ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= Η ΨΥΧΗ =-.
 '0' ...' ΤΡΕΛΟΣ'
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 6
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2003, 02:37:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΥΓΕΙΑ!
+ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΠΡΟΣΚΟΛΗΜΜΕΝΟΣ ,ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ,'Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓKΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ...
ΦΩΣ!ΑΤΜΑ'manava seva, madhava seva'


Edited by - ΑΤΜΑ on 09/04/2003 21:51:46Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2003, 23:01:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΕΝΑΣ ΟΜΟΡΦΟΣ ΣΤΙΧΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΤΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ...
"ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΩ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ...ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ..."
ΥΓΕΙΑ!


'manava seva, madhava seva'


Edited by - ΑΤΜΑ on 09/04/2003 21:53:45Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/02/2003, 11:29:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)..ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ...
ΟΤΑΝ ΣΤΕΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ...

ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΕΙ Η ΤΕΧΝΗ...

ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΜΟΥ....

"ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ +ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ"

ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ...ΕΛΗΞΕ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ !ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

'manava seva, madhava seva'

Edited by - ΑΤΜΑ on 12/02/2003 11:48:48Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

konosk
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
110 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/03/2003, 21:33:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους konosk  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ξεχάσαμε την ιερή τρέλα του Διόνυσου καλή μου και μαζί της ξεχάσαμε να βουτάμε στα άδυτα της ανθρώπινης ψυχής, ξεκινώντας απ' τη δική μας.
Ξεχάσαμε την ιερή τρέλα που ωθεί τη δημιουργία σε ύπαρξη. Μπα, δε στέρεψε από λόγια το θέμα. Η φαντασία μας στερεύει που και που. Αλλά οι εικόνες ωθούν σε δράση το νου και το συναίσθημα, πυροδοτούν ανεξέλεγκτες τρελές αντιδράσεις που ρχονται συχνά στα όνειρα να μιλήσουν για καινούργια πράγματα. Για μένα ο τρελός είναι εκείνος που σπάζει τα όρια του συμβατικού κι επαναστατεί ενάντια σε οποιαδήποτε σύμβαση. Είναι ήρωας και λυτρωτής συνάμα....Σε χαιρετώ

Ο Δικαιόπολις μαγειρεύει...αλλά ποιος σκότωσε τον Όμηρο τελικά;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ANTONIOS1997
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
391 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/03/2003, 22:21:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ANTONIOS1997  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ.

1) Ο κατά την επιστήμη τρελός είναι αυτός που ζει με καρφωμένη τη λογική ακτίνα της ψυχής κάτω από το βάρος του ασυνείδητου, σε κάποιο γεγονός του παρελθόντος και δεν μπορεί να ξεφύγει από την συναισθηματική φόρτιση του....(μήπως είμαστε όλοι λιγάκι τρελοί;;;;;)
2) Ο κατά τη κοινωνία τρελός είναι αυτός που ακολούθεί τη συνείδηση του κόντρα στον κυρίαρχο λόγο της κοινωνίας.....γιατί αν δεν είναι κόντρα τότε από τρελός γίνεται επιτυχημένος.
3) Ο κατα τη ψυχή ιερός τρελός (ο έχων ιερή τρέλα) είναι αυτός που θα αγαπήσει και θα ακολουθήσει τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ αφού αυτό είναι με μαθηματική ακρίβεια σταύρωση.........(είτε σε χριστιανική είτε σε μη χριστιανική κοινωνία)...

ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ


ANTONIOS1997
""ΑΡΑΤΕ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ""Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΠΛΑΤΩΝΑΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Switzerland
3558 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/03/2003, 15:17:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΠΛΑΤΩΝΑΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τελικά ΑΤΜΑ ο Τρελός μαλλον είναι….λιγο

Αττίλας,
Ήλιος,
Δρακος,
Μάγος
Φιλόσοφος????

Και αν τελείωσαν και τα λόγια….

Πνεύμα!

Τα λέω σωστά?

