ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 ΚΥΠΡΟΣ-ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 28
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
athakandr
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
536 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/04/2004, 22:30:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους athakandr
quote:

Είπε:
Μου προκαλείτε γέλιο και θα συνεχίσω να σας σπάω τα νεύρα μέχρι να σας λυπηθώ..


Τον τελευταίο μήνα πράγματι παρακολουθούμε με αυξανόμενη οργή και αγανάκτηση να αναπτύσσεται μια επιχείρηση παραπληροφόρησης και αποπροσανατολισμού σχετικά με το Κυπριακό πρόβλημα και τις αιτίες του. Ενώ μέχρι τώρα το πρόβλημα αυτό ήταν απόρροια μιας πολιτικής των ΗΠΑ και της Τουρκίας, ήταν ένα πρόβλημα εισβολής και κατοχής, ξαφνικά τα πράγματα άλλαξαν για μερικούς.

Παρακολουθούμε λοιπόν ένα ατέλειωτο πανηγύρι με πολιτικάντηδες, δημοσιογράφίσκους και παλιοτόμαρα όπως ο Apollwnios.

Πηγαινοέρχονται αδιάκοπα, συνεντευξιαζόμενοι αλλά και εδώ στο forum και μας βομβαρδίζουν με μια σειρά από γελοιότητες, που είναι ακριβώς τα αντίθετα από όσα ισχυρίζονταν 30 χρόνια τώρα.

Και τι δεν ακούσαμε. Τις πιο απίθανες ανιστόρητες ηλιθιότητες, τις πιο εξώφθαλμες ψευδολογίες, τις πιο προκλητικά αφελείς ασυναρτησίες.

Άλλος λέει ότι η Τουρκία είχε δικαίωμα να επέμβει αφού κινδύνευε η τουρκική μειονότητα μετά απ' το χουντικό πραξικόπημα,

άλλος μας λέει ότι ο τούρκος πρόεδρος είναι μετριοπαθής και πρέπει να ενισχυθεί απέναντι στους σκληρούς στρατιωτικούς,

άλλος θεωρεί ανύπαρκτο το θέμα της εισβολής και κατοχής και των 2000 αγνοούμενων,

άλλος τέλος λέει ότι χρειάζεται ένας Ελληνικό ΝΑΙ, ξεχνώντας ότι τα ΝΑΙ και τα ΟΧΙ δεν δίνονται ως δώρα, αλλά κατακτώνται από τους λαούς μετά από σκληρό και αιματηρό αγώνα.

Κανένας δεν έχει το ηθικό ανάστημα απένανατι στην Ιστορία, απέναντι στο αίμα που έχει χυθεί (και ούτε βέβαια αυτό το άθλιο και θλιβερό ανθρωπάκι, ο Apollwnios) να «παραχωρήσει» στην Τουρκία το ΝΑΙ και επομένως την νομιμοποίηση της εισβολής και παράνομης κατοχής.

Ας δώσει λοιπόν κάποιος μία πειστική απάντηση. Πώς και γιατί, η θέση ότι δεν συζητάμε με την Τουρκία μέχρις ότου φύγουν τα στρατεύματα κατοχής απ' την Κύπρο, μετατράπηκε στην πολιτική, όπου συζητάμε τα πάντα χωρίς καμιά προϋπόθεση, σε πολιτική του ΝΑΙ ή του ΟΧΙ;

Όσο για κάποιους τσαρλατάνους, που ενώ ισχυρίζονται ότι οι αξίες της ιστορίας μας είναι αναχρονιστικές, εντούτοις δεν χάνουν ευκαιρία να μας δώσουν μαθήματα της δικής τους φαύλης ιστορίας περί εβραίων και άλλων κατά φαντασίαν θρησκειών και ανυπάρκτων προφητών, τους αφιερώνει ο Μακάριος τα λόγια του:

«Κύπριοι αδελφοί,

Στώμεν καλώς. Ουδείς ας ορρωδήσει. Ουδείς ας προδώσει τας αρχάς και τας πεποιθήσεις του. Είμεθα Έλληνες και μετά Ελλήνων επιθυμούμεν να ζήσωμεν....».

Φιλικά,

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Loucas
Πλήρες Μέλος

Cyprus
1186 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/04/2004, 23:37:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Loucas  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Loucas  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Loucas
H ρεπουπλικα η εφημερίδα δεν είναι κυπριακή αλλά τούρκικη.

ΕΡΡΩΣΘΕ

ΧΑΙΡΕ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ.
ΜΗΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΛΕΙΣΤΑ.

ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΠΡΟ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1279Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΠΛΩΤΙΝΟΣ
Πρώην Συνεργάτης

Greece
1491 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2004, 00:34:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΠΛΩΤΙΝΟΣ
Μια στοιχειώδη σύνεση για ένα τόσο σημαντικό θέμα θα ήταν αναγκαία, δυστυχώς όμως μερικές φορές κρινόμαστε κατώτεροι των περιστάσεων…

Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες μου έρχεται ο μπαμπουλο- admin…

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Apollwnios
Μέλος 1ης Βαθμίδας


64 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2004, 00:47:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Apollwnios
Η αρρώστια που μαστίζει την Κύπρο

Μετά το πανηγύρι που δημιούργησαν οι άρρωστοι πολιτικοί, που προκάλεσε στον κόσμο αυτήν την τεράστια ανασφάλεια του 75% σε αυτούς που είπαν όχι, ήρθε η επόμενη μέρα που οι εθνικιστές μοιάζουν με αφηνιασμένα άρρωστα ζώα.

Ο Ντεκτασόπουλος συνεχίζει να παραμυθιαζει τον λαο του και να προκαλει το παγκοσμιο νομιζοντας οτι ειναι ο καραγαγαμιάς της ανθρωπότητας.

Έχουμε ξεφτιλιστεί σε όλα τα επίπεδα και για τα επόμενα 4 χρόνια θα ζήσουμε τον εφιάλτη του νέου μας εθνάρχη.

Είναι φανερό ότι αυτό επιδίωξε από την αρχή, το Back to the future.

Ο νέος Μακάριος έχει συγκεντρώσει όλους τους άρρωστους εθνικιστές γύρω από αυτόν και θέλουν να τον αναδείξουν ως τον νέο εθνάρχη.

Εγώ θα συνεχίσω να γελάω με τον εγκέφαλο κάποιον γιατί δεν μπορώ πλέον ούτε να νευριάσω από την συσσωρευμένη ηλιθιότητα που έχουν γεμίσει τα κεφάλια τους.

Αυτοί του Ακελ προσπαθούν να συγκρατήσουν την αγανάκτηση τους και προσπαθούν με αγωνιώδεις προσπάθειες να διασώσουν την εικόνα τους, που έχει υπονομευτεί και έχει υποσκαφθεί σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό, από τους ηλίθιους εθνικιστές.

Οι πολιτικοί που έχουν κάποια επαφή με την πραγματικότητα αναζητούν τρόπους για να μας δοθούν οι εγγυήσεις και να εκτροχιαστεί η ανασφάλεια που δημιούργησε ο Ντεκτασόπουλος και να πάμε σε μια δεύτερη δημοσκόπηση. Μέσα σε αυτούς είναι το Ακελ και όλοι οι υπόλοιποι που είπαν ναι.

Ο Παπαδόπουλος πολιτικά έχει μείνει με τους ανεγκέφαλους ακροδεξιούς του κόμματος του και τους υπόλοιπους εθνικιστές που δεν σηκώνουν κουβέντα για λύση, όπως οι νέοι ορίζοντες που προτείνουν στην Τουρκία την ποιο άρρωστη για αυτούς λύση, της λένε ευγενικά, σκύψε μωρή να σου το φορέσω για να ξεχρεώσουμε, στην προσπάθεια τους να
περάσουν μια ουτοπική αντίληψη που λέει για ενιαίο κράτος, προφανώς αυτό ονειρεύονται αυτοί οι άθλιοι που μας κυβερνούν για αυτό θα χάσουν και αυτά που έχουν.

Όλοι έχουμε όνειρα, τα όνειρα όμως δεν συμβαδίζουν με την πραγματικότητα, αντίθετα τα όνειρα στην πολιτική στο 99% γίνονται εφιάλτης.

Όταν θα ξυπνήσουν αυτοί που υποστηρίζουν τον Ντεκτασοπουλο πολύ φοβάμαι ότι θα είναι πολύ αργά, γιατί όταν θα ανοίξουν τα μάτια τους και θα δουν την πραγματικότητα το όνειρο τους θα μετατραπεί σε εφιάλτη.

Πριν από λίγο είδα τον Άνδρο Κυπριανού του Ακελ σε μια συζήτηση να προσπαθεί να κρατήσει αυτούς του όχι σε κάποια συνεννόηση, αλλά τελικά με αυτά που είδε αγανάκτησε και άρχισε να μιλά για ΕΟΚΑ Β ανάμεσα στους πολιτικούς τους όχι,
για να επαναφέρει συναισθήματα από το παρελθόν στους Ακελιστες, σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να αντιμετωπιστεί ο εκφυλισμός της ιστορίας του κόμματος από τους
άρρωστους.

