ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 ΜΟΡΑ - μία ανεπιθύμητη επίσκεψη
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 25
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Camelot
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
274 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2013, 19:05:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:

http://magicbook.forumotion.com/t76-topic Για παν ενδεχόμενο δοκιμάστε τοΉ καθώς το ξέρει το κόλπο τα'χει ήδη μετρημένα και την πάτησες (μπορεί και η απάντηση στο πόσα είναι: "πολλά" να είναι έγκυρη!)

Πρεπει να απαντήσει με αριθμό και να τα μετρήσει απο την στιγμή που λες αυτην την προσεχή (αν το χει κανει απο πριν δεν πιάνεται). Πάντως σε μια άλλη σελίδα είχα διάβασει την φράση "Αν προλάβει να κανει όλα τα παραπάνω και σας επισκεφθεί θα είναι πολύ θυμωμένη". Δεν το ρισκάρω, ας έρθει. Μόνος εγώ, μόνη αυτή, μπορει να κάνουμε μονόζυγο...


Κι είπε ποτέ σου μην κοιτάς
τον άλλο μες τα μάτια,
γιατι καθρέφτης γίνεσαι
κι όλοι σε σπαν' κομμάτια.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

OceansPearl
Νέο Μέλος


7 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/12/2013, 12:19:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γειά σας,
αν & έχει τύχει να διαβάσω αρκετές φορές θέματα του forum ποτέ δεν έτυχε να γραφτώ & να συμμετέχω. Θα αναφέρω μερικά γεγονότα τα οποία μου έχουν συμβεί. Γενικά από μικρή μού έχουν συμβεί κατά καιρούς διάφορα περίεργα. “Ευτυχώς” παθούσα & η μητέρα μου(σε ακόμα πιο δυνατά γεγονότα) ,η οποία με βοήθησε με τα χρόνια να μη φοβάμαι.
Θα αναφέρω 2-3 περιστατικά που έχω ζήσει που έχουν σχέση με τη Μόρα γιατί γενικά με έχει επισκεφτεί τόσες φορές ώστε να μου τύχει κάποια στιγμή να σκεφτώ «οκ θα φύγει…πάλι!»
Πρώτη φορά που ήρθε (ή τουλάχιστον η πρώτη φορά που τη θυμάμαι)ήταν κανονικό όνειρο & πρέπει να ήμουν γύρω στα 10). Ήμουν & καλά με τη μητέρα μου & τον αδελφό μου - ήμουν η μόνη που την έβλεπα ,η εμφάνιση της δεν είχε συγκεκριμένο πρόσωπο ,η μόνη εικόνα της που μου έμεινε ,κάτι θηλυκό σα γριά, μαύρο σαν καπνός και αιωρούταν . Άρχισα να νοιώθω φόβο και μου είπε (όχι με λόγια αλλά σα να μου έστειλε εγκεφαλικό μήνυμα) ότι αν το πω στη μητέρα μου ότι τη βλέπω ότι θα τους πνίξει. Αυτό στον ύπνο μου ,από το φόβο μου δεν το είπα στη μητέρα μου για τουλάχιστον 2-3 χρόνια ,αν και αρκετά συχνά είχα κλασικά περιστατικά ‘να πέφτω να κοιμηθώ και εκεί που χαλαρώνεις να νοιώθω κάτι αρνητικό σαν να είναι στο δωμάτιο. Πριν το καταλάβω να νοιώθω ότι με πνίγει ,να μη μπορώ να φωνάξω. Μόλις με άφηνε ούρλιαζα από το φόβο μου ,ξύπναγα από τις φωνές τους γονείς μου μέχρι που κάποια στιγμή το είπα στη μητέρα μου & μου είπε να βάλω ένα μικρό κομμάτι ψωμί από το μαξιλάρι μου. Όσο μεγάλωνα κατά καιρούς είχα σταματήσει να πιστεύω ότι είναι πνεύμα ή ό,τι είναι & προσπαθούσα να το εξηγήσω επιστημονικά αλλά πάλι εκεί ερχόταν ,κουρασμένη ή όχι ,την ώρα που πέφτω ή την ώρα που μόλις έχω ξυπνήσει ερχόταν. Αν και το συζήταγα με κόσμο δε θυμάμαι στα χρόνια του σχολείου κάποιος να το είχε πάθει ή τουλάχιστον να το παραδεχόταν. Πριν από 4 χρόνια ,θυμάμαι μόλις είχα πέσει να κοιμηθώ ,ο αδελφός μου ξύπνιος στο ίδιο δωμάτιο με γυρισμένη την πλάτη έπαιζε στο pc ,την ώρα που κλείνω τα μάτια μου & χαλαρώνω νοιώθω ένα τεράστιο βάρος σαν βράχος στην πλάτη μου(ήμουν μπρούμυτα) πλέον συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια ανοίγω τα μάτια μου συνειδητοποιώ ότι δε μπορώ να μιλήσω δε μπορώ να σηκώσω το κορμί μου εξαιτίας του βάρους & σκέπτομαι «όχι πάλι!» τελείως ξύπνια έτσι, να αισθάνομαι τον αδελφό μου ότι πληκτρολογεί στο keyboard να ακούω τον ήχο του pc .Οπότε κατευθείαν αρχίζω να λέω το «Πιστεύω…» (κάτι που βοηθά εμένα αν κ ξέρω μόνο 2 σειρές ,πάντα την έδιωχνε) ,μόλις λέω «Πιστεύω εις ένα Θεό» εκείνη τη στιγμή νοιώθω το βάρος να φεύγει..σαν κάτι να την τράβηξε από το ταβάνι και κατευθείαν ηρέμησα κ σηκώθηκα .Κατευθείαν να κόψω μια μπουκιά ψωμί να βάλω κάτω από το μαξιλάρι!
Μέχρι τότε πάνω-κάτω κρατούσα μια πισινή ότι ίσως όλο αυτό να ήταν παιχνίδι του μυαλού ,ποτέ δεν ξέρεις έλεγα! Μέχρι που λίγο καιρό μετά το προηγούμενο σκηνικό, συνέβη κάτι άλλο το οποίο δεν ήταν Μόρα αλλά σίγουρα δεν έτυχε κιόλας.
Μόλις έπεσα να κοιμηθώ συγχρόνως & ο αδελφός μου στο διπλανό κρεβάτι , μάς παίρνει ο ύπνος & στο τρίλεπτο ξυπνάμε και οι δυο από το ίδιο πράγμα(ο ένας συμπλήρωνε την πρόταση του άλλου όσο το εξηγούσαμε) .Βλέπαμε στον ύπνο μας απόλυτο σκοτάδι ,είχαμε την αίσθηση του φόβου και ακούγαμε φωνές -πάρα πολλές φωνές γνωστών μας- δεν καταλαβαίναμε ακριβώς τι έλεγαν ίσως το όνομα μας ο καθένας . Αν έχει τύχει σε κάποιον αυτό ή ξέρει τι μπορεί να είναι ας μου απαντήσει γιατί δεν έχω βρει τίποτα όσο κι αν το έχω ψάξει ή συζητήσει.
Όσο για τη Μόρα, ένα κομματάκι ψωμί κάτω από το μαξιλάρι πιστεύω θα βοηθήσει …αν και απ’ ό,τι μου έχουν πει τίποτα δε μπορεί να σε πειράξει… απλά τρέφονται με το φόβο που έχουμε στο άγνωστο. Αλλά σιγά-σιγά δε μας είναι και τόσο άγνωστα!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Πύρινος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2274 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/01/2014, 23:16:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ενδιαφέρον φαινόμενο.
Δε καταλαβαίνω όμως πώς γίνεται να έχει αυτό το φαινόμενο τόσες επαναλήψεις.
Εσένα δηλαδή σου συμβαίνει χρόνια;
Έχεις αναρωτηθεί τους λόγους που μπορεί να συμβαίνει αυτό;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
OceansPearl
Νέο Μέλος


