ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
 "Περί Αθεΐας των μελών μας. Μύθος ή Πραγματικότητα? Νο2"
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 43
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Sesostris
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4898 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/10/2015, 13:47:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sesostris  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Sesostris
quote:
kost
Σέβας

Φίλε kost, ποτέ μου δεν επεδίωξα να με σέβονται λόγω της ηλικίας μου, αλλά γι' αυτό που είμαι. Όπως κι εγώ αποκλειστικά για τον ίδιο λόγο σέβομαι και εκτιμώ τους άλλους.

*Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Συντονιστής

Greece
3359 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/10/2015, 14:41:46  Εμφάνιση Προφίλ
kost ο Σωτήρης είναι πολύ πιο "τζόβενο" απ'οσο φαντάζεσαι Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/10/2015, 15:49:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost

ε ναι σίγουρα δεν κάνει η ηλικία κάποιον ντε και καλά 'έμπειρο', 'σοφό' κτλ...υπάρχουν ηλικιωμένοι άνθρωποι με εξαιρετικά φρέσκα μυαλά και ιδέες (όπως και ξεμωραμένοι παλιμπαιδίζοντες), και άλλοι πιτσιρικάδες στην ηλικία αλλά συμβατικοί όσο δεν πάει, συμβιβασμένοι και γενικώς πρόωρα γερασμένοι...το 'σέβας' ισχύει με την έννοια του ότι, ασχέτως του αν συμφωνώ ή όχι με τις απόψεις του Sesotris μακάρι να φτάσω και εγώ σε αυτή την ηλικία και να αραδιάζω σκέψεις στην αντίστοιχη τεχνολογία του μέλλοντος, να είμαι δηλαδή νοητικά διαυγής και ανήσυχος. Σαφώς λοιπόν ο θέμας δεν είναι η ποσότητα αλλά η ποιότητα των ετών, ούτε η αιώνια ζωή αλλά η αιώνια ζωτικότητα για να μην ξεχνιόμαστεΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Ψηλός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5138 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/10/2015, 00:23:59  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Ψηλέ, είσαι ο Ψηλός από Χολαργό που είχε πετάξει τον Τσουκαλά μέσα σε κάδο;

Το καλύτερο βίντεο που τηλεφωνάς τον Τσουκαλά το έχουν σβήσει από το youtube. Φαίνεται κάνανε παράπονα οι γάβροι.


Μπα όχι, καμιά σχέση με εκείνο τον ψηλό. Άλλος ψηλός είμαι εγώ.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ψηλός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5138 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/10/2015, 00:30:30  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

quote:
Ψηλός
Τελικά, μετά από κάποιες δεκαετίες μακριά από την Ελλάδα και βλέποντας την πορεία της, η απόφασης της μετανάστευσης δεν ήταν κακή επιλογή,

Να σου πω Ψηλέ, δεν έκανες καθόλου άσχημα..Εκτός από τη σιγουριά έχεις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Αυτή τη στιγμή που σου γράφω βρίσκομαι την Βιένη. Έχω έλθει για να δω τον το γιό και τα εγγονια μου για μερικές ημέρες από κοντά, και διαπιστώνω την διαφορά στις συνθήκες ζωής ιδίοις όμμασιν.

*


Ναι, δόξα το Θεό. Μπορεί, όπως όλοι οι μετανάστες, να πληρώνουμε το τίμημα και να στερούμαστε πολλά πράγματα από την πατρίδα και ιδιαίτερα τους γονείς και τα αδέλφια, αλλά, θέλω να ελπίζω πως οι περισσότεροι ζούμε μια αξιοπρεπή ζωή, πράγμα που πιθανώς δεν θα συνέβαινε αν είχαμε μείνει στην Ελλάδα.

Edited by - Ψηλός on 06/10/2015 00:32:42Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Συνοδινός.1
Μέλος 2ης Βαθμίδας


329 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/10/2015, 18:34:38  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Πάντα κλαψιάρης. Όπως και πριν, έτσι και τώρα.

Και ντεμέκ υπεράνω .........Όπως τότε, έτσι και τώρα, παραμένεις ένας κουτοπόνηρος διαβολάκος.
Όπως και τότε, έτσι και τώρα, αφού μου επιτίθεσαι με προσωπικούς χαρακτηρισμούς (με την γνωστή θεολογική πονηριά σου) στην συνέχεια θα παριστάνεις και πάλι, την αθώα μυξο-παρθένα που την βίασε ο Συνοδινός.
Δεν είχα καμιά διάθεση να ασχολούμαι με παπατζήδες σαν και σένα, αλλά να, αφού έπεσες και πάλι στα πόδια μου γαβγίζοντας και τραβώντας τα μπατζάκια μου, είναι πολύ πιθανό να σκοντάψω στο ράσο σου και να σε τσαλαπατήσω.
Στο τέλος βέβαια, θα την πληρώσω πάλι εγώ, αλλά δεν βαριέσαι...
Αφού όμως, επιμένεις και πάλι, να καταθέσουμε τα συμπεράσματά μας, ο ένας για τον άλλον, εντάξει λοιπόν, θα το ρισκάρω.
Εκτός από τις προσωπικές επιθέσεις σε άλλη μέλη, η συμμετοχή σου στα θέματα που παρεμβαίνεις, επί της ουσίας, είναι μηδενική.
Η αντίληψή σου, περιορίζεται σε αντιγραφές Χριστιανικών ιστοσελίδων και η νοημοσύνη σου, δεν ξεπερνά την νοημοσύνη ενός Ουρακοτάγκου.
Αν και καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια πλέον, η θηλυκότητα σε αυτά που παραθέτεις, κάποιες στιγμές σου ξεφεύγει και ξεχύνεται πίσω από τις λέξεις.
Το ότι είσαι Παπάς, με μια έντονη θηλυκότητα μέσα στα γραπτά σου (προίκα από την εκκλησιαστική σχολή) αυτό, να το ξέρεις, δεν με ενδιαφέρει πια. Δεν θέλω να μιλήσουμε γι αυτό.
Δεν λέω όμως, ότι είσαι συκιά με ράσα. Ούτε ψιλή βερικοκιά. Όχι, αυτό δεν το λέω.


quote:
Να επιστρέψω πού ωρέ; Έτσι όπως την κάνατε τη χώρα, πού χώρος πια για εμάς;

Αντί να παραπονιέσαι για την κατάντια της χώρας, ρίχνοντας την ευθύνη στους άλλους, θα έπρεπε να ζητήσεις, κάποια στιγμή, ευθύνες από τον καταπληκτικό Θεό σου.
Όπως όλοι ξέρουμε, έχει αναλάβει την προστασία της χώρας μας, αφού είμαστε το εκλεκτό του έθνος. Το 97% είναι Χριστιανοί ορθόδοξοι. Το πιο θρησκευόμενο κράτος της Ευρώπης.
Τόσα εκατομμύρια ευρώ ξοδεύονται κάθε χρόνο για να έχουμε Ιερή Προστασία από τους εκατοντάδες αγίους, τους χιλιάδες Παπάδες, τους χιλιάδες καλόγερους, τις καλόγριες, τους θεολόγους, τις δεκάδες θαυματουργές εικόνες, κόκαλα, κομποσχοίνια, κλπ ...
Η χώρα είναι γεμάτη από εκκλησίες, παρεκκλήσια, εκκλησάκια, μοναστήρια για να προστατεύουν την χώρα. Όπου κι αν κοιτάξεις σταυρούς βλέπεις.
Κάθε χρόνο φέρνουμε, (με τιμές αρχηγού κράτους και ειδικές πτήσεις) το άγιο φως σε όλη την χώρα, για να την φωτίζει. Καμιά άλλη χώρα δεν το κάνει αυτό.
Τα αποτελέσματα όμως, είναι αντιστρόφως ανάλογα.
Η χώρα κάθε χρόνο βαλτώνει, οι Χριστιανοί εξαθλιώνονται και η αποβλάκωση και η ανικανότητα κυριαρχεί.
Κάτι λοιπόν, δεν πάει καλά με την Ιερή Προστασία στην χώρα μας.
Ήρθε η ώρα, να κάνεις τα παράπονά σου στον "Παντοδύναμο".
Είναι ο πλέον αρμόδιος και υπόλογος για την προστασία και την ευημερία του εκλεκτού λαού του.
Τι άλλο να κάνουν οι κακόμοιροι Χριστιανοί; Ό,τι ήταν να κάνουν το έκαναν. Ό,τι είχαν να δώσουν το έδωσαν. Με το αίμα τους πληρώνουν τώρα πια.


quote:
Ναι, δόξα το Θεό. Μπορεί, όπως όλοι οι μετανάστες, να πληρώνουμε το τίμημα και να στερούμαστε πολλά πράγματα από την πατρίδα και ιδιαίτερα τους γονείς και τα αδέλφια, αλλά, θέλω να ελπίζω πως οι περισσότεροι ζούμε μια αξιοπρεπή ζωή, πράγμα που πιθανώς δεν θα συνέβαινε αν είχαμε μείνει στην Ελλάδα.

