ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
 Ο ΜΕΓΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 51
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/02/2009, 02:44:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
O.K. Mr Veritas.
Βάλε λοιπόν της Koba σου να δουλέψει και πάρε την ΚΥΒΗ του ΖΕΥ και βάλε της Περικεφαλαία στόλισέ την όπως θες και ονόμασέ την ό,τι θες.
Πάρε την KAUBA ή ΚΟΒΑ και κάνε την ιερατική Μίτρα και ονόμασέ της «Μανούλα».
Πάρε στην συνέχεια την «Μανούλα» ανέβασέ την ψηλά και πες της πως την λένε Matar KUBELIA.
Φώναξε την γειτόνισά σου την κυρά Κυβέλη κάνε της ένα βαπτιστικό δωράκι και ονόμασέ την ΚΥΒΗΒΗ.
Πάρε τώρα την κ. ΚΥΒΗΒΗ και μεταγλώττισε την σε κ. Kubaba.
Αγόρασέ της αμάξι 7 ίππων και στείλε την για πικνίκ και για προσκύνημα στην Santa maria Maggiore.
Βάλε για ΚΥΒερνήτη την Γλαύκα ή ΚΥΒΗΝΗ στην σκέψη σου και πήγαινε να πάρεις λίγο αέρα πάνω στον Παρθενώνα να ξεσκάσεις λίγο γιατί απ’ το πολύ γράψιμο σ’ αυτό το θέμα θα μου πάθεις και τίποτα. Κατηφόρισε μετά στα σοκάκια και κάνε εκεί και καμιά σπονδή για τον φίλο σου τον Ερίωπα φωνάζοντας EVOE SABOE. Μπορεί να είναι στην γειτονιά και ο κ. Σαββάζιος και να έλθει να σου κάνει παρέα, ιδιόρρυθμος τύπος λίγο ψιλόκυβος. Θα τον καταλάβεις από ένα άσπρο αετό που κουβαλάει στους ώμους του.

Ερίωπας
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ypatia8
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Australia
182 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/02/2009, 05:55:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ypatia8  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Αυτόν που ονομάζουμε Ερμή, και που αντιπροσωπεύει μία αλληγορία της θεϊκής γνώσης, οι αρχαίοι Έλληνες της Αιγύπτου ονόμαζαν «THOTH»,

Εγώ ήξερα απ΄ το χωριό της μάνας μου που είναι ο Πύργος της Τήνου ότι το αρχικό σύμβολο ήταν και είναι το εξάκτινο αστέρι και ο σταυρός στην μέση. Πότε έγινε «Τρίγωνο - Αστέρας - Τρίγωνα»;


Εγώ ήξερα απ΄ το χωριό της μάνας μου που είναι ο Πύργος της Τήνου ότι το αρχικό σύμβολο ήταν και είναι το εξάκτινο αστέρι και ο σταυρός στην μέση. Πότε έγινε «Τρίγωνο - Αστέρας - Τρίγωνα»;

Μπορεί να ακούγεται παράξενο έτσι όπως θα σου το πω, αλλά ο Ιησούς όταν για παράδειγμα έλεγε «μακάριοι οι φτωχοί το πνεύματι» ήταν πιο πολύ Ερμητικός παρά οτιδήποτε άλλο.

Για τους κατόχους της Ερμητικής γνώσης η ιερή μονάς είναι η αρχή των πάντων. Όπως είναι για μένα η ΑΚΕ. Θέση που υιοθέτησαν αργότερα και οι Πυθαγόρειοι.


«Αν θέλεις να γνωρίσεις τον θεό», λεει ο Ερμής, «νόησε τον Ήλιον, νόησε το τρέξιμο της Σελήνης, νόησε των αστέρων την τάξη και τον καταμερισμό του ζωτικού χώρου που διαθέτουν.
Νόησε την προδιαγεγραμμένη τροχιά που έχει ο κάθε αστέρας στον Κόσμο».

«Τίποτα δεν χάνεται εφ’ όσον υπάρχει, αλλά οι άνθρωποι πλανώμενοι ονόμασαν τις μεταβολές θάνατο και απώλεια.»
«Τίποτα μέσα στον σφαιροειδή Κόσμο δεν καταστρέφεται».
Με τέτοια ρητά έδιναν στους νέους οι παλαιότεροι την γνώση που αφορούσε την τάξη και τους νόμους του σύμπαντος.

ΕρίωπαςΟ Θεός των αρχαίων Αιγυπτίων Θωθ ή Τεούχ λατρευόταν όπως και ο Ελληνας Θεός Ερμής, σαν ψυχοπομπός δηλαδή αυτός που συνόδευε τις ψυχές των ανθρώπων όταν πέθαιναν.(Ας κάνουμε μια αναφορά στην 2η Αρχή της ερμητικής διδασκαλίας αυτή της αντιστοιχίας ή αναλογίας).
Τότε βλέπουμε ότι αυτό που είναι πάνω η ΖΩΗ και αυτό που είναι κάτω ο ΘΑΝΑΤΟΣ είναι το ίδιο. Αρα, τίποτα δεν καταστρέφεται. Απλώς ανακυκλώνεται.
Ο Θεός Θωτ και ο Ερμης είχαν παρόμοιες ιδιότητες και αρμοδιότητες.
Δίαβασα πρόσφατα ότι ο Θαδαίος Ζελίνσκι (1859-1944) διάσημος Ρωσοπολωνός κλασσικός φιλόλογος και καθηγητής τιμής ένεκεν διαφόρων Πανεπιστημιών και Ακαδημιών της Ευρώπης έχει μια άλλη άποψη για την προελευση του Τρισμέγιστου Ερμή. Αποψη που αφορά αποκλειστικά τον Ελλαδικό χώρο. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι γεννήθηκε στο όρος Κυλλήνη από την ένωση του Δία και της Γης-Μαίας όπως την αποκαλούσαν οι Αρκάδες. Στην οροσειρά αυτή κατάληγαν κάτι ποτάμια ονομαζόμενες καταβόθρες που δημιουργούσαν υπόγειους δρόμους προς τον κάτω κόσμο. Εκεί ζούσαν οι Στυμφαλίδες Ορνιθες που απήγαν τις ψυχές...(όπως την Περσεφόνη την Περσεφασσα). Ο φιλόλογος δεν σταματάει εκεί αλλά αναφέρει ότι η γήινη υπόσταση του Ερμή ήταν ο Οδυσσέας που ήταν ο
ευνοούμενός του, ο ίδιος δηλαδή.
Οι Αρκάδες του έδωσαν το όνομα Τρισμέγιστος (τρις φορές μεγάλος) επειδή πιστεύουν ότι νίκησε τρεις φορές το θάνατο = τον φυσικό, τον ψυχολογικό (αστρικό) και τον νοηυικό. Σύμφωνα με την ερμητική διδασκαλία το σώμα μας έχει τρεις διαστάσεις.....Τα Τριγωνα που λέμε
Το Τρίγωνο της ανθρώπινης φύσης.

Τι μου διδάσκουν όλα αυτά ρωτά κανείς???????

Θα πω πολύ απλά ότι πόσο αρμονικά και σταθερά μέσα στον αστήρευτο χρόνο συνδέονται κάποιες αναμφισβήτες Αλήθειες που είναι κρίμα και αμαρτία να πάνε χαμένες και να μην γίνουν κατανοητές στην ανθρωπότητα που με τόσο ζήλο και περιέργεια μπορεί να πει κανείς ψάχνουν μερικοί να τις βρούν και όμως έρχονται απροσκάλεστοι κάποιοι ορνιθοκόρρυτοι εξουσιαστές της απληστίας να τις αρπάξουν και να τις καταστρέψουν.


mcΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ypatia8
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Australia
182 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/02/2009, 06:01:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ypatia8  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
[quote]
Για τους κατόχους της Ερμητικής γνώσης η ιερή μονάς είναι η αρχή των πάντων. Όπως είναι για μένα η ΑΚΕ. Θέση που υιοθέτησαν αργότερα και οι Πυθαγόρειοι.


