ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 XA
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 52
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
alex22
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1934 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2012, 14:34:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alex22

Αίολος
quote:
Πολύ σωστά κι εδώ Αλεξ.
Αν όμως αρχίσουμε να κρίνουμε ανάλογα με τις πράξεις, ποίοι νομίζεις ότι θα βγούν φασίστες;

Ρητορική ερώτηση ε;


Καταλαβαίνω που το πάς. Η Δημοκρατία μας είναι "δημοκρατία",ναι το ξέρουμε αυτό.Κανείς δεν διαφωνεί οτι η δημοκρατία μας είναι χιλιοτρυπημένη και με πολλές εκδηλώσεις φασισμού με τις αποφάσεις που έχει πάρει κατα καιρούς.Υπάρχουν όμως και χειρότερα φίλε,that's my point.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2012, 14:34:18  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Αλλά όταν η συζήτηση εντέχνως στράφηκε επί προσωπικού, εκεί έχασε το μέτρο φανερώνοντας ότι χρειάζεται κι άλλη εσωτερική δουλειά στο να μην επηρεάζεται απ'ότι ακούει, να μην παρασύρεται απ'τα λεγόμενα ή ακόμη κυρίως απ'τα λεκτικά <<πυρά>> επί προσωπικού, και να μπορεί να μεταμορφώνει το στιγμαίο θυμό και οργή.
Ποια εσωτερική δουλειά; Αυτός ο,τι έκανε εκτός στούντιο απλά το έκανε και εντός. Είναι γνωστό και στο παρδαλό κατσίκι οτι η Χ.Α. δέρνει. Δεν είναι δα και νέο.
Ποια εσωτερική δουλειά λοιπόν; Αυτοί είναι η μαυρίλα της μαυρίλας από άποψη εσωτερική.
Να πούμε τώρα για το όνομά τους που λέγεται ότι προέρχεται απ' την Χρυσή Αυγή του Crowley; Ο,τι και να πούμε είναι λίγο
Απλά μέχρι στιγμής είναι ο μοναδικός (σοβαρός) αντίποδας, στο μεταναστευτικό. Και πράγματι έχουν βοηθήσει αρκετούς έλληνες σε αυτό το θέμα.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 07/06/2012 14:35:39Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

YUGI-OH
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
462 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2012, 14:42:18  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
kost

..."φασισταριά" τον είπε και δεν ήταν ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που το ακούσανε...η απαξιωτική ερώτηση της Δούρου "αναβολή πήρατε?" ήταν που τον έκανε τούρμπο...


Ακριβώς αυτό που παρατηρεί ο Kost!
Το έγραψα αναλύοντας το και εγώ στο αμέσως προηγούμενο πόστ μου.
Αυτό δείχνει ότι χρειάζεται εσωτερική δουλειά μεταμόρφωσης του στιγμαίου θυμού και της οργής.
Αλλά είναι αρκετά πολύπλοκο θέμα εσωτερικής δουλειάς.
Μπορεί άλλωστε να συμβεί και στο καθένα βέβαια off camera να εξοργιστεί, όχι βέβαια ότι δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την οποιαδήποτε πράξη χειροδικίας.
Απλά όπως έγραψα και πριν, πολλοί δημοσιογράφοι και πολιτικοί είναι έμπειροι τεχνίτες διαχείρισης των συναισθημάτων τους.
Το θέμα όμως είναι αν είναι πραγματική διαχείριση με μεταμόρφωση ή αν είναι καλυμμένα τεχνητή, πλασματική για το φαίνεσθαι.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
YUGI-OH
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
462 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2012, 14:44:35  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Jekyll

Ποια εσωτερική δουλειά λοιπόν; Αυτοί είναι η μαυρίλα της μαυρίλας από άποψη εσωτερική.


Δεν έχεις κι άδικο, Jekyll.
Τώρα το είδα γιατί διαβάζω και τα υπόλοιπα πόστ.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2012, 14:47:05  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Καταλαβαίνω που το πάς. Η Δημοκρατία μας είναι "δημοκρατία",ναι το ξέρουμε αυτό.Κανείς δεν διαφωνεί οτι η δημοκρατία μας είναι χιλιοτρυπημένη και με πολλές εκδηλώσεις φασισμού με τις αποφάσεις που έχει πάρει κατα καιρούς.Υπάρχουν όμως και χειρότερα φίλε,that's my point.
Πόσο χειρότερα στα χάλια που είμαστε από τους "δημοκράτες";
Στο κάτω κάτω οι ΧΑ είναι οι μόνοι που μιλάνε για εκμετάλλευση του εθνικού πλούτου, είναι οι μόνοι που μπορούν να μας καθαρίσουν από τα σκουπίδια όλου του κόσμου, είναι οι μόνοι που λένε κατάμουτρα στους "δημοσιογράφους" ότι είναι πουλημένοι (κάτι που συμφωνούμε όλοι μας), είναι οι μόνοι που λένε ότι θα μειώσουν δραματικά τις "αποζημιώσεις" των ρεμαλιών και μαζί και όλων των άλλων εννοείται, κλπ.
Είναι επίσης αποδέκτες βίας από εκείνα τα αναρχοαριστερά κωλόπαιδα που καίνε τις περιουσίες των άλλων.

Επίσης και πάλι, δεν έχω δει κάποια κατηγορία εναντίον της ΧΑ να στηρίζεται οπουδήποτε, παρ' ότι υπάρχουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι εκείνο που κατηγορούν την ΧΑ, υφίσταται εδώ και χρόοονια στο επικρατόν καθεστώς.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2052 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2012, 14:47:57  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Είναι γνωστό και στο παρδαλό κατσίκι οτι η Χ.Α. δέρνει. Δεν είναι δα και νέο.

