ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 Περιοδικά - Βιβλία
 περιοδικά και βιβλία
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 5
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Cronos
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Christmas Island
404 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/03/2003, 17:50:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Cronos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σήμερα τα παραγγειλα.
Kelso τα βρηκα από τις εκδόσεις Παπυρος στο http://www.greekbooks.gr/books/default.asp όταν έγραψα στη μηχανη αναζήτησης "Οδυσσεια".

Μάτια... Παρατηρούν... Δεν μπορούν να δουν...

Edited by - Cronos on 20/03/2003 17:53:03Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Kelsos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2081 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/03/2003, 20:46:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Kelsos  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλή ανάγνωση και ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗ σου εύχομαι φίλε μου...
Αλλά πές μας και ΤΙ ΠΑΡΑΓΓΗΛΕΣ;;;

Κέλσος ο Φιλαλήθης

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Cronos
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Christmas Island
404 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/03/2003, 20:30:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Cronos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Την Ομηρου Οδυσσεια-είναι δυο τομοι.
Ελπίζω να πήρα το σωστό!!!

Μάτια...Παρατηρούν...Δεν μπορούν να δουν...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Χαράλαμπος
Νέο Μέλος

Cyprus
12 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/03/2003, 22:08:35  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Χαράλαμπος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
202 - O ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ ΤΟΥ
Γιατί γεννιέται κανείς σ΄ αυτή τη χώρα και σ΄ εκείνη την οικογένεια; Γιατί είναι κανείς υγιής, έξυπνος, πλούσιος, ισχυρός και ένδοξος, ή αντίθετα, γιατί μειονεκτεί και είναι περιορισμένος; Ποια είναι η καταγωγή και ποιο είναι το νόημα των δεσμών που οδηγούμαστε να κάνουμε, συχνά μάλιστα εν αγνοία μας, με άλλους ανθρώπους; Ακόμα και ο άνθρωπος, που νομίζει ότι είναι ο πιο ελεύθερος, υφίσταται το πεπρωμένο του γιατί αγνοεί τους νόμους που το διέπουν. Αποκαλύπτοντας αυτούς τους νόμους στους ανθρώπους, ένας Δάσκαλος όχι μόνο τους βοηθάει να ξεμπλέξουν τα μπερδεμένα νήματα της ύπαρξης τους, αλλά τους δίνει όλες τις δυνατότητες να γίνουν αυτοί οι ίδιοι οι κύριοι του πεπρωμένου τους.

Γλώσσα: Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά

205 - Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ή Ο ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ

Φανταστικό ζώο, κοινό σε όλες τις μυθολογίες και παρόν μέχρι και στη χριστιανική εικονογραφία, ο δράκοντας δεν έχει, μολαταύτα, τίποτε από ένα μακρινό μύθο: είναι το σύμβολο των ενστικτωδών δυνάμεων του ανθρώπου. Και όλη η περιπέτεια της πνευματικής ζωής συνίσταται στο να δαμάζει, να εξημερώνει και να κατευθύνει αυτές τις δυνάμεις για να τις χρησιμοποιήσει σαν μέσα προώθησης προς τις υψηλές κορυφές του πνεύματος. Γιατί αν αυτό το τέρας με ουρά φιδιού που ξερνά φλόγες έχει επίσης φτερά, είναι η απόδειξη πως οι δυνάμεις που ενσαρκώνει έχουν έναν πνευματικό προορισμό. "Η σεξουαλική δύναμη είναι μια ενέργεια που μπορούμε να τη συγκρίνουμε με το πετρέλαιο, λέει ο Δάσκαλος ΄Ομρααμ Μικαέλ Αϊβανχώφ, οι αμαθείς και αδέξιοι καίγονται - αυτή η δύναμη καιει τη πεμπτουσία τους - ενώ αυτοί που ξέρουν να τη χρησιμοποιούν, οι Μύστες, πετούν στο διάστημα". Αυτό είναι το νόημα του φτερωτού δράκοντα.

