ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
 Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 51
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
makfor
Πλήρες Μέλος

Greece
1496 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/02/2010, 20:38:44  Εμφάνιση Προφίλ

Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».

Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]


_________________________________________________________
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ.
01/03/2010
_________________________________________________________
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/02/2010, 20:44:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Η θεωρία της εξελιξης καταρρέει παντού κι ο Βιομηχανικός Αγγελος
βλέπει όνειρα θερινής νυκτός,εν μεσω χειμώνος... Ο πολιτισμενος
κοσμος, απορρίπτει την θεωρία της εξέλιξης, όπως την ειπε ο Δαρβίνος, απο πίθηκο σε άνθρωπο...
Η εξέλιξη του ανθρώπου,σε ένα ανώτερο όν,είναι πάγια θέση του χριστιανισμού κι όχι πολέμια, αφού θελει έναν ανθρωπο, πάνω απο υλικές ανάγκες και κοντά στην αγγελική κοινωνία ...
Βάζετε όποιον θέλετε απέναντι και παίρνετε την σωστή θέση σαν δική σας,...κληρονομικά, όταν δεν ξέρετε καν τι θέση έχετε...Κάθε λίγα χόρινα αλλάζετε και λέτε ότι σας συμφέρει εκάστοτε....
Καμία σχέση με τη λογική;...
Κανένα ειδος δεν αλλάζει σε άλλο είδος..Βελτίωση και εξέλιξη φυσική,είναι άλλο πράγμα, απο την εξέλιξη απο την αμοιβάδα, στον άνθρωπο...Όσα δις χρόνια κι αν βάλετε...
Τζόκερ την κανατε την φύση;...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
makfor
Πλήρες Μέλος

Greece
1496 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/02/2010, 20:52:29  Εμφάνιση Προφίλ
Η θεωρία της εξελιξης...καταρρέει παντού... .... XAXAXAXAXAXAA ..πολυ καλο ... πολυ καλο ..... . ξερω και ενα με τον ΤΟΤΟ αλλα ειναι ΣΟΚΙΝ ΧΑΧΑΧΑΧΑ... νασαι καλα ρε φιλε ... ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]


Edited by - makfor on 28/02/2010 20:58:01


_________________________________________________________
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ.
01/03/2010
_________________________________________________________
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/02/2010, 21:20:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Πιστεύω, ότι αν το γράψεις με μεγαλύτερα γράμματα, με πουά βούλες, θα πείσεις περισσότερο, καλέ μου...Τώρα,δεν πουλάει ακόμη..
Ας δούμε, ομως, τι λένε νέα δεδομένα και πως στηριζεται η κατάρευση της θεωριας της εξέλιξης,αφού, ούτε καν τα ψάρια δεν βγήκαν στη ....στεριά,οπως πιστεύανε οι ...Δαρβινιστές,αλλά υπήρχαν τετράποδα,ούτε ο άνθρωπος προήλθε απο την Αφρική,αφού άλλαα λένε οι έρευνες στη Γεωργία..
Πολωνία και Γεωργία,ανατρέπουν όλα τα θέσφατα της θεωρίας της εξέλιξης και η επιστήμη, μένει αποσβολωμένη:
" Ίχνη από απολιθώματα σε ένα εγκαταλελειμμένο λατομείο ανατρέπουν τις μέχρι τώρα θεωρίες εξέλιξης των ζώων με τέσσερα πόδια. Τα απολιθώματα βρέθηκαν στην Πολωνία και σύμφωνα με τα ευρήματα η ιστορία των τετράποδων είναι 18 εκατομμύρια χρόνια πιο παλιά από ότι νομίζαμε μέχρι σήμερα!
Η σημαντικότατη αυτή εξέλιξη ανατρέπει τις μέχρι τώρα θεωρίες για την ιστορία των τετράποδων, των προγόνων δηλαδή των ανθρώπων. Μεταθέτει δηλαδή κατά 18 εκατομμύρια χρόνια πίσω τη στιγμή που τα ψάρια άφησαν το υγρό στοιχείο και βγήκαν στη στεριά και έγιναν ερπετά, στη συνέχεια θηλαστικά και τελικά άνθρωποι.
Τα ευρήματα «χεριού» και «ποδιού» που βρέθηκαν είναι 18 εκατομμύρια χρόνια παλιότερα από τα μέχρι σήμερα επιβεβαιωμένα απολιθώματα «τετραπόδων» ή αλλιώς και τετράποδα σπονδυλωτά. Ανήκαν σε πλάσματα τα οποία είχαν το σχήμα σαύρας μήκους 2.5 μέτρων.
Η ανακάλυψη, που θα δημοσιευτεί αύριο στο επιστημονικό περιοδικό Nature, έγινε σε ένα παλιό λατομείο στην νοτιοανατολική Πολωνία. Τα ευρήματα τοποθετούνται γύρω στα 395 εκατομμύρια χρόνια πριν.
Σύμφωνα με τον Φιλίπ Ζανβιέ του Εθνικού Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Παρισιού τα ευρήματα είναι εξίσου σημαντικά όσο και «τα πρώτα βήματα του Νιλ Άρμστρονγκ στο φεγγάρι». Οι επιπτώσεις δε των ευρημάτων πέφτουν σαν «οβίδα» στη μέχρι σήμερα πίστη για την χρονική στιγμή που τα ψάρια βγήκαν από το νερό και περπάτησαν στη γη. Μέχρι σήμερα συνεχίζει το δημοσίευμα, οι επιστήμονες πίστευαν ότι αυτή η στιγμή είχε συμβεί πριν 375 εκατομμύρια χρόνια.
«Αυτά τα σημάδια μεταφέρουν τη χρονική αυτή στιγμή σχεδόν 20 εκατομμύρια χρόνια πίσω» δηλώνει ο Ζανβιέ. «Το γενεαλογικό δέντρο των ανθρώπων παραμένει το ίδιο αλλά αλλάζει η εκκίνηση!»
Σύμφωνα με τη θεωρία της εξέλιξης, τα τετράποδα ήταν εξέλιξη μιας οικογενείας ψαριών που είχαν σώμα και κεφάλι όπως τα τετράποδα αλλά είχαν πτερύγια αντί για τέσσερα πόδια. Άρα σύμφωνα με την ανακάλυψη των επιστημόνων, τα πλάσματα αυτά είναι μάλλον κατάλοιπο του παρελθόντος και όχι μεταβατικά πλάσματα. Ο Ζανβιέ συμπληρώνει «στην πραγματικότητα πρόκειται για την πρώτη απόδειξη που έχουμε ζώων με πόδια και δάχτυλα στη γη εκείνη την εποχή».
Ο καθηγητής Περ Άλμπεργκ του πανεπιστημίου της Ουψάλα, ένας από τους συγγραφείς της έρευνας, περιγράφει διάφορα ίχνη διαφορετικών σχημάτων και χαρακτηριστικών καθώς και διάφορα μεμονωμένα ίχνη πλάτους περίπου15 εκατοστών. Πρόκειται για ξεκάθαρα ίχνη «χεριού» και «ποδιού», χωρίς ενδείξεις ότι έσερναν ουρά και σώμα αφού το σώμα του ζώου μάλλον θα έπλεε στο νερό.
Οι συγγραφείς της έρευνας τονίζουν ότι τα ευρήματα αποδεικνύουν την άγνοια την οποία έχουμε για την πρώιμη ιστορία των σπονδυλωτών πλασμάτων που πρωτοπερπάτησαν στη γη. Συγκεκριμένα τα ίχνη «μας αναγκάζουν να επαναεπεξεργαστούμε το χρόνο, την οικολογία και τις περιβαλλοντικές συνθήκες της μετάβασης του ψαριού σε τετράποδο καθώς και την πληρότητα των μέχρι στιγμής ευρημάτων αναφορικά με τον κορμό τους».
Τα ευρήματα όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο Ζανβιέ, «ανατρέπουν» την επιστημονική σκέψη για την προέλευση των ανθρώπων. Η ανακάλυψη στο λατομείο της Πολωνίας δείχνει ότι τα τετράποδα ζούσαν σε τοποθεσίες αλμυρού νερού. Μέχρι στιγμής η επιστημονική κοινότητα πίστευε ότι οι κοίτες των ποταμών και οι λίμνες ήταν το απαραίτητο περιβάλλον για την μετάβαση από το νερό στη γη.
«Θα πρέπει τώρα να βρούμε τον κοινό πρόγονο μεταξύ των τετράποδων και των ψαριών με κεφάλι και κορμό τετράποδου» συνεχίζει.
Η Τζένι Κλαρκ, παλαιοντολόγος του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ, συμφώνησε με τον Ζανβιέ. Για την ίδια επίσης σημαίνει ότι θα οι επιστήμονες θα πρέπει να αναθεωρήσουν ως προς τους λόγους για τους οποίους τα ψάρια άφησαν το νερό για τη στεριά. Κάποιοι πιστεύουν ότι τα τετράποδα αρχικά κατέληξαν στη στεριά για να προστατέψουν τα αυγά τους από τους ενδεχόμενους κινδύνους που λίμναζαν στο νερό. Άλλοι πιστεύουν ότι έβγαλαν πόδια για να τρέχουν από μια λιμνούλα στην άλλη. Η ίδια πίστευε ότι τα ψάρια εξήλθαν από το νερό, που δεν τους παρείχε οξυγόνο, για να αναπνεύσουν. Καταλήγει όμως ότι αυτές οι θεωρίες δεν συμφωνούν με τα ευρήματα της Πολωνίας.