Ένα ωραίο άρθρο που βρήκα για τον Ντεκτασόπουλο

Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι οι πολιτικές συνθήκες που παρέσυραν την πλειοψηφία του κυπριακού λαού στο όχι, είναι μια προσωπική επιτυχία του Προέδρου Παπαδόπουλου. Ο κ. Τάσσος είχε εξαρχής ένα ξεκάθαρο στόχο. Τον ενταφιασμό της λύσης της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας. Λύση στην οποία ουδέποτε πίστεψε, εξαιρουμένης φυσικά της προεκλογικής περιόδου όπου για σκοπούς εξαπάτησης των ψηφοφόρων του ΑΚΕΛ , απομακρύνθηκε προσωρινά από τις γνωστές εθνικονομικίστικες απόψεις του.
Γιατί όμως ο κ. Παπαδόπουλος έχει οδηγήσει το κυπριακό καράβι στην τρικυμία που όλοι τώρα βλέπουμε μπροστά μας ; Η απάντηση στο μεγάλο αυτό ερώτημα είναι απλή. Οι χειρισμοί του στο Εθνικό Θέμα στηρίχτηκαν σε μια σειρά λανθασμένων εκτιμήσεων και προβλέψεων :

- Εκτίμησε λανθασμένα και παρερμήνευσε τη πολιτική Ερντογάν στο κυπριακό. Για μήνες παραπληροφορούσε τους κύπριους πολίτες και μιλούσε για επικοινωνιακά παιχνίδια της Τουρκίας.
- Με τη γνωστή επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών ζήτησε άμεση επανέναρξη των συνομιλιών εκτιμώντας λανθασμένα ότι ο Γ.Γ. δεν θα ανελάμβανε νέα πρωτοβουλία. - Πήγε στη Νέα Υόρκη βέβαιος ότι η αδιαλλαξία του Ραούφ Ντενκτάς θα οδηγούσε σε ναυάγιο τις συνομιλίες και άρα σε ενταφιασμό της λύσης.
- Και ωσάν όλα αυτά να μην αρκούσαν, υποτίμησε με υπεροπτική αφέλεια την αποφασιστικότητα του διεθνούς παράγοντα να κινητοποιηθεί αποτελεσματικά για να επιτύχει επίλυση του κυπριακού προβλήματος.

Το τραγικό γεγονός όμως δεν είναι οι λανθασμένοι πολιτικοί χειρισμοί. Είναι η πορεία που ακολούθησε ο κ. Πρόεδρος όταν συνειδητοποίησε ότι η τακτική του δεν θα απέτρεπε τη λύση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας. Μαζί με ένα αδίστακτο επιτελείο και συνεπικουρούμενος από τους γνωστούς λαϊκιστές και εθνικιστές της κυπριακής πολιτικής ζωής, προχώρησε σε εφαρμογή Γιωρκατζικών μεθόδων περασμένων εποχών. Οργανωμένη παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης, εκβιασμοί δημοσίων υπαλλήλων, αναβίωση του εθνικισμού, χωρισμός του λαού σε προδότες και πατριώτες, χειραγώγηση των ΜΜΕ...

Η επιστροφή στο παρελθόν ήταν δυστυχώς αναπόφευκτη. Πέτυχε όμως τον στόχο της. Η "επιτυχία" όμως αυτή του Προέδρου είχε και μια σειρά άλλων τραγικών συνεπειών. Αμαύρωσε τη θετική εικόνα της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αποξένωσε την Κύπρο από καλούς και σημαντικούς φίλους και δημιούργησε την αντίληψη μιας τριτοκοσμικής σε επίπεδο πολιτικού πολιτισμού χώρας . Συγχαρητήρια, κ. Τάσο ! Πετύχατε τους στόχους σας.

Ο Ανδρέας Πετρίδης είναι Κοινωνιολόγος, Εκπρόσωπος της Κίνησης Δημοκρατικών Πολιτών για την Ευρώπη

Για συμφέροντα κάνει λόγο ο Φερχόιγκεν

ΔPIMYTEPOΣ επανήλθε χθες ο Eυρωπαίος Eπίτροπος Γκίντερ Φερχόιγκεν, για να υποστηρίξει, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι πίσω από την επιλογή υπέρ του «όχι» βρίσκονται συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα των «πλούσιων ξενοδόχων του νότου», οι οποίοι φοβούνται, όπως είπε, ότι με την επανένωση της Κύπρου «ο ελάχιστα μέχρι τώρα τουριστικά ανεπτυγμένος, αλλά στην πραγματικότητα ελκυστικότερος βορράς, θα μπορούσε να τους ανταγωνιστεί». O Φερχόιγκεν περιέγραψε με μελανά χρώματα τις συνέπειες του «όχι». Mίλησε για μία πάρα πολύ μεγάλη απογοήτευση γιατί «οι Ελληνες ήταν εκείνοι που είχαν ασκήσει τη μεγαλύτερη πίεση για την ένταξη μιας επανενωμένης Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ενωση πριν από την 1η Μαΐου και το πρόβλημα ήταν να πεισθούν οι Τούρκοι προς αυτή την κατεύθυνση». (Βλέπε «Θέμα της Ημέρας»)

Αυτοί είμαστε.

Είμαστε μια μάτσα από ηλίθιους που κάποιοι μας κάνουν ότι θέλουν.

Όσο για την θεραπεία σας, θα σας προτείνω να αυτοκτονήσετε μια ώρα αρχύτερα
μην ταλαιπωρείστε άδικα, η ζωή σας είναι γελοία και ασήμαντη, είσαστε όμοιοι με αρνιά, τι νόημα μπορεί να έχει η ζωή σας, όλη μέρα μπε μπε δεν βαρεθήκατε?
Σας προτείνω να δέσετε στο λαιμό σας μια πέτρα και να πέσετε στην θάλασσα μήπως απαλλαγείτε από τον εαυτό σας.
Σας εύχομαι να δείτε καλύτερες μέρες μετά θάνατον γιατί είναι κρίμα να είναι και εκεί τόσο γελοία η ύπαρξη σας.

Έχετε φοβερή πλάκα, πριν ήθελα να φύγω αλλά τώρα το απολαμβάνω είσαστε απίθανοι, αν υπάρχει κάποιος λόγος να ζήσετε αυτός είναι για να συνεχίσετε να μου προκαλείται αυτήν την ευχάριστη διάθεση, αλλά μην το σκέφτεστε πολύ δεν θα μου λείψετε, ο κόσμος είναι γεμάτος από ηλίθιους, κάποιους άλλους θα βρω για να κάνω την πλάκα μου.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Apollwnios
Μέλος 1ης Βαθμίδας


64 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2004, 02:22:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Apollwnios
Όνομα Απολλώνιος
Επάγγελμα ψυχίατρος
Θρησκεία άθεος
Χόμπι να παίζει με τους ηλίθιους

Η ασθένεια σας έχει ξεφύγει από τα φυσιολογικά όρια, βρίσκεται σε έξαρση και κοντεύετε να πάθετε νοητική πορδίαση και να αρχίσετε να βρομίζεται το φόρουμ.
Πρέπει να σας προφυλάξω από περαιτέρω παρενέργειες και να σας επαναφέρω στην πραγματικότητα στο όριο του επιτρεπτού.
Εγώ ξεκαθάρισα και απέδειξα την θέση μου περί παραπληροφόρησης και σας εξήγησα ότι η αντίληψη μου για το σχέδιο είναι πολύ διαφορετική από αυτήν που νομίζεται.
Ζήτησα επιχειρήματα και πείρα κούφια λόγια, άρα στα όρια του λογικού δεν εντοπιστικέ
επιχείρημα για το όχι. Το σχέδιο επιτυγχάνει πολλά πράγματα από αυτά που επιδιώκαμε.

Εμένα η ιδεολογία μου έχει ως εξής

Μας προσφέρουν κάτι καλό

Γιατί να μην πάρω αυτό το καλό και να ελπίζω σε κάτι καλύτερο στο μέλλον?

Δεν θεωρώ την λογική που λέει, πάμε για το καλύτερο μέσα από το κακό.

Γιατί το όχι είναι κακό.

Και τα κακά, κατά κανόνα φέρνουν αλλά κακά.

Ας ελπίσουμε ότι θα μας δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία, γιατί και οι Έλληνες αρκετά υποφέρατε από το παρελθόν, πρέπει να ζήσετε καλά το παρόν για να ελπίζεται σε ένα καλύτερο αύριο.

Οι Ελληνοκύπριοι έκαναν τις επιλογές τους μέσα σε αυτά τα 30 χρόνια, μέσα από την εύνοια του διεθνή παράγοντα καταφέραμε να κάνουμε πολλά ως προς την λύση του Κυπριακού, υπογράψαμε ψηφίσματα του εθνικού συμβουλίου, μπήκαμε σε συμφωνημένες διαδικασίες, περνάγαμε από το ένα σχέδιο στο άλλο, δημιουργώντας έτσι μια πορεία διαπραγματεύσεων, διαπραγματευτήκαμε, χαράξαμε ποριά προς τον συμβιβασμό.

Για το 70% τον Ελληνοκύπριων το σχέδιο θα ήταν αποδεκτό αν δεν γινότανε όλη αυτή η προπαγάνδα και αυτός ο πολιτικός παροξυσμός.

Δεν γίναμε ξαφνικά εμείς οι καλοί και όλοι οι άλλοι οι κακοί.

Τα υπόλοιπα που λέτε είναι στην λογική του συνθήματος και της έλλειψης στοιχειώδους γνώσης επί του Κυπριακού.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

τυχερουλης
Πλήρες Μέλος

Greece
1123 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2004, 10:44:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους τυχερουλης
Θα αρχίσω με μια παρατήρηση.
Τα δυο άτομα (απολλωνιος izaura)είναι στην πραγματικότητα ένα.Ο κλώνος δημιουργήθηκε για να είναι ο μοναδικός υποστηρικτής του …
MIT ή βλακεία?
Κατά εμένα ΜΙΤ .
Αν μελετήσετε λίγο καλύτερα τα γραπτά τους θα διακρίνεται το μισος,τον ανθελληνισμο αλλά το κυριότερο την κακία και την δυσωδία που αποπνέουν….
Ίσως καλά θα κάνει ο μπαμπούλας να το κλείσει το τοπικ, βρώμισε…

“αναφέρεται οι ανάμεσα τους έχουν επισημανθεί και στελέχη της αμερικανικής πρεσβειας, ενώ επώνυμοι της κυπριακής δημοκρατίας όπως ο Μιχάλης Ιγνάτιου έχουν καταγγείλει ότι Αμερικανοί και βρετανοί επιδίδονται σε επιχείρηση εξαγοράς συνειδήσεως".Φαντασθειτε τι γινεται με τους αφανεις πρακτορισκους!
Ευτυχώς κάνουν και οι δυο λάθη που προδίδουν την ταυτότητα τους.


