ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 ΜΟΡΑ - μία ανεπιθύμητη επίσκεψη
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 25
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Evilanti
Νέο Μέλος


1 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/06/2017, 02:54:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γεια σας, είμαι η Εύη. Μόλις έφτιαξα κι εγώ λογαριασμό σε αυτό το φόρουμ, με σκοπό να σας μιλήσω για τη Μόρα. Θα προσπαθήσω να επεκτείνω το θέμα όσο περισσότερο μπορώ. Βρήκα την κατάλληλη μέρα κιόλας, με Πανσέληνο! Είναι ότι πρέπει για το θέμα μας.

Το φαινόμενο της παράλυσης στο κρεβάτι μπορεί να παρομοιαστεί με τις ουρές των αεροπλάνων στον αέρα. Υπάρχουν οι φυσιολογικές ουρές, τα λεγόμενα Contrails (ίχνη συμπύκνωσης) που δημιουργούνται λόγο συγκεκριμένων συνθηκών, υπάρχουν όμως και οι τεχνητές ουρές δηλαδή τα Chemtrails ή αεροψεκασμοί. Στα φυσιολογικά Contrails η λευκή ουρά εξαφανίζεται μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ στα τεχνητά Chemtrails η ουρά μένει, ανοίγει και απλώνεται ως αεροψεκασμός.

Έτσι λοιπόν η Παράλυση τη Νύχτα μπορεί να είναι φυσιολογική και να εξηγείται από την ιατρική, τότε λέγεται Υπνική Παράλυση. Όμως σε άλλη περίπτωση μπορεί να είναι αποτέλεσμα άλλων μεταφυσικών παραγόντων και τότε πρόκειται για τη λεγόμενη Μόρα. Κάθε φυσικό φαινόμενο που δεν το κατανοούμε, το ονομάζουμε Μετα-Φυσικό, αλλά στην ουσία είναι κάτι που βρίσκεται «μετά» από τη γνώση μας. Όλα όσα μπορούν να εκδηλωθούν είναι πάντα Φυσικά Φαινόμενα!

Έκανα αυτόν τον παραλληλισμό για δείξω ότι δεν ακυρώνει το ένα το άλλο, είναι αληθινά και τα δύο. Διότι μερικοί προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι καθαρά θέμα ψυχιατρικής, ενώ άλλοι ότι είναι καθαρά θέμα μεταφυσικής και προσπαθούν να μας περάσουν την ιδέα ότι η μία θεωρία ακυρώνει την άλλη. Όχι λοιπόν. Και τα δύο είναι υπαρκτά!

Οι Μόρες είναι Ιπτάμενες Σκιές γνωστές ως Βολαδόρες (Voladores).

Η πρώην σχέση μου, με τον οποίο είχα σχέση πριν έξι χρόνια, ήταν μέλος του διεθνή βαμπιρικού ναού των βρικολάκων, δηλαδή της Temple of the Vampire. Προφανώς θα είναι ακόμη μέλος τους, δεν ξέρω κι ούτε με ενδιαφέρει πλέον. Αυτός μου είχε αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τη Μόρα.

Κοιτάξτε να δείτε λοιπόν!

Η Μόρα είναι Αστρική Βαμπιρική Οντότητα που υπάρχει στο Αστικό Πεδίο (Astral Plane) και επισκέπτεται τους ανθρώπους ώστε να τους κλέψει μια δόση ψυχικής ενέργειας (Lifeforce)! Η Μόρα πολλές φορές είναι ένας άνθρωπος που ασχολήθηκε με τη Βαμπιρική Μαύρη Μαγεία, κάνει αστρική προβολή και ασκεί τον βαμπιρισμό! Πολλές φορές είναι άνθρωποι της διπλανή μας πόρτας, οι οποίοι το βράδυ αφήνουν τα γήινά τους σώματα και “κυνηγάνε” ανθρώπους.

Στο αστρικό πεδίο μπορεί ο μάγος να μεταμορφωθεί σε ότι επιθυμεί, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να δημιουργήσει την υποβολή που θέλει στο θύμα του. Έτσι για παράδειγμα στο Temple of the Vampire τους διδάσκουν ότι μπορούν να μεταμορφώνονται ακόμη και σε εξωγήινους αν το θελήσουν! Παίρνουν στο αστρικό πεδίο την κλασσική αρχετυπική μορφή των πράσινων εξωγήινων με τα μεγάλα μαύρα μάτια και συγχρόνως προβάλουν στο μυαλό του θύματος εικόνες διαστημοπλοίων! Έτσι το θύμα που έπεσε θύμα της Μόρας νομίζει ότι τον ακινητοποίησαν οι εξωγήινοι και τον απαγάγανε στο σκάφος τους, ώστε να του κάνουν πειράματα! Αυτό που νιώθει κανείς ως πείραμα, είναι στην ουσία η αφαίμαξη του λεγόμενου Αστρικού Αίματος, δηλαδή της ψυχικής ζωτικής ενέργειας της αύρας.

Ανάλογα την εποχή, τα βαμπίρ φοράνε άλλη μάσκα στο φαινόμενο της Μόρας! Ντύνονται σκόπιμα με τις μορφές που δημιουργούν οι δεισιδαιμονίες και οι φοβίες της μάζας! Στο παρελθόν παρουσιάζονταν ως μάγισσες, ως ξωτικά, ως πνεύματα, ως άγγελοι, ως δαίμονες ή ως λυκάνθρωποι. Πάντως η πιο συχνή μορφή είναι της Μαύρης Σκιάς.

