ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 ΡΙΞΙΜΟ ΧΑΡΤΙΩΝ
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 2
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4073 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/05/2005, 00:40:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΧΑΜΟΓΕΛΑ. Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.
ΛΑΜΠΕΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΟΡΦΗ.
ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΖΩΗ ΜΕ ΜΙΑ ΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ.
ΕΣΥ ΔΕΝ [ΕΣΠΑΣΕΣ] ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ.
ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ.
ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΑ, ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ.
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΝΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΙ ΕΥΤΥΧΗΣ...
ΕΤΣΙ ΝΑ ΛΕΣ...

ΠΕΣ ΝΑΙ...

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

pyramid
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1585 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/05/2005, 09:36:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους pyramid  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Χαίρομαι που ξαναέγραψες ΖΖΖ και που το παλεύεις. Περνάς μάλλον ότι περνάμε όλοι μας από ένα χωρισμό, είσαι στο στάδιο που αν ξεπεραστεί πραγματικά δεν θα σε ενοχλήσει ξανά τίποτα σε σχέση με αυτόν τον άνθρωπο.

Μην κινείς την ζωή σου γύρω από αυτόν, δεν σου χρειάζεται να μαθαίνεις τι κάνει, να είσαι σίγουρη ότι η μαμά του, του είπε ότι μιλήσατε και αυτός νοιώθει την ικανοποίηση ότι τρέχεις από πίσω του.
Είναι φυσιολογικό και εσύ το ίδιο θα ένοιωθες.

Βλέπω ότι οι περισσότερες αναφορές σου είναι γι΄αυτόν όχι γιά σένα, κάθε μέρα γυρνάς ξανά και ξανά στο μυαλό σου παλαιά γεγονότα και προσπαθείς να τον διακιολογήσεις, να βρεις κάτι που να στηρίξει το πισωγύρισμά σου, μην το κάνεις, σε φθείρει.
Υποχρεώνεις, υποβάλεις τον εαυτό σου να φτιάχνει σενάρια διαφορετικά που δεν έχουν σχέση με τα συναισθήματα που ένοιωσες όταν συνέβαινε κάτι.
Δεν λέω καλή είναι η αυτοκριτική αλλά τώρα δεν κάνεις μόνο αυτοκριτική παραποιείς καταστάσεις.

Εάν υποθέσουμε ότι παίρνουμε σαν δεδομένο ότι είναι παρεξήγηση το συμβάν με τον "Αυστραλό" τι σημασία έχει που ήταν εντάξει μιά φορά, ίσως αυτό να χρειαζόταν για να ξεκολήσεις από δίπλα του.

Ξεπέρασε τα νεύρα σου και σκέψου ότι είναι απλά ένας άνθρωπος που ψάχνει να βρει τον δρόμο του, ότι κάνει πιστεύει ότι είναι καλό για τον εαυτό του δεν μπορείς να τον πείσεις ότι κάτι άλλο θα τον κάνει ευτυχισμένο.
Οι δρόμοι σας διασταυρώθηκαν κάποια στιγμή, τότε που είχε να προσφέρει κάτι ο ένας στον άλλον, να μάθει κάτι ο ένας από τον άλλον, δεν έχετε κάτι άλλο να μάθετε από την συμβίωσή σας και οδηγηθήκατε σε διαφορετικά μονοπάτια.

Μην αλλάζεις, μην προσπαθείς να αλλάξεις το μονοπάτι σου, το μυαλό μας δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος σε τέτοιες περιπτώσεις η ψυχή μας ξέρει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον που πρέπει να προχωρήσουμε.

Πολλές φορές λέμε "τον αγαπάω η λογική μου λέει να φύγω αλλά η καρδιά μου λέει ότι αυτός είναι για μένα" η καρδιά δεν λέει ποτέ να ακολουθείς δρόμους που σε αποστραγγίζουν από την ζωτικότητά σου και σε φέρνουν σε σύγχυση, αυτό το παιχνίδι το κάνει το μυαλό μας.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 2 Σελίδες:
  1  2
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.0859375
Maintained by Digital Alchemy