ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 Η ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ -8/12/08- ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ, ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΦΟΡΜΕΣ;;
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 23
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/02/2009, 14:35:35  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Είναι θέμα παιδείας αλλα και του σάπιου συστήματος που και δεν προλαμβάνει
αλλα και υποθάλπει αντι να σωφρονίζει τέτοιες νοοτροπίες στο βωμό συμφερόντων.

Δεν είναι εξοργιστικό τόσα χρόνια να μην μπορούν να καταπολεμήσουν την βία στα γήπεδα ?
Δηλαδή τόσο μεγάλο πολιτικό κόστος έχει να μπούνε φυλακή 100-200 αλήτες ?
Δεν είναι εξοργιστικό να πηγαίνουν οι φόροι μου υπερ αθλητισμού και να μην τολμάω να πατήσω στο γήπεδο με την οικογένειά επειδή έτσι το αποφάσισαν ένα μάτσο αλήτες (με την ευλογία των προέδρων για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους...)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Open Mind
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4851 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/02/2009, 17:51:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Open Mind  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Δεν είναι εξοργιστικό τόσα χρόνια να μην μπορούν να καταπολεμήσουν την βία στα γήπεδα ?
Δηλαδή τόσο μεγάλο πολιτικό κόστος έχει να μπούνε φυλακή 100-200 αλήτες ?
Δεν είναι εξοργιστικό να πηγαίνουν οι φόροι μου υπερ αθλητισμού και να μην τολμάω να πατήσω στο γήπεδο με την οικογένειά επειδή έτσι το αποφάσισαν ένα μάτσο αλήτες (με την ευλογία των προέδρων για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους...)


Είναι εξοργιστικό αυτό που συμβαίνει πρέπει κάποιος επιτέλους να δείξει ότι έχει κότσια
Και να δώσει ένα τέλος σε αυτή την παράνοια ναι συμφωνώ μαζί σου να τους μπουζουριασουνε
Αυτούς τους 200-300 από κάθε ομάδα να τελειώνουμε .
Μεγαλύτερη ευθύνη έχουν οι διοικήσεις των ομάδων που τους προστατεύουν και τους κανακεύουν μπορείς να μου πεις που βρίσκουν λεφτά και χρονο όλοι αυτοι και τρέχουν σε κάθε ματς μέσα έξω ?μονο αυτό να σκεφτείς φαντάσου
Τη βρώμια υπάρχει .

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/02/2009, 10:49:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το ψέμα έχει κοντά πόδια. Η συμφωνία του ΟΛΘ κλονίστηκε από τα γεγονότα του Δεκεμβρίου. Τώρα σκάει και αυτή η βόμβα για τα ομόλογα από την Royal Bank of Scotland. Πολιτικοί - μεσίτες δανείων. Εκεί κρύβεται η αλήθεια και θα επανέλθουμε (ξανά) με αποκαλύψεις.

Λιγότερο επισφαλής από ό,τι πολλοί πιστεύουν είναι τελικά η ελληνική οικονομία, σύμφωνα με σχετική μελέτη της Royal Bank of Scotland. Η ανάλυση της τράπεζας αποδεικνύει πως κόντρα στα όσα αναφέρει το τελευταίο διάστημα όχι μόνο ο ξένος αλλά -κυρίως-και ο εγχώριος Τύπος και μαρτυρούν τα spreads στις αγορές των ομολόγων, η Ελλάδα δεν είναι ο πιο αδύναμος κρίκος της Ευρωζώνης!

Αντίθετα, πιο ευάλωτες απέναντι στην κρίση θεωρούνται η Ιρλανδία, η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Ολλανδία, η Αυστρία και το Βέλγιο, αφού η Ελλάδα κατατάσσεται πέμπτη και με βάση την ανθεκτικότητα της οικονομίας της. Οι επιδόσεις της Ελλάδας αποτέλεσαν θετική έκπληξη ακόμα και για τους ίδιους τους αναλυτές της RBS, ωστόσο, από τα κριτήρια που έθεσαν για την έρευνά τους, η χώρα εμφανίζει χαμηλό δανεισμό στον ιδιωτικό τομέα, χαμηλές ζημιές εξαιτίας της κρίσης και μικρές ανάγκες χρηματοδότησης. Αυτά τα πλεονεκτήματα αντισταθμίζονται από το υψηλό δημόσιο χρέος και το χειρότερο έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών στην Ευρωζώνη.

Παράλληλα, αρκετά καλά «σκοράρει» ο τραπεζικός κλάδος και στο κριτήριο της χρηματοδότησης, αφού η εξάρτησή του από την αγορά χονδρικής και τη διατραπεζική είναι σχετικά μικρή. Ωστόσο όμως το δημόσιο χρέος είναι ανάμεσα στα υψηλότερα της Ευρωζώνης, καθώς πλησιάζει επικίνδυνα το 100% του ΑΕΠ. Περίπου το 1/2 των χρεών αυτών συγκεντρώνεται στα χέρια ξένων, προσθέτει η RBS. Πάντως, η RBS προτιμά τα ελληνικά 5ετή ομόλογα έναντι των αντίστοιχων ιρλανδικών. «Τα ελληνικά ομόλογα τιμωρήθηκαν για τα βίαια γεγονότα (σ.σ. του περασμένου Δεκεμβρίου), όμως, στο μέλλον, προβλέπουμε ότι η αγορά θα εστιάσει στο χαμηλό δανεισμό του ελληνικού ιδιωτικού τομέα και αντίστοιχα, στις υψηλές ανάγκες χρηματοδότησης της ιρλανδικής οικονομίας», αναφέρει η τράπεζα.

http://olympia.gr/2009/02/11/december-riots-2/

http://www.skiaxtro.blogspot.com/

http://www.antinews.gr/

Είχα παραθέσει κάτι αντίστοιχο κατά την διάρκεια των γεγονότων....

Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Αναλογιστήτε λιγάκι πως καταδικάζεται μία γενειά στα 700 ευρώ και ποιοί πραγματικά κόπτονται γι'αυτό.....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/02/2009, 11:05:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Η ΑΚΟΑ (Ανανεωτική Κομμουνιστική και Οικολογική Αριστερά), η οποία είναι συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωση της λέει ότι «μετά τη μαθητική εξέγερση του Δεκέμβρη αυξήθηκαν οι πιέσεις και οι επιθέσεις ενάντια στα Indymedia της Αθήνας και της Πάτρας».

Δεν λέει όμως ότι στα γεγονότα της 6-7 Δεκεμβρίου 2008, δεν πρωταγωνίστησαν μαθητές αλλά οι κουκουλοφόροι ANTIFA, και ότι η «μαθητική εξέγερση» των SMS, δεν ήταν μαθητική και δεν ήταν εξέγερση αλλά «επικοινωνιακό πραξικόπημα».

Η ΑΚΟΑ κάνει λόγο για «συντονισμένη και μεθοδευμένη επίθεση» μέσα από «φημολογίες που επιχείρησαν να συνδέσουν τα Indymedia με ξένα κέντρα και υπαινίχθηκαν χρηματοδότησή τους από τον Τζορτζ Σόρος».

Οι «φημολογίες» όμως δεν είναι φημολογίες. To Indymedia συνδέεται με ξένα κέντρα και χρηματοδότηται από το ίδρυμα Ανοιχτή Κοινωνία(Open Society) του Τζορτζ Σόρος.

“IMC receives financial support from George Soros's Open Society Institute, the Ford Foundation, the Glaser Foundation, and the Tides Foundation (which in 2001 gave Indymedia a grant totaling $376,000)”.

Το Independent Media Center (ή Indymedia, ή IMC) ιδρύθηκε το 1999 από την επαγγελματία ακτιβίστρια Sheri Herndon και το δικηγορικό γραφείο του Dan Merkle. στο Seattle για να οργανώσει την λεηλασία του Seattle από τον θίασο της «οργισμένης» αντιπολίτευσης στην παγκοσμιοποίηση, (Συνέδριο World Trade Organization WTO), και να εκφράσει τις απόψεις των «επιδοτούμενων ακτιβιστών» .(Δεν κάλυψαν εξ ιδίων τα έξοδα).Σήμερα έχει 150 περίπου «ανεξάρτητα» Κέντρα ανά τον κόσμο.
Η κ .Sheri Herndon, έζησε σε Κιμπούτζ το 1983 ,έμαθε hebrew και επίσης έζησε στο Τel-Αviv, όπου "ανακάλυψε" στα 40 της ότι ηταν Εβραία. Ο κ. Dan Merkle είναι διακεκριμένος φιλειρηνιστής Εβραίος ,που μάχεται για την Κοινωνική δικαιοσύνη.

Η ΑΚΟΑ «θύμωσε», με την ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Κ. Βελόπουλου στον υπουργό Παιδείας με την οποία «κατήγγειλε ότι τα δύο Indymedia χρησιμοποιούν τους σέρβερ του ΕΜΠ και του Πολυτεχνείου Πάτρας αντίστοιχα, και ζήτησε από τους πρυτάνεις να κλείσουν τις ιστοσελίδες»,και τους χάλασε τη σούπα.

Ο «μπάρμπας» τους από την Κορώνη, δεν μπορούσε ποια να καλύψει τα ποινικά αδικήματα που είχαν διαπραχθεί.