Τι εννοείς η ΑΚΕ?????? Ερίωπα

mcΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/02/2009, 11:12:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Τι εννοείς η ΑΚΕ?????? Ερίωπα


ΑΚΕ για τους αρχαίους Έλληνες ήταν ή "Άτομη" δηλαδή η αδιαχώριστη.
Ό,τι είναι η ΟΓΓΑ ή ΣΑΙΣ (ή ΖΑΟΥ στα αρχαία Αιγυπτιακά)είναι και η ΑΚΕΑ και η ΑΘΗΝΑ. Ό,τι είναι ο ACE στα Αγγλικά.

ΑΚΕΝΑΧ ΑΓΑ ΗΝΑ ΘΕΪ ΔΙΪ ΤΡΙΣ Κ(ΑΠΠΑ); ..Που δίνει σύνολο 1385 όσο και
ο "ΑΓΝΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ";

Γι αυτό και ο ΑΚΕΝΑΧΑΤΩΝ κρατούσε στο χέρι κλαδί ελιάς.


Σ' αυτόν τον κόσμο του ΑΚΕΝΑ της αρχαίας Αιγύπτου οφείλουμε και τα Χειρόγραγα της Νεκρής Θάλασσας των "ΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ". ΆΚΕΣΙΣ έχε υπόψη σου σημαίνει "θεραπεία".


Μικρός ο κόσμος που γίνεται καμιά φορά ε;


Κατάλαβες τώρα τι είναι ο Τρισμέγιστος Ερμής ο οποίος περί ΤΡΙΑΔΟΣ μίλησε και ότι εν ΤΡΙΑΔΙ ΜΙΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΤΗΤΑ;


Ουφ πλάνταξα, 47 βαθμούς ζέστη σήμερα στην Μελβούρνη.


ΕρίωπαςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gexrag
Νέο Μέλος


13 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/02/2009, 11:47:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gexrag  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ

ΝΑΙ έτσι έχουν τα πράγματα περί Ερμή του Τρισμέγιστου. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βρήκα κάποιον να μιλάει σύμφωνα με τις γραφές φιλοσοφίας που κάποιοι τις έβαλαν στα ντουλάπια όταν μερικά τσογλάνια από την Αγγλία διέδοσαν ότι ο Ερμής ο Τρισμέγιστος ήταν ο πατέρας της Αλχημείας ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ στις γραφές του σχετική. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ είναι αυτοί που κατήργησαν τα συγγράματα στην όψη μιας ανοησίας που έγραψε κάποτε κάποιος όπως γράφουμε και εμείς εδώ. Το χειρότερο είναι ότι γράφονται στην Βικιπαιδία η οποία παρουσιάζει τον Αριστοτέλη ως σοφιστή και άλλες ανοησίες μερικές από τις οποίες έχουν αναμεταφερθεί και δημοσιευτεί και σε αυτό το site με αποτέλεσμα να διασύρονται οι Έλληνες φιλόσοφοι.

Η Μονάς που ειπώθηκε είναι ο ΕΝΑΣ ΝΟΥΣ ο οποίος είναι ΑΔΙΑΧΩΡΙΣΤΟΣ και αποτείται από τρία μέρη. Αυτό διέδοσαν πολλοί φιλόσοφοι μερικοί από τους οποίους ήταν Ο Πυθαγόρας, ο Επίκουρος, ο Φιλήμων ο Συρακουσεύς (έφυγε από την Αθήνα από λύπη για τον θάνατο του Δάσκαλού του Σωκράτη), ο Αναξαγόρας και άλλοι που αυτή τη στιγμή δεν ενθυμούμαι.

Ο λόγος των αρχαίων φιλοόφων είναι λίγο δύσκολο να εννοειθεί επ΄ακριβώς αφού δεν είναι απλό να εννοηθεί ακόμη και σήμερα η έννοια της Αγίας Τριάδος η οποία Αγία Τριάδα ουσιαστικά είναι Η ΜΟΝΑΣ.

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες τις οποίες ήδη έχω καταχωρήσει σε άλλο θέμα.

Σχετικά με τον μύθο της ένωσης των θρησκειών αυτός αναφέρεται στις τρεις μεγάλες του Χριστιανισμού. Σήμερα οι δύο είναι ενωμένες και θα αακολουθήσει και η τρίτη σύμφωνα με μια Προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού. Θα διαρκέσει η ένωση λίγα χρόνια και σε αυτή ιδεολογικά δεν θα μπορέσει να σταθεί ΚΑΝΕΙΣ από τους ψευτοιερείς των μουσουλμανικών αιρέσεων. Ο λόγος τους εύκολα καταρρέει αφού ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΓΑΠΗΣ.

Στην περίπτωση των χριστιανικών θρησκειών υπάρχουν παρερμηνίες Ιερέων που απομακρύνουν τον λόγο τους έτσι από τον Λόγο του θεού στον οποίο προκαλούν κατάρευση από άγνοια. Είναι αυτοί που σήμερα αποκαλούν εύκολα αιρετικό όποιον διαφων΄σει μαζί τους. Ήδη η εκκλησία της Ελλάδος έχει ανακοινώσει ότι ουδεμία σχέση έχει με το άτομο gexrag ο οποίος (εγώ) δέχομαι ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και ας με αποκαλούν αιρετικό και εμένα. Αυτό προκύπτει από την ΑΓΝΟΙΑ που έχει κυριαρχήσει αλλά και από τις αναφορές μου στον Ερμή τον Τρισμέγιστο καθώς και στην αναφορά μου περί Αγιότητας των Βούδα, Κομφούκιο, Ερμή Τρισμέγιστο και Νοστράδαμο. Μόνο που αγνοούν ότι οι Βούδας και Κομφούκιος αναφέρθηκαν με επιτιμιτικά λόγια κατά την ομιλία του Κυρίου όταν ήταν 12 ετών στον ναό, ξεχνούν ότι ο Μωάμεθ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το κοράνι το οποίο διαστρέβλωσε ο Μωάμεθ ο Β' με σχετική εντολή που έδωσε σε ομάδα σοφών. Αγνοούν επίσης ότι ο Ερμής ο Τρισμέγιστος έχει μια Προσευχή που θα την ζήλευαν ΟΛΟΙ οι Άγιοι της Ορθοδοξίας και επίσης ότι είναι γραμμένο το όνομα αυτού όπως και του Νοστράδαμου στα δύο μεγαλύτερα Αγιολόγια που βρίσκονται ένα στην Κωνσταντινούπολη και ένα στο Άγιο όρος τα οποία έχουν ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ Ορθόδοξων και ετερόδοξων.

Στον Τάφο τέλος του Νοστράδαμου βρέθηκαν τα άμφια του Αρχιμανδρίτου που είχε χειροτονηθεί όπως και ΠΟΛΛΟΙ Άγιοι της Καθολικής εκκλησίας γεγονότα τα οποία έμειναν κρυφά γιατί ΔΕΝ ΣΥΝΕΦΕΡΕ την Καθολική εκκλησία.

Υποκλίνομαι χαιρετώντας γιατί δεν ξέρω αν θα ξαναγράψω στο θέμα και σε όλο το site γενικότερα. Υπάρχουν ΠΟΛΛΑ ΠΙΟ ΑΞΙΑ για να στοχαστεί κάποιος από αυτό. Ενδέχεται βέβαια να μείνω για λίγες ημέρες ακόμη κοντά σας.


Edited by - gexrag on 07/02/2009 11:52:43Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

γιαπετ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5009 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/02/2009, 17:16:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
gexrag

quote:
Υποκλίνομαι χαιρετώντας γιατί δεν ξέρω αν θα ξαναγράψω στο θέμα και σε όλο το site γενικότερα.

Περιμένεις εντολές, απ' την ΟΟΔΕ, για καινούργια αποστολή, ε;;
Να αφήσεις μήνυμα να έρχομαι να σε διαβάζω...


ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/02/2009, 19:17:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ Γιάπετ, εσύ βάζεις το δικό σου μπλόγκ σαν
υπογραφή σου, θέλεις ανταγωνσμό;
Πέραν του αστείου, καλά θα ήταν να επιστρέφαμε και στο
θέμα λίγο,ας αφήσουμε στην άκρη τέτοιες παιδικές ενέργειες
αν συμβαίνουν, γιατί ο διάλογος φίλτατος....
Αλήθεια, εκτός απο ονόματα δυνάμεων και πνευματικών οντοτήτων,
επί της ουσίας θα μιλήσουμε, επιτελους, γι αυτόν τον πόλεμο και μετά να τοποθετηθούμε επι των αντιπαρατιθεμένων σε αυτόν και της προιστορίας αυτών;
Λέω εγώ τώρα....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
veritas
Μέλος 2ης Βαθμίδας


198 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/02/2009, 23:40:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους veritas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Η εισβολή των Δωριέων κατέστειλε πολλά από τα ήθη και έθιμα των πρωτοελλήνων. Μόνο σε ορισμένες περιοχές όπως την Μεσσηνία οι κάτοικοι διατήρησαν τη γλώσσα τους (Παυσανίας, Μεσσηνιακά) συνεχίζοντας αυτό τον διγλωσσισμό μέχρι τα βυζαντινά χρόνια. Στην υπόλοιπη Ελλάδα η Αττική διάλεκτος επικράτησε εως τα ύστερα χρόνια (Φιλόστρατος, Βίος Ηρώδου Αττικού). Οι Πελασγοί θεωρούσαν τον εαυτό τους αυτόχθονα και προερχόμενο από την Ελλοπία την περιοχή της κοιλάδας των Ιωαννίνων γύρω από τη Δωδώνη. Από τον ποταμό Σελλήεντα που διέσχιζε την περιοχή, οι κάτοικοι ονομάστηκαν Σέλλοι, και μετά Γραικοί. Η γεωγραφική απομόνωση της Ηπείρου επέτρεψε τη σφυρηλάτηση ισχυρών θρησκευτικών δεσμών οι οποίοι δεν καταλύθηκαν ακόμη κι όταν οι Πελασγοί άρχισαν να μεταναστεύουν. Τρανό παράδειγμα η πόλη Βουθρωτός (νοτίως των αγ. Σαράντα) η οποία διατήρησε την αρχαία θρησκεία ακόμη και στα χριστιανικά χρόνια, (απέκτησε εκκλησία μόλις το 451 μ.Χ.).
Οι Πελασγοί ήταν νομαδικό φύλο και ίδρυσαν πολλές πόλεις της ανατολικής Ελλάδος όπως το Άργος, τη θεσσαλική Λάρισα (κι άλλες πόλεις με το ίδιο όνομα), την φθιωτική Πελασγία, και τέλος αυτό που μας ενδιαφέρει, σύμφωνα με τον Καλλίμαχο έχτισαν το μεγάλο τείχος της Αθηναϊκής Ακρόπολης.
Εκεί λάτρεψαν τους θεούς τους με πρώτο τον Ζευ του οποίου η λατρεία παρέμεινε ισχυρή έως ότου οι γότθοι του Αλάριχου γκρέμισαν έξι από τις στήλες του ναού του.
Αχιλλέας, Ιλιάδα: «Ζευ ανα Δωδωναίε Πελασγικέ τηλόθι ναίων Δωδώνης, δυσχειμερου αμφί δε Σελλοί σοι ναίουσι υποφήται ανιπτόποδες χαμαιεύναι.» Μαζί όμως με τον Δία λάτρευαν και τη μεγάλη θεότητα της Γης. Μεγάλη Μητέρα, Κυβέλη, Κυβήβη στα αρκαδικά, για να φτάσει δια μέσω των χρόνων στην οργιαστική Magna Matter των Ρωμαίων. Και φυσικά τι ποιό φυσικό για κάποιον που λατρεύει τη γη, από το να αποδίδει τιμή στα πλάσματα που κρύβονται μέσα της. Τα φίδια. Πολυάριθμα ανάγλυφα, τελέσματα, φυλαχτά και καμέες μας επιβεβαιώνουν την αρχαία οφιολατρεία.


Με τα χρόνια οι μυθοπλάστες πρόγονοί μας βλέποντας τις απεικονίσεις αυτές στον βράχο της ακρόπολης, δημιούργησαν το μύθο του Ερεχθέα. Αρχή του παραμυθιού, καλημέρα σας.
Η πτώση του μυκηναϊκού πολιτισμού γύρω στο 1200π.χ έφερε άλλους θεούς στο προσκήνιο σε αντίθεση με τους τότε μύθους.

Απεικόνιση του προμηθέα ενώ δημιουργεί τον άνθρωπο (Handbook of Classic Mythology)

Η αρχαία λέξη για τον διπλό πέλεκυ ήταν λάβρυς. Η λέξη προέρχεται από τα Λάβρανδα της Καρίας όπου ο Ζεύς Λαβρανδεύς λατρευόταν. Η φύση του καθορίζεται καλύτερα αν συγκριθεί με τον θεό του Ουρανού των Χετταίων, τον Teshub, που παριστάνεται με τον διπλό πέλεκυ και τον κεραυνό. (M_P_Nilsson Ιστορία της αρχαίας Ελληνικής θρησκείας). Ο διπλός πέλεκυς είναι όπως και τα ταυρικά κέρατα σύμβολα της ημισελήνου. Η σύνδεση αυτή της πρωτοελληνικής και μυκηναϊκής θρησκείας είναι αρκετά ευρύτερη από τις όποιες επιρροές διαμόρφωσαν τα ταξίδια των κρητών.

(Νικόλαος_Καλτσας Το εθνικό αρχαιολογικό μουσείο)


Ας συγκρίνουμε τώρα αυτές τις απεικονίσεις με τις αντίστοιχες των ασσυριακών δαιμόνων:

Επίσης
α ) Μηκυναϊκό ανάγλυφο


β ) Ασσυριακό με ήρωα να πνίγει λιοντάρια (πιθανόν τον Γκιλγκαμές)
[/URL]


Edited by - veritas on 07/02/2009 23:42:24Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

europaios2
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5735 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/02/2009, 00:30:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους europaios2  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Aγαπητέ veritas, δίνεις πολύτιμες πληροφορίες και για αυτό και παλαιότερα είχα γράψει...........κρίμα που δεν έχεις το χρόνο να γράφεις ποιο συχνά.

Ερώτηση πως σκάναρες? δεδομένου ότ το ιimageshack.gr, βρίσκεται σε συντήρηση.
Είδα ότι χρησιμοποίησες το imageshack.us ή κάνω λάθος?

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

veritas
Μέλος 2ης Βαθμίδας


198 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/02/2009, 00:47:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους veritas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
φίλε ευρωπαίε το imageshack.us είναι το μητρικό site και από συνήθεια ετών "ανεβάζω" σε αυτό.
Έχω όμως μια πολύ μεγάλη βιβλιοθήκη πολλών GB σε ηλεκτρονική μορφή.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/02/2009, 01:03:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
veritas
Η εισβολή των Δωριέων κατέστειλε πολλά από τα ήθη και έθιμα των πρωτοελλήνων. Μόνο σε ορισμένες περιοχές όπως την Μεσσηνία οι κάτοικοι διατήρησαν τη γλώσσα τους (Παυσανίας, Μεσσηνιακά) συνεχίζοντας αυτό τον διγλωσσισμό μέχρι τα βυζαντινά χρόνια.

