely the result of a complex interaction of environmental, cognitive and biological factors. In most people, sexual orientation is shaped at an early age. There is also considerable recent evidence to suggest that biology, including genetic or inborn hormonal factors, play a significant role in a person's sexuality.

It's important to recognize that there are probably many reasons for a person's sexual orientation, and the reasons may be different for different people.

Is Sexual Orientation a Choice?

No, human beings cannot choose to be either gay or straight. For most people, sexual orientation emerges in early adolescence without any prior sexual experience. Although we can choose whether to act on our feelings, psychologists do not consider sexual orientation to be a conscious choice that can be voluntarily changed.

Can Therapy Change Sexual Orientation?

No; even though most homosexuals live successful, happy lives, some homosexual or bisexual people may seek to change their sexual orientation through therapy, often coerced by family members or religious groups to try and do so. The reality is that homosexuality is not an illness. It does not require treatment and is not changeable. However, not all gay, lesbian, and bisexual people who seek assistance from a mental health professional want to change their sexual orientation. Gay, lesbian, and bisexual people may seek psychological help with the coming out process or for strategies to deal with prejudice, but most go into therapy for the same reasons and life issues that bring straight people to mental health professionals.

What About So-Called "Conversion Therapies"?

Some therapists who undertake so-called conversion therapy report that they have been able to change their clients' sexual orientation from homosexual to heterosexual. Close scrutiny of these reports, however. show several factors that cast doubt on their claims. For example, many of these claims come from organizations with an ideological perspective that condemns homosexuality. Furthermore, their claims are poorly documented; for example, treatment outcome is not followed and reported over time, as would be the standard to test the validity of any mental health intervention.

The American Psychological Association is concerned about such therapies and their potential harm to patients. In 1997, the Association's Council of Representatives passed a resolution reaffirming psychology's opposition to homophobia in treatment and spelling out a client's right to unbiased treatment and self-determination. Any person who enters into therapy to deal with issues of sexual orientation has a right to expect that such therapy will take place in a professionally neutral environment, without any social bias.

Is Homosexuality a Mental Illness or Emotional Problem?

No. Psychologists, psychiatrists, and other mental health professionals agree that homosexuality is not an illness, a mental disorder, or an emotional problem. More than 35 years of objective, well-designed scientific research has shown that homosexuality, in and itself, is not associated with mental disorders or emotional or social problems. Homosexuality was once thought to be a mental illness because mental health professionals and society had biased information.

In the past, the studies of gay, lesbian, and bisexual people involved only those in therapy, thus biasing the resulting conclusions. When researchers examined data about such people who were not in therapy, the idea that homosexuality was a mental illness was quickly found to be untrue.

In 1973 the American Psychiatric Association confirmed the importance of the new, better-designed research and removed homosexuality from the official manual that lists mental and emotional disorders. Two years later, the American Psychological Association passed a resolution supporting this removal.

For more than 25 years, both associations have urged all mental health professionals to help dispel the stigma of mental illness that some people still associate with homosexual orientation.

Can Lesbians, Gay Men, and Bisexuals Be Good Parents?

Yes. Studies comparing groups of children raised by homosexual and by heterosexual parents find no developmental differences between the two groups of children in four critical areas: their intelligence, psychological adjustment, social adjustment, and popularity with friends. It is also important to realize that a parent's sexual orientation does not indicate their children's.

Another myth about homosexuality is the mistaken belief that gay men have more of a tendency than heterosexual men to sexually molest children. There is no evidence to suggest that homosexuals molest children.

Why Do Some Gay Men, Lesbians, and Bisexuals Tell People About Their Sexual Orientation?

Because sharing that aspect of themselves with others is important to their mental health. In fact, the process of identity development for lesbians, gay men and bisexuals called "coming out" has been found to be strongly related to psychological adjustment;the more positive the gay, lesbian, or bisexual identity, the better one's mental health and the higher one's self-esteem.

Why Is the "Coming Out" Process Difficult for Some Gay, Lesbian and Bisexual People?

For some gay and bisexual people the "coming out" process is difficult; for others it is not. Often lesbian, gay and bisexual people feel afraid, different, and alone when they first realize that their sexual orientation is different from the community norm. This is particularly true for people becoming aware of their gay, lesbian, or bisexual orientation in childhood or adolescence, which is not uncommon. And depending on their families and their communities, they may have to struggle against prejudice and misinformation about homosexuality.

Children and adolescents may be particularly vulnerable to the harmful effects of bias and stereotypes. They may also fear being rejected by family, friends, co-workers, and religious institutions. Some gay people have to worry about losing their jobs or being harassed at school if their sexual orientation became well known.

Unfortunately, gay, lesbian, and bisexual people are at a higher risk for physical assault and violence than are heterosexuals. Studies done in California in the mid-1990s showed that nearly one-fifth of all lesbians who took part in the study, and more than one-fourthof all gay men who participated, had been the victim of a hate crime based on their sexual orientation. In another California study of approximately 500 young adults, half of all the young men participating in the study admitted to some form of anti-gay aggression, ranging from name-calling to physical violence.

What Can Be Done to Overcome the Prejudice and Discrimination that Gay Men, Lesbians, and Bisexuals Experience?

Research has found that the people who have the most positive attitudes toward gay men, lesbians, and bisexuals are those who say they know one or more gay, lesbian or bisexual person well, often as a friend or co-worker. For this reason, psychologists believe that negative attitudes toward gay people as a group are prejudices that are not grounded in actual experience but are based on stereotypes and misinformation. Furthermore, protection against violence and discrimination are very important, just as they are for any other minority groups. Some states include violence against an individual on the basis of his or her sexual orientation as a "hate crime," and ten U.S. states have laws against discrimination on the basis of sexual orientation.

Why Is it Important for Society to be Better Educated About Homosexuality?

Educating all people about sexual orientation and homosexuality is likely to diminish anti-gay prejudice. Accurate information about homosexuality is especially important to young people who are first discovering and seeking to understand their sexuality,whether homosexual, bisexual, or heterosexual. Fears that access to such information will make more people gay have no validity; information about homosexuality does not make someone gay or straight.

Are All Gay and Bisexual Men HIV Infected?

No. This is a common myth. In reality, the risk of exposure to HIV is related to a person's behavior, not their sexual orientation. What's important to remember about HIV/AIDS is that contracting the disease can be prevented by using safe sex practices and by not using drugs.

(συμφωνα με πολλους θρησκοληπτους ο θεος εστειλε το HIV για να εξολοθρευσει τους ομοφυλοφιλους επειδη τους μισει.Δεδομενου οτι η ομαδα ανθρωπων με το μικροτερο κινδυνο μεταδοσης HIV ειναι οι ομοφυλοφιλες γυναικες,αν ακολουθησουμε την θρησκοληπτη αυτη συλλογιστικη,ο θεος πρεπει να αγαπαει τις λεσβιες πιο πολυ και απο τους ετεροφυλόφιλους (που κινδυνευουν περισσοτερο απο αυτες να κολησουν HIV!)

Edited by - medtech on 11/08/2006 15:27:05Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

dimitris84
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
150 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/08/2006, 16:29:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους dimitris84  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Diostas

quote:
Βρε παιδιά, τόσα πράγματα έχω γράψει, τόσα ανώτερα νοήματα έχω μεταδώσει, τόσους προβληματισμούς έχω εκφράσει- και σεις κολλήσατε σε δυο -τρεις τελίτσες?

Οπου και αν κολλησεις , κολλησες.


quote:
Και τα ερμηνεύετε κατά το δοκούν?

Τι προτεινεις;


quote:
Τα συμφέροντα του σώματος όταν υπερτερούν των συμφερόντων του πνεύματος... λέγεται υλισμός του ...
Κρίμα...


Ειναι διαφορετικα στους ετεροφυλοφιλους τα συμφεροντα του σωματος που ανεφερες;

Εγραψες "Υπό το πρίσμα αυτό η ομοφυλοφιλία είναι επίθεση κατά της κοινωνίας, είναι απόπειρα δολοφονίας της κοινωνίας, είναι η τάση ολίγων ατόμων να σκοτώσουν όλο το σύνολο και στο τέλος και τους εαυτούς τους."

Πως προστατευεται μια κοινωνια απο τους δολοφονους της;


quote:
Τέλος πάντων... δεν έχω απαίτηση, κατανόηση έχω....

Ειναι μια κατανοηση γεματη απο αρνητικους χαρακτηρισμους εδω παντως.Πιστευω πως αναφερεσαι σε καποιον συνομιλητη η κανω λαθος;Αντεδρασες σε μια επιθεση ,οκ.

"ασυνείδητοι και διεστραμμένοι φιλελεύθεροι της δεκάρας και της κακιάς ώρας- είναι ο ιμπεριαλισμός και φασισμός μιας ψυχής/ ορισμένων ψυχών , που φλέγονται από το μίσος προς το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο."

Τι προτεινεις να κανει και με αυτους η κοινωνια αφου ξεμπερδεψει πρωτα απο τους επιδοξους homo-killers της; Να τους αγαπησει ανευ ορων;

Φιλικα

ΕυγνωμοσυνηΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Deghar Adhark
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Fiji
627 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/08/2006, 17:36:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Deghar Adhark  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Υπό το πρίσμα αυτό η ομοφυλοφιλία είναι επίθεση κατά της κοινωνίας, είναι απόπειρα δολοφονίας της κοινωνίας, είναι η τάση ολίγων ατόμων να σκοτώσουν όλο το σύνολο και στο τέλος και τους εαυτούς τους.

Η ομοφυλοφιλία δεν είναι δικαίωμα και ελεύθερη επιλογή, όπως υποστηρίζουν οι ασυνείδητοι και διεστραμμένοι φιλελεύθεροι της δεκάρας και της κακιάς ώρας- είναι ο ιμπεριαλισμός και φασισμός μιας ψυχής/ ορισμένων ψυχών , που φλέγονται από το μίσος προς το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο.

Πας φιλελεύθερος στην αρχή - κρύβει μέσα του τον αυριανό φασίστα.
Ο φιλελευθερισμός και ο φασισμός της ψυχής χαρακτηρίζεται από την έλλειψη της αγάπης για τον εαυτόν σου και για τους γύρω σου ανθρώπους


o Diostas εχει μια πολυ περιεργη αποψη για τα θεμετα,το προσεξα και σε μερικα αλλα θεματακια {δεν τα εχω διαβασει ολα διοτι μερικες απαντησεις ειναι τεραστιες},παρ'ολα αυτα η ουσια ειναι ιδια.
το οτι η ομοφυλοφιλια ειναι επιθεση κατα της κοινωνιας...το πιστευω,ισως να μην το ελεγα ακριβως ετσι αλλα σιγουρα αν ο κοσμος γεμισει ομοφυλοφιλους,τοτε πολυ απλα θα αρχισει η εξαφανιση του ανθρωπινου ειδους στον πλανητη.η φυση μας εδωσε το σεξ,οχι για να γουσταρουμε,αλλα για να αναπαραγομαστε,δεν ειναι τιποτα παραπανω απο ενα κινητρο,ενα "κολπακι" της φυσης ωστε να συνεχισουμε το ειδος.αλλο αν σημερα εχουμε εφευρει ενα σωρο τροπους να κανουμε την ζωη μας ευχαριστη μεσω αυτο.η ουσια ομως ειναι παλι ιδια.
οσο για του φιλελευθερους...
η εκφραση "φασιστοκουμουνιστης" ειναι πολυ γνωστη.τα ακρα ειναι δεν απεχουν καθολου μεταξυ τους.
παρ'ολο που με την γενικοτερη σταση του Diostas δεν συμφωνω,οσα λεει για την αγαπη συγκεκριμενα, παραδεχομαι οτι προκειτε για ενα πολυ ψαχμενο ατομο.ο καθενας ερμηνευει τα πραγματα διαφορετικα,ειναι στην ανθρωπινη φυση,αλλα η ουσια ειναι παντα η ιδια.

quote:
Arhac θα στις φερω τις μελετες αρκει να μπορεσω να τις εντοπισω.Εχουν δημοσιευτει εδω και πολυ καιρο.Δεν εκπονηθηκαν απο μεναν αλλα απο πνεπιστημιακους του εξωτερικου.Οσο για την αποψη σου οτι οσο περισσοτεροι ανθρωποι συμφωνουν με μια αποψη τοσο ορθοτερη ειναι,ειναι λανθασμενη.Καποτε οι περισσοτεροι κατεληξαν στο συμπερασμα οτι η γη ειναι επιπεδη ακολουθωντας την συλλογιστικη διαδικασια που περιεγραψες.

Oσο για το ΡΕ ελπιζω να καταλαβες οτι σε επετιμω επειδη εσυ με αποκαλεσες ΡΕ.


δεν ειπα αυτο.ειπα,οτι οταν ενα μεγαλο ποσοστο ανθρωπων συμφωνει με κατι,τοτε αυτο γινετε αγραφος νομος
οταν πιστευαν οτι η γη ηταν επιπεδη,ηταν βλακες,διοτι αυτο δεν ειναι κατι που μπορει να εχει αποψεις,η ειναι και το πιστευουν ολοι,η δεν ειναι και παλι το πιστευουν ολοι.το αν ομως πρεπει να υποστηριζουμε και να παροτρυνουμε την εξαπλωση της ομοφυλοφιλιας εχει αποψεις.
σε μερικες χωρες {τυπου ολλανδια} ειναι απολυτα φυσιολογικο,ε,μπραβο τους,ο λαος το επελεξε,ο λαος το θελει,ας το εχουν.
η συλλογιστικη διαδικασια που αναφερω,ειναι η διαδικασια που υπαρχει σημερα σε ολο τον κοσμο,ειναι ειναι η αρχη της δημοκρατιας και βασει αυτης εκλεγουμε προθυπουργους κτλπ.

quote:
Oσο για το ΡΕ ελπιζω να καταλαβες οτι σε επετιμω επειδη εσυ με αποκαλεσες ΡΕ.

ρε φιλε μου...."επετιμω" τι σημαινει ?,ρωτησα τους παντες,μεχρι και θεια φιλολογο ρωτησα.μηπως ηθελες να πεις "επιτιμω" ?

quote:
FAG αναφορικα με την ομοφυλοφιλια στα αγγλικα απο τον APA (American Psycological Assosiation).


Sexual Orientation and Homosexuality

What Is Sexual Orientation?

Sexual orientation is an enduring emotional, romantic, sexual, or affectional attraction toward others. It is easily distinguished from other components of sexuality including biological sex, gender identity (the psychological sense of being male or female), and the social gender role (adherence to cultural norms for feminine and masculine behavior).

Sexual orientation exists along a continuum that ranges from exclusive heterosexuality to exclusive homosexuality and includes various forms of bisexuality. Bisexual persons can experience sexual, emotional, and affectional attraction to both their own sex and the opposite sex. Persons with a homosexual orientation are sometimes referred to as gay (both men and women) or as lesbian (women only).

Sexual orientation is different from sexual behavior because it refers to feelings and self-concept. Individuals may or may not express their sexual orientation in their behaviors.

What Causes a Person To Have a Particular Sexual Orientation?

There are numerous theories about the origins of a person's sexual orientation. Most scientists today agree that sexual orientation is most likely the result of a complex interaction of environmental, cognitive and biological factors. In most people, sexual orientation is shaped at an early age. There is also considerable recent evidence to suggest that biology, including genetic or inborn hormonal factors, play a significant role in a person's sexuality.

