ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 Γήινοι και Εξωγήινοι
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 41
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2015, 01:04:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ναι, αυτό εννοώ κι εγώ. Δεν υπήρξε ποτέ. Είνα ιδεατός χώρος και μάλλον απαιτεί κα ιδεατούς πολίτες για να λειτουργήσει. Εντελώς απαγορευτικό για τον σημερινό παγκόσμιο πληθυσμό.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sol-Mix
Μέλος 2ης Βαθμίδας


394 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2015, 16:01:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ρε, παιδιά πολιτικού κομματικού σωλήνα είστε ; >>> την διδασκαλεία της «λάσπης», όμως την έχετε μάθει καλά, την πετάτε στον ανεμιστήρα και όποιον πάρει η μπάλα, που διαβάστε ρε ότι πιστεύω ότι υπάρχουν 80 εξωγήινες φυλές, αναδημοσίευση από το διαδίκτυο έκανα, έχω βρει και 745 τόσες άλλες, τι σημαίνει αυτό ;;, σας το έχω ξαναγράψει ότι εκτός από εμάς και από αυτόν που με επισπεύτηκε για να πιστέψω ότι υπάρχει και μια άλλη εξωγήινη φυλή πρέπει να βλέπω στα μάτια κάποιους (τουλάχιστον δύο) που να μου τον-την περιγράφουν.

Heretic: Συγνώμη, διέγραψα την κακόγουστή εικόνα που αναφερόταν σε σένα, αλλά βλέπεις άνθρωπος είμαι και εγώ και που και που τα «παίρνω στο κρανίο», προσπαθώ να το κόψω, αλλά ακόμα δεν το έχω καταφέρει.

quote:

Το κακό με την δημοκρατία είναι ότι την θυμόμαστε όταν τελειώνουν τα δανεικά, μας παίρνουν το σπίτι, χάνουμε την δουλειά μας ή μας μειώνουν την σύνταξη.

Λάθος, αν διαβάσεις μέσα σε αυτή την ενότητα, από το 2004-2005 τα ίδια λέω και γράφω, τα ίδια είχα στείλει με courier (για να υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία) σαν δώρο για το τότε νέο έτος 2005, στον Καραμανλή, τον Παυλόπουλο, τον Σιούφα (ψώνισα από σβέρκο για τον τελευταίο), ρώτα τους, αυτοί κυβερνούσαν τότε.

quote:

Ναι, αυτό εννοώ κι εγώ. Δεν υπήρξε ποτέ. Είνα ιδεατός χώρος και μάλλον απαιτεί κα ιδεατούς πολίτες για να λειτουργήσει. Εντελώς απαγορευτικό για τον σημερινό παγκόσμιο πληθυσμό.

Και αυτό τι ακριβώς σημαίνει, ότι κάτι που δεν υπήρξε στο παρελθόν, κάτι δεν γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, πρέπει να μην το γνωρίσουμε ποτέ στο μέλλον, να μην το ψάξουμε ποτέ ;;; και τι σημαίνει «Εντελώς απαγορευτικό για τον σημερινό παγκόσμιο πληθυσμό» ποίος, πως το ορίζει αυτό.

AitheroVamon:

quote:

Η Δημοκρατία δεν έχει κανένα πρόβλημα, ακόμα και οι νόμοι της είναι μια χαρά... αρκεί να εφαρμοστούν

Πια Δημοκρατία ρε AitheroVamon ακόμα και το «Official name» του Ελληνικού πολιτεύματος είναι «Κοινοβουλευτική Δημοκρατία», δηλαδή απλά δεν έχουμε Δημοκρατία στην Ελλάδα αλλά κάτι άλλο το οποίον μάλιστα αναπροσδιορίζετε.

Αλλά ας πάμε κάπου αλλού τώρα.

Θα σας δημοσιοποιήσω σε λίγο 3 άρθρα, θα ήθελα εν ήδη τεστ (για σας) να τα διαβάσετε με προσοχή και μετά να απαντήσετε στον εαυτόν σας ή δημοσιοποιώντας τις απαντήσεις σας εδώ, αν θέλετε, στα ποίο κάτω ερωτήματα.

1./ Για πόσα χρόνια ακόμα νομίζετε ότι θα είστε «χρήσιμοι ηλίθιοι» πάνω σε αυτόν τον πλανήτη.

2./ Σε 25-30 χρόνια, από σήμερα, σε τι ποσοστό νομίζετε ότι θα είναι η ανεργία στην Ελλάδα, αλλά και γενικά στον Πλανήτη.

3./ Πιστεύετε ότι τα παιδιά σας, σημερινά ή μελλοντικά θα ζήσουν σε ένα καλλίτερο πλανήτη, σε έναν πλανήτη με καλλίτερη ποιότητα ζωής.

4./ Γιατί δεν μπορούμε να μοιράσουμε την εργασία (πχ 3-4 ώρες την ημέρα ο κάθε ένας μας) αλλά και την ποιότητα ζωής μας (τις αποδοχές μας, την αξιοπρέπεια μας), τι φταίει ;;;

5./ Τι είναι αυτό που σας κάνει να περιμένετε έναν «Μεσσία» (πολιτικό, θρησκευτικό, κάτι άλλο, κλπ) για να σας λύση τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα σας (οικονομικά, κοινωνικά, θρησκευτικά, παλαβά, κλπ).

Το θέμα είναι ότι πρέπει να αποφασίσετε μόνοι σας, βλέπετε η «ελεύθερη επιλογή» είναι ένστικτο και όχι σκέψη, απόφαση, λογική στον άνθρωπο, το έχει το κουβαλάει από υπάρξεως (δημιουργία, κατασκευή, κάτι άλλο) του.

Ελπίζω ότι με την τελευταία παράγραφο να μην μπλέξω τώρα και με την Lacerta, (άλλη ιστορία και αυτή, μια κοινωνιολόγος συζητά με έναν δημοσιογράφο για κβαντική μηχανική, πιάσε το αυγό και κούρευτο, άντε να βγάλεις άκρη, ας την αφήσουμε αυτήν για αργότερα) κοινωνιολόγος – ανθρωπολόγος είναι, κατά δήλωση της, αν είναι αλήθεια. >>>Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sol-Mix
Μέλος 2ης Βαθμίδας


394 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2015, 16:33:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σύντηξη

Θα περάσουν τουλάχιστον δέκα ακόμα χρόνια πριν μάθουμε αν το όνειρο της καθαρής, ανεξάντλητης ενέργειας μπορεί να γίνει πραγματικότητα: οι διεθνείς εταίροι του ΙΤER, του Διεθνούς Πειραματικού Θερμοπυρηνικού Αντιδραστήρα, δεν ελπίζουν να βάλουν το γιγάντιο μηχάνημα στην πρίζα πριν από το 2025, εννέα χρόνια αργότερα από τον αρχικό σχεδιασμό.

Σε συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου την Πέμπτη στη Γαλλία, οι επτά εταίροι του προγράμματος -ΕΕ, ΗΠΑ, Κίνα, Ινδία, Ιαπωνία, Νότιος Κορέα και Ρωσία- ενημερώθηκαν ότι η κατασκευή της εγκατάστασης θα καθυστερήσει σημαντικά και θα χρειαστεί νέα κονδύλια. Το τελικό χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση του έργου θα αποφασιστεί σε νέα συνάντηση τον Ιούνιο του 2016, όλοι όμως δείχνουν να αναγνωρίζουν ότι η λειτουργία του δεν θα ξεκινήσει σε λιγότερο από μια δεκαετία.

Όταν το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2006, το συνολικό κόστος είχε εκτιμηθεί στα 5 δισεκατομμύρια ευρώ, ποσό που σύντομα εκτινάχθηκε σε τουλάχιστον 15 δισεκατομμύρια, καθιστώντας τον ITER ένα από τα ακριβότερα διεθνή επιστημονικά προγράμματα.

Περίπου ένα εκατομμύριο εξαρτήματα θα πρέπει να συναρμολογηθούν τα επόμενα χρόνια στο Κανταράς της Προβηγκίας (Γαλλία), όπου έχει ήδη ξεκινήσει η κατασκευή του κτηρίου που θα στεγάσει τον αντιδραστήρα.
Η κατασκευή των κτηρίων του ITER στο Κανταράς σήμερα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Εδώ και δεκαετίες, η πυρηνική σύντηξη -η αντίδραση που τροφοδοτεί τα άστρα- υπόσχεται την παραγωγή ανεξάντλητης καθαρής ενέργειας από ισότοπα υδρογόνου που υπάρχουν σε σχετική αφθονία στο θαλασσινό νερό.
Όμως οι ακραίες συνθήκες που απαιτούν οι αντιδράσεις σύντηξης θέτουν σχεδόν ανυπέρβλητα τεχνικά εμπόδια -στα πειράματα που έχουν πραγματοποιηθεί ως σήμερα, η ενέργεια που απαιτείται για λίγα μόνο δευτερόλεπτα πυρηνικής σύντηξης είναι περισσότερη από αυτή που τελικά παράγεται από την αντίδραση.

Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει με τον ITER, ο οποίος είναι σχεδιασμένος να προσφέρει ισχύ 500 Megawatt, δέκα φορές υψηλότερη από την ισχύ που θα καταναλώνει.

Το κεντρικό κτήριο στο Κανταράς, μεγαλύτερο από γήπεδο ποδοσφαίρου, θα στεγάσει έναν αντιδραστήρα σύντηξης βασισμένο στο σχεδιασμό tokamak.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα θωρακισμένο κάνιστρο σε σχήμα ντόνατ, χωρητικότητας 840 κυβικών μέτρων, το οποίο θα χρησιμοποιεί μαγνητικά πεδία για να συγκρατεί μετέωρο ένα σύννεφο από ιόντα υδρογόνου σε θερμοκρασία 100 εκατομμυρίων βαθμών Κελσίου.

Οι τεχνικές προδιαγραφές για μια τέτοια διάταξη είναι εξαιρετικά υψηλές: το μαγνητικό πεδίο πρέπει να συγκρατεί το υπέρθερμο πλάσμα μακριά από τα τοιχώματα του αντιδραστήρα, και κάθε ατέλεια θα μπορούσε να αποδειχθεί καταστροφική για το πείραμα.

Οι απαιτήσεις αυτές, σε συνδυασμό με διάφορα γραφειοκρατικά εμπόδια, τα οποία αφορούν για παράδειγμα την εισαγωγή εξαρτημάτων από τρίτες χώρες και τους δασμούς, είναι η βασική αιτία για τις μεγάλες καθυστερήσεις.

Ακόμα και αν τα πειράματα ξεκινήσουν το 2025 και δώσουν ικανοποιητικά αποτελέσματα, η αξιοποίηση της σύντηξης σε εμπορική κλίμακα πιστεύεται ότι θα απαιτούσε μερικές ακόμα δεκαετίες.

Πηγή: https://www.iter.org/

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sol-Mix
Μέλος 2ης Βαθμίδας


394 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2015, 16:36:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ηλεκτρονικά τριαντάφυλλα

Στο μέλλον μπορεί να καλλιεργούμε ηλεκτρονικούς υπολογιστές στον κήπο μας! Ερευνητές στη Σουηδία, μεταξύ των οποίων κεντρικό ρόλο είχε μία Ελληνίδα, ανέπτυξαν ηλεκτρονικά φυτά, καθώς κατάφεραν για πρώτη φορά να δημιουργήσουν ψηφιακά και αναλογικά κυκλώματα με σύρματα και τρανζίστορ μέσα σε ζωντανά τριαντάφυλλα. 'Ανοιξαν έτσι το δρόμο για ένα πιθανό μελλοντικό «πάντρεμα» των φυτών και των ηλεκτρονικών υπολογιστών με...άρωμα επιστημονικής φαντασίας.

Οι επιστήμονες του Εργαστηρίου Οργανικών Ηλεκτρονικών του Πανεπιστημίου του Λινκέπινγκ, με επικεφαλής τον καθηγητή Μάγκνους Μπέργκρεν και την δρα Ελένη Σταυρινίδου, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό "Science Advances", χρησιμοποίησαν το αγγειακό σύστημα (ξύλημα) και τα φύλλα των τριαντάφυλλων για να δημιουργήσουν ηλεκτρονικά κυκλώματα.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η δημιουργία ηλεκτρονικών φυτών (ή κυβερνο-φυτών) μπορεί να έχει διάφορες μελλοντικές εφαρμογές στο πεδίο των βιοηλεκτρονικών. Η προσθήκη ηλεκτρονικών συστατικών στα φυτά ανοίγει το δρόμο για να συνδυασθούν τα ηλεκτρονικά σήματα με τις βιοχημικές διαδικασίες του φυτού.

Με αυτό τον τρόπο, μπορεί στο μέλλον να υπάρξουν κυψέλες καυσίμου μέσα στα ίδια τα φυτά, οι οποίες θα λειτουργούν με φωτοσύνθεση κάνοντας μετατροπή των σακχάρων των φυτών σε ηλεκτρισμό. Έτσι, τα ίδια τα φυτά μπορεί κάποτε να μετατραπούν σε φωτοβολταϊκά.

Ακόμη, μπορεί να δημιουργηθούν βοτανικοί αισθητήρες που θα καταγράφουν τις ορμόνες των φυτών, καθώς και άλλες συσκευές που θα ρυθμίζουν εκ των έσω την ανάπτυξη και άλλες λειτουργίες των φυτών. Κάτι τέτοιο μπορεί να βελτιώσει τις ιδιότητες των ιατρικών φυτών και να επιταχύνει την ανάπτυξη νέων φαρμάκων. Επίσης, μπορεί στο απώτερο μέλλον να επιτρέψει στους γεωργούς να δίνουν εντολές στα φυτά πότε θα ανθοφορήσουν και θα ωριμάσουν (π.χ. θα καθυστερούν, αν επικρατεί παγωνιά στο περιβάλλον).

Η Γερασιμίδου χρησιμοποίησε ένα διαφανές αγώγιμο πολυμερές υλικό (PEDOT-S:Η), το οποίο διάλυσε σε νερό και, στη συνέχεια, βύθισε τριαντάφυλλα μέσα σε αυτό το διάλυμα. Τα φυτά απορρόφησαν μαζί με το νερό και το πολυμερές υλικό, το οποίο κυκλοφόρησε μέσω του αγγειακού συστήματος του φυτού. Μετά από λίγες μέρες, είχαν δημιουργηθεί αυτοσυναρμολογούμενα 'σύρματα' μήκους δέκα εκατοστών μέσα στον βλαστό του τριαντάφυλλου, τα οποία -όταν συνδέθηκαν με μια εξωτερική πηγή ηλεκτρισμού- μπορούσαν να μεταφέρουν ηλεκτρικό ρεύμα στο εσωτερικό του φυτού.

