ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 43
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/10/2006, 17:41:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Για τα πιάτα δεν ξέρω, φίλε μου Deghar Adhark, αλλά για σφουγγαρισματάκι είναι πρώτα!
Δε μιλάω για το ξεσκόνισμα, εκεί είναι άπιαστα...

quote:
Αλλά και οι 2 περιπτώσεις με βολεύουν..
Αν πρόκειται για πνεύματα έχει καλώς,, δεν πρόκειται να υπερβώ τα όρια.
Ούτε να προκαλέσω τη μοίρα μου..

Αν όμως πρόκειται για τηλεκίνηση τότε είναι κάτι φανταστικό δε νομίζεις?
Από την εμπειρία μου και από όσο έχω διαβάσει, ο άνθρωπος έχει πολλές κρυφές δυνάμεις και πολλές δυνατότητες.. Το θέμα είναι να βρει ένα ‘’σωστό’’ τρόπο να
τις ενεργοποιήσει..


Φίλε μου, αν πρόκειται για τηλεκίνηση εκείνη δεν θα εμφανιστεί μόνο στο "ποτηράκι", θα έχει γίνει φανερή ήδη από άλλα στιγμιότυπα.
Ο άνθρωπος σαφώς κι έχει πολλές δυνάμεις και πολλές δυνατότητες, φτάνει να μπορέσει να τις ενεργοποιήσει αλλά και να έχει μάθει γιατί πρέπει να τις ενεργοποιήσει.
Το γεγονός οτι εκείνες μπορούν να ανακαλυφθούν μέσα από μια διαδικασία που προϋποθέτει επίγνωση και συνείδηση κάτι δείχνει, δε νομίζεις?

In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
MAX KEIDY
Νέο Μέλος


11 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/10/2006, 22:53:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους MAX KEIDY  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Kαλησπέρα σε όλους.Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να σας διηγηθώ την πρ
οσωπική μου εμπειρία, επάνω στο θέμα.
Πριν απο τρία χρόνια,είχα την περιέργεια με έναν φίλο μου, να δούμε τα αποτελέσματα που θα είχε η ενασχόληση με κάποια πρακτική που θα μας επέτρεπε να πειστούμε για την ύπαρξη πνευμάτων.Καταλήξαμε στο "παιχνίδι με το ποτηράκι", το οποίο και χρησιμοποιήσαμε.Είμασταν δύο άτομα και ο τρόπος που το στήσαμε, ήταν σχετικά απλός.
Αρχίσαμε να κάνουμε διάφορες ερωτήσεις,αποκρινόμενοι υποτίθεται σε κάποιο πνευμα και περιμέναμε να συμβεί κάτι,που θα μας έπειθε

πραγματικά για την ύπαρξη κάποιου άλλου κόσμου.Γρήγορα όμως απογοητευτήκαμε,αφού τίποτα δεν έδειχνε να ξεφεύγει απο τα όρια της λογικής μας.Μοιραία,διακωμωδήσαμε την συνάντηση και αρχίσαμε να κάνουμε πλάκα μεταξύ μας.Κάποια στιγμή,αποφασίσαμε να φύγουμε αφού πειραματιστούμε-με σοβαρότητα-μια τελευταία φορά με το "παιχνίδι".
Αυτή τη φορά τα αποτελέσματα ήταν τέτοια,που μας έκαναν να μην πιστεύουμε στα μάτια μας.Το ποτήρι που χρησιμοποιούσαμε,άρχισε να κινείται αργά και να μας πηγαίνει σε γράμματα επανω στον πίνακα,τα οποία σχημάτιζαν λέξεις.Αφού αποκλείσαμε το ενδεχόμενο αστεεισμών και φάρσας μεταξύ μας,αρχίσαμε να ρωτάμε πράγματα που σχετίζονταν με γεγονότα απο προσωπικές εμπειρίες του καθενός απο εμάς.Τις περισσότερες φορές,πήραμε σωστές απαντήσεις.Το αποκορύφωμα ήταν όταν το ρωτήσαμε το όνομά του και μας απάντησε "ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ".Τρομάξαμε και σταματήσαμε το παιχνίδι καθώς νιώσαμε πως "κάτι δεν πήγαινε καλα.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/11/2006, 17:51:35  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ψαξατε μετα να βρειτε κατι σχετικο με αυτο το ονομα ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ??? Ισως σας βοηθησει να πειστητε ακομα περισσοτερο


THE ΗΟUSE CAT

...and the Predators will prevail...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stanfromgreece
Πλήρες Μέλος

Greece
1043 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/11/2006, 19:16:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ

Ο Βιβλικός όρος Μελχισεδέκ έχει αποδοθεί παραδοσιακά ως «Βασιλιάς Δικαιοσύνης» ενώ ακριβέστερα μπορεί να αποδοθεί ως εξής: α) «Ο Βασιλιάς (μου) είναι ο Σεδέκ» (μια θεότητα), β) «Ο Μιλκί (μια θεότητα) είναι δίκαιος» ή γ) «Ο Βασιλιάς (μου) είναι δίκαιος (ή δικαιοσύνη)». Ενώ γενικά θεωρείται προσωπικό όνομα, πιο πρόσφατα έχει θεωρηθεί πιθανότερο να αποτελεί διακριτικό τίτλο.