It's important to recognize that there are probably many reasons for a person's sexual orientation, and the reasons may be different for different people.

Is Sexual Orientation a Choice?

No, human beings cannot choose to be either gay or straight. For most people, sexual orientation emerges in early adolescence without any prior sexual experience. Although we can choose whether to act on our feelings, psychologists do not consider sexual orientation to be a conscious choice that can be voluntarily changed.

Can Therapy Change Sexual Orientation?

No; even though most homosexuals live successful, happy lives, some homosexual or bisexual people may seek to change their sexual orientation through therapy, often coerced by family members or religious groups to try and do so. The reality is that homosexuality is not an illness. It does not require treatment and is not changeable. However, not all gay, lesbian, and bisexual people who seek assistance from a mental health professional want to change their sexual orientation. Gay, lesbian, and bisexual people may seek psychological help with the coming out process or for strategies to deal with prejudice, but most go into therapy for the same reasons and life issues that bring straight people to mental health professionals.

What About So-Called "Conversion Therapies"?

Some therapists who undertake so-called conversion therapy report that they have been able to change their clients' sexual orientation from homosexual to heterosexual. Close scrutiny of these reports, however. show several factors that cast doubt on their claims. For example, many of these claims come from organizations with an ideological perspective that condemns homosexuality. Furthermore, their claims are poorly documented; for example, treatment outcome is not followed and reported over time, as would be the standard to test the validity of any mental health intervention.

The American Psychological Association is concerned about such therapies and their potential harm to patients. In 1997, the Association's Council of Representatives passed a resolution reaffirming psychology's opposition to homophobia in treatment and spelling out a client's right to unbiased treatment and self-determination. Any person who enters into therapy to deal with issues of sexual orientation has a right to expect that such therapy will take place in a professionally neutral environment, without any social bias.

Is Homosexuality a Mental Illness or Emotional Problem?

No. Psychologists, psychiatrists, and other mental health professionals agree that homosexuality is not an illness, a mental disorder, or an emotional problem. More than 35 years of objective, well-designed scientific research has shown that homosexuality, in and itself, is not associated with mental disorders or emotional or social problems. Homosexuality was once thought to be a mental illness because mental health professionals and society had biased information.

In the past, the studies of gay, lesbian, and bisexual people involved only those in therapy, thus biasing the resulting conclusions. When researchers examined data about such people who were not in therapy, the idea that homosexuality was a mental illness was quickly found to be untrue.

In 1973 the American Psychiatric Association confirmed the importance of the new, better-designed research and removed homosexuality from the official manual that lists mental and emotional disorders. Two years later, the American Psychological Association passed a resolution supporting this removal.

For more than 25 years, both associations have urged all mental health professionals to help dispel the stigma of mental illness that some people still associate with homosexual orientation.

Can Lesbians, Gay Men, and Bisexuals Be Good Parents?

Yes. Studies comparing groups of children raised by homosexual and by heterosexual parents find no developmental differences between the two groups of children in four critical areas: their intelligence, psychological adjustment, social adjustment, and popularity with friends. It is also important to realize that a parent's sexual orientation does not indicate their children's.

Another myth about homosexuality is the mistaken belief that gay men have more of a tendency than heterosexual men to sexually molest children. There is no evidence to suggest that homosexuals molest children.

Why Do Some Gay Men, Lesbians, and Bisexuals Tell People About Their Sexual Orientation?

Because sharing that aspect of themselves with others is important to their mental health. In fact, the process of identity development for lesbians, gay men and bisexuals called "coming out" has been found to be strongly related to psychological adjustment;the more positive the gay, lesbian, or bisexual identity, the better one's mental health and the higher one's self-esteem.

Why Is the "Coming Out" Process Difficult for Some Gay, Lesbian and Bisexual People?

For some gay and bisexual people the "coming out" process is difficult; for others it is not. Often lesbian, gay and bisexual people feel afraid, different, and alone when they first realize that their sexual orientation is different from the community norm. This is particularly true for people becoming aware of their gay, lesbian, or bisexual orientation in childhood or adolescence, which is not uncommon. And depending on their families and their communities, they may have to struggle against prejudice and misinformation about homosexuality.

Children and adolescents may be particularly vulnerable to the harmful effects of bias and stereotypes. They may also fear being rejected by family, friends, co-workers, and religious institutions. Some gay people have to worry about losing their jobs or being harassed at school if their sexual orientation became well known.

Unfortunately, gay, lesbian, and bisexual people are at a higher risk for physical assault and violence than are heterosexuals. Studies done in California in the mid-1990s showed that nearly one-fifth of all lesbians who took part in the study, and more than one-fourthof all gay men who participated, had been the victim of a hate crime based on their sexual orientation. In another California study of approximately 500 young adults, half of all the young men participating in the study admitted to some form of anti-gay aggression, ranging from name-calling to physical violence.

What Can Be Done to Overcome the Prejudice and Discrimination that Gay Men, Lesbians, and Bisexuals Experience?

Research has found that the people who have the most positive attitudes toward gay men, lesbians, and bisexuals are those who say they know one or more gay, lesbian or bisexual person well, often as a friend or co-worker. For this reason, psychologists believe that negative attitudes toward gay people as a group are prejudices that are not grounded in actual experience but are based on stereotypes and misinformation. Furthermore, protection against violence and discrimination are very important, just as they are for any other minority groups. Some states include violence against an individual on the basis of his or her sexual orientation as a "hate crime," and ten U.S. states have laws against discrimination on the basis of sexual orientation.

Why Is it Important for Society to be Better Educated About Homosexuality?

Educating all people about sexual orientation and homosexuality is likely to diminish anti-gay prejudice. Accurate information about homosexuality is especially important to young people who are first discovering and seeking to understand their sexuality,whether homosexual, bisexual, or heterosexual. Fears that access to such information will make more people gay have no validity; information about homosexuality does not make someone gay or straight.

Are All Gay and Bisexual Men HIV Infected?

No. This is a common myth. In reality, the risk of exposure to HIV is related to a person's behavior, not their sexual orientation. What's important to remember about HIV/AIDS is that contracting the disease can be prevented by using safe sex practices and by not using drugs.

(συμφωνα με πολλους θρησκοληπτους ο θεος εστειλε το HIV για να εξολοθρευσει τους ομοφυλοφιλους επειδη τους μισει.Δεδομενου οτι η ομαδα ανθρωπων με το μικροτερο κινδυνο μεταδοσης HIV ειναι οι ομοφυλοφιλες γυναικες,αν ακολουθησουμε την θρησκοληπτη αυτη συλλογιστικη,ο θεος πρεπει να αγαπαει τις λεσβιες πιο πολυ και απο τους ετεροφυλόφιλους (που κινδυνευουν περισσοτερο απο αυτες να κολησουν HIV!)


ενα λοουερ εχω παρει μονο που θες να καταλαβω αυτα τα αγγλικα.κανε μια μεταφρασηαν δεν σου κανει κοπο ρε συ.

santaclaws is coming....to town!


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Diostas
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
242 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/08/2006, 19:14:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Diostas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
medtech :

*Για να δεις ακόμα καλυτερα την σοβαρότητα και την αξιοπιστία του Diostas, περαεε απο το θέμα "θεραπεία" για να δεις τις "σοβαρές" του αποψεις "περί αρρώστιας και περί ποιας ειναι η θέση της γυναίκας (η δυναμική γυναίκα κατ αυτόν ειναι άντρας κτλ.).Κάνε καμια βολτιτσα. Και άμα αναρωτιέστε γιατι η Ελλάδα εχει τα χάλια που εχει....*

Βασικά η Ελλάδα είχε το χάλι της πριν της κάνω την τιμή να γεννηθώ Έλληνας.
Και το ότι έχει τέτοια άτομα στους κόλπους της είναι μεγάλη της τιμή.
Πρέπει να μας ευγνωμονεί και να μας έχει στα όπα-όπα.

Δεν νομίζω ότι είμαι ΤΟΣΟΟΟ δυνατός, ώστε από το κέφι μου η την γκρίνια μου να μπορώ να χαλάσω την Ελλάδα.
Παρ' όλο που σε πολλά πράγματα μου την σπάει, που είναι τουρκόβλαχα ακόμη, και όμως ανεξήγητα την αγαπώ παράφορα.
Και να ήθελα να την χαλάσω- δεν θα είχα το κουράγιο.
Η Αγάπη θα μου το απαγόρευε.

Πάντως σ’ ευχαριστώ για τον κρυφό σου θαυμασμό για τις ικανότητές μου, αλλά εδώ σου λέω- κάνεις λάθος.
Περί δυναμικής γυναικός : μάλλον έχεις παρανοήσει τις απόψεις μου (και τι δεν έχεις παρανοήσει….) με τα τσιριχτά που ξεσήκωσες με τόσο θόρυβο άφησες τον άλλον να πει τι πράγματι πιστεύει?
αλλά άντε , σου κάνω το χατίρι να σε διαφωτίσω στις απόψεις μου.

Για μένα η γυναίκα είναι ιερό όν.
Τόσο ιερό, όσο ο Θεός ο ίδιος.
Την γυναίκα την τοποθετώ πιο πάνω και από τον Θεό.
Διότι Αυτός βρίσκεται μέσα της.
Μόνον αυτή θα με γεννήσει.
Μόνον αυτή πραγματικά θα με αγαπήσει.
Μόνον αυτή πραγματικά θα με συγχωρέσει.
Μόνον αυτή θα τρέξει αφήνοντας τα πάντα στην άκρη να με σώσει.

Δηλαδή έχει μέσα της όλα τα χαρακτηριστικά του Θεού, ενσαρκωμένου Θεού.
Και όταν μια γυναίκα μου ψιθυρίζει το «σ’ αγαπώ»- ξέρω, εκείνη την στιγμή ο Θεός μου λέει αυτό το πράγμα.

Αυτές είναι οι απόψεις μου για την ΓΥΝΑΙΚΑ.

Ξεχωρίζω την ΓΥΝΑΙΚΑ από την γυναικούλα: γυναικούλα είναι αυτή, που τις λείπουν τα ανωτέρω κριτήρια.
Αν στην ΓΥΝΑΙΚΑ γονατίζω ευλαβικά, της γυναικούλας της δίνω μια κλοτσιά και ένα χαστούκι αν χρειαστεί.
Γιατί το κάνω αυτό?
Για να ξυπνήσω τον Θεό μέσα της , που κοιμήθηκε βαθιά και ροχαλίζει ο αχαΐρευτος και καιρός είναι να εγερθεί.
Πως μιλάω έτσι ασεβώς για τον Θεό?
Η Αγάπη που έχω μέσα μου μου το επιτρέπει.
Είναι ανώτερη του Θεού.
Το Σύμπαν το δημιούργησε ο Θεός, και τον Θεό δημιούργησε η Αγάπη.
Αγάπη με την ευρεία έννοια, Συμπαντική και όχι η αγαπίτσα της γειτωνιάς η αγαποφάνεια.
Δεν ξέρω τι κατάλαβες και τι όχι.

Μάλλον πάλι κάτι θα βρεις κατά διαταγή των ανωτέρων σου να μου επιτεθείς,

Δεν με πειράζει καθόλου.

P.S.
Α, το κείμενο στα αγγλικά μετέφρασέ το για μένα.

Τα θέλω όλα έτοιμα.


ΟΤΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ Η ΨΥΧΗ- Ο ΝΟΥΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Diostas
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
242 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/08/2006, 19:34:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Diostas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
dimitris84

Ρωτας τι πρόταση έχω.

Η πρότασή μου βρίσκεται σε όλα τα κειμενά μου.

Και μπορεί να την καταλάβει μόνο εκείνος, όποιος πράγματι θέλει να καταλάβει.

Για μένα ΕΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ (αναιρώ πανέυκολα και το παπαδαριό και τους αγίους χωρίς κανέναν φόβο, διότι δεν ταιριάζουν στα βιώματά μου, στις εμπειρίες μου, στις αισθήσεις μου)

Συνεπώς για μένα ΕΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΗΛΘΕ, ΟΤΑΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΕΛΑ...

ΟΤΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ Η ΨΥΧΗ- Ο ΝΟΥΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Mercury
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Netherlands
781 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/08/2006, 20:20:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Mercury  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Deghar Adhark, πως πάει το σχολείο βρε? Τι τάξη πας τώρα?

Με χαρά βλέπω ότι το γράψιμο σου γίνεται όλο και καλύτερο όσο περνάει ο καιρός, και πλέον κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πόσο πιτσιρικάς είναι ο αποστολέας των μηνυμάτων με την υπογραφή Deghar Adhark! Μπράβο και εις ανώτερα,και καλή επιτυχία στις εξετάσεις για το πανεπιστήμιο, όταν θα έρθει η ώρα...

Τώρα βέβαια με λυπεί πραγματικά το ότι θα διαφωνήσω μαζί σου, αλλά τι να κάνουμε,δεν γίνεται να συμφωνούμε συνέχεια.Ετσι δεν είναι?

Λοιπόν,αυτό που δεν παιρνεις υπόψη σου και σε οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα είναι ότι η ομοφυλοφιλία δεν αποτελεί το αποτέλεσμα εξασκησης της ελευθερης βούλησης,δεν είναι προσωπική επιλογή...Στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων το ομοφυλόφιλο άτομο (άνδρας ή γυναίκα), κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής ωρίμανσης στην εφηβική ηλικία, απλά ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ότι έλκεται απο άτομα του ιδίου φύλου. ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ότι είναι ομοφυλόφιλο...Δεν έχει επιλογές,δεν διαλέγει.Βρίσκετε ενώπιον μιας καθόλου αρεστης στο ίδιο καταστασης.

Από εκεί και πέρα ξεκινάει το μαρτύριο αυτών των ατόμων που έχουν να αντιμετωπίσουν όχι μόνο την κοινωνική άρνηση και κατακραυγή, αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό που αρνείται να δεχθεί το αδιαμφισβήτητο γεγονός,αρνείται να δεχθεί αυτό που η ίδια η φύση επέλεξε χωρίς την συγκατάθεση τους.

Γιατί είτε απο λάθος είτε για κάποιο άλλο σκοπό η φύση είναι τελικά αυτή που επιλέγει...Και αν οι επιλογές της ίδιας της φύσης δεν είναι φυσιολογικές,τότε ποιος και τι θα μάς ορίσει το φυσιολογικό? Ποια αλήθεια απο όλες τις ατελειωτες θρησκείες? Ποια από ολες τις αμέτρητες ηθικές ?

Απο την στιγμή λοιπον αυτης της αποκάλυψης και μετά δύο είναι οι δρόμοι για ένα τέτοιο άτομο.Είτε συμβιβάζεται με αυτο που είναι και ζει τη ζωή που οι εκάστοτε κοινωνικές συνθήκες του επιτρέπουν να ζήσει σαν ομοφυλόφιλο άτομο,ή αρχίζει να πολεμάει τον εαυτό του,πολεμάει την ίδια του τη φύση δηλαδή,υποκρινόμενος ότι ζει μια φυσιολογική συμβατική ζωή σαν όλους τους φυσιολογικούς άλλους.Αλλη οδός δεν υπάρχει γιαυτά τα άτομα.Ή στα φανερά ή στα κρυφά...

quote:

δεν ειπα αυτο.ειπα,οτι οταν ενα μεγαλο ποσοστο ανθρωπων συμφωνει με κατι,τοτε αυτο γινετε αγραφος νομος
οταν πιστευαν οτι η γη ηταν επιπεδη,ηταν βλακες,διοτι αυτο δεν ειναι κατι που μπορει να εχει αποψεις,η ειναι και το πιστευουν ολοι,η δεν ειναι και παλι το πιστευουν ολοι.το αν ομως πρεπει να υποστηριζουμε και να παροτρυνουμε την εξαπλωση της ομοφυλοφιλιας εχει αποψεις.
σε μερικες χωρες {τυπου ολλανδια} ειναι απολυτα φυσιολογικο,ε,μπραβο τους,ο λαος το επελεξε,ο λαος το θελει,ας το εχουν.
η συλλογιστικη διαδικασια που αναφερω,ειναι η διαδικασια που υπαρχει σημερα σε ολο τον κοσμο,ειναι ειναι η αρχη της δημοκρατιας και βασει αυτης εκλεγουμε προθυπουργους κτλπ.

