ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
 ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ Ο...."ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ"?
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 27
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2008, 10:39:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ρε καρντάσια μη κουράζεστε. Τρία ήταν τα κόμματα στην εποχή του Παύλου. Ένα του Πέτρου, ένα του Παύλου και ένα του Απολλωνίου. Απλά οι Αραμόφωνοι τον Απολλώνιο τον πρόφεραν Απολλώ.
Ο ίδιος ο Παύλος ομολογεί ότι από όπου περνούσε του έλεγαν ότι ο Απολλώνιος είχε προηγηθεί και ότι είχε πει ακριβώς τα ίδια με αυτά που υποτίθεται είχε πει ο Τάλυ (Ιησούς).
Πάλι τα ίδια θα λέμε.

Λουκάς
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Schwabe
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5715 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2008, 11:09:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
samuel1974:
«Εγώ εάν ήμουνα Εβραίος συγγραφέας του Ταλμούδ, θα έγραφα απλά ότι "ο Χριστός, στον οποίο πιστεύουνε οι αιρετικοί δεν υπήρξε ποτέ και είναι εφεύρεση της... εβραϊκής οικογένειας Pison"..»

Το ζητούμενο είναι εάν υπήρξε πρόσωπο με πολιτική ή πολιτική ΚΑΙ ζηλωτική/θρησκευτική δραστηριότητα εκείνη την εποχή που υποτίθεται ότι έδρασε ο Ιησούς που παρουσιάζει η Καινή Διαθήκη, και εάν όντως υπήρξε ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ πριν ανακηρυχθεί ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ Μεσσίας.

Είναι ιστορικά γνωστοί και επιβεβαιωμένοι οι λόγοι που επέβαλαν την ανακήρυξη ορισμένων προ της Κωνσταντίνειας συνθηκολόγησης «Ευαγγελίων» ως μη-κανονικά και συνάμα γνωστά ως «Απόκρυφα».

Με απλά λόγια: ότι δεν κόλλαγε στο προφίλ που έδωσε ο παγανιστής και λάτρης του Μίθρα Κωνσταντίνος μαζί με τον Ευσέβιο στην νέα ΚΡΑΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ, έπρεπε να καταστραφεί. Ότι ξέφυγε της μανίας τους, και είναι η πραγματική ιστορία περί του αρχικού κινήματος, το βαφτίσανε ως «Απόκρυφο».

Υπάρχει ένα κοπτικό απόκρυφο, το «Ευαγγέλιο των Δώδεκα Αποστόλων», το οποίο ο Ωριγένης το θεωρούσε μαζί και με το «Ευαγγέλιο των Αιγυπτίων» ως τα αρχαιότερα απόκρυφα κείμενα. Κατά την γνώμη του είναι και τα δυο παλαιότερα από το «Κατά Λουκάν».

Η επίσημη μετάφραση του Ευαγγελίου «των Δώδεκα Αποστόλων» έλαβε χώρα το 1904 από τον καθηγητή θεολογίας E. Revillout.

Από τα πρώτα αποσπάσματα του κιόλας γίνεται λόγος για τον απεσταλμένο του Καίσαρα Τιβέριου, ο οποίος εστάλη για να ανακηρύξει έναν καινούργιο τετράρχη, κατά σύμπτωση (!) την ίδια ακριβώς εποχή που τα «κανονικά ευαγγέλια» μας πληροφορούν ότι κάποιοι θέλησαν να ανακηρύξουν τον Ιησού Βασιλιά (Ιωάννην 6.15)

Σύμφωνα δε με ένα άλλο απόσπασμα, ο Τιβέριος πριν διατάξει την ανακήρυξη ενός νέου τετράρχη που θα αντικαθιστούσε τον Φίλιππο, είχε πληροφορηθεί από τον αδερφό του, τον Ηρώδη Αντίπα, ότι ο Φίλιππος οργάνωνε μια συνομωσία. Έτσι ο Τιβέριος διέταξε να κατασχεθεί η περιουσία του Φιλίππου και να σεβαστούν μόνο τη ζωή του και τη ζωή της γυναίκας του και την κόρης του.

Οποιαδήποτε όμως και αν είναι η αλήθεια της όλης δολοπλοκίας, η ιστορία αυτή μας προσφέρει την καταλυτική εξήγηση για τον πραγματικό λόγο της διαφωνίας ανάμεσα στον Πιλάτο και στον Ηρώδη Αντίπα, η οποία κατέληξε ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ.

(όμως, ΠΟΙΑΝΟΥ ΙΗΣΟΥ???).

Διότι, με αυτή την σύλληψη ο Ηρώδης Αντίπας είχε στα χέρια του την απόδειξη ότι ο Πιλάτος ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ. (επίσης Κατά Λουκάν 23. 5-12)

Την συγκεκριμένη εκτίμηση την επιβεβαιώνει απόλυτα το «Ευαγγέλιο των Δώδεκα Αποστόλων», και αναδεικνύει την πρόθεση του Τιβέριου να ανακηρύξει τον Ιησού ηγεμόνα στη θέση του Ηρώδη Φίλιππου, τετράρχη δηλαδή της Γωλανίτιδας, Τραχωνίτιδας, Βατανίας και Πανιάδας.

Σχετικά αναφέρει: «Και τις μέρες εκείνες όπου ο Ιησούς ανάστησε τον Λάζαρο, ο μέγας απεσταλμένος του αυτοκράτορα στην Γαλιλαία, πήγε και βρήκε τον Ηρώδη, και συζήτησε μαζί του για το θέμα των περιοχών του Φιλίππου, που ο τελευταίος τις είχε ερημώσει με το πρόσχημα ότι ο Ηρώδης του είχε αρπάξει την γυναίκα του.
Ο Κάριος λοιπόν, ο μέγας απεσταλμένος του Αυτοκράτορα, όταν άκουσε τα θαύματα τα οποία έκανε ο Ιησούς, πήγε να τον συναντήσει. Και αφού τον γνώρισε και μίλησε μαζί του, γύρισε πίσω στον Ηρώδη και του είπε: Μόνον αυτός είναι άξιος να βασιλέψει σ’ολόκληρη την Ιουδαία και στις περιοχές του Φιλίππου.

Όταν ο Ηρώδης τα άκουσε αυτά θύμωσε πολύ, κατηγόρησε τον Ιησού και πρόσθεσε: Δεν θέλουμε να γίνει αυτός Βασιλιάς στην Ιουδαία. Από εκείνη τη στιγμή όποιος υποστήριζε την άποψη ότι ο Ιησούς πρέπει να ανακηρυχθεί Βασιλιάς θα εκτελείται επί τόπου και θα κατάσχονται όλα τα υπάρχοντα του.