Συνδυάζοντας τα σύρματα από το οργανικό πολυμερές με έναν ηλεκτρολύτη, η Ελληνίδα ερευνήτρια δημιούργησε ένα επίσης αυτοσυναρμολογούμενο ηλεκτροχημικό τρανζίστορ (διακόπτη), που μετατρέπει τα σήματα ιόντων του φυτού σε ηλεκτρονικά σήματα. Με τα τρανζίστορ αυτά, κατάφερε επίσης να δημιουργήσει ένα είδος ψηφιακής λογικής πύλης.

'Αλλα μέλη της ερευνητικής ομάδας κατάφεραν να εισάγουν ηλεκτρονικά στα φύλλα, έτσι ώστε αυτά να γίνουν ηλεκτροχρωματικά, δηλαδή να αλλάζουν χρώμα από πράσινο σε μπλε -και αντίστροφα- μέσω ηλεκτρισμού, σαν να επρόκειτο για μια ζωντανή οθόνη.

Μέχρι στιγμής, οι ερευνητές έχουν δημιουργήσει ηλεκτρικά δίκτυα μήκους έως 20 εκατοστών μέσα στο φυτό και οραματίζονται ότι τα φυτά του μέλλοντος, αντί για γενετικές μεταλλάξεις, θα ενσωματώνουν ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Το θέμα, βέβαια, είναι αυτά τα βιο-ηλεκτρονικά να μην καταλήγουν στο στομάχι των ανθρώπων.

«Απ' όσο γνωρίζουμε, κανένας έως τώρα δεν είχε παράγει ηλεκτρονικά μέσα σε φυτά. Τώρα πια μπορούμε να αρχίσουμε να μιλάμε πραγματικά για 'ενεργειακά' φυτά, αφού μπορούμε να τοποθετήσουμε αισθητήρες μέσα στα φυτά και να χρησιμοποιήσουμε την ενέργεια που σχηματίζεται στη χλωροφύλλη τους, μπορούμε να δημιουργήσουμε 'πράσινες' κεραίες ή να παράγουμε νέα υλικά. Το κάθε τι συμβαίνει με φυσικό τρόπο, αξιοποιώντας τα πολύ εξελιγμένα και μοναδικά συστήματα των ίδιων των φυτών», δήλωσε ο Μπέργκρεν και πρόσθεσε ότι «το ίδιο το φυτό βοηθά να δημιουργηθούν οι ηλεκτρονικές συσκευές στο εσωτερικό του».

Η Ε.Σταυρινίδου αποφοίτησε το 2008 από το Τμήμα Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου έκανε και μεταπτυχιακά στη νανοτεχνολογία το 2010. Το 2013 πήρε το διδακτορικό της από το Τμήμα Βιοηλεκτρονικής της Ecole National Superieure des Mines στο Σεντ-Ετιέν της Γαλλίας και από το 2014 είναι μεταδιδακτορική ερευνήτρια στο σουηδικό Πανεπιστήμιο του Λινκέπινγκ, ειδικευόμενη στο «πάντρεμα» των οργανικών βιοηλεκτρονικών με τα φυτά.

Πηγή: http://www.e-typos.com/gr/kosmos/article/157767/ilektronika-triadafulla-dimiourgise-gia-proti-fora-ellinida-ereunitria/

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sol-Mix
Μέλος 2ης Βαθμίδας


394 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2015, 16:49:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Η τηλεμεταφορά είναι γεγονός

Τελικά οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας φαίνεται πως δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα και από τις δυνατότητες της τεχνολογίας. Ο διακεκριμένος διεθνώς Ελληνας φυσικός Δημήτρης Νανόπουλος περιγράφει σκηνές από το μέλλον. Όπως υποστήριξε, η τηλεμεταφορά θα είναι σε λίγο καιρό γεγονός. Θα γίνει. Θα μπαίνουμε σε ένα σωλήνα, φαντάζομαι, δεν ξέρω πώς θα το κάνουν, και μετά θα βγαίνουμε στη Νέα Υόρκη κατευθείαν και θα μας ξαναφτιάχνουν.

Θα γίνει, είμαι σίγουρος, ήδη το κάνουν, αποκάλυψε μιλώντας στον Βήμα FM. Πριν από ενάμιση περίπου χρόνο, Ολλανδοί επιστήμονες κατάφεραν να πραγματοποιήσουν ακριβή τηλεμεταφορά κβαντικών πληροφοριών σε απόσταση τριών μέτρων.

Όπως εκτιμούν πολλοί επιστήμονες παγκοσμίως, και ο Δ. Νανόπουλος, οι επιστήμονες θα επιτύχουν τη μεταφορά ανθρώπων από το ένα μέρος στο άλλο. Όπως στο «Σταρ Τρεκ», με τους διακτινισμούς στο Διάστημα. Ο αναγνωρισμένος σε όλο τον πλανήτη για το έργο του καθηγητής και πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών μίλησε για όλα: Από τις επιθέσεις στο Παρίσι μέχρι το θεό, τη θρησκεία και το σωματίδιο του Higgs. Σταχυολογούμε μερικές από τις απαντήσεις του κ. Νανόπουλου.

Για το Παρίσι: Σαλτάρεις με όσα γίνονται Θα νόμιζα ανάποδα, έχοντας κατανοήσει αυτά που έχουμε κατανοήσει μέχρι σήμερα, το 2015, ότι όλα αυτά μου φαίνονται πως ζω σε τρελοκομείο, με αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Και δεν εννοώ μόνο το τρελοκομείο το εσωτερικό, αυτό που είναι μεγάλο, αλλά μιλάω τώρα και για το γενικό τρελοκομείο, το παγκόσμιο δηλαδή.

Δηλαδή, δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που έχουν καταλάβει την αρχή του σύμπαντος, πώς ξεκίνησε, πώς έχουμε φθάσει εδώ πέρα, και από την άλλη μεριά να γίνονται αυτά που γίνονται στο Παρίσι. Πραγματικά σαλτάρεις και το λέω με όλη τη σημασία της λέξης.

Για το θεό και τη θρησκεία: Πάντοτε έλεγα αυτό που έλεγε ο Σπινόζα ότι dues iva natura, θεός είναι η φύση. Ο καθένας έχει στο μυαλό του κάτι διαφορετικό με τον θεό. Δεν βλέπω καμία, δεν υπάρχει ανάγκη στην επιστήμη και μάλιστα εγώ είμαι εναντίον του να μπερδεύουμε την επιστήμη με τον θεό, γιατί εγώ ομολογώ ότι αυτό είναι μια εσωτερική ανάγκη του καθενός. Δηλαδή, ο άλλος έχει ανάγκη να πιστέψει και ο άλλος δεν έχει ανάγκη. Και δεν μιλάω για συγκεκριμένες θρησκείες ή οτιδήποτε.

Ακριβώς, αν έχουμε μια μεγάλη αρρώστια, το οποίο είναι ανθρώπινο, μπορούμε να πούμε ότι δεν είναι ανθρώπινο; Όλα αυτά έχουν δημιουργηθεί, όλα αυτά ξεκίνησαν με τους μάγους, με τους ανθρωποφάγους και προχωρούσαμε και κάναμε. Όλα αυτά ήταν κατά κάποιον τρόπο η μεγάλη αναζήτηση, το άγχος που έχει ο άνθρωπος να καταλάβει τι γίνεται και σιγά σιγά είχαμε το πολυθεϊκό, πήγαμε στο μονοθεϊκό.

Όπως επίσης και μην ξεχνάμε ότι η θρησκεία πατάει πάνω στον φόβο του θανάτου, που λέγαμε στην αρχή. Αυτό είναι το βασικό. Η ζωή είναι από εδώ μέχρι εκεί και πρέπει να τη ζήσουμε στο maximum. Και κοινωνικά να μην την αφήνουμε να χάνεται και δημιουργικά.

Για το σωματίδιο του Higgs Λοιπόν, το σωματίδιο του θεού, το σωματίδιο του Higgs, δίνει μάζα σε όλα τα σωματίδια στη φύση. Καταλάβαμε τελικά, πειραματικά πια, το θεωρητικό το είχαμε καταλάβει από το ‘65 , ‘64, την προέλευση της μάζας.

Αλλιώς δεν θα ήμασταν εδώ πέρα. Γιατί ξέρετε, αν δεν έχεις μάζα -μάζα ηρεμίας που λέμε πιο σωστά- τότε θα ήταν όλα ενέργεια, θα ήταν σαν τα φωτόνια. Δεν θα μπορούσαν να μαζευτούν μαζί να φτιάξουν τίποτα. Άρα πρέπει να έχουμε αυτό το τι είναι αυτή η υπόσταση, μας το εξηγεί αυτό το σωματίδιο του Higgs, ο μηχανισμός αυτός. Είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Δηλαδή, αυτό θα μείνει πραγματικά, πολλά μπορεί να πέσουν, αλλά αυτό να μείνει σημαντικό. Είναι δυνατόν, σύμφωνα με τις θεωρίες τις οποίες έχουμε και πρεσβεύω αυτές τις θεωρίες, δεν λέω ότι είμαι εναντίον, ότι τα πρωτόνια από τα οποία είμαστε φτιαγμένοι, υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να διασπώνται.

Βέβαια, μην φοβηθείτε και αυτοκτονήσουμε! Θα διασπώνται σε 1035 στήν 36 (δύναμη)χρόνια! Δηλαδή έχουμε καιρό. Η ύλη θα εξαφανιστεί. Δεν το έχουμε δει πειραματικά, γιατί γίνονται πειράματα τώρα γι’ αυτό, βγάζουν μεγάλες δεξαμενές με νερό, έχουν πολλά πρωτόνια και προσπαθούν να δουν από εκεί πέρα τι γίνεται. Δεν είναι εξακριβωμένο, αυτό δεν είναι θεμελιωμένο πειραματικά. Σε πολλές όμως από τις θεωρίες μας, αυτό βγαίνει κατευθείαν, δηλαδή σε κοιτάζει στα μάτια ότι θα γίνει αυτό το πράγμα. Πιστεύω ότι ο άνθρωπος είναι το κέντρο του σύμπαντος, δεν είναι;

Είμαστε τυχαία γεγονότα, σε ένα τυχαίο σύμπαν έτσι; Βεβαίως, πρέπει να προστατευτούμε και να υποστηρίξει ο ένας τον άλλο, δεν συζητάμε αυτά τα πράγματα, αλλά τώρα από απόψεως απολύτου αυτής, δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερο ερώτημα από το να καταλάβεις πώς δημιουργήθηκε, πώς εμφανίστηκε το σύμπαν και πώς εξελίχθηκε στηριγμένο σε πειραματικά δεδομένα. Όλα τα άλλα, μου φαίνονται πραγματικά λεπτομέρειες ασήμαντες, ανούσιες.

Για την απόσταση της Γης από τον Ηλιο και τη ζωή στον πλανήτη Αν ήμασταν πιο κοντά θα καιγόμασταν, αν ήμασταν πιο μακριά θα είχαμε παγώσει, δηλαδή δεν θα μπορούσε να αναπτυχθεί αυτό που λέμε ζωή.

Είμαστε τυχεροί από πολλές απόψεις, οι συμπτώσεις είναι απίστευτες. Άρα λοιπόν, το να υπάρξουμε και να είμαστε και αύριο, θα μπορούσαμε να είμαστε άλλα μέλη του ζωικού βασιλείου, του οποίου είμαστε εμείς η κορωνίς κατά κάποιον τρόπο, μια συνέχεια. Η δημιουργία γενικότερα μιλάω, η τέχνη, οτιδήποτε, είναι να περάσεις τον καιρό, να μην σκέφτεσαι καθόλου το φόβο του θανάτου.

Αυτό το πράγμα, είναι ένα είδος παιχνιδιού στο τέλος, εντός εισαγωγικών. Αυτό νομίζω βοηθάει πάρα πολύ πέρα από το πρόσωπο το ίδιο, νομίζω και το περιβάλλον βοηθάει πάρα πολύ. Γιατί το τονίζουμε συνέχεια μέσα, ότι δεν είναι τυχαίο ότι ο πολιτισμός ξεκίνησε από εδώ, από την ανατολική Μεσόγειο. Δεν μπορούσε να είχε ξεκινήσει στη Στοκχόλμη ή στο Γκρατς. Λόγω κλίματος κατ’ αρχάς.

Όλο αυτό παίζει ρόλο και το τονίζω αυτό το πράγμα, είμαστε προϊόντα και του εαυτού μας, εντάξει, του μπαμπά μας και της μαμάς μας, αλλά είμαστε και προϊόντα και του περιβάλλοντος μας. Και γι’ αυτό ξαναγυρίζω και σταματώ, έχουμε και το περιβάλλον.

Πήγα με κόμπλεξ στο Cambridge Ότι μαθαίναμε γράμματα τότε είναι αλήθεια, όπως το γράφω και στο βιβλίο, ότι είχα τα εφόδια. Παρότι εγώ πήγα εντός εισαγωγικών, με κόμπλεξ σε σχέση με το Cambridge, την Οξφόρδη κ.λ.π. μου άρεσε η Φυσική πολύ. Εντάξει, είχα και την ειδική τρέλα δεν το λέω αυτό, αλλά πάντως πήραμε τα εφόδια. Και αυτό θέλω να πω. Πρέπει να παίρνεις ρίσκα στη ζωή, τα οποία βέβαια είναι μετρημένα, γιατί άμα δεν παίρνεις ρίσκα, δεν παίρνεις και τίποτα. Μπορείς να αποτύχεις αλλά, δεν με νοιάζει.

