ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= Η ΨΥΧΗ =-.
 ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 50
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
alex22
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1934 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/09/2009, 12:41:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alex22
Το αίσθημα της φιλία όμως,σου βγαίνει αυθόρμητα.Δέν χρειάζεται να το συζητήσεις,τί να πείς για αυτό?Δέν έχεις κάτι να πείς,απλώς το αισθάνεσαι.Όπως αυτοι που μιλάνε για την αγάπη,λένε,λένε και στο τέλος κανείς δεν καταλαβαίνει τί ακριβώς είναι αυτό.Θέλω να πώ οτι ΄δεν εξηγήται με λόγια,είναι ανούσιο.Ασε που άν δέν το νιώσει κάποιος δέν καταλαβαίνει και τίποτα και μπορεί να μπερδευτεί μετα και να τα βλέπει όλα απο το πρίσμα του νού, με αποτέλεσμα βέβαια την απομάκρυνση απο αυτήν.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
geostat
Μέλος 3ης Βαθμίδας


768 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/09/2009, 12:43:06  Εμφάνιση Προφίλ
Μα αυτοαναιρουμενος γραφω αυτα που γραφω,ποσο πιο πολυ να χαλασω την εικονα μου;Σκυλοβριζοντας σε,μπα!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/09/2009, 12:46:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
Το τυράκι βρίσκεται αγαπητέ μου - και μιλάμε για πολύ τυρί, ότι τυρί γουστάρεις, έμενταλ, φέτα, ροκφόρ, ότι γουστάρεις - στο γεγονός πως υπάρχουν αγοραστές. Εκεί βρίσκεται το τυρί, η μάσα. Άσ' τα αυτά, τα ξέρουμε ...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
geostat
Μέλος 3ης Βαθμίδας


768 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/09/2009, 12:46:31  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

quote:
geostat

Η εξειδικευση ειναι ο συντομοτερος δρομος για την αμαθεια!Μάλιστα, μάλιστα ... και αν δεν κάνω λάθος ο κ. Στάμκος είναι ειδικευμένος στον Τέσλα, ε ;
Αν ειπα κατι τετοιο ή εστω αν το αφησα να εννοειθει;!!?
Κοπτοραπτικη ειπαμε και οπως βλεπεις για ακομα μια φορα αυτοαναιρουμε!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
geostat
Μέλος 3ης Βαθμίδας


768 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/09/2009, 12:50:17  Εμφάνιση Προφίλ
Περι κοπτοραπτικης συνεχεια,
και ειναι στην ιδια σελιδα...
Που να κραταγα και μπλοκακι οπως μερικοι μερικοι
Και σταματα τη διαστρεβλωσει γιατι οδηγει παραυτα στη στρεβλωση(ως φυσικος θα γνωριζεις τις συνεπειες της πλαστικης παραμορφωσεις που εχεις εντρυφειση.


quote:

quote:
Ο Στάμκος είναι ερευνητής,αξιόλογος θα έλεγα.Δέν ξέρω τί έχει σπουδάσει [...]

Δεν το είπα αυτό


ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/09/2009, 12:53:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
quote:
alex22

Το αίσθημα της φιλία όμως,σου βγαίνει αυθόρμητα.Δέν χρειάζεται να το συζητήσεις,τί να πείς για αυτό?Δέν έχεις κάτι να πείς,απλώς το αισθάνεσαι.Όπως αυτοι που μιλάνε για την αγάπη,λένε,λένε και στο τέλος κανείς δεν καταλαβαίνει τί ακριβώς είναι αυτό.Θέλω να πώ οτι ΄δεν εξηγήται με λόγια,είναι ανούσιο. [ ενώ η "αστρική προβολή" εξηγείται με λόγια, ε ; ] Ασε που άν δέν το νιώσει κάποιος δέν καταλαβαίνει και τίποτα και μπορεί να μπερδευτεί μετα και να τα βλέπει όλα απο το πρίσμα του νού, με αποτέλεσμα βέβαια την απομάκρυνση απο αυτήν. [ Καλά, υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει νιώσει την φιλία μέσα του ; Εσύ δεν έχεις νιώσει ποτέ φίλος με κάποιον άλλον ; ]


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/09/2009, 12:53:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
quote:
φαίνεται πολύ επιστημονικός.

Δεν μιλάμε με επιστημονικούς όρους αλλά θα μάθουμε.


Άλλο το φαίνεται φίλε ζιπ και άλλο το θα μάθουμε.
Μην ξεφεύγεις εντελώς στην προσπάθεια σου να μας αποδείξεις ότι είσαι σωστός και οι άλλοι λάθος.

Είσαι πολύ άκαμπτος άνθρωπος. Το να παίρνεις μια πρόταση από εδώ και να την ενώνεις με μια άλλη με τον τρόπο που το κανείς το θεωρό πολύ ύπουλο και ποταπό σχέδιο ως προς εξυπηρέτηση του εγωισμού σου.

Όταν ο αλεξ είπε αυτό που είπε ήθελε να δηλώσει σε σχέση με αυτά που συζητιόντουσαν επειδή κάποιος θεωρούς «ότι η αστρική προβολή θα μας σώσει;» Για αυτό εξέφρασε «υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα από την αστρική προβολή»

Και όταν λέει «Η εξειδικευση ειναι ο συντομοτερος δρομος για την αμαθεια!» καταλαβαίνω τι εννοεί.