Σαφέστατα.

quote:

Απλά μέχρι στιγμής είναι ο μοναδικός (σοβαρός) αντίποδας, στο μεταναστευτικό. Και πράγματι έχουν βοηθήσει αρκετούς έλληνες σε αυτό το θέμα.

Επίσης, σαφέστατα.


quote:
Υπάρχουν όμως και χειρότερα φίλε,that's my point.

Ναι , εντάξει...Υπάρχει και Αφγανιστάν, Ιράν, Κονγκό, Ζιμπάμπουε....
αλλά γιατί να βάλουμε εκεί τον πήχη και όχι στην ...Ελβετία, ας πούμε?


quote:
Βλέποντας τώρα στο youtube το πεντάλεπτο βίντεο της συζήτησης που προηγήθηκε του επεισοδίου, απ'το link που είχε την ευγενή καλοσύνη να παραθέσει ο Jekyll και με γλίτωσε απ΄το ψάξιμο να το βρώ, χρειάζεται να αναγνωρίσουμε χωρίς και να δικαιολογούμε βέβαια, ότι ο άνθρωπος έκανε φιλότιμες προσπάθειες διαλόγου.
Αλλά όταν η συζήτηση εντέχνως στράφηκε επί προσωπικού, εκεί έχασε το μέτρο φανερώνοντας ότι χρειάζεται κι άλλη εσωτερική δουλειά στο να μην επηρεάζεται απ'ότι ακούει, να μην παρασύρεται απ'τα λεγόμενα ή ακόμη κυρίως απ'τα λεκτικά <<πυρά>> επί προσωπικού, και να μπορεί να μεταμορφώνει το στιγμαίο θυμό και οργή.
Απλά πολλοί άλλοι δημοσιογράφοι και πολιτικοί είναι τεχνίτες στη διαχείριση της οργής και του θυμού τους.
Ενώ μέσα τους μπορεί και να βράζουν αν δεχθούν λεκτικά <<πυρά>> επί προσωπικού, έχουν μάθει να κάνουν μια διαχείριση συναισθημάτων που δεν είναι πραγματική αλλά καλυμμένα τεχνητή, πλασματική, κυρίως για το φαίνεσθαι.

Πολύ καλή και νηφάλια άποψη. Συμφωνώ
και βασικά αυτό εννοούσα περί παλιάς πουτ@ν@ς της Κανέλη στα Δημοσιογραφικά πλατώ....και ο "αμαθος" Κασιδιάρης την πάτησε πανηγυρικά!

Και τώρα που ξαναείδα την είδηση http://www.zougla.gr/greece/article/idioktitis-spitiou-pirovolise-ke-skotose-ton-diarikti

quote:
Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Σήμερα (07.06.2012) τα ξημερώματα και ώρα 02.50 περίπου στην Παιανία, δύο άτομα, τα οποία είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν οικία, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από τους ενοίκους και τράπηκαν σε φυγή.

Λίγα λεπτά αργότερα, (03.00 περίπου) αποπειράθηκαν να διαρρήξουν δεύτερη οικία σε κοντινό σημείο. Και σε αυτήν την περίπτωση οι ιδιοκτήτες της οικίας, αλλά και γείτονες τους αντελήφθησαν, ήρθαν σε συμπλοκή μαζί τους και τους ανάγκασαν να τραπούν σε φυγή.

Την 03.05 ώρα, ενημερώθηκε το Τηλεφωνικό Κέντρο της Άμεσης Δράσης και άμεσα στο σημείο κατέφθασαν αστυνομικές δυνάμεις, με πέντε περιπολικά οχήματα, ενεργώντας εκτεταμένες έρευνες και αναζητήσεις για χρονικό διάστημα άνω των 35 λεπτών, χωρίς ωστόσο να εντοπισθούν οι δράστες.

Την 03.50 ώρα, και ενώ λίγο πριν είχαν αποχωρήσει από τον χώρο τα περιπολικά, οι δράστες επιχείρησαν να διαρρήξουν τρίτη οικία σε κοντινό σημείο με τις προηγούμενες οικίες. Έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και γείτονες της περιοχής που τους καταδίωξαν, με αποτέλεσμα ένας 24χρονος ιδιώτης, του οποίου την οικία οι δράστες είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν νωρίτερα, να πυροβολήσει με κυνηγετικό όπλο τον έναν από αυτούς (43χρονο υπήκοο Αλβανίας) και να τον τραυματίσει θανάσιμα.


1η, 2η, 3η οικία....Μα καλά και αυτοί οι μπουνταλάδες ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ πήγαιναν? Δεν υπάρχει στα Αλβανικά η παροιμία "Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μέρα???"

Εν πάσει περιπτώσει, αν καταδικαστεί βαριά το παληκάρι, τότε η Πολιτεία εκπέμπει λαθος μήνυμα προς κάθε κατευθυνση.

Ενώ αν τη βγάλει στο λάιτ (με έντεχνο νομικό προκάλυμμα, περί "τυχαίας εκπυρσοκρότησης", αυτοάμυνας, κλπ,κλπ αν θέλουν βρίσκουν είπαμε....) τότε περνάει το μήνυμα ότι κοιτάτε μάγκες, επισήμως ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ την αυτοδικία, ναι, ναι, μπλα,μπλα, αλλά κόφτε τις μπούκες και τις κλεψιές διότι τελευταία στην Ελλάδα έχουν εκδοθεί 2.000.000 νέες κυνηγετικές άδειες και δεν ξέρεις κ.ληστά τι σε περιμένει από πίσω, οπότε ασ'το καλύτερα....


