ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
 666
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 17
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Kelsos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2081 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/04/2002, 00:12:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Kelsos  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Χαιρετώ το φίλο 'Ελληνα, τον οποίο ομολογώ ότι δεν κατανόησα τι ακριβώς θέλει να μας πεί
Φίλε μου υπάρχουν κάποιες "ανακολουθίες" στα γραφώμενά σου.
Λές επι παραδείγματι ότι "ο αρθμός κρύβει τέτοια δύναμη... κρύβει μαγεία" και αλλού λές ότι "θα πρέπει να ερευνηθεί".

Μα, αυτό κάνουμε, ΤΟΝ ΕΡΕΥΝΟΥΜΕ!!!
Αλλά μάλλον ΔΕΝ συμφωνής με όσα "ανακαλύπτουμε" μιάς και γράφεις πώς "θέλει προσοχή πώς ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΜΕ την αριθμοσοφία"!!!
Πώς κατα τη δική σου γνώμη "ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΤΕ" η αριθμοσοφία;;;

Και αν τελικά κάνουμε την έρευνά μας (οι ανθρώποι του σήμερα), έρχεσαι και γράφεις πώς "είναι δύσκολο για κάποιον του σήμερα να κατανοήσει ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ τη σημασία του".

Φίλε μου, αν είχα (προσωπικά) μείνει σε "αυθεντίες" ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ, για το πώς ερμηνεύται ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ, θα είχα τον ίδιο ΦΟΒΟ που διακρίνω στα γραφώμενά σου...
Τον ΦΟΒΟ μη τυχόν και τα πράγματα είναι έτσι όπως ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!
'Ομως μέσα απο τη δική μου (προσωπική) έρευνα της ΟΥΣΙΑΣ και όχι της ΟΨΗΣ των αριθμών, ανακάλυψα (κατ'εμέ πάντα) πράγματα που με ΑΤΣΑΛΩΣΑΝ και μπορώ να φωνάξω ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΟΒΟ, ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ... αλλά ΠΟΝΟ, ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ...

Α!!! και κάτι ακόμα... πώς είσαι βέβαιος ότι οι ΥΠΕΡΑΓΙΕΣ ΨΥΧΕΣ όσων εμνημόνευσες, ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ "ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ" ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ;;;

Κέλσος

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΔΑΝΑΟΣ
Νέο Μέλος

Greece
3 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/04/2002, 17:02:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΔΑΝΑΟΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

'Αρα εδώ έχουμε τον Ιησού που έγινε ΧΡΙΣΤΟΣ μέσο της ΘΕΩΣΗΣ όπως πολυ σωστά είπες.
Ποιός ήταν όμως ο Ιησούς σε προηγούμενη σάρκωσή του;
Την απάντηση τη δίνει ΚΑΙ πάλι η Αριθμοσοφία, ήταν ο ΖΑΡΑΤΟΥΣΤΡΑ
μιας και

Ζ=7 + Α=1 + Τ=300 + Ο=70 + Υ=400 + Σ=200 + Τ=300 + Ρ=100 + Α=1 = 1480

και μάλλον έτσι είναι αν αναλογιστή κανείς τις ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ομοιότητες των 2 (!!!) αυτών προσωπικοτήτων. ΧΡΙΣΤΟΣ = 1480 ΖΑΡΑΤΟΥΣΤΡΑ = 1480.

ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ:

ΧΡΙΣΤΟΣ=ΖΑΡΑΤΟΥΣΤΡΑ=ΤΕΛΕΣΦΟΡΟΣ=ΚΥΡΙΟΣ+ΥΙΟΣ=1480

δηλ. αυτός που φέρει το ΤΕΛΟΣ (ΣΚΟΠΟ)