Πόλεμος…. Άνθρωποι…. σκοτώνουν ανθρώπους.... και έμπνευση……


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

CHRIS_GR
Νέο Μέλος

Greece
4 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/03/2003, 17:42:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους CHRIS_GR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γεια σας!
Είμαι καινούργιο μέλος του esoterica, αν και το παρακολουθώ αρκετό καιρό. Έχω διαβάσει τα περισσότερα θέματα στα forums και ομολογώ ότι έχω εντυπωσιαστεί από τη σοβαρότητά σας και την ευγένεια με την οποία συνδιαλέγεστε. Να μην πλατιάζω όμως σε φιλοφρονήσεις που δεν έχετε ανάγκη και να θέσω μια απορία στο συγκεκριμένο θέμα:
"Είμαστε εμείς, οι λογικοί, που έχουμε κλείσει μέσα τους τρελλούς ή μήπως είναι οι τρελλοί που μας έχουν αφήσει, εμάς τους λογικούς, απ' έξω " ?Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/03/2003, 18:02:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΦΙΛΕ CHRIS GR!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...ΑΝ ΝΑΙ,ΙΣΩΣ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ..ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΡΕΛΑ...
ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΛΟΓΙΚΟΙ"ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΡΗΣΗ ΣΟΥ, ΝΑ 'ΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΔΩ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΩΣ ΤΡΕΛΟΥΣ...
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ...ΕΙΝΑΙ 'ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ' ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ...ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ...
Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ... ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΥΛΙΚΑ... ΚΤΙΡΙΑ,ΦΑΡΜΑΚΑ,ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ,...ΕΝΑ 'ΤΣΟΥΡΜΟ' ΕΙΔΙΚΟΥΣ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ..ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ..
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΕΛΑ...
ΝΑ!ΔΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ..ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ...
ΚΑΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ,ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ,ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ,ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟ...ΤΟΝ..ΤΟΝ...ΤΟΝ...
ΡΟΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΚΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ...ΟΛΟΥΘΕ...
Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΑΕΡΑ..ΑΥΤΟ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΤΟΜΕΣ,ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ,ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ...
ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΥ..ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΛΛΗ ΤΡΟΧΙΑ...+ ΚΥΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΡΟΟΠΤΟ...


(ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΗΚΕ ΜΑΓΙΚΑ!
ΚΟΝΟΣΚ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ...?ΕΙΧΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΚΙΟ...)


'manava seva, madhava seva'Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΠΛΑΤΩΝΑΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Switzerland
3558 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/03/2003, 18:22:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΠΛΑΤΩΝΑΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε Chris Gr, καλώς ήρθες στην Παρέα του εσωτερικά και από μένα! Αν μπορέσω να συμπληρώσω... τι μας είπε η φίλη ΑΤΜΑ, με λόγια του Διογένη του Κυνικού, (τρελός της εποχής του)… σε κάποιον που τον ερώτησε…

Είχε λένε μια αδυναμία στο καλό κρασάκι…. και κάποιος φίλος... για να τον πειράξει, του είπε!

Διογένη, δεν πρέπει να μπαίνεις μέρα νύχτα στις ταβέρνες…. μάλιστα στις πιο βρωμερές!

ΟΧΙ!! Απάντησε ο τρελό Διογένης, κοιτάζοντας ψηλά στον Ήλιο! Κοίταξε τον! Αυτός μπαίνει παντού, και όμως… είναι τόσο καθαρός και λάμπει….

ΗΛΙΟΣ->ΑΕΡΑΣ->ΝΕΡΟ->ΓΗ....και αντιθετα! ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ!!! Αλλος ενας!!!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

CHRIS_GR
Νέο Μέλος

Greece
4 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/03/2003, 19:34:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους CHRIS_GR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλη ATMA! (Μου επιτρέπεις, ελπίζω, από το δεύτερο μήνυμά μου να σε αποκαλλώ "φίλη").
Διακρίνω, ίσως, μια συναισθηματική απάντηση. Νομίζω ότι δεν έγινα σαφής. Εννοώ πως ο χαρακτηρισμός κάποιου σαν "τρελλού" σαφώς και οφείλεται στην υποκειμενικότητα έστω και κάποιου γιατρού. Υπάρχουν, βέβαια, κανόνες, αλλά και αυτοί αναθεωρούνται, συμπληρώνονται και τροποποιούνται. Θα τους χαρακτήριζα ως μη ασφαλείς ακόμα. Μην ξεχνάμε ότι η ιατρική γενικώς αλλά και η ψυχιατρική ειδικώτερα, είναι επιστήμες στατιστικής. (Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσαν να είναι και διαφορετικά). Δεν διαφωνώ ότι η ψυχιατρική έχει χρησιμοποιηθεί με σκοπιμότητα και ιδιοτέλεια, αλλά έχει προσφέρει σε πολλούς ανθρώπους βοήθεια ίσως και σωτηρία. Κάθε επιστήμη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ανθρωπιστικούς και κοινωνικούς σκοπούς αλλά και για ιδιοτελείς και άνομους στόχους.
Ακόμα, όμως, και οι ίδιοι οι ψυχίατροι και οι ψυχολόγοι αναρωτιούνται αν ένας που υποστηρίζει ότι είναι τρελλός, είναι πραγματικά. Είναι αλήθεια ότι πολλοί άνθρωποι θα τους βόλευε να ήσαν τρελλοί. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι τρελλοί όσοι θα ήθελαν να είναι. Ευτυχώς!
Συνήθως ο τρελλός δεν πιστεύει ότι είναι τρελλός. Δεν πιστεύει ότι η αντίληψή του για τη ζωή δεν είναι αληθινή. Εμείς το πιστεύουμε γι' αυτόν. Αυτός βιώνει μια πραγματικότητα (εντελώς πραγματική και αληθινή για τον ίδιο) η οποία είναι παράδοξη για τους ορθώς σκεπτόμενους. Έτσι, λοιπόν για να καταλήξω και να μην σας κουράζω, τον κλείνουν στη χειρότερη περίπτωση σ' ενα ίδρυμα (Τρελλάδικο) και "προσπαθούν" να τον "συνετίσουν".
Σ' αυτούς τους έγκλειστους αναφέρομαι και λέω αν τους έχουμε κλείσει "μέσα" ή αν αυτοί μας έχουν αφήσει "έξω" από τον κόσμο τους. Με άλλα λόγια αυτοί είναι οι τρελλοί ή μήπως είμαστε εμείς τρελλοί γι' αυτούς.
Σκεφτείτε τον πόνο που έχουν στην προσπάθειά τους να τους καταλάβουμε.


