ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
 Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο 3
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 50
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
geostat
Μέλος 3ης Βαθμίδας


768 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/11/2010, 22:35:54  Εμφάνιση Προφίλ
Phallus ,
να περιμενω ή δε χαραμιζεσε;


You've got to fight for your right

to fight
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/11/2010, 22:39:09  Εμφάνιση Προφίλ
Τα σπουδαιότερά του...

-Το συγκεκριμένο 77σέλιδο βιβλιαράκι εμπεριέχει αποσπάσματα με αναφορές του Διογένη Λαέρτιου στον Διογένη της Σινώπης, πιο συγκεκριμένα στο βιβλίο του «Φιλοσόφων βίων και δογμάτων συναγωγή». Βρίσκω αρκετά θετικό το ότι παραθέτονται παράλληλα τα αρχαία κείμενα και η μετάφραση τους στα νέα Ελληνικά. Σε βοηθούν να κατανοήσεις τις ρήσεις πολύ καλύτερα.

Αξιοσημείωτα (Δυστυχώς δε γνωρίζω πολυτονικό):

[...]Τω πριαμένω αυτόν Ξενιάδη φήσι, "άγε όπως το προσταττόμενον ποιήσεις." του δ' ειπόντος άνω ποταμών χωρούσι παγαί"[..]
[...]Κάποτε είπε στον Ξενιάδη, στον άνθρωπο που τον είχε αγοράσει, «πήγαινε να κάνεις αυτό που σου λέω!». Όταν εκείνος, έκπληκτος, είπε «ε, αυτό πια είναι εξωφρενικό», ο Διογένης τον αποστόμωσε «αν ήσουν άρρωστος και είχες αγοράσει γιατρό, θα υπάκουες σ' αυτόν ή θα του έλεγες πως αυτό είναι άνω ποταμών;[...] (σελ.26-27)

[...]εν τω Κρανείω ηλιουμένω αυτώ, Αλέξανδρος επιστάς φησιν, "αιτησόν με ό θέλεις." καί ός, αποσκότησον μου," φησί.[...]
Όταν κάποτε λιαζόταν στο Κράνειο, ο Αλέξανδρος στάθηκε μπροστά του και του είπε: «Ζήτα μου ότι θέλεις». Κι ο Διογένης του απάντησε «Φύγε από μπροστά μου, γιατί μου κρύβεις τον ήλιο». (σελ.28-29)

[...]Αλεξάνδρου ποτέ πέμψαντος επιστολήν προς Αντίπατρον εις Αθήνας διά τινος Αθλίου, παρών έφη άθλιος παρ' αθλίου δι αθλίου προς άθλιον.[...]
[...]Κάποτε ο Αλέξανδρος έστειλε επιστολή στον Αντίπατρο στην Αθήνα με κάποιον ’θλιο., ο Διογένης ήταν παρών. Είπε λοιπόν «Στέλνει επιστολή ένας άθλιος, γιος αθλίου, μ' έναν ’θλιο, σ' έναν άθλιο.»[...] (σελ.34-35)

[...]Πρός τόν ειπόντα "οι πλείους σου καταγελωσι," "κακείνων τυχόν," είπεν, "οι όνοι αλλ' ουτ εκείνοι των όνων επιστρέφονται, ούτ εγώ εκείνων.[...]
[...]Σ' αυτόν που του είπε: «Οι περισσότεροι σε κοροϊδεύουν» απάντησε: «Κι εκείνους τους κοροϊδεύουν τα γαϊδούρια όταν τους συναντήσουν, αλλά ούτε εκείνοι δίνουν σημασία στα γαϊδούρια, ούτε εγώ στα λόγια τους»[...] (σελ. 48-49)

[...]Αλεξάνδρου ποτέ επιστάντος αυτω και ειπόντος, "εγώ ειμι Αλέξανδρος ο μέγας βασιλεύς," "καγώ," φησί, "Διογένης ο κυών."[...]
[...]Όταν κάποτε ο Αλέξανδρος στάθηκε μπροστά του και του είπε: «Εγώ είμαι ο Αλέξανδρος ο μέγας βασιλιάς» απάντησε: «Ε κι εγώ ο Διογένης ο κυνικός».[...] (σελ.50-51)

[...]και τοιούτους τινάς ηρώτα λόγους ει το αρισταν μηδέν ειη άτοπον, ουδ εν αγορά έστιν άτροπον ουκ εστι δ' άτοπον το αρισταν ουδ έν αγορα αρα εστίν άτοπον. χειρουργων δ εν μέσω συνεχές "ειθε ήν," έλεγε, "και την κοιλίαν παρατριψάμενον του λιμού μαύσασθαι" αναφέρεται δε και άλλα εις αυτόν α μακρον αν ειή καταλέγειν πολλά όντα.[...]
[...]Και χρησιμοποιούσε ως επιχειρήματα (για να δικαιολογήσει τη στάση του) περίπου τα εξής «Αν το να τρώει κανείς δεν είναι άπρεπο, τότε δεν είναι άπρεπο να γευματίζει στην αγορά επομένως αφού το να γευματίζει κανείς δεν είναι άπρεπο, άρα δεν είναι άπρεπο να γευματίζει στην αγορά». (Με την ίδια λογική) αυνανιζόταν συνεχώς δημόσια κι έλεγ娫Μακάρι να γινόταν να σταματήσω να πεινώ τρίβοντας την κοιλιά μου»[...] (σελ.60-61)

Συγκινήθηκα...σπουδαίες ιδέες μας προτείνεις..
’ντε να διαβάσεις Λαέρτη...!!!


