ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 Περι αποκαλύψεων Γκιόλβα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 34
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Kelsos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2081 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2003, 10:40:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Kelsos  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Γιατί φοβάσε μήπως δεν αντέξεις αυτά που θα σου συμβούν .....
αν υποτεθή οτι ισχύουν, εστω τά μισά από αυτά που λένε !!!!!!

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"Φυσικά και ΟΧΙ καλή μας γατούλα... ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ...
Διάβασε με ΠΡΟΣΟΧΗ τι έγραψα και φέρε στο μυαλό σου την ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ...
Την δύναμη του πυρίνα του ατόμου η Ερμητική επιστήμη ΚΑΙ η Ελληνική Φιλοσοφία την ΚΑΤΕΙΧΑΝ και τη ΓΝΩΡΙΖΑΝ...
Δες τα αποτελέσματα όταν "κάποιος" την οικιοποιήται...

Να μάθουμε κάποτε να κοιτούμε ΜΕΣΑ στα πράγματα και όχι ΤΑ πράγματα

Κέλσος ο Φιλαλήθης

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

EoN
Μέλος 3ης Βαθμίδας


513 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2003, 11:08:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους EoN  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
μάλιστα...
Αν το δεί κάποιος το θέμα σφαιρικά θα παρατηρήσει οτι όλοι περιμένουν κάτι ...
Κάποιοι περιμένουν την μεγάλη διάνοια , κάποιοι μια υπερ-ομάδα, κάποιοι τον επίγειο βασιλιά,άλλοι περιμένουν τον μαρμαρωμένο βασιλιά να σπάσει το μπετό για να πάρουν μια πόλη,άλλοι περιμένουν τον εξαδάκτυλο βασιλιά για να πάρουν την ίδια πόλη, άλλοι περιμένουν τον Χριστό να έρθει με την hyper-γκλίτσα και να ξεχωρίσει τα καλά αμνοερίφια απο τα κακά (ενοείται οτι αυτοί που τον περιμένουν δεν διανοήθηκαν ποτέ οτι μπορεί να είναι με τα κακά προβατάκια), άλλοι περιμένουν να γυρίσει ο τροχός,κάποιοι περιμένουν τον κάθε Γκιόλβα να αναπτύξει το Μπέβατρον ωστε να κατακτήσουμε όλο τον κόσμο και να τον κάνουμε σα τα μούτρα μας ...έτσι για το μεγαλείο της φυλής.

Εγώ σαν οντότητα θα είμαι πάντα με αυτούς που δεν περιμένουν αλλά παίρνουν τα πράγματα στα χέρια τους και καθορίζουν τις τύχες τους.
Θα μου ΄πείτε μερικοί "υπάρχει και το κάρμα..." μα θα σας πώ οτι υπάρχει το έλεος και η αγάπη.

Ας σταματήσουμε να περιμένουμε και ας βιώσουμε και λίγο ρε γμτ....


και αντε και κάνει κάποιος το υπερόπλο , ωραία και τι έγινε μετά? θα σταματήσει ο κόσμος να πεινάει?θα σταματήσει να πονάει?να πεθαίνει?να πιέζεται? δε νομίζω ...
το υπερόπλο υπάρχει ήδη και λέγεται συνείδηση της θεότητας που φέρουμε...ας το χρησιμοποιήσουμε όχι για κάποια Ελλάδα αλλά για τον Άνθρωπο ...ρε γμτ..για τον Ανθρωπο)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

thoth
Ιδρυτικό Μέλος ESOTERICA.gr

Greece
3130 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2003, 13:10:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους thoth  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
"Άκου, μάνα, για όλους έχει ο Θεός..." όπως λένε και οι Active Member οι οποίοι μάλλον ξέχασαν να προσθέσουν τις αποκαλύψεις του Γκιόλβα στο τραγούδι τους "Στου Αιώνα το φευγιό"

Έτσι δεν είναι EON; (κάπου άκουσα ότι σου αρέσει και το hip hop,ή μήπως δεν ακούς Active Member;)

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
EoN
Μέλος 3ης Βαθμίδας


513 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2003, 13:27:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους EoN  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
... ίσως το δικό μου άστρο να είναι κάπου εκεί στο φώς ...

καλοί οι A.Μ.

για την "Φυλή του ουρανού" (Razastarr) τη γνώμη έχεις ???σου αρέσουν ?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Kelsos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2081 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2003, 15:10:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Kelsos  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

για την "Φυλή του ουρανού" (Razastarr) τη γνώμη έχεις ??? σου αρέσουν ?Oύπς!!! Τι έχουμε εδώ;;;; ΜΙΑ ΝΕΑ ΦΥΛΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ!!!
Χμμμμ Υποπτα, πολύ ύποπτα τα πράγματα....
Προτείνω στον Ερμή ΠΡΙΝ απαντήσει να ζητήσει εξέταση του D.N.A τους ώστε να ΜΗΝ βρεθεί πρό εκπλήξεων!!!!

