ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΩΡΙΑ ΚΟΥΦΙΑΣ ΓΗΣ
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 20
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Mi_Ki
Μέλος 2ης Βαθμίδας


257 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/08/2009, 15:19:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Mi_Ki  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
εκει που παραπεμπω δεν διακωμωδειται ο byrd! το αντιθετο!

(μου το ειπε ενα ιπταμενο μαμουθ απο την ανταρκτικη! λες να ηταν ψευτης? ηταν φαλακρο παντως!)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/08/2009, 22:00:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
εκει που παραπεμπω δεν διακωμωδειται ο byrd! το αντιθετο!
Μόλις διαπίστωσες ότι δεν έχω καλές σχέσεις με την αγγλικήν.

Η τέταρτη καλά εφοδιασμένη και εξοπλισμένη αποστολή του Ναυάρχου Μπυρντ στην Ανταρκτική το 1946-1947 κατέληξε σε μερικές σημαντικές ανακαλύψεις. Ανάμεσα σε αυτές ήταν η Όαση του Μπούνγκαρ, που ονομάσθηκε έτσι από το Διοικητή Ντέιβιντ Μπούνγκαρ που ήταν στο χειριστήριο ενός από τα έξη μεγάλα μεταφορικά αεροπλάνα που χρησιμοποιήθηκαν από τον Μπυρντ στη διάρκεια της Επιχείρησης Χάιτζαμπ (Μεγάλο Πήδημα) του Ναυτικού των ΗΠΑ. Ο Μπούνγκαρ εντόπισε την όαση το Φεβρουάριο του 1947. Για μήνες αυτός και το πλήρωμά του πετούσαν πάνω από τη λευκή πολική έρημο και δεν είχαν δει τίποτα αξιόλογο. Μετά μια ημέρα, ενώ προχωρούσαν στην ενδοχώρα από την Ακτή Κουήν Μαίρη της Γουάιλκς Λαντ, ο Μπούνγκαρ εντόπισε μπροστά τους μια περιοχή γεμάτη από σκούρες λίμνες η οποία ήταν εντελώς ελεύθερη από πάγο και χιόνι. Η κάθε λίμνη είχε μήκος πέντε περίπου χιλιόμετρα και διαφορετικό χρώμα, από καφεκόκκινο και πράσινο μέχρι το βαθύ μπλε. Το νερό που περιείχαν ήταν πολύ ζεστότερο από το νερό του ωκεανού, όπως ανακάλυψε ο Μπούνγκαρ μετά τη προσγείωση του υδροπλάνου του σε μια από αυτές. Αυτή η σημαντική όαση αποτελείτο από μια περιοχή 770 περίπου τετραγωνικών χιλιομέτρων και είχε, περίεργα, χονδρικά το σχήμα ενός τετράγωνου. Στις δυο πλευρές της ανήρχοντο μεγάλα τοιχώματα πάγου ύψους 30 σχεδόν μέτρων, ενώ οι δυο άλλες σχημάτιζαν μια βαθμιαία και απαλή κλίση.

Θα έχει και μεγαλύτερη δόση...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/08/2009, 22:09:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γενικά οι εξερευνήσεις του ναυάρχου Μπυρντ έχουν καλυφθεί με μυστήριο. Στη διάρκεια της αποστολής στις αρχές του 1956 στην Ανταρκτική, τα δελτία ειδήσεων ανέφεραν: «Στις 13 Ιανουαρίου μέλη της αποστολής των ΗΠΑ πραγματοποίησαν μια πτήση 4320 χιλιομέτρων από τη βάση του ΜακΜούρντο, η οποία είναι 640 χιλιόμετρα δυτικά του νοτίου πόλου και εισχώρησαν σε μια έκταση ξηράς 3680 χιλιομέτρων πέρα από το Νότιο Πόλο". Η ίδια πληροφορία επιβεβαιώθηκε από το τύπο στις 5 Φεβρουαρίου.
Πριν την αναχώρησή του από το Σαν Φρατζίσκο ο Μπυρντ είχε κάνει τη μνημειώδη ραδιοφωνική αναγγελία του: «Αυτή είναι η πιο σημαντική αποστολή στην ιστορία του κόσμου». Και επιστρέφοντας από τη χώρα πέρα από το Νότιο Πόλο δήλωσε: «Η παρούσα αποστολή άνοιξε μια απέραντη νέα χώρα». (Φ. Τζανίνι, «Κόσμοι Πέρα από τους Πόλους). Ο Τζανίνι σχολιάζοντας στο ίδιο βιβλίο τη σύνοδο του Διεθνούς Γεωφυσικού Έτους στην Ανταρκτική το 1957, ένα χρόνο μετά τη πτήση του ναυάρχου Μπυρντ, παρατηρεί:

Οι ΗΠΑ και περισσότερα από τριάντα άλλα έθνη ετοίμασαν πρωτοφανείς πολικές αποστολές για το έτος 1957-58 για να εισχωρήσουν στη χώρα που αποδείχθηκε τώρα ότι υπάρχει πέρα και από τα δύο πολικά σημεία. Η αρχική αποκάλυψή μου της τότε άγνωστης χώρας πέρα από τους πόλους, το 1926-28, είχε σχολιασθεί από το τύπο σαν «πιο τολμηρή απ’ οτιδήποτε είχε φαντασθεί ο Ιούλιος Βερν μέχρι τώρα».
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/08/2009, 22:15:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Κι εδώ λίγο μεγαλύτερη δόση.