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/11/2010, 22:43:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
Προσωρινή απενεργοποίηση θέματος ώστε να διευθετηθεί η τρέχουσα "προβληματική"... κατάσταση


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/11/2010, 04:29:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
Το θέμα ενεργοποιήθηκε, εφόσον έγιναν οι απαραίτητες επεμβάσεις που αφορούν κυρίως στην απομάκρυνση των παρεμβλητικών και ενοχλητικών μηνυμάτων του "μέλους" Demonizer/Hell Rider/Phallus/Γλυκούλης/Nightcrawler/Manowar. Οι προαναφερθέντες λογαριασμοί έχουν όλοι απενεργοποιηθεί.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/11/2010, 17:05:59  Εμφάνιση Προφίλ
Για κοίτα τι λένε οι επιστήμονες που είναι σατανιστές,άθεοι,κομουνιστΑΙ και εντεταλμένοι των Νεφελίμ(ταυτόχρονα):


http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=4603987


Στα 8 εκατο΅΅ύρια χρόνια πριν από σή΅ερα τοποθετούνται οι απαρχές του ανθρώπινου είδους, σύ΅φωνα ΅ε έρευνα ειδικών από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Φιλντ, στο Σικάγο.

Μέχρι σή΅ερα, πολλοί επιστή΅ονες πίστευαν ότι ο άνθρωπος διαχωρίστηκε από τον πίθηκο πριν από 5 εκατο΅΅ύρια χρόνια, ενώ κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοιος συσχετισ΅ός και πως το ανθρώπινο είδος είναι αυθύπαρκτο.

Η έρευνα έγινε από τον έφορο Βιολογικής Ανθρωπολογίας στο ΅ουσείο Ρό΅περτ Μάρτιν και τους συνεργάτες του. ∆ούλεψαν ΅αζί ΅ε ΅αθη΅ατικούς, ανθρωπολόγους και ΅οριακούς βιολόγους, προσπαθώντας να «αποσπάσουν» πληροφορίες από διάφορα απολιθώ΅ατα που έχουν βρεθεί, ώστε να συ΅πληρώσουν τα κενά στην ιστορία της εξέλιξης του ανθρώπου.

Ο Μάρτιν λέει ότι για να προσδιορίσει κανείς χρονικά το πότε ε΅φανίζεται ένα είδος, δεν αρκεί ΅όνο να συγκρίνει το DNA συναφών ζώων. Αν το έκανε, θα ΅πορούσε να αποκτήσει ΅ια σαφή εικόνα του τρόπου ΅ε τον οποίο εξελίχθηκαν τα κοινά γονίδια των ζώων οδηγώντας στη γένεση νέων ειδών, ό΅ως αυτό δεν θα ήταν αρκετό για να προσδιορίσει και το πότε χρονικά ε΅φανίζεται ένα είδος.

Ο ΅όνος ασφαλής τρόπος για να λάβου΅ε αυτή την πληροφορία, σύ΅φωνα ΅ε τον Μάρτιν, είναι ΅έσα από την εξέταση απολιθω΅άτων θηλαστικών που εξαφανίστηκαν πριν από πολύ καιρό σε συνδυασ΅ό ΅ε την αξιοποίηση δεδο΅ένων από τα θηλαστικά που ζουν σή΅ερα και από το DNA τους.

Ακολουθώντας ΅ία τέτοια ΅εθοδολογία, οι ειδικοί από το Μουσείο Φιλντ έφτιαξαν ένα στατιστικό υπολογιστικό ΅οντέλο που εκτι΅ά την ε΅φάνιση του ανθρώπου στα 8 εκατο΅΅ύρια χρόνια. Αυτό ση΅αίνει ότι ο λεγό΅ενος Σαχελάνθρωπος – το κρανίο του οποίου είχε βρεθεί στο Τσαντ της Κεντρικής Αφρικής πριν από ΅ερικά χρόνια, και παρουσιάζει ορισ΅ένα ανθρωπό΅ορφα χαρακτηριστικά – ΅πορεί να εκληφθεί ως ανθρώπινο είδος ΅ιας και χρονολογείται στα 7 εκατο΅΅ύρια χρόνια πριν από σή΅ερα.


Ημερομηνία; 13 Νοεμβρίου 2010...