Στην Αγία Γραφή αναφέρεται ένα πρόσωπο με αυτό το όνομα που αφορά τον ιερέα και βασιλέα της Σαλήμ (που ταυτίζεται με την πόλη, που αργότερα έγινε γνωστή ως Ιερουσαλήμ). Όταν ο Άβραμ (Αβραάμ) νίκησε το βασιλιά του αρχαίου Ελάμ, Χοδολλογομόρ και τους άλλους συμμάχους του στην κοιλάδα Σιδδίμ, ο Μελχισεδέκ έφερε στον πατριάρχη του Ισραήλ Αβραάμ «άρτο και οίνο» και τον ευλόγησε στο όνομα "του Θεού του Υψίστου". Ο Αβραάμ του έδωσε «το ένα δέκατο» από όλα τα λάφυρα των εχθρών του. (Γένεση 14:18-20).

Ο Μελχισεδέκ, αγνώστου γενεαλογίας θεωρείται ως προφητικός τύπος του Μεσσία καθώς με μοναδικό και άνευ προηγουμένου τρόπο υπήρξε ταυτόχρονα ιερέας και βασιλέας. Η ιερατική ιδιότητά του προηγείται κατά πολύ εκείνης του Ααρωνικού ιερατείου, μετά τη θέσπιση του Μωσαϊκού Νόμου. Στον Ψαλμό 110:4 αναφέρεται προφητικά για τον Μεσσία: «Σύ ει ιερεύς, εις τον αιώνα κατά την τάξιν Μελχισεδέκ». Δηλαδή «Εσύ είσαι παντοτεινός ιερέας κατά θέση και αξίωμα Μελχισεδέκ» ή «Εσύ είσαι ιερέας για πάντα όπως ο Μελχισεδέκ» (ΜΠΚ). Το προφητικό αντίτυπο σχολιάζει ο απόστολος Παύλος προσδίδοντας στο όνομα τίτλο αλλά και θρησκευτικό βαθμό: «όπου πρόδρομος υπερ ημών εισήλθεν Ιησούς κατά την τάξιν Μελχισεδέκ αρχιερεύς γενόμενος εις τον αιώνα» (Εβραίους 6:20) που κατά ΜΠΚ μεταφράζεται «Ο Ιησούς, αρχιερέας για πάντα όπως ο Μελχισεδέκ».

Σημείωση: Αξίζει εδώ να αναφερθεί ότι οι αρχαίοι Έλληνες Βασιλείς ήταν ταυτόχρονα και Αρχιερείς, ακόμη και ο εκ των Αρχόντων της αρχαίας Δημοκρατίας της Αθήνας, ο Βασιλεύς, είχε αρχιερατικά καθήκοντα.
Τέλος σημειώνεται ότι αν και κατά τον 2ο αιώνα μ.Χ. εμφανίσθηκε πλήθος αιρετικών καλούμενοι «Μελχισεδεκίτες» που πρέσβευαν τον Μελχισεδέκ της Βίβλου ως "μεγάλη δύναμη" που υπερείχε ακόμη και του Ιησού, εκτός της Αγίας Γραφής δεν υπάρχει καμία άλλη ιστορική πηγή που να αναφέρεται στο όνομα αυτό
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/11/2006, 19:37:35  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Tουλαχιστο δεν ηταν κατι Σατανιστικο!!!


THE ΗΟUSE CAT

...and the Predators will prevail...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

MAX KEIDY
Νέο Μέλος


11 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/11/2006, 20:33:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους MAX KEIDY  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Ομολογώ,πως μέχρι στιγμής,είχα αρκεστεί σε αυτά που άκουσα απο γνωστους,τα οποία μάλλον ήταν αποκύημα της φαντασίας τους!Το θέμα μου έχει κεντρίσει την περιέργεια και σύντομα θα ξαναεπιχειρήσω μια επαφή.Διάβασα στο φόρουμ πολλά ενδιαφέροντα πράγματα,σχετικά με αυτό και κατάλαβα την σοβαρότητα του θέματος.Συμπεραίνω πως υπάρχει πιθανότητα να κινδύνευσα πραγματικά,αλλά πιστέυω αξίζει να πειραματιστεί κανείς με αυτό δείχνοντας την απαιτούμενη σοβαρότητα που χρειάζεται.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
stanfromgreece
Πλήρες Μέλος

Greece
1043 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/11/2006, 20:02:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε Κώστα... κάνε κάτι με αυτό το γατί... με έχει ζαλίσει μιλάμε... στην τελική πνίχτο να ησυχάσουμε... μια χαρά ήταν τα f16...γιατί τα έβγαλες??Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/11/2006, 10:58:41  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Οk Τωρα?? Τουλαχιστο παλι αιλοθυρωειδες ειναι μεν... "ακουνητο" δε... χεχεχε...