Το βαμπίρ είτε είναι άνθρωπος που έχει ακόμη το υλικό του σώμα, είτε έχει καταστραφεί η σάρκα του και ζει μόνο με το αστρικό του σώμα, όταν εμφανίζεται ως Μόρα η πιο απλή και συχνή μορφή που παίρνει είναι της μαύρης σκιάς! Και υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για αυτό! Η σκιά δημιουργεί φόβο επειδή είναι κάτι το άγνωστο και δεν μπορείς να της δώσεις εύκολα ένα σχήμα, ενώ το μαύρο αποτελεί απουσία φωτός και χρώματος και έτσι τραβάει πιο εύκολα την ενέργεια πάνω του! Για αυτό οι περισσότεροι βρικόλακες στην καθημερινότητα φοράνε μαύρα ρούχα άλλωστε.

Ο φίλος μου δε μου αποκάλυψε απλά πληροφορίες για όλα αυτά, αλλά μου τα απέδειξε κιόλας εφαρμόζοντας τις τεχνικές και σε μένα! Για παράδειγμα ένα βράδυ που δεν κοιμηθήκαμε στο ίδιο σπίτι, χωρίς να μου πεί τι είχε σκοπό να κάνει έγινε Μόρα και ήρθε εκεί που κοιμόμουν και εγώ τρόμαξα από την εμπειρία που βίωσα. Πετάχτηκα απότομα από το κρεβάτι, άναψα μέσα στην αγωνία μου το φώς και δεν ήξερα τι ήταν. Μετά από λίγα λεπτά με καλεί στο τηλέφωνο ο δικός μου και μου λέει, «είδες τι δυνάμεις έχουμε εμείς;;;» και χωρίς να προλάβω να του πω τίποτα, μου λέει «Εγώ ήρθα! Με είδες!». Εκεί ήταν που πάγωσα, διότι ενώ ήξερα ότι είναι βρικόλακας, δεν γνώριζα ότι μπορούν να τα κάνουν αυτά!

Οι βρικόλακες γνωρίζουν ότι υπάρχουν δύο θάνατοι. Ο Πρώτος Θάνατος είναι η καταστροφή του φυσικού σώματος, της σάρκας δηλαδή. Ενώ ο Δεύτερος Θάνατος είναι η διάλυση του Ενεργειακού Σώματος, του αστρικού σώματος.

Η καθημερινή πραγματικότητα που ζούμε, διδάσκουν ότι είναι ένας Εικονικός Ολογραμματικός Ονειρόκοσμος και στην ουσία δεν διαφέρει καθόλου (ως προς τις βασικές ενεργειακές αρχές του) από τα όνειρα! Στις μεταφυσικές διδασκαλίες τους διδάσκουν τον τρόπο ώστε να αντιληφτεί κανείς την πλάνη των αισθήσεων! Η απόσταση και ο χρόνος λένε ότι είναι ψευδαισθήσεις! Τυπικά είμαστε μέσα σε ένα Μάτριξ.

Τον Δημιουργό του Ονείρου τον ονομάζουν Δράκο. Ο Δράκος είναι ο Μέγας Αρχιτέκτονας του Σύμπαντος, είναι ο Ουροβόρος Όφις, ο Άλφα κι ο Ωμέγα, είναι ο Παντεπόπτης Οφθαλμός, ή αλλιώς ο Εωσφόρος.

Ο Δράκος είναι ο δημιουργός της Αλήθειας και ταυτόχρονα ο Πατέρας του Ψέματος. Είναι ο Πατέρας του Ψεύτικου Εικονικού Σύμπαντος. Είναι ο Άρχοντας Αυτού του Κόσμου και φυσικά είναι από τη φύση του ανθρωποκτόνος διότι αν δεν μπορέσεις να επιβιώσεις σε εξαφανίζει και σε ανακυκλώνει. Αυτό είναι το σύμπαν του Ουροφόρου που τρώει την ουρά του. Είναι σαν τον Κρόνο που τρώει τα παιδιά του! Είναι η Αρχή και το Τέλος, το Άλφα και το Ωμέγα, διότι σε κάθε κατάρρευση του σύμπαντος δημιουργεί ένα επόμενο!

Ζούμε λοιπόν μέσα στο Όνειρο του Δράκου. Η πραγματικότητα του Ονείρου του Δράκου είναι Δημοκρατική και χωρίζεται σε Συλλογική και σε Ατομική. Την ατομική μόνο ένας τη βιώνει, αυτό συμβαίνει όταν κοιμόμαστε και βλέπουμε όνειρα. Κάθε κόσμος που βλέπεις όταν κοιμάσαι είναι μια Ατομική Πραγματικότητα. Ενώ στη συλλογική υπάρχουν δισεκατομμύρια που τη βιώνουν και όλοι μαζί αποφασίζουν τι θα γίνει. Για παράδειγμα επτά δις στη Γη βιώνουν τη Συλλογική Πραγματικότητα και όλες οι συνειδήσεις μαζί μεταβάλουν τον Κβαντικό Κόσμο της Ενέργειας και μας δίνουν αυτό που βλέπουμε, καλό ή κακό.