Ανατρέπεται η θεωρία της καταγωγής του ανθρώπου;
Submitted by admin on Wednesday, 9 September 2009No Comment
Η μέχρι σήμερα πεποίθηση ότι τα πρώιμα ανθρωποειδή εξελίχθηκαν και και κατέκλυσαν τον πλανήτη ξεκινώντας από την Αφρική, απειλείται με ανατροπή μετά από ευρήματα στον Καύκασο που μεταφέρουν εκεί το λίκνο των πρώτων όρθιων ανθρώπων
Μια ανακάλυψη στη Γεωργία έξι αρχαίων σκελετών ηλικίας 1,8 εκατ. ετών απειλεί να ανατρέψει την κυρίαρχη θεωρία για την ανθρώπινη εξέλιξη που θέλει αποκλειστικό λίκνο της ανθρωπότητας την Αφρική.
Σύμφωνα με μια εκτίμηση, η νέα πολύ σημαντική ανακάλυψη δείχνει ότι ένα στάδιο-κλειδί για την ανθρώπινη ανάπτυξη μπορεί να μην έλαβε χώρα στην Αφρική, αλλά στην περιφέρεια της Ευρώπης, καθώς τα οστά των γεωργιανών ανθρωπιδών (πρώιμων ανθρώπων) υποδηλώνουν ότι οι πρώτοι πρόγονοί μας που περπάτησαν όρθιοι, δηλαδή οι homo erectus, δεν βρίσκονταν στην Αφρική, αλλά στην Ευρασία.
Τα οστά -που περιλαμβάνουν κρανία και δόντια σε πολύ καλή κατάσταση- είναι τα πιο παλαιά που έχουν ποτέ βρεθεί εκτός Αφρικής. Ανήκουν σε μια φυλή κοντών πρώιμων ανθρώπων (με ύψος 1,44 – 1,50 εκατοστά), με μικρούς πρωτόγονους εγκεφάλους (μισούς σε μέγεθος σε σχέση με τους σημερινούς), οι οποίοι περπατούσαν και έτρεχαν όπως οι σημερινοί άνθρωποι. Βρέθηκαν μαζί με πέτρινα εργαλεία, υπολείμματα ζώων και φυτών, πράγμα που πιθανότατα σημαίνει ότι εκείνοι οι πρόγονοί μας κυνηγούσαν και έτρωγαν ζώα.
Η ανακάλυψη δείχνει ότι οι αρχαίοι πρόγονοι του ανθρώπου εγκατέλειψαν την Αφρική για να εξερευνήσουν τον κόσμο, περίπου 800.000 χρόνια νωρίτερα από ό,τι πίστευαν μέχρι τώρα οι επιστήμονες. Στη συνέχεια επέστρεψαν στην Αφρική, όπου, εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια αργότερα, εξελίχτηκαν στους σύγχρονους ανθρώπους (homo sapiens) και ξεκίνησαν μια δεύτερη μετανάστευση για να εξαπλωθούν στην Ευρώπη και την Ασία.
Με βάση το νέο αυτό σενάριο, δεν αμφισβητείται μεν (τουλάχιστον όχι ακόμα) η Αφρική ως αρχική κοιτίδα της ανθρωπότητας, αλλά η Γεωργία θέτει υποψηφιότητα για λίκνο των πρώτων Ευρωπαίων, καθώς και του homo erectus.
Ορισμένοι επιστήμονες πιστεύουν ότι τα οστά δείχνουν ένα νέο είδος ανθρώπου (homo georgicus) και άλλοι ότι παραπέμπουν στην εξέλιξη του πρώτου homo erectus."
Πηγή: ΑΠΕ
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/02/2010, 21:41:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος
τελικά άλλα διαβάζεις άλλα καταλαβαίνεις
λες
quote:
Ας δούμε, ομως, τι λένε νέα δεδομένα και πως στηριζεται η κατάρευση της θεωριας της εξέλιξης,αφού, ούτε καν τα ψάρια δεν βγήκαν στη ....στεριά,οπως πιστεύανε οι ...Δαρβινιστές,αλλά υπήρχαν τετράποδα,ούτε ο άνθρωπος προήλθε απο την Αφρική,αφού άλλαα λένε οι έρευνες στη Γεωργία..