Ο Άννας και ο Καϊάφας πήγαν και συνάντησαν τον Κάριο, το μέγα απεσταλμένο του αυτοκράτορα. Κατηγόρησαν εμπρός του τον Ιησού και στήριξαν τα λόγια τους λέγοντας ότι είναι μάγος. Άλλοι πάλι ότι παραβίαζε την αργία του Σαββάτου, άλλοι ότι είχε καταστρέψει τον ναό.
Μετά από όλα αυτά, ο Ηρώδης Αντίπας ζήτησε απ’όλους τους Εβραίους προύχοντες να του δώσουν μια λίβρα χρυσό. Συγκέντρωσε ένα μεγάλο ποσό και το πρόσφερε στον Κάριο ώστε να μην αναφέρει τίποτα στον αυτοκράτορα Τιβέριο για τον Ιησού. Ο Κάριος δέχθηκε τα χρήματα από τα χέρια του Ηρώδη και δεν είπε τίποτα στον Καίσαρα για τον Ιησού….» (Δεύτερο απόσπασμα του Ευαγγελίου)

Όλη αυτή η διήγηση μας δίνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα: τη λογική πολιτική σκέψη του Τιβέριου να εγκαταστήσει στις πολυτάραχες αυτές περιοχές οι οποίες ταράσσονταν αδιάκοπα από εξεγέρσεις, πολέμους και φιλονικίες μεταξύ των διαφόρων μικροηγεμόνων (διάφοροι «Μεσσίες» αιρέσεων έσκαγαν μύτη …) έναν άξιο και νόμιμο βασιλιά, έναν «υιό Δαυϊδ».

Η νομιμοποίηση επομένως ενός αρχιστασιαστή, γιου και εγγονού μεγάλων επαναστατών, θα είχε ως αποτέλεσμα την αναγνώριση και την ειρήνευση της ρωμαϊκής επικράτειας. Επίσης, με αυτή την κίνηση η Ρώμη θα ικανοποιούσε και το μεγαλύτερο μέρος των Εβραίων οι οποίοι δεν ανέχονταν την τυραννία των Ιδουμαίων ηγεμονίσκων.

Βέβαια, είναι ηλίου φαεινότερο ότι αυτή η πρόταση ήταν αντίθετη προς τα συμφέροντα του Ηρώδη Αντίπα. Αποτελεί δε λογική εξέλιξη της υπόθεσης τόσο ο σχολιασμός του Λουκά όσο και του Ιωάννη:

«εν τη αυτή ημέρα προσήλθαν τινες Φαρισαίοι λέγοντες αυτώ. έξελθε και πορεύου εντεύθεν, ότι Ηρώδης θέλει σε αποκτείναι..» (Λουκάν 13.31)
«Ο Ιησούς ουν γνους ότι μέλλουσιν έρχεσθαι και αρπάζειν αυτόν ίνα ποιήσωσιν αυτόν βασιλέα, ανεχώρησε πάλιν εις το όρος αυτός μόνος» (Ιωάννην 6.15)

Είναι επομένως αρκετά ξεκάθαρο, ότι εάν πράγματι οι ενασχολήσεις του Ιησού ήταν μόνο….η θεραπεία των αρρώστων και οι ηθικές και άκακες διδασκαλίες (!), ο Ηρώδης ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ.

Βέβαια, άσχετα από τους φόβους του Ηρώδη, και παρόλα τα όσα λέει η φήμη του Ευαγγελισμού που κατασκεύασαν, ο «Κύριος ο Θεός» ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟ «ΘΡΟΝΟ ΔΑΥΪΔ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΑΥΤΟΥ», και δεν βασίλεψε ποτέ «επί τον οίκον Ιακώβ εις τους αιώνας», διότι……σε λιγότερο από σαράντα χρόνια από τον χρόνο που τοποθετούνε την σταύρωση του, ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο «ΟΙΚΟΣ ΔΑΥΪΔ» ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!!

Τώρα νομίζω μπορούμε να αντιληφθούμε καλύτερα ΓΙΑΤΙ καταστρέψανε ότι δεν τους ταίριαζε στο story του παντρέματος, αλλά και τον λόγο που ότι τους ξέφυγε από την σκούπα το αναθεμάτισαν ως «μη κανονικό» και…..ψεύτικο!

Τελικά ζηλωτής ή ιδιόμορφος Εσσαίος?

Σε αυτό το σημείο («προφητείες», πλάνη και πραγματικότητα δηλαδή) αξίζει να παραθέσουμε ένα απόσπασμα από την «Διαθήκη στη Γαλιλαία», μεταφρασμένης από τα αιθιοπικά:

«Αληθώς σας λέω, ότι θα επιστρέψω όπως ανατέλει ο ήλιος, και θα είμαι στην δόξα μου, επτά φορές λαμπρότερος από αυτόν, ενώ εμπρός μου θα πηγαίνει ο σταυρός μου…Εμείς του είπαμε: Κύριε σε πόσα έτη θα επιστρέψεις? Και απεκρίθη: Κατά το έτος 150, στις μέρες της Πεντηκοστής και του Πάσχα» (Απόσπασμα 28, σελίδα 16)

Κατά συνέπεια, η σύνταξη του «προφητικού» αυτού κειμένου έγινε πριν από το έτος 150, αλλά η υπόσχεση δεν τηρήθηκε (?) και ο ήρωας της αφήγησης δεν επέστρεψε ούτε το 150 ούτε το 1150.

Η αναμονή του συνεχίζεται και το Μεσσιανικό παραμύθι καλά κρατεί....
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2008, 11:44:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εγώ πάντως, δεν έχω καταλάβει ακόμη,αν οι
αντιχριστιανοί,χριστιανομάχοι ή όπως αλλοιώς λέγονται,
δέχονται ότι υπήρξε ο Χριστός ή όχι. Αν ήταν απλός
άνθρωπος ή Θεός. Αν ήταν ειρηνικός ή βίαιος, γιατί
το ακούσαμε κι αυτό...
Κοινώς ρε παιδιά, ότι σας βολεύει λέτε και δεν έχετε
καν γραμμή.....
Ο Απολλώνιος ήταν ένας απλός άνθρωπος, τίποτε άλλο, ενώ ο Χριστός
σαν Θεός, φώτισε τον χρόνο του ανθρώπου...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
samuel1974
Πλήρες Μέλος

Argentina
1323 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2008, 14:43:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους samuel1974  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
@ schwabe

quote:
Υπάρχει ένα κοπτικό απόκρυφο, το «Ευαγγέλιο των Δώδεκα Αποστόλων», το οποίο ο Ωριγένης το θεωρούσε μαζί και με το «Ευαγγέλιο των Αιγυπτίων» ως τα αρχαιότερα απόκρυφα κείμενα. Κατά την γνώμη του είναι και τα δυο παλαιότερα από το «Κατά Λουκάν».

O Indiana Jones του φόρουμ, ξαναχτύπησε!!!!!!

Ο Ωριγένης γράφει:
"..ο δε Ωριγένης, σχολιάζοντας τον πρόλογο του κατά Λουκάν ευαγγελίου «επειδήπερ πολλοί επεχείρησαν...», με τους πολλούς εννοεί τους αποκρυφογράφους που ‘επεχείρησαν’ αλλά δεν μπόρεσαν να γράψουν ‘ευαγγέλια’, γιατί έγραψαν ‘χωρίς χαρίσματος’ (Ομιλ. Α΄εις Λουκάν)· ως παραδείγματα αναφέρει το Ευαγγέλιο των Δώδεκα, το κατά Αιγυπτίους,.."
Πηγή: http://www.myriobiblos.gr/bible/studies/karavidopoulos_apocrypha.asp

Kαι τα δύο αυτά απόκρυφα γραφτήκανε τον 2ο μ.Χ.αιώνα, επομένως όσα παρακάτω εικάζεις είναι φρούδα. Εξάλλου το κατα Αιγυπτίους δεν χρειάζεται να είναι κάποιος καθηγητής θεολογίας για να καταλάβει ότι με τις αρλούμπες που αναφέρει για τον Ιεσσαίο Μαζαρέο Ιεσσαιδεκαίο, και για τις Ογδοάδες είναι όχι μόνο γραμμένο απο έχων μη χάρισμα, αλλά μάλλον και απο έχων μέντα... Εκτός και εάν διαθέτεις το αυθεντικό κέιμενο και μπόρεσες να κάνεις αυτό που δεν κάνανε οι μελετητές, δηλαδή να διαβάσεις ακόμα και τα δυσανάγνωστα, για τους ιστορικούς, σημεία και να βγάλεις έτσι κάποιο συμπέρασμα ...Indy!