Ποιος είναι ο Δημήτριος Νανόπουλος, είναι διακεκριμένος Ελληνας φυσικός και πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών. Διετέλεσε ερευνητής στο Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών Ευρώπης (CERN) στη Γενεύη της Ελβετίας και επί σειρά ετών ανήκε στο ανώτερο ερευνητικό προσωπικό του Κέντρου. Διετέλεσε ερευνητής στην École Normale Supérieure, στο Παρίσι, στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ όπως και στο Cambridge, Είναι διευθυντής του Κέντρου Αστροσωματιδιακής Φυσικής του Κέντρου Προχωρημένων Ερευνών (HARC), στο Χιούστον του Τέξας, όπου διευθύνει ερευνητικό τμήμα του World Laboratory, που εδρεύει στη Λωζάνη. Το κύριο ερευνητικό του έργο ανήκει στο πεδίο της σωματιδιακής φυσικής και της κοσμολογίας. Από τον Ιανουάριο του 2015 είναι πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών.

ΠΗΓΗ: http://www.tovima.gr/vimafm/interviews/article/?aid=755052 και http://www.tovima.gr/science/technology-planet/article/?aid=601289

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2015, 16:50:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
sol-mix

--Ρε, παιδιά πολιτικού κομματικού σωλήνα είστε ; >>> την διδασκαλεία της «λάσπης», όμως την έχετε μάθει καλά, την πετάτε στον ανεμιστήρα και όποιον πάρει η μπάλα;

Πρώτο λάθος. Γι' αυτό παρακάτω.

--Heretic: Συγνώμη, διέγραψα την κακόγουστή εικόνα που αναφερόταν σε σένα, αλλά βλέπεις άνθρωπος είμαι και εγώ και που και που τα «παίρνω στο κρανίο», προσπαθώ να το κόψω, αλλά ακόμα δεν το έχω καταφέρει.

Δεν χρειάζεται συγνώμη, δεν έχω πρόβλημα όπως και να εκφραστείς. Το μόνο που με ενοχλεί είναι οι συνεχείς εμβολές που κάνουν στα θέματα μερικοί όπως ένας που κυκλοφορεί εδώ (αυτός που βρίσκεται από το 2012 στην ατέρμονα: εγγραφή-τρολάρισμα-διαγραφή). Μπορείς να εκφράζεσαι μαζί μου ελεύθερα, αλλά να ξέρεις ότι αυτά που αφήνουμε χαρακτηρίζουν εμάς τους ίδιους πρωτίστως, και αυτό ισχύει για όλους.

--Λάθος, αν διαβάσεις μέσα σε αυτή την ενότητα, από το 2004-2005 τα ίδια λέω και γράφω, τα ίδια είχα στείλει με courier (για να υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία) σαν δώρο για το τότε νέο έτος 2005, στον Καραμανλή, τον Παυλόπουλο, τον Σιούφα (ψώνισα από σβέρκο για τον τελευταίο), ρώτα τους, αυτοί κυβερνούσαν τότε.

Δεύτερο λάθος. Είσαι μέλος από το 2013 εδώ. Νομίζω τα υπόλοιπα της προσωπικής σου ζωής, ξεφεύγουν από το θέμα συζήτησης. Για παράδειγμα, ίσως θα ήταν απρέπεια να σου ζητήσει κάποιος έγκυρα αποδεικτικά στοιχεία για όλα όσα αναφέρεις εδώ μέσα. Έτσι δεν είναι;

--Και αυτό τι ακριβώς σημαίνει, ότι κάτι που δεν υπήρξε στο παρελθόν, κάτι δεν γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, πρέπει να μην το γνωρίσουμε ποτέ στο μέλλον, να μην το ψάξουμε ποτέ ;;; και τι σημαίνει «Εντελώς απαγορευτικό για τον σημερινό παγκόσμιο πληθυσμό» ποίος, πως το ορίζει αυτό;

Τα 7.38 δις του σημερινού πληθυσμού. Άμεση δημοκρατία για όλους αυτούς; Με ποιο τρόπο το φαντάζεσαι; Τους ρώτησες αν θέλουν; θα προσπαθήσεις να κάνεις κάτι ερήμην τους; Ο δρόμος για την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις, ξέρεις. Τα έχουμε ξαναδεί.


--Αλλά ας πάμε κάπου αλλού τώρα.

Θα σας δημοσιοποιήσω σε λίγο 3 άρθρα, θα ήθελα εν ήδη τεστ (για σας) να τα διαβάσετε με προσοχή και μετά να απαντήσετε στον εαυτόν σας ή δημοσιοποιώντας τις απαντήσεις σας εδώ, αν θέλετε, στα ποίο κάτω ερωτήματα.

Τρίτο λάθος:

--1./ Για πόσα χρόνια ακόμα νομίζετε ότι θα είστε «χρήσιμοι ηλίθιοι» πάνω σε αυτόν τον πλανήτη.

Ύβρεις σε Β' πληθυντικό πρόσωπο. Λάσπη στον ανεμιστήρα, συγκεκριμένα.

--2./ Σε 25-30 χρόνια, από σήμερα, σε τι ποσοστό νομίζετε ότι θα είναι η ανεργία στην Ελλάδα, αλλά και γενικά στον Πλανήτη.

Εξαρτάται από το πόσες διαθέσιμες δουλειές θα υπάρχουν. Πως το βλέπεις; Να ξανασκεφτούμε τα κολχόζ;

--3./ Πιστεύετε ότι τα παιδιά σας, σημερινά ή μελλοντικά θα ζήσουν σε ένα καλλίτερο πλανήτη, σε έναν πλανήτη με καλλίτερη ποιότητα ζωής.

Ασχέτως τι πιστεύουμε, ή το θα θέλαμε να πιστέψουμε, 7.38δις ανθρώπων δεν μπορούν να συμφωνήσουν στο ορισμό του "καλύτερος πλανήτης". Δεν έχουν δει βασικά κάτι για να συγκρίνουν.

--4./ Γιατί δεν μπορούμε να μοιράσουμε την εργασία (πχ 3-4 ώρες την ημέρα ο κάθε ένας μας) αλλά και την ποιότητα ζωής μας (τις αποδοχές μας, την αξιοπρέπεια μας), τι φταίει ;;;

Γιατί κάποτε που πήγε να γίνει η μοιρασιά, κατέληξε στο σιδηρούν παραπέτασμα, άσε που ακόμα παλαιότερα (ο έχων δυο χιτώνες να δίνει τον έναν) κατέληξε σε ομαδική παράκρουση 2000+ ετών.

--5./ Τι είναι αυτό που σας κάνει να περιμένετε έναν «Μεσσία» (πολιτικό, θρησκευτικό, κάτι άλλο, κλπ) για να σας λύση τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα σας (οικονομικά, κοινωνικά, θρησκευτικά, παλαβά, κλπ).

Τέταρτο λάθος. Κάποια στιγμή πρέπει να αντιληφθείς, ότι οι απόψεις που έχεις για τους γύρω σου, είναι μακράν νυχτωμένες. Και διακρίνω ισχυρές δόσεις μισανθρωπίας.

--Το θέμα είναι ότι πρέπει να αποφασίσετε μόνοι σας, βλέπετε η «ελεύθερη επιλογή» είναι ένστικτο και όχι σκέψη, απόφαση, λογική στον άνθρωπο, το έχει το κουβαλάει από υπάρξεως (δημιουργία, κατασκευή, κάτι άλλο) του.

Πέμπτο λάθος. Δεν ισχύει αυτό.

--Ελπίζω ότι με την τελευταία παράγραφο να μην μπλέξω τώρα και με την Lacerta, (άλλη ιστορία και αυτή, μια κοινωνιολόγος συζητά με έναν δημοσιογράφο για κβαντική μηχανική, πιάσε το αυγό και κούρευτο, άντε να βγάλεις άκρη, ας την αφήσουμε αυτήν για αργότερα) κοινωνιολόγος – ανθρωπολόγος είναι, κατά δήλωση της, αν είναι αλήθεια. >>>

Έκτο λάθος;! Αν με τον όρο Lacerta, αναφέρεσαι σε αυτή τη γνωστή τραγική συνέντευξη που έχει στήσει κάποιος ευφάνταστος φαρσέρ με κάποιο υποτιθέμενο ερπετοειδές, μην μπεις στον κόπο να την σχολιάσεις, γιατί πιθανολογώ ότι θα εισπράξεις νέα σχόλια, όχι απαραίτητα από εμένα και όχι απαραιτήτως ευπρεπή.

Το πρόβλημά που βλέπω sol-mix, και με έβαλε στον πειρασμό να σχολιάσω, είναι πως προαναγγέλλεις τη δημοσίευση 3 άρθρων, έχοντας ήδη στρώσει τον δρόμο σου με 6 κακούς οιωνούς. Αν δεν αντιλαμβάνεσαι ότι καις κάτι πριν καν το ξεκινήσεις, συμπεριλαμβανομένου και του Β' πληθυντικού προσώπου που χρησιμοποιείς αφειδώς και με αγενή τρόπο, θα σου έλεγα να επανεξετάσεις τις σχέσεις του με τους άλλους ανθρώπους και γενικά την όλη κοσμοθεωρία σου. Κάπου πάσχουν.


Edited by - Heretic on 23/11/2015 17:49:03Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2015, 17:50:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Sol-Mix

Τραγικά λάθη φίλε.
Δεν ξέρω αν φταίει η απώλεια έκφανσης του γραπτού λόγου, ή "παρεξηγημένη" οξύνοιά σου, ή η βιασύνη σου να αποδώσεις τα σωστά νοήματα.

Δίνεις επαρκώς την εντύπωση, πως είσαι ένας ανήσυχος άνθρωπος, όσον αφορά τα γενικώς τεκταινόμενα της ανθρωπότητας, πλην όμως κάνεις το λάθος, να εξαγάγεις τον εαυτό σου από τον γενικό πληθυσμό.Λάθος μέγα η χρήση πληθυντικού, που περιλαμβάνει το σύνολο πλην του Sol-Mix.

Ειδικά αυτό:

quote:

--1./ Για πόσα χρόνια ακόμα νομίζετε ότι θα είστε «χρήσιμοι ηλίθιοι» πάνω σε αυτόν τον πλανήτη.

Δείχνει τεράστια ανωριμότητα συζητητή.Τόση, που ίσως κάποιος θιχτεί ( δικαιολογημένα ) και όχι μόνο δεν σου απαντήσει, αλλά και να σε βρίσει.Συγκεκριμένα και αναλυτικά για τον παρόντα χώρο:

Πόσους συνομιλητές έχεις εδώ Sol-Mix?

Τον Heretic, τον Αιθέρα κι εμένα.Σωστά?
Πόσοι από εμάς τους τρείς είναι χρήσιμοι ηλίθιοι?

Ξέρω, όπως και οι άλλοι δύο, ότι δεν εννοούσες κανέναν από εμάς συγκεκριμένα, αλλά το σύνολο των ανθρώπων, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ελπίζω.
Το ξέρουμε αυτό, λόγω εμπειρίας στην χρήση του ορθού λόγου, λόγω οξύνοιας κ.λ.π.
Πως το βλέπεις τώρα, μετά από τις παραινέσεις μας το όλον θέμα της ερώτησής σου?

Περίπου το ίδιο συμβαίνει και με τις υπόλοιπες ερωτήσεις σου.Δεν είμαστε μελλοντολόγοι, ώστε να εξάγουμε συμπεράσματα με ασφάλεια, τόση ώστε να μπορούμε να απαντήσουμε, έστω και κατά προσέγγιση.

Ηλίου φαεινότερον είναι, πως αν η ανθρωπότητα εξακολουθήσει να πορεύεται με τους ίδιους ρυθμούς και τις ίδιες οδούς ταξινόμησης αγαθών και οντοτήτων, θα οδηγηθεί στον βάλτο.

Μπορεί κάτι να αλλάξει, μπορεί και όχι.
Οποιαδήποτε αρχή όμως, πρέπει να γίνει σε ατομικό επίπεδο σκέψης, συμπεριφοράς, πράξης κ.λ.π και μετά να επεκταθεί σε μεγαλύτερες ομάδες.

Πως θα εφαρμόσεις άμεση δημοκρατία σε 8.000.000.000 ανθρώπων, εκ των οποίων το 50% τουλάχιστον στερείται της οξυδέρκειας να την αποδεχθεί?
Θα μου πεις ευκολάκι είναι η απάντηση.Ναι είναι.θα βάλεις μια μερίδα έξυπνων αλτρουϊστών δημοκρατών, να αποφασίζει για αυτούς εκπροσωπόντας τους.Τι,τι μου θυμίζει αυτό?

Αλλη χαζή ερώτηση:


quote:

-2./ Σε 25-30 χρόνια, από σήμερα, σε τι ποσοστό νομίζετε ότι θα είναι η ανεργία στην Ελλάδα, αλλά και γενικά στον Πλανήτη

Πιθανές απαντήσεις:
Α. μηδενικό.
Β. μπορεί να μην υπάρχει πλανήτης τότε.
Γ. 80%
Δ. Μπορεί να υπάρχουν λίγοι άνθρωποι, σε κατάσταση ούγκ.
Ε. Μπορεί να μην χρειάζεται εργασία.Θα τα κάνουν όλα τα ρομποτ.

Διάλεξε και πάρε.Αυτή είναι η σωστή τοποθέτηση και όχι η de facto υιοθέτηση μιας συγκεκριμένης απάντησης.
Θέλω να δείξω, πως στο μυαλό ενός έξυπνου ανθρώπου, υπάρχει χώρος για όλες τις πιθανότητες και ποτέ ένα γενικό "τσουβάλιασμα" απόψεων και ιδεών, που φορτώνεις εσύ, σε κάθε συνάνθρωπό σου βγάζοντας στην απ'έξω τον Sol-Mix.

Πάντως φίλε, θεωρώ πως έχεις τα "φόντα" για συζήτηση σε προσωπικό επίπεδο.Τότε που θα διακρίνονται οι εκφράσεις σου και θα υπάρχει συνέχεια στο λόγο σου.Οψώμεθα.


ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Συντονιστής

Greece
3362 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2015, 18:10:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Sol-Mix υπάρχει μια ειδική συνιστώσα που είναι απαραίτητη για την οικονομία της συζήτησης.
Μιλάμε για Παγκόσμια "Δημοκρατία" ή μια πιο... τοπική;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sol-Mix
Μέλος 2ης Βαθμίδας


394 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2015, 19:09:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τα πράγματα είναι πολύ ποιο απλά, πολύ ευερέθιστοι είστε, προσωπικά έχω απαντήσει στις ερωτήσεις για αυτό χρησιμοποίησα δεύτερο πληθυντικό, αν σας ενοχλεί να το διορθώσω.