Φίλη ATMA δεν είναι όλα τα πράγματα στη ζωή άσχημα. Αντιθέτως οι προκλήσεις μας προκαλλούν και μας εκπαιδεύουν. Ας μην είμαστε ισοπεδωτικοί σε ότι αποφασίζουμε ότι ξεπερνά τις δυνάμεις μας ή δεν μπορούμε να καταλάβουμε. Η ζωή θα τολμούσα να πω πως είναι τόσο ωραία όσο ωραία μπορούμε να τη δούμε. Και το αντίθετο βεβαίως. Δυστυχώς ή ευτυχώς, έχουμε ορμόνες (είναι η φύση μας εξ άλλου) που μας επηρεάζουν και η τιθάσευσή τους μπορεί να είναι ορισμένες φορές και παραβίαση της φύσης μας.

Ο ήλιος, φίλε ΠΛΑΤΩΝΑ, φωτίζει το νου και τη ψυχή. Και το κρασάκι την ευφραίνει!

ΟΣΑ ΧΝΑΡΙΑ ΚΙ ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ, ΠΑΤΗΣΕ ΣΕ ΧΩΜΑ ΚΑΘΑΡΟ ΚΙ' ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/03/2003, 21:46:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΙ..ΦΙΛΕ CHRIS!
AN MH TI ΑΛΛΟ ΝΟΙΩΘΩ ΠΩΣ ΔΕ ΛΕΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ..ΠΩΣ ΝΑΙ! ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ,ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΑ,ΜΕ ΠΑΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ,ΦΑΝΤΑΣΙΟΛΑΤΡΙΚΑ,ΟΥΤΟΠΙΚΑ,...Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ...ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ....ΘΑ ΕΙΝΑΙ 'ΑΤΜΑ'
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.

*... Ω!ΗΛΙΕ...

'manava seva, madhava seva'Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/03/2003, 01:46:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΝΑ "ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ" ΠΑΡΑΔΟΞΟ..ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΜΙΑΝ "ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΕΙΑ"
...ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ...ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΥΜΒΑΝ...
ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ...
[ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΤΡΕΛΟΣ".]
Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΔΩΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΕΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ(ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ) ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ "ΤΡΕΛΑ" ΗΛΕΚΤΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...

ΝΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ..ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ...
ΜΑ ΠΑΡΑΛΟΓΟ..ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ..."ΤΡΕΛΟΣ".
ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ...

'manava seva, madhava seva'Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

alitheia
Νέο Μέλος


16 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/03/2003, 08:49:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alitheia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
atma
den xero akrivos ti einai enas trelos ,,kai ego psahno tin gnomi
kapoiou eidikou..
ematha omos oti otan vlepo enan trelo mprosta mou oti kati tha mou
prosferei..poios na to perimene...
apo tin alli autos xerei kai na axiopoiei ,tis katastaseis.
enas trelos ta ehei ola ...kai pano apo ola euforia...
empeneusi ,dimiourgikotita .....,diathesi...trelos einai ki o erotas..


ta panta reiΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/03/2003, 15:48:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
..ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΩΣ ΠΑΙΔΙ...

...ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΣΕ ΓΝΩΡΙΜΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!
...ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ,ΤΙΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ!
ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΝΩΡΙΜΑ...
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΝΑ..ΜΑ Η ΜΟΡΦΕΣ ΠΑΝΤΑ "ΙΔΙΕΣ"...
ΣΤΕΚΟΜΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΙΣΟΔΟ...(ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΙΩΡΟΥΜΟΥΝ!)ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝΙΤΗ...
ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΚΑ ΕΚΕΙ...ΕΙΧΕ ΛΙΓΕΣ ΑΚΟΜΗ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 'Η 7...
ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ..ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑ ΑΠΟ ΑΠΟ ΔΙΑΚΡΙΤΗΚΟΤΗΤΑ ΙΣΩΣ,ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ.. ΕΝΟΙΩΣΑ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΓΝΩΡΙΜΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ...
(ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ 'ΜΕΙΝΑΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΗΡΑΝ ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΖΩΗ ΜΟΥ...ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΑΝΤΑ Η ΜΑΜΑ-ΣΟΦΙΑ..."ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ...ΑΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ "ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ"...)