Πάντως μου φαίνεται περίεργο, πως και δεν ανέφερες και "τον τελευταίο πειρασμό" του Καζαντζάκη σαν Ευαγγέλιο...


HASTA LA VICTORIA SIEMPREΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

samuel1974
Πλήρες Μέλος

Argentina
1323 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2008, 14:59:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους samuel1974  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
@ τρεχαγύρευε

quote:
Εγώ πάντως, δεν έχω καταλάβει ακόμη,αν οι
αντιχριστιανοί,χριστιανομάχοι ή όπως αλλοιώς λέγονται,
δέχονται ότι υπήρξε ο Χριστός ή όχι. Αν ήταν απλός
άνθρωπος ή Θεός. Αν ήταν ειρηνικός ή βίαιος, γιατί
το ακούσαμε κι αυτό...

Γιατί αυτοι οι ίδιοι έχουνε μήπως καταλάβει...

Εγώ θα τους πρότεινα, να μαζευτούνε όλοι οι Ρασσιάδες, οι Καλόπουλοι, οι εκδότες και αρθρογράφοι του Δαυλού, εκρόσωποι του hellenic religion και άλλοι και να συνεδριάσουνε.
Το συνέδριο που θα ακούει στο πολύ εύηχο όνομα "Παμπαγανιστικό Συμπόσιο" θα βγάλει επιτέλους κάποια πρώτα συμπεράσματα.


HASTA LA VICTORIA SIEMPREΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

γιαπετ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5009 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2008, 21:30:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
τρεχα....

quote:
Εγώ πάντως, δεν έχω καταλάβει ακόμη,αν οι
αντιχριστιανοί,χριστιανομάχοι ή όπως αλλοιώς λέγονται,
δέχονται ότι υπήρξε ο Χριστός ή όχι.

Και ούτε πρόκειται, αφού έχει γραφτεί τόσες φορές, μέχρι τώρα...

quote:
Αν ήταν απλός
άνθρωπος ή Θεός.

Χαρακτήρας είναι, ρόλος, πώς λέμε James Bond, the saint, Ταρζάν, Μόγλης κι αυτοί θεοί είναι, κατά κάποιον τρόπο.

quote:
Αν ήταν ειρηνικός ή βίαιος, γιατί
το ακούσαμε κι αυτό...

Ο χριστός των ευαγγελίων ήταν βίαιος, κυρίως στο λόγο (όταν καταριόταν τους πάντες και τα πάντα), αλλά και κυριολεκτικά (όταν τα έσπασε όλα στο ναό).

quote:
Κοινώς ρε παιδιά, ότι σας βολεύει λέτε και δεν έχετε
καν γραμμή.....

Η γραμμή δίνεται στις στάνες...

quote:
Ο Απολλώνιος ήταν ένας απλός άνθρωπος, τίποτε άλλο, ενώ ο Χριστός
σαν Θεός, φώτισε τον χρόνο του ανθρώπου...

Ο Απολλώνιος ήταν ένας άνθρωπος, ο οποίος είχε αναπτύξει τον εαυτό του, με πολλούς τρόπους.
Ο χριστός των ευαγγελίων είναι, ότι θέλει ο κάθε λιβανισμένος.


ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2008, 21:55:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ἄγαπητέ μου Γιάπετ, η ζήλια είναι άσχημος
σύμβουλος... Δεν μπορείς να συγκρίνεις έναν Θεό,
επαναλαμβάνω, με έναν απο τόσους πολλούς που πέρασαν
απο τη γη ως μύστες...
Άσε τα δικολαβίστικα και δες την αλήθεια.
Έναν θυμόμαστε, τον άλλο τον κρατάτε στη μνήμη με το ζόρι...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
γιαπετ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5009 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2008, 23:41:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
τρεχα....

quote:
Ἄγαπητέ μου Γιάπετ, η ζήλια είναι άσχημος
σύμβουλος...

Ποιός ζηλεύει, τι...

quote:
Δεν μπορείς να συγκρίνεις έναν Θεό,
επαναλαμβάνω, με έναν απο τόσους πολλούς που πέρασαν
απο τη γη ως μύστες...

Καλά σου έγραψα πιο πάνω, ότι δεν πρόκειται...

Θεός είναι στα μυαλά των πιστών, ούτε σαν θεός "ήρθε", ούτε σαν θεός "φέρθηκε", ούτε σαν θεός αντιμετωπίστηκε και επί πλέον, οι θεοί δεν πεθαίνουν, δεν κρύβονται, δεν γελοιοποιούνται και δεν σταυρώνονται.

quote:
Έναν θυμόμαστε, τον άλλο τον κρατάτε στη μνήμη με το ζόρι...

Με τόσα εκατομμύρια νεκρούς, για την επιβολή του, πώς να ξεχαστεί;;;

Για ρίξε μια ματιά στο MALLEUS MALEFICARUM, που λες ότι έχεις και θα καταλάβεις, πώς ξεπάστρευαν τους σκεπτόμενους, αφού πρώτα τους μετέτρεπαν σε μάγους.

Μήπως θέλεις να σου θυμίσω;;;


ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Sesostris
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4901 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/09/2008, 00:10:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sesostris  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Sesostris  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
trexagireve
Εγώ πάντως, δεν έχω καταλάβει ακόμη,αν οι
αντιχριστιανοί,χριστιανομάχοι ή όπως αλλοιώς λέγονται,
δέχονται ότι υπήρξε ο Χριστός ή όχι.

Φίλε trexagireve , το πράγμα είναι απλό . Ο «Ιησούς των Ευαγγελίων» είναι φανταστικό πρόσωπο , και η όλη περιγραφή της ζωής και του έργου του ένα πάζλ από πρόσωπα και γεγονότα που διαδραματίζονταν την εποχή εκείνη στο Ισραήλ , ανακατεμένα με διάφορες προχριστιανικές δοξασίες .
quote:
trexagireve
Αν ήταν απλός άνθρωπος ή Θεός. Αν ήταν ειρηνικός ή βίαιος, γιατί
το ακούσαμε κι αυτό...

Το αν ήταν ειρηνικός ή βίαιος ο Χριστός των ευαγγελίων , δεν μας το διευκρινίζουν ούτε τα ευαγγέλια , που μέσα από τις αντιφάσεις τους τον παρουσιάζουν άλλοτε να γυρίζη και το άλλο μάγουλο για να τον χαστουκίσουν , και άλλοτε να να απειλή ότι θα βάλη φωτιά , και να προτρέπη να πουλήσουν τα ρούχα τους για να αγοράσουν μαχαίρι .
Πως λοιπόν μπορεί κάποιος σκεπτόμενος άνθρωπος να βγάλη συμπέρασμα μέσα από αυτό το αλαλούμ ;
quote:
trexagireve
Κοινώς ρε παιδιά, ότι σας βολεύει λέτε και δεν έχετε
καν γραμμή.....