7 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/01/2014, 21:48:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Ενδιαφέρον φαινόμενο.
Δε καταλαβαίνω όμως πώς γίνεται να έχει αυτό το φαινόμενο τόσες επαναλήψεις.
Εσένα δηλαδή σου συμβαίνει χρόνια;
Έχεις αναρωτηθεί τους λόγους που μπορεί να συμβαίνει αυτό;

Εμενα ξεκίνησε γύρω στα 10...(πάνω κάτω 13χρόνια μου συμβαίνει)
Παλιότερα κράταγα ένα 30% ότι ίσως να είναι κάτι παθολογικό,εγκεφαλικό κτλπ. αλλά με τα χρόνια το απέρριψα.Αν επίσης(όπως σε πολλούς μας έχει περάσει από το μυαλό) ήταν υπνική παράλυση πως γίνεται να υπάρχουν φαινόμενα και όταν κάποιος δεν κοιμάται?
Εσένα σου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Συντονιστής

Greece
3359 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/01/2014, 23:26:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αν και οι απόψεις μου για την "μόρα" είναι καταγεγραμμένες
θα ήθελα να κάνω δυο ερωτήσεις στο μέλος OceansPearl μια και έχει τόσες εμπειρίες,
δεδομένου οτι οι μαρτυρίες ατόμων που έχουν βρεθεί σε αυτή την κατάσταση αναφέρουν οτι τους έχει συμβεί ελάχιστες φορές.

Η μόρα όπως γνωρίζουμε, δεν "εμφανίζεται" μόνο σε πιστούς της Χριστιανικής Εκκλησιάς,
πως εξηγείς το γεγονός οτι μνημονεύοντας το Σύμβολο της Πίστεως "αυτή" φεύγει?

Επίσης τι αντίμετρα μπορούμε να αποδώσουμε σε μια μπουκιά ψωμιού
(τοποθετούμενη σε συγκεκριμένο σημείο) ώστε να είμαστε ήσυχοι οτι προστατευόμαστε?not asked to learn how deep the secrets ... there are no
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Πύρινος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2274 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/01/2014, 23:29:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν έχει τύχει, αλλά πολλοί γνωστοί μου έχουν περιγράψει τέτοια φαινόμενα.
Όταν λες 13 χρόνια, εννοείς οτι σε ακολουθούσε όπου και αν κοιμόσουν, όποιο σπίτι και αν πήγαινες;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
maria3
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
653 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/01/2014, 10:43:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Εμενα ξεκίνησε γύρω στα 10...(πάνω κάτω 13χρόνια μου συμβαίνει)
Παλιότερα κράταγα ένα 30% ότι ίσως να είναι κάτι παθολογικό,εγκεφαλικό κτλπ. αλλά με τα χρόνια το απέρριψα.Αν επίσης(όπως σε πολλούς μας έχει περάσει από το μυαλό) ήταν υπνική παράλυση πως γίνεται να υπάρχουν φαινόμενα και όταν κάποιος δεν κοιμάται?
Εσένα σου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο?


Εμένα μου ξεκίνησε σε ποιο μεγάλη ηλικία, αλλά και εγώ παιδεύομαι γύρω στα δέκα χρόνια, μάλλον επί τρία χρόνια μου ερχόταν κάθε μεσημέρι.

Μετά από επτά χρόνια που είχε να με επισκεφθεί, με επισκέφθηκε πάλι μέσα σε ένα μήνα δύο φορές και μου έρχεται κάθε βράδυ στις δώδεκα.

Μου είχαν πει τότε και το εφάρμοσα ότι δεν πρέπει να κοιμάσαι ανάσκελα σε βοηθάει όσο αφορά στο βάρος στο στήθος και έχουν δίκαιο.

Τις τελευταίες φορές την αισθάνομαι και εγώ αλλά επειδή όντως δεν είμαι ανάσκελα, αισθάνομαι απλά ότι ονειρεύομαι και ότι δεν μπορώ να ξυπνήσω.

Πριν επτά χρόνια μου συνέβαινε έντονα και αισθανόμουν σαν να υπήρχε κάποιος άνθρωπος και με να πίεζε στο στήθος, αισθανόμουν και μία μαύρη σκιά, αυτό που έκανα ήταν ότι είπα αποκαλύψου και όντως αποκαλύφθηκε μετά από λίγο καιρό, όπου πρώτα με είχε προϊδέαση και είδα πάλι το φαινόμενο και κάποια γυναίκα να μπαίνει στο δωμάτιο μου και να μου λέει έρχεται, έρχεται.

Τώρα πλέον δεν με ενοχλεί απλά έχω παρατηρήσει ότι μπορεί να παίζει μαζί μου, όπως έβλεπα την γάτα μου ότι ήρθε στο δωμάτιο την ώρα που μου συνέβαινε αυτό βέβαια στον ύπνο μου και ότι με έγλυφε στο πρόσωπο.

Αν και Χριστιανή Ορθόδοξη έχω δοκιμάσει να λέω ευχές κτλ. αλλά αυτό που συμβαίνει είναι ότι ακούγεται η φωνή μου να τις λέει σε ποιο μπάσα μορφή.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να καταλαβαίνεις ότι ήρθε μέσα στο όνειρο σου και ή να προσπαθείς να βγεις στην φύση ή να δεις την φύση εκείνη την ώρα στο όνειρο σου, δηλαδή έντονο φως μάλλον με αυτό έχει να κάνει, σε εμένα πιάνει και πιάνει και όταν συνειδητοποιώ ότι ονειρεύομαι και είναι εκεί, ρίχνω σκαμπίλια στα μάγουλα μου και τα συναφή, απλά είναι να θέλεις εσύ να ξυπνήσεις γιατί εγώ μετά από τόσα χρόνια βαριέμαι και να ξυπνήσω οπότε και μου ρίχνει διάφορα πράγματα.