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://nav.to/danaos2000

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ellinas
Νέο Μέλος

Greece
9 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/04/2002, 20:05:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ellinas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Χαιρετώ! Φίλε Κέλσε ειλικρινά δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί κολλάς σε συγκεκριμένες εκφράσεις που χρησιμοποιώ?
Αρχίζω στο προηγούμενο μήνυμα με την εξής ρητορική ερώτηση <<Ένας αριθμός μπορεί να κρύβει μια τέτοια δύναμη ώστε να ξεσηκώνονται κινήματα για χάρη του?>>
Κάπου μετά γράφω <<ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΑΓΕΙΑ>>.
Συνεχίζω κάπου αλλού <<το τι σημαίνει το 666 θα πρέπει να ερευνηθεί>>.
Σε άλλο σημείο αναφέρω <<ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ>> και κάπου αλλού <<Να προσέχουμε πως χρησιμοποιούμε την αριθμοσοφία>>.
Ετσι όπως τα έχω γραψει χωρίς τα υπόλοιπα που έγραψα είναι φυσικό να μην με καταλαβαίνεις. Δεν ξέρω πόσο προσεκτικά διαβάζεις οτι γράφω.
ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΟΜΩΣ.
(1)Οι αριθμοί δεν είναι τίποτα άλλο από αυτό που είναι και που δηλώνουν. Είναι η βάση του γνωστού μας σύμπαντος είναι τα κλειδιά της δομής του μέτρου και της αρμονίας. Αυτή είναι η δυναμή τους. Κι αυτή είναι η αντικειμενική τους αλήθεια. Το ένα δηλώνει τη μονάδα, την σύνθεση των πραγμάτων, τον δημιουργό,την αρχή.
Ο ΚΑΘΈ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟ ΕΝΑ (1).
ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΤΤΩΝ.
ΆΡΑ λογικό συμπέρασμα οι αριθμοί μπόρουν να μεταμφιεστούν σε ότιδηποτε η υποκειμενική μας πραγματικότητα αντιλαμβάνεται ως αριθμοσυμβολικές έννοιες.
Να η μαγεία και η αλχημεία στους αριθμούς.
Μεταστοιχείωση άλλου είδους.
Αυτό λοιπόν πού ορισμένοι κάνουν είναι να προβάλλουν την δική τους οπτική πάνω στον αριθμό, η μεταμφίεση που έλεγα, σε πολλούς άλλους δημιουργώντας τους την ψευδαίσθηση ότι αυτό που αποσυμβόλισαν είναι η αντικειμενική αλήθεια.
Αλλιώς θα ερμηνέυσεις εσύ έναν αριθμό και αλλιώς εγώ.
ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ 666 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ.
ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ 666 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ.
Και ναι η αριθμοσοφία θέλει προσοχή.

Αν τώρα εσύ έχεις καταφέρει να πλησιάσεις το απόλυτο, την αλήθεια των αριθμών την ουσία του σύμπαντος τότε μπράβο σου και εύχομαι κι εγώ κάποτε να σε φτάσω...
Αν δεν έχεις φτάσει τότε συνέχισε να ερευνάς κι εγώ είμαι μαζί σου.

eldymion

Το κείμενο ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ απο τον Συντονιστή Κέλσο για την καλύτερη ανάγνωση στη σελίδα

Edited by - Kelsos on 09/07/2003 16:57:59Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

thoth
Ιδρυτικό Μέλος ESOTERICA.gr

Greece
3130 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/04/2002, 23:33:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους thoth  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γεια σου ξανά συν-"Έλληνα".

Αν και δεν θέλω να μπαίνω ανάμεσα σε εσένα και στον "Κέλσο" για να μην διαταράξω τις αρμονικές σας.... σχέσεις , ωστόσο θα το... κάνω.

Μπορείς να μας πεις τις δικές σου σκέψεις και απόψεις για το 666; Θα με ενδιέφερε να ακούσω την γνώμη σου.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Kelsos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2081 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/04/2002, 00:55:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Kelsos  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπερίζω όλους...
Και εγώ έχω την "απορία" για το τι σημαίνει για σένα φίλε μου 'Ελληνα ο αριθμός 666.
Το πλέον σίγουρο είναι ότι, προσωπικά όχι μονο αυτός ο αριθμός, αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΦΟΒΙΣΕΙ.

Τώρα για την ερώτησή σου φίλε μου "γιατί κολάω σε ορισμένες εκφράσεις που χρησημοποιείς", η απάντηση είναι προφανείς.
Επιδή δική μου άποψη είναι ότι δεν μπορούμε να χρησημοποιούμε εκφράσεις πολύ γενικές για κάτι που είναι πολύ ειδικό. 'Αλλωστε η ΛΕΞΗ είναι ένα άθροισμα ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ τα οποία γράμματα με τη δική τους σειρά αντιστοιχούν σε ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ... ΑΡΑ... η κάθε ΛΕΞΗ έχει και αυτή ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ... και επιδή ο ΑΡΙΘΜΟΣ είναι ΔΟΝΗΣΗ.... Δεν θέλω να διαταράσουμε τις ΟΜΟΔΟΝΗΣΕΙΣ με κάποιες ΕΤΕΡΟΔΟΝΗΣΕΙΣ.
Να η Αλχημεία.... στη πράξη!!!

Περιμένω πάντως την προσωπική σου άποψη για τον "αριθμό του θηρίου" που είναι "αριθμός ανθρώπου"

Κέλσος

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

exetleos
Νέο Μέλος

Greece
1 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/04/2002, 13:25:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους exetleos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ FORUM ΠΕΡΙ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ (ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ, ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ, ΟΜΟΑΙΜΩΝ, ΟΜΟΘΡΗΣΚΩΝ).
Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΛΗΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΖΩΔΙΟΥ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ.
ΜΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ (ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ).
ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.
ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΚΕΛΕΥΣΜΑ.

ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ.