Όταν λέω δημοκρατική, εννοώ ότι στην Ατομική Πραγματικότητα είσαι ο μοναδικός που τη δημιουργεί, άρα κάνεις εσύ ότι θέλεις! Ενώ η Συλλογική Πραγματικότητα επηρεάζεται από κάθε οντότητα που ζει μέσα σε αυτή! Στην ατομική πραγματικότητα μπορείς να κάνεις ότι θες και μετά να το αλλάξεις, διότι την θυμάσαι μόνο εσύ, ενώ στη συλλογική υπάρχουν άλλοι νόμοι και ότι πράξη κάνεις παραμένει εκεί διότι την θυμούνται άπειρες οντότητες. Αυτό φυσικά σχετίζεται με τη λέξη αλήθεια. ΜΗ Λήθη (αυτό που δεν ξεχνάμε). Η κάθε αληθινή πραγματικότητα υπάρχει όσο υπάρχει και η μνήμη που τη συντηρεί!

Ο Δράκος βρίσκεται σε ένα σημείο έξω από τον Χώρο και τον Χρόνο, με την παρατήρησή του δημιουργεί τα πάντα! Όπως υψηλά έτσι και χαμηλά, για αυτό λοιπόν με την παρατήρηση τους και οι άνθρωποι μπορούν να μεταβάλουν τον κβαντικό κόσμο γύρο τους. Μεταφορικά, η πίστη μπορεί να κινεί ακόμη και βουνά.

Όλη τη δημιουργία του Δράκου, σε επίπεδο ενέργειας μπορείτε να την φανταστείτε σαν ένα τεράστιο ιστό από αιθερικές υπερίνες που ενώνουν τα πάντα! Είναι στην ουσία το Web of Wyrd, είναι ο Ιστός του Πεπρωμένου που υφαίνεται από τον Δράκο. Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον είναι απλά στιγμές που υπάρχουν πάντα στο αιώνιο ΤΩΡΑ, υπάρχουν πάντα Τώρα στον ιστό του πεπρωμένου. Αυτός ο Ιστός σχετίζεται με την Τροπή Προς το ΕΝΑ, την εντροπία. Ο Παντεπόπτης οφθαλμός του Δράκου βρίσκεται την κορυφή της πυραμίδας του Ιστού του Μάτριξ και στο τέλος απορροφάει τα πάντα! Όλες οι ενέργειες πηγαίνουν εκεί, όλες οι θρησκευτικές λατρείες κάθε θρησκείας στη Γη στέλνουν την ενέργειά τους εκεί.

Οι βρικόλακες κατανοώντας το μηχανισμό της Μη Λήθης (Αλήθειας) και το πώς ο μηχανισμός της Αλήθειας Δημιουργεί κάθε πραγματικότητα, έχουν συνειδητοποιήσει ότι για να επιβιώσεις μετά τον Πρώτο Θάνατο δεν αρκεί απλά και μόνο να έχεις μετατρέψει το αστρικό σου σε βαμπίρ και να έχεις αποκτήσει την λεγόμενη συνείδηση του κυνηγού! Διότι αν είσαι μόνος σου θα χαθείς στην Ατομική Πραγματικότητα που οδηγεί στον λεγόμενο «Διαμοιρασμό του Ονείρου».

Ο «διαμοιρασμός του Ονείρου» είναι όταν μετά τον πρώτο θάνατο βλέπεις ένα Λευκό Φώς και το ακολουθείς, τότε ανάλογα τις πεποιθήσεις σου βρίσκεσαι και στον ανάλογο κόσμο που δημιουργείς εσύ! Αν είσαι χριστιανός θα δεις τον παράδεισο, θα συναντήσεις κάθε γνωστό σου πρόσωπο που θυμάσαι, και όλες σου οι επιθυμίες θα νιώθεις ότι πραγματοποιούνται! Όμως εδώ είναι η παγίδα, όταν έχεις περάσει στο λευκό φως είσαι σαν τις μύγες και τα κουνούπια που ακολουθούν το φως και καίγονται! Ο Παράδεισος που βιώνεις είναι ένα ψέμα που δημιουργείς εσύ, και όσο διάστημα βρίσκεσαι εκεί χάνεις σταδιακά ενέργεια από το δεύτερο το σώμα! Στο τέλος χωρίς να το καταλάβεις χάνεσαι διότι πεθαίνει το αστρικό σου σώμα. Χάνεις κάθε ενέργεια και έρχεται ο Δεύτερος Θάνατος. Είναι σαν να παίρνεις ναρκωτικά που ενώ σε κάνουν να νιώθεις ωραία, στο τέλος σε καταστρέφουν οριστικά. Τότε η ενέργειά σου χάνετε και πλέον δεν συγκροτεί την δική σου ταυτότητα, στην ουσία διαμοιράζεται σε όλο το Όνειρο του Δράκου και για αυτό λέγεται «διαμοιρασμός του ονείρου», εσύ που πεθαίνεις διαμοιράζεσαι, χάνονται οι μνήμες σου και έτσι ανακυκλώνεσαι πλήρως!

Τα αρχαία βαμπίρ, για να αποφύγουν την παγίδα του λευκού φωτός, έχουν δημιουργήσει μια επόμενη «Αστρική Συλλογική Πραγματικότητα» για τον εαυτό τους και για κάθε μέλος τους! Έτσι δε χάνονται. Όσοι συγχρονίζονται με αυτή την Πραγματικότητα είναι τα «Μέλη της Μεγάλης Βαμπιρικής Οικογένειας». Έτσι λένε. Είναι μια «Αδελφότητα της Δικής τους Αλήθειας».