Η ΑΚΟΑ, εξανέστη επειδή ο υφυπουργός Παιδείας Σπύρος Ταλιαδούρος έστειλε επιστολή προς τους πρυτάνεις ζητώντας να κλείσουν τις ιστοσελίδες εναλλακτικές πληροφόρησης.
«Η υπόδειξη του κ. Ταλιαδούρου» λέει η ΑΚΟΑ αποτελεί γι΄ αυτό το λόγο ακραία απόπειρα κρατικής λογοκρισίας στην ελευθερία έκφρασης στο διαδίκτυο, που πραγματικά δεν έχει προηγούμενο» αναφέρει στην ίδια ανακοίνωση η ΑΚΟΑ και προσθέτει ότι «o κ. Ταλιαδούρος όχι μόνο αντιποιείται την εξουσία του εισαγγελέα (μάλλον κατανοεί τον εαυτό του ως τέτοιο) αλλά και προσβάλλει το αυτοδιοίκητο των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων».

Η ΑΚΟΑ τέλος θεωρεί ότι «πρόκειται για μια προσπάθεια να φιμωθεί μια πηγή εναλλακτικής πληροφόρησης και ελεύθερης ανάρτησης δημοσιεύσεων».

Φυσικά είναι απόπειρα να κλείσει ο οχετός του φασισμού της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, αφού .η Ελευθερία έκφρασης των πρακτόρων δεν προστατεύεται από το Σύνταγμα.

Η ΑΚΟΑ του κ.Μπανιά έχει ισχυρή παρουσία στον Βύρωνα ,όπου το παράρτημα του ΣΥΡΙΖΑ οργάνωσε τη γνωστή εκδρομή με το γνωστό πουλμανάκι στα Σκόπια για να συναντηθεί με τους εκεί επιδοτούμενους από το Open Society "αδελφούς Μακεδόνες".
Ο κ. Μπανιάς έχει κάνει και την γνωστή βαρυσήμαντη δήλωση κατα των παρελάσεων που "στρατικοποιούν την νεολαία". Στέλεχος της ΑΚΟΑ είναι και η δικηγόρος κ.Τασία Χριστοδουλοπούλου.
deltio 11.
http://deltio11.blogspot.com/
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/02/2009, 11:07:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αθηναϊκά μυστήρια και υπόγειες διαδρομές.

Ο ανθέλληνας Βρετανός παρουσιαστής, μιας εκπομπής αυτοκινήτου, δεν είναι αυτό που λέει το διαβατήριο του. Είναι κάτι ενδιάμεσο. «Εναλλακτικό».Σαν την εναλλακτική αριστερά, που δεν είναι αριστερά ,αλλά δεξιά της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Σαν τους ΑΝΤΙ-ΦΑ που είναι επαγγελματίες φασίστες. Σαν τους κουκουλοφόρους της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Μπασκίνες!

Η πρώτη πόλη που έκαψαν οι κουκουλοφόροι της παγκόσμιας διακυβέρνησης και του Indymedia, ήταν το Seattle το 1999. Ο ιδιωτικός στρατός της Sheri Herndon,του Open Society Institute, του Ford Foundation, του Glaser Foundation, και του Tides Foundation επιτέθηκε στην Αθήνα τον Δεκέμβρη του 2008.
Οι «αγορές» επιτίθενται στην Ελλάδα αποκάλυψε ο κ. Σημίτης.

Οι προφήτες στο Χόλιγουντ, όπως πάντα , είχαν περιγράψει το μέλλον με βάση τη βιογραφία του Τσάρλι Ουίλσον.

Ιδιωτικοί πόλεμοι και ιδιωτικοί στρατοί.

Στην Αθήνα στήθηκε ένα γαϊτανάκι παραπληροφόρησης, σε κανάλια, εφημερίδες και διαδίκτυο, για να πέσει ο κόσμος στη λούμπα.

Ένας από τους blogger πού ξεσκίστηκε να υποστηρίζει τους κουκουλοφόρους, και την «επανάσταση» των SMS, ήταν παλιά υψηλό στέλεχος της ΕΥΠ.

Να ήταν σε αποστολή ή πρόκειται για αποστασία ;
Ο συνάδελφος του, «Γκας Αβράκωτος» (του Χόλιγουντ),πάντως δούλεψε για την ανατροπή του Γ. Παπανδρέου και την επιβολή της δικτατορίας.
Ο ίδιος μπλόγκερ, υποστηρίζει τους Δούρειους και βρίζει όλους τους άλλους δημοσιογράφους. Μύλος.

Αθηναϊκά μυστήρια, που υπηρετούνται από αρουραίους, ειδικούς στις υπόγειες διαδρομές.


Μετά τα «Δεκεμβριανά», του 2008, εμφανίστηκαν οι νέες τρομοκρατικές οργανώσεις. Πρώτα ο «Επαναστατικός Αγώνας» και μετά η «Σέχτα Επαναστατών». Τα κλεμμένα από τα μαγαζιά της Αθήνας, πάντως, βγήκαν στο παζάρι στο Λαζαράτι.

Για την προστασία του Indymedia , έβγαλε την κουκούλα η ΑΚΟΑ. Ακολούθως στη μάχη ρίχτηκε ο ΙΟΣ, με ρεπορτάζ, που έδινε «γραμμή» στον στρατό, για το ποιους πρέπει να εξοντώσουν. Τρομοκρατία κανονική. Πριν λίγο καιρό από το Indymedia έδωσαν «γραμμή» για εξόντωση του συναδέλφου Θύμιου Παπανικολάου.Η «σέχτα» ανακοίνωσε ότι έχει στόχο τους δημοσιογράφους.Το Indymedia είχε πλοηγό για την κατάληψη στην ΕΣΗΕΑ.

Ένας άλλος « αναλυτής» ,και συνάδελφος (στα blogg) με τον προηγούμενο, που δουλεύει σε «φεσαδόρο» εκδότη, έχει ξεσκιστεί να υποστηρίζει κάτι άλλους κουκουλοφόρους, που παριστάνουν τους «άνεργους δημοσιογράφους», παρότι είναι σαφές, ότι συναποφασίζουν για την μεθαδόνη, και όχι μόνο.
Οι κουκουλοφόροι, είτε δεν είναι δημοσιογράφοι, είτε δεν είναι άνεργοι.
Αυτό είναι σαφές.
Δουλεύουν όμως και αυτοί για τον έλεγχο της ενημέρωσης.

Μήπως όλα αυτά εξυπηρετούν τις αγορές ;
Μήπως η παγκόσμια διακυβέρνηση θέλει να έχει τον κόσμο μαντρωμένο στα σπίτια του;
Μήπως όλα αυτά εξυπηρετούν την ιδιωτική ΝΕΑ ΤΑΞΗ;

http://hatzaras.blogspot.com/Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

panpam
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2484 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/06/2009, 11:59:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
...Μήπως όλα αυτά εξυπηρετούν την ιδιωτική ΝΕΑ ΤΑΞΗ;
http://hatzaras.blogspot.com/[/i][/b]

Το θέμα είναι το τι κάνουμε εμείς.
Τίποτα;
Αν, τίποτα, τότε μας αξίζει.
Και όχι μόνο μας αξίζει.
Δεν κάνουμε τίποτα γιατί μας β-ο-λ-ε-ύ-ε-ι.
Αν δεν μας βόλευε το σύνθημα "Μαύρο στο Μαυρογιαλούρο" θα το θυμόμασταν όχι μόνο πριν ΚΑΙ μετά των εκλογών, αλλά και κατά τις εκλογές.
http://www.google.co.uk/search?hl=en&rlz=1G1GGLQ_ELGB310&num=20&q=%22%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF+%CF%83%CF%84%CE%BF+%CE%9C%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BF%22+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82+%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%AF%CE%BF%CF%85%CF%82+%CF%84%CE%BF%CF%85&meta=

Μέρες που είναι...
http://mayrogialouros.blogspot.com/2009_01_01_archive.html
http://chriscon.blogspot.com/
http://www.mindtrap.gr/index.php?option=com_smf&Itemid=82&topic=1261.0;prev_next=prev
http://akadimia-platonos.blogspot.com/2009/04/blog-post_25.html


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/05/2010, 19:41:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

-Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ-

Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ;


Ένας χρόνος...
Ένας χρόνος πέρασε απο όταν πέρσι καιγόταν η Αθήνα.
Καίγεται ξανά σήμερα.
Με οργή τότε.
Με οργή τότε είχα πει τότε πόσο ΑΙΣΧΟΣ
είναι να γίνεται επίθεση σε αθώους
και ελπίζω να είναι φανερό πόσο ΣΩΣΤΟ
απο την ΑΛΛΗ είναι να ζητάμε σαν λαός
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Σας παραπέπμω σε ένα βίντεο στο μπλοκ του συνφορουμίστα Α-Ω
Κατάρρευση πολιτικού συστήματος
http://sidi7083.blogspot.com/

ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ
Μια έγγειος νεκρή.
Α-ΣΥ-ΝΕΙ-ΔΗ-ΣΙ-Α

LOADING...

