ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= Η ΨΥΧΗ =-.
 ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 50
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/09/2009, 16:19:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
quote:
john131

τι ειναι ο πρωσοπικος πειραματισμος????


Ο όρος δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον οραματισμό. Καμία απολύτως όμως ...

quote:
Για να το καταλάβετε καλύτερα αυτό που λέω, πάρ'τε μια φραπεδιέρα. Το μηχάνημα που φτιάχνουμε φραπέ. Η φραπεδιέρα έχει ένα μοτέρ το οποίο περιστρέφει έναν αναδευτήρα. Τον περιστρέφει γύρω από τον εαυτό του. Την ώρα λοιπόν που φτιάχνετε φραπέ σε ένα πλαστικό ποτήρι, με λίγο νερό, θα δείτε πως μια ελκτική δύναμη εμφανίζεται κάνοντας το ποτήρι να "κολλάει" στον αναδευτήρα. Αυτό είναι ένα βαρυτικό πεδίο που δημιουργείται από την στροφορμή του αναδευτήρα.

Αυτό είναι ο προσωπικός πειραματισμός. Γενικά, ο προσωπικός πειραματισμός είναι ένα απλό πείραμα που μπορεί να το κάνει κάποιος για να διαπιστώσει ο ίδιος ιδίοις όμασι αν ισχύουν αυτά που του λένε κάποιοι άλλοι ή για να ανακαλύψει κάτι που ο ίδιος δεν γνωρίζει.

Το ότι τον συσχετίζουν κάποιοι με τον οραματισμό, γίνεται γιατί πολύ απλά, αυτό τους συμφέρει.


Edited by - zip on 18/09/2009 16:29:30Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/09/2009, 16:30:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Φίλε ζιρ δεν μπορώ να προσβληθώ από αυτά που λες επειδή κατανοώ τον τρόπο τον οποίο βλέπεις τα πράγματα.

Αλλά μπορώ να σχολιάσω το ότι η συμπεριφορά σου φίλε δεν είναι καλή . Την συκοφαντία και την διαστρέβλωση σε αυτά που λέγονται.. το θεωρώ κάτι που δεν είναι τίμιο.

Αν είσαι εναντίων μου ,είσαι εναντίων και αυτού του σαιτ που φιλοξενεί πολλά τοπικ που έχουν σχέση με το παράξενο, το υπερφυσικό, και πολλά αλλά που όλοι ξέρουμε.

Είσαι ενάντιων σε όλους τους ανθρώπους που αναζητούν, που έχουν πνευματικές και όχι μαθηματικές ανησυχίες. Είσαι ενάντια σε αυτούς που σκέφτονται το αν υπάρχει το διαφορετικό, είσαι εναντίων σε αυτή την ελευθερία του πνεύματος να αναζητήσει την πηγή του.

Μπορεί κάποιοι να είναι εκπαιδευτικοί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν πνευματικές ανησυχίες ή πνευματικές εμπειρίες.

Μπορούν να αναρωτιούνται τι είναι η ζωή; Τι γίνεται μετά τον θάνατο; Υπάρχει ψυχή; Τι είναι τα όνειρα; Γιατί κάτι που βλέπω στα όνειρα μου μετά από κάποιες μέρες αυτό γίνεται; Πως λειτουργεί αυτό;

"Ξύπνησα μέσα στο όνειρο μου, τι είναι ο ονειρικός κόσμος"; Και πολλά αλλά τα οποία δεν θα τα συζητήσουν.. καμιά φορά από φόβο να μην τους που τρελούς ή επικίνδυνους.

Αυτό το σαιτ αλλά και κάποια αλλά είναι ένα μερος οπού αυτοι οι άνθρωποι ανταλλάσουν εμπειρίες ,απόψεις, ιδέες, συλλογισμούς και γενικά ερευνούν με το δικό τους τρόπο.

Γιατί θα έπρεπε αυτή η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ να πάρει άδεια από την επιστήμη;

Καταλαβαίνεις τι λες «ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να σκέφτεστε με αυτό τον τρόπο;»


Φίλε ζιρ ακόμα και αν Η ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ …ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΚΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ… ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ.

Φίλε ζιρ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ, ΘΑ ΕΡΕΥΝΟΥΜΕ, ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ, ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ είτε η επιστήμη μας δίνει την άδεια είτε όχι.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 18/09/2009 16:34:27Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/09/2009, 16:35:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
quote:

- zip Ψάξ' τε! Ερευνήστε! Αναζητήστε! Αναρρωτηθείτε!