Επίσης αυτή η αντίφαση που παρουσιάζετε στα λόγια ,του προέρχεται από την ανάγκη του να επικοινωνήσει με άτομα που είναι εξειδικευμένοι ορθολογιστές οι οποίοι ζητούν απτά παραδείγματα.

Κάτω από αυτή την οπτική αναγκάστηκε να κάνει ένα συμβιβασμό και πλησίαση ποιο κοντά στις «θέσης σας» και σε αυτά που ζητάτε ως απόδειξη. Αυτή του την προσπάθεια την θεωρείτε ΛΑΘΟΣ. Τώρα το άτομο αυτό δεν είναι έγκυρο.

Το να βγάλεις λάθος τον Αλεξ ή τον κάθε Αλεξ αυτό δεν είναι απόδειξη ότι η αστρικη προβολή δεν είναι μια πραγματικότητα.
Όσο για αυτό που ειπε ο Doctor έχει δίκιο επειδή για να κάνει κάποιος μια αστρική προβολή υπάρχουν δυο τρόποι.

Ο ένας είναι να συνειδητοποιηθεί στο αστρικό επίπεδο «ξαφνικα» και αυτό μπορεί να έχει δυο καταστάσεις, η μια είναι ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΟΝΕΙΡΕΜΑ οπού μπορεί να είναι ένα προσωπικό όνειρο η μια συνειδητή εμπειρία στο αντικειμενικό αστρικό κόσμο ή μια συνειδητή εμπειρία στο νοητικό κόσμο που είναι και αυτός στην 5η διάσταση.

Ο δεύτερος τρόπος είναι να μπορέσει κάποιος να μπει σε μια φυσική χαλάρωση, να ησυχάσει τον νου και τα συναισθήματα και μετά με έναν «τρόπο» να επιτύχει συνειδητά μια έξοδο από τον φυσικό σώμα.

Ο Doctor έχει ΕΜΠΕΙΡΙΑ από την πρώτη περίπτωση που ανέφερα. Επειδή δεν έχει μια εμπειρία από την δεύτερο τρόπο το εξέφρασε και προσπαθεί να έχει επειδή ήδη έχει την εμπειρία του αστρικού στην ουσία.

Αυτό που του λείπει για να έχει και μια άλλη επιβεβαίωση είναι ο δεύτερος τρόπος που είπα πριν.

Για αυτό σου λέω πως δεν καταλαβαίνεις.. έχεις μπει σε ένα χώρο που απέχεις χιλιόμετρο ενώ εδώ υπάρχουν άνθρωποι που έχουν εμπειρίες και αναζητούν. Αυτό που καταφέρνεις είναι να δημιουργείς αναστάτωση και να προσπαθείς να επιβάλεις την ορθολογική σου άποψη.

Αν φέρνω επιστημονικά σαιτ δεν το κάνω για να σας διαφημίσω όπως λες αλλά για να σου δείξω πόσο πολύ απέχουν επιστημονικά αυτά που λες με αυτά που λένε οι επιστήμονες.

Οι «δικοί μου» επιστήμονες που δουλεύουν στον Δημόκριτο και είναι πυρηνικοί φυσικοί έχοντας τα μεταπτυχιακά και κάνουν πειράματα έχοντας βγάλει ατελείωτες ώρες μου λένε πως «Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ» Ποιον να πιστέψω τους επιστήμονας στον Δημόκριτο ή τον ζιπ;

Όταν στον συλογισμο που ανεπτιξα που τόσο ενοχληθεικες λέω ότι όταν κάποιος αντιληφθει τις 4ης διαστάσεις τότε ο χρόνος θα είναι η 5η . Αυτό λενε και οι Οι Charles Keeton του Rutgers και Arlie Petters του Duke

«Το σύμπαν της κοσμικής βράνης έχει πέντε διαστάσεις -- τέσσερις χωρικές διαστάσεις συν το χρόνο -- έναντι των τεσσάρων διαστάσεων -- τρεις χωρικές, συν το χρόνο -- στη γενική θεωρία της σχετικότητας .»

Εμείς βλέπουμε 3ης διαστάσεις συν μια τον χρόνο. ΟΙ Οι Charles Keeton του Rutgers και Arlie Petters του Duke βλεπουν 4 διαστάσεις συν μια 5η τον χρόνο. Αντί να δεις τι έχω πει και τι λένε αυτοί αρχίζεις και με μειώνεις.(τι άλλο να κανείς;)

Αυτό το βλέπουνε είναι μια υπόθεση. Πως προέκυψε; Είναι ένας οραματισμός. ΔΕΝ είναι μια τεχνική όπως λες.

Και ο αλεξ δεν εννοούσε κάτι διαφορετικό από αυτό. Η λέξη τεχνική έχει μέσα σου μια ψυχολογική προκατάληψη. Ο δημιουργικός οραματισμός είναι η ικανότητα που έχει ο άνθρωπος να μπορεί να συλλαμβάνει εικόνες συν έννοιες και να κάνει διαφορές συνθέσεις νοητικά. Αυτή την ικανότητα μπορείς να την εξασκήσεις όπως ένας ζωγράφος εξασκείτε στην τέχνη του. Αυτή η εξάσκηση μπορεί να γίνει μια τέχνη.

Σε καμιά περίπτωση δεν εννοούσε ότι οι Ραιτ εξασκούσας κάποια τεχνική οραματισμού. Του έστησες μια παγίδα και απλά έπεσε μέσα.

Αυτά θεωρώ ποταπo.

