ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.
 ΑΦΡΟΔΙΤΗ
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 2
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Zadok
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Kiribati
4489 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/05/2004, 13:41:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Zadok  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Zadok  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ενδιαφέρουσες πληροφορίες εδώ: Venus Transit 2004

κι εδώ: Η ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/05/2004, 17:31:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
"Η ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΑΣ"
ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΦΥΣΕΙΣ:
Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ Η ΚΟΣΜΙΚΗ.
ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ "ΕΝΑ ΟΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΜΕΣΑ Σ'ΕΝΑ ΟΝ ΖΩΝΤΑΝΟ".
ΚΙΒΩΤΕ ΤΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟYΡΓΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ:ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.
Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ-ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ ΣΟΥ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΨΥΧΩΣΕΙ ΜΕ ΕΡΩΤΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΤΑΔΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΕΝΤΕ ΕΠΤΑΔΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ,ΤΗΣ ΤΡΕΦΟΥΣΑΣ ΦΥΣΗΣ,ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΗΤΕΡΑΣ ΙΣΙΔΟΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ,ΟΠΩΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ.
ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ:ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΘΗΛΥΚΟΥ,ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΗΤΕΡΕΣ-Ω ΜΑΡΙΑ-ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ, ΤΗ ΜΑΓΙΚΗ ΓΕΝΝΗΤΟΡΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ,ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΟΝΙΜΟ ΦΩΤΟΔΟΤΗ,ΠΟΥ Η ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΠΑΝΩ Σ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΗΙΝΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ.
Ω ΦΥΛΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ,ΚΟΣΜΙΚΕ ΑΓΓΕΛΕ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ,ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΙΑ ΦΟΙΒΗ,ΠΟΥ ΕΜΨΥΧΩΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΤΗΝ ΣΑΡΚΙΚΗ ΕΛΞΗ,ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΤΥΦΛΟΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ ΤΑ ΒΕΛΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΥΧΑΙΟ ΤΩΝ ΡΕΥΣΤΩΝ ΠΑΛΙΡΡΟΙΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΡΙΚΟΥ.
Ω ΚΟΣΜΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΝΕΡΑΙΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΡΕΛΑ,ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΡΙΚΟΥ,ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ,ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗΣ ΓΟΗΤΕΙΑΣ,ΤΗΣ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΚΣΤΑΣΗΣ ,ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΟΥ ΕΡΩΤΑ-ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΓΗΤΕΙΑΣ-ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΙΟ ΤΡΕΛΩΝ ΠΑΘΩΝ.
Ω ΚΟΣΜΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ,Ω ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΣΦΙΓΓΑ,ΔΕΝ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΟΥ,ΤΟΝ ΜΥΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΔΑΜΑΣΕ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΣ ΜΙΑ ΠΙΣΤΗ,ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΣΚΛΑΒΑ,ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΟΥ,ΔΙΧΩΣ ΙΧΝΟΣ ΕΛΕΟΣ ,ΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ,ΠΟΥ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΥΝΤΡΙΒΕΙΣ.
Ω ΚΟΣΜΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ,ΓΙΑ ΣΕΝΑ,ΤΟ ΚΑΛΟ,ΤΟ ΚΑΚΟ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΟΗΜΑ ΑΠ'ΟΣΟ ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑΚΑ ΜΕΤΕΩΡΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.ΘΑ 'ΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΚΟΥ!ΥΠΑΚΟΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΟΥ,ΓΗΤΕΥΤΡΑ,ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΛΟΥΣ-ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
Ω ΚΟΣΜΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΚΑΤ'ΕΞΟΧΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΣΥΝΟΨΙΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΚΑΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ,Ω ΝΑΧΑΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΥ,ΑΣΤΡΙΚΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ,ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.
Ω ΦΥΛΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ,ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ-Ο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ- Ω ΑΟΥΡ - ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙΣ ΩΣ ΝΕΥΡΙΚΟ ΡΕΥΣΤΟ:ΤΗ ΜΕΓΑΣΛΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΖΩΣΑ ΔΥΝΑΜΗ.
ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ,ΤΟΥΣ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΟΥΣ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΧΥΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΗ ΥΛΗ.
Ω ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ-ΣΟΦΗ ΠΑΡΘΕΝΑ-ΤΟ ΦΥΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΤΡΕΛΗ ΠΑΡΘΕΝΟΣ,Η ΔΙΔΥΜΗ ΣΟΥ:ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΝΑΙΧΜΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΣΑ ΖΩΗ.ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ,ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑ.ΚΙ ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΣΟΡΟΠΗΣΕΙ-ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ0ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΟΥΣ ,ΑΣΥΜΦΙΛΙΩΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΦΡΙΑ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΠΟΥ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΛΟ.
ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΝΕΡΑΙΔΑ ΠΟΥ ΕΜΨΥΧΩΝΕΙΣΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙΣ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΣΠΙΝΘΗΡΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΡΟΒΑΛΕ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟ ΕΣΤΙΑ,ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΗ,ΕΝΔΟΞΗ ΕΣΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΙΑ ΦΙΛΗ,Η ΕΞΟΧΗ ΚΥΡΑ ΜΟΥ.
ΑΣ ΣΟΥ ΑΠΟΔΩΘΟΥΝ ΧΑΡΙΤΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΘΦΗΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΓΕΥΕΙΣ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΟΗΤΕΙΑ ΣΟΥ,ΠΟΥ 'ΝΑΙ ΔΕΜΕΝΗ ΣΑΝ ΟΛΥΤΙΜΟ ΚΟΣΜΗΜΑ,-ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
ΕΣΕΝΑ ,ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΝΑ,Ω ΘΕΙΕ ΣΠΙΝΘΗΡΑ,ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ,ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ,-ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΝΑΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ'ΕΝΑΝ ΡΟΔΩΝΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΤΩΝ ΡΟΔΩΝ,ΔΕΝ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥΣ,ΔΙΧΩΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΒΛΑΣΤΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΓΗ,ΚΙ ΟΤΙ ΑΝΤΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΠΟ ΧΩΜΑ.