AitheroVamon: Επειδή πρέπει όλοι οι συμμετέχοντες σε μια Δημοκρατία, να ψηφίζουν σχεδόν καθημερινά για κάθε απόφαση (ένας-ένας) πρέπει κατά την άποψη μου να εφαρμοστεί σε κάποια μικρή πληθυσμιακά χώρα, πχ. την Ελλάδα, αν αποδεδειχθεί ότι έχει πράγματι να προσφέρει στην ανθρωπότητα περισσότερα από αυτά που ήδη προσφέρουν τα υπάρχοντα πολιτεύματα, τότε μπορούν αν επιθυμούν να ακολουθήσουν και οι άλλοι.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Συντονιστής

Greece
3362 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2015, 19:28:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δηλαδή το μόνο που μας κρατάει μακριά απο την Δημοκρατια είναι οτι δεν έχουμε καθημερινές ψηφοφορίες;
Αλήθεια, οταν λέμε "καθημερινές" τι εννοούμε?
δλδ θα ξυπνά το πρωί ο πολίτης, κι εκει που πινει τον καφε του, θα μπαίνει απο το smartPhone στο YouAreTheGovernment.gr και θα ψηφίζει
πχ:
Ποια οχήματα θέλετε να κυκλοφορούν σήμερα στο κέντρο;
α) Τα μονά
Β) Τα ζυγά
γ) Όλα
δ) Κανένα
ζ) Δξ/Δα

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sol-Mix
Μέλος 2ης Βαθμίδας


394 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2015, 19:36:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μην γελοιοποιείς αν θέλεις το Θέμα.

Για κάθε τι πού σήμερα ψηφίζετε στην Βουλή, από τους αντιπροσώπους της σημερινής Ελληνικής Δημοκρατίας.

Απλά σκέψου πόσα εκατομμύρια επί πλέον θα επισκέπτονται την Ελλάδα, και τότε θα καταλάβεις και το οικονομικό, εκτός του πολιτιστικού, όφελος.

Edited by - Sol-Mix on 23/11/2015 19:41:05Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2015, 19:37:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
1) Να μας χαρίσουν όλο το χρέος (ΝΑΙ/ΟΧΙ)
2) Να ξανανοίξει η κάνουλα των δανεικών (ΝΑΙ/ΟΧΙ)
3) Να φτάσουν οι μισθοί και οι συντάξεις στα επίπεδα Ελβετίας (ΝΑΙ/ΟΧΙ)
4) Να μην πληρώνει φόρους κανένας, αντε να πληρώνουν μόνο μισθωτοί & συνταξιούχοι (ΝΑΙ/ΟΧΙ)
5) Αμα δεν βγαίνει ο προυπολογισμός, να δανειζόμαστε κι άλλα (ΝΑΙ/ΟΧΙ)
6) Να μείνουμε στο € ή να μπούμε στο $ (ΝΑΙ/ΝΑΙ)
7) Είμαστε απόγονοι των ΕΛ, μας χρωστάει όλος ο πλανήτης, δεν θα το ξεπληρώσει ποτέ αυτό (ΝΑΙ/ΝΑΙ)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sol-Mix
Μέλος 2ης Βαθμίδας


394 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2015, 19:43:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Άστα κατάλαβα, καλό βράδυ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
AitheroVamon
Συντονιστής

Greece
3362 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2015, 19:56:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Sol-Mix:
Ας μην γελοιοποιούμε, αν θέλεις το θέμα.

Συγγνώμη, αλλα εσύ άρχισες...

Θα σου φέρω άλλο παράδειγμα, "σοβαρό" αυτή τη φορά
μελλοντική κυβέρνηση καταθέτει νομοσχέδιο προς ψήφιση απο τους πολίτες
τίτλος... "Ασφαλιστικό"
Μοιάζει "ευκολάκι", αλλα οι παράμετροι κατανόησης του απαιτούν διδακτορική διατριβή τουλάχιστον! και παλι εξω θα πεσεις...
Ποιος είναι σε θέση να "ψηφίσει";
Και πες μου έστω και ΕΝΑΝ που θα ψηφίσει έστω και για μια Δραχμή "μείωση" οσο επιβεβλημένη και να είναι


Heretic το "Ναι/Ναι" πετυχημένο!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2015, 21:17:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
sol-mix, όχι δεν κατάλαβες. Εχεις δημιουργήσει ένα θέμα απο το 2013 με τον πιασάρικο τίλο "Γήινοι και Εξωγήινοι", ο οποίος είναι πρόφαση. Στην ουσία το θέμα σου είναι πολιτική συζήτηση. Ισως θέλεις να εκθέσεις μερικές πολιτικές ή ευρύτερες κοινωνικές θέσεις. Ως εδω όλα καλά. Είναι λογικό να υπάρχει αντιλογος, κάποιοι να συμφωνούν και κάποιοι να διαφωνούν. Η κάποιοι να θέλουν να εκφραστούν, πιάνοντας την συζήτηση αυτή, πάντα εντός θέματος. Δεν πρέπει να σε αποθαρύνει αυτό, γιατί έτσι είναι τα πράγματα, έτσι προχωράει ο διάλογος και αυτή είναι μια απο τις φύσεις της δημοκρατίας. Συμμετοχική. Αν ήταν ολα τα θέματα ενας μονόλογος και αρκετές φορρές παραληρηματικός, δεν θα είχε νόημα να υπάρχει φόρουμ για συζητήσεις. Υπάρχουν και τα μπλόγκ γι' αυτό. Ετσι, συνιστώ επιμονή και υπομονή. Θα σκέφτεσαι τι θέλεις να πεις και θα προσπαθείς να το περάσεις, με όλες τις... αντιξοότητες.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2015, 21:41:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Οι αντιξοότητες είναι...εσύ κι εγώ?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2015, 21:46:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ο οποιοσδήποτε, γενικό σχόλιο κάνω. Μάλιστα, τώρα είμαι αυτός ο τύπος παραπάνω που πιάνεται απο την συγκεκριμένη συζήτηση για να εκθέσει κάποιες απόψεις του.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sol-Mix
Μέλος 2ης Βαθμίδας


394 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/12/2015, 15:17:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Heretic: Ευγενικά για πρώτη και τελευταία φορά, έχεις περίεργή άποψη για το τι είναι «διάλογος», πάντως, πάντα κατά την άποψη μου, δεν είναι «εμπάθεια», «λάσπη», «ψέματα» και «ύβρης»,, για αυτό θα σε παρακαλούσα, αν δεν αλλάξεις συμπεριφορά να μην ξαναγράψεις στο παρόν θέμα μου (ως θεματοδέκτης ευγενικά στο ζητώ).

Για του λόγου το αληθές έχω συγκεντρώσει 8 περιπτόσεις που αποδεικνίουν τα ποίο πάνω γραφόμενα μου, σου δημοσιόποιο 1 για προηδοποίηση.

Γράφεις

quote:

Sol-mix, όχι δεν κατάλαβες. Εχεις δημιουργήσει ένα θέμα απο το 2013 με τον πιασάρικο τίλο "Γήινοι και Εξωγήινοι", ο οποίος είναι πρόφαση. Στην ουσία το θέμα σου είναι πολιτική συζήτηση. Ισως θέλεις να εκθέσεις μερικές πολιτικές ή ευρύτερες κοινωνικές θέσεις. Ως εδω όλα καλά.

Σύμφωνα με τα γραφόμενα σου ελέγχεις τα πάντα πριν γράψεις κάτι, άρα γνωρίζεις ότι, μέσα εδώ έχω γράψει και ξαναγράφω ότι:

Σιχαίνομαι πολιτική και τους πολιτικούς περισσότερο από τις κατσαρίδες

Αυτό σημαίνει τουλάχιστον «εμπάθεια»

Τώρα για το forum: Η έννοια των ερωτήσεων και των δημοσιεύσεων, με τις οποίες προσπάθησα να σας παρακινήσω, να σκεφτείτε, ήταν ότι με την ραγδαία άνοδο της τεχνολογίας μειώνονται οι θέσεις εργασίας, δηλαδή όπως σχεδόν καταργήθηκε το επάγγελμα του φωτογράφου, έτσι αναμένετε στο μέλλον, κατά την άποψη μου πάντα, ότι επέρχεται η κατάργηση των επαγγελμάτων του Ιατρού, του πολιτικού μηχανικού, του μηχανολόγου και πολλών άλλων.

Δεν αντιλαμβάνομαι λυπών γιατί πρέπει να υπάρχουν εκατομμύρια άνεργοι και να μην υπάρχουν απλά εργαζόμενοι, όλοι οι συμμετέχοντες σε ένα «Αυτοδιοικούμενο Δημοκρατικό Κράτος», των 2 ή 3 ωρών ημερησίως που να διαμοιράζονται το παραγόμενο έργο.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sol-Mix
Μέλος 2ης Βαθμίδας


394 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/12/2015, 15:27:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Απάντηση των εξωγήινων στο μήνυμα του Arecibo ;

Στις 16 Νοεμβρίου του 1974 από το ραδιοτηλεσκόπιο Arecibo στο Πουέρτο Ρίκο στείλαμε στο διάστημα ένα μήνυμα κατά την διάρκεια της τελετής για τον εορτασμό της αναδιαμόρφωσης του. Λόγω του ότι εκείνη την συγκεκριμένη χρονική στιγμή το τηλεσκόπιο ήταν στραμμένο προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση το μήνυμα αποφασίστηκε να σταλεί προς τα εκεί, δηλαδή προς τον σφαιρικό σχηματισμό αστεριών Μ13, των οποίων η απόσταση ήταν περίπου 25,000 έτη φωτός μακριά.

Το συγκεκριμένο μήνυμα δεν εστάλει με την προϋπόθεση να επικοινωνήσουμε με εξωγήινους πολιτισμούς για τον λόγο ότι μέχρι να φτάσει το σήμα στον προορισμό του το πιο πιθανόν θα ήταν να μην βρίσκονται καν εκεί τα αστέρια. Επομένως ο λόγος ήταν η επίδειξη της τεχνολογικής ανάπτυξης.

Το μήνυμα ήταν απλό και ουσιώδες, ήταν σε δυαδικό σύστημα όπως η γλώσσα που επικοινωνεί μαζί μας ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και ανέφερε τα πιο καθοριστικά στοιχεία του πλανήτη μας και της ζωής μας.

Αυτά τα στοιχεία ήταν τα εξής:

1./ το δεκαδικό σύστημα που χρησιμοποιούμε(αριθμούς από το 1-10)
2./ τα ατομικά στοιχεία: (υδρογόνο, οξυγόνο, άνθρακας, άζωτο, φώσφορο)
3./ τύποι για σάκχαρα και βάσεις νουκλεοτιδίων του DNA
4./ ο αριθμός των νουκλεοτιδίων στο DNA
5./ ο διπλός έλικας του DNA
6./ η εξωτερική όψη του ανθρώπου (χέρια, πόδια, κεφάλι και σώμα)
7./ το μέσο ύψος του ανθρώπου
8./ ο πληθυσμός της γης εκείνη την περίοδο
9./ το πλανητικό μας σύστημα και σε ποιόν πλανήτη βρισκόμαστε
και τέλος 10./ το σχήμα του ραδιοτηλεσκόπιου από το οποίο εστάλει το συγκεκριμένο μήνυμα.

Εμείς στείλαμε

Και ενώ κανείς σχεδόν περίμενε να υπάρξει ποτέ απάντηση σ' αυτό το μήνυμα μας, από άλλον εξωγήινο πολιτισμό, 26 χρόνια περίπου μετά ήρθε απάντηση.

Μια απάντηση που ξάφνιασε τους πάντες, καθώς το μήνυμα ήταν αυτή την φορά ορατό σε όλους, με την μορφή αγρογλυφικού.

Σένα χωριό της Αγγλίας το Chilbolton όπου εκεί βρίσκετε ένα παρόμοιο ραδιοτηλεσκόπιο με αυτό του Arecibo, εμφανίστηκε ένα αγρογλυφικό ιδιαίτερης σημασίας.

Το αγρογλυφικό από χαμηλά δεν έδειχνε να είναι τίποτα το ιδιαίτερο από ψηλά όμως φαινόταν που αναπαριστούσε ένα πρόσωπο ανθρώπου. Πολλοί είπαν ότι απλά έγινε από ανθρώπους που πήγαν αργά την νύχτα και το σχεδίασαν για να κάνουν πλάκα.

Δύο μέρες μετά ακολούθησε ένα ακόμα αγρογλυφικό αυτή την φορά ακόμα πιο ενδιαφέρον αφού ήταν η απάντηση του μηνύματος του Arecibo, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία το αγρογλυφικό χωρίς καμία ατέλεια απεικονίζει ακριβώς την απάντηση τους όπως ακριβώς τους στείλαμε εμείς το μήνυμα.

Δηλαδή μας έστειλαν

Περιγράφουν δηλαδή, τα στοιχεία που περιγράφουμε και εμείς σ' αυτούς.
Έχουν και αυτοί το δεκαδικό σύστημα, στα κυρίαρχα στοιχεία που συνθέτουν την ζωή προσθέτουν και το πυρίτιο σαν ατομικό στοιχείο που συνθέτει την ζωή στον πλανήτη τους. Ένας έλικας επιπλέον στην δομή του DNA τους. Το μέσο ύψος τους φτάνει γύρω στα 1,22 μέτρα. Ο πληθυσμός τους αγγίζει τα 21,3 δισεκατομμύρια.

Καταλαμβάνουν τους 3 πλανήτες του πλανητικού τους συστήματος και συγκεκριμένα τον 3,4 και 5 πλανήτη μετρώντας πάντα από το αστέρι τους.
Και τέλος απεικονίζεται και το τηλεσκόπιο τους το οποίο είναι πολύ περίπλοκο σε σχέση με το δικό μας.

Η περιγραφή του πλανητικού τους συστήματος παραπέμπει στον ζώνη του Ωρίωνα, τα 3 αστέρια τα βλέπετε αντίστροφα, κάτω αριστερά από το πρόσωπο στο αγρογλυφικό.

Το μήνυμα το οποίο βρίσκεται μέσα στον δίσκο, δεξιά του αγρογλυφικού αποκρυπτογραφήθηκε χρησιμοποιώντας τον 8 bit δυαδικό κώδικα γνωστό και ως ASCII (American Standard Code for Information Interchange). Η αποκρυπτογράφηση ξεκινά από το κέντρο του δίσκου και προς τα έξω καθώς και οι σπείρες έχουν την φορά του ρολογιού, δηλαδή το ίδιο πρότυπο ανάγνωσης στα δικά μας cd και dvd.