Βρε κοίτα κάτι πράγματα. Ακόμα και τώρα τεστάρουμε την εξέλιξη και την επιβεβαιώνουμε!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/11/2010, 17:17:30  Εμφάνιση Προφίλ
H ίδια πληροφορία από άλλη πηγή...

http://physics4u.wordpress.com/2010/11/13/%CE%AC-%CE%AE-%CF%8C-8-ta/

Απορία:Γιατί κάτι "υποστηρικτές της αλήθειας" που επιτελούν το "καθήκον τους ως πολίτες" όπως έχουν αυτοπροσδιοριστεί δεν πρόσεξαν αυτήν την είδηση; Κάτι ψηλοί, κάτι δημοσιογράφοι, κάτι λογιστές. Σαν κάτι να παθαίνουν και τέτοια ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ στοιχεία να μην τα παίρνουν υπόψιν τους, να μην τα βλέπουν ΚΑΝ.


Να πούμε και λίγα πραγματάκια για τον Σαλεχάνθρωπο ή ορθότερα Salechanthropus tchadensis γιατί τον έχουμε αφήσει λίγο στο περιθώριο και δίνουμε βάση στα πιο πολυπληθή απολιθώματα των αυστραλοπιθήκων


Βρέθηκε στη λίμνη Τσαδ στην Αφρική εξ'ου και το όνομά του και αυτό είναι το κρανίο του:

http://el.wikipedia.org/wiki/Sahelanthropus_tchadensis

Ο Sahelanthropus tchadensis ή Τουμάι, (Toumai σημαίνει "ελπίδα της ζωής" στην τοπική Νταζάγκα γλώσσα) είναι ένα σχετικά πρόσφατο γένος και είδος της οικογένειας των ανθρωπιδών. Ταξινομήθηκε τον Ιούλιο του 2002 βάσει απολιθωμάτων που ανακαλύφθηκαν στο Τσαντ της Κεντρικής Αφρικής (Brunet et al. 2002, Wood 2002). Στα 6 απολιθώματα περιλαμβάνεται ένα σχεδόν πλήρες κρανίο που πήρε το όνομα Τουμάι, τμήματα της κάτω γνάθου και οδοντικά υπολείμματα. Το κρανίο έχει μικρή χωρητικότητα, περίπου 350 - 380 cc. Οι έρευνες για την φάση πανίδας υποδεικνύουν τον χρονικό ορίζοντα των 6-7 mya. Εξαιτίας τόσο των πρωτόγονων, όσο και των εξελιγμένων μορφολογικών χαρακτηριστικών του, τα απολιθώματα φαίνονται να υποδεικνύουν μεγαλύτερη ποικιλομορφία στην ανθρώπινη εξέλιξη απ' ό,τι πιστευόταν έως τώρα -απαξιώνοντας ακόμη περισσότερο την απαρχαιωμένη πλέον έννοια του "χαμένου κρίκου". Ο Sahelanthropus διαθέτει αρκετά χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενδεικτικά των ανθρωπιδών, όπως είναι οι μικρότεροι κυνόδοντες και παχύτερο περιοδόντιο απ' ότι τα αντίστοιχα των πιθήκων, ενώ το σημείο σύνδεσης των μυώνων του λαιμού στο οπισθοκράνιο υποδεικνύει ότι ο Τουμάι περπατούσε όρθιος. Πολλά από αυτά τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά λείπουν από μεταγενέστερα απολιθώματα -όπως αυτά του Αυστραλοπίθηκου (Australopithecus), αλλά επανεμφανίζονται πολύ αργότερα σε ανθρωπίδες που ταξινομούνται στο γένος homo.


Τα απολιθώματα ανακάλυψε ο Αχούντα Ντζιμντουμαλμπάγιε (Ahounta Djimdoumalbaye) το 2001 στην έρημο της Ν. Σαχάρα.
Οστά κάτω του κρανίου δεν έχουν ανακαλυφθεί ακόμα. Ο Μπρυνέ και οι άλλοι επιστήμονες που το μελέτησαν θεωρούν πως δεν θα ήταν παράλογο να ισχυριστεί κανείς ότι ο Τουμάι ήταν δίποδος, γιατί μοιράζεται αρκετά χαρακτηριστικά με άλλες γνωστές δίποδες ανθρωπίδες. ’λλοι επιστήμονες υπέδειξαν αντίθετα ότι το μέγα τρήμα (foramen magnum) (η οπή μέσω της οποίας εισέρχεται η σπονδυλική στήλη στο κρανίο) του Τουμάι βρίσκεται στο πίσω τμήμα του κρανίου, όπως στους πιθήκους, υποδεικνύοντας ότι το κρανίο δεν ισορροπούσε στην κορυφή ενός όρθιου σώματος.
Ο Μπρυνέ και άλλοι επιστήμονες θεωρούν τον Τουμάι ανθρωπίδη, κάτι που δεν έχει αποδειχθεί ωστόσο και είναι αδύνατον να επιβεβαιωθεί οριστικά -μέχρι τουλάχιστον να βρεθούν και να μελετηθούν και άλλα απολιθώματα της ίδιας περιόδου. Επικρατεί γενική παραδοχή πάντως στην επιστημονική κοινότητα ότι πρόκειται περί μείζονος ανακάλυψης.


http://humanorigins.si.edu/evidence/human-fossils/species/sahelanthropus-tchadensis