Έτσι ακριβώς. Να ευγνωμονείς τον Θεό σου, που ζεις αξιοπρεπώς στις χώρες του βορρά και όχι στην μίζερη ορθόδοξη Χριστιανική Ελλάδα.
Να δοξάζεις τον Θεό, που εσύ είσαι καλά και την ίδια ώρα, άλλοι άνθρωποι στην ορθόδοξη Ελλάδα εξαθλιώνονται, εγκαταλειμμένοι από Θεούς και αγίους. Αυτοί ας πρόσεχαν, σημασία έχει, ότι εσύ είσαι καλά κι αυτός είναι ο καλύτερος λόγος για να τον δοξάζεις.

quote:
Το θέμα είναι να ξέρεις πότε πρέπει και αν αξίζει να την κοπανίσεις ή, αν θες, πότε δεν αξίζει να μείνεις παραπάνω.

Να την κοπανίσει κανείς από την ορθόδοξη Χριστιανική Ελλάδα, υπήρξε μια σοφή επιλογή από πάντα.
Αν καθόσουν, θα σε πρήζανε στα κηρύγματα για τον παντοδύναμο Θεό και τα θαύματά του, που φωτίζει πνευματικά και προστατεύει το εκλεκτό του έθνος και που κάποτε θα ανταμειφθεί στον παράδεισο, αλλά θα σε έτρωγε η μιζέρια της σκληρής πραγματικότητας, με την συστηματική θρησκευτική αποβλάκωση του παιδιών της.


Edited by - Συνοδινός.1 on 14/10/2015 19:01:26Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Vassilis_1
Μέλος 2ης Βαθμίδας


408 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/10/2015, 17:37:32  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Vassilis:
Έχει αποδεδειγμένη θέση η «επιστήμη», για το πριν πόσο χρόνο ξεκίνησε το σύμπαν;

quote:

Italos:
Να σου απαντήσω εγώ.

ΟΧΙ δεν έχει, γιατί δε έχει ιδέα. Μόνο εικασίες και θεωρίες, και θα προσθέσω και πολλά ψέμματα. Ψέμματα για να καλύψει τις πλείστες αδυναμίες της, και αυτά που δεν χωράει ο ανθρώπινος νους.


Οι αποκαλύψεις σου φίλε Ιταλέ, δίνουν χώρο, σαν αφιέρωμα, στον ερευνητή Ευτύχη Μπιτσάκη, που εργάστηκε στο Πυρηνικό Κέντρο Saclay και στο εργαστήριο πυρηνικής φυσικής του College de France

Ομολογουμένως είναι μεγάλη η προσφορά του Ευτύχη Μπιτσάκη στην επιστήμη.
Οπότε είναι καθ’ όλα άξιος για το αφιέρωμα αυτό.

Με τις τεκμηριωμένες αναφορές
του απέρριψε δύο θεωρίες της «επιστήμης» http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=44&TOPIC_ID=11379(σχόλιο 26/06/2015, 12:28:49)
που έχουν να κάνουν με την εξιχνίαση δύο θεμάτων, που ανήκουν στη κοσμογονική πρόταση.

Ως γνωστόν τέσσερα είναι τα θέματα που απαρτίζουν την κοσμογονική πρόταση. Ήτοι: Πώς ξεκίνησε το σύμπαν, πώς ξεκίνησε η ζωή, πριν πόσο χρόνο ξεκίνησε το σύμπαν, πριν πόσο χρόνο ξεκίνησε η ζωή.

Ας παρακολουθήσουμε τώρα τον Ευτύχη Μπιτσάκη:

1. Σχετικά με την περί Big Bang εκφρασθείσα θεωρία της «επιστήμης», αναφέρει τα εξής:

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=64620

quote:
Ποιες είναι όμως οι βασικές παραδοχές του Big Bang; Πριν από την έκρηξη. δεν υπήρχε ούτε ο χώρος ούτε ο χρόνος. Η ύλη του Σύμπαντος περιοριζόταν σε μια σημειακή ιδιομορφία, δηλαδή μια κατάσταση μηδενικού όγκου και άπειρης θερμοκρασίας. Αν πάρουμε στα σοβαρά αυτά τα αξιώματα, τότε το Σύμπαν γεννήθηκε στο ποτέ και στο πουθενά και έκτοτε διαστέλλεται. Σας θυμίζω ότι και κατά τον Ιερό Αυγουστίνο, ο Θεός δημιούργησε το Σύμπαν "ουχί εν χώρω και χρόνω, αλλά μετά του χώρου και του χρόνου". Τα δύο πρώτα αξιώματα στερούνται νοήματος.»

Ξέρεις φίλε Ιταλέ, ποια είναι τα δύο πρώτα αξιώματα που στερούνται νοήματος; Είναι αυτά που υιοθετούν οι βασικές παραδοχές του Big Bang, ήτοι: Πριν από την έκρηξη δεν υπήρχε ούτε ο χώρος ούτε ο χρόνος. Αξιοσημείωτο είναι το πώς διακωμωδεί ο καθηγητής Ευτύχης Μπιτσάκης αυτά τα δύο αξιώματα:

quote:
“Αν πάρουμε στα σοβαρά αυτά τα αξιώματα, τότε το Σύμπαν γεννήθηκε στο ποτέ και στο πουθενά”

Δηλαδή, οι ίδιες οι περιγραφές (!!!!!!!!!!!!!!!!!) της θεωρίας, απορρίπτουν το Big Bang!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μετά τη διακωμώδηση του Big Bang, ήλθε και πιο ουσιαστικά η απόρριψή του:

http://www.iefimerida.gr/news/194591/telika-pos-dimioyrgithike-sympan-nea-theoria-aporriptei-big-bang

quote:
…Νέα θεωρία απορρίπτει το Big Bang…

Σύμφωνα με τη θεωρία του Big Bang… Όλη η ύλη που υπάρχει σήμερα ήταν κάποτε συμπιεσμένη σε ένα απείρως πυκνό, απείρως μικρό, πολύ ζεστό σημείο ως μοναδικότητα. Αυτό στη συνέχεια εξερράγη και προκάλεσε το πρώιμο σύμπαν…..
«Ωστόσο αυτό δεν είναι απολύτως αληθές. Οι νόμoι της Φυσικής καταρρέουν για να επιτευχθεί αυτή η μοναδικότητα» εξηγεί ο Ρόμπερτ Μπράντερμπέργκερ, θεωρητικός φυσικός από το Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ, προσθέτωντας ότι «δεν μπορούμε να πούμε ότι το σύμπαν ξεκίνησε με έκρηξη»


2. Ο Ευτύχης Μπιτσάκης, με τις αναφορές του σε διαφορετικές χρονολογικές μετρήσεις, συνέβαλε ώστε να αποδειχθεί ότι η «επιστήμη» δεν ξέρει να χρονολογεί:

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=64620

quote:
Με τιμή 45 (Sandage), το Σύμπαν έχει ηλικία 18 δισεκατομμύρια έτη. Με τιμή 85 (de Vaucouleurs), έχει ηλικία μόλις 8 δισεκατομμύρια έτη.

Ας κοιτάξουμε και εδώ
http://www.iefimerida.gr/news/194591/telika-pos-dimioyrgithike-sympan-nea-theoria-aporriptei-big-bang

quote:
Σύμφωνα με τη θεωρία του Big Bang, το σύμπαν γεννήθηκε 13,8 δισεκατομμύρια χρόνια πριν.

Καθώς η «επιστήμη», για το ίδιο θέμα, έχει διαφορετικές χρονολογήσεις με αστρονομική διαφορά, σημαίνει ότι όχι μόνο δεν έχει χρονολογική θέση, για το πριν πόσο χρόνο ξεκίνησε το σύμπαν, αλλά ΓΕΝΙΚΑ ότι δεν ξέρει να χρονολογεί.

Τώρα, για το πώς απορρίφθηκαν και οι υπόλοιπες θεωρίες της «επιστήμης», ο κάθε αναγνώστης εύκολα μπορεί να το διαπιστώσει εδώ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=44&TOPIC_ID=11379 (σχόλιο, 26/06/2015, 12:52:16)

Και εδώ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=12133&whichpage=1&ARCHIVE
θα διαπιστώσει τον θρίαμβο της επιστήμης, δηλαδή το αποδεικτικό συμπέρασμα που έβγαλε σχετικά με την εξιχνίαση όλων των μεγάλων θεμάτων, που απαρτίζουν την κοσμογονική πρόταση.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/10/2015, 21:12:35  Εμφάνιση Προφίλ
Ρε βόδι, μήπως είσαι ρομποτ?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sesostris
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4898 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/10/2015, 21:39:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sesostris  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Sesostris
quote:
Vassilis_1
Τώρα, για το πώς απορρίφθηκαν και οι υπόλοιπες θεωρίες της «επιστήμης», ο κάθε αναγνώστης εύκολα μπορεί να το διαπιστώσει εδώ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=44&TOPIC_ID=11379 (σχόλιο, 26/06/2015, 12:52:16)

Νομίζω ότι αυτός ο δίσκος ταιριάζει καλύτερα στο θέμα, μιας και ο δικός σου από το πολύ παίξε παίξε χάλασε και επαναλαμβάνει την ίδια στροφη.

*Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2027 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/10/2015, 22:52:35  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Ρε βόδι, μήπως είσαι ρομποτ?

Η ατάκα της ημέρας!!!!.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Χρυσή
Μέλος 2ης Βαθμίδας


204 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/10/2015, 23:58:06  Εμφάνιση Προφίλ
[quote]Ρε βόδι, μήπως είσαι ρομποτ? [/quote

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/10/2015, 02:50:42  Εμφάνιση Προφίλ
Πύραυλε.

Άκου να δεις πώς έχει το πράγμα. Ο Ευτύχης Μπιτσάκης είναι προφανώς ένα κόσμημα στον χώρο της ελληνικής επιστήμης, επιστημολογίας και διανόησης.

Δυστυχώς για σένα και το ταλιμπανίζον έμεσμα της ακολουθίας σου, ο άνθρωπος υπήρξε κορυφαίος αριστερός και μαρξιστής. Οι μαλακίες που γράφεις σε σχέση με το όνομά του είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να φανεί ο αχταρμάς στο κεφάλι και τη ψυχή σου.

Άσχετα αν συμφωνεί κανείς μαζί του σε ιδεολογικό επίπεδο, είναι καταφανές πως ουδεμία σχέση έχει με τα ρολόγια ωμέγα και τα βουκολικά μαστουρώματα του είδους σου, πόσον μάλλον, με τα ψοφοδεή κονκλάβια των συνόδων της εξαγορασμένης αναγνώρισης και αναγόρευσης της μαστούρας και της αρσενοκοιτίας ως θεόπνευστης αλήθειας.

Ο Μπιτσάκης δεν εκπόρνευσε ποτέ την ψυχή του στο όνομα της συνεπώς αμόρφωτης και άξεστης αγυρτείας που πρεσβεύεις εσύ και τα υποδέλοιπα θύματα της μαλακίας που ευαγγελίζεσαι.

Στις παρέες σου, μοίρασε τα βιβλία του Μπιτσάκη. Γιατί είμαι απολύτως βέβαιος, που μοιράζεις προτάσεις και παραγράφους. Που και οι δύο περιπτώσεις είναι ανέλπιδες, καθώς στους αγράμματους η γραφή δεν είναι πολυτέλεια, αλλά άχθος και διαβολικό τριβέλισμα.

Για όλα τα παραπάνω, νομίζω πως δικαίως θα σε αποκαλώ πλέον ΑΛΗΤΗ.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/10/2015, 15:37:34  Εμφάνιση Προφίλ
Βασίλειε, ομολογώ πως σκέφτηκα κι εγώ να εκφραστώ υβριστικά εχθές, αλλα είπα "άει στα κομμάτια", τελικά το έκανε -δικαίως- κάποιος άλλος. Μιας όμως και είχες το θράσσος να ανακατέψεις και τον Μπιτσάκη στην απολογητική σου, θα σου συστήσω ενα ανάγνωσμα απο το δικό σου πεδίο:


ΠΗΔΑΛΙΟΝ – Περι μαλακίας, αρσενοκοιτίας, μοιχείας, αιμομιξίας και πορνείας

Πιο συγκεκριμένα:

Η μαλακία είναι η κοινή και ψοχόλεθρος πανούκλα οπού φθείρει και απολλύει τους περισσοτέρους ανθρώπους του κόσμου, και μάλιστα τους αθλίους νέους, κατά της οποίας όσα και αν ειπή τινας, έχωντας σκοπόν να εκριζώση από τον κόσμον τοιούτον φοβερόν και θεομίσητον κακόν, ποτέ δεν ήθελαν νομισθούν μάταια και περιττά.

Καθώς όλοι κοινώς λέγουσιν, οι τε παλαιοί και νεώτεροι ιατροί, οι μαλακοί είναι άθλιοι και ελεεινοί, διατί

Α΄ κιτρινίζουσι,
Β΄ αδυνατεί ο στόμαχός των και να χωνεύσουν δεν ημπορούν,
Γ΄ ασθενεί η όρασις των οφθαλμών τους,
Δ΄ χάνουσι την φωνήν,
Ε΄ χάνουσι την ευφυΐαν και οξύτητα του νοός,
ΣΤ΄ χάνουσι την μνήμην,
Ζ΄ χάνουσι τον ύπνον, με κάποια ταραχώδη ενύπνια,
Η΄ τρέμει το σώμα των,
Θ΄ χάνουσιν όλην την ανδρείαν του σώματος και της ψυχής και γίνονται άνανδροι ωσάν γυναίκες,
Ι΄ ακολουθεί εις αυτούς η αποπληξία, ήτοι ο ταμπλάς,
ΙΑ΄ ακολουθεί εις αυτούς συχνάκις η καθ’ ύπνους ρεύσις, πολλάκις δε και όταν είναι έξυπνοι διά το πολύ άνοιγμα των σπερματικών τους πόρων, και
ΙΒ΄ τέλος πάντων γηράσκουσιν ογλίγωρα και αποθνήσκουσι κακώς.


Στο θέμα μας όμως. Είχα την τύχη να παρακολουθήσω κάπου στα τέλη του 80' μια διάλεξη του Ε.Μ στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Εκτός από πολύ συμπαθής και κατανοητός σαν ομιλητής, μπορούσε άνετα να τον παρακολουθήσει και κάποιος μη φυσικομαθηματικός, και απαντούσε μετά ακόμα και στις πιο "χαζές" ερωτήσεις των φοιτητών του. Χωρίς κανένα ύφος "έδρας". Εκεί που θα διαφωνήσω μαζί του είναι πως κι αυτός ομοίως πολώνει ή "εκβιάζει" τα συμπεράσματα των μεγάλων διανοητών, με σκοπό να συμπεράνει πως ο άνθρωπος με την διανόηση του 20ου ή του 21ου αιώνα είναι σε θέση να κατανοήσει θεμελιώδεις αρχές που υποχρεωτικά μέχρι σήμερα χρησιμοποιούμε για αυτές μόνο αξιωματικές παραδοχές.

Η υιοθέτηση τέτοιων παραδοχών, δεν τις κατατάσσει απαραίτητα σαν μεταφυσικές ή οντολογικές. Όπως για παράδειγμα την μη ύπαρξη χώρου και χρόνου. Δεν είναι δυνατόν να την απορρίψουμε, να θεωρούμε δηλαδή ότι χώρος και χρόνος υπήρχε πάντοτε, και ειδικά στην μορφή αυτή που βιώνουμε σήμερα, επειδή δεν είναι δυνατόν εμείς να φανταστούμε κάποιας μορφής ύπαρξη εκτός αυτών. Συμφωνώ με τον «τοπικό» χαρακτηρισμό του Σύμπαντος, αλλά επειδή αγνοούμε το πιθανώς ευρύτερο κοσμολογικό πεδίο, δεν μπορούμε να κάνουμε μια απλή αναγωγή. Δηλαδή να υποθέσουμε ότι αν αυτό υπάρχει θα είναι κάτι παρόμοιο με αυτό που βρίσκεται στον σημερινό ορίζοντα παρατήρησης.

Τέλος θέλω να σημειώσω, ότι αυτό το πάντρεμα του ύστερου διαλεκτικού υλισμού με τις μεγάλες γενικές θεωρίες (πχ σχετικότητα, κβαντομηχανική) θεωρείται αδιέξοδο και ξεπερασμένο. Δεν έχει δώσει δηλαδή διεξόδους σύμφωνες με τις αρχές του αλλά εξαντλείται μόνο σε αφορισμούς, όπως κάνει ο Ε.Μ. Όπως για παράδειγμα κάποιοι new age συγγραφείς δημιούργησαν τον λεγόμενο quantum mysticism ( ή quantum bull**** κατά άλλους), δεν αιτιολογείται να καταρρίψεις τα βασικά συμπεράσματα της σχολής της Κοπεγχάγης. Όπως ότι η ύλη και η ενέργεια είναι διαφορετικές φάσεις της ίδιας ουσίας. Για την οποία όμως, δεν είναι απαραίτητο να καταφύγεις στην κλασσική μεταφυσική για να της δώσεις υπόσταση. Αυτό το κάνει ήδη η νέα φυσική. Αυτά.

Edited by - Heretic on 18/10/2015 15:43:02Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Vassilis_1
Μέλος 2ης Βαθμίδας


408 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/10/2015, 18:32:40  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

quote:
Vassilis:
Έχει αποδεδειγμένη θέση η «επιστήμη», για το πριν πόσο χρόνο ξεκίνησε το σύμπαν;

quote:

Italos:
Να σου απαντήσω εγώ.

ΟΧΙ δεν έχει, γιατί δε έχει ιδέα. Μόνο εικασίες και θεωρίες, και θα προσθέσω και πολλά ψέμματα. Ψέμματα για να καλύψει τις πλείστες αδυναμίες της, και αυτά που δεν χωράει ο ανθρώπινος νους.