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 05/05/2010 19:48:42Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/05/2010, 20:57:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αυτό, είναι μια αρχή ενός απρόβλεπτου χάους, αγαπητέ μου δόκτωρ....Μεθοδευμένη, για να εξουθενώσει την χώρα, εντελώς....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/05/2010, 00:16:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εγώ είμαι υπέρ της επανάστασης,
συγκεκριμένα θέλω να εισβάλλουμε στη βουλή και να πάρουμε την εξουσία.
Στη συνέχεια μπορούμε να δώσουμε την εξουσία σε κάποιον απο αυτούς που θεωρούμε λιγότερο διεφθαρμένους απο τους 300, όπως την Λ. Κανέλλη, και να δώσουμε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης εκ νέου.
Εναλλακτικά μπορούμε οι ίδιοι να γίνουμε ή να φτιάξουμε κυβέρνηση αλλά αυτό θα μας έπαιρνε περισσότερο καιρό γιατί θα 'πρεπε να βρούμε άτομε με τις κατάλληλες γνώσης και τη διάθεση να ασχοληθούν με την πολιτική.
Πολλά θα μπορούσαν να γίνουν.
Το ΣΙΓΟΥΡΟ είναι ότι 'πρεπε να ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με οποιαδήποτε δυνατο τρόπο και να πάρει την εξουσία κάποια ομάδα εκτός του κτηρίου της βουλής. Ή κάποιο κόμμα όπως η ενωση κεντρωων που έρχεται 7ο νομίζω σε ψήφους.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
.ΚΑΝΕΝΑΣ.
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
122 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/05/2010, 17:13:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους .ΚΑΝΕΝΑΣ.  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Εγώ είμαι υπέρ της επανάστασης,

Εγω ειμαι υπερ του τσιπουρου!
Και μιας και εχει τσιπουροκαιρο προτεινω να μαζευτουμε μια
τσιπουροπαρεα να τα πιουμε, μπας και καταφερουμε να τα βρουμε!!!
Μονο ετσι θα παμε μπροστα αδερφια!!!!


Φιλικα.. Κανενας.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/05/2010, 18:00:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν ειναι μακριά,φίλε μου δόκτωρ, η μέρα, που η διαμαρτυρία κατά τέτοιων μέτρων θα είναι στάση και φυσικά, θα έχουμε τις ανάλογες ...δημοκρατικές διαδικασίες, συμμόρφωσης...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/05/2010, 21:02:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Εγω ειμαι υπερ του τσιπουρου!
Και μιας και εχει τσιπουροκαιρο προτεινω να μαζευτουμε μια
τσιπουροπαρεα να τα πιουμε, μπας και καταφερουμε να τα βρουμε!!!
Μονο ετσι θα παμε μπροστα αδερφια!!!!

Για αυτό πάει μπροστά η Ελλάδα..Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/05/2010, 21:22:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Εγώ είμαι υπέρ της επανάστασης,
συγκεκριμένα θέλω να εισβάλλουμε στη βουλή και να πάρουμε την εξουσία.
Στη συνέχεια μπορούμε να δώσουμε την εξουσία σε κάποιον απο αυτούς που θεωρούμε λιγότερο διεφθαρμένους απο τους 300, όπως την Λ. Κανέλλη, και να δώσουμε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης εκ νέου.

Θα μπορούσαμε απλά, να την ψηφίσουμε.
Τόσο απλά.
Ομως πιστέψαμε τα λόγια του λαοπλάνου οτι θα μοιράσει δίκαια τον εθνικό πλούτο. Ποιό πλούτο ρε ηλίθιε τόσα χρόνια υπουργός ήσουνα δεν ήσουν μπακάλης και τόσα χρόνια στην αντιπολίτευση. Δεν ήξερες?
Κλωτσιές και μπουνιές θέλουν ολοι τους. Ολοι τους..Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/05/2010, 21:41:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Κι εγώ σου λέω, ότι είναι συννενοημένοι, φίλε μου allzzaro, το πανε για εκλογές και θα τα δώσουν όλα όσα εθνικά ζητηματα έχουν υποσχεθεί συμβιβασμούς κι εμείς δεν ξέρουμε ακόμη...
Να το θυμηθείς, στο επόμενο διμηνο...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/05/2010, 23:06:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Συννενοημένοι δεν το πιστεύω οτι είναι.
Το αντίθετο βρίσκονται σε πλήρη ασυνεννοησία.
Εν άγνοια τους γίνεται οτι γίνεται και προχωρούν σαν τα πρόβατα στο δρόμο που τους έχουν χαράξει.
Σήμερα άφησαν να εννοηθεί οτι τα μέτρα αυτά δεν φτάνουν και θα χρειαστεί να πάρουμε και αλλα.
Λές οτι θα πάμε για εκλογές.
Για ποιό λόγο να πάμε στις εκλογές?Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
alfa-omega
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1905 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/05/2010, 08:38:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alfa-omega  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Εγώ είμαι υπέρ της επανάστασης,
συγκεκριμένα θέλω να εισβάλλουμε στη βουλή και να πάρουμε την εξουσία.
Στη συνέχεια μπορούμε να δώσουμε την εξουσία σε κάποιον απο αυτούς που θεωρούμε λιγότερο διεφθαρμένους απο τους 300, όπως την Λ. Κανέλλη, και να δώσουμε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης εκ νέου.
Εναλλακτικά μπορούμε οι ίδιοι να γίνουμε ή να φτιάξουμε κυβέρνηση αλλά αυτό θα μας έπαιρνε περισσότερο καιρό γιατί θα 'πρεπε να βρούμε άτομε με τις κατάλληλες γνώσης και τη διάθεση να ασχοληθούν με την πολιτική.
Πολλά θα μπορούσαν να γίνουν.
Το ΣΙΓΟΥΡΟ είναι ότι 'πρεπε να ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με οποιαδήποτε δυνατο τρόπο και να πάρει την εξουσία κάποια ομάδα εκτός του κτηρίου της βουλής. Ή κάποιο κόμμα όπως η ενωση κεντρωων που έρχεται 7ο νομίζω σε ψήφους.


Αυτή η οργή φίλε μου είναι δικαιολογημένη .
Ποιος δεν θα ήθελε να ήτανε μαζί με τους 300 του Λεωνίδα , να πολεμάει με τον Καραϊσκάκη στο χάνι της Γραβιάς , να του δοθεί επιτέλους η ευκαιρία να πέσει ως ήρωας στον βωμό της ελευθερίας ?
Σίγουρα σε όσους δεν έχει αφυπνισθεί ακόμη ο εσωτερικός κόσμος …,
Σήμερα αργοπεθαίνουμε και βλέπουμε τον θάνατο στον οποίο μας κατευθύνουνε και αδυνατούμε να αντιδράσουμε αποτελεσματικά ,δηλαδή ομαδικά .
Από την άλλη έχουμε την διαμαρτυρία των συνανθρώπων μας στην πρώην ανατολική Γερμανία ,οι οποίοι ανέτρεψαν ένα καθεστώς με ειρηνικό τρόπο …,

Παραπέμπω σε ένα βίντεο με μία αγγελική φωνή που ο σκοπός δημιουργίας του είναι να καθαρίζουμε τα τσάρκα μας σε τακτικά χρονικά διαστήματα ….,
Δοκιμάστε το ,ίσως βοηθήσει ….,

Άσκηση Καθαρισμού του Τσάρκα της Καρδιάς .
http://www.youtube.com/watch?v=hmhL4gqASfY
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/05/2010, 10:03:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μόνο και μόνο για να περάσουν,allzzaro, μέσω αναταραχής,ότι πουλήσουν απο την Ελλάδα....Νησιά, χωρικά ύδατα, αλλά και πολλά άλλα...Σε καιρό ειρήνης, μόνο με κήρυξη στρατιωτικού νόμου θα περνούσαν κατι τέτοιο....
Και την προετοιμασία αυτου, ζούμε τις τελευταίες μέρες, με κατευθυνόμενες αντιεξουσιαστικές ενέργειες,( δεν ειναι τυχαίο, η επίθεση σε τράπεζα του Βγενόπουλου) που θα φέρουν την κήρυξη νόμου, για το καλό του πολίτη, υποτιθεται και της χώρας...Πρόσεξε το...
Περί συννενοήσης, οι απραιτήσεις και οι αλλαγές στα κόμματα, θα φέρουν την χώρα, προ εκλογών....
Ειναι θέμα ημερών..Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
alfa-omega
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1905 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/05/2010, 11:15:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alfa-omega  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Μόνο και μόνο για να περάσουν,allzzaro, μέσω αναταραχής,ότι πουλήσουν απο την Ελλάδα....Νησιά, χωρικά ύδατα, αλλά και πολλά άλλα...Σε καιρό ειρήνης, μόνο με κήρυξη στρατιωτικού νόμου θα περνούσαν κατι τέτοιο....


Μα υπάρχουνε ακόμη άτομα ,που να ζούνε με την ιδέα ,της ελεύθερης χώρας μας της Ελλάδας ;
Σε όλες τις ηπείρους του πλανήτη , κυριαρχεί το ανώνυμο κεφάλαιο.
Όπου μέσα του υπάρχουνε και επενδυτικές καταθέσεις ελλήνων μεγιστάνων της οικονομίας .