Και όσο για τις μαλθακιες περί ψυχίατρου μάλλον περί ψυχολογικών επιχειρήσεων ήθελε να πει.


Μερικά ερωτήματα

Σε ποια χώρα του κόσμου υιοθετήθηκε και ψηφίσθηκε προκαταβολικά ένα σύνταγμα??

Δίχως τη λειτουργία αντιπροσωπευτικών οργάνων ,όπως τα συντάγματα που είχαν κατατεθεί???

Σε ποιο μέρος του κόσμου ένα νομικά ανύπαρκτο ψευδοκράτος έχει διοργανώσει δημοψήφισμα???

Που και ποτέ δημιουργήθηκε δημοψήφισμα στο οποίο συμμετείχαν προϊόντα διεθνούς εγκλήματος όπως είναι οι έποικοι???

Σε ποια δημοκρατία του κόσμου προτείνεται η δια δημοψηφίσματος αφαίρεση στοιχειωδών ανθρώπινων δικαιωμάτων???

Υπάρχει σε παγκόσμια κλίμακα ομοσπονδία που να λειτουργεί κατά το πρότυπο αναν???


Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

Edited by - τυχερουλης on 26/04/2004 10:46:05Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Perseus
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
113 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2004, 11:09:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Perseus
"""Κάποιοι όπως ο Perseus έχουν χάσει τον έλεγχο μην σεβόμενοι ούτε τους συνομιλητές τους ούτε και τον χώρο που τους φιλοξενεί. Είναι λυπηρό να πρέπει να παρέμβει συντονιστής και εν τέλη ο admin για να διορθώνει ατοπήματα…""""

Πλωτινε παιρνεις ληγμενα χαπια ? εγω εχω χασει τον ελεγχο καποιοι αλλοι που μας ανεβαζουν και μας κατεβαζουν ηλιθιοιυς δεν σε ενοχλουν
Τι να σου πω ρε παιδακι μου τζαμπα οι 6 δρχ που εδωσα για να ξανα συνδεθω ...
Ντροπη σου
Αλλα ξεχασα αυτοι ειναι οι κολλητοι σου!!!!!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Izaura
Μέλος 2ης Βαθμίδας

USA
207 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2004, 11:16:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Izaura  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Izaura  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Izaura  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος Izaura
TYXEROULH
TI LES RE FILE...?
XRHSIMOPOIEIS TO MYALO SOY H LES OTI SOU KATEBEI?

EGW EIMAI RAELIANOS...EIMAI POLY DIAFORETIKOS APO TON APOLLWNIO
ALLA OYTE DIABASES TO TI GRAFW...

-TA PRAGMATA EINAI KAPWS ETSI:
O PROEDROS THS KYPROU AGORI MOU,DIALEKSE TH DIXOTOMHSH...
META THA TO METANIWSEI,THA EINAI ARGA,KAI THA GINOUN EPEISODIA...

OI ERWTHSEIS POU BAZEIS EINAI HLITHIES KAI ASXETES...
DEIXNOUN OTI TO MONO POU SKEFTESAI EINAI PWS NA YPOSTHRIKSEIS TIS PARALOGES APOPSEIS SOU...

PISTEUEIS OTI TO SEKS EINAI AMARTIA?


Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν,πεθαίνουν και γεννιούνται άλλοι καλύτεροι.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

τυχερουλης
Πλήρες Μέλος

Greece
1123 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2004, 12:16:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους τυχερουλης
Τι μυριζει ετσι?δεν μυριζει κατι?σνιφ,σνιφ...

Η μεγάλη πλάκα θα γίνει τον Δεκέμβρη που θα παει ο τούρκος να πάρει ημερομηνία ένταξης και η Ελλάδα και η Κύπρος θα που ναι βαλτέ τους και θα έρθει ο γαλλογερμανος και θα θα τους δείξει την έξοδο…χαχαχαχα.


Η Τουρκία επί 30 χρόνια ενέπαιζε την διεθνή κοινότητα αρνούμενη να συζητήσει για το κυπριακο, κομπαζοντας ότι αυτό λύθηκε το 74.

Γιατί η Ελλάδα έπρεπε να πει ναι σε ένα μήνα?

Τα άρρωστα όνειρα όσων επί χρόνια προπαγάνδιζαν με λύσσα κατά της ελληνικότητας της Κύπρου, βρήκαν στο σχέδιο ανα ένα ανέλπιστο συμαχο, μαζι με την ελληνική σημαία που θα θεωρούταν παράνομη ποινικοποιοταν η ελληνική ιδέα.
Έπρεπε να αποβληθεί από τις ψυχές των κύπριων αυτό που τους κράτησε όρθιους και έλληνες κατά τις αλλεπάλληλες κατακτήσεις ,φραγκοκρατεια,ενετοκρατια,τουρκοκρατια,αγγλοκρατια.

Ο αναν και οι πράκτορες υποβολείς τους έπρεπε να πείσουν τους κύπριους να αποβάλουν την εθνική ταυτότητα εδώ και τώρα!

Τελικός στόχος ήταν εκείνος που έγραψε ο τουρκοκύπριος διανοούμενος Niazi Kizilgkioyrek sta biblia του «η δημιουργία αεθνικου κράτους στην Κύπρο ,κράτους πέραν του έθνους.»Ο πανεπιστημιακός αυτός δήλωνε ότι η μεγαλόνησος είναι το πλέον κατάλληλο έδαφος προς δημιουργία ενός τέτοιου τεχνητού μορφώματος.

Ζήτησαν να σβηστεί η ταυτότητα ενός νησιού ελληνικού επί 30-40 αιώνες γιαχαρη μίας μειονότητας ενός 18%!!

Να ζητήσουμε από τους άγγλους να ξαναγράψουν την ιστορία τους ΄λόγω της ύπαρξης
Σκοτσέζικης μειονοτητας,να ζητήσουμε από τους τούρκους (σε σένα αναφέρομαι
ιζαουρα) να διαγράψουν την ιστορία τους χάριν της κουρδικής μειονότητας!

Ιζαουρα= απολλωνιος=ΜΙΤ =--SAME SHI,T A DIFFRED DAY

Σε λίγο καιρό θα καταλάβετε ότι άλλη μια φορά οι παμπόνηροι ΓΙΟΥΝΑΝ Σας ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΞΑΝΑ!!!και θα ξανά λυσσάξετε χαχαχα κοροϊδα!!!

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

Edited by - τυχερουλης on 26/04/2004 13:34:17Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Izaura
Μέλος 2ης Βαθμίδας

USA
207 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2004, 12:27:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Izaura  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Izaura  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Izaura  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος Izaura
Διαβάστε αυτό:

Ειλικρινά νομίζετε ότι αν μπαίνατε στην Ευρώπη ενωμένοι με τους Τούρκους δεν θα ήταν καλύτερα?
Τι νομίζετε φοβόταν ο Ντενκτάς?
Οι Έλληνες που έφυγαν από την χώρα τους και δούλεψαν στο εξωτερικό είναι πάμπλουτοι οι περισσότεροι.
Αν ενωνόσασταν με τους Τούρκους,με ειρηνικά μέσα θα ελέγχατε όλη την Κύπρο ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ, και τις ευλογίες όλων των κρατών.
Οι Εβραίοι,οι Αιγύπτιοι και οι Έλληνες είναι οι πιο έξυπνοι λαοί του κόσμου μας.Τώρα η Κύπρος,χάριν στον πρόεδρό της και την μονοθειστική της θρησκεία είναι απομονωμένη και υποχρεωμένη να συνεχίσει τους εξοπλισμούς.
Στην Ελβετία ζουν 4 διαφορετικοί λαοί και είναι από τις ποιο ευημερούσες χώρες ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΑΤΟ.
Χάσατε μια ευκαιρία για ευημερία και τώρα ζείτε ένα αβέβαιο μέλλον,με
πιθανότητα να ξεσπάσουν επεισόδια.
Η κυβέρνησή σας,ήθελε να ψηφιστεί ΝΑΙ,αλλά δεν είχε τα κότσια να το πει ΑΜΕΣΑ.Το είπε ΕΜΜΕΣΑ...

Ο πατέρας μου είναι έλληνας,η μητέρα μου εβραία, δεν είμαι ο Απολλώνιος, ούτε είμαι μέλος Τούρκικων οργανώσεων.


Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν,πεθαίνουν και γεννιούνται άλλοι καλύτεροι.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Izaura
Μέλος 2ης Βαθμίδας

USA
207 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2004, 12:34:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Izaura  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Izaura  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Izaura  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος Izaura

"Η μεγάλη πλάκα θα γίνει τον Δεκέμβρη που θα παει ο τούρκος να πάρει ημερομηνία ένταξης και η Ελλάδα και η Κύπρος θα που ναι βαλτέ τους και θα έρθει ο γαλλογερμανοςΤι μυριζει ετσι?δεν μυριζει κατι?σνιφ,σνιφ...
Η μεγάλη πλάκα θα γίνει τον Δεκέμβρη που θα παει ο τούρκος να πάρει ημερομηνία ένταξης και η Ελλάδα και η Κύπρος θα που ναι βαλτέ τους και θα έρθει ο γαλλογερμανος και θα θα τους δείξει την έξοδο…χαχαχαχα.
Η Τουρκία επί 30 χρόνια ενέπαιζε την διεθνή κοινότητα αρνούμενη να συζητήσει για το κυπριακο, κομπαζοντας ότι αυτό λύθηκε το 74."