Οι αποκαλύψεις σου φίλε Ιταλέ, δίνουν χώρο, σαν αφιέρωμα, στον ερευνητή Ευτύχη Μπιτσάκη, που εργάστηκε στο Πυρηνικό Κέντρο Saclay και στο εργαστήριο πυρηνικής φυσικής του College de France

Ομολογουμένως είναι μεγάλη η προσφορά του Ευτύχη Μπιτσάκη στην επιστήμη.
Οπότε είναι καθ’ όλα άξιος για το αφιέρωμα αυτό.

Με τις τεκμηριωμένες αναφορές
του απέρριψε δύο θεωρίες της «επιστήμης» http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=44&TOPIC_ID=11379(σχόλιο 26/06/2015, 12:28:49)
που έχουν να κάνουν με την εξιχνίαση δύο θεμάτων, που ανήκουν στη κοσμογονική πρόταση.

Ως γνωστόν τέσσερα είναι τα θέματα που απαρτίζουν την κοσμογονική πρόταση. Ήτοι: Πώς ξεκίνησε το σύμπαν, πώς ξεκίνησε η ζωή, πριν πόσο χρόνο ξεκίνησε το σύμπαν, πριν πόσο χρόνο ξεκίνησε η ζωή.

Ας παρακολουθήσουμε τώρα τον Ευτύχη Μπιτσάκη:

1. Σχετικά με την περί Big Bang εκφρασθείσα θεωρία της «επιστήμης», αναφέρει τα εξής:

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=64620

quote:
Ποιες είναι όμως οι βασικές παραδοχές του Big Bang; Πριν από την έκρηξη δεν υπήρχε ούτε ο χώρος ούτε ο χρόνος. Η ύλη του Σύμπαντος περιοριζόταν σε μια σημειακή ιδιομορφία, δηλαδή μια κατάσταση μηδενικού όγκου και άπειρης θερμοκρασίας. Αν πάρουμε στα σοβαρά αυτά τα αξιώματα, τότε το Σύμπαν γεννήθηκε στο ποτέ και στο πουθενά και έκτοτε διαστέλλεται. Σας θυμίζω ότι και κατά τον Ιερό Αυγουστίνο, ο Θεός δημιούργησε το Σύμπαν "ουχί εν χώρω και χρόνω, αλλά μετά του χώρου και του χρόνου". Τα δύο πρώτα αξιώματα στερούνται νοήματος.»

Ξέρεις φίλε Ιταλέ, ποια είναι τα δύο πρώτα αξιώματα που στερούνται νοήματος; Είναι αυτά που υιοθετούν οι βασικές παραδοχές του Big Bang, ήτοι: Πριν από την έκρηξη δεν υπήρχε ούτε ο χώρος ούτε ο χρόνος. Αξιοσημείωτο είναι το πώς διακωμωδεί ο καθηγητής Ευτύχης Μπιτσάκης αυτά τα δύο αξιώματα:

quote:
“Αν πάρουμε στα σοβαρά αυτά τα αξιώματα, τότε το Σύμπαν γεννήθηκε στο ποτέ και στο πουθενά”

Δηλαδή, οι ίδιες οι περιγραφές (!!!!!!!!!!!!!!!!!) της θεωρίας, απορρίπτουν το Big Bang!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μετά τη διακωμώδηση του Big Bang, ήλθε και πιο ουσιαστικά η απόρριψή του:

http://www.iefimerida.gr/news/194591/telika-pos-dimioyrgithike-sympan-nea-theoria-aporriptei-big-bang

quote:
…Νέα θεωρία απορρίπτει το Big Bang…

Σύμφωνα με τη θεωρία του Big Bang… Όλη η ύλη που υπάρχει σήμερα ήταν κάποτε συμπιεσμένη σε ένα απείρως πυκνό, απείρως μικρό, πολύ ζεστό σημείο ως μοναδικότητα. Αυτό στη συνέχεια εξερράγη και προκάλεσε το πρώιμο σύμπαν…..
«Ωστόσο αυτό δεν είναι απολύτως αληθές. Οι νόμoι της Φυσικής καταρρέουν για να επιτευχθεί αυτή η μοναδικότητα» εξηγεί ο Ρόμπερτ Μπράντερμπέργκερ, θεωρητικός φυσικός από το Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ, προσθέτωντας ότι «δεν μπορούμε να πούμε ότι το σύμπαν ξεκίνησε με έκρηξη»


2. Ο Ευτύχης Μπιτσάκης, με τις αναφορές του σε διαφορετικές χρονολογικές μετρήσεις, συνέβαλε ώστε να αποδειχθεί ότι η «επιστήμη» δεν ξέρει να χρονολογεί:

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=64620

quote:
Με τιμή 45 (Sandage), το Σύμπαν έχει ηλικία 18 δισεκατομμύρια έτη. Με τιμή 85 (de Vaucouleurs), έχει ηλικία μόλις 8 δισεκατομμύρια έτη.

Ας κοιτάξουμε και εδώ
http://www.iefimerida.gr/news/194591/telika-pos-dimioyrgithike-sympan-nea-theoria-aporriptei-big-bang

quote:
Σύμφωνα με τη θεωρία του Big Bang, το σύμπαν γεννήθηκε 13,8 δισεκατομμύρια χρόνια πριν.

Καθώς η «επιστήμη», για το ίδιο θέμα, έχει διαφορετικές χρονολογήσεις με αστρονομική διαφορά, σημαίνει ότι όχι μόνο δεν έχει χρονολογική θέση, για το πριν πόσο χρόνο ξεκίνησε το σύμπαν, αλλά ΓΕΝΙΚΑ ότι δεν ξέρει να χρονολογεί.

Τώρα, για το πώς απορρίφθηκαν και οι υπόλοιπες θεωρίες της «επιστήμης», ο κάθε αναγνώστης εύκολα μπορεί να το διαπιστώσει εδώ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=44&TOPIC_ID=11379 (σχόλιο, 26/06/2015, 12:52:16)

Και εδώ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=12133&whichpage=1&ARCHIVE
θα διαπιστώσει τον θρίαμβο της επιστήμης, δηλαδή το αποδεικτικό συμπέρασμα που έβγαλε σχετικά με την εξιχνίαση όλων των μεγάλων θεμάτων, που απαρτίζουν την κοσμογονική πρόταση.quote:

Ο Ευτύχης Μπιτσάκης είναι προφανώς ένα κόσμημα στον χώρο της ελληνικής επιστήμης, επιστημολογίας και διανόησης.

Ακριβώς! Για αυτόν το λόγο, του έκανα το αφιέρωμα!

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=64620

quote:
Ποιες είναι όμως οι βασικές παραδοχές του Big Bang; Πριν από την έκρηξη δεν υπήρχε ούτε ο χώρος ούτε ο χρόνος. Η ύλη του Σύμπαντος περιοριζόταν σε μια σημειακή ιδιομορφία, δηλαδή μια κατάσταση μηδενικού όγκου και άπειρης θερμοκρασίας. Αν πάρουμε στα σοβαρά αυτά τα αξιώματα, τότε το Σύμπαν γεννήθηκε στο ποτέ και στο πουθενά και έκτοτε διαστέλλεται. Σας θυμίζω ότι και κατά τον Ιερό Αυγουστίνο, ο Θεός δημιούργησε το Σύμπαν "ουχί εν χώρω και χρόνω, αλλά μετά του χώρου και του χρόνου". Τα δύο πρώτα αξιώματα στερούνται νοήματος.

Και το αξιοπρόσεκτο είναι το εξής: Ο Ευτύχης Μπιτσάκης, το κόσμημα της επιστήμης, όπως παραδεχόμαστε όλοι, καθώς συνέκρινε τις δύο κοσμογονικές προτάσεις, ήτοι: Την βάσει των περιγραφών της Αγίας Γραφής, κοσμογονική πρόταση της Ορθόδοξης Εκκλησίας, και την της «επιστήμης» κοσμογονική πρόταση, βρήκε μεμπτό σημείο, μόνο, στην της «επιστήμης» κοσμογονική πρόταση, επισημαίνοντας ότι τα αξιώματά της στερούνται νοήματος, τα οποία διακωμώδησε ως εξής:

quote:
“Αν πάρουμε στα σοβαρά αυτά τα αξιώματα, τότε το Σύμπαν γεννήθηκε στο ποτέ και στο πουθενά”

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/10/2015, 19:28:27  Εμφάνιση Προφίλ
Πύραυλε

Ρομποτ ίσως δεν είσαι.Μηχανικό εννοώ.
Αλλά βοοειδές, είσαι σίγουρα.

Βους, άνους, άοσμος, άχρους, κάτι σαν τα ευγενή αέρια ένα πράγμα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Χρυσή
Μέλος 2ης Βαθμίδας


204 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/10/2015, 19:40:14  Εμφάνιση Προφίλ
Τελικά αποδεικνύεται ότι εμείς εδώ έχουμε ή μεγάλη υπομονή ή καλύτερη αίσθηση τού χιούμορ..Αλλού τόν άντεξαν μόλις έξι σελίδες

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ψηλός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5138 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/10/2015, 01:56:28  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

quote:
Πάντα κλαψιάρης. Όπως και πριν, έτσι και τώρα.