Γλώσσα: Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά

210 - TO ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ

Η ύπαρξη του κακού σ΄ ένα Κόσμο δημιουργημένο από έναν τέλειο Θεό είναι ένα αίνιγμα με το οποίο φιλοσοφίες και θρησκείες δεν έπαψαν ποτέ να ασχολούνται. Παίρνοντας σαν πρότυπο την εβραιο-χριστιανική παράδοση, ο Δάσκαλος ΄Ομρααμ Μικαέλ Αϊβανχώφ επιμένει πρωτίστως στο γεγονός ότι οι πραγματικές απαντήσεις στο θέμα του κακού δεν είναι εξηγήσεις άλλα μέθοδοι. Όποια, πράγματι, και να είναι η καταγωγή του, το κακό είναι μια εσωτερική και εξωτερική πραγματικότητα με την οποία είμαστε καθημερινά αντιμέτωποι και στην οποία οφείλουμε να μάθουμε να αντιδρούμε. Είναι ανώφελο, και μάλιστα επικίνδυνο, να θέλουμε να καταπολεμήσουμε το κακό, γιατί ο αγώνας είναι πολύ άνισος, πρέπει όμως να γνωρίζουμε τις μεθόδους που επιτρέπουν να το δαμάζουμε και να το μετατρέπουμε.

Γλώσσα: Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά


215 - Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
Η διδασκαλία του Χριστού περιλαμβάνεται ολόκληρη μέσα στις λίγες φράσεις του "Πάτερ ημών ο εν τοις ουρανοίς". Αυτό είναι που μας αποκαλύπτει, σ΄αυτό το βιβλίο, ο Δάσκαλος ΄Ομρααμ Μικαέλ Αϊβανχώφ. Ενας Μύστης, λέει, ενεργεί όπως η φύση. Κοιτάξτε: όλο αυτό το θαύμα που είναι το δέντρο, για παράδειγμα, με τις ρίζες του, τον κορμό του, τα κλαδιά του, τα φύλλα του, τα λουλούδια του και τα φρούτα του, η φύση κατορθώνει να το συνοψίσει με έξοχο τρόπο μέσα σ΄ ένα μικροσκοπικό σπόρο που έπειτα φυτεύεται. Ο Ιησούς έκανε το ίδιο πράγμα: θέλησε να συνοψίσει όλη την επιστήμη που κατείχε μέσα στο "Πάτερ ημών" με την ελπίδα ότι οι άνθρωποι, που θα το πρόφεραν ή θα διελογίζονταν πάνω σ΄ αυτό, θα "φύτευαν" αυτόν το σπόρο μέσα στην ψυχή τους, θα τον πότιζαν, θα τον προστάτευαν, θα τον καλλιεργούσαν ώστε ν' ανακάλυπταν αυτό το πελώριο δέντρο της Επιστήμης των Μυστών που Αυτός μας άφησε".

Γλώσσα: Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά


219 - Η ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ: ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΑ ΣΩΜΑΤΑ


Εδώ και χιλιετηρίδες, οι άνθρωποι εξασκούνται στο να πολλαπλασιάζουν και να διευρύνουν τα αισθήματα και τις αντιλήψεις τους χρησιμοποιώντας τις πέντε αισθήσεις τους, κι αυτό το παιχνίδι πάνω στα πλήκτρα των πέντε αισθήσεων το ονομάζουν καλλιέργεια και πολιτισμό... Ε λοιπόν, είναι λιγάκι φτωχό. Όποιος και να ΄ναι ο βαθμός εκλέπτυνσης που μπορούν να φτάσουν οι πέντε αισθήσεις, θα παραμείνουν περιορισμένες, γιατί ανήκουν στο φυσικό επίπεδο, και επομένως μονάχα το φυσικό επίπεδο θα εξερευνήσουν. Όσο οι άνθρωποι δε θα έχουν καταλάβει ότι υπάρχουν και άλλα πεδία να εξερευνήσουν, να δουν, να αγγίξουν, ν΄ αναπνεύσουν, δε θα μπορέσουν να δοκιμάσουν νέες αισθήσεις, ευρύτερες, πλουσιότερες, λεπτότερες. Κάθε όργανο είναι ειδικευμένο σε κάτι: εκπληρώνει μια καθορισμένη λειτουργία και δεν παρέχει παρά τα αισθήματα που αντιστοιχούν στη φύση του. Για να δοκιμάσουμε νέα αισθήματα, πρέπει να απευθυνθούμε σε άλλα όργανα, σε άλλα λεπτά κέντρα που έχουμε επίσης.
Γλώσσα: Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά
224 - Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ

Η πιο υπέροχη δύναμη που μπορούσε ο Θεός να παραχωρήσει στον άνθρωπο είναι το πνεύμα που του δώρισε. Και φυσικά κάθε σκέψη ενεργεί σύμφωνα με τη δύναμη του πνεύματος που την έχει δημιουργήσει. Όταν το ξέρετε αυτό, ο καθένας από εσάς μπορεί να γίνει ευεργέτης της ανθρωπότητας: μέσα από το διάστημα, μέχρι και τις πιο μακρινές περιοχές, μπορεί να στέλνει τις σκέψεις του σαν αγγελιοφόρους, φωτεινές υπάρξεις εντεταλμένες να βοηθούν τους ανθρώπους, να τους παρηγορούν, να τους φωτίζουν, να τους θεραπεύουν. Εκείνος που κάνει αυτή την εργασία συνειδητά διεισδύει, σιγά σιγά, στα μυστικά της Θείας Δημιουργίας.

Γλώσσα: Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά

225 - ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

Αν είστε άρρωστος, αυτό συμβαίνει γιατί μέσα σας διατηρείτε μια δυσαρμονία: Θρέψατε ορισμένες σκέψεις, ορισμένα συναισθήματα, ορισμένες συμπεριφορές, και αυτό τελικά αντανακλάται στην υγεία σας. Το καλύτερο όπλο ενάντια στην αρρώστια είναι η αρμονία: ημέρα και νύχτα να σκέφτεστε να συγχρονιστείτε, να μπείτε σε συμφωνία, σε αρμονία με ολόκληρη τη ζωή, την άπειρη ζωή, την Κοσμική Ζωή, να μπείτε σε αρμονία με ολόκληρη τη Φύση, με όλο το Σύμπαν. Αυτό είναι η αληθινή αρμονία. Το να εναρμονιστείτε με ορισμένα άτομα: τη γυναίκα σας, τον άντρα σας, τα παιδιά σας, τους γονείς σας, τους γείτονες σας, τους φίλους σας, δεν είναι ακόμα αρκετό. Με την Παγκόσμια Ζωή είναι που πρέπει να συγχρονιστεί κανείς.”

Γλώσσα: Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά

228 - ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΑΟΡΑΤΟ
Δεν πρέπει να φαντάζεστε ότι, επειδή μερικοί άνθρωποι έχουν ικανότητες ενδιάμεσου, αυτό αναγκαστικά τους δίδει και το δικαίωμα πρόσβασης σε κάθε περιοχή του αοράτου κόσμου. Αντίθετα, θα βλέπουν μόνο ότι αντιστοιχεί στο επίπεδο της συνείδησης τους, στις δικές τους σκέψεις και επιθυμίες. Κάθε άτομο πήρε τον βαθμό της ενόρασης η οποία είναι εφάμιλλη του επιπέδου της εξέλιξης του. Εκείνοι οι οποίοι βρίσκονται ακόμη βυθισμένοι στις κατώτερες περιοχές του αστρικού επιπέδου είναι επιφορτισμένοι να υποφέρουν διότι υπολογίζουν μόνο στις οντότητες του επιπέδου αυτού.
Εάν θέλετε να είστε σε επικοινωνία με τις Ουράνιες Οντότητες, με το Θείο Μεγαλείο, πρέπει να εξαγνίσετε τον εαυτό σας, να επεκτείνετε το πεδίο της συνείδησης σας και να εργαστείτε για το ανώτερο ιδανικό: την αδελφοσύνη όλων των ανθρώπων, την Βασιλεία του θεού. Όταν το κάνετε αυτό, οι εκπορεύσεις σας γίνονται αγνότερες, οι δονήσεις σας λεπτότερες, και όχι μόνον τα πνεύματα του φωτός σας επιτρέπουν να τα πλησιάσετε, αλλά αυτά τα ίδια έρχονται κοντά σας γιατί βρίσκουν τροφή μέσα σας.