THE ΗΟUSE CAT

...and the Predators will prevail...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gretel
Πρώην Συνεργάτης

Aruba
3518 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/11/2006, 15:23:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gretel  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Φίλε Κώστα... κάνε κάτι με αυτό το γατί... με έχει ζαλίσει μιλάμε... στην τελική πνίχτο να ησυχάσουμε..."ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
stanfromgreece
Πλήρες Μέλος

Greece
1043 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/11/2006, 18:44:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αυτός είναι γάτος! Και μάλιστα αγριόγατα... για να μην πώ κεραυνόγατα! χιχιχιχιΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
armani
Νέο Μέλος


1 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/11/2006, 02:11:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους armani  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
geia sas kai ego thelo na kano trapezaki kai eimai kainourgios an kapoios kserei pos ginete na mou stilei e-mail i an einai apo thessaloniki na sinantithoume na to kanoume mazi...ego den pisteuo kai thelo na to kano gia na sas apodeikso pos den iparxoun teteia pragmata.to mialo tou anthropou einai pou ta kanei ola afta...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/11/2006, 02:36:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ armani, καλώς ήλθες στις Συζητήσεις μας!
Θα σε παρακαλούσα να έγραφες με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με λατινικούς ώστε να είναι πιο ευανάγνωστα τα μηνύματα σου.


In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/11/2006, 12:30:31  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εγω ειμαι απο Θεσσαλονικη, αλλα δεν ξερω αν θα ηθελα να κανω Ποτηρακι... δεν με ενθουσιαζουν τετοιου ειδους τελετες, γιατι δεν πιστευω! Τωρα, φιλε/η Αρμανι, σου ευχομαι να βρεις καποιον να κανετε το Ποτηρακι... Καλως ορισες στο Εσωτερικα και καλη συνεχεια


THE ΗΟUSE CAT

...and the Predators will prevail...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Neyden
Νέο Μέλος

Greece
12 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2006, 14:07:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Neyden  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πηγαινα σχολειο (16χρ. τοτε) οι γονεις μου μου εδωσαν ενα διαμμερισμα για να μενω μονη μου και να μπορω να διαβαζω ανετα (Διπλα απο το δικο τους - στον ιδιο οροφο). Αντι να διαβαζω ομως καλουσα φιλους σπιτι και παιζαμε παιχνιδια κτλ, ωσπου ενα απογευμα καλεσα σπιτι μου περιπου 5-6 ατομα. Καποιος απο την παρεα πεταξε την ιδεα για "ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ"εγω δεν ηξερα τι ηταν εμαθα εκεινο το απογευμα ομως. Μας εξηγησε και με τα πολλα αποφασισαμε να "παιξουμε" τα 16χρονα τοτε. Εβγαλα απο την βιβλιοθηκη ενα συρταρι το γυρισα αναποδα και πανω βαλαμε μια κολλα χαρτι με αριθμους 0-9 και γραμματα Α-Ω. Πηραμε μια πεννα κιθαρας (επρεπε να ηταν κατι ελαφυ για να μπορει να κινηθει ευκολα ειπαν) την βαλαμε πανω στο χαρτι και βαλαμε οσοι ημασταν στο δωματιο τον δεικτη μας πανω στην πενα (οσο μπορουσαμε) αυτο μας ειπε το παιδι επρεπε να γινει, γιατι αν ξεφευγε το πνευμα που θα καλουσαμε, στο δωματιο, υπηρχε πιθανοτητα να μπει σε καποιον απο εμας. Γελουσαμε, αλλα δεν ξεραμε τι μ*λ*κ** καναμε λογο της ηλικιας μας.

Ο Ν. αρχιζει να επικαλει το πνευμα του Καποδιστρια.Μετα απο 30 δευτερα αρχισε η πενα να κουνιετε. Εγω νομιζα οτι καποιος την κουνουσε απο εμας και εβγαλα το δαχτυλο μου οπως και αλλα 3 ατομα. Ο Ν. μας φωναξε να βαλουμε τα δαχτυλα παλι πανω γιατι υπηρχε κυνδινος. Τον αναγκασαμε να το διωξει απο μονος του. Βαλαμε τις φωνες οτι εκεινος το κουνουσε. Τοτε μας ειπε να βαλουν τα χερια τους 2 απο τους απιστους της παρεας. Η μια ημουν εγω και το αλλο παιδι ο κολλητος μου που δεν ειχε παρει γραμμη τι καναμε. Καναμε οτι μας ειπε. Επικαλεσαμε ξανα το πνευμα του Καποδιστρια (Καποιος ελεγε να φερουμε τον Χιτλερ, παλι καλα που δεν το καναμε) λοιπον στα 30-35 δευτερα αρχιζει να κουνιετε παλι η πεννα. Και μαλιστα με πολυ γρηγορες κινησεις - κοκκαλο εμεις. Ο Ν. γελουσε γιατι εμεις φοβηθηκαμε. Τεσπα αρχισαμε ευγενικα να ρωταμε διαφορα οπως "τι διαθεσεις εχεις τωρα για εμας" και να απανταει αυτο "καλες", ενταξει ολα εδιχναν να πηγενουν καλα μας ελεγε πολλα για την ζωη του. Οπως το οτι δεν τον σκοτωσαν στο Ναυπλιο και αλλα πραγματα που αλλιως τα ξερουμε απο την ιστορια μας. Αφου ολα πηγαν καλα (χωρις κυκλους προστασιας,χωρις προσευχες χωρις κερια κτλ που λενε πως χρειαζοντε)
αποφασισαμε να το ξανακανουμε και με αλλα πνευματα. Το καναμε τελικα 6-7 φορες στο ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ - ωσπου μια νυχτα αλλο καλεσαμε και αλλο ηρθε, και το χειροτερο ηταν οτι το διωχναμε και δεν εφευγε μας επαιζε, μας κοροιδευε και γενικα την πατησαμε απο αυτο. Ειχε ερθει ενα πνευμα απο τα κατωτερα πεδια προφανως, και μας πηγαινε σε γραμματα πολυ γρηγορα καταναλωνοντας την ενεργεια μας μεσα στο δωματιο πανω απο 20 λεπτα. Ενα παιδι κρατουσε σημειωσεις σε χαρτι. Εγραφε: "Κιλλ γιου", "νται νται" και αλλα ασχημα πραγματα που εγω κοντευα να πεθανω απο τον φοβο μου. Ξαφνικα μπηκε η μανα μου μεσα στο δωματιο να φερει χυμους στα παιδια (ειχε κλειδια φυσικα) και αυτοματα τραβιξαμε τα χερια μας απο την πενα. Ο ενας κοιταζε τον αλλο σαν χαζος. Μετα απο 1 βδομαδα ξεκοψε ο ενας τον αλλο απο παρεα και με τα χρονια χαθηκαμε για παντα.