Για να γίνεις βαμπίρ λοιπόν, πέρα από την εφαρμογή της Βαμπιρικής Μαύρης Μαγείας σε καθημερινή βάση, πρέπει συχνά να πραγματοποιείς και μια ειδική Τελετή! Η τελετή ονομάζεται Βαμπιρική Κοινωνία, Vampiric Communion. Ο Σκοπός της τελετής είναι να ανταλλάξεις ενέργεια με τα βαμπίρ που είναι πιο εξελιγμένα από σένα και πλέον ζούνε αθάνατα στο Αστρικό Πεδίο, και ταυτόχρονα να συγχρονιστείς με την ίδια ψυχική ενέργεια.

Στην τελετή μαθαίνεις πώς να ανοίγεις αστρικές πύλες. Η Πύλη ενώνει το Αστρικό με το Φυσικό Πεδίο. Χρησιμοποιούν ένα Μαύρο Καθρέπτη, για αυτό τον σκοπό, που τον έχουν καθαγιάσει, τον αφιέρωσαν και τον ενεργοποίησαν αστρικά, όπως ενεργοποιούνται τα φυλαχτά. Σε απόλυτο σκοτάδι και χωρίς καθόλου ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές στο χώρο, καλούν από τις τέσσερις κατευθύνσεις (Βοράς, Νότος, Ανατολή, Δύση) τους Απέθαντους Θεούς (Undead Gods). Στη συνέχεια μέσω τεχνικών αναπνοής, οι άνθρωποι που μυούνται στον βαμπιρισμό στέλνουν ως θυσία και προσφορά στους Βαμπιρικούς Θεούς την ψυχική ενέργεια (Lifeforce) που έχουν συλλέξει. Κατευθύνουν τη ροή της ενέργειας προς τον Μαύρο καθρέπτη.

Αφού ολοκληρωθεί η προσφορά της ψυχικής ενέργειας στον καθρέφτη, οι Απέθαντοι Θεοί (Undead Gods) στέλνουν πίσω στον μυημένο ένα μέρος της δικής τους ενέργειας. Έτσι ολοκληρώνεται ένα Κύκλωμα Αστρικής Ενέργειας και η ενέργεια των Θεών έχει τη δύναμη να αλλάζει το Αστρικό σώμα του Ανθρώπου, ενώ ταυτόχρονα συγχρονίζεται μαζί τους!

Ο μύθος λέει ότι για να γίνεις βαμπίρ πρέπει πρώτα να σου πιεί το αίμα ένας βρικόλακας και στη συνέχεια να σε αφήσει να πιείς από το αίμα του. Αυτό δεν είναι μύθος όμως! Αυτή είναι η απόλυτη αλήθεια. Στην Βαμπιρική τελετουργία πρώτα δίνεις ότι ενέργεια έχεις επάνω σου, κι όταν αρχίζεις να εξαντλείσαι σταματάς και μετά είναι η σειρά των Αστρικών Βαμπίρ να σου δώσουν λίγη από τη δική τους ενέργεια!

Ενώ κάθε άνθρωπος μπορεί να μάθει τον βαμπιρισμό και να τον εφαρμόζει, όταν πιεί από το αστρικό ενεργειακό αίμα των Απέθαντων θεών, οι δυνάμεις του αυξάνονται! Όλοι οι βρικόλακες λένε ότι μετά από κάθε τελετή μπορούν πιο εύκολα να πιουν την ζωτική ενέργεια των ανθρώπων, αποκτούν ψυχικές δυνάμεις και μετατρέπονται πιο εύκολα σε Μόρα.

Ο βαμπιριστής εφόσον είναι συγχρονισμένος με τους Απέθαντους Θεούς, αν κάποτε πεθάνει η σάρκα του, συνδέεται αυτόματα με την “Αστρική Συλλογική Πραγματικότητα” των υπόλοιπων ψυχικών βαμπίρ και έτσι γλιτώνει το δεύτερο θάνατο. Ενώ φυσικά κάθε τόσο επισκέπτεται την πραγματικότητα των ανθρώπων για να τραφεί από μαζικές συγκεντρώσεις, από μαζικά δυστυχήματα με δεκάδες νεκρούς, από θρησκευτικές λατρείες, ή έρχεται ως Μόρα για να πάρει ενέργεια. Έτσι λοιπόν υπάρχουν πολλοί πεθαμένοι άνθρωποι οι οποίοι σας συναντούν ως Μόρα.

Προς το τέλος της τελετής πίνουν κόκκινο κρασί που συμβολίζει την αιθερική ενέργεια της ανθρώπινης αύρας, τότε δηλώνουν φωναχτά στους Θεούς ότι είναι κι αυτοί πλέον Βρικόλακες και έτσι κλείνουν την τελετή.

Επειδή οι βρικόλακες δεν αγαπάνε την αποκάλυψη! Τώρα θα σας αποκαλύψω και τις τεχνικές που εφαρμόζουν. Αυτοί δε θέλουν να ξέρετε την αλήθεια, διότι η αλήθεια είναι σαν το Φως που τους Καίει! Μεταφορικό είναι λοιπόν ότι καίγονται από το φως! Ας τα βγάλουμε όλα στη φόρα λοιπόν.