Γλώσσα: Αγγλικά, Γαλλικά
229 - Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ
Πόσο απατώνται οι άνθρωποι με το να σκέφτονται ότι η σιωπή είναι υποχρεωτικά η έρημος, το κενό, η έλλειψη κάθε δραστηριότητας, κάθε δημιουργίας, με μια λέξη το τίποτα! Στην πραγματικότητα, υπάρχει σιωπή και σιωπή, και κατά ένα γενικό τρόπο μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν δύο είδη: αυτή του θανάτου και αυτή της ανώτερης ζωής. Αυτήν ακριβώς τη σιωπή της ανώτερης ζωής είναι που πρέπει να καταλάβουμε και για την οποία μιλάμε εδώ. Αυτή η σιωπή δεν είναι μια στασιμότητα, αλλά μια έντονη εργασία η οποία πραγματοποιείται στον κόλπο μιας απόλυτης αρμονίας. Δεν είναι επίσης ούτε το κενό, μια απουσία, αλλά μια πληρότητα συγκρινόμενη με αυτή που δοκιμάζουν δύο όντα που ενώνονται με μια μεγάλη αγάπη και τα οποία ζουν κάτι τόσο βαθύ που δεν μπορούν να το εκφράσουν με κινήσεις ή με λόγια. Η σιωπή είναι ένα προτέρημα της εσωτερικής ζωής.

Γλώσσα: Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά

235 - ΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ

Φανταστείτε πως θα ένοιωθαν οι πιστοί όλων των θρησκειών της γης εάν μια μέρα τους ελέγετο ότι δεν θα υπάρχουν πλέον εκκλησίες, ναοί ή συναγωγές, δεν θα υπάρχουν πλέον θρησκευτικές τελετές, αγάλματα, και εικόνες, δεν θα υπάρχει κλήρος, και καθετί το υλικό, κάθε εξωτερική εκδήλωση της θρησκείας θα εξαφανίζετο επειδή έφθασε η ώρα να λατρεύουμε το Θεό πνευματικά κι αληθινά. Θα αισθάνοντο εντελώς χαμένοι, εφ΄ όσον δεν θα είχαν τίποτα πλέον να κρατηθούν σ΄ αυτό. Μόνον κάποιος που είναι εξαιρετικά πολύ εξελιγμένος μπορεί να βρει μέσα στη ψυχή του και στο πνεύμα του το καταφύγιο μέσα στο οποίο να μπορεί να επικοινωνεί με τον Κύριο, μέσα στο οποίο μπορεί να αγγίξει και να γευθεί και να αναπνεύσει το μεγαλείο του ουρανού. Βέβαια, μια τέτοια εξάπλωση της συνείδησης είναι πολύ επιθυμητή. Αυτοί που το επιτυγχάνουν είναι ελεύθεροι από κάθε περιορισμό, διότι ο κόσμος της ψυχής και του πνεύματος είναι πιο απέραντος και πιο όμορφος από οποιονδήποτε άλλο. Μέσα σ΄ αυτό τον κόσμο, είναι ελεύθεροι να εργάζονται χωρίς περιορισμούς για να κτίσουν ένα μέλλον για τον εαυτό τους σαν γιοι και κόρες του Θεού.
Γλώσσα: Αγγλικά, Γαλλικά
ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟ: "ΠΥΡΙΝΟ ΚΟΣΜΟ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Cronos
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Christmas Island
404 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/03/2003, 21:15:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Cronos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ευχαριστώ Χαράλαμπε και καλωσηρθες.

Μάτια... Παρατηρούν... Δεν μπορούν να δουν...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΠΛΩΤΙΝΟΣ
Πρώην Συνεργάτης

Greece
1491 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/03/2003, 16:55:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΠΛΩΤΙΝΟΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Aγαπητέ Κρόνε αυτή την στιγμή διαβάζω το βιβλίο του Ν. Χειλαδάκη
"ανατολική αυτοκρατορία" απο τις εκδόσεις ΑΡΧΕΤΥΠΟ. Είναι πολύ καλό, ισως θα επρεπε να του ρίξεις μία ματιά, αποσυμβολίζει πολλούς μύθους....

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Cronos
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Christmas Island
404 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/03/2003, 17:00:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Cronos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Θα το κοιτάξω Πλωτίνε.