Και ντεμέκ υπεράνω .........Όπως τότε, έτσι και τώρα, παραμένεις ένας κουτοπόνηρος διαβολάκος.
Όπως και τότε, έτσι και τώρα, αφού μου επιτίθεσαι με προσωπικούς χαρακτηρισμούς (με την γνωστή θεολογική πονηριά σου) στην συνέχεια θα παριστάνεις και πάλι, την αθώα μυξο-παρθένα που την βίασε ο Συνοδινός.

Ναι καλέ μου, κουτοπόνηρος διαβολάκος ήμουν και έτσι έχω παραμείνει.

Απορώ πώς τόλμησα να σου επιτεθώ με τόσο βαρύ προσωπικό χαρακτηρισμό και να σε αποκαλέσω κλαψιάρη;
Πώς τόλμησα να προσβάλω τόσο άγρια την ευγενική ψυχή με την οποία σε προίκισε ο Παντοδύναμος Θεός;

Ξέρω πως, ακόμη κι αν επιμείνω, δεν θα δεχθείς τη συγνώμη μου. Είπαμε, εσύ είσαι "υπεράνω" ........ ντεμέκ.


quote:
Δεν είχα καμιά διάθεση να ασχολούμαι με παπατζήδες σαν και σένα,

Μα γιατί; Με προσβάλλεις τώρα!!!

quote:
αλλά να, αφού έπεσες και πάλι στα πόδια μου γαβγίζοντας και τραβώντας τα μπατζάκια μου, είναι πολύ πιθανό να σκοντάψω στο ράσο σου και να σε τσαλαπατήσω.

Ωχ, ευτυχώς. Σ’ευχαριστώ που μου δίνεις έστω και τόση λίγη σημασία, και ας σκοντάψεις και στο ράσο μου. Θα σκύψω να σε σηκώσω.


quote:
Στο τέλος βέβαια, θα την πληρώσω πάλι εγώ, αλλά δεν βαριέσαι...

Τώρα θα μου παραξηγηθείς πάλι αν σε πω κλαψιάρη;
Αλλά εσύ είσαι υπεράνω καλέ μου. Μη κάνεις τώρα τη μυξοπαρθένα. Αυτό είπαμε το κάνω μόνο εγώ.


quote:
Αφού όμως, επιμένεις και πάλι, να καταθέσουμε τα συμπεράσματά μας, ο ένας για τον άλλον, εντάξει λοιπόν, θα το ρισκάρω.

Ε όχι και επιμένω τώρα, μη λέμε ό, τι θέμε τώρα!
Ένα σχόλιο έκανα μισής γραμμής και μετά σε αγνόησα. Σιγά μη κάτσω να ασχοληθώ με τις παπαριές σου.
Αλλά εσύ φαίνεται είσαι σαν τα βραδύκαυστα φιτίλια. Περνά καιρός και μετά παίρνεις φωτιά. Μήπως ήπιες τίποτα και σε πείραξε; Μήπως ξύπνησες από κάνα εφιάλτη;
Να κόψεις τις κακιές συνήθειες.

quote:
Εκτός από τις προσωπικές επιθέσεις σε άλλη μέλη, η συμμετοχή σου στα θέματα που παρεμβαίνεις, επί της ουσίας, είναι μηδενική.

Κοίτα, η συμμετοχή μου στα θέματα το φόρουμ, ιδιαίτερα τα τελευταία 5-7 χρόνια είναι σχεδόν μηδενική, διότι δεν συμμετείχα πια στο φόρουμ. Αλλά, εσύ, επειδή είσαι γάτα και τα πιάνεις όλα στον αέρα, η «ουσία» είναι αυτή που τράβηξε την προσοχή σου. Σωστόςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς


quote:
Η αντίληψή σου, περιορίζεται σε αντιγραφές Χριστιανικών ιστοσελίδων και η νοημοσύνη σου, δεν ξεπερνά την νοημοσύνη ενός Ουρακοτάγκου.

Ε όχι και ουρακοτάγκος, μη με ανεβάζεις τόσο! Νάτες οι φιλοφρονήσεις!!! Μα τι ήθελα εγώ και σε είπα κλαψιάρη;;;


quote:
Αν και καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια πλέον, η θηλυκότητα σε αυτά που παραθέτεις, κάποιες στιγμές σου ξεφεύγει και ξεχύνεται πίσω από τις λέξεις.

Αντράκλα μου εσύ!!! Σιγά μη σχίσεις κάνα καλτσόν!!

quote:
Το ότι είσαι Παπάς, με μια έντονη θηλυκότητα μέσα στα γραπτά σου (προίκα από την εκκλησιαστική σχολή) αυτό, να το ξέρεις, δεν με ενδιαφέρει πια. Δεν θέλω να μιλήσουμε γι αυτό.

Μα γιατί τα λες αυτά και με πληγώνεις;
Πότε να κανονίσουμε να έλθεις να σε ξομολογήσω, να σου ρίξω και κάνα ............ «ευχέλαιο» μπας και ξελαμπικάρεις λιγάκι και φέρεις το νου σου;

quote:
Δεν λέω όμως, ότι είσαι συκιά με ράσα. Ούτε ψιλή βερικοκιά. Όχι, αυτό δεν το λέω.

Πες το καλέ μου, πες το. Δε θα σε παρεξηγήσω.

Από τα μελό που έγραψες πιο κάτω, θα σχολιάσω μόνο κάποια θέματα που με αφορούν άμεσα.

quote:

quote:
Ναι, δόξα το Θεό. Μπορεί, όπως όλοι οι μετανάστες, να πληρώνουμε το τίμημα και να στερούμαστε πολλά πράγματα από την πατρίδα και ιδιαίτερα τους γονείς και τα αδέλφια, αλλά, θέλω να ελπίζω πως οι περισσότεροι ζούμε μια αξιοπρεπή ζωή, πράγμα που πιθανώς δεν θα συνέβαινε αν είχαμε μείνει στην Ελλάδα.

Έτσι ακριβώς. Να ευγνωμονείς τον Θεό σου, που ζεις αξιοπρεπώς στις χώρες του βορρά και όχι στην μίζερη ορθόδοξη Χριστιανική Ελλάδα.

Δυστυχώς, τη χώρα μας την κατάντησαν μίζερη κάτι μίζεροι σαν και σένα. Κάτι μίζεροι που δεν τους φταίει κανείς Θεός, παρά μόνο η μιζέρια τους.


quote:
Να δοξάζεις τον Θεό, που εσύ είσαι καλά και την ίδια ώρα, άλλοι άνθρωποι στην ορθόδοξη Ελλάδα εξαθλιώνονται, εγκαταλειμμένοι από Θεούς και αγίους.

Καλά το είπες!! Εξαθλιώονται! Δυσκολεύτηκαν, αλλά τα κατάφεραν! Και, αν κρίνω από τις τελευταίες εξελίξεις, φαίνεται πως συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό.

Μα τι θεοί και Άγιοι μου λες τώρα, αφού έχετε την ΕΟΚ, το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ το ΣΥΡΙΖΑ, χρήμα, γκόμενες, ούζα, μπουζούκια, βίλες στο βουνό, στη θάλασσα, στο Ντουμπάι!! Τι ανάγκη έχετε από Θεούς και Αγίους;


quote:
Αυτοί ας πρόσεχαν, σημασία έχει, ότι εσύ είσαι καλά κι αυτός είναι ο καλύτερος λόγος για να τον δοξάζεις.

Φαίνεται, μάλλον, πως δεν πρόσεχαν. Αλλά ούτε και δόξαζαν κανένα Θεό, ούτε και Του δίναν σημασία, ως φαίνεται .........

Εγώ ναι, όσο ζω και αναπνέω, θέλω να πιστεύω, πως θα Τον δοξάζω για αυτό που είμαι, για όλα όσα μου έχει δώσει και μου δίνει καθημερινά. Τον δοξάζω ακόμη και για σένα!


quote:

quote:
Το θέμα είναι να ξέρεις πότε πρέπει και αν αξίζει να την κοπανίσεις ή, αν θες, πότε δεν αξίζει να μείνεις παραπάνω.

Να την κοπανίσει κανείς από την ορθόδοξη Χριστιανική Ελλάδα, υπήρξε μια σοφή επιλογή από πάντα.

Ως σοφός που είσαι και εσύ, την έκανες αυτή την επιλογή;


quote:
Αν καθόσουν, θα σε πρήζανε στα κηρύγματα για τον παντοδύναμο Θεό και τα θαύματά του, που φωτίζει πνευματικά και προστατεύει το εκλεκτό του έθνος και που κάποτε θα ανταμειφθεί στον παράδεισο, αλλά θα σε έτρωγε η μιζέρια της σκληρής πραγματικότητας, με την συστηματική θρησκευτική αποβλάκωση του παιδιών της.