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/11/2010, 21:21:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Αυτό που δεν λες, βέβαια, καλέ μου Βιομηχανικέ, είναι, ότι
αυτό, βγαίνει, απο συμπεράσματα των εξελικτικών επιστημόνων,
που λές,με μια προσπάθεια, να προλάβουν τα γεγονότα,αλλά και επειδή,δεν δέχεται η εξελικτική λογική τους, ότι ΣΥΝΥΠΗΡΞΑΝ ΕΙΔΗ, ότι δεν εξελίχθησαν.....Κάνουν τον χρόνο,ότι θέλουν, κοινώς...
Δεν λες, ακόμη, ότι μετά απο ανακαλύψεις,που γίνανε, κι ήταν ενάντια σε όσα λέγονταν για την εξέλιξη, ανακαλύψεις που πάνε πιο πίσω κάποια δεδομένα,ποτε υπήρξε ζωή, στη θάλασσα, στην ξηρά, κλπ, εντελώς αυθαίρετα,οι ιερείς της εξέλιξης, με την ...τετράγωνη εξελικτική λογική τους,αποφασιζουν να πάνε και τα άλλα που υποθέτουν, πίσω,...επαγωγικά, καθαρά, επισης...
Τόσο θρησκοληψία,ούτε στο 12θεό....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/11/2010, 23:00:38  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Αυτό που δεν λες, βέβαια, καλέ μου Βιομηχανικέ, είναι, ότι
αυτό, βγαίνει, απο συμπεράσματα των εξελικτικών επιστημόνων,
που λές,με μια προσπάθεια, να προλάβουν τα γεγονότα,αλλά και επειδή,δεν δέχεται η εξελικτική λογική τους, ότι ΣΥΝΥΠΗΡΞΑΝ ΕΙΔΗ, ότι δεν εξελίχθησαν


Η δικιά σου λογική δε δέχεται την αλήθεια και την επιστήμη. Η λογική των επιστημόνων αποδέχεται αυτά που λένε τα στοιχεία.


Και αν κατάλαβες καλά, ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ της παραπληροφόρησης, το θέμα δεν είναι τι λέω ή τι δε λέω εγώ αλλά τι ΑΠΡΟΚΡΥΠΤΕΙΣ εσύ. Χτεσινή είναι η είδηση, δεν την πρόσεξες; Δε λέει τίποτα για είδη που "συνυπήρξαν" αλλά επιβεβαιώνει τον κερατά τον Δαρβίνο.


Σε ρωτάω και σε κατηγορώ ευθέως. Δηλώνεις δημοσιογράφος που υπερασπίζεται ΔΗΘΕΝ την αλήθεια, πτυχιούχος 3 πανεπιστημίων που δε μας έχεις πει ποια είναι. Είναι η δεν είναι αυτή η είδηση αληθής; Γιατί δε μιλάς για αυτήν και τα δεδομένα που φέρνει στο τραπέζι αλλά το γυρίζεις στη γενικολογία; Δέχεσαι ότι η επιστημονική έρευνα ενδέχεται να ανατρέψει ΟΛΑ τα ψέμματα που πουλάτε εσείς οι ΓΟΧ;


Και τελικά ΠΟΙΑ και ΠΟΣΑ είδη συνυπήρξαν; Υπήρξε εποχή...μέσα στα...7000 χρόνια της ηλικίας της γης που είχαμε ΜΑΖΙ:μαμούθ, δεινόσαυρους,τριλοβίτες, θηριόποδα, ελέφαντες, μαχαιρόδοντες, βραχυκέφαλες αρκούδες, γιγάντια έντομα και ΟΛΟΥΣ τους ΗΟΜΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ; Στα σοβαρά; Και μέσα σε...2000 χρόνια εξαφανίστηκαν;;;;; Η' μήπως ο Ιησούς δεν μπήκε καβάλα σε γαϊδουράκι στην Ιερουσαλήμ αλλά σε...Βελοσιράπτορα; Μήπως οι δεινόσαυροι έφτασαν μέχρι τον τρωικό πόλεμο και ο Αχιλέας πολεμούσε καβάλα σε τυραννόσαυρο και ο Έκτωρ καβάλα σε δεινοθήριο; Για πες μας να κάνουμε χαβαλέ... Γιατί το 99% των ειδών που περπάτησαν τη γη έχει εξαφανιστεί σήμερα... ’ρα συνηπήρξαν τα 100πλάσια (τουλάχιστον) είδη από ότι σήμερα;

quote:
Δεν λες, ακόμη, ότι μετά απο ανακαλύψεις,που γίνανε, κι ήταν ενάντια σε όσα λέγονταν για την εξέλιξη, ανακαλύψεις που πάνε πιο πίσω κάποια δεδομένα,ποτε υπήρξε ζωή, στη θάλασσα, στην ξηρά, κλπ, εντελώς αυθαίρετα,οι ιερείς της εξέλιξης, με την ...τετράγωνη εξελικτική λογική τους,αποφασιζουν να πάνε και τα άλλα που υποθέτουν, πίσω,...επαγωγικά, καθαρά, επισης


Κλασσικές μαλακίες και παραπληροφόρηση...