Μάτια...Παρατηρούν...Δεν μπορούν να δουν...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Cronos
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Christmas Island
404 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/05/2003, 20:34:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Cronos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ Kelso τελείωσα το βιβλίο Ομήρου Οδύσσεια, εκδόσεις Κάκτος που μου είχες προτείνει-άργησα γιατί διάβαζα και κάποια άλλα βιβλία παράλληλα.
Μήπως μπορείς να μου προτείνεις και εδώ κάποια βιβλία για τους Πυθαγόρειους????????

Φίλε Πλωτίνε σύντομα θα παραγγείλω και το βιβλίο που μου προτεινες-σε λίγο έρχονται εξετάσεις και δε νομίζω να έχω πολύ χρόνο.Μάτια...Παρατηρούν...Δεν μπορούν να δουν...


Edited by - Cronos on 25/07/2003 23:35:57Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Konstantinos
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
51 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/05/2003, 23:47:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Konstantinos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε Cronos Περι πυθαγόρα θα έλεγα οτι καλό είναι το βιβλίο που μου πρότεινε ο φίλος thoth ΠΕΤΡΟΥ ΓΡΑΒΙΓΓΕΡ Ο Πυθαγόρας Και η μυστική διδασκαλία του πυθαγορισμού Εκδόσεις ΙΔΕΟΘΕΑΤΡΟΝ. Είναι λίγο τσουχτερή η τιμή του αλλά πραγματικά αξίζει.

Κωνσταντίνος Αναζητητής της αλήθειαςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Cronos
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Christmas Island
404 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/05/2003, 00:04:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Cronos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ωχχχχ!!!!! Όταν λες τσουχτερή;;; Πόσο το βρήκες εσύ;


Μάτια...Παρατηρούν...Δεν μπορούν να δουν...


Edited by - Cronos on 04/05/2003 00:05:47Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

thoth
Ιδρυτικό Μέλος ESOTERICA.gr

Greece
3130 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/05/2003, 01:36:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους thoth  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Παιδιά αυτό το βιβλίο που πρότεινα στον Crono είναι το καλύτερο βιβλίο (και πιο πλήρες) για τον Πυθαγόρα που κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά.

Αν θέλετε πραγματικά να μάθετε για τον Πυθαγορισμό τότε:

Μην αγοράσετε άλλο βιβλίο για τον Πυθαγόρα,

μην αγοράσετε κάποια τεύχη χαζοπεριοδικών για κάποιους μήνες,

μην πάτε σε κάποιο μπουζουξίδικο,

μην φάτε για μερικές ημέρες,

μην αγοράσετε παντελόνι ή πουκάμισο...

και αγοράστε αυτό το βιβλίο. Είναι προτιμότερο.

Αλλιώς κάποια φορά θα καταλήξουμε να λέμε ότι ο "Φαίδων" του Πλάτωνα κοστίζει όσο 10 κιλά ντομάτες. Φάτε, τότε, ντομάτες κι αν καταλάβετε με αυτόν τον τρόπο τι είναι η Ψυχή και γιατί πεθαίνει και μετενσαρκώνεται, σύμφωνα με τους αρχαίους σοφούς, τότε, γράψτε με (ξέρετε που ).

Στο forum εννοώ καλέ...

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Kelsos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2081 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/05/2003, 10:05:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Kelsos  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Φίλε Cronos Περι πυθαγόρα θα έλεγα οτι καλό είναι το βιβλίο που μου πρότεινε ο φίλος thoth ΠΕΤΡΟΥ ΓΡΑΒΙΓΓΕΡ Ο Πυθαγόρας Και η μυστική διδασκαλία του πυθαγορισμού Εκδόσεις ΙΔΕΟΘΕΑΤΡΟΝ. Είναι λίγο τσουχτερή η τιμή του αλλά πραγματικά αξίζει.

Κωνσταντίνος Αναζητητής της αλήθειας


Καλή σας ημέρα σε όλους τους φίλους...
Καταρχάς, το βιβλίο αυτό ΔΕΝ το εκδίδει το ΙΔΕΟΘΕΑΤΡΟ, αλλά ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΣΦΙΓΓΟΣ του Πέτρου Γκράβιγγερ....
Αυτά τα βιβλία ΟΛΑ τα ΕΠΑΝΕΚΔΙΔΕΙ ο "Οίκος Διμελή" (σε μερικά υπάρχει ΚΑΙ συνεκδότης όπως το ΙΔΕΟΘΕΑΤΡΟ ή η ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ κλπ), ΑΥΤΟΥΣΙΑ και ΧΩΡΙΣ "χαζά" ΣΧΟΛΙΑ απο κάποιον που θεωρεί τον εαυτό του γνώστη...