Για τους πολιτικούς μας (πλειοψηφία περίπου 99 τις εκατό ) δεν υπάρχει εθνικό συμφέρον ,διότι Ελλάδα είναι για αυτούς το ανώνυμο κεφάλαιο που υπηρετούνε απόλυτα πιστά και επιγραμματικά .
Είναι ο εργοδότης τους .
Είναι ποτέ δυνατόν να δαγκάσουνε το χέρι του κεφαλαίου, που τους δίνει χρήματα & ισχύ και εξουσία ;

Ο ΛΑΟΣ (πλειοψηφία ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ .
Θα το δούμε αυτό , στις επόμενες εκλογές .
Θα ψηφίσει και πάλι ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα , η θα ψηφίσει με ομαδική συνείδηση δηλαδή αυτό που συμφέρει την πλειοψηφία του λαού , δηλαδή κανένα από τα δύο μεγάλα κόμματα ?

Πέραν τούτου , εμβαθύνοντας στα εσώτερα ,μπορεί να ειπωθεί ,ότι η πολιτική δεν μπορεί να επιλύσει τα προβλήματα της ανθρωπότητας και κατά επέκταση της Ελλάδος .
Γιατί απλά εξαρτάται από το ανώνυμο κεφάλαιο .
Αν δεν συνέβαινε τούτο, δεν θα είχανε λόγο και αιτία να βασανίζουνε καθημερινά τον λαό που τους δίνει την τυπική εξουσία .
Θα συμπεριφερόντουσαν και θα ενεργούσανε ,ως συνάνθρωποί μας με κατανόηση στα προβλήματα της καθημερινότητας , που θα εκφραζότανε με μέτρα ανακούφισης για τους οικονομικά ασθενέστερους στην χώρα μας .

Πάμε όμως λίγο πιο βαθιά …,
Ο λαός λοιπόν ξύπνησε και κατάλαβε το παιχνίδι που παίζεται πάνω από το κεφάλι του (εδώ και 150 περίπου χρόνια ) …,
Ψηφίζει μικρά κόμματα με αποτέλεσμα να επέλθει συνασπισμός .
Αυτός ποιανού συμφέροντα θα υπηρετήσει ?

Του κεφαλαίου , του λαού ,η και των δύο ταυτόχρονα ?

Πάνε λίγο ακόμη πιο βαθιά .
Αυτοί που εξουσιάζουνε τα πάντα , (ολόκληρο τον πλανήτη ) είναι μία χούφτα συνανθρώπων μας ,που διακατέχονται από οντότητες .

Τις περίφημες δυνάμεις του κακού ,που υπηρετούνε την ύλη .

Πιο βαθιά ….,
Όταν θα αναγκαστεί το κάθε άτομο να αποφασίσει ,αν θα του εμφυτευτεί το τσιπάκι ,η όχι, θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο.
Θα υπάρχουνε πλέον επάνω στον πλανήτη μονάχα άτομα που θα δεχθούνε την εμφύτευση .
Οι υπόλοιποι που δεν θα το δεχθούνε , γνωρίζουνε ήδη την αλήθεια .
Ότι δεν υπάρχει θάνατος πνευματικός .

Πιο βαθιά…,
Ότι βλέπουμε γύρω μας , είναι πραγματικά μία σταγόνα .
Ο ωκεανός είναι η αιωνιότητα .
Πόσοι συνειδητοποίησαν ότι υφίσταται πραγματικά …,

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/05/2010, 11:52:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αλήθεια λες, φίλε μου alfa-omega,αλλά, ο λαός, ουσιαστικά,δεν ...εμπέδωσε, τη νέα του θέση....
Και δεν προκειται, να τη πατήσει, πάλι, ποτε,μην τον βλέπεις, έτσι χαλαρό,που δείχνει....Γιατι, ποιός θέλει να είναι δούλος κάποιων, που ειναι σαφώς κατώτεροι απο τον ίδιο το λαό,σε πνευματικό επίπεδο,όπως δειχνουν, αυτά που θέλουν να κάνουν τον κόσμο μας.....
Το επίπεδο τους είναι μεσαιωνικό, αφου φεδουαρχικά, σκοπεύουν να μοιράσουν τη γή....
Θα περάσει το παρελθόν, κόντρα στο μέλλον;
Με τίποτε....
Η ιστορία δεν έχει τέτοια καθεστώτα,σε μακροχρόνια διάρκεια και ειδικά, σήμερα, ο κόσμος, μπορεί πραγματικά να επαναστατήσει...
Το θέμα είναι ποιός θα τον ελέγχει: Το δίκαιο, ή τα συμφέροντα, με άλλη μορφή, συγκεκαλυμένα;...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/05/2010, 19:05:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Συννενοημένοι δεν το πιστεύω οτι είναι.
Το αντίθετο βρίσκονται σε πλήρη ασυνεννοησία.
Εν άγνοια τους γίνεται οτι γίνεται και προχωρούν σαν τα πρόβατα στο δρόμο που τους έχουν χαράξει.
Σήμερα άφησαν να εννοηθεί οτι τα μέτρα αυτά δεν φτάνουν και θα χρειαστεί να πάρουμε και αλλα.
Λές οτι θα πάμε για εκλογές.
Για ποιό λόγο να πάμε στις εκλογές?

...Πολύ σωστά.

Τα κύρια σημεία και επιχειρήματα του λόγου αυτού είναι τα εξής:
Πρώτα απ' όλα να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω ειδικές γνώσεις ούτε υπολογιστών ούτε άλλες και ότι το παρακάτω κείμενο δε μου πήρε παραπάνω απο δύο-δυόμιση ώρες να το γράψω.

Αυτό που δεν αναφέρεται σε καμιά βουλή απο κανένα ΜΜΕ και απο κανέναν πολιτικό είναι ότι το πολιτικό μας σύστημα (Αντιπρσωπευτική δημοκρατία) πέρα του ότι είναι αναχρονιστικό είναι και "φαύλο"(..βάλτε τα με τον Πλάτωνα για αυτό) υπο τη μορφή την οποία έχει σημερα όπως και υπο τη μορφή την οποία είχε επι Πλάτωνα.
Και τα προβλήματα που έχει σήμερα η κοινωνία(και που πάντα είχε) οφείλονται ακριβώς στην κακή λειτουργία του.

Το ότι ο κόσμος γυρίζει γύρω απο μία μικρή πολιτική ελίτ(όπως είπε και ο ευρωβουλευτής Nigel Farage) οφείλεται στην ανεπάρκεια της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας.
Γιατί ξεχάσαμε ότι η τελευταία δεν είναι παρα μία σύμβαση,
μία φάση μέχρι να εξελιχθεί η τεχνολογία
και όχι ένα σταθμός.
Κάποιους βέβαια τους συμφέρει να είναι αλλιώς τα πράγματα.....
Αλλα δεν είναι.

Ας δούμε απο την αρχή με σαφήνεια τα επιχειρήματα υπέρ αυτής της άποψης:

-Η δημοκρατία κατά τον Πλάτωνα ήταν ένα πολίτευμα φαύλο.
-Η αιτία για αυτό είναι ότι ο λαός έπεφτε θύμα των δημαγωγών και αυτοί παρέσερναν τον κόσμο στην καταστροφή.
-Το ίδιο συμβαίνει και σήμερα.
-Είναι φανερό ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι η μείωση(ή η καθαίρεση) των εξουσιών που έχουν οι δημαγωγοί.

-Ο λόγος που ο εκάστοτε λαός πέφτει θύμα των δημαγωγων είναι είτε η έλλειψη κριτικής ικανότητας είτε η -όπως είναι φυσικό- αδυναμία των ανθρώπων να αντιλαμβάνονται πάντα το αν κάποιος τους πουλάει κουτοχορτο.

-Για να υπάρξει ανάπτυξη της κριτικής ικανότητας ενός λαού είναι αναγκαία α)η σωστή παιδεία

-Για ένα λαό που έχει αναπτυγμένη κριτική ικανότητα αυτο που του λέιπει για να πάρει αυτόβουλα μια σωστή απόφαση είναι β)Η σωστή πληροφόρηση.

Όταν έχουμε το α) και το β) τότε μπορεί να γίνει η σωστή λήψη μιας απόφασης απο τον λαό.

-Το σημερινό πολίτευμα(αντιπροσωπευτική δημοκρατία) δεν είναι αυτό που λέει το όνομά του.
-Ο λαός δηλαδή δεν εκλέγει αντιπροσώπους
αλλά ηγέτες.

-Ο αντιπρόσωπος κάνει πράξη τη βούληση του λαού, ενώ ο ηγέτης κάνει πράξη αυτό που ο ίδιος θεωρεί σωστό.

-Επομένως αφού μας εξουσιάζουν άτομα τα οποία δεν περιορίζονται στον ρόλο του αντιπροσώπου αλλά οι εξουσίες τους επεκτείνονται στον ρόλο του ηγέτη,
δεν έχουμε αντιπροσωπευτική δημοκρατία
αλλά ένα καθεστώς ημιδημοκρατίας ή ένα μείγμα ολιγαρχίας με δημοκρατία.
Πάντως όχι δημοκρατία. Θα ήταν πλάνη να πιστεύουμε κάτι τέτοιο ειδικά τη στιγμή που είναι γεγονός ότι μας εξουσιάζουν ιδιωτικά συμφέροντα. Θα πάμε κόντρα με τα γεγονότα για να πούμε ότι έχουμε δημοκρατία; Δεν τον νομίζω.