Και επίσης μιλάω για κάτι που ξέρω στο βαθμό που η συνείδηση μου μου επιτρέπει να κατανοώ. Η αστρική προβολή για εμένα είναι μια αλήθεια, ένα υπαρκτό γεγονός.

Λες

quote:
Για τον κόσμο που ζούμε τώρα. Τι μπορούμε να πούμε για έναν κόσμο που δεν ζούμε ; Τίποτε φίλε μου, απολύτως τίποτε.

Για αυτό μην λες τίποτα. Ασε να μιλήσουν αυτοί που ξερνούν και αυτοί που βλέπουν αυτό τον κόσμο και τους απασχολεί.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

geostat
Μέλος 3ης Βαθμίδας


768 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/09/2009, 12:56:02  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Το τυράκι βρίσκεται αγαπητέ μου - και μιλάμε για πολύ τυρί, ότι τυρί γουστάρεις, έμενταλ, φέτα, ροκφόρ, ότι γουστάρεις - στο γεγονός πως υπάρχουν αγοραστές. Εκεί βρίσκεται το τυρί, η μάσα. Άσ' τα αυτά, τα ξέρουμε ...


Και εδω μαζι σου,αλλα επειδη δεν ειμαι και ακολουθος...
Μια θα με βρισκεις μια θα με χανεις...
Ειμαι φανατικος εχθρος καθε ειδους εμποριου,και παλι αυτοαναιρουμενος' μ'εχεις κανει ανω κατω σημερα και να'σαι σιγουρος οτι φταιω εγω γι'αυτο.
Ευτυχως εδω που βρισκομαι περνα η ωρα γρηγορα και ουτε που θα το καταλαβω,χε!κατα το χαιρε!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/09/2009, 12:56:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
quote:

quote:

quote:
geostat

Η εξειδικευση ειναι ο συντομοτερος δρομος για την αμαθεια!Μάλιστα, μάλιστα ... και αν δεν κάνω λάθος ο κ. Στάμκος είναι ειδικευμένος στον Τέσλα, ε ;
Αν ειπα κατι τετοιο ή εστω αν το αφησα να εννοειθει;!!?
Κοπτοραπτικη ειπαμε και οπως βλεπεις για ακομα μια φορα αυτοαναιρουμε!

Μα ... δεν είπα πως είπες κάτι τέτοιο. Κοίτα παραπάνω, σε ρωτάω Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/09/2009, 12:57:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
ΥΠΗΡΕΤΗ, υπάρχεις ακόμη ;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/09/2009, 13:00:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

Ασε να μιλήσουν αυτοί που ξερνούν και αυτοί που βλέπουν αυτό τον κόσμο και τους απασχολεί.


... ??? !!!
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
geostat
Μέλος 3ης Βαθμίδας


768 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/09/2009, 13:00:05  Εμφάνιση Προφίλ
ρητορικο το ερωτημα ή θες και απαντηση;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/09/2009, 13:01:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
geostat, όχι καθόλου ρητορικό, όταν ρωτάω θα ήθελα να παίρνω και μια απάντηση - αν γίνεται κι αν θέλει αυτός που ρωτάω να μου απαντήσει - no problem ...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
geostat
Μέλος 3ης Βαθμίδας


768 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/09/2009, 13:12:25  Εμφάνιση Προφίλ
Για τα του αλεξ,ρωτα τον αλεξ
Για τα του υπηρετη,ρωτα τον υπηρετη
Εμενα μη μου ζητας να αναφερθω σε καποιον απο τους παραπανω παρα μονον οτι αφορα την αφεντομουτσουναρα μου.Την οποια τρομαζω καθε φορα που την βλεπω!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
alex22
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1934 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/09/2009, 13:14:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alex22
quote:
Σε καμιά περίπτωση δεν εννοούσε ότι οι Ραιτ εξασκούσας κάποια τεχνική οραματισμού. Του έστησες μια παγίδα και απλά έπεσε μέσα.

Είναι MasteR σε αυτό.Για αυτό λέω οτι μιλάω πάντα με ειλικρίνια και ευθυτητα.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/09/2009, 13:22:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

Άλλο το φαίνεται φίλε ζιπ και άλλο το θα μάθουμε. [ ωωωω! τι είπες τώρα ; ]
Μην ξεφεύγεις εντελώς στην προσπάθεια σου να μας αποδείξεις ότι είσαι σωστός και οι άλλοι λάθος. [ απλώς παρέθεσα τι ΕΛΕΓΕΣ, τίποτε παραπάνω ]

Είσαι πολύ άκαμπτος άνθρωπος. Το να παίρνεις μια πρόταση από εδώ και να την ενώνεις με μια άλλη με τον τρόπο που το κανείς το θεωρό πολύ ύπουλο και ποταπό σχέδιο ως προς εξυπηρέτηση του εγωισμού σου. [ Θεώρα το ! κανένα πρόβλημα ... Περιέργως όμως αυτό δεν αλλάζει την ανισορροπία σου σε ότι έλεγες πριν από κάποιους μήνες με αυτά που είπες πριν από μερικές μέρες ... ]

Όταν ο αλεξ είπε αυτό που είπε ήθελε να δηλώσει σε σχέση με αυτά που συζητιόντουσαν επειδή κάποιος θεωρούς «ότι η αστρική προβολή θα μας σώσει;» Για αυτό εξέφρασε «υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα από την αστρική προβολή» [ όπως και να το πάρεις, το ΕΞΕΦΡΑΣΕ ]

Και όταν λέει «Η εξειδικευση ειναι ο συντομοτερος δρομος για την αμαθεια!» καταλαβαίνω τι εννοεί. [ Χεστήκαμε αν καταλαβαίνεις. Κανένας δεν σε ρώτησε τι εννοεί ο geostat ]

Επίσης αυτή η αντίφαση που παρουσιάζετε στα λόγια ,του προέρχεται από την ανάγκη του να επικοινωνήσει με άτομα που είναι εξειδικευμένοι ορθολογιστές οι οποίοι ζητούν απτά παραδείγματα.