Απο τοτε η ζωη μου ειναι περιεργη. Μετα απο 10 χρ. ζω μεσα σε αυτο το σπιτι ακομα και συμβαινουν τα εξης:

1. Πολλα βραδια καθομε στο PC μου και περνανε σκιες απο διπλα μου φαινοντε στην οθονη.

2. Ακουω βρυχητα, φωνες να γελανε να ψιθυριζουν, μια γυναικεια φωνη με να με φωναζει (μιαζει με την φωνη της μανας μου πολλες φορες - ζει..) δεν γυριζω ποτε ομως στο ακουσμα της ουτε απανταω.

3. Ακουω απο το διπλανο δωματιο ενα μπαλακι να χτυπαει στο δαπεδο χωρις να υπαρχει αλλος εκτος απο εμενα μεσα.

4. Ο σκυλος μου γαβγιζει και κοιταει ψηλα μεσα στο δωματιο και κυνηγαει κατι το αορατο.

5. Βλέπω μια σκια αρκετα συχνα να περναει απο δωματιο σε δωματιο - εναν ανδρα ψηλο με καμπαρντινα και καπελο.

6. Δυο φορες στην ζωη μου μεσα στο δωματιο εχουν σηκωθει 2 αντικειμενα και εχουν ερθει κατα πανω μου. Την μια ηταν στα 18 μου ενα μολυβι φρεσκοξυσμενο και σταματησε μπροστα στο ματι μου και επεσε κατω και την αλλη πριν λιγες μερες στα 25 μου το τσιγαρο εφυγε απο το τασακι και ηρθε πανω μου δλδ αιωρειθηκε 2 μετρα οριζοντιος απο εμενα και αυτο το ειδε και η αδελφη μου (Βλεπαμε DVD μαζι και ετυχε να το δει γιατι το τασακι το ειχα μπροστα απο την οθονη οποτε αναγκαστηκα το βλεπεις).

7. Να κλεινω το συρταρι διπλα μου και σε 2 δευτερολεπτα να το βλεπω ανοιχτο.

8. Βραδια να μου χτυπαει καποιος την πορτα του δωματιου μου και να ξερω οτι ειμαι μονη μου, και να μην ειναι κανεις στον διαδρομο.

9. Εμφανιση γυναικας πεθαμενης ντυμενη με ενα ασπρο φορεμα σαν νυφικο, σκισμενο,ματωμενω,βρωμικο, να αιωρειτε λες και καποιος την ειχε κρεμασει απο τον λαιμο, χωρις ματια. Εμφανιση: 2 φορες μπροστα μου και την δευτερη μου μιλησε και μου ειπε να μην μιλαω ποτε για εκεινη σε αλλους γιατι η τριτη της εμφανιση θα ειναι και η τελευταια σε εμενα.

10. Χανω αντικειμενα μεσα στο σπιτι μου, και βρισκω αλλα ξενα, λες και υπαρχει αλλη διασταση. Πριν 1 χρονο επεσε απο το πουθενα στο κεφαλι μου ενας χρυσος σταυρος (μικρος) δεν τον ειχα δει ξανα και αναγραφει πανω του "ΑΝΝΑ 50". Εψαξα την ιστορια της περιοχης μου και βρηκα οτι παλια λεγοντανε "ΖΟΥΓΚΛΑ" γιατι υπηρχε πυκνη βλαστηση.Τωρα ονομαζετε Ζωγραφου.Εψαξα για νεκροταφειο αν υπηρχε παλια αλλα δεν μπορω να βρω πληροφοριες..