Εδώ μάλλον, δεν τα έβαλες με τη σειρά τα πράγματα.
Θα έπρεπε να ξεκινήσεις από τη μιζέρια. Είναι αυτή η μιζέρια, η σκληρή πραγματικότητα που καμία σχέση δεν έχει με τη θρησκεία, με καμία θρησκεία στην Ελλάδα, που σε κάνει να θες να φύγεις.
Του μίζερου του ανθρώπου του φταίνε θεοί και δαίμονες!!


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Διονύσιος Σκυλόσοφος
Διεγραμμένος Λογαριασμός


768 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/10/2015, 14:38:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Διονύσιος Σκυλόσοφος
quote:
Ναι, δόξα το Θεό. Μπορεί, όπως όλοι οι μετανάστες, να πληρώνουμε το τίμημα και να στερούμαστε πολλά πράγματα από την πατρίδα και ιδιαίτερα τους γονείς και τα αδέλφια, αλλά, θέλω να ελπίζω πως οι περισσότεροι ζούμε μια αξιοπρεπή ζωή, πράγμα που πιθανώς δεν θα συνέβαινε αν είχαμε μείνει στην Ελλάδα.

quote:
Έτσι ακριβώς. Να ευγνωμονείς τον Θεό σου, που ζεις αξιοπρεπώς στις χώρες του βορρά και όχι στην μίζερη ορθόδοξη Χριστιανική Ελλάδα.

Ψηλέ αν φύγετε όλοι ποιος θα μείνει στην Ελλάδα;

Σχετικά με το άτομο που σου έγραψε, όποιος και να ήταν είναι απλά εκτός τόπου και χρόνου(στην never neverland) ή ένας ανθέλληνας που το έχει παρατραβήξει.

Μάλιστα το ξέφρενο που γράφει παρακάτω προκαλεί λόξυγγα.

quote:
Το θέμα είναι να ξέρεις πότε πρέπει και αν αξίζει να την κοπανίσεις ή, αν θες, πότε δεν αξίζει να μείνεις παραπάνω.
Να την κοπανίσει κανείς από την ορθόδοξη Χριστιανική Ελλάδα, υπήρξε μια σοφή επιλογή από πάντα.

Δεν το ήξερα ότι με κυβερνά η ορθόδοξη Χριστιανική Ελλάδα... εγώ ξέρω ότι με κυβερνάνε και με ελέγχουν τα εβραιάκια και τα μασωνάκια που είναι πνευματικά αλλά και από κάθε άποψη κατώτεροί μου. Και επίσης ξέρω ότι σε λίγο καιρό θα είμαστε μειονότητα και οι μουσουλμάνοι θα κανονίσουν τους άπιστους με άδεια ή εντολή των εβραίων, όπως κανονίζουν και τους βλάκες της Ευρώπης οι τζιχαντιστές. Θα είναι ΟΛΟ το Ελλαδιστάν σαν την Ελσα που δουλεύουν 2000 πακιστανοί για 200 ευρώ το μήνα. Μια απέραντη σκατομηχανή φτηνού εργατικού δυναμικού με χαμηλό πνευματικό επίπεδο, πείνα, αρρώστιες, μια "τριτοκοσμική" χώρα.

Δυστυχώς αν κανείς βλέπει συνέχεια νεοπαγανιστικά ντοκυμαντέρ και ακούει πολύ Ρασσιά νομίζει ότι βρίσκεται στο Μεσαιώνα. Και συγκεκριμένα στον μεσαιώνα της φαντασίας του και όχι σε αυτόν που πράγματι υπήρξε.

Edited by - Διονύσιος Σκυλόσοφος on 22/10/2015 14:42:00Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Συνοδινός.1
Μέλος 2ης Βαθμίδας


329 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/10/2015, 03:20:54  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Κοίτα, η συμμετοχή μου στα θέματα το φόρουμ, ιδιαίτερα τα τελευταία 5-7 χρόνια είναι σχεδόν μηδενική, διότι δεν συμμετείχα πια στο φόρουμ. Αλλά, εσύ, επειδή είσαι γάτα και τα πιάνεις όλα στον αέρα, η «ουσία» είναι αυτή που τράβηξε την προσοχή σου.

Τι λες βρε..;
Όταν λέω "επί της ουσίας μηδενική στα θέματα που παρεμβαίνεις", εννοώ σαφώς, στα θέματα που συμμετέχεις κατά καιρούς (σε ότι έγραφες και γράφεις κατά καιρούς) και όχι σε αυτά που δεν γράφεις στο φόρουμ, γιατί δεν συμμετέχεις σε αυτό.
Αλλά αυτός ήσουν πάντα, ένας κουτοπόνηρος διαβολάκος. Συμφωνείς..;
quote:
Ναι καλέ μου, κουτοπόνηρος διαβολάκος ήμουν και έτσι έχω παραμείνει.

Εντάξει χρυσή μου, χαίρομαι που συμφωνείς, αλλά με αυτού του είδους τις οικειότητες θα μας ξεφωνίσουν στο τέλος.
Μην με αναγκάζεις λοιπόν, να πω αυτό που δεν θέλω...
quote:
Πες το καλέ μου, πες το. Δε θα σε παρεξηγήσω.

Εντάξει λοιπόν θα το πω...
Να, μετά το καβγαδάκι μας, σου ξεφεύγει πάλι αυτή η θηλυκότητα μέσα στα γραπτά σου και μας ανάβεις τα αίματα.
quote:
Αντράκλα μου εσύ!!!

Κρύβε λόγια βρε. Στο τέλος θα την πληρώσω πάλι εγώ.
quote:
Πότε να κανονίσουμε να έλθεις να σε ξομολογήσω, να σου ρίξω και κάνα ............ «ευχέλαιο» μπας και ξελαμπικάρεις λιγάκι και φέρεις το νου σου;

Πρόστυχη! Ουστ μωρή συκιά. Είσαι και της εκκλησίας.
quote:
Μα γιατί τα λες αυτά και με πληγώνεις;

Μα, συνέχεια ασχολείσαι μαζί μου. Δυο φορές σε έχω πληρώσει ως τώρα. Πάνε να την πέσεις σε κανέναν άλλον.
quote:
Ένα σχόλιο έκανα μισής γραμμής και μετά σε αγνόησα.

Άσε τις πονηριές φανερωμένη. Μην παριστάνεις την αθώα μιξοπαρθένα. Μία προκλητική επίθεση ήταν αυτή και το ήξερες τι θα συμβεί...
Κι έτσι με αγνόησες και το μισό σχόλιο, έγινε τελικά ένα αλαλούμ άφθονης κοτσανολογίας και γεμάτο από την ανόητη φλυαρία σου, τις παπαδίστικες εξυπνάδες σου και το κατινίστικο χιούμορ σου.
Από ένα προκλητικό σχόλιο της μισής γραμμής, κατέληξες να κάνεις ολόκληρο στριπτίζ μπροστά στα μάτια όλων.
Το παραθέτω όλο μαζί, ως δείγμα πρόστυχης Θρησκευτικής κουτο-πονηριάς.
quote:
Ναι καλέ μου, κουτοπόνηρος διαβολάκος ήμουν και έτσι έχω παραμείνει.
Απορώ πώς τόλμησα να σου επιτεθώ με τόσο βαρύ προσωπικό χαρακτηρισμό και να σε αποκαλέσω κλαψιάρη;
Πώς τόλμησα να προσβάλω τόσο άγρια την ευγενική ψυχή με την οποία σε προίκισε ο Παντοδύναμος Θεός;
Μα γιατί; Με προσβάλλεις τώρα!!!
Ωχ, ευτυχώς. Σ’ευχαριστώ που μου δίνεις έστω και τόση λίγη σημασία, και ας σκοντάψεις και στο ράσο μου. Θα σκύψω να σε σηκώσω.
Τώρα θα μου παραξηγηθείς πάλι αν σε πω κλαψιάρη;
Αλλά εσύ είσαι υπεράνω καλέ μου. Μη κάνεις τώρα τη μυξοπαρθένα. Αυτό είπαμε το κάνω μόνο εγώ.
Ε όχι και επιμένω τώρα, μη λέμε ό, τι θέμε τώρα!
Ένα σχόλιο έκανα μισής γραμμής και μετά σε αγνόησα. Σιγά μη κάτσω να ασχοληθώ με τις παπαριές σου.
Αλλά εσύ φαίνεται είσαι σαν τα βραδύκαυστα φιτίλια. Περνά καιρός και μετά παίρνεις φωτιά. Μήπως ήπιες τίποτα και σε πείραξε; Μήπως ξύπνησες από κάνα εφιάλτη;
Να κόψεις τις κακιές συνήθειες.
Κοίτα, η συμμετοχή μου στα θέματα το φόρουμ, ιδιαίτερα τα τελευταία 5-7 χρόνια είναι σχεδόν μηδενική, διότι δεν συμμετείχα πια στο φόρουμ. Αλλά, εσύ, επειδή είσαι γάτα και τα πιάνεις όλα στον αέρα, η «ουσία» είναι αυτή που τράβηξε την προσοχή σου. Σωστόςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Ε όχι και ουρακοτάγκος, μη με ανεβάζεις τόσο! Νάτες οι φιλοφρονήσεις!!! Μα τι ήθελα εγώ και σε είπα κλαψιάρη;;;Αντράκλα μου εσύ!!! Σιγά μη σχίσεις κάνα καλτσόν!!
Μα γιατί τα λες αυτά και με πληγώνεις;
Πότε να κανονίσουμε να έλθεις να σε ξομολογήσω, να σου ρίξω και κάνα ............ «ευχέλαιο» μπας και ξελαμπικάρεις λιγάκι και φέρεις το νου σου;
Πες το καλέ μου, πες το. Δε θα σε παρεξηγήσω.
Από τα μελό που έγραψες πιο κάτω, θα σχολιάσω μόνο κάποια θέματα που με αφορούν άμεσα.
Δυστυχώς, τη χώρα μας την κατάντησαν μίζερη κάτι μίζεροι σαν και σένα. Κάτι μίζεροι που δεν τους φταίει κανείς Θεός, παρά μόνο η μιζέρια τους.
Καλά το είπες!! Εξαθλιώονται! Δυσκολεύτηκαν, αλλά τα κατάφεραν! Και, αν κρίνω από τις τελευταίες εξελίξεις, φαίνεται πως συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό.
Μα τι θεοί και Άγιοι μου λες τώρα, αφού έχετε την ΕΟΚ, το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ το ΣΥΡΙΖΑ, χρήμα, γκόμενες, ούζα, μπουζούκια, βίλες στο βουνό, στη θάλασσα, στο Ντουμπάι!! Τι ανάγκη έχετε από Θεούς και Αγίους;
Φαίνεται, μάλλον, πως δεν πρόσεχαν. Αλλά ούτε και δόξαζαν κανένα Θεό, ούτε και Του δίναν σημασία, ως φαίνεται Εγώ ναι, όσο ζω και αναπνέω, θέλω να πιστεύω, πως θα Τον δοξάζω για αυτό που είμαι, για όλα όσα μου έχει δώσει και μου δίνει καθημερινά. Τον δοξάζω ακόμη και για σένα!
Ως σοφός που είσαι και εσύ, την έκανες αυτή την επιλογή;
Εδώ μάλλον, δεν τα έβαλες με τη σειρά τα πράγματα.
Θα έπρεπε να ξεκινήσεις από τη μιζέρια. Είναι αυτή η μιζέρια, η σκληρή πραγματικότητα που καμία σχέση δεν έχει με τη θρησκεία, με καμία θρησκεία στην Ελλάδα, που σε κάνει να θες να φύγεις.
Του μίζερου του ανθρώπου του φταίνε θεοί και δαίμονες!!