Κάτω από αυτή την οπτική αναγκάστηκε να κάνει ένα συμβιβασμό και πλησίαση ποιο κοντά στις «θέσης σας» και σε αυτά που ζητάτε ως απόδειξη. Αυτή του την προσπάθεια την θεωρείτε ΛΑΘΟΣ. Τώρα το άτομο αυτό δεν είναι έγκυρο. [ Για ποιο άτομο μιλάς ρε τσιριμπίμ τσιριμπόμ ; είπε κανένας πως δεν είναι έγκυρο ; ΕΣΥ το λες αυτό! ]

Το να βγάλεις λάθος τον Αλεξ ή τον κάθε Αλεξ αυτό δεν είναι απόδειξη ότι η αστρικη προβολή δεν είναι μια πραγματικότητα. [ Δεν είπα κάτι τέτοιο, δεν έγραψα κάτι τέτοιο ]
Όσο για αυτό που ειπε ο Doctor έχει δίκιο επειδή για να κάνει κάποιος μια αστρική προβολή υπάρχουν δυο τρόποι. [ ναι ; εγώ θα σου αποδείξω πως υπάρχει ΕΝΑΣ και μόνο τρόπος* (κοίτα στο τέλος του μηνύματος) ]

Ο ένας είναι να συνειδητοποιηθεί στο αστρικό επίπεδο «ξαφνικα» και αυτό μπορεί να έχει δυο καταστάσεις, η μια είναι ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΟΝΕΙΡΕΜΑ οπού μπορεί να είναι ένα προσωπικό όνειρο η μια συνειδητή εμπειρία στο αντικειμενικό αστρικό κόσμο ή μια συνειδητή εμπειρία στο νοητικό κόσμο που είναι και αυτός στην 5η διάσταση.

Ο δεύτερος τρόπος είναι να μπορέσει κάποιος να μπει σε μια φυσική χαλάρωση, να ησυχάσει τον νου και τα συναισθήματα και μετά με έναν «τρόπο» να επιτύχει συνειδητά μια έξοδο από τον φυσικό σώμα.

Ο Doctor έχει ΕΜΠΕΙΡΙΑ από την πρώτη περίπτωση που ανέφερα. [ τι μας λες ; σοβαρά ; ] Επειδή δεν έχει μια εμπειρία από την δεύτερο τρόπο το εξέφρασε και προσπαθεί να έχει επειδή ήδη έχει την εμπειρία του αστρικού στην ουσία.

Αυτό που του λείπει για να έχει και μια άλλη επιβεβαίωση είναι ο δεύτερος τρόπος που είπα πριν. [ Ε, δώσ' του εσύ τι του λείπει ]

Για αυτό σου λέω πως δεν καταλαβαίνεις.. έχεις μπει σε ένα χώρο που απέχεις χιλιόμετρο ενώ εδώ υπάρχουν άνθρωποι που έχουν εμπειρίες και αναζητούν. Αυτό που καταφέρνεις είναι να δημιουργείς αναστάτωση και να προσπαθείς να επιβάλεις την ορθολογική σου άποψη.

Αν φέρνω επιστημονικά σαιτ δεν το κάνω για να σας διαφημίσω όπως λες αλλά για να σου δείξω πόσο πολύ απέχουν επιστημονικά αυτά που λες με αυτά που λένε οι επιστήμονες.

Οι «δικοί μου» επιστήμονες που δουλεύουν στον Δημόκριτο και είναι πυρηνικοί φυσικοί έχοντας τα μεταπτυχιακά και κάνουν πειράματα έχοντας βγάλει ατελείωτες ώρες μου λένε πως «Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ» Ποιον να πιστέψω τους επιστήμονας στον Δημόκριτο ή τον ζιπ; [ Οι δικοί σου επιστήμονες, το ξέρουν πως είναι "δικοί σου" ; ]

Όταν στον συλογισμο που ανεπτιξα που τόσο ενοχληθεικες λέω ότι όταν κάποιος αντιληφθει τις 4ης διαστάσεις τότε ο χρόνος θα είναι η 5η . Αυτό λενε και οι Οι Charles Keeton του Rutgers και Arlie Petters του Duke [ ναι ; αυτό λένε ; ]

«Το σύμπαν της κοσμικής βράνης έχει πέντε διαστάσεις -- τέσσερις χωρικές διαστάσεις συν το χρόνο -- έναντι των τεσσάρων διαστάσεων -- τρεις χωρικές, συν το χρόνο -- στη γενική θεωρία της σχετικότητας .» [ ΘΕΩΡΙΑ είναι αυτό, ΘΕΩΡΙΑ ]

Εμείς βλέπουμε 3ης διαστάσεις συν μια τον χρόνο. ΟΙ Οι Charles Keeton του Rutgers και Arlie Petters του Duke βλεπουν 4 διαστάσεις συν μια 5η τον χρόνο. Αντί να δεις τι έχω πει και τι λένε αυτοί αρχίζεις και με μειώνεις.(τι άλλο να κανείς;) [ ΘΕΩΡΙΑ είναι αυτό, ΘΕΩΡΙΑ ]

Αυτό το βλέπουνε είναι μια υπόθεση. Πως προέκυψε; [ Από μαθηματικά, όχι από όνειρα ] Είναι ένας οραματισμός. [ Είναι ΕΡΕΥΝΑ, όχι οραματισμός ] ΔΕΝ είναι μια τεχνική όπως λες.