..και πολλα αλλα που ξερετε κατι, δεν τους εδωσα σημασια. Γιατι δεν φοβαμε πια. Ποτε δεν επερνα και ουτε περνω χαπια η ναρκωτικα, ακομα και αλκοολ δεν πινω για να πεις παραισθησεις. Εψαξα το ιστορικο της οικογενειας μου και δεν υπηρχε κληρονομικοτητα ουτε παρανοιας ουτε σχιζοφρενειας (μου ειχαν μπει ιδεες).

Δεν εχω κανει ποτε αγιασμο η εξορκισμο και δεν νομιζω να κανω γιατι δεν θα εχει αποτελεσμα και μπορει μετα απο αυτο να ερθουν τα ακομα χειροτερα, δεν τα ενοχλω πια, απλα συνυπαρχω μαζι τους. Στην τελικη εγω ημουν αυτη που τα ειχε καλεσει καποτε να ερθουν (Τραπεζακι) και δεν μπορεσα να τα διωξω.

*** Παλια πιστευα στον Χριστιανισμο,στον Θεο σε ολα και μικρουλα πηγαινα κατοιχητικο..τα τελευταια χρονια πιστευω στην θετικη και την αρνητικη ενεργεια και σε καμια θρησκεια. Δεν φοβαμε τον θανατο γιατι εχω περασει πολλες φορες απο κοντα και ξερω πως ειναι. Το μονο που με τρομαζει ειναι η δυναμη που εχουν τα πνευματα που εχω στο σπιτι μου να κυριευσουν το σωμα μου σε μια στιγμη αδυναμιας οπως ο υπνος.

Αυτα απο εμενα προσεχετε με τι μπλέκετε - μακρια απο επικαλεσεις πνευματων το μονο που μπορεις να καταφερεις απο κατι τετοιο ειναι να χασεις πιο πολλα απο οσα μπορεις να φανταστεις. Και δεν αξιζει..Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stanfromgreece
Πλήρες Μέλος

Greece
1043 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2006, 17:25:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλη Neyden, διάβασα όλα αυτά που μου γράφεις στο τοπικ που είχες ανοίξει και είναι πράγματι πολύ τρομακτικά αυτά που συμβαίνουν στο σπίτι σου!
Ηθελα να σε ρωτήσω και μερικά άλλα πράγματα... αυτά που συμβαίνουν σε επιρεάζουν εσένα? Σωματικά,γιατί ψυχικά σίγουρα σε επιρεάζουν. Εχεις αισθανθεί ποτέ να απειλείσαι από αυτην την "παρουσία"?
Αναφέρεις ότι έβλεπε και η μητέρα σου παλιά ένα κοριτσάκι μέσα στο σπίτι, όταν εσύ ήσουν πολύ μικρή... άρα αυτό δεν έχει καμία σχέση με το "ποτηράκι" που κάνατε με τους φίλους σου πριν 10 χρόνια.
Αρα κάτι προυπήρχε... ίσως το "ποτηράκι" να το έκανε πιο έντονο ή να κάλεσε και άλλα πνεύματα στο χώρο αυτό εκτός από αυτό που υπήρχε...
Βλέπω μία συμπάθεια από μέρους σου προς το "πνεύμα" αυτό και λες πως θέλεις να το βοηθήσεις...Ξέρεις λένε ότι τα πνεύματα,παραμένουν σε μία περιοχή και δεν βρίσκουν ησυχία μέχρι να αποκατασταθεί η αδικία που έχει γίνει εις βάρος τους και τα οδήγησε στον θάνατο όταν ήταν ακόμα άνθρωποι... έχεις σκεφτεί να έρθεις σε επαφή πάλι μαζί του ώστε να σου πεί ποιά είναι αυτή η αδικία?Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2006, 17:30:56  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μηπως ομως θα εκανε πιο δυσκολα τα πραγματα?


GENUS PANTHERAS FELIDAE

...and the Predators will prevail...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

k.sofia
Νέο Μέλος

Greece
9 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2006, 17:32:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους k.sofia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΦΙΛΗ neyden ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΙΡΟΤΕΡΕΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΜΑΣ.
Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΑΥΤΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ.
ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΕΣ Η ΠΑΛΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ
ΔΩΡΑ,CD KAI TAINIEΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ.
ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΟΤΑΝ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ
ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕ ΕΣΠΑΣΕ Η ΤΖΑΜΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ.
ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΕΠΙΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΞΕΚΟΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ
ΤΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΩΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ
ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ
ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΤΡΟΜΑΞΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ
ΑΝΤΙΚΗΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

k.sofiaΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2006, 17:43:29  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ενα ευχελαιο, ισως βοηθησει (αν τελικα ειναι τετοια "ιστορια")


GENUS PANTHERAS FELIDAE

...and the Predators will prevail...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Neyden
Νέο Μέλος