Περί Δωριέων
(Πλάτων, Νόμοι, Βιβλίο τρίτο, 682)
«Στην διάρκεια όμως των δέκα χρόνων της πολιορκίας της Τροίας, στην πατρίδα κάθε Αχαιού τα πράγματα χειροτέρευαν. Οι νεότεροι επαναστάτησαν και δεν καλοδέχτηκαν τους στρατιώτες όταν επέστρεφαν στον τόπο τους. Ακολούθησαν αμέτρητοι φόνοι, σφαγές, και εξορίες. Όσοι διώχτηκαν, ξαναγύρισαν αργότερα με άλλο όνομα. Τώρα λέγονται Δωριείς αντι Αχαιοί»
Αυτά αναφέρει ο Πλάτων για την καταγωγή των Δωριέων και όχι εκείνα που προσπαθούν οι ευφάνταστοι οψιμομαθείς ιστορικοί και τσαρλατάνοι συγγραφείς της σύγχρονης Ευρώπης και Αμερικής.

Φίλε veritas δεν πιστεύω να υποστηρίζεις το αντίθετο απ' αυτά που γράφει ο Πλάτωνας; Οι Δωριείς δεν επέβαλαν καμία νέα γλώσσα. Που τα βρήκες αυτά που γράφεις;

Ερίωπας


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ypatia8
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Australia
182 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/02/2009, 01:11:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ypatia8  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Ερίωπα σε ευχαριστώ για την εξήγηση και για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας θα αναφερθώ ξανά στους Σαββαείς που αναφέραμε οι οποίοι πολυ σωστά ετυμολογείται από την αραβική λέξη Σάμπαα (7).

Το λεξικό όπως ανάφερα προηγουμένως εξηγεί τη λέξη Σαββαώθ η οποία είναι και η ονομασία του 7ου ήλιου που είναι ο δικός μας ήλιος και που είναι κατά σύμπτωση και η ελληνική απόδοση της εβραικής λέξης Τσεβαώθ που εννοεί ΘΕΟΣ......

Αν είναι έτσι τα πράγματα τότε μπορούμε να συμπεράνουμε ότι το 7 συμβολίζει και τους 7 ήλιους της ιστορίας των ανθρώρπων και που μπορούν να σχετιστούν και με τις επτα 7 πόλεις των εκκλησιών που αναφέρονται στην αποκάλυψη του Ιωάννη. ΕΦΕΣΟΣ,ΠΕΡΓΑΜΟς,ΣΑΡΔΕΙΣ ΚΛΠ.


Πάντως αν δεν προετοιμαστεί κανείς για έναν Πόλεμο και δεν ακολουθήσει μια στρατηγική δεν νομίζω ΄θα ήταν λογικό να τον αρχίσει.
Τρεχαγήρευε μην βιάζεσαι γιατι ο ερμητικός νόμος αιτίας και απο
τελέσματος δείχνει ότι θα χάσεις την μάχη αλλά ίσως όχι τον πόλεμο...

mcΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ypatia8
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Australia
182 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/02/2009, 01:18:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ypatia8  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Θέλω να πω στην Terity ότι για τους Μακκαβαίους έχω βρει πολλές αναφορές και μπερδεύτηκα γιατί οι απόγονοί τους οι Ασαμμωναίοι είναι πιο ενδιαφέρον σχετικά με το θέμα μας.

Ποιοι είναι οι Ασαμωναίοι??????
Θα επανέλθω σύντομα....

Ερίωπα βοήθεια

mcΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/02/2009, 01:21:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
gexrag
Ενδέχεται βέβαια να μείνω για λίγες ημέρες ακόμη κοντά σας.Καλωσόρισες φίλε μας στον διάλογό μας. Μην πτοείσαι απ' τον τίτλο, εδώ μόνο διάλογο κάνουμε και όχι πόλεμο. Ευπρόσδεκτες όλες οι απόψεις ακόμα και όταν δεν αρέσουν σε κάποιους αναγνώστες. Στο κάτω-κάτω της γραφής δεν έχουμε να χωρίσουμε μεταξύ μας και καμιά περιουσία για να φτάνουμε να στενοχωρούμε ο ένας τον άλλο.

Προσωπικά θα σου ζητούσα να επεκταθείς σε αυτά τα ολίγα που κατέθεσες.


ΕρίωπαςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/02/2009, 02:14:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
...και μιά ερώτηση για όλους:

*Mattai ve'ekh humtza ha'am hayehudi?


...και ακόμα μία για τον φίλο μου "Τρεχαγύρευε":

Αποκάλυψη, Κεφ2,9

"....και την βλασφημίαν των λεγόντων εαυτούς ότι είναι Ιουδαίοι και δεν είναι, αλλά συναγωγή του Σατανά."

----------------------------------------------------------------------------
*Πότε και πως "εφευρέθηκε" ο Ιουδαϊκός λαός;


Ερίωπας
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Terity
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Netherlands
90 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/02/2009, 09:43:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Terity  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Στο κάτω-κάτω της γραφής δεν έχουμε να χωρίσουμε μεταξύ μας και καμιά περιουσία για να φτάνουμε να στενοχωρούμε ο ένας τον άλλο.


Για πες το στους Εβραίους αυτό που έχουν ρημάξει την Παλαιστήνη...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ypatia8
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Australia
182 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/02/2009, 10:03:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ypatia8  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Επανέρχομαι στους Ασαμωναίους οι οποιοι είναι και οι βασιλιάδες της ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ που αποτελούν τον χαμένο κρίκο της Χριστιανικής ιστορίας. Βασίλεψαν στην Ιουδαία τον τελευταίο αιώνα προ Χριστού και εξοντώθηκαν από τον Μεγάλο Ηρώδη και τους συμμάχους του τους Φαρισαίους. Η Αγία Γραφή αναφέρει όλα τα σημαντικά περιστατικά. Αναφέρει τον Δαυίδ, τον Σολομώντα, την εξορία και επάνοδο στην Ιερουσαλήμ, την βασιλεία των Ελλήνων και την επανάσταση των Μακκαβαίων εναντίον του Αντιόχου Επιφανή ή μάλλον σωστότερα εναντίον του αρχιερέα Ιάσονα (Ιησού) ο οποίος όπως τον κατηγορούν εξελλήνισε τελείως τους Ιουδαίους. Οι ιουδαίοι τον καιρό εκείνο του Ιησού λένε ότι άφηναν τα παιδιά τους απερίτμητα, αμελούσαν τις θυσίες και έτρεχαν στα γυμναστήρια και φορούσαν το ελληνικό καπέλο που φορούσε ο Θεός Ερμής το λεγόμενο Πέτασο.
Πώς λέμε σήμερα τα αμερικανάκια φοράνε καπέλα του μπέισμπολ?
Δεν αναφέρει όμως τους βασιλειάδες που προήλθαν από τους Μακκαβαίους και που καταδιώχτηκαν από τους Ηρωδιανούς.

Ισως επειδή οι Ασαμωναίοι ήταν αρκετά φιλέλληνες για να γίνουν αποδεχτοί στην νέα ανθελληνική χριστιανική ιστορία.
Ολοι οι μελετητές σταματούν στους αρχαίους βασιλειάδες Δαυίδ και Σολομώντα, αγνοώντας προκλητικά τους βασιλειάδες της Ιουδαίας. <Παρότι προέρχονται από την αντίσταση> οι Ασαμωναίοι αρχιερείς και βασιλειάδες απόγονοι των Μακκαβαίων που ήταν Ιουδαίοι που αγωνιστήκανε υπέρ της πατρίου θρησκείας κατά της ελληνιστικής καταδυνάστευσης των Σελευκίδων, ένιωθαν τον ελληνορωμαικό κόσμο να κυκλώνει και να πιέζει την μικρή τους κοινωνία, σκέφτηκαν λοιπόν να συνάψουν σχέσεις μαζί τους χωρίς καμία παραχώρηση γράφει ο Ντανιέλ Ροπς στο βιβλίο για την καθημερινή ζωή στην Παλαιστίνη.

Η αλήθεια είναι ότι επρόκειτο για προσχώρηση στον ελληνικό πολιτισμό. Αυτό το γεγονός ο Φλάβιος Ιώσηπος και πολλοί σύγχρονοι ιστορικοί δεν μπορούν να το αποδεχτούν ακόμη και αν αποδεικνύεται τελικά από τα προσφατα ευρήματα των ανασκαφών.