Ε ναι ρε φίλε,γι' αυτό οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ έφεραν έτσι τα πράγματα ώστε να εκτεθούν οι Έλληνες αφού η Τουρκία είναι σύμμαχος τους.
Εσύ πιστεύεις ότι οι γαλλογερμανοί δεν θα κάνουν τι τους λέει η USA?
Η Ελλάδα νομίζεις δεν θα κάνει το ίδιο?
Ελπίζω να μην είσαι τόσο αφελής.

Το θέμα ήταν ο πρόεδρος της Κύπρου να μην πάει στις συνομιλίες...
Αφού ήταν βλάκας και πήγε τότε έπρεπε να πει ΝΑΙ.

Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν,πεθαίνουν και γεννιούνται άλλοι καλύτεροι.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Apollwnios
Μέλος 1ης Βαθμίδας


64 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2004, 14:39:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Apollwnios
Kαλωσορίσατε, στον παράδεισο του όχι!

Αγαπητοί συμφεροντολόγοι, τόσα χρόνια προσπαθούσατε να μας πείσετε, ότι όσοι ασχολούνται με το κυπριακό (Ανάν, ΟΗΕ, ΕΕ, ντε Σότο, Φερχοίγεν, ΕΕ ...) μόνο το συμφέρον τους βλέπουν – και τώρα ψηφίσατε όχι για να κρατήσετε τις καρέκλες σας, τις σπιταρόνες και τα 4-wheel-drive σας, το ξενοδοχείο σας και τα λεφτά από τις μετοχές μας.

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, που τόσα χρόνια εμφυτέψατε τον εθνικισμό και τα συνθήματα στους μαθητές σας, έτσι ώστε κάθε δεύτερη κουβέντα στα σχολεία να έχει σχέση με τους εγκλωβισμένους, τους αγνοούμενους, την επιστροφή στα σκλαβωμένα χώματα μας κ.τ.λ. (χωρίς σχόλια για τα προβλήματα των Τουρκοκυπρίων βέβαια) – τώρα φάνηκε ότι ήταν άδεια λόγια και τα πετάξατε στον κάλαθο με το όχι.

Αγαπητοί αριστεροί, που τόσα χρόνια αγωνιστήκατε για επαναπροσέγγιση, και τώρα οριστικά αποχαιρετήσατε τους Τουρκοκύπριους με το όχι σας, δίπλα από τους ακροδεξιούς, χάριν ενός προέδρου, ο οποίος σας ξεγέλασε στο κυπριακό.
Αγαπητοί εκπρόσωποι της υπερδύναμης Κύπρου, που τόσα χρόνια πιστεύατε πως είμαστε το κέντρο της γης και όλοι είναι εναντίον μας, μετά από τόσες προσπάθειες τις ημέρες των συνομιλιών (χωρίς τον Ντενκτάς!), πανικοβάλατε τον κόσμο με το «πώς μπορούμε να τους εμπιστευόμαστε» - και τώρα μας αφήνατε με μόνους φίλους τη Ρωσία και την Κίνα. Ούτε η Ελλάδα δεν θα βάλει το βέτο της όταν το Ευρωκοινοβούλιο θα καταψηφίσει τοεμπάργκο.

Παραξενεύεστε πως η ΕΕ, ο Φερχόικεν και άλλοι φίλοι της Κύπρου απογοητεύτηκαν, επειδή πίστευαν περισσότερο στους στόχους, τους οποίους οι Κύπριοι δήλωναν (επιστροφή στα σπίτια τους, ειρήνη, ομοσπονδία, επανένωση) για τόσα χρόνια και τώρα τα καταψήφισαν;

Μακάρι να έχουμε λάθος και δεν ήταν η τελευταία ευκαιρία. Αμφιβάλλω όμως. Μάλλον θα συνεχίσει η "ήσυχη ζωή", ως να μην έγινε τίποτα. Θα είμαστε πάλι όλοι στο ίδιο καράβι και θα δούμε, ποιος από αυτούς που είναι στον παράδεισο του όχι τώρα, θα αναλάβει και τις ευθύνες.
Υπάρχουν ακόμα Κύπριοι που ζουν την πραγματικότητα και που θα είναι υπεύθυνοι για την καταγραφή του πολιτικού χάους που προκαλούν οι άρρωστοι καραγκιόζηδες πολιτικοί.

Το ποιό πάνω είναι απο την εφημερίδα πολίτης.

Σκιές πάνω από την ένταξη της Κύπρου.

Είναι σχεδόν αδύνατον να μην ενταχθούμε

Αλλά με έναν εθνικιστή πρόεδρο και με τα ψηφίσματα που αφορούν τους Τουρκοκύπριους και τους Τούρκους να έχουν ορθάνοιχτο το δρόμο,
η δυνατότητα μας να ασκούμαι βέτο σε τέτοιες αποφάσεις θα μας φέρει σε νέες περιπέτειες. Δεν νομίζω η Ευρώπη είτε να μπορεί είτε να θέλει να καταστραφεί από έναν μαλακά. Να περιμένετε τα χειρότερα.

Οι άρρωστοι από ότι βλέπω πληθαίνουν.

Εξακολουθούν να θεωρούν όλους αυτούς που βλέπουν και καταγράφουν την αλήθεια οργανωμένους η δεν ξέρω και εγώ τι.

Αυτά που λέτε είναι εκτός πραγματικότητας και δυστυχώς αυτήν την φορά θα κριθούν από τον χρόνο.

Ορίστε η πραγματικότητα και η διάσταση στην Κυπριακή κυβέρνηση.

Τη διεξαγωγή δεύτερου δημοψηφίσματος στην ε/κ πλευρά για το σχέδιο Ανάν εξετάζει ο διεθνής παράγοντας. Λαμβάνει σοβαρά υπόψη τη διαφοροποίηση του Δημήτρη Χριστόφια από τον Τάσσο Παπαδόπουλο. Εκτιμά ότι ο ΓΓ του ΑΚΕΛ μετά το διάγγελμα του Σαββάτου δεν μπορεί παρά να αντιταχθεί στο προεδρικό και να τεθεί επικεφαλής της προσπάθειας για να υπάρξει μια δεύτερη ευκαιρία στο σχέδιο Ανάν εντός ολίγων μηνών. Οι μεσολαβητές προτείνουν στον κ. Χριστόφια να περάσει το αίτημα για νέο δημοψήφισμα μέσα από τη Βουλή, της οποίας προεδρεύει, και στη συνέχεια να ζητήσει την πολιτική συνδρομή της ΕΕ. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συναίνεση του ΔΗΣΥ και των υποστηρικτών του «ναι». Σε μια τέτοια περίπτωση ο διεθνής παράγων θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να δοθούν οι εγγυήσεις που ζητά ο ΓΓ του ΑΚΕΛ για την ασφάλεια των Κυπρίων και την εφαρμογή της λύσης, με τον όρο ότι δεν θα ανοίξει νέα διαπραγμάτευση επί του σχεδίου Ανάν.
Από εφημερίδα πολίτης.

Αν είσαστε εθνικιστές σας έχω δώσει ήδη την θεραπεία, το θέμα είναι καθαρά πολιτικό και πρέπει να έχετε κάποια επαφή με την πολιτική πραγματικότητα για να μην θεωρείστε ηλίθιοι με αυτά που λέτε.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

steelspring
Πλήρες Μέλος

Austria
829 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2004, 17:20:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους steelspring
Τι λετε καλέ;
Στεναχωρέθηκε το αγόρι μας ο Φερχόικεν;
Σώώώώώπα.......
Εκτέθηκαν οι Ελληνοκύπριοι; Σώωωωπα......
Σε ποιούς εκτέθηκαν; Στο Ισραήλ;
Έτσι φαίνεται.
Είναι τεράστια απόλαυση να εκτίθεσαι έτσι .Το απολαμβάνω όσο δεν γίνεται.
Στεναχωρήθηκαν εκεί κάτω στο Ισραήλ.
Καταλαβαίνω τον πόνο τους , αλλά δυστυχώς πρέπει να μάθουν να χάνουν πότε πότε.
Καταλαβαίνω επίσης και την εμμονή να χαρακτηρίζουμε την αξιοπρέπεια σαν βλακεία και ασθένεια. Κλασσική τακτική αλλά δεν έχει θέση στην Ελληνική ιδιοσυγκρασία. Τί να κάνουμε .
Δεν είμαστε όλοι το ίδιο

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Apollwnios
Μέλος 1ης Βαθμίδας


64 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2004, 17:59:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Apollwnios
Κάποιοι ηλίθιοι έχουν τοποθετήσει στο μυαλό τους μια ουσία που βρομάει σε ότι αφορά του έποικους.

Οι περισσότεροι από αυτούς που μένουν είναι νόμιμοι σύμφωνα και με τους κυπριακούς νόμους.

Πολλοί από αυτούς είναι στο νησί για 20 χρόνια και περισσότερα δεν είναι ούτε ανθρώπινο ούτε νόμιμο να φύγουν.

Πολλοί από από τους εθνικιστές τρώγονται για αυτό και μόνο το γεγονός.

Όντας οι χωριάτες της Ευρώπης, οι εθνικιστές κύπριοι δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι στην Ευρώπη αυτά τα πράγματα είναι εκτός πραγματικότητας.

Οι λόγοι που ψηφίστηκε το όχι είναι στο 90% ποταποί.