Το κείμενο ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ απο τον Συντονιστή Κέλσο για την καλύτερη ανάγνωση στη σελίδα

Edited by - Kelsos on 09/07/2003 17:00:23Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΠΛΩΤΙΝΟΣ
Πρώην Συνεργάτης

Greece
1491 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/04/2002, 15:49:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΠΛΩΤΙΝΟΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλώς ήρθες στην παρέα μας exetleos, έχω την εντύπωση ότι πάνω από όλα εμείς οι απόγονοι των Ελλήνων έχουμε επωμιστεί την ευθύνη της συνέχειας της αρχαιοΕλληνικής σκέψης.
Δεν συμφωνώ ότι όλοι οι ξένοι εργάζονται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Και αυτό δεν το λέω αβασάνιστα. Έχω το προνόμιο να εργάζομαι στον τομέα του τουρισμού εδώ και σχεδόν 10 χρόνια και μου προκαλεί έκπληξη (και ταυτόχρονα θλίψη η νοοτροπία του Νέο- Ελληνικό κράτους) η ‘δίψα’ και η γνώση των ξένων για οτιδήποτε αρχαιοελληνικό.
Στα Γαλλικά σχολικά Group που έρχονται στο ξενοδοχείο που εργάζομαι υπάρχει πάντα, ένας καθηγητής που μιλάει σίγουρα αρχαία Ελληνικά και λίγα Νέο Ελληνικά…
Τώρα όσον αναφορά στο δεύτερο σκέλος της παρατήρησης σου για την εποχή του υδροχόου, πέρα από τις ρίζες φυλές της θεοσοφίας και την θεωρία των κύκλων και της εξέλιξης των ανθρώπων, θα αναφέρω κάτι που βρήκα στο βιβλίο φωτεινά μονοπάτια και έχει σχέση με την Αστρολογία.

" Ο Μυστικός δείπνος έγινε προς το τέλος της εποχής του Χριστού, ένα σύμβολο του τέλους της εποχής των Ιχθύων και μία προφητεία; Για την νέα εποχή που επέρχεται την Υδροχοική . Ο Χριστός πριν γίνει το μυστήριο της Θείας ευχαριστίας πλένει τα πόδια των μαθητών. Τα πόδια είναι ένα σύμβολο των Ιχθύων και ο παγκόσμιος λυτρωτής χρησιμοποιεί το ύδωρ της ζωής, το νερό του Υδροχόου για να τους εξαγνίσει. Να καθαριστούν και να εξαγνιστούν για την νέα εποχή που έρχεται κι που μπορεί να συμβολιστεί με το Άγιο Δισκοπότηρο του μυστικού δείπνου.
]
Το σύμβολο της Υδροχοικής εποχής είναι ένα κύπελλο που περιέχει κάποιο υγρό, κάποια ουσία, κάτι που μετουσιώνει. Σαν ένα αλχημικό σκεύος κρύβει μέσα του την δύναμη της αλλαγής. Πίνοντας από το ποτήρι αυτό την αφομοιώνουνε και γινόμαστε ένα μαζί της αλλάζουμε.
{(Η αλληγορία του μυστικού δείπνου και της θείας ευχαριστίας στον Χριστιανισμό, συμβολίζει την μεταμόρφωση της ανθρώπινης φύσης σε θεία. Ο τεμαχιζόμενος άρτος συμβολίζει την θεία ουσία του σύμπαντος, ενώ ο οίνος δηλώνει το πνεύμα που ενώνεται με την ουσία, έτσι ώστε ο άνθρωπος να μετάσχει της Θεότητας.
Το πνεύμα απορροφάται από την ουσία και παράγεται η ύλη, η οποία αποτελεί το φαινομενικό σύμπαν. Η ουσία του παντός βαπτισμένη στο αγνό πυρ, δηλαδή το πνεύμα, και έχοντας το απορροφά γεμίζοντας από αυτό. Κάθε ατομικότητα του πυρός αυτού μετέχει και γονιμοποιείται από αυτό)}.
Ο μυστικός δείπνος δείχνει μία κατάσταση αλλαγής σε ομαδικό σχηματισμό. Μία αλλαγή συμβαίνει σε μία ολόκληρη ομάδα μέσω ενός δοχείου με υγρό. Κάποιος ρίχνει υγρό και κάποιοι το πίνουν. Η εποχή του Υδροχόου επομένως εγκυμονεί ομαδικές αλλαγές, ομαδικές μυήσεις –κάθε τι που γίνεται γύρω από μία στρογγυλή τράπεζα- καθώς και μια βαθιά συνείδηση, η οποία θα βοηθήσει στο πέρασμα σε ένα νέο επίπεδο ύπαρξης. Το δισκοπότηρο είναι σύμβολο του μέλλοντος και των αλλαγών που επιφυλάσσει αυτό στους 12 μαθητές σύμβολα των 12 ζωδιακών τύπων δηλαδή του συνόλου της ανθρωπότητας. Κατά τον δείπνο συνέβη και κάτι άλλο η αποκάλυψη της προδοσίας του Ιούδα.
Η ανθρωπότητα έχοντας ανυψωθεί σε ένα ανώτερο επίπεδο και έχοντας μετουσιωθεί, αναγκαστικά θα απορρίπτει σαν ξένο σώμα από πάνω της κάθε είδους Ιούδες που θα την προδίδουν για αργύρια, όσα και οποιαδήποτε εάν είναι αυτά…".