Το Ημερολόγιο του Ναυάρχου Μπυρντ (Φεβρουάριος και Μάρτιος 1947)

(Το Μυστικό μου Ημερολόγιο για την Εσωτερική Γη)

Πρέπει να γράψω αυτό το ημερολόγιο με μυστικότητα και αφάνεια. Αυτό παρουσιάζει τη πτήση μου στον Αρκτικό Ωκεανό τη δεκάτη ενάτη Φεβρουαρίου του έτους 1947.

Έρχεται κάποια στιγμή που η λογική των ανθρώπων ξεθωριάζει στην ασημαντότητα και πρέπει να αποδεχθεί κάποιος το αναπόφευκτο της Αλήθειας! Δεν είμαι ελεύθερος να αποκαλύψω τα παρακάτω ντοκουμέντα σε αυτό το γραπτό μου...ίσως αυτό να μη δει ποτέ το φως της δημοσιότητας, αλλά πρέπει να κάνω το καθήκον μου και να τα αναφέρω εδώ για να τα διαβάσουν όλοι κάποια μέρα. Σε ένα κόσμο πλεονεξίας και εκμετάλλευσης δεν μπορεί να καταπιέζεται πια η αλήθεια.

Ημερολόγιο Πτήσης: Βάση CAMP ARCTIC, 2/19/1947

Ώρα 0600: Είμαστε πλήρως έτοιμοι για τη πτήση μας προς βορά κι έχουμε γεμίσει τις δεξαμενές μας στις 0610.

Ώρα 0620: Το μίγμα στη δεξιά μηχανή φαίνεται πάρα πολύ πλούσιο. Έγινε ρύθμιση και τα Pratt Whittneys λειτουργούν τώρα ομαλά.

Ώρα 0730: Ραδιοέλεγχος με τη βάση. Όλα είναι καλά και η λήψη κανονική.

Ώρα 0740: Παρατηρείται μικρή διαρροή λαδιού στη δεξιά μηχανή, ο δείκτης όμως της πίεσης του λαδιού δείχνει κανονικά.

Ώρα 0800: Σημειώθηκε μια ελαφρά ανατάραξη από την ανατολική διεύθυνση σε ύψος 2321 ποδιών. Διόρθωση στα 1700 πόδια. Όχι άλλες αναταράξεις, αλλά αυξάνει ο άνεμος στην ουρά. Ελαφρά ρύθμιση στις βαλβίδες ελέγχου. Το αεροσκάφος πηγαίνει τώρα πολύ καλά

Ώρα 0815: Ραδιοέλεγχος με τη βάση. Κατάσταση κανονική.

Ώρα 0830: Πάλι ανατάραξη. Αύξηση του ύψους στα 2900 πόδια. Ομαλές πάλι συνθήκες πτήσεως.

Ώρα 0910: Απέραντος πάγος και χιόνι από κάτω μας. Παρατήρηση ενός κιτρινωπού χρωματισμού διαμορφωμένου σε ένα γραμμικό μοτίβο. Αλλαγή πορείας για μια καλύτερη εξέταση αυτού του χρωματικού μοτίβου από κάτω μας. Παρατήρηση επίσης κοκκινωπού ή πορφυρού χρώματος. Κάνω κύκλο γύρω από αυτή τη περιοχή, δυο πλήρεις στροφές και μετά επιστρέφω στην καθορισμένη ένδειξη της πυξίδας. Έγινε ξανά έλεγχος θέσης με το στρατόπεδο της βάσης και η αναμετάδοση των πληροφοριών σχετικά με τους χρωματισμούς στο πάγο και στο χιόνι από κάτω μας.

Ώρα 0910: Τόσο η μαγνητική, όσο και η γυροσκοπική πυξίδα, αρχίζουν να περιστρέφονται και να ταλαντώνονται. Δεν μπορούμε να κρατήσουμε την ένδειξη της πυξίδας μας. Προσανατολιζόμαστε με την ηλιακή πυξίδα, εντούτοις όλα φαίνονται καλά. Τα όργανα ανταποκρίνονται φαινομενικά αργά, αλλά δεν υπάρχει ένδειξη πάγου!

Ώρα 0915: Πέρα σε μια απόσταση φαίνεται σα να υπάρχουν βουνά.

Ώρα 0949: Πέρασαν 29 λεπτά πτήσης από τη πρώτη θέαση των βουνών. Δεν είναι παραίσθηση. Είναι βουνά και αποτελούνται από μια μικρή οροσειρά που δεν έχω ξαναδεί ποτέ μου!

Ώρα 0955: Αλλαγή ύψους στα 2950 πόδια, συναντούμε πάλι μια ισχυρή ανατάραξη.

Ώρα 1000: Διασχίζουμε από πάνω τη μικρή οροσειρά και συνεχίζουμε να προχωράμε βόρεια, όσο καλύτερα μπορεί να εξακριβωθεί αυτό. Πέρα από την οροσειρά φαίνεται μια κοιλάδα με ένα μικρό ποτάμι που τρέχει στο κέντρο της. Δε θα έπρεπε να υπάρχει πράσινη κοιλάδα από κάτω μας! Κάτι είναι σαφώς λανθασμένο και ανώμαλο εδώ! Θα έπρεπε να είμαστε πάνω από Πάγο και Χιόνι! Προς το αριστερό μέρος υπάρχουν μεγάλα δάση που αναπτύσσονται πάνω στις πλαγιές του βουνού. Τα όργανα πλοήγησης συνεχίζουν να περιστρέφονται, το γυροσκόπιο ταλαντώνεται μπρος-πίσω!