Σκέψου αυτό φίλε Deghar Adhark...Αν όλοι ακολουθούσαν τη διαπίστωση/συμβουλή σου οτι "οταν ενα μεγαλο ποσοστο ανθρωπων συμφωνει με κατι,τοτε αυτο γινετε αγραφος νομος" ΤΟΤΕ δεν θα άλλαζε ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...Γιατί αν δεν υπήρχαν οι καταπατητές των ΑΓΡΑΦΩΝ ΝΟΜΩΝ πιθανόν εσύ ή εγώ ή κάποιος άλλος θα ήμασταν δούλοι τώρα...Πιθανόν οι γυναίκες θα φορούσαν ζώνες αγνότητας και θα έμεναν κλεισμένες στο σπίτι για όλη τους τη ζωή... Πιθανόν στα σχολείο που πας οι καθηγητές σου να σε δέρναν με τη βίτσα για να σε "στρωσουν".Ολα αυτα και ατελείωτα άλλα ήταν κάποτε "άγραφοι νόμοι",κοινώς αποδεκτά,ΑΠΌ ΑΥΤΆ που εσύ δείχνεις να πιστευεις ότι δεν πρέπει να αμφισβητούνται.

Ευτυχώς όμως που υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα και οι "παράνομοι", φίλε Deghar...

Πρόσεξε τώρα κάτι άλλο.Λες: 'υποστηρίζουμε και παροτρύνουμε την εξάπλωση της ομοφυλοφιλίας'

Πως το κάνουμε αυτο φίλε μου? Δίνοντας το δικαίωμα στους ομοφυλόφιλους να ζήσουν τη ζωή, που η φύση επαναλαμβάνω, επέλεξε γιαυτούς?

Κανείς δεν πρόκειται να ΓΙΝΕΙ ομοφυλόφιλος επειδή η ομοφυλοφιλία δεν διώκεται...Αυτό που θα γίνει είναι ότι αυτοί που ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ομοφυλόφιλοι και το κρύβουν για να αποφύγουν την κατακραυγή, τον κοινωνικό διωγμό και τον ηθικό εξευτελισμο, θα πάψουν να κρύβονται και θα μπορέσουν να ζήσουν ελευθερα τη ζωή που κάθε ανθρώπινο ον, οποιουδήποτε σεξουαλικου προσανατολισμού, θα πρέπει να έχει το δικαίωμα να ζει.

Η εξάπλωση λοιπον την οποια φοβάσαι θα ήταν μόνο φαινομενική και ΟΧΙ πραγματική. Αλλά πες μου τι μας ενδιαφέρει πραγματικά,τι θέλουμε να επικρατήσει σε αυτη την κοινωνία? Η αληθεια ακόμα και αν δεν ειναι αρεστή? Ή η υποκρισία, η προσποίηση, και η ψευτιά που απο ότι φαίνεται ακολουθούν αξιωματικά την επικράτηση της κάθε είδους "ηθικής" απο αυτές που η ουσία και το περιεχομενο τους αλλάζει σύμφωνα με τις τοποχρονικές συντεταγμένες που θα ορίσεις?

Ανέφερες την ολλανδία σαν παράδειγμα λέγοντας ότι εδώ η ομοφυλοφιλία θεωρείται απόλυτα φυσιολογική...Λάθος και αυτό,ποιός σου είπε ότι οι άνθρωποι εδώ θεωρούν την ομοφυλοφιλία απόλυτα φυσιολογική? Το δικαίωμα στη διαφορά σέβονται φίλε μου γιαυτό τα αυξημένα δικαιώματα και ελευθερίες στα ομοφυλόφιλα άτομα άνδρες και γυναίκες. Εφόσον αυτά τα άτομα δεν πειράζουν κανένα έίναι και θα πρέπει να είναι ελευθερα να απολαυσουν τη ζωή τους και τη με αυτόν τον συγκεκριμένο τρόπο προσανατολισμένη σεξουαλικότητα τους, όπως όλοι οι υπολοιποι άνθρωποι...Είναι απλή η ζωή, ας μην την κάνουμε περίπλοκη αναπαραγάγοντας απαρχαιωμένες ιδέες άλλων εποχών και νοοτροπιων..
"The most beautiful thing we can experience is the mysterious.
It is the source of all true art and all science.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
dimitris84
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
150 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/08/2006, 21:50:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους dimitris84  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Diostas

Εχεις γραψει πολλα πραγματα. Αν δεν θελεις να απαντησεις συγκεκριμενα σε μια συγκεκριμενη ερωτηση , σεβαστο.Παντως το φιλικα εξακολουθει να ισχυει ειτε σου ειναι αδιαφορο ειτε οχι..

Deghar Adhark

quote:
αν ο κοσμος γεμισει ομοφυλοφιλους

Αν και αμα νατο το θαμα.Τι θα γινει αν ο κοσμος γεμισει μονο ανδρες η γυναικες;

Ο φασιστοκομμουνιστης ειναι συνωνυμο του φιλελευθερου;
Ο φασισμος δεν σεβεται την ελευθερια κανενος οποιο κι'αν ειναι το δευτερο συνθετικο.
Ειναι ακραια φιλελευθερο κατα την γνωμη σου , να σεβεσαι (την επιλογη η το κουσουρι η την αρρωστεια η οτι αλλο)καποιου οταν δεν στερει την δικη σου ελευθερια;

Ναι ο καθενας ερμηνευει διαφορετικα και ενας ισραηλιτης δυσκολα θα θεωρησει τον εαυτο του το τελειο σαπουνι.Το επικινδυνο ειναι να θεωρησει εσενα.

Υπαρχει μια κατασταση ,αυτη που ειμαστε τωρα και η ερμηνεια για τα ιδια πραγματα ειναι αλλη αν αγαπαμε αλλη οταν φοβομαστε κλπ.Η ερμηνεια μας δεν ειναι απαραιτητα η πραγματικοτητα και εξαρταται αμεσα απο την θεση που βρισκομαστε.

Γιατι δεν απορριπτετε και τους καρκινoπαθεις;Για την ομοφυλοφιλια μπορει να ευθυνεται καποιο γονιδιο η ορμονικοι παραγοντες οπως λεει το κειμενο που παρεθεσε η Medtech κατα την προσφιλη της συνηθεια.Ειστε βεβαιοι πως δεν ειναι ετσι;Αποκλειετε την προκαταληψη;
Τι θα απογινουμε αν γεμισουμε καρκινοπαθεις;
Αυτο που εχω να πω ειναι πως αυτος ο κοσμος εχει πολυ λιγες ελπιδες για ειρηνη αλλα αυτη ειναι η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ μας.

Ο προσυλιτισμος ειναι αλλο και αλλο ο σεβασμος για τον συνανθρωπο .
Υπαρχουν ,τι να κανουμε τωρα.

φιλικα παντα


ΕυγνωμοσυνηΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/08/2006, 23:00:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
ενα λοουερ εχω παρει μονο που θες να καταλαβω αυτα τα αγγλικα.κανε μια μεταφρασηαν δεν σου κανει κοπο ρε συ.

Βρε παιδια εχω τρελαθει στις μεταφρασεις.Και με ενα loweraκι + ενα λεξικο για τα δυσκολα το κειμενακι βγαινει (οκ εγω εχω proficiency και ισως να το παραβλεπω για ευκολο...)Καντε ομως μια προσπαθεια.

quote:
ρε φιλε μου...."επετιμω" τι σημαινει ?,ρωτησα τους παντες,μεχρι και θεια φιλολογο ρωτησα.μηπως ηθελες να πεις "επιτιμω" ?

Καταρχας ειμαι γυναικα οποτε "ρε φιλη".Κατα δευτερον λογο θα αρχισουμε να ψειριζουμε τα ορθογραφικα και τα τυπογραφικα τωρα για να την λεμε ο ενας στον αλλο?Δεν θα εχει τελειωμο!


quote:
Ανέφερες την Ολλανδία σαν παράδειγμα λέγοντας ότι εδώ η ομοφυλοφιλία θεωρείται απόλυτα φυσιολογική...Λάθος και αυτό,ποιός σου είπε ότι οι άνθρωποι εδώ θεωρούν την ομοφυλοφιλία απόλυτα φυσιολογική? Το δικαίωμα στη διαφορά σέβονται φίλε μου γιαυτό τα αυξημένα δικαιώματα και ελευθερίες στα ομοφυλόφιλα άτομα άνδρες και γυναίκες. Εφόσον αυτά τα άτομα δεν πειράζουν κανένα έίναι και θα πρέπει να είναι ελευθερα να απολαυσουν τη ζωή τους και τη με αυτόν τον συγκεκριμένο τρόπο προσανατολισμένη σεξουαλικότητα τους, όπως όλοι οι υπολοιποι άνθρωποι...Είναι απλή η ζωή, ας μην την κάνουμε περίπλοκη αναπαραγάγοντας απαρχαιωμένες ιδέες άλλων εποχών και νοοτροπιων..

Πολυ σωστα.Δεν θεωρειται φυσιολογικη αλλα σεβονται το δικαιωμα του ανθρωπου να ζησει οπως αυτος θελει αρκει σεβεται τα δικαιωματα και τις ελευθεριες των συναθρωπων του.Και δεν ειναι μονο η Ολλανδια.
Η Ισπανια,η Γαλλια,η Σουηδια,ο Καναδας,ορισμενες πολιτειες των ΗΠΑ και αλλες χωρες αναγνωρισαν το δικαιωμα της πολιτικης ενωσης και μερικες και απο αυτες και το δικαιωμα της υιοθεσιας.Τωρα αν χωρες οπως η Σουηδια,η Γαλλια και ο Καναδας σας φαινονται για εκφυλισμενες εε...τι να σας πω.


quote:
Ξεχωρίζω την ΓΥΝΑΙΚΑ από την γυναικούλα: γυναικούλα είναι αυτή, που τις λείπουν τα ανωτέρω κριτήρια.
Αν στην ΓΥΝΑΙΚΑ γονατίζω ευλαβικά, της γυναικούλας της δίνω μια κλοτσιά και ένα χαστούκι αν χρειαστεί.

Πολυ θα ηθελα να δοκιμασεις αυτη την μεθοδο και με μενα.Γιατι αυτο χρειαζεται στους θρασυδειλους σαν και σενα.Ενα βρωμοξυλο για να τους σπασει ο τσαμπουκας.Για σηκωσε το χερι σου για να δουμε ποσο ευκολα σπαει.Για σηκωσε το ποδι σου για να δουμε ποσο ευκολα τσακιζεται.Καιρος για πειραματα.Ποσο γρηγορα σπαει ο τσαμπουκας του θρασυδειλου?Για ελα μαγκα μου!

Θυμαμαι ενα μαλακα "αντρακά" στρατιωτικο που τσακιζε την γυναικα του στο ξυλο με το λουρι και η πολυκατοικια τον καλυπτε με την σιωπη της.Μια μερα ετυχε να κλεισω την πορτα πιο δυνατα.Ο μαγκας βγηκε εξω "βρε μαλακα!προσεχε τη πορτα"!.Γυρισα και ανεβηκα τις σκαλες και τον ξεχεσα.(τον περνουσα και ενα κεφαλι χεχεχε).Ο τυπος δεν εβγαλε τσιμουδια.Αυτος ο τυπος ο στρατιωτικος,ο βαρυμαγκας που εδερνε την γυναικα του με το λουρι.

Και εγω ξεχωριζω τον ανδρα απο το φοβισμενο αγορακι.Ακομα κλαις για το ξετιναγμα στο θεμα θεραπεια αγορακι?(απολαυστε αμπελοφιλοσοφια απο Diostas στο θεμα θεραπεια και πως αρχιζει να κλαιγεται οταμ του ασκειται κριτικη για τις αερολογιες του).


quote:
Μάλλον πάλι κάτι θα βρεις κατά διαταγή των ανωτέρων σου να μου επιτεθείς,

Το συνδρομο καταδιωξεως ειναι δηλωτικο της ψυχικης ασταθειας.Ποιοι ανωτεροι μου?Οι δρακονιοι?lol

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/08/2006, 01:52:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Οι πάντες, που υποφέρουν και βασανίζονται από την μη παραδοσιακή (αφύσικη) σεξουαλική κατεύθυνση έχουν σοβαρά προβλήματα στον υποσυνείδητο τομέα. Και στον επαγγελματικό, κοινωνικό, οικογενειακό τομέα.

Τότε γιατί ο κόσμος είναι γεμάτος από επαγγελματικά πετυχημένους φραγκατους ομοφυλοφιλους?(ανδρες ,οι λεσβίες σαν γυναίκες είναι κατά κανόνα φτωχαδάκια πλην ορισμένων εξαιρέσεων).Kαι επιτυχημενους οικογενειακα ειτε σε ετεροφυλοφιλο ειτε σε ομοφυλοφιλο γαμο/συμβιωση.

quote:
Πρόκειται κατά βάθος για βαθιά δυστυχισμένα άτομα, που πάσχουν από την φοβερή θανατηφόρα αρρώστια – τον αργό όλο και βασανιστικό συν τω χρόνω θάνατο- από την έλλειψη της αγάπης μέσα στην ψυχή.

Εξ ίδιων κρίνεις τα αλλότρια.

quote:
Όλοι τους- έχουν τα εξής χαρακτηριστικά : την παντελή ανικανότητα αντοχής στον πόνο και στο στρες .

Αντιθέτως είναι πολύ πιο εκπαιδευμένοι από τον μέσο άνθρωπο να αντέχουν γιατί πέραν από των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο μέσος άνθρωπος εχουν και την επιπρόσθετη αγωνια της κοινωνικής κατακραυγής.Μιλαμε για πολύ εξασκηση.Δια πυρος και σιδηρού.

quote:
Η δυνατότητα απόκτησης παιδιών σ’ αυτήν την κατηγορία ατόμων αποκλείεται , διότι για να αποκτήσει κανείς απογόνους, πρέπει η ψυχή του να είναι έτοιμη να αποδεχτεί τον πόνο, που καθαρίζει την ψυχή σε πολύ μεγαλύτερη ένταση, απ’ ότι στους υπόλοιπους ανθρώπους.
Η ανικανότητα αντοχής στον καθαρτήριο πόνο φέρνει την έκρηξη της επιθετικότητας και τις επόμενες σωματικές βλάβες.

Για άλλη μια φορά ο Diostas αποδεικνύει την ασχετοσύνη του με τον χώρο της ιατρικής και της ψυχολογίας.

quote:
Στην αρχική φάση υποφέρει το σώμα, δηλαδή εμφανίζονται οι σωματικές παθήσεις, αργότερα εμφανίζονται οι ατυχίες στον τομέα της μοίρας.