Γράφει δε εκτός των ποίο πάνω περιγραφόμενων στοιχείων «Προσοχή στους φορείς των ψεύτικων δώρων (δούρειων ίππων) και των ανεκπλήρωτων υποσχέσεων που σας δίνουν, υπάρχει πολύ πόνος αλλά υπάρχει επίσης ακόμα πολύ χρόνος. Πιστέψτε υπάρχουν πολλά καλά εκεί έξω. Είμαστε κάθετα αντίθετοι με κάθε μορφής εξαπάτηση. Και στο τέλος ο δυαδικός κώδικας του 0χ07 που τελειώνει το μήνυμα θα παρήγαγε έναν ήχο παρόμοιο με τον ήχο μιας καμπάνας (DING!)».

Τελικά είναι όλο αυτό μια καλοστημένη φάρσα, η υπάρχει κάποια αλήθεια ;

Άν υπάρχει κάποια αλήθεια τι ακριβώς σημαίνει το μύνημα τους ;
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sol-Mix
Μέλος 2ης Βαθμίδας


394 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/12/2015, 15:36:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Η κυβέρνηση της Φινλανδίας καταρτίζει σχέδιο με σκοπό να δώσει σε κάθε πολίτη βασικό εισόδημα 800 Ευρώ τον μήνα.

Σύμφωνα με τον Βρετανικό Independent, αν όλα πάνε βάσει σχεδίου, η χώρα θα καταργήσει όλες τις υπάρχουσες παροχές και αντ' αυτού θα μοιράσει 800 ευρώ το μήνα, σε όλους ανεξαιρέτως.

Σε δημοσκόπηση για λογαριασμό της Finnish Social Insurance Institution (KELA) - Φινλανδικό Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων το 69% των ερωτηθέντων είναι υπέρ ενός εθνικού εισοδήματος.

Ο φινλανδός Πρωθυπουργός Juha Sipilä, σύμφωνα με το Qz είναι υποστηρικτής της ιδέας, με την πλειονότητα των κομμάτων να τον στηρίζουν. "Για μένα, ένα βασικό εισόδημα σημαίνει απλοποίηση του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης", λέει και συμπληρώνει: "Αλλά για εκείνους εκτός Φινλανδίας, το σχέδιο εγείρει δύο προφανή ερωτήματα: Γιατί είναι κάτι τέτοιο καλή ιδέα και πως θα λειτουργήσει;".

Σύμφωνα με το Bloomberg το κόστος για την Κυβέρνηση αυτής της παροχής θα κοστίζει 52.200.000 δισ. Ευρώ ετησίως. Αλλά, σύμφωνα με υπολογισμούς του Bloomberg η κυβέρνηση αναμένει για το 2016 έσοδα ύψους 49.1 δισ. ευρώ.

Η πρόταση έχει ως στόχο την αντιμετώπιση της ανεργίας, της διαφθοράς και της ακρίβειας. Το ποσοστό ανεργίας στη Φινλανδία αυξήθηκε στο 11,8% το Μάιο (8,7% τον Οκτώβριο) και ένα βασικό εισόδημα θα επιτρέψει στους ανθρώπους να αναλάβουν χαμηλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας χωρίς προσωπικό κόστος.

Πηγή: http://www.bloombergview.com/articles/2015-11-03/finns-may-get-paid-for-being-finns

Αλήθεια τι έχετε να πείτε για αυτό ;;;;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/12/2015, 15:37:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Sol-mix, ευγενικά κι εγω θα σου απαντήσω οτι μάλλον εσύ δεν έχεις καταλάβει τι σημαίνει διάλογος, και γι' αυτό αδυνατείς να καταλάβεις τι ακριβώς σου γράφω. Παρόλα αυτά με κατηγορείς σαν "εμπαθή", "λασπολόγο", ψεύτη" και "υβριστή". Αντέχεις τον διάλογο; Αντέχεις να σου αποδείξω οτι όλα αυτά τα έχει εκφράσει εσύ (όπως και μερικά ακόμη) στην τρίχρονη παρουσία σου ή θα παρεξηγηθείς, θα με βρίσεις λιγότερο ευγενικά και θα φύγεις βράδυ. Μπορεί και μέρα;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sol-Mix
Μέλος 2ης Βαθμίδας


394 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/12/2015, 15:44:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Λοιπό απλά μη ευγενικά τώρα.

Επειδή δεν σκοπεύω να συνδιαλέγω με Φασιστοειδή στοιχεία.

Πάρε το κουβαδάκι σου και πήγαινε σε άλλη παραλία, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/12/2015, 15:55:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μάλιστα. Φασιστοειδές! Λοιπόν, ζητώ τεκμηρίωση. Με ποιο τρόπο εγώ είμαι φασιστοειδές, ενώ ένας τύπος σαν κι εσένα, που χρησιμοποιεί ένα ανοιχτό φόρουμ που δεν του ανήκει, έχει την απαίτηση για το ποιος θα γράφει μέσα σε αυτό και ταυτόχρονα παραμένει δημοκράτης;

Εμένα sol-mix, τώρα μου αρέσει να γράφω στο θέμα σου. Αν νομίζεις ότι παραβαίνω τους κανονισμούς του φόρουμ, δεν σε εμποδίζει κανένας να με καταγγείλεις, δημοσία ή ιδιωτικά, στους ιδιοκτήτες του. Και μου αρέσει να το κάνω αυτό, γιατί πρώτον παραπληροφορείς ασύστολα και νιώθω την ανάγκη να ενημερώνω αυτούς που σε διαβάζουν, θαμώνες και περαστικούς, και δεύτερον βρίσκεσαι επι τριετία (τουλάχιστον) σε μια μόνιμη παραληρηματική συγγραφή, με προφανές κίνδυνο της δικής σου ισορροπίας. Βασικά καλό σου κάνω, αλλά εσύ δεν το καταλαβαίνεις.

Στο θέμα μας τώρα, θα σου εκφράσω εν συντομία μερικά λάθη που έχεις κάνει παραπάνω, πολύ συντόμως όταν απευθύνθηκες σε μένα, αλλά κυρίως στα κείμενα των άλλων, που μας μεταφέρεις και τα παρουσιάζεις σαν δικά σου. Χωρίς παρεξήγηση όλα αυτά, κατανοώ την κατάστασή σου, δεν συμπάσχω, αλλά προσπαθώ να βοηθήσω σε πιθανό αδιέξοδο.


Edited by - Heretic on 07/12/2015 16:03:10Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sol-Mix
Μέλος 2ης Βαθμίδας


394 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/12/2015, 16:13:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Για την Lacerta τώρα.

Στο σύνολο της συνέντευξης της Lacerta υπάρχουν 3 απαντήσεις της, που αν κάτι από όλα αυτά είναι αλήθεια χρειάζονται επί πλέον επεξεργασία είναι οι απαντήσεις στις ερωτήσεις 15, 43 και 50, δηλαδή:

Ερώτηση 15: Μπορείς να μας πεις κάτι για την φυσική ιστορία και την εξέλιξη του είδους σας; Πόσο παλαιό είναι το είδος σας; Έχετε εξελιχθεί από πρωτόγονα ερπετά όπως η ανθρωπότητα εξελίχθηκε από τους πιθήκους;

Απάντηση: Α, αυτή είναι μία μεγάλη και μπλεγμένη ιστορία και ακούγεται σίγουρα απίστευτη σε εσένα, αλλά είναι η αλήθεια. Θα προσπαθήσω να εξηγήσω σε συντομία. Περίπου πριν από 65 εκατομμύρια χρόνια, πολλοί από του μη ανεπτυγμένους προγόνους μας από την φυλή των δεινοσαύρων πέθαναν σε έναν μεγάλο παγκόσμιο κατακλυσμό. Ο λόγος για αυτήν την καταστροφή δεν ήταν μία φυσική καταστροφή –ένας αστεροειδής όπως λανθασμένα πιστεύουν οι επιστήμονες σας, αλλά ένας πόλεμος ανάμεσα σε δύο αντίπαλες εξωγήινες ομάδες που έλαβε χώρα κυρίως σε τροχιά και την ανώτερη ατμόσφαιρα του πλανήτη μας.

Σύμφωνα με την περιορισμένη γνώση μας για τις πρώτες μέρες αυτός ο παγκόσμιος πόλεμος ήταν ο πρώτος εξωγήινος πόλεμος στον πλανήτη γη αλλά δεν ήταν σίγουρα ο τελευταίος (και ένας μελλοντικός πόλεμος έρχεται σύντομα, ενώ ένας «ψυχρός πόλεμος», όπως θα το λέγατε, ανάμεσα σε εξωγήινες ομάδες μαίνεται εδώ και τα τελευταία 73 χρόνια στον πλανήτη μας).

Οι αντίπαλοι σε αυτόν τον 65 εκατομμυρίων παλαιό πόλεμο ήταν δύο προηγμένα εξωγήινα είδη, των οποίων τα ονόματα ξανά δεν προφέρονται για τις γλώσσες σας. Είμαι σε θέση να τα πω αλλά θα βλάψει τα αυτιά σας εάν τα πω με τον αυθεντικό τρόπο τους.

Η μία φυλή ήταν ανθρωποειδή όπως το είδος σας (αλλά πολύ παλαιότερο) και ήταν από αυτό το σύμπαν από ένα ηλιακό σύστημα στον αστερισμό που ονομάζετε «Προκύων» σήμερα στους χάρτες σας. Το άλλο είδος, για το οποίο δεν γνωρίζουμε και τόσα πολλά, ήταν ένα ερπετοειδές είδος, αλλά δεν έχουν τίποτα να κάνουν με το δικό μας είδος, επειδή εμείς εξελιχθήκαμε από τοπικά σαυροειδή χωρίς εξωτερικές επιρροές (εκτός από επιτυχημένη τροποποίηση των γονιδίων μας από εμάς. Περισσότερα γι’ αυτό αργότερα).

Το προηγμένο ερπετικό είδος δεν ήρθε από αυτό το σύμπαν αλλά όχι από, λοιπόν, πώς να σας το εξηγήσω. Οι επιστήμονες σας δεν έχουν πραγματικά καταλάβει την πραγματική φύση του σύμπαντος, γιατί το παράλογο μυαλό σας δεν είναι σε θέση να δει τα ευκολότερα πράγματα και βασίζεται σε λανθασμένα μαθηματικά και αριθμούς.
Αυτό είναι μέρος του γενετικού προγραμματισμού του είδους σας για το οποίο θα επανέλθω. Θα έλεγα, ότι είστε σχεδόν τόσο μακριά από το να καταλάβετε το σύμπαν όσο ήσασταν και πριν από 500 χρόνια.

Για να χρησιμοποιήσω ένα όρο που μπορεί να καταλάβετε: το άλλο είδος δεν ήρθε από αυτό το σύμπαν αλλά από μία άλλη «φούσκα» στον αφρό του Όλο-σύμπαντος. Θα το λέγατε ίσως μία άλλη διάσταση, αλλά δεν είναι η σωστή λέξη για να το περιγράψετε σωστά (παρεμπιπτόντως, ο όρος διάσταση είναι γενικά λανθασμένος με τον τρόπο που τον καταλαβαίνετε).

Το γεγονός που πρέπει να θυμάστε είναι, ότι τα ανεπτυγμένα είδη είναι σε θέση να «περπατούν» ανάμεσα στις «φούσκες» με την χρήση, όπως εσείς θα το λέγατε, κβαντικής τεχνολογίας και μερικές φορές με ειδικούς τρόπους χρησιμοποιώντας μόνο το μυαλό τους (και το δικό μου είδος έχει επίσης ανεπτυγμένες πνευματικές ικανότητες σε σύγκριση με το είδος σας, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε την αλλαγή ύλης-χορδών-φούσκας χωρίς τεχνολογία, όμως άλλα είδη, ενεργά στον πλανήτη αυτόν, μπορούν και αυτό σας φαίνεται σαν μαγεία όπως και στους προγόνους σας.)

Πίσω στην δικιά μας ιστορία: το πρώτο είδος (τα ανθρωποειδή) είχαν φτάσει στην Γη 150 χρόνια πριν τα ερπετοειδή και έχτισαν μερικές αποικίες στις τότε ηπείρους. Υπήρχε μία μεγάλη αποικία στην ήπειρο που εσείς αποκαλείτε «Ανταρκτική» σήμερα και μία άλλη στην ήπειρο που καλείτε «Ασία» σήμερα.

Αυτοί οι άνθρωποι ζούσαν μαζί με ζωώδη σαυροειδή στον πλανήτη χωρίς προβλήματα. Όταν το ανεπτυγμένο ερπετοειδές είδος έφτασε σε αυτό το σύστημα, οι ανθρωποειδής άποικοι από τον «Προκύωνα» προσπάθησαν να επικοινωνήσουν ειρηνικά, αλλά δεν ήταν επιτυχείς και ένας πόλεμος ξεκίνησε μέσα σε λίγους μήνες. Πρέπει να καταλάβετε ότι και τα δύο είδη ενδιαφέρονταν για αυτόν τον νέο πλανήτη όχι για την βιολογία και τα υπανάπτυκτα είδη, αλλά μόνο για έναν λόγο: πρώτες ύλες, ειδικά χαλκό.

Για να καταλάβετε τον λόγο, θα πρέπει να ξέρετε ότι ο χαλκός είναι ένα πολύ σημαντικό υλικό για κάποια ανεπτυγμένα είδη (ακόμα και σήμερα) γιατί είναι, μαζί με μερικά ασταθή στοιχεία, σε θέση να παράγει νέα σταθερά στοιχεία εάν τα υποβάλλεται σε ένα υψηλό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο στην σωστή γωνία μαζί με ένα υψηλό πυρηνικό ραδιενεργό πεδίο για να παράγονται διασταυρούμενα κυμαινόμενα πεδία.