Φίλε μου ΕοΝ, είμαστε μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ σε όσα έχουμε ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ στον Κυβερνοχώρο!!!!
ΠΟΥΘΕΝΑ δεν έχω συναντήσει ΚΑΝΕΝΑΝ να ΦΩΝΑΖΕΙ όπως εσύ, εγώ και άλλοι φίλοι απο το Esoterica.gr, μέλη ΟΛΟΙ ΜΑΣ των πιό δημιουργικών (σε υγειής σκέψεις) forums του Διαδυκτίου, ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ και ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΒΙΩΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ να αναζητήσουμε την βοήθεια που έχουμε ανάγκη (ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ) απο τον Εν Υμίν Θεό και ΟΧΙ απο εξωτερικά βοηθήμτα, άτομα, ομάδες, οργανώσεις, εξωγήινους, έσωγήινους κλπ κλπ κλπ...

Ο ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΤΙΣΜΟΣ έχει ΚΑΙ αυτός τα όριά του...
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ λέω και το φωνάζω στα πέρατα του κόσμου...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Reo
Μέλος 2ης Βαθμίδας


200 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/03/2003, 14:06:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Reo  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

μάλιστα...
Αν το δεί κάποιος το θέμα σφαιρικά θα παρατηρήσει οτι όλοι περιμένουν κάτι ...

ΕοΝ, εξαιρετικά... αυτά που γράφεις, και ο τρόπος που τα γράφεις. :)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

buda36gr
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
149 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/03/2003, 14:30:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους buda36gr  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος buda36gr  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΔΙΑΒΑΖΑ ΟΤΙ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΓΙΓΑΝΤΙΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ,ΟΠΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ(ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ),ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ACASIC RECORDS..ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΠΡΟ 15000 ΠΧ(ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ)..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ,ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ "ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ",ΠΟΥ ΘΑΡΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ,,ΚΟΥΡΑΣΗ,ΕΕΕ???

ΟΤΑΝ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΤΑΣΟΣ
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
52 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/03/2003, 12:30:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΤΑΣΟΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΠΩΣ & ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΥΠΕΡΟΠΛΩΝ
ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ "Ε"¨: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΙΒΕΤ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΕΔΩ & ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ? ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΥΑΛΟ, ΙΣΩΣ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΤΑΞΗ,ΝΟΝΙΖΩ.

Τ.Σ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

satyros
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
257 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/03/2003, 00:43:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους satyros  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καιμονο το γεγονος οτι ο κ Γκιολβας δεχτηκε να παρουσιαστει σε μια εκπομπη τετοιου κύρους που η παρουσιαστρια είναι η Αννίτα Πάνια με βαζει σε αμφιβολίες για τη σοβαρότητα του Γκιόλβα. Αν ήμουν στη θεση του και όντως είχα ανακαλυψει τοσα υπερόπλα και κατασκευαζα στον Ολυμπο το διαστημόπλοιο, δεν θα πηγαινα σε καμια περιπτωση σε τετοια εκπομπή και εννοείται δεν θα ανέφερα ΄καμία λεπτομέρεια πάνω σ αυτό το θεμα. Ο Γκιόλβας είτε εχει ζαβλακωθει τελείως απο τα γηρατειά και αποκαλύπτει χύμα τα μυστικά του,΄έιτε είναι ενας ψεύτης που θέλει να πουλήσει μούρη (αν και δεν υποστηρίζω αυτή την εκδοχή) ή είναι ληπτης ύποπτων ουσιών. Πάντως αν ημουν επιστημονας και ερευνητής του κύρους που του προσδίδουν, δεν θα ανεχόμουν την Πανια να με κοροιδευει λεγοντας μου να την πάρω και αυτήν στο διαστημόπλοιο για καμια βόλτα.

Ενα έχω να πω.

Ε ΡΕ ΣΤΕΙΛΙΑΡΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ!

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

cat
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Italy
589 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/03/2003, 18:17:09  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος cat  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος cat  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος cat  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το οτι ειναι η πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση στα 80 του χρόνια ομως λέει πολλά ..!!!!!!!