Για να τελειώνουμε...
Θα σου προτείνω να μου ζητήσεις "συγνώμη" για την προκλητική συμπεριφορά σου απέναντί μου και να χαθείς από μπροστά μου. Ξέρω όμως, ότι δεν θα το κάνεις ποτέ.
Οι άλλοι όμως, δεν έχουν καμιά όρεξη να διαβάζουν χυδαιότητες, προσβολές και τις φλύαρες κατινίστικες εξυπνάδες σου.
Επίσης, ο υπογράφων ζει στο εξωτερικό εδώ και 25 χρόνια. Όσα χρόνια δηλαδή, έχει και να ψηφίσει σε εκλογές.

Σκυλόσοφος

quote:
Δεν το ήξερα ότι με κυβερνά η ορθόδοξη Χριστιανική Ελλάδα... εγώ ξέρω ότι με κυβερνάνε και με ελέγχουν τα εβραιάκια και τα μασωνάκια που είναι πνευματικά αλλά και από κάθε άποψη κατώτεροί μου.

Κανείς σ΄ αυτόν τον κόσμο, δεν είναι πνευματικά κατώτερος από σένα. Είσαι ο πνευματικός πάτος.
Αφού λοιπόν, πήρες τον Θεό των Εβραίων και τον έβαλες να ελέγχει ολοκληρωτικά το μυαλό σου (με αποτέλεσμα να αποβλακωθείς πνευματικά) τώρα σου φταίνε οι Εβραίοι για την κατάντια σου..!
Δική σου επιλογή ήταν ο Θεός των Εβραίων. Εσύ τους άφησες να ελέγχουν το κεφάλι σου. Τα ήθελες και τα έπαθες. Δεν σου φταίνε οι Εβραίοι.
quote:
Δυστυχώς αν κανείς βλέπει συνέχεια νεοπαγανιστικά ντοκυμαντέρ και ακούει πολύ Ρασσιά νομίζει ότι βρίσκεται στο Μεσαιώνα. Και συγκεκριμένα στον μεσαιώνα της φαντασίας του και όχι σε αυτόν που πράγματι υπήρξε.

Τον κακό σου τον καιρό.
Ο υπογράφων, θεωρεί πως όλες οι θρησκείες, αποτελούν αντιλήψεις και παραδόσεις αρχαίων ανθρώπων και τίποτα παραπάνω. Και ως τέτοιες τις αξιολογεί.
quote:
Σχετικά με το άτομο που σου έγραψε, όποιος και να ήταν είναι απλά εκτός τόπου και χρόνου(στην never neverland) ή ένας ανθέλληνας που το έχει παρατραβήξει.
Μάλιστα το ξέφρενο που γράφει παρακάτω προκαλεί λόξυγγα.

Μην κάθεσαι κοντά στο λιβάνι βρε συ, ήσουν που ήσουν τενεκές, τώρα έχεις μαστουρώσει και αλλού κοιτάς κι αλλού βλέπεις.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Διονύσιος Σκυλόσοφος
Διεγραμμένος Λογαριασμός


768 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/10/2015, 06:49:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Διονύσιος Σκυλόσοφος
Αναρχοάθεοι και αναρχοάθρησκοι δεν υπάρχουν παρά μόνο στην φαντασία και στα λόγια.

Άκου εκεί μας κυβερνά η ορθόδοξη Εκκλησία. Ότι είναι πουλημένοι πολλοί μητροπολίτες και λένε ψευτοανθρωπιστικές υποκρισίες εις βάρος του Έλληνα ναι, αλλά όχι ότι μας κυβερνά.

Να μου πεις έτσι όπως έχει καταντήσει τώρα η Εκκλησία - άθεη, <<open minded>> κτλ σας συμφέρει. Οπότε αυτό που βρίζετε είναι η αναβίωση της αληθινής εκκλησίας και του ελλάς ελλήνων χριστιανών. Η αναβίωση των χειρότερων εφιάλτων του Εβραίου όπου εκτοξεύεται πίσω στην έρημο όταν πατήσει το πόδι του στην Ευρώπη. Όχι σαν τώρα που πατάει το πόδι του πάνω στις πλάτες του Έλληνα.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Διονύσιος Σκυλόσοφος
Διεγραμμένος Λογαριασμός


768 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/10/2015, 15:26:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Διονύσιος Σκυλόσοφος
Γιατί ρε φίλε Συνοδινέ; Φοβάσαι μην επιστρέψουν οι παλιοί καιροί της Καθολικής και Ορθόδοξης Εκκλησίας; Τώρα δεν έχουμε ιερά εξέταση;

Τότε η ιερά εξέταση δεν γινότανε στον κοσμάκη αλλά σε τύπους με γεμάτες τις τσέπες που είχαν πονηρές βλέψεις. Τώρα η ιερά εξέταση γίνεται σε άφραγκους κακομοίρηδες από άτομα τα οποία δεν τα ελέγχει κανείς.

Τον εμφια στην Εκκλησία θα τον πληρώσεις;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Vassilis_1
Μέλος 2ης Βαθμίδας


408 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/10/2015, 15:56:35  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

1) Έχει αποδεδειγμένη θέση η «επιστήμη», για το πώς ξεκίνησε το σύμπαν;

2) Έχει αποδεδειγμένη θέση η «επιστήμη», για το πώς ξεκίνησε η ζωή;

3) Έχει αποδεδειγμένη θέση η «επιστήμη», για το πριν πόσο χρόνο ξεκίνησε το σύμπαν;

4) Έχει αποδεδειγμένη θέση η «επιστήμη», για το πριν πόσο χρόνο ξεκίνησε η ζωή;quote:

Χρυσή:
Τελικά αποδεικνύεται…

Πράγματι τελικά έχει αποδειχθεί πλέον Χρυσή, ότι η «επιστήμη» που πατρονάρει εσένα και τους ομοϊδεάτες σου, λόγω της παντελούς αγνωσίας της, σας έχει στερημένους από επιχειρήματα, για αυτό δεν μπορείτε να εμφανίσετε, ούτε μισή αποδεδειγμένη θέση της «επιστήμης» σε ΟΛΑ τα πάνω θέματα που απαρτίζουν την κοσμογονική πρόταση.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Χρυσή
Μέλος 2ης Βαθμίδας


204 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/10/2015, 16:40:59  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Πράγματι τελικά έχει αποδειχθεί πλέον Χρυσή, ότι η «επιστήμη» που πατρονάρει εσένα και τους ομοϊδεάτες σου, λόγω της παντελούς αγνωσίας της, σας έχει στερημένους από επιχειρήματα, για αυτό δεν μπορείτε να εμφανίσετε, ούτε μισή αποδεδειγμένη θέση της «επιστήμης» σε ΟΛΑ τα πάνω θέματα που απαρτίζουν την κοσμογονική πρόταση.