Όπως για παράδειγμα έβλεπα ότι ροχάλιζε κάποιος στο δωμάτιο και έλεγα στον άνδρα μου μην ροχαλίζεις και μου έλεγε εγώ εσύ μην ροχαλίζεις, όταν καταλάβαμε ότι κάποιος άλλος ροχάλιζε, όλα αυτά στον ύπνο μου.

Μην την φοβηθείς πάντως για κανένα λόγο απλά αγνόησε την και προσπάθησε να εφαρμόσεις αυτά που σου είπα.

quote:

Δεν έχει τύχει, αλλά πολλοί γνωστοί μου έχουν περιγράψει τέτοια φαινόμενα.
Όταν λες 13 χρόνια, εννοείς οτι σε ακολουθούσε όπου και αν κοιμόσουν, όποιο σπίτι και αν πήγαινες;


Πύρινος μου φαίνεται ότι έχει σχέση μάλλον σε ποιο σπίτι κατοικείς, εμένα μου συμβαίνει ή στο παλιό στης μητέρας μου δηλαδή το σπίτι ή στο τωρινό μου, δεν το έχω αισθανθεί αλλού, σαν να ξέρει την διεύθυνση σου ένα πράγμα χα! χα!

Edited by - maria3 on 04/01/2014 10:54:27Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

OceansPearl
Νέο Μέλος


7 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/01/2014, 22:33:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Δεν έχει τύχει, αλλά πολλοί γνωστοί μου έχουν περιγράψει τέτοια φαινόμενα.
Όταν λες 13 χρόνια, εννοείς οτι σε ακολουθούσε όπου και αν κοιμόσουν, όποιο σπίτι και αν πήγαινες;

Δε θυμάμαι να μου έχει τύχει εκτός του σπιτιού μου ή του εξοχικού μου.
Θα συμφωνήσω με τη maria3 ,δε νομίζω να έχει σχέση με το σπίτι - αν και μετακόμισα πρόσφατα μου έχει ξανασυμβεί.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

OceansPearl
Νέο Μέλος


7 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/01/2014, 22:44:28  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Αν και οι απόψεις μου για την "μόρα" είναι καταγεγραμμένες
θα ήθελα να κάνω δυο ερωτήσεις στο μέλος OceansPearl μια και έχει τόσες εμπειρίες,
δεδομένου οτι οι μαρτυρίες ατόμων που έχουν βρεθεί σε αυτή την κατάσταση αναφέρουν οτι τους έχει συμβεί ελάχιστες φορές.

Η μόρα όπως γνωρίζουμε, δεν "εμφανίζεται" μόνο σε πιστούς της Χριστιανικής Εκκλησιάς,
πως εξηγείς το γεγονός οτι μνημονεύοντας το Σύμβολο της Πίστεως "αυτή" φεύγει?

Επίσης τι αντίμετρα μπορούμε να αποδώσουμε σε μια μπουκιά ψωμιού
(τοποθετούμενη σε συγκεκριμένο σημείο) ώστε να είμαστε ήσυχοι οτι προστατευόμαστε?not asked to learn how deep the secrets ... there are noΚατά τη γνώμη μου ,εφόσον υπάρχει κάτι "σκοτεινό" θα υπάρχει & το ανάλογο "καλό". Όταν εγώ για π.χ. σκέφτομαι & λέω μια προσευχή ,εκείνη τη στιγμή οι άμυνες μου δυναμώνουν γιατί επικαλούμαι κάτι δυνατό που με προστατεύει.Είναι ο καθένας τι πιστεύει ότι το βοηθάει.Όσο για το κομμάτι ψωμί ,δεν έχω κάποια απάντηση.Το δοκίμασα ,με βοήθησε & το κράτησα.Το περίεργο είναι ότι θα έπρεπε να είχε μουχλιάσει (νομίζω!) αλλά δεν έχει πάθει τίποτα πέρα ότι "παξιμάδιασε" :P

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

OceansPearl
Νέο Μέλος


7 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/01/2014, 22:58:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:

Εμενα ξεκίνησε γύρω στα 10...(πάνω κάτω 13χρόνια μου συμβαίνει)
Παλιότερα κράταγα ένα 30% ότι ίσως να είναι κάτι παθολογικό,εγκεφαλικό κτλπ. αλλά με τα χρόνια το απέρριψα.Αν επίσης(όπως σε πολλούς μας έχει περάσει από το μυαλό) ήταν υπνική παράλυση πως γίνεται να υπάρχουν φαινόμενα και όταν κάποιος δεν κοιμάται?
Εσένα σου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο?


Εμένα μου ξεκίνησε σε ποιο μεγάλη ηλικία, αλλά και εγώ παιδεύομαι γύρω στα δέκα χρόνια, μάλλον επί τρία χρόνια μου ερχόταν κάθε μεσημέρι.

Μετά από επτά χρόνια που είχε να με επισκεφθεί, με επισκέφθηκε πάλι μέσα σε ένα μήνα δύο φορές και μου έρχεται κάθε βράδυ στις δώδεκα.

Μου είχαν πει τότε και το εφάρμοσα ότι δεν πρέπει να κοιμάσαι ανάσκελα σε βοηθάει όσο αφορά στο βάρος στο στήθος και έχουν δίκαιο.

Τις τελευταίες φορές την αισθάνομαι και εγώ αλλά επειδή όντως δεν είμαι ανάσκελα, αισθάνομαι απλά ότι ονειρεύομαι και ότι δεν μπορώ να ξυπνήσω.

Πριν επτά χρόνια μου συνέβαινε έντονα και αισθανόμουν σαν να υπήρχε κάποιος άνθρωπος και με να πίεζε στο στήθος, αισθανόμουν και μία μαύρη σκιά, αυτό που έκανα ήταν ότι είπα αποκαλύψου και όντως αποκαλύφθηκε μετά από λίγο καιρό, όπου πρώτα με είχε προϊδέαση και είδα πάλι το φαινόμενο και κάποια γυναίκα να μπαίνει στο δωμάτιο μου και να μου λέει έρχεται, έρχεται.

Τώρα πλέον δεν με ενοχλεί απλά έχω παρατηρήσει ότι μπορεί να παίζει μαζί μου, όπως έβλεπα την γάτα μου ότι ήρθε στο δωμάτιο την ώρα που μου συνέβαινε αυτό βέβαια στον ύπνο μου και ότι με έγλυφε στο πρόσωπο.