Για να υπάρξει κοινή γραμμή φίλτατε προϋποθέτει την ομαδοποίηση και την συγκρότηση οργάνωσης με κοινό σκοπό την εξόντωση του χριστιανισμού , πράγμα που δεν συμβαίνει γιατί ο κάθε ένας εκφράζει την ατομική του γνώμη την οποία έχει σχηματίσει ανάλογα με αυτά που έχει διαβάσει .
quote:
trexagireve
Ο Απολλώνιος ήταν ένας απλός άνθρωπος, τίποτε άλλο, ενώ ο Χριστός
σαν Θεός, φώτισε τον χρόνο του ανθρώπου...

Κανένας από τους συμμετέχοντες στο Forum , απ’ όσο θυμάμαι δεν ισχυρίστηκε ότι ήταν Θεός . Αν πρόσεξες στη χθεσινή μου απάντηση τον αναφέρω σαν σαμάνο , θεραπευτή και φιλόσοφο . Όσο για την θεϊκότητα του Ιησού , αυτή την αποδέχονται και την πιστεύουν μόνο οι χριστιανοί .


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/09/2008, 09:28:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εκ των λόγων και πράξεων του επι γης, λέμε αγαπητε μου
Sesostris, όταν μιλάμε για τον Χριστό και τον Απολλώνιο..
Τι μήνυμα έφερε και έδωσε με την παρουσία του εδώ,
φίλε μου, γιατί αυτό είναι που προσδίδει χαρακτηριστικά
κι όχι οι επιθυμίες του καθενός...
Πιστεύω ότι η διαφορά είναι μεγάλη... Κάποιος άνθρωπος
έφτασε κάπου και ένας Θεός έδειξε τον δρόμο προς τα ουρανια...
Όσο για το μήνυμα τυ χριτού και το μαχαίρι, τόχουμε ξαναπεί,
εννοούσες την διαφοροποίηση ατόμων μέσα σε μια οικογένεια,
που πίστευε ότι πριν, με ασπασμό της χριστιανιανικής πιστεως.
Όπως και έγινε και πολλοί γονείς σκότωσαν τα ίδια τους τα
παιδιά επειδή ακολουθούσαν τον χριστιανισμό.
Η διαφορά Ιησού και Χριστού, είναι γιατί κάποιοι θέλουν να
πιστεύουν ότι ότι ξένο, κακό κι ότι ελληνικό τέλειο...
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Schwabe
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5715 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/09/2008, 16:08:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
samuel1974:
«O Indiana Jones του φόρουμ, ξαναχτύπησε!!»

Βρε εσύ σκούζε όσο θέλεις, το θέμα είναι ότι τα λεγόμενα Απόκρυφα είναι μια πραγματικότητα.

samuel1974:
«Ο Ωριγένης γράφει:»

Μπα, τώρα έχουνε αξία και τα λεγόμενα ΕΝΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ?

Και ποιός σου είπε ότι επειδή είπε ο Ωριγένης το Α και το Β, σημαίνει ότι είναι και αλήθεια?

samuel1974:
«Kαι τα δύο αυτά απόκρυφα γραφτήκανε τον 2ο μ.Χ.αιώνα, επομένως όσα παρακάτω εικάζεις είναι φρούδα.»

Πολύ θα το ήθελες!

Κανένα εκ των Ευαγγελίων που αποτελούνε την Κ.Δ. δεν γράφτηκε στην μορφή που το γνωρίζουμε σήμερα πριν τον 2ο ή 3ο μ.χ. αιώνα!

Μήπως θέλεις να μας πεις ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΚΕΙΜΕΝΑ εκ των οποίων υποτίθεται προέκυψαν τα σημερινά «κανονικά ευαγγέλια»?

Επειδή ορισμένοι εθελοτυφλούνε εξ επαγγέλματος (και ας νομίζουνε ότι ξέρουνε από λάδι..), να τους ενημερώσουμε για ορισμένα ιστορικά στοιχεία ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΔΕ ΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΜΑΤΙ, και όχι η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΥΘΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΛΟΓΙΑ.

Κατ’αρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι, κατά την διάρκεια του 2ου αιώνα (το, 2ΟΥ το τονίζουμε) ΟΙ ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΠΕΡΙ………..«ΕΠΙΓΕΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ» ΤΟΥ «ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ», ΗΤΑΝΕ ΑΠΛΑ Α Ν Υ Π Α Ρ Κ Τ Ε Σ!

Και διευκρινίζω ότι αναφερόμαστε στον 2ο αιώνα, ΔΙΟΤΙ ΚΑΘ’ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΙΩΝΑ (όπου υποτίθεται…….άνθιζε ο Χριστιανισμός!) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΕΡΙ ΜΙΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΙΟΥΔΑΪΚΗΣ ΑΙΡΕΣΗΣ, ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΕΩΣΟΥΜΕ (έστω και με από τα μαλλιά τραβηγμένη φαντασία) ΑΒΙΑΣΤΑ ΣΤΟΥΣ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ».

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε ότι, ενώ από όλους τους υπόλοιπους λαούς και νομάδες της περιοχής ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΤΥΠΩΝ, από την διαβόητη………..«εξ αποκαλύψεως» ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ (!) ΑΛΗΘΕΙΑ των χριστιανών που υποτίθεται πλημμύρισε την περιοχή με τους μυριάδες πιστούς Του, δεν ανεβρέθηκε έως σήμερα…………………ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΑΦΙΚΟ ΕΥΡΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΙΣΟΥ ΤΟΥ 2ΟΥ ΑΙΩΝΑ!!!!!!!!!

Και όποιος διαφωνεί, ΑΣ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Κατα τον ίδιο τρόπο, το υδροχοικό ευαγγέλιο του Χριστού, το ευαγγέλιο του Θωμά, το ευαγγέλιο του Πέτρου, και άλλα πολλά τα οποία η Κωνσταντίνεια Χριστολογία βάπτισε «μη κανονικά» ή και «απόκρυφα», να ενημερώσουμε τους καταϊδρωμένους οπαδούς του δόγματος ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 325 μχ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ «ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΑΝ» ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΣΤΟ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ «ΘΡΗΣΚΕΙΑ».

Και μιας και προτρέχουνε όλοι οι κατά τα άλλα λαλίστατοι «χριστολόγοι» να εγκωμιάσουνε τα θαυμαστά (και…..«επίσημα») και θεόπνευστα χειρόγραφα των φιλόπονων πατέρων, καθώς και ταυτόχρονα να…..αναδείξουνε ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ «ΑΛΛΩΝ» ΜΗ «ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ» ΕΥΑΓΓΕΛΙΩΝ, ας μας απαντήσουνε, βουτώντας στην ρωμαιοχριστιανική τους φαρέτρα, στο εξής ερώτημα:

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΑ «ΚΑΝΟΝΙΚΑ» ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ? ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ?

Διότι, ενώ κομπάζουν ότι «περισυνέλεξαν» και αντέγραψαν τα παλαιά και γνήσια χειρόγραφα (!) αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι να μας διευκρινίσουν κάτι πολύ απλό: ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ!!!!!