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2052 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2012, 14:53:45  Εμφάνιση Προφίλ
Για να δείτε μάλιστα ότι δεν αποτελεί και εξαίρεση αυτός ο τρόπος σκέψης:

(μόλις το τσίμπησα από τον Θέμο....)

http://www.protothema.gr/blogs/blogger/post/?aid=202535&cid=100

""" Νόμιμη άμυνα

Πάμε όμως στο άλλο, ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ τελικά, περιστατικό της νύχτας, όπου ένας 23χρόνος φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε Αλβανό διαρρήκτη, ο οποίος πήγε δυο φορές στο ίδιο βράδυ να μπει στο σπίτι του. Μαζί με άλλους δύο συνεργούς πήγαν μια φορά, απέτυχαν και ξαναγύρισαν! Πώς να μην φοβηθεί ο νεαρός που προστάτευε και την λοιπή οικογένεια ότι γύρισαν να τους σφάξουν; Δηλαδή πρέπει να περιμένει να δει αν έχουν καλασνικοφ ή μαχαίρι για να αντιδράσει, όταν προχθές μόλις σκότωσαν άλλο νεαρό Έλληνα, μόνο και μόνο για να του κλέψουν το Ι.Χ.; Αν υπάρχει βαρύτατη ΗΘΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ είναι στη Πολιτεία και στο κράτος που χει αφήσει όλους τους Έλληνες απροστάτευτους στο έλεος των εγκληματιών. Η Αστυνομία δεν κάνει τίποτα, οι πολιτικοί αδιαφορούν, και τα καλάσνικοφ κυβερνούν. Ολη η Ελλάδα ζει μέσα στον τρόμο αν το βράδυ θα την κλέψουν, θα την βιάσουν, θα την σκοτώσουν. Ε λοιπόν κάθε χώρα που σέβεται τον εαυτό της αυτό που έκανε ο νεαρός λέγεται ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ. Κι αν η δική μας νομοθεσία έχει αλλάξει επί το «προοδευτικότερο» και εννοεί τον μπουκαδόρο μέχρι να… επιβεβαιωθεί ότι είχες δίκιο μετά… την νεκροψία σου αυτοι οι ΝΟΜΟΙ ΑΝΟΧΗΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ πρέπει να αλλάξουν κάτω απ’ τις νέες έκτακτες συνθήκες. ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥ. Κι όποιος υπερασπίζεται την οικογένειά του έχει καταρχάς το τεκμήριο της αθωότητός υπέρ του. Δυστυχώς ενώ το έγκλημα αποθρασύνεται, οι δύο-τρεις Ελληνες που μέχρι τώρα αντιστάθηκαν και πυροβόλησαν ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΘΗΚΑΝ. Αρα τι μήνυμα περνάει η Πολιτεία στον πολίτη; Μην προστατεύεις τα παιδιά σου και τον εαυτό σου γιατί θα ΠΑΣ ΜΕΣΑ! Κάτσε να σε σκοτώσουν και να σε βιάσουν (ακόμη και μ’ αυτή τη σειρά) και μην βγάλεις άχνα!

Ε, λοιπόν οι ΕΛΛΗΝΕΣ αντιστέκονται, και η Πολιτεία πρέπει αν τους θωρακίσει νόμιμα κι όχι να τους τιμωρεί! Ν’ αλλάξουν οι νόμοι. Οποιος εισβάλει στην χώρα μας, κάνουμε πόλεμο. Κι όποιος μπαίνει μεσ’ το σπίτι σου κάνει ακριβώς το ίδιο. Κι αν δεν θέλουν «αυτοδίκία» όπως μας λένε, να βγάλουν τον ΣΤΡΑΤΟ να φυλάει νύχτα τον κόσμο, γιατί η ΕΛ.ΑΣ. δεν μπορεί. Οι πολιτικοί μας φθάσαν στο Φαρ-Ουέστ, αυτοι να το διορθώσουν! Μέχρι τότε… Οποιος μπουκάρει να ξέρει ότι μπορεί και να χάσει τη δική του ζωή. Είτε εμείς ή αυτοί. """

Και δεν νομίζω να ...μας αντιγράφει.
Απλά στη δεδομένη στιγμή και εμείς και αυτός εκφράζουμε την κοινή λογική.


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stanfromgreece
Πλήρες Μέλος

Greece
1043 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2012, 14:55:24  Εμφάνιση Προφίλ
Φίλε Πυθαγόρα... εγώ έχω μία Κατάνα στο σπίτι μου... κάνει και αυτό για αυτοάμυνα
Τα πυροβόλα... δεν έχουν "κλάση"... το σπαθί είναι πιο "ντελικάτο".
Τύφλα να έχει ο χαϊλάντερ!

ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2012, 14:56:57  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Πόσο χειρότερα στα χάλια που είμαστε από τους "δημοκράτες";
Στο κάτω κάτω οι ΧΑ είναι οι μόνοι που μιλάνε για εκμετάλλευση του εθνικού πλούτου, είναι οι μόνοι που μπορούν να μας καθαρίσουν από τα σκουπίδια όλου του κόσμου, είναι οι μόνοι που λένε κατάμουτρα στους "δημοσιογράφους" ότι είναι πουλημένοι (κάτι που συμφωνούμε όλοι μας), είναι οι μόνοι που λένε ότι θα μειώσουν δραματικά τις "αποζημιώσεις" των ρεμαλιών και μαζί και όλων των άλλων εννοείται, κλπ.