Εάν η δύναμη της προσκόλλησης στην ανθρώπινη γήινη ευτυχία είναι πολύ έντονη, θα υποφέρει το πνεύμα και η συνείδηση.
Μπορούν να εμφανιστούν οι ψυχικές παθήσεις ως φραγμός της προσκόλλησης.


Το αυτό.

quote:
Επί της παντελούς μη αντοχής του δοκιμαστικού καθαρτήριου πόνου αρχίζει να διαλύεται η ψυχή , δηλαδή η ψυχή αρχίζει να αλλάζει τον σεξουαλικό προσανατολισμό της.


Καραμπινάτο συλλογιστικό λάθος. Ενώ στην αρχή ισχυρίζεται ότι η ομοφυλοφιλία (η γενικά η σεξουαλική παρέκκλιση) οδηγεί στον σωματικό πονο,εδώ ισχυρίζεται ότι ο πόνος σε κάνει ομοφυλόφιλο (και γενικά σεξουαλικά παρεκκλίνοντα).(και σκεφτείτε: υπάρχει άνθρωπος που να μην εχει υποφερει?Γιατι δεν έγιναν όλοι αδερφες?Γιατι ο Diostas αερολογεί.Ξανά!).

quote:
Το υποσυνείδητο αρνείται την συνέχιση της ζωής ( την σχέση μεταξύ δυο αντιθέτων φύλων) και αναλόγως ελαττώνει τον πόνο, που είναι απαραίτητος για την κάθαρση της ψυχής.

Αυτή η λύση αφήνει μεν την ευκαιρία της σωματικής επιβίωσης στο συγκεκριμένο άτομο, αλλά δεν αφήνει πολλές ευκαιρίες επιβίωσης στην κοινωνία γενικά.

Υπό το πρίσμα αυτό η ομοφυλοφιλία είναι επίθεση κατά της κοινωνίας, είναι απόπειρα δολοφονίας της κοινωνίας, είναι η τάση ολίγων ατόμων να σκοτώσουν όλο το σύνολο και στο τέλος και τους εαυτούς τους.
Γιαυτο και τόσο πολλοί ομοφυλόφιλοι θέλουν να κάνουν παιδιά ή να υιοθετήσουν παιδια. Σαλαμακι αέρος κανείς?

quote:
Η ομοφυλοφιλία δεν είναι δικαίωμα και ελεύθερη επιλογή, όπως υποστηρίζουν οι ασυνείδητοι και διεστραμμένοι φιλελεύθεροι της δεκάρας και της κακιάς ώρας- είναι ο ιμπεριαλισμός και φασισμός μιας ψυχής/ ορισμένων ψυχών , που φλέγονται από το μίσος προς το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο.

Η ομοφυλοφιλία ΔΕΝ είναι επιλογή γιατί είναι εκ φυσεως.Αλλά το δικαίωμα να βάζεις στο κρεβάτι σου αυτόν/αυτην που επιθυμείς σεξουαλικά (με κοινή συναίνεση φυσικά) η να συζείς με αυτόν/αυτην που ΕΣΥ επιθυμείς και όχι με αυτόν που σου επιβάλουν ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ που κανένας δεν δικαιούται να στο στερήσει.Οσο για την βλακεία ότι η ομοφυλοφιλία είναι μίσος προς το κοινωνικό συνολο,θα αναρωτηθούμε και πάλι γιατι τοσοι πολλοί ομοφυλόφιλοι και λεσβιες συνεισφέραν και συνεισφερουν στο κοινωνικο συνολο.Εαν μισουν την κοινωνια,δειχνουν το μίσος τους με παράδοξο τρόπο.

quote:
Η σωτηρία της κοινωνίας δεν βρίσκεται στα χέρια των πολιτικών, ούτε των θρησκευτικών αρχηγών, ούτε στα μέτρα , ούτε στους νόμους.

Σωστά. Βρίσκεται στα χέρια των ευσυνείδητων,μορφωμενων,με ανεπτυγμένο το κριτικό πνεύμα πολιτών.Αρα δεν βρίσκεται στα δικά σου.

quote:
Η σωτηρία της κοινωνίας βρίσκεται στα χέρια των δασκάλων και πρωτευουσών της Αγάπης- στα χέρια των γυναικών


(διάγνωση οιδιπόδειο σύμπλεγμα,κόβω το κεφάλι μου…).Θα τρομάξεις αν συνειδητοποιήσεις ότι οι γυναίκες μπορούν να είναι εξισου σκληρες, άπονες, σκληρες,ατιμες, και καταστροφικές με τους ανδρες.Αλλα αυτό δεν στο είπε η μαμά σου ε?

quote:
Μία από τις κύριες αιτίες εμφάνισης στον κόσμο των ομοφυλοφίλων (ανδρών) και των λεσβιών ( γυναικών) – είναι η ανικανότητα των γονέων, ιδίως των μητέρων να περάσουν από τον καθαρτήριο πόνο της ψυχής και του σώματος πριν την σύλληψη και την εγκυμοσύνη.

ΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧ!Σαλαμακι!

quote:
Η απότομη αύξηση του αριθμού των ομοφυλοφίλων και των λεσβιών μαρτυρεί το γεγονός, ότι η κοινωνία είναι ψυχικά βαριά άρρωστη σήμερα.

Δεν αυξήθηκαν απλά τώρα άρχισαν να φαινονται.Πριν αναγκαζόταν να κρύβονται για να μην τους πελεκήσουν φασίστρια σαν και του λογου σου.Αλλα που να το σκεφτείς αυτό εσύ.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

dimitris84
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
150 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/08/2006, 03:01:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους dimitris84  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το θεμα καλυφθηκε οσο αφορα εμενα απο (την pain in the ass Medtech) και Mercury.
End of story, dudes & dudettes! για μενα.


ΕυγνωμοσυνηΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/08/2006, 08:28:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΑΑΑ this is too good not to be mentioned...

Ενα απο τα τεκμηρια εγκυροτητας ενος συλλογισμου ειναι το να εχει συνοχη.

Λοιπον ας θαυμασουμε την συνοχη των λογων του Diostas.

Στην αμεσως προηγουμενη σελιδα μας λεει οτι η ομοφυλοφυλια οφειλεται σε:

quote:
Θα ήθελα να εκφράσω τις απόψεις μου περί ομοφυλοφιλίας.
Είναι αρρώστια. Κυρίως ψυχική.

Μετά 'ερχονται οι ορμονικές αλλαγές και οι θεωρίες που πανε να εξηγήσουν αυτό το φαινόμενο.

Κατά την άποψή μου η ομοφυλοφιλία είναι αποτέλεσμα των προηγούμενων ζωών και συγκεκριμένα: π.χ. ένας άνδρας στην προηγούμενη ζωή αποθεώνωντας τόσο πολύ μια γυναίκα, προσκολλήθηκε σ' αυτήν υπέρμετρα( την τοποθετησε υπεράνω του Θεού) με αποτέλεσμα αυτή η γυναίκα να του αφαιρεθεί ( προδοσία, απάτη, εγκατάλειψη, χωρισμός, θάνατος).

Επειδή στην παρούσα ζωή το πρόγραμμα της προσκόλλησης δεν έχει ξεπεραστεί με επακόλλουθη άγρια ζήλια και επιθετικότητα, αν σε ένα τέτοιο άτομο δωθεί μια γυναίκα- η εκ κεκτημένης ταχύτητας αποθέωσή του θα τον σκοτώσει. Ένας τρόπος σ' αυτήν την περίπτωση υπάρχει να αποκολληθεί ένα παθολογικά προσλ=κολλημένο άτομο στην γυναίκα- η ομοφυλοφιλία.

Κατά βάθος τα ομοφυλόφιλα άτομα είναι τρομερά υποσυνείδητα ζηλιάριδες.

Η τυχόν σχέση ομοφυλοφίλου ανδρός με μια γυναίκα θα τον έχει κυριολεκτικώς σκοτώσει λόγω του άσβηστου προγράμματος αποθέωσης αντιθέτου φύλου απο τις προηγούμενες ζωές.

Η μόνη λοιπόν σωτηρία γι' αυτόν είναι η ομοφυλοφιλία.

Ομοφυλοφιλία - είναι τροπος επιβίωσης παθολογικά και βαρια ζηλιάρη ανδρός απο την προηγούμενη ζωή.

Είναι η ψυχική αρρώστια της υπέρμετρης ζήλιας προς το αντίθετο φύλο στο παρελθόν, που δεν ξεπεράστικε στο παρόν και θεραπεύεται με τέτοια ανώμαλη κατά βάθος για έναν 'ανδρα κατάσταση.


Σε αυτη την σελιδα μας λεει οτι η ομοφυλοφιλια οφειλεται σε:


1.

quote:
Οι πάντες, που υποφέρουν και βασανίζονται από την μη παραδοσιακή (αφύσικη) σεξουαλική κατεύθυνση έχουν σοβαρά προβλήματα στον υποσυνείδητο τομέα. Και στον επαγγελματικό, κοινωνικό, οικογενειακό τομέα.

Πρόκειται κατά βάθος για βαθιά δυστυχισμένα άτομα, που πάσχουν από την φοβερή θανατηφόρα αρρώστια – τον αργό όλο και βασανιστικό συν τω χρόνω θάνατο- από την έλλειψη της αγάπης μέσα στην ψυχή.

Όλοι τους- έχουν τα εξής χαρακτηριστικά : την παντελή ανικανότητα αντοχής στον πόνο και στο στρες .

Η δυνατότητα απόκτησης παιδιών σ’ αυτήν την κατηγορία ατόμων αποκλείεται , διότι για να αποκτήσει κανείς απογόνους, πρέπει η ψυχή του να είναι έτοιμη να αποδεχτεί τον πόνο, που καθαρίζει την ψυχή σε πολύ μεγαλύτερη ένταση, απ’ ότι στους υπόλοιπους ανθρώπους.

Η ανικανότητα αντοχής στον καθαρτήριο πόνο φέρνει την έκρηξη της επιθετικότητας και τις επόμενες σωματικές βλάβες.

Στην αρχική φάση υποφέρει το σώμα, δηλαδή εμφανίζονται οι σωματικές παθήσεις, αργότερα εμφανίζονται οι ατυχίες στον τομέα της μοίρας.

Εάν η δύναμη της προσκόλλησης στην ανθρώπινη γήινη ευτυχία είναι πολύ έντονη, θα υποφέρει το πνεύμα και η συνείδηση.

Μπορούν να εμφανιστούν οι ψυχικές παθήσεις ως φραγμός της προσκόλλησης.

Επί της παντελούς μη αντοχής του δοκιμαστικού καθαρτήριου πόνου αρχίζει να διαλύεται η ψυχή , δηλαδή η ψυχή αρχίζει να αλλάζει τον σεξουαλικό προσανατολισμό της.

Το υποσυνείδητο αρνείται την συνέχιση της ζωής ( την σχέση μεταξύ δυο αντιθέτων φύλων) και αναλόγως ελαττώνει τον πόνο, που είναι απαραίτητος για την κάθαρση της ψυχής.

Αυτή η λύση αφήνει μεν την ευκαιρία της σωματικής επιβίωσης στο συγκεκριμένο άτομο, αλλά δεν αφήνει πολλές ευκαιρίες επιβίωσης στην κοινωνία γενικά.

Υπό το πρίσμα αυτό η ομοφυλοφιλία είναι επίθεση κατά της κοινωνίας, είναι απόπειρα δολοφονίας της κοινωνίας, είναι η τάση ολίγων ατόμων να σκοτώσουν όλο το σύνολο και στο τέλος και τους εαυτούς τους.


2

quote:
Μία από τις κύριες αιτίες εμφάνισης στον κόσμο των ομοφυλοφίλων (ανδρών) και των λεσβιών ( γυναικών) – είναι η ανικανότητα των γονέων, ιδίως των μητέρων να περάσουν από τον καθαρτήριο πόνο της ψυχής και του σώματος πριν την σύλληψη και την εγκυμοσύνη.

Εάν δεν υπάρχει η εσωτερική ισχυρή τάση προς την Θεϊκή Αγάπη και η ενότητα με τον Δημιουργό – τότε ο οποιοσδήποτε πόνος, σωματικός η ψυχικός γίνεται αβάσταχτος, ανυπόφορος και για να απαλλαγείς απ΄ αυτόν , να σταματήσεις το βάσανο, ο άνθρωπος είναι έτοιμος να σκοτώσει, να εξαφανίσει την πηγή του πόνου- δηλαδή τον γύρω κόσμο η τον ίδιο τον εαυτόν του.

Στις περισσότερες γυναίκες η συναισθηματική επιθετικότητα, που κλείνει την πρόσβαση στον Θεό εκδηλώνεται δια της θλίψης, της απροθυμίας του ζην, της δυσαρέσκειας με την κατάσταση και την μοίρα.

Όσο πιο πολύ προσπαθεί μια γυναίκα να σκοτώσει μέσα της την Αγάπη, τόσο λιγότερες πιθανότητες έχει το παιδί της να αντέξει στην οποιαδήποτε δοκιμασία του πόνου.

Τότε, για να επιβιώσει στο παρόν, το παιδί της καταστρέφει το μέλλον του – γίνεται ανισόρροπο, επιθετικό η ομοφυλόφιλο.


Απο την μια μας λεει οτι φταιει το Καρμα,απο την αλλη η μαλθακοτητα,απο την αλλη το μισος,απο την αλλη η ατιμη η παλιοκενωνια...Αερολογιες με την σεσουλα!

Θελετε και αλλα για να καταλαβετε οτι ο καθενας δεν μπορει να το παιζει ειδικος απο την πολυθρονα του αμπελοφιλοσοφοντας αν θελει να βγαλει εγκυρα συμπερασματα και ειδικοτερα για σημαντικα ζητηματα που αφορουν τα ανθρωπινα δικαιωματα?

Θελετε και αλλα για να καταλαβετε οτι ο Diostas αερολογει σε σημειο που να ξεχναει και αυτα που εγραφε μολις στην προηγουμενη σελιδα?
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Deghar Adhark
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Fiji
627 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/08/2006, 17:59:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Deghar Adhark  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
χειρετε ολοι.αφου εχουμε πολυ θεμα σκεφτηκα να πω ενα γεια.


quote:
Deghar Adhark, πως πάει το σχολείο βρε? Τι τάξη πας τώρα?

Με χαρά βλέπω ότι το γράψιμο σου γίνεται όλο και καλύτερο όσο περνάει ο καιρός, και πλέον κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πόσο πιτσιρικάς είναι ο αποστολέας των μηνυμάτων με την υπογραφή Deghar Adhark! Μπράβο και εις ανώτερα,και καλή επιτυχία στις εξετάσεις για το πανεπιστήμιο, όταν θα έρθει η ώρα...


θενξ Mercury,το γραψιμο γινετε καπως καλυτερο διοτι εχω καποιο χρονο που γραφω και εχω μαθει μερικα πραγματα.
χαλαρωσε,δεν ειμαι και τοσο μικρος,εδωσα εξετασεις φετος αλλα δεν περασα πουθενα,μαλλον θα ξαναδωσω του χρονου,δυσκολα τα πραγματα στην σημερον κοινωνια...

quote:
Τώρα βέβαια με λυπεί πραγματικά το ότι θα διαφωνήσω μαζί σου, αλλά τι να κάνουμε,δεν γίνεται να συμφωνούμε συνέχεια.Ετσι δεν είναι?