και το άρθρο που φέρνεις το μόνο που ανατρέπει είναι το πότε τα ψάρια βγήκαν στην στεριά το μεταφέρει 20 εκ. χρονιά νωρίτερα όσο για το από που προήλθε ο άνθρωπος εδώ και χρόνια αμφισβητείτε η κοιτίδα της αφρικής

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι

ακόμα της μόδας.»

—Ethan AllenΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ar_ia
Πλήρες Μέλος

Greece
824 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/02/2010, 21:45:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ar_ia
quote:
trexa
Πιστεύω, ότι θα ρθει ο καιρός, που θα καταλάβετε ορισμένοι τουλάχιστον, ότι όσο και να θέλετε, η αλήθεια δεν κρύβεται...


Τι κρίμα που πέρασαν οι καλές χρυσές εποχές που μπορούσατε να επιβάλετε την "Αλήθεια" σας

quote:
trexa
.Κι εκτός απο την Αγία Γραφή,δεν υπαρχει άλλο τέτοιο βιβλίο γνώσης,


Ε όχι μην το λες αυτό....υπάρχει και ο Καζαμίας

===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4


ΑΜΗΝ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

elo
Συντονιστής

Greece
3417 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/02/2010, 21:48:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους elo
makfor θα σε παρακαλέσω να μην γράφεις με αυτό το μέγεθος γραμματοσειράς (24), δεν υπάρχει λόγος να «φωνάζουμε» για τις προσωπικές απόψεις…!!

"Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε στις χώρες της «παλαιάς» Ευρωπαϊκής Ένωσης, συν των ΗΠΑ και της Τουρκίας. Οι Τούρκοι πολίτες, σε ποσοστό 58%, εμφανίζονται να πιστεύουν ότι η θεωρία της εξέλιξης είναι ψευδής. Ακολουθούν οι Αμερικανοί πολίτες, με ποσοστό 35% και οι Έλληνες με 28%. Τα μικρότερα ποσοστά καταγράφηκαν στη Σουηδία (10%), Δανία (10%) και Ισλανδία (8%).

Ο ακαδημαϊκός και πανεπιστημιακός Κώστα Κριμπάς σχολίασε στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» ότι τα αποτελέσματα της έρευνας εκφράζουν την άγνοια την οποία καλλιεργεί το εκπαιδευτικό μας σύστημα, καθώς «σήμερα μπορεί θεωρητικά να έχει κάποιος τελειώσει το Λύκειο και να μην έχει ακούσει τίποτα για τη θεωρία της εξέλιξης!».

Ενώ στις ΗΠΑ το επίσημο κράτος στήριζε τη διδασκαλία της θεωρίας της εξέλιξης στα σχολεία, παρά τις αντιδράσεις των θρησκευτικών οργανώσεων, στην Ελλάδα το κράτος αντίθετα εκφράζει τις θρησκευτικές οργανώσεις. «Γίνεται τα τελευταία χρόνια σημαντική προσπάθεια να παραμεριστεί από τα σχολεία η θεωρία της εξέλιξης» λέει ο κ. Κρίμπας, ο οποίος έχει συμβάλλει σημαντικά στη διαμόρφωση του εκπαιδευτικού προγράμματος της βιολογίας στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Ο κ. Κρίμπας είχε συγγράψει μετά τη μεταπολίτευση το πρώτο εγχειρίδιο βιολογίας για τα Γυμνάσια και τα Λύκεια, το οποίο διδασκόταν μέχρι τις αρχές του '90. Στο βιβλίο αυτό είχε προσπαθήσει να δώσει προνομιακή θέση στη θεωρία της εξέλιξης, όμως οι προσπάθειές του συνάντησαν από την αρχή τη λυσσαλέα αντίδραση των θρησκευτικών οργανώσεων.