ΕΝΟΙΩΘΑ ΑΝΕΤΑ...ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΠΛΑ..ΕΝΝΟΩ..ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΔΕ Μ'ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ...(ΔΕΝ ΦΟΡΑΓΕ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΗΣ ΑΡΩΜΑ, ΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ...ΔΕ ΦΟΡΑΓΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!)

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ(ΙΣΩΣ)ΖΑΛΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΚΕΡΙΩΝ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑΝ ΕΡΩΤΗΣΗ,ΑΠΛΑ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΠΑΡΕΑ ΕΚΕΙ!
ΤΗ ΡΩΤΗΣΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ..ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ..ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΑΦΩΝΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ!
ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ...
ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΚΑΘΩΣ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΡΑΥΛΙΖΟΝΤΑΣ ΣΑΣΤΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..."ΕΓΩ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ...ΕΓΩ..."
ΣΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕ "ΤΙ ΩΡΑ-ΑΣ ΠΟΥΜΕ- ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΑΔΕ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ!"
ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΚΕΙΝΗ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΙΩΣΑ ΤΟΣΗ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ!

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΚΕΙΝΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΡΕΛΗΣ...
ΤΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ..ΖΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΡΕΛΟ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ Σ'ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ+ΑΘΛΙΟ 'ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ' ΣΠΙΤΙ...
ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ...ΕΚΕΙΝΟΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ 'ΣΚΟΥΡΗ' ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ...ΕΚΕΙΝΗ ΗΤΑΝ ΛΕΥΚΗ ΠΟΛΥ...ΜΕ ΡΟΔΙΝΑ ΜΑΓΟΥΛΑ...ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΤΙΑ..ΝΤΥΜΕΝΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥΣ ΠΑΣΤΕΛ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ...
ΒΕΒΑΙΑ ,ΟΙ 'ΤΡΕΛΟΙ' ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ,ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΚΟΜΗ...
ΘΥΜΑΜΑΙ...ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΩ...ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΠΟΤΕ..ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ...ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ..ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ...
ΕΚΤΟΣ ΙΣΩΣ ΑΠ'ΑΥΤΟΝ ΠΟΥΑΝΕΦΕΡΑ ΠΡΙΝ...Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΝ ΣΑΤΥΡΟΣ...ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΣΕ ..ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ...
ΑΦΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΣ...
ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΩΞΕΙ...
(ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ...)

ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΕΤΟΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΡΧΕΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΥ..ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΝΟΥ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΠΟ... ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΧΡΟΝΩΝ...
...A TRIBUTE LIKE...
ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΣΠΟΡΟΥΣ ΑΠΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΟΥ ΨΥΧΗ..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΔΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ...
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΑΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΝΟΤΑΝ...ΠΟΤΕ ...Η ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ..ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ 'ΕΓΩ'...ΚΑΙ Η ΙΣΟΤΗΤΑ...ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ...'ΑΡΜΟΝΙΑ'


'manava seva, madhava seva'Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

jason
Νέο Μέλος

Greece
36 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/04/2003, 11:11:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους jason  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Και μια παροιμία λέει : "Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια..."


"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"


"Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος, τόσο μεγαλώνει και σκιά του"
Ένας μικρός άνθρωπος μπορεί να κάνει μικρά πράγματα (καλά και κακά). Ένας μεγάλος άνθρωπος μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα (καλά και κακά).
Η φιλολογία περί καλού και κακού δεν μου αρέσει αλλά δεν έχω κάτι καλύτερο (ίσως η έννοια της δημιουργίας και της καταστροφής να είναι πιο κοντά στην νοητική μορφή που έχω γι' αυτό το θέμα).

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/04/2003, 16:56:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
καλως ηρθες Ιασονα,
στο τοπικ της ιερης εξαρσης...
αυτο περι δημιουργίας +καταστροφής ,
με βρισκει μαλλον συμφωνη.
δεν ειναι αλλο,παρα μια ακομη πολικοτητα..
..αντιθετα απο το "Καλο-Κακο"
φερει το σπερμα της εναλλαγης θεσης
-καθως η καταστροφη επιβαλλει
την επαναδημιουργια + το αντιθετο-

στην αλλη ομως πολικοτητα,
μπορει τα δυο μερη να ειναι τοσο πια ακραια
που να μην υπαρχει τροπος συγκλισης...
παρα μονο με την παρουσια μιας τριτης αιτιας...
που βεβαια μπορει να ειναι
+ "δημιουργια-καταστροφη"..δρωντας ως ενα...