Βαμπιρισμό μπορείς να κάνεις είτε με τις Πέντε σου Αισθήσεις και πιο συχνά αυτό γίνεται με τα Μάτια, είτε με φυσική επαφή όπως ένα άγγιγμα ή μια χειραψία, είτε μέσω ειδικών τελετών μαύρης μαγείας, είτε μέσω αστρικής προβολής όπου εμφανίζεται ως ιπτάμενη σκιά, δηλαδή ως Μόρα!

Για να γίνει η μεταφορά της ενέργειας, χρειάζεται πάντα να ακολουθείται η εξής σειρά.
1) Αστρική Επαφή, 2) Εφαρμογή Βαμπιρισμού, 3) Σπάσιμο Αστρικής Επαφής.

- Όσον Αφορά την Αστρική Επαφή:
Αν επιλέξεις να πάρεις ενέργεια μέσω των αισθήσεων, τότε το πιο απλό είναι να κοιτάξεις το θύμα σου και να οραματιστείς ότι από την αύρα σου βγαίνει ένα αστρικό σχοινί, αυτό προεκτείνεται άμεσα μέχρι το θύμα και τρυπάει το δικό του αστρικό σώμα! Φανταστείτε για παράδειγμα τον γάντζο που βγάζει στο παιχνίδι Mortal Kombat ο Scorpion και τρυπάει με αυτό τον αντίπαλο! Κάπως έτσι! Τότε αφού το αστρικό σχοινί ενώνει το δικό σου ψυχικό σώμα με του άλλου, έχεις πραγματοποιήσει επαφή!

Με το άγγιγμα είναι πολύ πιο απλό διότι το αστρικό σώμα του ανθρώπου προεκτείνεται μερικά εκατοστά από την σάρκα! Έτσι όταν δίνεις πχ χειραψία, το αστρικό σου έχει ήδη εισχωρήσει στο αστρικό του άλλου! Το ίδιο κι όταν τον ακουμπάς ή αν κάνεις σεξ μαζί του!

Αυτά μαθαίνουν στην αρχή οι μυημένοι, διότι σε προηγμένο επίπεδο τους κάνουν κατήχηση περί της Απάτης των Αισθήσεων και της ψευδαίσθησης του Χώρου και του χρόνου! Πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτή η γνώση όμως;;; Είναι πολύ απλό! Αφού στην ουσία δεν υπάρχει Χώρος και Απόσταση, άρα μπορείς να το συνειδητοποιείς αυτό κάθε φορά που θέλεις να κάνεις μια αστρική επαφή! Έτσι Αν κοιτάξεις κάποιον και σκεφτείς ότι είστε στο ίδιο σημείο, ότι τα αστρικά σας είναι στο ίδιο σημείο, ότι ενώνεστε, τότε αυτόματα καταργείς τον περιορισμό της ψεύτικης απόστασης και ενώνεσαι με το θύμα! Το ίδιο μπορούν να κάνουν τα βαμπίρ και με την αίσθηση της ακοής, αν μιλάς μαζί τους στο τηλέφωνο μπορούν να σκεφτούν ότι δεν υπάρχει απόσταση μεταξύ σας και συνειδητά να αρχίσουν να σου τραβάνε ενέργεια! Άλλωστε με οτιδήποτε «ακουμπάς» έχεις επαφή, δε μετράει ποια αίσθηση είναι αυτή που χρησιμοποιείς, αν είναι αφή, ακοή ή όραση.

Έτσι λοιπόν ένα έμπειρο βαμπίρ τα εφαρμόζει αυτά μαζί, κοιτάει το θύμα του, προεκτείνει το αστρικό σχοινί, τρυπάει τον άλλο και μετά συνειδητοποιεί ότι δεν υπάρχουν αποστάσεις, ότι είναι ενωμένοι στο ίδιο σημείο. Έτσι έχει πραγματοποιήσει επαφή!

- Όσον αφορά την Εφαρμογή του Βαμπιρισμού:
Αφού έχεις αστρική επαφή, είναι ώρα τώρα να πάρεις την ενέργεια του άλλου! Γίνεται πολύ απλά. Να θυμάσαι ότι η αναπνοή σου επηρεάζει την πρανική ενέργεια. Λοιπόν με κάθε εισπνοή οραματίζεσαι ότι τραβάς την ενέργεια του άλλου! Εισπνέεις κι απορροφάς, εκπνέεις και βλέπεις την ενέργεια να έρχεται και να αποθηκεύεται σε σένα! (Ενώ στις τελετές που θυσιάζουν ενέργεια στους θεούς τους, κάνουν το αντίστροφο και με κάθε εισπνοή τραβάνε από μέσα τους την ενέργεια, ενώ με κάθε εκπνοή την στέλνουν στον καθρέφτη.)

Έχοντας λοιπόν την αστρική επαφή, εισπνέεις για να πάρεις και εκπνέεις για να αποθηκεύσεις ενέργεια!

Αυτή η μέθοδος εφαρμόζεται σε κάθε Βαμπιρική τεχνική. Στο άγγιγμα κάνεις το ίδιο, όσο ακουμπάς τον άλλο εισπνέεις και απορροφάς και ύστερα εκπνέεις και συνεχίζει η πρανική ενέργεια να αποθηκεύεται σε σένα! Αν είναι για λίγα δευτερόλεπτα, όπως στη χειραψία, τότε προλαβαίνεις μόνο μια εισπνοή να κάνεις.