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΤΑΣΟΣ
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
52 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/04/2003, 15:30:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΤΑΣΟΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΥΤΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΣΤΥΛ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ,ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΟ,ΛΙΓΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ Κ.Λ.Π. ΠΑΝΤΩΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣ,ΝΟΜΙΖΩ & ΕΧΕΙ ΒΛΕΜΑ ΔΙΑΠΕΡΑΣΤΙΚΟ & ΕΞΥΠΝΟ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΩ,ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ & ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ & ΜΟΡΦΩΣΗΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ & ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ Ν.ΠΕΝΤΕΛΗ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΩ ΔΙΕΥΥΝΣΗ & ΤΗΛ/ΝΟ.

Τ.Σ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Alastis
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Brazil
420 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/04/2003, 00:11:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ωραια ιδεα !!!

Ψηνεται κανεις να παμε να δουμε τι οντως γινεται απο πρωτο χερι???
Εγω παντως ειμαι μεσα αμα ειναι...


...open minds are better minds!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/04/2003, 00:25:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ανοίξτε το χορό και γω ακολουθώ...


"Τάδε έφη Avallon"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΤΑΣΟΣ
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
52 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/04/2003, 12:52:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΤΑΣΟΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ,ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΟ,ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ & ΜΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ & ΤΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΛ/ΝΟ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ & ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΑ ΕΧΩ.

Τ.Σ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

cat
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Italy
589 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/04/2003, 17:53:54  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος cat  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος cat  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος cat  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Και τι περιμένετε, να μας δεχτούν με ανοιχτές αγκάλες ...!!!
Λέτε να ειναι τόσο ευκολο να πάμε εκεί ...και πως θα πάμε σαν κοινόι θνητοί ???? η σαν μελη του esoterica

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Alastis
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Brazil
420 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/04/2003, 00:16:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Οπως και να 'ναι, το θεμα ειναι αν ψηνεστε...
Να μαζευτουμε ας πουμε 4-5 ατομα και να παμε να δουμε τι παιζει απο πρωτο χερι...

...open minds are better minds!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

john_40
Νέο Μέλος

Greece
12 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/04/2003, 13:24:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους john_40  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σήμερα 10/4/03 μίλησα τηλεφωνικώς με τον Γκιόλβα και τον
ρώτησα αν γίνεται να τον επισκευτούμε 5-6 άτομα.
Μου είπε οτι γίνεται αλλα μόνο Σαββατοκύριακο και κατόπιν
ραντεβού. Οποιοι θέλουν (και αντέξουν το σοκ απο αυτά που θα
ακούσουν) μπορούν να τον επισκευτούν.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

NON SERVIAM
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
67 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/04/2003, 18:56:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους NON SERVIAM  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ! ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ-ΕΠΙΤΗΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ (ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ). ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΤΟ site ΑΣΧΈΤΩΣ ΤΗΣ ΜΗ ΓΡΑΠΤΉΣ ΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΓΡΑΠΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ(?)-ΣΚΕΨΗ(?)ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ Κ.ΓΚΙΟΛΒΑ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ...... ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Alastis
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Brazil
420 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/04/2003, 22:29:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Λοιπον παιδια, βλεπω οτι το θεμα προχωραει σιγα σιγα...

Ας κανονισουμε λοιπον να παμε και να δουμε οι ιδιοι το τι γινεται και να βγαλουμε τα συμπερασματα μας. Να δουμε με τα ματια μας και να ακουσουμε με τα αυτια μας...

Περιμενω εγω παντως και ειμαι σιγουρα μεσα!!!


...open minds are better minds!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

orionboy
Νέο Μέλος


42 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/04/2003, 01:13:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους orionboy  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Και γώ! και γώ! δώστε Γκιόλβα στο λαό!

Σοβαρά τώρα θα ήθελα και γώ να συμμετέχω αλλά μάλλον θα ναυλώσουμε τσάρτερ όπως το πάμε!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

beetlejuice
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
79 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/04/2003, 11:10:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους beetlejuice  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
An ginei auth h synanthsh as dw8ei kapio thl tou i estw ena e-mail gia epikoinwnia me tous ypoloipous!

Η απόλυτη ομάδα του ελληνικού μεταφυσικού:GATEWAY TEAM:Επισκεφθείτε μας στο www.metafysiko.cjb.netΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Πολυδεύκης
Νέο Μέλος

United Kingdom
17 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/04/2003, 21:26:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Πολυδεύκης  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μια μικρή ...μελέτη

Με αφορμή τη συζήτηση που κάνουμε, θα'θελα να αναφερθώ σε διάφορα θέματα που αφορούν τον
Ελληνοκεντρισμό που εκδηλώνεται και μέσω του χώρου της 'εσωτερικής αναζήτησης'.