--Rèmi Boyer--Technoshamanism

Edited by - ΑΤΜΑ on 23/05/2004 17:55:48Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AZΩΕΛ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
401 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/05/2004, 19:28:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AZΩΕΛ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
.... .... .... .... .... .... ....
ΥΠΕΡΟΧΟ! "ΦΥΣΑΕΙ" ΣΑΝ ΑΓΕΡΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΚΑΛΕΥΕΙ ΣΚΑΒΩΝΤΑΣ, ΣΤΑ ΑΠΥΘΜΕΝΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ.
ΑΛΗΘΙΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ, ΑΤΜΑ!

ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AFROTHITI
Νέο Μέλος

Greece
5 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/09/2005, 12:57:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Θα ήθελα πολύ να μάθω τι σχέση έχει αυτό το Ινδικό σύμβολο του εσωτερισμού με την Θεά Αφροδίτη... http://www.exoticindiaart.com/pageimages/article_sm_1201.jpg
Είναι απίστευτο! Είναι το πιο όμορφο "om" που έχω δει...

ΑΦΡΟΔΙΤΗΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Nightingail
Νέο Μέλος

Greece
38 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/09/2005, 15:16:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Nightingail  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Για τους λάτρεις της λογοτεχνίας:

Κάντε ένα "Ταξίδι με τον ΄Εσπερο" του Αγγελου Τερζάκη

Απλά υπέροχο και μεθυστικό σαν γλυκό κρασί. Επιστροφή σε μια ξεχασμένη ονειρική αθωώτητα.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/10/2005, 03:01:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Θα ήθελα πολύ να μάθω τι σχέση έχει αυτό το Ινδικό σύμβολο του εσωτερισμού με την Θεά Αφροδίτη...
Είναι απίστευτο! Είναι το πιο όμορφο "om" που έχω δει...

ΑΦΡΟΔΙΤΗNamaste:)
εθεσες ενα ερωτημα που φερει μιαν απλη απαντηση/αν θες παραυτα μπορεις να αναζητησεις μοναχη σου αυτον τον συσχετισμο που εθεσες και σε θεμα(συγνωμη αν καθυστερησα ως "θεματοθετης" τοσο του παροντος θεματος οσο και ως κατοχος της ψηφιακης υπογραφης που τοσο σου αρεσε.)
Αληθεια διαβασες την πρωτη σελιδα του θεματος; ο φιλος Κελσος εδωσε καποια ουσιαστικα στοιχεια περι συμβολισμου ανα τους πολιτισμους/απο αυτα και μονο δεν διακρινεται καποια ομοιοτητα περαν της φιανομενικης που σχετιζεται μαλλον με τον σχεδιασμο του συγκεκριμενου ΟΜ/δεν ξερω αν γνωριζεις αλλα το συγκεκριμενο συμβολο υπαρχει σε απειρες εκδοχες με την ιδια ομως τετραπλη παρουσια.