Αυτοί οι Ασαμωναίοι οι ελάχιστοι του είδους τους πρέπει να είναι οι Εσαίοι, Ερμητικής διδασκαλίας, όπως ήταν και ο Ιησούς που τα είχε βάλει με κάποιους που έλεγαν ότι είναι Ιουδαίοι ενώ δεν ήσαν.????

mcΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

veritas
Μέλος 2ης Βαθμίδας


198 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/02/2009, 10:30:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους veritas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:
veritas
Η εισβολή των Δωριέων κατέστειλε πολλά από τα ήθη και έθιμα των πρωτοελλήνων. Μόνο σε ορισμένες περιοχές όπως την Μεσσηνία οι κάτοικοι διατήρησαν τη γλώσσα τους (Παυσανίας, Μεσσηνιακά) συνεχίζοντας αυτό τον διγλωσσισμό μέχρι τα βυζαντινά χρόνια.

Περί Δωριέων
(Πλάτων, Νόμοι, Βιβλίο τρίτο, 682)
«Στην διάρκεια όμως των δέκα χρόνων της πολιορκίας της Τροίας, στην πατρίδα κάθε Αχαιού τα πράγματα χειροτέρευαν. Οι νεότεροι επαναστάτησαν και δεν καλοδέχτηκαν τους στρατιώτες όταν επέστρεφαν στον τόπο τους. Ακολούθησαν αμέτρητοι φόνοι, σφαγές, και εξορίες. Όσοι διώχτηκαν, ξαναγύρισαν αργότερα με άλλο όνομα. Τώρα λέγονται Δωριείς αντι Αχαιοί»
Αυτά αναφέρει ο Πλάτων για την καταγωγή των Δωριέων και όχι εκείνα που προσπαθούν οι ευφάνταστοι οψιμομαθείς ιστορικοί και τσαρλατάνοι συγγραφείς της σύγχρονης Ευρώπης και Αμερικής.
Φίλε veritas δεν πιστεύω να υποστηρίζεις το αντίθετο απ' αυτά που γράφει ο Πλάτωνας; Οι Δωριείς δεν επέβαλαν καμία νέα γλώσσα. Που τα βρήκες αυτά που γράφεις;
Ερίωπας


Φυσικά και ο Πλάτωνας έκανε λάθος όταν έγραφέ για ένα γεγονός που συνέβη 700 χρόνια πριν την εποχή του (*). Η αρχαιολογική σκαπάνη έχει ανατρέψει πολλά από τα λεγόμενα του. Ξέρεις, ο Πλάτωνας ήταν ένας θεωρητικός φιλόσοφος. Ούτε την Τίρυνθα ανέσκαψε ούτε τη Φαιστό. Αντίθετα ο Παυσανίας του οποίου τα στοιχεία παρέθεσα ήταν αρκετά πιο αξιόπιστος μαρτυρας (αν κι όχι πάντα, όπως επίσης απέδειξε η σύγχρονη αρχαιολογία). Αν εσύ νομίζεις ότι: "ο Πλάτωνας έχει πάντα δίκιο", λυπάμαι αλλά έχεις μείνει στην εποχή πριν το 1830. Σου έγραψα έλλωστε τις πηγές Παυσανίας, Φιλόστρατος, ΚαΛΛίμαχος, και τα βιβλία. Αν θες να σου φωτογραφίζω και τα εξώφυλλα πολύ ευχαρίστως να το κάνω, αλλά θα ζητήσω κι από σένα το ίδιο.
Οι κάτοικοι της Μεσσήνης που αναφέρει ο Παυσανίας δεν είναι κατι το τόσο παράδοξο. Στη νεώτερη εποχή έχουμε τους Τσάκωνες.
Η κάθοδος των Δωριέων είναι ιστορικά πλήρως τεκμηριωμένη σε σχέση με τον οπλισμό (άορ vs φάσγανο), την ενδυμασία (χιτώνα Δωρικό λέει η Ατόσσα στο όνειρο της, Αισχύλου Πέρσες), τα πλοία (θυμάσαι εκείνο το ψαράκι στη πλώρη των Μυκηναίων), την μορφή (οι Αχαιοί ήταν σημαντικά κοντύτεροι και πιο μελαμψοί), και τέλος με τις ελάχιστες λέξεις που έχουν απομείνει από την αρχαία Πελασγική γλώσσα και που συναντώνται στην αρχαία Ελληνική (π.χ σπάρος, ψαράκι).
Τέλος για το υπόλοιπο κείμενό μου γιατί δεν λες κάτι; Εσύ δεν βλέπεις καμία ομοιότητα Ασσυριακής & Μυκηναϊκής θρησκείας;
Α, να μην το ξεχάσω. Τον Σαβάζιο που λες και την εισαγωγή του από το βορρά, την κοροΐδευαν ακόμη και οι κλασσικοί συγγραφείς. Δεύτερον σου είπα ότι κάνεις λάθος ότι τα scriptoria της Συρίας ήταν στην περιοχή της Πέτρας, αλλά δεν θες να το διορθώσεις. Ίσως γιατί δεν ταιριάζει στη θεωρία σου...
Καλό θα ήταν φίλε Ερίωπα να μην προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι πετάει ο γαϊδαρος.

(*) Στην Κύπρο ανακαλύφθηκε αγγείο χρονολογημένο το 2000 π.Χ με παράσταση σκηνής του Τρωϊκού Πολέμου, δηλ. πολύ πριν το 1100π.Χ της συμβατικής χρονολογίας.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

veritas
Μέλος 2ης Βαθμίδας


198 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/02/2009, 10:37:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους veritas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητή ypatia ο Αντίοχος ο "Επιφανής" θυσίασε χοίρους στο Δία μέσα στο Δεύτερο Ναό. Αυτό λέγεται προσπάθεια προσέγγισης;
Για τράβα να το κάνεις σε ένα τζαμί σήμερα, ή ακόμη και σε χριστιανική εκκλησία...
Οι Σελευκίδες περιφρονούσαν το ιουδαϊκό έθνος. Η ιουδαία ακόμη και μέχρι τα ρωμαϊκά χρόνια θεωρούνταν "δυσμενής μετάθεση" για τους αξιωματούχους.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/02/2009, 12:55:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
veritas
Α, να μην το ξεχάσω. Τον Σαβάζιο που λες και την εισαγωγή του από το βορρά

Για βοήθησέ με λίγο να θυμηθώ που το έγραψα αυτό.

Για την "ΚΥΒΗ" μίλησα που είναι το "κεφάλι" ή το "Καπαάλι" ή "Καμπαάλι" στην Σανσκριτική.
Τον Σαβάζιο τον έβαλα στην εξίσωση έτσι για να μπορέσω να πάω "Άτα" στην "Κάαμπα" των Αράβων και των Ινδών και μετά να κάνω τους συνδυασμούς μου με την "Κυβέλη" ή "Κουμπάμπα" και τον ιερό βράχο ΑΓΔΟ και την ιερή σπηλιά με τον λατρευτικό λίθο.
Για τους τολμηρούς θα άφηνα τελευταίο τον Αδάμ, και τον ιερό βράχο (Γολγοθά) που και αυτός σημαίνει ΚΥΒΗ και εκεί θα ανέβαζα τον RAVI (στα ινδικά) που σημαίνει Ήλιος για να ανaστενάξει επικαλούμενος την μητέρα του Allah που σημαίνει "Μητέρα" (στα Σανσκριτικά) και να της πει Αλλαχί, αλλαχί, δηλαδή μητέρα μου (θεά μου) Λά Μά Ζεβακτάνει, δηλαδή θα σε ξαναδώ μόλις ο Ιευά ή Σεβά ή Σαβά ή Σαβάζιος ακτάνει δηλαδή σηκωθεί (ανατείλει)ο Ήλιος. Κομπρέντε καλέ μου φίλε Veritas;
Τέλος μου λές φίλε Veritas ότι « για το υπόλοιπο κείμενό σου γιατί δεν σου λεω κάτι, και ότι δεν βλέπω καμία ομοιότητα Ασσυριακής & Μυκηναϊκής θρησκείας»
Φωτογραφίες είδα, κείμενο δεν είδα. Βοήθησέ με πάλι να το βρώ και τα λέμε πάλι, ...δεν θα χαθούμε. Εκτός και αν εφαρμόζεις κάποια νέα μέθοδος επικοινωνίας που εγώ ο δύστυχος εδώ κάτω στους αντίποδες ακόμα δεν έτυχε να πάρω χαμπάρι.