Άντε Σαμουήλ, home work έχει τώρα....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

samuel1974
Πλήρες Μέλος

Argentina
1323 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/09/2008, 19:06:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους samuel1974  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
@ schwabe

Η συζήτηση μαζί σου καταντάει πληκτική και βαρετή, όταν για απάντηση στα λεγόμενα σου

quote:
Σβάμπε, 30/09/2008, 16:08:42
Και ποιός σου είπε ότι επειδή είπε ο Ωριγένης το Α και το Β, σημαίνει ότι είναι και αλήθεια?

πρέπει να σου υπενθυμίσω ό,τι τα λόγια του Ωριγένη τα ανέφερες εσύ σαν τεκμήριο
quote:
Σβάμπε, 29/09/2008, 11:09:39
Υπάρχει ένα κοπτικό απόκρυφο, το «Ευαγγέλιο των Δώδεκα Αποστόλων», το οποίο ο Ωριγένης το θεωρούσε μαζί και με το «Ευαγγέλιο των Αιγυπτίων» ως τα αρχαιότερα απόκρυφα κείμενα. Κατά την γνώμη του είναι και τα δυο παλαιότερα από το «Κατά Λουκάν».

...τα λόγια περιττεύουνε.

quote:
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΑ «ΚΑΝΟΝΙΚΑ» ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ? ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ?
Διότι, ενώ κομπάζουν ότι «περισυνέλεξαν» και αντέγραψαν τα παλαιά και γνήσια χειρόγραφα (!) αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι να μας διευκρινίσουν κάτι πολύ απλό: ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ!!!!!
Άντε Σαμουήλ, home work έχει τώρα....

Σου πέταξα κάτι ψιλά απο ένα απόκρυφο. Το ότι δεν είδες τι ακριβώς έγραψα, με βάζει σε υποψίες ότι μπορεί μεν να έχεις διαβάσει την όλη παραφιλογία γύρω απο την ιστορια των Αποκρύφων, αλλά τα ίδια τα Απόκρυφα όχι.

Αφού φέρεις εσύ τις πηγές, που να επιβεβαιώνουνε ότι τα Απόκρυφα γραφτήκανε τον 1ο μ.Χ. αιώνα, σου φέρνω κι εγώ τις δικές μου για την αυθεντικότητα των κανονικών. Όσο για το τι χαρακτηρίζει, απο θέμα περιεχομένου, τα κανονικά, σου προτείνω, όπως κι ανέφερα πιο πάνω, να ρίξεις μέσα μια ματιά δική σου.


HASTA LA VICTORIA SIEMPRE

Edited by - samuel1974 on 30/09/2008 19:07:34Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ZeusE
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
122 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/10/2008, 06:39:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ZeusE  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Εγώ πάντως, δεν έχω καταλάβει ακόμη,αν οι
αντιχριστιανοί,χριστιανομάχοι ή όπως αλλοιώς λέγονται,
δέχονται ότι υπήρξε ο Χριστός ή όχι. Αν ήταν απλός
άνθρωπος ή Θεός. Αν ήταν ειρηνικός ή βίαιος, γιατί
το ακούσαμε κι αυτό...
Κοινώς ρε παιδιά, ότι σας βολεύει λέτε και δεν έχετε
καν γραμμή.....
Ο Απολλώνιος ήταν ένας απλός άνθρωπος, τίποτε άλλο, ενώ ο Χριστός
σαν Θεός, φώτισε τον χρόνο του ανθρώπου...

Μπα εγω λεω οτι πηγε για μαλλι και βγηκε κουρεμενος (Ουπς) Σταυρωμενος ηθελα να πω. Βασικα ο Χριστος πηγε να Φωτισει τους Εβραιους αλλα απετυχε τωρα οσον αφορα εμας δεν νομιζω να χριαζομασταν κιαλη φωτιση Αλλωστε Ελλην αυτο σημαινει Παιδη Φωτος και για να τελιωνουμαι με τις Μπουρδολογιες σας φιλτατοι αν ο Χριστος ηταν Εβραιος υπηρχε ποτε περιπτωσει να ελεγε αυτο το Πραγμα "Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο υιός του ανθρώπου... (και συνεχίζει στο χειρόγραφο)Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογεννεί, φυτόν Ουράνιον και βλάστημα Θείον ηκριβωμένον. Λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην. Δεν το νομιζω γιατι ολοι γνωριζουμαι το μισος τον εβραιων κατα των Ελληνων καθοτι οπος λενε και οι Παλαιοι "Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια"

Chupa minha pica pichu
Chupa minha pica pinto
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/10/2008, 09:30:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
ZeusE
ολοι γνωριζουμαι το μισος τον εβραιων κατα των Ελληνων

Πως το γνωρίζουμε;

ΛουκάςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/10/2008, 09:33:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ μου ZeusE, ειλικρινά προσπαθώ να βρώ
μια συνοχή των προτάσεων του μηνύματος σου, αλλά
αδυνατώ.. Μόνο ένα παραλήρημα αντιχριστιανισμού
και επιπόλαιας άποψης διακρίνω...
Ο Χριστός ήξερε ως Θεός το ότι ο χριστισνισμός θα διαδοθεί
από την εληνική γλώσσα και τον ελληνικό λαό και γι αυτό
είπε το "ελληλυθε η ώρα..."Τώρα το πώς αυτό εσύ το βγάζεις μεμπτό
δεν μπορώ να καταλάβω... Καλά ότι θέλει λέει ο καθένας;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
γιαπετ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5009 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/10/2008, 18:24:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
τρεχα....

quote:
Ο Χριστός ήξερε ως Θεός το ότι ο χριστισνισμός θα διαδοθεί...

Ήξερε και τον τρόπο, με τον οποίο θα διαδιδόταν;;;


ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/10/2008, 23:20:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ μου Γιάπετ, εδώ ήξερε τι θα γίνει στις
μέρες μας και πότε, τη διάδοση της αλήθειας του
χριστιανισμού, δεν θα ήξερε;....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
γιαπετ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5009 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/10/2008, 00:32:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
τρεχα....

quote:
Αγαπητέ μου Γιάπετ, εδώ ήξερε τι θα γίνει στις
μέρες μας και πότε, τη διάδοση της αλήθειας του
χριστιανισμού, δεν θα ήξερε;....

Επομένως είναι συνένοχος στα εγκλήματα και στις ανομίες των αντιπροσώπων του ή αυτά είναι ανθρώπινες αδυναμίες, με τις οποίες δεν έχει να κάνει ο θεός;;;


ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Sesostris
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4901 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/10/2008, 01:30:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sesostris  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Sesostris  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
trexagireve
Εκ των λόγων και πράξεων του επι γης, λέμε αγαπητε μου
Sesostris, όταν μιλάμε για τον Χριστό και τον Απολλώνιο..
Τι μήνυμα έφερε και έδωσε με την παρουσία του εδώ,
φίλε μου, γιατί αυτό είναι που προσδίδει χαρακτηριστικά
κι όχι οι επιθυμίες του καθενός...

Φίλε trexagireve , ο Απολλώνιος δεν έδρασε σαν υιός θεού , αλλά σαν φιλόσοφος και θεραπευτής . Η διέλευση του θαυματουργού Απολλώνιου του Τυανέα. που έγινε τόσο διάσημος ώστε θα επονομαστεί ο «Θαυματουργός της αυτοκρατορίας» , σημειώνεται στα χρονικά από τους ιστορικούς της εποχής του , όμως μετά την επιβολή του χριστιανισμού έγιναν προσπάθειες από τους «Πατέρες της εκκλησίας» για να ξεχαστή και να περάση στη λήθη ίσως για να μη φανή το ότι πολλά από τα πεπραγμένα του αποδόθηκαν στον Ιησού και χρησιμοποιήθηκαν για να σχηματίσουν την εικονική πραγματικότητα του βίου του .