..Και μετά ξύπνησες. Θες να σου φέρω βίντεο του Καρατζαφέρη να μιλά για εθνικό πλούτο όταν η Χ.Α. κοιτούσε με τηλεσκόπιο τη βουλή;
Αυτό είναι ένα θέμα για το οποίο μιλούσε και ο Βελόπουλος και άλλοι του ΛΑΟΣ. Και φυσικά ΚΑΙ το ΚΚΕ αλλά όχι τον θαλάσσιο, αλλά αυτόν που βρίσκεται στο υπέδαφος (π.χ. βλ. ζήτημα Λάρκο).
(ΥΓ: Δεν έχω ψηφίσει ΚΚΕ και ΛΑΟΣ ποτέ)
Όσον αφορά την κατάργηση της χρηματοδότησης προς τα κόμματα,
ΚΑΙ για αυτό έχουν μιλήσει διάφοροι άλλοι.
ΚΑΙ για τους δημοσιογράφους που είναι πουλημένοι έχουν μιλήσει διάφοροι άλλοι (που δεν δέρνουν).

Επομένως, επιλογές υπάρχουν και έξω απο την δημοκρατική Χρυσή Αυγή... Τις βλέπουμε; Μπα.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 07/06/2012 14:59:27Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2012, 14:58:13  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Ενώ αν τη βγάλει στο λάιτ (με έντεχνο νομικό προκάλυμμα, περί "τυχαίας εκπυρσοκρότησης", αυτοάμυνας, κλπ,κλπ αν θέλουν βρίσκουν είπαμε....) τότε περνάει το μήνυμα ότι κοιτάτε μάγκες, επισήμως ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ την αυτοδικία, ναι, ναι, μπλα,μπλα, αλλά κόφτε τις μπούκες και τις κλεψιές διότι τελευταία στην Ελλάδα έχουν εκδοθεί 2.000.000 νέες κυνηγετικές άδειες και δεν ξέρεις κ.ληστά τι σε περιμένει από πίσω, οπότε ασ'το καλύτερα....
Παρ' ότι δεν τους έχω και σε πολύ υπόληψη, νομίζω ότι θα είναι ελαστικοί.
Αν δεν τον προφυλακίσουν πρώτα απ' όλα...
Πριν χρόνια, είχε κάνει κάποιος μια ληστεία σε τράπεζα.
Στον ανακριτή επικαλέστηκε την ανάγκη κάποιας επέμβασης στο παιδί του, η οποία απεδείχθη αληθής.
Δεν προφυλακίστηκε, παρ' ότι τότε προφυλάκιζαν για απλές μικροκλοπές.
Εχει και τις καλές ημέρες της η "δικαιοσύνη".
Γίνεται δικαία...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2012, 15:01:11  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
..Και μετά ξύπνησες. Θες να σου φέρω βίντεο του Καρατζαφέρη να μιλά για εθνικό πλούτο όταν η Χ.Α. κοιτούσε με τηλεσκόπιο τη βουλή;
Αυτό είναι ένα θέμα για το οποίο μιλούσε και ο Βελόπουλος και άλλοι του ΛΑΟΣ. Και φυσικά ΚΑΙ το ΚΚΕ αλλά όχι τον θαλάσσιο, αλλά αυτόν που βρίσκεται στο υπέδαφος (π.χ. βλ. ζήτημα Λάρκο).
Όσον αφορά την κατάργηση της χρηματοδότησης προς τα κόμματα,
ΚΑΙ για αυτό έχουν μιλήσει διάφοροι άλλοι.
ΚΑΙ για τους δημοσιογράφους που είναι πουλημένοι έχουν μιλήσει διάφοροι άλλοι (που δεν δέρνουν).
Επομένως, αφού η ΧΑ έχει το ίδιο πρόγραμμα με τους άλλους, γιατί κατηγορούνται ως φασίστες και γιατί να ψηφίσω τους ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ απατεώνες και κωλοτούμπες;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2012, 15:05:20  Εμφάνιση Προφίλ
Το πρόβλημα είναι οτι το ΣΥΣΤΗΜΑ είναι τόσο έξυπνο που μας παγιδεύει απο όλες τις πλευρές.

Σου λέει, "Δεν θες η χώρα σου να γίνει Ισλαμαμπαντ; Ε τότε θα έχεις ελληνοναζί"
Μετά το ίδιο σύστημα έρχεται και σου λέει:
"Δεν θες να έχεις ναζισμό; Ε τότε θα έχεις Ισλαμαμπαντ"

Και το ίδιο ακριβώς γίνεται με το μνημόνιο....

Εμείς δεν πρέπει να υποκύψουμε σε αυτό το δίλημμα.
Μια ζωή ψηφίζαμε το "μη χείρον"
πού μας έβγαλε αυτό;
Πού μας έβγαλε αυτή η νοοτροπία; ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ;
Επομένως, αν δεν συμφωνείται με το δίλημμα και ΔΕΝ ξέρετε τι άλλο να ψηφίσετε (αν και υπάρχουν άλλα κόμματα) τότε ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.
Εμένα η λογική μου, μου λεει: Αν έχεις να επιλέξεις ανάμεσα στους ψυχάκιδες και σε αυτούς εξαιτίας των οποίων βρίσκονται οι ψυχάκιδες στη βουλή, ΜΗ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠ ΤΟΥΣ ΔΥΟ!

Αν η λογική η δικιά σας λέει κάτι άλλο.. καλώςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2012, 15:07:39  Εμφάνιση Προφίλ
Λάθος! Ψηφίζουμε πσυχάκηδες με το σαφώς άδικο σύστημα...
Κι εγώ τέτοιος είμαι...

Edited by - Αίολος on 07/06/2012 15:08:36Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2052 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2012, 15:09:17  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Φίλε Πυθαγόρα... εγώ έχω μία Κατάνα στο σπίτι μου... κάνει και αυτό για αυτοάμυνα
Τα πυροβόλα... δεν έχουν "κλάση"... το σπαθί είναι πιο "ντελικάτο".
Τύφλα να έχει ο χαϊλάντερ!

Ο,τι έχει και ό,τι γουστάρει ο καθείς!