Τα "Γαλάζια" γιόρταζαν κάποτε προς τιμή της ΚΥΒΕ-λης.
Για ρίξτε όλοι μιά ματιά στην ΚΥΒΕΛΗ-65,(αστεροειδή) με τους "Τρώες" απ' την μιά μεριά και τους "Έλληνες" απ' την άλλη (φτου κονέψαμε να τους ξεχάσουμε τους Αργοναύτες μας οι οποίοι ετοιμάζονται να περάσουν και απ΄ την κ. Κυβέλη να της ανάψουν κανένα κεράκι. Καλά τα λέω φίλε Hellios2012;).

Αν μπορούσε να κατεβάσει κάποιος την φωτογραφία θα καταλάβετε και το τελευταίο επίθετο της "Θεάς" ΚΥΒΕ-λης και τον συμβολισμό του ιερού στεφάνου.

Τα "Κύβεια" δεν τα ξαναπιάνω αν δεν δω να παίζεται σοβαρό παιχνίδι.Φιλικά

Ερίωπας
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

helios2012
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
664 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/02/2009, 18:28:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τι να το κάνεις αγαπητέ Ερίωπα...!
Η Κυβέλη δεν παύει να είναι ένα 5-ακτινο άστρο πάνω απ'τη Γή-Σταυρό και μέσα στο Τρίγωνο-Πυραμίδα (και συμβολικά να το δείς...)
Φρυγική θεά η Κυβέλη.
Φρύγες και οι Τρώες κατά τον Ευρυπίδη στην "Ελένη" του.
Έλληνες-Φρύγες, αλληλοσφάχτηκαν για ν'ανακουφιστεί η Γή απ'τον υπερπληθυσμό.
Δηλαδή αδέρφια...
Τα ίδια και τα ίδια, φαύλος κύκλος...
Σφαγές και μάχες γίνονται και στον Ήλιο, τώρα που μιλάμε, αλλά η εθελοτυφλία δεν έχει όρια...
Οι περισσότεροι βολεύονται στον χρωματιστό λήθαργο που τους προσδίδει η υπερτιμημένη, παραπλανητική και ελεγχόμενη λογική τους!
Προχώρα γιατί αν αρχίσω να μιλάω θ'αρχίσουν πολλοί να βλέπουν εφιάλτες και θα με κατηγορήσουν για αντιανθρωπισμό...
Φτάσαμε στη 19η σελίδα και δε μίλησες για το 2ο κύκλο, όχι ότι θ'αλλάξει κάτι, απλά για να καταδείξεις το αισχρό νομοτελειακό του όλου θέματος...
Θές και ελπίζεις στην ενοποίηση, αλλά πως θα γίνει αυτή όταν οι αρχετυπικοί μηχανισμοί του Ανθρώπινου είδους λειτουργούν κάνοντας τεμαχισμούς?
Η ερώτηση είναι ρητορική και δεν χρίζει απάντησης...
Συνέχισε φίλε μου...

(Έτσι όπως βλέπω τα πράγματα γενικότερα, αν δεν υπάρξει ένας Καταλύτης που να προκαλέσει μέσω αλυσιδωτών αντιδράσεων τη μεταλλαγή του Ανθρώπου, δεν βλέπω Φώς στο τούνελ...Ίσως ένας καταιγισμός από φωτόνια ή νετρίνα να έκανε επανασύνδεση των κατεστραμμένων συνάψεων του Ανθρώπινου εγκεφάλου ή ακόμα και να ξεβούλωνε τον κωναριοειδή μας αδένα απ'το τάπωμα που'χει φάει...ίσως...
Ίσως πάλι να είμαι παράΛογος και να παραΛυρώ...who knows...)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

veritas
Μέλος 2ης Βαθμίδας


198 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/02/2009, 22:54:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους veritas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Φωτογραφίες είδα, κείμενο δεν είδα. Βοήθησέ με πάλι να το βρώ και τα λέμε πάλι, ...δεν θα χαθούμε. Εκτός και αν εφαρμόζεις κάποια νέα μέθοδος επικοινωνίας που εγώ ο δύστυχος εδώ κάτω στους αντίποδες ακόμα δεν έτυχε να πάρω χαμπάρι.
Ερίωπας


...Τι να κάνουμε, έτσι έμαθα να επικοινωνώ εγώ. Με φωτογραφίες, στοιχεία, πηγές, παραπομπές, και βιβλιογραφία κι όχι με λεξικούς ακροβατισμούς βασισμένους σε ομόηχες λέξεις. Επειδή πραγματικά το θέμα σου άρχισε να με κουράζει θα μου επιτρέψεις να αποχωρήσω. Ας σου αφήσω όμως για αναμνηστικό μια ακόμη φωτογραφία (χωρίς λεζάντα) κι αν θες σχολίασε την. (*)


(Πηγή: "The Gnostics and their remains" c.w.King London 1887)

(*) Ζητώ προκαταβολικά από τους διαχειριστές να την αφαιρέσουν αν κρίνουν πως προσβάλει το θρησκευτικό συναίσθημα κάποιων συνομιλητών μας
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

sarcalogos
Νέο Μέλος


20 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/02/2009, 23:51:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους sarcalogos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