Και ο αλεξ δεν εννοούσε κάτι διαφορετικό από αυτό. [ ναι; σοβαρά ; τι μας λες ; ] Η λέξη τεχνική έχει μέσα σου μια ψυχολογική προκατάληψη. Ο δημιουργικός οραματισμός είναι η ικανότητα που έχει ο άνθρωπος να μπορεί να συλλαμβάνει εικόνες συν έννοιες και να κάνει διαφορές συνθέσεις νοητικά. Αυτή την ικανότητα μπορείς να την εξασκήσεις όπως ένας ζωγράφος εξασκείτε στην τέχνη του. Αυτή η εξάσκηση μπορεί να γίνει μια τέχνη.

Σε καμιά περίπτωση δεν εννοούσε ότι οι Ραιτ εξασκούσας κάποια τεχνική οραματισμού. Του έστησες μια παγίδα και απλά έπεσε μέσα. [ A, τον καημένο, δεν το πρόσεξε αυτός και το πρόσεξες εσύ γι' αυτόν ... μπράβο ρε ΥΠΗΡΕΤΗ, σε θαυμάζω ... ]

Αυτά θεωρώ ποταπo. [ θεώρα τα! ]

Και επίσης μιλάω για κάτι που ξέρω στο βαθμό που η συνείδηση μου μου επιτρέπει να κατανοώ. [ Ε, 'ντάξει, το ξέρουμε, το διαβάζουμε, το είδαμε ] Η αστρική προβολή για εμένα είναι μια αλήθεια, ένα υπαρκτό γεγονός. [ E, 'ντάξει, κι αυτοί που ισχυρίζονται πως τους απήγαγαν εξωγήινοι και συνάντησαν τον Έλβις, υπαρκτό γεγονός το θεωρούν ... ]


Πες μας και κάτι άλλο τώρα ... Εκτός από "γκουρού", είσαι και δικηγόρος των alex22, geostat και Dr Jekyll Mr Hyde ; Τα παιδάκια δεν έχουν χέρια να γράψουν, στόμα να μιλήσουν & μάτια να δουν ; Τα θεωρείς "ανάπηρα" ; Μιλήστε καλέ ... γράψτε καλέ ... δείτε καλέ ...

*

quote:
Chela

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω από το να κοιμηθείς για να επισκεφτείς αυτόν τον κόσμο. Κάθε βράδυ πηγαίνεις εκεί.

26/06/2009, σελ. 3


Edited by - zip on 21/09/2009 14:07:27Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/09/2009, 13:31:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
quote:
geostat

Για τα του αλεξ,ρωτα τον αλεξ
Για τα του υπηρετη,ρωτα τον υπηρετη
Εμενα μη μου ζητας να αναφερθω σε καποιον απο τους παραπανω παρα μονον οτι αφορα την αφεντομουτσουναρα μου.Την οποια τρομαζω καθε φορα που την βλεπω!


Δεν σου ζήτησα φιλαράκο να μου πεις ούτε για τα του alex22, ούτε για τα του ΥΠΗΡΕΤΗ. Έγραψες αυτό "Η εξειδικευση ειναι ο συντομοτερος δρομος για την αμαθεια!" και σε ρώτησα αναφερόμενος σ' αυτό που έγραψες :

quote:
zip

Μάλιστα, μάλιστα ... και αν δεν κάνω λάθος ο κ. Στάμκος είναι ειδικευμένος στον Τέσλα, ε ;


Θες να απαντήσεις ; Καλώς. Δεν θες ; Πάλι καλώς. Ποιο το πρόβλημα ; Βλέπεις να σε ρωτάω για τα του alex22 ή για τα του ΥΠΗΡΕΤΗ ;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/09/2009, 14:23:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
Ρε alex22, θέλω να σε ρωτήσω κάτι :

Λέει ο κ. Συμπαντίδης αναφερόμενος σε σένα :

quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

Και ο αλεξ δεν εννοούσε κάτι διαφορετικό από αυτό. [...] Σε καμιά περίπτωση δεν εννοούσε ότι οι Ραιτ εξασκούσας κάποια τεχνική οραματισμού. Του έστησες μια παγίδα και απλά έπεσε μέσα.


Πως εγώ δηλ. τάχαμ σου έστησα μια παγίδα κι εσύ έπεσες μέσα. Σου το λέει λοιπόν αυτό κι εσύ γράφεις :

quote:
alex22

Είναι MasteR σε αυτό.