Αν και Χριστιανή Ορθόδοξη έχω δοκιμάσει να λέω ευχές κτλ. αλλά αυτό που συμβαίνει είναι ότι ακούγεται η φωνή μου να τις λέει σε ποιο μπάσα μορφή.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να καταλαβαίνεις ότι ήρθε μέσα στο όνειρο σου και ή να προσπαθείς να βγεις στην φύση ή να δεις την φύση εκείνη την ώρα στο όνειρο σου, δηλαδή έντονο φως μάλλον με αυτό έχει να κάνει, σε εμένα πιάνει και πιάνει και όταν συνειδητοποιώ ότι ονειρεύομαι και είναι εκεί, ρίχνω σκαμπίλια στα μάγουλα μου και τα συναφή, απλά είναι να θέλεις εσύ να ξυπνήσεις γιατί εγώ μετά από τόσα χρόνια βαριέμαι και να ξυπνήσω οπότε και μου ρίχνει διάφορα πράγματα.

Όπως για παράδειγμα έβλεπα ότι ροχάλιζε κάποιος στο δωμάτιο και έλεγα στον άνδρα μου μην ροχαλίζεις και μου έλεγε εγώ εσύ μην ροχαλίζεις, όταν καταλάβαμε ότι κάποιος άλλος ροχάλιζε, όλα αυτά στον ύπνο μου.

Μην την φοβηθείς πάντως για κανένα λόγο απλά αγνόησε την και προσπάθησε να εφαρμόσεις αυτά που σου είπα.

quote:

Δεν έχει τύχει, αλλά πολλοί γνωστοί μου έχουν περιγράψει τέτοια φαινόμενα.
Όταν λες 13 χρόνια, εννοείς οτι σε ακολουθούσε όπου και αν κοιμόσουν, όποιο σπίτι και αν πήγαινες;


Πύρινος μου φαίνεται ότι έχει σχέση μάλλον σε ποιο σπίτι κατοικείς, εμένα μου συμβαίνει ή στο παλιό στης μητέρας μου δηλαδή το σπίτι ή στο τωρινό μου, δεν το έχω αισθανθεί αλλού, σαν να ξέρει την διεύθυνση σου ένα πράγμα χα! χα!

Edited by - maria3 on 04/01/2014 10:54:27Πλέον δε μου συμβαίνει τόσο συχνά...αυτό που είπες με τον ύπνο το πάθαινα & γω, αλλά δεν το είχα συνδιάσει με Μόρα.Ξύπναγα μέσα σε όνειρο ,σε στυλ inception!Ονειρο σε όνειρο 3-4(ίσως κ παραπάνω) και όλα να μοιάζουν πραγματικότητα!Αλλά με την αίσθηση ότι κάτι δε σε αφήνει να ξυπνήσεις.Επίσης πολύ μικρή όταν ήμουν έβλεπα ένα άλλο "είδος" ονείρου.Έβλεπα για παράδειγμα τον πατέρα μου, πήγαινα να του μιλήσω και άρχιζα να έχω μια παράξενη αίσθηση & μετά εμφανιζόταν άλλος ένας με τη μορφή του πατέρα μου.Και δεν ήξερα ποιος ήταν ο πραγματικός.Πίσω από τον "shapeshifter"(lol supernatural!)ήταν κάτι που μου εβγαζε αυτη την αίσθηση της Μόρας & γενικά κάτι που ήθελε το κακό μου.Το ίδιο style ονείρου έβλεπε & ο αδελφός μου.Τι να πω!Θα φταίει το DNA! :P

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Συντονιστής

Greece
3359 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/01/2014, 01:19:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
OceansPearl:
Κατά τη γνώμη μου ,εφόσον υπάρχει κάτι "σκοτεινό" θα υπάρχει & το ανάλογο "καλό". Όταν εγώ για π.χ. σκέφτομαι & λέω μια προσευχή ,εκείνη τη στιγμή οι άμυνες μου δυναμώνουν γιατί επικαλούμαι κάτι δυνατό που με προστατεύει.Είναι ο καθένας τι πιστεύει ότι το βοηθάει.Όσο για το κομμάτι ψωμί ,δεν έχω κάποια απάντηση.Το δοκίμασα ,με βοήθησε & το κράτησα.Το περίεργο είναι ότι θα έπρεπε να είχε μουχλιάσει (νομίζω!) αλλά δεν έχει πάθει τίποτα πέρα ότι "παξιμάδιασε" :P

Λογικότατο το σκεπτικό σου στο πρώτο ερώτημα
το ιδιο αποτέλεσμα θα εχει και κάποιος, οπου ψύχραιμα πει/σκεφτεί
"δεν υπάρχεις..."

Τωρα για την μπουκίτσα... μάλλον φρυγανιά θα γίνει, οπου και να την βάλεις και για οποιονδήποτε λόγοnot asked to learn how deep the secrets ... there are no
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
OceansPearl
Νέο Μέλος


7 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/01/2014, 14:52:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:
OceansPearl:
Κατά τη γνώμη μου ,εφόσον υπάρχει κάτι "σκοτεινό" θα υπάρχει & το ανάλογο "καλό". Όταν εγώ για π.χ. σκέφτομαι & λέω μια προσευχή ,εκείνη τη στιγμή οι άμυνες μου δυναμώνουν γιατί επικαλούμαι κάτι δυνατό που με προστατεύει.Είναι ο καθένας τι πιστεύει ότι το βοηθάει.Όσο για το κομμάτι ψωμί ,δεν έχω κάποια απάντηση.Το δοκίμασα ,με βοήθησε & το κράτησα.Το περίεργο είναι ότι θα έπρεπε να είχε μουχλιάσει (νομίζω!) αλλά δεν έχει πάθει τίποτα πέρα ότι "παξιμάδιασε" :P

Λογικότατο το σκεπτικό σου στο πρώτο ερώτημα
το ιδιο αποτέλεσμα θα εχει και κάποιος, οπου ψύχραιμα πει/σκεφτεί
"δεν υπάρχεις..."

Τωρα για την μπουκίτσα... μάλλον φρυγανιά θα γίνει, οπου και να την βάλεις και για οποιονδήποτε λόγοnot asked to learn how deep the secrets ... there are no


Τι να πω!Σίγουρα κάποια πράγματα δε θα τα μάθουμε ποτέ.Τουλάχιστον όχι σε αυτή τη ζωή... :P