Η τιμή λιανικής είναι 39,00 euro και λόγο της ΕΚΠΤΩΣΗΣ που ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ του Esoterica.gr μπορώ να σας το αποστείλω με τιμή 35,00 euro....

Φυσικά η ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ esoterica.gr ΙΣΧΥΕΙ για όλα τα βιβλία...

Φιλικά,
Κέλσος ο Φιλαλήθης

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Cronos
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Christmas Island
404 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/05/2003, 19:21:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Cronos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Kelso όταν λες έκπτωση αναφέρεσαι μόνο στα βιβλία των εκδόσεων Ιδεοθέατρο; Και μήπως έχει κάποια σχέση το Ιδεοθέατρο με μια σχολή αρχαίων ελληνικών στην Αθήνα;Μάτια...Παρατηρούν...Δεν μπορούν να δουν...


Edited by - Cronos on 25/07/2003 23:36:53Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Kelsos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2081 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/05/2003, 00:26:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Kelsos  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε μου Κρόνε-Χρόνε...

Καμία, μα ΚΑΜΙΑ σχέση με το Ιδεοθέατρο ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ με τον Ραδάμανθυ Αναστασάκη....

Αν, σε ενδιαφέρει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κάποια σχολή για τα Αρχαία Ελληνικά, ΜΟΝΟ μία μπορώ να σου προτίνω...
Αυτή των Εκδόσεων ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ...
Αν δεν κάνω λάθος, ονομάζεται ΑΛΣ....

'Οσο για την ΕΚΠΤΩΣΗ, αχ θα σε "μαλώσω"....
Φαίνεται ότι ΔΕΝ διαβάζεις ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Newsletter που σου αποστέλουμε...
Κοίταξε στο ΤΕΛΟΣ και θα δείς μια μικρή, ΑΛΛΑ σημαντική ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...
Μιλάει για μιά ΕΚΠΤΩΣΗ σε ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ...

Πέραν του "αστείου", πράγματι φίλε μου Κρόνε-Χρόνε, υπάρχει μαι ΕΚΠΤΩΣΗ 10% σε ΟΛΑ τα βιβλία, για ΟΛΑ τα μέλη....

Την καλησπέρα μου...

Κέλσος ο Φιλαλήθης


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

spirit
Πλήρες Μέλος

Finland
1485 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/05/2003, 09:27:16  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος spirit  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
kalhmera apo to hliolousto helsinki
mhpws kapoios gnwrizei kapoio site gia ellhnikh poihsh kai pio sygkekrimena gia ton d.solwmo?


dsmΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Cronos
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Christmas Island
404 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/05/2003, 18:05:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Cronos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Επίσης μην ξεχνάτε:

"Τα μέλη του Esoterica.gr μπορούν να προμηθευτούν βιβλία για τη ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ & τον ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ με μια ΕΚΠΤΩΣΗ 10% μέσω του βιβλιοπωλείου "ΠΟΛΥΜΟΡΦΟ" και του μέλους του Esoterica.gr και πολυπράγμονα συντονιστή των Ομάδων Συζήτησης "ΚΕΛΣΟΥ".

Για παραγγελίες ή περισότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο e-mail του "ΚΕΛΣΟΥ" που είναι kelsos@esoterica.gr
Άλλη μια προσφορά στα μέλη του Esoterica.gr απο το μεγαλύτερο διαδυκτιακό "στέκι", ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ & ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ στην Ελλάδα!!!!"


Ουπςςς...Μάτια...Παρατηρούν...Δεν μπορούν να δουν...


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Cronos
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Christmas Island
404 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/05/2003, 18:12:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Cronos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=831&whichpage=3&ARCHIVE=

Φίλε spirit πέρνα από εδω να ρωτήσεις...Μάτια...Παρατηρούν...Δεν μπορούν να δουν...