Παρακολουθώντας το χώρο εντόπισα δυο ρεύματα:

Ο υγιής ελληνοκεντρισμός/φιλελληνισμός που περιλαμβάνει την επιστημονική αναζήτηση από
Έλληνες και ξένους ακαδημαικούς και μελετητές και περιέχει πραγματικό σεβασμό στην αξία
της ελληνικής παράδοσης.

Ο ακραίος ελληνοκεντρισμός που περιέχει θεωρίες του τύπου Ομάδα Έψιλον, αρχαίοι έλληνες
εξωγήινοι, υπερόπλα κτλ. και έχει μάλλον κερδοσκοπικό χαρακτήρα (έκδοση βιβλίων, περιοδικών, σεμινάρια κ.α.).

Η κατηγοριοποίηση είναι δική μου και δεν αναφέρομαι στα άτομα που συμπλέουν με τον
δεύτερο ως "ακραία" (τουλάχιστον όχι όλα τα άτομα ) αλλά στην τάση αυτή ως
βρισκόμενη στα άκρα του βασικού ελληνοκεντρισμού.

Έχω ερωτηματικά και αμφιβολίες όσον αφορά την δεύτερη τάση σχετικά:

-με την θεωρία και το τι προσπαθεί να ερμηνεύσει
-με τους εκπροσώπους της (Γκιόλβας, Φουράκης κ.α.)
-με τις μεθόδους και τα κίνητρα της


Εκπρόσωποι - Γκιόλβας:

Γενικά δεν έχει παρουσιάσει κάποιο απτό στοιχείο ή έστω μια ένδειξη ότι έχει κάνει
κάποια σοβαρή μελέτη στη ζωή του. Το ερευνητικό κέντρο του δεν υφίσταται από όσα ξέρω.
Ο Γκιόλβας αμφιβάλλω αν έχει κανένα πτυχίο και είναι κρίμα που κάποιοι στη συζήτηση τον
παίρνουν στα σοβαρά. Αν είχε κάνει έστω ένα από όσα λέει, στην καλύτερη περίπτωση θα τον
είχε αρπάξει το MIT και θα είχε ιδρύσει και 2-3 εταιρίες στην Αμερική (όπως κάνουν
συνήθως εκεί). Στην χειρότερη περίπτωση, θα τον είχαν δολοφονήσει. Τώρα απλώς
παραμυθιάζει τον κόσμο, γράφοντας βιβλία. (Βγάζει χρήμα από αυτά, βέβαια...). Θα με
έπειθε αν έβγαινε να κάνει κάποια δημοσίευση σε επιστημονικό περιοδικό ή κάποια
ανακοίνωση σε κάποιο συνέδριο. Όμως είναι άγνωστος σε αυτούς τους χώρους. Δεν ξέρουμε
αν και που σπούδασε, αν έχει κάποιο μεταπτυχιακό ή διδακτορικό. Δυστυχώς κανένας (και
νομίζω ούτε ο νόμος) δεν μπορεί να εμποδίσει τον καθένα να δηλώνει ερευνητής, καθηγητής
ή πυρηνικός επιστήμονας.


Εκπρόσωποι - Φουράκης:

Ισχύουν όσα ανέφερα πρίν για τον Γκιόλβα αλλά φαίνεται ότι γνωρίζει τουλάχιστον αρχαία
ελληνικά (αλλά για αυτό μπορεί να μας κατατοπίσει καλύτερα ένας φιλόλογος). Δεν υπάρχει
όμως σε κανένα βιβλίο του κάποια απόδειξη για τα όσα λέει, παρά αόριστες αναφορές σε αρχαία κείμενα. Τα αποσπάσματα που αναφέρει δεν στηρίζουν τα όσα λέει.


Θεωρία - Σιωνιστές:

Δεν υπάρχουν αποδείξεις για την ύπαρξη τους. Η θεωρία περί σιωνισμού είχε μάλλον γεννηθεί
από προπαγανδιστές του Χίτλερ. Γενικά, αν κανείς διαβάσει περί της θεωρίας της
προπαγάνδας σε βιβλία του χώρου, θα δει ότι ανέκαθεν διάφορα (συνήθως ανελεύθερα)
καθεστώτα χρησιμοποίησαν την τακτική του "αόρατου εχθρού" για να αποπροσανατολίσουν τους
λαούς τους από τα πραγματικά τους προβλήματα. Οι Σιωνιστές είναι ένα παράδειγμα αυτής της
τεχνικής. Αλλα παραδείγματα: η Al-Qaeda και ο bin Laden στην Αμερική (αν και προς το
παρόν δεν το παραδέχονται πολλοί ανοιχτά, αλλά κάποτε στο μέλλον θα γίνει), οι
Δυτικοί Καπιταλιστές στην Σοβιετική Ένωση. Ο Τζόρτζ Όργουελ την είχε αναγνωρίσει αυτή
την τακτική στο "1984", αναφερόμενος στους πλαστούς εξωτερικούς εχθρούς της
φανταστικής χώρας του ήρωα του.