Το κείμενο ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ απο τον Συντονιστή Κέλσο για την καλύτερη ανάγνωση στη σελίδα

Edited by - Kelsos on 09/07/2003 17:24:34Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Kelsos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2081 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/04/2002, 23:31:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Kelsos  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σε καλωσορίζω και απο εδώ φίλε Exetlos και καλησπερίζω και την υπόλοιπη παρέα...
Φίλε μου δώσε μας κάποια στοιχεία για αυτές τις ομάδες, το βρίσκω ενδιαφέρον σα θέμα.
Τώρα για το θέμα του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και αναφέρομαι και στο καλό μου φίλο Πλωτίνο.
Το ζώδιο του ΥΔΡΟΧΟΟΥ, δεν έχει ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ.
Το ζώδιο αυτό που είναι το 11ο του ζωδιακού, ανήκει στο ζώδια του ΑΕΡΑ, μαζί με τα ζώδια των ΔΙΔΥΜΩΝ και του ΖΥΓΟΥ.
Το δε σύμβολο του, είναι η ΥΔΡΙΑ η οποία είναι ΓΕΜΑΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ και ΟΧΙ ΝΕΡΟ όπως εξωτερικά πιστεύεται.
Μια ακόμα πιό καλη παρατήρηση στο σύμβολο του ΥΔΡΟΧΟΟΥ, θα επιβεβαιώση τα λεγόμενά μου, μιάς και αυτό που βγαίνει απο την ΥΔΡΙΑ δεν χύνεται ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ, αλλά ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ...

Για περισσότερα θα αναφερθώ στο forum για τα ΑΣΤΡΑ και την Αστρολογία.
Καλησπερίζω και πάλι,

Κέλσος

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zargeas
Νέο Μέλος

Greece
36 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/05/2002, 22:55:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zargeas  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος zargeas  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος zargeas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
θεοί και διάβολοι

«Οι θεοί της μίας εποχής γίνονται οι διάβολοι της εποχής που ακολουθεί. Οι ιερείς προσδοκούν την επερχόμενη εποχή και βλέπουν μόνο το τέλος του κόσμου.»
Lon Milo DuQuette

zargeas


Το κείμενο ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ απο τον Συντονιστή Κέλσο για την καλύτερη ανάγνωση στη σελίδα

Edited by - Kelsos on 09/07/2003 17:06:41Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zargeas
Νέο Μέλος

Greece
36 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/05/2002, 23:20:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zargeas  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος zargeas  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος zargeas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
A)einai to 666 o ari8mos tou satana?
B)einai to 666 o ari8mos tou Antixristou?
C)einai to 666 o ari8mos pou anaferei i apokalipsi
tou Megalou 8iriou?

Mipos iparxoun stin apokalipsi (pou isos na min einai kai toso xristianiko to kimeno alla amfibolis proelefsis) kapia gramata anti tou 666 pou den antistixoun sto 666?

Mipos to 666 exei sxesi me ton Dia, tin Afroditi kai ton Erota kai etsi to kanan sataniko oi xristiani efoson exei sxesi me afta ta tria Prosopa? Mipos o Eosforos den einai o Satanas? Mipos o Eosforos einai kati allo? Mipos oti ftinoun kapioi emeis to trome?

zargeasΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Kelsos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2081 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/05/2002, 03:17:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Kelsos  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Χαιρετώ τη μεγάλη παρέα και χρόνια πολλά σε όλους.
Φίλε Ζαγρέα, ο χώρος των forums, είναι ένας χώρος που ο κάθε ένας μπορεί να ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙ το οτιδήποτε. Είναι χώρος ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ...
Αλλά η υποστίριξει θέσεων, θέλει ΚΑΙ επιχειρήματα σύν όλων των άλλων ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ...
Θεωρώ σκόπιμο, να μας έδειχνες τι ΑΚΡΙΒΩΣ εννοείς, μιάς και έτσι όπως τοποθετήσαι, αφήνεις "ανοικτή" τη πόρτα καί μάλλον μπερδεύεις τους υπόλοιπες συζητητές (τουλάχιστον εγώ μπερδεύτικα).
Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΣΕΙΣ επάνω σε αυτό που αναφέρεις, είτε σαν απορία, είτε σα βεβαιότητα.