στανταρ,αλλιως δεν θα ειχε νοημα


quote:
Λοιπόν,αυτό που δεν παιρνεις υπόψη σου και σε οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα είναι ότι η ομοφυλοφιλία δεν αποτελεί το αποτέλεσμα εξασκησης της ελευθερης βούλησης,δεν είναι προσωπική επιλογή...Στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων το ομοφυλόφιλο άτομο (άνδρας ή γυναίκα), κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής ωρίμανσης στην εφηβική ηλικία, απλά ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ότι έλκεται απο άτομα του ιδίου φύλου. ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ότι είναι ομοφυλόφιλο...Δεν έχει επιλογές,δεν διαλέγει.Βρίσκετε ενώπιον μιας καθόλου αρεστης στο ίδιο καταστασης.

Από εκεί και πέρα ξεκινάει το μαρτύριο αυτών των ατόμων που έχουν να αντιμετωπίσουν όχι μόνο την κοινωνική άρνηση και κατακραυγή, αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό που αρνείται να δεχθεί το αδιαμφισβήτητο γεγονός,αρνείται να δεχθεί αυτό που η ίδια η φύση επέλεξε χωρίς την συγκατάθεση τους.

Γιατί είτε απο λάθος είτε για κάποιο άλλο σκοπό η φύση είναι τελικά αυτή που επιλέγει...Και αν οι επιλογές της ίδιας της φύσης δεν είναι φυσιολογικές,τότε ποιος και τι θα μάς ορίσει το φυσιολογικό? Ποια αλήθεια απο όλες τις ατελειωτες θρησκείες? Ποια από ολες τις αμέτρητες ηθικές ?

Απο την στιγμή λοιπον αυτης της αποκάλυψης και μετά δύο είναι οι δρόμοι για ένα τέτοιο άτομο.Είτε συμβιβάζεται με αυτο που είναι και ζει τη ζωή που οι εκάστοτε κοινωνικές συνθήκες του επιτρέπουν να ζήσει σαν ομοφυλόφιλο άτομο,ή αρχίζει να πολεμάει τον εαυτό του,πολεμάει την ίδια του τη φύση δηλαδή,υποκρινόμενος ότι ζει μια φυσιολογική συμβατική ζωή σαν όλους τους φυσιολογικούς άλλους.Αλλη οδός δεν υπάρχει γιαυτά τα άτομα.Ή στα φανερά ή στα κρυφά...


δεν υπαρχει κανενας λογως να παει στα ακρα.ενας ο οποιος εχει γεννηθει ετσι,δεν μπορει να κανει αλλιως.πρεπει να μαθει να ζει με αυτο που εχει,χωρις να ντρεπεται να το πει.εδω ομως και ολη η ουσια για εμενα,που ξεχωριζω τους ομοφυλοφιλους σε ομαδες.
μπορει ενας να ειναι ομοφυλοφιλος,να μενει με αντρα και ολα τα σχετικα,και ταυτοχρονα να ειναι ενας πολυ επιτυχημενος ανθρωπος στην δουλεια του,ευχαριστος στην παρεα και καλος φιλος.{θα προτιμουσα οχι δικος μου,αλλ δεν θελω ποτε να λεω κατι απολυτα "απολυτα"}.
τετοιοι ομοφυλοφιλοι υπαρχουν και δεν εχω κανενα προβλημα με αυτους,αφου ξερουν οτι εχουν γεννηθει καπως διαφορετικοι,σεβονται ολους εμας που ειμαστε "κανονικοι",και με την σειρα μας εμεις σεβομαστε αυτους και τους θεωρουμε ισους,που ειναι ανθρωποι σαν και εμας γεννημενοι με μια "αρρωστια".
ελα ομως που ο ενας στους 10 ειναι ετσι,και που οσο πανε τα πραγματα οι ομοφυλοφιλοι αυξανονται σαν ιος σε αυτον το πλανητη,και μαλιστα θεωρητε και μοδα,και στυλ,και τροπος για να ριχνεις γκομενες.


quote:

Σκέψου αυτό φίλε Deghar Adhark...Αν όλοι ακολουθούσαν τη διαπίστωση/συμβουλή σου οτι "οταν ενα μεγαλο ποσοστο ανθρωπων συμφωνει με κατι,τοτε αυτο γινετε αγραφος νομος" ΤΟΤΕ δεν θα άλλαζε ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...Γιατί αν δεν υπήρχαν οι καταπατητές των ΑΓΡΑΦΩΝ ΝΟΜΩΝ πιθανόν εσύ ή εγώ ή κάποιος άλλος θα ήμασταν δούλοι τώρα...Πιθανόν οι γυναίκες θα φορούσαν ζώνες αγνότητας και θα έμεναν κλεισμένες στο σπίτι για όλη τους τη ζωή... Πιθανόν στα σχολείο που πας οι καθηγητές σου να σε δέρναν με τη βίτσα για να σε "στρωσουν".Ολα αυτα και ατελείωτα άλλα ήταν κάποτε "άγραφοι νόμοι",κοινώς αποδεκτά,ΑΠΌ ΑΥΤΆ που εσύ δείχνεις να πιστευεις ότι δεν πρέπει να αμφισβητούνται.

Ευτυχώς όμως που υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα και οι "παράνομοι", φίλε Deghar...


οχι...δεν ειναι ετσι ακριβως.οι περισσοτεροι ανθρωποι στον κοσμος πιστευουν οτι ο "λαος" ειναι ενα κοπαδι απο προβατα.δεν ειναι ακριβως ετσι ομως.αν δεις την πορεια της ιστορια...οι ανθρωποι εχουν βελτιωθει πολυ.δεν υπαρχει πλεον θρονος χρισαφενιος που να καθονται ανθρωποι,ουτε κανεις που να τρωει παντεσπανι αντι για ψωμι.
οι ανθρωποι οσο πανε και καταλαβαινουν περισσοτερα πραγματα,αλλο αν σημερα εχουμε αλλα προβληματα {τυπου big brother} τα παλια προβληματα εχουν εξαληφθει.δεν ειναι κατα της..."επαναστασης" αρκει αυτη να εχει βασει.δεν ειναι ο ενας παρανομος που αλλαξε το κοσμος,αυτη ειναι εγωιστικη θεωρια,απλως εδωσε το κινητρο.οι ανθρωποι δεν μενουν ιδιοι αλλα αλλαζουν.
οταν ενα μεγαλο ποσοστο ανθρωπων συμφωνει με κατι τοτε αυτο γινετε αγραφος νομος,οταν ενα μεγαλο ποσοστο ανθρωπων πιστευει οτι κατι πρεπει να αλλαξει,τοτε αυτο αλλαζει.


quote:
Πρόσεξε τώρα κάτι άλλο.Λες: 'υποστηρίζουμε και παροτρύνουμε την εξάπλωση της ομοφυλοφιλίας'

Πως το κάνουμε αυτο φίλε μου? Δίνοντας το δικαίωμα στους ομοφυλόφιλους να ζήσουν τη ζωή, που η φύση επαναλαμβάνω, επέλεξε γιαυτούς?

Κανείς δεν πρόκειται να ΓΙΝΕΙ ομοφυλόφιλος επειδή η ομοφυλοφιλία δεν διώκεται...Αυτό που θα γίνει είναι ότι αυτοί που ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ομοφυλόφιλοι και το κρύβουν για να αποφύγουν την κατακραυγή, τον κοινωνικό διωγμό και τον ηθικό εξευτελισμο, θα πάψουν να κρύβονται και θα μπορέσουν να ζήσουν ελευθερα τη ζωή που κάθε ανθρώπινο ον, οποιουδήποτε σεξουαλικου προσανατολισμού, θα πρέπει να έχει το δικαίωμα να ζει.

Η εξάπλωση λοιπον την οποια φοβάσαι θα ήταν μόνο φαινομενική και ΟΧΙ πραγματική. Αλλά πες μου τι μας ενδιαφέρει πραγματικά,τι θέλουμε να επικρατήσει σε αυτη την κοινωνία? Η αληθεια ακόμα και αν δεν ειναι αρεστή? Ή η υποκρισία, η προσποίηση, και η ψευτιά που απο ότι φαίνεται ακολουθούν αξιωματικά την επικράτηση της κάθε είδους "ηθικής" απο αυτές που η ουσία και το περιεχομενο τους αλλάζει σύμφωνα με τις τοποχρονικές συντεταγμένες που θα ορίσεις?

Ανέφερες την ολλανδία σαν παράδειγμα λέγοντας ότι εδώ η ομοφυλοφιλία θεωρείται απόλυτα φυσιολογική...Λάθος και αυτό,ποιός σου είπε ότι οι άνθρωποι εδώ θεωρούν την ομοφυλοφιλία απόλυτα φυσιολογική? Το δικαίωμα στη διαφορά σέβονται φίλε μου γιαυτό τα αυξημένα δικαιώματα και ελευθερίες στα ομοφυλόφιλα άτομα άνδρες και γυναίκες. Εφόσον αυτά τα άτομα δεν πειράζουν κανένα έίναι και θα πρέπει να είναι ελευθερα να απολαυσουν τη ζωή τους και τη με αυτόν τον συγκεκριμένο τρόπο προσανατολισμένη σεξουαλικότητα τους, όπως όλοι οι υπολοιποι άνθρωποι...Είναι απλή η ζωή, ας μην την κάνουμε περίπλοκη αναπαραγάγοντας απαρχαιωμένες ιδέες άλλων εποχών και νοοτροπιων..


τους παρουσιαζουμε ως καημενους και κυνηγιμενους απο την διεθνη κατακραυγη.ομως οι αριθμοι ειναι μεγαλοι οχι αστεια,υπαρχουν λεσχες ειδικα για αυτους και πιστεψε με...ειναι πολυ πιο πολυ ρατσιστες απο εμας,για εμας.το εχουν κανει μοδα,οπως λεω και παραπανω.οταν ειπα να μην παροτρυνουμε την ομοφυλοφιλια,εννοουσα να μην τους βγαζουμε στις τηλεοασεις,να μην γινονται τοσο γνωστοι στο ευρυ κοινο.γιατι οι αριθμοι εχουν μεγαλωσει τοσο πολυ σε συγκριση με παλαιοτερα ?

dimitris


quote:
Αν και αμα νατο το θαμα.Τι θα γινει αν ο κοσμος γεμισει μονο ανδρες η γυναικες;

Ο φασιστοκομμουνιστης ειναι συνωνυμο του φιλελευθερου;
Ο φασισμος δεν σεβεται την ελευθερια κανενος οποιο κι'αν ειναι το δευτερο συνθετικο.
Ειναι ακραια φιλελευθερο κατα την γνωμη σου , να σεβεσαι (την επιλογη η το κουσουρι η την αρρωστεια η οτι αλλο)καποιου οταν δεν στερει την δικη σου ελευθερια;


καλα,μην παιξουμε με τα "αν" τωρα γιατι ο μεγαλυτερος στην φαντασια νικα.ελευθερια ειναι ο αλληλοσεβασμος,εκει που τελειωνει η δικια μου,αρχιζει η δικια σου.αν καποιος αποδειξει τον εαυτο του τοτε οι αλλοι θα τον σεβονται οσο αδερφη και αν ειναι.
ο κοσμος δεν εχει καμια ελπιδα για ειρηνη,διοτι η φυση του ανθρωπου ειναι εγκληματικη.και αυτο το ξερουν ολοι,λιγοι ομως το παραδεχοντε.

medtech


quote:
Καταρχας ειμαι γυναικα οποτε "ρε φιλη".Κατα δευτερον λογο θα αρχισουμε να ψειριζουμε τα ορθογραφικα και τα τυπογραφικα τωρα για να την λεμε ο ενας στον αλλο?Δεν θα εχει τελειωμο!

οχι σοβαρα δεν το εκανα για να τονισω το λαθος σου,εγω να δεις τι λαθη εχω κανει.απλως επειδη εδω μεσα ακουω κατι πολυ περιεργες λεξεις συχνα ψαχνω σε λεξικο,και θεωρησα οτι πιθανον να υπαρχει τετοια λεξη


quote:
Πολυ σωστα.Δεν θεωρειται φυσιολογικη αλλα σεβονται το δικαιωμα του ανθρωπου να ζησει οπως αυτος θελει αρκει σεβεται τα δικαιωματα και τις ελευθεριες των συναθρωπων του.Και δεν ειναι μονο η Ολλανδια.
Η Ισπανια,η Γαλλια,η Σουηδια,ο Καναδας,ορισμενες πολιτειες των ΗΠΑ και αλλες χωρες αναγνωρισαν το δικαιωμα της πολιτικης ενωσης και μερικες και απο αυτες και το δικαιωμα της υιοθεσιας.Τωρα αν χωρες οπως η Σουηδια,η Γαλλια και ο Καναδας σας φαινονται για εκφυλισμενες εε...τι να σας πω.

εισαι γυναικα,πιθανον και μητερα και μου μιλας για υοθεσια...?
ας μιλησουμε λιγο σοβαρα,διοτι την υοθεσια την θεωρω εγκλημα,ειναι μια αρρωστημενη πραξη.στα αλλα κανω οτι κουβεντα θελετε,αλλα στην υοθεσια ειμαι καθετος.

santaclaws is coming....to town!


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Ampere
Μέλος 3ης Βαθμίδας


471 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/08/2006, 22:47:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ampere  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Χαιρετώ την εκλεκτή παρέα.

Κατ αρχήν να πω ότι με χαρά διαπιστώνω την αγαπητή medtech και τον φίλτατο Mercury να ομονοούν πάνω σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα και …προβλέπω να ανακαλύπτουν πολλές ακόμη γέφυρες και κανάλια επικοινωνίας μεταξύ τους.

Για την ομοφυλοφιλία, όπως το αντιλαμβάνομαι και από αυτά που διάβασα , υπάρχουν δύο κύριες απόψεις που θα τις διατύπωνα ως εξής.

1. Ο ομοφυλόφιλος γεννιέται. Η ομοφυλοφιλία είναι γενετικά προκαθορισμένη. Είναι της «φύσης» επιταγή και όχι επιλογή του προσώπου.

2. Ο ομοφυλόφιλος γίνεται. Η ομοφυλοφιλία έχει να κάνει με το σύνολο των βιωμάτων στα πρώτα κυρίως στάδια της ανάπτυξης. Είναι έκφραση της σεξουαλικότητας που εξαρτάται από την εικόνα που διαμορφώνουμε για τον εαυτό μας σε συνάρτηση με την αλληλεπίδρασή μας με περιβάλλον μας.


Αν και η πρώτη άποψη εμφανίζεται ως ισχυρότερη, θα ήθελα να διατυπώσω κάποιες σκέψεις, που με κάνουν να δυσκολεύομαι να μείνω σε αυτήν.

α) Είναι ή όχι γεγονός ότι κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες (φυλακές, μοναστήρια, στρατόπεδα, καράβια ) η libido συχνά βρίσκει διέξοδο σε ομοφυλόφυλες πρακτικές;

β) Είναι ή όχι γεγονός ότι ένα παιδί μπορεί να «ανατραφεί» με τρόπο που να οδηγηθεί σε συγκεκριμένες σεξουαλικές επιλογές ανεξάρτητα από τις όποιες προδιαγραφές της φύσης του;

γ) Είναι ή όχι γεγονός ότι στον άνθρωπο η δύναμη του νου – μυαλού -λόγου είναι τέτοια που μπορεί να επιδράσει ριζικά ακόμη και σε όσες τάσεις ή έξεις θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν γενετικά προκαθορισμένες; Ότι μπορεί να τις καταστείλει να τις ανακατευθύνει ή ακόμη και να δημιουργήσει καινούργιες;

Θεωρώ ότι η σεξουαλικότητα όπως η πείνα, μπορεί να ικανοποιηθεί με διάφορα είδη «τροφής». Αν κάτι είναι γενετικά προκαθορισμένο, αυτό είναι η πίεση για την ικανοποίησή της. Από κει και πέρα, όμως, θέλω να πιστεύω ότι έχουμε πολλά περισσότερα περιθώρια επιλογών από όσα νομίζουμε ότι έχουμε.