Η σύντηξη του χαλκού με άλλα στοιχεία σε ένα τέτοιο μαγνητο-ραδιενεργό πεδίο μπορεί να παράξει ένα πεδίο δυνάμεων ειδικής φύσης που είναι πολύ χρήσιμο για διάφορες τεχνολογικές χρήσεις (αλλά η βάση για αυτό είναι μία πολύπλοκη φόρμουλα που δεν είστε σε θέση να ανακαλύψετε λόγω τον περιορισμών του απλού μυαλού σας). Και τα δύο είδη ήθελαν τον χαλκό του πλανήτη Γη και γι’ αυτό, πολέμησαν σε έναν όχι και τόσο μακρύ πόλεμο στο διάστημα και σε τροχιά.

Το ανθρωποειδές είδος φαινόταν να έχει επιτυχία κατά την αρχική διάρκεια, αλλά στην τελευταία μάχη τα ερπετοειδή αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν ένα πανίσχυρο όπλο, μία ειδικού τύπου βόμβα σύντηξης που θα κατάστρεφε όλες τις μορφές ζωής πάνω στον πλανήτη αλλά δεν θα έπρεπε να πειράξει τις πολύτιμες πρώτες ύλες και τον χαλκό. Η βόμβα βλήθηκε από το διάστημα και εξερράγει σε ένα σημείο του πλανήτη μας που ονομάζεται «Κεντρική Αμερική» σήμερα. Καθώς εξερράγη στον ωκεανό, προκλήθηκε μία απρόβλεπτη σύντηξη με το υδρογόνο και το αποτέλεσμα ήταν δυνατότερο απ’ ότι περίμεναν τα ερπετοειδή.

Μία θανατηφόρα ραδιενέργεια, μία υπερπαραγωγή οξυγόνου σύντηξης, μία ραδιενεργή βροχή διαφόρων στοιχείων και ένας «πυρηνικός χειμώνας» για σχεδόν 200 χρόνια ήταν τα αποτελέσματα. Τα περισσότερα από τα ανθρωποειδή σκοτώθηκαν και τα ερπετοειδή έχασαν το ενδιαφέρον τους για τον πλανήτη μετά από μερικά χρόνια για (ακόμα και για εμάς) άγνωστους λόγους, ίσως λόγω της ραδιενέργειας.

Ο πλανήτης Γη ήταν ξανά μόνος του και τα ζώα στην επιφάνεια πέθαναν. Επίσης, ένα από τα αποτελέσματα της βόμβας σύντηξης ήταν η ραδιενεργή βροχή διαφορετικών στοιχείων και υλικών που παρήχθησαν κατά την διαδικασία της καύσης και ένα από τα υλικά ήταν το Ιρίδιο. Οι ανθρώπινοι επιστήμονες σήμερα βλέπουν τις συγκεντρώσεις Ιριδίου στο έδαφος ως απόδειξη πρόσκρουσης του Αστεροειδούς που σκότωσε τους δεινόσαυρους. Αυτό δεν είναι αλήθεια, αλλά πως θα μπορούσατε να το ξέρετε αυτό;

Λοιπόν, οι περισσότεροι από τους δεινόσαυρους πέθαναν (όχι όλοι κατά την έκρηξη αλλά στις δύσκολες συνθήκες που επακολούθησαν μετά τον πόλεμο, ειδικά στον πυρηνικό χειμώνα και την ραδιενεργή βροχή). Σχεδόν όλοι οι δεινόσαυροι και τα ερπετά πέθαναν μέσα στα επόμενα 20 χρόνια. Μερικά από αυτά, ειδικά εκείνα των ωκεανών, μπόρεσαν να επιζήσουν για τα επόμενα 200 έως 300 χρόνια ακόμα και στον αλλαγμένο κόσμο, αλλά και αυτά τα είδη πέθαναν επίσης, λόγω του ότι το κλίμα είχε αλλάξει.

Ο πυρηνικός χειμώνας τελείωσε μετά από 200 χρόνια, αλλά ήταν ψυχρότερα πάνω στην Γη από πριν. Παρά τον Κατακλυσμό, μερικά είδη μπόρεσαν να επιζήσουν: τα ψάρια (όπως οι καρχαρίες), τα πουλιά, πολύ μικρά θηλαστικά (οι πρόγονοι σας), διάφορα ερπετά όπως οι κροκόδειλοι και υπήρχε ένα ειδικό είδος μικρών αλλά ανεπτυγμένων δεινοσαύρων που είχαν αναπτυχθεί μαζί με τα μεγάλα ζώα-ερπετά όπως το είδος που ονομάζεται Τυρανόσαυρος.

Αυτό το νέο ερπετό περπατούσε στα δύο πόδια και έμοιαζε σαν την ανακατασκευή σας του Ιγκουανόδοντου (δημιουργήθηκε από αυτήν την οικογένεια) αλλά ήταν μικρότερο (περίπου 1.50 μέτρο ψηλό) με μερικά ανθρωποειδή χαρακτηριστικά, αλλαγμένη δομή οστών, μεγαλύτερο κρανίο και εγκέφαλο, χέρια με αντίχειρες που μπορούσε να αρπάξει αντικείμενα, διαφορετικό οργανισμό και πέψη, ανεπτυγμένα μάτια στο μέσον της κεφαλής όπως και τα δικά σας και το πιο σημαντικό με μία νέα και καλύτερη δομή του εγκεφάλου.

Αυτός ήταν ο άμεσος πρόγονός μας. Υπάρχουν θεωρίες ότι η ακτινοβολία από τη βόμβα συμμετείχε στις μεταλλάξεις του οργανισμού αυτής της νέας φυλής, αλλά αυτό δεν αποδεικνύεται. Παρόλα αυτά, αυτός ο μικρός ανθρωποειδής δεινόσαυρος εξελίχθηκε μέσα στα επόμενα 30 εκατομμύρια χρόνια (όπως είπα νωρίτερα, ένα είδος γενικά χρειάζεται πολύ περισσότερο χρόνο να εξελιχθεί απ’ ότι νομίζεται, εάν η εξέλιξη δεν είναι τεχνητή όπως στην περίπτωσή σας) από ένα ζώο σε μία σκεπτόμενη ύπαρξη.

Αυτά τα πλάσματα ήταν αρκετά έξυπνα ώστε να μην πεθάνουν στα επόμενα εκατομμύρια χρόνια, γιατί έμαθαν να αλλάζουν συμπεριφορά, ζούσαν σε σπηλιές αντί στο κρύο στην φύση και έμαθαν να χρησιμοποιούν πέτρες και κλαδιά σαν τα πρώτα εργαλεία και την χρήση της φωτιάς σαν βοήθεια για να ζεσταθούν, ειδικά για να ζεστάνουν το αίμα τους που είναι πολύ σημαντικό για το είδος στο να επιζήσει.
Μέσα στα επόμενα 20 εκατομμύρια χρόνια αυτό το είδος διαιρέθηκε φυσικά σε 27 υπόειδη (δυστυχώς, τα πρώην ερπετοειδή είδη ήταν επιρρεπή στο να διαιρούνται με έναν λίγο πολύ παράλογο τρόπο σε υποείδη κατά την εξελικτική διαδικασία. Μπορείτε να το δείτε αυτό στον περιττά υψηλό αριθμό ζώων-δεινοσαύρων ειδών στα πρώιμα χρόνια) και υπήρξαν πολύ (κυρίως πρωτόγονη) πόλεμοι μεταξύ αυτών των υποειδών για κυριαρχία.

Λοιπόν, η φύση δεν φάνηκε καλή μαζί μας και απ’ όσο ξέρω από τα 27 υποείδη 24 εξαφανίστηκαν σε πρωτόγονους πολέμους και στην εξέλιξη, διότι ο οργανισμός τους και το μυαλό τους δεν αναπτύχθηκε αρκετά ώστε να επιζήσουν και (σαν κυρίως λόγος) δεν μπόρεσαν να αλλάξουν την θερμοκρασία του αίματος τους με το κατάλληλο τρόπο όταν άλλαζε και το κλίμα. 50 εκατομμύρια χρόνια μετά τον πόλεμο και μετά το τέλος των δεινοσαύρων, μόνο 3 (και τώρα και τεχνολογικά) ανεπτυγμένα ερπετικά είδη είχαν μείνει στον πλανήτη μαζί με όλα τα άλλα κατώτερα ζώα.

Μέσω φυσικής αλλά και τεχνητής διασταύρωσης αυτά τα τρία είδη συνενώθηκαν σε ένα ερπετικό είδος και μέσω της εφεύρεσης των γενετικών παρεμβάσεων, μπορέσαμε να «εξαλείψουμε» τα επιρρεπή σε διαίρεση γονίδια στην γενετική μας δομή. Σύμφωνα με την ιστορία μας και τα πιστεύω μας, αυτή ήταν η στιγμή που η τελική μας ερπετική φυλή, όπως με βλέπεις σήμερα, δημιουργήθηκε με την χρήση της γενετικής μηχανικής.

Αυτό έγινε περίπου πριν 10 εκατομμύρια χρόνια και η εξέλιξή μας σχεδόν σταμάτησε σε αυτό το σημείο (στην πραγματικότητα υπήρξαν μερικές μικρές αλλαγές στην όψη μας προς μία πιο ανθρωποειδή όψη και εμφάνιση θηλαστικού στα μετέπειτα χρόνια, αλλά δεν διαιρεθήκαμε ποτέ ξανά σε υποείδη).

Όπως βλέπεις, είμαστε μία πολύ παλιά φυλή σε σύγκριση με το είδος σας, το οποίο χοροπηδούσε από εδώ και από εκεί σαν μικρά πιθηκοειδή ζώα στα δέντρα εκείνη την εποχή ενώ εμείς εφεύραμε την τεχνολογία, αποικίσαμε άλλους πλανήτες σε αυτό το σύστημα, χτίσαμε μεγάλες πόλεις πάνω σε αυτόν τον πλανήτη (που χάθηκαν χωρίς ίχνη με το πέρασμα του χρόνου) και αναδομήσαμε τα γονίδιά μας ενώσω τα γονίδιά σας ήταν ακόμα αυτών των ζώων.

Πριν 10 εκατομμύρια χρόνια τα μικρά πιθηκοειδή άρχισαν να μεγαλώνουν και κατέβηκαν από τα δέντρα στο έδαφος (ξανά λόγω της αλλαγής στο κλίμα, ειδικά στην αποκαλούμενη Αφρικανική ήπειρο). Αλλά εξελίσσονταν πολύ αργά όπως είναι φυσιολογικό για ένα θηλαστικό και εκτός εάν κάτι ασυνήθιστο δεν συνέβαινε στο είδος σας, δεν θα μπορούσαμε να καθόμαστε τώρα εδώ και να συζητούμε γιατί εγώ θα καθόμουν στο άνετο μοντέρνο σπίτι μου και εσύ θα καθόσουν στην σπηλιά σου ντυμένος με γούνες και προσπαθώντας να ανακαλύψεις τα μυστικά της φωτιάς ή θα μπορούσε ίσως να κάθεσαι σε έναν από τους ζωολογικούς μας κήπους.

Αλλά τα πράγματα εξελίχτηκαν διαφορετικά και τώρα πιστεύετε ότι είστε το «Στέμμα της δημιουργίας» και μπορείτε εσείς να κάθεστε στα μοντέρνα σπίτια σας και εμείς πρέπει να κρυβόμαστε και να ζούμε κάτω από τη Γη και σε απομακρυσμένες περιοχές. Περίπου πριν 1,5 εκατομμύρια χρόνια, ένα άλλο εξωγήινο είδος έφτασε στην Γη (ήταν προς έκπληξη μας το πρώτο είδος για πάνω από 60 εκατομμύρια χρόνια που παρέμβαινε την Γή).

Αυτό θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη για εσάς εάν ξέρατε πόσα πολλά και διαφορετικά είδη υπάρχουν σήμερα εδώ). Το ενδιαφέρον αυτού του ανθρωποειδούς είδους, τους αποκαλείτε «Ιλοχίμ» σήμερα, δεν ήταν οι πρώτες ύλες και ο χαλκός, ήταν προς μεγάλη μας κατάπληξη τα υπανάπτυκτα πίθηκο-ανθρωποειδή. Παρά την παρουσία μας στον πλανήτη, οι εξωγήινοι αποφάσισαν να «βοηθήσουν» τους πιθήκους να εξελιχθούν λίγο γρηγορότερα, για να τους εξυπηρετήσουν στο μέλλον σαν κάποιο είδος φυλής - σκλάβων στους επερχόμενους πολέμους.

Η μοίρα του είδους σας δεν είχε πραγματικά σημασία για εμάς, αλλά δεν μας άρεσε η παρουσία των «Ιλοχίμ» στον πλανήτη και δεν τους άρεσε η παρουσία μας στο νέο τους «γαλαξιακό ζωολογικό» πλανήτη και έτσι η έκτη και έβδομη δημιουργία σας ήταν ο λόγος για έναν πόλεμο μεταξύ μας και αυτών. Μπορείτε να διαβάσετε για αυτόν τον πόλεμο για παράδειγμα στις μυθολογίες σας και εν μέρει στο βιβλίο που εσείς αποκαλείτε «Βίβλο» με έναν πολύ περίεργο τρόπο περιγραφής. Η πραγματική αλήθεια είναι πολύ μεγάλη και δύσκολη ιστορία. Να συνεχίσω;

Ερώτηση 43: Στα γράμματα που έλαβα, υπήρχε συχνά η ερώτηση, εάν θα μπορούσες να προχωρήσεις σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την προηγμένη φυσική που σχολίασες την τελευταία φορά. Πολλοί άνθρωποι είπαν πως, τα λόγια σου δεν έβγαζαν κανένα νόημα. Για παράδειγμα, πως λειτουργούν τα ΑΤΙΑ, πως πετούν, πως πραγματοποιούν τους ελιγμούς που κάνουν;

Απάντηση: Οφείλω να το εξηγήσω αυτό στους ανθρώπους; Δεν είναι τόσο απλό. Άσε με να το σκεφτώ για ένα λεπτό. Πάντα πρέπει να χρησιμοποιώ πολύ απλές λέξεις ώστε να είναι ξεκάθαρο σε εσάς οι βασικές αρχές μιας υψηλότερου είδους επιστήμης.

Ας προσπαθήσουμε το εξής: Πρέπει να ξεκαθαρίσετε κάποια θεμελιώδη πράγματα. Το πρώτο είναι ότι πρέπει να διαιρέσετε την αντίληψη σας για τον φυσικό κόσμο γιατί κάθε ύπαρξη αποτελείται από διαφορετικά στρώματα, ας πούμε προς χάριν της απλότητας ότι αποτελείται από μία υλική ψευδαίσθηση και ένα χωροπεδίο.