- Όσον αφορά τώρα το Σπάσιμο της Αστρικής Επαφής:
Στο τέλος κάθε τεχνικής είναι απαραίτητο και νόμος το να διακόπτεις την επαφή! Ώστε να μην γυρίσει η ενέργεια σου πίσω στον άλλο ή να μην συνεχίζεις να τον βαμπιρίζεσαι. Αν δεν το κάνεις ως συνήθως χάνεις εσύ ενέργεια και έχει άσχημα αποτελέσματα.

Η μέθοδος είναι απλή και εύκολη, φαντάζεσαι ότι το αστρικό σχοινί γυρίζει πίσω σε σένα ή κόβεται πλήρως! Επίσης πρέπει να ξαναβάλεις στη συνειδητότητά σου την ψευδαίσθηση της απόστασης! Τώρα πλέον που τελείωσες το βαμπιρισμό σκέφτεσαι ότι είσαι μακριά από το θύμα, ότι είστε σε διαφορετικά αστρικά σημεία κι ότι υπάρχει απόσταση μεταξύ σας.
Αν η επαφή ήταν ένα από άγγιγμα ή χειραψία, τότε ακόμη πιο εύκολα! Απλά απομακρύνεις το χέρι σου και έτσι σπάει η επαφή! Ο κανόνας είναι να αντιστρέφεις αυτά που έκανες για να αποκτήσεις επαφή και να σκέφτεσαι τα αντίθετα δηλαδή!

Όταν οι άνθρωποι εμφανίζονται ως Μόρες, κάνουν αστρική προβολή και έρχονται κοντά σας! Σας αγνίζουν με το αστρικό τους σώμα και μετά σας απορροφούν την ενέργεια και στο τέλος φεύγουν!

Όταν κάποιος κοιμάται, το αστρικό του σώμα έχει πιο χαλαρές συνδέσεις με το γήινο σώμα κι έτσι μπορούν να σας πάρουν περισσότερη ενέργεια! Για αυτό κάθε βρικόλακας θέλει να πειραματιστεί με την μεταμόρφωση σε Μόρα.

Να ξέρετε ότι η αστρική/αιθερική ενέργεια και η κάθε λειτουργία της επηρεάζεται πάντα από τον τρόπο που σκέφτεται το βαμπίρ και το θύμα. Έτσι λοιπόν ένας τρόπος να μπλοκάρετε τη Μόρα είναι να δείξετε ότι δεν τη φοβάστε ή ακόμη να γίνετε εσείς εχθρικοί απέναντί της! Τότε κάθε βρικόλακας φεύγει διότι τον μπλοκάρετε! Έχουν όσο εξουσία τους επιτρέπουμε εμείς να έχουν! Άλλοι λένε θρησκευτικές προσευχές. Τα λόγια της προσευχής δεν κάνουν τίποτα από μόνα τους, όμως η πρόθεση και η συνειδητοποίηση μετράει! Αν πιστεύεις ότι θα σε προστατεύσει η προσευχή, τότε πάλι μπλοκάρεις τον Βρικόλακα/Μόρα!

Επίσης κάτι που τους μπλοκάρει είναι η λευκή αύρα! Οραματίσου μια λευκή δυνατή αύρα να σε περιβάλει και θα γίνει η ασπίδα σου! Πάλι τα παρατάει άμεσα η Μόρα! Ειδικά όταν δεν έχουν σάρκα, είναι πιο πολύ αδύναμη και δεν τολμάει ποτέ να τα βάλει με άνθρωπο, διότι αν είναι άνθρωπος βαμπίρ θα του επιτεθείς και μετά θα ξυπνήσει στο κρεβάτι του. Δεν θα πεθάνει. Όταν όμως είναι οντότητα που έχει μόνο Αστρικό Σώμα τότε αν δεχθεί πολύ δυνατή επίθεση μπορεί και να πεθάνει και να έρθει ο δεύτερος θάνατος! Κανένα βαμπίρ δε ρισκάρει. Η πιο προχωρημένη άμυνα είναι η επίθεση με τα ίδια μέσα! Όταν έρθει η Μόρα δοκιμάστε εσείς να της πάρετε ενέργεια! Γίνετε εσείς ο Κυνηγός!

Θα σας πω τώρα κάποια άλλα μυστικά που δεν τα συνειδητοποιεί ο κόσμος, αλλά βοηθάνε στο να κατανοήσετε το πώς μπορούν όλα αυτά να γίνουν ορατά στο μυαλό μας!

Επειδή η Αιθερική/Αστρική Ενέργεια μπορεί να εκδηλωθεί μέσω του Ηλεκτρομαγνητισμού, έχουν τη δυνατότητα οι Αστρικές Οντότητες να γίνουν ορατές στους εγκεφάλους των ανθρώπων ή μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω ηλεκτρονικών συσκευών. Μη ξεχνάτε ότι ο εγκέφαλος με ρεύμα λειτουργεί, όλο το νευρικό μας σύστημα είναι ηλεκτρομαγνητικό, το ίδιο και όλες οι ηλεκτρονικές οικιακές συσκευές, όπως τηλέφωνα, κασετόφωνα, τηλεοράσεις, κτλ.