η δική σου απόδειξη δηλαδή ποιά είναι;ότι ο πολλαπλασιασμός γίνεται μέ τόν τρόπο πού γίνεται επειδή τό είπε ο θεός;μάς έχεις ζαλίσει μέ τό ότι δέν έχει εμφανιστεί αυτόματα η ζωή καί αυτό τό θεωρείς απόδειξη τής ύπαρξης τού θεού.Μέ τό ίδιο σκεπτικό δηλαδή από πού προκύπτει η απόδειξη γιά τήν ύπαρξη τού θεού;Μήπως έχει εμφανιστεί πουθενά καί δέν τό ξέρουμε;αναμασάς συνεχώς τά ίδια καί τά ίδια,έχεις μπερδέψει τίς αρχές τής Λογικής μέ τίς μεθόδους τής Επιστήμης καί γενικώς μέσα στό μυαλό σου επικρατεί ένας άνευ προηγουμένου αχταρμάς.Έχω λοιπόν νά σού κάνω μία πρόταση μήπως καί ξεμπερδευτείς επιτέλους καί σταματήσεις νά μάς ζαλίζεις.Γιατί δέν ανακοινώνεις τά αποτελέσματα τής "επιστημονικής" σου έρευνας σε κάποια απολογητική ιστοσελίδα,νά δούμε τί θά σού πούν κι αυτοί;θά συμφωνήσουν άραγε μαζί σου;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

panpam
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2484 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/10/2015, 17:41:26  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
...η δική σου απόδειξη δηλαδή ποιά είναι;ότι ο πολλαπλασιασμός γίνεται μέ τόν τρόπο πού γίνεται επειδή τό είπε ο θεός;...
Απο θεολογική άποψη είναι άγνωστος ο τρόπος του "πολλαπλασιασμού" όπως τον θέλησε ο Θεός.

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Διονύσιος Σκυλόσοφος
Διεγραμμένος Λογαριασμός


768 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/10/2015, 19:21:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Διονύσιος Σκυλόσοφος
quote:

quote:
Πράγματι τελικά έχει αποδειχθεί πλέον Χρυσή, ότι η «επιστήμη» που πατρονάρει εσένα και τους ομοϊδεάτες σου, λόγω της παντελούς αγνωσίας της, σας έχει στερημένους από επιχειρήματα, για αυτό δεν μπορείτε να εμφανίσετε, ούτε μισή αποδεδειγμένη θέση της «επιστήμης» σε ΟΛΑ τα πάνω θέματα που απαρτίζουν την κοσμογονική πρόταση.


μάς έχεις ζαλίσει μέ τό ότι δέν έχει εμφανιστεί αυτόματα η ζωή καί αυτό τό θεωρείς απόδειξη τής ύπαρξης τού θεού.

Βεβαίως και είναι απόδειξη ύπαρξης του Θεού. Ύπαρξη δημιουργού και νοήμονος κατασκευαστή, όπως ακριβώς δέχεσαι ότι και το κινητό σου το κατασκεύασε κάποιος θεωρώντας παράλογο να δημιουργήθηκε μόνο του.

Η αυτόματη γένεση της ζωής είναι επιστημονικά απαράδεκτη. Η ζωή απαιτεί μια άμεση, πολύπλοκη συγκυρία αλληλοεξαρτώμενων γεγονότων για να υπάρξει αλλά και για να συνεχίσει να είναι ζωή. Εξάλλου έχουμε και το dna και την λειτουργία του οργανισμού βάση προγράμματος.

Ιδού τί πιστεύεις. Δημιουργήθηκε ένα απλό κύτταρο(απλό στα λόγια, εδώ ούτε αμινοξέα δεν μπορούν να δημιουργηθούν) και συνέχισε να υπάρχει(σαν βράχος στο κύμα!) ώσπου ζωντάνεψε(πως;). Και μέσα σε λίγα δεύτερα εμφανίστηκε το dna(!), όλη η βιολογική γλώσσα που είναι υπεύθυνη για την λειτουργία του. Επίσης την ίδια στιγμή εμφανίστηκε και η φυτική ζωή, αφού άλλαξαν οι συνθήκες περιβάλλοντος σε μια στιγμή και έτσι το κύτταρο γλύτωσε από την ασφυξία.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Χρυσή
Μέλος 2ης Βαθμίδας


204 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/10/2015, 20:39:19  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Βεβαίως και είναι απόδειξη ύπαρξης του Θεού. Ύπαρξη δημιουργού και νοήμονος κατασκευαστή, όπως ακριβώς δέχεσαι ότι και το κινητό σου το κατασκεύασε κάποιος θεωρώντας παράλογο να δημιουργήθηκε μόνο του.

Όχι αγαπητέ μου.Απόδειξη τής ύπαρξης τού θεού δέν είναι η αδυναμία τής ανθρώπινης νόησης ούτε η απορία τής Επιστήμης νά απαντήσει σέ ορισμένα κοσμολογικά ή καί άλλης φύσης ερωτήματα.Μέ τόν ίδιο τρόπο σέ παλαιότερες εποχές,τό κάθε ανεξήγητο φαινόμενο αποδιδόταν στόν θεό.Καί οι σεισμοί καί οι εκλείψεις καί οι κεραυνοί καί οι ασθένειες, όλα τά έκανε ο θεός.καί η ίδια νοοτροπία εξακολουθεί ακόμη καί σήμερα.
Πρόκειται γιά εντελώς απλοϊκό καί ταυτόχρονα οπισθοδρομικό τρόπο σκέψης πού αποκλείει τήν έρευνα καί τήν πρόοδο αφού όλα τά ερωτήματα έχουν εξ ορισμού απαντηθεί.καί ευτυχώς πού κάποια ανήσυχα πνεύματα δέν πείθονταν από αυτήν τήν εξήγηση καί έψαχναν μέχρι νά βρούν τήν αιτία αλλιώς ακόμη στίς σπηλιές θά ήμασταν.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/10/2015, 22:12:16  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Είσαι ο πνευματικός πάτος.


ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/10/2015, 22:29:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost

quote:
Άσε τις πονηριές φανερωμένη...Για να τελειώνουμε...
Θα σου προτείνω να μου ζητήσεις "συγνώμη" για την προκλητική συμπεριφορά σου απέναντί μου και να χαθείς από μπροστά μου.

επικο-τραγικές ατάκες βγαλμένες από παλιές 'καλές' εποχές...το μαγικό με αυτό το φόρουμ είναι ότι εμφανίζεται ο Ψηλός και επι τόπου εμφανίζεται και ο Συνοδινός και αρχίζει το πανηγύρι μετά από και γω δεν ξέρω πόσο καιρό...δηλασή τι στα διάλα, έχουν κάποια εφαρμογή που τούς ενημερώνει αυτόματα πότε επανέρχεται η νέμεσίς τους στο φόρουμ;; αμ ο άλλος ο ζιπ, εμφανίζεται όπου μυριστεί μπάχαλο και ακόμα τα χώνει στο φόρουμ...τουτέστιν μένουνε συντονισμένα τα παλιά μέλη με την επικαιρότητα! ο δε άλλος σε κάθε μήνυμα να ξηγιέται παραλήρημα για το πόσο ανώτερος φαντάζεται ότι είναι από τους Εβραίους μαγείαΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/10/2015, 00:12:36  Εμφάνιση Προφίλ
Μαζί με τον 11ετή ηλιακό κύκλο πρέπει να υπάρχει και κάποιος χ-ετής κύκλος επανεμφάνισης στα φόρουμ. Ετσι, με ένα νομοτελειακό τρόπο, όλοι οι παλιοί, ακόμα και με παιδιά καθισμένα στα γόνατα, με γκρινιάρη/α σύζυγο ή δουλειές με φούριες, θα ξαναεμφανιστούν και θα ξαναδώσουν κάποιες απο τις επικές μάχες του παρελθόντος. Οποιος έχασε παλιά επεισόδια ή σκέφτηκε "θα ήθελα να είχα πλακωθεί τότε με εκίνον τον Χ" θα του ξαναδωθεί η ευκαιρία. Γι' αυτό έχω έτοιμες τις μολότωφ, σε ανύποπτο χρόνο θα πετάω που και που απο μια. Δεν ξέρω πάντως αν το πρόσεξες, η ιστορία με τον Κηφέα πυροδοτήθηκε απο άλλον και μάλλον άθελά του, απλά εσύ φάνηκε να έπαιξες το τελευταίο μέρος της ... τραγωδίας. Και χωρίς απο μηχανής θεό!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/10/2015, 00:16:25  Εμφάνιση Προφίλ
Εξυπνάδες...

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 43 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.1855469
Maintained by Digital Alchemy