Δηλ. ρε alex22, εσύ συμφωνείς με αυτό ;;;!!! Δηλ. συμφωνείς πως εγώ σου έστησα παγίδα κι εσύ έπεσες μέσα ; Που 'ναι ρε αγόρι μου η αυτοεκτίμησή σου ; Που είναι ο αυτοσεβασμός σου ;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

alex22
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1934 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/09/2009, 14:33:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alex22
Θα στο πώ πιό απλά.Δέν μιλάς στα ίσια,μπορεί να πώ κάτι για παράδειγμα, και εσύ να πιαστείς απο μία λέξη που είπα και να δημιουργήσεις λανθασμένες εντυπώσεις.Είναι απλό,όταν δύο άνθρωποι θέλουν να συνενοηθούν και έχουν όλη την καλή πρόθεση να το κάνουν,τότε συνενοούντε.Εσύ όμως παίζεις με τις λέξεις και δημιουργείς λάθος εντυπώσεις,δέν εστιάζεις στην ουσία αυτού που λέω αλλά στις λέξεις.Όταν λέω οτι Master σε αυτό, δέν νομίζω οτι κάνω λάθος.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/09/2009, 14:39:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
Ρε alex22, εγώ δεν μιλάω στα ίσια ; Τώρα ... σοβαρολογείς ; Ίσα - ίσα, εγώ προσπαθώ όσο τον δυνατόν να γράφω ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που θέλω να πω και αυτό που εννοώ. Λες πως "πιάνομαι" από τις λέξεις. Μα ... από τι να "πιαστώ" ρε φίλε μου για να καταλάβω αυτό που μου γράφει κάποιος ; Εσύ δηλ. από τι "πιάνεσαι" ; Από τα εννοούμενα και τα υποννοούμενα ;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
alex22
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1934 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/09/2009, 14:47:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alex22
Εγώ πιάνομαι απο την ουσία του θέματος.Καλό μεσημέρι φίλε.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/09/2009, 14:51:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Μιλάω για τους άλλους επειδή δεν μπορώ να μην δω αυτά που λένε και εννοούμε σε σχέση με το πως τα παρουσιάζεις.

Αυτό το

quote:
zip Πες μας και κάτι άλλο τώρα ... Εκτός από "γκουρού", είσαι και δικηγόρος των alex22, geostat και Dr Jekyll Mr Hyde ; Τα παιδάκια δεν έχουν χέρια να γράψουν, στόμα να μιλήσουν & μάτια να δουν ; Τα θεωρείς "ανάπηρα" ; Μιλήστε καλέ ... γράψτε καλέ ... δείτε καλέ ...

;;;;;;;;;;;;

quote:
zip [ Από μαθηματικά, όχι από όνειρα ]

Άλλο ο οραματισμός και άλλο τα όνειρα. Γιατί τα μπερδεύεις;


quote:
1879, Αϊνστάιν: Ο οραματιστής του χωροχρόνου

«Να σκέφτεσαι μόνο και μόνο για τη χαρά της σκέψης,σαν τη μουσική». Εχοντας αρχή του την παραπάνω δήλωση, ο Αλβέρτος Αϊνστάιν, από τη γέννηση του οποίου συμπληρώνονται 130 χρόνια τον Μάρτιο του 2009, προκάλεσε επανάσταση στη σύγχρονη επιστήμη.

Άλλου γράφουν Ενας οραματιστής θα σώσει την …..

Άλλου «Πρωτοπόρος και οραματιστής»


Αυτοί δηλ οι οραματιστές ,ονειρεύονται; Ενώ κάποιοι άλλοι κάνανε μονό ερευνά.. χωρίς να έχουν ένα οραματισμό για το τι ερευνούν;

Πόσο πιο χαμηλά θα πάμε ακόμα την συζήτηση;

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 21/09/2009 14:57:42Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

john131
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
112 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/09/2009, 16:07:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους john131
quote:
Άλλο το φαίνεται φίλε ζιπ και άλλο το θα μάθουμε.
Μην ξεφεύγεις εντελώς στην προσπάθεια σου να μας αποδείξεις ότι είσαι σωστός και οι άλλοι λάθος.

Είσαι πολύ άκαμπτος άνθρωπος. Το να παίρνεις μια πρόταση από εδώ και να την ενώνεις με μια άλλη με τον τρόπο που το κανείς το θεωρό πολύ ύπουλο και ποταπό σχέδιο ως προς εξυπηρέτηση του εγωισμού σου.

Όταν ο αλεξ είπε αυτό που είπε ήθελε να δηλώσει σε σχέση με αυτά που συζητιόντουσαν επειδή κάποιος θεωρούς «ότι η αστρική προβολή θα μας σώσει;» Για αυτό εξέφρασε «υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα από την αστρική προβολή»

Και όταν λέει «Η εξειδικευση ειναι ο συντομοτερος δρομος για την αμαθεια!» καταλαβαίνω τι εννοεί.

Επίσης αυτή η αντίφαση που παρουσιάζετε στα λόγια ,του προέρχεται από την ανάγκη του να επικοινωνήσει με άτομα που είναι εξειδικευμένοι ορθολογιστές οι οποίοι ζητούν απτά παραδείγματα.

Κάτω από αυτή την οπτική αναγκάστηκε να κάνει ένα συμβιβασμό και πλησίαση ποιο κοντά στις «θέσης σας» και σε αυτά που ζητάτε ως απόδειξη. Αυτή του την προσπάθεια την θεωρείτε ΛΑΘΟΣ. Τώρα το άτομο αυτό δεν είναι έγκυρο.

Το να βγάλεις λάθος τον Αλεξ ή τον κάθε Αλεξ αυτό δεν είναι απόδειξη ότι η αστρικη προβολή δεν είναι μια πραγματικότητα.
Όσο για αυτό που ειπε ο Doctor έχει δίκιο επειδή για να κάνει κάποιος μια αστρική προβολή υπάρχουν δυο τρόποι.