από σφεντόνα μέχρι ...μπαζούκας!

quote:
quote:
Ενώ αν τη βγάλει στο λάιτ (με έντεχνο νομικό προκάλυμμα, περί "τυχαίας εκπυρσοκρότησης", αυτοάμυνας, κλπ,κλπ αν θέλουν βρίσκουν είπαμε....) τότε περνάει το μήνυμα ότι κοιτάτε μάγκες, επισήμως ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ την αυτοδικία, ναι, ναι, μπλα,μπλα, αλλά κόφτε τις μπούκες και τις κλεψιές διότι τελευταία στην Ελλάδα έχουν εκδοθεί 2.000.000 νέες κυνηγετικές άδειες και δεν ξέρεις κ.ληστά τι σε περιμένει από πίσω, οπότε ασ'το καλύτερα....

Παρ' ότι δεν τους έχω και σε πολύ υπόληψη, νομίζω ότι θα είναι ελαστικοί.
Αν δεν τον προφυλακίσουν πρώτα απ' όλα...
Πριν χρόνια, είχε κάνει κάποιος μια ληστεία σε τράπεζα.
Στον ανακριτή επικαλέστηκε την ανάγκη κάποιας επέμβασης στο παιδί του, η οποία απεδείχθη αληθής.
Δεν προφυλακίστηκε, παρ' ότι τότε προφυλάκιζαν για απλές μικροκλοπές.
Εχει και τις καλές ημέρες της η "δικαιοσύνη".
Γίνεται δικαία...


Ούτε κι εγώ τους έχω σε 100% υπόληψη (ειδικά για το θέμα των προφυλακίσεων που το έχουν κάνει "λαστιχο" κατά το δοκούν...)
αλλά θέλω να πιστεύω ότι ως ΑΝΘΡΩΠΟΙ πρωτίστως και ως ΕΛΛΗΝΕΣ επειτα θα βρουν τον τρόπο έτσι ώστε να δώσουν ένα αποτέλεσμα αξιοπρεπές και ισορροπημένο βάσει του κοινού περί δικαίου αισθηματος που λέει "ν'αγιάσει το χεράκι του παιδιού", χωρίς όμως αυτοί να το πούν έτσι ευθέως φυσικά και να "εκτεθούν" (είπαμε έχουμε και τα ρημάδια τα politically correct), αλλά πραγματικά αν ένας δικαστής έχει τη βούληση να το κάνει μπορεί να την όποια απόφαση να την τεκμηριώσει όπως θέλει και να βρει κάμποσα παραθυράκια, προκειμένου είτε να αθωωσει κάποιον είτε να τον καταδικάσει....
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2012, 15:09:36  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

quote:
..Και μετά ξύπνησες. Θες να σου φέρω βίντεο του Καρατζαφέρη να μιλά για εθνικό πλούτο όταν η Χ.Α. κοιτούσε με τηλεσκόπιο τη βουλή;
Αυτό είναι ένα θέμα για το οποίο μιλούσε και ο Βελόπουλος και άλλοι του ΛΑΟΣ. Και φυσικά ΚΑΙ το ΚΚΕ αλλά όχι τον θαλάσσιο, αλλά αυτόν που βρίσκεται στο υπέδαφος (π.χ. βλ. ζήτημα Λάρκο).
Όσον αφορά την κατάργηση της χρηματοδότησης προς τα κόμματα,
ΚΑΙ για αυτό έχουν μιλήσει διάφοροι άλλοι.
ΚΑΙ για τους δημοσιογράφους που είναι πουλημένοι έχουν μιλήσει διάφοροι άλλοι (που δεν δέρνουν).
Επομένως, αφού η ΧΑ έχει το ίδιο πρόγραμμα με τους άλλους, γιατί κατηγορούνται ως φασίστες και γιατί να ψηφίσω τους ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ απατεώνες και κωλοτούμπες;

Άρα λες, οτι χάρης στους κωλοτούμπες, η Χρυσή Αυγή πρέπει να κερδίσει την ψήφο σου.
Και εγώ σε ρωτάω: Γιατί να ψηφίσεις καποιους που είναι αποδεδειγμένα ψυχάκιδες;
Εσύ είσαι τρελός; (όχι) Άρα γιατί να ψηφίσεις τρελούς;
Αφού λοιπόν ρωτάς, εγώ ξέρεις ήδη τι ψηφίζω,΄και προφανώς θα σου προτείνω να ψηφίσεις αυτό (αν καίγεσαι δηλαδή να ψηφίσεις κάτι)
και αν το ψάξεις, θα δεις οτι αυτό αξίζει περισσότερο απο άποψη και στάσης και πολιτικής.

Αλλά αν θες γενικότερα τη γνώμη μου...
Είτε πας στις ερχόμενες εκλογές, είτε όχι, το μόνο που θα κάνεις ψηφίζοντας κάποιο απο τα επτά κόμματα είναι να ρίξεις λίγο ακόμα τσιμέντο στην ταφόπλακα

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 07/06/2012 15:14:19Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2012, 15:10:49  Εμφάνιση Προφίλ
...χώρια που δεν είναι κρατικοδίαιτοι όπως οι "καλοί".

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2012, 15:14:59  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Γιατί να ψηφίσεις καποιους που είναι αποδεδειγμένα ψυχάκιδες;
Είναι ψυχάκιδες σε ότι είμαι κι εγώ.
Με τα ρεμάλια. Με τους εισβολείς. Με τους απατεώνες.

Κακό είναι;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2052 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2012, 15:15:28  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
...χώρια που δεν είναι κρατικοδίαιτοι όπως οι "καλοί".

Τώρα θα με κάνετε να προσποιηθώ το Συνήγορο του Διαβόλου
και να φτάσω να ...υπερασπίζομαι τη Χρυσή Αυγή στο τέλος....