Και οι ευρωπαίοι πολιτικοί δεν είναι ηλίθιοι για να μπορούμε να τους ξεγελάσουμε.

Αυτό συμβαίνει και είναι ορατό στον κάθε αντικειμενικό παρατηρητή.

Αυτή η προσπάθεια που γίνεται από την φαντασία κάποιον, για να βρουν συνομωσίες πίσω από τους πολιτικούς που μας στήριζαν τόσα χρόνια, είναι άθλια και μας κάνει να φαινόμαστε ακόμα ποιο ηλίθιοι προς τα έξω.

Οι συνομωσίες είναι για να λέγονται μεταξύ άσχετων, που εκ τον πραγμάτων δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα και αρέσκονται στο να πλάθουν σενάρια στην φαντασία τους.

Στην πολιτική υπάρχουν δεδομένα προς κρίση για να μην μπορούν οι όποιες πιθανές συνομωσίες να ελέγχουν τα πάντα.

Υπήρχε το σχέδιο, το οποίο έγκρινε η ηλίθια κατά την άποψη σας Ευρώπη και ο ύποπτος κατά την άποψη σας ΟΗΕ.

Το σχέδιο εγκρίθηκε από τους σημαντικότερους συνταγματολόγους που ήταν και οι μόνοι αρμόδιοι για να το κρίνουν.

Ο Ντεκτασοπουλος για όσους δεν το γνωρίζουν είχε πάντα μια απορριπτική στάση σε όλες τις προσπάθειες που έγιναν για εξεύρεση λύσης.

Έχει και αυτός ίδιες εύθηνες με όλους του υπόλοιπους που φτάσαμε σε αυτά τα 30 χρόνια και σε αυτά τα νέα πολιτικά δεδομένα.

Αν δεν γινότανε αυτός ο τεχνητός ξεσηκωμός και δεν περνούσε στον κόσμο ότι το ναι είναι προδοσία το αποτέλεσμα θα ήταν ακριβός το αντίθετο.

Μπορεί κάποιοι από εσάς να τα βλέπετε από την οπτική του άσχετου και του μακρινού παρατηρητή και να νομίζεται ότι αιτίες της απόρριψης του σχεδίου είναι αυτές που βρίσκονται στα όνειρα σας, δυστυχώς όμως για εσάς και για όλους μας οι ευρωπαίοι δεν είναι ηλίθιοι και γνωρίζουν ότι έχουν να κάνουν με έναν νέο Ντεκτας και με μια φασιστική προπαγάνδα.

Το πρόβλημα της επόμενης μέρας είναι ο Ντεκτασοπουλος και η παραμονή του στην εξουσία, με αυτά τα μέσα που επιχειρούν να περάσουν κάποιοι στον κόσμο.

Προσπαθούν να περάσουν ότι βρισκόμαστε σε εθνική κρίση και ότι χρειαζόμαστε έναν νέο εθνάρχη, αν τα όνειρα αυτόν τον άρρωστων γίνουν πραγματικότητα τότε θα είμαι σίγουρος ότι ο Ντεκτασοπουλος δεν είναι τρελός αλλά άνθρωπος τον εγγλέζων που θέλουν να μας βασανίζουν για αυτό που τους κάναμε τότε.

Η αρχική μου εκτίμηση για το πρόσωπο του ήταν και είναι ότι είναι άρρωστος, αλλά ορισμένα πράγματα από αυτά που κάνει δείχνουν έναν άνθρωπο που κρύβει μια νοητική ικανότητα, αν αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα και ήθελε πραγματικά να φτάσουν τα πράγματα εδώ που έφτασαν, ο άνθρωπος αυτός είναι επικίνδυνος γιατί κάτι κρύβετε από πίσω του.

Επικίνδυνος είναι από όλες τις οπτικές, αλλά θα είναι ποιο επικίνδυνος αν κάποια συμφέροντα θέλουν να προκαλέσουν επεισόδια και τον χρησιμοποιούν.

Όπως βλέπετε έχω μπει στην διαδικασία της δικής σας παράνοιας να προσπαθώ να βρω σενάρια πίσω από την πολιτική πραγματικότητα, δυστυχώς αυτή η διαδικασία επιβάλετε όταν κάποιος πολιτικός αντιδρά ως παρανοϊκός γιατί η ουσία του κινείτε γύρο από παράλογες πιθανότητες.

Μέσα στον δικό μου παραλογισμό τα πράγματα εξακολουθούν να φαίνονται λογικά στο ενδεχόμενο να ήθελαν οι άγγλοι να περάσουν το συμβούλιο ασφάλειας για να μας θάψουν ακόμα περισσότερο, γιατί τότε δεν θα υπήρχε η βασική αφορμή που καταγράφηκε στην δημοσκόπηση του δημοψηφίσματος που έλεγε ότι το 75% ψηφίσαν από ανασφάλεια.

Εξακολουθούν να φαίνονται λογικά στο ενδεχόμενο να ήθελαν να πιέζουν προς το ναι για να πετύχουν το όχι.

Λογική φαίνεται και η πιθανότητα να ήθελαν να μας παρασύρουν στην συνολική απόρριψη του διεθνή παράγοντα, με την πρόσφορα που έκαναν για δωρεά που ήταν το εξευτελιστικό πόσο τον 32 εκατομμυρίων εύρο.

Δυστυχώς όμως για όλους τους ταξιδευτές της φαντασίας, μέσα σε αυτό που συμβαίνει δεν έχουμε την δυνατότητα να αποδείξουμε πέρα από το να κάνουμε υποθέσεις για την μια και μοναδική πραγματικότητα.

Η πορεία μας στην Ευρώπη μοιάζει με εφιάλτη γιατί τώρα θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα της, που δεν έχει καμία σχέση με
εθνικισμούς και άλλες ηλίθιες αντιλήψεις.

Όλα οδηγούν σε ένα νέο δημοψήφισμα που θα έπρεπε να παρακαλάμε να μας δώσουν μαζί με την κάλυψη της ανασφάλειας για δικαιολογία και αντί για αυτό ο Ντεκτασοπουλος συνεχίζει να μας ξεφτιλίζει νομίζοντας ότι είναι ο καραγαμιας της ανθρωπότητας, προσπαθεί να μας παρασύρει στο διασυρμό και στην ολική πολιτική ισοπέδωση.

Δεν έχω πρόβλημα με τους εθνικιστές τους οποίους έχω μελετήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό και δεν μπορώ παρά να τους λυπάμαι, όταν κάθε φορά που νιώθουν να απειλείται η Ελλάδα μπαίνουν σε αυτήν την τρομακτική ψυχική διαδικασία.

Εγώ κάνω ότι μπορώ όταν βρίσκομαι μπροστά σε φανατισμένους για να προσπαθήσω να τους βάλω ενέσεις λογικής, έστω και με ανορθόδοξα μέσα.

Δεν φταίω εγώ αν η νοητική σας κατάσταση επηρεάζεται από την ψυχική.

Και γνωρίζω καλά πως λειτουργεί η ψυχή σας στο κάθε τι.

Εγώ οφείλω να παρουσιάσω την πραγματικότητα όπως την αντιλαμβάνομαι, είναι μια ευκαιρία να καταπολεμήσετε τις φοβίες σας με το να διαβάζεται αυτά που γράφω και να μην κοιτάτε το πρόσωπο.

Μια κινεζική σοφία λέει ότι ένας σοφός δείχνει το άστρο και ο ηλίθιος κοιτάει το χέρι.

Μην το δεχθείτε αμέσως ότι κοιτάτε το χέρι μου, προσπαθήστε να δείτε το άστρο μου και να το κρίνεται.

Αν η κρίση σας βασίζεται σε ποδολογια θα συνεχίσω να σας ταλαιπωρώ ψυχικά.

Εκτέθηκαν στο παγκόσμιο και σε πολύ μεγάλο βαθμό.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

steelspring
Πλήρες Μέλος

Austria
829 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2004, 18:55:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους steelspring
quote:
Μια κινεζική σοφία λέει ότι ένας σοφός δείχνει το άστρο και ο ηλίθιος κοιτάει το χέρι.

Μην το δεχθείτε αμέσως ότι κοιτάτε το χέρι μου, προσπαθήστε να δείτε το άστρο μου και να το κρίνεται.

Αν η κρίση σας βασίζεται σε ποδολογια θα συνεχίσω να σας ταλαιπωρώ ψυχικά.

Εκτέθηκαν στο παγκόσμιο και σε πολύ μεγάλο βαθμό.


Το παγκόσμιο εκτέθηκε ανεπανόρθωτα και δεν ξέρει πως να τα μαζέψει μετά την απάντηση του Ελληνοκυπριακού λαού.
Βλέπεις ότι ένα τσούρμο απάτριδες λογιστές δεν είναι δυνατόν να κατευθύνουν την λογική .
Το βλέπεις φιλαράκο και δεν μπορείς να το χωνέψεις.
Το βλέπεις ότι τα νούμερα και οι απειλές πήγαν στο βρόντο.
Πας σώνει και καλά να μας πείσεις ότι ο ήλιος ανατέλει από τη δύση .
Όσο και να μας πείς εθνικιστές , ή ότι άλλο θέλεις , το έχεις χαμένο το παιχνίδι και πανικόβλητος λες τη μιά βλακεία πάνω στην άλλη.
Έχεις την συμπάθειά μου .

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

τυχερουλης
Πλήρες Μέλος

Greece
1123 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2004, 19:57:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους τυχερουλης
Δεν μιλαει, απαγγέλλει το ποίημα που διαβάζει από το εγχειρίδιο μπροστά του.
και ακριβώς επειδή στερείται νοητικης ικανοτητας λεει όσες βλακείες λεει.