Ώρα 1005: Αλλάζω ύψος στα 1400 πόδια και κάνω μια οξεία αριστερή στροφή για να εξετάσω καλύτερα τη κοιλάδα από κάτω μας. Αυτή είναι πράσινη, είτε με βρύα ή ένα είδος σφιχτοπλεγμένου χόρτου. Το φως εδώ φαίνεται διαφορετικό. Δεν μπορώ να δω πια τον Ήλιο. Κάνουμε μια άλλη αριστερή στροφή και εντοπίζουμε κάτι που μοιάζει με ένα μεγάλο ζώο από κάτω μας. Φαίνεται να είναι ελέφαντας! ΟΧΙ! Αυτό φαίνεται περισσότερο σαν ένα μαμούθ! Αυτό είναι απίστευτο! Εντούτοις νάτο είναι εκεί!. Χαμηλώνω στα 1000 πόδια και παίρνω τις διόπτρες για να εξετάσω καλύτερα το ζώο. Επιβεβαιώνεται - είναι οριστικά ένα ζώο σα μαμούθ! Το αναφέρω αυτό στη βάση.

Ώρα 1030: Συναντούμε περισσότερους κυλιόμενους πράσινους λόφους τώρα. Ο δείκτης της εξωτερικής θερμοκρασίας δείχνει 23,3 βαθμούς Κελσίου! Συνεχίζουμε προς τα πάνω με βάση την ένδειξη της πυξίδας μας. Τα όργανα φαίνονται τώρα κανονικά. Είμαι έκπληκτος για τη δράση τους. Προσπαθώ να έλθω σε επαφή με τη βάση. Ο ασύρματος δε λειτουργεί!

Ώρα 1130: Η εξοχή από κάτω είναι πιο επίπεδη και κανονική (εάν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή τη λέξη). Μπροστά μας εντοπίζουμε μια πόλη!!! Αυτό είναι αδύνατον! Το αεροσκάφος φαίνεται ελαφρύ και παράξενα αιωρούμενο. Τα όργανα αρνούνται να ανταποκριθούν!!. ΘΕΕ μου!!! Έξω, κάπως μακριά από το αριστερό και δεξιό μας φτερό βρίσκεται ένα άγνωστος τύπος αεροσκάφους. Πλησιάζουν γρήγορα δίπλα μας! Είναι δισκοειδή και έχουν μια ακτινοβολία γύρω τους. Είναι τώρα αρκετά κοντά για να δω τα σήματα πάνω τους. Είναι ένα είδος σβάστικας!!! Αυτό είναι φανταστικό. Πού είμαστε! Τι έχει συμβεί. Παλεύω πάλι με τα όργανα. Δεν ανταποκρίνονται!!! Μας έχει πιάσει κάποιο είδος αόρατης, φαύλης λαβής!

Ώρα 1135: Το ραδιόφωνό μας τρίζει και ακούγεται μια φωνή απ’ αυτό στα Αγγλικά με μια ίσως ελαφριά Σκανδιναβική ή Γερμανική προφορά! Το μήνυμα είναι το εξής: «Καλώς ήλθατε ναύαρχε στο κράτος μας. Θα σε προσγειώσουμε σε επτά ακριβώς λεπτά! Χαλάρωσε Ναύαρχε, βρίσκεσαι σε καλά χέρια». Παρατηρώ ότι οι μηχανές του αεροπλάνου μας έχουν σταματήσει να δουλεύουν! Το αεροπλάνο είναι κάτω από κάποιο παράξενο έλεγχο και τώρα στρέφεται μόνο του. Τα όργανα ελέγχου είναι άχρηστα.

Ώρα 1140: Λάβαμε ένα άλλο ραδιοφωνικό μήνυμα. Αρχίζουμε τώρα τη διαδικασία προσγείωσης και σε μερικές στιγμές το αεροπλάνο τρέμει ελαφρά και αρχίζει μια κάθοδο σαν να έχει πιαστεί σε κάποιο μεγάλο αόρατο ανελκυστήρα!. Η προς τα κάτω κίνηση είναι αμελητέα και ακουμπάμε κάτω με ένα ελαφρύ μόνο τίναγμα!

Ώρα 1145: Κάνω μια βιαστική τελευταία καταχώρηση στο ημερολόγιο πτήσης. Πολλοί άνθρωποι πλησιάζουν με τα πόδια προς το αεροσκάφος μας. Αυτοί είναι ψηλοί με ξανθιά μαλλιά. Σε μια απόσταση φαίνεται μια λαμπυρίζουσα πόλη δονούμενη στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί τώρα, αλλά δε βλέπω σημάδια όπλων σε αυτούς που πλησιάζουν. Ακούω τώρα μια φωνή να με διατάζει με το όνομά μου να ανοίξω τη πόρτα. Συμμορφώνομαι.

Ποιός ενδιαφέρεται για την συνέχεια;;;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

europaios2
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5735 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/08/2009, 00:14:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους europaios2  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Eγώ!, τα κίνητρά σου δεν είναι κακά!.....και αυτό μου αρέσει! προσφέρεις μία "διαφορετική" αλλά σίγουρα <<ωφέλιμη>> "ενημέρωση"


"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/08/2009, 01:12:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
προσφέρεις μία διαφορετική αλλά σίγουρα ωφέλιμη ενημέρωση
Σωστά τα λες...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Mi_Ki
Μέλος 2ης Βαθμίδας


257 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/08/2009, 01:27:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Mi_Ki  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
κι εγω! κι εγω! παντα ημουν φαν του σαντακλαους!