Vande!

'manava seva, madhava seva'

Edited by - ΑΤΜΑ on 06/04/2003 16:59:06Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

alati13
Μέλος 2ης Βαθμίδας


296 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/04/2003, 17:57:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alati13  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γεια σας και από εμένα. Στα ψυχιατρεία δεν υπάρχουν παιδιά. Τα παιδιά έχουν έναν αμυντικό μηχανισμό που ονομάζεται μαύρο κουτί. Ό,τι τα πληγώνει βαθιά. ( βιασμοί, δολοφονίες κ.α) τα βάζουν μέσα στο μαύρο κουτί. Αν δεν το ανοίξουν, δεν θα μάθουν ποτέ τι έχει μέσα. Όμως όπως κάθε τι θαμμένο αναδύει μια άσχημη μυρωδιά. Η μυρωδιά αυτή θα τους υπενθυμίζει πάντα ότι αυτά που είναι στο μαύρο κουτάκι δεν ανήκουν στην σφαίρα του φανταστικού. Όταν μεγαλώσεις το μαύρο κουτάκι κλειδώνει. Αν το ξεκλειδώσεις μπορείς μόνο να βγάλεις και όχι να βάλεις. Όμως είναι δύσκολο, ακόμα και να το πλησιάσεις. Όταν η ευαισθησία σου είναι αντιστρόφως ανάλογη του ψυχικού σου σθένους το αποτέλεσμα είναι ένα. ΤΡΕΛΑ. Ο τρελός είναι ευτυχισμένος μόνο όταν δραπετεύει και κλείνεται στην τρέλα του. Μας θυμίζει τίποτα αυτό; όταν Ήμουν μικρός πίστευα ότι οι τρελοί είναι οι άγγελοι του θεού που κατέβηκαν στη γη και τρελάθηκαν από αυτά που είδαν. Τώρα που «μεγάλωσα» πιστεύω ότι οι τρελοί είναι απλά άγγελοι.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/04/2003, 22:48:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΑΛΑΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ 13...
("ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΛΑΣ" ΙΣΩΣ;)
ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.
ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ,ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΣΥ..ΑΝ
ΤΟΛΜΗΣΩ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟ..
ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ~~~`ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ...

ΑΣ ...ΠΛΕΞΩ + ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥΣ,ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ...
+ΚΑΤΑ ΑΛΛΟΥΣ ΙΣΩΣ...ΤΡΕΛΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ...
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ
-ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ...-ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ "ΔΕΙΣ"-
...ΟΛΑ ΟΣΑ ,ΝΑ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΗΣΕΙΣ ...
+ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ..'Η ΝΑ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ...ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ..ΠΙΑ.

-ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ..ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ..ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙΣ..ΟΛΑ ΟΣΑ..ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΥΤΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ..ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ...

-ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ...ΑΦΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΤΙ...ΝΑ ΔΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ..ΝΑ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΗΣΕΙΣ ΛΑΘΟΣ..ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΙΣ...
-ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ... ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ..ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ...ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΛΠΙΔΑ(ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ 'Η ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΗΣΕΣ ΟΛΑ ΟΣΑ
ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ....ΤΟ ΚΟΥΤΙ...Η ΕΧΕΙΣ ΕΛΠΙΔΑ...ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΗΔΗ...ΓΝΩΡΙΖΕΣ...
+ΕΔΩ...ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΟΜΩΣ...
ΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣ...
ΕΙΤΕ ΟΧΙ+ΠΟΤΕ...
ΤΟ "ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ"...ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ...
ΟΣΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ... ΟΣΟΙ..ΟΜΩΣ ΟΧΙ...ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ..ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ..ΨΥΧΙΚΗ..
ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ..ΕΝΟΣ ΜΑΥΡΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ..ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ..ΠΑΝΔΩΡΑΣ...


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΕΣ ΓΟΝΙΜΑ ΤΟ ΘΕΜΑ...

ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΩΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ.


Vande!

'manava seva, madhava seva'Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

alati13
Μέλος 2ης Βαθμίδας


296 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/04/2003, 10:03:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alati13  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Συμφωνώ σε όλα εκτός από ένα. Αν ανοίξεις το κουτί δεν υπάρχει περίπτωση να δεις και να μην κατανοήσεις. Θα το κατανοήσεις αλλά ηθελημένα θα αποφασίσεις να ξανά πλάσεις την δική σου παλιά εικονική πραγματικότητα. Να ξανά γυρίσεις στην παλιά σου ελπίδα.
Κάποτε, κάπου είχα διαβάσει……
Αν σου κλέψω την λεπίδα,
Πως θα κόψεις την ελπίδα,
Να την χώσεις σε θυρίδα ;

Έλα φώναξε ……………………………


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/04/2003, 15:15:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
XM!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ... ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΩ!

ΟΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ..ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.."ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ..."
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ..ΔΕΝ ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ...
ΜΑ ΘΑ ΣΙΩΠΗΣΩ ΝΑ ΒΡΩ +ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ


ΑΣ ΑΦΗΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΕΛΠΙΔΑ...
ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΟΠΩΣ ΕΤΟΥΤΗ Η "ΑΧΑΡΗ ΜΕΡΑ"...
ΛΕΝΕ
"Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...ΜΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ..."
(ΜΑΛΛΟΝ ,ΚΑΠΟΙΟΣ "ΠΛΕΟΝ" ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ)

Vande!

'manava seva, madhava seva'Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

alati13
Μέλος 2ης Βαθμίδας


296 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/04/2003, 16:37:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alati13  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Θα ήθελα να κάνω έναν διαχωρισμό εννοιών σαν απάντηση σε όλους αυτούς που κορόιδευαν και κοροϊδεύουν ακόμα τους τρελούς και τους αδύνατους. Το όπλο θα είναι το ίδιο με το δικό τους.
Σκάει το λάστιχο του αυτοκινήτου κάποιου, έξω από το Δαφνί. Οι «τρελοί» μαζεύονται στα κάγκελα να δουν τι έγινε, αλλά γρήγορα χάνουν το ενδιαφέρον τους και φεύγουν όλοι εκτός από έναν. Αυτό ο ένας λοιπόν ρωτάει συνέχεια την ίδια ερώτηση στον οδηγό και του σπάει τα νεύρα:
Τι έγινε ρε φίλε …τι έπαθες; Τι έγινε ρε φίλε …τι έπαθες; Τι έγινε ρε φίλε …τι έπαθες;
Ο οδηγός δεν του δίνει σημασία και βγάζει το σκασμένο λάστιχο και το τοποθετεί δίπλα του αλλά από την πλευρά του δρόμου. Δίπλα στο λάστιχο βάζει τα μπουλόνια και πάει να φέρει την ρεζέρβα από το πορτ παγκαζ. Εκείνη όμως την στιγμή περνάει ένα αυτοκίνητο και του πατάει τα μπουλόνια και τα εκσφενδονίζει μακριά.. Ο τύπος μόλις βλέπει ότι έχασε τα μπουλόνια, κάθετε απογοητευμένος και τραβά τα μαλλιά του. τότε ακούει τον τρελό να τον ρωτάει. Τι έγινε ρε φίλε …τι έπαθες; Τι έγινε ρε φίλε …τι έπαθες;
- τι έπαθα; καταστράφηκα!! Ακούμπησα τα μπουλόνια / τα χτύπησε ένα αμάξι και τα έχασα και τώρα δεν μπορώ να βάλω την ρεζέρβα.
- Ε και τι σκας;;;; βγάλε ένα μπουλόνι από κάθε ρόδα και βάλε τα στην ρεζέρβα σου. Φτάσε μέχρι το βενζινάδικο και αγόρασε καινούργια.
Ο τύπος τον κοιτάει έκπληκτος και του λέει.
- ρε φίλε εσένα γιατί σε έκλεισαν μέσα;;;;;
- εμένα φίλε μου με έκλεισαν μέσα γιατί είμαι τρελός. . τους Μ….κες σαν και εσένα τους αφήνουν ελεύθερους.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Knight MIXAIL
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
266 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/05/2003, 01:25:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Knight MIXAIL  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητοι φιλοι, Καλο Μηνα.
προς το τελος,???, επιτρεψετε μου
να ακουμπησω λιγα λογια.
Μου εκαναν εντυπωση οι εικονες του "τρελλου"
που παρεθεσε η ΑΤΜΑ
Ιδιαιτερα το 'Shin' , το γραμμα που κανει την διαφορα,
στην καρτα του 'τρελλου', στην καρτα του '0'
Καθε φορα που αλλαζουμε επιπεδο, αρχιζουμε ως τρελλοι.

Μια καινουργια αρχη. Τρελλος αυτος που ξεκιναει για το αδυνατο, παρθενος-αγνος.
Οπλισμενος με τα απαραιτητα στοιχεια για την πορεια του.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι , εστω καποτε, θα τα καταφερει.
Αυτος ξεκινησε.

Για τους αλλους ειναι ενας κοινος τρελλος.
Στον αγωνα για την αναπτυξη της συνειδησης ποιος
ενδιαφερεται για την γνωμη τους?