Κέλσος

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

rosarium
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
116 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/05/2002, 00:13:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους rosarium  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Θα συμφωνήσω με τον φίλο μας τον Kelso, ότι όλες οι προτάσεις, φίλε Ζαργέα, είναι ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ..
ακόμη ψάχνω την σκέψη και φυσικά πως φτάνεις σ' αυτήν..


rosarium

Το κείμενο ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ απο τον Συντονιστή Κέλσο για την καλύτερη ανάγνωση στη σελίδα

Edited by - Kelsos on 09/07/2003 17:04:34Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ellinas
Νέο Μέλος

Greece
9 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/05/2002, 12:32:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ellinas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
666 είναι ο αριθμός του ΙΑΠΕΤΟΥ.
Ο αριθμός αυτός είναι ιερός για όλους τους έλληνες και δεν έχει καμμία σχέση με τον αριθμό του θηρίου που αναφέρει η αποκάλυψη.
Ο αριθμός που αναφέρεται στην αποκάλυψη είναι γραμμένος με ελληνικά γράμματα.
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 6.
Κάποιοι εντέχνως αντικατέστησαν το εν λόγω γράμμα με άλλο για να βγαίνει ο αριθμός 666 σύμβολο αριθμητικό του ΙΑΠΕΤΟΥ προγονικού τιτάνα του ανθρωπίνου γένους.
ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ.
ΕΓΩ ΑΓΝΟΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.
Ελπίζω ο φίλος κέλσος μιας και μιλά περί ειδικού και όχι γενικού να με διαφωτίσει!

eldymion

Το κείμενο ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ απο τον Συντονιστή Κέλσο για την καλύτερη ανάγνωση στη σελίδα

Edited by - Kelsos on 09/07/2003 17:10:47Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Kelsos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2081 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/05/2002, 14:00:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Kelsos  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Χαιρετώ τη παρέα μας και όλος ιδιατέρος τον ΣΥΝ-Ελληνα φίλος μας.
Καταρχάς φίλε μου, έχεις δίκιο, ο αριθμός που μας δίνει η ΠΡΟΣΘΕΣΗ των γραμμάτων του ονόματος Ιαπετός, είναι το 666.
Ι=010
Α=001
Π=080
Ε=005
Τ=300
Ο=070
Σ=200
Σύνολο: 666

Μέχρι εκεί φίλε μου, σωστά μας τα λές...
Αλλά δε γνωρίζω ΑΝ είναι ιερός αριθμός για τους Ελληνες και ΑΝ είναι (για να το λές έτσι θα είναι...), θα ήθελα να μας πείς και ΓΙΑΤΙ είναι ιερός αριθμός.

Μιλας για το "τελευταίο γράμμα" του κατα την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ονόματος του "θηρίου" και το αποκαλείς "κεραυνό του Διός" !!!!
Δεν ξέρω αν εσένα προσωπικά σε διευκολίνει να το ονομάζεις έτσι, αλλά το επίσημο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ, το αποκαλλεί ΣΤΙΓΜΑ και ΔΕΝ είναι κεραυνός, αλλά κάτι σαν το ΣΙΓΜΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ μαζί με μια υποτόνιση στο κάτω δεξί μέρος του, κάπως έτσι δηλαδή...

ς,

Αν κάνεις το κόπο και κοιτάξεις κάποιο λεξικό με την Αρχαία Ελληνική αλφάβητο, θα δείς και εσύ "ιδιοις ώμασι" ότι έχω δίκιο...

Προς επιβεβαίωση σου παραθέτω ΚΑΙ το σύχρονο αλφάβητό μας που μετα απο το έψιλον (Ε) που είναι το ΠΕΝΤΕ (5) στην αρίθμηση, "πηδάμε" στο ζήτα (Ζ) που είναι το ΕΠΤΑ (7)!!!!
Που είναι καλέ μου φίλε το ΕΞΙ (6), το ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ γράμμα της ΕΝΩΣΗΣ;;;
Στη θέση του λοιπόν, εμείς οι "νεοέλληνες", για να μη χαλάσει η "συνταγή", εφευρήκαμε το ΣΤ'(!!!), το οποίο όμως ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΜΕ στην γραφή μας ώς γράμμα....

Καλά λοιπόν κάνεις και αφήνεις στη κρίση μας, "το πώς και το γιατί"...
Εγώ, απλά παραθέτω τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ, πράγμα που θα επιθυμούσα και εσύ να κάνεις το ίδιο, για διευκόληνσή ΟΛΩΝ μας...
Θα ήθελα πολύ να μάθω τη κατα τη δική σου άποψη κρύβεται πίσω απο όλα αυτά...