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι σχέδιο ανα δοκίμαζε τις εθνικές μας αντοχές.
Δεν μπορούν χωνέψουν το όχι ακόμα και θα συνεχίσουν την προσπάθεια υπονόμευσης
του ηθικού.

Το σχέδιο αναν θα επαναληφθεί σύντομα με άλλο όνομα, και σε άλλο χώρο το αιγαίο.

!Για άλλη μια φορά η Κύπρος κλήθηκε να απόδειξει αυτό που ήταν παντα,προκεχωρημενο φυλακιο,επαλξη του εθνους,πεδιο που δοκιμάζεται η συλλογική μας αξιοπρέπεια.

--
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

Edited by - τυχερουλης on 26/04/2004 20:00:33Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Loucas
Πλήρες Μέλος

Cyprus
1186 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2004, 20:01:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Loucas  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Loucas  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Loucas
Κάποιοι εδώ μέσα λέγανε πρίν απο το δημοψήφισμα για φανατισμένους και ότι αυτοί είναι οι λογικοί και όλοι όσοι ψηφίζουν όχι είναι φανατισμένοι

Νομίζω έχουμέ δεί όλοι ποιοι είναι φανατισμένοι και ΄σας λέω ξανά μην παίζεται το παιχνίδι τους.
Απλώς αγνοείστε τους γιατί δεν αξιζει να ασχολείται κανείς μαζί τους.

Είναι άτομα που το μόνο που ξέρουν είναι να βρίζουν και να μην δέχονται τίποτα άλλο εκτός απο τις δικές τους απόψεις.

Μην παρασύρεσται απο τα παιχνίδια τους.

Φίλε πλωτίνε πραγματικά με πραξενεύει ο τρόπος που αντιμετώπισες το θέμα.Μόνο τον περσεα είδες?Δεν είδες τίποτα άλλο?

ΕρρωσσωΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

junk95
Πλήρες Μέλος

Greece
1327 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2004, 21:35:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους junk95
quote:

Δεν μιλαει, απαγγέλλει το ποίημα που διαβάζει από το εγχειρίδιο μπροστά του.
και ακριβώς επειδή στερείται νοητικης ικανοτητας λεει όσες βλακείες λεει.

Εμένα μου φαίνεται μια χαρά έξυπνος. Και επιπλέον πολύ μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου, ΧΕΣΤΗΚΕ η ΜΙΤ που θα βάλει άνθρωπο να ασχολείται με το πώς θα σου ρίξει το ηθικό των Ελλήνων... στο esoterica.gr(!!!). ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ... στο esoterica.gr!!! Σ-Υ-Ν-Ε-Λ-Θ-Ε!!!

quote:

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι σχέδιο ανα δοκίμαζε τις εθνικές μας αντοχές.

Επειδή αυτό φαίνεται πως έχει ξεχαστεί, θυμίζω πως οι εθνικές μας αντοχές στην Κύπρο δοκιμάστηκαν το 1974 και με ασφάλεια μπορούμε να πούμε ότι περισσότερη αντοχή έχει ένα χάρτινο παραβάν σε επίθεση με πυρηνικό πύραυλο.

quote:

Δεν μπορούν χωνέψουν το όχι ακόμα και θα συνεχίσουν την προσπάθεια υπονόμευσης
του ηθικού.

Και τα λέμινγκς γ*μώ τα ηθικά έχουνε. Και πάνε κατ' ευθείαν στο γκρεμό. Εσύ βέβαια φαντάζομαι θα προτιμάς έναν παραλληλισμό με Σπαρτιάτες που ορμούν ακάθεκτοι στις Θερμοπύλες παρ' όλο που ξέρουν ότι θα πεθάνουν. Μόνο που οι Σπαρτιάτες δεν ξεπλένανε όλο το βρώμικο χρήμα της υφηλίου, ούτε κλαιγόντουσαν σαν αδερφούλες όποτε τους "αδικούσανε" (διατηρώντας βέβαια όλη τη μαγκιά τους όταν είχαν να κάνουν με άμαχους τουρκοκύπριους χωρικούς), ούτε είχαν βγάλει κάτι τόσο αηδιαστικό όσο οι One, οι Hi-5, η Βίσση και η Φρατζέσκα.

quote:

Το σχέδιο αναν θα επαναληφθεί σύντομα με άλλο όνομα, και σε άλλο χώρο το αιγαίο.

Όπως και δήποτε.

quote:

Για άλλη μια φορά η Κύπρος κλήθηκε να απόδειξει αυτό που ήταν παντα,προκεχωρημενο φυλακιο,επαλξη του εθνους,πεδιο που δοκιμάζεται η συλλογική μας αξιοπρέπεια.

Έτσι την κατάντησε ο εθνικισμός.

ΥΓ: Προσωπικά έκλινα μάλλον προς το όχι. Αυτό που δε μπόρεσα ποτέ όμως να καταλάβω είναι γιατί οι περισσότεροι απ' όσους έλεγαν όχι συμπεριφέρονταν λες και έχουμε την παραμικρή υπεροχή (διπλωματική, στρατιωτική, οτιδήποτε) και μας δίνουν λίγα ενώ η αλήθεια είναι ότι είμαστε σε μάλλον δεινή θέση και για εντελώς δικούς της λόγους η Τουρκία μας έκανε δώρο μια λύση. Δε μας αρέσει; Δεν την παίρνουμε και βολευόμαστε με την υπάρχουσα κατάσταση. Απολύτως θεμιτό, κα-νε-να πρόβλημα. Μην έχουμε όμως την ψευδαίσθηση ότι θα προκύψει κάτι καλύτερο τουλάχιστον όσο οι συσχετισμοί δυνάμεων παραμένουν ως έχουν (και ακόμα και αν αλλάξουν τίποτα δεν εξασφαλίζει ότι θα είναι προς το καλύτερο).


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Izaura
Μέλος 2ης Βαθμίδας

USA
207 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2004, 21:40:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Izaura  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Izaura  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Izaura  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος Izaura
Αγαπητοί μου,

Τόσο πολύ σας ΠΑΛΑΒΩΣΕ Η ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ?

Σας ΒΑΦΤΙΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ.
Σας εκπαίδευσε στα σχολεία να μισάτε τους Τούρκους.

Η ΕΡΓΑΣΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ - ΠΑΤΡΙΔΑ
ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΓΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ...

ΤΑ ΝΕΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ:

ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ - ΑΓΑΠΗ - ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ


ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ:

ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ !!!
ΝΑ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ !!!

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΣ: ΕΧΘΡΟΙ = ΤΟΥΡΚΟΙ
ΦΤΩΧΟΙ = ΤΟΥΡΚΟΙ

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΑΝΤΙΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΑ
ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ

ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ !!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΕΝΔΟΞΟΥΣ" ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ:

Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν,πεθαίνουν και γεννιούνται άλλοι καλύτεροι.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

1900
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Cuba
1904 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2004, 22:39:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους 1900
Izaura/GrecoRaelian

Ακόμα εδώ είσαι; Εσύ ελεγες οτι θα την έκανες αλα VAIHINGER...Άλλαξες γνώμη;

quote:
ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΑΝΤΙΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΑ
ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ
Δε μου λες, αυτα τα επίθετα, που με τόση ευκολία προσδίδεις στους άλλους, ποια ιδανικά αντιπροσωπεύουν;
quote:
ΤΑ ΝΕΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ:

ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ - ΑΓΑΠΗ - ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ


Πάντως η αυτογνωσία μια φορά σίγουρα δεν είναι

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

τυχερουλης
Πλήρες Μέλος

Greece
1123 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2004, 22:51:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους τυχερουλης
προς junk95

Δεν νομιζω να διαβασες καν ολα τα προηγουμενα.
Mην βαζεις λογια στο στομα μου που δεν ειπα......
ο ενας λεει για εξωγηινους,ο αλλος για σπαρτιατες,ο αλλος ειναι κωλοεβραιος του κερατα,ο αλλος σε λεει ηλιθιο και βγαινει ο συντονιστης και την λεει σε σενα...........
Της πουτανας γινεται..............
οταν αγαπας την πατρισδα σου εισαι εθνικιστης
οταν μαχεσαι τους εθνικοσοσιαλιστες εισαι κουμουνιστης
Εδω κατι πρεπει να εισαι..τα παντα εκτος απο ανθρωπος

Βαρεθηκα την βλακεια εδω μεσα.
Αντε γεια μαγκες


--

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

Edited by - τυχερουλης on 26/04/2004 23:08:13Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Perseus
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
113 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2004, 22:53:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Perseus
Πρωτη ημερα ημερα και τα πραγματα πηγαν πολυ καλα ,τι κριμα πολλοι θα στενοχωρηθηκαν ,θα περιμεναν να μας εχουν δεμενους και να μας μαστιγωνουν ολοι οι Ευρωπαιοι...
Αντε και αυριο καλυτερα...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