Αν όμως πραγματικά σε ενδιαφέρει το μήνυμα του Απολλώνιου , δεν έχεις παρά να αγοράσης το σχετικό βιβλίο του Bernard. Jean - Louis «Απολλώνιος ο Τυανέας και Ιησούς» των εκδόσεων Κυβέλη και να το διαβάσης , (αν βέβαια στο επιτρέψει ο πνευματικός σου) , και το λέω αυτό γιατί σε ένα φίλο πιστό χριστιανό που το δάνεισα να το διαβάση , μου το επέστρεψε λέγοντας ότι ρώτησε τον πνευματικό του και δεν το ενέκρινε .

quote:
trexagireve
Πιστεύω ότι η διαφορά είναι μεγάλη... Κάποιος άνθρωπος
έφτασε κάπου και ένας Θεός έδειξε τον δρόμο προς τα ουρανια...

Το ξανά είπαμε φίλε μου …σε όλες τις θρησκείες υπάρχει κάποιος θεός που δείχνει τον δρόμο για τα ουράνια , και όλες διεκδικούν την μοναδικότητά του δικού τους θεού .
quote:
trexagireve
Όσο για το μήνυμα του χριτού και το μαχαίρι, τόχουμε ξαναπεί,
εννοούσες την διαφοροποίηση ατόμων μέσα σε μια οικογένεια,
που πίστευε ότι πριν, με ασπασμό της χριστιανιανικής πιστεως.

Αυτή είναι φίλε trexagireve μια αυθαίρετη δική σου ερμηνεία , όπωςκαι η άλλη σε προηγούμενη απάντησή σου που μιλούσες για πνευματικό μαχαίρι . Με την ίδια λογική κάποιος άλλος μπορεί να ερμηνεύση ότι ήθελε να αγοράση μαχαίρια γιατί δε είχαν στην κουζίνα να κόψουν το κρέας . Όμως στο κατά Λουκά (Κεφ. κβ’36-38) δεν αφήνει άλλη ερμηνεία από του ότι τα μαχαίρια προοριζόντουσαν για τους άνομους αντιπάλους , η Ελληνική γλώσσα είναι σαφής . Εκτός και αν στην εποχή του Λουκά υπήρχε ο (δαίμων) του τυπογραφείου .
Όπως σου έγραψα σε προηγούμενο μήνυμά μου φίλτατε , αυτή η Virtual reality προσωπικότητα του Ιησού δημιουργήθηκε από τη συναρμολόγηση διαφόρων ετεροκλήτων προσώπων και καταστάσεων , αναμιγμένων με παραδόσεις προχριστιανικών θρησκειών .
quote:
trexagireve
Όπως και έγινε και πολλοί γονείς σκότωσαν τα ίδια τους τα
παιδιά επειδή ακολουθούσαν τον χριστιανισμό.

Αυτά είναι μεσαιωνικές παραδοξολογίες που περιλαμβάνονται σε βίους αγίων , τις περισσότερες φορές φανταστικών , που την μια μέρα τους κόβανε «τας κεμπάμπ» , και την άλλη ήταν πάλι κολλημένοι και κήρυτταν τον χριστιανισμό .
Κατά τον 2ο μαχχ αιώνα ως γνωστόν άνθισε η βιομηχανία κατασκευής αγίων , μαρτύρων , και ιερών λειψάνων από τους μοναχούς . Ήταν δε τέτοια η κατάσταση που ο πρεσβύτερος Βιγιλάντιος αηδιασμένος αντιτάχθηκε σθεναρά αλλά αναποτελεσματικά στην κατάσταση αυτή , και για τη στάση του αυτή ο Ιερώνυμος συγκρούστηκε μαζί του , τον προσομοίωνε με την Ύδρα , τον Κέρβερο , τους Κεταύρους κ.α , και τον θεωρούσε ως όργανο του Σατανά .
quote:

trexagireve
Η διαφορά Ιησού και Χριστού, είναι γιατί κάποιοι θέλουν να
πιστεύουν ότι ότι ξένο, κακό κι ότι ελληνικό τέλειο...

*Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/10/2008, 09:22:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ μου Γιάπετ, συνένοχο τον Χριστό,
στο ότι οι άνθρωποι κάνανε το αντίθετο απο ότι τους
δίδαξε, ειλικρινά δεν περίμενα ότι το πάθος σου
θα σε έκανε να πεις...Άλλα δίδαξε κι άλλα κάνουμε,
λέμε μόνο όι προπαθούμε να ακολουθήσουμε τον δρόμο του...
Φίλε Sesostris, όχι ιστορικούς της εποχής του, αλλά
μετά απο 200 χρονια και μάλιστα... παραγγελιά πληρωμένη, όπως
όταν κάποιος γράφει ένασήριαλ και βάζει έναν ηθοποιό στον
πρωταγωνιστικόρόλο... Ότι θέλει ο σκηνοθέτης!!! Αυτό δεν λεγεται
ιστορικές πηγές.....
Όσο για το τι μου επιτρέπει ο πνευματικός μου,φίλε μου ατύχησες,
δεν διαβάζω ούτε Ρασιά, ούτε άλλα κατά παραγγελίαν προπαγανδιστικά
έντυπα. Λατρεύω τη γνώση και μετά απο πολλά χρόνια, πολλές φιλοσοσφίες και κουλτούρες, μπορώ να πω ότι έκανα την επιλογή
της γνώσης που θεωρώ ότι βοηθάει την εξέλιξη στην ατραπό που
ακολουθώ.
ποιες άλλες θρησκείες αλήθεια, οδηγούν προς τα ουράνια;Γιατί
εγώμέχρι τώρα ήξερα ότι όλες είναι υλιστικές και γήινες..
Κάνω λάθος;
Για το μαχαίρι, με συγχωρείς αλλά κάνεις λάθος, εκτός άν ο Χριστός,
όταν έλεγε να βάλω μάχαιρα μεταξύ αδελφού και αδελφής, εννοούσε ότι
ήταν ..σιαμμαία κι έπρεπε να τα διαχωρίσουν...Sorry για το
αστείο, αλλά είναι όπως λές η ρημάδα η ελληνική σαφής....
Το να μην δέχεσαι ότι άνθρωποι σφαγιαστήκαν, καόμη και παιδιά απο
γονείς, για την πίστη τους στον χριστιανσμό, είναι ασέβεια προς τη μνήμη τους και δεν περίμενα ο φανατισμός να σε φτάσει εκεί...
Λυπάμαι που κάνεις αυτό το ανοσιούργημα...
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
γιαπετ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5009 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/10/2008, 15:17:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
τρεχα....

quote:
Αγαπητέ μου Γιάπετ, συνένοχο τον Χριστό,
στο ότι οι άνθρωποι κάνανε το αντίθετο απο ότι τους
δίδαξε... Άλλα δίδαξε κι άλλα κάνουμε...