-Το ότι δεν έχουμε δημοκρατία αποδεικνύεται και απο το γεγονός ότι το όνομα του πολιτεύματος δεν είναι δημοκρατία σκέτο, αλλά αντιπροσωπευτική δημοκρατία. Έχουμε δηλαδή μια ΜΟΡΦΗ δημοκρατίας
αλλά όχι δημοκρατία κατα λέξη. Αυτό πρέπει(έπρεπε) να γίνεται ξεκάθαρο στα σχολικά βιβλία παγκοσμίως
γιατί (σκοπίμως) περιπλέκεται η έννοια της δημοκρατίας με αυτό που έχουμε σήμερα που είναι μία σύμβαση δημοκρατίας.. δηλαδή άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

-Ο λόγος που αρχικά δημιουργήθηκε η ανάγκη για αντιπροσωπευτική δημοκρατία είναι γιατί ήταν(και είναι) αδύνατο να συμμαζευτεί μεγάλο πλήθους λαού σε ένα χώρο για να πάρει αποφάσεις.
(Αυτό βέβαια δεδομένο ότι στο λαό παρέχετε η κατάλληλη παιδεία που του δίνει την δυνατότητα να παίρνει σωστές αποφάσεις.
Αν δεν του παρέχετε σωστή παιδεία τότε είναι αδύνατον να υπάρξει οποιαδήποτε μορφή δημοκρατίας εξ αρχής,
επομένως σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα 'πρεπε καν να συζητάμε για δημοκρατια)

-Πλέον όμως το πρόβλημα του χώρου το λύνει η τεχνολογία
η οποία μας παρέχει τη δυνατότητα χωρίς να χρειάζεται να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι σε ένα μέρος
να επικοινωνούμε ΚΑΙ να παίρνουμε αποφάσεις.

-Τα τελευταία 2000 χρόνια έχει εκσυγχρονιστεί μέσω της τεχνολογίας ο τρόπος που επικοινωνούμε, ενημερώνόμαστε, ψυχαγωγούμαστε, εργαζόμαστε και γενικά ο τρόπος που ζούμε.

-Ο τρόπος λειτουργίας της δημοκρατίας όχι μόνο δεν έχει αλλάξει αλλά έχει γίνει και λιγότερο άμεσος.

-Στην αρχαία Ελλάδα ο κόσμος ψήφιζε γράφοντας πάνω σε κομμάτια αγγείων ή υψώνοντας τα χέρια του στην εκκλησία του δήμου.

Σήμερα λόγω του μεγάλου πλήθους των ανθρώπων δεν υπάρχει εκκλησία του δήμου και εκ τούτου χάνεται η αμεσότητα της αυθεντικής δημοκρατίας.
(Εκείνη βέβαια την εποχή, ενώ η δημοκρατία ήταν άμεση, ο λαός ήταν λιγότερο "έξπυνος")
-Η ψήφοφορία όμως με κομμάτια αγγείων έχει μείνει η ίδια, μόνο που τώρα χρησιμοποιούμε χαρτί αντί για πηλό και είναι μεγαλύτερη η γραφειοκρατία..

Γιατί όμως αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που τόσα χρόνια έχει παραμείνει ίδιο;
Μήμπως συμφέρει κάποιους; Μήμπως συμφέρει να μην αγγίζουμε το θέμα γιατί πονάει;

-ΣΕ ΠΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΛΥΣΗ η ίδρυση μίας άμεσης ηλεκτρινικής δημοκρατίας.

-Για όσους θεωρούν ότι κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο ή επικίνδυνο ας εξετάσουμε τα εξής δεδομένα:
-Τα κρατικά κεφάλαια καθώς και το κεφάλαιο του καθενός μας ξεχωριστά βρίσκονται μέσα στον υπολογιστή μιας τράπεζας.
-Μέσω υπολογιστών γίνεται η διαχείριση τους, η αύξησή τους, η μεταφορά τους, ο δανεισμός τους κλπ κλπ.
-Μέσω υπολογιστών ήδη στις περισσότερες χώρες ο λαός έχει τη δυνατότητα να πληρώνει τους φόρους του, ή να μεταφέρει τα χρήματα του απο ένα λογαριασμό μιας χώρας σε αυτόν κάποιας άλλης ή να αγοράσει ένα προϊόν.

-Αν η χρήση της τεχνολογίας σε τέτοια ζητήματα δεν θεωρείται επισαφαλείς απο τις κυβερνήσεις, τους ειδικούς και γενικά τους ιδιώτες(που ξέρετε πόσο ευαίσθητοι είναι σε θέματα τσέπης...)
τότε γιατί ανα θεωρηθεί επισφαλής η ηλεκτρονική δημοκρατία;
ΕΕ;

-Τα οφέλη της άμεσης ηλεκτρινικής δημοκρατίας θα ήταν τεράστια για τον λαό και θα έβλαπταν μόνο τους ιδιώτες, αυτούς δηλαδή που κοιτούν μέσα απο τη πολιτική, και κάτω απο το τραπέζι, να επιβάλλουν το συμφέρον τους στα έθνη.
Αυτοί θα εμπόδιζαν μία τέτοια προσπάθεια και θα την προπαγάνδιζαν και θα την σαμποτάραν.
-Οποιαδήποτε όμως πρόβλημα ασφάλειας θα μπορούσε να λυθεί αν πρώτα υπήρχε η θέληση για τη δημιουργία μίας τέτοιας δημοκρατίας.

Σε μία τέτοια περίπτωση -ηλεκτρονικής δημοκρατίας- δεν θα υπήρχε "βουλή" όπως την ξέρουμε.
Θα υπήρχε(όπως άλλωστε υπάρχει και τώρα...) ένα σώμα απο τεχνοκράτες, απο προσωπικό δηλαδή με ειδικές γνώσεις που δουλεύει για το κράτος, το οποίο θα διοριζόταν απο τον λαό καθ'εαυτόν(μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας)

με τον ίδιο τρόπο που ένας εργοδότητης διορίζει έναν εργαζόμενο.

Αυτό που θα άλλαζε έιναι ότι θα ήταν παράνομο οι διορισμένοι νομοθέτες να έπαιρναν οποιαδήποτε απόφαση για το κράτος και γενικά να έκαναν οποιαδήποτε αλλαγή θεσμική ή άλλη που αφορά τον λαό αν δεν παιρνούσε πρώτα απο ηλεκτρονική ψηφοφορία.
(Εννοείται ότι θα υπήρχε λεπτομερής ηλεκτρονική παρουσίαση της απόφασης καθώς και εξίσου λεπτομερής παρουσίαση των αντίλογων των διαφωνούντων....)

Οι διορισμένοι απο το λαό νομοθέτες θα ήταν πολλοί(μπορεί >1000 ή και >5000 ή και 10.000...) σε πλήθος και θα έπαιρναν το μισθό ενός δημοσίου υπαλλήλου ανάλογα βέβαια και με τη δυσκολία της εργασίας τους. Ξαναλέω βέβαια ότι δεν είμα ειδικός σε θέματα δημόσιας δίοικησεις. Λύσεις υπάρχουν - δεν είναι εκεί το θέμα. Εγώ κάνω απλά προτάσεις.

Βέβαια προκειμένου να σιγουρεύεται ότι ο λαός ψηφίζει τις μεταρρυθμίσεις
(Θα υπάρχει ένα συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο μεσα στο οποίο ο λαός θα πρέπει να ψηφίσει.
Αν, θεωρητικά, δε ψήφιζε κανένας πολίτης τότε η μεταρρύθμιση θα περνούσε ανάλογα με τη ψήφο της πλειοψηφίας των κρατικών λειτουργών ή υπηρετών
όπως θα αποκαλούσα τους "πολιτικούς" αυτού του πολιτεύματος

(η ψήφος τους επίσης ίσως να έχει την ισχύ 5 ή περισσότερων πολιτών λόγω αυθεντίας)

Αυτοί οι κρατικοί λειτουργοί θα επαναψηφίζονταν κάθε τριετία. Αν κάποιος δεν έπαιρνε αρκετές ψήφους θα έφευγε όπως ακριβώς θα γινόταν με οποιαδήποτε υπάλληλο κάποιας επιχείρησης.

Επίσης πρέπει να αναφέρουμε ότι θα ψηφίζονται ΠΡΟΣΩΠΑ και όχι ΚΟΜΜΑΤΑ....