Υπάρχει φυσικά το εβραϊκό λόμπι στην Αμερική (και σε άλλες χώρες) όπως και το αντίστοιχο
ελληνικό. Αμφότερα, προωθούν τα συμφέροντα των εθνών τους και μερικές φορές με ακρότητα.
Το εβραϊκό λόμπι στην πολιτική του έχει χρησιμοποιήσει και βρόμικες μεθόδους... και αυτό
το έχουν καταγγείλει ακόμα και εβραίοι δημοσιογράφοι.


Θεωρία - Ομάδα Έψιλον:

Η μόνη ένδειξη που υπάρχει είναι μια επιγραφή σε ένα αγγείο (νομίζω στο μουσείο του
Βερολίνου). Όλα τα υπόλοιπα περί ιερατείων κτλ. κτλ. βασίζονται στις καταγραφές των
συγγραφέων - δηλαδή στα όσα αυτοί ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν - που δεν συνοδεύονται από
στοιχεία. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο προς αυτή την κατεύθυνση.

Το αυτονόητο ερώτημα που πρέπει να τεθεί: Τόσα χρόνια που βρισκόταν η Ομάδα Έψιλον; Περί
άλλων τύρβαζε; Η εισβολή στην Κύπρο τους διέφυγε; Η Μικρασιατική Καταστροφή; Ο πόλεμος
του 1897 που κοντέψαμε να χάσουμε την ανεξαρτησία μας από τους Τούρκους; Η δολοφονία
του Καποδίστρια; Τα 400 χρόνια σκλαβιάς;

Η Ομάδα Έψιλον είναι ένα σύγχρονο υποκατάστατο της "Μεγάλης Αρχής" της Φιλικής Εταιρίας.
Οι Φιλικοί, για να μπορέσουν να προσελκύσουν κόσμο στον ύψιστο αγώνα, μετά από αρκετές
αποτυχημένες απόπειρες εξεγέρσεως, έπρεπε να εφεύρουν κάποια "δύναμη" ή "αρχή" που θα
στήριζε την απόπειρα. Τα νέα μέλη αντλούσαν κουράγιο από αυτήν (είχαν αφήσει να εννοηθεί
ότι ήταν η Ρωσία).

Όπως τότε, έτσι και τώρα, αυτή η αρχή βρίσκεται μόνο στο μυαλό των δημιουργών της.


Το Όπιο του Λαού;

Έτσι, λοιπόν, σήμερα αποκτήσαμε μια νέα θρησκεία ("Ιερά Ελλάς";) που βασίζεται στη
λατρεία των Έψιλον. Παρότι οι δημιουργοί της είναι αντισημιτιστές, έχουν δανειστεί όλα
τα βασικά στοιχεία της ιουδαικής/χριστιανικής θρησκευτικής παράδοσης για να την
λανσάρουν.

Μεσσιανισμός: Οι Έψιλον θα έρθουν να μας σώσουν. Αν δεν απατώμαι, αυτό θα γίνει το 2011,
σύμφωνα με βιβλίο του Γκιόλβα. Η ημερομηνία λήξης της θρησκείας πλησιάζει λοιπόν.

Το Αντίπαλον Δέος: Οι Σιωνιστές, που αποτελούν προσωποίηση του κακού, σύμφωνα πάντα με
την θρησκεία.

Γραπτή Παράδοση: Τα βιβλία και περιοδικά πάνω στο θέμα (στο ρόλο Καινής Διαθήκης) που
κάνουν αναφορές στα αρχαία κείμενα (σε ρόλο Παλαιάς Διαθήκης).

Παράδεισος (επί γης): Εχω διαβάσει επίσης σε διάφορα περιοδικά, ότι οι Έψιλον θα
αποκαταστήσουν την πρωτοκαθεδρία του ελληνικού έθνους και θα φέρουν ένα καθεστώς
δικαιοσύνης και αλληλεγγύης.


Γιατί μας αρέσει τόσο;

Όταν πρωτοδιάβασα αυτές τις θεωρίες μου είχαν αρέσει πάρα πολύ ομολογώ. Έχουμε πολύ
μεγάλη ιστορία και η ντροπή της σημερινής παρακμής είναι αβάσταχτη. Η Ελλάδα θα έπρεπε
να τυγχάνει μεγάλου σεβασμού για τα όσα έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα και τον
παγκόσμιο πολιτισμό. Όμως το ελληνικό κράτος από την ίδρυση του κατάφερε τα εξής:
να είμαστε ένα ασήμαντο κρατίδιο στην ΝΑ Ευρώπη, παρόμοιο με την Αλβανία και την
Βουλγαρία, σκάνδαλα, διαφθορά, παθητική αντίσταση στην Τουρκία, "ευχαριστώ" στην
Αμερική, κράτος-παρία στην Ευρωπαική Ένωση, κατεστραμένη οικονομία, χαμηλό βιοτικό
επίπεδο, ανεργία, μετανάστευση.