Explorer: The Life of Richard E. Byrd (Hardcover)
by Lisle A. Rose (Author)

http://books.google.com/books?id=heenjJnZJSAC&printsec=frontcover&source=gbs_v2_summary_r&cad=0#v=onepage&q=&f=false

κι εδω ολοκληρο:http://rapidshare.com/files/233150940/0826217826_Explorer.rar

σελ. 215
(για οσους δεν καταλαβαινουν ποια χωρα εψαχνε ο τυπος "περα απο τους πολους")

quote:
Ιn December 1927 Richard wrote an article for the journal World’s Work, am-
plifying his earlier comments to the New York Times about the South Polar re-
gion. “Man cannot claim mastery of the globe until he conquers the Antarctic con-
tinent. It is the last great challenge. . . . [D]own there lies the greatest adventure
left in exploring and aviation.”

He cast his eye on the future as well as the present,
determined to remove from schoolchildren’s maps for all time “that great white
blank space at the bottom of the world.”

He reiterated that “the primary object of
the expedition is scientific.” With his first expedition, Richard established a pat-
tern of exploration that he would continue for the next thirty years.


σε συνδυασμο με το αποσπασματακι απο την βικι

quote:
The following extracts show the abstract manner in which the admiral was thinking and may explain why conspiracy theorists specializing in alleged Aryan or Nazi activities in Antarctica have speculated extensively about this mission: "Admiral Richard E Byrd warned today of the necessity for the United States to adopt protective measures against the possibility of an invasion of the country by hostile aircraft proceeding from the polar regions. The admiral said: "I do not want to scare anybody but the bitter reality is that in the event of a new war the United States will be attacked by aircraft flying in from over one or both poles." On the subject of the recently terminated expedition, Byrd said that

"the most important of the observations and discoveries made was the of the present potential situation as it relates to the security of the United States...I can do no more than warn my countrymen very forcibly that the time has passed when we could take refuge in complete isolation and rest in confidence in the guarantee of security which distance, the oceans and the poles provide.


auf wiedersehen
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/08/2009, 10:00:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Η αλήθεια είναι ότι ήταν αμφιλεγόμενη προσωπικότητα ο ναυαρχούκος.
...αλλά έχω μία διαίσθηση ότι με δουλεύετε kouf-al 'itses...
Εάν είστε τρυφεροί, υπάκουοι και δεν με αμφισβητείτε, ίσως έχει συνέχεια...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/08/2009, 10:23:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Είμαι λίγο ανάγωγος κι εγώ... Καλημέρα!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/08/2009, 10:52:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
εκει που παραπεμπω δεν διακωμωδειται ο byrd! το αντιθετο!
Α! ...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
OANNHSEA
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1892 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/08/2009, 20:44:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους OANNHSEA  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ναι - ναι...
Ψοφάω για την συνέχεια που θα μας γράφεις με μαθηματικές αποδείξεις ότι είναι λάθος οι υπολογισμοί των επιστημόνων για το βάρος της γης και άρα για την βαρυτική της έλξη, για το πως δημιουργούνται τόσο μικροί ήλιοι και το πως είναι δυνατόν να δημιουργηθεί ένας μικρός ήλιος μέσα σε ένα σώμα...
Ιδιαίτερα για το τελευταίο πεθαίνωωωωωωωω να το μάθω...

[quote] Εάν είστε τρυφεροί, υπάκουοι και δεν με αμφισβητείτε, ίσως έχει συνέχεια./quote]
Τρυφεροί μπορούμε να είμαστε όσο δεν πάει άλλο - Ιδιαίτερα με τις γυναίκες...
Άλλα υπάκουοι και μη αμφισβητίες είναι έξω από την φύση μας...
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/08/2009, 09:00:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Μμμμ
Ξέρεις όμως το αστείο τράβηξε πολύ μακριά και άρχισε να γίνεται κουραστικό...
quote:
Ναι - ναι...
Ψοφάω για την συνέχεια
Πονάω, αλλά μού αρέσει ε;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/08/2009, 19:19:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Λοιπόν...
Να σας πω ρε παιδιά...
Επειδής δεν θέλω να σας φτάσω στα όρια την ανοχής σας (χεχε) και έχετε επιδείξει μεγάλη, - ιδιαίτερα ο συμπαθής μου Mi ki έδειξε αξιοπρόσεκτη και αξιοπερίεργη τοιαύτη - κι επειδής χωρίς τις παρεμβάσεις σας δεν θα είχε αναπτυχθεί έτσι στρωτά (!) το θέμα, θέλω να σας εκμυστηρευθώ κάτι:

Διστάζω λεβεντιές μου!
Διστάζω να παραθέσω την συνέχεια.
Είναι «κάπως» ακόμα και για ‘μένα...
Ακόμα και το τμήμα που παρέθεσα, εάν εξαιρέσουμε τις παρατηρήσεις του ναυαρχούκου – όπως η τρέλα των πυξίδων, οι χρωμματιστές περιοχές του πάγου, η συνάντηση ανοικτής θάλασσας εκεί όπου δεν θα έπρεπε να υπάρχει και η θέαση βουνών στο βάθος – που συμπίπτουν με τις παρατηρήσεις των άλλων, θα μπορούσε να το γράψει ο καθ’ είς!
Πόσο μάλλον αυτό που θα ακολουθήσει...