Το θέμα είναι κατά πόσο βρίσκουμε λόγους για να επιλέξουμε το ένα ή το άλλο.


Η αλήθεια δεν είδε ποτέ με καλό μάτι τη μονοπώλησή της
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Marte
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
666 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/08/2006, 00:50:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημερα.

Εγω ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω γιατι να υπαρχει διαμαχη στο θεμα της ομοφυλοφυλιας.

Το τι αρεσει στον καθενα εχει καμια σημασια?

στους στρειτ πχ δεν ασχολειται κανενας με τα τρελλα πραγματα που μπορει να αναζητουν.

ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΥΧΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ!
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΦΥΛΟΥ.
ΟΣΟ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΣΟ ΜΕ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/08/2006, 12:14:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
ελα ομως που ο ενας στους 10 ειναι ετσι,και που οσο πανε τα πραγματα οι ομοφυλοφιλοι αυξανονται σαν ιος σε αυτον το πλανητη,και μαλιστα θεωρητε και μοδα,και στυλ,και τροπος για να ριχνεις γκομενες.

Οκ τωρα καταλαβα οτι ο κυριος φοβος σου ειναι οτι θα γινουν ολοι αδερφες και θα εξαφανιστει το ειδος.

1.Ακομα και εαν με καποιο μαγικο τροπο γινουν ολοι και ολες ομοφυλοφιλοι το ειδος δεν θα εξαφανιστει γιατι και οι ομοφυλοφιλοι θελουν και μπορουν να κανουν παιδια.Το ειδος θα εξαφανιστει εαν ολοι γινουν στειροι και δεν μπορουν να παραγουν γαμετες .

2.Η ομοφυλοφιλια δεν ειναι μεταδοτικη λοιμωδης νοσος.ΔΕΝ θα γινουν ολοι αδερφες και λεσβιες αλλα ακομα και να γινουν σε παραπεμπω στο 1.Το εχω ξαναπει δεν αυξηθηκαν,απλα τωρα αρχισαν να φαινονται,γιατι τωρα μπορεσαν να αναπνευσουν καπως ελευθερα στις δυτικες χωρες.

3.Ο αριθμος 10% προερχεται απο τις μελετες του αμερικανου επιστημονα Kinsey που πρωτος μελετησε τοσο διεξοδικα την ανθρωπινη σεξουαλικοτητα και δεν αναφερεται στους αποκλειστικα ομοφυλοφιλους αλλα σε ολους οσους ειχαν εστω και μια ομοφυλοφιλη επαφη.Ο αριθμος των αποκλειστικα ομοφυλοφιλων ειναι γυρω στο 4% συμφωνα με νεοτερα στοιχεια.

4.Ουτε μοδα ουτε στυλ ειναι,ολα αυτα ειναι υπερβολες.Αυτο με τον "τροπο να ριχνεις γκομενες" που το ακουσες (μιλαμε για γελοιοτητα!)?Καινουργιο φρουτο ειναι?Και εαν ειναι φταινε οι ομοφυλοφιλοι ή καποιοι ανοητοι ετεροφυλοφιλοι?Αναφερομαι σε αυτους που εβγαλαν αυτο το συμπερασμα,σε αυτους που το πιστευουν και σε οσες/οσους γοητευονται απο το απλησιαστο και το ακατορθωτο.Εγω δεν θα ξοδευα ουτε 5 λεπτα για μια χαμενη υποθεση οπως το κυνηγι καποιου που a priori αποκλειεται να τον ελκυω σεξουαλικα.


quote:
τους παρουσιαζουμε ως καημενους και κυνηγιμενους απο την διεθνη κατακραυγη.ομως οι αριθμοι ειναι μεγαλοι οχι αστεια,υπαρχουν λεσχες ειδικα για αυτους και πιστεψε με...ειναι πολυ πιο πολυ ρατσιστες απο εμας,για εμας.το εχουν κανει μοδα,οπως λεω και παραπανω.οταν ειπα να μην παροτρυνουμε την ομοφυλοφιλια,εννοουσα να μην τους βγαζουμε στις τηλεοασεις,να μην γινονται τοσο γνωστοι στο ευρυ κοινο.γιατι οι αριθμοι εχουν μεγαλωσει τοσο πολυ σε συγκριση με παλαιοτερα

Ετσι ειναι Derhak.Πχ στο Ιραν πριν λιγους μηνες καταδικαστηκαν σε θανατο δια αποκεφαλισμου 2 νεοι που ειχαν σχεση μεταξυ τους.Αυτο ηταν το μονο τους εγκλημα.Εως το 1960 στην Αγγλια εαν εισουν ομοφυλοφιλος πηγαινες φυλακη.Στην Αφρικη γονεις εκλεισαν μια ομοφυλοφιλη γυναικα σε ενα δωματιο και εβαλαν εναν αγνωστο αντρα να την βιασει επανηλειμενα για να "μαθει να της αρεσει ο αντρας"(τι "εξυπνη" μεθοδος!).Στην Ελλαδα και αλλου γονεις πετανε τα παιδια τους στο δρομο ή τους εκβιαζουν να συναψουν γαμους για να κρυψουν την ντροπη,τους αποκληρωνουν,ενιοτε τους κακοποιουν και τους σκοτωνουν σε ακραιες περιπτωσεις.Τον τυπο με το nick σουγιας που δηλωνε σε αυτο ακριβως το τοπικ οτι αν ο γιος του γινει αδερφη θα του τιναξει τα μυαλα στον αερα με καποια καραμπινα τον θυμασαι?.Η νομικη προστασια που απολαμβανουν στις Δυτικες χωρες σημερα ειναι αποτελεσμα αγωνων.Σε πολλες αλλες χωρες που δεν σεβονται τα ανθρωπινα δικαιωματα τους περιμενει καθε ειδους τιμωρια και εξευτελισμος με την ευλογια της πολιτειας.Ακομα και σε συγχρονες χωρες δεχονται επιθεσεις απο αγνωστους στο δρομο απλα επειδη ειναι ομοφυλοφιλοι.(το φανταζεσαι εσυ αυτο περπατας με την κοπελια σου στο δρομο και καποιοι αγνωστοι πετιουνται και σε σαπιζουν στο ξυλο).Μα τι ωραια ζωη που ζουν!


Ρατσιστες υπαρχουν σε καθε ομαδα ανθρωπων.Δεν ειναι ολοι οι ομοφυλοφιλοι ετσι.Υπαρχουν γεκι μισογυνιδες οπως υπαρχουν και ετεροφυλοφιλοι ανδρες μισογυνιδες,υπαρχουν λεσβιες μισανδρες οπως υπαρρχουν και ετεροφυλοφιλες γυναικες μισανδρες,μισος υπαρχει σε καθε ομαδα και στρεφεται κατα διαφορων αλλα ευτυχως υπαρχει και αγαπη και κατανοηση σε καθε ομαδα...

Οι λεσχες γινονται για να μπορουν να συναθροιζονται σε καποιο μερος με ασφαλεια.Που να πανε στα ετεροφυλοφιλα στεκια οπου δεν μπορουν αν εκφραστουν γιατι θα τους πεταξουν εξω?

Σου συνιστω πριν αρχισεις να μιλας για ενα θεμα να φροντιζεις να μαζευεις αξιοπιστα στοιχεια.Οσα μου αναφερεις προερχονται πο τον χωρο της παραφιλολογιας ("θα γινουν ολοι γκει!!!ααααα!panic!","oi γκει περνανε τελεια και δεν χρειαζονται προστασια"."οι γκει λυνουν και δενουν" κτλ) και δεν αντανακλουν την πραγματικοτητα.

Αυτο που βγαινει στις τηλεορασεις ειναι μια καρικατουρα και δεν αντανακλα τον μεσο ομοφυλοφιλο.Και βασικα ο καθενας εχει δικαιωμα να βγαινει στις τηλεορασεις και κανενας δεν μπορει να του το απαγορεψει φασιστικα.Εδω εχουν βγει καθε ειδους σκουπιδια και λαλημενα κυκλωματα αυτο σε χαλασε?Αν δεν σου αρεσει αυτο που βλεπεις υπαρχει ενα ωραιο κουμπακι στο τηλεκοντρολ που λεγεται off.Η αλλαξε καναλι.Οι διακρισεις δεν ανηκουν σε μια δημοκρατικη κοινωνια.Πχ εγω πολυ θα ηθελα να μην βλεπω να διαφημιζονται οι καθε ειδους τσαρλατανιες και δεισιδαιμονιες απο την TV αλλα ποτε δεν ειπα "μην τους βγαζετε".Προφανως γιατι εγω δεν διακατεχομαι απο φασιστικη νοοτροπια.

quote:
εισαι γυναικα,πιθανον και μητερα και μου μιλας για υοθεσια...?
ας μιλησουμε λιγο σοβαρα,διοτι την υοθεσια την θεωρω εγκλημα,ειναι μια αρρωστημενη πραξη.στα αλλα κανω οτι κουβεντα θελετε,αλλα στην υοθεσια ειμαι καθετος.

Εγω βασιζομαι στο τι μου λεει η επιστημη και οχι σε μια απλη γνωμη.Εφοσον οι ως τωρα μελετες μου λενε οτι ειναι οκ το δεχομαι.Εαν οι μελετες εβγαζαν τα παιδια αυτα προβληματικα θα ελεγα οχι.Μαθε να βγαζεις αποφασεις με βαση τα επιστημονικα στοιχεια που βγαινουν απο μελετες και οχι απο βαρια υποκειμενικες διαδικασιες οσο μια απλη γνωμη.Δεν εισαι ειδικος σε αυτα τα ζητηματα.

quote:
Είναι ή όχι γεγονός ότι κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες (φυλακές, μοναστήρια, στρατόπεδα, καράβια ) η libido συχνά βρίσκει διέξοδο σε ομοφυλόφυλες πρακτικές;

Ναι ειναι αληθεια και ιδιαιτερα οταν μιλαμε για ανδρες.Αλλα αυτοι οι ανθρωποι δεν γινονται ομοφυλοφιλοι γιατι αφου βρεθουν σε συνθηκες οπου μπορουν να συναψουν σχεσεις με το αλλο φυλο,ΔΕΝ συνεχιζουν τις ομοφυλοφιλες επαφες.Αυτο λοιπον το φαινομενο δεν εχει σχεση με την ιδια την ομοφυλοφιλια.


quote:
Θεωρώ ότι η σεξουαλικότητα όπως η πείνα, μπορεί να ικανοποιηθεί με διάφορα είδη «τροφής». Αν κάτι είναι γενετικά προκαθορισμένο, αυτό είναι η πίεση για την ικανοποίησή της. Από κει και πέρα, όμως, θέλω να πιστεύω ότι έχουμε πολλά περισσότερα περιθώρια επιλογών από όσα νομίζουμε ότι έχουμε.

Το θέμα είναι κατά πόσο βρίσκουμε λόγους για να επιλέξουμε το ένα ή το άλλο.


Δηλαδη θες να μου πεις οτι οι ομοφυλοφιλοι "θελουν" να γινουν αδερφες?Θελουν να γινουν κατι που θα κανει την κοινωνια να τους φερθει σκληρα?

Να μου επιτρεψεις να διαφωνησω.Θα πρσθεσω οτι πολλοι προσπαθησαν και προσπαθουν να "θεραπευσουν" την ομοφυλοφιλια με διαφορες μεθοδους (απο τις πιο απολιτιστες και ωμες εως τις πιο επιστημονικα βασισμενες και εκλπετυσμενες)και απετυχαν ακομα και οταν ο ομοφυλοφιλος ηθελε να αλλαξει.Αρα προκειται για κατι βαθια ριζωμενο ειτε ειναι αποτελεσμα γονιδιων ειτε αποτελεσμα επιδρασης.Εαν εκανες κοπο να διαβασεις το κειμενο που παραθεασα παραπανω (στα αγγλικα) θα εβλεπες οτι θεωρειται οτι η ομοφυλοφυλια οπως καθε ειδους σεξουαλικοτητα ειναι αποτελεσμα επιδρασης πολλων παραγοντων τοσο βιολογικων οσο και περιβαλλοντικων.Οριστικη απαντηση για την αιτια της δεν εχει βρεθει.

Καποιος ειπε τοι θα βρουμε τι κανει εναν ανθρωπο ομοφυλοφιλο εαν βρουμε πρωτα τι κανει εναν ανθρωπο ετεροφυλοφιλο.Ποιες ειναι αυτες οι διεργασιες που κανουν εναν εγκεφαλο να δημιουργει το αισθημα του ποθου και του ερωτα προς εναν αλλο ανθρωπο?Εαν απαντηθει αυτο το ερωτημα ισως βρεθει και τι το "βραχυκυκλωνει" (αν ειναι ζητημα "βραχυκυκλωματος") και σαν αντικειμενο του ποθου ειναι το ιδιο και οχι το αλλο φυλο.

Edited by - medtech on 13/08/2006 12:25:41Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Diostas
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
242 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/08/2006, 14:57:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Diostas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πολυ θα ηθελα να δοκιμασεις αυτη την μεθοδο και με μενα.

Το θέλεις και πολύ λοιπόν?
Απο που τόση όρεξη?
Και τι σε έχω?

Δεν με ενδιαφέρεις. Γιατί να να δοκιμάσω?
Το να μη σε θέλει κάποιος ως 'ατομο δεν σημαίνει ότι σε φοβάται.
Απλά δεν σε γουστάρει εξ αρχής ως σύνολο.
Σιγά τον τρόμο που εμπνέεις.
μου φαίνεται έχουμε τρελαθεί.

Σε λίγο θα μας πεις ότι όποιος δεν σε γουστάρει - σε φοβάται.
Δηλαδή για να μην χαρακτηριστούμε δειλοί πρέπει να σου λέμε ναι?

δηλαδή όποιος δεν σε θέλει - είναι υποχρεωτικά κακός και φοβισμένος ?

Δεν είμαστε καλά....

Κύριε ελέησον....

Εξ αρχής έχεις μπερδέψει τα πράγματα.

Μπήκες με τουρκοβλάχικο τσαμπουκά (στην αρχή νόμισα ότι είναι κανένας ανώμαλος ναρκωμανής, μετά είδα πως σε αποκάλεσαν θηλυκού γένους και κατάλαβα ότι είσαι γυναίκα και δεν το πίστευα!)

Χωρις να σε βρίσει κανένας άρχισες τους χαρακτηρισμούς.
Άρχισες να μοιράζεις δεξιά αριστερα αναθέματα.
Ποια είσαι συ?

Τι νομίζεις πως είσαι?

Απο που κληρονόμισες αυτον τον ανάγωγο αποκρουστικό, βίαιο, απαίσιο τρόπο συμπεριφοράς?

Τι επιθέτικότητα είναι αυτή?

Και με ποιο δικαίωμα με προκαλείς να δοκιμάσω να σε ρίξω χαστούκι?