Ο ένας είναι να συνειδητοποιηθεί στο αστρικό επίπεδο «ξαφνικα» και αυτό μπορεί να έχει δυο καταστάσεις, η μια είναι ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΟΝΕΙΡΕΜΑ οπού μπορεί να είναι ένα προσωπικό όνειρο η μια συνειδητή εμπειρία στο αντικειμενικό αστρικό κόσμο ή μια συνειδητή εμπειρία στο νοητικό κόσμο που είναι και αυτός στην 5η διάσταση.

Ο δεύτερος τρόπος είναι να μπορέσει κάποιος να μπει σε μια φυσική χαλάρωση, να ησυχάσει τον νου και τα συναισθήματα και μετά με έναν «τρόπο» να επιτύχει συνειδητά μια έξοδο από τον φυσικό σώμα.

Ο Doctor έχει ΕΜΠΕΙΡΙΑ από την πρώτη περίπτωση που ανέφερα. Επειδή δεν έχει μια εμπειρία από την δεύτερο τρόπο το εξέφρασε και προσπαθεί να έχει επειδή ήδη έχει την εμπειρία του αστρικού στην ουσία.

Αυτό που του λείπει για να έχει και μια άλλη επιβεβαίωση είναι ο δεύτερος τρόπος που είπα πριν.

Για αυτό σου λέω πως δεν καταλαβαίνεις.. έχεις μπει σε ένα χώρο που απέχεις χιλιόμετρο ενώ εδώ υπάρχουν άνθρωποι που έχουν εμπειρίες και αναζητούν. Αυτό που καταφέρνεις είναι να δημιουργείς αναστάτωση και να προσπαθείς να επιβάλεις την ορθολογική σου άποψη.

Αν φέρνω επιστημονικά σαιτ δεν το κάνω για να σας διαφημίσω όπως λες αλλά για να σου δείξω πόσο πολύ απέχουν επιστημονικά αυτά που λες με αυτά που λένε οι επιστήμονες.

Οι «δικοί μου» επιστήμονες που δουλεύουν στον Δημόκριτο και είναι πυρηνικοί φυσικοί έχοντας τα μεταπτυχιακά και κάνουν πειράματα έχοντας βγάλει ατελείωτες ώρες μου λένε πως «Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ» Ποιον να πιστέψω τους επιστήμονας στον Δημόκριτο ή τον ζιπ;

Όταν στον συλογισμο που ανεπτιξα που τόσο ενοχληθεικες λέω ότι όταν κάποιος αντιληφθει τις 4ης διαστάσεις τότε ο χρόνος θα είναι η 5η . Αυτό λενε και οι Οι Charles Keeton του Rutgers και Arlie Petters του Duke

«Το σύμπαν της κοσμικής βράνης έχει πέντε διαστάσεις -- τέσσερις χωρικές διαστάσεις συν το χρόνο -- έναντι των τεσσάρων διαστάσεων -- τρεις χωρικές, συν το χρόνο -- στη γενική θεωρία της σχετικότητας .»

Εμείς βλέπουμε 3ης διαστάσεις συν μια τον χρόνο. ΟΙ Οι Charles Keeton του Rutgers και Arlie Petters του Duke βλεπουν 4 διαστάσεις συν μια 5η τον χρόνο. Αντί να δεις τι έχω πει και τι λένε αυτοί αρχίζεις και με μειώνεις.(τι άλλο να κανείς;)

Αυτό το βλέπουνε είναι μια υπόθεση. Πως προέκυψε; Είναι ένας οραματισμός. ΔΕΝ είναι μια τεχνική όπως λες.

Και ο αλεξ δεν εννοούσε κάτι διαφορετικό από αυτό. Η λέξη τεχνική έχει μέσα σου μια ψυχολογική προκατάληψη. Ο δημιουργικός οραματισμός είναι η ικανότητα που έχει ο άνθρωπος να μπορεί να συλλαμβάνει εικόνες συν έννοιες και να κάνει διαφορές συνθέσεις νοητικά. Αυτή την ικανότητα μπορείς να την εξασκήσεις όπως ένας ζωγράφος εξασκείτε στην τέχνη του. Αυτή η εξάσκηση μπορεί να γίνει μια τέχνη.

Σε καμιά περίπτωση δεν εννοούσε ότι οι Ραιτ εξασκούσας κάποια τεχνική οραματισμού. Του έστησες μια παγίδα και απλά έπεσε μέσα.

Αυτά θεωρώ ποταπo.

Και επίσης μιλάω για κάτι που ξέρω στο βαθμό που η συνείδηση μου μου επιτρέπει να κατανοώ. Η αστρική προβολή για εμένα είναι μια αλήθεια, ένα υπαρκτό γεγονός.

Λες

quote: Για τον κόσμο που ζούμε τώρα. Τι μπορούμε να πούμε για έναν κόσμο που δεν ζούμε ; Τίποτε φίλε μου, απολύτως τίποτε.

Για αυτό μην λες τίποτα. Ασε να μιλήσουν αυτοί που ξερνούν και αυτοί που βλέπουν αυτό τον κόσμο και τους απασχολεί.ο χρονος δεν ειναι διασταση εμεις τον διμιουργησαμε.........και η 5η διασταση δεν ειναι το νοητικο επιπεδο ειναι η πεμτη διασταση το νοητικο επιπεδο ειναι νοητικο επιπεδο αλλο διαστασεις και αλλο επιπεδα

Let the Object
of Objection
Become but
a Dream
As I Cause
the Seen
To Be UnseenΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/09/2009, 17:40:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Φίλε john131 δεν θα τα χαλάσουμε στον ορισμό. Το αστρικό επίπεδο είναι υπαρκτό.