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

geodel
Νέο Μέλος


1 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/04/2014, 10:57:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα σε όλους.
Μόλις εγγράφηκα και είναι η πρώτη φορά που γράφω στο esoterica, καθώς επιθυμώ να μοιραστώ αυτό που δεν είπα ποτέ ούτε στην καλύτερή μου φίλη.
Δεν ξέρω τι είναι η μόρα, αλλά ξέρω ότι μου συνέβαινε για περίπου 15 χρόνια, όπως επίσης ξέρω πώς το έδιωξα.
Στόχος μου με όσα θα παραθέσω είναι να βοηθήσω όσους υποφέρουν από τις επισκέψεις της να το ξεπεράσουν:
Θυμάμαι τη μόρα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Από πάρα πολύ μικρή ηλικία θυμάμαι κάτι να με πλακώνει, να πνίγομαι και να μην μπορώ να κουνηθώ. Καταρχάς για όσους μιλούν για παράλυση λόγω ύπνου, να πω ότι είναι μια κατάσταση που επίσης έχω βιώσει επανειλημμένα και δεν έχει καμιά σχέση με τη μόρα: πράγματι μπορεί να τύχει να ξυπνήσει κάποιος απότομα και για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ είναι ξύπνιος και αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω του, να μην μπορεί να κουνηθεί. Όμως η διαφορά από τη μόρα είναι ότι στην "παράλυση λόγω του ότι κάποιος ξύπνησε απότομα" (δεν ξέρω πώς να το πω επιστημονικά) το άτομο δεν βιώνει ούτε βάρος ούτε πόνο, αντίθετα με τη μόρα, σε καμία περίπτωση δε δεν νιώθει απειλή.
Για να μην κουράζω, οι επισκέψεις της μόρας μου συνέβαιναν κάθε 2 - 3 μήνες. Όταν πλέον πάτησα τα 18 και έφυγα από το σπίτι μου για να σπουδάσω, οι επισκέψεις της συνεχίστηκαν. Περίπου κατά τα 20 μου χρόνια οι επισκέψεις της άρχισαν να είναι πολύ συχνές και πολύ ενοχλητικές. Πλέον ερχόταν περίπου 1 φορά την εβδομάδα και άρχισα να έχω πόνους όταν μου συνέβαινε. Την προτελευταία φορά που με επισκέφθηκε είμαι σίγουρη ότι ήμουν ξύπνια. Ήταν πρωί Κυριακής, ήμουν λίγο άρρωστη (μια απλή ίωση), είχα ήδη ξυπνήσει και σηκωθεί από το κρεβάτι και απλά είχα ξαναξαπλώσει για να περάσει η ώρα. Το διαφορετικό που συνέβη εκείνη τη μέρα ήταν ακριβώς ότι ήμουν ξύπνια, όταν άρχισα να νιώθω το βάρος της να ανεβαίνει σιγά σιγά από τα πόδια προς το στήθος μου. Ακριβώς επειδή ήμουν τελείως ξύπνια κατέβαλα μεγάλες προσπάθειες(μεγαλύτερες απ' ότι συνήθως) να ανοίξω τα μάτια μου και τελικά τα κατάφερα, οπότε και αντίκρισα έναν σκούρο όγκο ανάμεσα στο κρεβάτι μου και την πόρτα του δωματίου. Αμέσως ένιωσα μια απίστευτη δύναμη να πέφτει πάνω μου, με ανάγκασε να κλείσω τα μάτια μου και η επίθεσή της εκείνη την ημέρα ήταν πιο έντονη από ποτέ. Ήταν λες και την τσάντισα. Θυμάμαι ότι για αρκετά λεπτά αφότου έφυγε είχα έναν πολύ οξύ πόνο στην πλάτη. Ένιωσα ότι θα με διέλυε και πρώτη φορά τρόμαξα τόσο. Να σημειώσω ότι δεν είμαι θρήσκα, προσπάθησα μηχανικά να πω μια προσευχή με το μυαλό μου(την οποία δεν πίστευα καν)και η οποία δεν βοήθησε καθόλου.
Η τελευταία φορά που με επισκέφθηκε (οπότε και την έδιωξα) ήταν μια εβδομάδα μετά, πάλι Κυριακή, πάλι η ίδια ώρα το πρωί, πάλι σηκώθηκα και ξαναξάπλωσα, εξακολουθούσε δε να με ταλαιπωρεί η ίδια ίωση και για αυτό το λόγο είχα πολλά νεύρα. Ήμουν απολύτως ξύπνια όταν πάλι ένιωσα την ίδια αίσθηση, ακινητοποιήθηκα, δεν μπόρεσα να ανοίξω τα μάτια μου και την ένιωσα αργά να ανεβαίνει στο σώμα μου από τα πόδια προς το στήθος. Το διαφορετικό σε αυτήν την περίπτωση ήταν ακριβώς το ότι δεν φοβήθηκα καθόλου, αντιθέτως ήμουν πολύ εκνευρισμένη από την όλη κατάσταση, καθώς είχα 10 μέρες να βγω από το σπίτι λόγω της ασθένειάς μου. Θυμάμαι ότι με απίστευτα νεύρα φώναξα με όλη τη δύναμη της σκέψης μου "Δεν θα μου συμβεί και αυτό σήμερα. Σήκω και φύγε από το σπίτι μου και να μην ξαναπατήσεις εδώ!" . Ένιωσα μια απίστευτη δύναμη εκείνη την ώρα και η Μόρα αποτραβήχτηκε.
Έχουν περάσει 7 χρόνια από τότε και δεν με έχει ξαναεπισκεφθεί. Συνεπώς για να τη διώξει κανείς πρέπει απλά να της δείξει ότι δεν τη φοβάται και ότι έχει τον έλεγχο του χώρου του.
Πάντως δεν είμαι σίγουρη ότι η μόρα έρχεται από το υπερπέραν. Εγώ ειλικρινά πιστεύω ότι τελικά μπορεί απλά να προσωποποιούμε τις φοβίες που είναι κρυμμένες στο υποσυνείδητό μας, προκειμένου έπειτα να τις αντιμετωπίσουμε και να τις διώξουμε μια και καλή. Μπορείς να αντιμετωπίσεις κάτι πιο αποτελεσματικά όταν το βλέπεις ή το νιώθεις.
Συγγνώμη αν κούρασα. Ελπίζω να βοηθήσω κάποιους.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Gnostic Student
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
198 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/04/2014, 09:29:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
geodel πολύ καλή η παράθεσή σου.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Giannis21
Νέο Μέλος


1 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/04/2014, 13:44:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Παιδιά γειά σας. Χθές το βράδυ ξύπνησα γύρω στις 5.30 γιατί καθώς έχω άσμα άρχισα να βήχω συνεχώς,πράγμα πολύ παράξενο καθώς πριν κοιμηθώ είχα κάνει τις υσπνοές μου ακριβώς για αυτο το λόγο.Σηκώθηκα λοιπόν και τις ξανάκανα,εννοιωθα μεγάλη νύστα.Παρόλα αυτα για μισή ώρα δν με έπαιρνε ο υπνος παρόλο που έννοιωθα ο οργανισμός μου να το θέλει πολυ... Ξαφνικά νοιώθω μια μεγάλη χαλάρωση και κάτι σιγά σιγά έπαιρνα όλο και πιο μικρές αναπνοές μέχρι που ένοιωσα ένα σφίξιμο στο στήθος.Παρόλα αυτα γυρνάω το πλευρό μου προς τη μεριά του τοίχου,ενω η χαλάρωση συνέχιζε.Μετά από δυο λεπτά νοιώθω σα να με τραβάει κάτι απο την πλάτη,ένα μούδιασμα,σα να κοιλάω μεσα στο πάπλωμα.Λέω θα πέσω απο το κρεβάτι πρέπει να κάνω κάτι.Στην αρχή δν μπορούσα να κουνηθώ γτ πόναγε το σώμα μου.Τελικά σηκώνομαι και βρίσκομαι κολλημένος στον τοίχο... δεν υπήρχε περίπτωση να έπεφτα απο την άλλη μεριά όπως ένοιωθα. Παλμοί στο φούλ.