Edited by - IndustrialAngel on 13/11/2010 23:34:49Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/11/2010, 23:14:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Εγώ ήξερα, ότι δεν έχεις θέσεις και απλά βρίζεις,Βιομηχανικούλη, ειρωνεύεσαι και προσπαθείς να αλλάξεις την κουβέντα, αλλά, οι άλλοι, το ειδαν καλύτερα τώρα, φαντάζομαι,αν δεις τα δυο κειμενα...
Επι της ουσίας,βέβαια,εσύ, βήξ...
Ψάλτη....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/11/2010, 23:31:14  Εμφάνιση Προφίλ
Είσαι αστείος όταν προσπαθείς να πεις εις βάρος μου αυτά που έχω πει εγώ πρώτος για σένα. Όχι επειδή δεν έχεις δικαίωμα να το πεις αλλά επειδή απλώς δεν ισχύουν.


Θέμα εγώ ΔΕΝ άλλαξα, έθεσα καινούριο θέμα με το που πληροφορήθηκα για το γεγονός. Τη διάβασα το πρωί στην εφημερίδα και το απόγευμα την έψαξα στο νετ. Έτσι βρήκα το λινκ το οποίο παρέθεσα. Και ρωτάω, ΕΥΛΟΓΑ, ένας "δημοσιογράφος" (με 3 πτυχία αγνώστου πανεπιστημίου) που έχει "καθήκον ως πολίτης να με εμποδίσει να λέω βλακείες" όπως έχει δηλώσει ΔΕΝ την πήρε πρέφα; Η' μήπως επειδή δεν τον συμφέρει, κάνει ΜΟΚΟ και ότι δεν την είδε;


Θέσεις μια χαρά έχω. Και απορρέουν από την πληροφόρηση και το διάβασμα που έχω κάνει πάνω στο αντικείμενο σε αντίθεση με εσένα που αντιγράφεις παπαδίστικες ιστοσελίδες (μεταξύ αυτών και το μπλογκ του Βατοπεδίου).


Και πότε σε έβρισα ακριβώς; Έκανες μόκο ή όχι σε σημερινή είδηση; Η' θα μας πεις ότι δεν το είδες; Έχεις πει ή όχι ότι είσαι τριπτυχιούχος χωρίς να δώσεις ονόματα πανεπιστημίων;


quote:
οι άλλοι, το ειδαν καλύτερα τώρα, φαντάζομαι,αν δεις τα δυο κειμενα...

Τι είδαν καλύτερα ακριβώς; Ότι επιβεβαιώθηκε το δέντρο της εξέλιξης του ανθρώπου; Ότι εντοπίστηκε ΠΕΡΙΠΟΥ η χρονική περίοδος που χωρίστηκε ο κλάδος των ανθρώπων από αυτόν των υπόλοιπων πιθήκων; Ότι μέσα από πολλαπλούς επιστημονικούς κλάδους (μαθηματικά, γενετική, υπολογιστές) όλα δείχνουν στο ΙΔΙΟ σημείο; Ότι τελικά ΨΕΜΜΑΤΑ είναι όλα όσα λένε οι ΓΟΧ όπως αποδεικνύει η επιστήμη; Ναι νομίζω το είδαν καλά...


Να πάμε παρακάτω; Να πάμε στον ουρανοπίθηκο το μακεδονικό που αποτελεί ακόμα αρχαιότερο κοινό πρόγονο ανθρώπων και πιθήκων; Και μιλάμε για εύρημα που βρέθηκε στην Ελλάδα. Τι έγινε; ΜΟΚΟ για αυτό; Μόνο το Σέσκλο και το Δίμινι ξέρεις;

Edited by - IndustrialAngel on 13/11/2010 23:31:40

Edited by - IndustrialAngel on 13/11/2010 23:33:20Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/11/2010, 22:38:39  Εμφάνιση Προφίλ
’λλη μια πληροφορία από τα "σατανιστικά, αθεϊστικά, κομουνιστικά κέντρα"


http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=356948&ct=33&dt=27/09/2010


Τι λες ρε παιδί μου... Εξελίσσεται ακόμα και ΤΩΡΑ ο άνθρωπος αναπτύσσοντας αντοχή στα μικρόβια; Τα μικρόβια που δημιουργούν εξελικτική πίεση; Όπως είπε ο Δαρβίνος...Τι λες ρε παιδί μου!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/11/2010, 23:19:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Μολις γίνουν, λοιπον, τα μικρόβια, .....πτερόσαυροι,Βιομηχανικούλη μου,ήτοι κατ΄εσέ, σε μερικά δις χρόνια, έλα νας μας πεις...
Εντάξει;....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/11/2010, 14:03:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
quote:

Σε ρωτάω και σε κατηγορώ ευθέως. Δηλώνεις δημοσιογράφος που υπερασπίζεται ΔΗΘΕΝ την αλήθεια, πτυχιούχος 3 πανεπιστημίων που δε μας έχεις πει ποια είναι.