Θεός που δεν πείθει, αγαπητέ, δεν είναι θεός, είναι μπαρούφα.
Δεν βλέπεις ότι είναι εντελώς ηλίθιο να "κατέβει" ο θεός στη γη και να μην καταφέρει να πείσει μια χούφτα τσομπάνηδες;;;

Δεν βλέπεις ότι χρειάστηκαν οι Παύλος και Κωνσταντίνος και σια, για να επιβάλλουν, με φωτιά και τσεκούρι, αυτό που "δίδαξε" ο θεός;;;

Ένας θεός που γελοιοποιήθηκε, που ταπεινώθηκε και που φοβήθηκε, δεν είναι, όχι μόνο θεός, αλλά ούτε επιτυχημένο καρτούν...


quote:
δεν διαβάζω ούτε Ρασιά, ούτε άλλα κατά παραγγελίαν προπαγανδιστικά
έντυπα. Λατρεύω τη γνώση και...

Ένας άνθρωπος που λατρεύει τη γνώση, διαβάζει τα πάντα. Και μετά κρίνει, αν διαθέτει κριτήριο και δεν αποκλείει αναγνώσματα, διότι έτσι χάνει τη σφαιρικότητα της ενημέρωσής του!

quote:
Γιατί
εγώμέχρι τώρα ήξερα ότι όλες είναι υλιστικές και γήινες..
Κάνω λάθος;

Η διαχρονική συσσώρευση περιουσίας και πλούτου, με διάφορα τεχνάσματα (θαύματα, ιερά λείψανα που δεν λειώνουν, "αγίους που χαλάνε παπούτσια απ' το... περπάτημα, εικόνες που δακρύζουν βυσσινάδα κλπ κλπ), συνιστά θρησκεία ΑΚΡΩΣ ΥΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΗΪΝΗ!!!

Κάνω λάθος, εγώ;;;;


ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/10/2008, 17:13:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Θεός που φέρεται σαν απλός και κοινός άνθρωπος,
είναι μπαρούφα, φίλε μου Γιάπετ... Δυστυχώς ή ευτυχώς,
εδώ δεν γίνεται το άσπρο μαύρο....Εδώ μιλάμε για ανωτερότητα
και για πράξεις αλτρουισμού,του Χριστού, που οι θείσκοι που
υποστηρίζεις φίλε μου, ούτε να διανοηθούν μπορούσαν....
Δεν μπορείς να διαστρεβλώσεις την αλήθεια... Σε μια εποχή βίας,
όπου όλοι υπερασπίζονταν σύνορα απο επιδρομείς, εσύ
τον Μέγα Κωνσταντίνο, ξεχώρισες;
Καλά το άλλο το αμίμητο, με τον Παύλο... δεν μου λές επιδρομή με χιεροπέδες στα χέρια έκανε;
Γιατί, αν δεν θυμάσαι, φυλακισμένος ήτανε.. Ήταν προσφορά της
φυλακής οι επιδρομές σε "αθώους" παγανιστές;Είχε και έξτρα,
γκρέμισμα αρχαίων ναών;
Ειλικρινά επικοινωνεί ο εγκέφαλος σου με τον αφαλό σου;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
γιαπετ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5009 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/10/2008, 00:02:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν περίμενα να καταλάβεις ότι εννοώ το θεωρητικό και το πρακτικό μέρος της ανοησίας που μετετράπη σε θρησκεία.
Αν κρίνω απ' την ερώτησή σου

quote:
Ειλικρινά επικοινωνεί ο εγκέφαλος σου με τον αφαλό σου;

οφείλω να σε πληροφορήσω ότι σε πάρα πολλούς ανθρώπους ο εγκέφαλος επικοινωνεί και ελέγχει ολόκληρο το σώμα τους. Δεν θέλω να σε ταράξω δίνοντάς σου αυτήν την πληροφορία, ούτε να σκεφθείς ότι μειονεκτείς έναντι των υπολοίπων, κανείς δεν είναι τέλειος.


ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ZeusE
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
122 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/10/2008, 02:57:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ZeusE  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:
ZeusE
ολοι γνωριζουμαι το μισος τον εβραιων κατα των Ελληνων

Πως το γνωρίζουμε;

Λουκάς


Παιξε παραπερα δεν ειμαι χριστιανος αι να πεξεις με κανα χριστιανοπουλο :P

Chupa minha pica pichu
Chupa minha pica pinto
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ZeusE
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
122 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/10/2008, 03:03:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ZeusE  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Αγαπητέ μου ZeusE, ειλικρινά προσπαθώ να βρώ
μια συνοχή των προτάσεων του μηνύματος σου, αλλά
αδυνατώ.. Μόνο ένα παραλήρημα αντιχριστιανισμού
και επιπόλαιας άποψης διακρίνω...
Ο Χριστός ήξερε ως Θεός το ότι ο χριστισνισμός θα διαδοθεί
από την εληνική γλώσσα και τον ελληνικό λαό και γι αυτό
είπε το "ελληλυθε η ώρα..."Τώρα το πώς αυτό εσύ το βγάζεις μεμπτό
δεν μπορώ να καταλάβω... Καλά ότι θέλει λέει ο καθένας;

(και συνεχίζει στο χειρόγραφο)Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογεννεί, φυτόν Ουράνιον και βλάστημα Θείον ηκριβωμένον. Λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην. Ο Χριστος μπορει να ηταν οτι Ηταν εσυ και οι Υπολοιποι χριστανοταλιμπανεζοι σας διαφευγει το γεγονος οτι το παραπανω εχει απαλειφθει ευγγελια. Από το Χειρόγραφο Ευσεβίου του Παμφίλου, Καισαρίας 265μ.Χ.(εκκλησιαστικού ιστορικού)
Ανεκαλύφθη υπό του καθηγητού Ε.Πρόκου το 1974, ισοριοδιφώντας στις βιβλιοθήκες του Βατικανού ως επίτιμος καθηγητής ξένων Πανεπιστημίων.
Απο τα Ευαγγέλια έχουν απαλειφθεί οι δύο τελευταίες φράσεις...!!

Μετά από αυτό γίνεται προφανές για ποιο λόγο οι σκοταδιστές ανθέλληνες και λάτρεις του μεσαίωνα αφαίρεσαν τα παραπάνω χωρία..

(Δεν θα τους έδινε άλλοθι για την δαιμονοποίηση της λέξως ελλάς την δαιμονοποίηση της επιστήμης και την εξόντωση των ελλήνων. Με τις Υγειες σας.

Chupa minha pica pichu
Chupa minha pica pinto
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ZeusE
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
122 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/10/2008, 03:09:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ZeusE  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:

Αγαπητέ μου ZeusE, ειλικρινά προσπαθώ να βρώ
μια συνοχή των προτάσεων του μηνύματος σου, αλλά
αδυνατώ.. Μόνο ένα παραλήρημα αντιχριστιανισμού
και επιπόλαιας άποψης διακρίνω...
Ο Χριστός ήξερε ως Θεός το ότι ο χριστισνισμός θα διαδοθεί
από την εληνική γλώσσα και τον ελληνικό λαό και γι αυτό
είπε το "ελληλυθε η ώρα..."Τώρα το πώς αυτό εσύ το βγάζεις μεμπτό
δεν μπορώ να καταλάβω... Καλά ότι θέλει λέει ο καθένας;

(και συνεχίζει στο χειρόγραφο)Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογεννεί, φυτόν Ουράνιον και βλάστημα Θείον ηκριβωμένον. Λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην. Ο Χριστος μπορει να ηταν οτι Ηταν εσυ και οι Υπολοιποι χριστανοταλιμπανεζοι σας διαφευγει το γεγονος οτι το παραπανω εχει απαλειφθει απο τα ευγγελια. Από το Χειρόγραφο Ευσεβίου του Παμφίλου, Καισαρίας 265μ.Χ.(εκκλησιαστικού ιστορικού)
Ανεκαλύφθη υπό του καθηγητού Ε.Πρόκου το 1974, ισοριοδιφώντας στις βιβλιοθήκες του Βατικανού ως επίτιμος καθηγητής ξένων Πανεπιστημίων.
Απο τα Ευαγγέλια έχουν απαλειφθεί οι δύο τελευταίες φράσεις...!!