Τι λέτε υπάρχει περίπτωση να με επισκέφθηκε η Μόρα;Δεν μπορώ να εξηγήσω πως με έπιασε άσθμα αφού είχα πάρει υσπνοές... μήπως κάτι με κούρασε και ο οργανισμός μ αντέδρασε ξυπνώντας με και ξανήρθε ξανά. ή μήπως συνέβει κάτι άλλο;

Απαντ΄στε μου ή εδω ή στο email: giannis.keren@hotmail.com

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Elenlep
Νέο Μέλος

Greece
15 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/04/2014, 18:05:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ενα εχω να σας πω πριν 5 χρονια ενα βραδυ διαβαζα ενα βιβλιο με τα θαυματα του αγιου ραφαηλ το οποιο μ εκαναν δωρο απο το
Μοναστηρι ! Ομως εγω αρχισα να ακουω βηματα στο δωματιο μ κ ετσι εκλεισα το βιβλιο κ φοβηθηκα, ετσι αποφασησα να κοινηθω με την αδερφη μ..κ κοιμηθηκαμε μαζι στο δωματιο της! Ολα καλα, μεχρι που ξυπνησα για να παω τουαλετα στις 5 παρα αλλ ακουσα απο την σκαλα της σοφιτας μας κατι σαν ανεμο κ ξαναξαπλωσα γρηγορα κατω απο τα σκεπασματα η αδερφη μ δε ξυπνουσε! Ανοιξε η πορτα κ μπηκε μεσα στο δωματιο ενας αντρας ψηλος με μποτες, μαλλια μαυρα κ προσωπο σκοτεινο..πλησιασε απο πανω μ κ με επιασε απο το λαιμο! Εγω τρωμαξα, ηθελα να ουρλιαξω, να φωναξω τους δικους μ, αλλα δεν ειχα δυναμεις, τα ματια μ εκλειναν ολο κ πιο πολυ κ αυτος να μ
Πιεζει το λαιμο..ως που ακουστηκε ενας δυνατος ηχος σαν κατι να επεσε κατω..κ αυτος εκεινη την ωρα εξαφανηστηκε αμεσως σαν να ανοιξε η γη κ τον καταπιε..εγω ουρλιαξα κ τους ξυπνησα ολους..ειχα παθει σοκ δεν μπορουσα να καταλαβω αν ηταν πραγματικοτητα η ονειρο.σε μια δωση λεω στους δικους μ να κοιταξουν κατω απο το κρεβατι γτ ετρεμα εγω κ τι να δουν; Κατω απο το κρεβατι ηταν το βιβλιο του αγιου ραφαηλ με τα θαυματα που διαβαζα..το οποιο ειχα αφησει πανω στο γραφειο της αδερφης μ! Αυτος με εσωσε! Αλλα απο τοτε δεν μπορω να ξαναδιαβασω αυτο τπ βιβλιο γτ φοβαμαι μην ξαναερθει ο σκοτεινος ανδρας.απορω αραγε αυτο ηταν μορα; Η ο διαολος; Τι εχετε να πειτε; Ευχαριστω!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Elenlep
Νέο Μέλος

Greece
15 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/04/2014, 18:06:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ενα εχω να σας πω πριν 5 χρονια ενα βραδυ διαβαζα ενα βιβλιο με τα θαυματα του αγιου ραφαηλ το οποιο μ εκαναν δωρο απο το
Μοναστηρι ! Ομως εγω αρχισα να ακουω βηματα στο δωματιο μ κ ετσι εκλεισα το βιβλιο κ φοβηθηκα, ετσι αποφασησα να κοινηθω με την αδερφη μ..κ κοιμηθηκαμε μαζι στο δωματιο της! Ολα καλα, μεχρι που ξυπνησα για να παω τουαλετα στις 5 παρα αλλ ακουσα απο την σκαλα της σοφιτας μας κατι σαν ανεμο κ ξαναξαπλωσα γρηγορα κατω απο τα σκεπασματα η αδερφη μ δε ξυπνουσε! Ανοιξε η πορτα κ μπηκε μεσα στο δωματιο ενας αντρας ψηλος με μποτες, μαλλια μαυρα κ προσωπο σκοτεινο..πλησιασε απο πανω μ κ με επιασε απο το λαιμο! Εγω τρωμαξα, ηθελα να ουρλιαξω, να φωναξω τους δικους μ, αλλα δεν ειχα δυναμεις, τα ματια μ εκλειναν ολο κ πιο πολυ κ αυτος να μ
Πιεζει το λαιμο..ως που ακουστηκε ενας δυνατος ηχος σαν κατι να επεσε κατω..κ αυτος εκεινη την ωρα εξαφανηστηκε αμεσως σαν να ανοιξε η γη κ τον καταπιε..εγω ουρλιαξα κ τους ξυπνησα ολους..ειχα παθει σοκ δεν μπορουσα να καταλαβω αν ηταν πραγματικοτητα η ονειρο.σε μια δωση λεω στους δικους μ να κοιταξουν κατω απο το κρεβατι γτ ετρεμα εγω κ τι να δουν; Κατω απο το κρεβατι ηταν το βιβλιο του αγιου ραφαηλ με τα θαυματα που διαβαζα..το οποιο ειχα αφησει πανω στο γραφειο της αδερφης μ! Αυτος με εσωσε! Αλλα απο τοτε δεν μπορω να ξαναδιαβασω αυτο τπ βιβλιο γτ φοβαμαι μην ξαναερθει ο σκοτεινος ανδρας.απορω αραγε αυτο ηταν μορα; Η ο διαολος; Τι εχετε να πειτε; Ευχαριστω!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Elenlep
Νέο Μέλος