«Στην πρώτη έκδοση του βιβλίου υπήρχε η φράση "ο άνθρωπος και ο πίθηκος έχουν έναν κοινό πρόγονο και αν αυτόν τον πρόγονο τον εξέταζε ένας ειδικός στην ταξινόμηση των πρωτευόντων θα τον ονόμαζε πίθηκο: αυτή είναι η γνώμη του κορυφαίου παλαιοντολόγου Σίμπσον"» λέει ο κ. Κρίμπας στην «Ελευθεροτυπία». Με την κυκλοφορία του βιβλίου, ωστόσο, άρχισαν να φτάνουν μαζικά τηλεγραφήματα στο υπουργείο Παιδείας που διατεινόταν ότι «Είναι ντροπή να μαθαίνουν τα Ελληνόπουλα ότι κατάγονται από ένα κτήνος» και ζητούσαν την απόσυρση και το κάψιμο του βιβλίου! Το βιβλίο δεν αποσύρθηκε τότε, αλλά η επίμαχη φράση διαγράφηκε, μαζί και η θεωρία του Δαρβίνου από το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα".


Πηγή: Ελευθεροτυπία

Υ.Γ: Οι υπογραμμίσεις με τα bold είναι δίκες μου.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/02/2010, 22:18:32  Εμφάνιση Προφίλ
Αν είχες διαβάσει τρέχαγυρευε προσεκτικά ακόμα και αυτά που παραθέτεις θα καταλάβαινες ότι δεν αμφισβητείται η εξέλιξη ως προς την αλήθεια της αλλά ως προς τα ακριβή της γεγονότα. Ότι υπάρχει εξέλιξη του ανθρώπινου είδους αυτό είναι δεδομένο και δεν αμφισβητείται .Απλώς δεν είχαν ανακαλύψει ακόμα ένα κρίκο στην αλυσίδα των homo, κανένα πρόβλημα, η εξέλιξη επαληθεύεται και καλά κρατεί. 3 πτυχία και πάλι δεν μπορείς να διακρίνεις τις λεπτές έννοιες, για προσπάθησε να ξανασπουδάσεις το 4ο πτυχίο ίσως να σε μορφώσει τόσο ώστε να μπορείς να ανταπεξέλθεις.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/02/2010, 22:23:23  Εμφάνιση Προφίλ
Ευτυχώς elo που υπάρχουν σκεπτόμενοι άνθρωποι και η θεωρία της εξέλιξης θα ακούγεται και ας πονάει τα ιερατεία και τους λοιπούς χριστιανούς ταλιμπάν.


Και τρέχαγυρευε κάνε ένα κόπο να σερφάρεις στο λίνκ που παράθεσα πριν εξακολουθήσεις με την άγνοια σου να ντροπιάζεις το χριστιανισμό και να βλασφημάς το Θεό σου εκθέτοντας τον στη χλεύη.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/02/2010, 22:44:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Το κακό είναι αγαπητέ μου elo ότι αυτά που λές,θέλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων,γι αυτό και προσπαθεί να το επιβάλλει,αλλά,όπως ξέρεις κι εσύ απο τοπικές μετρήσεις, ο περισσότερος κόσμος,δεν πιστεύει ότι καταγόμαστε απο τον πίθηκο....Εκτός απο μια επιβαλλόμενη απο μυστικά κέντρα αποφασεων, θεωρια,δεν έχει κανείς, κανένα αξιόπιστο στοιχείο,οπως ξέρεις παρά μόνο εικασίες και οστά απο όντα που καλούνται ενδιάμεσοι κρίκοι...Ωστόσο, ο ..ενδιάμεσος κρικος, λείπει...
Η σύγχρονη επιστήμη, έχει απαλλαχθει απο φραγμούς και "μάστ" που επιβάλλουν μεγάλα συμφέροντα..Προχωράει ελεύθερα και βρίσκει νέα δεδομένα,που πρέπει να λάβουμε υπόψην μας...
Μπορεί κάποιοι να μας θέλουν πιθήκους, αλλά,εμείς αν το δεχόμαστε, ειμαστε άξιοι μιας τέτοιας μοίρας...
Πρέπει να προσεχουμε τους νεωτερισμούς,γιατί δεν ειναι απαραίτητα για το καλό μας..Ειδικά σε μια εποχή που όλα κατασκευάζονται...
Χρειάζεται σκεπτικισμός κι όχι ενθουσιασμός, όταν έχεις τέτοια πληθωρα νέων στοιχείων.....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/02/2010, 22:49:32  Εμφάνιση Προφίλ
Όταν έχουμε την άγνοια και την ψευδεπιστήμη είμαστε άξιοι της μοίρας μας τρέχαγυρευε. Άσε τα κέντρα και τις συνομωσίες και κοίτα να καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει με την εξέλιξη. Τα συνδετικά ζώα δε σου φτάνουν; Τα κατάλοιπα τις εξέλιξης στο σημερινό σώμα των ζώων δε σου φτάνει; Το ότι η κληρονομικότητα είναι συμβατή με την εξέλιξη δε σε πείθει;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/02/2010, 22:56:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Όλα τα στοιχέια, λίγα, που αναφέρεις, περί αποδείξεως της θεωρίας της εξέλιξης του Δαρβίνου, αγαπητέ IndustrialAngel, υπάγονται καθαρά
σε ένα απλό νόμο, που λέει,οτι όντα που ζούν στον ίδιο χώρο,υπο ίδιες συνθήκες,δεν μπορει παρά να μοιάζουν σε κάποια στοιχεία της σωαμτοδομής τους...Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι είναι συγγενείς...Τόσο απλά...
Μέχρι στιγμής,καμιά τέτοια συγγένεια,δεν έχει παρατηρηθεί...Τι άλλο να πούμε;...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/02/2010, 22:57:13  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

makfor θα σε παρακαλέσω να μην γράφεις με αυτό το μέγεθος γραμματοσειράς (24), δεν υπάρχει λόγος να «φωνάζουμε» για τις προσωπικές απόψεις…!!

"Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε στις χώρες της «παλαιάς» Ευρωπαϊκής Ένωσης, συν των ΗΠΑ και της Τουρκίας. Οι Τούρκοι πολίτες, σε ποσοστό 58%, εμφανίζονται να πιστεύουν ότι η θεωρία της εξέλιξης είναι ψευδής. Ακολουθούν οι Αμερικανοί πολίτες, με ποσοστό 35% και οι Έλληνες με 28%. Τα μικρότερα ποσοστά καταγράφηκαν στη Σουηδία (10%), Δανία (10%) και Ισλανδία (8%).