Οι Πραγματικοί "Σιωνιστές"

Ένα πραγματικά φανταστικό σενάριο περί Σιωνιστών:

Το 1960, οι Σιωνιστές διαπιστώνουν ότι το ελληνικό λόμπι στην Αμερική έχει αρχίσει να
αποκτάει πραγματικά μεγάλη δύναμη και ότι εξαιτίας αυτού η δική τους επιρροή λιγοστεύει
καθημερινά. Διαπιστώνουν επίσης ότι οι Έλληνες σε αντίθεση με άλλες εθνικές κοινότητες
διατηρούν με μεγάλη αφοσίωση τις παραδόσεις και την εθνική ταυτότητα τους.

Αποφασίζουν όσο είναι ακόμα στην κορυφή να αντιστρέψουν την κατάσταση. Οι επιστήμονες
παρότι δεν έχουν πολιτική εξουσία μπορούν να παρεμβαίνουν καίρια στα παρασκήνια και να
επηρεάζουν το πολιτικό κλίμα και την κοινωνία. Το πρόβλημα τους είναι ότι υπάρχουν
πολλοί Έλληνες επιστήμονες και ότι οι Εβραίοι δεν έχουν τόσο μεγάλη κλίση στις θετικές
επιστήμες, ενώ σε άλλους τομείς ο ανταγωνισμός είναι ίσος. Παρατηρούν επίσης ότι η
Ελλάδα κυρίως εξάγει επιστήμονες λόγω της εσωτερικής της κατάστασης. Ακόμα ένα πρόβλημα
είναι η ισχυρή εθνική παράδοση την οποία πρέπει να πλήξουν και κυρίως την θρησκευτική
παράδοση. Για να σταματήσει αυτό, δυο τρόποι υπάρχουν: να επηρεάσουν την οικονομική
ελίτ της Αμερικής για να κάνει επενδύσεις στην Ελλάδα (παρόλες τις δυσκολίες της) ώστε
το βιοτικό επίπεδο στην Ελλάδα να ανεβεί και έτσι να προωθήσουν μια τάση αμφισβήτισης
της παράδοσης, της γλώσσας και της θρησκείας ή να κάνουν "κάτι άλλο". Περισσότερες
επενδύσεις στην Ελλάδα όμως σημαίνει λιγότερες επενδύσεις στο Ισραήλ σε μια κρίσιμη
περίοδο για το νέο κράτος.

Αποφασίζουν να κάνουν κάτι άλλο: να σπείρουν με διάφορα μέσα και ανθρώπους θεωρίες και
τάσεις για τους δικούς τους σκοπούς σε χώρους με μεγάλες ελληνικές κοινότητες (στην
Αμερική, την Ευρώπη και την Ελλάδα (φυσικά)). ΄Ετσι, σιγά σιγά, αρχίζουν να
εμφανίζονται θεωρίες όπως των Έψιλον, που αμφισβητούν τη θρησκεία και την επιστήμη. Με
αυτό τον τρόπο προσπαθούν να προκαλέσουν τριγμούς στη συνοχή της ελληνικής κοινωνίας.
Καλλιεργούν επίσης τον αντιαμερικανισμό και τον αντισημιτισμό. Από τη μία εμφανίζουν την
Αμερική σαν ελεγχόμενη και αποκρουστική με σκοπό να αποτρέψουν νέους Έλληνες να
διαπρέψουν εκεί. Με αυτό τον τρόπο προσπαθούν να αποδυναμώσουν την κεντρική ελληνική
κοινότητα της υφηλίου και να σταματήσουν την εισροή νέων και δυναμικών μελών. Από την
άλλη καλύπτονται και οι ίδιοι ως στόχος... Τέλος, δημιουργούν μια κατάσταση εφησυχασμού
στην ελληνική κοινωνία (ότι όλα τα προβλήματα θα λυθούν από μια ανώτερη δύναμη) η οποία
εν τέλει αποδυναμώνει τη δυναμική για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων της χώρας.
(Τα οποία, τελικά, μόνο οι νέοι μπορούν να λύσουν).