Και κλείνωντας, μια ακόμα ΠΟΛΥ σημαντική ερώτηση:
Τι είναι κατα τη δική σου άποψη, Ο ΑΡΙΘΜΟΣ;;;;
Τι εκφράζεις εσύ, μέσω των ΑΡΙΘΜΩΝ;;;

Αυτά τα ολίγα...
καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους σας...

Φίλος με όλους και με όλα,
Κέλσος

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

rosarium
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
116 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/05/2002, 23:04:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους rosarium  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ενδιαφέρουσα θεωρώ την τοποθέτηση του καθηγητή Φιλοσοφικής, Δημ. Κυρτάτα στο βιβλίο του "Η Αποκάλυψη του Ιωάννη".
Πλούσια βιβλιογραφία, αποδείξεις ιστορικές.

Σ' ένα σημείο αναφέρει, ότι οι προσπάθεια αποκρυπτογράφησης του αριθμού, αρχίζει με τον Ειρηναίο.
Ο Ειρηναίος γεννήθηκε γύρω στο 130μ.Χ. κι είχε λέγεται, εντυπωσιακό εύρος γνώσεων. Πρότεινε σειρά ονομάτων, που φέρουν αυτόν τον αριθμό, όπως Ευανθάς, Λατείνος και Τειτάν!!!
Η ορθογραφία των ονομάτων είναι του Ειρηναίου (υπάρχει και σχετική εξήγηση, που δεν την γνωρίζω).
Επίσης προτάθηκαν κι άλλα ελληνικά ονόματα όπως Αντεμος, καθώς και λατινικά όπως DICLUX ή και γοτθικά.
Αυτά για την αρχή της ιστορίας, του εν λόγω θέματος..

Σύμφωνα με ορισμένα χειρόγραφα,αναφέρει ο καθηγητής, ο "κακός" αριθμός είναι το 616..

Επιτρέψτε μου να προσθέσω στην λίστα του 666:
666= παράδοσις
666= μαργαριτάρι
666= εν άστρι ..


rosarium


Το κείμενο ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ απο τον Συντονιστή Κέλσο για την καλύτερη ανάγνωση στη σελίδα

Edited by - Kelsos on 09/07/2003 17:13:57Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

beyond
Πλήρες Μέλος

Greece
1446 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/06/2002, 07:33:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους beyond  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος beyond  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΛΕΞΑΡΙΘΜΩΝ,
ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΕMAIL ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ
( jgeo_99@yahoo.com )

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Kelsos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2081 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/06/2002, 01:31:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Kelsos  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΛΕΞΑΡΙΘΜΩΝ,
ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΕMAIL ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ
( jgeo_99@yahoo.com )


Σε χαιρετώ φίλε μου....
Αλήθεια, τι συμπεράσματα βγάζεις απο τις "ομοιότητες" που βρίσκεις με τους λεξαρίθμους;;;
Σε οδηγούν κάπου;;;
Σε βοηθούν σε κάτι;;;

Κέλσος

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

beyond
Πλήρες Μέλος

Greece
1446 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/06/2002, 07:32:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους beyond  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος beyond  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΤΟ ΕΧΩ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΛΥ.
ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ
ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ,ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ?
Η ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛ-ΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ?
ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΩ ..ΜΑΛΛΟΝ ΚΕΝΤΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ..

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ellinas
Νέο Μέλος

Greece
9 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2002, 21:35:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ellinas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΑΥΝΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΒΔΟΜΗΚΟΝΤΑ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΚΕΛΣΟ.
ΑΣ ΒΡΕΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕΛΕΤΗ Η ΣΠΟΥΔΗ.
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΕ ΛΕΞΑΡΙΘΜΗΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.
ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

eldymion

Το κείμενο ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ απο τον Συντονιστή Κέλσο για την καλύτερη ανάγνωση στη σελίδα

Edited by - Kelsos on 09/07/2003 17:15:42Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Kelsos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2081 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/01/2003, 19:55:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Kelsos  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αχάαααα εδώ είμαστε....
Τώρα ΜΑΛΛΟΝ θα σας μπέρδεψα....
Θα λέτε, απο που πετάχτηκε αυτό το θέμα ΤΩΡΑ....

Λοιπόν, απο το ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ FORUMS το ανέσυρα μιάς και είναι ένα θέμα που ΑΚΟΜΑ και ΤΩΡΑ συζητιέται στα forums...
Περιηγηθήτε στο χώρο του και ας το δούμε να έρχεται και ΠΑΛΙ στην επιφάνεια...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΦΩΤΙΟΣ
Μέλος 2ης Βαθμίδας


299 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/01/2003, 14:22:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΦΩΤΙΟΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε Κέλσο

Μια και που το επαναφέρεις να συμβάλλω και εγώ στο σημείο που αναφερθήκατε με τον Πλωτίνο για το Μυστικό Δείπνο και το συμβολισμό της Εποχής του Υδροχόου.