Μην γυρίσει και μου πει κανείς ότι αυτά είναι αποδείξη ε;
Τα παραθέτω επειδής εκεί σκάλωσε ο Mi ki.
...κι επειδής εσείς το ζητήσατε!

Εντάκσει;;;

Edited by - Αίολος on 16/08/2009 19:35:28Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

europaios2
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5735 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/08/2009, 23:13:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους europaios2  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΠροχώρΑ!....μη φοβάσαι τίποτα!!!


"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).


Edited by - europaios2 on 16/08/2009 23:14:48Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Mi_Ki
Μέλος 2ης Βαθμίδας


257 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/08/2009, 12:57:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Mi_Ki  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
προχωρα λεμε!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/08/2009, 13:45:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αέρααααα

Τέλος Ημερολογίου

Από αυτό το σημείο γράφω όλα τα επόμενα γεγονότα από στήθους. Αυτά είναι πέρα από τη φαντασία και θα φαινόντουσαν όλα σα μια τρέλα, αν δεν είχαν συμβεί.

Ο ασυρματιστής κι εγώ βγαίνουμε από το αεροσκάφος και μας υποδέχονται με τον πιο εγκάρδιο τρόπο. Επιβιβαζόμαστε μετά σε ένα μικρό μέσο μεταφοράς σα πλατφόρμα χωρίς ρόδες! Αυτό μας μεταφέρει προς τη λαμπερή πόλη με μεγάλη ταχύτητα. Καθώς πλησιάζουμε, η πόλη φαίνεται να είναι κατασκευασμένη από ένα κρυσταλλικό υλικό. Σύντομα φτάνουμε σε ένα μεγάλο κτίριο που δεν έχω ξαναδεί ποτέ μου. Φαίνεται να προέρχεται από ένα πίνακα του Frank Lloyd Wright, ή ίσως πιο σωστά από ένα σκηνικό του Buck Rogers!! Μας δίνουν κάποιο είδος ζεστού ποτού που η γεύση του δεν έμοιαζε με τίποτα από όσα είχα γευθεί πριν. Είναι γλυκύτατο. Μετά από δέκα περίπου λεπτά δυο από τους θαυμαστά εμφανιζόμενους οικοδεσπότες μας έρχονται στο κατάλυμά μας και μου αναγγέλλουν ότι πρέπει να τους ακολουθήσω. Δεν έχω άλλη επιλογή από το να συμμορφωθώ. Αφήνω τον ασυρματιστή πίσω μου και περπατάμε για μια μικρή απόσταση. Μπαίνουμε μετά σε ό,τι φαίνεται να είναι ένα ασανσέρ. Κατεβαίνουμε για λίγο προς τα κάτω και μετά η μηχανή σταματά και η πόρτα ανοίγει σιωπηλά προς τα πάνω! Προχωράμε ύστερα προς τα κάτω σε ένα μακρύ διάδρομο που είναι φωτισμένος από ένα ροδόχρου φως που φαίνεται να εκπέμπεται από τους ίδιους τους τοίχους! Ένα από τα όντα μας κάνει νεύμα να σταματήσουμε μπροστά από μια μεγάλη πόρτα. Πάνω από τη πόρτα υπάρχει μια επιγραφή που δεν μπορώ να διαβάσω. Η μεγάλη πόρτα ανοίγει γλιστρώντας αθόρυβα και μου κάνουν νεύμα να μπω μέσα. Ένας από τους οικοδεσπότες μου μιλάει: «Μη φοβάσαι ναύαρχε, θα έχεις μια ακρόαση με το Διδάσκαλο...»

Προχωρώ μέσα και τα μάτια μου προσαρμόζονται στον όμορφο χρωματισμό που φαίνεται να γεμίζει πλήρως το δωμάτιο. Μετά αρχίζω να βλέπω το περιβάλλον μου. Αυτό που χαιρέτισαν με αγαλλίαση τα μάτια μου είναι η πιο όμορφη θέα που έχω δει μέχρι τώρα. Στη πραγματικότητα είναι πάρα πολύ όμορφη και θαυμαστή για να τη περιγράψω. Είναι εξαιρετική και λεπτή. Δε νομίζω ότι υπάρχει ανθρώπινος όρος που να μπορεί να τη περιγράψει με οποιαδήποτε λεπτομέρεια δίκαια! Οι σκέψεις μου διακόπτονται με ένα εγκάρδιο τρόπο από μια ζεστή πλούσια φωνή με μια μελωδική ποιότητα: «Καλωσήλθες στο κράτος μας, Ναύαρχε». Βλέπω έναν άνθρωπο με λεπτά χαρακτηριστικά και με τη χάραξη των χρόνων πάνω στο πρόσωπό του. Κάθεται σε ένα μακρύ τραπέζι. Μου κάνει νεύμα να καθίσω σε μια από τις καρέκλες. Αφού κάθισα, αυτός τοποθετεί μαζί τις άκρες των δακτύλων του και χαμογελά. Μιλά ξανά απαλά και αναφέρει τα εξής:


'Σε έχουμε αφήσει να μπεις εδώ γιατί έχεις ευγενικό χαρακτήρα και είσαι πολύ γνωστός στο Κόσμο της Επιφάνειας Ναύαρχε. Κόσμο της επιφάνειας; μου κόβεται σχεδόν η αναπνοή! «Ναι», απαντά με ένα χαμόγελο ο Διδάσκαλος, Βρίσκεσαι στο κράτος των Αριάνι, του Εσωτερικού Κόσμου της Γης. Δε θα καθυστερήσουμε για πολύ την αποστολή σου και θα σε συνοδεύσουμε με ασφάλεια πίσω στην επιφάνεια και για μια απόσταση πιο πέρα. Αλλά τώρα Ναύαρχε, θα σου πω γιατί έχεις προσκληθεί εδώ. Το ενδιαφέρον μας αρχίζει σωστά αφότου η φυλή σου έριξε τις πρώτες ατομικές βόμβες στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι στην Ιαπωνία. Ήταν σε αυτή την εποχή συναγερμού που στείλαμε τις ιπτάμενες μηχανές μας, τα "Flugelrads", στο κόσμο σας της επιφάνειας να ερευνήσουν τι είχε κάνει η φυλή σας. Αυτό είναι βέβαια περασμένη ιστορία τώρα αγαπητέ μου Ναύαρχε, αλλά πρέπει να συνεχίσω. Βλέπεις δεν έχουμε αναμειχθεί ποτέ πριν στους πολέμους και τη βαρβαρότητα της φυλής σας, αλλά τώρα πρέπει, γιατί έχετε μάθει να μεταχειρίζεσθε μια ορισμένη δύναμη που δεν είναι για τον άνθρωπο, αυτή της ατομικής ενέργειας. Οι απεσταλμένοι μας έχουν παραδώσει ήδη μηνύματα στις δυνάμεις του κόσμου σας και εντούτοις αυτές δεν τις λαμβάνουν υπ’ όψη τους. Τώρα έχεις εκλεγεί να είσαι μάρτυρας εδώ ότι ο κόσμος μας υπάρχει πραγματικά. Βλέπεις ο Πολιτισμός και η Επιστήμη μας είναι πολλές χιλιάδες χρόνια μπροστά από το δικό σας, Ναύαρχε. Τον διέκοψα: «Αλλά τι σχέση έχει αυτό με εμένα Κύριε;»

Τα μάτια του Διδασκάλου φάνηκαν να διεισδύουν βαθιά μέσα στο μυαλό μου και αφού με μελέτησε για μερικές στιγμές απάντησε: «Η φυλή σου έχει φτάσει τώρα στο σημείο της μη επιστροφής, γιατί υπάρχουν ανάμεσά σας εκείνοι που θα κατέστρεφαν τον ίδιο το κόσμο σας από το να εγκαταλείψουν τη δύναμή τους όπως την ξέρουν...» Κούνησα καταφατικά το κεφάλι μου και ο Διδάσκαλος συνέχισε: «Το 1945 και μετά προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επαφή με τη φυλή σας, αλλά οι προσπάθειές μας συνάντησαν την εχθρότητα και πυροβόλησαν εναντίον των Flugelrads μας. Ναι, αυτά καταδιώχθηκαν ακόμα με κακία και εχθρότητα από τα πολεμικά σας αεροπλάνα. Έτσι τώρα, γιε μου, υπάρχει μια μεγάλη θύελλα που συγκεντρώνεται πάνω από το κόσμο σας, μια μαύρη μανία που δε θα διαλυθεί για πολλά χρόνια. Δε θα υπάρξει απάντηση στα όπλα σας, δε θα υπάρξει ασφάλεια στην επιστήμη σας. Μπορεί αυτή να λυσσομανά μέχρι να ποδοπατηθεί κάθε λουλούδι του πολιτισμού σας και όλα τα ανθρώπινα πράγματα να ισοπεδωθούν σε ένα απέραντο χάος. Ο πρόσφατος πόλεμός σας ήταν μόνο ένα πρελούδιο για το τι πρόκειται ακόμα να συμβεί στη φυλή σας. Εμείς εδώ το βλέπουμε πιο καθαρά κάθε ώρα. Μήπως νομίζεις ότι σφάλλω;»

«Όχι», απάντησα. «Συνέβη μια φορά προηγουμένως, ήλθαν και διήρκεσαν για πάνω από πεντακόσια χρόνια».

'Ναι, γιε μου», απάντησε ο Διδάσκαλος, «Οι σκοτεινοί χρόνοι που θα έλθουν τώρα για τη φυλή σας θα καλύψουν τη γη σαν ένα σάβανο, αλλά πιστεύω ότι μερικοί από σας θα ζήσουν μέσα από τη θύελλα, πέρα από αυτό δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο. Βλέπουμε σε μια μεγάλη απόσταση ένα νέο κόσμο να ζωντανεύει από τα ερείπια της φυλής σας, αναζητώντας τους χαμένους και μυθικούς θησαυρούς του, που θα βρίσκονται εδώ, γιε μου, ασφαλείς στη φύλαξή μας. Όταν φθάσει εκείνος ο καιρός θα έρθουμε ξανά να βοηθήσουμε στην αναζωογόνηση του πολιτισμού και της φυλής σας. Ίσως μέχρι τότε να έχετε μάθει τη ματαιότητα του πολέμου και του αγώνα του...και μετά από αυτό το καιρό, ένα μέρος από τον πολιτισμό και την επιστήμη σας θα σας επιστραφεί για να αρχίσει εκ νέου η φυλή σας. Εσύ γιε μου, θα επιστρέψεις στο Κόσμο της Επιφάνειας με αυτό ακριβώς το μήνυμα...»