Ο ακαδημαϊκός και πανεπιστημιακός Κώστα Κριμπάς σχολίασε στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» ότι τα αποτελέσματα της έρευνας εκφράζουν την άγνοια την οποία καλλιεργεί το εκπαιδευτικό μας σύστημα, καθώς «σήμερα μπορεί θεωρητικά να έχει κάποιος τελειώσει το Λύκειο και να μην έχει ακούσει τίποτα για τη θεωρία της εξέλιξης!».

Ενώ στις ΗΠΑ το επίσημο κράτος στήριζε τη διδασκαλία της θεωρίας της εξέλιξης στα σχολεία, παρά τις αντιδράσεις των θρησκευτικών οργανώσεων, στην Ελλάδα το κράτος αντίθετα εκφράζει τις θρησκευτικές οργανώσεις. «Γίνεται τα τελευταία χρόνια σημαντική προσπάθεια να παραμεριστεί από τα σχολεία η θεωρία της εξέλιξης» λέει ο κ. Κρίμπας, ο οποίος έχει συμβάλλει σημαντικά στη διαμόρφωση του εκπαιδευτικού προγράμματος της βιολογίας στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Ο κ. Κρίμπας είχε συγγράψει μετά τη μεταπολίτευση το πρώτο εγχειρίδιο βιολογίας για τα Γυμνάσια και τα Λύκεια, το οποίο διδασκόταν μέχρι τις αρχές του '90. Στο βιβλίο αυτό είχε προσπαθήσει να δώσει προνομιακή θέση στη θεωρία της εξέλιξης, όμως οι προσπάθειές του συνάντησαν από την αρχή τη λυσσαλέα αντίδραση των θρησκευτικών οργανώσεων.

«Στην πρώτη έκδοση του βιβλίου υπήρχε η φράση "ο άνθρωπος και ο πίθηκος έχουν έναν κοινό πρόγονο και αν αυτόν τον πρόγονο τον εξέταζε ένας ειδικός στην ταξινόμηση των πρωτευόντων θα τον ονόμαζε πίθηκο: αυτή είναι η γνώμη του κορυφαίου παλαιοντολόγου Σίμπσον"» λέει ο κ. Κρίμπας στην «Ελευθεροτυπία». Με την κυκλοφορία του βιβλίου, ωστόσο, άρχισαν να φτάνουν μαζικά τηλεγραφήματα στο υπουργείο Παιδείας που διατεινόταν ότι «Είναι ντροπή να μαθαίνουν τα Ελληνόπουλα ότι κατάγονται από ένα κτήνος» και ζητούσαν την απόσυρση και το κάψιμο του βιβλίου! Το βιβλίο δεν αποσύρθηκε τότε, αλλά η επίμαχη φράση διαγράφηκε, μαζί και η θεωρία του Δαρβίνου από το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα".


Πηγή: Ελευθεροτυπία

Υ.Γ: Οι υπογραμμίσεις με τα bold είναι δίκες μου.
Ρε σύ Elo ... και τον ίδιο τον πρόγονο του ανθρώπου να έφερνες μπροστά του ή οποιονδήποτε τρόπο που δεν θα επιδεχόταν αμφισβητήσεως , δεν θα έπαιρνε χαμπάρι ο χριστιανός...αντίθετα τον θεό που δεν τον έχει δεί ποτέ -εκτός απο τις στιγμές που ήταν "φουντα-ρισμένος" ..- δέχεται ότι είναι σωστό και αληθές..και μάλιστα , προσπαθεί να πείσει και άλλους ... εκτός απο τον εαυτό του!

Στου τρεχαγύρευε την πόρτα , όσο θέλεις βρόντα...αυτός ρε σύ Elo, σαν μπουμπουνίζει ...νομίζει ότι καταφθάνει ο θεός και γίνεται μούσκεμα και επειδή θέλει να εκλογικεύσει την φαντασιοπληξία του , πιστεύει ότι ο θεός τον δοκιμάζει..

Ρώτησέ τον ... αν έχει δεί το θεό και θα δείς τι θα σου πεί..ρώτα τον ...

soulΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/02/2010, 22:59:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Ευθυμήσαμε πάλι Εαρινά....Χρειάζονται και τα ανέκδοτα....
Ειδικά όταν συζητάμε για τόσο ....σοβαρά θέματα, όσο το άν άνθρωπος προέρχεται απο τον πίθηκο....Ειναι θέμα επιπέδου...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/02/2010, 23:02:01  Εμφάνιση Προφίλ
Ο καθένας, Εαρινέ, έχει δικαίωμα να βλέπει το Θεό του ή να κάνει ότι άλλο θέλει με αυτόν. Ανεξιθρησκεία έχουμε.

Αυτόν το νόμο που λες τρέχαγυρευε τον κατέβασες (με το συμπάθειο)από τη στομάχα σου. Πού τον έχεις δει γραμμένο έτσι;Η φύση ευνοεί τη βιοποικιλότητα, αν ίσχυε αυτό που ισχυρίζεσαι όλες οι μορφές ζωής θα ήταν σχεδόν ίδιες. Μορφώσου λίγο, μη λες συνέχεια ανυπόστατα πράγματα.