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

spirit
Πλήρες Μέλος

Finland
1485 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/05/2003, 23:39:39  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος spirit  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
eyxaristw poly cronos gia thn enhmerwsh mia mikrh dior8wsh eimai(filh)oxi filos...kai to spirit bgainei apo to spyridoula


dsmΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Konstantinos
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
51 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/05/2003, 21:24:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Konstantinos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΕΓΩ ΤΟ ΠΕΙΡΑ 43ΕΥΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΜΩΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΟΠΟΤΕ...

Κωνσταντίνος Αναζητητής της αλήθειαςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Cronos
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Christmas Island
404 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/05/2003, 22:26:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Cronos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ουπς... Οκ spirit θα το θυμάμαι την επόμενη.....

Ο φίλος /φίλη il410 έγραψε στο Θέμα για τον Πυθαγόρα http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1277 τα εξής:

Πολλες και καλες πληροφοριες για τον Πυθαγορα βρισκονται στα βιβλια:
1)''Πυθαγορας'' του Σακελλαριου εκδ.Ιδεοθεατρον
2)''Οι μεγαλοι μυστες'' του ED.SCHURE μεταφρ.Ανδρουλιδακη(δεν ειμαι
σιγουρος για το αν κυκλοφορει ακομα)Μάτια...Παρατηρούν...Δεν μπορούν να δουν...


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

wicca
Πλήρες Μέλος

Greece
1317 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2003, 12:48:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους wicca  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΓΙΣΣΕΣ?

η δηναμη της μαγειας ειναι μεγαληΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Cronos
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Christmas Island
404 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2003, 13:16:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Cronos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εσύ δεν είσαι αυτός που θα έπρεπε να ξέρει;;;

Εγώ πάντως δεν ξέρω κανένα...


εγώ ειμί το Φως του κόσμου


Edited by - Cronos on 28/05/2003 13:18:09Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

wicca
Πλήρες Μέλος

Greece
1317 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/05/2003, 13:41:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους wicca  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

ΤΟ ΟΜΑΚΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ?


η δηναμη της μαγειας ειναι μεγαληΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ma.gos
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
107 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/05/2003, 23:54:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ma.gos  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος ma.gos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΝΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ "ΑΠΛΗ" ΛΌΓΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΙΟ "ΒΑΡΥ". ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ, ΠΡΩΣΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΥΧΗΣ. ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΛΥΚΕΙΟΥ ΟΤΑΝ Η ΕΦΗΒΕΙΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΑ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΩ ΑΝΔΡΩΘΕΙ ΣΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΜΕΛΕΤΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΙΟ ΕΞΕΖΗΤΗΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ..
- Ο ΛΥΚΟΣ ΤΗΣ ΣΤΕΠΠΑΣ και ΝΤΕΜΙΑΝ του ΧΕΡΜΑΝ ΕΣΣΕ
- ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ ΣΤΙΣ ΕΝΝΙΜΙΣΗ του ΧΑΙΝΡΙΧ ΜΠΕΛ
- Ο ΓΛΑΡΟΣ ΙΩΝΑΘΑΝ του ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΜΠΑΧ
- Ο ΗΛΙΟΣ ΑΝΑΤΕΛΕΙ ΞΑΝΑ του ΕΡΝΕΣΤ ΧΕΜΙΝΓΟΥΕΙ
- ΤΟΣΤ ΖΑΜΠΟΝ του ΜΠΟΥΚΟΦΣΚΙ
- ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ του ΦΑΜ ΧΟΥΑΤ ΞΑ
- Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ του ΑΛΑΝ ΓΟΥΟΛ
- Η ΑΦΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΟΥΡ ΓΚΟΡΝΤΟΝ ΠΥΜ του Ε.Α.ΠΟΕ
- JUNKIE του ΜΠΑΡΟΟΥΖ
(KAI ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΑΣ) ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΑ ΑΣΤΡΑ του ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΛΟΥΝΤΕΜΗ

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΦΙΛΟΣ CRONOS ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΕΠΙΚΟΔΟΜΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΤΟΝ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΕΝΟΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΕΣ. 3 ΚΑΙ 4 ΕΥΡΩ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΝΙΚΗΣ (ΑΡΧΗ) ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΡΟΤΟΠΟΡΙΑ. ΣΤΟ ΙΝΤΕRNET WWW.PROTOPORIA.GR

Y.Γ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΡΟΟΥΖ ΚΑΙ ΠΟΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE KAI TO ANEΞΗΓΗΤΟ. ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ.