Γιατί, αυτός νομίζεις γνωρίζει ποια είναι .... ;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/11/2010, 17:24:49  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Μολις γίνουν, λοιπον, τα μικρόβια, .....πτερόσαυροι,Βιομηχανικούλη μου,ήτοι κατ΄εσέ, σε μερικά δις χρόνια, έλα νας μας πεις...
Εντάξει;


Χαιρετισμούς στην επίπεδη κούφια γη των 7000 ετών που κατοικούν οι ΓΟΧ. Πώς είναι εκεί τα πράγματα;


Τελικά υπήρχαν την εποχή του Χριστού δεινόσαυροι;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Mithras
troll


235 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/11/2010, 20:19:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Mithras
Μεταφορά μηνύματος σε δεσμευμένο χώρο - 28/11/2010Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/11/2010, 20:21:49  Εμφάνιση Προφίλ
Ωχ τι λέει εδώ:

http://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-panellhnies/ejetastea-ylh-panellhnies/75-exetastea-ylh-viologia-genikhs.html

Στην εξεταστέα ύλη της βιολογίας γενικής παιδείας (πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα) θα είναι η...εξέλιξη;;;;;;;

quote:
Από το βιβλίο ‘’Βιολογία’’ της Γ’ τάξης Γενικού Λυκείου Γενικής Παιδείας των Αδαμαντιάδου Σ. κ.ά., όπως αυτό αναμορφώθηκε από τους Καλαϊτζιδάκη Μ. και Πανταζίδη Γ., έκδοση Ο.Ε.Δ.Β. 2010.

Κεφάλαιο 1
«’νθρωπος και Υγεία», εκτός από τις σελίδες 19-21 Πολλαπλασιασμός των ιών της ενότητας 1.2, την υποενότητα 1.3.3 Προβλήματα στη δράση του ανοσοβιολογικού συστήματος, καθώς και τις ενότητες 1.4 Καρκίνος και 1.5 Ουσίες που προκαλούν εθισμό.
Κεφάλαιο 2
«’νθρωπος και Περιβάλλον», εκτός από την υποενότητα 2.2.3 Η έννοια της παραγωγικότητας, την ενότητα 2.4 εισαγωγή- σελίδες 92-94 και τις υποενότητες 2.4.1 ’νθρωπος και περιβαλλοντικά προβλήματα, 2.4.2 Μείωση της βιοποικιλότητας και τη σελίδα 112 Ρύπανση του εδάφους και Ηχορύπανση της υποενότητας 2.4.4.
Κεφάλαιο 3
«Εξέλιξη»: μόνο την Εισαγωγή 3.1 σελίδες 119-131

Σημείωση
Στην εξεταστέα-διδακτέα ύλη δεν περιλαμβάνονται τα παραθέματα, τα οποία σκοπό έχουν να δώσουν τη δυνατότητα επιπλέον πληροφόρησης των μαθητών, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους, οι πίνακες, τα μικρά ένθετα κείμενα σε πλαίσιο και οι προτάσεις για συνθετικές-δημιουργικές εργασίες των μαθητών.Τι λες ρε παιδί μου...


Και το θέμα 4 του 2010 στη βιολογία εξετάζει τη...φυσική επιλογή του Δαρβίνου;


http://www.ypepth.gr/docs/them_bio_gen_c_hmer_no_1006.pdf


Απίστευτα πράγματα...25 μονάδες για μια θεωρία που...ΔΕΝ ισχύει σύμφωνα με τον "επιστήμονα" τριπτυχιούχο τρέχα;;;;;;;


Τι έγινε; Δεν έφτασε στα "δημοσιογραφικά" σου αφτιά η ύλη και τα θέματα ων πανελλαδικών;;;;; Η' μήπως η άμεση σύγκρουση με το υπουργείο παιδείας δε συμφέρει αυτή τη στιγμή; Θέλουν πρώτα να σπείρουν την αμφιβολία και να διαδώσουν τις μπούρδες, όπως κάνεις εσύ στο φόρουμ, και μετά να εγκαθιδρύσουν τη θεοκρατία;;;;


Edited by - IndustrialAngel on 17/11/2010 20:24:14

Edited by - IndustrialAngel on 17/11/2010 20:24:38Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Mithras
troll


235 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/11/2010, 20:22:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Mithras
Μεταφορά μηνύματος σε δεσμευμένο χώρο - 28/11/2010Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/11/2010, 20:36:12  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Η διαφωνία μου ειναι με τους Δαρβινιστές, όχι με τις επιστημονικές διαπιστώσεις

Μόνο που η θεωρία του Δαρβίνου, όπως έχει συμπληρωθεί από μεταγενέστερους επιστήμονες (δημιουργώντας τη σύγχρονη εξελικτική θεωρία), είναι μια ΓΝΗΣΙΑ επιστημονική θεωρία και "διαπίστωση". Με άλλα λόγια με τα παρόντα δεδομένα δεν μπορείς να έχεις επιστήμη στη βιολογία χωρίς την εξελικτική θεωρία


quote:
Όλα όσα λέτε, είναι κενά περιεχομένου, και όσο και να μαλακίζεστε, απλά πολλαπλασιάζεται το ΤΙΠΟΤΑ το οποίο σας εκφράζει, γιατί προσπαθείτε να παρουσιάσετε κάποιες απο τις διαπιστώσεις σας για το πως, ως ένα τέλμα στην σκέψη σε σχέση με την αναζήτηση του από που.