Το παραπάνω σενάριο περί Σιωνιστών είναι εντελώς φανταστικό και δεν βασίζεται σε
κανένα στοιχείο.
Είχα έμπνευση διαβάζοντας τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών...
Το έγραψα για να προκαλέσω σκέψεις και νοητικές διεργασίες σ'όσους την διαβάσουν.

"Good night, you Princes of Maine, you Kings of New England..."Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

cat
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Italy
589 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/04/2003, 02:16:15  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος cat  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος cat  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος cat  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Η απόλυτη ισοπέδωση του ονείρου .....

Δεν θα πω οτι συμφωνό ...αλλα ουτε και διαφωνό ...

Ομως ...ωραία ειναι να ονειρεύεσε οτι κάτι θα αλλάξη την μιζέρια μας ....ωραία ειναι να εχουμε ελπίδες ...

γιατί για μια ελπίδα για καλύτερη ζωή, ζούμε ολοι !!!!!


Ολα αυτά που λένε (Φουράκης και Γκιόλβας) μπορεί να ακούγονται ριζοσπαστικά ...και φαντασιοπληκτα.... ομως αν μια στο εκατομμύριο επαληθευονταν καποια στιγμή ...τι θα γινόταν ?????

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Πολυδεύκης
Νέο Μέλος

United Kingdom
17 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/04/2003, 06:08:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Πολυδεύκης  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γειά σου Γατούλα,

Δεν πρόκειται οι Έψιλον (ως από μηχανής θεοί) να κατέβουν να μας σώσουν. Θα ήταν πολύ
ωραίο, εύκολο και βολικό... Και εμένα μου είχε αρέσει η ιδέα.

Δυστυχώς Έψιλον δεν υπάρχουν για τους λόγους που ανέφερα στο προηγούμενο μήνυμα.

Αλλά και να υπήρχαν, πάλι δεν θα μας έσωζαν για δυο λόγους:

α) Αξία έχει να πολεμάς στη ζωή όχι με υπερόπλα αλλά σαν απλός άνθρωπος. Έτσι μπορείς
μόνο να βελτιώσεις το χαρακτήρα σου και να γίνεις καλύτερος. Έτσι αποκτάει νόημα η δια
βίου παιδεία. Αν μας έσωζαν θα γινόμασταν ανόητοι και υπερόπτες...

β) Γενικά η θεωρία των Έψιλον εμπεριέχει και ρατσισμό... Οι άλλοι άνθρωποι δηλαδή δεν
αξίζουν τη σωτηρία, μόνο οι Έλληνες; Απορρίπτουμε έτσι όλα τα δισεκατομμύρια των
ανθρώπων επί γης και διαλέγουμε μόνο 20 εκατομμύρια εκλεκτών για να μεταφερθούν με τα
διαστημόπλοια...; Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάτι τέτοιο θα το έκαναν ποτέ πραγματικοί
Έλληνες.

Πιστεύω ότι οι περισσότεροι από αυτούς που ονειρεύονται τέτοια "μεγαλεία" δεν είναι
ρατσιστές και ούτε μου αρέσει να κρεμάω ταμπέλες στους ανθρώπους. Απλά πολλοί από εμάς
(και εγώ μέσα) έχουμε ενστερνιστεί ιδέες που δεν τις έχουμε καλοσκεφτεί και καλοαναλύσει
και ίσως ο προβληματισμός μας να είναι κάπου ρηχός...

Έτσι δουλεύει άλλωστε η "δημοκρατία" σήμερα στη χώρα. Οι μισοί Έλληνες θεωρούν τους
εαυτούς τους αριστερούς χωρίς να έχουν διαβάσει Μαρξ ή Λένιν (ή έστω Τρότσκι) ή να
ξέρουν τι έχει γράψει. Αυτοί που είναι οργανωμένοι σε κόμματα είναι ακόμα χειρότερα
διότι όχι μόνο δεν ξέρουν αλλά παριστάνουν ότι ξέρουν επαναλαμβάνοντας τα "ποιηματάκια"
που τους έχει προμηθεύσει το κόμμα.

Έτσι θα μας σώσουν οι Έψιλον; Με τέτοια νοοτροπία; Αν υπάρχουν Έψιλον, μάλλον θα
περιμένουν πρώτα να σοβαρευτούμε σαν λαός, να φτιάξουμε κοινωνία και κράτος και μετά θα
έχουμε κερδίσει το εισητήριο (για τον Σείριο;) στον "Θησέα" με την αξία μας.

"Good night, you Princes of Maine, you Kings of New England..."Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Alastis
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Brazil
420 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/04/2003, 00:22:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Συμφωνω με τον Πολυδεύκη.