Με αυτά τα τελευταία λόγια, η συνάντησή μας φάνηκε να τελείωσε. Στάθηκα για μια στιγμή σα να βρισκόμουν σε όνειρο..., αλλά εντούτοις ήξερα ότι ήταν μια πραγματικότητα και για κάποιο παράξενο λόγο έσκυψα ελαφρά το κεφάλι μου, είτε από σεβασμό είτε από ταπεινότητα, δεν ξέρω ποιο από τα δυο.

Ξαφνικά συνειδητοποίησα πάλι ότι οι δυο όμορφοι οικοδεσπότες που με είχαν φέρει εδώ ήσαν ξανά δίπλα μου. «Από εδώ, Ναύαρχε», μου έγνευσε ο ένας. Γύρισα για μια ακόμη φορά προτού φύγω και κοίταξα πίσω προς το μέρος του Διδασκάλου. Ένα ευγενικό χαμόγελο χαράχθηκε στο λεπτό και αρχαίο του πρόσωπο. «Στο καλό γιε μου», μου είπε, μετά έκανε μια ευχάριστη, απαλή κίνηση ειρήνης με το χέρι του και η συνάντησή μας τελείωσε πραγματικά.

Περπατήσαμε γρήγορα μέσα από τη μεγάλη πόρτα του θαλάμου του Διδασκάλου και μπήκαμε πάλι στο ασανσέρ. Η πόρτα γλίστρησε σιωπηλά προς τα κάτω και αρχίσαμε αμέσως να ανεβαίνουμε προς τα πάνω. Ένας από τους οικοδεσπότες μου μίλησε ξανά: «Πρέπει τώρα να βιαστούμε, Ναύαρχε, γιατί ο Διδάσκαλος δε θέλει να καθυστερήσεις άλλο στο προγραμματισμένο χρονοδιάγραμμά σου και θα πρέπει να επιστρέψεις με το μύνημά του στη φυλή σου».

Δεν είπα τίποτα. Όλα αυτά ήταν σχεδόν απίστευτα και για μια ακόμα φορά οι σκέψεις μου διεκόπησαν καθώς σταματήσαμε. Μπήκα στο δωμάτιο και βρέθηκα ξανά με τον ασυρματιστή μου. Αυτός είχε μια έκφραση αγωνίας στο πρόσωπό του. Καθώς πλησίασα του είπα: «Είναι όλα εντάξει Howie, όλα εντάξει». Τα δυο όντα μας έκαναν κίνηση προς το όχημα που μας περίμενε. Επιβιβασθήκαμε και φτάσαμε σύντομα στο αεροσκάφος. Οι μηχανές γύριζαν στο ρελαντί και επιβιβασθήκαμε αμέσως. Ολόκληρη η ατμόσφαιρα έδειχνε φορτισμένη τώρα με κάποιο είδος επείγουσας κατάστασης. Αφού έκλεισε η πόρτα, το αεροσκάφος σηκώθηκε αμέσως από εκείνη την αόρατη δύναμη μέχρις ότου φτάσαμε σε ύψος 2700 ποδιών. Δυο από τα αεροσκάφη ήσαν δίπλα μας, σε κάποια απόσταση από μας, οδηγώντας μας στο δρόμο της επιστροφής. Πρέπει να αναφέρω εδώ ότι το ταχύμετρο δεν κατέγραψε τίποτα, αν και κινούμασταν με πολύ μεγάλη ταχύτητα.

Ώρα 215: Ένα μήνυμα έρχεται από τον ασύρματο. «Σας αφήνουμε τώρα, Ναύαρχε, τα όργανά σου είναι ελεύθερα. Auf Wiedersehen!!!!». Παρακολουθήσαμε για μια στιγμή καθώς τα flugelrads εξαφανίσθηκαν μέσα στο ωχρό μπλε ουρανό.

Το αεροσκάφος ένιωσε ξαφνικά σα να πιάστηκε για μια στιγμή σε ένα καθοδικό ρεύμα αέρος. Ανακτήσαμε γρήγορα τον έλεγχο. Για κάποιο χρόνο δε μιλούσαμε, ο καθένας μας με τις σκέψεις του....

!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/08/2009, 20:52:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
...καλέ;;;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
europaios2
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5735 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/08/2009, 23:29:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους europaios2  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)


"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Mi_Ki
Μέλος 2ης Βαθμίδας


257 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/08/2009, 00:24:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Mi_Ki  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

αυτο το ημερολογιο ειναι μουσαντενιο μιλαμε! δες εδω:

http://www.thehollowearthinsider.com/news/wmview.php?ArtID=6

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/08/2009, 16:18:44  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τι να κάνουμε... Οι υποχρεώσεις, μερικές φορές, δεν μου επιτρέπουν ούτε ν' ανοίξω το pιcάκι μου.

Χαιρετώ σας και πάλι!

Οντως Mi_Ki. Αυτό το ημερολόγιο πρέπει να είναι μούφα.
Εκτός από τους προφανείς λόγους - δηλαδή είναι παράλογο - έχω και άλλους λόγους να το θεωρώ παραμύθι.
Αλλά πρέπει να σου άρεσε πολύ αυτό με τον άγιο Βασίλη για να το βάλεις και στο προφίλ σου! Χχαχα!