Η αντίληψη σας για τον φυσικό κόσμο βασίζεται σε μία απλή υλική ψευδαίσθηση. Αυτή η ψευδαίσθηση χωρίζεται επιπλέον σε 3 στοιχειώδης ή βασικές καταστάσεις της ύλης. Υπάρχει επίσης ένας τέταρτος και πολύ σημαντικός όρος, στον οποίο απλά δίνετε προσοχή λίγο ή πολύ όπως επιθυμείτε, είναι αυτός που συνορεύει με το χωροπεδίο - πλάσμα.

Για εσάς, η θεωρία για έναν ελεγχόμενο μετασχηματισμό ή μια ανύψωση της συχνότητας της ύλης δεν είναι πολύ συνηθισμένη, ή υπάρχει σε ένα πολύ πρωτόγονο επίπεδο. (Σαν παραλειπόμενο, υπάρχουν απλά πέντε καταστάσεις της ύλης, αλλά η μετά-πλάσμα κατάσταση θα ήταν παρατραβηγμένη και το μόνο που θα έκανε θα ήταν να σας μπερδέψει. Άλλωστε, δεν είναι απαραίτητη για την κατανόηση της βασικής θεωρίας, συνδέεται με ποικίλα φαινόμενα που θα τα χαρακτηρίζατε ως παραφυσικά.) Τώρα, πίσω στα ουσιώδη: Το Πλάσμα λοιπόν, με το πλάσμα δεν εννοώ απλά «θερμό αέριο», μιας και η έννοια είναι γενικά απλοποιημένη από τους επιστήμονες σας, αλλά μάλλον εννοώ μία υψηλότερη συνολική κατάσταση της ύλης.

Το «πλάσμα» η τέταρτη ειδική κατάσταση της ύλης που κείται μεταξύ της πραγματικής ύπαρξης και του χωροπεδίου, το οποίο είναι, ολοκληρωτική απώλεια της μάζας και καθαρή συσσώρευση ενέργειας διαφόρων μορφών κάθε φορά που η μάζα «ωθείται».

Η τέταρτη κατάσταση της ύλης είναι πολύ σημαντική για ορισμένες φυσικές περιστάσεις που μπορούν για παράδειγμα να χρησιμοποιηθούν, πως να το θέσω, για την παραγωγή «αντιβαρύτητας». (Αυτή είναι μία αρκετά παράξενη ανθρώπινη λέξη και όχι πραγματικά σωστή, αλλά θα το καταλάβετε καλύτερα έτσι.)

Ουσιαστικά, στον κόσμο την πραγματικής φυσικής, δεν υπάρχουν διπολικές δυνάμεις, αλλά κυρίως μόνο «εξαρτώμενη από τον παρατηρητή ανακλαστική συμπεριφορά» μίας, μεγάλης ενοποιημένης δύναμης σε διάφορα επίπεδα.

Με την «αντιβαρύτητα» ή την μετατόπιση των βαρυτικών χαρακτηριστικών σε επίπεδα, μπορεί κανείς, για παράδειγμα, να προκαλέσει στερεή ύλη να αιωρηθεί, αυτή η μέθοδος εφαρμόζεται εν μέρει από εμάς και από πολλούς εξωγήινους επίσης ως μέσο προώθησης των ΑΤΙΑ τους.

Οι άνθρωποι σας (οι επιστήμονες σας) κινούνται σε πραγματικά πρωτόγονο επίπεδο προς μία παρόμοια αρχή για τα μυστικά στρατιωτικά τους προγράμματα, αλλά μιας και έχετε λίγο πολύ κλέψει αυτήν την τεχνολογία (και αργότερα σας δόθηκε λανθασμένη σκοπίμως από τους εξωγήινους), σας λείπει η πραγματική φυσική κατανόηση, με αποτέλεσμα να πρέπει να παλέψετε με προβλήματα αστάθειας και ακτινοβολίας με τα «ΑΤΙΑ» σας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, υπήρξε ένας μεγάλος αριθμός θανάτων των ανθρώπων σας λόγω της έντονης ακτινοβολίας και διαταραχών του πεδίου. Δεν συμφωνείτε, πως αυτό είναι ένα παράδειγμα της επιχείρησης σχετικά με την ερώτημα του «καλού» και του «κακού»;

Εσείς οι άνθρωποι παίζετε με άγνωστες δυνάμεις και αποδέχεστε τον θάνατο συνεργατών του είδους σας, γιατί πεθαίνουν για έναν μεγαλύτερο σκοπό, δηλαδή, την ανάπτυξη της τεχνολογίας σας, που σαν αποτέλεσμα χρησιμοποιείται για άλλη μία φορά για πολεμικούς σκοπούς, δηλαδή αρνητικές επιδιώξεις. Τώρα, μπορεί κάποιος να σας δικαιολογήσει, ότι μόνο ένας μικρός αριθμός του είδους σας έχει κάποια γνώση σχετικά με αυτά τα εξωγήινα προγράμματα τα οποία είναι, όπως τα εξηγείτε, άκρως απόρρητα.

Σας είπαν ότι όσο πιο υψηλότερης τάξεως ή αριθμητικού βαθμού της βασικής ύλης (μεταβολών της βασικής ύλης), τόσο πιο απλή η ανύψωση της κατάστασης της, αλλά αυτό είναι εν μέρει σωστό. Εάν δεν μπορείτε να παρακάμψετε αυτές τις δυνάμεις, τότε θα είστε καλύτερα εάν δεν το επιχειρήσετε. Αλλά το είδος σας ήταν πάντα αδαές και προ αμνημονεύτου χρόνου προσπάθησε να παίξει με δυνάμεις που δεν είχε καν κατανοήσει. Γιατί να αλλάξει αυτό τώρα;

Θυμάστε την επιχείρηση της σύντηξης του χαλκού; Με την χρήση της διακύμανσης υπό ορθή γωνία με το προκαλούμενο πεδίο ακτινοβολίας, ο χαλκός συντήκεται με άλλα υλικά. (Η ψευδαίσθηση της ύλης συντήκεται, τα πεδία στο χωροπεδίο αλληλοκαλύπτονται, αλλά η κύρια δύναμη θα κατοπτριστεί από αυτή την διαδικασία και θα προσλάβει έναν ψευδό-διπολικό χαρακτήρα.)

Η παραγόμενη σύνδεση και το πεδίο γι’ αυτό τον λόγο δεν θα είναι σταθερά υπό κανονική κατάσταση της ύλης και ακατάλληλη για χρήση. Σαν αποτέλεσμα, ολόκληρο το φάσμα του πεδίου μετακινείται σε μία υψηλότερη πλασματοειδής κατάσταση, δια της οποίας το φάσμα έρχεται μαζί με αυτή την σκληρή μετατόπιση στην αντίθετη πολική θέση, η λέξη δεν είναι σωστή, του πεδίου δυνάμεως και ομοιάζει αρκετά κοντά με την βαρυτική μετατόπιση.

Αυτή η μετατόπιση προκαλεί μία «κλίση» της απωστικής ψευδό-διπολικής δυνάμεως, η οποία τώρα δεν ρέει πλέον προς το εσωτερικό του πεδίου δυνάμεως, αλλά ρέει εν μέρει προς το εξωτερικό του πεδίου. Το αποτέλεσμα είναι ένα διαστρωματικό ανακλαστικό πεδίο δυνάμεως το οποίο είναι πολύ δύσκολο να το διαμορφώσετε μέσα σε συγκεκριμένα τεχνολογικά όρια σε σχέση με τα δικά του χαρακτηριστικά. Μπορεί επίσης να διεκπεραιώσει πολλαπλότητα εργασιών, για παράδειγμα, να προκαλέσει μαζικά ιπτάμενα αντικείμενα να αιωρούνται και να ελίσσονται.

Μπορεί επίσης να ασκήσει λειτουργίες απόκρυψης στο πεδίο της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας καθώς επίσης να χειριστεί πρόσκαιρες αλληλουχίες γεγονότων, πράγματι σε πολύ περιορισμένη έκταση, καθώς και άλλα πράγματα. Έχετε γνώση για το φαινόμενο την «κβαντική σήραγγα»; Ακόμα και οι εξισώσεις εύρους ανάμεσα στην αυθεντική ύλη μπορούν να επιτευχθούν με ένα τέτοιου είδους πεδίο εάν η συχνότητα και η απόσταση από το επίπεδο του πεδίου είναι αρκετά υψηλή.

Δυστυχώς , το όλο πράγμα που σας εξήγησα με τις λέξεις σας φοβάμαι πως βγήκε αρκετά πρωτόγονο. Ακούγεται αρκετά παράξενο και σίγουρα αδύνατο για την κατανόηση σας, αλλά ίσως αυτή η απλή εξήγηση μπορεί να σας χρησιμεύσει να καταλάβετε. Αλλά πάλι, μπορεί και όχι.

Ερώτηση 50: Έχω εδώ 5 φωτογραφίες διαφορετικών ΑΤΙΑ, που υποστηρίζουν ότι δείχνουν ΑΤΙΑ. Μπορείς να ρίξεις μία ματιά στις φωτογραφίες και να μου πεις σε ποιες από αυτές φαίνονται πραγματικά εξωγήινα σκάφη.

Απάντηση: Μπορώ να προσπαθήσω. Έθεσες πολλές ερωτήσεις σήμερα τις οποίες και εγώ δεν μπορώ να τις απαντήσω με ακρίβεια. Μην υπερεκτιμάτε τις γνώσεις μου, δεν είμαι ειδικός στην εξωγήινη τεχνολογία και την κατασκευή σκαφών.

Για να βεβαιωθούμε, υπάρχουν κυρίως κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες και ιδιοτροπίες σχετικά με τα αυθεντικά «ΑΤΙΑ», με τις οποίες μπορείτε εύκολα να τα ξεχωρίσετε από τα φυσικά φαινόμενα και τις ανθρώπινες απομίμησης. Μερικές φορές μιμείστε τα σχέδια των αυθεντικών σκαφών, επομένως, δεν είναι τόσο απλό να αναγνωρίσετε με βεβαιότητα ένα αντικείμενο. Θα το προσπαθήσω. Δείξε μου τις φωτογραφίες.
Σχόλιο από τον Όλε Κ.: Κοίταξε τις φωτογραφίες για μόνο μερικά δευτερόλεπτα και μετά ταξινόμησε τις φωτογραφίες 1,3 και 5.

Αυτές εδώ οι τρεις φωτογραφίες είναι προφανώς πλαστές ή λανθασμένες αναγνωρίσεις. Στην πρώτη φωτογραφία, σίγουρα πρόκειται για πραγματικό σκάφος ενός εξωγήινου είδους το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή ενός μικρού μοντέλου. Του λείπουν σημαντικά χαρακτηριστικά που έχουν να κάνουν με το τεχνικά, και φυσικά, συσχετισμένο πεδίο.

Γενικά μιλώντας, η φωτογραφία μάλλον είναι πλαστή, όσο καθαρότερο είναι το περίγραμμα και τα χρώματα, γιατί ένα αιωρούμενο σκάφος είναι γενικά κρυμμένο από μία μετατοπισμένη-πεδιακή κατάσταση η οποία παραμορφώνει ακόμα και τα χρώματα ή και τις μορφές σύμφωνα με την ευθυγράμμιση. Μπορεί να ακούγεται παράξενο, αλλά θολές και φωτογραφίες με φασματική απόκλιση μπορούν μερικές φορές να ερμηνευτούν ως ένδειξη μιας πιθανής αυθεντικότητας.

Επίσης, αυτό το αντικείμενο αιωρείται πάνω από το νερό. Εάν ήταν αυθεντικό σκάφος, θα έπρεπε να βλέπαμε σε κάθε περίπτωση είτε ένα «εκτόπισμα» είτε ένα «πρήξιμο» στην επιφάνεια. Μιας και η επιφάνεια είναι επίπεδη, πρόκειται προφανώς για μη αυθεντικό σκάφος. Κατά την γνώμη μου, καμία από αυτές τις τρεις φωτογραφίες δεν δείχνει αυθεντικά αντικείμενα σε πτήση ή ΑΤΙΑ.

Εδώ σε αυτήν την φωτογραφία δεν βλέπω κανένα τεχνητό αντικείμενο σε πτήση, μοιάζει περισσότερο να έχει σχέση με αντανάκλαση φωτός στον απλό φακό της κάμερας. Θα έπρεπε να είστε αρκετά έξυπνοι ώστε να μην απατάστε από τέτοιες πλαστές φωτογραφίες. Όταν το ευρύ κοινό σας ασχολείται για μεγάλο χρονικό διάστημα με ψέματα και απάτες, τότε προφανώς θα ανακαλύψει πολύ αργά, το τι πραγματικά γίνεται στην ατμόσφαιρα του.

Αυτή μοιάζει να είναι αυθεντική, τουλάχιστον έχει τα απαραίτητα χαρακτηριστικά. Εκ πρώτης όψεως θα την απέδιδα σε ένα εξωγήινο είδος που επισκέπτεται τον πλανήτη μας τα τελευταία 35 χρόνια περίπου. Το αντικείμενο είναι μεταλλικό και δισκοειδούς σχήματος, είναι σίγουρα παραμορφωμένο στο σχήμα και στο χρώμα λόγο επίδρασης ενός πεδίου.

Αυτές οι τέσσερις λευκές και πολύ μακριές «διεργασίες» στο κάτω μέρος του σκάφους απεικονίζουν ένα είδος μετά-βαρυτικής διαχείρισης του φωτός, δηλαδή, το παγκόσμιο πεδίο δυνάμεων μετατοπίζεται προς μία κατεύθυνση σε μίας απομίμησης της βαρύτητας. Στην πραγματικότητα, δεν πρόκειται για αυθεντικό φως (δεν είναι κυρίως όταν βλέπετε φωτεινά «ΑΤΙΑ») αλλά για ένα ειδικού τύπου ισχυρά φορτισμένο πεδίο το οποίο εκδηλώνεται στον χώρο τον οποίο καταλαμβάνει η ύλη σαν μετά-φως.