- alex22

[...]μόνο που πρέπει κάποιος να ξεχάσει αυτά που τον έμαθαν στο σχολείο και να ανοίξει τους ορίζοντες του.Χωρίς αυτό να σημαίνει,οπως νομίζουν πολλοί,οτι ένα τέτοιο άτομο θα είναι αιρετικός και επικίνδυνος.

- john131

αυτο σημαινει???


Όχι ασφαλώς. Σημαίνει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που λένε οι λέξεις : "Ψάξ' τε! Ερευνήστε! Αναζητήστε! Αναρρωτηθείτε!". Τίποτε λιγότερο, τίποτε πεισσότερο.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/09/2009, 16:38:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

Φίλε ζιρ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ, ΘΑ ΕΡΕΥΝΟΥΜΕ, ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ, ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ είτε η επιστήμη μας δίνει την άδεια είτε όχι.


Κανένας δεν σας λέει να μην το κάνετε. Αυτό που λέμε είναι πρώτα να το κάνετε και μετά να βγαίνετε και να ανακοινώνετε τα όποια συμπεράσματά σας.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/09/2009, 16:49:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

Γιατί θα έπρεπε αυτή η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ να πάρει άδεια από την επιστήμη;


Στα γράφω με μεγάλα γράμματα, γιατί είσαι αόματος.

Όταν ένας άνθρωπος πραγματεύεται θέματα της Επιστήμης, θα πρέπει πρώτα να έχει πάρει την άδεια της Επιστήμης.

Κι όταν λέω "την άδεια της Επιστήμης", εννοώ πως τουλάχιστον αυτός ο άνθρωπος που μιλάει για θέματα της Επιστήμης, θα πρέπει να είναι σχετικός με την Επιστήμη. Όχι "γκουρού" σαν του λόγου σου.

quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

Αν είσαι εναντίων μου ,είσαι εναντίων και αυτού του σαιτ που φιλοξενεί πολλά τοπικ που έχουν σχέση με το παράξενο, το υπερφυσικό, και πολλά αλλά που όλοι ξέρουμε.


Δεν είμαι εναντίον σου, ούτε είμαι εναντίον του esoterica.gr και άσε αυτές τις μούφες, δεν περνάνε. Απόδειξη ; ό,τι γράφω στο esoterica.gr. Και στο esoterica.gr υπάρχουν πολλά άρθρα που ασχολούνται με το υπερφυσικό. Αλλά δεν γράφουν μέσα οι άνθρωποι τέτοιες επικών διαστάσεων μπούρδες όπως οι δικές σου.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/09/2009, 17:16:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

Είσαι ενάντιων σε όλους τους ανθρώπους που αναζητούν, που έχουν πνευματικές και όχι μαθηματικές ανησυχίες. Είσαι ενάντια σε αυτούς που σκέφτονται το αν υπάρχει το διαφορετικό, είσαι εναντίων σε αυτή την ελευθερία του πνεύματος να αναζητήσει την πηγή του. [ Όχι, δεν είμαι. Κάνεις λάθος ]

Μπορεί κάποιοι να είναι εκπαιδευτικοί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν πνευματικές ανησυχίες ή πνευματικές εμπειρίες. [ Ασφαλώς. Δεν είπα αυτό όταν αναφερόμουν στην elagist. Είπα πως ένας εκπαιδευτικός, αυτές ακριβώς τις πνευματικές του ανησυχίες, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να τις κάνει μάθημα για τα παιδιά στην τάξη του. Αυτό είπα, αόματε ]

Μπορούν να αναρωτιούνται τι είναι η ζωή; Τι γίνεται μετά τον θάνατο; Υπάρχει ψυχή; Τι είναι τα όνειρα; Γιατί κάτι που βλέπω στα όνειρα μου μετά από κάποιες μέρες αυτό γίνεται; Πως λειτουργεί αυτό; [ Μπορούν, ασφαλώς και μπορούν. Ποιος τους το απαγορεύει ; Κανένας ]

Φίλε ζιρ ακόμα και αν Η ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ …ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΚΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ*… ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ.