αλλά για πεστε μου, ερώτηξις:

Τι κακό έκανε η Χρυσή Αυγή μέχρι τώρα στον τόπο που λέγεται Ελλάς?

(Εκτός αν τις φάπες στην Κανέλη τις θεωρήσουμε ...εθνικό κακό!)

Αντίστοιχα υποβάλλετε και το ερώτημα για όλα τα άλλα κόμματα εις εκαστον αυτών. Να μαζέψουμε απαντήσεις ύστερα και να δούμε πού γέρνει η ζυγαριά....


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2012, 15:18:14  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Τι κακό έκανε η Χρυσή Αυγή μέχρι τώρα στον τόπο που λέγεται Ελλάς?
"Ρε αντε γαμηθειται γαμοσπιτοι φασιστες γαμω το χριστο σας.Αποκαλυφθειται μπασταρδοι φασιστες και εσεις μουνοπανα που ειστε εδω μεσα."

Edited by - Αίολος on 07/06/2012 15:18:55Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2012, 15:19:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost

Μacedon το "πουσταριά" το είπε μετά το συμβάν και ενώ η εκπομπή ήταν υποτίθεται εκτός αέρα! Είχε μόλις φάει ξύλο και εννοείται ότι θα έβριζε αυτόν που την έδειρε...

Yugi, για να κάνουμε και λίγο πλάκα -και σε συνάρτηση με το άλλο θέμα περί γυναικών- να πούμε και του στραβού το δίκιο: οι γυναίκες είναι συνήθως αυτές που σε μία λογομαχία κάνουν σχόλια επί προσωπικού και μειώνουν με χτυπήματα κάτω από τη μέση όπως αυτό που είπε η Δούρου...η δε Κανέλλη μπορεί να είναι ένας διανοητικός και συναισθηματικός χείμαρρος ευρέως αποδεκτός από μία μεγάλη μερίδα Ελλήνων αλλά δεν παύει να είναι πάρα πολύ αγενής, να διακόπτει και να φέρνει το συνομιλητή στα όρια του...

Αυτό είναι του στραβού το δίκιο...δεν παύουμε όμως να μιλάμε για έναν στραβό...έναν τύπο στρατόκαυλο, με εμφανή γυαλάδα στο μάτι και προφανές πρόβλημα με το νευρικό του σύστημα που και σε προηγούμενες συνεντεύξεις έσφιγγε τα δόντια ώστε να κρατήσει την ψυχραιμία του...και στην τελική το έχω ξαναπεί όποιος αρέσκεται στο να βαράει προσοχές σε τέτοιους τύπους και να υπακούει σε παραγγέλματα είναι ελεύθερος να πάει και να εντχαθεί στην ομάδα τους...


Αίολε, να το ξαναπώ, κατακριτέα τα της Πάτρας, αλλά δεν χρησιμεύουν σαν άλλοθι υπέρ της ΧΑ και των μεθόδων που χρησιμοποιεί...


Επίσης να πω και κάτι άλλο για να μην νομίζετε ότι τα πράγματα τα βλέπω μονόπλευρα. Περιστατικό που έμαθα σήμερα για να τρελαίνεσαι...ένα από τα πολλά που συμβαίνουν στη χώρα μας, μία καθημερινή ιστορία τρέλας!


Τύπος μπαίνει στο διαμέρισμά του στα Πατήσια και έντρομος βλέπει ότι έχει καταληφθεί από 30 αλλοδαπούς οι οποίοι δεν ξεκουνάνε με τίποτα!!!

Μιλάμε για πλήρη κατοχή της ιδιοκτησίας. Φωνάζει την Αστυνομία. Έρχονται, του λένε "δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, πρέπει να φέρεις εισαγγελέα να καταγράψει το συμβάν, να κινηθείς νομικά και σε 2 χρόνια μπορεί να έχεις ξεμπερδέψει"!!!

Ο τύπος είναι απελπισμένος και ο αστυνομικός του λέει ψιθυριστά "γιατί δεν παίρνεις τηλέφωνο τη ΧΑ?". Όπως και έκανε. Ήρθαν οι χρυσαυγίτες και τους έδιωξαν. Σε μία αντίστοιχη μάλιστα περίπτωση οι χρυσαυγίτες έβαλαν τους ξένους να βάψουν το σπίτι πριν φύγουν!


Παιδιά, τους λέει, πώς να σας το ξεπληρώσω. Έλα από τα γραφεία μας, του λένε. Πηγαίνει στα γραφεία και το μόνο που του ζήτησαν ήταν 100 ευρώ για τις ανάγκες της οργάνωσης. Ο τύπος περιχαρής τους λέει να σας δώσω και 100 και 300 ευρώ.


Σε αυτό έχω να πω μπράβο τους, μπράβο στη ΧΑ! Και εννοείται πως και εγώ στη θέση του τύπου το ίδιο θα έκανα.

Έλα όμως που το θέμα αυτό δεν είναι τόσο απλό...Και μη βιαστείτε να πείτε «στα λόγια μας έρχεσαι»…καμία σχέση…διότι είναι μεγάλη κατάντια να καταφεύγουμε στη ΧΑ και να ΄της είμαστε και ευγνώμονες…διότι δεν υπάρχει πιο αηδιαστικό θέαμα από το να βλέπεις ακροδεξιούς να σπάνε στο ξύλο ξένους στο δρόμο και στα τρένα…ξύλο αναίτιο, απρόκλητο, άσκοπο…και μην πείτε ότι «αυτά δεν εκφράζουν την κεντρική γραμμή της ΧΑ» διότι θα γελάνε και τα τσιμέντα….είναι σαν να αποδέχεστε την ουσιαστική πολιτική των κομμάτων του μηνμονίου μόνο και μόνο επειδή λένε στα παράθυρα και τις διαφημίσεις ότι «εμείς αγαπάμε την ελλάδα, και λεφτά υπάρχουν» κτλ.