CyLight
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Russia
519 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2004, 23:36:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους CyLight
Δεν θα σχολιάσω το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Ο κυρίαρχος λαός, όλοι εμείς δηλαδή, μίλησε, αποφάσισε και διακήρυξε. Θέλω όμως να σταθώ ιδιαίτερα σε κάτι το πάρα πολύ θετικό που προέκυψε από όλη αυτή την ιστορία. Και τούτο δεν είναι άλλο από την καθολική μας αφύπνιση. Την κατάθεση της απόδειξης ότι, επί τέλους, η υπερηφάνεια και η αξιοπρέπεια υπάρχουν εδώ ακόμη. Αυτά τα δύο στοιχεία που πολλοί νόμισαν ότι τα είχαμε, ως λαός, απολέσει προ πολλού. Μερικοί μίλησαν για εθνικισμό και εθνικιστικές τάσεις. Και λοιπόν; Από πότε και ιδίως γιατί ο υγιής εθνικισμός αποτελεί αρνητική κατάσταση;
Για πολλά χρόνια επίσημοι Αμερικανοί υποστήριζαν ότι δεν ημπορούσαν να ασκήσουν πίεση επί της Τουρκίας σε σχέση προς το Κυπριακό, επειδή «οι Τούρκοι είναι υπερήφανος λαός» και δεν δέχεται πιέσεις. Και τούτο ήταν επίσημη θέση και δικαιολογία!!
Κατ' ακολουθίαν, θεωρούσαν εμάς τους Έλληνες λαό ανάξιο, απερήφανο, με προτεραιότητες άλλες (καλό φαΐ, χρήμα, τζόγος, Φιλιππινέζες και Μολδαβές, ευμάρεια). Και συνεπώς λαό ευάλωτο και, κυρίως, ασπόνδυλο. Γι' αυτό και η προσπάθεια ποδηγέτησης, γι' αυτό και η προσπάθεια μετατροπής μας ξανά σε ένα είδος αποικίας. Με τρεις ξένους δικαστές στο ρόλο που είχε κάποτε ο Άγγλος κυβερνήτης μας και με «εγγυήσεις» από τρίτες χώρες. Κηδεμόνευση λαού που, πίστευσαν οι αγελείς, ότι θα εγίνετο ενθουσιωδώς δεκτή.
Μας νόμισαν λαό δευτερεύοντα και δοκίμασαν να μας επιβάλουν πολίτευμα, σύνταγμα και νόμους που στις δικές τους πατρίδες δεν θα μπορούσαν να ισχύσουν ούτε για πέντε λεπτά. Μας νόμισαν δειλούς οσφυοκάμπτες. Γι' αυτό και όλες εκείνες οι απειλές, οι δήθεν φιλικές συστάσεις, η προβολή κινδύνων που επισείοντο επί των κεφαλών μας ως ρομφαία αρχαγγέλου ψυχοκουβαλητή. Επιτέλους, αποδείξαμε το άλλο. Η διενέργεια του δημοψηφίσματος κατόρθωσε να μας συνεγείρει. Μας ανάγκασε να αποδείξουμε και την υπερηφάνεια και τον πατριωτισμό μας. Και πρέπει να ευγνωμονούμε τον κ. Ανάν, επειδή μας έδωσε την ευκαιρία να αποδείξουμε ότι δεν είναι το χρήμα εκείνο που μας κυβερνά, δεν είναι οι διεθνείς «δωρητές»(!) που μας συγκινούν, δεν είναι οι απειλές και οι κίνδυνοι που μας καταβάλλουν. Επιτέλους, υπάρχει και αξιοπρέπεια και αποδείξαμε ότι δεν την στερούμεθα.
Αλλά υπάρχουν κίνδυνοι; Υπάρχουν δυσκολίες; Υπάρχουν ατραποί που πρέπει να διαβούμε; Θυμώνουν οι Αμερικανοί; Θίγονται οι Ευρωπαίοι; Τσαντίζονται και οι Αζερμπαϊτζανοί; Η απάντηση είναι ναι σε όλα. Όμως εδώ δεν πρόκειται για τις δικές τους πατρίδες, πρόκειται για τη δική μας. Οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι και οι Αζερμπαϊτζανοί δεν ξέρουν τη γλώσσα της Κερύνειας και του Πενταδάκτυλου και δεν έχουν (ούτε και τους ενδιαφέρει) τη δυνατότητα απόκρυφης συνομιλίας μαζί τους. Ούτε και με την ψυχή αυτού του τόπου.
Έπρεπε, επί τέλους, να υψώσουμε και εμείς το όποιο ηθικό μας ανάστημα. Για 30 χρόνια ήμασταν πάντοτε τα «καλά παιδιά» γι' αυτό και μας παρεξήγησαν. Ούτε αντάρτικο κάναμε, ούτε αεροπειρατείες, ούτε εμπρησμούς ή δολοφονίες. Δεν διεκδικήσαμε το δίκιο μας με μεθόδους άλλες πέραν του διεθνούς νόμου, πέραν του καταστατικού χάρτη του ΟΗΕ και πέραν των ευρωπαϊκών δικαστηρίων. Δεν παλαιστινοποιήσαμε τον αγώνα μας κατά της μισής μας πατρίδας και δεν ζωστήκαμε τα εκρηκτικά. Και μας παρεξήγησαν. Μας θεώρησαν άβουλους, ασπόνδυλους και ηττοπαθείς. Απογοητεύσαμε τον κ. Φερχόιγκεν. Αλλά ας διερωτηθεί και εκείνος για το πόσο έχει απογοητεύσει εμάς. Μπορεί λοιπόν να έχουμε και δυσκολίες μεγάλες και προβλήματα πολλά, επειδή μας έδωσαν (μεγαλόψυχα) το δικαίωμα να εκφράσουμε «ελεύθερα» τη θέλησή μας. Αποδείξαμε όμως τουλάχιστον ότι έχουμε και κάτι άλλο, το οποίο στο εξής όλοι οι φίλοι και «φίλοι» θα το έχουν υπ' όψιν: Αξιοπρέπεια και Υπερηφάνεια.

Απο http://www.phileleftheros.com/main/main.asp?gid=391&id=248430
---------------------------------------------------------------------


Παμε παρακατω, προτεινω σε ολους να μην απαντουν σε ***** οπως ειναι ο Ιζαουρα, ο Απολλωνιος και ο Σκουπιδι(Τζανκ95).
1. Ο Σκουπιδι εδω και αρκετο καιρο μας δειχνει το ποιος ειναι, ανθελληνισμος σε ολο του το μεγαλειο.
2. Ο Ιζαουρα εκτος απο βλακειες σε ολα τα τοπικ και ασχετες συζητησεις περι ενος παπαρα ονοματι ρακελ δεν αναφερει. Ενδεικτικο οτι δεν γνωριζει ουτε που ειναι η Κυπρος ειναι το γεγονος οτι μας φερνει παραδειγματα απο τουρκοκυπριακες εφημεριδες σαν ελληνοκυπριακες! Ο ανθρωπος δεν ενδιαφερετε ουτε για την Κυπρο ουτε για τον Ελληνισμος, ενδιαφερετε μοναχα να σας πει τις βλακειες περι Ιησου (αληθεια ποιου απ'ολους?) και του καθυστεριμενου ρακελ που δεν τον επαιζαν τα αλλα παιδακια και του εμειναν παιδικα τραυματα!
3. Ο Απολλωνιος μπορει να ειναι απλα ενας πονηρος που θελει να παραπλανησει καποιους, ομως ειναι τοσο γκαου που το μονο που καταφερνει ειναι να γινετε ρεζιλι.

Παρακαλω τον αγαπητο διαχειριστη να σβησει τα μηνυματα του Ιζαουρα, αφου οπως ολοι βλεπουμε, δεν γραφει κατι στο θεμα αλλα προσπαθει να δημιουργησει συζητηση γυρω απο τον (π)ρακελ και παλι!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ryche
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1765 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2004, 23:37:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ryche
Ωρε!Υπαρχουν σπαρτιατες ακομα;
ετσι φαινεται...τα σεβη μου...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
steelspring
Πλήρες Μέλος

Austria
829 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2004, 23:42:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους steelspring
Izaura
Tελικά σε ποιούς μονοθειστές αναφέρεσαι;
Οι μόνοι μονοθειστές που ξέρω είναι οι Εβραίοι.
Οι Έλληνες αποδείχτηκε ότι λατρέύουν πολλούς θεούς
Ο ένας είναι η μνήμη. Χαστούκι στους μονοθειστάδες του $

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΠΛΩΤΙΝΟΣ
Πρώην Συνεργάτης

Greece
1491 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2004, 23:48:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΠΛΩΤΙΝΟΣ
Oλοι όσοι δεν σέβονται τον χώρο με ενοχλούν Περσεα. Την στιγμή που έκανα την παρέμβαση μου, μόνο τις δικές σου απαράδεκτες εκφράσεις είχα εντοπίσει. Το θέμα έχει εκτροχιαστεί παντελώς και ίσως δεν έχει και λόγο να υφίσταται κάτω υπό αυτές τις προϋποθέσεις.
Ο admin βέβαια έχει τον λόγο…

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
CyLight
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Russia
519 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/04/2004, 01:10:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους CyLight
quote:
Oλοι όσοι δεν σέβονται τον χώρο με ενοχλούν Περσεα. Την στιγμή που έκανα την παρέμβαση μου, μόνο τις δικές σου απαράδεκτες εκφράσεις είχα εντοπίσει. Το θέμα έχει εκτροχιαστεί παντελώς και ίσως δεν έχει και λόγο να υφίσταται κάτω υπό αυτές τις προϋποθέσεις.
Ο admin βέβαια έχει τον λόγο…

Δεν μπορω να καταλαβω για πιο λογο θελεις να κλειστει το τοπικ! Ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα και σημαντικοτερα (κατα την γνωμη μου) στο εσωτερικα.
Επειδη στις τελευταιες 3 σελιδες εκανε την εμφανιση του ο Ιζαουρα και ο Απολλωνιος και εξοργισαν τους ΠΑΝΤΕΣ με αυτα που λενε πρεπει να κλεισει ενα τοπικ 28 σελιδων???

Λυπαμαι αλλα η απαιτηση σου σαν συντονιστης θα επρεπε να ειναι αλλη... ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ (σε αυτους τους καποιους μην νομιζεις οτι εχω τον εαυτο μου στην απ'εξω! και εγω παρασυρθηκα απο τις βλακειες καποιων και εγραψα πραγματα που κανονικα δεν θα εγραφα).