Μπορεί ποτέ ένας κοιμισμένος να αποκτήσει συνείδηση ; Ο τρελός παραδέχεται την τρέλα του ; Ο βρεγμένος όταν είναι μέσα στην βροχή, βρέχεται ; Ο πνιγμένος μέσα στον πνιγμό του, πνίγεται ; Ο ανόητος μέσα στην ανοησία του ; Ο φαντασμένος μέσα στην φαντασία του ; Όπως λοιπόν όλοι αυτοί δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται, έτσι και ο κοιμισμένος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι κοιμάται.

Edited by - zip on 18/09/2009 17:21:18Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/09/2009, 17:58:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
quote:
Μπορεί ποτέ ένας κοιμισμένος να αποκτήσει συνείδηση

ΜΠΟΡΕΙ.

quote:
Ο τρελός παραδέχεται την τρέλα του ;

ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ

quote:
Ο βρεγμένος όταν είναι μέσα στην βροχή, βρέχεται ; Ο πνιγμένος μέσα στον πνιγμό του, πνίγεται ; Ο ανόητος μέσα στην ανοησία του ; Ο φαντασμένος μέσα στην φαντασία του ; Όπως λοιπόν όλοι αυτοί δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται,

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ

quote:
έτσι και ο κοιμισμένος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι κοιμάται.

NAI ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ.

quote:
Κανένας δεν σας λέει να μην το κάνετε. Αυτό που λέμε είναι πρώτα να το κάνετε και μετά να βγαίνετε και να ανακοινώνετε τα όποια συμπεράσματά σας.

Στους ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ υπάρχει ελευθερία σκέψεις. Στο θέμα της αστρικής προβολής υπάρχει το «κάνετε και μετά να βγαίνετε και να ανακοινώνετε τα όποια συμπεράσματά σας.»


ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/09/2009, 17:58:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
quote:
alex22

Είναι αυτό που λέει και η λέξη,πειραμα.Δηλαδή εξακριβώνεις εσύ ο ίδιος αν κάτι είναι αλήθεια ή όχι με την βοήθεια του οραματισμού.Μπορείς να το πείς άνετα και διαλογισμό.Υπάρχουν χιλιάδες τύποι διαλογισμού και λίγα λέω.


Είναι νέος ορισμός του "πειράματος" αυτός, αλά alex22 ...

Πείραμα

Ως πείραμα χαρακτηρίζεται η οποιαδήποτε έμπρακτη δοκιμή ή εφαρμογή θεωρίας προς άσκηση ή μελέτη και γενικά ο κάθε έλεγχος της θεωρητικής γνώσης*. Ειδικότερα όμως πείραμα λέγεται η υπό του ανθρώπου μεθοδική αναπαραγωγή ενός φαινομένου με στόχο την εξακρίβωση της φύσης του, των αιτιών που το προκαλούν και των νόμων από τους οποίους διέπεται αυτό το φαινόμενο. [wikipedia]

* Αν θεωρείτε Γνώση το ότι "το ίχνος που αφήνει και το στερεό μαζί είναι ένα τετραδιαστατο σώμα." τότε είστε άξιοι των λόγων του ΥΠΗΡΕΤΗ.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/09/2009, 18:00:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

Είσαι πολύ ορθολογιστής για να καταλάβεις τι λέει ο αλεξ.


ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/09/2009, 18:07:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

ΜΠΟΡΕΙ [ Πότε μπορεί, πως μπορεί και υπό ποιες συνθήκες μπορεί ; ]

ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ [ Ποιοι τρελοί μπορούν, πως μπορούν, πότε μπορούν και υπό ποιες συνθήκες μπορούν ; Να το πούμε στους γιατρούς να τους γιατρέψουν δηλ. όχι τίποτ' άλλο ]

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ [ Πότε μπορούν, πως μπορούν και υπό ποιες συνθήκες μπορούν ; ]

NAI ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ. [ Κι εγώ λέω με βεβαιότητα πως δεν μπορεί. Απόδειξη ; ΕΣΥ! ]


Edited by - zip on 18/09/2009 18:09:48Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/09/2009, 18:12:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Με λες αόμματο αλλά δεν θυμάσαι ότι ξεκίνησα να μιλώ με την εξής έκφραση

quote:
Ας κάνουμε έναν συλλογισμό. Πως θα εμφανιζόταν ο χρόνος σε όντα τα οποία κατοικούν σε ένα κόσμο δύον διαστάσεων;

Υπάρχει κάνει που να μας πει

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ;


ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/09/2009, 18:12:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

Είσαι πολύ ορθολογιστής για να καταλάβεις τι λέει ο αλεξ.