Ενας από τους προφανείς λόγους είναι αυτά τα ... "Είναι ένα είδος σβάστικας", "στο κράτος των Αριάνι", "Auf Wiedersehen" ...κάπως μου κάθονται.
Σε μια εποχή περίεργη, όπου το βασικό επιχείρημα της ητημένης ναζιστικής Γερμανίας στο δικαστήριο, ήταν ο φόβος του κομμουνισμού.
...και οι Αμερικάνοι ήταν αντικομμουνιστές...

Λές να εννοούσε αυτόν τον... "έναν άνθρωπο με λεπτά χαρακτηριστικά και με τη χάραξη των χρόνων πάνω στο πρόσωπό του" ...για αη Βασίλη;

Ενας άλλος λόγος είναι η αφήγηση (ειδικά στο δεύτερο μέρος), η οποία, για κάποιον που δεν γνωρίζει λεπτομέρεις επί του θέματος της κούφιας γης - εκτός από αυτές που διαβάζετε εδώ - φαίνεται σαν ένα παραμυθάκι.
Εχοντας όμως υπ' όψιν μου και άλλες περιπτώσεις κάποιων που ισχυρίζονται ότι εισχώρησαν (κατά λάθος) και διαβίωσαν για κάποιο διάστημα σ΄εκείνον τον κόσμο, υπάρχουν και κάποιες ενδείξεις βάσει των οποίων δεν δέχομαι την σοβαρότητα αυτής της "μαρτυρίας".
Απουσιάζουν από την αφήγηση του ναυαρχούκου, τρία στοιχεία τα οποία είναι κοινά στις περιγραφές των άλλων.
1. Ολοι, το πρώτο πράγμα που παρατηρούν και περιγράφουν, είναι ο περίεργος κοκκινωπός ήλιος που περιβάλλεται από ένα λευκό φωτεινό σύννεφο, κάτι που απουσιάζει από την περιγραφή του ναυαρχούλη.
2. Μιλάνε για γίγαντες (3-3,5μ) κατοίκους και
3. Περιγράφουν οχήματα που κινούνται σε μία μονή τροχιά με μεγάλες ταχύτητες.

Οσο γι' αυτό που λέει ο "Δάσκαλος", δηλαδή ότι ανησύχησαν από την βόμβα της Χιροσίμα και βγήκαν έξω, έχω ακουστά για τα "φου φάϊτερς" αλλά δεν θυμάμαι εάν οι πιλότοι του β' παγκοσίμου τα παρατηρούσαν πριν ή μετά την βόμβα.

Η γνώμη μου είναι ότι, ή κάτι περίεργο διαπίστωσε ότι συμβαίνει και το στόλισε, η έκρυβε πολλά.

Πάντως, δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά.

Edited by - Αίολος on 26/08/2009 17:19:16Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/08/2009, 17:41:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
...και το "μουσαντενιο" τι είναι;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/09/2009, 16:26:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
...κι εδώ είναι το βιβλίο για όσους ενδιαφέρονται να ικανοποιήσουν τις ανικανοποίητες απορίες τους. Υπάρχουν οι απαντήσεις, αλλά βαρυόμουνα να πσάχνω. Αρκετά έψακσα ε;
Μπορείτε να το κατεβάσετε νομίζω.
Χωρίς βέβαια τις φωτογραφίες οι οποίες βρίσκονται σε άλλο φάκελο (περίπου 200), κάποιες εκ των οποίων σας παρέθεσα.

Νομίζω ότι βρήκα το πρωτότυπο βιβλίο και πρέπει να μνημονευθεί.
Πρέπει ότι είναι αυτό.

Με πολλά φιλιά!

Edited by - Αίολος on 01/09/2009 16:27:09Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Italos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1655 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/12/2009, 22:51:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Italos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1655 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/12/2009, 23:21:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
[URL=http://img16.imageshack.us/i/hole2gif.jpg/][/URL]

Μια άποψη όσον αφορά την κοίλη γη...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Συντονιστής

Greece
3360 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/12/2009, 12:12:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
[/URL]

Κι εδώ η άποψη όσων αφορά την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ...
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/05/2010, 09:42:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Κι εδώ η άποψη όσων αφορά την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ...
Δηλαδή... "Η αλήθεια είμαι 'ΓΩ!"

Χαχα!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Shastrin
Νέο Μέλος


26 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/05/2010, 14:41:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Shastrin  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δείτε στο site Million book project το βιβλίο του Byrd, Exploring with Byrd, Putnam NY, 1937. Σκαναρισμένο απο το πρωτότυπο.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Shastrin
Νέο Μέλος


26 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/05/2010, 14:45:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Shastrin  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Στο ίδιο site, Symmes's theory of the concentric spheres, Cincinnati 1826 (!). Το συγκεκριμμένο site είναι ΘΗΣΑΥΡΟΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/06/2010, 10:07:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δείτε στο site Million book project το βιβλίο του Byrd, Exploring with Byrd, Putnam NY, 1937.

To "Symmes's theory of the concentric spheres" δεν μού το φορτώνει.

...μού το φόρτωσε τελικά. χεχε...

"Symmes's theory of the concentric spheres"

Edited by - Αίολος on 15/06/2010 10:11:39Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/06/2010, 10:29:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Και άλλη μία: " έχω ακουστά για τα "φου φάϊτερς" αλλά δεν θυμάμαι εάν οι πιλότοι του β' παγκοσίμου τα παρατηρούσαν πριν ή μετά την βόμβα."
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 20 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.2021484
Maintained by Digital Alchemy