Edited by - IndustrialAngel on 28/02/2010 23:05:14Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/02/2010, 23:09:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Και κάτι σχετικό, έτσι για να γίνουν θρύψαλα, οι σπάνιες θεωρίες βλακείας και υποβίβασης του ανθρώπου...:

Ορνιθόρρυγχοι εναντίον Δαρβίνου

Του ΣΠΥΡΟΥ ΜΑΝΟΥΣΕΛΗ
Η διεθνής επιστημονική κοινότητα αναστατώθηκε πρόσφατα από δύο νέες μελέτες, που αφορούν την εξέλιξη της ζωής στον πλανήτη μας. Από την πρώτη έρευνα προκύπτει ότι οι άνθρωποι έχουν πάψει πλέον να εξελίσσονται βιολογικά, ενώ η δεύτερη έρευνα αποκρυπτογράφησης της δομής των γονιδίων του ορνιθόρρυγχου ίσως να ανατρέπει καλά εδραιωμένες εξελικτικές θεωρίες. Γιατί όμως αυτές οι δύο ειδήσεις παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον; Επειδή τόσο η εξελικτική στασιμότητα του ανθρώπινου είδους όσο και το ασύλληπτο γονιδιακό κολάζ ενός αλλόκοτου οργανισμού όπως ο ορνιθόρρυγχος, φαίνεται πως διαψεύδουν δύο θεμελιώδεις ιδέες του Δαρβίνου: αφενός, της αδιάλειπτης δράσης της φυσικής επιλογής και, αφετέρου, της σταδιακής πορείας της εξέλιξης.
Αποτελεί ασφαλώς ειρωνεία το ότι αυτές οι δύο «αντιδαρβινικές» έρευνες είδαν το φως της δημοσιότητας λίγο πριν από το 2009, δηλαδή λίγους μόλις μήνες προτού ξεκινήσουν διεθνώς οι διπλοί πανηγυρικοί εορτασμοί τόσο για τα 200 χρόνια από τη γέννηση του Κάρολου Δαρβίνου (1809-1882), πατέρα της σύγχρονης εξελικτικής θεωρίας, όσο και για τα 150 χρόνια από την πρώτη έκδοση του περίφημου έργου του «Η προέλευση των ειδών μέσω της φυσικής επιλογής». Η πρώτη δημοσίευση του βιβλίου αυτού έγινε στο Λονδίνο στις 24 Νοεμβρίου 1859, όμως η άκρως ανατρεπτική επιρροή των ιδεών του διατηρείται αμείωτη μέχρι σήμερα· γεγονός που επιβεβαιώνεται περίλαμπρα και από το έντονο ενδιαφέρον που έχουν προκαλέσει διεθνώς οι δύο πρόσφατες «αιρετικές» έρευνες.
Οι συγκεκριμένες έρευνες, βέβαια, δεν αμφισβητούν «το γεγονός» της εξέλιξης των οργανισμών αλλά μόνο την καθιερωμένη «δαρβινική εξήγησή» του! Πιο συγκεκριμένα, αμφισβητούν την παντοδυναμία της «φυσικής επιλογής» ως του μοναδικού εξελικτικού μηχανισμού, ο οποίος υποτίθεται ότι επιβάλλει πάντοτε τη σταδιακή εξέλιξη όλων των οργανισμών.
Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι καμία επιστημονική έρευνα, μέχρι σήμερα, δεν έχει αμφισβητήσει «το γεγονός» της εξέλιξης όλων ανεξαιρέτως των ζωντανών οργανισμών. Αντικείμενο διαφωνίας και έντονων επιστημονικών διενέξεων αποτελεί αποκλειστικά «το πώς ακριβώς» έλαβαν και λαμβάνουν χώρα τα εξελικτικά φαινόμενα. Η αμφισβήτηση συνεπώς ορισμένων εξελικτικών «εξηγήσεων» ή «θεωριών» δεν συνεπάγεται καθόλου και την αμφισβήτηση του «γεγονότος» της εξέλιξης!
Η παραπάνω διευκρίνιση είναι σήμερα αναγκαία περισσότερο από ποτέ, επειδή όλο και συχνότερα ακούμε ή διαβάζουμε ότι η εξέλιξη αποτελεί μόνο μία από τις πολλές δυνατές εξηγήσεις των φαινομένων της ζωής, υπονοώντας ότι ενδέχεται να υπάρχουν και άλλες καλύτερες εξηγήσεις, όπως π.χ. ο «ευφυής σχεδιασμός» είτε από έναν πάνσοφο και αγαθό Δημιουργό είτε από την ίδια τη «Φύση», την οποία ένας απίστευτα μεγάλος αριθμός ανθρώπων φαντάζεται ως έναν εμπρόθετο και ευφυή σχεδιαστή....."ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 2 - 18/10/2008

Αυτός ο ...ορνιθόρρυγχός,γιατι δεν εξελίχθηκε,βρε ...παιδιά;..Δεν διάβασε, ή δεν του είπε κανένας για τον Δαρβίνο;....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

γιαπετ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5009 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/02/2010, 23:11:05  Εμφάνιση Προφίλ
τρεχα....

quote:
«Αυτά τα σημάδια μεταφέρουν τη χρονική αυτή στιγμή σχεδόν 20 εκατομμύρια χρόνια πίσω» δηλώνει ο Ζανβιέ. «Το γενεαλογικό δέντρο των ανθρώπων παραμένει το ίδιο αλλά αλλάζει η εκκίνηση!»


Αυτό περιέχεται στο κείμενο που έφερες σαν στοιχείο των ισχυρισμών σου.

Ρε τρεχα.... γιατί εξακολουθείς να μην κοιτάς, παρά μόνο τις επικεφαλίδες απ' αυτά που νομίζεις ότι συμφωνούν με τις "θέσεις" σου;;

Αυτό περιέχεται στο κείμενο που έφερες σαν στοιχείο των ισχυρισμών σου.

Διάβαζε βρε πρώτα τι αντιγράφεις και αν δεν το καταλαβαίνεις ή αν δεν είναι κανείς γύρω σου που να του κόβει, μην το παραθέτεις.


ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/

http://diakiros.blogspot.com/Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/02/2010, 23:13:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
"Ορισμένοι επιστήμονες, και κυρίως τα ΜΜΕ, είδαν σε αυτές τις έρευνες μια σαφή καταδίκη της δαρβινικής προκατάληψης υπέρ της σταδιακής αποκλειστικά δράσης της φυσικής επιλογής πάνω σε μεμονωμένα άτομα, και επομένως μια διάψευση της επίσημα αποδεκτής σήμερα εξελικτικής θεωρίας."
Λέει το ίδιο άρθρο της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ...
Φιλε μου Γιάπετ, μάλλον εσύ δεν διαβάζεις καλά...Δεν έχουν καταργηθεί ακόμη, εννοείς....Αλλά,εχουμε μέλλον μπροστά μας, να καταργηθούν κι αυτά,σαν χαρτοβασιλειο, που ειναι...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/02/2010, 23:17:46  Εμφάνιση Προφίλ
Κάνεις τεράστιο λάθος. Η ανθρωπότητα εξελίσσεται κανονικότατα.
http://news.nationalgeographic.com/news/2006/03/0308_060308_evolution.html

πρόσφατες μεταβολές στο γενετικό υλικό που διαφοροποιούν τις φυλές της γης

επίσης μετάλλαξη που δίνει αντοχή στο aids
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1255746/
Η εξελικτική πίεση λόγω του θανάτου αυτών που δεν το έχουν αυξάνει τον αριθμό των κατόχων του μεταλλαγμένου γονίδιου στην επόμενη γενιά

Επίσης τράβα δες στο google πώς είναι ο αυστραλοπίθηκος και μετά μίλα για βλακείες και θρύψαλα
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/02/2010, 23:26:25  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι καμία επιστημονική έρευνα, μέχρι σήμερα, δεν έχει αμφισβητήσει «το γεγονός» της εξέλιξης όλων ανεξαιρέτως των ζωντανών οργανισμών. Αντικείμενο διαφωνίας και έντονων επιστημονικών διενέξεων αποτελεί αποκλειστικά «το πώς ακριβώς» έλαβαν και λαμβάνουν χώρα τα εξελικτικά φαινόμενα. Η αμφισβήτηση συνεπώς ορισμένων εξελικτικών «εξηγήσεων» ή «θεωριών» δεν συνεπάγεται καθόλου και την αμφισβήτηση του «γεγονότος» της εξέλιξης!

Από το ίδιο το κείμενο που παραθέτει.Αμφισβητείται από τα ίδια του τα στοιχεία... Έλεος ρε τρέχαγυρευε, γελοιοποιήσε δεν το καταλαβαίνεις;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

elo
Συντονιστής

Greece
3417 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/02/2010, 23:27:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους elo
trexagireve αν πρόσεξες τον πίνακα που σου έβαλα η Ελλάδα βρίσκετε με ποσοστό πάνω από 50% σε αυτούς που πιστεύουν την εξέλιξη των ειδών, αν και για να πω την αλήθεια πάντα ήμουν επιφυλακτικός σε κάθε στατιστική μέτρηση, εδώ όμως θα την πάρω ως αληθή με κριτήριο την συνεχόμενη αναφορά που κάνεις συχνά στα φόρουμ, ότι η πλειοψηφία (ποσοστό) των ελλήνων Χριστιανών είναι 98%..

Τώρα τα άλλα περί συνωμοσιολογίας δεν χρειάζεται να τα σχολιάσω…


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
elo
Συντονιστής

Greece
3417 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/03/2010, 00:08:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους elo
Τελικά trexagireve θα βάλεις κανένα κείμενο που να λέει κάτι αντίθετο με την εξέλιξη των ειδών, γιατί μέχρι στιγμή αυτά που έχεις βάλει συμφωνούν με αυτά που γραφούμε…

Και όσο για τον πλατύπους, γνωστός και ως ορνιθόρυγχος ποιος σου λέει ότι η φυσική επιλογή δεν έπαιξε και εδώ τον ρολό της, για σκέψου ένα θηλαστικό (ορνιθόρυγχος) που συνδυάζει χαρακτηριστικά ερπετών και πτηνών, τι καλύτερη προσαρμογή στο περιβάλλον από αυτό…


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/03/2010, 10:43:20  Εμφάνιση Προφίλ
Καλημέρα Elo....

soulΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

D.P.J. 10
Μέλος 3ης Βαθμίδας


481 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/03/2010, 10:46:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους D.P.J. 10
Και μια που το ένα φέρνει το άλλο.....
Αφού οι πιστοί ειδικά...ορισμένοι ξέρουν πολύ καλά ότι με την λέξη γη "εννοούνται τα κάτω" ..., υπήρχε γη εκτός του πλανητικού μας συστήματος (!) και πολλά άλλα μικρά και μεγάλα μυστικά του τρόπου ενέργειας του θεού τους , άς απαντήσουν και στο παρακάτω ερώτημα που έκανα από μικρός :
Αφού ο θεός των Εβραίων Γιαχβέ έκανε τον άνθρωπο να ζει εγκλωβισμένος στη γη , γιατί "δημιούργησε" και τόσα άλλα δισεκατομμύρια γαλαξίες , άστρα και πλανήτες , σε ασύληπτες από το νου αποστάσεις από την γη ; Ποιος ο λόγος ; Δεν .......θα μπορούσε να κάνει τη δουλειά του με πολύ λιγότερα ουράνια σώματα , πολλά εκ των οποίων μάλιστα "νεκρά" , χωρίς ίχνος ζωής επάνω τους ; Μήπως "έφτιαξε" τον άνθρωπο κάπου αλλού , σε άλλον πλανήτη- εργοστάσιο άς πούμε και τον μετέφερε εδώ στη γη, έτσι για να τον μπερδέψει ;
Y.Γ. Η απάντηση που έπαιρνα στο παρελθόν και από μορφωμένους (κατά τα άλλα) πιστούς ήταν : " Για να βλέπει ο άνθρωπος ...τη νύχτα τον έναστρο ουρανό και ......να θαυμάζει το μεγαλείο του θεού". Παράκληση να μην επαναληφθεί....φοβάμαι ότι δεν θα το αντέξω.....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/03/2010, 10:48:48  Εμφάνιση Προφίλ
Τα ευρήματα «χεριού» και «ποδιού» που βρέθηκαν είναι 18 εκατομμύρια χρόνια παλιότερα από τα μέχρι σήμερα επιβεβαιωμένα .......

......απολιθώματα «τετραπόδων» ή αλλιώς και τετράποδα σπονδυλωτά. Ανήκαν σε πλάσματα τα οποία είχαν το σχήμα σαύρας μήκους 2.5 μέτρων.