Δεν υπάρχει πιο αποκρουστικό πράγμα από το να φοβάσαι να πεις ελεύθερα τις απόψεις σου σε κάποιους ανθρώπους διότι εάν αυτά που θα πεις δεν είναι αρεστά ή εάν σηκώσεις λίγο τον τόνο της φωνής σου μετά θα μαζεύεις δόντια…

Το τι βασανισμοί γίνανε στη χούντα δεν περιγράφεται…το τι βασανιστήρια έχουν υποστεί οι ξένοι στα σύνορα και στα αστυνομικά τμήματα από ακροδεξιά στοιχεία της αστυνομίας επίσης δεν περιγράφεται…και δεν μιλάμε για μεμονωμένα περιστατικά, μιλάμε για αμέτρητα περιστατικά που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ποτέ…όποιοι λοιπόν ονειρεύονται μία κοινωνία του φόβου όπου δεν θα ανοίγει ρουθούνι, όπου δεν θα τολμούν να εκφράζουν μία διαφορετική γνώμη και όπου στα αστυνομικά τμήματα θα γίνονται αδιανόητες κτηνωδίες σε βάρος αντοφρονούντων τότε οκ ας ψηφίσουν ΧΑ…

τα προβλήματα της χώρας είναι απίστευτα πολλά, είμαστε ένα βήμα πριν τη μεγάλη καταστροφή, για να μην πω και στα πρόθυρα εμφυλίου, και η λύση δεν έρχεται από τη ΧΑ…οι ακροδεξιοί με τη γυαλάδα στο μάτι είναι αποδεδειγμένα επικίνδυνοι άνθρωποι (βλέπε το πώς ο Ιωαννίδης παρέδωσε τη μισή Κύπρο στους Τούρκους) όχι μόνο λόγω της άκαμπτης στάσης και της βίαιης ιδιοσυγκρασίας αλλά και λόγω της μεγάλης τους απειρίας σε πολιτικά και εθνικά θέματα…

Εν κατακλείδι, για να πούμε και κάτι πολιτικό, η νέα κυβέρνηση όποια κι αν είναι, πρέπει άμεσα να καταγγείλει ή να τροποποιήσει δραστικά αυτό το αίσχος το Δουβλίνο2. Αυτό είναι το μοναδικό ίσως πράγμα στο οποίο συμφωνούν και το οποίο διατείνονται όλοι, από το Σύριζα μέχρι τη Χρυσή αυγή…επιβάλλεται να το κάνουν διότι η κατάντια μας έχει και τα όρια της…
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2012, 15:20:55  Εμφάνιση Προφίλ
Αίολος
quote:

quote:
Γιατί να ψηφίσεις καποιους που είναι αποδεδειγμένα ψυχάκιδες;
Είναι ψυχάκιδες σε ότι είμαι κι εγώ.
Με τα ρεμάλια. Με τους εισβολείς. Με τους απατεώνες.

Κακό είναι;Τώρα πλάκα μου κάνεις;
Αυτοί οι άνθρωποι δέρνουνε, το έχουμε πει. Είναι ναζί που δέρνουν γυναίκες και μετά λένε θα κάνουν και μήνυση επειδή.. τους χτύπησαν πρώτες.
Τι να σου πω, αν εσύ θεωρείς οτι αυτό σου αξίζει για κυβέρνηση, καλώς, νο πρόμπλεμ απο μένα.
Εγώ πάντως αξίζω κάτι καλύτερο Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2012, 15:22:22  Εμφάνιση Προφίλ
PY8AGORAS
quote:
Τι κακό έκανε η Χρυσή Αυγή μέχρι τώρα στον τόπο που λέγεται Ελλάς?

Ό,τι κακό έκανε και το ΠΑΣΟΚ μέχρι να βγει κυβέρνηση για πρώτη φορά.

Αν θες να το πάρουμε έτσι..

Να σου θυμίσω επίσης ότι την χρυσή αυγή "προ βουλής" πολλοί την θεωρούσαν τρομοκρατική οργάνωση.. (και μετά βουλής)

Αν η Χ.Α. συμπεριφέρεται έτσι τώρα που δεν έχει πολύ δύναμη, φαντάσου τι θα κάνει μετά που θα έχει.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 07/06/2012 15:28:09Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2012, 15:24:02  Εμφάνιση Προφίλ
Μου θύμισες Πυθαγόρα, ένα δικαστήριο των Αθηναίων εναντίων των Θηβαίων (αν θυμάμαι καλά), στο οποίο κλήθηκαν ν' απαντήσουν οι Θηβαίοι στην ερώτηση: Ο πόλεμος που κάνατε μ' εμάς, μας οφέλησε ή μας ζημίωσε;

Φυσικά καταδικάστηκαν...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2012, 15:26:43  Εμφάνιση Προφίλ
Αίολος προσπαθείτε να στηρίξεται "λογικά" την ψυχασθένεια...

συνεχίστε όπως είπα, νο πρόμπλεμ. Εσείς τα επιχειρήματά σας και οι υπόλοιποι τα δικά μας.


(αλλά η εφηβεία του ελληνικού λαού κάποτε πρέπει να έρθει στο τέλος της)

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 07/06/2012 15:28:57Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2012, 15:28:17  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Αυτοί οι άνθρωποι δέρνουνε, το έχουμε πει. Είναι ναζί που δέρνουν γυναίκες και μετά λένε θα κάνουν και μήνυση επειδή.. τους χτύπησαν πρώτες.
Οου γιες!
Επίσης τους βγάζουν τα νύχια, αλλά αν δεν υπάρχει χρόνος, το αναβάλλουν με καναδυό χαστούκια.
Επίσης κάνουν τις κεφαλότριχές τους καρφιά και ρίχνουν κουτουλιές.
...και όταν κουραστούν, τις πηδάνε κιόλας!