Καλά κάνω. "Κάλλιο ορθολογιστής, παρά παιδεραστής", λέει κάποιος.


Edited by - zip on 18/09/2009 18:18:47Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/09/2009, 18:14:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

Με λες αόμματο αλλά δεν θυμάσαι ότι ξεκίνησα να μιλώ με την εξής έκφραση : Ας κάνουμε έναν συλλογισμό. Πως θα εμφανιζόταν ο χρόνος σε όντα τα οποία κατοικούν σε ένα κόσμο δύον διαστάσεων;


Και ; Τι σχέση έχει αυτό με την τύφλα σου ; Σε λέω αόμματο, γιατί δεν βλέπεις αυτά που γράφω και λες ό,τι θες γι' αυτά. Γι' αυτό σε λέω αόμματο.

Edited by - zip on 18/09/2009 18:17:32Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/09/2009, 18:23:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

Υπάρχει κάνει που να μας πει

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ; [Βλέπω, έμαθες να βάζεις ερωτηματικά στις ερωτήσεις σου. Μπράβο, ευχάριστο αυτό ... ]


Υπάρχει θέμα στο esoterica.gr. Ολόκληρος κατάλογος θεμάτων δηλ. Αλλά για πες μας εσύ, τι είναι ;


Edited by - zip on 18/09/2009 18:37:28Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

alex22
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1934 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/09/2009, 18:44:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alex22
quote:
zip
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ; [Βλέπω, έμαθες να βάζεις ερωτηματικά στις ερωτήσεις σου. Μπράβο, ευχάριστο αυτό ... ]

Βέβαια,μήν χάσεις την ευκαιρία.Συνέχισε να χλευάζεις τους αλλους,αλλά όταν σου επιστρέψει το κακό και το μίσος για τους άλλους,μην αναρωτηθείς γιατί?Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/09/2009, 18:52:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
O alex22 σχετίζει το πείραμα με τον οραματισμό. Είναι όμως σχετικές αυτές οι δύο έννοιες ; Για να απαντηθεί αυτό το ερώτημα, ασφαλώς θα πρέπει να γνωρίζουμε τι είναι το ένα και τι το άλλο ώστε να μπορέσουμε να συγκρίνουμε το ένα με το άλλο, να δούμε αν το ένα πληρεί τους όρους του άλλου κτλ.

"Ως πείραμα χαρακτηρίζεται η οποιαδήποτε έμπρακτη δοκιμή ή εφαρμογή θεωρίας προς άσκηση ή μελέτη και γενικά ο κάθε έλεγχος της θεωρητικής γνώσης. Ειδικότερα όμως πείραμα λέγεται η υπό του ανθρώπου μεθοδική αναπαραγωγή ενός φαινομένου με στόχο την εξακρίβωση της φύσης του, των αιτιών που το προκαλούν και των νόμων από τους οποίους διέπεται αυτό το φαινόμενο."

Νομίζω είναι ένας απλός, επαρκής ορισμός που είναι εύκολα κατανοητός από τον οποιοδήποτε.

Ποιος μπορεί να μου φέρει έναν απλό, επαρκή και ευκόλως κατανοητό ορισμό για το τι χαρακτηρίζεται "οραματισμός" ;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/09/2009, 18:55:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
quote:
alex22

Συνέχισε να χλευάζεις τους αλλους,αλλά όταν σου επιστρέψει το κακό και το μίσος για τους άλλους [...]


Δεν μου επιστρέφεται τίποτε εμένα, καλό ή κακό. Μην αγχώνεσαι. Το 'δωσα ; Πάει, χάθηκε ... δεν επιστρέφεται. Είμαι σαν τις πηγές με τα ποτάμια. Γυρνάει ποτέ το ποτάμι στην πηγή του ;

Edited by - zip on 18/09/2009 19:02:30Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

alex22
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1934 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/09/2009, 19:00:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alex22
quote:
O alex22 σχετίζει το πείραμα με τον οραματισμό. Είναι όμως σχετικές αυτές οι δύο έννοιες ; Για να απαντηθεί αυτό το ερώτημα, ασφαλώς θα πρέπει να γνωρίζουμε τι είναι το ένα και τι το άλλο ώστε να μπορέσουμε να συγκρίνουμε το ένα με το άλλο, να δούμε αν το ένα πληρεί τους όρους του άλλου κτλ.