LOVE IS THE LAW
HARMONY THE EFFECT

Knight ΜΙΧΑΗΛ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

NON SERVIAM
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
67 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/05/2003, 20:46:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους NON SERVIAM  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ <<ΤΡΕΛΟΣ>>?
ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ……. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ….
ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ?

"Κοινή λογική είναι η συλλογή προκαταλήψεων που αποκτήθηκαν μέχρι την ηλικία των δεκαοχτώ."
ALBERT EINSTEIN

ΛΕΣ?????????

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΕΛΟΙ!!!!!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ…….. ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ…… ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ……… ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ…….

ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΒΡΙΣΚΌΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ….. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ 6345689367FM <<ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ FM>>, ΑΛΛΟΙ ΣΤΑ 6723542173FM <<ΜΕΤΑΛ FM>>, ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ 65214365124FM <<ΤΡΕΛΑΡΑΣ FM>> ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕΞΗΣ… ΚΑΘΕ ΟΜΩΣ ΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ… ( ΠΩ ΠΩ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ).ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΝ ΑΦΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ 65214365124FM ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΕΝΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…… Ο 65214365124FM ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ.

ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 65214365124FM ΤΟΤΕ Ο ΟΜΙΛΩΝ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ….

ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΘΥΜΩΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΘΟΛΩΝΕΙ ( ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ) ΚΑΙ <<ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ>> ΕΝΩ Ο ΠΙΟ << ΗΡΕΜΟΣ >> ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟ
ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥΣ <<ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ>>. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ, ΑΠΛΑ ΠΗΓΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΕΙ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…..

ΑΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 6345689367FM <<ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ FM>> ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΙΝΟ.

ΠΟΣΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ? ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕΞΗΣ…..

Υ.Γ:ΜΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΕΤΑΛ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΠΟΠ?
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΩ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ… ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ……..


YOU MAY SAY I 'M A DREAMER BUT I 'M NOT THE ONLY ONEΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

tzo
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
68 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2003, 15:05:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους tzo  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Καλησπέρα!
Εγώ λέω να αρχίσω με μια μικρή ιστοριουλα…


Πριν πολύ πολύ καιρό, υπήρχε μια πόλη όπου την κυβερνούσε ένας βασιλιάς και μια βασίλισσα, τους οποίους αγαπούσε παρά πολύ ο κόσμος γιατί ήταν πολύ δίκαιοι,καταλαβαιναν το σκεπτικό του λαού πάντα καταλάβαιναν τα προβλήματα του και προσπαθούσαν να τα λύσουν.Ετσι,ολοι ήταν ευτυχισμένοι και ζούσαν μια πολύ όμορφη ζωή.
Κάποια μέρα όμως, κάποιος πήγε και έριξε ένα φάρμακο στο πηγάδι με το νερό από όπου έπινε όλος ο λαός (εκτός από τον βασιλιά και την βασίλισσα).Οποίος έπινε λοιπόν νερό από το πηγάδι γινόταν τρελός.
Σιγα σιγα, Ο βασιλιάς ,που δεν ειχε πιει νερο από το πιγαδι,παρατηρησε ότι πολλοι,αρχισαν να συμπεριφερονται περιεργα.
Αυτοί έγιναν περισσότεροι και μετά από λίγο καιρό έγιναν ακόμη περισοτερροι,μεχρι που κάποια στιγμή όλη η πόλη είχε γεμίσει τρελούς που αντιπαθούσαν παρά πολύ τον βασιλιά και ην βασίλισσα τους.
Όλος ο λαός πλέον ήθελε να τους διώξει γιατί δεν τους θεωρούσε δίκαιους, κ θεωρούσαν ότι δεν μπορεί να τους καταλάβει πλέον.
Ο βασιλιάς και η βασίλισσα τότε κατάλαβαν τι είχε γινει,αποφασισαν και αυτοί να πιούνε νερό από το πηγάδι.
Στο τελος,εγιναν κι αυτοί τρελοί. Όμως ο λαός ξαναβρήκε το ν «παλιο,καλο» βασιλιά τους. Κ πάλι τον ήθελαν κοντά τους γιατί πάλι άρχισε να τους καταλαβαίνει..


Για τους τρελούς, οι λογική θεωρείται τρελά ...


Πάντα φιλικά,
Τζο


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

NON SERVIAM
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
67 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2003, 22:35:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους NON SERVIAM  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΖΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ Η ΤΑΙΝΙΑ.

YOU MAY SAY I 'M A DREAMER BUT I 'M NOT THE ONLY ONEΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2003, 15:03:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
χμμμ!η ατμα ελειψε λιγο καιρο μα με χαρα τωρα βλεπω πως ωραιοι συνειρμοι μπροστα παλι στα ματια ξεδιπλωνονται...
φιλε μου "NON SERVIAM"...σκεψου ολους αυτους τους ραδιοφωνικους σταθμους...παραλληλα με τον κατασκευαστη ...του ραδιοφωνου...