Διαφώνησες τότε για το σύμβολο του νερού και αναφέρθηκες στην υδρία.
Συμφωνώ μαζί σου στο σύμβολο αν και η λέξη «υδροχόος» αναφέρεται στο «ύδωρ».

Θυμάστε όμως πως ξεκινάει το γεγονός του Μυστικού Δείπνου;

Τι λέει ο Ιησούς προς τους Μαθητές Του;

Να βρουν έναν άνθρωπο που θα κρατάει ένα κανάτι (υδρία) και να τον ακολουθήσουν!
Να του πουν ότι ο «Οίκος» του θα χρησιμοποιηθεί από τον Δάσκαλό τους!
Και αυτός δίχως ερώτηση τους παραχωρεί το ανώι του!

Δεν είναι εντυπωσιακό λοιπόν που ο Μυστικός (προσοχή στην λέξη) Δείπνος τελείται στο ανώι του Οίκου αυτού που έφερε την υδρία;

Πως οι Μαθητές έγιναν «κοινωνοί» τότε αυτού που καλείται να γίνει σήμερα ολόκληρη η Ανθρωπότητα;

Ελπίζω να συνέβαλα λίγο στη συζήτηση.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Kelsos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2081 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/01/2003, 14:31:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Kelsos  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Κατα τα ΜΕΓΙΣΤΑ θα έλεγα...
Τον ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ θα τον συνεχίσουμε, ας περιμένουμε όμως και άλλα μέλη να συμβάλουν στην κουβέντα, εάν και εφ'όσον το επιθυμούν.

Κέλσος ο Φιλαλήθης

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ForlornHope
Νέο Μέλος

Greece
3 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/07/2003, 18:33:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ForlornHope  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος ForlornHope  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Απλά να ευχαριστήσω το φίλο kelso για τις πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες και απόψεις του με τις οποίεσ είμαι σύμφωνος, καθώς και αυτούς που ποστάρανε σχετικές αριθμολογίες..
Μπορώ να πω ότι με διαπέρασε ένα ρίγος καθώς πρώτη φορά βασικά αχολούμαι, η καλύτερα ρίχνω μια ματιά στο θέμα σχετικά με την αριθμολογία, όταν είδα ότι Χριστος = Ζαρατουστρα, και ότι Ιησους + Θειον = Χριστός..


Υ.Γ. Σας παρακαλώ και απ' εδώ, γιατί το έχω ξαναγράψει και σε ένα πιο πρόσφατο topic απο τα 4, πάλι σχετικά με το 666, για το που βλέπετε ότι πχ α=1, χ=600? κτλ κτλ., δηλαδή αυτά τα σχετικά με την αριθμολογία. Που αναφέρονται? Σε ποια βιβλία?

Γιατί δηλαδή πχ. Χξσ = 666?

Φιλικά,

Λουκάς.


The Knowledge of all things comes to those who open their hearts...
They say seen is believing, but the true question is: "What do you believe you've seen??"


Το κείμενο ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ απο τον Συντονιστή Κέλσο για την καλύτερη ανάγνωση στη σελίδα

Edited by - Kelsos on 09/07/2003 17:29:19Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

thoth
Ιδρυτικό Μέλος ESOTERICA.gr

Greece
3130 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/07/2003, 19:21:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους thoth  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γεια σου ForlornHope

Οι αρχαίοι Έλληνες χρησιμοποιούσαν τα γράμματα της Αλφαβήτου για να παραστήσουν τους αριθμούς. Σε αυτήν την αντιστοίχιση βασίζονται οι λεξάριθμοι.

Η αντιστοίχιση είναι:

Α=1, Β=2, Γ=3, Δ=4, Ε=5, Ζ=7, Η=8, Θ=9, Ι=, Κ=20, Λ=30, Μ=40, Ν=50, Ξ=60, 0=70, Π=80, Ρ=100, Σ=200, Τ=300, Υ=400, Φ=500, Χ=700, Ψ=700, Ω=800.

Οι αριθμοί 6, 90 και 900 παρασταίνονταν με σύμβολα που δεν χρησιμοποιούνταν στην γραφή.

Έτσι π.χ. ΘΕΟΣ = 284 (Θ=9 + Ε=5 + Ο=70 + Σ=200)

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Kelsos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2081 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/07/2003, 17:43:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Kelsos  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα και καλώς όρισες στη μεγάλη μεταφυσική παρεούλα μας φίλε ForlornHope...
Σε ευχαρστούμε και για τα καλά σου λόγια και ο πληθυντικός δεν αναφέρεται για ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ, παρά μόνο γιατί θεωρώ ότι απαντώ εκ μέρους ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ που ασχολήθηκαν με το θέμα, που είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα και με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ...