(Πηγή: "The Gnostics and their remains" c.w.King London 1887)
Φίλε, αυτή η εικόνα δεν θίγει κανένα θρησκευτικό συναίσθημα. Είναι μάλλον ο θρίαμβος της πίστης στον Ιησού, ως Υιό Θεού, όχι γι'αυτό που δείχνει αλλά για όσα υπονοεί. Ότι η πρώτοι χριστιανοί πολύ πριν Κωνσταντίνους και συνόδους είχαν σαφή ιδέα για τη Θεότητα του εσταυρωμένου Ιησού. Ειρωνικό που είναι κοροϊδευτική αλλά, είχα διαβάσει κάπου ότι και το όνομα 'χριστιανός' για κοροϊδία το είχαν δώσει στους πιστούς αρχικά.
Αλλά άλλο ήθελα να πω:
quote:
Α ΜΑΚΚΑΒΑΙΩΝ 12
Α Μακ. 12,1 Είδεν ο Ιωνάθαν, ότι αι περιστάσεις ήσαν δι' αυτόν ευνοϊκαί. Εξέλεξε, λοιπόν, μερικούς άνδρας και τους έστειλεν εις την Ρωμην να επικυρώση και ανανέωση την φιλίαν του με τους Ρωμαίους.
Α Μακ. 12,2 Εστειλεν επίσης άλλους απεσταλμένους με επιστολάς, ομοίου περιεχομένου και προς τον αυτόν σκοπόν, στους Σπαρτιάτας και προς άλλας χώρας.
...
Α Μακ. 12,5 Αυτό δε είναι και το αντίγραφον της επιστολής, που έγραψεν ο Ιωνάθαν προς τους Σπαρτιάτας.
Α Μακ. 12,6 “Ο Ιωνάθαν, ο αρχιερεύς, και η γερουσία του έθνους, οι ιερείς και ο άλλος λαός των Ιουδαίων, χαιρετίζει τους αδελφούς Σπαρτιάτας.
Α Μακ. 12,7 Και προηγουμένως είχαν αποσταλή επιστολαί προς τον αρχιερέα μας τον Ονίαν εκ μέρους του Αρείου, ο οποίος ήτο βασιλεύς εις σας, αι οποίαι εβεβαίωναν ότι είσθε αδελφοί μας, όπως μαρτυρεί και το επισυναπτόμενον αντίγραφαν.
Α Μακ. 12,8 Ο Ονίας εδέχθη τον άνδρα, που εστείλατε με πολλήν τιμήν, επήρε τας επιστολάς, εις τας οποίας εγίνετο σαφώς και ρητώς λόγος περί συμμαχίας και φιλίας μεταξύ μας.
Α Μακ. 12,9 Ημείς σήμερον, καίτοι δεν έχομεν ανάγκην αυτών των πραγμάτων, διότι ως παρηγορίαν και ενίσχυσιν έχομεν τα άγια βιβλία που ευρίσκονται εις τα χέρια μας,
Α Μακ. 12,10 εν τούτοις απεφασίσαμεν και αποστέλλομεν προς σας την πρεσβείαν αυτήν, δια να ανανεώσωμεν την αδελφικήν και φιλικήν μας αγάπην και να μη αποξενωθώμεν μεταξύ μας. Πολλοί χρόνοι έχουν παρέλθει από τότε, που σεις εστείλατε προς ημάς την πρότασιν της φιλίας.
Α Μακ. 12,11 Ημεις λοιπόν καθ' όλον τον καιρόν σας ενθυμούμεθα αδιαλείπτως κατά τας εορτάς μας και κατά τας άλλας καθιερωμένας εις λατρείαν του Θεού ημέρας, κατά τας θυσίας τας οποίας προσφέρομεν, και εις τας προσευχάς μας, όπως είναι δίκαιον και πρέπον να ενθυμούμεθα αδελφούς.
Α Μακ. 12,12 Ευφραινόμεθα δε πληροφορούμενοι την δόξαν σας.
Α Μακ. 12,13 Αλλά θλίψεις πολλαί και πόλεμοι πολλοί μας εκύκλωσαν, διότι μας επολέμησαν οι γύρω μας άρχοντες και λαοί.
Α Μακ. 12,14 Δεν ηθελήσαμεν όμως στους πολέμους αυτούς να παρενοχλήσωμεν σας και τους άλλους συμμάχους και φίλους μας.
Α Μακ. 12,15 Διότι έχομεν την βοήθειαν παρά του Θεού του ουρανού, που μας ενίσχυσε συνεχώς, και εγλυτώσαμεν από τους εχθρούς μας, οι δε εχθροί μας συνετρίβησαν και εξηυτελίσθησαν.
...
Α Μακ. 12,17 Τους εδώσαμεν δε την εντολήν να περάσουν και από σας, να σας χαιρετήσουν και να σας φέρουν την επιστολήν μας αυτήν, η οποία κάμνει λόγον δια την ανανέωσιν της αδελφικής μας αγάπης.
Α Μακ. 12,18 Και τώρα καλώς θα πράξετε και σεις, να μας απαντήσετε εις τας προτάσεις μας αυτάς”.
Α Μακ. 12,19 Το αντιγράφον της επιστολής, την οποίαν οι Σπαρτιάται έστειλαν προς τον Ονίαν είναι το εξής·
Α Μακ. 12,20 “Ο Αρειος ο βασιλεύς των Σπαρτιατών χαιρετίζει τον Ονίαν, τον μέγαν αρχιερέα.
Α Μακ. 12,21 Ευρέθη εις κάποιο αρχαίον έγγραφον, ότι οι Σπαρτιάται και οι Ιουδαίοι είναι αδελφοί και ότι αμφότεροι κατάγονται από την γενεάν του Αβραάμ.
Α Μακ. 12,22 Και τώρα, αφού εμάθαμεν πλέον αυτά, καλώς θα πράξετε σεις να μας γράψετε σχετικώς με την ειρηνικήν και ευημερούσαν ζωήν σας.
Α Μακ. 12,23 Και ημείς επίσης σας γράφομεν, ότι τα ποίμνιά σας και όλα τα υπάρχοντά σας είναι ιδικά μας, και τα ιδικά μας είναι ιδικά σας. Εδώσαμεν δε εντολήν στους κομιστάς της επιστολής, να σας είπουν αυτά και προφορικώς”.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/02/2009, 23:54:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Ας σου αφήσω όμως για αναμνηστικό μια ακόμη φωτογραφία (χωρίς λεζάντα) κι αν θες σχολίασε την. (*)


Ο καλλιτέχνης του 1ου μ.Χ. αιώνα που δημιούργησε τον «Αλαξαμενό» δεν διαφέρει σε τίποτα απ’ αυτούς τους αγράμματους που συχνά χρησιμοποιούν γραφίτη στους τοίχους για να διαμαρτύρονται πότε για το περιβάλλον και πότε για τους πεινασμένους της Ν. Υόρκης.
Ένας αγράμματος ανορθόγραφος περιθωριακός ειρωνεύεται τον Σεθ (Ονοκέφαλο) των Αιγυπτίων, ε και λοιπόν;
Καμία σχέση με το χριστιανικό σύμβολο που υιοθετήθηκε μερικούς αιώνες αργότερα.
Τι θέλεις να μας πεις φίλε Veritas, ό,τι μας έλεγε και ο ΑΡΚΑΣ με τις κοτούλες του;
Καλά θα κάνεις να αποχωρήσεις και να ετοιμάσεις μαζί με τον Ευρωπαίο2 τον «κλώνο» που θα εμφανιστεί σύντομα και θα αδειάσει τον Ερίωπα. Παλιά μας τέχνη....κ......

Ερίωπας
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/02/2009, 00:26:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
...Και μιάς και μιλάμε για σταυρούς ρίξτε και μιά ματιά στον σταυρό που κρατά ο Νεοαυστραλός (wog) του 2.000π.Χ.

http://esoterica.gr/articles/mystery/egpt_austr_enigma/egpt_austr_enigma.htm


ΕρίωπαςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

veritas
Μέλος 2ης Βαθμίδας


198 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/02/2009, 00:33:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους veritas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Καλά θα κάνεις να αποχωρήσεις και να ετοιμάσεις μαζί με τον Ευρωπαίο2 τον «κλώνο» που θα εμφανιστεί σύντομα και θα αδειάσει τον Ερίωπα. Παλιά μας τέχνη....κ......


Εγώ μιλάω μόνος μου. Δεν χρειάζομαι καθοδηγητές, ούτε έχω σχέση με μηχανοραφίες όπως μου καταλογίζεις. Σου είπα ευγενικά ότι αποχωρώ από το θέμα σου και σου άφησα κι έναν γρίφο που τον πήρες στραβά. Δικαίωμα σου να φαντάζεσαι ότι θέλεις...
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/02/2009, 00:38:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)]...Ο Ra-Djedef της Αυστραλίας του οποίου το σκάφος πέταξε πάνω από βουνά και θάλασσες κάτι μας θυμίζει απ' τους Αργοναύτες.
Λακωνικά θα το τοποθετήσω.
Οι Αργοναύτες ήταν κωπηλάτες.
Το όνομα Djedef σημαίνει κωπηλάτης.
Η Αργώ πέταξε και αυτή πάνω από βουνά και από θάλασσες και κάπου χάθηκε.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Αναμένω παρατηρήσεις


Ερίωπας

Edited by - ΕΡΙΩΠΙΣ on 09/02/2009 00:45:11Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/02/2009, 05:14:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Περί ονοκέφαλου Τυφώνος.