Μια Μόρα μπορεί αγγίζοντας απλά το αστρικό σώμα ενός ανθρώπου, να του μεταδώσει στον εγκέφαλο ότι πληροφορίες επιθυμεί, όπως εικόνες και ήχους, ή να προβάλει τον Αστρικό Εαυτό της μέσα στον τρισδιάστατο χώρο κι έτσι να φαίνεται υλοποιημένη σε 3D! Άλλωστε ο Νους μας δημιουργεί την εικόνα κι όχι τα μάτια... οπότε αν προσθέσεις μια επιπλέον πληροφορία στον εγκέφαλο, πέραν από τις πληροφορίες που δίνουν τα μάτια, αλλάζει το τι βλέπει ένας άνθρωπος!

Αν η μια αφυπνισμένη Αστρική Οντότητα αγγίξει το τηλέφωνο με το Αστρικό της χέρι, μπορεί να το κάνει να χτυπάει, κι όταν το σηκώσεις να την ακούσεις. Και δεν είναι καθόλου σπάνιο φαινόμενο, αν κάνετε μια αναζήτηση στο ιντερνέτ για Νεκρούς που τηλεφωνούν σε συγγενείς λίγες ώρες μετά το θάνατό τους, θα καταλάβετε τι σας λέω! Είναι παγκόσμιο φαινόμενο! Ο απλός νεκρός άνθρωπος συνήθως δεν έχει πολύ ενέργεια μέσα του, δεν είναι Ενεργειακό Βαμπίρ, δεν συνδέεται με Εγρηγορότα που θα μπορούσαν να συντηρήσουν το Ενεργειακό Σώμα του, κι έτσι λοιπόν όταν πεθάνει το Υλικό/Σάρκινο σώμα λίγο πριν προλάβει να εξασθενήσει η ενέργεια του Αστρικού σώματός του απλό ανθρώπου, μπορεί με την επέκταση της θέλησής του να στείλει ενέργεια στο ηλεκτρομαγνητικό τηλέφωνο, να το κάνει να χτυπάει κι όταν πας να το σηκώσεις θα ακούσεις τη φωνή του δικού σου ανθρώπου να σου μιλάει αλλά προφανώς εξασθενημένη και με παράσιτα! Άλλωστε δεν είναι οι φωνητικές χορδές του νεκρού που δημιουργούν τον ήχο αλλά η εσωτερική του φωνή που προβάλλεται στη συσκευή! Όταν αυτά τα φαινόμενα εμφανίζονται και από καθημερινούς ανθρώπους, φανταστείτε τη δύναμη των Βαμπίρ που έχουν άλλα αποθέματα ενέργειας!

Επαναλαμβάνω ότι η Αιθερική/Αστρική Ενέργεια μπορεί να εκδηλωθεί μέσω του Ηλεκτρομαγνητισμού κι αφού το νευρικό μας σύστημα είναι ηλεκτρομαγνητικό, αυτό σημαίνει ότι κάθε αιθερικό φαινόμενο μπορεί να εκδηλωθεί και σε αυτό! Υπάρχει ένα άλλο φαινόμενο όπου άνθρωποι που έπαθαν κάποιο ατύχημα και έχασαν κάποιο άκρο νιώθουν πόνο πχ από ένα ακρωτηριασμένο πόδι ή χέρι που δεν υπάρχει! Αυτό συμβαίνει διότι αν γεννηθείς αρτιμελής, τότε το αιθερικό σου σώμα μοιάζει με το φυσικό σου. Αν σου κοπεί ένα πόδι και φωτογραφίσουν την Αύρα σου με την φωτογράφιση Κίρλιαν, θα δουν ότι το ενεργειακό πόδι υπάρχει ακόμη, δεν χάνετε ποτέ. Ο λόγος που κάποιες φορές οι ακρωτηριασμένοι νιώθουν το άκρο που δεν υπάρχει ή νιώθουν πόνο, είναι επειδή το αστρικό τους πόδι στέλνει πληροφορίες στα νεύρα του υπόλοιπου σώματος! Η αιθερική ενέργεια εκδηλώνετε δηλαδή στο σώμα!

Με αυτή τη γνώση μπορείτε τώρα να καταλάβετε το πώς μια Μόρα μια οντότητα ή ένας Άγιος της χριστιανικής εκκλησίας μπορεί να γίνει ορατός μόνο σε έναν άνθρωπο και οι άλλοι δίπλα να μην μπορούν να το δουν. Η οντότητα ακουμπάει και επιλέγει να δημιουργήσει αστρική επαφή μόνο με έναν άνθρωπο και μεταδίδει τα μηνύματα απευθείας στον ηλεκτρομαγνητικό εγκέφαλο!