Το θέμα των διαστάσεων είναι ένα πολυσύνθετο θέμα. Ο τρόπος που εξέφραζα στις προηγούμενες σελίδες είναι η μια… Οπτική αυτού του θέματος.

Όταν λέω αστρικό επίπεδο δεν εννοώ ένα γεωμετρικό επίπεδο, αλλά κάτι που λόγω έλλειψης έκφρασης λέμε «επίπεδο»

Όταν Λέμε «φυσικό επίπεδο»… τουλάχιστον οι εσωτεριστες καταλαβαίνουν το Τρισδιάστατο κόσμο που αντιλαμβανόμαστε.

Ένα «επίπεδο» πιο πάνω…που και το πιο «πάνω» πάλι δεν είναι ένας σωστός ορισμός επειδή ούτε πιο πάνω είναι αλλά ούτε πιο κάτω. Στην πραγματικότητα είναι μια διαφορετικού τύπου ενέργεια.

Οι περισσότεροι όταν λέμε επίπεδο κατανοούν ότι αυτό είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που βλέπουμε.

Όταν λεμέ άλλαξα επίπεδο σχέσης ή σκέψης, ή τρόπου.. είναι μια έκφραση που δηλώνει κάτι άλλο.. μια αλλαγή.


Όταν λες βγαίνεις στο αστρικό …που βγαίνεις; Ποια η σχέση του αστρικού κόσμου με το φυσικό κόσμο;(ελπίζω το «κόσμος» να σου είναι εντάξει)

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/09/2009, 19:06:57  Εμφάνιση Προφίλ
Ρε παιδιά δε γίνεται να μπώ στα άλλα φόρουμς παρα μόνο σε αυτό!
ξέρετε τι έχει γίνει? Συμβαίνει και σε σας?

(Η φωτογραφία αφαιρέθηκε για να μη χαλάει το μέγεθος του παραθύρου)
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 21/09/2009 19:16:09

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 21/09/2009 20:28:47Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

geostat
Μέλος 3ης Βαθμίδας


768 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/09/2009, 19:55:39  Εμφάνιση Προφίλ
Και σε μενα το ιδιο συμβαινει!
Με το ιδιο μηνυμα ακριβως!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/09/2009, 20:06:13  Εμφάνιση Προφίλ
Φίλε geostat το κόλπο είναι να πατήσεις απάντηση στη σελίδα του έρρορ. Αλλά δεν θα δείς όλες τις απαντήσεις(θα μπορείς όμως να στείλεις δική σου).

quote:
Θα ειμουν αφελης αν πιστευα οτι κοπτοραπτουδες θα συναντουσα μονο στο ΜΥΘΟΣ&ΘΡΗΣΚΕΙΑ.
α) ο Dr Jekyll Mr Hyde, άνθρωπος ο οποίος κατά τα λεγόμενά του, δεν έχει κάνει "αστρική προβολή". Παρ' ότι λοιπόν δεν έχει κάνει "αστρική προβολή" απαντάει με πολύ άνεση στην ερώτηση του john131
Ασυνειδητα μπορει να γνωριζουμε περισσοτερα απο αυτα που μας υποβαλλει να γνωριζουμε η συνειδηση μας!Δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην εχει κανει "αστρικη προβολη",ακομα και εσυ ζιπ,το να το επιδιωξεις ή να καταλαβεις οτι εχει συμβει ειναι αλλο θεμα!

Αυτό και αυτά που έχω πει είναι με βάση τις εμπειρίες που είχα. Μέσα απο εκείνες τις εμπειρίες και γνωρίζοντας(κατά τα λεγόμενα του ΥΠΗΡΕΤΗ αλλά και βιβλίων πάνω στην ΑΠ που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο) ότι η εμπειρία μου ήταν πολύ κοντά στην αστρική προβολή απάντησα σε πράγματα που με τη δικιά μου εμπειρία θεωρώ αυτονόητα.

Όταν έχεις ζήσει κάτι και κάποιοι έρχονται και λένε οτι σόνι και καλά δεν είναι έτσι άλλα είναι αλλιώς τότε προφανώς θα τους απαντήσεις.

"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα


Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 21/09/2009 20:09:28Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/09/2009, 20:29:28  Εμφάνιση Προφίλ
Έφτιαξε το πρόβλημα απ ό,τι είδα.

"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημαΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

john131
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
112 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/09/2009, 15:43:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους john131
οχι δεν καταλαβαινουν εναν κοσμο με 3 διαστασεις καταλαβαινουν τον φυσικο και οταν λεμε για αστρικο εννοουμε για αστρικο οχι για 4 η για 5 η αποιρες

Let the Object
of Objection
Become but
a Dream
As I Cause
the Seen
To Be UnseenΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/09/2009, 16:11:31  Εμφάνιση Προφίλ
Φίλε Ζιπ για κατανοήσεις τι περιγρ΄άφει ο ΥΠΗΡΕΤΗΣ μιλώντας για 4η διάσταση δες αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=JWXJUNkkKj0&NR=1

Μετά τα 5 λεπτά αρχίζει το σημείο που μας απασχολεί..
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ.

"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημαΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 50 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.1875
Maintained by Digital Alchemy