Βέβαια προκειμένου να σιγουρεύεται ότι ο λαός ψηφίζει τις μεταρρυθμίσεις θα επιλέγονται κάποιοι χρήστες(προσέξτε τη λέξη που χρησιμοποιώ.. χρήστες) τυχαία (πχ 100 απο κάθε νομό της Ελλάδας) διαφορετικοί κάθε χρόνο, αλλά με προτίμηση σε αυτούς που έχουν ειδικές γνώσεις
(γνώσεις οικονομικών, πολιτικής, νομικής, ψυχολογίας κλπ που θα αντιστοιχούνται στο προφίλ του χρήστη όταν αυτός θα παίρνει το πτυχίο του. Θα υπάρχει διαδικτυακό προφίλ για κάθε έλληνα πολίτη και θα αντιστοιχεί στον αριθμό ταυτότητας του. Αυτό θα το ενεργοποιεί σε κάποια δημόσια υπήρεσία όταν θα αποκτάει πολιτικά δικαιώματα. Κάπως έτσι το φαντάζομαι τουλάχιστον. Κατα τα άλλα θα ισχύει περίπου ό,τι και στο facebook και στους λοιπούς ιστότοπους)
οι οποίοι θα είναι υπεύθυνοι να διαβάζουν με προσοχή τις παρουσιάσεις των μεταρρυθμίσεων και να ψηφίζουν.

Αυτή τη δουλειά θα την κάνουν είτε εθελοντικά είτε επι κάποια πληρωμή.
(-και εθελοντικά επίσης θα βάζουν υποψηφιότητα για αυτό το "αξίωμα"- )
και ΧΩΡΙΣ, φυσικά, αυτό να αφαιρεί απο τους υπόλοιπους χρήστες το δικαίωμα να ψηφίζουν.
Όπως προείπα, η δουλεία αυτής της ομάδας θα λειτουργούσε προληπτικά και όχι αναγκαστικά.

Αν κάποιο μέλος της όμως αμελούσε τα καθήκοντά του(δεν ήταν ενεργός ψηφοφόρος) τότε αυτόματα θα επιλεγόταν κάποιος άλλος στη θέση του.

Επίσης αν κάποιος νομός δεν συγκέντρωνε 100 εθελοντές για αυτή τη δουλειά τότε θα αναλάμβαναν μόνο αυτοί που έθεταν υποψηφιότητα(αν ο λαός δεν επιθυμεί να είναι ενεργός πολιτικά τότε το κράτος δεν λαμβάνει καμία ευθύνη)
Αλλά εννοείται ότι το να μην υπάρχουν εθελοντές για τη δουλειά αυτή δεν σημαίνει ότι ο υπολοιπος λαός δεν ψηφίζει. Ψηφίζει κανονικά επαναλαμβάνω.

Το ότι έθεσαν κάποιοι υποψηφιότητα όμως και το ότι αφού εκλέχτηκαν(με τα κριτήρια που ανέφερα) διετέλεσαν άριστη "θητεία" θα μετρούσε επαγγελματικά όπως λόγου χάρη ένα πτυχίο απ' το ανοιχτό πανεπιστήμειο. Ίσως λιγότερο ή περισσότερο ανάλογα με τις ευθύνες που θα είχαν ή την πιθανή πληρωμή.
Θα μετρούσε όμως κυρίως αν επιθυμούσαν να συμμετέχουν στην ομάδα των νομοθετών/ειδικών οτυ κράτους.

Ο όρος πολιτικός σε ένα τέτοιο σύστημα σχεδόν καταργείται και η μυστική διπλοματία εις βάρος των λαών καθιστάται είτε αδύνατη είτε εξαιρετικά δύσκολη, τόσο δύσκολη που και αν ακόμη βρεί πρόσφορο έδαφος κάπου αφήνει "ίχνη" και υποψίες...

Τι λέτε λοιπόν; Λόγοι-Αντίλογοι;

ΜΠειραιώτηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/05/2010, 19:12:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Κι όμως, αγαπητέ μου Δόκτωρ, γι αυτό γίνονται όλα...Για να δεχτούμε ένα παγκόσμιο κράτος, με μια ηγεσία, ηλεκτρονική διαχείριση κι οι άνθρωποι,ασήμαντες μονάδες, αναλώσιμες....
Απλά, έπρεπε να χρεοκοπήσουν το διεφθαρμένο δικό τους προηγούμενο καθεστώς,για να αιτιολογήσουν, ότι χειρότερο θα κάνουν....
Και περίμενε το φίλε μου...Τα προχθεσινά επεισόδια,το προαναγγέλουν ενώ μπορεί να είναι και η αφορμή,ή το πρόσχημα...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/05/2010, 19:15:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Άλλο εσύ λες για άλλο πράγμα. Εγώ δεν μιλάω ούτε για ηλεκτρονικές ταυτότητες ούτε τίποτα τέτοιο. Ίσα ίσα βάσει του δικού μου πολιτεύματος εσύ έχεις δικαίωμα ψήφου υπέρ ή κατά των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, κάτι που αν αποφασιστεί τώρα απ' την κυβέρνηση απλά θα σου επιβληθεί.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/05/2010, 20:46:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Όχι φίλε μου Dr Jekyll Mr Hyde,δεν λέω άλλο...Σε λίγες μέρςες ,με μια αναταραχή, ανα τον κόσμο, όπως διαβάζω, οικονομικής φύσεως,
όλος ο κόσμος, θα μπει σε "καραντίνα",με απώτερο σκοπό, τη δημιουργία ενός παγκόσμιου κράτους....
Αυτό έχει πολυσυζητηθεί,αυτός ήταν αρχικά ο σκοπός ίδρυσης του Ο.Η.Ε.
όπως έχουν δηλώσει πολλοί αρχηγοί κρατών και του ΝΑΤΟ κλπ...
Το πανε, με όλους τους τρόπους....
Κι η βία, δικό τους όπλο είναι...
Γίνεται σε όλο τον κόσμο...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/05/2010, 22:24:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ο νομπελίστας οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν o οποίος προέβλεψε και την κρίση προτείνει την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη..

Trexagireve είσαι ο πρώτος που τα προέβλεψε όλα αυτά.
Για πές μας τι θα γίνει τελικά..Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/05/2010, 22:53:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Λες ότι δεν μιλάς για άλλο πράγμα και εν τούτοις δεν διαφαίνεται απο τα λόγια σου να συνδέονται κάπου αυτά τα θέματα. Δεν γίνεται λόγω φόβου να απορρίπτουμε κάθε καλή αλλαγή. Όλα αυτά που λες μου είναι γνωστά και ασχολιόμουν παλιότερα με αυτά(..και έχω φτιάξει κ θέματα για αυτά) αλλά είναι και επίκαιρα. Εσύ φοβάσαι προφανώς την ένταξη της τεχνολογίας στη ζωή μας. Εγώ σου λέω αντί να μας σφάξει ο δικτάτορας με το μαχαίρι που λέγεται τεχνολογία μπορούμε να τον σφάξουμε εμείς με το ίδιο μαχαίρι. Εσύ δηλαδή προτιμάς να συνεχίσουν οι δικτάτορες να έχουν τα πλεονετήματα που τους προσφέρει η δημοκρατία όπως είναι?
Θεωρείς καλύτερο να μη κάνουμε τίποτα και να δείξει ο χρόνος αν οδεύουμε
προς τη σφαγή ή τον μετασφάγιο παράδεισο? Εγώ βρίσκω μια λύση άμεσα για το τώρα, αυτά που λέω με τη κατάλληλη δουλειά μπορουν να πραγματοποιηθούν σε λιγότερο απο χρόνο. Και ίσως να είναι επικίνδυνα, αλλά το να πηγαίνουμε τυφλά προς το πουθενά με τον διάολο για οδηγό επέτρεψέ μου να το θεωρώ πολύ πιο επικίνδυνο. Και το μέλλον θα γραφεί με το δικό μας το αίμα και τον δικό μας αγώνα. Αν εμείς δεν κάνουμε τίποτα, που είναι και το πιο εύκολο και ίσως πιο ευκολο για σένα που με περνάς και για αρκετά χρόνια, τότε το μέλλον θα γραφεί απο την βολεψιά μας.. δεν θα γραφεί δηλαδή. Και έχω πολλά χρόνια ζωής μπροστά μου και εσύ το ίδιο και όχι μόνο θέλω να τα ζήσω με το καλύτερο δυνατό τρόπο, με το τρόπο που μου αξίζει, αλλά είμαι αυτό το είδους ανθρώπου που μισεί τις μισές δουλειές και την ακινησία. Όταν ένα ποτήρι είνα έτοιμο να σπάσει προτιμώ να επιχειρήσω να το φτιάξω με κίνδυνο να σπάσει απο το να χίνεται το νερό κάθε φορά που προσπαθώ να πιώ απ' αυτό.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/05/2010, 10:04:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν έχω κανένα απολύτως, πρόβλημα με την τεχνολογία,αγαπητέ μου Dr Jekyll Mr Hyde,αν εννοείς εμένα με το μήνυμα σου,αλλά,με τις οργανώσεις που κυβερνούν τον κόσμο αυτή τη στιγμή.....Και επ αυτού, έχεις βιβλία,ταινίες,διάφορες πληροφορίες, που δεν βάζεις μαζί...
Δεν υπολογίζεις, ότι δεν είναι τυχαίο, ότι ο Ομπάμα, δίνει 9 δις δολλάρια, για να ξεκινήσει μέσα σε μια 20ετία, τα διαστημικά ταξίδια στον ...Άρη....Είναι σίγουρο, ότι θα την καταστρέψουν τη γη,για να πάμε, λέει αλλού....Ειναι το μέλλον του ανθρώπου στα άστρα;..Έτσι πιστεύεις;
Λύσαμε κανένα πρόβλημα εδώ και παμε παραπέρα;Δεν ειμαστε επικίνδυνοι, για το σύμπαν; Γιατί να πάμε κι αλλού; Να καταστρέψουμε κι άλλο πλανήτη;Γι αυτο ήρθαμε στη ζωή;Ας μεινουμε εδώ που είμαστε, να βελτιωθούμε εμείς και μετά, ότι ειναι να γίνει θα γίνει...
Ειμαστε ανικανοι, να ορίσουμε την πορεία μας.... Η τεχνολογία, έγινε για να διευκολύνει τον άνθρωπο και πρέπει να προσέξουμε,το π΄σο κακό κάνουμε με αυτήν ,αντιθέτως, ελλείψει καλής διαχείρισης...
Ότι και να φτιάξει η τεχνολογία, πρώτα υπάρχει σαν ιδέα, πνευματική και μετά γίνετια πράξη...Πρέπει και το σώμα, να ειναι ανάλογο, να αντέχει την πρόοδο....
Φίλε μου,allzzaro,το τι θα γίνει, είναι εύκολο να το βρείς....Μας πάνε για διάλυση, νέο Κόσσοβο, με άλλη έννοια....Χθές, βγήκαν ευρωπαίοι και του ΔΝΤ,λέγοντας, ότι η Ελλάδα, ούτε σε 10 χρόνια δεν θα βγει απο τον έλεγχο και την επιτήρηση...Κοινώς, ποτέ...
Και φυσικά, η βία, δικαιολογεί,τα όπια εξτρά, περιοριστικά μέτρα....
Αν θυμμηθεις τις..κάμερες παρακοούθησης, τώρα που θα ξανάρθουν στην....μόδα, να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε τη διαρκή παρακολούθηση, όλων μας, που φυσικά, θα γίνεται, για ένα αόριστο γενικό "καλό" της ανθρωπότητας, λες και εμείς, οι παρακολουθούμενοι,δεν ειμαστε η ανθρωπότητα...
Βράστα,φιλαράκι....Δεν έχει γυρισμό το ποτάμι και δεν αποφεύγουμε την μεγάλη έκρηξη, την παγκόσμια αναταραχή,με άγνωστες συνέπειες, παρα τον προγραμματισμό που έγινε απο τους....μεγάλους προστάτες μας...Αυτοί να δεις, τι έκπληξη θα πάθουν...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/05/2010, 11:42:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Η Αθήνα στις φλόγες...