Greece
12 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2006, 18:57:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Neyden  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φιλε μου Stanfromgreece,
ψυχικα μου δημιουργουν μονο την αισθηση της υπαρξης τους μεσα στο συγκεκριμενο χωρο, οταν βγαινω εξω δεν τα αισθανομαι ποτε (ουτε νυχτα - ουτε μερα,σε κανεναν χωρο αλλο εκτος απο το σπιτι μου) ξαναθυμιζω πως δεν τα φοβαμαι, ισα-ισα, για να μην παρεξηγηθω. Σωματικα νιωθω κουραση οταν τα αισθανθω γυρω μου. Ενα βραδυ πριν 1 χρονο περιπου, ειχε συμβει και το σκηνικο με την πεθαμενη γυναικα, ενω κοιμομουν ανοιξα τα ματια μου απο δυσπνοια και πιασιμο σε ολο το σωμα μου, και ειδα την εμφανιση της πεθαμενης γυναικας που δεν με αφηνε να κουνηθω, αν πιανετε σαν σωματικη βια αυτο (εχω την εντυπωση πως αυτη πρεπει να συνδεετε με τον σταυρο που βρηκα και αν ειναι αυτη το πνευμα μεσα στο σπιτι τοτε πακετο γιατι δεν ηταν και οτι το καλυτερο και εχει δυναμη).

Καπου λες αν εχω σκεφτει να ερθω σε επαφη παλι μαζι τους.. θα ηθελα να γινει κατι να δω τι μπορει να θελει αλλα δεν ξερω αν ειναι καλη ιδεα. Πρωτον γιατι δεν ξερω τι χρειαζετε (στα 16 μου την "γλυτωσα") και δευτερον ποιους ανθρωπους να εμπιστευτω για να με βοηθησουν. Μεντιουμ? Για μενα ειναι ψευτες και τζαμπα χρηματα. Παπαδες? Ισως 1/999 να μπορει να κανει κατι αλλα που να τον βρω.

Και κατι ακομα, στο σπιτι πριν κανω το "τραπεζακι" εβλεπα μια σκια γατας, μια σκια απο εναν ψηλο αντρα με καμπαρντινα και καπελο, και το κοριτσακι που εβλεπε η μανα μου και νομιζε πως ημουν εγω. Αυτα πριν το τραπεζακι.Μετα το τραπεζακι χαθηκε η σκια της γατας, χαθηκε ο ψηλος αντρας,χαθηκε το κοριτσαι και εχω την εμφανιση σκιων χωρις συγκεκριμενη μορφη πλεον, και την εμφανιση της γυναικας (2 φορες).Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Neyden
Νέο Μέλος

Greece
12 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2006, 19:27:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Neyden  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Κ.Σοφια πανω σε αυτο που λες σε αντικειμενα μεσα στο σπιτι μου. Το μονο προσφατο που με τρομαζει και εμενα, ειναι ενα δωρο απο εναν γνωστο μου το 2005. Του ειχα ζητησει να μου φερει μια Κατανα (Ιαπωνικο σπαθι) την οποια και μου εφερε, μου ειπε πως ειναι απο Οκιναουα. Η Κατανα ειναι παλία και αναγραφει πανω τον αριθμο 89 (προφανως αντιτυπα). Ειχα δει εκεινη την εποχη το εργο Kill Bill και ειχα κολλησει με τις Κατανες γιαυτο ζητησα τετοιο δωρο. Ο γνωστος μου ειναι μισος Μεξικανος μισος Ελληνας, ασχολειτε με διαφορα οπως ψυχολογια - παραψυχολογια, πνευματα κτλ. αλλα δεν θα μου εκανε ποτε κακο, αν ενοειθει πως το δωρο που μου εκανε ηταν για κακο. Ισα ισα με βοηθαει στην αναλυση αυτον που συμβαινουν μεσα στο σπιτι, τα συζηταμε. Εχει ερθει σπιτι μου και εχει "πιασει" ενεργεια αρνητικη, οπως ειπε. Δεν εχω κατι αλλο σπιτι που να μου δημιουργει αντιδραση και να με αποθει (α! την κατανα την εχω κρυψει σε μια ντουλαπα παντως, ειναι εχμυρο αντικειμενο και αποφευγω να ειναι σε επιφανειες ευαισθητες).

*** Εκτος αν εννοεις την πεννα - που καναμε το "τραπεζακι" παλια, την οποια την εχω ακομα σπιτι μου. Ηταν το μεσο για να τα καλεσουμε.. λες να υπαρχει προβλημα λογω της πεννας?

Υ.Γ "Ενα σεναριο ειναι το εξης: Ο τυπακος που σκοτωσε τα 5 ατομα μπορει να το εκανε εν βρασμο ψυχης. Και εγω θα μπορουσα να σκοτωσω ανθρωπο (και εσυ) αν του εκανα 1-2-3-100 φορες παρατηρηση να μην εισβαλει στο χωρο μου και τρομαζει τα ζωντανα μου τα οποια ειναι εγκυα ετοιμα να γεννησουν. Ο τυπος ζουσε - τρεφοντανε στην κυριολεξια απο την παραγωγη των ζωων και ο καθε πυροβολισμος μπορουσε να αποφερει ριξη στην εγκυμοσυνη των ζωων του, με συνεπεια εκεινος να μην εχει ζωντανα να πουλησει το Πασχα και να μην εχει να θρεψει την οικογενεια του.. Απλη ανθρωπινη επιβιωση. Απλη αγραμματοσυνη.. πες το οπως θες απλα αλλο σεναριο λεω εγω."Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

k.sofia
Νέο Μέλος

Greece
9 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/12/2006, 10:32:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους k.sofia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΚΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΡΕΑΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΠΑΛΑΧΤΗΚΕ ΟΤΑΝ ΕΚΑΨΕ ΚΑΤΙ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ ΦΥΛΑΧΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ.
Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΠΡΙΝ,ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.
ΤΗΝ ΠΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΨΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΟΥΝ.
ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΚΟΥΓΕ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ
ΓΙΑ ΤΡΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ.
ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΕΙ ΧΑΠΙΑ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ,ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ.
ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΣ ΑΥΤΑ.Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.