Η ανακάλυψη, που θα δημοσιευτεί αύριο στο επιστημονικό περιοδικό Nature, έγινε σε ένα παλιό λατομείο στην νοτιοανατολική Πολωνία. Τα ευρήματα τοποθετούνται γύρω στα 395 εκατομμύρια χρόνια πριν.
Πηγή: ΑΠΕ

[/quote]

Για να έχουμε μια βάση συζήτησης απο δώ και πέρα , δηλαδή τα ανωτέρω και τα οποία ΕΣΥ χρησιμοποίησες ως αποδεικτικό υλικό..ΙΣΧΥΟΥΝ φίλε μου???

Περιμένω την θέση σου ....

soul

Edited by - Εαρινός on 01/03/2010 10:52:36Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/03/2010, 13:58:58  Εμφάνιση Προφίλ
Στο άλλο θεματάκι και που σε καίει και για ευνοήτους λόγους απάντησες αμέσως..εδώ σε αυτή την ερώτηση υπάρχει μια "χρονοκαθυστέρηση"...

soulΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ
Πλήρες Μέλος

Greece
1132 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/03/2010, 16:59:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ
quote:
τρεχαγυρευε :
Ειδικά όταν συζητάμε για τόσο ....σοβαρά θέματα, όσο το άν άνθρωπος προέρχεται απο τον πίθηκο....Ειναι θέμα επιπέδου...

Σπάνιο είδος πιθήκων «μιλάει» όπως οι άνθρωποι

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι ένα σπάνιο είδος πιθήκων έχει φωνητικές ιδιότητες παρόμοιες με αυτές του ανθρώπινου είδους.

Σύμφωνα με την ομάδα των επιστημόνων, οι Μουρικί, χρησιμοποιούν τουλάχιστον 435 διαφορετικές φωνητικές φράσεις για να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Συνήθως, μιλούν μετά το πρωινό τους ξύπνημα και πριν να πέσουν για ύπνο το βράδυ.

Η δρ. Ελεονόρα Καβαλκάντε Αλβάνο είπε ότι η ομάδα της και αυτή έχουν καταγράψει 140 ώρες ομιλίας μεταξύ των πιθήκων. Όπως δήλωσε η ίδια στο επιστημονικό περιοδικό Pesquisa δεν υπάρχει κανένα άλλο ζωικό είδος στον κόσμο με ομιλία τόσο κοινή με αυτή των ανθρώπων.

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Καμπινάς στο Σάο Πάολο ανακοίνωσαν ότι το είδος αυτό των πιθήκων είναι τόσο ασύνηθες εξαιτίας του τρόπου που ζει. Οι Μουρικί ζουν σε ομάδες που έχουν ως αρχηγό τον πιο αγαπητό και όχι το δύνατότερο πίθηκο.

Είναι ανάμεσα στα πιο σπάνια είδη που υπάρχουν στη Γη, αφού έχουν απομείνει λιγότεροι από 1.000 Μουρικί σε όλον τον πλανήτη και ζουν στη ζούγκλα βόρειο-δυτικά του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Βρε τρεχαγυρευε , μπας και ειναι αυτος ο "κρικος" που ελειπε ;


ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

http://originalmakedon.blogspot.com/

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/03/2010, 17:03:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro
ELO
quote:
Τελικά trexagireve θα βάλεις κανένα κείμενο που να λέει κάτι αντίθετο με την εξέλιξη των ειδών, γιατί μέχρι στιγμή αυτά που έχεις βάλει συμφωνούν με αυτά που γραφούμε…

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

alex22
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1934 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/03/2010, 17:20:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alex22
Συγνώμη,γιατί δέν τα έχω διαβάσει όλα,υπάρχει κάποιος εδω μέσα που πιστεύει οτι ο άνθρωπος προήλθε απο τον πίθηκο?

Η θεωρία της εξέλιξης δέν είναι λανθασμένη,αλλα το το οτι ο άνθρωπος προήλθε απο τον πίθηκο,είναι τεράστιο λάθος και όσοι το πιστεύουν αυτό είναι άξιοι της μοίρας τους.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ
Πλήρες Μέλος

Greece
1132 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/03/2010, 18:00:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ
quote:
Συγνώμη,γιατί δέν τα έχω διαβάσει όλα,υπάρχει κάποιος εδω μέσα που πιστεύει οτι ο άνθρωπος προήλθε απο τον πίθηκο?

Η θεωρία της εξέλιξης δέν είναι λανθασμένη,αλλα το το οτι ο άνθρωπος προήλθε απο τον πίθηκο,είναι τεράστιο λάθος και όσοι το πιστεύουν αυτό είναι άξιοι της μοίρας τους.


Προφανως εισαι καταχος της χαμενης γνωσης περι καταγωγης του ανθρωπου ... δωσε μας τα φωτα σου ...

Και για να λυθει η παρεξηγηση εγω δεν πιστευω στην θεωρια που υποστηριζει την απο τον πιθηκο καταγωγη του ανθρωπου . Μαλιστα στην σελίδα μου εχω μια σχετικη αναρτηση του καθηγητη Τσαντρα Γουικραμασινγκε, διευθυντη του κεντρου Αστροβιολογιας του πανεπιστημιου του Καρντιφ , η οποια δημοσιευτηκε στο International Journal of Astrobiology" (Διεθνες Περιοδικο Αστροβιολογιας) του πανεπιστημιου Κεϊμπριτζ, οπου τονιζει πως "η γήινη ζωή έχει κοσμική προέλευση, αλλά ένα "πολιτισμικό φράγμα" εμποδίζει τους ανθρώπους του πλανήτη να παραδεχθούν τη διαστημική τους καταγωγή"

Ευκολα κατανοουμε ποιο ειναι το "πολιτισμικο φραγμα" ...
Παντως εγω ειμαι θιασωτης αυτης της αποψης .

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

http://originalmakedon.blogspot.com/

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 51 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.1875
Maintained by Digital Alchemy