Μα πως έγινε αυτό???

.... όλοι έκπληκτοι παρακολουθούν τα συμβαίνοντα και τοποθετούνται με ηθικολογικού τυπου κρίσεις και καταδικάζουν αυτές τις συμπεριφορές με δάκρυα στα μάτια...

Τι κρίμα..οι δολοφόνοι..οι έτσι..οι αλλοιώς και τούτο και κείνο και τ'αλλο...και μπούρ-μπούρ-μπούρ....!

Λουλούδια και στεφάνια και κλάμματα και απογοήτευση...


Ασφαλώς και δεν είναι αποδεκτές τέτοιες συμπεριφορές ... ασφαλώς και όταν συμβαίνουν μόνο θλίψη και οργή δημιουργούν και μάλιστα όταν υπάρχουν θύματα που δεν φταίνε σε τιποτα...μα είναι ΚΑΙ στιγμές ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ και αναζήτησης ευθυνών..όλων μας και κυρίως της πολιτείας!

Δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν τέτοια γεγονότα αλλα η γενικευμενη περιρέουσα ατμόσφαιρα και το γενικότερο κλίμα το οποίο διαμορφώνεται απο τις εν γένει επικρατούσες σκέψεις των ανθρώπων , δεν οδηγεί σε άλλες καλύτερες σκέψεις και συμπεριφορές..!

Πίσω απο κάθα πράξη...βρίσκεται ο άνθρωπος και η σκέψη του και πρίν ο κάθε αναρχικός ανάψει το φυτίλι μις μολότωφ , έχει ανάψει το φυτίλι μιας εσωτερικής φωτιάς που τον κατα-καίει και τον κατευθύνει...

Και κάποιοι ή κάτι οδήγησαν αυτά τα παιδιά να γίνουν αναρχικοί και να αντιδρούν κατ'αυτόν τον τρόπο...και ασφαλώς αντι-δρούν και δεν ΔΡΟΥΝ..!

Και ασφαλώς νομιμοποιούν τις πράξεις τους , έχοντας -κατα την γνώμη τους- όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται...και που θεμελιώνουν την αίσθησή τους περί δικαίου και ορθού...!

Και το θέμα παρουσιάζει -πλέον- ιδιαίτερα επικινδυνες διαστάσεις και αυτό διότι -πλέον- φοβάμαι ότι δεν έχουμε να κάνουμε με εγγενείς ψυχολογικούς χαρακτήρες αλλα και με άλλους ξενόφερτους -αλλοδαπούς- που κινούνται και ορο-εξαρτούνται απο ασυνείδητα ψυχικά μορφώματα και παρεισφρύουν εντός των εγγενών μαζών και βγάζουν την οργή τους και τα απωθημένα τους.

Άλλο πράμα το "αγωνίζομαι" και εντελώς διαφορετικό το "καταστρέφω" και σκοτώνω...!

Παιδεία και κώδικες πεποιθήσεων ... έχω την αίσθηση , ότι εκεί θα πρέπει να εστιάσουμε , με σοβαρότητα...υπομονή και με πολλή προσπάθεια...!

Οι αιτίες θα πρέπει -κατα την γνωμη μου..- να αναζητηθούν εκεί , στην γενικότερη ψυχολογία αυτών των ανθρώπων που οργανώνουν το είναι τους και οπλίζουν εν συνεχεία την σκεψη και το χέρι τους..!

Δυστυχώς μια τέτοια προσέγγιση και προσπάθεια , είναι πάρα πολύ δύσκολη και θα αποδώσει -αν αποδώσει- σε βάθος χρόνου .... ως τότε θα μείνουμε να απολαμβάνουμε και να δρέπουμε τους καρπους ... των όσων καλλιεργήσαμε και τις περισσότερες φορές ασυνείδητα...το γεγονός όμως παραμένει !

Κάπου διάβασα για "αφελή Ελληνόπουλα"...όντως έτσι ακριβώς είναι...!!!

soulΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

diegrammenos libero
Διεγραμμένος Λογαριασμός


3 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/05/2010, 13:02:35  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους diegrammenos libero  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Πρώτα απ' όλα να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω ειδικές γνώσεις ούτε υπολογιστών ούτε άλλες και ότι το παρακάτω κείμενο δε μου πήρε παραπάνω απο δύο-δυόμιση ώρες να το γράψω.

Έτσι είναι, κείμενα των 2,5 ωρών απαντιούνται με αυτά των 2,5 λεπτών.

Κάνεις 2,5 ώρες να γράψεις ένα κείμενο και θα με μάθεις εμένα τώρα τι είναι Δημοκρατία?!
Για σε παρακαλώ...

Ubi Dubium, Ibi Libertas

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/05/2010, 15:42:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Έτσι είναι, κείμενα των 2,5 ωρών απαντιούνται με αυτά των 2,5 λεπτών.

Κάνεις 2,5 ώρες να γράψεις ένα κείμενο και θα με μάθεις εμένα τώρα τι είναι Δημοκρατία?!
Για σε παρακαλώ...


quote:
Ο νομπελίστας οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν o οποίος προέβλεψε και την κρίση προτείνει την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη..
Εννοείται ότι δεν έπρεπε ποτέ να μπούμε στην Ευρωζώνη. Με το που υοθετήσαμε το ευρώ οι τιμές των ακίνητων πετάχτηκαν στον αέρα. Όχι μόνο εμείς αλλά και άλλες χώρες. Εκεί που αγόραζες το μπουκαλάκι νερό για 100δρχ(30 λεπτά) ξαφνικά πήγε στα 50.. λεπτά!?
Μιλάμε δηλαδή για 150δρχ τουλάχιστον. Παραπάνω απο 150% της αρχικής τιμής. Αυτό το αναφέρει και ένας απο τους λίγους ανεξάρτητους(γενικά) ευρωβουλευτές ο Νιγκέλ Φάρατζ(Nigel Farage) κάντε ένα search στο youtube και δείτε τα βιντεάκια του.. τα βιντεούλια του...
Αλλά εννοείται ότι δεν έγινε κανένα δημοψήφισμα για τον αν επιθυμούμε να μπούμε στο ευρώ. Αλλά βέβαια και όσα δημοψηφίσματα έγιναν όπως αυτό για την συνθήκη της Λισσαβώνας και προηγουμένως για το ευρωπαϊκό σύνταγμα τα έγραψαν.. στα γνωστά σκοτεινά σημεία οι πατέρες της Ευρωπαϊκής δικτατορίας.
Μπήκαμε για συναισθηματικούς-ενωτικούς λόγους στην Ευρωζώνη γιατί αυτό θα ήταν καλύτερο για την "συνοχή" του οργανισμού. Τη χώρα μας ατομικά δεν την συνέφερε και αν δεν είχαμε μπει ίσως να μην ήμασταν στο σημείο που είμαστε τώρα.. ή μάλλον θα ήμασταν αλλά αργότερα.