1. Δε διαπιστώνω εγώ αλλά χιλιάδες επιστήμονες σε παρόν και παρελθόν. Και αυτό που διαπιστώνουν στην ερώτηση "από πού ερχόμαστε" είναι ότι η εξέλιξη ισχύει

2. Τέλμα στη σκέψη είναι να πεις " Ο Θεός το έκανε" (GodDidIt). O Θεός δεν ψυχολογείται, δεν αναλύεται, δε διέπεται από αιτιοκρατικά αίτια, δεν ελέγχεται. Η επιστήμη ΔΕΝ μπορεί να προχωρήσει και να κάνει ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ερωτήσεις αν η απάντηση είναι GodDidIt. O Θεός το έκανε,οκ, ρε μαν. ΦΤΙΑΞΕ κάτι χρήσιμο με αυτή τη γνώση!

quote:
Κάποιος που πιστεύει στο έμψυχο του κόσμου(αφήστε τον Λόγο που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να νοήσουν τα άχρηστα πιθηκάκια, άγου τα ρε τα καημένα), πρέπει να είναι ηλίθιος για να δεχθεί, ότι το πως που προσπαθούν να θέσουν ως τέλμα οι καμμένοι υλιστές, είναι η μοναδική απάντηση και ο μοναδικός τρόπος σκέψης.


’λλος είναι ο ηλίθιος. Ψυχή μπορεί να υπάρχει παράλληλα και συμβατά με την εξέλιξη... Αλλά ως γνήσιο χριστιανικό αντράκι δε βλέπεις παραπέρα


quote:
Εγώ λέω ότι ακόμα και το από που να είναι σε κάποιο βαθμό οι τυχαίες μεταβολές, είναι παρανοϊκό αυτό να είναι το τέλμα της σκέψης.

Μετάφραση παρακαλώ...


quote:
Όπου όπως και εσείς οι ίδιες μαρτυράτε, αυτή η παράνοια έχει ένα συγκεκριμένο στόχο, απο τότε που την έχεσε ο Δαρβίνος, και ενω θα μπορούσε μια χαρά να συνυπάρχει ως θεωρία με την ευφυΐα, σε σχέση με το από που(όπου και πολλοί επιστήμονες παραδέχονται), σας προκαλεί ΤΡΟΜΟ και μόνο η ιδέα οτι ΟΛΟΚΛΗΡΟ το σύστημα σκέψης το οποίο έχετε επιβάλει ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ στην ανθρωπότητα, είναι στην ουσία μια αρρωστημένη ηλιθιότητα, και φυσικά θα το παλέψετε μέχρι τέλους.

ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Ούτε τι υποστηρίζεις δεν ξέρεις...


quote:
Καλή τύχη στον μάταιο αγώνα με την ηλιθιότητα σας. Αλλά σας το λέω εγώ στα σίγουρα, ότι ματαιοπονείτε.

Είσαστε ΤΟΣΟ άχρηστοι και ηλίθιοι που δεν μπορείτε να δείτε καν οτι ΔΕΝ υπάρχει θέμα για συζήτηση και ότι από αυτό το σημείο και μετά είναι θέμα πίστης.


Μπούρδες και αντιγραφές...Μας τα είπαν και άλλοι και διαψεύστηκαν...


quote:
Περιμένω την αγάπη μου την Αμαλία να κάνει το καθήκον της.


Έχει και γνώθι σαυτόν ο παλαβός τελικά...


quote:
Εσυ ρε καημενε καραγκιοζη που γυρνας και προσβαλεις και παιζεις την εξυπνη προσεχε να μην με συναντησεις.


Θα με δείρεις ΚΑΙ εσύ; Get in line, darling... Προηγούνται οι κύριοι τρέχα και ψηλός...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Mithras
troll


235 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/11/2010, 20:46:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Mithras
Μεταφορά μηνύματος σε δεσμευμένο χώρο - 28/11/2010Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/11/2010, 20:50:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Το κακό με σένα Βιομηχανικούλη,είναι ότι δεν καταλαβαίνεις, πως
δεν ασχολούνται οι άλλοι μαζί σου, αλλά, εσύ με τους άλλους και
με τρόπο ανάρμοστο, για την ηλικία σου και τον διάλογο, που γίνεται
εδώ μέσα....
Κι εμείς ξεφεύγουμε,αλλά, εσύ, παιδί μου, είσαι μόνιμα, στην κατρακύλα...Δεν ξεφεύγεις, ...ντελαπάρεις....
Απο κει κι έπειτα,κάποτε, πρέπει να δεις, ότι σε καταλάβαμε...Μαθητούδι είσαι, σαν τον ζιπάτο κι ότι σας "ξιτάρει"
το ξαμολάτε....
Όσο για ξύλο...Μερικές, στα ....πισινά, τις χρειάζεσαι....Και συμφωνούν, ήδη πολλοί,σ αυτό, όπως καυχιέσαι...Αλλά, σαν σε παιδί,
ξέρεις, που δεν φέρεται σωστά,όχι για ότι λές....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Mithras
troll