…και για να τελειώνουμε με τις παρανοήσεις περί ‘Όνου» που βασανίζουν όχι μόνο το θέμα μας απ’ τις αρχές του αλλά και ολόκληρο τον κόσμο εδώ και 2000 χρόνια θα καταθέσω περιληπτικά το εξής:
Σήθ ή Σετ ή Σεθ είναι ο «ξανθοκόκκινος» Βορειοευρωπαίος τύπος που κατέβηκε σταδιακά απ’ την Σκυθία σημερινή Ουκρανία, Ρωσία κλπ στον χώρο της Μέσης Ανατολής. Μαζί τους αυτοί οι λαοί έφεραν και μία παράξενη λατρεία.
«Σκύθες όνον ιερεύουσι» μας γράφουν οι αρχαίοι συγγραφείς. Δηλαδή οι Σκύθες λάτρευαν τον Γάιδαρο.
Αυτοί λοιπόν οι κοκκινωποί άνθρωποι, ή κοκκινόκωλοι στην λαϊκή γλώσσα στο πέρασμα του χρόνου ονομάστηκαν με διάφορα ονόματα. Ένα απ’ αυτά ήταν και «Τυφώνιος» δηλαδή ο κόκκινος.
Ο Σκύθης στην γλώσσα των Αιγυπτίων βαρβαρίστηκε και έγινε Σηθ, Σετ, Σεθ.
Ο «Τυφώνας» ή «Σετ» που εμφανίζεται στα αγάλματα Ονοκέφαλος, σύμφωνα πάλι με τους αρχαίους Έλληνες συγγραφείς είχε κόκκινα μαλλιά και ήταν λευκός. Πως αλλιώς θα μπορούσαν οι Έλληνες να περιγράψουν τότε ένα Σκύθη, δηλαδή ένα σημερινό κοκκινομάλλη Ρώσο;
Σχεδόν όλες οι μούμιες των Φαραώ που βρίσκονται σήμερα στα μουσεία έχουν «πυρρά» μαλλιά, δηλαδή κόκκινα. Κοκκινομάλληδες λοιπόν οι τότε ξένοι «Πυρροί» βασιλιάδες/θεοί και οι μεγάλοι αξιωματούχοι τους.
Γνωρίζοντας λοιπόν αυτά τα ολίγα δεν πρέπει να απορεί κανείς γιατί στον μύθο ο κακός «Τυφώνας» μαζί με 72 συνενόχους δολοφόνησε τον καλό «Οσίρι».
Ούτε θεοί ήταν οι μάγκες που αναφέρω ούτε διέθεταν κάποιο στοιχείο που να άγγιζε την θεότητα. Ρώσοι εισβολείς ήταν, οι οποίοι μόλις βρήκαν την ευκαιρία έκαναν το πραξικόπημά τους στην Αίγυπτο και έτσι πιάσαμε ράτσα που λένε και στο χωριό μου.
Πυρράκης, δηλαδή ξανθοκόκκινος ήταν και ο Δαυίδ.
Τώρα αν το Οικουμενικό Ορθόδοξο Πατριαρχείο καλεί συχνά το συνέδριο των 72 συμβούλων, ή γιατί η μετάφραση της Παλαιάς Διαθήκης έγινε από 72 Εβραίους λόγιους (σίγουρα ιερείς), ή γιατί γίνεται τόσο εκτενή αναφορά του αριθμού 72 μέσα στην Παλαιά Διαθήκη, ή γιατί στα Ερμητικά κείμενα οι «Τυφώνιοι» αποκαλούνται τερατολόγοι(απ’ αυτό μπορεί να καταλάβει κανείς την καταγωγή του συγγραφέα), ή τέλος γιατί στην αρχαία Αίγυπτο θυσίαζαν τους Τυφώνιους κάποτε όταν έχασαν τον έλεγχο της χώρας εξ αιτίας του Τρωϊκού πολέμου σας παρακαλώ μη με ρωτάτε.
Τώρα αν οι Ασσύριοι που ήταν Αττούριοι ή Τρώες έλεγξαν κάποτε και την αρχαία Ελλάδα προσωπικά δεν το αμφισβητώ. Η ιστορία του Εριχθονίου και του Ερεχθέα που κατέθεσα πριν από λίγες μέρες αυτό ακριβώς μαρτυρά. Η αντίστροφη μέτρηση όμως γι’ αυτούς άρχισε με τα ξεκαθαρίσματα του Θησέα στην Αττική και την Αργοναυτική εκστρατεία (απώλεια των χρυσορυχείων) για να συνεχιστεί με τον Τρωϊκό πόλεμο τα αποτελέσματα του οποίου έφεραν και την γνωστή μας «Έξοδο» των Εβραίων απ’ την Αίγυπτο οι οποίοι πήγαν και συνάντησαν τους Ιουδαίους που ζούσαν στην πόλη του ΙΕΥΟΣ ή ΚΑΔΥΤΗ.

Ερίωπας

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Terity
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Netherlands
90 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/02/2009, 10:44:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Terity  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

...Και μιάς και μιλάμε για σταυρούς ρίξτε και μιά ματιά στον σταυρό που κρατά ο Νεοαυστραλός (wog) του 2.000π.Χ.

http://esoterica.gr/articles/mystery/egpt_austr_enigma/egpt_austr_enigma.htm


ΕρίωπαςΠΟιες είναι οι "Οι τρεις θύρες της αιωνιότητας (που) συνενώθηκαν με το τέρμα του βασιλικού τάφου και σφραγίστηκαν";Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Terity
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Netherlands
90 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/02/2009, 11:53:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Terity  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Ποιος δεν θυμάται αυτά τα λόγια της Terity που όλοι μας περάσαμε ασχολίαστα;
Ναι, αγαπητοί μου φίλοι και φίλες, η Terity παρ’ όλο πού δήλωσε «…..Εγώ πάντως δεν έχω αφιερώσει τη ζωή μέσα στα βιβλία όπως είναι εμφανές από τους συζητητές στο θέμα αυτό. Και όσο και αν με ενδιαφέρει ούτε έχω την πολυτέλεια του χρόνου να το κάνω. Οπότε δηλώνω μαύρα μεσάνυχτα όπως και κάποιος άλλος συνομιλητής» δημιούργησε τον Φιλήμωνά της, ενεργοποίησε την εσωτερική της «Αργώ» και ταξίδευσε μέχρι τις εσχατιές του κόσμου. Αναζήτησε με μανία μέσα απ΄ την σχέση του Ιησού με την Μαγδαληνή το πάθος της αμαρτωλής «Σοφίας» του «Γνωστικού» μύθου και την επιθυμία της να πιεί απ’ την πηγή της «Ζωής». Άθελά της μετέφερε τον διάλογο στην αρχική του βάση. Την αταξία που υπάρχει σήμερα μεταξύ θηλυκού και αρσενικού στο γένος των ανθρώπων.

Αγαπητοί συνοδοιπόροι. Όπως έχω ήδη πει δεν ξέρω πού πάει ο Ερίωπας με το θέμα αυτό και νιώθω/βλέπω να δυσανασχετούν και άλλοι αναγνώστες για την περαιτέρω εξέλιξη του θέματος. Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω αν και με ενδιαφέρει πολύ χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς το "γιατί". Πάντως ήθελα να μοιραστώ κάτι μαζί σας.
Σήμερα το ξημέρωμα είδα ένα όνειρο. Στο όνειρό μου όλα τα μυστικά του σύμπαντος μου είχαν αποκαλυφθεί. Μου μίλαγε ο Χριστός, μου μίλαγε η Παναγία και είχα κατανοήσει τα πάντα. Κατά τη διάρκεια του ονείρου ξύπνησα. Δεν πίστευα αυτά που μου είχαν μόλις αποκαλυφθεί. Και σκέφτηκα να τα καταγράψω αμέσως ώστε να μην τα ξεχάσω. Συνήθως, όταν δε βαριέμαι τα γράφω τα όνειρά μου. Κάτι θέλουν να μας πουν. Αλλά η λογική μου είπε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ξεχάσω ένα τέτοιο όνειρο και ξανακοιμήθηκα. Μέχρι να ξυπνήσω σήμερα το πρωί είχε διαγραφεί από τη μνήμη μου. Έμεινα μόνο με τη συναίσθηση ότι κάτι "συνέβαινε", ότι κάτι "ξύπναγε" μέσα μου.
Τώρα γιατί σας τα λέω αυτά; Δεν ξέρω, απλά νιώθω την ανάγκη να το μοιραστώ αυτό με ανθρώπους που ίσως καταλάβουν...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 51 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.1875
Maintained by Digital Alchemy