k.sofiaΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stanfromgreece
Πλήρες Μέλος

Greece
1043 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/12/2006, 19:34:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλη Neyden...
κατ'αρχάς καλό μήνα!
Αυτό που με μπερδεύει στην υπόθεσή σου,είναι πως τα "παράξενα" στο σπίτι σου ΔΕΝ εμφανίστηκαν μετά από το "ποτηράκι" αλλα όπως λές υπήρχαν κάποια από αυτά και από πιό πρίν!
Είπες για την σκιά μιας γάτας... αυτό μου θύμισε μια προσωπική μου ιστορία πριν από πάρα πολλά χρόνια. (Ημουν πιτσιρικάς τότε)
Θυμάμαι ότι είμασταν στο σπίτι της θείας μου (αδερφή της μητέρας μου) όταν την άκουσα να λέει στην γιαγιά μου πως δεν αισθάνεται καλά και πως συχνά μέσα στο σπιτι της βλέπει να περνα σαν σκιά μια γάτα!
Για την ιστορία να σου πώ πως αυτή η θεία μου, όσο και αν προσπάθησε δεν κατάφερε ποτέ να κάνει παιδιά, μέχρι που κόντεψε να πεθάνει από τις προσπάθειες αυτές... στο τέλος ήρθε ρήξη στην γάμο της με τον θείο μου και χώρησαν...
Γιατί τα αναφέρω όλα αυτά? Γιατί της είπαν (άνθρωποι της εκκλησίας και όχι μέντιουμ) πως της έχουν γίνει μάγια ώστε να καταστραφεί ο γάμος της...
Εγιναν εξορκισμοί και πολλές προσπάθειες (είχα θείο ιερέα) και τελικά μπορεί η θεία μου τον γάμο της να μην τον έσωσε, σταμάτησε όμως να βλέπει "γάτες" και διάφορα "παράξενα" (αργότερα έμαθα πως έβλεπε και διάφορα σατανικά πνεύματα με διάφορες μορφές που την βασάνζαν) στο σπίτι της...
Το μόνο που έχει μείνει κατάλοιπο από τότε... είναι πως πάντα έχει σπίτι της ένα σκύλο!
Επίσης, για το σπαθί που αναφέρεις... επειδή έχω και εγώ στο σπίτι μου και ασχολούμαι... (ασχετο... πές μου πώς το πέρασες από τελωνίο γιατί εμένα μου τα πρήξανε)
Λες ότι είναι παλιό και αριθμημένο... συνήθως αριθμημένα ήταν τα σπαθιά του ιαπωνικού στρατου! Αν όντως είναι αυθεντικό... ξέρεις πώς τα δοκίμαζαν οι Σαμουράι? Το έφτιαχνε ο κατασκευαστής του, ο οποίος δεν είχε την αρμοδιότητα να το χρησιμοποιήσει, καθώς μία κατάνα μπορούσε να την έχει μόνο ένας ιππότης Σαμουράι. Το μόνο που μπορούσε να κάνει για να δεί αν "κόβει" το σπαθί, ήταν το να το πάει σε ένα κοντινό ποτάμι και να το βάλει κάθετα στο νερό. Εκεί έριχνε ένα νούφαρο μπροστά από το σπαθί και αυτό έπρεπε μόνο με την ορμή του νερού να κόψει το νούφαρο στα δύο! Αρκετά εντυπωσιακό έτσι? Ακου όμως το εντυπωσιακότερο! Οταν ο σαμουράι παραλάμβανε το σπαθί του... ξέρεις πώς το δοκίμαζε??? Εβαζε 7 σκλάβους (συνήθως αιχμάλωτους από κάποιο πόλεμο) στην σειρά...και με μία κίνηση τους αποκεφάλιζε! Αν δεν έκοβε και τα 7 τότε έκοβε το κεφάλι του κατασκευαστή!!!
Αν είναι αυθεντικό λοιπόν το σπαθί... έχεις σπίτι σου κάτι που έχει σκοτώσει! Αλλά αυτό είναι νέο αντικείμενο και όχι παλιό! Ψάξε για κάτι παλαιότερο στο σπίτι σου! Κάτι που να υπάρχει από όταν ήσουν μικρή!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Neyden
Νέο Μέλος

Greece
12 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/12/2006, 20:50:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Neyden  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εντυπωσιαστηκα πραγματικα!!! Δεν το γνωριζα αυτο για τις Κατανες, καλη πληροφορια thx :) Δεν ρωτησα ποτε τον γνωστο μου πως περασε το σπαθι στην Ελλαδα.. παντως δεν ειναι καινουργιο, φαινετε πως ειναι παλιο, εχει χαλκο πανω στην δερματινη θηκη του και εχω την εντυπωση πως το σηδερο (η λεπιδα) ειναι σκουριασμενο σε καποια σημεια, απο την παλαιοτητα του. Αν θελεις μπορω να το βγαλω φωτογραφια και να στο στειλω στο email σου να το δεις.