Ο καλός μας φίλος Τρισμέγιστος Ερμής νομίζω ότι τα είπε ΟΛΑ...
Πράγματι έτσι ΜΕΤΡΟΥΣΑΝ οι Αρχαίοι 'Ελληνες...
Με τα ΓΡΑΜΜΑΤΑ της Αλφαβήτου...

Επίσεις στον αριθμό 284 (που ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ στη λέξη ΘΕΟΣ) θα βρούμε επίσεις μια ακόμα λέξη που έχει να κάνει με τη ΘΕΟΤΗΤΑ, αλλά ως Θεότητα απο το γένος των Ανθρώπων...
Α= 1 + Γ= 3 + Ι= 10 + Ο= 70 + Σ= 200 = 284

Πολύ ευχαρίστως να συνεχίσουμε τη συζήτηση...

Κέλσος ο Φιλαλήθης


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

thoth
Ιδρυτικό Μέλος ESOTERICA.gr

Greece
3130 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/07/2003, 18:52:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους thoth  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ναι !!!

Και επίσης ΑΓΑΘΟΣ (A=1 Γ=3 Α=1 Θ=9 Ο=70 Σ=200)=284

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Kelsos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2081 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/07/2003, 19:02:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Kelsos  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Χμμμμμμμμ
Και τι μας "δείχνουν" λοιπόν οι ΑΡΙΘΜΟΙ;;;;

'Οτι για να είναι "κάποιος" ΘΕΟΣ, θα πρέπει να έχει ΚΑΙ τις 2 "ιδιότητες" αυτές του ΑΓΙΟΥ και του ΑΓΑΘΟΥ...

Να θυμίσω μόνοι ότι ο Ιησούς ΟΤΑΝ τον αποκάλεσαν "Διδάσκαλε Αγαθέ" εκείνος ΑΜΕΣΩΣ απάντησε "Τίνα με λέγεις ΑΓΑΘΟ;;;; ΟΥΔΕΙΣ Αγαθός παρά ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ"....

Χμμμμμ
Ναι πράγματι η ΑΡΙΘΜΟΣΟΦΙΑ (η Σοφία που περικλείουν οι ΑΡΙΘΜΟΙ), μπορεί ΟΤΑΝ την ΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ να σε βοηθήσει να ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Odysseus_nemo
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
539 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/07/2003, 02:11:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ : ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΙΞΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΣΟΦΙΑ;;
ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΝ ΤΙΣ ΧΩΡΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΠΕΡΙ ΑΥΤΩΝ;;;

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

hrismig
Μέλος 2ης Βαθμίδας


325 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/07/2003, 13:32:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους hrismig  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Να συμπληρώσω και δύο ερωτήματα ακόμη...

Γνωρίζετε ότι η μουσική έχει αριθμητική βάση;

Γνωρίζετε επίσης ότι η Αρχαία Ελληνική αλφάβητος ολογράφως (αλφαβηταγαμμα κ.λ.π.) αποτελεί μία προσευχή;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Kelsos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2081 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/07/2003, 19:33:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Kelsos  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ : ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΙΞΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΣΟΦΙΑ;;
ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΝ ΤΙΣ ΧΩΡΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΠΕΡΙ ΑΥΤΩΝ;;;Καλησπέρα Κάπτεν....
Τα σημεία στίξεως, ΟΧΙ δεν προσμετρώντε σε κάποια ΑΡΙΘΜΟΣΟΦΙΚΗ έρευνα, απ'όσο δείναμε να γνωρίζω...
Δε βλέπω και το λόγο που θα έπρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο...

Για τις σύνθετες λέξεις τώρα...
Η σύνθετη λέξη ως ΛΕΞΗ, μία και εννιαία ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΙΡΕΣΗ σε λέξεις που την δημιουργούν, έχει ΜΙΑ και εννιαία ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙΑ στην ΑΡΙΘΜΟΣΟΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ & ΜΕΛΕΤΗ...

Εάν την ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ, είναι ΓΝΩΣΤΟ ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΝΙΑΙΑ ΛΕΞΗ, αλλά κάποια άλλη που για να φτάσει στη αντιστοιχεία, χρειάζεται και το υπόλοιπο του συνθετικού....
Αρα και η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ, θα είναι μια άλλη αντιστοιχεία και ΟΧΙ αυτή της ΣΥΝΘΕΤΗΣ λέξης...

Ελπίζω να σε διαφώτισα φίλε μου...

χρισμέ, πράγματι η ΜΟΥΣΙΚΗ είναι ΑΡΙΘΜΟΙ και το ΑΝΤΙΘΕΤΟ φυσικά...
Είναι δηλαδή ΔΟΝΗΣΕΙΣ....
Για τη προσευχή στο αλφάβητο, δε το γνωρίζω και αν θέλεις προσθέτεις κάτι παραπάνω...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 17 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.15625
Maintained by Digital Alchemy