Μετά από αυτό γίνεται προφανές για ποιο λόγο οι σκοταδιστές ανθέλληνες και λάτρεις του μεσαίωνα αφαίρεσαν τα παραπάνω χωρία..

(Δεν θα τους έδινε άλλοθι για την δαιμονοποίηση της λέξως ελλάς την δαιμονοποίηση της επιστήμης και την εξόντωση των ελλήνων. Με τις Υγειες σας.

Chupa minha pica pichu
Chupa minha pica pinto


Chupa minha pica pichu
Chupa minha pica pinto
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/10/2008, 09:21:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ μου Γιάπετ,βρίζοντας τον χριστιανισμό, δείχνεις
έλλειψη επιχειρημάτων και ψυχραιμίας...Αλλά εγώ δεν
σε παρεξηγώ, εδώ και καιρό...
Ωστόσο, το θεωρητικό μέρος, που λές,
αλλά και το πρακτικό, είναι σαφώς ανώτερα, απο ότι όποιας
άλλης θρησκείας. Κι αυτό γιατί έχει να κάνει με προορισμό
ανθρώπου κι όχι απλά την εδώ ζωή των παθών και πειρασμών
πνεύματος και σάρκας...
Βέβαια για σένα οπου βλέπεις τη ζωή ελεύθερα,
σαν πεδιο μαχών και ζωώδη ενεργειών, νέος ών, σου μοιάζει σπουδαίο...Έχεις καιρό ακόμη μπροστά σου για να σοβαρευτείς...
Φίλε ZeusE, απο την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα...
Δεν ξέρεις ότι μας μισούν οι εβραίοι;Γιατί ξέρεις τίποτε άλλο
εκτός απο την γραμμή Ρασιά; Ούτε τι γινεται εις βάρος της Ελλάδας
τόσα χρόνια θα βλέπεις...
Αυτά που γράφεις δείχνουν περισσότερο την σχέση χριστιανισμού
και Ελλάδας,εσύ το λές σαν αντίθετο;Το σκέφτηκες καλά;;
Δεν χρειάζεται να βάζεις δυο φορές το κείμενο σου, λάμπει
και με μια σαν όλα τα μαργαριτάρια...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/10/2008, 12:32:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------


quote:
--------------------------------------------------------------------------------
ZeusE
ολοι γνωριζουμαι το μισος τον εβραιων κατα των Ελληνων
--------------------------------------------------------------------------------


Πως το γνωρίζουμε;

Λουκάς

--------------------------------------------------------------------------------

Παιξε παραπερα δεν ειμαι χριστιανος αι να πεξεις με κανα χριστιανοπουλο :P


Απλά σε ξαναρωτώ πως είσαι σίγουρος ότι το γνωρίζουμε όλοι το μίσος των Εβραίων;

Λουκάς


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

γιαπετ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5009 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/10/2008, 14:40:57  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
τρεχα....


quote:
Αγαπητέ μου Γιάπετ,βρίζοντας τον χριστιανισμό, δείχνεις
έλλειψη επιχειρημάτων και ψυχραιμίας...Αλλά εγώ δεν
σε παρεξηγώ, εδώ και καιρό...

Είναι πρόβλημα αντίληψης και έλλειψης ουσιαστικού αντίλογου, να θεωρείς την κατάδειξη των αντιφάσεων και των ανοησιών μιας θεωρίας, ως βρισιά.

Κι εγώ σε καταλαβαίνω, πάνω σ' αυτό...

quote:
Ωστόσο, το θεωρητικό μέρος, που λές,
αλλά και το πρακτικό, είναι σαφώς ανώτερα, απο ότι όποιας
άλλης θρησκείας.

Αν διευκρινίσουμε σε σχέση με τι, συμφωνώ.
Σε σχέση με το, παραμύθι είναι ότι θέλουμε λέμε, έχει απ' όλα και θεό που έγινε άνθρωπος και θεό που έκανε γιό και τον έστειλε στη γη και τι τράβηξε ο κακομοίρης για τους ανθρώπους και υποσχέσεις και κατάρες και αλληγορίες και... και...

Όσον αφορά στο πρακτικό της επιβολής κι εδώ έχει απ' όλα, έχει "διωγμούς" των πιστών που μόνο την αγάπη είχαν στο μυαλό τους, έχει δικιά τους ιστορία, έχει "θαύματα", έχει πολέμους, έχει αίμα, έχει "αγίους" φονιάδες, έχει πάνω απ' όλα ΚΟΝΟΜΑ.

Είναι σίγουρο ότι τόσα μαζεμένα, δεν είχε ποτέ άλλη θρησκεία.

quote:
Βέβαια για σένα οπου βλέπεις τη ζωή ελεύθερα,
σαν πεδιο μαχών και ζωώδη ενεργειών, νέος ών, σου μοιάζει σπουδαίο...Έχεις καιρό ακόμη μπροστά σου για να σοβαρευτείς...

Αν και δυσκολεύομαι αρκετές φορές, όπως σου έχω ξαναπεί, με τα Ελληνικά σου, εξ' αντιλήψεως βγάζω νόημα κι εδώ.

Είναι γεγονός ότι βράζει το αίμα μου ακόμη, όμως πού θα πάει θα μεγαλώσω κι εγώ και θα λογικευτώ...


ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/10/2008, 17:34:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Χαίρομαι που επιτέλους το παραδέχεσαι φίλε μου Γιάπετ,
ότι το σύνολο ( πλην χριστισνισμού και θα εξηγήσω γιατί..)
των θρησκειών, έγιναν απο ανθρώπους για να τους χρησιμοποιούν
άνθρωποι...Αν έφτασες σε αυτό το σημείο, είναι καλό, γιατί έτσι θα πάψουν να σε κοροιδεύουν οι διάφοροι, λοξοί, που παρακολουθάς
σε θέματα θρησκευτικού ενδιαφέροντος... γύρνα στην αλήθεια...
Κατάδειξη αντιφάσεων η ειρωνία σου και οι βρισιές σου;Φίλε μου,
ούτε εσύ δεν τα πιστεύεις αυτά , γιατί τα λές;
Η ομορφια της θυσίας του Υιού του Θεού,είναι κάτι που απαιτεί λεπτά αισθήματα και οι άγριοι του Τιμποκτού, δεν τα διαθέτουν... .Γι΄αυτό οι άλλες ανθρώπινες και απλοικές θρησκείες, που έχουν εντυπωσιακά εφφέ, μάλλον σε ελκύουν περισσότερο...Όσο πιο απλός τόσο πιο
ευκολομεταχειριζόμενος....
Φίλε μου απλά χάνεις πολλά...Δεν ξέρεις τι ομορφιά υπάρχει σε ότι
έχει φτιάξει ο Θεός... Πρέπει να μπορείς να τα δεις όμως...
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 27 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.203125
Maintained by Digital Alchemy