"Ως πείραμα χαρακτηρίζεται η οποιαδήποτε έμπρακτη δοκιμή ή εφαρμογή θεωρίας προς άσκηση ή μελέτη και γενικά ο κάθε έλεγχος της θεωρητικής γνώσης. Ειδικότερα όμως πείραμα λέγεται η υπό του ανθρώπου μεθοδική αναπαραγωγή ενός φαινομένου με στόχο την εξακρίβωση της φύσης του, των αιτιών που το προκαλούν και των νόμων από τους οποίους διέπεται αυτό το φαινόμενο."

Νομίζω είναι ένας απλός, επαρκής ορισμός που είναι εύκολα κατανοητός από τον οποιοδήποτε.

Ποιος μπορεί να μου φέρει έναν απλό, επαρκή και ευκόλως κατανοητό ορισμό για το τι χαρακτηρίζεται "οραματισμός" ;


Οτι πείς,δέν διαφωνώ ο όρος που είπα μου βγήκε αυθόρμητα και απλώς αυτές οι λέξεις μου φάνηκαν πιό κατάλληλες.

quote:
Ποιος μπορεί να μου φέρει έναν απλό, επαρκή και ευκόλως κατανοητό ορισμό για το τι χαρακτηρίζεται "οραματισμός" ;

Ίσως υπάρχει στο wikipedia,δέν ξέρω.Η δική μου εξήγηση είναι η εξής:ο οραματισμός είναι η έφυτη ικανότητα να αλλάζει κάποιος(προς το καλύτερο) την ψυχοσωματική του φύση.Να εξελίσεται δηλάδή.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DareD
Νέο Μέλος


5 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/09/2009, 19:02:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους DareD
Φιλε "zip" παρεξηγησες..........
Απλα εννοουσα οτι το τοπικ εχει χασει τον λογο υπαρξης....
Ολα αυτα δεν μπορουν να εξηγηθουν επιστημονικα και ειναι λαθος αυτος ο τροπος προσεγγισης....Ο καθενας μπορει να λεει παπαριες βεβαια γι'αυτο πρεπει να υπαρχει και ο αντιλογος,Οκ!!
Αλλα η ολη ιστορια ειναι τελειως προσωπικη και οι αποριες πρεπει να ειναι σχετικες με "τεχνικα" προβληματα......
Εαν καποιος λεει "παπαριες" αργα η γρηγορα θα παρει και αυτος αυτο που αξιζει...Και οσο αφορα το Σαμαελ..αυτος ειναι εκεινος που εκανε "γνωστο" το ολο θεμα...εαν καποιος θελησει να ασχοληθει με αυτα τα θεματα,δεν πρεπει να εχει διαβασει ενα βιβλιο του ??
Αυτο εννοω..απο εκει και επειτα εαν καταλαβει δεν καταλαβει δικο του θεμα....και τελειωνει εκει...ποσες παπαριες διαβαζουμε καθε τοσο...σιγα το πραγμα.....Το ολο θεμα ειναι εσωτερικο...Αυτα !!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/09/2009, 19:08:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
quote:
alex22

Ίσως υπάρχει στο wikipedia,δέν ξέρω.Η δική μου εξήγηση είναι η εξής:ο οραματισμός είναι η έφυτη ικανότητα να αλλάζει κάποιος(προς το καλύτερο) την ψυχοσωματική του φύση.Να εξελίσεται δηλάδή.


Στην wikipedia δεν νομίζω πως υπάρχει. Αλλά επειδή δέχτηκα εγώ έναν ορισμό από την wikipedia, δέξου κι εσύ έναν ορισμό (από κάποιον άλλον, από κάπου αλλού, δεν ξέρω) που νομίζεις πως σε αντιπροσωπεύει ρε παιδί μου, για να κάνουμε μια σύγκριση. Να δούμε αν σχετίζεται το ένα με το άλλο. Έχεις κανέναν τέτοιον ορισμό για τον οραματισμό ; Ξέρεις δηλ; Πάρε ένα βιβλίο από την βιβλιοθήκη σου ρε παιδί μου, ένα βιβλίο εσωτερισμού, δεν έχεις κανένα που να λέει τι είναι ο οραματισμός και να συμφωνείς με αυτόν τον ορισμό ; Έτσι, για να κάνουμε μια πρώτη σύγκριση.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