..Το αστρογλυφικο της Αφροδιτης λοιπον (οπως ηδη αναφεραμε στην πρωτη σελιδα) συμβολιζει τον σταυρο της υλης υψωμενο πανω απο το πνευμα.
Αυτο σημαινει πως αν αναλυσεις αυτη τη φραση κλειδι θα ερμηνευσεις-αποκωδικοποιησεις οτι φερει ολα τα στοιχεια της "πρασινης" φυσης της...αν τωρα ερμηνευσεις την πρασινη φυση της θα κατανοησεις επακριβως την ουσια της επιρροης του πλανητη Αφροδιτη στο ατομο.
..
Το ΟΜ..ειναι το "mula mantra" ο πρωταρχικος ηχος απο τον οποιο γεννηθηκαν οι θεοι/ο πρωταρχικος ηχος απο οπου ξεκινησε η δημιουργια στο συμπαν//ο κοσμικος κραδασμος ο οποιος ενωνει τα ατομα τ' ουρανου και της γης..
Το 'AUM' ειναι ο θεος ως ηχος/λογος.

Το ΟΜ αποτελειται απο τρια συν ενα-τεσσερα- μερη.//τρεις καμπυλες μια τελεια και μια ημι-καμπυλη//
αυτα αντιστοιχουν στα τρια σταδια της συνειδησης του ατομου καθως το τεταρτο αντιστοιχει στο turiya ,αλλιως σιωπη//

τα τρια πρωτα μερη ειναι:

A>>jagrat:η κατω καμπυλη αντιστοιχει στον πρωτο σταδιο της εγρηγορση(vaishvaanara)--το γεγονος οτι αυτη η καμπυλη συνηθως σχηματιζεται μεγαλυτερη απο την πρωτη σημαινει πως αυτο το σταδιο της εγρηγορσης ειναι το πιο συνηθες για τα ατομα--

M>>sushupti:η επανω καμπυλη,αντιστοιχει στον βαθυ/ανονειρο υπνο(prajna)

U>>swapna:η καμπυλη μεταξυ του ανονειρου υπνου και της εγρηγορσης συμβολιζει την κατασταση του ονειρου(taijasa)

--αυτα τα τρια σταδια χαρακτηριζονται απο τους ινδους ως φυσικο φαινομενο--μεταξυ αυτων υπαρχουν τα εξης εξης τρια σταδια:Unmani, Aladani, και Samadhi--

Η τελεια(το σημειο cadrabindu δηλαδη)αντιστοιχει στο turiya,το τεταρτο σταδιο της συνειδησης, δηλαδη στην απολυτη αρμονια, τη σιωπη,
Η ημιτελης καμπυλη αντιστοιχει στην maya που χωριζει ετσι αυτο το τεταρτο μερος απο τον κοσμο των προηγηθεντων τριων.


Τα χρωματα δε που αντιστοιχουν στα τρια σταδια ειναι:
κοκκινο-λευκο-μαυρο(εδω να σημειωσω πως εχουμε υποψιν πως "χρωμα" ειναι στην ουσια του ορου το μονο κοκκινο..αλλα και να παραπεμψω ισως στα τρια αλχημικα σταδια;..)
Στο βουδισμο αντιστοιχει στα τρια πετραδια του Οχηματος
--Buddha, Dharma, Sangha --
Στον Ινδουισμο ειναι Brahma, Vishnu, Shiva.
αλλα :πατερας μητερα και υιος--Shiva,Parvati,Ganesh--


..Με τα οσα μεχρι στιγμης προσπαθω να "συγκρινω" ..δεν διακρινω καμμια "ομοιοτητα"... περαν του σχεδιου του συγκεκριμενου καλλιτεχνη αυτου το ΟΜ που σου αρεσε..θα λεγα πως μαλλον ειναι καπως ατυχες ο συνδιασμος που εθεσες ως ερωτημα/παραυτα θα ηθελα να μαθω συμφωνα με τα υποκειμενικα σου κριτηρια τους συνειρμους που σε οδηγησαν σε αυτο//
Τι εχεις να μας πεις λοιπον μετα απ'ολα τουτα τα αντικειμενικα στοιχεια-δεδομενα που ονομαζονται "συμβολα"και εχουν μια συγκεκριμενη και σαφη ερμηνεια;..
ειδωμεν..

I am a Wave in the Ocean of Bliss
I and the Ocean are One
I am Ocean
I am That
ΑtmaΑrwen Undomiel...the truth within

cprtght@tm@2005


Edited by - ΑΤΜΑ on 02/10/2005 03:02:55Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 2 Σελίδες:
  1  2
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.15625
Maintained by Digital Alchemy