Η συσχέτιση του ηλεκτρομαγνητισμού με την Αστρική Ενέργεια, είναι ο λόγος που στις τελετές τους απαγορεύεται να έχεις ηλεκτρονικές συσκευές ή κινητά , καθώς επίσης απαγορεύεται να έχεις αναμμένα φώτα! Τα πραγματικά αστρικά βαμπίρ αν εκδηλωθούν στον φυσικό χώρο μέσω του Μαύρου Καθρέπτη επηρεάζονται από το φως και από το φως το ήλιου. Ενώ ο μυημένος μάγος, που έχει και το φυσικό του σώμα ταυτόχρονα, δεν καίγεται! Τα βαμπίρ της διπλανής πόρτας κυκλοφορούν κανονικά την ημέρα δίπλα μας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Τέλος πρέπει να αναφερθεί ότι κάθε βρικόλακας είναι Δράκουλας διότι συνδέεται με τον Δράκο. Κατά την μύηση ταυτίζουν τον Εσώτερο/Ενδότερό τους Εαυτό με τον Δράκο, ταυτίζουν την Ψυχή τους με τον Δράκο! Ο Δράκος είναι ο Άρχοντας αυτού του Κόσμου, είμαι όμως ταυτόχρονα κι ένα μεγάλο «Εγρηγορός». Η Βαμπιρική Βίβλος ξεκινάει με την Ομιλία του Δράκου (The Dragon Speaks) και λέει ο Δράκος ότι τους παραχωρεί τις δυνάμεις του αρκεί να τον Αναγνωρίσουν ως τον Εαυτό τους! Αυτό είναι λοιπόν ένα Συμβόλαιο με το Δράκο. Αυτή είναι η Συμφωνία με τον Διάβολο! Το να του παραχωρήσεις την ψυχή σου, σημαίνει απλά πως σκέπτεσαι συνειδητά ότι η Ψυχή σου είναι ένα με το Δράκο και τον αναγνωρίζεις ως τον Εσώτερο σου Εαυτό. Θεωρείς έτσι ότι η αληθινή σου Ενδότερη Ταυτότητα είναι ο Δράκος. Εφαρμόζουν λοιπόν την «Ενθύμηση» (Θυμάμαι το Ένα), το να θυμούνται τον ΕΝΑ Δημιουργό του Σύμπαντος. Όμως ο «Εωσφόρος Δράκος» δεν είναι ο Πρώτος Άρχων Δημιουργός. Ο Δράκος είναι ο Υπάρχων, που βρίσκεται δηλαδή υπό της αρχής του Πρώτου Άρχοντος από τον οποίο αποστάτησε! Ενώ ο Υπάρχων είναι το Α και το Ω, ο αρχικός Άρχων δεν έχει ούτε αρχή, ούτε τέλος!

Φυσικά όπως καταλαβαίνετε ο Δράκος είναι ο Σατανάς! Ο Δράκος, ο μέγας σύμφωνα με τις γραφές! Όταν δεν γνωρίζει ο κόσμος για τον Αληθινό Κόσμο έξω από το Matrix, τότε άθελά του λατρεύει τον Δράκο. Όταν πας στην Χριστιανική Εκκλησία, η οποία βασίζεται επάνω στα θεμέλια του Εβραιοχριστιανισμού, που νομίζεις ότι πάει η λατρεία σου;;; Το ξέρετε ότι στην Temple of the Vampire συμπαθούν όλες τις θρησκείες;;; Κι ενώ ρίχνουν άπειρη χολή για τον Ιησού Χριστό μέσα στο βιβλίο τους “Bloodlines One”, στην ουσία υπερασπίζονται την ύπαρξη του χριστιανισμού! Ο Χριστός δεν είπε να κάνει ο άνθρωπος υλικά κτίσματα μέσα σε αυτό το μάτριξ, ούτε είπε ότι ζητάει λατρεία! Θυμηθείτε ότι κάθε λατρεία κυκλοφορεί στο Web of Wyrd και κατευθύνεται στο τέλος στο «στόμα» του Δράκου! Ο Ιησούς προήλθε από το πλήρωμα της Αληθινής Αρχικής Πηγής, ήρθε από τον Αρχικό Άρχων Θεό. Η αληθινή διδασκαλία του Χριστού είχε να κάνει με το πώς ο άνθρωπος θα μπορούσε να γίνει καλύτερος σε αυτόν τον κόσμο , για το πώς θα αφυπνιστεί, και στο τέλος για το πώς θα καταφέρει να απελευθερωθεί από τον Ουροβόρο Όφη! Ο Εβραιοχριστιανισμός ήρθε και έσβησε τις βασικές διδασκαλίες του Ιησού και έτσι μετατράπηκε σε μια πολύ χρήσιμη θρησκεία για τις Δαιμονικές δυνάμεις!

Ο «Κύβος των Εμπειριών» του Ψεύτικου Κόσμου σας έχει σκλαβωμένους. Το Matrix σας έχει στον Ιστό του. Πρώτο βήμα είναι να αφυπνιστούμε μέσα στο Όνειρο αυτό και μετά ίσως να βρούμε τον δρόμο για την έξοδο του Κύβου. Έχετε δει την ταινία Cube (1997);;;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

panpam
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2484 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/06/2017, 11:54:28  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

... τα λεγόμενα Contrails (ίχνη συμπύκνωσης) που δημιουργούνται λόγο συγκεκριμένων συνθηκών, υπάρχουν όμως και οι τεχνητές ουρές δηλαδή τα Chemtrails ή αεροψεκασμοί. Στα φυσιολογικά Contrails η λευκή ουρά εξαφανίζεται μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ στα τεχνητά Chemtrails η ουρά μένει, ανοίγει και απλώνεται ως αεροψεκασμός. ...Πως γίνεται και τα contrails που είναι απλό νεράκι χάνονται αμέσως ενώ τα chemtrails που είναι βαρέα μέταλλα (άρα θα έπρεπε να πέφτουν γρήγορα, παραμένουν για ώρα;

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 25 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.203125
Maintained by Digital Alchemy