alex22
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1934 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/09/2009, 19:17:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alex22
quote:
zip
Στην wikipedia δεν νομίζω πως υπάρχει. Αλλά επειδή δέχτηκα εγώ έναν ορισμό από την wikipedia, δέξου κι εσύ έναν ορισμό (από κάποιον άλλον, από κάπου αλλού, δεν ξέρω) που νομίζεις πως σε αντιπροσωπεύει ρε παιδί μου, για να κάνουμε μια σύγκριση. Να δούμε αν σχετίζεται το ένα με το άλλο. Έχεις κανέναν τέτοιον ορισμό για τον οραματισμό ; Ξέρεις δηλ; Πάρε ένα βιβλίο από την βιβλιοθήκη σου ρε παιδί μου, ένα βιβλίο εσωτερισμού, δεν έχεις κανένα που να λέει τι είναι ο οραματισμός και να συμφωνείς με αυτόν τον ορισμό ; Έτσι, για να κάνουμε μια πρώτη σύγκριση.

Λόγω της φτωχής βιβλιοθήκης μου,βρήκα αυτό στο net: "Δημιουργικός Οραματισμός είναι η τεχνική, όπου χρησιμοποιώντας την φαντασία μας μπορούμε να δημιουργήσουμε όλα όσα επιθυμούμε στην ζωή.

Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την τεχνική για να ασκήσουμε κάποιου είδους « έλεγχο» πάνω στην θέληση των ανθρώπων .

Οτιδήποτε δημιουργούμε επιστρέφει πίσω σε εμάς, είτε αυτό αναφέρεται σε συναισθήματα αγάπης, βοήθειας, συμπόνιας, είτε αρνητικά συναισθήματα."

Είναι αρκτά ελιπής ο ορισμός αλλά έχει τα βασικά.Ξέρω οτι υπάρχουν πολλά που παίζουν ρόλο σε αυτό.Δέν είναι μόνο αυτό που δείχνουν.Υπάρχουν απο πίσω πράγματα που για να καταλάβει κάποιος πρέπει να έχει κάνει κάποια ερεύνα.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/09/2009, 19:28:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
quote:
DareD

Φιλε "zip" παρεξηγησες..........
Απλα εννοουσα οτι το τοπικ εχει χασει τον λογο υπαρξης....
Ολα αυτα δεν μπορουν να εξηγηθουν επιστημονικα και ειναι λαθος αυτος ο τροπος προσεγγισης....Ο καθενας μπορει να λεει παπαριες βεβαια γι'αυτο πρεπει να υπαρχει και ο αντιλογος,Οκ!!
Αλλα η ολη ιστορια ειναι τελειως προσωπικη και οι αποριες πρεπει να ειναι σχετικες με "τεχνικα" προβληματα......
Εαν καποιος λεει "παπαριες" αργα η γρηγορα θα παρει και αυτος αυτο που αξιζει...Και οσο αφορα το Σαμαελ..αυτος ειναι εκεινος που εκανε "γνωστο" το ολο θεμα...εαν καποιος θελησει να ασχοληθει με αυτα τα θεματα,δεν πρεπει να εχει διαβασει ενα βιβλιο του ??
Αυτο εννοω..απο εκει και επειτα εαν καταλαβει δεν καταλαβει δικο του θεμα....και τελειωνει εκει...ποσες παπαριες διαβαζουμε καθε τοσο...σιγα το πραγμα.....Το ολο θεμα ειναι εσωτερικο...Αυτα !!