Greece
15 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/04/2014, 18:16:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ξεχασα να πω μετα απο το κεραστατικο που αναφερα μετα απο 2 χρονια κοιμομουν σιγουρα κ ειδα τον εαυτο μ
Κανονικα να κοιμαμαι κ ηρθε απο πανω μια σκια μ με πλακωσε κ αρχισε να με χτυπα στην πλατη κ ξυπνησα απο τον πονο..κ φετος τον χειμωνα εμενα μονη μ
Στο σπιτι που νοικιαζα κ ξαφνικα μεταξυ ξυπνου κ υπνου ηρθε ενας νεαρος στο δωματιο μ κ με κοιτουσε κ γελουσε κ με τρωμαξε δεν μπορουσα να κουμηθω παλι ως που ουρλιαξα κ ξαφανιστηκε..απο τοτε εχει να μ συμβει κατι τετοιο..τωρα δεν ξερω αν τελευταια που ανεφερα ηταν η μορα η κατι αλλο!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Gnostic Student
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
198 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/04/2014, 22:51:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Elenlep
Πιεζει το λαιμο..ως που ακουστηκε ενας δυνατος ηχος σαν κατι να επεσε κατω..κ αυτος εκεινη την ωρα εξαφανηστηκε αμεσως σαν να ανοιξε η γη κ τον καταπιε..εγω ουρλιαξα κ τους ξυπνησα ολους..ειχα παθει σοκ δεν μπορουσα να καταλαβω αν ηταν πραγματικοτητα η ονειρο.
Φίλη Elenlep θα σου πρότεινα να εξετάσεις το θέμα της αστρικής προβολής (υπάρχει και αντίστοιχη ενότητα στο φόρουμ). Αυτό ίσως σου απαντήσει τα ερωτήματα (και ίσως σου δημιουργήσει καινούρια). Αν όχι εδώ είμαστε.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Elenlep
Νέο Μέλος

Greece
15 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/04/2014, 01:25:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Se eyxaristw polu tha to dimosieusw k ekei to
Idio thema...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Πύρινος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2274 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/04/2014, 13:33:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Elenlep
Ενα εχω να σας πω πριν 5 χρονια ενα βραδυ διαβαζα ενα βιβλιο με τα θαυματα του αγιου ραφαηλ το οποιο μ εκαναν δωρο απο το
Μοναστηρι !
Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
VAGOS123
Νέο Μέλος


4 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2015, 10:20:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπερα και απο εμενα στην παρεα. Οπως σε ολους σας ετσι και σε εμενα συνεβη ακριβως το ιδιο φαινομενο. Μονο που με τυρραναει παρα πολλα χρονια. Σε σημειο που αρχιζω να το συνηθιζω. εχω δοκιμασει τα παντα για να φυγει αλλα δεν μπορεσα να κανω τιποτα. σχεδον καθε μερα το νιωθω ειτε στον υπνο μου ειτε οταν δεν κοιμαμαι. Παρακαλω πολυ οποιος μπορει να με βοηθησει ας μου στειλει ενα μηνυμα η εστω να επικοινωνησουμε μεσω τηλ.να μου πει. Ευχαριστω πολυ.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Italos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1654 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2015, 15:01:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Βάγγο καλωσόρισες. Θες να περιγράψεις λίγο το γεγονός. καθώς ο καθένας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά; Επίσης, ποια τα θρησκευτικά σου πιστεύω αν επιτρέπεται.

Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου

https://www.youtube.com/watch?v=0aRi4R01CZM

Edited by - Italos on 25/05/2015 15:02:20Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

VAGOS123
Νέο Μέλος


4 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/05/2015, 19:09:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Βάγγο καλωσόρισες. Θες να περιγράψεις λίγο το γεγονός. καθώς ο καθένας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά; Επίσης, ποια τα θρησκευτικά σου πιστεύω αν επιτρέπεται.

Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου

https://www.youtube.com/watch?v=0aRi4R01CZM

Edited by - Italos on 25/05/2015 15:02:20


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

VAGOS123
Νέο Μέλος


4 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/05/2015, 20:01:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
σχεδον ολα οσα αναφερατε μου εχουν τυχει.πλακωμα στον υπνο ειναι το πιο συχνο φαινομενο. αλλα το περιεργο ειναι οτι μου συμβαινουν και οταν δεν κοιμαμαι. περιεργα χτυπηματα πισω απο το ψυγειο ειναι ενα συχνο φαινομενο. οταν ειχε ερθει ο γιος μου στο σπιτι μου το ακουσε και ο ιδιος και δεν το πιστευε!! απλα θα ηθελα να μου πει καποιος αν και πως μπορω να απεμπλακω απο ολο αυτο. δεν εχω κανενα προβλημα αν μπορει καποιος να με βοηθησει να του δωσω τον αριθμο μου να μιλησουμε. και για να απαντησω στην ερωτηση σου ειμαι χριστιανος ορθοδοξος. με καποιες προσευχες εχει φυγει κατευθειαν εκεινη την στιγμη το πλακωμα αλλα την αλλη μερα ξανα τα ιδια. εχω αλλαξει αρκετα σπιτια και δεν σταματα να υπαρχει.οποιος μπορει και ξερει ας μου πει τι πρεπει να κανω. ευχαριστω.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Πύρινος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2274 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/05/2015, 15:26:57  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
περιεργα χτυπηματα πισω απο το ψυγειο ειναι ενα συχνο φαινομενο.
Τα ψυγεία βγάζουν πολλους τέτοιους ήχους.
Κατά πάσα πιθανότητα δεν ειναι το φάντασμα της πανσέτας.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
VAGOS123
Νέο Μέλος


4 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2015, 09:49:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
δεν το βλεπω και τοσο αστειο ωστε να κοροιδευεις. μιλαω σοβαρα. δεν ειναι απο τους κλασικους ηχους αλλα κατι το διαφορετικο. απλα θα ηθελα να μαθω αν καποιος εχει ηρεμησει απο τις τοσο συχνες επισκεψεις και με ποιον τροπο. ευχαριστω.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

markos.giann
Νέο Μέλος


37 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/02/2017, 17:44:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
το έχω περάσει και εγώ αυτό.τώρα αν η προετοιμασία για αστρική προβολή έχει κι με την μωρά κάποια σχέση μπορεί.πάντως έχει τα ίδια χαρακτηριστικά.ένα πράγματα σα σεισμός κάτι σε πιέζει δε μπορείς να κουνηθείς κι ύστερα μπαμ έξω από το σώμα σου βγαίνεις.μπορεί να υπάρχει ταύτιση με αυτό .

mark.giann

Edited by - markos.giann on 04/02/2017 17:45:16Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

RigorMortis
Νέο Μέλος


1 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2017, 09:05:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γεια!
Θα ήθελα να καταθέσω κι εγώ την εμπειρία μου με την κυρία μόρα, η οποία δεν ήταν διόλου ευχάριστη και καθόλα τραυματική για το μυαλό μου.
Πριν 6 χρόνια, στα 19, μου ήμουν στο εξοχικό, το οποίο βρίσκεται σε μια πολύ ερημική και έντονα ενεργειακή (για μένα ίσως) περιοχή. Η πιο κοντινή πόλη βρίσκεται στα 9 χλμ και είσαι εσύ και η φύση. Τότε κοιμόμουν στο απόλυτο σκοτάδι και δήλωνα ακραία μηδενίστρια. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, όλες οι τότε παρέες μιλούσαν για μια μόρα. Ωστόσο δεν τους άφησα ΠΟΤΕ να κάνουν περιγραφή μπροστά μου, με την αιτιολόγηση ότι λόγω ανθυποβολής, αν άκουγα πως/τι είναι, θα το έβλεπα. Μάλιστα το βράδυ που με "επισκέφτηκε", με θυμάμαι έντονα να δηλώνω πως όλοι πεθαίνουμε, μας τρώνε τα σκουλίκια,και τέλος, ο επόμενος.. Κάθε άλλη άποψη είναι θρησκευτικής βάσης και οπότε κατευθυνόμενη από το φόβο του θανάτου, οπότε και απαξιώ σαν άθεη.