Τι σε έχω? Ένα τίποτε .

Αφού είσαι έξω - ποσώς με νιάζει ποια είσαι και τι κάνεις.

Σπίτι μου αρκεί να μη σε έβαζα- όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ.

Μην πετάγεσαι λοιπόν και αν δεν ξέρεις να συζητάς, να σκέφτεσαι τι λες και να έχεις τρόπους στοιχειώδους σεβασμού προς τους αγνώστους που ούτε σε έριξαν, ούτε έχουν απέναντί σου καμιά δέσμευση ούτε υποχρέωση, ούτε σου χρωστάν τίποτε.

Μην μπερδεύεις τα μπούτια σκόπιμα.

Εκφυλίζεις την κάθε συζήτηση στο τουρκοβλάχικο επίπεδο σου, ωρύεσαι σαν ανώμαλη και πεινασμένη και προσπαθείς να δώσεις την εικόνα την οποία θέλεις εσύ .

Αυτό ήδη είναι ψυχική ανωμαλία.

δεν μου έκανες τίποτε, ούτε με έκανες να φοβηθώ και να κλάψω.
Αυτό μου έλειπε.

Αυτή είναι η ανάγκη σου, τα κόμπλεξ σου, τα μίση σου, τα πάθη σου, τα συμφέροντά σου.

Αναρωτήθηκες αν σε θέλει ,κανείς αν σε σέβεται κανείς με το επίπεδό σου?

Τι ξέρεις και βγάζεις συμπεράσματα?
Έμαθες πέντε πράγματα και καμαρώνεις σαν το γύφτικο σκερπάνι , ωρύεσαι και απεγνωσμένα ζητάς να ασχολούνται μαζί σου.
Έστω και έτσι.
Πρόσεξε, θα αρρωστίσεις αν δεν έχεις ήδη αρρωστήσει.
Δεν θα τελειώσεις καλά.
Δεν έχεις ούτε μια σταγόνα αγάπης μέσα στην ψυχή και αυτό προκαλεί την μεγαλύτερη αποστροφή και αηδία των άλλων.
Δεν ξανασχολούμαι μαζί σου - επαναλαμβάνω: οι τρόποι σου με ενοχλούν όχι οι ιδέες σου.
και οι τρόποι σου δείχνουν μίσος και κακία.

Να ξέρεις ότι αν θα μιλούσες ευπρεπώς, αν εκφραζες τις ιδέες σου με τρόπο ανθρώπινο, πολιτισμένο και καλό - κανεις δεν θα σου έλεγε απολύτως τίποτε.

Η Ανατολική σοφία την οποία μισείς, και η ελληνική εξ αλλου την οποία επίσης μισείς όπως τους πάντες και τα πάντα λέει :
όταν σου φέρονται απαξιωτικά οι άλλοι- ψάξε να βρειες τις βρωμιές που κρύβεις μέσα στην ψυχή σου.

Και το τελευταίο απο μένα για να έχεις ένα ωραίο ενθύμιο, διότι με την αφεντιά σου δεν θα ασχοληθώ πλέον οτι κι αν πεις στο εξής- αδιάφορο:

ΠΩΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΣΣΑ ΓΥΝΑΙΚΑ?
ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΤΥΝΕΤΑΙ? ΠΩΣ ΒΑΦΕΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ? ΠΩΣ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ?
οΧΙ! ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΧΙ!
η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΣΣΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ.

Το άκουσες?
Σε παρακαλώ μην ξανασχολιθείς μαζί μου, διότι εγώ σταματώ να ασχολούμαι μαζί σου.

Σεβάσου και αποδέξου την επιθυμιά των άλλων να μην σε θέλουν, να μην σε θαυμάζουν, γενικά να μην θέλουν να έχουν δίπλα τους τέτοια άγρια ανάγωγα απολίτιστα, 'ατομα.
ιερό δικαίωμα του καθενός να σε θέλει η να μη σε θέλει.

Σεβάσου λοιπον σαν κυρία επιτέλους το ιερό μου δικαίωμα να μη σε θέλω δίπλα μου, διότι ΟΧΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ , ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ , ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ.

Edited by - Diostas on 13/08/2006 18:23:59Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ampere
Μέλος 3ης Βαθμίδας


471 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/08/2006, 22:33:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ampere  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητή medtech, όπως επισημαίνεις «…θεωρειται οτι η ομοφυλοφυλια οπως καθε ειδους σεξουαλικοτητα ειναι αποτελεσμα επιδρασης πολλων παραγοντων τοσο βιολογικων οσο και περιβαλλοντικων.Οριστικη απαντηση για την αιτια της δεν εχει βρεθει.»

Αφού λοιπόν, όπως αποδέχεσαι κι εσύ, δεν έχει βρεθεί οριστική απάντηση και μιας και φαίνεται να επιδρούν πολλοί παράγοντες, τότε γιατί να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να υπάρχει δυνατότητα επιλογής.

Δεν λέω ότι κάποιος επιθυμεί να είναι ομοφυλόφιλος. Απλά θέλω να πιστεύω πως είναι στις δυνατότητες του κάθε ανθρώπου, εφόσον βρει λόγους γι αυτό, στους οποίους να πιστέψει, να δώσει στη ζωή του την κατεύθυνση που επιθυμεί ανεξάρτητα με το πού τον οδηγούν οι γενετικές του …προδιαγραφές ή η προσωπική του ιστορία.

Άλλωστε, ίσως, η πρόκλησή μας ως άνθρωποι βρίσκεται ακριβώς στο να υπερβαίνουμε κάθε φορά τα όσα η «φύση» ή οι άλλοι περιμένουν από μας.

Όσον αφορά τώρα, τις δυσάρεστες εντάσεις που προκαλούνται από τον τρόπο που διατυπώνουμε τις απόψεις μας, εκεί σίγουρα έχουμε περισσότερα περιθώρια επιλογών και μπορούμε αν θέλουμε να τις αποφύγουμε.


Η αλήθεια δεν είδε ποτέ με καλό μάτι τη μονοπώλησή της
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
dimitris84
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
150 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/08/2006, 22:48:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους dimitris84  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Medtech & Diostas

Σοβαρα τωρα,ποιο το νοημα μιας τετοιας επιθεσης προς προσωπα;
Δεν γνωριζετε ο ενας τον αλλο και ομως πολυ ανετα βγαινουν οι προσβολες.
Αν δεν ξερεις τι χτυπας ,δεν ξερεις και αν σπαει.Αυτο θελουμε;
Ειμαστε τελικα τοσο σημαντικοι οσο οι ιδεες μας;;;;
Τι θαμασταν χωρις αυτες;

Φιλικα


ΕυγνωμοσυνηΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Diostas
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
242 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/08/2006, 23:22:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Diostas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το μάθημα κοινωνικής αγωγής, φίλε μου Δημήτρη, να το δώσεις στους ανάγωγους και όχι σε μένα.
Δες ποιός ξεκίνησε και προκάλεσε όλο αυτό το κουρκούτι για εντυπωσισμό.
Δεν ανέχομαι να ταυτίζομαι με άτομα άσχετα με την ένια του πολιτισμού.
Σε παρακαλώ πολύ να μην απευθύνεσαι με τον ίδιο τρόπο σε μένα.
Εγώ "έφαγα " ΄'αδικους χαρακτηρισμούς, αναιδέστατους και όφειλα να αντιδράσω .
Δεν ανέχομαι τα φαντασμένα κοριτσάκια να μου μιλάνε όπως έμαθαν στο χωριό τους κοντά στα πρόβατα και στις κατσίκες.

Δεν ανέχομαι τους τουρκόβλαχους κοντά μου.

Ας μάθουν πρώτα τρόπους ομιλίας, ορθής γραμματικής, συμπεριφοράς και πολιτισμού αισθημάτων- και μετα συζητάμε αν θέλουν.

Και να μην μετατρέπουν τα φόρουμ σε χώρο εκτώνωσης των ....αντε δεν θα το πω. Θα σεβαστώ τους άλλους.ΟΤΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ Η ΨΥΧΗ- Ο ΝΟΥΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Deghar Adhark
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Fiji
627 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/08/2006, 23:31:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Deghar Adhark  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Οκ τωρα καταλαβα οτι ο κυριος φοβος σου ειναι οτι θα γινουν ολοι αδερφες και θα εξαφανιστει το ειδος.

περιπου...


quote:
1.Ακομα και εαν με καποιο μαγικο τροπο γινουν ολοι και ολες ομοφυλοφιλοι το ειδος δεν θα εξαφανιστει γιατι και οι ομοφυλοφιλοι θελουν και μπορουν να κανουν παιδια.Το ειδος θα εξαφανιστει εαν ολοι γινουν στειροι και δεν μπορουν να παραγουν γαμετες .

αυτη ειναι η εικονα που φανταζεσαι για το μελλον ?
σου φαινεται καλη λυση ?
η εικονα αυτη που λες μου προκαλει απολυτη φρικη και αποστροφη και εμετο.καλυτερα νεκρος,στην κολαση με τον διαβολο στο διπλανο κελι.

quote:
Ετσι ειναι Derhak.Πχ στο Ιραν πριν λιγους μηνες καταδικαστηκαν σε θανατο δια αποκεφαλισμου 2 νεοι που ειχαν σχεση μεταξυ τους.Αυτο ηταν το μονο τους εγκλημα.Εως το 1960 στην Αγγλια εαν εισουν ομοφυλοφιλος πηγαινες φυλακη.Στην Αφρικη γονεις εκλεισαν μια ομοφυλοφιλη γυναικα σε ενα δωματιο και εβαλαν εναν αγνωστο αντρα να την βιασει επανηλειμενα για να "μαθει να της αρεσει ο αντρας"(τι "εξυπνη" μεθοδος!).Στην Ελλαδα και αλλου γονεις πετανε τα παιδια τους στο δρομο ή τους εκβιαζουν να συναψουν γαμους για να κρυψουν την ντροπη,τους αποκληρωνουν,ενιοτε τους κακοποιουν και τους σκοτωνουν σε ακραιες περιπτωσεις.Τον τυπο με το nick σουγιας που δηλωνε σε αυτο ακριβως το τοπικ οτι αν ο γιος του γινει αδερφη θα του τιναξει τα μυαλα στον αερα με καποια καραμπινα τον θυμασαι?.Η νομικη προστασια που απολαμβανουν στις Δυτικες χωρες σημερα ειναι αποτελεσμα αγωνων.Σε πολλες αλλες χωρες που δεν σεβονται τα ανθρωπινα δικαιωματα τους περιμενει καθε ειδους τιμωρια και εξευτελισμος με την ευλογια της πολιτειας.Ακομα και σε συγχρονες χωρες δεχονται επιθεσεις απο αγνωστους στο δρομο απλα επειδη ειναι ομοφυλοφιλοι.(το φανταζεσαι εσυ αυτο περπατας με την κοπελια σου στο δρομο και καποιοι αγνωστοι πετιουνται και σε σαπιζουν στο ξυλο).Μα τι ωραια ζωη που ζουν!

οχι δεν το φανταζομαι,και επειδη δεν θα γινει.το αντιθετο γινετε,ισως κακως {ισως,διοτι αμα βλεπεις 2 αντρες πιασμενους χερακι χερακι να φιλιουντε μεσα στην μεση του δρομου,ΕΓΩ προσωπικα θα ημουν ο πρωτος που θα τους σαπιζα στο ξυλο}.
κανεις δεν θα με σαπισει στο ξυλο επειδη θα περπατω με την κοπελια μου,διοτι δεν κανω κατι που προσβαλει κανεναν.


quote:
Ρατσιστες υπαρχουν σε καθε ομαδα ανθρωπων.Δεν ειναι ολοι οι ομοφυλοφιλοι ετσι.Υπαρχουν γεκι μισογυνιδες οπως υπαρχουν και ετεροφυλοφιλοι ανδρες μισογυνιδες,υπαρχουν λεσβιες μισανδρες οπως υπαρρχουν και ετεροφυλοφιλες γυναικες μισανδρες,μισος υπαρχει σε καθε ομαδα και στρεφεται κατα διαφορων αλλα ευτυχως υπαρχει και αγαπη και κατανοηση σε καθε ομαδα...

Οι λεσχες γινονται για να μπορουν να συναθροιζονται σε καποιο μερος με ασφαλεια.Που να πανε στα ετεροφυλοφιλα στεκια οπου δεν μπορουν αν εκφραστουν γιατι θα τους πεταξουν εξω?


η "λεσχη" σαν λεξη ειναι πολυ δυνατη.
οι λεσχες συνηθως φερνουν τους ανθρωπους κοντα,τους κανουν ενα, τους απομονονουν απο το εξω κοσμο,και τους κανουν να πιστευουν ολοι σε μια ιδεα,χανοντας το "εγω" τους.


quote:
Εγω βασιζομαι στο τι μου λεει η επιστημη και οχι σε μια απλη γνωμη.Εφοσον οι ως τωρα μελετες μου λενε οτι ειναι οκ το δεχομαι.Εαν οι μελετες εβγαζαν τα παιδια αυτα προβληματικα θα ελεγα οχι.Μαθε να βγαζεις αποφασεις με βαση τα επιστημονικα στοιχεια που βγαινουν απο μελετες και οχι απο βαρια υποκειμενικες διαδικασιες οσο μια απλη γνωμη.Δεν εισαι ειδικος σε αυτα τα ζητηματα.

πανω απο ολα,εχω μαθει να σκεφτομαι,σιγουρα καλυτερα απο το αν αντιγραφω κειμενακια.οι μελετες και ο big brother.προβατα για σφαγη μυριζομαι,και μαλλον εισαι καπως πιο μπροστα στην σειρα απο εμενα.

η κοινωνια που περιγραφεις,ειναι η απολτη κολαση,καταστρεφονται και τα λιγα που εχουν μεινει σωστα στο ανθρωπινο ειδος.
το κερασακι στην τουρτα ειναι φυσικα η αγνοια που επικρατει.
για εμενα αυτο το θεμα τελειωνει εδω,διοτι περα απο το οτι εχω πει τα ιδια πραγματα χιλιαδες φορες εχω πλεον πειστει οτι δεν θα βρω το δικιο μου.οι αποψεις μου για αυτο το θεμα ειναι αυτες που εχω πει εδω και τοσες σελιδες και εχω βαρεθει πια να λεω.
η κουβεντα συνεχιζεται αιωνια,λεγοντας τα ιδια πραγματα με διαφορετικο nick,λογια,λεξεις κα.η ουσια ομως παραμενει η ιδια,και επειδη το θεμα παραπηγε μακρια,βαρεθηκα να παιζω ενα ανοητο γυρω-γυρω ολοι που πλεον δεν εχει τιποτα να πει.
καλη τυχη,τουλαχιστον οταν ερθει η σειρα μου να παω για σφαγη,οπωσδηποτε δεν θα ειμαι απο τους τελευταιους, αλλα θα εχουν περασει πολλοι ωστε να θεωρησω τον εαυτο μου οτι εχει μια καλη θεση.

santaclaws is coming....to town!


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/08/2006, 15:51:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

quote:
Το θέλεις και πολύ λοιπόν?
Απο που τόση όρεξη?
Και τι σε έχω?

Δεν με ενδιαφέρεις. Γιατί να να δοκιμάσω?
Το να μη σε θέλει κάποιος ως 'ατομο δεν σημαίνει ότι σε φοβάται.
Απλά δεν σε γουστάρει εξ αρχής ως σύνολο.
Σιγά τον τρόμο που εμπνέεις.
μου φαίνεται έχουμε τρελαθεί.