Έτσι όπως το θέτεις τώρα, no problem. Αυτό λέω κι εγώ στον ΥΠΗΡΕΤΗ. Δεν μπορεί ρε παιδί μου να λες για την "αστρική προβολή" μέσω επιστημονικών όρων της Φυσικής. Δεν γίνεται. Γιατί αργά ή γρήγορα θα βρεθεί ένας Φυσικός απέναντί σου και θα σε κάνει να φας τα μούτρα σου. Εγώ του είπα, ας πει χίλιες φορές αυτά που λέει ο Σαμαέλ, χίλιες φορές καλύτερα. Αλλά όχι να μας λέει παραδείγματα για επίπεδα, για φαινόμενα χρόνου και χώρου, για φιλμ, για φαινόμενα οπτικής που έχουν ερμηνευθεί επαρκώς, ολοκληρωμένα, έχουν τεκμηριωθεί με πειράματα, μετρήσεις, παρατηρήσεις και έχουν μελετηθεί επιστημονικώς εδώ και αρκετές δεκαετίες. Έλεος δηλ. Ας πει αυτά που λέει ο Σαμαέλ. Χίλιες φορές καλύτερα απ' αυτές τις ανοησίες που λέει ο ίδιος. Μπορεί να έχει καλή πρόθεση, δεν αντιλέγω. Αλλά, διαβάζουν παιδιά όπως είδες. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό ; Αν πάει ένα παιδί αύριο στο σχολείο του και πει "το ίχνος που αφήνει και το στερεό μαζί είναι ένα τετραδιαστατο σώμα.", τι θα γίνει ; Μπορείς εσύ, εγώ, ο ΥΠΗΡΕΤΗΣ, να γνωρίζει τις συνέπειες των λόγων μας ; Ας προσέχουμε τι λέμε. Αυτό λέω. Πρωτού πούμε κάτι, ας είμαστε σίγουροι γι' αυτό που θα πούμε και ας είμαστε όσο τον δυνατόν ακριβολόγοι σ' αυτό που θα πούμε.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/09/2009, 19:34:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
quote:
alex22

Λόγω της φτωχής βιβλιοθήκης μου,βρήκα αυτό στο net: "Δημιουργικός Οραματισμός είναι η τεχνική, όπου χρησιμοποιώντας την φαντασία μας μπορούμε να δημιουργήσουμε όλα όσα επιθυμούμε στην ζωή. Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την τεχνική για να ασκήσουμε κάποιου είδους « έλεγχο» πάνω στην θέληση των ανθρώπων. Οτιδήποτε δημιουργούμε επιστρέφει πίσω σε εμάς, είτε αυτό αναφέρεται σε συναισθήματα αγάπης, βοήθειας, συμπόνιας, είτε αρνητικά συναισθήματα."


Ωραία. Εσύ τον δέχεσαι αυτόν τον ορισμό ; [Παρ' ότι λες πως είναι ελλιπής ] Τον δέχεσαι ;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

alex22
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1934 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/09/2009, 19:39:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alex22
Ναι τον δέχομαι.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/09/2009, 23:06:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Φίλε ζιρ η λασπολογία σου δεν έχει όρια . Δεν λέω για την αστρική προβολή μέσω επιστημονικών όρων. Μίλησα στον αλεξ για την τέταρτη διάσταση. Άλλο αστρική προβολή και άλλο η τέταρτη διάσταση.

Έχεις πάρει μια πρόταση και την έχεις κάνει σήριαλ. Έδωσα ακριβός τον ορισμό για το τι είναι το «ίχνος» Αν θες στο παράδειγμα που είχες πει ότι αν δώσουμε σε ένα επίπεδο βαρύτητα τότε θα έχουμε ένα στερεό.

Τότε αυτή η καινούρια κατεύθυνση που προέκυψε στο επίπεδο είναι το «ίχνος» έτσι ενώ πρώτα ήταν ένα επίπεδο τώρα το επίπεδο και το «ιχνος» που είναι μια νέα κατεύθυνση κάνουν ένα στερεό.

Και το είπα ίχνος επειδή, αν σε ένα σημείο δώσουμε μια κατεύθυνση θα αφήσει ένα ίχνος το οποίο είναι μια γραμμή. Και δεν νομίζω ότι δεν καταλαβαίνεις τι λέω, απλά μισείς τις ετικέτες που δεν γράφουν επάνω «επιστήμη» Αυτό πολεμάς με ότι μέσα διαθέτεις .

Τέλος πάντων αν αυτά που λέω κάνουν κακό στην νεολαία αλλά και στα μυαλά τον άλλων σταματώ εδώ. Δεν έχω πρόθεση να κάνω κακό σε κανέναν.

Συνεχίστε το θέμα σας .

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/09/2009, 08:28:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

http://www.physics4u.gr/news/2006/scnews2479.html


http://www.metaphysics.gr/metaforum/viewtopic.php?p=419&sid=465eb2548a7046a7dabe0c339e239709


ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 19/09/2009 08:32:58Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

john131
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
112 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/09/2009, 09:04:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους john131
γινετε να εχει καποιις συνηδηση στο ονειρο οταν κοιματε αλλα δεν θα ξερει οτι κοιμαται απλα θα ελεγχει το σωμα του εκει

Let the Object
of Objection
Become but
a Dream
As I Cause
the Seen
To Be UnseenΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Κηφεύς
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3548 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/09/2009, 13:03:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Κηφεύς
quote:
]john131: γινεται να εχει καποιος συνείδηση στο ονειρο οταν κοιμαται αλλα δεν θα ξερει οτι κοιμαται απλα θα ελεγχει το σωμα του εκει

Αν απαντήσουμε με μια απατηλή απλότητα σ’αυτό το ερώτημα , θα λέγαμε ότι :

Συνείδηση είναι αυτό που μας εγκαταλείπει κάθε βράδυ όταν μας παίρνει ο ύπνος και που επανεμφανίζεται το επόμενο πρωί όταν ξυπνάμε .