Εκείνο το βράδυ λοιπόν, γύρισα σπίτι με μια φίλη. Κοιμόμασταν στο ίδιο δωμάτιο. Κατά τις 5:00, και έχει μεγάλη σημασία, καθώς εκτός του ότι δεν ήξερα κάτι άλλο για το "φαινόμενο" πέρα από την ύπαρξή του, κοιμόμουν ήδη για ώρες (σίγουρα 3), ανοίγω τα μάτια μου. Κοιτάζω και αρχικά βλέπω το δωμάτιο σε συνθήκες νύχτας αλλά ξεχώριζα τα πάντα. Σαν night vision.. Αμέσως μετά, παρατηρώ στην ευθεία από εμένα, στην πόρτα της ντουλάπας μου (ήταν ανοιχτή), μια φιγούρα ψηλόλιγνη, με πολύ μακριά/λεπτά χέρια-πόδια και μεγάλες τρύπες για μάτια. 'Εμοιαζε πιο πολύ με σκίτσο ή σαν να είχε μονο μια διάσταση και με κοιτούσε κι ας μην έβλεπα μάτια. Ξαφνικά αρχίζει να έρχεται προς τα μένα, χάνεται όπως κάνει παράσιτα και χάνεται το σήμα,παρουσιάζοντας αυτή τη χαρακτηριστική αλοίωση στην εικόνα και βρίσκεται από πάνω μου.

Ε εκεί πετάγομαι από το κρεβάτι μου, σε αυτό της φίλης, με τα μάτια γουρλωμένα, κοιτάζοντας προς το κρεβάτι μου, αλλά αυτή τη φορά μη μπορώντας να δω τίποτα απολύτως στο σκοτάδι. Σαν να εξέπεμπε ακτινοβολία εκείνο που είχα δει, η οποία πια δεν ήταν ορατή από εμένα.. Της λέω "άνοιξε το φως τώρα! Έρχεται προς τα εδώ μια σκιά (πίστευα ότι είναι ο χάρος..lol)!" Το ανοίγει και μου λέει "σε άκουσα που ούρλιαξες στον ύπνο σου..".

Για ένα μήνα, αφότου συνέβη αυτό, οδηγούσα νύχτα και ένοιωθα ότι θα εμφανιστεί, κοιμόμουν αφότου ξημέρωνε.. Το σπίτι αυτό από τότε μου προκαλεί ένα συναίσθημα απόκοσμο..Ακόμα δεν μπορώ να κοιμηθώ στο σκοτάδι (γενικά) και ανάβω κάποιο φως και ξέρω πως δεν ήταν εφιάλτης, γιατί όλοι έχουμε δει όχι 1-2 φορές, και δεν έχει καμία σχέση. Πέρα από τη σκιά, δεν υπήρχε τίποτα εκτός "πραγματικότητας" εκείνη την ώρα σε εκέινο τον τόπο (που πραγματικά δεν έχω ιδέα πόσο κράτησε, παρά μόνο ότι όταν ανοίξαμε το φως ήταν 5-5μιση τα ξημερώματα).

Γενικά έχω κάποιες εμπειρίες ακόμα άλλου είδους αλλά ίδιας φύσης. Σίγουρα έχει επηρεάσει τη σκέψη μου αυτή η εμπειρία. Κατά κάποιο τρόπο με έφερε σε επαφή με τη σκοτινή, αθέατη πλευρά μου και όσο με φόβισε, άλλο τόσο με "μάγεψε".
Από τότε κατα καιρούς ψαχνόμουν με τα μεταφυσικά, τώρα είμαι σε φάση που ξαναψάχνομαι, αλλά πιο σοβαρά.

Και δεν είναι που θέλω να ζήσω.
Είναι το γαμώτο που δεν έζησα.
Κ.Γ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

whiz
Μέλος 2ης Βαθμίδας


196 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/05/2017, 23:45:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους whiz  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα κι απο εμένα,

θα ήθελα να σας αναφέρω κι εγώ ενα περιστατικό που βίωσα σαν και της φίλης(ου) geodel .

Το προηγούμενο σπίτι που έμενα ηταν ημιυπόγειο... και τα παραθυρα μου ηταν ουσιαστικά μισό μέτρο πιο πάνω απο το έδαφος. Κάθε βράδυ στις 3 τα ξημερώματα άκουγα βήματα ενώ δεν ήταν κανείς έξω απο το σπίτι.Καποια στιγμή, ενώ βρισκόμουν σε κακή ψυχολογία και ημουν λυπημένη, παράλληλα και πολυ κουρασμένη... Συνειδητοποίησα οτι κάτι με ενοχλεί στα πόδια(4 ξημερωματα και παλι). Κοίταξα και δεν ειδα κάτι(δεν είχα ζώα στο σπίτι ).Δεν τρόμαξα κι απλά συνέχισα τον ύπνο μου. Δεν πέρασαν δυο λεπτάκια και ξανανιώθω το ίδιο. Ηταν σα να έχει κάθεται μια γάτα επάνω στα πόδια μου όπου σιγα σιγα το βάρος μεγάλωνε.Απο την νύστα που είχα κούνησα τα πόδια μου νευρικά.Απαλλάχτηκα για λίγο απο αυτο το βάρος αλλά το ξαναένιωσα. Αυτο επαναλήφθηκε 3-4 φορές... με τελευταια αυτή που απ τα νεύρα μου που δεν μπορώ να κοιμηθώ φώναξα δυνατά ΦΎΓΕ!!Εκείνη την στιγμή, άκουσα κάτι σαν ουρλιαχτο γάτας, δίπλα μου ακριβώς!!!! Σε αυτή την φάση, έπαθα αυτο που λένε: έκλασα μέντες!!!. Εμεινα εντελώς ακίνητη και περίμενα να δω αν θα ξανανιώσω κάτι αντίστοιχο. Ουτε ξαναένιωσα κάτι ούτε και άκουσα κάτι. Ετσι πιστευω πως μπορει να ειμαστε ευαλωτοι οταν ειμαστε σε κακη ψυχολογικη κατασταση, αλλα ειναι στο χερι μας να επιτρεψουμε ή οχι να μας επηρεασει το οτιδήποτε.

Φιλικά
Άντα

Mε εκτιμηση ΆνταΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 25 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.2011719
Maintained by Digital Alchemy