Στην Ελλάδα όμως και να γινόταν δημοψήφισμα ήμασταν τόσο μακριά νυχτωμένοι, τόσο συναισθηματικοί με το όλο ζήτημα και τόσο προπαγανδισμένοι που άντε γεια.. άαααντε γεια. Πρό-βατον προς σφαγήν!

quote:
Πρέπει και το σώμα, να ειναι ανάλογο, να αντέχει την πρόοδο
Αν αποκαλείς έμμεσα τον λαό καθυστερημένο τότε εν μέρει συμφωνώ. Αλλά περισσότερο διαφωνώ γιατί έτοιμοι είμαστε, έξυπνοι δεν είμαστε. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι είμαστε οι βλάχοι της Ευρώπεις. Εντάξει, είμαστε εκπολιτισμένοι, και βλάχοι καλόκαρδοι, και αφελείς, και κουτοπόνηροι.

quote:
Δεν έχω κανένα απολύτως, πρόβλημα με την τεχνολογία,αγαπητέ μου Dr Jekyll Mr Hyde,αν εννοείς εμένα με το μήνυμα σου,αλλά,με τις οργανώσεις που κυβερνούν τον κόσμο αυτή τη στιγμή.....
Και αυτό πώς συνδέεται με αυτά που προτείνω;;
quote:
Και επ αυτού, έχεις βιβλία,ταινίες,διάφορες πληροφορίες, που δεν βάζεις μαζί...
Δεν υπολογίζεις, ότι δεν είναι τυχαίο, ότι ο Ομπάμα, δίνει 9 δις δολλάρια, για να ξεκινήσει μέσα σε μια 20ετία, τα διαστημικά ταξίδια στον ...Άρη....Είναι σίγουρο, ότι θα την καταστρέψουν τη γη,για να πάμε, λέει αλλού....Ειναι το μέλλον του ανθρώπου στα άστρα;..Έτσι πιστεύεις;
Και αυτό ΠΩΣ συνδέεται με την άμεση ηλεκτρονική δημοκρατία;; Μην ανησυχείς μια χαρά το 'χω ψάξει.
quote:
Λύσαμε κανένα πρόβλημα εδώ και παμε παραπέρα;
Μα αυτό δεν είναι το παραπέρα είναι η ΛΥΣΗ! Και βέβαια αν δεν κάνουμε τίποτα, εννοείται πως κανένα πρόβλημα δε θα λυθεί μόνο του.
quote:
Δεν ειμαστε επικίνδυνοι, για το σύμπαν;
Ε και τι να κάνω τώρα εγώ; Αν είχαμε δημοκρατία θα μπρούσαμε να πολεμήσουμε τα συμφέροντα που μας σταμάτανε απο το να διορθώσουμε τα λάθη μας στον περιβαλλοντικό τομέα. Τώρα μπορούμε απλά να το κοιτάμε μέχρι να ανάψει το μάτι και να αφρίσει το νερό..
quote:
Γιατί να πάμε κι αλλού; Να καταστρέψουμε κι άλλο πλανήτη;
Δεν ξέρω που κολλάει αυτό αλλά η ζημιά που έχουμε κάνει δε ξεγίνεται αυτό ξέρω.
Μπορεί να μη κάνουμε περισσότερη ρύπανση αλλά πάντως κάποια στιγμή θα βράσουμε. Αν θες εσύ μείνε να βράσεις. Εγώ θα χω αυτοκτωνήσει πιο πριν ή θα χω μετακομίσει στο Φεγγάρι που 'χει δροσιά.
quote:
Ας μεινουμε εδώ που είμαστε, να βελτιωθούμε εμείς και μετά, ότι ειναι να γίνει θα γίνει...
Ε ακριβώς, και πώς θα βελτιωθούμε όσο είμαστε υποχείρια διαόλων; Θα μας αφήσουν να βελτιωθούμε πιστεύεις;
Αφελές και αθώο προ-βατάκι που στη σφαγή αργά οδεύεις..
και άμα θα 'ρθει ο Μπαρμπαμπρίλιος χαμπάρι δε θα πάρεις..
quote:
Ειμαστε ανικανοι, να ορίσουμε την πορεία μας.... Η τεχνολογία, έγινε για να διευκολύνει τον άνθρωπο και πρέπει να προσέξουμε,το π΄σο κακό κάνουμε με αυτήν ,αντιθέτως, ελλείψει καλής διαχείρισης...
Όχι μόνο απο την κακή διαχείριση αλλά και απο τι μη-χρήση της. Γιατί ενώ πχ μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη παλιά τεχνολογία που είναι καταστροφική για το περιβάλλον με καινούρια, πιο ακριβή μεν αλλά εξίσου ή περισσότερο καλή και φιλική προς το περιβάλλον, τα συμφέροντα ιδιωτών δεν μας αφήνουν.
quote:
Ότι και να φτιάξει η τεχνολογία, πρώτα υπάρχει σαν ιδέα, πνευματική και μετά γίνετια πράξη...
Η ιδέα υπάρχει, μόλις την άκουσες, απλά καταστέλλεται απο αυτούς που τους συμφέρει να κρατούν τα ηνία.
Αλλά άμα ρίξεις μια ματιά στο πώς θα επιδοτούνται πλέον οι συντάξεις... θα δεις πόσο εφευρετικό γίνεται το κράτος άμα θέλει.

quote:
Φίλε μου,allzzaro,το τι θα γίνει, είναι εύκολο να το βρείς....Μας πάνε για διάλυση, νέο Κόσσοβο, με άλλη έννοια....Χθές, βγήκαν ευρωπαίοι και του ΔΝΤ,λέγοντας, ότι η Ελλάδα, ούτε σε 10 χρόνια δεν θα βγει απο τον έλεγχο και την επιτήρηση...Κοινώς, ποτέ...
Και φυσικά, η βία, δικαιολογεί,τα όπια εξτρά, περιοριστικά μέτρα....
Δεν χρειάζεται βία! Δεν θυμάσαι το κίνημα στο Γουδί; ή πώς έπεσε η κυβέρνηση στην Αργεντινή; Εξυπνάδα χρειάζεται και τους σωστούς ανθρώπους.
quote:
Φίλε μου,allzzaro,το τι θα γίνει, είναι εύκολο να το βρείς....Μας πάνε για διάλυση, νέο Κόσσοβο, με άλλη έννοια....Χθές, βγήκαν ευρωπαίοι και του ΔΝΤ,λέγοντας, ότι η Ελλάδα, ούτε σε 10 χρόνια δεν θα βγει απο τον έλεγχο και την επιτήρηση...Κοινώς, ποτέ...
Οπότε προτείνεις να τους αφήσουμε να μας γ... με προφυλακτικό και όχι να αντισταθούμε και να μας γ... χωρίς. Εντάξει ο καθένας έχει τη γνώμη του! Αλλά αν είναι να γίνει όπως και να χει ε τουλάχιστον να πούμε ότι προσπαθήσαμε. Μπορεί να χεις κ δίκαιο εν μέρει βέβαια δεν αντιλέγω.
quote:
Αν θυμμηθεις τις..κάμερες παρακοούθησης, τώρα που θα ξανάρθουν στην....μόδα, να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε τη διαρκή παρακολούθηση,
Με τη βία προς τις κάμερες! Υπάρχουν υπέροχα σπρέι και μπαστούνια του γκόλφ, ε και στη χειρότερη φέρνω κ το σίδερο με το οποίο πιάναμε τα σύκα στο χωριό μου. Τι καλά!

Ε, και τι θα κάνουν οι κάμερες άμα φοράει ο άλλος κουκούλα; Τίποτα.
Ε και αμα βγουν 200.000 άνδρες τι θα κάνει το κράτος με 10 κάμερες.. θα μας φωτογραφίσει!;
Ε να βάλουμε τα καλά μας τότε!
Άσε και πες ότι οτι μας είδανε(γιατί σπάσαμε μια δυό με τα μούτρα μας)
ποιος θα κάτσει να ξεδιαλέγει 100.000 φώτος υπόπτων? Πραγματικά μόνο η βουλή αντέχει να το κάνει αυτό, κανείς άλλος δεν βαριέται τόσο.
Άσε που αν δεν το κάνει η βουλή ποιος θα το κάνει.. ο μπάτσος που θα είναι με τα πολιτικά στο δρόμο?

quote:
Βράστα,φιλαράκι....Δεν έχει γυρισμό το ποτάμι και δεν αποφεύγουμε την μεγάλη έκρηξη, την παγκόσμια αναταραχή,με άγνωστες συνέπειες, παρα τον προγραμματισμό που έγινε απο τους....μεγάλους προστάτες μας...Αυτοί να δεις, τι έκπληξη θα πάθουν...

Το ποτάμι δεν γυρίζει αλλα καταπνίγει ό,τι εμποδίζει το δρόμο του.. είναι νομίζω εύστοχο το παράδειγμα αν ως θάλασσα θεωρήσουμε τη δημοκρατία και ως βαριά κούτσουρα(που έιναι) τους πολιτικούς.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 08/05/2010 16:26:07Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/05/2010, 15:54:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ωπα λαθος

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 08/05/2010 15:58:31Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 23 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.203125
Maintained by Digital Alchemy