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΠΛΩΤΙΝΟΣ
Πρώην Συνεργάτης

Greece
1491 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/04/2004, 01:48:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΠΛΩΤΙΝΟΣ
Η παρέμβαση μου έχει σχέση με τις απρεπείς εκφράσεις. Από εκεί και πέρα με το να υπάρχουν απαντήσεις, στα γραφομενα τύπου Ιζαουρα, ε, μόνο σοβαρότητα του θέματος δεν καταδεικνύουν.


«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Admin
Forum Admin

Greece
2326 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/04/2004, 03:26:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Admin
Ευχαριστώ τον φίλο και καλό Συνεργάτη ΠΛΩΤΙΝΟ για τις προσπάθειές του να εμομαλύνει τις καταστάσεις!

Πιστεύω όμως πως το συγκεκριμένο Θέμα Συζήτησης πρέπει να έλθει σε ένα τέλος κάπου εδώ καθώς και τα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών δείχνουν μία απώλεια ελέγχου από παλιά και νεότερα μέλη αλλά και το μέγεθός του το καθιστά πλέον δυσλειτουργικό! Βέβαια είναι και το ότι φαίνεται πως το ζήτημα που πραγματεύεται η Συζήτηση αυτή κλείνει πλέον και τον δικό του κύκλο...

Δίνεται λοιπόν χρονικό περιθώριο μίας ημέρας για μηνύματα κλεισίματος. Ζητώ προσωπικά συγνώμη και από τον αγαπητό Louca που ξεκίνησε το Θέμα αλλά και από όσους πραγματικά ενδιαφέρθηκαν ή ενδιαφέρονται γι'αυτήν. Φυσικά υπάρχει πάντα η δυνατότητα για έναν νέο κύκλο Συζήτησης πάνω σε πτυχές του ζητήματος αυτού, μόνον που αυτή την φορά θα ζητήσω και από τους συμμετέχοντες αλλά και από τους Συντονιστές να είναι περισσότερο προσεκτικοί και στο να εντάσσεται η Συζήτηση μέσα στα γενικότερα πλαίσια Φιλοσοφικού Στοχασμού αλλά και στο να αποφευχθούν οι οποιεσδήποτε παρεκτροπές.

Το θέμα θα έχει απενεργοποιηθεί μέχρι την Τετάρτη, 28 Απριλίου.

Περαιτέρω, ο λογαριασμός του Μέλους Izaura απενεργοποιείται μέχρι και την Τρίτη 11 Μαΐου ή δια παντώς. Ο λόγος είναι ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει αποτύχει μέχρι τώρα αρκετές φορές να "συντονιστεί" με το πνεύμα των Κανονισμών Λειτουργίας του ESOTERICA. H μοναδική πιθανότητα να ενεργοποιηθεί ξανά ο συγκεκριμένος λογαριασμός, είναι να μου στείλει ο Izaura μέσω e-mail, ένα μήνυμα που να δηλώνει τους λόγους για τους οποίους πιστεύει ότι πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο και μέσα από την επικοινωνία μας να αντιληφθώ σαφώς ότι υπάρχει "δημιουργικός" λόγος γι'αυτό. Εννοείται ότι οποιαδήποτε προσπάθεια δημιουργίας νέου λογαριασμού από τον Izaura θα οδηγήσει στην άμεση απενεργοποίησή του και στην αφαίρεση οποιουδήποτε δικαιώματος μελλοντικής συμμετοχής στα Forums. Θα ζητήσω την βοήθεια της Συντονιστικής Ομάδας αλλά και των άλλων Μελών των Forums για την παρακολούθηση τέτοιων "εγχειρημάτων".

Προς τα Μέλη Apollwnios και Perseus συνιστώ ιδιαίτερη προσοχή από εδώ και πέρα. Θα πρέπει να αποφύγουν οπωσδήποτε τις επιπλέον παραβιάσεις των Κανονισμών Λειτουργίας!


-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ρεαλιστής
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
71 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/04/2004, 04:36:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ρεαλιστής
-------------------------------------------------------------------------------------------
Για το 70% τον Ελληνοκύπριων το σχέδιο θα ήταν αποδεκτό αν δεν γινότανε όλη αυτή η προπαγάνδα και αυτός ο πολιτικός παροξυσμός.
-------------------------------------------------------------------------------------------
απολλωνιε...
Μηπως εαν δεν γινοτανε ολη αυτη η "παρελαση" υπερ του ναι το ποσοστο του οχι θα ξεπερνουσε και το 80%? Μηπως εαν δεν τα περναν απο "τα ξενα" τα καναλια και οι εφημεριδες οπως και επισης ορισμενοι κυπριοι παραγοντες με επιρροη στον Κυπριακο λαο το ποσοστο θα αγγιζε ισως και το 90%? Λεω εγω τωρα...μηπως...

Και στην τελικη ποιος εισαι εσυ ή εγω που θα κατακρινουμε την αποφαση των Κυπριων?Δικο σου ειναι το νησι?Δικο τους ειναι και οτι θελουν ας κανουν!
Προσωπικα εγω και να ειμουν υπερ του ναι,δεν προκειται να κατεκρινα κανενα Κυπριο που ειπε οχι.Γιατι μιας και αυτος θα υποστει τις οποιες συνεπειες του οχι (εαν και οσες υπαρξουν), αυτος ειναι ο μονος αρμοδιος να αποφασιζει...
Ελπιζω στο σπιτι σου να αποφασιζεις εσυ και οχι ο γειτονας...εστω κι αν αυτος ειναι συγγενης σου...

ΙΖΑ-ΟΥΡΑ δεν ξερω αν εισαι ραελιανος....παντως αν εκανες καριερα στο θεατρο σκιων θα του τα 'τρωγες τα οσκαρ του καραγκιοζη...

Οχι δεν μισω τους εβραιους και ουτε φυσικα ασπαζομαι τις "εθνικα ορθες" (κατα την γνωμη ορισμενων φυσικα) αποψεις και θεωριες...αλλα τα συκα συκα και η σκαφη σκαφη...

Μιας και φαγωθηκες ομως να τσαμπουνας για εκκλησιαστικη χουντα στην Ελλαδα και στην Κυπρο...εχω να σου πω οτι η αμερικανικη και η ΟΗΕ χουντα εχει σαφως πιο αισθητη παρουσια στα τεκτενωμενα των 2 αυτων χωρων...

Επισης εαν ειναι φανατικοι και σκοταδιστες οι ανωτεροι κηρικοι στην Ελλαδα στο ισραηλ οι ορθοδοξοι ραββινοι τι ειναι?Πλακα μας κανεις?μισο-θεοκρατια δεν εχετε κι εσεις?

Αν εχουμε εμεις μια "λουκα" στην Ελλαδα εσεις ποσες εχετε?

Μακρια λοιπον απο βιολογικες προκαταληψεις αλλα σαφη αντιληψη της πραγματικοτητας θελω να σου πω....για δες τι γινεται στην πιο καθαρα φασιστικη χωρα του σημερινου κοσμου!!!....ναι για την πατριδα σου μιλαω...την γη της επαγγελιας...και μετα ελα να μας πεις...

Ακομη...
Ποιοι ειναι αυτοι που πιστευουν οτι ειναι ο εκλεκτος λαος του θεου? (πως λεμε εκλεκτος λαος της γενετικης ενα πραγμα...αλλα στην πιο αρχαια εκδοση του..)

Ποιοι εχουν συμβολαιο ιδιοκτησιας γης υπογεγραμενο απο τον ιδιο τον θεο?

Ποιοι εχουν εναν ολοκληρο λαο σε στρατοπεδα-πολεις συγκεντρωσης?

Ποιοι εξοντωνουν αυτον τον λαο συστηματικα?

Ποιοι υψωνουν τειχη?

Ποιοι ειναι αυτοι που δενουν 10χρονα στα οχηματα και τα κανουν ασπιδες?

Ποιοι εχουν υποβιβασει το διεθνες δικαιο σε κακογουστη παρασταση?

Ποια ειναι η μοναδικη χωρα με πυρινικο οπλοστασιο που δεν εχει υπογραψει την συνθηκη μηδιαδωσης πυρινικων?Στο ιραν την λεμε ομως ετσι?

Ποιανης χωρας πρωθυπουργος ειναι εγκληματιας πολεμου?(σφαγες οταν ηταν ενεργος στρατιωτικος σε καταυλισμους)

Ποιανης χωρας προθυπουργος εχει συμμεταχει σε 10αδες σκανδαλα και οι πολιτες-υπηκοοι-προβατα περα βρεχει?

Ποια χωρα απειλει οτι θα σκοτωσει τον δημοκρατικα εκλεγμενο ηγετη μιας αλλης?
Δηλαδη αν εβγαινε ο Καραμανλης και ελεγε οτι θα σκοτωσουμε τον ερντοκαν τι θα μας αραδιαζες εδω μεσα?

Συμπεριφερεται ο σαρον σας οπως ο χιτλερ και εσεις τα ζωα δεν κανετε τιποτα?και αποπανω κανετε κριτικη σε αλλους?τολματε?

Κανε μας και λιγο κριτικη για την αλλη σου πατριδα λοιπον για να δουμε ποση προσυλωση δειχνεις στην αγαπη-χωρις-ορους-και-αντικρισμα,στην αδελφοσυνη των λαων και το σεβασμο στο διεθνες δικαιο που μας διατιμπανιζεις οτι σε διακατεχει εδω μεσα.....

Αραγε μπαινεις και σε κανενα εβραικο φορουμ να "τα χωνεις" οπως εδω μεσα αφου εισαι τοσο ανθρωπιστης?


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 28 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.203125
Maintained by Digital Alchemy