Henry David Thoreau.
"I went to the woods because I wanted to
live deliberately. I wanted to live deep
and suck out all the marrow of life."


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

wicca
Πλήρες Μέλος

Greece
1317 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/05/2003, 09:08:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους wicca  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΤΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Κάνε ότι θέλεις αλλά μην κάνεις ότι δεν θες να σου το κάνουν...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DRACIEL
Νέο Μέλος

Greece
11 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/06/2003, 21:58:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους DRACIEL  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΡΟΝΕ EIΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙς "ΜΕΤΑΕΚΔΟΤΙΚΗ" ΚΑΙ "ΕΣΟΠΤΡΟΝ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ "ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ". ΦΙΛΙΚΑ
~DRACIEL~

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Cronos
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Christmas Island
404 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/06/2003, 16:31:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Cronos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Wicca ευχαριστώ πολύ για το βιβλίο

Ψυχικές δυνάμεις και πώς να τις αναπτύξετε

αλλά αν εννοείς το βιβλίο του Uri Geller το έχω ήδη διαβάσει....

quote:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΡΟΝΕ EIΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙς "ΜΕΤΑΕΚΔΟΤΙΚΗ" ΚΑΙ "ΕΣΟΠΤΡΟΝ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ "ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ". ΦΙΛΙΚΑ
~DRACIEL~

DRACIEL τις εκδόσεις έσοπτρον τις έχω ξεσκονήσει αν κοιτάξεις λίγο την αρχή του Forum. Τώρα η Μεταεκδοτική... Επειδή έχω διαβάσει λίγες σχετικές περιλήψεις βιβλίων δεν ξερώ αν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω. Πάντως αν πιστεύεις ότι αξίζουν θα το κοιτάξω λίγο ακόμα...

Μάτια...Παρατηρούν...Δεν μπορούν να δουν...


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
wicca
Πλήρες Μέλος

Greece
1317 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/06/2003, 12:46:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους wicca  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΝΑΙ? ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ?
ΞΕΡΕΙΣ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.
ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ"
ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΗΛΕΚΗΝΙΣΗ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΙΕΣΘΙΣΗ Κ.Α?

Κάνε ότι θέλεις αλλά μην κάνεις ότι δεν θες να σου το κάνουν...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Cronos
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Christmas Island
404 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/06/2003, 13:28:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Cronos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Λέει διάφορα όπως:

Τεχνικές οραματισμού
Έλεγχος του πόνου και Αυτοΐαση
Ενίσχυση αυτοεκτίμησης
Συμβουλές διατροφής
Μέθοδος επιβράδυνσης του Γήρατος
Ανάπτυξη της θέλησης και της αυτοπεποίθησης
Διαμόρφωση θετικής σκέψης
Χρωματοθεραπεία
Θεραπευτική χρήση και δυνάμεις κρυστάλλων
Ραβδοσκοπία
Χρήση του Εκκρεμούς

Ανάπτυξη ESP
Τηλεκίνηση
και πολλά πολλά άλλα...


Έχει κάποιες πρακτικές για το καθένα και τέτοια πράγματα...

Αν ενδιαφέρεσαι πάρ'το αν και εγώ δεν τρελάθηκα κιόλας... Πάντως λέει ωραία πράγματα....

Μάτια...Παρατηρούν...Δεν μπορούν να δουν...


Edited by - Cronos on 11/06/2003 13:35:23Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PrincessDiana
Νέο Μέλος

Greece
23 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/06/2003, 00:27:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους PrincessDiana  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εγώ πήρα πρόσφατα ένα βιβλίο με τίτλο "Μυστική Σερβία" από τις εκδόσεις Αρχέτυπο. Αν και μόλις το ξεκίνησα,μου φένεται ενδιαφέρον.Αν ενδιαφέρεται κανείς για τη Σερβία και τη μαγεία που αναπτύχθηκε εκεί...

All that we see or seem
Is but a dream within a dreamΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 5 Σελίδες:
  1  2  3  4  5
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.140625
Maintained by Digital Alchemy