235 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/11/2010, 20:56:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Mithras
Μεταφορά μηνύματος σε δεσμευμένο χώρο - 28/11/2010Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Mithras
troll


235 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/11/2010, 21:03:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Mithras
Μεταφορά μηνύματος σε δεσμευμένο χώρο - 28/11/2010Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/11/2010, 21:06:44  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Ο Δαρβίνος ήταν ένας καμμένος άθεος, που είχε κάποια ψυχιατρικά προβλήματα,


Όπως τα λες είναι μόνο που:

1. Πίστευε στο Θεό (όπως και άλλοι πολλοί εξελικτικοί βιολόγοι)

2. Τα ψυχιατρικά προβλήματα τα κατέβασες από το στομάχι σου (όπως και τα περισσότερα που λες)

quote:
Όλοι οι καμμένοι επιστήμονες που νομίζουν ότι δεν υπάρχει ευφυία στην δημιουργία μπουρούν να μου κλάσουν μια μάντρα και αν νομίζουν διαφορέτικα ας φέρουν αποδείξεις(θα χέσετε πάνω σας).


Πολύ σκατό ρε παιδί μου... Προσπάθησε να καταλάβεις ότι αυτό που υπάρχει μέσα στο κεφάλι σου, δεν υπάρχει παντού.


Απόδειξέ μας εσύ ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ευφυΐα!

quote:
Τέλμα στην σκέψη είναι ξακάθαρα το πνευματικό μηδέν που σας εκφράζει. Τράβα να τα πείς στον θείο σου τον Αινστάιν, ακόμα και αυτός χεσμένο σε έχει, όπως και το σύμπαν.

ΓΝΩΣΗ και εσύ, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.

Ουδέν εκ των αισθητών περιέχει επιστήμην (αληθή γνώση) - ΠΛΑΤΩΝ


Μπούρδες, μπούρδες,μπλα μπλα μπλα...


Όσο για τον κάτοικο της επίπεδης γης (των 7000 ετών βεβαίως βεβαίως), άσε τον πατροναριστικό τόνο και τις αοριστίες. Διδάσκεται και εξετάζεται από το 2010 η εξέλιξη στην τρίτη λυκείου ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Το έμαθες ή όχι "δημοσιογράφε", αρχιερέα της παραπληροφόρησης; Γιατί δε μιλάς για αυτό;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/11/2010, 21:09:09  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Η Γνώσις δέν έρχεται από βιβλία και δασκάλους. Ηράκλειτος

Βιομηχανική πορδή και Γνώση, δύο πράγματα που δεν πρόκειτε ΠΟΤΕ να συναντηθούν.

Πῦρ ἦλθον βαλεῖν ἐπὶ τὴν γῆν, καὶ τί θέλω εἰ ἤδη ἀνήφθη!


Στο έχω πεί τόσες φορές...μην πιστεύεις ότι σου λένε...άκου τον εαυτό σου...μόνο και όχι τα Τρό-εϋ- και τους Ηρακλείτους και τις μέδουσες...μπά σε καλό σου...εμμονές κι'αυτές...


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/11/2010, 21:09:10  Εμφάνιση Προφίλ
Για πες μας εσύ ρε...Μίθρα (a.k.a. troll) από τη παίρνεις τη γνώση αν όχι από τα βιβλία;;;; Την πουλάνε στο σούπερ μάρκετ δίπλα στα σαλάμια;;;;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Mithras
troll


235 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/11/2010, 21:11:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Mithras
Μεταφορά μηνύματος σε δεσμευμένο χώρο - 28/11/2010Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Mithras
troll


235 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/11/2010, 21:12:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Mithras
Μεταφορά μηνύματος σε δεσμευμένο χώρο - 28/11/2010Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/11/2010, 21:25:41  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Εαρινή.....

.... σου έχω πεί ότι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να μην μιλάς. Ότι και να πείς θα γυρίσει εναντίον σου. Είσαι ΚΑΜΜΕΝΗ.

Edited by - Mithras on 17/11/2010 21:15:02


Μ'αρέσει όταν μου μιλάς έτσι...με φτιάχνεις ρε σου λέωωωωωω....

"Εαρινή" Τρολίνο-καμμένη......εσύ είσαι Τρόλ{μαν} αλλα Ντι Μπέστια -τον θυμάσαι-...???Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Mithras
troll


235 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/11/2010, 21:26:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Mithras
Μεταφορά μηνύματος σε δεσμευμένο χώρο - 28/11/2010Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/11/2010, 21:31:31  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Εαρινή, σου έχω πεί ότι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να μην μιλάς. Ότι και να πείς θα γυρίσει εναντίον σου. Είσαι ΚΑΜΜΕΝΗ.

Πῦρ ἦλθον βαλεῖν ἐπὶ τὴν γῆν, καὶ τί θέλω εἰ ἤδη ἀνήφθη!


Lupus ο αυθεντικός......πάντως αν σε πάω να δείς Τρόλ , θα με ευγνωμονείς , γι'αυτό μίλα μου όμορφα...


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 50 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.21875
Maintained by Digital Alchemy