Σε λίγο θα μας πεις ότι όποιος δεν σε γουστάρει - σε φοβάται.
Δηλαδή για να μην χαρακτηριστούμε δειλοί πρέπει να σου λέμε ναι?

δηλαδή όποιος δεν σε θέλει - είναι υποχρεωτικά κακός και φοβισμένος ?

Δεν είμαστε καλά....


Μην κανεις την παπια.
ΕΣΥ προσωπικα δηλωσες σε αυτο ακριβως το θεμα:

quote:
Αν στην ΓΥΝΑΙΚΑ γονατίζω ευλαβικά, της γυναικούλας της δίνω μια κλοτσιά και ένα χαστούκι αν χρειαστεί.
Γιατί το κάνω αυτό?
Για να ξυπνήσω τον Θεό μέσα της , που κοιμήθηκε βαθιά και ροχαλίζει ο αχαΐρευτος και καιρός είναι να εγερθεί.

Αφου λοιπον εισαι και πολυ αντρακλας και μας λες οτι βαρας τις γυναικες για να εγειρεις το θεο μεσα τους,ισως ειναι καιρος να εφαρμοστει και η ιδια μεθοδος και σε εσενα.

Επειδη ο κοσμος ειναι γεματος απο θρασυδειλους που κανουν τον γενναιο στον αδυναμο αλλα οταν βρεθουν απεναντι στον ισχυρο κατουριουνται πανω τους.Οπως φανηκε και στο θεμα θεραπεια.


quote:
Το μάθημα κοινωνικής αγωγής, φίλε μου Δημήτρη, να το δώσεις στους ανάγωγους και όχι σε μένα.
Δες ποιός ξεκίνησε και προκάλεσε όλο αυτό το κουρκούτι για εντυπωσισμό.
Δεν ανέχομαι να ταυτίζομαι με άτομα άσχετα με την έννοια του πολιτισμού.
Σε παρακαλώ πολύ να μην απευθύνεσαι με τον ίδιο τρόπο σε μένα.
Εγώ "έφαγα " ΄'αδικους χαρακτηρισμούς, αναιδέστατους και όφειλα να αντιδράσω .
Δεν ανέχομαι τα φαντασμένα κοριτσάκια να μου μιλάνε όπως έμαθαν στο χωριό τους κοντά στα πρόβατα και στις κατσίκες.

Δεν ανέχομαι τους τουρκόβλαχους κοντά μου.


Ποιον εντυπωσιασμο?Ηρθε ενας οπαδος του μεταφυσικου εμπλεος φασιστικης νοοτροπιας και ισχυριστηκε οτι μια ομαδα ανθρωπων ειναι γεματη μισος προς την κοινωνια.Αυτη την γνωμη δεν την στηριξε σε αξιοπιστα στοιχεια αλλα σε αερολογιες με την σεσουλα.Ο δε λογος του προκαλει περισσοτερη αηδια απο το λογο του Σουγια που ισχυριστηκε οτι εαν ειχε ομοφυλοφιλο γιο θα τον εκτελουσε,ειναι οτι ο Σουγιας δεν το παιζει ανωτερος και οπαδος της πνευματικοτητας οπως εσυ.Ειναι πολυ πιο αηδιαστικο το μισος με το μανδυα της αγαπης,ο λυκος με προβια προβατου (αν και η δικη σου μεταμφιεση ειναι αποτυχημενη και φαινεται το πραγματικο σου προσωπο με ελαχιστη προσπαθεια) απο το μισος που εχει το θαρρος να εμφανιστει γυμνο σε ολο του το μεγαλειο.


quote:
Εκφυλίζεις την κάθε συζήτηση στο τουρκοβλάχικο επίπεδο σου, ωρύεσαι σαν ανώμαλη και πεινασμένη και προσπαθείς να δώσεις την εικόνα την οποία θέλεις εσύ .

Αυτό ήδη είναι ψυχική ανωμαλία.


Για αλλη μια φορα αποδεικνυεται οτι οι ισχυρισμοι σου περι πνευματικοτητας και αγαπης δεν ειναι παρα οι αμπελοφιλοσοφιες ενος χυδαιου,θρασυδειλου και τιποτενιου ανωριμου ανδρα.

Και για αλλη μια φορα φαινεται ποιος χρειαζεται μαθημα αγωγης.

quote:
αυτη ειναι η εικονα που φανταζεσαι για το μελλον ?
σου φαινεται καλη λυση ?
η εικονα αυτη που λες μου προκαλει απολυτη φρικη και αποστροφη και εμετο.καλυτερα νεκρος,στην κολαση με τον διαβολο στο διπλανο κελι.

Μην βαζεις λογια στο στομα μου.Δεν μπορω να μαντεψω το μελλον.Βασικα θα ονεορευομουν ενα μελλον με περισσοτερη κατανοηση και αλληλεγγυη και λιγοτερο φοβο αλλα απο οτι βλεπω...Στα υπολοιπα δεν σχολιαζω ειναι δικη σου αποψη.Εαν προτιμας να εισαι αγκαλια με το διαβολο σε ενα κελι ειναι δικη σου προτιμηση.


quote:
οχι δεν το φανταζομαι,και επειδη δεν θα γινει.το αντιθετο γινετε,ισως κακως {ισως,διοτι αμα βλεπεις 2 αντρες πιασμενους χερακι χερακι να φιλιουντε μεσα στην μεση του δρομου,ΕΓΩ προσωπικα θα ημουν ο πρωτος που θα τους σαπιζα στο ξυλο}.
κανεις δεν θα με σαπισει στο ξυλο επειδη θα περπατω με την κοπελια μου,διοτι δεν κανω κατι που προσβαλει κανεναν.


Στην Ελλαδα του σημερα.Εαν το κανεις αυτο στο Ιραν ουαι και αλιμονο σου.Και σε παλιοτερες εποχες στη Ελλαδα δεν μπορουσες να κυκλοφορησεις ελευθερα στην Ελλαδα με την κοπελα σου στο δρομο.Θα σε βουτουσαν τα αδερφια της,ο πατερας της ή η αστυνομια και ειτε θα της περναγες κουλουρα ή θα ετρωγες καμια τουφεκια στο δοξα πατρι.Φανταζομαι δεν το σκεφτηκες αυτο ε?

(οσο για το θεμα του τσαμπουκα σου Θα ειχε πολυ πλακα τοτε εαν κατεληγες να τις φας εσυ απο τις αδερφες,οπως οι αρρενωποι αστυνομικοι στο stonewall της εφαγαν απο διμετρες τραβεστι).

quote:
η "λεσχη" σαν λεξη ειναι πολυ δυνατη.
οι λεσχες συνηθως φερνουν τους ανθρωπους κοντα,τους κανουν ενα, τους απομονονουν απο το εξω κοσμο,και τους κανουν να πιστευουν ολοι σε μια ιδεα,χανοντας το "εγω" τους.

Καποιες φορες ναι,καποιες φορες οχι.

quote:
πανω απο ολα,εχω μαθει να σκεφτομαι,σιγουρα καλυτερα απο το αν αντιγραφω κειμενακια.οι μελετες και ο big brother.προβατα για σφαγη μυριζομαι,και μαλλον εισαι καπως πιο μπροστα στην σειρα απο εμενα.

Τα "κειμενακια" προερχονται απο την Αμερικανικη ενωση ψυχολογων που υστερα απο 35 χρονια μελετων κατεληξε σε αυτα τα συμπερασματα.Εαν εσυ θεωρεις οτι εισαι "πιο ειδικος" και πιστευεις οτι οι μελετες δεν εχουν καμια αξια μπροστα στην προσωπικη γνωμη δεν νομιζω οτι εχει νοημα να συζηταμε παραπανω.

Τι σχεση εχει ο Big brother με τις επιστημονικες μελετες?Πααααλι θεωριες συνομωσιας?Οποτε δεν μας βολεουν οι μελετες ειναι προιοντα συνομωσιας?


quote:
Αφού λοιπόν, όπως αποδέχεσαι κι εσύ, δεν έχει βρεθεί οριστική απάντηση και μιας και φαίνεται να επιδρούν πολλοί παράγοντες, τότε γιατί να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να υπάρχει δυνατότητα επιλογής.

Δεν λέω ότι κάποιος επιθυμεί να είναι ομοφυλόφιλος. Απλά θέλω να πιστεύω πως είναι στις δυνατότητες του κάθε ανθρώπου, εφόσον βρει λόγους γι αυτό, στους οποίους να πιστέψει, να δώσει στη ζωή του την κατεύθυνση που επιθυμεί ανεξάρτητα με το πού τον οδηγούν οι γενετικές του …προδιαγραφές ή η προσωπική του ιστορία.


Τοτε γιατι αποτυχαινουν οικτρα οι διαφορες θεραπειες και μεθοδοι μεταστροφης του ομοφυλοφιλου στην ετεροφυλια ακομα και εαν ο ιδιος ο ομοφυλοφιλος επιθυμει να γινει ετεροφυλοφιλος?Σε αυτο εγω στηριζω την
γνωμη μου.Αλλα οπως προειπα περιμενω απο τις μελετες να μου δωσουν την απαντηση οχι απο την μεταφυσικη.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Imperator
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
227 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/08/2006, 18:45:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Imperator  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πάντως ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω την πολεμική ενάντια στους ομοφυλόφιλους. Πειράζει κάποιον προσωπικά εάν κάποιος άλλος είναι ομοφυλόφιλος? Του κλέβει λεφτά μήπως? 'Η του απειλεί τη σωματική ακεραιότητα? Σε τι ακριβώς τον ενοχλεί?

Εδώ δε μας πειράζουν άλλα και άλλα βρήκαμε τώρα να ασχοληθούμε με την ομοφυλοφιλία? Όποιανού δε του αρέσει ας μην είναι ο ίδιος και οποιανού του αρέσει ας είναι. Πολύ απλά δεν είναι τα πράγματα?

Άλλα είναι αυτά που ενοχλούν πραγματικά και πειράζουν και για αυτά δε συζητάει κανείς αλλά κάνουν όλοι τις κότες. Και τον ψευτοτσαμπουκά τους και τη θρασυδειλία τους ( πάλι συμφωνώ με τη medtech!) τον βγάζουν μόνο εκεί που τους παίρνει!

Αν είναι κουσούρι, με για τους με χαρά τους ας το έχουν. Αν πάλι είναι προσωπική επιλογή πάλι με για τους με χαρά τους. Αντί να τα βάζετε με τους ομοφυλόφιλους δεν τα βάζετε με αυτούς που σας χρησιμοποιούν σα ζώα και σαν κρεάτινες μηχανές και σας εκμεταλλεύονται? Με τους πολιτικούς που με το βιος σας κάνουν ότι γουστάρουν? Τόσα και τόσα πεδία υπάρχουν για να στραφεί η μαχητικότητα,στους ομοφυλόφιλους εάν στραφεί τι άραγε έχει να ωφεληθεί κάποιος? Από τι θα τον σώσει?Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

dimitris84
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
150 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/08/2006, 20:54:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους dimitris84  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σαφεστατα και συμφωνω με την λογικη της Medtech και των Mercury,Imperator στο συγκεκριμενο θεμα (και οσων συμπλεουν).
Και εννοειται πως δεν κανω μαθηματα σε κανενα και για τιποτα εκτος ισως απο το ψαρεμα (επαγγελματιας ων).
Δεν μου αρεσε που θιχτηκε ο Διοστας αλλα δεν μου αρεσε και οσα ειπωθηκαν εναντιον της Medtech στη συνεχεια.Οι ερωτησεις μου , πηγαζουν απο την ενοχληση μου και δεν εχουν καποια ανωτερη εκλογικευμενη μορφη .Απλα το βρηκα ασχημο και χωρις νοημα.
Στην αντιδραση/αντισταση δεν υπαρχει επικοινωνια νομιζω.
Ενταξει , ολα κατω απο τον ηλιο ΕΙΝΑΙ .Μπορουμε να το σταματησουμε εδω αν το θελετε κι'εσεις (το βρισιδι) αφου ειναι ανοησια κατα την ταπεινη μου γνωμη.Virtual οι συνομιλητες αλλα οχι και τα συναισθηματα τους.

Φιλικα παντα μη σας.........σκουληκια ,καναγιες....αχ ωραια.


ΥΓ:Ευχομαι να μην αρρωστησει παντως η Medtech γιατι καπου διαβασα ....και ελπιζω να μην ειναι αναφορα σε αυτο.

Στην υγεια σας.

ΕυγνωμοσυνηΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/08/2006, 22:11:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Πάντως ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω την πολεμική ενάντια στους ομοφυλόφιλους. Πειράζει κάποιον προσωπικά εάν κάποιος άλλος είναι ομοφυλόφιλος? Του κλέβει λεφτά μήπως? 'Η του απειλεί τη σωματική ακεραιότητα? Σε τι ακριβώς τον ενοχλεί?

Διαβασε αυτα που λεει ο Adhark και θα καταλαβεις.Φοβαται οτι ο κοσμος θα γεμισει αδερφες και θα εξαφανιστει το ειδος.

Επισης πολλοι ταυτιζουν την ομοφυλοφιλια με την ηθικη καταπτωση και την παρακμη.

Αλλοι παλι φοβουνται οτι θα μας καψει ο θεος.

Η λεξη κλειδι ειναι φοβος.

quote:
Άλλα είναι αυτά που ενοχλούν πραγματικά και πειράζουν και για αυτά δε συζητάει κανείς αλλά κάνουν όλοι τις κότες. Και τον ψευτοτσαμπουκά τους και τη θρασυδειλία τους ( πάλι συμφωνώ με τη medtech!) τον βγάζουν μόνο εκεί που τους παίρνει!

Πχ οταν σε δημοσια υπηρεσια ανακαλυπτεται οτι καποιος βουταει υλικο και το πουλαει σε ιδιωτες.Και παρολο που γινεται αναφορα και ειναι πανευκολο να εντοπιστει ο ποντικας ο διευθυντης τον καλυπτει,δεν κανει το παραμικρο για να τιμωρηθει,ολοι οι υπολοιποι ειναι εξω φρενων με τον ποντικα που τα αρπαξε αλλα δεν τολμουν να βγαλουν κιχ.

quote:
Αντί να τα βάζετε με τους ομοφυλόφιλους δεν τα βάζετε με αυτούς που σας χρησιμοποιούν σα ζώα και σαν κρεάτινες μηχανές και σας εκμεταλλεύονται? Με τους πολιτικούς που με το βιος σας κάνουν ότι γουστάρουν? Τόσα και τόσα πεδία υπάρχουν για να στραφεί η μαχητικότητα,στους ομοφυλόφιλους εάν στραφεί τι άραγε έχει να ωφεληθεί κάποιος? Από τι θα τον σώσει?

Ελα ντε.

quote:
Ευχομαι να μην αρρωστησει παντως η Medtech γιατι καπου διαβασα ....και ελπιζω να μην ειναι αναφορα σε αυτο.

Θα ηθελες να μας ξεκαθαρισεις τι θες να πεις?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Diostas
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
242 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/08/2006, 02:59:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Diostas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΙΝ ΣΤΑ ΟΧΕΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΚΑΛΕΣ ΔΙΚΟΠΕΣ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑΛΑΣΣΑ...

ΟΤΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ Η ΨΥΧΗ- Ο ΝΟΥΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 21 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.2973633
Maintained by Digital Alchemy