Edited by - Αίολος on 07/06/2012 15:30:07Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2012, 15:29:51  Εμφάνιση Προφίλ
Ευχαριστώ που αποδεικνύεις το point μου

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 07/06/2012 15:30:04Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

macedon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7458 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2012, 15:32:12  Εμφάνιση Προφίλ
Doctor

quote:
Macedon άσε τα ψόφια.
Είδαμε αυτό που είδαμε.

Προσωπικά αμφιβάλω τόσο για το τι είδες όσο και για το τι κατάλαβες.

quote:
δεν έχει καμιά σημασία το ποιος έχει δίκαιο, δεν μας ενδιαφέρει αυτό,

Α, συγνώμη, δεν κατάλαβα ότι απλά μπουρδολογείς κατά της ΧΑ.

quote:
Η χειροδικία δεν δικαιολογείται με κανένα επιχείρημα. Comprende;

Και δικαιολογείται και επιβάλλεται όταν έχεις να κάνεις με επαγγελματίες κακοποιούς όπως είναι οι βουλευτές ή οι Αλβανοί ληστές.

Αν στο δικό σου σπίτι μπουν δυο Αλβανοί να σε κλέψουν, μην χειροδικίσεις αλλά συζήτα φιλοσοφικά μαζί τους. Α, πεστους ότι ψηφίζεις και Λεβέντη. Είμαι σίγουρος πως θα το πάρουν σοβαρά υπ' όψη τους...

quote:
Αυτό που έγινε είναι ότι ένας νεαρός άνδρας έδειρε μια γυναίκα κατα πολύ μεγαλύτερή του. Αυτό έγινε.

Αυτό είδες εσύ. Το βίντεο δείχνει μια απαράδεκτη δημοσιογραφοβουλευτίνα, η οποία πάντα βρίζει όποιον δεν συμφωνεί μαζί της, να επιτίθεται χυδαία επί μισή ώρα εναντίον ενός νεαρού άνδρα, να σηκώνεται μετά να τον χτυπάει και ύστερα να κλαίγεται "να, δείτε με χτύπησε", ελπίζοντας πως αφελείς, ημίτυφλοι και παλαιοκομματικοι σαν και σένα θα της δώσουν δίκιο.

quote:
Ή μήμπως θα δικαιολογήσουμε τη χειροδικία επειδή αυτό το ικανοποιεί τη δικιά σου αίσθηση περι δικαίου, οτι αν σου πουν άσχημα λόγια και έχεις τις κακές σου μπορείς να δείρεις;

Η δική μου αίσθηση περί δικαίου λέει ότι

"Αυτά που θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι, αυτά να κάνεις και συ στους άλλους" (Ματθ. 7:12)

και

"πάντες γαρ οι λαβόντες μάχαιραν, εν μαχαίρα αποθανούνται" (Ματθ: 26-52)

Η δική σου αίσθηση περί δικαίου ποιά είναι;

macedonΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2012, 15:32:43  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
δεν παύουμε όμως να μιλάμε για έναν στραβό...έναν τύπο στρατόκαυλο, με εμφανή γυαλάδα στο μάτι και προφανές πρόβλημα με το νευρικό του σύστημα που και σε προηγούμενες συνεντεύξεις έσφιγγε τα δόντια ώστε να κρατήσει την ψυχραιμία του...
Για τον Μητσοτάκη με το τίναγμα του ώμου να δεις τι έλεγαν!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2012, 15:37:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING
Όσο βλέπω να σκούζει το πανελλήνιο, τόσο μου ανεβαίνει και εμένα η πίεση... Πολύ θα ήθελα να ρίξω και εγώ τις ψιλές μου σε όλα τα τσόφλια που βγαίνουν και καταδικάζουν (βλέπε Παπούλιας, ο τζάμπα μάγκας Γκλέτσος, όλο το πολιτικό σκυλολόι, κάθε μαϊντανός celebrity....).

Δεν επικροτώ την αντίδραση του Κασιδιάρη, ρωτάω ξανά όμως :

ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΡΕ ΚΩΠΡΙΤΕΣ ΟΤΑΝ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ????????Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

YUGI-OH
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
462 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2012, 15:38:02  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Jekyll

Το πρόβλημα είναι οτι το ΣΥΣΤΗΜΑ είναι τόσο έξυπνο που μας παγιδεύει απο όλες τις πλευρές.

Σου λέει, "Δεν θες η χώρα σου να γίνει Ισλαμαμπαντ; Ε τότε θα έχεις ελληνοναζί"
Μετά το ίδιο σύστημα έρχεται και σου λέει:
"Δεν θες να έχεις ναζισμό; Ε τότε θα έχεις Ισλαμαμπαντ"

Και το ίδιο ακριβώς γίνεται με το μνημόνιο....


Αυτό που λέει ο Jekyll έχει μεγάλη δόση αλήθειας. ΄
Ο γεννήτωρ διχασμένων καταστάσεων είναι η εξυπνάδα πολύπλευρης παγίδευσης του ίδιου του συστήματος.
Έχει πολύ ψωμί εσωτερικό και εξωτερικό αυτό που λες φίλε Jekyll.
Απο άποψη εσωτερικής ανθρώπινης φύσης εννοώ για να γίνει καλύτερα αντιληπτό σε όσους τυχόν διαβάσουν και δεν καταλάβουν ευκρινώς το νόημα.

Edited by - YUGI-OH on 07/06/2012 15:40:51Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 52 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.15625
Maintained by Digital Alchemy