Βασικα ηθελα να πω και κατι αλλο που δεν εχω πει τοσες μερες και εχει σχεση με αυτα που λες, μαγεια κτλ αλλα φοβαμαι οτι εκει στανταρ θα παρεξηγηθω και παιζει να με περασετε για τρελη. Ειναι χοντρη ιστορια, χωρις στοιχεια.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

k.sofia
Νέο Μέλος

Greece
9 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/12/2006, 17:30:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους k.sofia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΦΙΛΗ NEYDEN ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ,ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΤΙΠΟΤΑ.
ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.

k.sofiaΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

spider-man
Νέο Μέλος

Greece
43 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/12/2006, 07:28:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους spider-man  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γεια σας παιδια.ειμαι καινουργιο μελος.εχω διαβασει και τις 18 σελιδες του forum και σκοπευω να κανω το ποτηρακι.γενικα δεν εχω κανει ποτε μου καποια επικληση πνευματος καθως δεν χρειαστηκε γιατι ηρθε αυτο και με βρηκε!!!!!!!!!(εχω μιλησει με γατα,και συμφωνα με την θρησκεια μονο ενας μιλαει με τη μορφη ζωου,ο διαβολος)θα ηθελα να πω οτι πιστευω σχεδον ολες της ιστοριες που εχω διαβασει εδω(καποιες ειναι πολυ ψευτικες.οχι υπερβολικες,απλως ψευτικες).θα ηθελα οποιος γνωριζει να μου στειλει στο e-mail μου(agspiros@yahoo.gr)οτι ξερει σχετικα με λογια που χρησιμοποιεις για να το καλεσεις,τροπους προστασιας και τροπους για να το διωξεις αλλα και να εισαι σιγουρος οτι το εδιωξες.επισης αν καποιος πιο εμπειρος θελει να βοηθησει εμενα και τους φιλους μου σε αυτη την πρωτη μας αποπειρα για ποτηρακι ειναι ευπροσδεκτος.ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια σας και μην ξεχνατε οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Neyden
Νέο Μέλος

Greece
12 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/12/2006, 16:07:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Neyden  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Stanfromgreece και k.sofia εχετε MSN να σας κανω add? Stanfromgreece θελω να σου δωσω καποιες φωτο για την κατανα και να τα πουμε γενικοτερα σε αλλο βαθμο.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
stanfromgreece
Πλήρες Μέλος

Greece
1043 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/12/2006, 08:53:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλη μου Neyden καλημέρα...
Δυστυχώς msn δεν έχω τον τελευταίο καιρό γιατί δεν έχω ιντερνετ στο σπίτι... έτσι μπαίνω μόνο από την δουλειά μου.
Μπορείς να μου στείλεις όμως email στο stanfromgreece@hotmail.com
ευχαριστώ πολύ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
spider-man
Νέο Μέλος

Greece
43 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/12/2006, 01:53:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους spider-man  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ρε παιδια εμενα θα με βοηθησει κανεις?εχω ζητησει κατι πληροφοριες σε προηγουμενο e-mail μου και δεν εχει απαντησει κανεις.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/12/2006, 09:05:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ μου spider-man, δεν συνηθίζεται η αποστολή πληροφοριών μέσω e-mail είτε μέσω του θέματος για τον τρόπο επίκλησης κάποιου πνεύματος με "ποτηράκι" κτλ.

Θα ήθελα όμως πραγματικά να σε ρωτήσω - καθώς μου κάνει εντύπωση - πως γίνεται να θέλεις να κάνεις κάτι την στιγμή που δεν γνωρίζεις τον τρόπο!
Ίσως η επίκληση με το ποτηράκι να είναι ένας τρόπος πειραματισμού, ένας τρόπος για να ικανοποιήσουμε την περιέργεια μας για τον αόρατο κόσμο.
Φοβάμαι όμως οτι αυτός ο τρόπος δεν θα είναι κι ο πιο αποτελεσματικός για την περιέργεια μας...
Ο αόρατος κόσμος - ή καλύτερα κάποια άλλα επίπεδα - υπάρχει αλλά δεν περιορίζεται μόνο στα πνεύματα, είναι κάτι πολύ ευρύτερο και περισσότερο "μαγικό".
Κι ο τρόπος για να τον ανακαλύψεις ίσως να μην βρίσκεται στο ποτηράκι αλλά στο "άνοιγμα" μας προς αυτά τα πεδία.


In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
k.sofia
Νέο Μέλος

Greece
9 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/12/2006, 22:54:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους k.sofia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΦΙΛΗ NEYDEN ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MSN;
ΕΧΩ email AN ΘΕΣ.

k.sofiaΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 43 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.1875
Maintained by Digital Alchemy