μαλλον ακολουθια των προηγουμενων συνειρμων για το μαυρο κουτι αλλα και αυτο της πανδωρας μοιαζει.
αρα αλληλοκατανουμαστε...

...το προβλημα μου ηταν παντα πως πραγματικα κατανουσα σε βαθος τα λεγομενα των απεναντι.παντα.το προβλημα ηταν ο τοιχος του εγω τους που εκανε αδυνατο το γεγονος οτι υπηρξε καν πιθανοτητα απλα να καταλαβαινω...

θυμαμαι μια πολυωρη κουβεντα με την αδερφη μου πριν χρονια ...
το θεμα ενα ρημα

"καταλαβαινω"
...στα ελληνικα/αγγλικα/....σε ολες τις γλωσσες,εστω!
(προσπαθησε να κουβεντιασεις με καποιον το ιδιο θεμα και σου υποσχομαι πως θα δεις οτι"...πισω απο τις λεξεις κρυβεται ο Αλ-εξης")*

...περα απο αυτες τις "γλωσσες",υπαρχει μια συμπαντικη
που μαλλον δεν ειναι δικο μου το προβλημα της κατανοησης της.
ευχομαι να συμβει σε ολους....αν αντεχεται τετοια "κληρονομια"...


*επεξηγηση σε καποια αλλη στιγμηLet there be Light!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2003, 15:04:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
φιλη tzo ,υπεροχη η ιστορια !...
+απολυτα...κατανοητηLet there be Light!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
alati13
Μέλος 2ης Βαθμίδας


296 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/06/2003, 18:44:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alati13  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αν το πρωί αποφασίσεις να πας χαμογελαστός στην δουλεία σου αντί να κατεβάσεις τα μούτρα σου … τότε ξανά σκέψου το.

Αν αποφασίσεις να πεις σε όλο τον κόσμο μια γλυκιά καλημέρα αντί να βρίσεις οποίον βρεις… Τότε ξανά σκέψου το.

Αν χαζεύεις θαυμάζοντας το θάρρος ενός μικρού λουλουδιού που αποφάσισε να ανθίσει πάνω σε μια κοτρόνα , δίπλα στην αφετερία των λεωφορείον στον Πειραιά αντί να τρέξεις να σπρωχτείς για μια θέση στο λεωφορείο … τότε ξανά σκέψου το.

Αν κρατάς ένα λουλούδι και το μυρίζεις με λαχταρά αντί να υποφέρεις τα καυσαέρια και τις κολόνιες επικαλυψης … τότε ξανά σκέψου το.

Αν το μυαλό σου γυρίζει στο πως θα κανείς την κοπέλα σου να βάλει τα γέλια για να την απολαύσεις περισσότερο αντί να έχεις το μυαλο σου στην δουλεία … τότε ξανά σκέψου το.
Το ξέρω ότι δεν είσαι τρελός. Αλλά δυστυχώς λίγοι θα συμφωνήσουν μαζί μου.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/06/2003, 19:24:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αχ, καλε μου φιλε!...ποσες φορες τα σκεφτηκα...
μα δεν μπορω να προσποιουμαι τη σοβαροφανη
οταν θελω να παιξω,
οπως δεν μπορω να παριστανω την αστειρευτη πηγη γελιου
...οταν μεσα μου ειμαι θλιμμενη.
να οι λογοι που δεν ακολουθησα την τεχνη του ηθο'ποιου...
στο σανιδι/ αλλα διαλεξα να μαθαινω μεσα απο την 'ηθο'ποιια' της ζωης...

εκφαστειτε ελευθερα!

οπως ειπε ενας αγαπημενος φιλος...
"χαμογελα!κανεις τους αλλους ν'ανησυχουν..."Let there be Light!

Edited by - ΑΤΜΑ on 17/06/2003 19:26:32Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

alati13
Μέλος 2ης Βαθμίδας


296 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/06/2003, 07:33:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alati13  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σήμερα θα ήθελα να χαρίσω μια μεγάλη ΚΑΛΗΜΕΡΑ και ένα χαμόγελο σε όλους αυτούς τους τρελούς που σήμερα το πρωί αποφάσισαν να χαμογελάσουν το πρωί στον καθρέφτη τους και σε όλους τους άλλους. Έτσι για κόντρα στην λογική της μιζέριας και της γκρίνιας. Το ξέρω ότι ένα μήνυμα και ένα χαμόγελο δεν είναι πολλά, όμως δεν είναι και τίποτα. Και σίγουρα είναι κάτι.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 6 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.1367188
Maintained by Digital Alchemy