Η παρατηρηση μου μετα απο διαβασμα καποιων σχετικων βιβλιων και επισκεψεων σε ιστοσελιδες γι' αυτο το θεμα ειναι οτι το ρατσιστικο στοιχειο ειναι πολυ εντονο στην ολη θεωρια. Εμεις οι Ελληνες και κανεις αλλος με λιγα λογια.

Πιστευω οτι το ολο θεμα τελικα με τους Ε-ψιλον ειναι μια εξυπνη και πονηρη επανατοποθετηση της Μυθολογιας μας ,με υπερβολικοτατο τροπο, στην συγχρονη εποχη με τροπο τετοιο ωστε να δημιουργει ενα ειδος Κοσμοθεωριας βασισμενο στην αινιγματικη Ελληνικη Μυθολογια, η οποια εξαπτει την φαντασια ολων μας και να μας δινει μια εντυπωση οτι ειμαστε κατι το διαφορετικο απο ολους τους αλλους.
Αντι για τους Ολυμπιους θεους, τωρα εχουμε τους Ε-ψιλον που θα ερθουν απο τα αστρα να μας σωσουν απο την σημερινη μας καταντια, για την οποια ΕΜΕΙΣ ειμαστε οι απολυτα υπευθυνοι.
Χμμ..., πολυ ρομαντικο ακουγεται.
Υπεροπλα, θεοι και ημιθεοι απο τα αστρα, μυστες που θα μας αφυπνησουν απο τον λιθαργο που εχουμε πεσει, συνομοσιες και οτι αλλο μπορει να βαλει το μυαλο ενος ανθρωπου, που με την χρηση του λογου πλεκει μια απιστευτη θεωρια συνομοσιας, που ετσι βλεπει το μοναδικο τροπο σωτηριας μας απο ολα τα κακα που μας περιβαλουν...
Απιστευτα πραγματα...

Οι δε αποδειξεις ή εστω ενδειξεις, μαλλον μηδενικες... Τι να πει κανεις...

Το εαν τελικα υπαρχουν ή οχι θα το δειξει ο χρονος, αλλα μαλλον θα περιμενουμε παααααρα πολυ...
Ας αλλαξουμε εμεις νοοτροπια και ας μην ριχνουμε ολες τις ευθυνες σε καποιους αλλους για οτι συμβαινει γυρω μας.

...open minds are better minds!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ALvaNoS
Νέο Μέλος

Turkey
36 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/04/2003, 00:36:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ALvaNoS  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
SIMFONO ME TO "Alastis"

DILADI STON PLANITI GH, MONO ELLINES ZOUNE?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Alastis
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Brazil
420 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/04/2003, 01:19:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το μοναδικο πραγμα που ξεχωριζει ενα Ελληνα απο καποιον αλλο ειναι η Ψυχη του στις δυσκολες στιγμες και δοξα το Θεο, ειναι κατι που πολλες φορες το δειχνουμε και ας τραβαμε τα πανδυνα στην καθημερινοτητα μας...

Ας κοιταξουμε εμεις οι ιδιοι να κανουμε κατι για εμας και εαν μια στο εκατομμυριο υπαρχουν και αυτοι οι Ε-ψιλον, ας κανουν καποτε και αυτοι το δικο τους καθηκον...


...open minds are better minds!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

beyond
Πλήρες Μέλος

Greece
1446 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/04/2003, 08:19:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους beyond  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος beyond  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ..ΦΥΣΙΚΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ..
ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ Η ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ..ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ..

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ALvaNoS
Νέο Μέλος

Turkey
36 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/04/2003, 16:28:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ALvaNoS  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
AN KATALABA KALA ENOEIS OTI DILADI MONO OI ELLINES XRISTIANOI POY DOKSAN TO THEO THA GLITOSOUN?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

LYKAYGES
Νέο Μέλος


6 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/04/2003, 17:34:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους LYKAYGES  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
AN KATALABA KALA ENOEIS OTI DILADI MONO OI ELLINES XRISTIANOI POY DOKSAN TO THEO THA GLITOSOUN?

ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ "DOKSAN" TON "ΤΗΕΟ" ΣΩΖΟΝΤΑΙ!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ. ΙΣΩΣ ΠΑΛΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΤΟ.
ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΛΕΞΕΙΣ, ΝΟΗΜΑΤΑ, ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΟΙΚΕΙΑ. ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ, Ε-ΨΙΛΟΝ, ΘΕ-ΟΣ +ΟΜΟΣΙΑ?


--------------------------------------------------------

'Εχω μέσα μου έναν θεό
μα τον θυμάμαι λίγο πριν τον χαμό
και όταν μου είπαν πως πέθανε
σ' αυτόν προσευχήθηκα.

Λυκαυγές

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 34 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.1875
Maintained by Digital Alchemy