Ο λόγος της ενεργοποίησης ενός τέτοιου ειδικού υψηλής ενέργειας συστήματος στην ατμόσφαιρα δεν είναι ξεκάθαρος για εμένα, είναι πιθανόν να είναι ένα είδος έρευνας ή επηρεασμού του περιβάλλοντος. Όπως και να έχει, είναι τρομερά απρόσεκτο από μέρους αυτού του είδους να επιτρέπουν αυτήν την τεχνολογία να φωτογραφηθεί από τους ανθρώπους.

Λοιπόν, υποθέτω πως οι περισσότεροι από εσάς απλά δεν τα καταλαβαίνουν, και αυτοί που καταλαβαίνουν δεν θα πουν τίποτα στο ευρύ κοινό.

Αυτό είναι πραγματικά ένα αυθεντικό εναέριο αντικείμενο, και δεν είναι επ’ ουδενί εξωγήινο. Τα τριγωνικά εναέρια αντικείμενα σε πτήση απλά δεν χρησιμοποιούνται από εξωγήινα είδη, ή τουλάχιστον όχι με αυτήν την μορφή. Αυτή η αεροδυναμική μορφή είναι ανθρώπινης συλλήψεως. Πρόκειται για ένα από τα δικά σας μυστικά στρατιωτικά προγράμματα τα οποία φτιάξατε με την βοήθεια ανώριμης εξωγήινης τεχνολογίας που σας δόθηκε από εξωγήινους κατά την διάρκεια του 1960 και του 1970.

Γενικά, η μορφή του κελύφους του σκάφος ενός αυθεντικού εξωγήινου σκάφους δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί στο εσωτερικό για το πεδίο το ίδιο δεν υπάρχουν εξωτερικές δυνάμεις που να έχουν αποτέλεσμα, γενικά, τα σκάφη έχουν στρογγυλή μορφή και φτιάχνονται χωρίς σκληρές γωνίες (σαν δίσκοι ή κύλινδροι –ώστε το πεδίο να μπορεί να ρέει πιο εύκολα.

Τα σχέδια σας καταλήγουν να έχουν μαζί με την εξωγήινη τεχνολογία κινητήρα πεδίου και συμβατικούς στροβιλοκινητήρες τζετ, οπότε, είναι πάντοτε τριγωνικά και φτιαγμένα έτσι αεροδυναμικά για να μπορούν να ελιχθούν με αυτήν την πρωτόγονη αρχή αντίδρασης.

Στο συγκεκριμένο παράδειγμα το σκάφος αιωρείται πάνω απ’ όλα χάρις στο αυθεντικό κινητήρα πεδίου. Βλέπεις την παραμόρφωση και το μετά-φως στους περιστρεφόμενους κυλίνδρους; αυτό είναι μία αλάνθαστη ένδειξη για την αυθεντικότητα της φωτογραφίας.

Αλλά γιατί, θα με ρωτούσες, υπάρχουν 4 κύλινδροι; Αυτό είναι ασύνηθες, ακόμα και το ενδιάμεσο διάστημα δείχνει λανθασμένο. Ο χρωματισμός είναι πολύ σκοτεινός και η εσωτερική οπτική παραμόρφωση είναι πολύ εμφανής. Προφανώς μία ανακατασκευή του αυθεντικού συστήματος από τους επιστήμονες σας. Μιας και το εξωγήινο είδος δεν σας δίνει πλέον άλλες πληροφορίες μετά την διαφωνία σας, ξαναφτιάχνετε τα συστήματα μόνοι σας χωρίς πραγματικά να είστε σε θέση να κατανοήσετε τι επικίνδυνα πράγματα φτιάχνετε. Αυτή η κατασκευή δεν κάνει το σύστημα καλύτερο, αλλά πιο ασταθές.

Οι δύο εμπρόσθιοι κύλινδροι είναι πολύ κοντά μεταξύ τους, σίγουρα θα ρέουν ο ένας πάνω στον άλλο. Το χρώμα φανερώνει μία ισχυρή εναπομένουσα ακτινοβολία, είναι πιθανό η περίπτωση να έχουν χρησιμοποιηθεί ανώτερα στοιχεία ως συνήθεις για την μετατόπιση. Όπως και να έχει πρόκειται για κάτι πολύ επικίνδυνο να είσαι αθωράκιστος κοντά στο πεδίο. Το πρόσωπο που τράβηξε την φωτογραφία εμφάνισε κάποιο είδος βλάβης από ακτινοβολία ή κάψιμο;

Η 15, ίσως πρέπει να την ελέγξουμε σε σχέση με τις δικές μας μυθολογίες και τις δικές μας γνώσεις.

Η 43, Περιγράφει το πληθωριστικό μοντέλο του σύμπαντος με λίγο διαφορετικό τρόπο.

Η 50, Περιγράφει τις μεταβολές ύλης και χρειάζεται ίσως πολύ μελέτη.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/12/2015, 16:18:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Με ποιο λοιπόν τρόπο βρίσκεται σε ισορροπία αυτός που γράφει:

"Δεν αντιλαμβάνομαι λυπών γιατί πρέπει να υπάρχουν εκατομμύρια άνεργοι και να μην υπάρχουν απλά εργαζόμενοι, όλοι οι συμμετέχοντες σε ένα «Αυτοδιοικούμενο Δημοκρατικό Κράτος», των 2 ή 3 ωρών ημερησίως που να διαμοιράζονται το παραγόμενο έργο."

και δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι κάνει πολιτική συζήτηση.

Και μετά αναφέρει:

"Σιχαίνομαι πολιτική και τους πολιτικούς περισσότερο από τις κατσαρίδες";

Εννοείς τους επαγγελματίες πολιτικούς; Τα κομματικά στελέχη; Ή όποιον μιλάει για πολιτική γενικά; Αυτό που κάνεις εσύ τι είναι; Οι αγορεύσεις περί «Άμεσης Δημοκρατίας» και του ιδεατού κράτους που αν εφάρμοζε όλον αυτόν το τσελεμεντέ των φαντασιόπληκτων άρθρων που έχεις παραθέσει, θα είχε εκτοξευθεί στο επόμενο millennium;
(μήπως τελικά σιχαίνεσαι τον εαυτό σου; )

Επίσης, παρατηρώ ότι το "Β' πληθυντικό αγενείας" πάει κι έρχεται αγαπητέ. Παραμένουμε ακομα οι "χρήσιμοι ηλίθιοι" και ήρθες να μας δώσεις τα φώτα σου; Άστο καλύτερα. Λάμπες Λουξ σε εποχή προβολέων Ξένον, είναι ντεμοντέ.

Και κάτι περί "Lacerta", ερπετοειδών, David-Icke-όπληκτων και της συναφούς θεματολογίας. Απο εδώ ξεκίνησαν όλα:

Για να μην κουράζεσαι, δες όλη τη σειρά πρώτα και μετά θα καταλάβεις το μέγεθος της βλακείας.

Edited by - Heretic on 07/12/2015 16:26:27Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sol-Mix
Μέλος 2ης Βαθμίδας


394 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/12/2015, 16:40:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Οι 400 της λίστας Forbes, και εμείς οι υπόλοιποι

Το Ινστιτούτο Πολιτικών Μελετών είναι ένας οργανισμός με έδρα την Ουάσιγκτον, που αυτοπροσδιορίζεται ως «το πρώτο προοδευτικό πολλαπλών θεμάτων think tank της Ουάσιγκτον» που απαρτίζεται από «μια κοινότητα ακαδημαϊκών και σχεδιαστών πολιτικών εκστρατειών». Προσφάτως, ολοκλήρωσαν μια έκθεση - καταθλιπτική μεν αλλά με εκπλήξεις δε.

Ο τίτλος της; «Οι 400 της λίστας Forbes, και εμείς οι υπόλοιποι» και αφορά ακριβώς αυτό που λέει. Το Ινστιτούτο έριξε μια ματιά στα κέρδη των σούπερ πλούσιων που καταφέρνουν να φτάσουν στη λίστα Forbes 400 και τα συνέκριναν με εκείνα των υπολοίπων στη χώρα. Όπως θα έλεγε ο Ντόναλντ Τραμπ, το χάσμα είναι τεράστιο. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι πλουσιότεροι Αμερικανοί είναι πραγματικά, πραγματικά πολύ πλούσιοι.

Μάλιστα, για να απεικονίσει με πιο «ανάγλυφο» τρόπο το συμπέρασμά του, το Ινστιτούτο αναδεικνύει μερικά αρκετά εντυπωσιακά στοιχεία και τα συνδέει με χρήσιμα διαγράμματα. Για παράδειγμα, οι 400 πλουσιότεροι άνθρωποι στην Αμερική «έχουν συνολικά περισσότερα πλούτη από το 61% του αμερικανικού πληθυσμού με χαμηλό εισόδημα, δηλαδή περίπου 70 εκατομμύρια νοικοκυριά ή 194 εκατομμύρια ανθρώπους», ή περισσότερα από τον πλούτο των πληθυσμών του Καναδά και του Μεξικού μαζί. Τα μέλη της λίστας Forbes 400 ελέγχουν επίσης περισσότερα πλούτη από όλους τους μαύρους της Αμερικής.

Όσο πιο ψηλά στην πυραμίδα του πλούτου πας, τόσο πιο σοκαριστικά είναι τα στατιστικά στοιχεία. Οι 20 πιο πλούσιοι στη λίστα του Forbes «έχουν περισσότερο πλούτο από το 50% των φτωχότερων Αμερικανών συνολικά, δηλαδή από 152 εκατομμύρια ανθρώπους σε 57 εκατομμύρια νοικοκυριά».

Ποίο συγκεκριμένα το 0,000001% των Αμερικανών («μια μικρή ομάδα που μπορεί να χωρέσει άνετα σε ένα πολυτελές τζετ Gulfstream G650» σύμφωνα με την έκθεση) στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι Mark Zuckerburg του Facebook, Jeff Bezos του Amazon, Phil Knight της Nike, Bill Gates της Microsoft, πολυδισεκατομμυριούχοι που κατάφεραν να αποκτήσουν απίστευτα πλούτη χτίζοντας επιχειρηματικές αυτοκρατορίες.

Σε αυτήν όμως την ομάδα, βρίσκονται επίσης εννέα κληρονόμοι (η μελέτη τους αποκαλεί κληρονόμους «από οικογένειες με πλούτο δυναστειών»: δυο αδέρφια Koch, τέσσερις Waltons (της Walmart) και τρία παιδιά της αυτοκρατορίας της Mars, για να καταναλώσουν την περιουσία τους χρειάζονται περίπου 4.000.000 χρόνια ζωής.

Η μελέτη διερευνά, εν συντομία, διάφορους τρόπους προκειμένου να κλείσει το χάσμα, για παράδειγμα μέσω της εξαφάνισης των φορολογικών παραδείσων και άλλων «οδών διαφυγής πλούτου» που βοηθούν τους πλούσιους να κρύψουν τα τρισεκατομμύρια δολάριά τους. Οι συντάκτες προτείνουν επίσης την δραματική αύξηση του φορολογικού συντελεστή στους εξωπραγματικά πλούσιους.

Πηγή: http://www.ips-dc.org/billionaire-bonanza/Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sol-Mix
Μέλος 2ης Βαθμίδας


394 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/12/2015, 16:44:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μια έξυπνη λύση που μπορεί να κατασκευαστεί και από δικούς μας τεχνικούς.

Το Ασφαλές Φορτηγό

Η Samsung προσάρμοσε στο εμπρός μέρος ενός φορτηγού ένα σύστημα από κάμερες η εικόνα των οποίων προβάλλεται σε τέσσερεις οθόνες στο πίσω μέρος του γορτηγού, προκειμένου να δημιουργήσει το Safety Truck.

Με τον τρόπο αυτό οι οδηγοί που ακολουθούν το φορτηγό (όσοι βέβαια το καταλάβουν) μπορούν να βλέπουν με ασφάλεια το τι γίνεται μπροστά από το φορτηγό, ακριβώς ότι βλέπει ο οδηγός του φορτηγού, όπως έχετε και εσείς διαπιστώσει στην πράξη, περιορίζεται πολύ η ορατότητα σας, όταν βρίσκεστε με το αυτοκίνητο σας πίσω από ένα μεγάλο όχημα (φορτηγό) με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να το προσπεράσετε με ασφάλεια.

Το σύστημα της Samsung, που παρουσιάστηκε στην Αργεντινή, είναι πραγματικά πολύ έξυπνο, αλλά και μάλλον δύσκολο να εφαρμοστεί στην πράξη. Για λόγους κόστους και μόνο, καθώς οι ιδιοκτήτες των φορτηγών σε όλο τον κόσμο δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να το επιβαρυνθούν οι ίδιοι, εκτός και αν αναλάβουν το κόστος κατασκευής του, οι εταιρείες παραγωγής φορτηγών.

Πηγή: http://news.samsung.com/global/the-safety-truck-could-revolutionize-road-safetyΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/12/2015, 16:53:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ο κατάλληλος χώρος για ανα-δημοσίευση άρθρων είναι εδώ:


ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/12/2015, 18:22:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Sol-Mix

Δεν περίμενα ποτέ να φθάσω στο σημείο να σε αποκαλέσω γελοίο.Εφθασα όμως και λυπάμαι για αυτό.Είσαι το μόνο άτομο στο φόρουμ, το οποίο εκτίμησα λάθος εξ' αρχής.Εντάξει, παρηγορούμε από το γεγονός, πως έπεσα έξω μόνο με σένα.

Τελικά δεν είσαι κάτι διαφορετικό από τον αείμνηστο regulus και τον προσφάτως "αποθανόντα" Χ.Ο.

Το να προσπαθήσω να σε κάνω να καταλάβεις, τις χαζομάρες που εκτοξεύεις με εύρος 360 μοιρών, είναι το λιγότερο μάταιος κόπος.

Σε προκαλώ όμως, να βρείς έστω κι έναν "συνοδοιπόρο" σου, μέσα σε αυτό το φόρουμ.Αλλιώς δεν έχει νόημα να γράφεις.Είσαι ήδη εγγεγραμμένος και σε μόνιμη σύνδεση μέσω κβαντικής τεχνολογίας, με το υπερπέραν!

Heretic αυτή η Λασέρτα, φοβερή έτσι?
να την καλέσουμε σε πάρτυ με..ούζα?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/12/2015, 19:02:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αυτή είναι η Λασέρτα. Αν κανείς καταφέρει να κλείσει ραντεβού μαζί της, να με φωνάξει κι εμένα.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 41 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.265625
Maintained by Digital Alchemy