Θα διαπιστώσουμε , όμως , ότι πράγματι είναι απατηλός σε απλότητα αυτός ο ορισμός αν κάνομε τον εξής συλλογισμό :

Οι σκέψεις , ο εσωτερικός λόγος και οι ενσυνείδητες νοητικές παραστάσεις , αν και λιγότερο ζωηρές και πλούσιες σε λεπτομέρεια από τις αισθητηριακές αντιλήψεις , μας υπενθυμίζουν ότι μια ενσυνείδητη εικόνα είναι δυνατόν να δημιουργηθεί ακόμη και απουσία εξωτερικών ερεθισμάτων .

Τα όνειρα είναι η πιο εντυπωσιακή κατάδειξη αυτού του γεγονότος . Αν και παρουσιάζουν ορισμένες ιδιαιτερότητες , όπως είναι η ευπιστία εκείνου που ονειρεύεται , η απόλυτη προσήλωσή του σε ένα πράγμα και η απώλεια της ικανότητας για στοχασμό , η κατάσταση του ονείρου και της εγρήγορσης μοιάζουν εξαιρετικά μεταξύ τους σαν ενσυνείδητες εμπειρίες : τα οπτικά αντικείμενα και οι σκηνές είναι συνήθως αναγνωρίσιμα , η γλώσσα είναι κατανοητή , ακόμη και οι ιστορίες που εκτυλίσσονται στα όνειρα χαρακτηρίζονται από μεγάλη συνοχή και , καμιά φορά , προσλαμβάνονται σαν αληθινές .

Φιλικά

Κηφεύς

Ου τα πάντα τοις πάσι ρητάΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/09/2009, 13:08:25  Εμφάνιση Προφίλ
Φίλεjohn131
quote:
γινεται να εχει καποιος συνειδηση στο ονειρο οταν κοιμαται αλλα δεν θα ξερει οτι κοιμαται απλα θα ελεγχει το σωμα του εκει

Αν έχει συνείδηση ξέρει και οτι το σώμα του κοιμάται αλλιώς δεν πρόκειται για συνειδητό "όνειρο".

"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημαΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

helios2012
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
664 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/09/2009, 16:37:26  Εμφάνιση Προφίλ
Αγαπητέ zip, απουσίαζα αρκετό καιρό και διεξήχθησαν πολλές συζητήσεις στο μεσοδιάστημα.
Κατάφερα να διαβάσω, επί τροχάδην, τα θέματα και κάπου έπεσε το μάτι μου σε μια συζήτηση που είχες με τον υπηρέτη περί φυτών.
Φίλε μου, εδώ "πάτησες" στα δικά μου "χωράφια".
Και επειδή ήσουν κομματάκι απόλυτος, όσον αφορά το φυτικό βασίλειο, χωρίς να έχεις κάνει συστηματική έρευνα σ'αυτό το πεδίο, θα σου πρότεινα να είσαι περισσότερο φειδωλός ως πρός τις απαντήσεις σου, γιατί η απολυτότητα και δή, σε τομείς που δεν έχεις μελετήσει, δημιουργούν την αίσθηση ενός άκαμπτου και αδιάλλακτου ανθρώπου.
Και μιας και ανέφερα τη λέξη "εικόνα", ορίστε και μια εικόνα πρός τέρψιν των οφθαλμών σου...

Btw, συγχαρητήρια για την προαγωγή σου σε Μέλος Forums Esoterica!

Συγχωρέστε με, οι υπόλοιποι συνφορουμίτες, για το αναχρονιστικό του παρόντος μηνύματος, αλλά όφειλα μιαν απάντηση στον, κατά τ'άλλα, αγαπητό zip, μιας και μου πάτησε τον κάλο...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 50 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.140625
Maintained by Digital Alchemy